pureplantpower
1 whole lemon squeezed into a pint of cooled, boiled filtered water is 51% of my vitamin c daily requirement. #vitaminc #daffodils
daffodils - vitaminc -
katien2013 - francesca_carmela_bosco -
instagram
nurulaidanazirabeauty
Korang nak kulit cantik kan? . Sape yg biasa mkn vitamin c . Haaaa... ni ade rosehip lagi taw. So lagi power tau kaw punye !!! . By #nina #ninaskincare . Bukan je utk naikkan imunisasi badan melawan penyakit tp utk kulit jugak . #ninaskincare #nina #vitaminC #vitamin
nina - ninaskincare - vitaminc - vitamin -
byfiqazainal : rm berapa vit c ni? @nurulaidanazirabeauty @nurulaidanazirabeauty
jamdindingonly4u - olicandy_gulagula_pencerah - deqam - _jamielah -
instagram
healthymart14
#guava#jambubijimerah#vitaminC#jakartasehat#fightdengue#untukdemamberdarah#untuktrombosit#healthymart#sehatgaperlumahal#buahjambu
sehatgaperlumahal - buahjambu - healthymart - jakartasehat - fightdengue - untuktrombosit - untukdemamberdarah - vitaminc - jambubijimerah - guava -
instagram
make_itcouture
☀️🍊🍃 #morning #juicy #eatclean #canteatjustone #orange #healthy #fresh #oranges #health #market #vitaminC 😋😎
healthy - canteatjustone - juicy - oranges - morning - health - eatclean - orange - fresh - market - vitaminc -
jar_rivas - yzacbitencourt - bribretta -
instagram
happylifeproject_
Combo Untuk Kekal Cantik dan Bertenaga. _______________________ Vit C + ESP Vit C Membantu pembentukan kolagen Sesuai untuk masalah jerawat, resdung dan kulit bermasalah Membantu mencerahkan kulit ESP Membantu membekalkan tenaga Membaiki pigmentasi Mencantikkan dan mencerahkan kulit Sesuai untuk kulit bermasalah #Shaklee #ESP #VitaminC #jerawatpasir #jerawat #parutjerawat #resdung #happylifeproject_
esp - happylifeproject_ - jerawatpasir - jerawat - parutjerawat - resdung - shaklee - vitaminc -
natashalatep - _fanaazwa - _nazbell_ - nuranshakira -
instagram
happylifeproject_
kelebihan Vitamin C . . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam - Perlindungan daripada sinar uv - Mengatasi masalah jerawat degil - Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi - Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung - Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh - Mengurngkan kesan "sunburn" - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembapkan kulit dari dalam - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti histamim yang berkesan - Mengurangkan penyakit selsema - Melindungi badan daripada radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Merendahkan paras insulin - Mengimbangkan sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes #Shaklee #VitaminC #SRvitaminC #cantik #sihat #bebasjerawat #jerawat #parutjerawat #pinkish #tonasekata #happylifeproject_
happylifeproject_ - cantik - sihat - srvitaminc - tonasekata - vitaminc - jerawat - bebasjerawat - parutjerawat - pinkish - shaklee -
mwcstrapesium - juragancloudy - tokoinstagram - yellowcube_ -
instagram
thickchickgypsy
#happymonday #vitaminc #oj #orangejuice #dayquil #floridasnatural #emergen-c #fightthecold #irefusetobesickmorethanaday #water #zephyrhills
happymonday - oj - irefusetobesickmorethanaday - fightthecold - floridasnatural - water - dayquil - vitaminc - zephyrhills - emergen - orangejuice -
gransuco - whatsuphayleyy -
instagram
pwhite_official
