Statigram has now become Iconosquare! Learn more
elysious_beautyconsultant
By @norfarhan "SNE & REBOND #good#supplement" via @PhotoRepost_app Haa ingat tak I pernah cakap yang Products SNE ni juga diambil oleh pemain bola sepak? Mungkin ada yang tak percaya tapi buktinya memang betul. Sebagai contoh, @norfarhan yang merupakan pemain bola sepak Terengganu juga mengamalkan supplement dari SNE products iaitu kapsul SNE & REBOND ESSENCE yang sebagaimana kita tahu supplement ni memang kaya dengan nutrien yang diperlukan oleh badan setiap manusia. . . REBOND ESSENCE diformulasi dan dikembangkan dengan teliti oleh sekumpulan pakar yang terkenal daripada Yuhangren Hi-Tech Industrial Co. Ltd Inner Monolia dengan kerjasama daripada Persatuan Kanser Amerika Syarikat dan Universiti Fudan di Shanghai selama 10 tahun. . . Rebone Essence dihasilkan sepenuhnya dari komponen tumbuh-tumbuhan dengan menggunakan teknik pengesktrakan superkritikal CO2. Ia digabungkan dengan minyak biji Seabuckthorn liar Mongolia Dalam dan unsur-unsur herba Cina demi membekalkan penjagaan yang mendalam dan intensif untuk sendi-sendi yang rosak , melegakan masalah tulang dari akar umbinya dan memulihkan kesihatan tulang. Beribu-ribu ujian klinikal telah menghasilkan kesan yang menakjubkan . . Individu yang sesuai adalah:- 1.Penghidap Artritis, Artritis reumatoid dan Taji tulang. 2.Penghidap kondromalasia patella, penyakit berkait vertebra serviks, sinovitis, bursitis, peroartritis, tenosinovitis dan sista ganglion. 3.Mengalami pening, sakit kepala, palpitasi, sakit leher dan bahu, cenderung terseliuh dan memiliki mobiliti terbatas. 4.Menderita sakit pinggang dan kembung, khasnya ketika bangun pagi atau akibat postur sedentari berpanjangan. 5.Individu yang berkaki ayam dirumah, gemar mandi dan minum air sejuk serta yang mengamalkan gaya hidup yang tidak sihat. 6.Mengamalkan permakanan yang tidak seragam, cerewet memilih makanan dan mengalami defisiensi kalsium dan nutrien. #SNE #Beutskin #ExcelTea #TrialSetAvailable #Sayajualmurah #Sayajual #schaalyahya #SNEMarketing #SNEStokis #jerawat #jeragat #kulitkusam #masalahkulit #visitmyig #testimoniSNE #testimoni #visitmyig #Rawatpenyakit
good - schaalyahya - snemarketing - snestokis - sayajualmurah - supplement - beutskin - masalahkulit - sayajual - visitmyig - testimonisne - jeragat - testimoni - trialsetavailable - kulitkusam - exceltea - jerawat - sne - rawatpenyakit -
elysious_beautyconsultant - missainafazliana - hdyhnzri - greenlake92 -
instagram
eidahanimsne
Assalamualaikum n selamat petang. Bajet tegang sket ek bulan ni? Jgn risau, Eid pun ade jual loose juga. Itu harga sekotak- sekotak. N yg bawah tu KHAS UTK FIRST TIME USER, yg baru nk try amik SNE ni. Yg pakej kt bawah tu pun FREE POSTAGE juga tau. Dear bayar harga tu, xyh bayar postage dh. Jgn segan silu tersipu-sipu, SMS/What's App Eid di 0196991837 for FREE CONSULTATION. #SNE #BE #ET #schaalyahya #duta #ambassador
be - sne - ambassador - schaalyahya - duta - et -
azamaza29 - arefiq_cool - gmahibrahimhmk - nzai_52 -
instagram
eidahanimsne
Assalamualaikum n selamat petang. Ini yg pakej yg JIMAT GILERR yg Eid maksudkn td. Dengan RM600 siap bole dapat mix 3 kotak SNE&BE. FREE EXCEL TEA SEKOTAK. FREE POSTAGE lagi. Kalau tgk kn harga asal (harga ahli pun) pakej ni lagi jimat giler. Jgn terlambat, pakej ni valid until 30 April jer. #SNE #BE #ET #adiraaf #schaalyahya #duta
be - sne - et - schaalyahya - duta - adiraaf -
azamaza29 - eyeanabaharin__ - arefiq_cool - farahftisland -
instagram
schawal_fc
Always style Cinta awal and scha #awal #akhir #love #schawal #schaalyahya #awalashaari #ajl #meledi #meletop #abp #abpbh #malaysian #malaysia #awal #babyschawal #schawal #scha #love #sayajual #love #scha #c#schawal #babyschawal #awal #awalashaari #schaalyahya #schaalyahya #scha
love - schaalyahya - awalashaari - c - meledi - malaysia - meletop - akhir - sayajual - abpbh - schawal - malaysian - abp - ajl - scha - babyschawal - awal -
sarahnabilah118 - lisachang1783 - wanyzamer - solehahjasmee -
instagram
schawal_fc
Semoga bahagia hingga ke syurga.. Amin.. #scha #awal #akhir #love #schawal #schaalyahya #awalashaari #ajl #meledi #meletop #abp #abpbh #malaysian #malaysia #awal #babyschawal #schawal
abp - love - schaalyahya - abpbh - schawal - awalashaari - malaysian - meledi - malaysia - ajl - scha - babyschawal - akhir - meletop - awal -
bhieythina : amen..
