sugarflournlove
Again..n again...tq customer Berries tart.. #sayajualkek #skudai #bakerjb
bakerjb - skudai - sayajualkek -
instagram
gudang_kecil
Ayuh #johorean nak beli #magicjelly dengan harga Rm50 sahaja?? Nantikan pada 31jan2015 sabtu ini. Hanya di @aimyracloset No 39A, jln enau 9, taman teratai,skudai, johor ( Sederet Maslee ) jom serbu ramai2. Selain tu banyak lagi sale yg ada!!!!!! #Repost @aimyracloset ・・・ Assalammualaikum Ladies.. Sempena Aimyra Closet's Grand Opening, kami akan mengadakan Mini Bazaar utk vendor2 @aimyracloset buat crazy sale.. Baju, tudung, kosmetik and of course la food food food! Food tasting, make-up demonstration, hijab tutorial, happy hour, sume akan dijalankan di Mini Bazaar.. Jom sama2 meriahkan event kecil2 an kami ni.. Butik kami akan beroperasi seperti biasa juga ya.. Light refreshments akan disediakan di dalam butik utk pelanggan2 kesayangan kami.. Ade lagi.. Setiap pembelian RM30 ke atas (*pembelian di dalam butik sahaja) akan dpt goodies bag special dr kami.. Lucky draw pun adaaaaa.. Ape lagiiii.. Jom serbu ramai2.. SAVE THE DATE yaaaa..😊😊😊 #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - lokalah - bazaarpaknil - eventjohor - repost - utmbazaar - johorean - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - magicjelly - skudai - utmskudai -
nxrlxxyx - herlifitriani -
instagram
gudang_kecil
Terima kasih! Dapat je terus pakai. Memang terbukti sejukk & cepat serap mj ni. Nak cuba? Sekarang ada promosi Magic Jelly 60ML Beli 1 RM60 SM / RM65 SS Beli 2 ADA SPECIAL PRICE! Lagi banyak beli lagi banyak diskaun! Sms / Whatsapp + 60195419074 #sayajual #bazarpaknil #trustedseller #daunlidahbuaya #aloevera #beautyproduct #visitmyig #skincare #babyproduct #skudai #johorbahru #johor #magicjellytestimonial
sayajual - visitmyig - aloevera - johorbahru - bazarpaknil - johor - skincare - beautyproduct - babyproduct - magicjellytestimonial - daunlidahbuaya - trustedseller - skudai -
onlineshoppingfan - angelicamardhatilah - azlina_muhdali -
instagram
thetwinsgarden
Collobrate with 45 vendors 😆😆 Everything in one roof 🏡 The Twins Garden 10, Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor bahru Johor Nak beli on9 ? Pm 019 7369036 Kami uruskan penghantaran terus ke depan rumah u ollsss🏡🏡 #udabusinesscentre #uda #bbu #bbujb #skudai #dangabay #singapore #johor #johorbahru #ubc #utm #utmskudai #uitmjohor #bazaarpaknil #bazarbeliaseliatan #bazarjohor #bazarkarat #on9shopfestival #onlinebusiness #vendorjb #vendorjohor #vendorbutik #butikjb #butikvendor #tokofest
bazarbeliaseliatan - vendorjohor - singapore - johorbahru - johor - dangabay - ubc - bazaarpaknil - onlinebusiness - uda - vendorbutik - udabusinesscentre - butikjb - bazarjohor - bazarkarat - tokofest - bbujb - uitmjohor - vendorjb - utm - butikvendor - on9shopfestival - bbu - skudai - utmskudai -
orkeddmodde : Nice pic!
