kathleenglt
Bordel mais c'est quoi cette année 2015? Putain mais m'abandonne pas toi aussi, t'as pas le droit de t'en aller loin de moi. Comment veut-tu que je m'en sorte si tu pars? J'ai besoin de ta joie de vivre, besoin de tes blagues pourries qui me font rire jusqu'à en pleurer, j'ai besoin de toi. Qui me parlera de la vie pendant des heures si tu n'es plus là? Avec qui je boirais l'apéro si tu t'en vas? Avec qui je rigolerais quand tout le monde fait la gueule? Qui me tapera après une blague pas drôle? Tu peut pas, non tu peut pas. Tu peut pas t'en aller, tu dois avoir la victoire sur cette fichue maladie. Ne t'en vas pas si loin de moi, t'as pas le droit. C'est impensable ton départ si proche putain. Je sais que je te le dis jamais, mais putain qu'est ce que je t'aime.#2015#de#merde#maladie#de#merde#ma#grosse#pour#toujours#bats#toi#merci#pour#tout
maladie - ma - merde - de - pour - grosse - merci - toi - bats - 2015 - tout - toujours -
instagram
akhmahanim_shoppe
Tgk gambar je pun dah tau which one before and which one after kan? U olls nilai la sndri... 😝 . TRANSFORMASI KECANTIKAN TOUJOURS ADVENCED • meningkatkan penghasilan kolagen tubuh badan • kesan seawal 3 hari penggunaan • perubahan seri wajah dapat dilihat jelas • bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu & kulit tidak lagi kusam • mengecutkan dan menghilangkan jerawat • memudarkan parut jerawat dan jeragat • mencerahkan lingkaran gelap di bawah • mengecilkan pori-pori • mencerahkan kulit muka dah seluruh badan • memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati • menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan bukan sahaja pada wajah tetapi juga pada buah dada dan punggung bagi wanita • meningkatkan kadar metabolisme apabila diambil secara berterusan KELEBIHAN KESIHATAN: • Menstabilkan tekanan darah & tingkatkan sistem imunisasi dlm badan. • Membantu menguatkan sendi-sendi. • Membantu merawat resdung & penyakit kencing manis. • Membantu merawat & cegah Kanser. • Membantu merawat & cuci buah pinggang. RM199 (WM) RM209 (EM) Authorised Agent #akhmahanim 0174621449 #akhmahanimdotcom #toujours #toujoursadvanced #toujourscollagen #toujoursadvancedcollagenshot #toujoursadvancedutara #toujoursadvancedpenang #toujoursadvancedkulim #collagen #collagendrinks #jussihat #juscantik #sihatdancantik #TAteamEffareezaa
toujoursadvancedpenang - sihatdancantik - juscantik - toujoursadvancedkulim - toujoursadvanced - collagen - toujoursadvancedutara - toujours - collagendrinks - jussihat - toujourscollagen - toujoursadvancedcollagenshot - akhmahanim - akhmahanimdotcom - tateameffareezaa -
effareezaa -
instagram
caraschiffelers
Tout à fait mon style à moi! 🇫🇷 #laparisienne @carolinedemaigret #il #restera #toujours #une #parisienne #en #moi #paris #je #t'aime ❤️
en - paris - laparisienne - toujours - moi - il - t - je - parisienne - restera - une -
demakeupschool : Love it🎈
harrietcalo - celine_bernaerts - tanyagolodnikova - marlouvoss -
instagram
miss.flavie
Qu'ils sont beaux mes copains pour la photo de classe 😊 #fun
fait - en - love - photo - de - c - toujours - le - au - jours - tous - qui - friends - classe - ici - est - la - avec - top - seul - lycee - janvier - les - eux - fun - you - disney -
miss.flavie : #ici#c#est#Disney#tous#les#jours#avec#eux#friends#au#top#toujours#la#love#you#le#seul#lycee#qui#fait#la#photo#de#classe#en#janvier ✌️