airone_powerbank_fm : Amin :) #sweetcouple
macxy_green : Very best!
yana_zalikha - zafera_aqila - lisachang1783 - amiratomicho -
instagram
schawal_fc
Sweet couple lah..Cinta awal #scha #awal #akhir #love #schawal #schaalyahya #awalashaari #ajl #meledi #meletop #abp #abpbh #malaysian #malaysia #awal #babyschawal #schawal
abp - love - schaalyahya - abpbh - schawal - awalashaari - malaysian - meledi - malaysia - ajl - scha - babyschawal - akhir - meletop - awal -
macxy_green : Like it!
yana_zalikha - nicoleubung - lisachang1783 - aliatulaqila -
instagram
schawal_fc
Always together awal n scha #scha #awal #akhir #love #schawal #schaalyahya #awalashaari #ajl #meledi #meletop #abp #abpbh #malaysian #malaysia #awal #babyschawal #schawal
abp - love - schaalyahya - abpbh - schawal - awalashaari - malaysian - meledi - malaysia - ajl - scha - babyschawal - akhir - meletop - awal -
yana_zalikha - sarahnabilah118 - lisachang1783 - sarie_30 -
instagram
schawal_fc
Cinta awal #scha #awal #akhir #love #schawal #schaalyahya #awalashaari #ajl #meledi #meletop #abp #abpbh #malaysian #malaysia #awal #babyschawal #schawal
abp - love - schaalyahya - abpbh - schawal - awalashaari - malaysian - meledi - malaysia - ajl - scha - babyschawal - akhir - meletop - awal -
shamsiahlalmuhammad : Comeinyeee @hanishukor
hanishukor : Santek kannn @shamsiahlalmuhammad
yana_zalikha - lisachang1783 - sarie_30 - hanishukor -
instagram
elysious_beautyconsultant
Bagi yang baru ingin berjinak-jinak dengan produk SNE ni, baru nak rasa kesan dia, boleh mulakan dengan pengambilan TRIAL SET. Ada 2 pakej TRIAL SET, boleh pilih nak pakej yang mana. Boleh terus whatsapp 0173345213 untuk pertanyaan lanjut atau orders. Free consultation + FREE POSTAGE ! #visitmyig #testimoniSNE #testimoni #SNE #Beutskin #ExcelTea #TrialSetAvailable #Sayajualmurah #Sayajual #schaalyahya #SNEMarketing #SNEStokis #jerawat #jeragat #kulitkusam #masalahkulit
sne - schaalyahya - snemarketing - snestokis - sayajualmurah - beutskin - masalahkulit - sayajual - testimonisne - visitmyig - jeragat - testimoni - trialsetavailable - kulitkusam - exceltea - jerawat -
hdyhnzri - azniedaradzi - dahliarizal - myiamajidot -
instagram
schaalyahya
Lovely lovely weather here in Seoul πŸ’‹ #schawal #schaalyahya
schawal - schaalyahya -
shop_of_beauty : K-COLLY RM105..& produk lain dgn harga yg SUPERRRR DUPERRRR berpatutan & puas hati..PLEASE VISIT MY IG..
awinfaizol : Bru nmpk td dkt seoul... @schaalyahya..
kulitputih_gebuflawless : wow kelas la
shimalas : @nuramalee lovely weather ame! Hehhehehe
nuramalee : @shimalas bwahahah! Okay noted!
cherryael : Lb
beyoutinistaa : Pradalace murah. RM60 sahaja semeter. Pelbagai color. Jom vist my ig.
hafizaty89 : Rm20 BERANAk jadi RM1000 nak ? Visit my ig n wc id : mdmhafis
farraadleen - zulhelmy_jaafar_ - vynna_aig - izdihar_iz -
instagram
schaalyahya
Yayy we are here ! #senheng #schawal #schaalyahya
senheng - schawal - schaalyahya -
the_icap : nice ray-ban
ara_dhaniyah_couture : Visit my ig.. Batik lukis cotton modern & gorgeous handbags .. Lai lai.. Anywy kak scha cantik.. :)
aninadia92 : So sweet
kulitputih_gebuflawless : sweet
teeneeweenee : @nooo_ra omg! Scha has a birken
maizurahbegawan : SERIOUSLYYYY Kak @schaalyahya Memang GORGEOUSSS~~~So happy dapat jumpa Kak Scha tadii depan2~First time lah tuu dapat salam Kak Scha..Salam Sayang dari pelajar Brunei yang ketemu kat Restoran semalam~~~πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
yousu4111 : Haiii
azira13513 : @schaalyahya smart n styloo beb!!
