muhammad.hafiz.apis
#vimax ori coklat tok d lelong habis Rm150 seluruh malaysia Vimax berfungsi untuk~tebal~panjang~air mani banyak Menjadikan diri anda lelaki igauan ramai wanita..hehe Fre #poslaju fre #minyaklintah Nak cod area #kl #kualalumpur pon boleh #whatsupp 0192566743 #hafiz Berminat nak menjadi egen dropship?untng 1 botol leh mencecah rm50!!!! #sayajual #jualmurah #fimaxori #vimaxcoklat #aaronaziz #zizanrazak #sitinurhaliza #minyakbelacak #sensapum #sensaoil #sensacream #auramen #aurawhite #minyaklintahtapa #sextoymalaysia#fleshjack #elfiraroy #vasia #terlajaklaris #selamatpagi #dropship
elfiraroy - fleshjack - minyaklintahtapa - sensapum - sensacream - minyaklintah - terlajaklaris - sextoymalaysia - minyakbelacak - whatsupp - jualmurah - zizanrazak - sayajual - vimaxcoklat - dropship - kualalumpur - poslaju - aaronaziz - sensaoil - kl - vasia - vimax - selamatpagi - auramen - fimaxori - sitinurhaliza - aurawhite - hafiz -
crdy_ : Awesome @VinesBeLike
rachelrachiee : Good day!
olshopdress - syie_muhshi - azroyazhari - emeraldglowshop -
instagram
oneone54
Saya bawa 10 cd #fragmen versi Indonesia @ctdk untuk peminat #ctdk di #kualalumpur #malaysia #datositinurhaliza #sitinurhaliza
malaysia - datositinurhaliza - sitinurhaliza - ctdk - kualalumpur - fragmen -
iamxoul : Ini versi indonesia ya, ada duet bersama Chakra Khan @oneone54
oneone54 - sitizoner - hugefactor - jamalabbad12 -
instagram
sitizoner
Nantikan persembahan & perasmian oleh dato siti nurhaliza @ctdk di fiesta muslimah bh 2014 pada hari ini 23 nov 2014.. Jam 12:30 & bertempat di zebra square kl #jumpaandadisana πŸ’‹#sitinurhaliza #sitizoners #bh #beritaharian #fiestamuslimahbh2014
fiestamuslimahbh2014 - sitizoners - sitinurhaliza - jumpaandadisana - beritaharian - bh -
ucu_cake_house - fatinbelladotcom - khairieazim - akiemhassan -
instagram
anasfir
Anda nk jumpa @ctdk & artis2 yg lain? Haa jom pakat ramai2 ke fiesta muslimah bh 2014 HARI INI.. MASUK PERCUMA.. Nantikan persembahan & perasmian oleh dato siti nurhaliza @ctdk di fiesta muslimah bh 2014 pada jam 12:30tgh nie & bertempat di zebra square kl.. :) #SitiNurhaliza #SitiZoners
sitizoners - sitinurhaliza -
fitri_hiswady - lukeadams51 - mieyolhafiz - aiman_iqmal1 -
instagram
wilanurhaliza
By @rfrsl "@ctdk impromptu duet with @krisdayantirl : Jika Kau Tak Datang #vsco #vscocam #sitinurhaliza #ctdk #kdliveinkl2014 #kdliveinkl" via @PhotoRepost_app
vsco - ctdk - sitinurhaliza - kdliveinkl - vscocam - kdliveinkl2014 -
anasfir - khairu.nisa.338 - ilifathahiah - mikadesmita30 -
instagram
wilanurhaliza
By @firlobo "#backstage#KD#Concert #Bodyguard#Dato#SitiNurhaliza#while#waiting#toescorterandhusband#greatdaytoday+πŸ˜₯πŸ˜₯#πŸ‘πŸ‘πŸ‘#ohsemm" via @PhotoRepost_app
bodyguard - concert - kd - waiting - dato - ohsemm - while - toescorterandhusband - backstage - sitinurhaliza - greatdaytoday -
khairu.nisa.338 - ilifathahiah - fadzle44 - susan.alexander2014 -
instagram
firlobo
#backstage#KD#Concert #Bodyguard#Dato#SitiNurhaliza#while#waiting#toescorterandhusband#greatdaytoday+πŸ˜₯πŸ˜₯#πŸ‘πŸ‘πŸ‘#ohsemm
bodyguard - concert - kd - waiting - dato - ohsemm - while - toescorterandhusband - backstage - sitinurhaliza - greatdaytoday -
wilanurhaliza - rendabweilerman - qamillahilmi - kelvinklyne14 -
instagram
kdliveinkl
"@ctdk impromptu duet with @krisdayantirl : Jika Kau Tak Datang #vsco #vscocam #sitinurhaliza #ctdk #kdliveinkl2014 #kdliveinkl" via @PhotoRepost_app
vsco - ctdk - sitinurhaliza - kdliveinkl - vscocam - kdliveinkl2014 -
ionsbt : duo superstar..mudah2an ada konser duet ctdk dan kd..
