ayu_mommomshop
#malammingguan #selfie #latepost #likeforlike #followforfollow #kepanjen #malang #setrong #alistebalku #tegar #suka #follow
followforfollow - selfie - kepanjen - setrong - suka - malammingguan - alistebalku - follow - tegar - likeforlike - malang - latepost -
vladimirklh - rennofficial - crosseyedbandit - jassy92013 -
instagram
ayu_mommomshop
Edisi #malamminggu yg #setrong binggo..... uhuk #latepost #followforfollow #likeforlike #selfie #malang #kepanjen #mommom #instamoody #instafoto #instagram #alistebal #tegar
mommom - instagram - followforfollow - selfie - kepanjen - setrong - malamminggu - instafoto - likeforlike - tegar - instamoody - malang - latepost - alistebal -
juuliaborgess - ayu_mommomshop - limitedwarna - diana_eternity_379 -
instagram
annasetyawati83
Lihat yang pake kacamata wkwkwk,,, #sasha #tegar #mifamilia
tegar - mifamilia - sasha -
instagram
nurmagfirahsalam
Sabar, Insya Allah semua akan indah pada waktux😚😚.. Cobaan demi cobaan harus bsa Z lewati krna Allah g akan mmberikan Cobaan d luar kmampuan HambaNYA... #Tegar #Kuat #Sabar #berusaha #Bersama
tegar - sabar - berusaha - bersama - kuat -
ibaas26 - muhammadyusuf69 - yunisarasmita -
instagram
suciafinandita
Muhammad Tegar Kurniawan alamat : Karang Anyar,Gedong tataan,pesawaran-Bandar Lampung. sedang menderita sakit HEDROCEFALUS OBSTRUKTIF BERAT sejak lahir. Saat ini sedang membutuhkan Do'a dan Donasi agar bisa sembuh. karna akan menjalankan Operasi yg ke-3 bisa transefer melalui ATM BRI NO REK : 5795-01-019950-53-9 A/N : NOFRI YANTO HP : 085253903134 Mohon bantuanya untk adek Tegar,yg sedang berjuang melawan penyakitanya. . #AkuBisaPeduli #Tegar
tegar - akubisapeduli -
hannaaaff - aprillia_kusumawati - indah_flanel - andriyanto1008 -
instagram
destry.d
Aku dan Kamu tak mungkin menjadi Kita #pasrah#kuat#tegar
tegar - pasrah - kuat -
rian_somad -
instagram
ega_syir
#raja#Chiko#Tegar#Gue#Presentasi Kewiraushaan#komuk banget muka gue#Wkwkwk@Smkind
tegar - presentasi - chiko - gue - raja - wkwkwk - komuk -
taniafbr - nurmaynasari - rulhamdan_ - tazkianurawaliaputri -
instagram
omak755
dah tahu, bukan tak tahu, tapi kenapa?? degil kew mcm mne? tlg komen! 😏 #tegar #stress #iniLahUbatNyer
tegar - stress - inilahubatnyer -
meksanggul : Yup, degil n belum insaf lg. Sebab ape ?? Sebab takde sape yg meninggal trus dikatekan punca kematian adalah rokok... Come on , thinking smartly ..one more , ramai yg pegang prinsip kalu dah nak mati mase tido pon boleh mati .. Alahai,
omak755 : pedas nyer u!😭 yea omak akn cuba bhnti.. thx sbb mnegur n nsihat.. dh lama tggu nsihat mcm tu.. lgi2 dri yaya! πŸ˜” xpena ad yg mnegur.. tu yg dok buat tu😭
jaasaja - ebal_hamzah - riadewisiregar - nabila.huda -
instagram
aryannaalyssa
#akuyangdulubukanlahyangsekarang part2 #tegar #ukulele #ukulelelife #teachersday #hariguru2015 tq kawan kawan nyanyi sekali dengan alyssa...best sangat dan semuanya sporting.. terima kasih cikgu
ukulelelife - akuyangdulubukanlahyangsekarang - hariguru2015 - ukulele - tegar - teachersday -
narli_meutia - _xsma02 - naimah_urhan - ketot_07 -
instagram
aryannaalyssa
#teachersday #hariguru2015 #tegar #akuyangdulubukanlahyangsekarang part1 #ukulele #ukulelelife bestnya kawan kawan nyanyi sekali... sorry sebab video tak clear sangat...
