syasyafarzana
#improudofyoudear #ctdk #sitinurhaliza #myIdol #myinspirations#happyindependenceday
myidol - sitinurhaliza - happyindependenceday - ctdk - myinspirations - improudofyoudear -
syasyafarzana - fabodylouseats - bella_verve - atiqsyimir -
instagram
syasyafarzana
#mylove #myIdol #myinspirations #sitinurhaliza #ctdk #happyindependenceday ##worldmusicawards #improudofyoudear
myidol - ctdk - happyindependenceday - worldmusicawards - mylove - sitinurhaliza - myinspirations - improudofyoudear -
syasyafarzana - atiqsyimir - a_and_a_collections - bella_verve -
instagram
winny_90
@ctdk #sitinurhaliza #best_voice_ever #best_singer_in_the_world #sitizonersallovertheworld #diva_asia
best_singer_in_the_world - diva_asia - sitizonersallovertheworld - sitinurhaliza - best_voice_ever -
rifkiyanie - nurraysa_putih_gebu_berseri - lena_lynn - winny_90 -
instagram
seluar_bersalin_murah
Kelebihan seluar bersalin murah. Jom mommies semua..bersalin dengan menutup aurat 😊😊😊😊😊.. Follow IG πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @seluar_bersalin_murah @seluar_bersalin_murah @seluar_bersalin_murah @seluar_bersalin_murah #muslimat #ikim.fm #upinipin #anak #bayi #sayajual #sayang #siapadiana #aaronaziz #sitinurhaliza #tvalhijrah
ikim - bayi - sayajual - muslimat - siapadiana - aaronaziz - tvalhijrah - sitinurhaliza - sayang - upinipin - anak -
arashka17 - bellanur_reviewig_termurah - smartpen_upin_ipin - biofood_nuvchan_beautycare -
instagram
niksuzilawati
Sebelum tdur sapu mureido dulu. Besok pg..tgok cermin.alamak glowing nye. Tu bru satu sapuan je tau. #mureido #murahgiler2 #haniszalikha #sitinurhaliza #stacy #kulitcantik #kulitbersih #glowing #niksuzilawati #tb #fizoomar #kesanpalingawal #kesancepat #express #gebu #putihgebu
sitinurhaliza - gebu - putihgebu - express - stacy - niksuzilawati - kesancepat - kulitbersih - fizoomar - murahgiler2 - glowing - haniszalikha - kulitcantik - tb - mureido - kesanpalingawal -
stacy_lynn0913 - 1facewatchdotcom - syafiqjaguh - shira.shahiera -
instagram
21maidens
Say Yay untuk nak! Say Nay untuk tak nak! #gadgetmalaysia #sayajual #sayajualmurah #gadgetmurah #iphone5 #iphone6 #iphone5s #bazarpaknil #uitm #politeknik #applemalaysia #apple #lokalah #bazaarpaknil #ipod #macuser #ios8 #ipodtouch #repair #iphone6plus #uag #iphoneaccesories #haniszalikha #emmamaembong #sitinurhaliza #neelofahijab
repair - uitm - apple - sayajualmurah - politeknik - neelofahijab - sayajual - ios8 - iphone6plus - bazaarpaknil - uag - iphoneaccesories - applemalaysia - macuser - bazarpaknil - gadgetmalaysia - emmamaembong - ipodtouch - iphone6 - haniszalikha - sitinurhaliza - gadgetmurah - lokalah - iphone5 - ipod - iphone5s -
una_0106 - cik_abang12 - alang.shahril - erwan_jalil -
instagram
iezz_daniel
bila xda keja.. ni la keja kita.. hehehehehe. πŸ™ŠβœŒ. kak iti @ctdk memg always meletop... semoga dipermudahkan segala urusan beliau sekeluarga hendak-Nya.. ameen.. #mybelovedsinger #happiness #sitizoners #superdupersinger #datositinurhaliza #sitinurhaliza #instadaily #instagood
mybelovedsinger - instagood - superdupersinger - datositinurhaliza - sitinurhaliza - sitizoners - instadaily - happiness -
insta_cool_boy20 - yucyyusry - fadzle44 - wanazimwannor -
