Statigram has now become Iconosquare! Learn more
zalifsidek
Apabila kita bertaruh atas dasar #nyawaataunyawa #sniper kini dipawagam anda! #migfilem #migtalent @ninaiskandar @mikail_andre @fadlanhazim @pabloamirul @adibayunus cc: @migonline @davidteo99 @jane_mig kini pawagam
nyawaataunyawa - migtalent - migfilem - sniper -
faisal_zaidi90 : Lu gua bro!
gadget_murah_online : AWESOME 😍😍😘 πŸ˜˜πŸ’πŸ’œπŸ’œπŸ˜
walldeco_modern_stylish : ☺
dla_jaafar : uih~ gamba da dkt dgn tmpt kje ni :-P
esmethamer : Sniper .. awesome
fasha_aina - dian_syafiqah - niesa_nidz - qehceitaf -
instagram
jane_mig
#nyawaataunyawa #sniper #migFilem di pawagam. Let's go
nyawaataunyawa - migfilem - sniper -
bebybieyana : Jommmm 😊😊
ruby_bebe - shahfiez - ekinkamarudin - airin_yusry -
instagram
ard__donivia
Satu cabaran utk buat konsep Sniper nie tapi the team had done the best plots we can watch. πŸ‘ for #filemsniper team @davidteo99 @jane_mig @migonline #migfilem #metrowealth
migfilem - filemsniper - metrowealth -
sharifahaishahaljunid - epykodiang - faridkamilz - misswani -
instagram
andak_muhamad
#nowshowing #sniper #piereandre #action #migfilem #migonline #migtalent @pabloamirul @fadlanhazim @ninaiskandar @adibayunus @bilazali @mikail_andre Jom support filem tempatan..
migtalent - migonline - action - piereandre - nowshowing - migfilem - sniper -
azramuqaffaabdullah - mzamirasrul - a_munawwar - nazirulxylpy -
instagram
zalifsidek
Goodjob my bro #pierreandre hasil karyanya utk filem #sniper percubaan filem aksi yg boleh saya katakan sgt terbaik dimana cabaran beliau utk mengasah bakat2 baru didalam filem ini.. Tetapi hasilnye ada kuasa yg dirasakan ketika sesiapa sahaja yg pegang pada apa saja senjata yg akan ditempuh.. #malampratonton #filemsniper #migfilem #metrowealth 24.april.2014 ini #migtalent @mikail_andre @fadlanhazim @pabloamirul @ninaiskandar @adibayunus dll @migonline @davidteo99 @jane_mig
migtalent - pierreandre - metrowealth - sniper - migfilem - filemsniper - malampratonton -
shasha_liysha : takk sabar na tengok !!
pasti_tinggi_langsing_cepat : NICE ONEE πŸ˜ƒπŸ˜ƒ β€οΈπŸ’› ❀♑
stalk_n_buy : πŸŽ…
tinggi_langsing_gemuk_pasti : AWESOME :) β€οΈπŸ’› ❀♑
hazeifaronfiez : Today is the day..
kharulazlim : Mat saja blakon gok kew
upah_lukisan : zalif
upah_lukisan : upah lukis muka zalif
johanj83 - fiqa0afiqah - aizadhasdani16 - lukmankamarudin -
instagram
arisfauz1
Jangan lupa saksikan filem sniper di bawah arahan piarre andre bermula pada hari ini 24 april 2014 di pawagam . @davidteo99 #migfilem #migonline #aksi #sniper #mohdpiarre
mohdpiarre - migonline - migfilem - aksi - sniper -
andak_muhamad - harizsartu - shaqiella91 - yourdaging87 -
instagram
ard__donivia
Good luck team Sniper! @fadlanhazim @pabloamirul @mikail_andre @ninaiskandar @dharmaaizat @adibayunus @davidteo99 @migonline #migfilem #filemsniper #metrowealth
migfilem - filemsniper - metrowealth -
djmickyjr - iszandernor - scha_simpsons - fatensyamimie -
instagram
davidteo99
Tahniah Mak Mah #ruminahsidek & bakal suaminya 😊 tunggu Makmah dalam #awaknakkahwindengansaya? #migfilem #metrowealth #tunang
awaknakkahwindengansaya - migfilem - tunang - ruminahsidek - metrowealth -
bebybieyana : Tahniahhh :))
produkcantik_murah : Tahniah...
aryssanajwa : Jodoh Allah ni... Muka dah sama. Seiras
aydaawall : Tahniah makmah #ruminahsidek,, mga kekal bhagia hngga ke syurga...wajah dh seiras tu,elok sgt dah tu mr @davidteo99
master_peninggi_alami15cm_1bln : Terbaikβ™‘
mynameishaliza_66 : Filem rupanya.....