onlineshoppingfan - isyah_isyah - cottongallery_ - nyalaphillip -
instagram
thetwinsgarden
2nd time ke #thetwinsgarden #thetwinsgardenboutique 😊😊 Collobrate with 45 vendors 😆😆 Everything in one roof 🏡 The Twins Garden 10, Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor bahru Johor Nak beli on9 ? Pm 019 7369036 Kami uruskan penghantaran terus ke depan rumah u ollsss🏡🏡 #udabusinesscentre #uda #bbu #bbujb #skudai #dangabay #singapore #johor #johorbahru #ubc #utm #utmskudai #uitmjohor #bazaarpaknil #bazarbeliaseliatan #bazarjohor #bazarkarat #on9shopfestival #onlinebusiness #vendorjb #vendorjohor #vendorbutik #butikjb #butikvendor #tokofest
bazarbeliaseliatan - vendorjohor - singapore - johorbahru - ubc - johor - dangabay - thetwinsgardenboutique - thetwinsgarden - bazaarpaknil - onlinebusiness - uda - vendorbutik - bbu - butikjb - bazarjohor - bazarkarat - tokofest - bbujb - uitmjohor - vendorjb - utm - butikvendor - on9shopfestival - udabusinesscentre - skudai - utmskudai -
cottongallery_ : great
orkeddmodde - cottongallery_ - tokoinstagram - farha_anderson -
instagram
thetwinsgarden
Kurung sulam original 😇😇 by @a.jamaliah @a.jamaliah Collobrate with 45 vendors  Everything in one roof 🏡 The Twins Garden 10, Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor bahru Johor Nak beli on9 ? Pm @a.jamaliah Kami uruskan penghantaran terus ke depan rumah u ollsss🏡🏡 #udabusinesscentre #uda #bbu #bbujb #skudai #dangabay #singapore #johor #johorbahru #ubc #utm #utmskudai #uitmjohor #bazaarpaknil #bazarbeliaseliatan #bazarjohor #bazarkarat #on9shopfestival #onlinebusiness #vendorjb #vendorjohor #vendorbutik #butikjb #butikvendor #tokofest #kurung #sulam #kurungmurah
bazarbeliaseliatan - vendorjohor - singapore - johorbahru - johor - bazaarpaknil - dangabay - kurungmurah - ubc - kurung - onlinebusiness - uda - vendorbutik - udabusinesscentre - butikjb - bazarjohor - bazarkarat - tokofest - bbujb - uitmjohor - vendorjb - utm - butikvendor - on9shopfestival - bbu - sulam - skudai - utmskudai -
noor_zeeta - tokoinstagram - cottongallery_ - misz_erin_azureen -
instagram
radiancesignature_agentjohor
Hai happy lunch semua..siapa2 nak cantik dan sihat jom amalkan @radiancesignature boleh cod #skudai dan warga #kluang boleh dapatkn RS di @azana_ports_boutiquecafe Selain dari dibuat minum RS juga boleh di sapu di muka untik menjadikan kulit anda lebih lembut :) Jom sihat luar dan dalam bersama @radiancesignature
kluang - skudai -
mazwinrahmat : Price
radiancesignature_agentjohor : @mazwinrahmat rm180 SM / rm190 SS :)
mazwinrahmat : Tq
radiancesignature_agentjohor : @mazwinrahmat Most welcome my dear :)
mazwinrahmat - norumirah_ismail -
instagram
toys_channel
Captain America (silver) •RM23 inc postage For more details Whatsapp/Telegram/SMS : 012-7160988 #sayajual #sayajualmurah #sayajualmainan #keychain #CaptainAmerica #toys #kids #collection #boy #Malaysiaonline #Malaysia #Johor #johorbahru #skudai #utm #pulaiperdana #pulaiutama #tamanteratai #tamansripulai #tamanuniversiti #bazarpaknil
pulaiutama - pulaiperdana - tamansripulai - sayajualmurah - johor - collection - malaysia - toys - boy - sayajual - kids - keychain - tamanuniversiti - malaysiaonline - bazarpaknil - tamanteratai - utm - johorbahru - sayajualmainan - skudai - captainamerica -
restricted7nett : this is by far my fav instagram acc, you should DM ME! ⭐