instagram
21maidens
LELONG!!!!Nak pakai iPhone 6 tapi bajet kurang? Jangan risau, akak ada menjual iPhone 6 clone kualiti tip top dari Korea!!! Nak tahu harga iphone nie? Akak bagi special price! Dulu Iphone 6 RM400, sekarang RM370! Dulu Iphone 6plus RM450, sekarang RM400! πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ Apa kelebihan iphone klon ni dari klon yang lain? 1.Body 100% sama macam original( boleh pakai casing iphone ori) 2. Platform iOS8. Sistem android Kit Kat 4.4.2 3. Memory 8gb 4. Ram 512mb 5. Camera cantik 6. Susah hang Dapat full set. Camera depan 2mp dan camera belakang 8mp. Memang cantik.Boleh whatsapp untuk tengok contoh camera depan dan belakang. Yang beli memang puas hati! Jom grab sekarang! #gadgetmalaysia #sayajual #sayajualmurah #gadgetmurah #iphone5 #iphone6 #iphone5s #bazarpaknil #uitm #politeknik #applemalaysia #apple #lokalah #bazaarpaknil #ipod #macuser #ios8 #ipodtouch #repair #iphone6plus #uag #iphoneaccesories #haniszalikha #emmamaembong #sitinurhaliza #neelofahijab
repair - uitm - apple - sayajualmurah - politeknik - neelofahijab - sayajual - ios8 - iphone6plus - bazaarpaknil - uag - iphoneaccesories - applemalaysia - macuser - bazarpaknil - gadgetmalaysia - emmamaembong - ipodtouch - iphone6 - haniszalikha - sitinurhaliza - gadgetmurah - lokalah - iphone5 - ipod - iphone5s -
roslan.hashim - erwan_jalil - maevatardivel25 - abeyeekim -
instagram
cantiquehijabista
Jangan menangis siapa yg beratur belakang mak jemah ye esok..huhu.. #poslaju #seluarmurah #seluarmawar #candypantsmurah #candypants #baazarpaknil #instantshawl #sayajual #suatupernah #fynnjamal #sitinurhaliza #ct #positive #terimakasih #alhamdulillah
sayajual - seluarmawar - baazarpaknil - positive - instantshawl - poslaju - candypantsmurah - candypants - suatupernah - terimakasih - seluarmurah - sitinurhaliza - alhamdulillah - ct - fynnjamal -
instagram
21maidens
LELONG!!!!Nak pakai iPhone 6 tapi bajet kurang? Jangan risau, akak ada menjual iPhone 6 clone kualiti tip top dari Korea!!! Nak tahu harga iphone nie? Akak bagi special price! Dulu Iphone 6 RM400, sekarang RM370! Dulu Iphone 6plus RM450, sekarang RM400! πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ Apa kelebihan iphone klon ni dari klon yang lain? 1.Body 100% sama macam original( boleh pakai casing iphone ori) 2. Platform iOS8. Sistem android Kit Kat 4.4.2 3. Memory 8gb 4. Ram 512mb 5. Camera cantik 6. Susah hang Dapat full set. Camera depan 2mp dan camera belakang 8mp. Memang cantik.Boleh whatsapp untuk tengok contoh camera depan dan belakang. Yang beli memang puas hati! Jom grab sekarang! #gadgetmalaysia #sayajual #sayajualmurah #gadgetmurah #iphone5 #iphone6 #iphone5s #bazarpaknil #uitm #politeknik #applemalaysia #apple #lokalah #bazaarpaknil #ipod #macuser #ios8 #ipodtouch #repair #iphone6plus #uag #iphoneaccesories #haniszalikha #emmamaembong #sitinurhaliza #neelofahijab
repair - uitm - apple - sayajualmurah - politeknik - neelofahijab - sayajual - ios8 - iphone6plus - bazaarpaknil - uag - iphoneaccesories - applemalaysia - macuser - bazarpaknil - gadgetmalaysia - emmamaembong - ipodtouch - iphone6 - haniszalikha - sitinurhaliza - gadgetmurah - lokalah - iphone5 - ipod - iphone5s -