kasut_on9 : #kasutmurah visit my IG
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : Tahniahh πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’žπŸ’–πŸ’–πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
stylomcd - haikalthreeonefive - jazz_joe05 - hananwahidah -
instagram
davidteo99
Esok masa dah sampai, sama-sama tgk #sniper ramai-ramai bersama #talentbaru @larra_rahmat #nyawaataunyawa #migfilem #migtalent #metrowealth @jane_mig @migonline
talentbaru - nyawaataunyawa - migtalent - metrowealth - migfilem - sniper -
magicskincareofficial : πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
saffarina_afrina : Dato' saya dah hantar email profile saya, nama nur saffarina, saya dapat tak @davidteo99
saffarina_afrina : Tolong balas yer @davidteo99
promosi_bajucouple_rm45 : πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
shupryana : @davidteo99 nak juga 😫 tapi x da rezeki lagi . Hehe
terisahdannie : β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™‘β™‘β™‘β™‘β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯
muhamadnazryy : saya dah hantar email. harap2 ada rezeki amin
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : Nice!! πŸ‘πŸ‘πŸ˜‰πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’žπŸ’žπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’œπŸ’œπŸ’“πŸ’“
muhd3mustaqim - imchermaine - rzieyla - amarsyamhamid -
instagram
duniasinema
Inilah channel saya bila di rumah. selfie sikit. Jom follow @pabloamirul jejaka hitam manis dengan senyuman yang menawan. #duniasinema menjanjikan hanya yang terbaik untuk anda! @davidteo99 @jane_mig @migonline #metrowealth #mig #migfilem #duniasinema #migtalent #hypptv
migtalent - metrowealth - duniasinema - migfilem - hypptv - mig -
jillho_jill - larra_rahmat - fatensyamimie - saffarina_afrina -
instagram
davidteo99
Sweet sweet kan! @atikahsuhaime @duniasinema @migonline #migtalent #migfilem #metrowealth selamat malam πŸ’€
migtalent - migfilem - metrowealth -
afiqahwarith : Sangat!! 😍😍
aizat_fahmi : Sweet sngt
sneakershop_men_women : cantik
income_hebat_rm700_seminggu : cantik
mangga_harumanis_on9 : Cantiknya dia
atikahsuhaime : terima kasih. β™‘ ;-)
loveatikahsuhaime : Eh! Baru prasan gmbr ni.. sis @atikahsuhaime so pretty as always!!!
saadashikinsfly : Sir, bagi saya peluang untuk belakon?
amieruldaniell - fiqahaziqah_ - ayai808 - sarahilyana -
instagram
duniasinema
Gadis comel yang mampu menjiwai apa sahaja watak. Tak mustahil la boleh dapat Artis Baru Popular kan? Dengan senyumannya pun boleh menyengat si jejaka di luar sana πŸ˜‰ @davidteo99 @jane_mig @migonline @atikahsuhaime #metrowealth #migfilem #migtalent #duniasinema #hypptv #tm
migtalent - tm - metrowealth - duniasinema - migfilem - hypptv -
bebybieyana : πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜Š
mangga_harumanis_on9 : Cantik la you ni
faizjacob - big_din_ringo - nelydiaedits_ - one_nie_ta -
instagram
davidteo99
Ber #selfie dengan hero #pengantinmalam @faridkamilz #duniasinema @duniasinema #migfilem
duniasinema - selfie - pengantinmalam - migfilem -
spesialis_sehat_tinggi_ideal : Nice
thecottonlounge : πŸ’‹β€οΈβ˜ΊοΈ
afiqmohamad_syafiq : Lagu kacang boss @davidteo99
si_kecil_ibu : Ensem.. hye2 tmpng lalu tnm tnah.. kmi mnjual pelbagai brg keperluan n baju byi n knak2.. sila la lawat ig kmi..