yusmanida - saidahazila - bambbangtang - aa_ii115 -
instagram
rfrsl
@ctdk impromptu duet with @krisdayantirl : Jika Kau Tak Datang #vsco #vscocam #sitinurhaliza #ctdk #kdliveinkl2014 #kdliveinkl
vsco - ctdk - sitinurhaliza - kdliveinkl - vscocam - kdliveinkl2014 -
sitizoner - jeazril - farhandaudd - amy_yusoff -
instagram
rabiatuladawiyah093
Aku haus ditengah laut Lemas mencari tempat berpaut Kirimkan aku kekuatan Serta pedoman dikesesatan Aku sunyi dalam gembira Perih pedih tanggung derita Sungguh aku bukan wali Yang suci dari hina dan benci 🎀🎀🎀 #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscophile #vscogood #vscogrid #goodnightmalaysia #happyholiday #mohonextracuti #sitinurhaliza
vsco - vscocam - vscogood - goodnightmalaysia - vscophile - vscomalaysia - mohonextracuti - sitinurhaliza - happyholiday - vscogrid -
ainnurosdy : G karok ke??!! Haha
rabiatuladawiyah093 : Mampu karok dalam bilik je sister 😭😭😭 @ainnurosdy
andyto : πŸ‘
suhailisue - andyto - alieyajoe - dylasalleh_ -
instagram
lovablecharming
#SitiNurhaliza #MulaDanAkhir #Lovablecharming
muladanakhir - sitinurhaliza - lovablecharming -
ainnajwaroslan -
instagram
lovablecharming
#SitiNurhaliza #MulaDanAkhir #Lovablecharming
soundcloud - muladanakhir - sitinurhaliza - lovablecharming -
lovablecharming : Songs on #SoundCloud
syazwaniabdrahman - djlexgreen - ayudunno -
instagram
lovablecharming
#SitiNurhaliza #MulaDanAkhir #Lovablecharming
muladanakhir - sitinurhaliza - lovablecharming -
instagram
dioratic
#JikaKauTakDatang @krisdayantirl featuring @ctdk #NowHappening #KrisDayanti #concert #KrisDayantiConcert2014 #plenary Hall #KLCC #SitiNurhaliza
krisdayanticoncert2014 - concert - klcc - plenary - krisdayanti - sitinurhaliza - nowhappening - jikakautakdatang -
_iqinnn - wawa_jb - hyeonggieee_ - azizizakaria91 -
instagram
sini_ada_barang
misai siapa nie yang dah jadi kegilaan wanita2 kat luar sana.. brooch misai unik n cantik sgt2.. sepsang RM16 sahaja!!!! berminat sila pm terus ke http://on.fb.me/1xyW2Bb atau sms/whataps 0175483835/sha nak lihat lebih banyak design brooch?sila klik di sini: http://on.fb.me/1vJosUw harga runcit & borong ada ditulis pada ruangan caption..#broochmurah #cantik #produkborongkaksal #sitinurhaliza#meletop
produkborongkaksal - cantik - broochmurah - sitinurhaliza - meletop -
sini_ada_barang - jam_dindingblender - expressclocks -
instagram
thah_y
Terbaik Bagimu #sitinurhaliza #utkawak 😘😘😘
utkawak - sitinurhaliza -
pakmalausindiket -
instagram
keflinawawi
Bila @ctdk reply Instagram comment 😭😁😳. Belum lagi follow tu.. #facepalm
facepalm - sitinurhaliza - ctdk -
amyzacque : Tu diaaaa
ezsiti : Wowwww....
