Statigram has now become Iconosquare! Learn more
adhamkamarulzaman
Nak jadi cikgu kata nya. Kena fit. Otak jangan gila. Sawan takpe boleh sorok. Haha #throwback #ukcg #ipg #pass #excellently #in #fitness #test #bakal #guru #yang #sado #dan #katang #wkwkwk #selamat #pagi #cikgu #bleep #test 6.6 #tu #kacang #je #riak #hahaha
cikgu - ipg - bleep - dan - in - sado - excellently - bakal - pass - throwback - je - selamat - ukcg - kacang - wkwkwk - guru - tu - pagi - yang - fitness - test - riak - hahaha - katang -
tumbuhideal : Cek IG kita yuk :D
cikdilaa - anessanazir - faiz_che - tumbuhideal -
instagram
theesuccessor
OMG this is that new new! #Slappers #Riak #SleptOn
riak - slepton - slappers -
sir__q : 😂 His walk tho
_laythan_ : Wait wat
juuuicy_g - thisnigga_jerry - kolton_too_wavy - chief_geee -
instagram
yatt_ar
Tak perlu bermegah diri...di alam sana sama je nanti.. *peringatan utk diri sendiri #sombong #riak #takbur
sombong - takbur - riak -
mememrose - ajemarahman - fiera_dollah -
instagram
so_yie
Lol xD chukkae for myself because I can avoid myself from zina hati. Cehh haha #riak (tak elok)
riak -
ptryalsya : Ecehh . Btw , I miss you so much ein :'>
so_yie : Hehe bg penghargaan pada diri sendiri :p I miss you so much too :( @ptryalsya
cheeshint97 - filzahfasihah - irdiyanazolkaranain - mawproject -
instagram
_shannonpage_
Bangs' brother is back ctfuuu I'm weak 😂😂😭😭 @yvonnecarly @its_not_rachel918 #riak #lol #WTF
riak - wtf - lol -
yvonnecarly : What the hell is going in with this video editing? Like he looks like the invisible man
_shannonpage_ : @yvonnecarly shit they're jealous I'm hair faced
erin040412 - jeanuoo -
instagram
reynna_badar
hemm elok lah tuu.. #jgn #riak
riak - jgn -
adienasz - adzlyy - tiqahlatifz - miss_sucy -
instagram
touxyana
#old#sekke#Riak#lovely#memories#and#past#that#will#never#fade :)
and - will - sekke - riak - old - that - memories - never - past - fade - lovely -
georgefakhoury - charbelsammour - kieronthebarber - ali_gharbieh -
instagram
dakusurihati
#Riak Riak tak bawa kemana-mana....Kita sebagai insan tahu semua yang kita miliki tidak kira sederhana,mewah,hebat dan sebagaiNya semua bersifat sementara.Kita tahu erti Riak itu ape kan.Riak tiada kebaikan...Tiada membawa faedah.Bersyukur dengan rendah hati atas segala yang Allah utuskan buat kita....Di dunia ape yang ada semua sementara....Kita tahu semua tu... Kepada yang mudah mempersepsi melulu mengata orang Riak janganlah begitu ye...Itu urusanNya dengan Allah...Jangan mudah melontar sangkaan negatif...Jangn kita lihat atas kelebihan orang lain kita menuduh dia Riak...Ape salah nya....Hati sendiri kena jaga....Itu terlahir sifat hasad dengki.... Tengok kaum hawa pakai tudung mahal ke baju bahal ke handbag mahal ke n ape ape jangan lah menuduh dia Riak....Dia tak salah papepun dah di tuduh Riak...Itu rezeki memasing....Allah yang utuskan siapa berhak sangkal dan mempertikai....Jauhi dari ku sifat suka menuduh melulu mempersepsi mengata orang Riak ni...Tak suka....Dia mewah mane pun itu hak dia...kan.Kesian tak salah dah kena tuduh Riak.... Sabarkag ye wahai hati kamu,Dia,kita,kami...... #MuhasabahQalbu
riak - muhasabahqalbu -
nurintanrose : Semua Allah punyaaa :)
dakusurihati : Betul dik Intan.....Orang lain mudah pandang negatif n lontar persepsi ngarut....Senang lenang tuduh org lain Riak....Ini lah org islam sesama islam kita..Islam lain dikurnia lebih dh di kata riak....Lain lah betul kan sifat nya riak ujub takbur....Pakai tudung mahal dh di kata Riak...Baju mahak handbag mahal,makan kedai semua di kata Riak....Aduh jgn le tuduh sebegitu kan.....
