Statigram has now become Iconosquare! Learn more
kippabuw
Sea Salt Active Charcoal Spa Bar #handmade #unscented #seasalt #activatedcharcoal #spa #soap #handmadesoap #natural #alami #sabun #garam #karbonaktif #buatantangan #craftangan #kraftangan #sayajual #indonesia #handcraft #kippabuw #foodforbeauty
craftangan - garam - kraftangan - handcraft - activatedcharcoal - handmadesoap - spa - seasalt - unscented - handmade - sayajual - natural - sabun - indonesia - foodforbeauty - karbonaktif - buatantangan - alami - soap - kippabuw -
hobi_evim - originalsourcepl - janieminnie - mama_logic -
instagram
puckzzz
It is such a shame that I didn't get this photographed well. I'll try better next time. The taste was wonderful though. Crispy Chicken breast filet. The paneer is made from baked pork rind crushed and mixed with some regular paneer. The rolls are polenta, garlic, grana padano rolled in cabbage leafs and topped with tomato sauce.
nothealthy - coffee - hamburger - dessert - applepie - foodporn - food - garam - tahin - recipe - meringue - delicious - chicken - custard - instafood - spices - baking - cooking - yummie - yum - homemade - sweet - cake - masala - tajine - imadeit - pizza -
puckzzz : #yummie #yum #delicious #nothealthy #hamburger #instafood #foodporn #food #coffee #recipe #cooking #homemade #food #imadeit #sweet #baking #applepie #dessert #cake #custard #pizza #meringue #sweet #chicken #tahin #spices #garam #masala #tajine
calories_gonewild - roastedrootandrib - sanjuanafudq - federicadesensi95 -
instagram
ferdawansyah
#ayam#goreng#cabe#garam#elcafe
garam - elcafe - ayam - goreng - cabe -
instagram
fernandavaargas
Viver e ser livre saber dar valor para a coisas mais simples, só o amor constrói pontes indestrutíveis 🎶😊 #boatarde #garam #curso #fisk
garam - curso - boatarde - fisk -
andrevargas1023 : Linda ;)
fernandavaargas : Obrigada. To respondendo suas sms, acho que não tá chegando ai
fernandavaargas : @andrevargas1023
poxadexter_ - dudaacordeiro - sstefanysouza - vitoriabaatista -
instagram
juice2001
#InstaSize Alhamdulillah, dengan izin Allah produk Garam Bukit As Syifa dapat di pasarkan dan dimanfaatkan oleh umat Islam bagi ikhtiar membantu dalam pelbagai ujian dan dugaan dalam kehidupan ini. Rm15 shj Garam Bukit As Syifa merupakan 100% garam bukit yang diperolehi dari pergunungan Himalaya sebelah Pakistan adalah sangat berkhasiat kepada tubuh badan jika diamalkan selalu.Telah diamalkan berkurun lamanya untuk memelihara kesihatan. Amat berkhasiat dalam membantu menyahkan toksin di dalam badan sama ada digunakan secara luaran ataupun diamalkan sebagai pemakanan. Disamping khasiat Garam Bukit yang telah sedia maklum akan kebaikannya, Garam Bukit As Syifa ini juga telah di Rukyahkan dengan bacaan ayat-ayat suci Al Quran dan Doa-doa Mustajab bagi dimanfaatkan sebagai ikhtiar dalam memohon pertolongan Allah bagi menyelesaikan pelbagai masalah yang dihadapi samaada dalam ataupun luaran. Pokok utama produk ini disediakan hanyalah sebagai ikhtiar kita di dalam memohon kepada Allah dalam menyelesaikan masalah yang dihadapi. Sebagaimana yang kita ketahui secara fitrahnya Garam Bukit telah Allah tentukan khasiat-khasiatnya untuk kegunaan hambanya. Disokong dengan hadis-hadis dari Rasullullah S.A.W yang menceritakan kelebihan dan khasiat Garam Bukit serta Ayat-ayat Quran sebagai ikhtiar penyembuh segala penyakit. Kesembuhan dan pemulihan dari sebarang penyakit ataupun masalah dihadapi adalah 100% dari Allah. Memiliki Garam Bukit As Syifa ini sebaiknya disimpan dirumah sebagai persedian untuk digunakan diwaktu-waktu yang perlu dan disaat ujian kepada kita yang kita tidak pernah menjangkakan. Untuk Rawatan masalah dan penyakit yang sedia ada eloklah diamalkan sehingga Allah mengizinkan masalah atau penyakit dihadapi sembuh sepenuhnya. Di sebabkan zaman ini masih ujud amalan-amalan khurafat yang memorak perandakan manusia dan kelemahan umat dari amalan dan pembacaan Al-Quran secara yang betul, maka sedikit usaha ini diharap dapat menyumbang bantuan kepada orang ramai bagi menghadapi masalah-masalah tersebut. BERUSAHA, BERDOA DAN BERTAWAKKAL UNTUK TEMPAHAN SILA HUBUNGI/SMS : 0193669458
garam - garambukit - sayajualonline - kedaijamu - sayajualmurah - instasize -
juice2001 : @rh_reyhasrey suruh @shawn_ahn790913 beli ni
juice2001 : @shidah_76 nak order tak?