ukulelelife - akuyangdulubukanlahyangsekarang - hariguru2015 - ukulele - tegar - teachersday -
naimah_urhan - fzirantsya04 - mohamed.tari - narli_meutia -
instagram
rharachynx
#siap #melangkahbersama #raih #tanganku #jika #kau #jatuh #ku #akan #menjaga #jangan #kau #ragu #kita #takkanterpisah #kita #tlah #berjanji #bersama #taklukan #dunia #ini #hadapi #segala #tantangan #tegar #pencarian #jatidiri #dan #semua #yang #kau #impikan
impikan - kita - ragu - tanganku - jatuh - raih - takkanterpisah - dan - segala - berjanji - ku - ini - kau - taklukan - pencarian - melangkahbersama - semua - yang - menjaga - siap - jatidiri - bersama - jika - hadapi - dunia - tantangan - tegar - jangan - akan - tlah -
adi_riza94 - primaadhie.p - anggarapaksi - peninggi_herbal_healthy3 -
instagram
salma.n.y
#TEGAR.WICAKSANA#
tegar -
salma.n.y - irdnhryn -
instagram
ezsiti
@ctdk with #tegar #rakamanbersamadatositi #lebihindahbersamasitinurhaliza
tegar - lebihindahbersamasitinurhaliza - rakamanbersamadatositi -
keluarga_sehat_bersama_tiens : • Dijamin Harga Termurah • BBM : 544B68A2 • Line/Wechat : Islahuddin92.
begtangan_cantik - ct_hajar71 - nitsa_katrahong - ronny_mei_dian_kurnia -
instagram
dahllia25
Part II nya nihh ..πŸ˜‚βœŒ Produser nya gk bener2 nih ngajak ketawa terus πŸ˜‚ Sedihh liat suara aku yg baguss πŸ˜‹ maap yah tehh oca .. Teh oca suaranya kalah sama punya aku πŸ˜‚πŸ˜‹βœŒ Haha mau take lagi nih πŸŽ¬πŸ“·πŸ˜±πŸ˜‚ Bikin vidio klip ..🎬 #vidio #parodi #rossa #tegar
vidio - tegar - rossa - parodi -
dahllia25 - min_hyo_rin - ardiebzoo - frizacabron -
instagram
endah.wahyuningsih.37
Jejakku ...#semangat#tegar# smile#langkahpasti #harapanbaru #alhamdulillah #selfi# jeprethpku##instagram
semangat - langkahpasti - selfi - tegar - harapanbaru - alhamdulillah - instagram -
promosi.terhebat05 - reni_rin_ragil - aamir57sohail - carmela.finkle.v -
instagram
palyrodzi
Clash Of Titans #BattleOfKuantan #KonfrontasiTerakhir #Angkuh2015 #AnjakanParadigma #Tegar #MissionAccomplished #PhotoGrid
tegar - angkuh2015 - konfrontasiterakhir - photogrid - anjakanparadigma - battleofkuantan - missionaccomplished -
shahrieman7 : Xjadi ke uniten open @palyrodzi
fakhrulsyafiqq : good luck paly aq selalu nmpak awokk training..selamat kπŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘
fakhrulsyafiqq : @palyrodzi
palyrodzi : Takjadi abam @shahrieman7 huhu
palyrodzi : Tq boh hehe aku tahu qa praktikal dekat msp @fakhrulsyafiqq
shahrieman7 : Hehe.. Orait2 bro. Xde rezeki.nk.jumpa.korang @palyrodzi
nowennn_ - najwanidi - amrullahezanee - thegymmadness -
instagram
sitijubaedah_bnz_blovers
#LatePost #Tegar #Saputra #Pratama #Cute #Boy ^^
cute - saputra - boy - tegar - latepost - pratama -
nurwilujeng - anggitryhutami - kuntumkhairannis - arumpuji_bnz -
instagram
okthawpe_okta
#do'a#harapan#lebihkuat#tegar#ituaku
harapan - do - ituaku - lebihkuat - tegar -
sinar_harapan_onlineshop - kissjamie.edwards -
instagram
misdhalina
Tetap Tersenyum walupun Keadaan Semakin Rumit #tpakunyatetepgakbisasenyum πŸ˜©πŸ˜²πŸ˜„πŸ˜Š#tegar #senyum #sabar #tenangkanfikiran πŸ˜‚πŸ˜
tpakunyatetepgakbisasenyum - tegar - sabar - senyum - tenangkanfikiran -
sumud23 : Gelah kuet kak :D @misdhalina
misdhalina : Oyaa Lee turah BEB inii hehehehe @sumud23
navilata_meyriza - rahmadjr06 - adilariga93 - izzu_03 -
instagram
teeffee8i8