cheaishaa - zulhelmy_jaafar_ - nurulnisaaida - tellcherry -
instagram
awalashaari
How about a back shot? #schaalyahya
schaalyahya -
fazleenariffadzilah : U dengan scha remind me masa g uk last month @awalashaari @schaalyahya
liyanahmzh : kirim salam kat exo.........
nadiajny : bestnya korea............
syazansyahirah : Bestnyaaaa pg korea
azieaniq : Bestnya dpt bercuti dgn scha
nfhbeautyhouse_ : Bestnya! Dear alss, do visit our ig for dress and hijab :)
cakerepublicshahalam : Are you cheese lover?? Try our best dessert in town.... Cheezylicious marie layer.... sgt murah rm3.50 untuk agent...
ladyhuzz : @awalashaari it looks like @schaalyahya floating. Hahahaha. I tot u took floating shot. Nice job!!!
nikleemaza - heyzulaikha - scha_puma - fawwazzakwan -
instagram
elysious_beautyconsultant
Selamat pagi ! β™₯ . . Just nak ingatkan, PROMOSI MEGA SALES akan tamat pada 30/4/2014. Selepas tu, dah takde promosi yee. Harga kembali seperti biasa. Jom grab cepat ! Promosi jimat habiss ! Buat stok 2-3 bulan. Harga pun memang murah dari harga biasa tau. . . β™₯ PROMOSI RM1200 : 3 box SNE + 3 box Beutskin + 2 box Excel Tea + 2 box Seabuck Active . (JIMAT RM336) . β™₯ PROMOSI RM600 (A) : 1 box SNE + 2 box Beutskin + FREE 1 box Excel Tea (JIMAT RM99) . β™₯PROMOSI RM600 (B) : 2 box SNE + 1 box Beutskin + FREE 1 box Excel Tea (JIMAT RM87) . β™₯ PROMOSI RM408 : 1 box SNE + 1 box Beutskin + FREE 15 sachets Excel Tea (JIMAT RM43.50) . All set FREE POSTAGE. Boleh pilih nak pakej yang mana dan terus whatsapp 0173345213 untuk sebarang pertanyaan atau orders. Free consultation. Always happy to help. #SNE #Beutskin #ExcelTea #TrialSetAvailable #schaalyahya #SNEMarketing #SNEStokis #visitmyig
sne - visitmyig - schaalyahya - snemarketing - snestokis - trialsetavailable - exceltea - beutskin -
hajarfatimah : Huu.knp smpai bulan 4 je.. lajutkan la sampai akhir bln 5 sis. Nway nk tnya, seabuck tu utk apa @elysious_beautyconsultant
elysious_beautyconsultant : Kita ikut HQ sis. Lagi pun promo ni dari bulan 1 lagi. Hehe whatsapp sy yee untuk keterangan lanjut @hajarfatimah
hajarfatimah - snebeutskin_gallery - baizurahsalleh - cikanihashim838 -
instagram
schaalyahya
Boria #schawal #schaalyahya
schawal - schaalyahya -
sallyfriendboutique : Bestnya... Saya menjual baju kurung moden, tunang dan nikah...pls follow my insta.. thank all...
hijabamalina : So sweet β™₯
ika_nsy30 : steady la kak @schaalyahya & abg @awalashaari U all so sweet..❀❀
ladiess_breast_enhancer : Sweettnyaa!!
ladiess_breast_enhancer : πŸ’‹πŸ’‹πŸ’œπŸ’œπŸ’–πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’πŸ’πŸ‘πŸ‘πŸ‘
suekelembai : Tak jelesh tak jeleshhh πŸ˜œπŸ˜πŸ˜› @yusvogue
iphone_24ct_backcover : πŸ‘
mar1amhasman : Omooo semua sama x3
chunkyla - nashagee - tyraraynen - farahshaa_ -
instagram
elysious_beautyconsultant
FEEDBACK about customer about EXCEL TEA. Excel tea dapat membantu melawaskan pembuangan air, menyingkirkan toksin, bersihkan usus dan membantu menurunkan berat badan. . . FUNGSI EXCEL TEA : . ● Menyingkirkan toksin dalaman ● Menyingkirkan toksin luaran ● Melegakan sembelit ● Mengurangkan tahap lipid darah ● Melindungi hati dan pundi hempedu ● Menentang serangan virus ● Meningkatkan tekstur kulit ● Menyingkirkan lemak dan membantu melangsingkan badan ● Melambatkan proses penuaan . . APA ITU TOKSIN : . Toksin terdapat di dalam hampir semua organ manusia, yang mana sebahagian besarnya berpunca dari sisa makanan yang tak dicerna sepenuhnya ( dalam saluran usus/perut ), pengambilan ubat-ubatan kimia, merokok, minuman beralkohol serta makanan yang tak seimbang. Di mana sisa-sisa ini tidak dapat dikeluarkan dari dalam tubuh dan menjadi timbunan toksik di dalam badan. . #SNE #Beutskin #ExcelTea #TrialSetAvailable #Sayajualmurah #Sayajual #schaalyahya #SNEMarketing #SNEStokis #jerawat #jeragat #kulitkusam #masalahkulit #visitmyig #testimoniSNE #testimoni #visitmyig
sne - schaalyahya - snemarketing - snestokis - sayajualmurah - beutskin - masalahkulit - sayajual - visitmyig - testimonisne - jeragat - testimoni - trialsetavailable - kulitkusam - exceltea - jerawat -
makeup_mayangsari - shiyaajamil - ziroh_ - mahligaisofika -
instagram
rahsiamontok_ketat_dlm5hari