🍊🍑WHITENING SERIES SET ( ชุดหน้าขาวใสอมชมพู )🍑🍊 🇩🇪ครีมที่ได้มาตรฐานเป็นที่ยอมรับจากผู้เชี่ยวชาญด้านผิวหนังโดยเฉพาะ🇩🇪 ( ไม่มีสารไฮโดรควิโนน, สารปรอท, สารกันบูด ) ช่วยให้ผิวหน้ากระจ่างใสด้วย ช่วยลดสิวฝ้า กระ จุดด่างดำ ผิวหน้าคล้ำเสียให้เรียบเนียนอมชมพู และลดรอยแผลเป็นจากสิวได้อย่างมีประสิทธิภาพ เป็นสินค้าที่ขายดีที่สุดสามารถลดสิวอักเสบให้ยุบลงใน 2 อาทิตย์ ช่วยให้หน้าใสสุดๆ 👍ผลลัพธ์ที่ได้👍 1. ผลัดเซลล์ผิวเสื่อมสภาพ ลดรอยแผลเป็นที่เกิด จากสิวโดยไม่มีผลข้างเคียง 2. ช่วยลดสิวเรื้อรัง หน้าไม่เรียบเนียนให้ใสยิ่งขึ้นใน7-14วัน 3. ลดปัญหาสิวอักเสบ สิวผด สิวเสี้ยน สิวอุดตัน ฝ้า กระ และจุดด่างดำ ลดฝ้ากระได้เห็นผลอย่างปลอดภัย 4. ผิวหน้าดูขาวกระจ่างใสมากขึ้น สิ่งที่สังเกตได้ในคืนแรกเลย คือความใสและเนียน 5. ผิวหน้ากระจ่างใสขึ้นพร้อมกระชับรูขุมขนให้เล็ก และกระชับขึ้น พร้อมผิวหน้าขาวใสอมชมพูเมื่อใช้เป็นประจำ 🌟วิธีใช้🌟 : ล้างหน้ากับสบู่นมผึ้ง (เช้า-กลางคืน) ทาเซรั่มวิตามินซี(เช้า-กลางคืน) ทาครีมวิตามินซี (เช้า-กล้างคืน) 🍑เซตเล็กราคา: 350 บาท🍑 🍑เซตใหญ่ราคา: 800 บาท🍑 ❥สนใจสอบถามได้เลยจ้า ❥Line : iampobpyamity 📱093-9301679 #pwhitethailand#pwhite#pwhiteofficial#skincare#ขายดี#เห็นผลแน่นอน#vitaminc#vitaminccream
pwhitethailand - pwhite - ขายด - skincare - vitaminc - pwhiteofficial - เห - vitaminccream -
pwhite_official - pang_muna - thiprawee_yee - porrchld -
instagram
shakleebynida
JANUARY: SUPERVISOR TO BE . Assalamualaikum wbt. . Ya Allah Ya Rabbi. Lupa nak off autocorrect, gini lah jadi. Hua hua hua. Tak perasan pulak. Haha. (rasa nak gelak guling2 😑😑😑) . Sesapa yang malas nak whatsapp nida, boleh contact guna medium lain. WECHAT ke, TELEGRAM ke, pm FB ke. Nak DM kat twitter pun boleh hehe. Okay?😘 . SUPERVISOR TO BE JANUARY 2015 Nida 012 2329070 #sayajualshakleemurah #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleeseremban #sayajualshaklee #shakleeterbaik #shakleemurah #shaklee #sayanakcantik #sayajualmurah #sayanakkurus #sayajual #vivixmurah #beautysupplement #bazaarpaknil #vivixmurah #promosivivix #promosishaklee #promosi #instashopmurah #cantikdankurus #cantik #sayanakcantik #sayanakkurus #lelong #onlineshopmurah #onlineshop #shakleesetapak #shakleekl #shakleesrirampai #vitaminc #vitamine #alfalfa
alfalfa - shakleeseremban - promosishaklee - shakleesrirampai - vivixmurah - onlineshopmurah - sayajualmurah - bazaarpaknil - promosi - sayanakcantik - sayajualshaklee - lelong - shakleesetapak - onlineshop - shakleepalingmurah - sayajual - shakleekl - sayajualshakleemurah - shakleeterbaik - cantik - shakleemurah - promosivivix - sayanakkurus - vitamine - vitaminc - instashopmurah - beautysupplement - cantikdankurus - shakleetermurah - shaklee -
polka_boutique - miafairuzdaud - vilotishop - aprilmarietucker -
instagram
health.and.beauty.lover
Sebiji tablet Sustained Release Vita-C Shaklee bersamaan dengan 7.5 biji oren!! Sanggup tak makan vitamin banyak tu sehari? Mesti tak kan? Tak perlu nak cucuk2 bagai..telan je vitamin C ni.. Nissa Zack SID 1115798 018-6699723 #shakleeshahalam #shakleenissazack #vitaminC #sustainedrelease #sayajualshaklee #bazarpaknil #vitaminCshaklee #SID1115798 #0186699723
bazarpaknil - shakleeshahalam - sid1115798 - vitaminc - sayajualshaklee - 0186699723 - shakleenissazack - vitamincshaklee - sustainedrelease -
instagram
dia_dieyla
A concern mother will give all goodness to us... more than what we need... more than what we want.. just for their child to grow, they will provide us a better life.. not for themselves but for our future.. cause healthy is everything. #IamAFutureMommyToo:) #shakleepromosi #shakleesupplementambahan #shaklee #cantik #cantiksehat #cantikalami #supplement #supplements #vitamin #vitamins #vitaminc #vitamine #kurus #nakkuruscepat #bazar #bazaronline #bazarpaknil #kedaionline #kedaimurah
iamafuturemommytoo - supplements - kurus - vitamin - nakkuruscepat - supplement - cantikalami - vitamine - kedaimurah - vitamins - shakleesupplementambahan - shakleepromosi - cantik - bazaronline - bazarpaknil - bazar - kedaionline - vitaminc - cantiksehat - shaklee -
polka_boutique - miafairuzdaud - vilotishop - amiradzhari -
instagram
aishahjualshaklee
