najwa_beutee
Alhamdulillah🌸 . Testimoni dari #myprettycustomer tentang #deluxeslimmingsuit ni. . . Katanya,"kain lembut,selesa,xgatal n betul2 fit dgn badan". . . Terima kasih ya😋 . . Memang best #slimmingsuit ni. Sgt sesuai bg yg nak hilang kan perut buncit n lelemak berlebihan 😅 . . #raya2015 Hanya rm50 #freepostage SM . . . . . . 🍁 Terdapat dalam 3 size : S-M suitable for 40-60kg Hip : 84-94cm Waist : 62-72cm L-XL suitable for 60-80kg Hip : 98-105cm Waist : 76-81cm XXL-XXXL suitable for 80-100kg HIP : 108CM-117CM WAIST: 82CM-110CM . . 🌼 1 SET RM50 SM RM 60 SS Freepostage . #bambooslimmingsuit #jomkurus #plussize #hatiperempuan #sayajualmurah #freepostage #pengantinbaru #seripengantin #slimmingsuit #sayajualmurah #um #umt #ump #ums #usm #unimap #unisza #uum #ukm #upm #uitm #unimas #hatiperempuan #murah. #jomkurus #sayajual #bazaarpaknil #bambooslimmingsuit #jomkurus #plussize #hatiperempuan #sayajualmurah #freepostage #pengantinbaru #seripengantin #slimmingsuit #bengkungmoden
raya2015 - freepostage - plussize - bengkungmoden - murah - pengantinbaru - sayajualmurah - unimas - unimap - uum - slimmingsuit - bazaarpaknil - bambooslimmingsuit - unisza - umt - sayajual - upm - jomkurus - ump - ums - myprettycustomer - usm - uitm - ukm - um - seripengantin - deluxeslimmingsuit - hatiperempuan -
instagram
alefy_mello_
Já já tô partindo, MG Se Deus Quiser 👊✌💎😁 #boanoite #agradecido #pelo #dia #abençoado #por #deus #obrigado #senhor #por #mais #um #diaa #de #vida #e #vitórias #instagram #segue #tudonosso #vemnabota #salve #hehe
segue - instagram - de - por - salve - agradecido - vitórias - hehe - boanoite - abençoado - vemnabota - senhor - e - tudonosso - mais - vida - dia - diaa - um - pelo - obrigado - deus -
mujeres.fitness_lindas - julia_vierra - begoncalves_89 - oseubloog -
instagram
rania.hijabs
Open order.. . BAWAL SATIN PLAIN & BAWAL COTTON CREPE . Harga: RM15.00 FREE POSTAGE sm / add RM4.00 for ss Berminat boleh Whatsapp +6019-7545176 (serious buyer only) #raniahijabs #bawalsatin #bawalsatinplain #bawalcottoncrepe #bawalcotton #cottoncrepe #bawalyuhanis #sayajual #sayajualonline #kamijual #bazaar #uia #msu #ukm #um #bazaarmalaysia #limitedstock #tudungraya #shahalam #kualalumpur #selangor #uitm #uia #um #ukm #usm #utm #um #uum #msu #mmu #politeknik #unisel #unitar #unimap
uia - bazaarmalaysia - mmu - politeknik - bawalcotton - bawalyuhanis - unimap - selangor - uum - sayajualonline - bawalsatinplain - bazaar - kamijual - um - sayajual - raniahijabs - shahalam - kualalumpur - bawalsatin - msu - uitm - cottoncrepe - utm - limitedstock - bawalcottoncrepe - ukm - unitar - tudungraya - unisel - usm -
broker_exness -
instagram
instaxabaya
Assalamualaikum & Salam sejahtera..hai ☺. . . KURTI DRESS . 1pc - RM45 . POSTAGE RM7 SEM RM11 SABAH SARAWAK . Saiz 44 . WHATSAPP TO ORDER 0129640110 . #SAYAJUALKURTI #KURTIBLOUSE #KURTITOP #KOTABHARU #KELANTAN #PAHANG #KUALAKRAI #PASIRTUMBOH #PASIRPUTEH #USM #UPM #UKM #UM #UMK #KURTIMURAH
kurtitop - um - kurtiblouse - upm - usm - kurtimurah - kelantan - kotabharu - ukm - sayajualkurti - pasirputeh - kualakrai - pasirtumboh - umk - pahang -
cool.gila : T-shirt palestin dah ada stock ke bos ?