Woot woot!! Alhamdulillah.. Lagi Consumer Bust Up Express yg sgt2 berpuas hati dgn kesan yg diperolehi!! Badan KURUS KERING?Tak de masalah dear!! Testimoni ni dh dapat bentuk yg BULAT N MONTOK!! Woww!! Jangan tunggu lg dearies!! Kembalikan keyakinan anda sekarang dgn dapatkan bentuk badan yg AWESOME!!! #alhamdulillah #syukur #terimakasih #trendterkini #terlajaklaris #terbaik #trendterkini #mantap #montok #murahtufake #mesticuba #mygs5 #schaalyahya #emavengers #emmamaembong #halusssssssss #halluuss #bisskaaching #bizkaaching #bkatc
schaalyahya - montok - emavengers - terlajaklaris - terimakasih - bkatc - bisskaaching - terbaik - mygs5 - halluuss - mesticuba - halusssssssss - emmamaembong - alhamdulillah - syukur - murahtufake - mantap - bizkaaching - trendterkini -
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : @mayya_lee malaysia.. harus le ade
lynalud : Sis, bdn yg berisi if consume bust up ni akn naik lg ke?
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : @lynalud nope dear.. maintain
raniiwulansari : Line adaaa sist ? Bisa ke indonesia tak ?
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : @raniiwulansari tiada sis.. jika ke INA oostage mahal dear
raniiwulansari : Berapa dear ?
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : @raniiwulansari postage shj MYR 100. Product MYR150
raniiwulansari : Waw mahal sngat yaa dear , yah sayang sekali di indonesia tak ada jual :(
ieraazharsdaughter - shawnshawal - ainadhirahtahir - rulnnie845 -
instagram
eryna_beautyshop
Selamat petang semua... jom singgah @sapphireshawl butik sebab macam2 products yang ditawarkan dalam satu bumbung. . . Termasuk lah slot watie yang menawarkan 100% original Victoria's Secret fragrance mist dan homemade Iris scrub yang super best 😍 . . So, tunggu apa lagi.... jom jom jom πŸ˜‰ #sapphireshawlboutique #offline #walkin #alamavenue2 #shahalam #subangjaya #petalingjaya #uitm #unisel #universiti #vendor #irisagent #irissentialover #irissential #iris #bodyscrub #bodymist #vs #vscocam #atitaharis #schaalyahya #marlissa #malaysia #tuesday #april #bazaarpaknil #hotselling #trustedseller #seriousbuyer #peaceyo
irissentialover - vendor - irisagent - schaalyahya - subangjaya - tuesday - bodyscrub - malaysia - vs - alamavenue2 - trustedseller - bazaarpaknil - irissential - universiti - iris - bodymist - marlissa - shahalam - uitm - sapphireshawlboutique - walkin - peaceyo - seriousbuyer - atitaharis - petalingjaya - april - hotselling - offline - vscocam - unisel -
unthnlbl : like it
ninetofiveco - ayucapioka - aoronying - itsmeshida -
instagram
m0onurul_snebeutskinstokist
Trial set bg yg baru nak mencuba produk SNE sentiasa in stock.. Pengeposan kami setiap hari kecuali sabtu & ahad.. Boleh #whatsapp 0193557661 utk order... #snemarketing #snekapsul #sne #beutskinessence #schaalyahya #millionaire #stokis
sne - stokis - schaalyahya - beutskinessence - snemarketing - millionaire - snekapsul - whatsapp -
ledermanntami - syukraancollection - baller_gram -
instagram
eryna_beautyshop
Morning sunshine πŸ˜ƒ . . Anyone nak selit order untuk minggu ni atau minggu depan? Watie tgh kira order K. Collagen kalau ramai permintaan boleh restock awal2 sebelum hujung bulan πŸ˜‰ . . K Collagen Sweet 17 berfungsi: Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata. Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit, memutihkan kulit secara semulajadi, menghaluskan kuliy serta meningkatkan kelembapan kulit 10x lebih cepat πŸ˜„ Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah. Juga terbaik untuk merawat penglihatan, kuku, sendi, otot dan menguatkan akar rambut supaya tiada lagi keguguran rambut πŸ˜‰ Merawat radikal bebas serta antioksiden semulajadi. Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Pakinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain2 😊 RM130 FREE postage & 11 gifts sedia menunggu korang ❀ Whatsapp Watie 011 2881 0160 untuk order okey. #kcolly #koreancollagen #korea #kcollysweet17 #kcollysweetseventeen #malaysia #subangjaya #shahalam #alamavenue2 #seremban #cheras #onlinebusiness #onlinesellers #instashop #flawless #fatiyalatiff #bestselling #bebasjerawat #kualalumpur #trustedseller #seriousbuyer #sayajualbarangkecantikan #peaceyo #atitaharis #schaalyahya