tadaaa! Ni diaaaa! #testimoniaishahjualshaklee aihh. Customer consume BCOMPLEX + ALFAFA + VITAMIN C.Alhamdulillah. customer kurang stress + jerawat pun dah recover tau. Duhh, siapa jee suka jerawat naik bertimbun tu haaa. . . -Bcomplex : anti stress -Vitamin C : melembabkan kulit - Alfafa : detox toksin. . . Sekarang, Alfafa ada promosi tau. Rugi laa siapa yang tak grab, berganda ganda jimat tau. Berminat? Whatsapp aje kitaaa. . . Aishah 019-3241348 #sayajualmurah #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleemalaysia #setkecantikanbajet #setkecantikanshaklee #shakleesubang #vitaminc #vitamincshaklee #vitamineshaklee #esp #espshaklee #vitamine #collagenpowder #collagen #collagenshaklee #enfuselle #kulitberminyak #oilyskin #setresdung #sinus
collagenshaklee - espshaklee - enfuselle - collagen - sayajualmurah - testimoniaishahjualshaklee - vitamineshaklee - sayajualshaklee - sinus - vitamincshaklee - oilyskin - esp - setkecantikanbajet - kulitberminyak - setresdung - collagenpowder - vitamine - setkecantikanshaklee - vitaminc - shakleesubang - shakleekualalumpur - shakleemalaysia -
instagram
imfaizrazali
Although something may look ugly on the surface, it doesn't mean its also ugly inside #kiwi #fruit #zespri #suddencraving #yummy #vitaminc #sweetandtangy #dessert #onbed
kiwi - yummy - sweetandtangy - suddencraving - onbed - zespri - fruit - vitaminc - dessert -
zatyasmuni : Deeeep hehe
neez_cakery - karenberryjuice - monastrabiscotti - zatyasmuni -
instagram
vitacmonek
I take 2 in a.m and 2 in p.m #cold #fever #sorethroat #VitaminC #shakleeeffect #0196290572 #vitacmonek #codsgbuloh #codshahalam #codmeru
0196290572 - codsgbuloh - shakleeeffect - sorethroat - codshahalam - vitacmonek - codmeru - fever - vitaminc - cold -
instagram
beautycentreonline
Roche upgraded..limited stock..get one for pinkiss skin! Contact us! #BIOCELL #FORTE #BIOCELLFORTE #ROCHE #ROCHEUPGRADED #NC24 #NC24WHITENING #NC24ULTIMATE #WHITENING #AQUASKIN #AQUA #COLLAGEN #LAROSCORBINE #PLATINIUM #VITAMIN #VITAMINC #VITC #EVGENIS #ORIENTALINJECTION #COMPLEXION6
aquaskin - nc24whitening - complexion6 - collagen - vitamin - vitc - platinium - evgenis - laroscorbine - nc24 - aqua - orientalinjection - roche - forte - rocheupgraded - vitaminc - nc24ultimate - whitening - biocellforte - biocell -
rahimi_trio_dragon_ganas - spadajtato - sitifalkiah_beauty_online -
instagram
graciellastore
#ครีมทารักแร้ขาว #หัวนมชมพู สูตรอ่อนโยนต่อทุกสภาพผิว แม้ผิวที่บอบบางแพ้ง่าย เริ่มเห็นผลภายใน 2-4 สัปดาห์เมื่อใช้ผลิตภัณฑ์อย่างต่อเนื่อง ผลิตภัณฑ์ครีมทารักแร้ขาวคุณภาพของสาวๆที่รักเรื่องการดูแลสุขภาพผิว ด้วยสารสกัดที่อ่อนโยนจากธรรมชาติ ทาได้ทุกส่วนนะคะ ทั้ง รักแร้ ขาหนีบ ก้น ข้อศอก เข่า ตาตุ่ม หัวนม ขอบบิกินี่ รับรองว่าไม่แพ้ ไม่แสบ ไม่แดง ไม่คัน ไม่ลอก ครีมทารักแร้ขาว เพิ่มความขาวเนียนนุ่ม มีกลิ่นหอมน่าสัมผัส แห้งสบายตลอดวัน ไม่ทิ้งคราบ และไม่เหนียวเหนอะหนะ มี #AHA+#VitaminC ไร้สารเคมี ไม่มีสารปรอท ใช้เเล้วไม่แพ้ #สรรพคุณ : -ช่วยย่อยเซลล์ผิวที่เสื่อมและตายแล้วให้หลุดลอกออกช่วยให้ผิว กระจ่างใส -ลดการสร้างเม็ดสี ทำให้ผิว ขาว กระจ่างใส -ปรับสีผิวให้สม่ำเสมอกัน ผิวสว่างใสแลดูเป็นธรรมชาติ -กระตุ้นการสร้างคอลลาเจนและอีลาสตินทำให้ผิวแข็งแรงและยืดหยุ่นได้ดี -ช่วยให้ผิว เรียบเนียน น่าสัมผัส -ช่วยกระชับรูขุมขน พร้อมบำรุงผิวให้นุ่ม ชุ่มชื้น เปล่งปลั่ง -กระตุ้นภูมิคุ้มกันให้กับผิว จึงช่วยลดขบวนการอักเสบบวมแดงและการระคายเคืองต่างๆ -ปราศจากสารอันตรายและสารฟอกขาว #วิธีใช้ : ทาเพียงวันละ 1 ครั้ง ก่อนนอน ตลับละ 59 บาท #ขายขั้นต่ำ3ตลับ 1 โหล 650 บาท 5 โหล โหลละ 550บาท 10 โหล โหลละ 400 บาท
aha - vitaminc - - สรรพค - - ขายข - คร -
cohorte50d - gittelq2 - punila6m - 77p4fkbsg -
instagram
londa38
Monday fuel: spinach and tomato omelette and fruit #spinach #tomatoes #eggwhites #cantaloupe #vitaminC#vitaminA
cantaloupe - eggwhites - vitaminc - spinach - vitamina - tomatoes -
nutritionbymia - danisalon -
