sweetgemsjkt
Good morning! What's brewing today? That's right! Pomegranate Lemon Coco Bliss is brewing! Just finished desseding the poms and into cold pressed machine it's in! We'll have more stock coming in today! See you at our store! #sweetgemsjkt #pomegranatelemon #pomegranate #lemon #coconutwater #healthydrink #vitaminc #refreshing #hydrator #nom #yummy
nom - lemon - refreshing - coconutwater - pomegranate - pomegranatelemon - healthydrink - vitaminc - yummy - sweetgemsjkt - hydrator -
instagram
shaklee.byitty
Assalamualaikum and Hai ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ž . Sape sape nak join postage ESOK Boleh bank in before zohor esok ye. Boleh ws itty laju laju. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„ . Kedai Shaklee Itty dah buka macam biasa yer. Antara set-set yang always menjadi HOT SELLING dan mempunyai permintaan yang tinggi di kalangan customer Itty: Set kurus Set kecantikan Set kesuburan Set hamil Set pantang Set resdung Promosi masih berjalan ye! Bulan neh promosi kaw kaw vivix dengan zinc!!!!! And setiap pembelian set akan dapat free gift!! . You can ws me for price and for more detail about shaklee ๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐ŸŒธ . . ITTY 0148451907 Your beauty and health consultant #shakleemalaysia #shakleepahang #shakleekelantan #vitaminc #vitamincshaklee #omegaguard #espshaklee #bcomplex #antiaging #antistress #migrain #demam #kuatimunisasi #cantik #testimonishaklee #testimoniittyshaklee #vivixshaklee #shakleemurah
omegaguard - espshaklee - vivixshaklee - migrain - vitamincshaklee - antiaging - antistress - demam - testimonishaklee - kuatimunisasi - shakleekelantan - bcomplex - cantik - testimoniittyshaklee - shakleepahang - shakleemurah - shakleemalaysia - vitaminc -
noorharyati1986 -
instagram
kicilyn1108
Hope this helps.. Going organic #healthyliving #healthyoptions #vitaminC
healthyoptions - healthyliving - vitaminc -
instagram
suplement_utk_sihat_n_cantik
Morning uolls.... . Malu dgn kulit wajah yg teruk berjerawat? Dah pakai macam2 produk, tapi kulit semakin teruk dibuatnya! ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข . Adoiiii stressnye... perlu ke pg cucuk vitamin c, botox bagai?? . Jom cantikkan kulit anda dari dalam secara semulajadi... VITAMIN C & VITAMIN E PENYELESAIAN KEPADA MASALAH ANDA ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . ๐Ÿ‡Vitamin E (Untuk PARUT) โ–ชMeningkatkan kesuburan lelaki dan wanita โ–ชAnti oksida yang tinggi โ–ชMemudarkan parut โ–ชMenganjalkan kulit โ–ชMelawan kesan penuaan โ–ชMeningkatkan sistem imun โ–ชMenyokong kesihatan jantung dan otak โ–ชMengekalkan kesihatan mata โ–ชMencegah Kanser โ–ชJuga sebagai Vitamin "CINTA" bagi Suami Isteri! . ๐ŸŒฝKhasiat Vitamin C •Sebagai antioksidan yg kuat •Membantu dalam penghasilan kolagen •Memberi kulit yang lebih cerah, tegang dan gebu •Memerangi kanser •kulit lebih tegang, cerah dan gebu •Menyokong tulang, gusi dan gigi yang sihat •Membantu menghilangkan jerawat dan jeragat •Memperbaiki imsomnia •Memperbaiki simptom pendarahan โ–ช 1 Tablet bersamaan dengan 7 Biji Oren! . Jom cuba lah...anda pasti puas hati ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Pm 0193895811 utk info lanjut... . #vitaminc #vitamine #sustainedreleasevitac #vitacplusshaklee #setcantikkulit #cantiksihat #kulitcantik #shakleemurah #cantik #meletop #shakleeeffect #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleemutiararini #shakleejohor #zawara #skudai #shakleeskudai #shakleenusajaya #shakleepulai #moodrepublik #isterivstunang #naelofar #sugarscarf #emmamaembong #ctdk #fareeda
ctdk - shakleepulai - setcantikkulit - cantik - shakleejohorbahru - moodrepublik - sustainedreleasevitac - shakleemutiararini - meletop - shakleenusajaya - zawara - cantiksihat - naelofar - shakleeeffect - shakleejb - sugarscarf - emmamaembong - isterivstunang - vitamine - vitaminc - kulitcantik - shakleeskudai - shakleemurah - vitacplusshaklee - fareeda - skudai - shakleejohor -
shaenam_4874 - managerolshopc -
instagram
reviveaus
Citrus fruits are a rich natural source of vitamin C, which helps destroy free radicals in your body while providing a radiant glow to your skin and rejuvenating skin from the inside. ๐ŸŠ๐Ÿ‹ #reviveme #fitfood #skinfood #love #citrus #vitaminc #essentialoils #instagood #skin #beauty #health ๐Ÿ“ท via @earlymorningheart
love - beauty - skinfood - citrus - reviveme - essentialoils - instagood - health - vitaminc - skin - fitfood -