aremeer69 - haziqmokhtar_ - funtoychannel - goprojr -
instagram
thetwinsgarden
Vitamins @ supplements for ous kiddosss 😇😇 Collobrate with 45 vendors ☺ Everything in one roof 🏡 The Twins Garden 10, Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor bahru Johor Nak beli on9 ? Pm 019 7369036 Kami uruskan penghantaran terus ke depan rumah u ollsss🏡🏡 #udabusinesscentre #uda #bbu #bbujb #skudai #dangabay #singapore #johor #johorbahru #ubc #utm #utmskudai #uitmjohor #bazaarpaknil #bazarbeliaseliatan #bazarjohor #bazarkarat #on9shopfestival #onlinebusiness #vendorjb #vendorjohor #vendorbutik #butikjb #butikvendor #tokofest
bazarbeliaseliatan - vendorjohor - singapore - johorbahru - johor - dangabay - ubc - bazaarpaknil - onlinebusiness - uda - vendorbutik - udabusinesscentre - butikjb - bazarjohor - bazarkarat - tokofest - bbujb - uitmjohor - vendorjb - utm - butikvendor - on9shopfestival - bbu - skudai - utmskudai -
malanepeter - scottkjphotography - redqueen_shoppa - _nancycooper_ -
instagram
futbolhaus
Zul dari Johor Jaya diringi oleh keluarga, berminat dgn bj Johor bertulisan jawi #johorjaya #johor #larkin #senai #masai #bandarbaruuda #dangabay #ulutiram #skudai #pasirgudang #stulang #majidee #jpo #legoland #pontian
legoland - senai - bandarbaruuda - jpo - pontian - stulang - masai - johor - majidee - dangabay - pasirgudang - ulutiram - johorjaya - skudai - larkin -
zairulzainol - nizammahad - syhiranshrf - khairishaffian -
instagram
thetwinsgarden
Kids fashion house 👕👖👗 by ☺ @rararepublic @rararepublic Collobrate with 45 vendors  Everything in one roof 🏡 The Twins Garden 10, Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor bahru Johor Nak beli on9 ? Pm @rararepublic Kami uruskan penghantaran terus ke depan rumah u ollsss🏡🏡 #udabusinesscentre #uda #bbu #bbujb #skudai #dangabay #singapore #johor #johorbahru #ubc #utm #utmskudai #uitmjohor #bazaarpaknil #bazarbeliaseliatan #bazarjohor #bazarkarat #on9shopfestival #onlinebusiness #vendorjb #vendorjohor #vendorbutik #butikjb #butikvendor #tokofest
bazarbeliaseliatan - vendorjohor - singapore - johorbahru - johor - dangabay - ubc - bazaarpaknil - onlinebusiness - uda - vendorbutik - udabusinesscentre - butikjb - bazarjohor - bazarkarat - tokofest - bbujb - uitmjohor - vendorjb - utm - butikvendor - on9shopfestival - bbu - skudai - utmskudai -
_nancycooper_ -
instagram
thetwinsgarden
Mineral hot coffee ☕🍮 by ☺ @yatthayaty @yatthayaty Collobrate with 45 vendors ☺ Everything in one roof 🏡 The Twins Garden 10, Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor bahru Johor Nak beli on9 ? Pm @yatthayaty Kami uruskan penghantaran terus ke depan rumah u ollsss🏡🏡 #udabusinesscentre #uda #bbu #bbujb #skudai #dangabay #singapore #johor #johorbahru #ubc #utm #utmskudai #uitmjohor #bazaarpaknil #bazarbeliaseliatan #bazarjohor #bazarkarat #on9shopfestival #onlinebusiness #vendorjb #vendorjohor #vendorbutik #butikjb #butikvendor #tokofest
bazarbeliaseliatan - vendorjohor - singapore - johorbahru - johor - dangabay - ubc - bazaarpaknil - onlinebusiness - uda - vendorbutik - udabusinesscentre - butikjb - bazarjohor - bazarkarat - tokofest - bbujb - uitmjohor - vendorjb - utm - butikvendor - on9shopfestival - bbu - skudai - utmskudai -
_nancycooper_ : My company is giving away $10,000, $15,000, $20,000, $40,000, and $50,000 bonuses for founding leaders. If you're looking for an opportunity where you can start earning big FAST email me and I will get you more info. theldaradream@gmail.com