msyahfiee - chieyra99 - the_blackviper3497 - georginalian20 -
instagram
kasihlaila252
SET KECANTIKAN SET KULIT CANTIK JERAWAT PUDAR,KULIT LEMBUT . . . PROMOSI SET KULIT CANTIK,SIAPA YANG BERMASALAH KULIT MACAM JERAWAT,JERAGAT,KULIT KUSAM,KULIT KERING,PARUT JERAWAT DAN PARUT LAMA HARUSLAH MENCUBA ESP KEGEMARAN RAMAI INI . . Kelebihan ESP😊 -kulit cantik tanpa make up -kulit semakin cerah berseri -jerawat hilang -parut jerawat hilang -kulit lebih anjal -kulit semakin glowing dan berseri -kulit tidak berminyak -kulit tidak kering -kulit semakin lembap -liang pori mengecil -kulit semakin gebu -jeragat hilang -kulit tak kusam -whitehead dan blackhead semakin hilang -selulit hilang -tona kulit lebih sekata -kulit semkain lembut -stretch mark semakin hilang -tumit kaki yang pecah merekah hilang -kulit badan pun cerah dan licin . . Kelebihan vitamin c -Kulit lebih cantik, lembut dan berseri-seri -Kulit lebih cerah secara semula jadi -Kulit lebih flawless and glowing -Kulit tanpa jerawat dan jeragat -Kulit bebas parut dan cela -Kulit tanpa blackheads, whiteheads -Kulit lebih halus dan pori lebih kecil -Kulit bebas minyak, juga tak kering . . Vita e -Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit -Membantu fungsi sistem saraf otak -Meningkatkan daya pertahanan badan -mengekalkan awet muda -menghilangkan lebam bawah mata Berminat boleh hubungi saya Ur trusted sid 0183936945 lala (Harga tidak dinyatakan disini kecuali anda wassap saya.tq) Wasap lala 0183936945 #shaklee2u #jutawanshaklee #vitaminc #vitamine #promosi #vivix #shakleeeffect #shakleemalaysia #setkurus #setcantik #setmurah #freegift #gst #setramadhan #langsing #kurus #coduia #codkepong #codgombak #codwangsamaju #codtamanmelati #codgiantbatucaves #codareakl #sitinurhaliza #noorneelofa #nelydiasenrose #cantik
kurus - setkurus - setmurah - codwangsamaju - codareakl - promosi - coduia - noorneelofa - langsing - codkepong - freegift - codgiantbatucaves - setcantik - gst - shakleeeffect - codgombak - jutawanshaklee - cantik - setramadhan - nelydiasenrose - vitamine - vitaminc - sitinurhaliza - shaklee2u - codtamanmelati - shakleemalaysia - vivix -
kexxin - notmydayups - madin.sophia - dekdaaaa_ -
instagram
21maidens
LELONG!!!!Nak pakai iPhone 6 tapi bajet kurang? Jangan risau, akak ada menjual iPhone 6 clone kualiti tip top dari Korea!!! Nak tahu harga iphone nie? Akak bagi special price! Dulu Iphone 6 RM400, sekarang RM370! Dulu Iphone 6plus RM450, sekarang RM400! πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ Apa kelebihan iphone klon ni dari klon yang lain? 1.Body 100% sama macam original( boleh pakai casing iphone ori) 2. Platform iOS8. Sistem android Kit Kat 4.4.2 3. Memory 8gb 4. Ram 512mb 5. Camera cantik 6. Susah hang Dapat full set. Camera depan 2mp dan camera belakang 8mp. Memang cantik.Boleh whatsapp untuk tengok contoh camera depan dan belakang. Yang beli memang puas hati! Jom grab sekarang! #gadgetmalaysia #sayajual #sayajualmurah #gadgetmurah #iphone5 #iphone6 #iphone5s #bazarpaknil #uitm #politeknik #applemalaysia #apple #lokalah #bazaarpaknil #ipod #macuser #ios8 #ipodtouch #repair #iphone6plus #uag #iphoneaccesories #haniszalikha #emmamaembong #sitinurhaliza #neelofahijab