instagram
pwhite_official
🍊🍑WHITENING SERIES SET ( ชุดหน้าขาวใสอมชมพู )🍑🍊 🇩🇪ครีมที่ได้มาตรฐานเป็นที่ยอมรับจากผู้เชี่ยวชาญด้านผิวหนังโดยเฉพาะ🇩🇪 ( ไม่มีสารไฮโดรควิโนน, สารปรอท, สารกันบูด ) ช่วยให้ผิวหน้ากระจ่างใสด้วย ช่วยลดสิวฝ้า กระ จุดด่างดำ ผิวหน้าคล้ำเสียให้เรียบเนียนอมชมพู และลดรอยแผลเป็นจากสิวได้อย่างมีประสิทธิภาพ เป็นสินค้าที่ขายดีที่สุดสามารถลดสิวอักเสบให้ยุบลงใน 2 อาทิตย์ ช่วยให้หน้าใสสุดๆ 👍ผลลัพธ์ที่ได้👍 1. ผลัดเซลล์ผิวเสื่อมสภาพ ลดรอยแผลเป็นที่เกิด จากสิวโดยไม่มีผลข้างเคียง 2. ช่วยลดสิวเรื้อรัง หน้าไม่เรียบเนียนให้ใสยิ่งขึ้นใน7-14วัน 3. ลดปัญหาสิวอักเสบ สิวผด สิวเสี้ยน สิวอุดตัน ฝ้า กระ และจุดด่างดำ ลดฝ้ากระได้เห็นผลอย่างปลอดภัย 4. ผิวหน้าดูขาวกระจ่างใสมากขึ้น สิ่งที่สังเกตได้ในคืนแรกเลย คือความใสและเนียน 5. ผิวหน้ากระจ่างใสขึ้นพร้อมกระชับรูขุมขนให้เล็ก และกระชับขึ้น พร้อมผิวหน้าขาวใสอมชมพูเมื่อใช้เป็นประจำ 🌟วิธีใช้🌟 : ล้างหน้ากับสบู่นมผึ้ง (เช้า-กลางคืน) ทาเซรั่มวิตามินซี(เช้า-กลางคืน) ทาครีมวิตามินซี (เช้า-กล้างคืน) 🍑เซตเล็กราคา: 350 บาท🍑 🍑เซตใหญ่ราคา: 800 บาท🍑 ❥สนใจสอบถามได้เลยจ้า ❥Line : iampobpyamity 📱093-9301679 #pwhitethailand#pwhite#pwhiteofficial#skincare#ขายดี#เห็นผลแน่นอน#vitaminc#vitaminccream
pwhitethailand - pwhite - ขายด - skincare - vitaminc - pwhiteofficial - เห - vitaminccream -
pwhite_official - porrchld - tuntipcha -
instagram
dia_dieyla
U olss ni nak share sikit yer.. Vitamin E dan Vitamin C ni bagus sgt.. dulu diela ada bnyk mslh.. mcm kulit kering, parut jerawat ambil masa berbulan2 utk hilang, bila period jerawat mesti naik.. masa tu rasa tertekan sgt, macam2 produk diela guna.. rela habis duit beli ubat utk jerawat, yela muka sakit kn, parut pun susah hlg.. tambah2 umur skrg ni, teringin sgt nk kulit cantik.. kdg2 sy belek2 page produk utk putih kt fb tu.. alaaa yg mampu bg kulit gebu gebas dlm msa 7 hari tu.. hehe konon nyer dgn harapan kulit jd putih melepak mcm gmbr owner kt dpn page produk tu.. hehe.. tp x jadi beli.. mahal nyer.. yela sy student.. xkn nk pakai krim nye saje, kene la ad toner, krim siang krim malam bagai.. mahal lar kalo nk satu set.. pastu belom tntu lgy kelulusan kkm.. hmmm.. akhirnye, pencarian berakhir setelah lecturer sy ckp dia guna supplement shaklee.. katanye, umur mcm sy, kene ambil supplement vitamin sbb kita x semestinye makan buah setiap hari.. jd, sy terfikir utk tanyer kakak sy.. alhamdulillah shaklee mmg terbaik.. bkn setakat parut jerawat hilang, kulit pun cantik, dh x kering.. lembap jer selalu.. nak pegi kelas, diela dh x pyh pakai krim.. sapu bedak sikit, dh x pyh risau psl muka berminyak... suka sgt !! Kebaikan Vitamin C - Mengekalkan integriti sel - Menguatkan antibodi (susah demam dan selsema) - Mengelakkan sembelit (constipation) - Menyerikan kulit di seluruh badan bukan sahaja hanya pada wajah - Memulihkan jerawat, jeragat & kulit kusam - Membaiki selera makan - Mengurangkan resdung - Sebiji pil menyamai 7 biji oren Kebaikan Vita-E Complex - Awet muda - Melancarkan peredaran darah - Mengurangkan parut - Kulit dan rambut sihat, cantik dan licin - Mengurangkan kedutan kulit - Melindungi jantung ( plg penting bg sy ^^) Sebotol Vita-C Plus 180 biji ( makan sebiji sehari) thn 6 bulan Sebotol Vita-E Complex 120 biji ( makan sebiji sehari) thn 4 bulan RAMAI DAH ORDER, sila pm/ wsp 0133136199 untuk harga hebat (^_^) !! #shaklee #shakleemalaysia #shakleeeffect #shakleemurah #ehehbazar #bazarpaknil #shakleepromosi #shakleesupplementambahan #supplemet #supplements #vitamin #vitamins #vitaminc #vitamine #kurus #nakkuruscepat
supplements - bazar - kurus - vitamin - nakkuruscepat - cantikalami - supplemet - kedaimurah - vitamins - shakleesupplementambahan - shakleeeffect - bazarpaknil - ehehbazar - cantik - bazaronline - shakleepromosi - vitamine - kedaionline - vitaminc - cantiksehat - shakleemurah - shakleemalaysia - shaklee -