yannaabdullah - stifafatimah2711 - scottkjphotography - farha_anderson -
instagram
thetwinsgarden
Cute wide shawl by @tunnsaila 🌸🌸🌸🌸🌸 Collobrate with 45 vendors 😃 Everything in one roof 🏡 The Twins Garden 10, Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor bahru Johor Nak beli on9 ? Pm ××× Kami uruskan penghantaran terus ke depan rumah u ollsss🏡🏡 #udabusinesscentre #uda #bbu #bbujb #skudai #dangabay #singapore #johor #johorbahru #ubc #utm #utmskudai #uitmjohor #bazaarpaknil #bazarbeliaseliatan #bazarjohor #bazarkarat #on9shopfestival #onlinebusiness #vendorjb #vendorjohor #vendorbutik #butikjb #butikvendor #tokofest#wideshawl#shawlcantik
bazarbeliaseliatan - vendorjohor - shawlcantik - singapore - johorbahru - johor - dangabay - ubc - bazaarpaknil - onlinebusiness - uda - vendorbutik - udabusinesscentre - butikjb - bazarjohor - bazarkarat - tokofest - bbujb - uitmjohor - wideshawl - vendorjb - utm - butikvendor - on9shopfestival - bbu - skudai - utmskudai -
missfiq - maedmonds1 - passive_income_secret - miss_apong -
instagram
jam_tangan_jam_couple
👆👆👆 PROMOSI PROMOSI ! Brand : Puma Colour : Biru Paling ramai suka colour biru ni 😅 CEPAT REBUT, SEMENTARA STOK MASIH ADA HARGA HANYA: RM80 ! +++FREE POSTAGE Nak C.O.D di Skudai, JB Whatsapp 0167692680 untuk order. :) #jam_tangan_jam_couple #jamcouplemalaysia #jammurah #jampuma #skudai #jb
jampuma - jamcouplemalaysia - jam_tangan_jam_couple - jammurah - skudai - jb -
methbros_ -
instagram
thetwinsgarden
👚Melor batik top by 👚☺ @cooba_coobaa 🎀Aksesori women 🎀by ☺ @naurablossom Collobrate with 45 vendors 😆 Everything in one roof 🏡 The Twins Garden 10, Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor bahru Johor Nak beli on9 ? Pm @coobaa_coobaa or @naurablossom Kami uruskan penghantaran terus ke depan rumah u ollsss🏡🏡 #udabusinesscentre #uda #bbu #bbujb #skudai #dangabay #singapore #johor #johorbahru #ubc #utm #utmskudai #uitmjohor #bazaarpaknil #bazarbeliaseliatan #bazarjohor #bazarkarat #on9shopfestival #onlinebusiness #vendorjb #vendorjohor #vendorbutik #butikjb #butikvendor #tokofest
bazarbeliaseliatan - vendorjohor - singapore - johorbahru - johor - dangabay - ubc - bazaarpaknil - onlinebusiness - uda - vendorbutik - udabusinesscentre - butikjb - bazarjohor - bazarkarat - tokofest - bbujb - uitmjohor - vendorjb - utm - butikvendor - on9shopfestival - bbu - skudai - utmskudai -
3s_shopping : Cantik. jom singgah IG saya. Tq :)
coobaa_coobaa - onlineshoppingfan - attract_more_income - farha_anderson -
instagram
thetwinsgarden
👜💼🎒👝Sweeet handbag..purse by 👝💼🎒👜☺☺ by @by.fiffy Collobrate with 45 vendors ☺ Everything in one roof 🏡 The Twins Garden 10, Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor bahru Johor Nak beli on9 ? Pm @by.fiffy Kami uruskan penghantaran terus ke depan rumah u ollsss🏡🏡 #udabusinesscentre #uda #bbu #bbujb #skudai #dangabay #singapore #johor #johorbahru #ubc #utm #utmskudai #uitmjohor #bazaarpaknil #bazarbeliaseliatan #bazarjohor #bazarkarat #on9shopfestival #onlinebusiness #vendorjb #vendorjohor #vendorbutik #butikjb #butikvendor #tokofest
bazarbeliaseliatan - vendorjohor - singapore - johorbahru - johor - dangabay - ubc - bazaarpaknil - onlinebusiness - uda - vendorbutik - udabusinesscentre - butikjb - bazarjohor - bazarkarat - tokofest - bbujb - uitmjohor - vendorjb - utm - butikvendor - on9shopfestival - bbu - skudai - utmskudai -