__nurulain : @ammnee
newbalance_adidas_rm40 : Terbaik
wanshaari : Waaa...farid kamil!!!!..over xcited skit..
sihidungmancung : @davidteo99 ..bila nak panggil berlakon nieee
amieruldaniell - im_yanxs - aliacliquers - sarahilyana -
instagram
jane_mig
@fadlanhazim @pabloamirul #sniper #sniperrifle #migFilem #MIGtalent #24April2014
24april2014 - sniperrifle - migfilem - migtalent - sniper -
officialadi_ : πŸ‘πŸ‘
fadlanhazim : Thank you Madame.sorry semalam tak sempat jumpa Madame.
muhammad_safwan93 - sabrina_zaidi - imandanyel - niayenlaa -
instagram
ard__donivia
Malam Pratonton Filem Sniper dengan budak2 ni @musalrahman @nisa_kay β€’ oh, ada @atikahsuhaime menyelit hahaha #filemsniper #migfilem #migtalent #metrowealth #donivia
migtalent - donivia - migfilem - filemsniper - metrowealth -
atikahsuhaime : hahaha. oopsie..
ard__donivia : @atikahsuhaime hahahaa
akulahpaklan : photoboom
nisa_kay : Omey nye aku hahaha
shfdiyana - shahfiez - sotongliar - ninasalleh_ -
instagram
jane_mig
Penerbit @davidteo99 & Bakat baru @ninaiskandar @pabloamirul #sniper #sniperrifle #migFilem #MIGtalent
sniperrifle - migfilem - migtalent - sniper -
larra_rahmat : Miss you madam πŸ’‹
syiqqyn : Tatau bila lagi dapat jumpa mdm jane πŸ˜” first jumpa pon sebab ada event kat nandos..
dianacherish : 😘😘😘😘😘
tinggi_langsing_gemuk_healthy : Umur sudah 17. 20. 30 tahun. Nak TINGGI BADAN ke ? Nak LANGSING atau GEMUK ? KITA JAMIN BERKESAN..Sorry spamming :)
pabloamirul : Thanks madam @jane_mig saya tak tahu pun selama nie hampir sama handsome dhn boss @davidteo99 .. Thanks madam n boss for an opportunity..amen
mayrabestim - dni_bear - shahrulezizie - aliayaya_evans -
instagram
davidteo99
Dua jelitawan @adibayunus @atikahsuhaime #sniper #preview @migonline @duniasinema #migfilem #migtalent #metrowealth
metrowealth - migtalent - preview - migfilem - sniper -
ecahcutegurls : Mesti best preview snipper td kan bos @davidteo99 sayang ecah x dpt tgok... Maybe tunggu astro first la nampaknya .... Tgok dkt rumah... πŸ˜”sedih x dpt join....
officialmrlaja : Oh @atikahsuhaime ku 😍😁😜😝
miszzcuundyzz : Comell
syiqqyn : Atikah so cute!
suha_superwoman : Pretyyy
elysious_beautyconsultant : Dua2 cantikk β™₯
saya_jual_niqabridak : πŸ‘πŸ‘πŸ‘
thanyaporn_breast_enlargement : cantik
nadiapoh - abbybarcelona - yassybunny - shoesaholicss -
instagram
davidteo99
Siapa mangsa? Siapa pemangsa? Filem pertama konsep 'Sniper' @fadlanhazim @pabloamirul @ninaiskandar @migonline #migfilem #filemsniper #metrowealth
migfilem - filemsniper - metrowealth -
daleryusuf : Amazing drama
paulachrissss : Tq for following mr @davidteo99 :)
lynnsherzinger : 1)Like page sani hotel http://www.facebook.com/sanihotel 2) like pict rayn https://www.facebook.com/photo.php?fbid=878636685495248&set=a.866650060027244.1073741835.279554622070127&type=3&theater
azwansatar : waahhhhhh....
amirash_asheefan : Wohooott @davidteo99 kne tgk ni... Terrrbaikkk... "sniper"
bisnesmodal55income700seminggu : Wahhhh terbaik !
black_kejam : Terbaikkk @pabloamirul @davidteo99
munirpakpandir : mr david bila mau ofer saya berlakon..hihihi
alrizmi - _abdulmuhaimmin - leynahere - misz_meymah -
instagram
duniasinema
"Cinta di hati ini hanya untuk yang benar-benar ikhlas menyintai, bukan untuk dipersendakan" -Syuhada (Heliza Helmi) Hanya di DUNIA SINEMA Saluran 814 #salamjumaat #muslim #islamik #ustazazharidrus #ustazdondaniyel #alhijrah #metrowealth #mig #migfilem #duniasinema @davidteo99 @jane_mig @migonline @nurhelizahelmi @awalashaari
salamjumaat - duniasinema - muslim - alhijrah - mig - ustazazharidrus - ustazdondaniyel - metrowealth - islamik - migfilem -
syerahanis : Ingat ija ingat kakak kesygn @nooraizanzie..