jt_fitt : Enorme :D
pierrefavier - clementinedplx - kovalum_p - laetitiadct -
instagram
cassandra_emanuelli
Joyeux anniversaire ma vie. 💖👭 #je#taime#pour#toujours#mon#bonheur#de#ma#vie
ma - taime - vie - bonheur - de - pour - toujours - mon - je -
leia.malpelli : @elisacampana_ joyeux anniversaire💘
liver53 : cooool @VinesBeLike
aiellomarine : @elisacampana_ joyeux anniversaire ❤️
lia_lenziani : joyeux anniversaire ma beauté💘
loanefigarella - lia_lenziani - jo_giovanni8 - maria__vinciguerra -
instagram
byzrhmlkchng_toujoursborneo
TOUJOURS in Japan! Apart from untuk beauty purposes,#ToujoursAdvanced juga bagi kelebihan lain dari rambut smpai ke kaki. Harganya sngt berbaloi dgn kandungan ekstrak buah yang lumayan org kata. Org yg kata. Soalan femes: Lelaki boleh consume x? Jawapan paling senang: Yes,boleh. Bukan khas untuk perempuan shaja. Soalan femes no.2: Penting sngt kah supplement n collagen neh? Jawapn paling laris: Of course, saya akan terangkan lebih lanjut. Nak masak dlu, nanti kejadian ayam rentung berulang lagi =D KELEBIHAN KESIHATAN: 💟Menstabilkan tekanan darah & tingkatkan sistem imunisasi dlm badan. 💟Membantu menguatkan sendi-sendi. 💟Membantu merawat resdung & penyakit kencing manis. 💟Membantu merawat & cegah Kanser. 💟Membantu merawat & cuci buah pinggang Authorized agent 0146924122
firming - haniszalikha - beauty - toujoursadvanced - hairulazreen - toujours - toujoursborneo - supplement - health - fearfactor - radiance - whitening - toujoursagent - guys -
byzrhmlkchng_toujoursborneo : #toujoursadvanced #toujoursagent #toujoursborneo #toujours #supplement #health #beauty #radiance #whitening #firming #haniszalikha #hairulazreen #fearfactor #guys
fifot93 - _nurratikah - yasrien - sitijah -
instagram
midelle5
#amour#love#toujours#bonheur
amour - bonheur - love - toujours -
la__mejor_ - kim_v29 -
instagram
byzrhmlkchng_toujoursborneo
Model buah asam neh.Hehe. Everytime tgk muka lady boss,memang rajin minum air (mnum supplement wajib 2-3L sehari). Cantek sngt! Untuk everyday routine, she's been using #maiamyskincare product for years and ever since consume #toujoursadvancedcollagenshots , n rsanya box ke 4 or 5, dia dah x guna foundation lagi,just lil bit powder and moisturizer cream. Alkesahnya tgk boss makin cantek, glowing, berseri seri semacam sngt smpai jeles hahah then rasa tergoda nak try, lepas try one box, I finally registered as agent of #ToujoursAdvanced Its worth buying! No sacrifice,no victory. P/s: stalker abadi boss. Haha. Thanks bg permission juga. Hehehe Authorized Agent 0146924122
radiance - beauty - goldserum - maiamyskincare - toujours - toujoursadvancedcollagenshots - supplement - fearfactor - skincare - toujoursagent - guys - maiamyagent - diamondserum - firming - stemcellserum - toujoursadvanced - hairulazreen - toujoursborneo - haniszalikha - health - eyeserum - whitening - maiayfaceserum -
byzrhmlkchng_toujoursborneo : #toujoursadvanced #toujoursagent #toujoursborneo #toujours #supplement #health #beauty #radiance #whitening #firming #haniszalikha #hairulazreen #fearfactor #guys
sexyjessie1985 : Take look at my bio to see some private images of me
b_gri : pretty
ell_ens : Dasat ko nih bye
byzrhmlkchng_toujoursborneo : #maiamyskincare #maiamyagent #maiayfaceserum #diamondserum #stemcellserum #goldserum #eyeserum #whitening #skincare