instagram
instaxabaya
Assalamualaikum & Salam sejahtera..hai ☺. . . KURTI DRESS . 1pc - RM45 . POSTAGE RM7 SEM RM11 SABAH SARAWAK . Saiz 48 . WHATSAPP TO ORDER 0129640110 . #SAYAJUALKURTI #KURTIBLOUSE #KURTITOP #KOTABHARU #KELANTAN #PAHANG #KUALAKRAI #PASIRTUMBOH #PASIRPUTEH #USM #UPM #UKM #UM #UMK #KURTIMURAH
kurtitop - um - kurtiblouse - upm - usm - kurtimurah - kelantan - kotabharu - ukm - sayajualkurti - pasirputeh - kualakrai - pasirtumboh - umk - pahang -
instagram
instaxabaya
Assalamualaikum & Salam sejahtera..hai ☺. . TOLONG BACA CAPTION DEAR 😘 . KURTI DRESS 1pc - RM45 . POSTAGE RM7 SEM RM11 SABAH SARAWAK . SAIZ 40, 42 . WHATSAPP TO ORDER 0129640110 . #SAYAJUALKURTI #KURTIBLOUSE #KURTITOP #KOTABHARU #KELANTAN #PAHANG #KUALAKRAI #PASIRTUMBOH #PASIRPUTEH #USM #UPM #UKM #UM #UMK #KURTIMURAH #usim #selangor #kurtiparaslutut #kurtikurung #upnm #utm #ums #kptm #uitm
upnm - pasirtumboh - kurtikurung - selangor - kotabharu - pasirputeh - kualakrai - kptm - kurtiparaslutut - kurtitop - kurtiblouse - upm - ums - usm - uitm - kurtimurah - usim - utm - um - ukm - sayajualkurti - kelantan - pahang - umk -
nurulamirah_abdrahman -
instagram
rozana_onlineshop
Sole secara ringkas --------------------------------- Pati garam kristal dilombong terus dr banjaran himalaya. Klu air zamzam ada 100+mineral..cmpuran sole+air mngandungi 84 mineral Air ke 2 terbaik slps air zam zam Atau kita pnggil "alkaline water" kerana ia bersifat alkali yang sangat bagus utk tubuh. SOLE Inshaallah, membantu masalah diabetis, Alzheimer, osteoporosis, strok, kegagalan fungsi janting, batu karang,darah tinggi,kanser usus,sakit sendi, buah pinggang, rentensi air KRISTAL SOLE MEMBANTU : #hilangkan toksik dlm badan #baik utk pesakit 4 serangkai, kencing manis, darah tinggi, buah pinggang & jantung #baik utk hilangkan protein berlebihan utk pesakit sle #membantu kecutkan cyst #hilangkan penyakit ghout #bantu kurangkan kolesterol dlm badan #bantu utk dapatkan zuriat #bantu merawat kencing kotor #bantu melancarkan peredaran darah,urat saraf dan hormon Garam Himalaya merupakan Garam TERBAIK didunia..mengandungi 84 jenis mineral yang diperlukan tubuh.. KEBAIKAN SOLE ----------------------- SOLE adalah satu produk yang sangat baik untuk mengimbangi faktor pH badan anda. SOLE juga boleh menyingkirkan logam berat seperti plumbum, merkuri, arsenik dan amalgam melalui pemecahan struktur molekul bahan tersebut. Dengan gabungan unik mineral ionik yang terdapat di dalam SOLE, timbunan protein haiwan yang tidak terurai (asid urik) dapat disingkirkan melalui air kencing. SOLE mampu membekalkan badan dengan tenaga daripada gabungan 84 mineral ionik penting. Frekuensi yang terkandung di dalam SOLE boleh bertahan sehingga 24 jam di dalam tubuh. SOLE boleh menyelaraskan keseimbangan alkali/keasidan dalam badan (faktor pH) dan menyeimbangkan tekanan darah. SOLE boleh menyah dan menghapus mendapan yang mengakibatkan pelbagai jenis penyakit sendi seperti arthritis dan gout, kerosakan buah pinggang, pembentukan batu pundi hempedu dan batu karang. SOLE boleh mengurangkan rasa ketagihan (gula, rokok dan dadah). SOLE boleh membantu mengatasi penyakit kulit melalui proses perkumuhan dari dalam tubuh apabila diminum dan ia juga membantu apabila digunakan secara luaran (disapu). #sole #sayajual #produkmuslim #halal #kesihatan #wanita #lelaki #pelajar #um
pelajar - sayajual - kesihatan - sole - wanita - lelaki - um - hilangkan - halal - baik - membantu - produkmuslim - bantu -
instagram
dyna_astriana
Seminar #FIP#UM
um - fip -
dyna_astriana -
instagram
_seramshit
Saiz tersedia dari XS-3XL. RM57 INCLUDED postage Berminat? Boleh Whatsapp/Telegram saya di +6011 1659 6440. #SapotLokal #TShirtNegeri #UMMC #PPUM #UM
tshirtnegeri - um - sapotlokal - ppum - ummc -
instagram
touch_skincare