keflinawawi : @izmanhawk amboihhhhh
keflinawawi : @ezsiti awak dah selalu...
ezsiti : Bestkn #krisdayantiliveinkl @keflinawawi
rmardyart : haha... msti xtdo malam...
keflinawawi : @rmardyart dah start mimpi uols!!! Btw, happy birthday πŸŽ‚πŸŽ‰πŸŽ
rmardyart : haha.. thanks @keflinawawi ..
zahrahsitah - nazr1ahmad - fareezkhaidi - sarah_sunshine94 -
instagram
rahma_harlan
Cerita ertinya dalam Terbuka dan di baca Menjadikan resam warna dunia... Perlahan berdiri lagi Bubarkan mimpi-mimpi Meneruskan tanpa ragu Arahnya aku... Disangka kanku lemah,salah tafsiranmu Jika tak bersuara,akal bersahabat Waktulah yang menjawab,andai di hakimi,ketika jatuh,ku ampuh Disapa keperitan,tenang perasaan Beginipun rintangan,terus perjalanan Zahirnya bagai kaca,cekal berhadapan Menepis sakit,ku bangkit Sesekali diri kalah Bukanlah lemah Oh senjata bijaksana berkuasa Rempuhi ujian Ku menerima segala Takkan gentar langkah Dan menggagahi semua Warna dunia... Terbias segala Sembunyi tiada, Benarnya terpancar...BY Dato Siti Nurhaliza #Warnadunia #fragmen #hiduppenuhwarna #jatuhbangunsdhbiasa #harikemarinadalahmasalalu #akuberusahabangkitdariketerpurukan #agarhiduplebihindah #membunuhbenci #agarmenjaditerbaikbagimu #menjadikanwarnadunia #kausangatbererti #Fragmen #sitinurhaliza #sitizoner #banjarmasin
kausangatbererti - sitizoner - agarmenjaditerbaikbagimu - akuberusahabangkitdariketerpurukan - warnadunia - harikemarinadalahmasalalu - hiduppenuhwarna - menjadikanwarnadunia - banjarmasin - sitinurhaliza - jatuhbangunsdhbiasa - membunuhbenci - agarhiduplebihindah - fragmen -
lotengstory : Slm dear @rahma_harlan jom follow my ig @lotengstory
eva_revamoed : Lagu ini sangat inspiratif sekali bwt ak, bisa bakar semangatku disaat galau melanda... tqvm @ctdk... πŸ’πŸ’š
dikomasa - eva_revamoed - lotengstory - rahmact -
instagram
amalinamardhiah
15seconds - malaypretty - akucintapadamu - sitinurhaliza -
amalinamardhiah : Belanja sedetik lebih satu @deanmomentart
deanmomentart : Xmo...couple dulu...hahahahahaa...
amalinamardhiah : Hamboooiiii.. request boleh potong kaki.. Hahahahaha @deanmomentart
al_fananzainal : Sedapnyaaa suara die @amalinamardhiah
amalinamardhiah : Awk jgn cenggituuuu.. Aluuu itee.. Hahahaha @al_fananzainal
al_fananzainal : Nyanyikan utk kita nanti @amalinamardhiah
amalinamardhiah : Nyanyi depan awk? Shoo shuuweetttt.. Hahahaha @al_fananzainal
sitizoner : πŸ‘
aprednosed - eiwanramli - azaryary - saiamelur -
instagram
sitizoner
#Trivia #AIM21 | Di #AIM09, Dato' Siti Nurhaliza hanya mampu tersenyum dengan kemenangan kali ke - 4, 'Persembahan Vokal Terbaik Wanita' menerusi album Konsert Mega Bukit Jalil 2001. Album #Safa yang dicalonkan dalam kategori 'Persembahan Vokal Terbaik Wanita', 'Album Pop Terbaik' serta lagu "Percayalah" bagi Kategori 'Lagu Terbaik' tidak menerima sebarang pengiktirafan. #AnugerahIndustriMuzik #Malaysia #SitiNurhaliza #AlbumTerbaik #AlbumPopEtnik #AlbumPop #PersembahanVokalTerbaik #Anugerah @CTDK @ROZISANGDEWI @ANUGERAH_INDUSTRI_MUZIK #Safa #KonsertMegaBukitJalil #Percayalah FOLLOW @RadioCTFM @Sitizoner, DJ CTFM @KhyreeQ, Graphic by @miezcraft.