ell_ens - akhmahanim - gransazer - izmirjailan -
instagram
charlyne2b
Ma sœur #depuis#qu'on#a#4ans#lovee#pour#toujours#❤️👭🌟 @mariana.p2b
a - lovee - qu - depuis - 4ans - pour - toujours -
emmalegall1 : 😻😻😍😘
mariana.p2b : Ma sœur #lovee#pour#toujours 💎💓👭
mariana.p2b - anna.deveze10 - celia__poletti.2b - marie2p2b -
instagram
mariannefrango
#la#seule#toujours#la#meilleure#copine#de#ma#vie#jamais#sans#elle#trop#importante#pour#toujours#team#biiiitch#instalove#instagood#instasize. 😍💖
vie - de - instalove - elle - toujours - meilleure - instagood - jamais - importante - trop - ma - sans - la - copine - seule - pour - instasize - biiiitch - team -
karykk_ : :) @VinesBeLike
justine_bailhache - lauricklld - myriamclemenceau - abdirahman_dacwo -
instagram
lemarikami
#toujoursadvancedlovers Bismillahhirrahmanirrahim ☆ ☆ lets the testimonial talk malas nak ckp byk. kang kate kite gebang lebih tak best ar kan. nih adik pun amik dia punye sbb nampak kakak chantek la tuh. takpe kakak, nnt beli lagi yea. ^^ ☆ ☆ sesape nak order meh whatsapp kite at +60173392604. kite bg special free gift tau. beli 5 kotak dpt 1 botol skinlicious chocolate shower cream. ☆ ☆ #toujoursadvanced #TA #toujours #toujourstesti #ToujoursFAQ #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #iklaninsta #beauty #skincare #bestintheworld #isell
toujourstesti - sayajual - visitmyig - beauty - toujoursadvanced - iklaninsta - bestintheworld - toujours - skincare - isell - toujoursfaq - bazaarpaknil - toujoursadvancedlovers - ta -
huongforrest - pisahmahmud - juceylin - adzreenajafrizain -
instagram
lemarikami
#toujoursadvancedlovers Bismillahhirrahmanirrahim ☆ ☆ itu diiiiaaaaaa!! customer yg nak repeat lagi. sbb puas ati sgt. tak lame jek laie, flawless la tuh. tuh tak sampai 1 box laie tuh. si adik plak nak join beli jgk. berbaloi tau!! sehat dapat, cantek pun dapat. ☆ ☆ mehla whatsapp kite at +60173392604 to order. kite buat COD jgk. ^^ ☆ ☆ #toujoursadvanced #TA #toujours #toujourstesti #ToujoursFAQ #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #iklaninsta #beauty #skincare #bestintheworld #isell
toujourstesti - sayajual - visitmyig - beauty - toujoursadvanced - iklaninsta - bestintheworld - toujours - skincare - isell - toujoursfaq - bazaarpaknil - toujoursadvancedlovers - ta -
uvellehairextensions - nurul_farhana__ - huongforrest - adzreenajafrizain -
instagram
lemarikami
#toujoursadvancedlovers Bismillahhirrahmanirrahim ☆ ☆ mane nak dpt? ☆ 🏩 walk in kat @SarangbyAN boutique cafe, lavender height, senawang. ☆ 🚘 nilai, klia, bbst, bkt mahkota, seri putra, senawang, ampangan, paroi, seremban. ☆ ☆ #toujoursadvanced #TA #toujours #toujourstesti #ToujoursFAQ #sayajual #visitmyig #isell
toujourstesti - sayajual - visitmyig - toujoursadvanced - toujours - toujoursfaq - isell - toujoursadvancedlovers - ta -
izzulamsyar - norsurayasaifulnizam - muhkhira - adzreenajafrizain -
instagram
akhmahanim_shoppe
. #akhmahanimdotcom #toujours #toujoursadvanced #toujourscollagen #toujoursadvancedcollagenshot #toujoursadvancedutara #toujoursadvancedpenang #toujoursadvancedkulim #collagen #collagendrinks #jussihat #juscantik #sihatdancantik #TAeffareezaaempire #malissakiss #malissawhitemeup #kisscollagenmask #malissasleepingpack #kissskincare