caulen_almondpro - reviveaus - kel_dunbar - thehealthybodykit -
instagram
missyabeauty
PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! . ORDER SEKARANG +60199426477 +60199426477 +60199426477 #vitaminc #vitamincmalaysiamurah #vitamincmurah #miraclevitaminc #miraclevitamincmurah #miraclecvitamin #goldserum #goldserummurah #goldserummalaysia #goldserummalaysiamurah #serumbulumataarab #serumbulumataarabmurah #serumbulumata #serumbulumatamurah #serumkening #serumkeningmurah #serumrambut #serumrambutmurah #doctorcos #doctorcosmurah #doctorcosmurahmalaysia #doctorcosmalaysia #doctorcosmalaysiamurah #doctorcosoriginal
serumbulumata - serumrambut - goldserum - doctorcosmalaysiamurah - serumkening - serumrambutmurah - vitamincmalaysiamurah - miraclevitamincmurah - goldserummalaysiamurah - goldserummalaysia - doctorcosoriginal - vitamincmurah - goldserummurah - serumkeningmurah - miraclevitaminc - doctorcosmalaysia - serumbulumatamurah - miraclecvitamin - serumbulumataarab - doctorcosmurah - vitaminc - doctorcos - serumbulumataarabmurah - doctorcosmurahmalaysia -
instagram
missyabeauty
PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! . ORDER SEKARANG +60199426477 +60199426477 +60199426477 #vitaminc #vitamincmalaysiamurah #vitamincmurah #miraclevitaminc #miraclevitamincmurah #miraclecvitamin #goldserum #goldserummurah #goldserummalaysia #goldserummalaysiamurah #serumbulumataarab #serumbulumataarabmurah #serumbulumata #serumbulumatamurah #serumkening #serumkeningmurah #serumrambut #serumrambutmurah #doctorcos #doctorcosmurah #doctorcosmurahmalaysia #doctorcosmalaysia #doctorcosmalaysiamurah #doctorcosoriginal
serumbulumata - serumrambut - goldserum - doctorcosmalaysiamurah - serumkening - serumrambutmurah - vitamincmalaysiamurah - miraclevitamincmurah - goldserummalaysiamurah - goldserummalaysia - doctorcosoriginal - vitamincmurah - goldserummurah - serumkeningmurah - miraclevitaminc - doctorcosmalaysia - serumbulumatamurah - miraclecvitamin - serumbulumataarab - doctorcosmurah - vitaminc - doctorcos - serumbulumataarabmurah - doctorcosmurahmalaysia -
instagram
waterbottle.my
Nak buat detox water yg lebih mudah dan berkesan - guna Miracle'C sebagai pengganti Lemon! Eh tapi kalau nak letak Miracle'C dan lemon pon boleh. Cuma klau dah ada Miracle'C, takpayah lah susah2 potong lemon. Kalau ada buah lain, potong dan campurkan dgn ais, sedikit air dan #miraclecwhite ! Siap! Untuk nampak bergaya, minum dengan #botoldetox #mybottle ni. . MY BOTTLE RM 22.00 FREE POUCHBAG, exclude postage. . Nak enjoy free postage? Beli combo dengan Miracle'C! . MIRACLE'C RM 30.00 sm/ RM 35.00 ss Buy 2 at RM 50.00 sm/ RM 55.00 ss PROMO : BUY 5 AT RM 100.00 sm / RM 105.00 ss ONLY! #sayajualmybottle #mybottle #mybottlemalaysia #mybottlemurahmalaysia #mybottlemurah #bazarpaknil #miracleC #miraclecwhite #sayajualmiracleC #sayajualmiracleCwhite #detox #detoxmalaysia #detoxmudah #resipidetox #kulitglowing #whiteningbooster #vitaminC #vitaminCmurah
botoldetox - sayajualmiraclecwhite - miraclecwhite - miraclec - detoxmalaysia - detox - vitamincmurah - sayajualmybottle - kulitglowing - resipidetox - bazarpaknil - mybottlemalaysia - mybottlemurah - vitaminc - mybottle - whiteningbooster - mybottlemurahmalaysia - sayajualmiraclec - detoxmudah -
simmyparhar -
instagram
arissaamanikf
Morning Utk #vitcfeedback smlm kita dh tgk yg bergambar kan, hrni nk share yg bertulis plk.. Customer ni dpt thu psl vit c dri adk dia, lps tgk jerawat adk dia yg byk kecut smua, & muka pn makin cantik, terus order skli utk dri sndiri.. Hebat penangan vit c blh merebak cpt news best ni.. Hehe . Utk yg alami masalah jerawat x reti nak stop kuar dri muka, better amalkan vit c dri skrg.. Dh beribu testimoni kami, jadi apa tunggu lagi, whtsapp laju2 utk order & claim VOUCHER FREE & BOTTLE FREE skali +60139284437๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #sayajualproduk #produkterbaik #produkkecantikan #highquality #freepostage #vitaminc #vitamincallurebeauty #infosihat #healthyskin #canteqsemulajadi #bazarpaknil #sayajual #kulitjerawat #allurebeauty #jerawat #jeragat #kulitkusam #allurefeedback #allurebeauty #like4like #likeforshoutout #likeforfollow
freepostage - likeforshoutout - infosihat - jerawat - likeforfollow - vitcfeedback - sayajual - kulitkusam - vitamincallurebeauty - jeragat - produkkecantikan - canteqsemulajadi - healthyskin - produkterbaik - bazarpaknil - allurefeedback - highquality - vitaminc - sayajualproduk - allurebeauty - like4like - kulitjerawat -