dia_dieyla : #cantik #cantiksehat #cantikalami #bazar #bazaronline #bazarpaknil #kedaionline #kedaimurah
adwacreative : Assaalamualaikum tuan/puan.berminat ker untuk order business card.Promoi kami RM 40 untuk 200pcs.Jika berminat boleh hubungi kami di talian 0112.1699.837@adwacreative
grosirlingerieolin - bodybuilding.club - yellowcube_ - mexnatural -
instagram
noona_dee2
Fresh fruits #Banana #Orange #MandarinOrange #fruits #stunning #sofresh #vitaminC #juicy #pastel #health #healty #healtyfood #sweet #sweetsour #colorfull #pinkrose #roses
mandarinorange - sweet - juicy - colorfull - healtyfood - sweetsour - healty - pastel - sofresh - pinkrose - roses - stunning - health - vitaminc - fruits - orange - banana -
themoviemylife - valerio_12 - fitfoods4all - yvonne_project.fitness -
instagram
shaklee_frzdy
Hai hai hai. Nak kulit cantik? Putih? Hilang parut dan jerawat? Lebih halus dan gebu? Chop ! Anda selalu sakit ? Yes vitamin C shaklee adalah pilihan terbaik. Hanya dengan rm100 anda boleh dapatkan banyak manfaat dari satu botol yang tahan selama 6BULAN. Bermakna anda hanya membelanjakan rm 17ringgit sebulan Ya Allah murahnya !! . . . ✿Membentuk Kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. . . ✿Memperbaiki Simptom Pendarahan -Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar. . . ✿Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema. . . ✿Memerangi kanser - Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan. . . ✿Mencantikkan Kulit - Pengambilan Vitamin C hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat. . . ✿Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan. . . ✿Mengekalkan kolestrol sihat. ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi. Tunggu apa lagi? Takkan nak tengok jer orang lain kulit flawless gebu sihat . Anda ? Asyik sakit dan kulit bermasalah. Oh yes . Vitamin C termasuk dalam set resdung juga tau. Whatsapp 0192967137 or leave your number :) . #Shaklee #shakleebyfrzdy #shakleebyus #shakleemurah #SAYAJUALSHAKLEE #sayajualmurah #vitaminc #flawless #sihat
shakleebyus - sayajualshaklee - sihat - sayajualmurah - flawless - vitaminc - shakleebyfrzdy - shakleemurah - shaklee -
syazwana_97 - pia_athira - nur_arrissa_cyrilliana91 - jamilatunhusna -
instagram
devinkboyd
I busted a yolk but... Bacon and oranges. So, yeah. #paleo #paleoliving #paleopregnancy #primal #primallife #primalmoms #glutenfree #grainfree #fitfam #healthy #healthyfat #healthylife #allthegoodfat #wapf #whole30 #wholefoodlife #realfood #eatyourfruit #local #organic #seasonal #citrus #floridacitrus #nutrientdense #vitaminC
seasonal - paleoliving - fitfam - healthylife - citrus - primal - grainfree - paleopregnancy - nutrientdense - organic - wapf - primalmoms - healthyfat - paleo - floridacitrus - primallife - healthy - glutenfree - eatyourfruit - vitaminc - wholefoodlife - allthegoodfat - realfood - local - whole30 -
maleneeldrup : 👅
primalblissnutrition - hydrogeo_mam - nourishingfir - terkaknizova -
instagram
nicennaturalhealth
These chews are packed with collagen! Plus they're gluten free, soy free, palm oil free, & artificial free! Fruit punch or chocolate mint. #nicennatural | By the way, Carle Place & Mineola are open but closing earlier than usual. Please call us later to check if we're still open! You can continue to follow us on Twitter (nicennatural) for store updates. Have a safe day!
vitaminc - nicennatural - glutenfree - healthy - beautyburst - collagen - soufree -
nicennaturalhealth : #beautyburst #collagen #glutenfree #soufree #healthy #vitaminc
theglutenfreeitalian - __kieva__ - kristensteinhardt - genna_patrice -
instagram
rumahpromo
#Repost @tokosuntik with @repostapp.