repair - uitm - apple - sayajualmurah - politeknik - neelofahijab - sayajual - ios8 - iphone6plus - bazaarpaknil - uag - iphoneaccesories - applemalaysia - macuser - bazarpaknil - gadgetmalaysia - emmamaembong - ipodtouch - iphone6 - haniszalikha - sitinurhaliza - gadgetmurah - lokalah - iphone5 - ipod - iphone5s -
plat.pic : Terbaik, follow juga 😍
imranmuhamad338 : Kak bleh tak kak hadiahkan pade sye iphone6 tu bleh org ckp nak bgi org bgi yg kite syg please
_dinarxx21_ - teh_asih - hakim.slember - miszcahaya28.zyra -
instagram
21maidens
LELONG!!!!Nak pakai iPhone 6 tapi bajet kurang? Jangan risau, akak ada menjual iPhone 6 clone kualiti tip top dari Korea!!! Nak tahu harga iphone nie? Akak bagi special price! Dulu Iphone 6 RM400, sekarang RM370! Dulu Iphone 6plus RM450, sekarang RM400! πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ Apa kelebihan iphone klon ni dari klon yang lain? 1.Body 100% sama macam original( boleh pakai casing iphone ori) 2. Platform iOS8. Sistem android Kit Kat 4.4.2 3. Memory 8gb 4. Ram 512mb 5. Camera cantik 6. Susah hang Dapat full set. Camera depan 2mp dan camera belakang 8mp. Memang cantik.Boleh whatsapp untuk tengok contoh camera depan dan belakang. Yang beli memang puas hati! Jom grab sekarang! #gadgetmalaysia #sayajual #sayajualmurah #gadgetmurah #iphone5 #iphone6 #iphone5s #bazarpaknil #uitm #politeknik #applemalaysia #apple #lokalah #bazaarpaknil #ipod #macuser #ios8 #ipodtouch #repair #iphone6plus #uag #iphoneaccesories #haniszalikha #emmamaembong #sitinurhaliza #neelofahijab
repair - uitm - apple - sayajualmurah - politeknik - neelofahijab - sayajual - ios8 - iphone6plus - bazaarpaknil - uag - iphoneaccesories - applemalaysia - macuser - bazarpaknil - gadgetmalaysia - emmamaembong - ipodtouch - iphone6 - haniszalikha - sitinurhaliza - gadgetmurah - lokalah - iphone5 - ipod - iphone5s -
aynaa_amm - waist.training - hakim.slember - fendi200 -
instagram
kasihlaila252
SET KECANTIKAN SET KULIT CANTIK JERAWAT PUDAR,KULIT LEMBUT . . . PROMOSI SET KULIT CANTIK,SIAPA YANG BERMASALAH KULIT MACAM JERAWAT,JERAGAT,KULIT KUSAM,KULIT KERING,PARUT JERAWAT DAN PARUT LAMA HARUSLAH MENCUBA ESP KEGEMARAN RAMAI INI . . Kelebihan ESP😊 -kulit cantik tanpa make up -kulit semakin cerah berseri -jerawat hilang -parut jerawat hilang -kulit lebih anjal -kulit semakin glowing dan berseri -kulit tidak berminyak -kulit tidak kering -kulit semakin lembap -liang pori mengecil -kulit semakin gebu -jeragat hilang -kulit tak kusam -whitehead dan blackhead semakin hilang -selulit hilang -tona kulit lebih sekata -kulit semkain lembut -stretch mark semakin hilang -tumit kaki yang pecah merekah hilang -kulit badan pun cerah dan licin . . Kelebihan vitamin c -Kulit lebih cantik, lembut dan berseri-seri -Kulit lebih cerah secara semula jadi -Kulit lebih flawless and glowing -Kulit tanpa jerawat dan jeragat -Kulit bebas parut dan cela -Kulit tanpa blackheads, whiteheads -Kulit lebih halus dan pori lebih kecil -Kulit bebas minyak, juga tak kering . . Vita e -Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit -Membantu fungsi sistem saraf otak -Meningkatkan daya pertahanan badan -mengekalkan awet muda -menghilangkan lebam bawah mata Berminat boleh hubungi saya Ur trusted sid 0183936945 lala (Harga tidak dinyatakan disini kecuali anda wassap saya.tq) Wasap lala 0183936945 #shaklee2u #jutawanshaklee #vitaminc #vitamine #promosi #vivix #shakleeeffect #shakleemalaysia #setkurus #setcantik #setmurah #freegift #gst #setramadhan #langsing #kurus #coduia #codkepong #codgombak #codwangsamaju #codtamanmelati #codgiantbatucaves #codareakl #sitinurhaliza #noorneelofa #nelydiasenrose #cantik