percayalah - albumterbaik - persembahanvokalterbaik - aim09 - albumpop - safa - malaysia - anugerahindustrimuzik - anugerah - konsertmegabukitjalil - aim21 - sitinurhaliza - trivia - albumpopetnik -
muizfaltskog_ : The first winner to win with a live album in that category . While the other nominees were dayang nurfaizah , ziana zain n syafinaz at that time , competing with their studio albums . @sitizoner tu pun still ada org2 yg pertikaikan yg dct tak pernah menang kategori vokal terbaik live dkat ajl . Padahal dia dah menang dua kali dkat aim . The second one was in year 2006 with the albert hall album .
iamzaiszain : Album safa sgt sedap didengar
alonghakimi - aurorabebeh94 - adam_anwar11 - muhammadhaikal61 -
instagram
atosz11
Ambil perhatian.... @ctdk @rozisangdewi #sitizoner #sitinurhaliza
sitinurhaliza - sitizoner -
wilanurhaliza - ilifathahiah - ayyadhidayat3 - nuuraiensz2 -
instagram
radioctfm
#Trivia #AIM21 | Di #AIM09, Dato' Siti Nurhaliza hanya mampu tersenyum dengan kemenangan kali ke - 4, 'Persembahan Vokal Terbaik Wanita' menerusi album Konsert Mega Bukit Jalil 2001. Album #Safa yang dicalonkan dalam kategori 'Persembahan Vokal Terbaik Wanita', 'Album Pop Terbaik' serta lagu "Percayalah" bagi Kategori 'Lagu Terbaik' tidak menerima sebarang pengiktirafan. #AnugerahIndustriMuzik #Malaysia #SitiNurhaliza #AlbumTerbaik #AlbumPopEtnik #AlbumPop #PersembahanVokalTerbaik #Anugerah @CTDK @ROZISANGDEWI @ANUGERAH_INDUSTRI_MUZIK #Safa #KonsertMegaBukitJalil #Percayalah FOLLOW @RadioCTFM @Sitizoner, DJ CTFM @KhyreeQ, Graphic by @miezcraft.
percayalah - albumterbaik - persembahanvokalterbaik - aim09 - albumpop - safa - malaysia - anugerahindustrimuzik - anugerah - konsertmegabukitjalil - aim21 - sitinurhaliza - trivia - albumpopetnik -
amirselayang85 : Teringat masa AIM ni, kebanyakan org nk Dayang menang.. Tp sy suka Dan sokong ct
rosmadicom - hellyzah - khairieazim - hartatisiietiiezonerkahn -
instagram
khyreeq
#Trivia #AIM21 | Di #AIM09, Dato' Siti Nurhaliza hanya mampu tersenyum dengan kemenangan kali ke - 4, 'Persembahan Vokal Terbaik Wanita' menerusi album Konsert Mega Bukit Jalil 2001. Album #Safa yang dicalonkan dalam kategori 'Persembahan Vokal Terbaik Wanita', 'Album Pop Terbaik' serta lagu "Percayalah" bagi Kategori 'Lagu Terbaik' tidak menerima sebarang pengiktirafan. #AnugerahIndustriMuzik #Malaysia #SitiNurhaliza #AlbumTerbaik #AlbumPopEtnik #AlbumPop #PersembahanVokalTerbaik #Anugerah @CTDK @ROZISANGDEWI @ANUGERAH_INDUSTRI_MUZIK #Safa #KonsertMegaBukitJalil #Percayalah FOLLOW @RadioCTFM @Sitizoner, DJ CTFM @KhyreeQ, Graphic by @miezcraft.