9 + 10 = 21!!! πŸ˜‚ #tegar #dubsmash #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmelayu #dubsmashman #dubsmashasia #dubsmashjapan #dubsmashacikdialah #sikerepekpisangcheese
dubsmashmalaysia - dubsmashasia - tegar - dubsmashmalaysian - sikerepekpisangcheese - dubsmashacikdialah - dubsmashman - dubsmashmelayu - dubsmashjapan - dubsmash -
teeffee8i8 : @zaidbowie nasib tak kena bab*! 😜 hihihii
h4n.x : Hahahaha
teeffee8i8 : @h4n.x baru nak tag πŸ˜‚πŸ˜‹πŸ˜­πŸ˜œ
teeffee8i8 : @michismail11 πŸ™Š
teeffee8i8 : @firmanmohtar apa yang close enough!? 😏
teeffee8i8 : @mzfathiz 😎
teeffee8i8 : @ramadasyahman haha
h4n.x : fuck! kata nak tag
mzfathiz - kimchu1 - lyzlorena - msibak -
instagram
giwul
hey you begalers, Happy 1st annivπŸ™ŒπŸ™†πŸ‘ I'll remember you forevah ! 29 Mei 2014-29 Mei 2015 #SetahunKeterbegalnyaGiwul #Strong #tegar #Thanks
swpatubarubiargadibegal - setahunketerbegalnyagiwul - begalcompany - begalhatiadek - tegar - thecomunityofbegal - strong - bidadaribegal - begalwannabe - thanks -
giwul : #Begalhatiadek #begalwannabe @amandawardhany
amandawardhany : #merayakanbegaldgnsepatubaru
amandawardhany : #hitzbegal
cencenita : #peribegal
cencenita : #princessbegal
giwul : #Bidadaribegal #swpatubarubiargadibegal #begalcompany #thecomunityofbegal @amandawardhany
cencenita : #begalsepatugilang
sabrinasamyap : #sorrytelatkomen #maafkeun #happyanniveTBY #TeamBegalYK
naufalnoorosa - albangkit - riaherningtyas - piah28 -
instagram
ctdk
Alhamdullillah..by @fadzoners "Alhamdulillah malam semalam.selesai sudah sesi #RakamanUntukHariRaya #LebihIndahBersamaDatoSitiNurhaliza yang akan disiarkan pd hari raya nnt di #RTM #Tv2 atau #Tv1.. Apa nak dikatakan walaupon sudah #20TahunSitiNurhaliza di dalam #PersadaSeni @ctdk masih disayangi peminat dulu hingga kini.. Lihat sahaja sampaikan kami #SITIZONERS terpaksa duduk bawah pentas kerana terlalu ramai peminat #SitiNurhaliza duduk di kerusi di tangga mahupon berdiri selama 3 jam di belakang semata2 nk lihat persembahan hebat dr penyanyi #VoiceOfAsia dan #Nusantara sangat berbaloi2 dah macam #Konsert yang penting semua sporting dr yang kecik remaja dewasa hingga yang tua happening xhabis2 terbaik!!πŸ™Œ Tidak kurang juga ada yang dtng dr luar #KualaLumpur dan ada juga yg dtng dr luar #Malaysia semata nk lihat #Ctdk See Aura yg sangat2 power full!! πŸ˜‚ semua lagu yg siti bawa sgt perfect! Paling best segmen Duet Siti dan #Akim dan #Tegar meamng awesome dan kalau nak tahu siti ada nyanyi 2lagu #saleem dengan cara tersendiri perghhhh cair dan meremang beb!!! Nak tahu tunggu raya nnt pasti korang teruja... k lah mata pon dah lebam2 ni haha boss pon dah jeling2 risau fadz hahaha ok cukup #Sinopsis fadz utk rakaman hari ini.... #SpreadTheLove πŸ’š" via @PhotoRepost_app
voiceofasia - sitinurhaliza - rtm - nusantara - rakamanuntukhariraya - tv1 - tv2 - malaysia - persadaseni - ctdk - 20tahunsitinurhaliza - sinopsis - spreadthelove - kualalumpur - saleem - sitizoners - lebihindahbersamadatositinurhaliza - tegar - akim - konsert -
langsing_tinggi_plusputih09 : <> SIAPA CAKAP UMUR 22 X BISA TINGGI <> HELLOOOOO KEMANE AJE ...MANPIR TENGOK IG KITA YOK....
faliezaariffin : Babies blink 2set rm70 / 3 set rm100....offer sehingga 31 mei 2015..whatsapp 012-2282643.... Love @ctdk
ladyerika1404 : I love siti...😍 sukses dan sehat selalu...semoga Allah cepat memberikan siti buah hati...