dale988 - xsapphirreex - _.savage_gamer._ - mario_agusss -
instagram
missyabeauty
PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! . ORDER SEKARANG +60199426477 +60199426477 +60199426477 #vitaminc #vitamincmalaysiamurah #vitamincmurah #miraclevitaminc #miraclevitamincmurah #miraclecvitamin #goldserum #goldserummurah #goldserummalaysia #goldserummalaysiamurah #serumbulumataarab #serumbulumataarabmurah #serumbulumata #serumbulumatamurah #serumkening #serumkeningmurah #serumrambut #serumrambutmurah #doctorcos #doctorcosmurah #doctorcosmurahmalaysia #doctorcosmalaysia #doctorcosmalaysiamurah #doctorcosoriginal
serumbulumata - serumrambut - goldserum - doctorcosmalaysiamurah - serumkening - serumrambutmurah - vitamincmalaysiamurah - miraclevitamincmurah - goldserummalaysiamurah - goldserummalaysia - doctorcosoriginal - vitamincmurah - goldserummurah - serumkeningmurah - miraclevitaminc - doctorcosmalaysia - serumbulumatamurah - miraclecvitamin - serumbulumataarab - doctorcosmurah - vitaminc - doctorcos - serumbulumataarabmurah - doctorcosmurahmalaysia -
instagram
ros_beautyshop
#vitcrosehipuk #vitcrosehipmurah #vitcrosehip #vitaminc #vitamincrosehipuk #biocellforte #biocell #roche #rocheupgrade #suntikanvitaminc #veniscynexgenprowhite #veniscy #veniscynexgenprowhitemurah #veniscynexgenprowhiteoriginal #mixingwhite #tranxenamicacid #glutax200gs #glutax500gs #glutax2000gs
veniscy - suntikanvitaminc - veniscynexgenprowhiteoriginal - rocheupgrade - veniscynexgenprowhite - vitcrosehipuk - biocellforte - glutax2000gs - mixingwhite - vitcrosehip - tranxenamicacid - roche - veniscynexgenprowhitemurah - glutax200gs - vitaminc - vitamincrosehipuk - glutax500gs - biocell - vitcrosehipmurah -
bibiey919 -
instagram
vitc_hz_beauty
Morning lovers!!! . Pagi-pagi nak up satu #hzbeautyfeedback ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . Kalau dulu kulit kusam jeaa...sekarang dah glowing-glowing tau!!!๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . Kalau nak kulit korang glowing macam nie just minum #vitaminc jea... vitamin yang dalam bentuk serbuk untuk cepat serap dalam badan korang . Cantik pun dapat sihat pun dapat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Nak order boleh wasap 0145221069 #kulitkusam #glowing #sayajual #readystock #codklang #codshahalam #recomended #allurebeauty_official
sayajual - readystock - recomended - codklang - codshahalam - kulitkusam - glowing - hzbeautyfeedback - vitaminc - allurebeauty_official -
instagram
missyabeauty
PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! PROMOSI !!!? 5 BOTOL RM100 !!! . ORDER SEKARANG +60199426477 +60199426477 +60199426477 #vitaminc #vitamincmalaysiamurah #vitamincmurah #miraclevitaminc #miraclevitamincmurah #miraclecvitamin #goldserum #goldserummurah #goldserummalaysia #goldserummalaysiamurah #serumbulumataarab #serumbulumataarabmurah #serumbulumata #serumbulumatamurah #serumkening #serumkeningmurah #serumrambut #serumrambutmurah #doctorcos #doctorcosmurah #doctorcosmurahmalaysia #doctorcosmalaysia #doctorcosmalaysiamurah #doctorcosoriginal
serumbulumata - serumrambut - goldserum - doctorcosmalaysiamurah - serumkening - serumrambutmurah - vitamincmalaysiamurah - miraclevitamincmurah - goldserummalaysiamurah - goldserummalaysia - doctorcosoriginal - vitamincmurah - goldserummurah - serumkeningmurah - miraclevitaminc - doctorcosmalaysia - serumbulumatamurah - miraclecvitamin - serumbulumataarab - doctorcosmurah - vitaminc - doctorcos - serumbulumataarabmurah - doctorcosmurahmalaysia -
instagram
87duo
Good morning ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #hisap2teruscantik #vitaminc #vitamine #hijabfashion #muslimahfashion #bajumurah #tudungmurah #hijabfashion #87duo
tudungmurah - dianzvitamin - hisap2teruscantik - bajumurah - 87duo - hisaphisapteruscantik - vitamine - vitaminc - hijabfashion - muslimahfashion -
instagram
_yeram_
์ฃผ๋จธ๋‹ˆ๋’ค์ ๋’ค์ , ์–ด์ œ ํ˜•๋ถ€๊ฐ€ ์‚ฌ๋‹ค์ค€ #๋ ˆ๋ชจ๋‚˜ #vitaminc #์”จ์ต ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ’“
๋ ˆ๋ชจ๋‚˜ - vitaminc - ์”จ์ต -
instagram
lala_kosmetik