rh_reyhasrey : Kannnn mmg sesuai nk halau makhluk2 halus ... @shawn_ahn790913 let's try
juice2001 : #garambukit #garam #sayajualonline #sayajualmurah #kedaijamu
burhanbaiduribaiduriburhan - pieqahlee - fiezzul - rh_reyhasrey -
instagram
megdogalsabun
Siyah kakule ve eksik olan garam masala'm artık tamam. Mistress of spices modundayım bu aralar :) #baharat #spices #garam #masala #cardamom #india #instafood
baharat - instafood - masala - cardamom - garam - spices - india -
seherbidak - ifakataksoy - birbirce - cigdem5876 -
instagram
raggamasaya
Link up thursday crew!!! #Linkupthursday #新宿 #Garam #毎月第二第四木曜日 #よろしくお願いします。
garam - linkupthursday - 新宿 - よろしくお願いします - 毎月第二第四木曜日 -
shooter0921 : 右の奴、神大にいるら?
raggamasaya : @shooter0921 神大ですよ!
shooter0921 : @raggamasaya 見たことあるー
raggamasaya : @shooter0921 話しかけてあげてください!笑俺と同い年でSOUNDやってるんです!
nomiyahman - shooter0921 - shuichi_lilredline - igawutan -
instagram
umaraliii
Aaye haye haye haye :p #garam #garam #gulabjamun :p #dessert #food
food - garam - gulabjamun - dessert -
nokhaizchaudary : 😍
javed2k : Amazing composition
umairjaaan : 😂😂
cheengum - oa204 - ammarajunaidy - rubikscub3 -
instagram
chizaumaa
#garam #briket #pabrik #rembang #kaliori #apelmerah
kaliori - pabrik - briket - garam - rembang - apelmerah -
instagram
raggamasaya
Openしてます!これから4ヶ月間お世話になります。 #Garam #新宿
garam - 新宿 -
nomiyahman - shooter0921 - wdtincb - gishiko0122 -
instagram
cindyria
asinan#bandung#mangga#pepaya#bengkuang#kedondong#nanas#salak#caberawit#cabemerah#terasi#garam#cuka#gulapasir 😜😁😘
caberawit - kedondong - terasi - garam - gulapasir - bandung - nanas - cabemerah - cuka - bengkuang - pepaya - mangga - salak -
yolaturmawan : Mesti kalo cc ga d rumah buat yg enak2 😔
sofie_versluys : Obat konstipasi itu ya? 😂😲😲😲😲
enniemulia : Ilerraannnn @cindyria 😃😃😛
sierlywijaya : Enaknyaaaa....