percayalah - albumterbaik - persembahanvokalterbaik - aim09 - albumpop - safa - malaysia - anugerahindustrimuzik - anugerah - konsertmegabukitjalil - aim21 - sitinurhaliza - trivia - albumpopetnik -
rosmadicom - msjoey87 - nooraz14 - liah.erc -
instagram
officialaliffsz
Tgh tunggu kak @ctdk ke udara bersama abg nabil di #carta40era
carta40era - witabgnabil - erafm - aim21 - sitinurhaliza - datositinurhaliza -
officialaliffsz : #sitinurhaliza #carta40era #erafm #witabgnabil #AIM21 #datositinurhaliza
datocharlie - zaimzulfadli - zakariafarzana - shahhazwan22 -
instagram
officialaliffsz
Senyuman tengah hari dari kak @ctdk untuk #sitizoners semua....huhuhu selamat tengah hari.....dh lunch??? #SitiNurhaliza #sitizoners #datositinurhaliza #selamattengahhari
datositinurhaliza - sitizoners - selamattengahhari - sitinurhaliza -
azizialim - syura8398 - nooraz14 - masidayu08.sz -
instagram
taukebagdeuter
Karrimor Air Space 35+5..Our price RM170. Kami Taukeh Backpack mempunyai pelbagai koleksi beg Deuter & KARRIMOR dengan harga rendah.. Whatsapp "BAG" ke 012 2215994 untuk order πŸ’ŸβœŒ#backpackers #deuter #sapotlokal #bayanlepas #uiam #iium #mountains #hiking #jongging #backpackfosale #penang #backpackers #karrimor #kl #usm #uiam #camping # sekolah #vacation #training #trecking #travellers #sitinurhaliza #noradanish
iium - hiking - mountains - backpackers - karrimor - bayanlepas - travellers - backpackfosale - uiam - training - camping - noradanish - deuter - usm - vacation - kl - jongging - sapotlokal - sitinurhaliza - penang - trecking -
joshua_james013 : Awesome
rachelrachiee : Good ig page
suhe143_wd : Bang kalo di rupiahin jadi berapa??
taukebagdeuter : @suhe143_wd dalam 616000 belum campor postage nya ke Indonesia... soalan whatsapp saya ke +6012 2215994 ya
rockoutthehoff - placesaroundearth - suhe143_wd - thaqif21 -
instagram
bellanur92
@norshafikadaud hai beautiful ladies outthere!!! nampak x tu? Dato' Siti Nurhaliza pom pakai flower crown u ols. omg omg. cantik bangat. meh sini follow & jenguk igshop @norshafikadaud @norshafikadaud @norshafikadaud mcm2 design flower crown/ headband diamond n shawl ada okeyh. pilih jgn x pilih. dah la harga sgt sgt murah. omg! konfirm rambang mata. boleh pakai pergi grad kawan/ dinner / flower girls pengapit / n bergaya sakan! weeeeeeeeeeeeeee. komfirm meletup β™‘β˜† #reviewbybellanur #sayajualflowercrown #flowercrown #flowercrowncantik #headband #headbanddiamond #sitinurhaliza #shawlcantik #gazashawl #shawlgaza #flowercrowndiamond #instantshawl #wideshawl #sayajualmurah #visitmyig #onlineshopping #bazaarpaknil #convo2014 #degree #uitmstudent #cantik #murah
shawlcantik - murah - sayajualmurah - onlineshopping - flowercrowncantik - headbanddiamond - bazaarpaknil - sayajualflowercrown - flowercrowndiamond - headband - degree - visitmyig - cantik - convo2014 - wideshawl - uitmstudent - flowercrown - sitinurhaliza - reviewbybellanur - instantshawl - shawlgaza - gazashawl -
norshafikadaud : Thank You @bellanur92 .. Ok semua, skrg Saya tgh cari DROPSHIP utk Bisnes PhytoScience.. Awak just promote barang jer, yg lain2 Saya akan uruskan.. Whatsapp Saya jika b'minat..