CRYSTAL COLLAGEN GOLD MASK (MASKER TOPENG EMAS ) . HARGA: Rp 19.000 Hanya di @dokter_kosmetik @dokter_kosmetik LOKASI: JAKARTA INFORMASI DAN CARA ORDER: LINE: @dokter_kosmetik (pake @yah) BBM: 54D092CD WA : 081285027789 www.dokterkosmetik.com Di formulasikan dengan emas murni dan bahan-bahan alami. Membuat wajah anda lebih muda dan tampak bercahaya. Perawatan untuk kulit wajah yg banyak digunakan oleh banyak tempat-tempat spa internasional. Manfaat : dapat secara efektif memperbaiki sirkulasi mikro pada wajah anda. membantu regenerasi kulit wajah. menekan kapasitas oksidasi pada kulit efektif menjaga kelembaban kulit. memberikan nutrisi pada sel kulit wajah. menghilangkan garis kerutan pada wajah. menghilangkan noda kehitaman pd wajah. mencerahkan kulit (sebagai pemutih/whitening). menanggalkan kulit mati pada wajah. dan membuat wajah anda semakin cantik dan bercahaya. Gunakan 1 minggu 1-3 kali agar hasil maksimal dapat dicapai. Cara Pemakaian : Bersihkan wajah. Buka kemasan, kemudian lekatkan masker pada wajah anda. Lepaskan setelah 30 menit-1 jam kemudian. Simpan kembali masker ke tempatnya,simpan di kulkas (JANGAN DI FREEZER), dapat di pakai max 3x. Jika sudah di buka dan tidak di pakai tahan sampai 1 minggu ( JANGAN LEBIH) sebaiknya pemakaian 3x seminggu untuk hasil yang lebih maksimal. masukkan kedalam kulkas sebelum di pakai agar lebih SEGAR #jualmaskeremas #maskeremasmurah #pemutihwajah #pemutihwajahaman #maskerwajah #maskergold #maskercollagen #maskerorimurah #goldcollagenmask #vitaminc #jualanmaskergold #maskertopeng #facecare #antiaging #perawatanwajah #penghilangkeriput #awetmuda #maskeremas24k #maskeremas#goldbiocollagen#goldmaskmurah#maskertopengmurah#maskertopengemas #goldfacialmask
penghilangkeriput - jualanmaskergold - pemutihwajahaman - maskertopengemas - perawatanwajah - goldcollagenmask - maskercollagen - maskeremas - goldmaskmurah - maskerwajah - facecare - goldfacialmask - antiaging - maskertopengmurah - maskerorimurah - maskeremasmurah - awetmuda - jualmaskeremas - pemutihwajah - goldbiocollagen - maskeremas24k - vitaminc - maskertopeng - maskergold -
bestantiaging - zoebingleypullin -
instagram
kece_kosmetik
CREAM DR PURE PRICE ONLY Rp 89.000,- . hanya di @ikelashop @ikelashop . CARA PEMESANAN: ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Sms/Wa: 08987764762 Bbm: 5993F559 Line: @ikelashop_jkt (pake @ ya) Website: www.ikelashop.com . Manfaat: * membantu mengatasi sel kulit rusak dan mati * aman dan tanpa efek samping * mencerahkan kulit wajah *menghilangkan flek-flek hitam *anti aging *kulit lebih sehat dan segar setiap hari . Day Cream: adalah cream yg tidak berminyak yang melembabkan kulit serta membantu mencegah dan melindungi kulit dari sinar matahari dengan bahan SPF 25PA +++ dipadu dengan ekstrak sakura & lippo Vit C adalah ingredients terpadu yang secara menyeluruh membantu melindungi danmengangkat kotoran yang disebakan oleh sinar matahari menjadikan kulit tampak lebih halus & cerah cara pemakaian: oleskan secara halus dan merata pada siang hari di bagian sluruh wajah: semua jenis kulit) . Night Cream: adalah cream yg tidak berminyak yang melembabkan kulit dengan jojoba oil.Ekstrak sakura & Lippo Vit C + Vit B3 yang secara terpadu membantu memulihkan kulit sepanjang malam cara pemakaian: oleskan secara halus danmerata pada malam hari,sebelum tidur dibagian seluruh wajah (cocok untuk semua jenis kulit) . #creamdrpure #creamdrpuremurah #creampencerahwajah #creampemutihwajah #creampaket #creampencerahwajahmurah #creampemutihwajahmurah #pemutihwajah #pencerahwajah #vitaminc #antiaging #vitaminkulit #SPF25 #selkulitmati #flekhitam #under100k #onlineshopmurah #onlineshopjakarta #ikelashop #welcomereseller
creampemutihwajah - under100k - creampencerahwajahmurah - creamdrpuremurah - onlineshopjakarta - pencerahwajah - creamdrpure - onlineshopmurah - antiaging - creampaket - creampencerahwajah - vitaminkulit - creampemutihwajahmurah - pemutihwajah - flekhitam - vitaminc - selkulitmati - spf25 - welcomereseller - ikelashop -
zoebingleypullin -
instagram
as.co_beauty
๐ŸŒนFlORA MASK.NANO LIGHTENER CREAM.DIANZ VITAMIN๐ŸŒน . โœ”๏ธ BUANG DAKI di celahan dengan nano lightener cream tanpa perlu sental. โœ”๏ธ HILANGKAN BINTIK HITAM dengan flora mask โœ”๏ธHILANGKAN JERAWAT dengan dianz vitamin extra pearl yang baru ini.๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Whatsapps : 017-4342624 Whatsapps : 017-4342624 Whatsapps : 017-4342624 . #dianzvitamin #nanolightenercream #floramask#sayajual#dianlegacy #flawless #putihkanmuka#hilangkanjerawat#kulitcantik #vitaminc #vitamine #vitamin #dianlegacy
sayajual - nanolightenercream - dianzvitamin - dianlegacy - putihkanmuka - vitamin - hilangkanjerawat - flawless - vitamine - vitaminc - kulitcantik - floramask -