nurintanrose : Kak.. untung tau klau org perati akak. Maknanye dia minat akak la tu. Tp malu nak tegur.haha.
dakusurihati : Dik intan itu bukan untung...Itu terlahiriah jiwa hasad dngki tu klu nk berUkhuwah biar ikhlas dn semai jiwa tu elok2....Jgn pula disebebkan ada kelebihan pd seseorng mudah di tuju di nyindir sesuka hti...Erti #Riak tu menasihat ke ape pun ada caraNya semua org tahu....Tak de guna kite na k riak kan...kekdg bile berbual menulis persepsi org tu lekas tuduh kita riak n mcm2....Kita belajr agama walau bnyk lg khilaf nya n bnyk lg nk diperbaiki...X perlu kot disebab kn ade kelebihan pd seseoerg kite jd iri hati....Lepas tu tuduh org riak...Itu bkn cara akk...Klu betuk die nak riak atau akak nak riak Allah tu tahu..Pasti balasan kite dpt ats sebab keRiakan kite tu....Klu nk
masnije - amaliaamsyah00 - sazalie1970 - faradidi -
instagram
zamsme
Bangun pagi. Dah mesej family. Dah mesej semua org penting. Lepas tu xtau nak buat apa. Be bajet lah retis terus Pepagi ni. Saja je buang masa. Study xnak. Duhhh. Kalau gambar Ada muka sendiri tapi org lain amik kan xKira selfie kan? Ke sejam is selfie gak? #morning #whatsupdawg #vsco #vscocam #vscophile #vscogallery
vsco - sajanakcakapdirikuberharga - takburseyh - vscophile - tedbakerlondon - vscogallery - riak - morning - menunjuk - zara - hollister - whatsupdawg - vscocam - swatch -
zamsme : #zara #hollister #swatch #tedbakerlondon #menunjuk #riak #takburseyh #sajanakcakapdirikuberharga
eeamnoh : #kayasiak
zamsme : @eeamnoh kau kt mana ni?
eeamnoh : kat bilik nan indah
mardhiahlatiff - domivz13_official - afiahyahya - fuadxy -
instagram
burning89
#dont #riak
riak - dont -
burning89 : Jangan sombong, jangan bukak kepak di bumi 'Allah s.w.t' ^_^
nanaabonchy - akmlhzm - eiqah_syafiqah -
instagram
maisyarahzambri
Just for reminder. . For both gender actually. . Lalalaa =p
riak -
maisyarahzambri : Haha. . Biar laa. . Crop itu seni okay. . Jeles pahal @kerolazam ? - -
hanalasararuzane : Hurt. @maisyarahzambri
kerolazam : Btw harapan palsu? Hmn macam bagus bunyi nya 😊 hahaha
maisyarahzambri : Pahal kau hurt bgai @hanalasararuzane ?? Haha
maisyarahzambri : Aku slalu post bnde bagus2 je @kerolazam . . Hahaha! #Riak
azyannadhirah95 : @kerolazam bunyi apa yang macam bagus?!!
hanalasararuzane : Hahahaha. @maisyarahzambri
maisyarahzambri : Setakat hahaha baik tak payah dowh @hanalasararuzane . . Buat full noti. Serious talk - -
hellyhamzah - naufalnordin - ir_amirul - kilamohd -
instagram
muhtari
#RIAK #wisuda #instapict
riak - instapict - wisuda -
noviasophia - joanlynsm -
instagram
rullllllllllllllllllllllllllll
#insta #jam #ban #riak #masukneraka
ban - jam - insta - riak - masukneraka -
amirasyahidaaa - azzaputra - nurunaziz - aidaroslee -
instagram
jonathanpetrino
Data at Best Buy. #bestbuy #minnebar #cassandra #riak #minneapolis
minnebar - riak - bestbuy - minneapolis - cassandra -
shouldibuyorsell - cossathletics - mariorojascustomclothiers - matthewjnyman -
instagram
nurfatinfarhana
Manusia hanya nak kita hormat dia Sbb foktor umur tapi dia x pnh nak hormat Org lain manusia ada hati lah bukan haiwan Selagi hidop x susah kan engkau Jgn kacau family aku #sabar#manusia#riak#photoforlike
sabar - riak - photoforlike - manusia -
darrylsyah - vscocamalaysia - noralisahsaidi - ftnbillah -
instagram
caip_oryzasativa
Dengan kadar pecutan 100km/j...menuju ke destinasi 1/2 marhalah... tetiba melintas kura2 di laluan aku..fuhhhh sebaik aku cekap..hahaha..trus snap menunjukkan aku syg binatang #ujub #riak hahahahahhahahahah
ujub - riak -
jayniesajarit : @caip_oryzasativa syabass bete, kau mmg pelajar contoh.. Sygkn binatang... Mmg berhati perut lah kauu
aishahjamil89 : Igt main2 rupenye kura2 betul...si kancil ade x?