sihatdancantik - collagen - toujours - collagendrinks - juscantik - toujourscollagen - taeffareezaaempire - kissskincare - kisscollagenmask - malissakiss - toujoursadvancedkulim - toujoursadvanced - toujoursadvancedutara - jussihat - toujoursadvancedpenang - malissawhitemeup - toujoursadvancedcollagenshot - akhmahanimdotcom - malissasleepingpack -
4ita_ - toujoursadvanced_utara - effareezaa -
instagram
lemarikami
#toujoursadvancedlovers Bismillahhirrahmanirrahim ☆ ☆ mane nak dpt? ☆ 🏩 walk in kat @SarangbyAN boutique cafe, lavender height, senawang. ☆ 🚘 nilai, klia, bbst, bkt mahkota, seri putra, senawang, ampangan, paroi, seremban. ☆ ☆ #toujoursadvanced #TA #toujours #toujourstesti #ToujoursFAQ #sayajual #visitmyig #isell
toujourstesti - sayajual - visitmyig - toujoursadvanced - toujours - toujoursfaq - isell - toujoursadvancedlovers - ta -
gaya.nbrenz - daus3060 - adriana_daclovers - adzreenajafrizain -
instagram
lemarikami
#toujoursadvancedlovers Bismillahhirrahmanirrahim ☆ ☆ #toujoursadvanced da restock!! ade sesape nak order tak? boleh whatsapp kak mie at +6.017.339.2604 1 box 30 sachet RM 199.00 free gift available. 5 boxes RM 995.00 free gift + special gift ☆ ☆ #toujoursadvanced #TA #toujours #toujourstesti #ToujoursFAQ #sayajual #visitmyig #isell
toujourstesti - sayajual - visitmyig - toujoursadvanced - toujours - toujoursfaq - isell - toujoursadvancedlovers - ta -
hotspot.by.irina : Hello vendors! We are looking for you! Hotspot_by_Irina | Vendors Boutique (Opening March 2015) Location : 493, 1st Flr,Jln Haruan 4/4, Oakland Commercial Centre,70300 Seremban, N9 No shops? No problem. Affordable rental fees. Available space for ALL Malaysian Vendors Email : irina.hotspot@yahoo.com.my Whatsapp 011 2882 0236
rahsia_beauty : post ??
lemarikami : boleh dear. whatsapp 017-3392604 yea. :) @rahsia_beauty
xera2307 - nurul_farhana__ - hotspot.by.irina - adzreenajafrizain -
instagram
toujours_kuala.lumpur
Whatsapp : 012-252 2516 🌸Tentang Toujours Advance Collagen Shots🌸 Advanced™ collagen shots mengatasi supplement kecantikan lain yang dipasaran 🍭KELEBIHAN🍭 🌸Produk kolagen kecantikan dan kesihatan yang terkini menjadi fenomena terhangat 🌸Rasa yang SANGAT SEDAP seakan gula gula, menyenangkan pengguna untuk minum setiap hari dengan disiplin yang tinggi, seterusnya menampakkan hasil lebih cepat dan berterusan 🌸Harga yang TERENDAH** di pasaran dengan kandungan 30 sachets dalam satu kotak berharga RM199* 🌸Untuk hasil terbaik dan terpantas disarankan pengambilan 2 sachets sehari, namun sekotak mampu betahan untuk SEBULAN (jika pengambilan 1 sachet sehari) Koyak dan minum, tanpa perlu bancuh. Sesuai dan senang untuk pengguna ( lelaki terutamanya) yang tidak sukakan process yang leceh 🌸Product kecantikan kesihatan yang tertumpu pada LELAKI dan WANITA, mengetengahkan selebriti lelaki dan perempuan 🌸Boleh diminum oleh IBU MENGANDUNG, BERPANTANG dan MENYUSU👶 🌸Mengandungi makanan SUNNAH sebagai penyumbang terbesar kelebihan collagen advanced collagen shots 🌸Hasil yang memberansangkan tanpa sebarang kesan sampingan. Kandungan 100% semula jadi tanpa sebarang bahan kimia 🌸Dijamin HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan KKM. Terbukti mempunyai peminat product yang ramai sebelom ia di lancarkan lagi Harga RM199 (sm) RM209 (ss) 🎁 every purchase get SPECIAL FREE GIFT #toujourscollagen #Toujoursputrajaya #toujoursampang #toujoursadvancedagen #toujoursselangor #toujoursadvance #toujoursadvanced #toujourskualalumpur #toujours #sayajualcollagen #sayajualprodukkecantikan #sayajual #kaylenabeaute #haniszalikha #hairulazreen #bazaarpaknil #toujourscollagendust #kolagen