korea - schaalyahya - subangjaya - seremban - kcollysweetseventeen - malaysia - seriousbuyer - alamavenue2 - fatiyalatiff - cheras - onlinebusiness - bebasjerawat - onlinesellers - flawless - kcollysweet17 - sayajualbarangkecantikan - kcolly - bestselling - shahalam - kualalumpur - koreancollagen - atitaharis - peaceyo - instashop - trustedseller -
rosecard_onlineshop : πŸ‘
ayucapioka - kineikin - sunglassesmalaya - shafiqahhh_ -
instagram
3bood30001
@selenagomez #selenagomez #selenaforever #selenator #sogetlikeme #selly #sel #selena #sillystringdreads #schaalyahya #selenamariegomez #wearwhatyouwant #emo #ehwhatever #teddybear #yesistillthinkitsmorning #ihavethebestblackedoutcurtainsever #ilovehipsta #oscarparty #dinner #ddlovato #follow #gomez
schaalyahya - selly - sel - yesistillthinkitsmorning - ilovehipsta - follow - ihavethebestblackedoutcurtainsever - sillystringdreads - ehwhatever - oscarparty - gomez - sogetlikeme - selena - selenaforever - selenamariegomez - dinner - selenagomez - teddybear - ddlovato - selenator - emo - wearwhatyouwant -
pisces_darling - hyper_conspiracy_ - malouie - annicupcake937 -
instagram
elysious_beautyconsultant
FEEDBACK ! . . Selepas penggunaan 3 kotak SNE + 2 kotak BEUTSKIN dan beberapa keping EXCEL TEA. Lihat perubahan kulit dia, berkat sabar dan konsisten. Untuk permulaan dia menggunakan kapsul SNE terlebih dahulu, untuk merawat dan selesaikan masalah dalaman terlebih dahulu. Kena ingat, nak cantik luar, dalaman kenalah diselesaikan terlebih dahulu. Bersihkan usus, singkirkan toksin. Barulah senang penyerapan supplement. Kalau tak membazir je makan supplement mahal-mahal. . . Korang taknak ke kulit cantik berseri macam ni? Bebas dari jerawat dan cela. Kulit cantik, dalaman pun terjaga. Kesihatan pun boleh dirawat. Nampak tak banyak sangat benefits dia? Tak perlu makan berbagai jenis supplement, cukup amalkan produk SNE je. Bagi yang tak tahu, kapsul SNE mengandungi lebih dari 200 vitamin yang diperlukan oleh badan. . . Boleh terus whatsapp 0173345213 untuk keterangan lanjut dan free consultation. Always happy to help. #SNE #Beutskin #ExcelTea #TrialSetAvailable #Sayajualmurah #Sayajual #schaalyahya #SNEMarketing #SNEStokis #visitmyig #onlinebusiness
sayajual - sne - visitmyig - schaalyahya - sayajualmurah - snestokis - trialsetavailable - snemarketing - exceltea - onlinebusiness - beutskin -
zikiruzaka : Untk lelaki bole ke
elysious_beautyconsultant : Boleh. WhatsApp I yee untuk keterangan lanjut :) @zikiruzaka
zurees : @aishahecca
ciklala : @aliaisnotonfire aliaaa ce try
ziroh_ - angleikin - meelaacomey - ali_shafie1601 -
instagram
diyanasnebeutskin
Trial set bg yg baru nak mencuba produk SNE sentiasa in stock.. Pengeposan kami setiap hari kecuali sabtu & ahad.. Boleh whatsapp Diyana utk order 011-11319262 #snemarketing #snekapsul #sne #beutskinessence #schaalyahya #millionaire #stokis
snekapsul - sne - stokis - schaalyahya - beutskinessence - snemarketing - millionaire -
ehizlinlala - sne_beutskin_dealer_iqbal - selfmadesuperstars - puterisadiqah -
instagram
eryna_beautyshop
Yehuu... founder IRIS dah setkan 3 pakej untuk korang pilih dan semua pakej yang disebut dah termasuk postage taw.... tak payah korang nak kira2 postage dah πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ . . Semua flavors available dan korang boleh place order kat watie 011 2881 0160. Jom order untuk kulit halus dan bersih selepas sental dengan super best scrub πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
irissentialover - peaceyo - irisagent - monday - schaalyahya - bodyscrub - malaysia - seriousbuyer - kulitbersih - bazaarpaknil - marlissa - smittenbyirissential - azalea - irissential - visitmyig - iklaninstagram - april - atitaharis - irisproduct - lipscrub - trustedseller - instashop - soap - smittenlipscrub -
eryna_beautyshop : #Irissential #irisagent #irissentialover #smittenlipscrub #smittenbyirissential #bodyscrub #lipscrub #soap #irisproduct #malaysia #trustedseller #seriousbuyer #kulitbersih #instashop #bazaarpaknil #visitmyig #iklaninstagram #peaceyo #atitaharis #schaalyahya #azalea #marlissa #april #monday
rosecard_onlineshop : πŸ‘
eryna_beautyshop : @liniecollection
barbielangsi - shafiqahhh_ - amalina_lina - mohdamirul5527 -
instagram
zainabzainal
Akhirnya jumpa juga, kak @schaalyahya saya memang minat sangat dia berlakon semua cerita! Gembira.