Feedback customer yg menggunakan pencuci muka kita. tq ya terus ambik 3 botol sebab pencuci muka yg best sgt2 dengan bau mcm buah delima.💯pure organic. tqtq sangat2 menyokong produk Touch. berminat pm atau whatsap 0142457744. #visitmyig#stailista#naturalproduk#uitm#um#uia#wanita#lelaki#touchskincare#pureorgnic#instafemes#instagram#lotionwangi#jualmurah#produkkosmetik #photogrid @photogridorg
uia - naturalproduk - lelaki - stailista - pureorgnic - lotionwangi - jualmurah - instafemes - instagram - produkkosmetik - photogrid - visitmyig - touchskincare - uitm - wanita - um -
najmisuhaimii -
instagram
briandahamma321
Yessai you know how we doo 👆🏽🐗👇🏽@huntaslife #big#or#small#stop#um#all
um - all - small - big - stop - or -
just_smoke808 : Nice action 👌
teamoutlawbloodycrack - queen.noee - 96792baby - kahealani_lcsteam -
instagram
effatihah
Kan da ckp jangan makan #olicandy... . . Tapi lau nk order blh je wasap laju2 012 9399009.. . . Kami jual borong n runcit.. kom sertai team kami dan jadi agen sah dengan pelbagai insentif menarik... dropship di alu-alukan.. wasap 012 9399009. . . . #bazar #bazaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarmurah #bazarshahalam #sabah #onlineshop #online #onlineshopping#olicandy #onlinestore#olicandymurah#olicandyborong #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #dropshipwanted #kotakinabalu #agentwanted #uitmshahalam #stokissabah #um #utm #carbootsale #effatihah #vendorsabah
kotakinabalu - stokissabah - olicandyborong - bazarmurah - sabah - olicandy - onlineshopmurah - vendorsabah - olicandymurah - onlinestore - effatihah - uitmshahalam - bazarmalaysia - onlineshop - bazarkarat - bazarpaknil - um - bazarshahalam - dropshipwanted - utm - bazaronline - onlineshopmalaysia - bazar - onlineshopping - online - carbootsale - agentwanted -
izzul_faizi - cemahh_ - inaawana - ashalysh -
instagram
cyndrinling
今天来了两位稀客 :-) #Um law fac interview #future lawyer perhaps
um - future -
zijian_21 : Woo...you become law fac student liao? 这张照片脸有点圆哦哈哈
zijian_21 - chaujind - beyourkey -
instagram
ummiairiss
KELEBIHAN #OLIcandy iaitu membantu : ✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah ✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang ✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari ✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius ✿ Membantu menghilangkan , lebih berkesan dan effective ✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan ✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA. ✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati. ✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan ✿ Meningkatkan sistem imunisasi ✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor ✿ Memulihkan sakit sendi dan otot ✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari ✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser Keistimewaan OLIcandy membantu : ▶Mencerah kulit ▶Melembap & Menyinarkan kulit ▶Menganjalkan kulit ▶Memudarkan parut jerawat ▶Anti-penuaan ▶Membaikpulih sel kulit ============================ Cara pengambilan 1. Hanya kemam atau kunyah 2. 2 biji sebelum sarapan (Kesan terbaik ketika perut kosong) 3. Diikuti dengan segelas air putih ========================= #olicandymurah #olicandyori #olicandyoriginal #candyoli #sayajualmurah #ummiairiss #trustedseller #bazaarpaknil #visitmyig #reviewig #uitm #um #usm #upm #usim #kuim #uniten #cimb #maybank #rhb #bankislam #bankrakyat #publicbank #petronas #ambank #kl
sayajualmurah - olicandyoriginal - olicandy - candyoli - maybank - trustedseller - bazaarpaknil - olicandymurah - rhb - cimb - ambank - upm - visitmyig - reviewig - uniten - usm - uitm - ummiairiss - usim - kl - um - publicbank - bankrakyat - bankislam - kuim - olicandyori - petronas -
mohd_syahril06 : Awesome boost sale💥
jdola.plussize - almuqorrabinislamic -
instagram
punkflowerpetals
im not sure fleetfoxes rly fits my voice but i luv them ;w; #myvoice #um
um - myvoice -
fag.git : UR VOICR IS SO CALMING
fag.git : OJMYGOD IT'S SO CUTE
fag.git : SING ME TO SLEEP PLX
_eren_jaeger_2 : You sing so pretty!!!