toujourscollagendust - toujoursampang - toujoursselangor - toujours - toujoursadvance - toujourscollagen - toujoursputrajaya - bazaarpaknil - toujoursadvancedagen - sayajual - sayajualcollagen - toujoursadvanced - hairulazreen - toujourskualalumpur - sayajualprodukkecantikan - haniszalikha - kaylenabeaute - kolagen -
instagram
toujours.senawang
#toujoursadvancedlovers Bismillahhirrahmanirrahim ☆ ☆ lets the testimonial talk malas nak ckp byk. kang kate kite gebang lebih tak best ar kan. nih adik pun amik dia punye sbb nampak kakak chantek la tuh. takpe kakak, nnt beli lagi yea. ^^ ☆ ☆ sesape nak order meh whatsapp kite at +60173392604. kite bg special free gift tau. beli 5 kotak dpt 1 botol skinlicious chocolate shower cream. ☆ ☆ #toujoursadvanced #TA #toujours #toujourstesti #ToujoursFAQ #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #iklaninsta #beauty #skincare #bestintheworld #isell
toujourstesti - sayajual - visitmyig - beauty - toujoursadvanced - iklaninsta - bestintheworld - toujours - skincare - isell - toujoursfaq - bazaarpaknil - toujoursadvancedlovers - ta -
frnsca_ : Great @VinesBeLike
ddshop92 : Like it!
instagram
anividaurre
#friends#pour #toujours😙
friends - pour - toujours -
japrado15 -
instagram
toujours.senawang
#toujoursadvancedlovers Bismillahhirrahmanirrahim ☆ ☆ itu diiiiaaaaaa!! customer yg nak repeat lagi. sbb puas ati sgt. tak lame jek laie, flawless la tuh. tuh tak sampai 1 box laie tuh. si adik plak nak join beli jgk. berbaloi tau!! sehat dapat, cantek pun dapat. ☆ ☆ mehla whatsapp kite at +60173392604 to order. kite buat COD jgk. ^^ ☆ ☆ #toujoursadvanced #TA #toujours #toujourstesti #ToujoursFAQ #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #iklaninsta #beauty #skincare #bestintheworld #isell
toujourstesti - sayajual - visitmyig - beauty - toujoursadvanced - iklaninsta - bestintheworld - toujours - skincare - isell - toujoursfaq - bazaarpaknil - toujoursadvancedlovers - ta -
conchacinkan -
instagram
toujours.senawang
#toujoursadvancedlovers Bismillahhirrahmanirrahim ☆ ☆ thanks awak sbb dtg kedai kite semata2 nak beli #toujoursadvanced. thank you sesgt!! jgn lupe tau. bykkan minum air n kurangkan caffeine. ☆ ☆ thank you sesgt sbb beli ngan kite. ^^ ☆ ☆ #SarangbyANboutiquecafe #sarangchingus #toujoursadvanced #TA #toujours #toujourstesti #ToujoursFAQ #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #iklaninsta #beauty #skincare #bestintheworld #isell
beauty - bestintheworld - toujours - skincare - bazaarpaknil - toujoursfaq - sarangchingus - toujourstesti - sayajual - visitmyig - toujoursadvanced - iklaninsta - isell - toujoursadvancedlovers - sarangbyanboutiquecafe - ta -
conchacinkan -
instagram
toujours.senawang
#toujoursadvancedlovers Bismillahhirrahmanirrahim ☆ ☆ selamat di cod kan!! nnt kite whatsapp yea awak. kite keep track customers kite tau. after sales service gitew. ^^ ☆ ☆ thank awak, sbb beli ngan kite. ^^ ☆ ☆ #toujoursadvanced #TA #toujours #toujourstesti #ToujoursFAQ #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #iklaninsta #beauty #skincare #bestintheworld #isell
toujourstesti - sayajual - visitmyig - beauty - toujoursadvanced - iklaninsta - bestintheworld - toujours - skincare - isell - toujoursfaq - bazaarpaknil - toujoursadvancedlovers - ta -