・・・
Heel Skin Whitening #suntikputih #pemutihkulit #perawatantubuh #klinikkecantikan #sehat #vitaminc #dokter #koass #bidan #olshop #jogja #yogyakarta #magelang #cirebon #semarang #kudus #gresik #antiaging #heel
perawatantubuh - olshop - bidan - semarang - dokter - suntikputih - klinikkecantikan - yogyakarta - pemutihkulit - magelang - repost - koass - kudus - jogja - gresik - sehat - antiaging - cirebon - vitaminc - heel -
pelangsingimportno1 - celebrity.shopid - jamdindingmantep - liling_sunlycollection -
instagram
beaute_bygee
Assalamualaikum & Hi ! . Ada masalah resdung? Kerap bersin? Hidung gatal & berair? Jerawat? Sakit kepala? Kerap selsema / demam? . . Kebaikan set resdung shaklee : . • Vitamin C . ❀ Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang. ❀ Bertindak sebagai anti-histamin tanpa perlu kita mengalami side effect dari pengambilan drugs anti histamin ❀ Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh ❀ Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol ❀ Meningkatkan fungsi T-Cell dan Macrophage (Fungsi sistem pertahanan badan, sel darah putih). ❀ Meningkatkan pertumbuhan tisu. . . • B-Complex . ❀ Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon. ❀ B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan ❀ Membantu dalam pembinaan protein dalam tubuh ❀ Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati ❀ Memelihara sistem saraf dan berfungsi sebagai anti-stress . . • Alfalfa . ❀ Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives). . Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai suplemen mereka. . . Set ini sesuai juga untuk ibu menyusu dan mereka yang mempunyai masalah ekzema, gegata dan asma. . . Nak order? Whatsapp CIK G lelaju ya. . CIK G, +60135707812 Your Health & Beauty Consultant zianaeunos.blogspot.com . . * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. .
dailypic - beauty - food - instalike - vitamin - bestsnaps - promosi - igers - sayajualshaklee - instadaily - bestphoto - photooftheday - resdung - sayajual - igersoftheday - followme - shakleeeffect - favorite - instabeauty - instamood - health - vitaminc - igdaily - instagramer - webstagram - instashop - picoftheday - shaklee - igaddicts -
beaute_bygee : #vitamin #health #beauty #favorite #dailypic #photooftheday #instadaily #igers #igersoftheday #shakleeeffect #instamood #picoftheday #igdaily #webstagram #sayajualshaklee #instagramer #sayajual #promosi #instalike #food #shaklee #followme #resdung #promosi #instabeauty #igaddicts #bestsnaps #bestphoto #vitaminC #instashop
aneka_jam_tangan_terkini : osemm
valerio_12 - treating4games - misshfox_ - faaiqq -
instagram
basicskinshopp
พร้อมส่ง 🍊Vit C 1000mg. (Puritan's Pride) ประโยชน์จาก วิตามินซี ช่วยต้านอนุมูลอิสระและเซลล์มะเร็ง เสริมภูมิคุ้มกัน ป้องกันหวัด กระตุ้นสร้างคอลลาเจนและอีลาสติน ช่วยให้ผิวขาวใส สังเคราะห์สารสเตรอยด์ให้กับร่างกาย การรักษาบาดแผล เป็นสารสื่อประสาท ต้านหวัดเพิ่มภูมิคุ้มกันและอื่นๆๆๆๆ ขนาดรับประทานครั้งละ1-2 เม็ด / วัน พร้อมอาหาร •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🎀สนใจสั่งซื้อสินค้าหรือติดต่อสอบถาม 🆔 Line: aapple8 ☎️Tel. 09-6130-8622 Ⓜ️ รับสมัครตัวแทนจำหน่าย ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ #royalbee #royaljelly #wealthyhealth #SheepPlacenta #grapeseed #collagen #gluta #IvoryCaps #vitC #vitaminC #milkThistle #NeoCell #redGrapeSeed #lutein #puritan #lycopene #whitening #lipcare #coQ10 #อาหารเสริม #ผิวขาว #บำรุงผิว #รกแกะ #นมผึ้ง #วิตามิน #นำเข้า