dragonhunting : I love it omg
punkflowerpetals : @fag.git !!!!!!!!!!!! thank u omg wtf
punkflowerpetals : @_eren_jaeger_2 @dragonhunting thank u thank u im glad (/o\)
s.o.m.e.l.o.s.e.r : your voice is stunning, literally
mikayuu_trash - huelscamp - _eren_jaeger_2 - 100000bees -
instagram
converseoriginalboutique
Akak akak abam abam adik adik manis semua. Ni ghopenya sebenar gladiator. Cantik tak? Abam abam taknak ke bagi hadiah dekat dekat adik adik mokwe awok awok tu? Haaa nak detail pasal kasut converse original made in vietnam sama je diknon kalau beli dekat butik kan, boleh whtsapp +60142262181 .takkan nk beli yang mahal padahal kualiti sama je. Haaaa yg penting kan diknon oi ready stock. Tak payah susah2 tunggu lama. Takut saiz habis?apa lagi? Mai la beli sekarang #sayajual #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #sayajualkasutconverseoriginal #converseoriginalmalaysia #converseoriginalmurah #conversecollector #conversecollectormalaysia #conversemurah #hadiah #kasutconverse #kasutconverseoriginal #kasutmurah #unikl #upm #unimas #kptm #kpm #thrgegar #erafm #sinarfm #suriafm #hargastudent #uitm #ukm #um #unimap #politeknik #ig_ersmalaysia #carakita
sinarfm - hadiah - ig_ersmalaysia - converseoriginalmurah - unimas - unimap - sayajualkasutmurah - sayajualkasut - hargastudent - carakita - suriafm - erafm - thrgegar - sayajualkasutconverseoriginal - sayajual - upm - politeknik - unikl - converseoriginalmalaysia - kptm - uitm - kpm - um - conversecollectormalaysia - ukm - kasutmurah - kasutconverseoriginal - conversemurah - conversecollector - kasutconverse -
lunazara_boutique - syazwanjasnii - syaflina_comel - emily_ninaaa -
instagram
perfume_shoppeoriginal
RM110 ONLY. Hadiahkan utk isteri, kekasih, teman wanita atau kawan anda. Mesti dorang happy. Aksesori yg wajib bagi wanita kerana wanita mmg suka kumpul alat mekap n susun2 brg mekap dorg dlm mekap organiser ni..hee.. #putrajaya #um #ukm #acrylicstoragemurah #acrylicstoragemurah #aaisyahdhiarana #bazarpaknil #carbootsale #alatmekapmurah #selangor #terengganu #kualaterengganu #vendor #sayajualmurah #sayajualmakeuporganiser #sale #clearancesale
aaisyahdhiarana - vendor - sayajualmurah - selangor - acrylicstoragemurah - terengganu - bazarpaknil - sale - kualaterengganu - um - sayajualmakeuporganiser - ukm - alatmekapmurah - carbootsale - clearancesale - putrajaya -
instagram
fizadeq
Kawan-kawan.. kami masih lagi di sini #um Jangan lupa singgah ya ^^ #sayajual #roti
um - roti - sayajual -
instagram
zettynadzry
whataspp : 0129711289 wechat : zettynadzry #promosi #perfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #sayajual #sayajualperfume #promosi #dropshipneeded #dropship #dropshipmalaysia #borong #borongmurah #borongonline #murah #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangionline #bazaarpaknil #jualmurah #visitmyig #perfumedubai #uum #uitm #um #upm #perfumemalaysia
borongonline - dropshipneeded - perfumedubai - dropshipmalaysia - sayajualperfume - murah - perfumemurah - uum - promosi - minyakwangi - borong - bazaarpaknil - jualmurah - minyakwangimurah - sayajual - upm - dropship - visitmyig - uitm - perfumemalaysia - perfume - um - minyakwangionline - perfumemurahmalaysia - borongmurah -