kurus - setkurus - setmurah - codwangsamaju - codareakl - promosi - coduia - noorneelofa - langsing - codkepong - freegift - codgiantbatucaves - setcantik - gst - shakleeeffect - codgombak - jutawanshaklee - cantik - setramadhan - nelydiasenrose - vitamine - vitaminc - sitinurhaliza - shaklee2u - codtamanmelati - shakleemalaysia - vivix -
be_super_famous - madin.sophia - vitaminbottle.nl - surayu_ayu -
instagram
21maidens
LELONG!!!!Nak pakai iPhone 6 tapi bajet kurang? Jangan risau, akak ada menjual iPhone 6 clone kualiti tip top dari Korea!!! Nak tahu harga iphone nie? Akak bagi special price! Dulu Iphone 6 RM400, sekarang RM370! Dulu Iphone 6plus RM450, sekarang RM400! πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ Apa kelebihan iphone klon ni dari klon yang lain? 1.Body 100% sama macam original( boleh pakai casing iphone ori) 2. Platform iOS8. Sistem android Kit Kat 4.4.2 3. Memory 8gb 4. Ram 512mb 5. Camera cantik 6. Susah hang Dapat full set. Camera depan 2mp dan camera belakang 8mp. Memang cantik.Boleh whatsapp untuk tengok contoh camera depan dan belakang. Yang beli memang puas hati! Jom grab sekarang! #gadgetmalaysia #sayajual #sayajualmurah #gadgetmurah #iphone5 #iphone6 #iphone5s #bazarpaknil #uitm #politeknik #applemalaysia #apple #lokalah #bazaarpaknil #ipod #macuser #ios8 #ipodtouch #repair #iphone6plus #uag #iphoneaccesories #haniszalikha #emmamaembong #sitinurhaliza #neelofahijab
repair - uitm - apple - sayajualmurah - politeknik - neelofahijab - sayajual - ios8 - iphone6plus - bazaarpaknil - uag - iphoneaccesories - applemalaysia - macuser - bazarpaknil - gadgetmalaysia - emmamaembong - ipodtouch - iphone6 - haniszalikha - sitinurhaliza - gadgetmurah - lokalah - iphone5 - ipod - iphone5s -
shxxz_wxni - aynaa_amm - hakim.slember - abeyeekim -
instagram
21maidens
Denim Jacket Saiz: XL Colour: as in picture Measurement: Shoulder: 17"-18" Armhole: 20" Bust: 42" (if button) Length: 24" RM70 Free pos seluruh Malaysia #gadgetmalaysia #sayajual #sayajualmurah #gadgetmurah #iphone5 #iphone6 #iphone5s #bazarpaknil #uitm #politeknik #applemalaysia #apple #lokalah #bazaarpaknil #ipod #macuser #ios8 #ipodtouch #repair #iphone6plus #uag #iphoneaccesories #haniszalikha #emmamaembong #sitinurhaliza #neelofa #denimjacket #denimjaketmalaysia #plussize
repair - uitm - apple - denimjacket - sayajualmurah - sayajual - ios8 - plussize - iphone6plus - iphone5 - bazaarpaknil - denimjaketmalaysia - uag - iphoneaccesories - politeknik - applemalaysia - macuser - bazarpaknil - gadgetmalaysia - emmamaembong - ipodtouch - iphone6 - haniszalikha - sitinurhaliza - gadgetmurah - lokalah - neelofa - ipod - iphone5s -
followerss.insta.rm20 - _dinarxx21_ - msyahfiee - enahakim -
instagram
21maidens