peninggi_pelangsing_herball_ : πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ GROWN UP SUPLEMEN, PERONTOK LEMAK πŸ’Š πŸ’Š πŸ’Š TINGGI BADAN , LANGSING Dll. CEK BIO--FREE POSTAGE πŸŒπŸŒπŸŽπŸ†
momuhouse : Cari rempeyek murah&sedap ? Meh sini follow kami. Cuba skli msti nk lagi.
dokter_sehat_herbal_peninggi1 : 😁😁😁 PELUNTUR LEMAK TERAMPUH/BISA MENINGGIKAN BADAN SECARA CEPAT πŸŒπŸŒπŸŽπŸ†
030425nf : Kalau siti nak tau....siti shooting dgn skolah kitorang.....SK PELABUHAN KLANG
fab.clo : @fabulacloset @fabulacloset Zara, Mango, H&M, Asos shirt, dress, pants . Harga serendah RM40 & rm2 off on all item!!❀️️
jessie_icha_ - dzullea.dzulkifli - chyiela_adeykk99 - muhdfarhan171 -
instagram
mbuanyol
Hidup itu berat, sob.. #matematika #cobaan #cobaanhidup #tangguh #tegar #akumahapaatuh #pusingpalabarbie #rindu #galau #berat
berat - cobaanhidup - pusingpalabarbie - rindu - matematika - galau - tegar - akumahapaatuh - tangguh - cobaan -
lawakgram - joyasalsabilaputri - si.udin - lovelylouiaksesoris -
instagram
fadzoners
Alhamdulillah malam semalam.selesai sudah sesi #RakamanUntukHariRaya #LebihIndahBersamaDatoSitiNurhaliza yang akan disiarkan pd hari raya nnt di #RTM #Tv2 atau #Tv1.. Apa nak dikatakan walaupon sudah #20TahunSitiNurhaliza di dalam #PersadaSeni @ctdk masih disayangi peminat dulu hingga kini.. Lihat sahaja sampaikan kami #SITIZONERS terpaksa duduk bawah pentas kerana terlalu ramai peminat #SitiNurhaliza duduk di kerusi di tangga mahupon berdiri selama 3 jam di belakang semata2 nk lihat persembahan hebat dr penyanyi #VoiceOfAsia dan #Nusantara sangat berbaloi2 dah macam #Konsert yang penting semua sporting dr yang kecik remaja dewasa hingga yang tua happening xhabis2 terbaik!!πŸ™Œ Tidak kurang juga ada yang dtng dr luar #KualaLumpur dan ada juga yg dtng dr luar #Malaysia semata nk lihat #Ctdk See Aura yg sangat2 power full!! πŸ˜‚ semua lagu yg siti bawa sgt perfect! Paling best segmen Duet Siti dan #Akim dan #Tegar meamng awesome dan kalau nak tahu siti ada nyanyi 2lagu #saleem dengan cara tersendiri perghhhh cair dan meremang beb!!! Nak tahu tunggu raya nnt pasti korang teruja... k lah mata pon dah lebam2 ni haha boss pon dah jeling2 risau fadz hahaha ok cukup #Sinopsis fadz utk rakaman hari ini.... #SpreadTheLove πŸ’š
voiceofasia - sitinurhaliza - rtm - nusantara - rakamanuntukhariraya - tv1 - tv2 - malaysia - persadaseni - ctdk - 20tahunsitinurhaliza - sinopsis - spreadthelove - kualalumpur - saleem - sitizoners - lebihindahbersamadatositinurhaliza - tegar - akim - konsert -
sunanandry : Beeeest
fadzoners : Yes @sunanandry Hehhe best from @ctdk πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
sue_zhaflan_ : Mmg fad..sgt hapening dan enjoy giler.. @ctdk
myluxucy_handbagz - sayaadalahariel - khaliesah_khairina - aldiwahyu13 -
instagram
ainun_lingga
Di fotonya sih senyum tapi aslinya mah yaa begitulah:"DπŸ˜‚πŸ˜‚#sok#tegar#ceritanya#wajib#pake#hastag=))
wajib - ceritanya - tegar - pake - sok - hastag -
ayaiklima - salsabillaayu_ - ainun_lingga - tiwiipuspaa -
instagram
photoductions
28 Mei 2015 - Sedutan rakaman khas aidilfitri "Lebih Indah Bersama Dato' Siti Nurhaliza" di Auditorium Perdana Angkasapuri, Kuala Lumpur. Akan menemui hari raya nanti di saluran RTM. Program ini di taja oleh Platinum LadyXara White Coffee @platinumladyxara @akimahmad @akim_themajistret @faizaluzir @rozisangdewi #photoductions #lebihindahbersamadatositinurhaliza #lebihindahbersama #datositinurhaliza #ctdk #sitizoners #ladyxara #rtm #rtmmobile #raya #raya2015 #lebaran #aidilfitri #loku #azdwa #azwadancer #skpelabuhanklang #2015 #tegar
raya2015 - lebihindahbersamadatositinurhaliza - photoductions - ladyxara - rtmmobile - loku - tegar - skpelabuhanklang - aidilfitri - lebihindahbersama - raya - rtm - azwadancer - datositinurhaliza - ctdk - 2015 - sitizoners - azdwa - lebaran -
koleksi_dress_by_malia : Sangat cantik!!