qasehanaleeana - espouse_de_najib - ayu_aswani - vorn_chankhemra -
instagram
aniita.anit
With diyah #bazar #fkip #ekonomi #um #metro
um - fkip - bazar - metro - ekonomi -
kenmatken - m_huda378 - aniita.anit - fitri_nyuk -
instagram
jaderson_herminio
#AGoRa#siM#um#PagODe#dE#vERdade#a#sEGundA#seM#Lei#
a - segunda - lei - de - um - verdade - agora - pagode - sem - sim -
simon_augustohc - bates_bessie -
instagram
ummiairiss
#GelAmani Yang Terkenal Di Amerika Syarikat, Kini Berada Di Pasaran MALAYSIA. ▲Gel AMANI Di Perbuat Daripada Sejenis Bahan Semulajadi Berasaskan Getah Pokok Pine Yang Mempunyai Kemampuan Luar Biasa Dalam Menggalakkan Penyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu. ▲Banyak Komuniti Eropah & Amerika Syarikat Menyokong Perpindahan Teknologi BIOTEX. Kajian telah menunjukkan Keberkesanan Perubatan Melalui Perpindahan Teknologi BIOTEX. CARA BERTINDAK : Gel Amani bertindak meresap masuk kedalam otot & tulang. Penggunaan Gel Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan. KANDUNGAN : ✔ Aqua ✔ Propylene Glycol ✔ Menthol ✔ Camphor ✔ Carbomer ✔ Triethanolamine CIRI - CIRI : ✭ Kuantiti 60ml. ✭ Di Perbuat Daripada Getah Pokok Pine Tanpa Steroid. ✭ Di Sokong Oleh Komiditi Eropah. ✭ Lulus KKM. ✭ Di Jamin Halal. 100% Produk Bumiputra Muslim. FUNGSI : ✔ Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir). ✔ Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan. ✔ Menyembuhkan sakit sendi. ✔ Menyembuhkan sakit tulang. ✔ Menyembuhkan sakit otot. ✔ Melegakan sakit akibat gout peringkat awal. KEISTIMEWAAN : ✭ Untuk Sakit Lutut, Sendi, Tulang & Otot. ✭ Bantu Peyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu. ✭ Tiada Kesan Sampingan. ✭ Berkesan Dalam Masa 7 Hari. CARA GUNA ✔ Bersihkan terlebih dahulu bahagian yang sakit. ✔ Sapu gel di bahagian yang sakit dengan sekata. ✔ Biarkan bahagian yang telah disapu dengan gel terbuka selama 10 minit. ✔ Sapu 3 kali sehari. ✔ Dapatkan nasihat doctor jika sakit berpanjangan Harga pasaran RM129.90 #sayajualmurah #ummiairiss #trustedseller #bazaarpaknil #visitmyig #reviewig #uitm #um #usm #upm #usim #kuim #uniten #cimb #maybank #rhb #bankislam #bankrakyat #publicbank #petronas #freepostage #ambank #kl #gelamanioriginalmurah #gellutut #gelajaib
gelamani - freepostage - sayajualmurah - publicbank - maybank - trustedseller - bazaarpaknil - rhb - cimb - ambank - upm - visitmyig - gellutut - uniten - usm - uitm - ummiairiss - usim - kl - um - reviewig - gelajaib - petronas - gelamanioriginalmurah - kuim - bankrakyat - bankislam -
lunazara_boutique - sherarichm5 -
instagram
converseoriginalboutique
Terima kasih banyak banyak akak hanin kerana membeli dengan @converseoriginalboutique .haaaa semalam je baru pos, harini sampai dah diknon.cepat anda bayor, cepat la kami pos. Terima kasih kerana menyenangkan urusan kami. We love all our customer. Haaaa takkan tengok je 😄😄😄 mai mai la beli akak akak abam abam adik adik manis semuanya. Converse original made in vietnam. #converseoriginalboutiquefeedback lot of love guys 😙 #sayajual #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #sayajualkasutconverseoriginal #converseoriginalmalaysia #converseoriginalmurah #conversecollector #conversecollectormalaysia #conversemurah #kasutconverse #kasutconverseoriginal #thrgegar #erafm #sinarfm #suriafm #hargastudent #uitm #ukm #um #unimap #politeknik #ig_ersmalaysia #carakita
