nova_acum
#kesayangan 😘😘😘😘 #Nico #Tegar #Teguh πŸ‘¦πŸ‘±πŸ‘±πŸ‘©
tegar - kesayangan - nico - teguh -
ariisakti - nurhyka - ilkhanawindah - nettyarch -
instagram
selviinas
Me#Tegar#suasana idul fitri
tegar - suasana -
selviinas - yuniie_novita - helismaulisa - bangkitadz -
instagram
ratihkd_
#lebaran #2014 #keluarga #wf #angga #tegar #masAdit #masRizal #mas @pratamma_ap
wf - mas - angga - masrizal - keluarga - masadit - tegar - 2014 - lebaran -
anggitsiratri - mayangajeng - pritapr_ - epifanikartika -
instagram
pratiwimftksrr_
#strong#instapict#tegar#ikhlaskan#sakit Kalo emang kamu sayang aku,kamu care sama aku.kamu gabakalan bikin aku terus2an nyesek,buat apasih aku nangis2 kyk gini kalo bukan buat org yang aku sayang.coba deh kamu fikirin lagi,kalo buat nyiptain senyuman manis aku bisa,tapi kalo buat nutupin tangisan aku dh air mata?itu sulit,itu sakit
tegar - sakit - ikhlaskan - instapict - strong -
helmiardi - sizushoes -
instagram
cuhaxhafiz
Muka budak ni sebijik mcm tegar. Lol #tegar
tegar -
izzatjatt -
instagram
stegarfc
Raikan Lebaran bersama Tegar! Jom nonton bersama 27 Juli: Iboom - Yea Yea Esok Raya di @indokpekastro #bintang141 28 Juli: #matyoyoberhariraya di @mediacorp_suria 30 Juli: Raikan Bersama... di RTM TV1 Ya nonton jangan lupa tag di #Tegar & #Stegarfc. #SelamatHariRaya
matyoyoberhariraya - tegar - selamathariraya - stegarfc - bintang141 -
rinawaty280 : Selamat Hari Raya jg
natashaedora - nagyhah147 - nurfitri_fit21 - alinajib -
instagram
pradita48
#takbiran #eksis #with #tegar
tegar - eksis - with - takbiran -
wennymeitha - untary_meegummi - della_niar - puspita_febriy -
instagram
emon91
Selamat Hari Raya #gshock#user#malaysia#tegar#justdoit#share#trust#love#zinpejcrew
love - zinpejcrew - justdoit - share - gshock - malaysia - user - tegar - trust -
kamillarozary : Sini satuu
zaidi.idris : Selamat Hari Raya Emon. Haha.
emon91 : Selamat ari raye edy @zaidi.idris ...hahaha
nora_dila - eskiusmee - masznasha - amoibellaaa -
instagram
mdhaizul
Bekerja di malam raya... Setting untuk esok pagi... #pekerja #tegar #workaholic
tegar - workaholic - pekerja -
mr.primez - sitinuraishahahmad - hananezz - alisyarifvii -
instagram
hyrulanuar
Don't forget to catch "Mat Yo Yo Berhari Raya" Tomorrow 10AM only on @mediacorp_suria with @danialashh @khairudinsamsudin @shahrinazharmohd Chef Bob, #tegar, yours truly and most of the adorable kiddos you always see on television! #mystorysg #rayabersamasuria #cahayaramadan #hariraya #sgtv #hyrulanuar #hyrulites
hariraya - sgtv - hyrulanuar - rayabersamasuria - tegar - mystorysg - hyrulites - cahayaramadan -
stegarfc : Tq Kak @hyrulanuar.
hyrulanuar : @stegarfc πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘πŸ‘
nuhhaziq : Selamat hari raya maaf ZAHIR DAN BATIN
_exo_4_ever_ - shashaqt - nsummairah - besties_syazliana_ruyu -
instagram
jeffryangkasa
#myhamster #sleeping #abisberantem #pisahkandang #digigit #male #alone #tegar
abisberantem - pisahkandang - digigit - sleeping - tegar - myhamster - alone - male -
sintachan_ -
instagram
tawfiqjaffar
#tegar #converse
tegar - converse -
nujum_pak_belalang - md_syfq92 - ejasiraj - frznl_ -
instagram
megayudhans
#tegar#itu#perlu
tegar - perlu - itu -
dating_creatives23 - ayu_pdh - zakicroos - ayutias_pratiwi -
instagram
redzuandean
#balikkampung #jimat #ekonomi #dintis #gigih #tegar #sesucilebaran #anugerahaidilfitri
ekonomi - balikkampung - anugerahaidilfitri - dintis - sesucilebaran - tegar - jimat - gigih -
anggaganing : WkwkwkwkπŸ˜πŸ˜‚πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜€
ilotshikamaru : adoiyaii mcm ni pon adooo
redzuandean : @anggaganing πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
redzuandean : @ilotshikamaru haha ke arah rakyat berjimat cermat koinnn
afdi_harith - i_am_haniyy - mrteddy_teddie - khairul_izwan121 -
instagram
fitiafitia
Ibu... Wanita paling cantik... ^^.