evelyn___chen : 😁👌💃🎉😝👍
melinlombok : Mauuuu
aurelie_jennifer - alicetan70 - enniemulia - djunacin -
instagram
afizahnordin79
Another #testimoni #BioVelocitySleepMate. Beliau mengalami kemalangan yg teruk sehingga kehilangan isteri. Beliau #strok dan hilang ingatan. Tak salah usaha gunakan rawatan alternative. Dengan izinNya membolehkan beliau sudah boleh bercakap dan menggerakkan anggota badan. Hanya tinggal 1 minggu utk promosi penjimatan RM1,000 dan tambahan rebet RM360 untuk 4 #bvsm. 1 untuk #makayah, 1 untuk #mertua, 1 untuk adik beradik, 1 untuk diri sendiri For demo, contact fieza 0127352967 dan layari www.afizahnordin.blogspot.com #thediamondcircle #pelapiktilam #cahayadhuha #garam #health #sakitpinggang #sakitkepala #migrain #sakitsaraf #sayajual #slipdisc #rawatanalternatif #darahtinggi #kencingmanis #asma #afizahnordin
pelapiktilam - sakitsaraf - garam - migrain - sakitpinggang - darahtinggi - bvsm - slipdisc - sayajual - rawatanalternatif - testimoni - afizahnordin - biovelocitysleepmate - asma - makayah - health - cahayadhuha - sakitkepala - kencingmanis - mertua - strok - thediamondcircle -
shafzikoimanina - nuda_depaic - eikha_zulikha - mishaziz -
instagram
yenniyps
Suasana kota Pamekasan disore hari #Pamekasan #madura #pulau #garam #jawa #timur
madura - pulau - garam - pamekasan - jawa - timur -
yenniyps - jamdinding2 - deph_vee - rizkirahma040791 -
instagram
ainulmardhiah84
Testimoni Bio Velocity Sleep Mate: By @afizahnordin79 "Fieza nak share#testimoni #BioVelocitySleepMate seorang #cikgu iaitu Cikgu Amiza yg mengalami kemalangan jalanraya October 2012 ketika dlm perjalanan utk mengikuti kursus di #BatuPahat. Berita kemalangan itu ada tersiar dalam #metro muka hadapan dan #StarOnline. Seorang maut, manakala cikgu amiza cedera parah di kepala dan patah rahang mulut. Terlantar di hospital baru dibenarkan pulang ke rumah. Beliau hilang ingatan dan tak kenal anak dan suami akibat cedera parah di kepala. Setelah beberapa hari menggunakan #BVSM, beliau dah merasa kesannya. Dengan izin Allah, beliau dah pun sihat dah kembali bertugas tahun lepas. Alhamdulillah, sekarang beliau telah semakin sihat dan pulih seperti biasa. " Anyone yang tau details tentang BVSM contact saya 017-8702284 utk demo, tak salah usaha menggunakan rawatan alternative. Terutama kepada pesakit #strok #gout #asma #darahtinggi dan sebagainya. #health #rawatanalternatif #accident #stroke #hilangingatan #cahayadhuha #pelapiktilam #garam #teknologibio #sihat #sayajual @PhotoRepost_app
gout - cikgu - pelapiktilam - garam - stroke - rawatanalternatif - bvsm - sayajual - accident - darahtinggi - metro - testimoni - sihat - biovelocitysleepmate - batupahat - hilangingatan - asma - health - cahayadhuha - teknologibio - staronline - strok -
juicywardrobe - onestop_collection - kartika20jan -
instagram
leodepaulla
Aquele #Garam
garam -
evertonreisaraujo : Q brisa hein!!!!!!
renatomiele -
instagram
farahnabila86