3s_shopping : Cantik. jom singgah IG saya. Tq :)
onlineshoppingfan - suikano - the_nurulatiqah - farha_anderson -
instagram
thetwinsgarden
🍫 Our sis @simplychocolates.my done loading Air Loncan 🍸🍺🍷🍹🍼 Collobrate with 45 vendors ☺ Everything in one roof 🏡 The Twins Garden 10, Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor bahru Johor #udabusinesscentre #uda #bbu #bbujb #skudai #dangabay #singapore #johor #johorbahru #ubc #utm #utmskudai #uitmjohor #bazaarpaknil #bazarbeliaseliatan #bazarjohor #bazarkarat #on9shopfestival #onlinebusiness #vendorjb #vendorjohor #vendorbutik #butikjb #butikvendor #tokofest
bazarbeliaseliatan - vendorjohor - singapore - johorbahru - johor - dangabay - ubc - bazaarpaknil - onlinebusiness - uda - vendorbutik - udabusinesscentre - butikjb - bazarjohor - bazarkarat - tokofest - bbujb - uitmjohor - vendorjb - utm - butikvendor - on9shopfestival - bbu - skudai - utmskudai -
income_attraction : Great!
onlineshoppingfan - squirrelsofubc - grandeur_my - more_income_secrets -
instagram
onekasutbundle
Assalamualaikum.. Mari..Mari..Mari..dipilih,dibelek,dibeli...Barang baik,barang comey,harga cun melecun.... Nama : Nike SB Size kaki. : uk9 Lahir. : Made in indonesia Harga kasut : RM100 Condition. : Canteek macam digambar Penghantaran : Semenanjung RM10 aje..Sabah/Sarawak RM15 COD Kedai : No. 122 Jalan Senai Utama, 5/17 Taman Senai Utama,81400 Senai, Johor. *Sudi sudila like our page on Facebook : one kasut bundle #onekasutbundle#sayajual#kasutbundle#bundlekasut#bundlemalaysia#kasutoriginal#JDT#bazarkaratjb#bazarpaknil#sneakermalaysia#uthm#uitm#utm#politeknik#giatmara#vsco#ootd#klkix#jbkix#johor#skudai#pontian#senai#kulai#kulaijaya#saleng#tampoi#kasutbundlenikesb
jbkix - utm - pontian - politeknik - johor - bundlemalaysia - tampoi - uthm - bundlekasut - ootd - vsco - onekasutbundle - saleng - sneakermalaysia - senai - sayajual - kasutbundlenikesb - kasutoriginal - uitm - kulaijaya - bazarkaratjb - bazarpaknil - kasutbundle - jdt - klkix - skudai - giatmara - kulai -
lokalah - srihomespa_by_juju - mhdasyraff - hafizhamid25 -
instagram
qizzcollection
Jom ramai-ramai ke Booth kami di Jb Street Fest 7-8 february 2015 Angsana Mall Padang C 10 pagi - 10 malam #jbstreetfest #johorbahru #johor #sayajualbeg #sayajualbag #sayajualbaju #sayajual #angsanamall #jb #skudai
sayajual - sayajualbaju - johorbahru - johor - sayajualbag - angsanamall - jbstreetfest - skudai - jb - sayajualbeg -
johnabruzie : Nice Nak robot insta
qizzcollection - suikano - adillaiman_21 -
instagram
byfiefarahim
Hai chuollsss... Betapa girangnya hati beta bila tgk chiller full gituu...hehehee.... 😄🙌🙆😁 . Johorean area #johorbahru #larkin #kampungmelayu #citysquare #skudai Mari mari adik kakak abang boleh place order skrg till this midnite utk #delivery esok 28 Januari 2015. . Minimum order 5botol 200ml @ RM2.50 . Cepat cepat whatsapp Fiefa #0167522348 atau SMS #0177165752
0177165752 - sususegar - johorbahru - 0167522348 - susulejen - jbvendor - delivery - citysquare - susulembu - vendorjb - sayajualsusu - kampungmelayu - joho - vendorwanted - skudai - larkin -
sihat_cantik_ohsem : Mau2. Ade bawak kat opis tak? @byfiefarahim
byfiefarahim : Tidak dibawa ke kantorr dongg @sihat_cantik_ohsem hihii...