suzisuzika45 - mabella__ -
instagram
hazneybeautystore
RM37 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . MAVELLOUS XLITE TRUDETOX . . . FUNGSI: Membakar lemak dan mengurangkan berat badan Meningkatkan sistem imun Melancarkan sistem pencernaan Meningkatkan tenaga Membersih & Penyahtoksin . . Kandungan: adunan formula premix hebat - membantu tubuh di dalam proses detoksifikasi, program pembersihan dan juga menurunkan berat badan Penambahan Daun Lotus, Aloe Vera, Chlorophyll, Wheat Germ,Epal Fiber,Lemon dan Fructooligosaccharides . . CARA GUNA: ambil setengah scoop mavellous xlite true detox dicampur dengan 150 ml air kosong. boleh juga dicampur dengan jus atau air sejuk. Ambil sebelum tidur. . . Rasa seperti lemon tea . . Tahan selama 15 hari . . Ibu mengandung dan berpantang tidak boleh consume . . LULUS KKM DAN HALAL . . #cosmeticmurah #hargaborong #original #whitening #pemutih #hotitem #beautyproducts #produkkecantikan #vitaminc #barangmurah #murahmeriah #murahmurah #murah #sayajualmurah #sayajual #mavellousxlite #mavellousxlitetruedetox #mavellousxlitemurah #mavellousxlitetruedetoxmurah
murah - barangmurah - sayajualmurah - murahmurah - mavellousxlitetruedetox - hargaborong - mavellousxlitemurah - sayajual - cosmeticmurah - produkkecantikan - hotitem - pemutih - mavellousxlite - murahmeriah - whitening - vitaminc - beautyproducts - original - mavellousxlitetruedetoxmurah -
seemasadekar - laclara_id -
instagram
as.co_beauty
๐ŸŒนFlORA MASK.NANO LIGHTENER CREAM.DIANZ VITAMIN๐ŸŒน . โœ”๏ธ BUANG DAKI di celahan dengan nano lightener cream tanpa perlu sental. โœ”๏ธ HILANGKAN BINTIK HITAM dengan flora mask โœ”๏ธHILANGKAN JERAWAT dengan dianz vitamin extra pearl yang baru ini.๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Whatsapps : 017-4342624 Whatsapps : 017-4342624 Whatsapps : 017-4342624 . #dianzvitamin #nanolightenercream #floramask#sayajual#dianlegacy #flawless #putihkanmuka#hilangkanjerawat#kulitcantik #vitaminc #vitamine #vitamin #dianlegacy
sayajual - nanolightenercream - dianzvitamin - dianlegacy - putihkanmuka - vitamin - hilangkanjerawat - flawless - vitamine - vitaminc - kulitcantik - floramask -
mabella__ -
instagram
be.solace_mora
#allurebeautyfeedback . Wah! Irine Nadia pun consume Vit C ni jugak. Anda bila lagi? . Assalamualaikum. Nih irine nak share sikit nihh, yang Irine pun one of customer @allurebeauty_official yg consume Vit C ni โค๏ธ Dah nak 3 bulan jugak consume and memang best betul sbb tak payah telan2 tablet besar2 seketul. Vit C yg consume ni jenis serbuk which is senang untuk kita bancuhkan je dalam air. Boleh bg utk tenaga, utk kesihatan and kalau ada skin problem pun bagus jugak utk cuba. haritu masa pi Korea pun irine bawak jugak vit c ni, botol pun kecik boleh letak dalam handbag je tau๐Ÿ‘ป mana tau kalau ada yg nk carik vit c yg bagus, highly recommended cuba yg mcm kita consume ni. terbaikkk @allurebeauty_official . 1 botol kecik ni tahan 2 bulan :) . Kindly whatsapp +60194663952 to purchase. Tq๐Ÿ˜Š . #besolacemora #allurebeauty #vitaminc
allurebeautyfeedback - allurebeauty - besolacemora - vitaminc -
instagram
surita_hassan78
Siapa nak kulit dia lembab, cantik, sihat n bila kita garu tak naik garis2 putih tu (siapa penah alami dia tau, hehe) tu tandanya kulit kita kekurangan vitamin. Okay sebenarnya akak nak syorkan Vitamin C pahang pharmacy 1000mg Antara soalan2 femes yang gegadis selalu whatsp tnya Q : kak apa kandungan Vitamin C yg akak dok syorkan sgt ni? A : dalam tu ada 70% oren dan 30% anggur. Ia organic n halal n diluluskan oleh KKM. Dan bukan saja akak syorkan tapi pakar kulit Malaysia pon syorkan. Q : kak kalau saya makan berapa cepat boleh nampak kesan vitamin C ni? A : setiap individu lain-lain kesannya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Tapi selalunya sebulan tu dah bole rasa n nampak kesannya. Q : kalau saya ambil vitamin ni kena pantang apa-apa ka kak? A : tak perlu dik, ia hanya vitamin Q : kak ada kesan apa apa tak kalau makan Vitamin C ni? A : takda dik, sama macam kita makan vitamin C masa kita kecik, takdak kesan buruk apa2 kan? Jadi jangan risau k. Q : kalau orang pregnant boleh makan dak? A : boleh sangat dik, sesuai di amalkan untuk ibu ibu yang hamil dan yang menyusu. Boleh banyakkan susu badan juga Q : sebotol ada brapa biji n tahan brapa lama kak? A : sebotol ada 100 biji n boleh tahan 3 bulan ++ Berminat whatsapp 0148234731 #vitaminmurah #vitamin1000mg #vitaminpahangpharma #vitaminpahangpharmacy #vitaminc #vitamincpahangpharmacy #vitaminkecantikkan #vitamin #sayajual