by @afizahnordin79 "Fieza nak share#testimoni #BioVelocitySleepMate seorang #cikgu iaitu Cikgu Amiza yg mengalami kemalangan jalanraya October 2012 ketika dlm perjalanan utk mengikuti kursus di #BatuPahat. Berita kemalangan itu ada tersiar dalam #metro muka hadapan dan #StarOnline. Seorang maut, manakala cikgu amiza cedera parah di kepala dan patah rahang mulut. Terlantar di hospital baru dibenarkan pulang ke rumah. Beliau hilang ingatan dan tak kenal anak dan suami akibat cedera parah di kepala. Setelah beberapa hari menggunakan #BVSM, beliau dah merasa kesannya. Dengan izin Allah, beliau dah pun sihat dah kembali bertugas tahun lepas. Alhamdulillah, sekarang beliau telah semakin sihat dan pulih seperti biasa. Anyone yang tau details tengtang BVSM contact fieza 0127352967 utk demo, tak salah usaha menggunakan rawatan alternative. Terutama kepada pesakit #strok #gout #asma #darahtinggi dan sebagainya. #health #rawatanalternatif #accident #stroke #hilangingatan #cahayadhuha #pelapiktilam #garam #teknologibio #sihat #sayajual" via @PhotoRepost_app
gout - cikgu - pelapiktilam - garam - stroke - rawatanalternatif - bvsm - sayajual - accident - darahtinggi - metro - testimoni - sihat - biovelocitysleepmate - batupahat - hilangingatan - asma - health - cahayadhuha - teknologibio - staronline - strok -
sidchan - shafiqnazrin5 - 1gigitan_epal - cikicikies -
instagram
yana_mokhtar
Testimoni BVSM: By @shalizaaziz "by @afizahnordin79 "Fieza nak share#testimoni #BioVelocitySleepMate seorang #cikgu iaitu Cikgu Amiza yg mengalami kemalangan jalanraya October 2012 ketika dlm perjalanan utk mengikuti kursus di #BatuPahat. Berita kemalangan itu ada tersiar dalam #metro muka hadapan dan #StarOnline. Seorang maut, manakala cikgu amiza cedera parah di kepala dan patah rahang mulut. Terlantar di hospital baru dibenarkan pulang ke rumah. Beliau hilang ingatan dan tak kenal anak dan suami akibat cedera parah di kepala. Setelah beberapa hari menggunakan #BVSM, beliau dah merasa kesannya. Dengan izin Allah, beliau dah pun sihat dah kembali bertugas tahun lepas. Alhamdulillah, sekarang beliau telah semakin sihat dan pulih seperti biasa. Anyone yang tau details tengtang BVSM contact fieza 0127352967 utk demo, tak salah usaha menggunakan rawatan alternative. Terutama kepada pesakit #strok #gout #asma #darahtinggi dan sebagainya. #health #rawatanalternatif #accident #stroke #hilangingatan #cahayadhuha #pelapiktilam #garam #teknologibio #sihat #sayajual #afizahnordin" via @PhotoRepost_app
gout - cikgu - pelapiktilam - garam - stroke - rawatanalternatif - bvsm - sayajual - accident - darahtinggi - metro - testimoni - afizahnordin - sihat - biovelocitysleepmate - batupahat - hilangingatan - asma - health - cahayadhuha - teknologibio - staronline - strok -
juicywardrobe - noradila_nasir -
instagram
syikinsalleh
Another #testimony for #biovelocitysleepmate shared by #thediamondcircle member "Fieza nak share#testimoni #BioVelocitySleepMate seorang #cikgu iaitu Cikgu Amiza yg mengalami kemalangan jalanraya October 2012 ketika dlm perjalanan utk mengikuti kursus di #BatuPahat. Berita kemalangan itu ada tersiar dalam #metro muka hadapan dan #StarOnline. Seorang maut, manakala cikgu amiza cedera parah di kepala dan patah rahang mulut. Terlantar di hospital baru dibenarkan pulang ke rumah. Beliau hilang ingatan dan tak kenal anak dan suami akibat cedera parah di kepala. Setelah beberapa hari menggunakan #BVSM, beliau dah merasa kesannya. Dengan izin Allah, beliau dah pun sihat dah kembali bertugas tahun lepas. Alhamdulillah, sekarang beliau telah semakin sihat dan pulih seperti biasa. Anyone yang tau details tengtang BVSM contact fieza 0127352967 utk demo, tak salah usaha menggunakan rawatan alternative. Terutama kepada pesakit #strok #gout #asma #darahtinggi dan sebagainya. For more info, u also can contact me 013-7220143 #health #rawatanalternatif #accident #stroke #hilangingatan #cahayadhuha #pelapiktilam #garam #teknologibio #sihat #sayajual #syikinsalleh #johor #johordarultakzim #malaysia #singapore