nazryhs - ekin_ismail - amiranuraina - littlesyakira -
instagram
ard__donivia
Eat, Sleep, Snipe Repeat 😎 #filemsniper #migfilem #metrowealth @fadlanhazim @pabloamirul @migonline
migfilem - filemsniper - metrowealth -
pabloamirul : Love it @ard__donivia
akulahpaklan : preview malam ni?
ard__donivia : @akulahpaklan yea bro
ard__donivia : @pabloamirul πŸ˜πŸ‘πŸ‘
syafiqroslisr - amiro_mag - mishlolalara - misswani -
instagram
gurlgurlema
#Filemsniper ~ Di Pawagam 24 April ini #NyawaAtauNyawa #migfilem #metrowealth @migonline @davidteo99
nyawaataunyawa - migfilem - filemsniper - metrowealth -
aris_zainul - missmungnad - ebah_lola - murnimohdroom -
instagram
farahlhan
x sabaq ceq nk tunggu #sniper nie kluaq..adehai! ;) @adibayunus @ninaiskandar @fadlanhazim @mikail_andre #pierreandre @davidteo99 @migonlie #metrowealth #migfilem #migtalent #sniper #NyawaAtauNyawa
nyawaataunyawa - migtalent - pierreandre - metrowealth - migfilem - sniper -
davidteo99 - nuriana95 - aqifaalida - phian11shamsudin -
instagram
fadlanhazim
By @davidteo99 "Selamat pagi Klfm #sniper promotion @fadlanhazim @pabloamirul @ninaiskandar @niezamzaidi @duniasinema @migonline #migfilem #migtalent #metrowealth" #sniperfilm
migtalent - metrowealth - migfilem - sniperfilm - sniper -
murah_peninggibadan_pelangsing : ...AWESOME... !!! \°‘°/
elzbeauty : Poyo sgt dlm #jodoh2 haha lawak2
hafiyyaboutique : #nikfahmi #jodoh2 best sgt!!! Mesti last2 ada yg jth ht kt zara kn..
apitoria : Awak trsgt hensemmm!!!!hope cpt popularrr!!!yeahh
fatineidann - gee_fafau - anisyaalee_ - arezym_arejym -
instagram
davidteo99
Selamat pagi Klfm #sniper promotion @fadlanhazim @pabloamirul @ninaiskandar @niezamzaidi @duniasinema @migonline #migfilem #migtalent #metrowealth
migtalent - metrowealth - migfilem - sniper -
peninggi_pelangsing_nutrisi : Nice pic
produkcantik_murah : Morning β™₯
peninggi_pelangsing_nutrisi : (Y)
breast_enlargement_in5days : β€β€β€β€πŸ’›πŸ’›πŸ’›
linacateringbridal : β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯
kedai_hidupsehat : Yeaahh
thanyaporn_breast_enlargement : cool
munirpakpandir : hai..
yoyo_suki - anwarulhisyam - winniehani - misz_meymah -
instagram
davidteo99
#sniper @fadlanhazim 22 april ini #migfilem #migtalent @duniasinema @migonline
migtalent - migfilem - sniper -
elmymoin : @bilazali
elysious_beautyconsultant : Terbaikkk boss β™₯β™‘β™₯
promosi_hot_item : Menarik ni ;)
5ruz_itsfm : @davidteo99 @migonline @jane_mig .....22/4/2014...or 24/4/2014......?????......
master_peninggi_alami15cm_1bln : β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯
shafiqhamdan88 : Main hide n seek ke?
zek_lily : Review memang ramai tunggu filem macam ni .. dan ramai yang dah minat fadlan hazim @davidteo99
generateincomewithonly_rm55 : Duet gaji x penah cukup...jom join 1whp....buat secara parttime...hnya guna hp anda....ubah gaya hidup anda...berminat add wechat sy rozanarahim79....
anwarulhisyam - intanfawwaz - dibadebabb - shakirshidan -
instagram
duniasinema
Makin berseri, Makin cantik diva kita ni kan. Nak tengok @errafazira yang cun melecun jom la tengok dekat DUNIA SINEMA Saluran 814 dalam Filem 'Lady Boss' #metrowealth #mig #migfilem #duniasinema #hypptv #tm @davidteo99 @jane_mig @migonline @hyppworld
tm - metrowealth - duniasinema - migfilem - hypptv - mig -
bubleebamalin - davidteo99 - iszandernor - veronakhoo -
instagram
davidteo99
Repost from @duniasinema keindahan senja , semoga semua selamat . @migonline #migfilem #sniper #metrowealth
metrowealth - migfilem - sniper -
newbalance_adidas_rm40 : Visit my ig
1whp_hr2_duit_masyuk : Hai semua... Jom visit ig saya..