shhu.hada : Amsyar minum tak yang @fiefarahim
byfiefarahim : Minum dah berbotol2 dah @shhu.hada ...
shhu.hada : Iyeke means anak i pon da boleh la ea minum ni
byfiefarahim : Boleh je beb. Sbb ni kan susu segar xde bahan pengawet. So far anak i minum xde alergy or cerryberry. @shhu.hada
byfiefarahim : #jbvendor #vendorwanted #vendorjb #sayajualsusu #susulejen #sususegar #joho #susulembu
sihat_cantik_ohsem - shhu.hada - ene_boutiquecafe -
instagram
toys_channel
Captain America (silver) •RM23 inc postage For more details Whatsapp/Telegram/SMS : 012-7160988 #sayajual #sayajualmurah #sayajualmainan #keychain #CaptainAmerica #toys #kids #collection #boy #Malaysiaonline #Malaysia #Johor #johorbahru #skudai #utm #pulaiperdana #pulaiutama #tamanteratai #tamansripulai #tamanuniversiti #bazarpaknil
pulaiutama - pulaiperdana - tamansripulai - sayajualmurah - johor - collection - malaysia - toys - boy - sayajual - kids - keychain - tamanuniversiti - malaysiaonline - bazarpaknil - tamanteratai - utm - johorbahru - sayajualmainan - skudai - captainamerica -
_peanutbunny : awesome page, good day!
suikano - marliyanameor - funtoychannel - ___honeybunny___ -
instagram
ersababyessential
To #kissproofmurah lovers especially #johor #skudai 😄😄😄 #Repost @aimyracloset ・・・ Kiss proof lipstick by @ersababyessential 1 for RM15 2 for RM20 Come & grab yours at @aimyracloset .. For online purchase, please whatsapp to 0197557642. #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - johor - karnivaljualan - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - repost - kissproofmurah - minibazaar - igest - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai - utmbazaar -
suikano - lokalah -
instagram
hayfaalicious
. . yeayyyy kami pun join mini bazaar ya . laksa johor laksa johor main menu yaaa hihiii selain tu ade mcm2, sape kepingin jemput dtg tau ade lbh 20 vendor yg join mini bazar dibawah 1bumbunggg meriah hoiiiii . sale? Cnfrm gigit jari pya la nyesal x dtg ahahhaaa jemputssss yaaa dtg yaa 😘😘 . Repost from @aimyracloset via @igrepost_app, it's free! Use the @igrepost_app to save, repost Instagram pics and videos, Assalammualaikum Ladies.. Sempena Aimyra Closet's Grand Opening, kami akan mengadakan Mini Bazaar utk vendor2 @aimyracloset buat crazy sale.. Baju, tudung, kosmetik and of course la food food food! Food tasting, make-up demonstration, hijab tutorial, happy hour, sume akan dijalankan di Mini Bazaar.. Jom sama2 meriahkan event kecil2 an kami ni.. Butik kami akan beroperasi seperti biasa juga ya.. Light refreshments akan disediakan di dalam butik utk pelanggan2 kesayangan kami.. Ade lagi.. Setiap pembelian RM30 ke atas (*pembelian di dalam butik sahaja) akan dpt goodies bag special dr kami.. Lucky draw pun adaaaaa.. Ape lagiiii.. Jom serbu ramai2.. SAVE THE DATE yaaaa..😊😊😊 #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - utmbazaar - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai -
candyrepublik - nabihahhishamm - ali_yani - bennett.nancy2015 -
instagram
aimyracloset
Muffim cushion for your hijab pins by @chintacraft RM4 each.. Come & grab yours at @aimyracloset . #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - utmbazaar - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai -
azmilpian - chentaelly - rodigiahstrawberry - snmadihah96 -
instagram
aimyracloset
Shawls by @tudungd_anggun Come & grab one at @aimyracloset .. #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - utmbazaar - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai -
candyrepublik - nurliyanaizzah - qaseh_ezzara - chentaelly -
instagram
aimyracloset