gout - cikgu - singapore - pelapiktilam - garam - johor - johordarultakzim - malaysia - stroke - rawatanalternatif - bvsm - sayajual - accident - darahtinggi - metro - testimoni - sihat - biovelocitysleepmate - batupahat - hilangingatan - asma - health - strok - testimony - teknologibio - staronline - syikinsalleh - cahayadhuha - thediamondcircle -
kamal77866 - _s4r4hh - skincerity_hartamas - azmirahman -
instagram
deejacob09
A new testimony for BioVelocity sleep mat by our glam By @afizahnordin79 "Fieza nak share#testimoni #BioVelocitySleepMate seorang #cikgu iaitu Cikgu Amiza yg mengalami kemalangan jalanraya October 2012 ketika dlm perjalanan utk mengikuti kursus di #BatuPahat. Berita kemalangan itu ada tersiar dalam #metro muka hadapan dan #StarOnline. Seorang maut, manakala cikgu amiza cedera parah di kepala dan patah rahang mulut. Terlantar di hospital baru dibenarkan pulang ke rumah. Beliau hilang ingatan dan tak kenal anak dan suami akibat cedera parah di kepala. Setelah beberapa hari menggunakan #BVSM, beliau dah merasa kesannya. Dengan izin Allah, beliau dah pun sihat dah kembali bertugas tahun lepas. Alhamdulillah, sekarang beliau telah semakin sihat dan pulih seperti biasa. Anyone yang tau details tengtang BVSM contact fieza 0127352967 utk demo, tak salah usaha menggunakan rawatan alternative. Terutama kepada pesakit #strok #gout #asma #darahtinggi dan sebagainya. #health #rawatanalternatif #accident #stroke #hilangingatan #cahayadhuha #pelapiktilam #garam #teknologibio #sihat #sayajual #afizahnordin" via @PhotoRepost_app
gout - cikgu - pelapiktilam - garam - stroke - rawatanalternatif - bvsm - sayajual - accident - darahtinggi - metro - testimoni - afizahnordin - sihat - biovelocitysleepmate - batupahat - hilangingatan - asma - health - cahayadhuha - teknologibio - staronline - strok -
airin_diana - ceciliatheanimegirl12 - tafisbahrin - sasyashsha -
instagram
ainzulkarnaind
another testimoni By @afizahnordin79 "Fieza nak share#testimoni #BioVelocitySleepMate seorang #cikgu iaitu Cikgu Amiza yg mengalami kemalangan jalanraya October 2012 ketika dlm perjalanan utk mengikuti kursus di #BatuPahat. Berita kemalangan itu ada tersiar dalam #metro muka hadapan dan #StarOnline. Seorang maut, manakala cikgu amiza cedera parah di kepala dan patah rahang mulut. Terlantar di hospital baru dibenarkan pulang ke rumah. Beliau hilang ingatan dan tak kenal anak dan suami akibat cedera parah di kepala. Setelah beberapa hari menggunakan #BVSM, beliau dah merasa kesannya. Dengan izin Allah, beliau dah pun sihat dah kembali bertugas tahun lepas. Alhamdulillah, sekarang beliau telah semakin sihat dan pulih seperti biasa. Anyone yang tau details tengtang BVSM contact fieza 0127352967 utk demo, tak salah usaha menggunakan rawatan alternative. Terutama kepada pesakit #strok #gout #asma #darahtinggi dan sebagainya. #health #rawatanalternatif #accident #stroke #hilangingatan #cahayadhuha #pelapiktilam #garam #teknologibio #sihat #sayajual #ainzulkarnaind #onlinebusiness
gout - cikgu - ainzulkarnaind - pelapiktilam - garam - stroke - onlinebusiness - rawatanalternatif - bvsm - sayajual - accident - darahtinggi - metro - testimoni - sihat - biovelocitysleepmate - batupahat - hilangingatan - asma - health - cahayadhuha - teknologibio - staronline - strok -