schawal - schaalyahya -
zainabzainal : #schawal #schaalyahya
eishalovecats : Bestnya β€’_β€’
4minaa2ainal - syafiqah_arinah - qieqiesaif - ibnukathir -
instagram
elysious_beautyconsultant
FEEDBACK ! Mula2 beliau kasi feedback yang dia perasan skin sensitif yang gatal di badan dan biji2 air semakin berkurang, then hari ni dia kasi feedback lagi yang dia happy sangat mengguna produk sne. Sampai mama dan adik dia perasan kulitnya semakin cerah dan licin, padahal dia hanya apply skincare seperti biasa. Siapa tak happy kan orang sekeliling tegur kulit kita makin cerah dan licin. Boleh ler SELFIE dengan confident. Hehehe Dalam masa 6 hari consume excel tea dan capsule BE selama 3 hari dah nampak kesan yang menakjubkan, belum cukup seminggu lagi. Kesan terhadap kulit dia sangat cepat sebab dia makan dengan cara yang betul dan buat proses detox toksin dulu sebelum ambil supplement SNE & BEUTSKIN. Untuk pengetahuan anda, proses detox toksin sangat lah penting supaya ia mempercepatkan proses penyerapan SNE & BE dalam badan kita. Kalau yang ada masalah toksin, kesannya akan mengambil masa sedikit. Yang penting mesti konsisten 3 bulan ke atas dan amalkan minum air kuantiti yang banyak dan makan buah buahan untuk kesan yang cepat. Jom try produk SNE ni. Kita cantik & dan sihat untuk jangka msa yang panjang . . Boleh terus whatsapp 0173345213 untuk keterangan lanjut dan free consultation. Always happy to help. #SNE #Beutskin #ExcelTea #TrialSetAvailable #Sayajualmurah #Sayajual #schaalyahya #SNEMarketing #SNEStokis #jerawat #jeragat #kulitkusam #masalahkulit #visitmyig #testimoniSNE #testimoni
sne - schaalyahya - snemarketing - snestokis - sayajualmurah - beutskin - masalahkulit - sayajual - visitmyig - testimonisne - jeragat - testimoni - trialsetavailable - kulitkusam - exceltea - jerawat -
solius_bryan - bbyoungxx - myiamajidot - mizz_dyaa -
instagram
suzulaiha_snebeutskin
PRICE LIST SNE PRODUCT Contact me to order 013-9885719 (sue) Free consultation. Always happy to help. SNE WAY TO FREEDOM SHARING IS CARING ^_^ CARING IS SNE #snemarketing #snebigfamily #snebeutskin #beutskinessence #snecapsule #exceltea #supplement #snepromo #promosijimathebat #promosimegasalessne #visitmyig #sayajualsne #sayajual #cantik #sihat #gebu #bebasjerawat #Singapore #malaysia #Brunei #business #millionaire #schaalyahya #suzulaihamohamad
brunei - promosimegasalessne - snepromo - business - gebu - beutskinessence - snemarketing - sayajual - malaysia - snebigfamily - supplement - snebeutskin - bebasjerawat - snecapsule - singapore - suzulaihamohamad - visitmyig - sihat - schaalyahya - cantik - millionaire - promosijimathebat - exceltea - sayajualsne -
gdzsupplements : Love it! Check out our page if you're interested in gym supplements!
suzulaiha_snebeutskin - snebeutskin_gallery - zuzeneyzuki - paidtimeoff -
instagram
suzulaiha_snebeutskin
TESTIMONI WIS-D DAN SEABUCK ACTIV Nor Iza Shafina, 14tahun Mengalami masalah malas belajar, kurang fokus dalam pembelajaran, asma dan resdung. Adik iza menderita selama 7tahun dan pulih dalam tempoh pengambilan suplemen selama 2bulan sahaja. Jika ibu-ibu kakak-kakak abang-abang yang mempunyai anak atau adik yang mempunyai masalah seperti ini boleh cuba suplemen dari SNE. Ceritakan masalah yang dihadapi dan In shaa allah sue akan membantu. Hubungi sue di 0139885719. COD kawasan Kota Bharu/Kubang Kerian sahaja. Luar kawasan akan diposkan. #snemarketing #snebigfamily #supplement #wisd #seabuck #seabuckactiv #snepromo #promosijimathebat #visitmyig #sayajualsne #business #schaalyahya #suzulaihamohamad
suzulaihamohamad - wisd - visitmyig - schaalyahya - snepromo - snemarketing - promosijimathebat - business - snebigfamily - supplement - sayajualsne - seabuckactiv - seabuck -
suzulaiha_snebeutskin - 5zal86 - fatennadya - mekk_iqah -
instagram
magica_slimmingg_kurus30hari
Sementara ada kelapangan ni..nak update la sikit feedback dr customer magica...hehhe... #magica_slimming #magicaslimming #sayajual #bazarpaknil #bazaarpaknil #awalashaari #awalinstag #schawal #schaalyahya #babyschawal #noradanish #lisayusry
awalinstag - sayajual - noradanish - bazarpaknil - magica_slimming - schaalyahya - bazaarpaknil - awalashaari - magicaslimming - babyschawal - lisayusry - schawal -
mortarboard_iium2004 : @magica_slimmingg_kurus30hari u delete ke komen sya tdi?