royaljelly - collagen - redgrapeseed - puritan - รกแกะ - gluta - ivorycaps - lutein - บำร - vitc - lipcare - - นมผ - grapeseed - milkthistle - - lycopene - royalbee - neocell - sheepplacenta - whitening - vitaminc - อาหารเสร - wealthyhealth - coq10 - นำเข -
instagram
dollycosmate
Bisous Bisous Love You Cherie Lipstick ฿595.00 ลด50% เหลือ 280.-฿ ลิปสติกเนื้อครีม ที่ให้ผลลัพธ์เหมือนเนื้อแมทท์ แต่ไม่ให้ความรู้สึกแห้งตึงจนเกินไป เต็มเปี่ยมด้วยสีสัน พิกเม้นท์แน่นทุกอณู ทาง่าย สมูธ กลบริมฝีปากได้เนียนเรียบ มอบสีสันจัดจ้านชัดเจน ให้ริมฝีปากสดใส คมชัด โดยไม่ต้องพึ่งดินสอเขียนขอบปากให้ยุ่งยาก พร้อมคุณสมบัติติดทนยาวนานด้วยสูตร Long Lasting มีให้เลือกถึง 8 เฉดสี ไม่ว่าจะนู้ดสบายๆ หวานฉ่ำด้วยพิงค์โทน หรือจะเปรี้ยวเฉี่ยวล้ำด้วยสีส้มสดใส ก็เปลี่ยนลุคได้ง่ายดาย เพียงปาดเบาๆ ที่เรียวปาก พร้อมคุณค่าการบำรุงจาก Jojoba Seed Oil ที่จะช่วยให้ริมฝีปากไม่แห้งกร้าน ผสานคุณค่าจาก Rose Hip Oil ช่วยให้ริมฝีปากเรียบเนียน ไร้ริ้วรอย นอกจากนี้ยังมี Hydrogenated Coconut Oil น้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์ที่นอกจากจะมีคุณสมบัติเป็น Natural Sunscreen แล้ว ยังอุดมไปด้วยวิตามินอีและสาร anti-oxidant ช่วยฟื้นฟูผิวที่แห้งกร้านให้เรียบเนียน ตึงกระชับ และช่วยต่อต้านอนุมูลอิสระ ลดความหมองคล้ำของเรียวปาก ปรับสภาพริมฝีปากคุณให้พร้อมรับสีสันจากลิปสติกแท่งสวยได้อย่างเต็มที่ เปี่ยมเสน่ห์ทุกมุมมอง Love You Cherie มาในแพกเกจดีไซน์ล้ำสุดหรูโทนสี Pink Gold ที่จะทำให้คุณเป็นที่จับตามองทุกครั้งที่หยิบขึ้นมาทา💄💄สนใจสั้งซื้อได้ที่👉👉 ช่องทางการติดต่อ contract me ✅ Facebook : Dolly cos'mate Shop ✅ Instagram : dollycosmate ✅ Line ID : finale-fin ✅ Tel. : 091-565-4150 🔛 สะดวกรับสาย🕘 8.00 - 20.00 @dollycosmate ร้านค.ส.อ. 💋💋 #bisous#makeupmakeup#bisousbisousthailand#beautyblogger#skincare#cosmeticthailand#cosmetickorea#etudy#skinfood#jeban#siambrandname#gluta#lipstik#lipstikbisous#korea#pantip#pantipwomen#beauty#BB#bb#CC#cc#LoveBlossom#Miracle WhiteArbutin#VitaminC #CITYCOLOR #cosmetic #cosmeticthailand #cosmetickorea #citycolorthailand #cosmeticusa #SnailWhite #CITYCOLOR #citycolorthailand
siambrandname - korea - citycolorthailand - bb - skinfood - cc - lipstikbisous - bisous - cosmetic - gluta - lipstik - skincare - beautyblogger - cosmeticthailand - pantip - loveblossom - bisousbisousthailand - cosmetickorea - citycolor - etudy - beauty - pantipwomen - miracle - vitaminc - jeban - snailwhite - makeupmakeup - cosmeticusa -
fashionbeautyzone : Nice pic!
fantasy_42 -
instagram
poshproductjunkie
I do not play when it comes to getting sick. .. tryna nip this in the bud right now! #emergenc #nosicky #vitaminc #winter 🚫😧 #cold
emergenc - nosicky - cold - winter - vitaminc -
instagram
tunbridgewellsaesthetics
Product Of The Week 💚 Environs New innovative skin care Range formulated for the International Market! A potent concentration of Vitamin A & Vitamin C simply introduce to your skin with these amazing AVST creams 💚 #introduce #vitaminA #vitaminC #AVST #skincareroutine #instadaily #boost #collagen #antiage #environ #fightagainstageing #regenerate #skincells #exfoliate #healthy #skin #photooftheday #recommended
collagen - introduce - avst - skin - exfoliate - fightagainstageing - instadaily - antiage - skincareroutine - regenerate - healthy - recommended - environ - vitaminc - vitamina - skincells - boost - photooftheday -
dra_lina_antiage -
instagram
carrievitt
My fav #vitaminC (no GMOs) - great for cold and flu season. #health #staystrong #winterstormJuno
staystrong - winterstormjuno - health - vitaminc -
namasteknitter : Does this blend well in juice? How do you take it? Also would it be ok for a 21 month old? I currently take fclo in juice but would like to add vitamin c as well.