converseoriginalboutiquefeedback - sinarfm - ig_ersmalaysia - converseoriginalmurah - unimap - sayajualkasutmurah - sayajualkasut - hargastudent - carakita - suriafm - erafm - conversecollectormalaysia - sayajualkasutconverseoriginal - sayajual - politeknik - converseoriginalmalaysia - thrgegar - uitm - um - ukm - kasutconverseoriginal - conversemurah - conversecollector - kasutconverse -
syaflina_comel -
instagram
efnashop
Abaya A cut Jubah Plain Tidak mengikut bentuk badan Tidak jarang Tidak mudah renyuk Material : Peach Heavy Koshibo kain lembut dan selesa Berat dan tak panas Promo price : RM 55 (Leher Biasa) RM 60 (BF frendly) FREE POSTAGE untuk SEMENANJUNG tambah RM5 untuk SABAH&SARAWAK Size : S - 5XL (8size 1harga) tiada cas tambahan untuk extra size WHATSAPP / TELEGRAM 017. 218. 6417 #efnashop #sayajualmurah #bisnesonline #igshop #jubahmurah #chiffonskirt #musicskirt #palazochiffon #jubahabayamurah #bazarpaknil #bisnestudung #bisnesbaju #bisnesjubah #busanamuslimah #muslimahtrendy #missmartsolution #upm #um #ukm #utm #kktm #kptmkl #uniten #upsi #unisza #usim #uia
uia - musicskirt - kptmkl - sayajualmurah - missmartsolution - upm - muslimahtrendy - chiffonskirt - upsi - efnashop - bisnesbaju - igshop - unisza - bisnestudung - palazochiffon - bazarpaknil - uniten - busanamuslimah - usim - utm - um - ukm - bisnesjubah - bisnesonline - kktm - jubahabayamurah - jubahmurah -
lunazara_boutique - minipavilion2 - almuqorrabinislamic - sherarichm5 -
instagram
daoebgxlcclwiur
Shipping 👠👡Worldwide For more info, please contact 👙👓👛👟 Whatsapp: +8613566347511👠🎽 Wechat: juby1688 #waikiki#simplicity#thebest#vscogood#xiumin#um#singing#ysbh#tees#tanto#vsconature#wx#workout#teamnatural#stars#stand#takemeback#shoulders#tattooart#teentop#vscocam#tn#valentinesday#soccerball#springerspaniel#stroll#tmnt#shout#sonnenuntergang#story
simplicity - shoulders - takemeback - tmnt - workout - tattooart - teamnatural - ysbh - tanto - soccerball - story - singing - tees - stroll - wx - um - waikiki - springerspaniel - xiumin - thebest - vsconature - vscogood - tn - valentinesday - shout - stand - stars - sonnenuntergang - vscocam - teentop -
sammyyallen - madieclinard - loves2b_astylist - danmillartattoos -
instagram
efnashop
Abaya A cut Jubah Plain Tidak mengikut bentuk badan Tidak jarang Tidak mudah renyuk Material : Peach Heavy Koshibo kain lembut dan selesa Berat dan tak panas Promo price : RM 55 (Leher Biasa) RM 60 (BF frendly) FREE POSTAGE untuk SEMENANJUNG tambah RM5 untuk SABAH&SARAWAK Size : S - 5XL (8size 1harga) tiada cas tambahan untuk extra size WHATSAPP / TELEGRAM 017. 218. 6417 #efnashop #sayajualmurah #bisnesonline #igshop #jubahmurah #chiffonskirt #musicskirt #palazochiffon #jubahabayamurah #bazarpaknil #bisnestudung #bisnesbaju #bisnesjubah #busanamuslimah #muslimahtrendy #missmartsolution #upm #um #ukm #utm #kktm #kptmkl #uniten #upsi #unisza #usim #uia
uia - musicskirt - kptmkl - sayajualmurah - missmartsolution - upm - muslimahtrendy - chiffonskirt - upsi - efnashop - bisnesbaju - igshop - unisza - bisnestudung - palazochiffon - bazarpaknil - uniten - busanamuslimah - usim - utm - um - ukm - bisnesjubah - bisnesonline - kktm - jubahabayamurah - jubahmurah -