magica_slimmingg_kurus30hari : sis @mortarboard_iiuum204 jika awk nak tau info mcm mne magica bertindak dan function die saya bole explain. tp ayat awk seolah2 awak memberi negative feedback kpd product kami... dan memberi negative impact kpd customer dan bakal customer sy...
magica_slimmingg_kurus30hari : sekiranya product saya tidak selamat kpd pengguna saya tidak akan berdaftar dgn BPFK danberusaha untuk mendapatkan sijil kelulusan dari KKm. .... itu menjerut leher sendiri namanya..... sekian.... C.c @mortarboard_iium2004
mortarboard_iium2004 : Dan spatutnya awak kena lah explain trus tdi, yakinkan saya btol2, biar smua customer baca....saya pon mmg nak tahu info pasal produk ni, maaflah kalo cara saya salah tpi biasalah customer is always right...u kena pndai2 la attend customer yg mcm saya ni. Trima kasih :-)
magica_slimmingg_kurus30hari : Function magica die control pemakanan kte dgn cara kte xrasa lapa n mkn ckit pun da kyg selain naikkan metabolism dan agen pembakar lemak dgn pantas. ...min 3kg bole trn dlm sebulan tetapi ade je customer yg trn lebih drpada itu depends kpd individu tu sndiri kerana human body lain2 reaction die... dlm case customer sy di atas yg trn berat bdn dlm 4kg seminggu itu tidak bermakna setiap mggu die akan trn berat bdn 4kg...magica ni die kurus yg firm die reshapekan sekali bdn kte... so far paling byk yg trn dln sebulan 6 ke 7kg... 1st time consume magica mmg die akan berat mendadak dan dier akan sustained dan akan trn balik berat badan...dan jgn risau semasa berat bdn maintain tu die akan reshapekan bdn blk.. begitulah sehingga kte mendpt berat badan ideal.. tu la sbb nye kesan kurus magica adalah seperti kte pergi gym tidak kurus yg lembik... sekian c.c @mortarboard_iium2004
qriri8787 : magica_slimmingg_kurus30hari@...Kt spore der stockist tk,?
magica_slimmingg_kurus30hari : @qriri8787 blm lg...so far ade customer service shj di singapore stokist tiada lagi
nhdaya_b - ina_riz - aniey94 - aishah20787 -
instagram
magica_slimmingg_kurus30hari
Sementara ada kelapangan ni..nak update la sikit feedback dr customer magica...hehhe... #magica_slimming #magicaslimming #sayajual #bazarpaknil #bazaarpaknil #awalashaari #awalinstag #schawal #schaalyahya #babyschawal #noradanish #lisayusry
awalinstag - sayajual - noradanish - bazarpaknil - magica_slimming - schaalyahya - bazaarpaknil - awalashaari - magicaslimming - babyschawal - lisayusry - schawal -
nhdaya_b : rm bape ye ?
magica_slimmingg_kurus30hari : Sis @nhdaya_b rm120 free postage
norhidayah_ithnin : yg promotion rm100 dah hbis ye..
magica_slimmingg_kurus30hari : Yunk @norhidayah_ithnin rm100 hbs yunk...whataapz sy direct mne tau dpt ke harga promotion tu...heheheheh
frinera432 - ina_riz -
instagram
schaalyahya
Okay i pose mcm ni pulak ? @awalashaari #schaalyahya #schawal
schawal - schaalyahya -
juicy_berrycollection : Nothing more rm49β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯
raradott : Visit my ig 4 nice wideshawl,shawl n tudung..
cheapest_onlineshop4 : sweet...πŸ’šπŸ’šπŸ’š
errasharmiza : Da da da xyah nak tumpang bisnes dsni k..ni bukan msa utk bisnes anda.. ni tmpt utk fans get close to our artists k..berbisnes biar di tmpt yg btl ok..kak scha relax..sya tolong vacum2kn k hehe..