sayajual - vitaminpahangpharma - vitamin1000mg - vitaminkecantikkan - vitaminmurah - vitamincpahangpharmacy - vitaminpahangpharmacy - vitamin - vitaminc -
makeup_by_twins - pejullironfly - heni_anyund - syafiqhakim023 -
instagram
shaklee_akma
Assalammualaikum At the beginning niat untuk consume Esp shaklee ni sebab nak kulit FLAWLESS kan tiba dapat pulak Kurus. Aicehhh save bajet untuk beli suppliment Diet yang lain kan . . Esp shaklee kan Multifunction So memang tk hairan lah kalau consume niat nak kurus tiba dapat pulak benefit lain . . Antara manfaat ESP SHAKLEE yang akma boleh kongsikan : . . โœ”๏ธ CERAHKAN KULIT โœ”๏ธ HITAMKAN RAMBUT โœ”๏ธ LEBATKAN RAMBUT โœ”๏ธ PUDARKAN PARUT โœ”๏ธ KURANGKAN JERAWAT โœ”๏ธ BERI TENAGA โœ”๏ธ KAWAL NAFSU MAKAN โœ”๏ธ BANYAKAN SUSU โœ”๏ธ KUATKAN RAHIM โœ”๏ธ NAIKKAN MUSCLE (bagi yang nak sado tips special dari akma) โœ”๏ธ KURUSKAN BADAN DENGAN SELAMAT N JAYA NYA . . Bestnya lagi ESP bukan untuk consume je tapi boleh BUAT MASKER lagi . Macam mane ? SPECIAL CONSULTANT UNTUK CUSTOMER AKMA SAHAJA. Sebarang pertanyaan dan oder boley whatsapp Your Beauty Consultant Akma Whatsapp โ–ถ๏ธ 01123780862 โ–ถ๏ธ shakleeakma.blogspot.com SID Shaklee yang S.A.H โค๏ธ #shakleeakma #vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma
espmurah - beauty - esp - espshaklee - parut - shakleemurah - vitamine - vitaminc - jerawat - sayajualshaklee - parutjerawat - shakleemalaysia - shakleeakma - vitamincorganik -
murnisyakirah88 - fahmirul_97 - minyak_lintah_gunung_abang - viktoriyia -
instagram
beauty.byakma
Assalammualaikum At the beginning niat untuk consume Esp shaklee ni sebab nak kulit FLAWLESS kan tiba dapat pulak Kurus. Aicehhh save bajet untuk beli suppliment Diet yang lain kan . . Esp shaklee kan Multifunction So memang tk hairan lah kalau consume niat nak kurus tiba dapat pulak benefit lain . . Antara manfaat ESP SHAKLEE yang akma boleh kongsikan : . . โœ”๏ธ CERAHKAN KULIT โœ”๏ธ HITAMKAN RAMBUT โœ”๏ธ LEBATKAN RAMBUT โœ”๏ธ PUDARKAN PARUT โœ”๏ธ KURANGKAN JERAWAT โœ”๏ธ BERI TENAGA โœ”๏ธ KAWAL NAFSU MAKAN โœ”๏ธ BANYAKAN SUSU โœ”๏ธ KUATKAN RAHIM โœ”๏ธ NAIKKAN MUSCLE (bagi yang nak sado tips special dari akma) โœ”๏ธ KURUSKAN BADAN DENGAN SELAMAT N JAYA NYA . . Bestnya lagi ESP bukan untuk consume je tapi boleh BUAT MASKER lagi . Macam mane ? SPECIAL CONSULTANT UNTUK CUSTOMER AKMA SAHAJA. Sebarang pertanyaan dan oder boley whatsapp Your Beauty Consultant Akma Whatsapp โ–ถ๏ธ 01123780862 โ–ถ๏ธ shakleeakma.blogspot.com SID Shaklee yang S.A.H โค๏ธ #shakleeakma #vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma
espmurah - beauty - esp - espshaklee - parut - shakleemurah - vitamine - vitaminc - jerawat - sayajualshaklee - parutjerawat - shakleemalaysia - shakleeakma - vitamincorganik -
helen___wood - lucieandpompette - carlyenabers - gab.rina -
instagram
as.co_beauty
Paling laju antara semuaa. Fast selling! Minggu ni ramai sangat yang grab set combo Dianz. Makin ramai yang suka Dianz Vitamin sekarang mampu milik. Awak nak kulit yang sihat dan fresh tapi nak murah sesuai bajet? Then kesannya letoppp sampai semua orang terpesona. Amalkan Dianz Vitamin aje okeyy Dengan extra mutiara, kesan pencerahannya lebih pantas. Jangan terkezutt kalau tetiba ada orang tegur eh kenapa sekarang makin berseri. Jawabnya Dianz vitamin lah! . #dianzvitamin #vitaminc #kedaimurah #sayajual #produkkecantikan #barangoriginal #sayajualmurah #instaniaga #igbiz #onlineshopmalaysia #hotselling #beautycollagen #malaysiabeautyproduct #loveyourskin #likeforlike #visitmyig #like4like #happyshopping #instaglam #ONLINESHOP #bazaarpaknil #vitamincdianz
loveyourskin - barangoriginal - dianzvitamin - instaniaga - malaysiabeautyproduct - sayajualmurah - beautycollagen - kedaimurah - instaglam - bazaarpaknil - igbiz - onlineshop - vitamincdianz - sayajual - happyshopping - visitmyig - produkkecantikan - onlineshopmalaysia - likeforlike - vitaminc - hotselling - like4like -
briannbrt - juliimincone - vnoviavi__ - ganalarcon -
instagram
hoki_kosmetik2