instagram
qqlsyikijud
Shipping 👠👖🎽Worldwide For more info,🙋👛👝 please contact ★ Whatsapp: +8613566347511 Wechat: juby1688 💁💁 #thechildrenoftheworld#wall#textgram#turnup#transformers#travels#stream#tipsy#sunglasses#social#wedges#style#xxi#swap#vscocam#snuggles#weworking#withmylove#wellington#yoda#soda#syria#yamaha#taslucu#wat#siesta#um#tie#weddingdress#tiredaf
textgram - sunglasses - stream - wall - snuggles - soda - tiredaf - wedges - transformers - xxi - yoda - um - style - wat - withmylove - weddingdress - taslucu - yamaha - tipsy - weworking - wellington - syria - travels - turnup - swap - siesta - tie - vscocam - thechildrenoftheworld - social -
myfavoritedj - benjaminsdaily - _laurenbaker - jellz750 -
instagram
efnashop
Abaya A cut Jubah Plain Tidak mengikut bentuk badan Tidak jarang Tidak mudah renyuk Material : Peach Heavy Koshibo kain lembut dan selesa Berat dan tak panas Promo price : RM 55 (Leher Biasa) RM 60 (BF frendly) FREE POSTAGE untuk SEMENANJUNG tambah RM5 untuk SABAH&SARAWAK Size : S - 5XL (8size 1harga) tiada cas tambahan untuk extra size WHATSAPP / TELEGRAM 017. 218. 6417 #efnashop #sayajualmurah #bisnesonline #igshop #jubahmurah #chiffonskirt #musicskirt #palazochiffon #jubahabayamurah #bazarpaknil #bisnestudung #bisnesbaju #bisnesjubah #busanamuslimah #muslimahtrendy #missmartsolution #upm #um #ukm #utm #kktm #kptmkl #uniten #upsi #unisza #usim #uia
uia - musicskirt - kptmkl - sayajualmurah - missmartsolution - upm - muslimahtrendy - chiffonskirt - upsi - efnashop - bisnesbaju - igshop - unisza - bisnestudung - palazochiffon - bazarpaknil - uniten - busanamuslimah - usim - utm - um - ukm - bisnesjubah - bisnesonline - kktm - jubahabayamurah - jubahmurah -
lunazara_boutique - sherarichm5 -
instagram
efnashop
Abaya A cut Jubah Plain Tidak mengikut bentuk badan Tidak jarang Tidak mudah renyuk Material : Peach Heavy Koshibo kain lembut dan selesa Berat dan tak panas Promo price : RM 55 (Leher Biasa) RM 60 (BF frendly) FREE POSTAGE untuk SEMENANJUNG tambah RM5 untuk SABAH&SARAWAK Size : S - 5XL (8size 1harga) tiada cas tambahan untuk extra size WHATSAPP / TELEGRAM 017. 218. 6417 #efnashop #sayajualmurah #bisnesonline #igshop #jubahmurah #chiffonskirt #musicskirt #palazochiffon #jubahabayamurah #bazarpaknil #bisnestudung #bisnesbaju #bisnesjubah #busanamuslimah #muslimahtrendy #missmartsolution #upm #um #ukm #utm #kktm #kptmkl #uniten #upsi #unisza #usim #uia
uia - musicskirt - kptmkl - sayajualmurah - missmartsolution - upm - muslimahtrendy - chiffonskirt - upsi - efnashop - bisnesbaju - igshop - unisza - bisnestudung - palazochiffon - bazarpaknil - uniten - busanamuslimah - usim - utm - um - ukm - bisnesjubah - bisnesonline - kktm - jubahabayamurah - jubahmurah -
lunazara_boutique -
instagram
daoebgxlcclwiur
Shipping 👠👡Worldwide For more info, please contact 👙👓👛👟 Whatsapp: +8613566347511👠🎽 Wechat: juby1688 #songs#shrooms#workinghard#toofunny#underground#womenswear#stil#theone#tattooist#zeus#vscophile#tags4like#workhardplayharder#trusted#smilers#yugioh#womft#stylinson#sunset#tokoonline#tanzania#thesimpsons#thecrew#socute#tc#vscodaily#um#traveler#sicily#yeni