shirafahmi : Comelnyee..hahaha
caip_oryzasativa : @jayniesajarit ...hasil didikan ENLAC hahaha
caip_oryzasativa : @aishahjamil89 ...setakat ni kancel x jumpa lagi puan.hahaha
caip_oryzasativa : @shirafahmi ...chomell gilerr..aku stop die pun stop.hahaha
yodraudhah - lukeluq - wmasyrafwm - nabilaasyiqin -
instagram
rullllllllllllllllllllllllllll
#insta #jam #ban #riak #masukneraka
ban - jam - insta - riak - masukneraka -
najwabakir - sofeaali - frederikwiller_official - nurazuar -
instagram
adiaizuddin
#imammuda #kacaknakmapos #riak #pakaikot
pakaikot - imammuda - kacaknakmapos - riak -
iqwankecik - ainnasir - afifazainol - faizalnazeri -
instagram
mhdalifzaki
WTF!!! #ballin' #riak #tekjudi
tekjudi - riak - ballin -
anwarhaniff : salam bro, halal ke ni
mhdalifzaki : Pm untuk details
d5k_michaelsimon : Alep tayang phone nampak 😁
ajymbojey : Henpon baru terus ada instagram. Kencanggg
amarazhar : Tayang phone skali ngan kotak ke tu? Padah.
aqransaffie : Salam bro,daripada main judi baik masuk mlm jadi downline saya,saya jamin anda dapat 60k dalam 3 hari
d5k_michaelsimon - ajymbojey - anwarhaniff - dadainkk -
instagram
nikkluqq
rumah i takde air la so i check in lah kejap nak mandi #orangadaada #riak #sombong
sombong - orangadaada - riak -
nikkluqq : @taufiqhelios luq dah sado 😹😹😹
taufiqhelios : picit sikit
ekhwang_ - sepuraothman - asnawiyusof - nadiayayaa -
instagram
achikezam
Edinburgh sejuk. #acahacah
polo - swag - shoes - ootd - acahacah - riak - mensfashion -
en_ezam : Country lodge ni, 3 kali p cameroon, 3 kalilah menginap kt sini. Haha
achikezam : #ootd #mensfashion #swag #polo #shoes #riak
muhdsufiz : X baik #riak, nnti di laknat tuhan.. Haha #tibehh
rahman_hamid : Untunglah @achikezam
cik_hany : Untunglah gi cameron smp 3x. Kita ni 9tahun..dok bertapa kat genting jewww.. ahahahaha #sapecarotdiachihuahua
alkidluqman : Heheh kita baru balik dari country lodge ni @achikezam
achikezam : @alkidluqman haha ni unplan ni
alkidluqman : Sama la kita pon.. X pasal2 sampai cameron
deyno_brahim - zazamora87 - farhanbjalil - geoffreyscott -
instagram
makramaianak
1st attempt jahit tudung awning 3 layer.. Tu pon sbb kakak aku paksa.. Dia kata "panthanggg keturunan kita kalo x reti menjahit tau??" Hahaha!!! Ok masih perlu diperbaiki disana sini.. Lg 2 3 kali lg try mesti aku lg terer dr kakak aku hahaha!!! Mode #riak #tudungawning3layer #tetibalakkenablajajahit #ponbolehhh
riak - ponbolehhh - tetibalakkenablajajahit - tudungawning3layer -
azeyantikamarulzaman : @makramaianak ko tau sue,muka ko sebijik muka kakak ajis.sarius wei..kalu la dia ada instagram,bley aku tag dia
makramaianak : Ko biar btl Yan? Xnk aku adik mcm Ajis hahaha!!!
imarein : Ni kakak ko....byk la ko punya teater.pntang keturunan mak kta, adik lagi terperinci dri kakak
imarein : Terer bukan terperinci.sori..henpon Imah ni x best la
imarein : Weiiii... Teruk arrr kak hang ni....dia yg x gheti eja
makramaianak : @imarein mcm org giler yg ada konflik identiti tu..ckp sorg2 hahaha!!