thebeautyshift : this is great, i would love for you to be apart of our demo team and try some products out... and give a review check out my page
conchacinkan -
instagram
nadiatul_afanee
Kita makan dulu sebelom COD #ToujoursAdvanced Ibu makan nasik, AtikHyfiy mkn paper bag 😋😂😁 Next destination : Damansara 🍭 ******************************************* Order dgn sy jomss.! 🙋🙋🙋 📱018-2325010/017-2420385📱 (Sms/Whasapp) RM199 (MSIA)/RM209 (SS) Siap ada free gift oo 🎁🎁🎁 COD : 🚗💨(#Puchong,#Sepang,#Nilai,#Seremban, #Cheras,#Subang,#Cyberjaya,#Sungai Besi,#Putrajaya,#Pavillion,#Alamanda,#MidValley) Postage 📮 (Seluruh Malaysia) #ReadyStock #Toujours #ToujoursAdvanced #AuthorizedAgent #SayaJual #SayaJualCollagen #SayaJualOnline #SayaJualBarangKecantikan #SayaJualProdukKecantikan
cyberjaya - alamanda - seremban - puchong - toujours - sungai - cheras - sayajualonline - sepang - sayajualbarangkecantikan - sayajual - readystock - subang - sayajualcollagen - nilai - toujoursadvanced - pavillion - sayajualprodukkecantikan - authorizedagent - putrajaya - midvalley -
rara_vicuna : Lets Follow for Follow dear..
deen1225 - muhdizulnaim - afrilfashion - wani2003 -
instagram
bylovelycarrot
Toujours Advanced™ collagen shots, the best collagen di pasaran! PRICE RM199sm/209ss KANDUNGAN : -Collagen (Grade AAA berkualiti tinggi) -Vitamin C ekstrak buah-buahan -Makanan sunnah (madu, kurma, delima) -Purasweet (pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis) -Air osmosis berbalik KELEBIHAN : -Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan. -Membantu menguatkan sendi-sendi -Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis. -Membantu merawat dan mencegah cancer -Membantu merawat dan mencuci buah pinggang AND OF COURSE, MENJADIKAN ANDA SI SIHAT YANG JELITA DAN HANDSOME! #utpian #utp #seriiskandar boleh cod! Yang jauh jauh pun boleh postage! Ada free gift special 😘 yeay. In syaa Allah minggu ni stock tiba! Boleh whatsapp utk book stock dulu! Whatsapp 📱011-16262756 Email 💻bymeandus@gmail.com #toujoursadvanced #toujoursadvancedcollagenshots #TasteLikeCandy #seremban #senawang #toujours #ToujoursTesti #alphaarbutinsoap #glutasoap #amyerabeautyflawless #amyerabeauty #seremban #senawang #negerisembilan
toujourstesti - amyerabeautyflawless - amyerabeauty - utpian - senawang - glutasoap - toujoursadvanced - seremban - seriiskandar - negerisembilan - alphaarbutinsoap - toujours - toujoursadvancedcollagenshots - tastelikecandy - utp -
ehh_cik_puan_izlyn - sunshinebeautyshop_24 - myrajemyyy - eiyda_ruzida -
instagram
toujours_kl
Kandungan delima didalam #ToujoursAdvanced pertumbuhan semula sel kulit dan membantu dalam pembaik pulih tisu serta menyembuh luka Malah ianya juga melindungi dari sinaran matahari serta radikal bebas yang boleh mengakibatkan kanser. • InsyaAllah jika mengamalkan buah delima setiap hari, kesihatan kita akan pulih. Dengan adanya #ToujoursAdvanced, rutin makan buah-buahan lebih mudah. Hanya KOYAK & MINUM. Act now! Fast Action, Fast Results! Retail price: (30sachets) RM199 Semenanjung Malaysia RM209 Sabah /Sarawak Contact; toujours_kl +60178557909