linacateringbridal : β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯
izamirridzwan : Cantik masjid selat ni boss
lathymananlee : πŸ‘πŸ‘πŸ‘
herbalshop_tinggi_dan_langsing : Nice Good ! cek my ig :)
waritedy : Saya penah pergi n solat kt sne best tenang je
janaajanes : Cantik masjid ni 😍😍
misz_meymah - hazimahdt - rossathirah - mohdiqbal91 -
instagram
duniasinema
Nikmati hari ahad korang dengan duduk depan tv tonton Dunia Sinema Saluran 814 sambil makan aiskrim yang sedap ni πŸ˜‰ Mesti layan habis .. #metrowealth #mig #migfilem #duniasinema #hypptv #tm @davidteo99 @jane_mig @migonline
tm - metrowealth - duniasinema - migfilem - hypptv - mig -
pabloamirul - larra_rahmat - ahmadmentalist92 - edamanothman -
instagram
duniasinema
"Apa reaksi korang kalau korang ternampak 'ini' di saat korang tengah kaji kewujudan Mistik?" Haa, samada korang nak teruskan atau ......?? #metrowealth #mig #migfilem #duniasinema #hypptv #tm @davidteo99 @jane_mig @migonline @hyppworld
tm - metrowealth - duniasinema - migfilem - hypptv - mig -
abangbesar : Teruskan.
citykelembai : Pengsann
citykelembai - thethirdsaleh - eqmalsamola - amirah07izzaty -
instagram
zalifsidek
Happy Birthday Amoi @emilyzying May All Of Your Besday Wishes Come True.. #migtalent #talentedactress #awaknakkahwindengansaya #kitai #comingsoon #newfilm #migfilem @migonline @davidteo99 @jane_mig
awaknakkahwindengansaya - migtalent - kitai - talentedactress - newfilm - migfilem - comingsoon -
debeqthaikeen : sukenye dieee!! @zalifsidek πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
chanel_coach_lv_prada_murah : Amboii
hazeifaronfiez : 😘😘😘
myqan : comell
nurmisaashop : Fyoooo
butikzaheera : Sukanya tgk u gelak
terengganubatikdansongket : Masuk lalat kn
emilyzying : @zalifsidek thank you 😍😍
atikaissandra - bebybieyana - fyydaud - yanmalik -
instagram
duniasinema
CakkkπŸ˜… Selamat tengahari. Aktiviti apa korang buat harini? Mesti best kan duduk dekat rumah. Selamat bercuti & Selamat berhujung minggu.. #metrowealth #mig #migfilem #duniasinema #hypptv #tm @davidteo99 @jane_mig @migonline @hyppworld
tm - metrowealth - duniasinema - migfilem - hypptv - mig -
iszandernor - manarina_m - larra_rahmat - edamanothman -
instagram
adpencintaseni_official
by @davidteo99 "#sniper like! #migfilem #migtalent #metrowealth #adnansempitsawadikap #awaknakkahwindengansaya @migonline" via @PhotoRepost_app
awaknakkahwindengansaya - migtalent - metrowealth - migfilem - adnansempitsawadikap - sniper -
ninaiskandar - ienacomot - deehd62 -
instagram
davidteo99
#sniper like! #migfilem #migtalent #metrowealth #adnansempitsawadikap #awaknakkahwindengansaya @migonline
awaknakkahwindengansaya - migtalent - metrowealth - migfilem - adnansempitsawadikap - sniper -
bbsulu_swanangel : Rmai plakon bru skrg.. so many talents... good2 :)
hadries : @davidteo99 macam gempak je cite ni... πŸ‘
sheda_jalil : Bole tak nak cube berlakon? I really want to try if i got a chance.. @davidteo99 .. Anywy keep it up n best of luck! :)
jae_zahir : @pijajutawan hahahahahahahahahahahahahaha
tomhaqimie : @davidteo99 minta laluan buat iklan sikit.. Buat semya muslimah , kami ada jual pakaian muslimah murah di www.solehahcollection.com
lupislurpee : Tp tu bkn sniper...n no scope even
master_peninggi_alami15cm_1bln : Nak tambah TINGGI BADAN ke ?? nak LANGSING ?? KITA JAMIN BERKESAN !!! Kita nak jual dengan Harga TER -MURAH !! pin BBM : 73D0E377 Line/Wechat : masterpeninggi
myralouissa : bos .saya minat sangat bidang lakonan ni .kalau bole saya nak sangat jadi pelakon?jika diizinkan .
anwarulhisyam - misz_meymah - nazmiroslan - superpandy -
instagram
Iconosquare feedback