ikhmalazim - mirafarhayy - iskandarkhalid_ - ch4fabreg4s -
instagram
muslimahtudunghijab
Pastel colors... Antara yg menjadi pilihan customer terchenta. Terima kasih kpd yg order Full Album ➯ #adrianabawalfujisilksatin MATERIAL: βœ” Premium Quality of Fuji Silk Satin (Japan) RETAIL PRICE: ❀ Bidang 50" - RM41 ❀ Bidang 55" - RM43 ❀ Bidang 60" - RM45 POSTAGE (1 pcs): βœ” Semenanjung : RM6 βœ” Sarawak : RM9 βœ” Sabah : RM10 FEATURES: βœ” End curves at the back βœ” Open request for ALL curves Color might a bit vary due to lighting HOW TO ORDER WhatsApp/WeChat/Telegram ☎️ 019-4265111 #alhamdulillah #syukur #tudung #tunang #kahwin #nikah #tudungbawal #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungsatin #wideshawl #wideshawls #wideshawllabuh #emmamaembong #dianaamir #azzaelite #nelydiasenrose #sitinurhaliza #Sabah #Sarawak #ctdk #yatthamzah #helizahelmi #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudungbidang50 #satinsquare #iSellHijab #tudunglabuhkoshibo
sarawak - kahwin - ctdk - tudungbidang60 - dianaamir - yatthamzah - tudungbawal - sabah - nikah - tudunglabuh - wideshawllabuh - tunang - adrianabawalfujisilksatin - helizahelmi - tudungsatin - tudunglabuhkoshibo - isellhijab - tudung - wideshawls - satinsquare - emmamaembong - alhamdulillah - azzaelite - syukur - nelydiasenrose - sitinurhaliza - tudungbidang55 - tudungbawallabuh - wideshawl - tudungbidang50 -
muslimahtudunghijab - paradise_in_the_sun - gethungrygetcurious - puteri178 -
instagram
wilanurhaliza
Congrats sis...... ;) By @haneydoraemon "MilliOns cOngratulatiOns tO @ctdk!! U deserved it!! #sitinurhaliza #sitizoner #asianmusiclegendaward #alhamdulillah #wafuu #wowfantasticbaby #yehet @rozisangdewi with @repostapp.
・・・
@ctdk Asian Music Legend Award #topasiacorporateball2014" via @PhotoRepost_app
sitizoner - wowfantasticbaby - alhamdulillah - wafuu - sitinurhaliza - yehet - asianmusiclegendaward - topasiacorporateball2014 -
syura8398 - mikadesmita30 - muhammadhaikal61 - 4orty3 -
instagram
haneydoraemon
MilliOns cOngratulatiOns tO @ctdk!! U deserved it!! #sitinurhaliza #sitizoner #asianmusiclegendaward #alhamdulillah #wafuu #wowfantasticbaby #yehet @rozisangdewi with @repostapp.
・・・
@ctdk Asian Music Legend Award #topasiacorporateball2014
sitizoner - wowfantasticbaby - alhamdulillah - wafuu - sitinurhaliza - yehet - asianmusiclegendaward - topasiacorporateball2014 -
wilanurhaliza - shiseidofloral_shop - _xeunice - 4orty3 -
instagram
saya.dayana
Congrats SITI!!! @ctdk ASIAN MUSIC LEGEND AWARD! Legend beb!! Legendddd!! #SitiNurhaliza #Sitizoner #Malaysia #asia #music #award
malaysia - sitinurhaliza - music - asia - sitizoner - award -
amikerbrand : nice
hieefee : Very good
addibahazhar - ikanasir2320 - coklatdarirumah - lailykms -
instagram
piihae
Good nite people . #coverSong #bukancintabiasa #sitinurhaliza #noFull #shortVersion #latepost
shortversion - sitinurhaliza - nofull - bukancintabiasa - latepost - coversong -
ian_blaylock : perfect for @talnts
ian_blaylock - wingdynasty87 - milomusic -
instagram
rzlxn_shxh
Having our great night at #topasiacorporateball2014 with our bigboss @datomuzri at #palaceofthegoldenhorses with lots of love from us #karyaseni .. enjoy!
mainevent - sitinurhaliza - top10asiacorporateball2014 - karyaseni - dinner - events - datoct - palaceofthegoldenhorses - ctdk - company - topasiacorporateball2014 -
datomuzri : Cepat lan edit... mentang2 designer.. hehehe
bardyoe81 : Wow lan.. terbaik lh @rzlxn_shxh designer ks
rzlxn_shxh : @datomuzri heheh ofkoss.. sentiasa cepat dan efisien.. heheh :p
rzlxn_shxh : #mainevent #top10asiacorporateball2014 #dinner #company #events @ctdk #datoct #ctdk #sitinurhaliza
kebebeh - alanlanlanlalan - ardly93 - afiz_ben10 -
instagram
Iconosquare feedback