brunei - hantarankahwin - prewedd - klcc - sayajualskincare - toujours - hantaran - malaypretty - vscocammalaysia - toujoursagent - igshop - sayajualtoujoursadvanced - igreview - malaysiaskincare - sayajual - vsco - sayajualcollagen - kualalumpur - toujoursadvanced - hairulazreen - igreviewmalaysia - haniszalikha - sayajualtoujours - kulitcantik - isell -
toujours_kl : #toujours #sayajualtoujoursadvanced #sayajualtoujours #sayajual #sayajualskincare #sayajualcollagen #kulitcantik #igshop #vscocammalaysia #vsco #malaypretty #malaysiaskincare #igreview #igreviewmalaysia #kualalumpur #brunei #ToujoursAdvanced #toujoursagent #hantaran #hantarankahwin #prewedd #klcc #isell #haniszalikha #hairulazreen
onlineshoppingfan - nur_syazleen22 - cintaibusayangayah - tawakalprinting -
instagram
sanaaelias
Yg kt penang boleh COD direct dgn @akhmahanim_shoppe k By @akhmahanim_shoppe "One shot of Toujours Advanced can give you a lot of difference! Ramai dah cuba dan puas hati. You should givebit a try as well! Pasti puas hati. RM199 (WM) RM209 (EM) Authorised Agent #akhmahanim 0174621449 #akhmahanimdotcom #toujours #toujoursadvanced #toujourscollagen #toujoursadvancedcollagenshot #toujoursadvancedutara #toujoursadvancedpenang #toujoursadvancedkulim #collagen #collagendrinks #jussihat #juscantik #sihatdancantik #TAeffareezaaempire" via @PhotoRepost_app
toujoursadvancedpenang - sihatdancantik - juscantik - toujoursadvancedkulim - toujoursadvanced - collagen - toujoursadvancedutara - toujours - collagendrinks - jussihat - toujourscollagen - taeffareezaaempire - toujoursadvancedcollagenshot - akhmahanim - akhmahanimdotcom -
niknuramalina - toujours_miri_brunei_labuan -
instagram
irisi_ta
C pas notre meilleur photo, mais c notre photo!!!#VipRoom #VipRoomparis #nightclub #amigas #love##toujours #Parisienne #tablereservée #amorEterno #Joderos #celosos #envidia #vodka #casquette ##cigarrette #bellesetsauvages #morenazas y #morenita #muchoLove
vodka - love - tablereservée - viproomparis - toujours - morenita - envidia - amoreterno - morenazas - bellesetsauvages - cigarrette - viproom - nightclub - casquette - celosos - amigas - parisienne - mucholove - joderos -
pocketlife - useitdesign - marcuszeitz - arnaudbagalciague -
instagram
breezychloe
#Amour#amazing#disputes#cest#ca#la#vie#toujours#la#bouche#cul#de#poule#likeforlike#liketolike#ma#beaute#beautiful#boyfriend
beautiful - vie - ca - de - liketolike - toujours - disputes - amour - bouche - beaute - boyfriend - ma - la - amazing - likeforlike - cest - cul - poule -
2sugar1sell : starting to fall in love with you! ⭐
international8yesterday8 : hey do you remember going to school with me? ⭐
breezychloe : Lol @2sugar1sell ⭐ and @international8yesterday8 you make mistake i'm french so it was not me sorry⭐
danaraemua - charlene_marmillon - cassou1608 - obrien.margaret2014 -
instagram
bylovelycarrot
Toujours Advanced™ collagen shots, the best collagen di pasaran! Kesan berbeza bukan sekadar memutihkan kulit, malah merawat dari dalam. Hairul Azreen the duta dah gojes dah berkotak kotak minum. Ramai sudah cuba, anda bila lagi? PRICE RM199sm/209ss KANDUNGAN : -Collagen (Grade AAA berkualiti tinggi) -Vitamin C ekstrak buah-buahan -Makanan sunnah (madu, kurma, delima) -Purasweet (pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis) -Air osmosis berbalik KELEBIHAN : -Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan. -Membantu menguatkan sendi-sendi -Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis. -Membantu merawat dan mencegah cancer -Membantu merawat dan mencuci buah pinggang AND OF COURSE, MENJADIKAN ANDA SI SIHAT YANG JELITA DAN HANDSOME! Whatsapp 📱011-16262756 Email 💻bymeandus@gmail.com #toujoursadvanced #toujoursadvancedcollagenshots #TasteLikeCandy #seremban #senawang #toujours #ToujoursTesti #alphaarbutinsoap #glutasoap #amyerabeautyflawless #amyerabeauty #seremban #senawang #negerisembilan