CREAM DR PURE PRICE ONLY Rp 89.000,- . hanya di @ikelashop @ikelashop . CARA PEMESANAN: ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Sms/Wa: 08987764762 Bbm: 5993F559 Line: @ikelashop_jkt (pake @ ya) Website: www.ikelashop.com . Manfaat: * membantu mengatasi sel kulit rusak dan mati * aman dan tanpa efek samping * mencerahkan kulit wajah *menghilangkan flek-flek hitam *anti aging *kulit lebih sehat dan segar setiap hari . Day Cream: adalah cream yg tidak berminyak yang melembabkan kulit serta membantu mencegah dan melindungi kulit dari sinar matahari dengan bahan SPF 25PA +++ dipadu dengan ekstrak sakura & lippo Vit C adalah ingredients terpadu yang secara menyeluruh membantu melindungi danmengangkat kotoran yang disebakan oleh sinar matahari menjadikan kulit tampak lebih halus & cerah cara pemakaian: oleskan secara halus dan merata pada siang hari di bagian sluruh wajah: semua jenis kulit) . Night Cream: adalah cream yg tidak berminyak yang melembabkan kulit dengan jojoba oil.Ekstrak sakura & Lippo Vit C + Vit B3 yang secara terpadu membantu memulihkan kulit sepanjang malam cara pemakaian: oleskan secara halus danmerata pada malam hari,sebelum tidur dibagian seluruh wajah (cocok untuk semua jenis kulit) . #creamdrpure #creamdrpuremurah #creampencerahwajah #creampemutihwajah #creampaket #creampencerahwajahmurah #creampemutihwajahmurah #pemutihwajah #pencerahwajah #vitaminc #antiaging #vitaminkulit #SPF25 #selkulitmati #flekhitam #under100k #onlineshopmurah #onlineshopjakarta #ikelashop #welcomereseller
creampemutihwajah - under100k - creampencerahwajahmurah - creamdrpuremurah - onlineshopjakarta - pencerahwajah - creamdrpure - onlineshopmurah - antiaging - creampaket - creampencerahwajah - vitaminkulit - creampemutihwajahmurah - pemutihwajah - flekhitam - vitaminc - selkulitmati - spf25 - welcomereseller - ikelashop -
karismaranisyukurai - tiara_room - sherly_agastyaei - gitaadvayatvachoirai -
instagram
as.co_beauty
Awak nak vitamin supplemen yang murah tapi kesan penyerapannya menyeluruh dan kulit terus sihat? Dianz vitamin the answer! Mana nak cari vitamin hanya RM45 sahaja sebotol tapi dia punya penangan vavomz. Alahai menangis hujung katil tengok geng-geng awak dah cerah gebu Vitamin ni cepat sangad habis tau. Awak kena grab sekarang. Hehe. Sementara stock masih ada #dianzvitamin #vitaminc #kedaimurah #sayajual #produkkecantikan #barangoriginal #sayajualmurah #instaniaga #igbiz #onlineshopmalaysia #hotselling #beautycollagen #malaysiabeautyproduct #loveyourskin #likeforlike #visitmyig #like4like #happyshopping #instaglam #ONLINESHOP #bazaarpaknil #vitamincdianz
loveyourskin - barangoriginal - dianzvitamin - instaniaga - malaysiabeautyproduct - sayajualmurah - beautycollagen - kedaimurah - instaglam - bazaarpaknil - igbiz - onlineshop - vitamincdianz - sayajual - happyshopping - visitmyig - produkkecantikan - onlineshopmalaysia - likeforlike - vitaminc - hotselling - like4like -
juliati8490 - insta.ads.rm10 - track_and_field333 -
instagram
envisagerenew
Treat yourself to some watermelon and beat the harmful effects of winter. This delicious fruit is a great source of Vitamin C, it softens lines and produces healthy glowing skin. It will give you the antioxidants you need to build up your skin. #EnvisageRenew
youthfulskin - glowingskin - antioxidant - healthyskin - skincare - nomsnoms - hydration - watermelon - vitaminc - delicious - envisagerenew - healthyfruit -
envisagerenew : #skincare #healthyskin #hydration #watermelon #vitaminc #delicious #nomsnoms #healthyfruit #glowingskin #antioxidant #youthfulskin
hannah7joy - _sarahlouz - helenjcoles -
instagram
suemysurah.co_dms360
V-C Injection ๐ŸŒผRM16 x 10box Whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 0139230249 #vitcinjection #vcinjection #vitc #vitaminc
vitc - vitcinjection - vcinjection - vitaminc -
instagram
izzaizati
TIPS MENCERAHKAN KAWASAN GELAP DI BADAN :> . . BAHAN-BAHAN 1. Lotion badan ( apa2x brand) 2. Serbuk Vitamin c powder 3. Letak di tapak tangan kemudian campur dua2x bahan 4. Sapu di bahagian yang ingin dicerahkan (Buku lali, siku, lutut, jari kaki, celah paha dll) TIP TAMBAHAN: *** Boleh juga direndam kaki dalam air suam sebelum sapu untuk melembutkan kulit. Kemudian sapu.. . . HARGA : . 1 BOTOL : RM30.00 SM RM35.00 SS 3 BOTOL : RM80.00 SM RM85.00 SS 4 BOTOL : RM100.00 SM RM105.00 SS FREE POSTAGE #royalgoldfoundation #vitamincpowderbynleebeauty #vitaminCpowder #nleebeauty #korean #floralmask #maskerpurple #mask #masker #sayajual #maskermurah #purple #beauty #vitamin #vitaminc #royalgold #foundation Whatapp : 0193639279 Whatapp : 0193639279 Whatapp : 0193639279