howsweeteats - queenjustine7 - klacustom - lburnzy -
instagram
shakleebynida
JANUARY: SUPERVISOR TO BE . Assalamualaikum wbt. . ESP VITAMIN E VITAMIN C ESP VITAMIN E VITAMIN C ESP VITAMIN E VITAMIN C (ulang 10x) . Haha asyik asyik ESP VITAMIN E VITAMIN C je kan. Best sgt ke? Hee mestilah best awak. Kalau awak seorang yang pentingkan KECANTIKAN KULIT dan pada masa yang sama NAK SIHAT juga. . Secara overall nya, bila consume set ni awak boleh rasa perubahan yang sangat ketara. Contohnya jerawat cepat mengecut dan parut semakin pudar. . Lepastu bila bangun pagi kulit terasa moist je. Moist beza dgn berminyak okay hehe. Kalau dulu2 bangun pagi mesti muka dipenuhi dgn minyak. Aaaa TIDAK! . Dan juga mencerah secara semulajadi. Cerah yang cantik. Bukan cerah yang nampak pucat tu. Beza kan? . Kalau anda nak cantik2 juga, whatsapp nida jom. Ada SPECIAL PRICE tau. Syhhh. Jgn bagitahu orang lain. Hikhik. . SUPERVISOR TO BE JANUARY 2015 Nida 012 2329070 #sayajualshakleemurah #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleeseremban #sayajualshaklee #shakleeterbaik #shakleemurah #shaklee #sayanakcantik #sayajualmurah #sayanakkurus #sayajual #vivixmurah #beautysupplement #bazaarpaknil #vivixmurah #promosivivix #promosishaklee #promosi #instashopmurah #cantikdankurus #cantik #sayanakcantik #sayanakkurus #lelong #onlineshopmurah #onlineshop #shakleesetapak #shakleekl #shakleesrirampai #vitaminc #vitamine #alfalfa
alfalfa - shakleeseremban - promosishaklee - shakleesrirampai - vivixmurah - onlineshopmurah - sayajualmurah - bazaarpaknil - promosi - sayanakcantik - sayajualshaklee - lelong - shakleesetapak - onlineshop - shakleepalingmurah - sayajual - shakleekl - sayajualshakleemurah - shakleeterbaik - cantik - shakleemurah - promosivivix - sayanakkurus - vitamine - vitaminc - instashopmurah - beautysupplement - cantikdankurus - shakleetermurah - shaklee -
reseller_rumahkangen - littlebabyspot - topjer_food - adam_syukrii -
instagram
cosmo_vetch
Breaky this morning 👌 inspired by @claz90! Such a delicious and healthy breaky/snack ! #Almond #butter and #strawberries with coconut oil as a butter substitute! ❤ #vegan #vegansnack #veganbreaky #veganbreakfast #toast #coconut #coconutoil #almondbutter 💓 #nutbutters 💞 #love #tasty #healthy #perfect #nutritious #simplyhealthy #simplygood #vegangirl #vegangirlwholifts #fitfam #fitness #healthylifestyle #healthyliving #carbs #protein #healtyfats #vitaminC #antioxidants
simplyhealthy - nutritious - coconut - love - fitfam - veganbreaky - healtyfats - almond - vegan - veganbreakfast - strawberries - tasty - vegangirlwholifts - perfect - healthylifestyle - protein - butter - almondbutter - toast - carbs - healthy - vegansnack - vegangirl - healthyliving - nutbutters - vitaminc - fitness - simplygood - antioxidants - coconutoil -
claz90 : Aww thanks @cosmo_vetch! Feel so proud ❤️
vanillaface10 : Where did u get the almond butter hun :)
happybiteshk - vickycampa - elizaalicja - paolo_frasca_92 -
instagram
shaklee_byliya
Testimoni dari Sis Hana . Sis Hana konsisten amalkan VITAMIN C shaklee sejak setahun lepas dan inila hasilnya . Hahh nak consume suplemen natural uoll kenala jadi penyabar. Jangan la baru makan seminggu dua dah give up. Suplemen natural sangatla berbeza dengan suplemen yang ada chemicals tau . ATASI JERAWAT, JERAGAT . MEMBENTUK KOLAGEN . HILANGKAN KEDUT, GARIS HALUS . CERAHKAN KULIT SECARA NATURAL . KURANGKAN SUNBURN . RAWAT GUSI BERDARAH . ATASI SELESEMA, DEMAM . PERANGI KANSER . ANTIOKSIDAN . Pilihan kat tangan awak. Sama ada uoll nak cantik lambat tapi selamat atau cantik cepat tapi bahaya. Jom melawa secara natural dengan shaklee 😊😊🌸 . #shakleemalaysia #shakleemurah #visitmyig #sayajualshaklee #sayajual #sayajualmurah #instashop #bazaarpaknil #vitaminc #kulitputih #kulitcantik #jerawat #jerawatpasir #jeragat
sayajual - visitmyig - jeragat - bazaarpaknil - sayajualmurah - kulitputih - sayajualshaklee - vitaminc - kulitcantik - jerawat - shakleemurah - shakleemalaysia - instashop - jerawatpasir -
hisyamudincheishakofficial - bazlakadir_ - sharifahnorliana -
instagram
Iconosquare feedback