ainulmardhiah84 - siddiqafifi - noornisaroy - asznieza -
instagram
shalizaaziz
by @afizahnordin79 "Fieza nak share#testimoni #BioVelocitySleepMate seorang #cikgu iaitu Cikgu Amiza yg mengalami kemalangan jalanraya October 2012 ketika dlm perjalanan utk mengikuti kursus di #BatuPahat. Berita kemalangan itu ada tersiar dalam #metro muka hadapan dan #StarOnline. Seorang maut, manakala cikgu amiza cedera parah di kepala dan patah rahang mulut. Terlantar di hospital baru dibenarkan pulang ke rumah. Beliau hilang ingatan dan tak kenal anak dan suami akibat cedera parah di kepala. Setelah beberapa hari menggunakan #BVSM, beliau dah merasa kesannya. Dengan izin Allah, beliau dah pun sihat dah kembali bertugas tahun lepas. Alhamdulillah, sekarang beliau telah semakin sihat dan pulih seperti biasa. Anyone yang tau details tengtang BVSM contact fieza 0127352967 utk demo, tak salah usaha menggunakan rawatan alternative. Terutama kepada pesakit #strok #gout #asma #darahtinggi dan sebagainya. #health #rawatanalternatif #accident #stroke #hilangingatan #cahayadhuha #pelapiktilam #garam #teknologibio #sihat #sayajual #afizahnordin" via @PhotoRepost_app
gout - cikgu - pelapiktilam - garam - shalizaazizdotcom - stroke - rawatanalternatif - bvsm - sayajual - accident - darahtinggi - metro - testimoni - afizahnordin - sihat - biovelocitysleepmate - batupahat - hilangingatan - asma - health - cahayadhuha - teknologibio - staronline - strok - thediamondcircle -
shalizaaziz : #thediamondcircle #shalizaazizdotcom #sayajual
yana_mokhtar - najwabahira - lindasalleh76 - mizzslina86 -
instagram
airin_diana
Another #testimony for #BioVelocitySleepMate By @afizahnordin79 "Fieza nak share#testimoni #BioVelocitySleepMate seorang #cikgu iaitu Cikgu Amiza yg mengalami kemalangan jalanraya October 2012 ketika dlm perjalanan utk mengikuti kursus di #BatuPahat. Berita kemalangan itu ada tersiar dalam #metro muka hadapan dan #StarOnline. Seorang maut, manakala cikgu amiza cedera parah di kepala dan patah rahang mulut. Terlantar di hospital baru dibenarkan pulang ke rumah. Beliau hilang ingatan dan tak kenal anak dan suami akibat cedera parah di kepala. Setelah beberapa hari menggunakan #BVSM, beliau dah merasa kesannya. Dengan izin Allah, beliau dah pun sihat dah kembali bertugas tahun lepas. Alhamdulillah, sekarang beliau telah semakin sihat dan pulih seperti biasa. Anyone yang tau details tengtang BVSM contact fieza 0127352967 utk demo, tak salah usaha menggunakan rawatan alternative. Terutama kepada pesakit #strok #gout #asma #darahtinggi dan sebagainya. #health #rawatanalternatif #accident #stroke #hilangingatan #cahayadhuha #pelapiktilam #garam #teknologibio #sihat #sayajual #afizahnordin" via @PhotoRepost_app #accident #kemalangan
gout - cikgu - pelapiktilam - garam - stroke - kemalangan - rawatanalternatif - bvsm - sayajual - accident - darahtinggi - metro - testimoni - afizahnordin - sihat - biovelocitysleepmate - batupahat - hilangingatan - asma - health - cahayadhuha - testimony - teknologibio - staronline - strok -
deejacob09 - ur_des - tafisbahrin - ikattepi -
instagram
nerbidayu_li
Desert malam ni makan bersama garam..perhhh nang ngatap... :p #pelam #mango #mangga #garam #pencucimulut #jemputmakan #akuyangpostkauyangngidam
pelam - mango - jemputmakan - akuyangpostkauyangngidam - garam - mangga - pencucimulut -
miszq : Mmg tu lh pebret ko @nerbidayu_li makan pelam dgn garam. Masinn dokk. Heheee.