toujourstesti - amyerabeautyflawless - amyerabeauty - senawang - glutasoap - toujoursadvanced - seremban - negerisembilan - alphaarbutinsoap - toujours - toujoursadvancedcollagenshots - tastelikecandy -
kedaibob - waniyyy - wein_gone - _amiratulathirahismail_ -
instagram
bylovelycarrot
Toujours Advanced™ collagen shots, the best collagen di pasaran! Kesan berbeza bukan sekadar memutihkan kulit, malah merawat dari dalam. Hanis Zalikha the duta dah gojes dah berkotak kotak minum. Ramai sudah cuba, anda bila lagi? PRICE RM199sm/209ss KANDUNGAN : -Collagen (Grade AAA berkualiti tinggi) -Vitamin C ekstrak buah-buahan -Makanan sunnah (madu, kurma, delima) -Purasweet (pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis) -Air osmosis berbalik KELEBIHAN : -Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan. -Membantu menguatkan sendi-sendi -Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis. -Membantu merawat dan mencegah cancer -Membantu merawat dan mencuci buah pinggang AND OF COURSE, MENJADIKAN ANDA SI SIHAT YANG JELITA DAN HANDSOME! Whatsapp 📱011-16262756 Email 💻bymeandus@gmail.com #toujoursadvanced #toujoursadvancedcollagenshots #TasteLikeCandy #seremban #senawang #toujours #ToujoursTesti #alphaarbutinsoap #glutasoap #amyerabeautyflawless #amyerabeauty #utp #utpian #seriiskandar #seremban #senawang #negerisembilan
toujourstesti - amyerabeautyflawless - amyerabeauty - utpian - senawang - glutasoap - toujoursadvanced - seremban - seriiskandar - negerisembilan - alphaarbutinsoap - toujours - toujoursadvancedcollagenshots - tastelikecandy - utp -
waniyyy - ishraqimanaqeela - nadiahsehan - azreen_azree -
instagram
_louuu13
Je t'aime mon amoureuse 👭 #bizou#tout#plein#pr#toujours💋 @chouuiine
pr - tout - plein - bizou - toujours -
champagnema - mevedurocher - abradley123 - mariecpierre -
instagram
boykablack
#Hamdolilah#pour#toujours
hamdolilah - pour - toujours -
instagram
nadiatul_afanee
Ehem.! Siapa2 yg nk join postage isnin ni bole laju2 whasapp no yg tertera eh.InsyaAllah berpuas hati 😍 Repeat order from my lovely cust 😘😘😘 #ToujoursTesti #ToujoursAdvanced ******************************************* Order dgn sy jomss.! 🙋🙋🙋 📱018-2325010/017-2420385📱 (Sms/Whasapp) RM199 (MSIA)/RM209 (SS) Siap ada free gift oo 🎁🎁🎁 COD : 🚗💨(#Puchong,#Sepang,#Nilai,#Seremban, #Cheras,#Subang,#Cyberjaya,#Sungai Besi,#Putrajaya,#Pavillion,#Alamanda,#MidValley) Postage 📮 (Seluruh Malaysia) #ReadyStock #Toujours #ToujoursAdvanced #AuthorizedAgent #SayaJual #SayaJualCollagen #SayaJualOnline #SayaJualBarangKecantikan #SayaJualProdukKecantikan
cyberjaya - alamanda - seremban - puchong - toujours - sungai - cheras - sayajualonline - sepang - sayajualbarangkecantikan - toujourstesti - sayajual - readystock - subang - sayajualcollagen - nilai - toujoursadvanced - pavillion - sayajualprodukkecantikan - authorizedagent - putrajaya - midvalley -
mior_syukri - jejaka_jambu - afril_shoop - hazminsani -
instagram
Iconosquare feedback