tegar - pemberikasihsayang - iloveyoumom - ibu - malaikatpenjagaku -
fitiafitia : #ibu #malaikatpenjagaku #pemberikasihsayang #tegar #Iloveyoumom
fitiafitia - firdausialkahfi107 - photosmito - amirmaneking -
instagram
shaifullah_cyber_mukmin
berlian #band#tegar#sunglass #raya2014#
tegar - band - sunglass - raya2014 -
luqmancempoi - mr_vios - najibyusof9505 - fahmiedainese -
instagram
z.kechik
Aaaaa... 😱 #tegar #tegarian #AbgLongPor #AnepBull #COC #AleeUtoo #KUSISSarcheryclub #KUSISSfc #KUSISSfcJohanKebangsaan #KUSISSavengersRugbyClub #lembu #SurabayaToGo
lembu - kusissavengersrugbyclub - aleeutoo - kusissfcjohankebangsaan - kusissfc - coc - tegarian - tegar - kusissarcheryclub - abglongpor - anepbull - surabayatogo -
izzat_naim - ukhti_lidya - inuasyazwani - capley_ -
instagram
sh4sha84
ku yang dolo bukan la yang sekarang.. #tegar #sungaipetani
tegar - sungaipetani -
missgreyguppy : Lagu tema raya ini hahaha
dunkveloce - tiara_satar - consoromeo - missgreyguppy -
instagram
ridhaaayunia
#Mencucu#with#adek#tegar#
tegar - adek - with - mencucu -
ridhaaayunia -
instagram
munifatuzzahroh
Osis#dito#muni#ika#tegar
tegar - ika - dito - muni -
pujifebruary : follback kk munii ~
ericsandeir : folback muni...
munifatuzzahroh : @pujifebruary done jii ~ @ericsandeir done bang
awsevtia - virdhadestrianti - annisapuja - maulidyadwis -
instagram
nabilah_jame
Melayan #AkuYgDuluBknLahYgSkrg by #Tegar #HappyHoliday #Us #hometown #crazyday #sunnyay
sunnyay - crazyday - tegar - hometown - happyholiday - us - akuygdulubknlahygskrg -
khairulafiqsani : drve sendiri ke sorg ke berdua?
nabilah_jame : Kami b'3 je, hihihi
aishahjoe - khairulafiqsani - missyatie88 - iydajame -
instagram
thristiyanmelz
#wonderwoman#brave#kuat#tegar#wanita#
tegar - wonderwoman - brave - wanita - kuat -
thristiyanmelz - tumbuh_ideal -
instagram
aeginagarani
#narsis #tegar #study tour :3
narsis - tegar - study -
aeginagarani - gitaunando - audriehtiny - yoona_pakarherbal -
instagram
aidhasofyan
latepost... #gunung #rinjani ketika pendakian menuju puncak gunung rinjani, dengan bebatuan di setiap jengkal, tubir jurang yang menganga di kanan kiri track pendakian... serta angin yang menerpa tubuh, kencang dan kencang... pengalaman pendakian yang sangat luar biasa dengan tim yang luar biasa serta rasa kekeluargaan dan semangat bara jiwa tegar yang tidak bisa dimatikan oleh apapun... miss this moment!!! :) thanks to god and a.akew who has taken this beautiful pict... #rinjani #lombok #NTB #outdoor #adventure #kartini #mapakalam #hiking #trekking #traveling #sagaraanak #sasak #bara #jiwa #tegar
outdoor - hiking - kartini - bara - adventure - gunung - ntb - rinjani - mapakalam - sagaraanak - jiwa - trekking - tegar - lombok - sasak - traveling -
jlianmaulana : Teh follback temenya tegar yanf kemaren malem hehe @aidhasofyan
aidhasofyan : sudah @jlianmaulana
banyoesagara : Pendakian marathon 10 gunung.. jadi kita tahu gunung2 tak selalu tentang keindahan...