Al-Rehab Pocket Perfume & Pen Perfume by @aiwah_saudi_product RM13 each Come & grab yours at @aimyracloset .. #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - utmbazaar - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai -
eriyana993 - shah_rich - iwan_potek89 - aiwah_saudi_product -
instagram
aimyracloset
Kurti by @thehijabgadis RM25 each.. New stocks coming soon.. #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - utmbazaar - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai -
ezzaxrika : Cantik..saiz available? @aimyracloset
aimyracloset : @ezzaxrika byk size diff pattern
candyrepublik - aainaa.ayuni - iwan_potek89 - ezzaxrika -
instagram
aimyracloset
Original Perfume Miniatures by @beautyscent_bykhiez RM35 each Come & grab yours at @aimyracloset .. For online purchase, please whatsapp to 0197557642.. #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - utmbazaar - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai -
eriyana993 - shah_rich - iwan_potek89 - ezzaxrika -
instagram
purplehijabstore
Jgn lupe sy juga disana .. Jualan barng2 hingga habis stok . Harga sangat berbaloi2 👍👍😊by @aimyracloset "Assalammualaikum Ladies.. Sempena Aimyra Closet's Grand Opening, kami akan mengadakan Mini Bazaar utk vendor2 @aimyracloset buat crazy sale.. Baju, tudung, kosmetik and of course la food food food! Food tasting, make-up demonstration, hijab tutorial, happy hour, sume akan dijalankan di Mini Bazaar.. Jom sama2 meriahkan event kecil2 an kami ni.. Butik kami akan beroperasi seperti biasa juga ya.. Light refreshments akan disediakan di dalam butik utk pelanggan2 kesayangan kami.. Ade lagi.. Setiap pembelian RM30 ke atas (*pembelian di dalam butik sahaja) akan dpt goodies bag special dr kami.. Lucky draw pun adaaaaa.. Ape lagiiii.. Jom serbu ramai2.. SAVE THE DATE yaaaa..😊😊😊 #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai" via @PhotoRepost_app
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - utmbazaar - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai -
lokalah - mis_atun - suhanabasar - napier2015 -
instagram
aimyracloset
Kiss proof lipstick by @ersababyessential 1 for RM15 2 for RM20 Come & grab yours at @aimyracloset .. For online purchase, please whatsapp to 0197557642. #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - utmbazaar - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai -
purplehijabstore : @quzahra_shop9
lokalah - qasehuney - amry.kedondong.official - cinta_tasnim_boutique -
instagram
aimyracloset
@purplehijabstore dah restock bawal aidijuma ok.. Jom shopping.. #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - utmbazaar - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai -
putera_bunian_ - aniasnaz - cinta_tasnim_boutique - didieber91 -
instagram
aimyracloset
Victoria Secret Perfume by @beautyscent_bykhiez RM20 each Come & grab yours at @aimyracloset For online purchase, please whatsapp to 0197557642. #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - utmbazaar - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai -
jamilmariana - amry.kedondong.official - cinta_tasnim_boutique - handbag_limitededition -
instagram
aimyracloset
Nour Ain Beautycare by @salimah_gerobokarissa.. Produk keluarab 100% Bumiputera ok.. Jom cube..😊 #butikvendor #vendorjohor #utm #utmskudai #skudai #utmbazar #utmbazaar #bazaarutm #bazaarpaknil #eventjb #eventjohor #igest #jbhappening #karnivaljualan #lokalbrand #lokalah #minibazaar #pulai
utmbazar - eventjb - vendorjohor - igest - bazaarutm - pulai - lokalbrand - bazaarpaknil - eventjohor - utmbazaar - minibazaar - karnivaljualan - jbhappening - utm - butikvendor - lokalah - skudai - utmskudai -
shafiqhafizuddin - ajiboy46 - ahz_licious - amry.kedondong.official -
instagram
Iconosquare feedback