nerbidayu_li : Perhhh kecurrr ayak liur den untuk kali yg ketiga tgk gmbr ni.. :p garam peberet dokk @miszq
syuhada_adah - yang_aza90 - qqtashia - miszq -
instagram
shirabow
タバコ無くて車にあったGARAM吸ってる。笑#garam#toyota#zippo#g-shock
garam - toyota - g - zippo -
red_cheeeeks - mywayhighway - bang20 - akipooo -
instagram
gadipramana
Sunset di Pantai Mertasari #sunset #beach #bitch #bali #indonesia #nak #normal #ne #nofilter #malboro #gudang #garam #sampoerna
sampoerna - bali - normal - nak - indonesia - ne - sunset - bitch - garam - gudang - nofilter - beach - malboro -
_kierstennn_nicole - gungroy - putuonik - imaadew -
instagram
sedapdansihat
Bahan2 untuk buat resepi snack paling tersenang 'Simple Granola'... rolled oats, extra virgin olive oil, madu, serbuk kayu manis & garam sikit #rolledoats#oliveoil#honey#madu#serbukkayumanis#groundcinnamon#garam#pinksalt#sedapdansihat#simplegranola #healthyfood#healthylifestyle#healthylife#healthysnacks#eatclean#eatcleanmalaysia
healthyfood - groundcinnamon - rolledoats - healthylife - garam - honey - healthylifestyle - healthysnacks - sedapdansihat - oliveoil - simplegranola - pinksalt - eatclean - eatcleanmalaysia - madu - serbukkayumanis -
nalijah - wawabonita - shah120985 - inaadzahad24 -
instagram
afizahnordin79
Fieza nak share#testimoni #BioVelocitySleepMate seorang #cikgu iaitu Cikgu Amiza yg mengalami kemalangan jalanraya October 2012 ketika dlm perjalanan utk mengikuti kursus di #BatuPahat. Berita kemalangan itu ada tersiar dalam #metro muka hadapan dan #StarOnline. Seorang maut, manakala cikgu amiza cedera parah di kepala dan patah rahang mulut. Terlantar di hospital baru dibenarkan pulang ke rumah. Beliau hilang ingatan dan tak kenal anak dan suami akibat cedera parah di kepala. Setelah beberapa hari menggunakan #BVSM, beliau dah merasa kesannya. Dengan izin Allah, beliau dah pun sihat dah kembali bertugas tahun lepas. Alhamdulillah, sekarang beliau telah semakin sihat dan pulih seperti biasa. Anyone yang tau details tengtang BVSM contact fieza 0127352967 utk demo, tak salah usaha menggunakan rawatan alternative. Terutama kepada pesakit #strok #gout #asma #darahtinggi dan sebagainya. #health #rawatanalternatif #accident #stroke #hilangingatan #cahayadhuha #pelapiktilam #garam #teknologibio #sihat #sayajual #afizahnordin
gout - cikgu - pelapiktilam - garam - stroke - rawatanalternatif - bvsm - sayajual - accident - darahtinggi - metro - testimoni - afizahnordin - sihat - biovelocitysleepmate - batupahat - hilangingatan - asma - health - cahayadhuha - teknologibio - staronline - strok -
harizhaiyyan - amin_sitihawa - atikahbam - swit_candy_ -
instagram
rnaik93
#indian #food #chaat #chanachor #garam #yummy #tummyfull #spicy #tangy #vegetables #loveit #missingindia
spicy - chaat - missingindia - chanachor - food - garam - vegetables - tummyfull - indian - loveit - tangy - yummy -
ashcharyaramteke - fatal__love - foodies_territory - neyla767 -
instagram
info_surabaya
By @rumahspastore "Bali home spa bath salt, varian aroma Kiwi, strawberry, orange, mango. 100gr 8.500, 200gr 15.000, 1.000gr 41.000 #bathsalt #bath #garam #mandi #kiwi #orange #strawberry #baliproduct #relax #relaksasi #spa #aromatherapy" via @PhotoRepost_app
kiwi - relax - garam - bathsalt - bath - relaksasi - strawberry - baliproduct - orange - spa - mandi - aromatherapy -
days_island - bebektelorasinpakjoss - dordiaahs - revolusi99 -
instagram
sitisuryawati
Proses pemasakan #garam 🍦🍦🍦🍦
garam -
simplieshop -
instagram
sitisuryawati
Ga kebayang ya klo ada es krim segede ini😜 #garam #lomboktimur #tradisional
garam - lomboktimur - tradisional -
instagram
13honey
ほうれん草とチーズのカレー 最辛 #GARAM #高砂#薬院#博多
トマト - 薬院 - 高砂 - garam - - ほうれん草 - 夜限定 - 博多 - スパイスカレー - カレー - チーズ - さつまいも - 間違いない -
13honey : #間違いない#味 #夜限定#スパイスカレー#カレー#ほうれん草#チーズ#トマト#さつまいも
akeecofl - faderc - shiho48 - sugarmar -
instagram
fazzyfad
My cool little boy. Adorable as always :) #zayanfadli #coolbaby #4months #garam #growingupfast
zayanfadli - garam - coolbaby - 4months - growingupfast -
zizalihan - iant66 - juleeya_85 - an1esa -
instagram
Iconosquare feedback