photoductions : @koleksi_dress_by_malia thank you ;)
titin460 : @stegarofficial
gaya_eksklusif - pickcheer - mati.garcia.7564 - klwonders -
instagram
delisyadayana
#ctdk vs #tegar
tegar - ctdk -
king_swag97 - annissacoklat - titin460 - tiawahab -
instagram
agoesari
#Tegar Angkasa Raya
tegar -
alfiyan_blora - supriyanto_lintang -
instagram
tegargp
Karena siapa yg lebih tau selain Allah.. Tak ada usaha yg sia-sia. Dan takdir masih bisa diubah selama ada usaha dan doa... Aku percaya jika setelah ada badai akan ada pelangi yang indah sekalipun pelangi hanya datang sesaat tapi akan selalu ada keindahan dibalik itu semuakan Tuhan.. Aku percaya akan rencana indahMu. Aku percaya Engkau lebih tau.. Selamat malam.. #semangattegar #tegar #tgp #justshare #smile #istiqomah #usaha #semangat #fighting
tgp - semangattegar - fighting - semangat - usaha - justshare - tegar - smile - istiqomah -
alvino_dhriansyah - goldpromosi - danifitria - aliview93 -
instagram
teeffee8i8
Abang abang lihat ni! Apa dia?? Video abang jalan tonggek!! Haha Goblok lo. Budak ni suka buat hal.. #tegar #dressupfromme #rtm #angkasapuri #makeuproom #sikerepekpisangcheese
tegar - rtm - dressupfromme - makeuproom - angkasapuri - sikerepekpisangcheese -
teeffee8i8 : @muhdhisyam90 iye
noreen_ahamad : Boy kecik tu la
teeffee8i8 : @noreen_ahamad hihi πŸ™Š
teeffee8i8 : @muhdhisyam90 belakang stage now
teeffee8i8 : @muhdhisyam90 nope tunggu interview dengan siti
sazlynabulkiah : 😍
muhdhisyam90 : Aduh, x sempat nk bergmbr dgn tegar.
lokhmanismailofficial : I saw u just now. :) @teeffee8i8
amoyy_marquezine - auraellyssa - kopicair - along_jaafar -
instagram
lokhmanismailofficial
Bersama #Tegar #AkuYangDuluBukanlahSekarang #tegarindonesia #lebihindahbersamadatositinurhaliza #lebihindahraya #TegarIndonesia #Ermm Malam ni ada shooting dekat RTM bersama #DatoSitiNurhaliza
akuyangdulubukanlahsekarang - tegarindonesia - datositinurhaliza - lebihindahbersamadatositinurhaliza - lebihindahraya - tegar - ermm -
lokhmanismailofficial : Belum. Ada lagi. @muhdhisyam90
lokhmanismailofficial : Ada dekat Backstage... @muhdhisyam90
teeffee8i8 : Yeap 😬
norsyafiqahkhadiron - syiyira - sunshinemisshr - suhaila0403 -
instagram
megatqayum
jemputan tegar with @ctdk lagu aku yg dulu bukan sekarang #konsertlebihindahdatositinurhaliza #ladyxarawithsitinurhaliza #emperiaasia #tegar #akimahmad
tegar - emperiaasia - akimahmad - ladyxarawithsitinurhaliza - konsertlebihindahdatositinurhaliza -
riario837 - puterirahimah15 - _nncollection -
instagram
ana_khoirunisa
#senyum#semangat#tegar#sabar :-) stay strong :-)
semangat - tegar - sabar - senyum -
ummi_nadd94 - newgrahaosd - lovelyshapeofficial - nining_setyaning -
instagram
Iconosquare feedback