mawaddahkidsmuslimah : Sweet nye
normalamalamala7 : Cantek
shimabeautyfier : Sis. I nak email u boleh. Nk send homemade beauty product. Its good for u. 100% organic
mubarakrejab : @awalashaari da mcm fbi da kaler nyee haha kan akak @schaalyahya :')
tulipnovwawawanie07110210 - suzirajelita - ngahanees - athirahraa_ -
instagram
rahsiamontok_ketat_dlm5hari
Wooot woot!! Alhamdulillah.. Bust Up Express ni dapat membantu masalah anda yang dikatakan Papan, Lidi, sekeping, etc lah.. Jangan sedih2.. ambik tindakan sekarang dengan membeli Bust Up Express sekarang jugak!! Anda akan tampil lebih gebu,montok n menawan!! Bust Up Express memang AWESOME!!! #alhamdulillah #syukur #terimakasih #terbaik #trendterkini #takpernahpakai #testimoni #montok #mantap #mygs5 #murahtufake #mesticuba #emavengers #emmamaembong #sayatolong #schaalyahya #bisskaaching #bizkaaching #halusssssssss #bkatc
schaalyahya - montok - mesticuba - emavengers - terimakasih - bkatc - bisskaaching - terbaik - mygs5 - sayatolong - takpernahpakai - halusssssssss - testimoni - emmamaembong - alhamdulillah - syukur - murahtufake - mantap - bizkaaching - trendterkini -
farizianafaiz : Tp kalau bdn yg dh mmg berisi mcm I ni x bertambah naik ke plak nnt @rahsiamontok_ketat_dlm5hari ..takut bdn yg dh berisi tmbah berisi..hehe
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : @farizianafaiz tak.. dia akn shaping kn badan sis. Sila rujuk pict 12 Maanfaat Bust Up Express ni ye sis
nurisz84 : Brape ye price
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : @nurisz84 Harga Promosi Rm150sm, Rm155ss dear.. Free postage πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ’žπŸ’žπŸ‘πŸ‘πŸ’–πŸ’–πŸ’–
cintahumaira - sarimahhasnann - shazrilyana - sepahtuvengers -
instagram
elysious_beautyconsultant
Perubahan selepas 5 bulan menggunakan SNE & BEUTSKIN ESSENCE secara konsisten. Boleh lihat kulit muka dia semasa sebelum menggunakan produk SNE ni. Kulit kusam, berjeragat, berminyak dan jugak jerawat. After 5 months, kulit muka bersih tanpa sebarang cela. Jeragat takde, jerawat takde, parut pun takde. Tak payah pakai make up dah, muka dah lawo dah. ;) . . Act kesan SNE ni terhadap individu adalah berlainan. Ada sesetengah orang akan mengalami healing crisis, maksudnya pada peringkat awal kulit dia akan tumbuh jerawat ataupun jeragat kalau bagi yang bermasalah jeragat lah. Orang yang tak biasa mesti dah cuak tahap gaban dah hehe. Okay je kalau berlaku macam tu. Maknanya badan kita beri tindak balas, proses detoksifikasi. Awal2 je macam tu, nanti makin lama benda tu akan hilang, hilang dan takde dah. Lagi sekali I cakap, SESETENGAH orang sahaja. Tak semja yang mengalami healing crisis ni. . . So kalau korang nak rawat masalah kulit muka atau penyakit dengan produk SNE ni, boleh terus whatsapp I 0173345213 untuk keterangan lanjut dan free consultation. Boleh cerita masalah korang and I akan bantu sebaik mungkin. #SNE #Beutskin #ExcelTea #TrialSetAvailable #Sayajualmurah #Sayajual #schaalyahya #SNEMarketing #SNEStokis #jerawat #jeragat #kulitkusam#masalahkulit #visitmyig #testimoniSNE #testimoni #visitmyig
sne - schaalyahya - snemarketing - snestokis - sayajualmurah - beutskin - masalahkulit - sayajual - visitmyig - testimonisne - jeragat - testimoni - trialsetavailable - kulitkusam - exceltea - jerawat -
amirah0209 - mizz_dyaa - nurulsyahfiqahsazali - health_beautysecret -
instagram
rahsiamontok_ketat_dlm5hari
Morning dear!! Haa pada yang tak tau lgg Bust Up Express ni serbuk ye dearies.. Bukan tablet ok.. Serbuk yang tak perlu bancuh.. Just kemam dalam mulut sahaja!! Kesan seawal 5 hari dear!! Grab now! Kouta dah limited.. First pay first serve dear!! #alhamdulillah #syukur #terimakasih #trendterkini #terlajaklaris #terbaik #mantap #montok #mesticuba #murahtufake #halusssssssss #bisskaaching #bizkaaching #emavengers #emmamaembong #schaalyahya #schaalyahya #bkatc
schaalyahya - montok - emavengers - terlajaklaris - terimakasih - bkatc - bisskaaching - terbaik - mesticuba - halusssssssss - emmamaembong - alhamdulillah - syukur - murahtufake - mantap - bizkaaching - trendterkini -
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : @sofiiaris Harga promosi rm150sm rm155ss.. Free postage rm15 dear
erkaastella : Lau stop minum ade respon dear?
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : @erkaastella dia maintain πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘πŸ‘
erkaastella : Cmne nak beli
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : @erkaastella sila whatsapp ke 0133181978 utk membeli ye. Tq dear
edylia2306 : Sy just nk up n pdatkn je blh ke amek ni
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : @edylia2306 ye boleh
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : Kindly whatsapp us ya dear @nenek_kebayan91 . 0133181978
syamingming - tazza5128 - faqrisha - bellanavana -
instagram
Iconosquare feedback