cikma09 - faradhila - sheilashafie - noordinahmed_ -
instagram
iman_yazid
#dakwah #riak #iman #islam #astaghfirullah #lilahitaala
iman - dakwah - astaghfirullah - riak - lilahitaala - islam -
mohdnoorshawal - amaliaamsyah00 - lollapalooza_mifa - schaheraa -
instagram
adham_abdullah
Dari serang hamba yang jakun..hehe Breathtaking #KLCC view from #MENARAKL #picsart #xperiaz1 #camera360
xperiaz1 - riak - picsart - klcc - camera360 - takbur - ujub - menarakl -
adham_abdullah : Err *seorang ;D
shamhanim : Kau nak serang klcc? Nmpk dah konspirasi jahat diaa
adham_abdullah : Bukan konspirasi..typo maklumla skrin handset besar.ngahahaha #ujub #riak #takbur @shamhanim
menarakl : Thank you for visiting Menara Kuala Lumpur @adham_abdullah. :)
adham_abdullah : Its a pleasure @menarakl :)
syiffayob - iqwanchehanah - norazuanronaldo - bozulfadli -
instagram
hafiqismail
#pujian #vs #ujian #jangan #sombong #jangan #riak
pujian - ujian - vs - sombong - jangan - riak -
melyezaa : 😉Followback :)
hanaericsson - maka_diam - nurhaninaulfah - yuslianayusofftwo -
instagram
cakooi
Baju Keangkuhan . Tak sabar nak menyarung #BajangBusters #Angkuh #Riak #Liar #Taksub #Sombong
bajangbusters - angkuh - taksub - sombong - liar - riak -
epoyy69 : tambahan #amboi
joker9766 - me_fyza - ohvioh - syahir_azazis -
instagram
pitrizulkifli
#sombong #riak # takbur #layanglayang
sombong - layanglayang - riak -
miszcharlotte_ : iklan gigi
pitrizulkifli : @miszcharlotte_ biarlhaaaa
afifahsahimi - habibadliii - rpmubin - nurizzatiazman_ -
instagram
nikfazrolakmal
Ehem-ehem.. Muahaha..... #bowling #riak
riak - bowling -
fahmibadrullah - nayeol9 - ftnath1rah - adekierara -
instagram
suhadaamail
#throwback ! #motif : wa bukan nak tunjuk tunjuk kecomelan budak kecik ni . tapi tu lahh sayang betul dia dekat minion tuu . hmm nak kata bendalah tuu comel takde lah sangat . takk , senanyaa dia menghargai apa yang dia adaaa . okkaayyyy , tak payah nak merepek sampai ke laut -.- aku yang bagi dia minion tuu . #Riak #No ! Jaga iman .
throwback - riak - motif - no -
shafidayuu - nabilahaziz97 - sitihazwanisunnari - aisom_akim -
instagram
husaini_rahmat
#casio #edifice #riak #takkabur kbai
casio - riak - edifice - takkabur -
msyazwanfaiz : Perghhh ashukkkk
husaini_rahmat : Rezeki kata orang . @msyazwanfaiz
msyazwanfaiz : Bila nk bwk aku naik #hybrid dh masok rim 16' blom?
husaini_rahmat : Kau katakan sahaja. X masuk lg. Bajet x brapa nk ada. Haha
asyraf2202 - ashrafbinayub - ezaty_nadya - syuk_91 -
instagram
syawalliarazak
Betapa lebih baiknya merasa lemah, Dari merasa lebih baik daripada yang lain. #Hambayanglemah. #Riak
riak - hambayanglemah -
cameliadharma - myraharith - eykalecka_ - farhan_8989 -
instagram
izzanidris
Naqshabandi Haqqani Madad Ya Rasulullah Madad Ya Maulana Syeikh Nazim #riak??..haha ikut kau lah
riak -
anwar12_ : Izan..susah x buat serban mcm tu..
izzanidris : Hehe..yg ni mmg susah..x dela susah sgt..cuma style ni makan mase sikit :)
fakhrul130 : :-)
izzanidris : :)
iwanwani - akwangardenia - nawalathirah - aisyah_khalil -
instagram
ninaghzl
Last lab Chemical Analysis #cheme #may09 #first! #utp #utpbest #riak
utpbest - utp - riak - cheme - first - may09 -
nanieanaklatip - azrulazwar - nadhilanoor - aasyarazali -
instagram
Iconosquare feedback