heysoul__ - alexisaim - dherany - langsing_tinggi_10hari_jamin -
instagram
29andini
Tft:*klian{}*:* #w#gina#anisha#santi#risma #najwa#easy#tegar:*{}
w - najwa - gina - anisha - risma - easy - tegar - santi -
agmaical_20 - shofaanajla - najwaauliawlnsr - khalfiakadya -
instagram
areghaato
Telaga hijau ditengah sawit #tegar #duri #riau
tegar - riau - duri -
areghaato - junaidi.juned - hafriru - duddiddod -
instagram
chandrariel
@pakdollahson @stegarfc inilah kemanjaan Tegar Septian dengan manajer dan temanya ... Hehheeeee...dik tegar dik tegar #tegar #stegarfc
tegar - stegarfc -
annikshetia : Haaaaa like a baby hehe
bunda_izha : Miss u @stegarfc πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
pakdollahson - lynieali19 - farhan95_official - annikshetia -
instagram
bernadettaanggita
Santai #happybirthday #Tegar #pangestu
happybirthday - tegar - pangestu -
la_hai -
instagram
botihcho
Today's selca with #tegar #bestfriend #friendship #rainyday waiting the rain to stop :)
tegar - friendship - bestfriend - rainyday -
joelmpura -
instagram
rashidz6
Penguna #tegar @shawlbylac .. Yang comel akan makin comel, yang cantik akan makin cantik bila mengayakannya #shawlbylac .. Hanya tinggal 3 helai saja lg.. cantik Anda dijemput datang ke #saccmall #shahalam Today #23julai2014. untuk warga #klang #subang #pj dan berhampiran pun boleh datang untuk memilih #shawl #exclusive Dari LAC TOUCH .. #shawlbylac menjanjikan kualiti yang tinggi kepada penguna.. #hijab #hijabstyle #msu #ptpl #uitm #uitmshahalam dan jgn lupa prayforgaza dan SMS: PALESTIN RM10/RM5/RM3 sent to 39111 untuk di salurkan ke #amanpalestin #lactouch #drazizanosman #kosongkosong #havocwarna #bazaargaza
saccmall - exclusive - klang - drazizanosman - amanpalestin - bazaargaza - tegar - hijab - shawlbylac - 23julai2014 - uitmshahalam - subang - shahalam - hijabstyle - msu - uitm - kosongkosong - lactouch - havocwarna - pj - ptpl - shawl -
aien_gdiqz : @lydyiaaizat
rashidz6 - nurhayatihayati - fueledfocus - iqaorange -
instagram
opqridhostuvwxy
It's sooooooo aloneeee.. Foreveeer alooooneeeee~ #drawing #digital #illustration #forever #alone #heartbreaking #sad #tegar
forever - illustration - sad - tegar - heartbreaking - digital - alone - drawing -
paramitatiur : :(
ridhoibadurr - asrfaa - rismags - diditdidits -
instagram
nadiamonira
Misi Dendengku, Dendengmu Jua yang bermakna di bulan Ramadhan 1435H. Terima kasih daun keladi kepada semua sahabat lama, baru dan yang jejak kasih kerana menjadi pelanggan #DagingDendeng #dendenglicious #RendangParu #parulicious yang sgt sweet! Ada ramai lagi pelanggan yang awesome tapi x dapat ambil gambar sebab tak sempat jumpa dan ada yang malu-malu gitu..Anyhow, Thanx So Much for the support and for Loving #mummynonsrecipe #resipituruntemurun long time..Yeay Nak Raya Dah !!😍😘 #pelanggan #tegar #awesome #appreciate #thankyou #clients #dagingdendeng #yummilicious #terbaik #sedap #lovelovelove #appreciateyangtiadadalamgambarpun
sedap - awesome - lovelovelove - thankyou - dagingdendeng - terbaik - dendenglicious - rendangparu - pelanggan - resipituruntemurun - clients - appreciate - appreciateyangtiadadalamgambarpun - tegar - parulicious - yummilicious - mummynonsrecipe -
idayuayob : Amboi..bnyknya tank borong kak @nadiamonira
nadiamonira : Heheh tank dapat wahyu dari ibunda di perak @idayuayob 😊
anis97 - idayuayob - sweetpictureskl - ahanneem -
instagram
deyerizky
Setidaknya iya.. #tegar
tegar -
deyerizky - ctrprimahartini - ghassaniaghnia - dianputrid -
instagram
Iconosquare feedback