foundation - maskermurah - vitamincpowder - beauty - maskerpurple - vitamin - royalgoldfoundation - floralmask - royalgold - sayajual - masker - purple - nleebeauty - mask - vitaminc - korean - vitamincpowderbynleebeauty -
irisgummies - ayishh_ - rafzantomomi - aensmx_ -
instagram
lifestyle_supplements
Congratulations to @its_arnold_time on winning this week's free giveaway, Optimum Nutrition Isolate! Thank you to all who participated and stop in for free samples! Only at Lifestyle Supplements in Manteca, CA! ---------------------------------------- ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰LIKE & FOLLOW๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ’Š๐Ÿ’ช๐Ÿพ@lifestyle_supplements ๐Ÿ’Š๐Ÿ’ช๐Ÿพ@lifestyle_supplements ๐Ÿ’Š๐Ÿ’ช๐Ÿพ@lifestyle_supplements ---------------------------------------- #bars #products #samples #protein #postworkout #year #weightloss #gymrat #weightmanagement #i #intraworkout #creatine #testbooster #glutamine #bcomplex #vitaminc #vitamins #bvitamins #gym # #manteca #ig #free #bcaa #aminos #energy #fit #optimumnutrition
bars - creatine - intraworkout - energy - testbooster - bvitamins - free - postworkout - year - protein - weightloss - ig - manteca - vitamins - fit - i - bcomplex - weightmanagement - bcaa - products - vitaminc - samples - glutamine - optimumnutrition - aminos - gymrat - gym -
its_arnold_time : @boom_king_est89 yaaa boi
andresaesthetic - zachmcadamfitness - privilegetraining - kevintemmerman -
instagram
arissaamanikf
Selamat pagi #vitclovers! Jgn lupa sblm breakfast bancuh/kemam dulu #vitaminc utk kekal bertenaga sepanjang hari ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Yg grab #vitamincallurebeauty di @allurebeautyperfect akn dpt sorg satu FREE BOTOL AIR EKSKLUSIF DESIGN 250ML mcm kat ats ni.. Sleek & slim, senang ltk dlm handbag uools ๐Ÿ˜˜ Apa tgu lgi, jom grab skrg & join postage harini โœŒ . ๐Ÿ“ฒWhatsApp +60139284437 . #sayajualproduk #produkterbaik #produkkecantikan #highquality #freepostage #vitaminc #vitamincallurebeauty #infosihat #healthyskin #canteqsemulajadi #bazarpaknil #sayajual #kulitjerawat #allurebeauty #jerawat #jeragat #kulitkusam #allurefeedback #allurebeauty #like4like #likeforshoutout #likeforfollow
freepostage - likeforshoutout - infosihat - jerawat - likeforfollow - kulitkusam - sayajual - vitclovers - vitamincallurebeauty - jeragat - produkkecantikan - canteqsemulajadi - healthyskin - produkterbaik - bazarpaknil - allurefeedback - highquality - vitaminc - sayajualproduk - allurebeauty - like4like - kulitjerawat -
skipthisad - eliweissar - lili_and_will - balling_4_life12 -
instagram
iklan_kosmetik2
SERUM VIT C+E ORIGINAL HARGA: 46.000 Hanya di @dokter_kosmetik @dokter_kosmetik LOKASI: JAKARTA INFORMASI DAN CARA ORDER: LINE: @dokter_kosmetik (pake @yah) BBM: 54D092CD WA : 081285027789 www.dokterkosmetik.com Segel Plastik Luar Dalam Berhologram. Original SERUM VITAMIN C DAN E UNTUK KULIT LEBIH CANTIK. Kemasan Botol @ 20 ml Diproduksi oleh : CV Jaya Mandiri Merupakan produk perawatan kulit yang berguna memperlambat proses penuaan dini dan menyamarkan keriput ( atau kerutan ) kulit wajah. Tiga Fungsi Utama Vitamin-C Pada Kulit 1. Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negativ faktor luar seperti (polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb). 2. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ). 3. Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara alamiah. Kegunaan SERUM VITAMIN C DAN E Bagi Kulit Menyamarkan Kerutan Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah Mencegah penuaan dini Mengenyalkan dan melenturkan kulit Menghaluskan kulit Mencerahkan kulit ( look brightness ) Pemakaian jangka panjang hingga 6 bulan keatas menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda 4-6 tahun dari usia sebenarnya. Cara Pemakaian : Teteskan 2-3 tetes serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah sampai leher yang sudah dibersihkan secara merata. Gunakan serum pada pagi dan malam hari secara teratur sebelum menggunakan cream perawatan wajah. #serumvitc #serumwajah #vitaminwajah #serumvitc #jualserumwajah #vitaminc #vitc #serum #kosmetikmurah #jualanonline #memutihkanwajah #pemutihwajah #serumpemutih #memcerahkanwajah #perawatanwajah #perawatankulit #dokterkosmetik
vitaminwajah - kosmetikmurah - serumpemutih - perawatanwajah - memcerahkanwajah - serumvitc - dokterkosmetik - vitc - serum - pemutihwajah - jualserumwajah - perawatankulit - jualanonline - serumwajah - vitaminc - memutihkanwajah -
instagram
Iconosquare feedback