zeus - theone - socute - tattooist - thesimpsons - sicily - womft - workhardplayharder - shrooms - womenswear - tokoonline - stylinson - traveler - trusted - thecrew - stil - tags4like - smilers - tanzania - vscodaily - vscophile - toofunny - um - yugioh - sunset - underground - workinghard - songs - tc - yeni -
gabrieltx - itsjordanjay - mplsfilms - andreagernone24 -
instagram
efnashop
Abaya A cut Jubah Plain Tidak mengikut bentuk badan Tidak jarang Tidak mudah renyuk Material : Peach Heavy Koshibo kain lembut dan selesa Berat dan tak panas Promo price : RM 55 (Leher Biasa) RM 60 (BF frendly) FREE POSTAGE untuk SEMENANJUNG tambah RM5 untuk SABAH&SARAWAK Size : S - 5XL (8size 1harga) tiada cas tambahan untuk extra size WHATSAPP / TELEGRAM 017. 218. 6417 #efnashop #sayajualmurah #bisnesonline #igshop #jubahmurah #chiffonskirt #musicskirt #palazochiffon #jubahabayamurah #bazarpaknil #bisnestudung #bisnesbaju #bisnesjubah #busanamuslimah #muslimahtrendy #missmartsolution #upm #um #ukm #utm #kktm #kptmkl #uniten #upsi #unisza #usim #uia
uia - musicskirt - kptmkl - sayajualmurah - missmartsolution - upm - muslimahtrendy - chiffonskirt - upsi - efnashop - bisnesbaju - igshop - unisza - bisnestudung - palazochiffon - bazarpaknil - uniten - busanamuslimah - usim - utm - um - ukm - bisnesjubah - bisnesonline - kktm - jubahabayamurah - jubahmurah -
lunazara_boutique - minipavilion2 -
instagram
efnashop
Abaya A cut Jubah Plain Tidak mengikut bentuk badan Tidak jarang Tidak mudah renyuk Material : Peach Heavy Koshibo kain lembut dan selesa Berat dan tak panas Promo price : RM 55 (Leher Biasa) RM 60 (BF frendly) FREE POSTAGE untuk SEMENANJUNG tambah RM5 untuk SABAH&SARAWAK Size : S - 5XL (8size 1harga) tiada cas tambahan untuk extra size WHATSAPP / TELEGRAM 017. 218. 6417 #efnashop #sayajualmurah #bisnesonline #igshop #jubahmurah #chiffonskirt #musicskirt #palazochiffon #jubahabayamurah #bazarpaknil #bisnestudung #bisnesbaju #bisnesjubah #busanamuslimah #muslimahtrendy #missmartsolution #upm #um #ukm #utm #kktm #kptmkl #uniten #upsi #unisza #usim #uia
uia - musicskirt - kptmkl - sayajualmurah - missmartsolution - upm - muslimahtrendy - chiffonskirt - upsi - efnashop - bisnesbaju - igshop - unisza - bisnestudung - palazochiffon - bazarpaknil - uniten - busanamuslimah - usim - utm - um - ukm - bisnesjubah - bisnesonline - kktm - jubahabayamurah - jubahmurah -
sherarichm5 -
instagram
vghyqszngkoedc
Shipping 👠👖🎽Worldwide For more info,🙋👛👝 please contact ★ Whatsapp: +8613566347511 Wechat: juby1688 💁💁 #solo#view#steak#stephenking#write#supercar#squaready#victoriasecret#slide#society#skirt#slimshady#tactical#tanto#tattooart#tomatoes#zeus#um#worship#sportscar#snailmail#shorthair#tt#vsco#vscostyle#yaa#vocals#turkey#whitagram#ygentertainment
sportscar - solo - vscostyle - zeus - snailmail - society - victoriasecret - shorthair - tanto - vsco - skirt - worship - tattooart - whitagram - turkey - stephenking - ygentertainment - tt - um - write - supercar - slide - slimshady - vocals - tactical - squaready - steak - yaa - tomatoes - view -
migztatz - tatsbyhoss - krc_ethic - rogueamericanapparel -
instagram
Iconosquare feedback