πŸ‡²πŸ‡ΎMERDEKA SALEπŸ‡²πŸ‡Ύ Nak pakai iPhone 6 tapi bajet kurang? Jangan risau, akak ada menjual iPhone 6 clone kualiti tip top dari Korea!!! Nak tahu harga iphone nie? Akak bagi special price! Dulu Iphone 6 RM400, sekarang RM370! Dulu Iphone 6plus RM450, sekarang RM400! πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ Apa kelebihan iphone klon ni dari klon yang lain? 1.Body 100% sama macam original( boleh pakai casing iphone ori) 2. Platform iOS8. Sistem android Kit Kat 4.4.2 3. Memory 8gb 4. Ram 512mb 5. Camera cantik 6. Susah hang Dapat full set. Camera depan 2mp dan camera belakang 8mp. Memang cantik.Boleh whatsapp untuk tengok contoh camera depan dan belakang. Yang beli memang puas hati! Jom grab sekarang! #gadgetmalaysia #sayajual #sayajualmurah #gadgetmurah #iphone5 #iphone6 #iphone5s #bazarpaknil #uitm #politeknik #applemalaysia #apple #lokalah #bazaarpaknil #ipod #macuser #ios8 #ipodtouch #repair #iphone6plus #uag #iphoneaccesories #haniszalikha #emmamaembong #sitinurhaliza #neelofahijab
repair - uitm - apple - sayajualmurah - politeknik - neelofahijab - sayajual - ios8 - iphone6plus - bazaarpaknil - uag - iphoneaccesories - applemalaysia - macuser - bazarpaknil - gadgetmalaysia - emmamaembong - ipodtouch - iphone6 - haniszalikha - sitinurhaliza - gadgetmurah - lokalah - iphone5 - ipod - iphone5s -
msyahfiee - geo_ongg - aikah.mohamad - nuzul_firdaus -
instagram
sofyanitaika
#isengcantik #nyanyinyanyidikamar #singasong #nirmala #sitinurhaliza
singasong - nyanyinyanyidikamar - isengcantik - sitinurhaliza - nirmala -
sinnara1211 - vicky_vpro - aralabu0 -
instagram
fadzoners
Tahniah! @ctdk #happyindependenceday #SitiNurhaliza from @worldmusicawards #Merdeka #sehatisejiwamerdeka2015 #sehatisejiwa #selamatmenyambutharikemerdekaan #Sitizoners #ctdk #Malaysia
merdeka - sehatisejiwamerdeka2015 - ctdk - happyindependenceday - selamatmenyambutharikemerdekaan - malaysia - sitizoners - sitinurhaliza - sehatisejiwa -
adk__sitizoners_ : Menang ape
acikfikrisz : Amazing siti siti siti !
acikfikrisz : @amiyahhh97
azila2805 - _xikwanie - amyrambo51 - errniasmira -
instagram
21maidens
πŸ‡²πŸ‡ΎMERDEKA SALEπŸ‡²πŸ‡Ύ Nak pakai iPhone 6 tapi bajet kurang? Jangan risau, akak ada menjual iPhone 6 clone kualiti tip top dari Korea!!! Nak tahu harga iphone nie? Akak bagi special price! Dulu Iphone 6 RM400, sekarang RM370! Dulu Iphone 6plus RM450, sekarang RM400! πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ Apa kelebihan iphone klon ni dari klon yang lain? 1.Body 100% sama macam original( boleh pakai casing iphone ori) 2. Platform iOS8. Sistem android Kit Kat 4.4.2 3. Memory 8gb 4. Ram 512mb 5. Camera cantik 6. Susah hang Dapat full set. Camera depan 2mp dan camera belakang 8mp. Memang cantik.Boleh whatsapp untuk tengok contoh camera depan dan belakang. Yang beli memang puas hati! Jom grab sekarang! #gadgetmalaysia #sayajual #sayajualmurah #gadgetmurah #iphone5 #iphone6 #iphone5s #bazarpaknil #uitm #politeknik #applemalaysia #apple #lokalah #bazaarpaknil #ipod #macuser #ios8 #ipodtouch #repair #iphone6plus #uag #iphoneaccesories #haniszalikha #emmamaembong #sitinurhaliza #neelofahijab
repair - uitm - apple - sayajualmurah - politeknik - neelofahijab - sayajual - ios8 - iphone6plus - bazaarpaknil - uag - iphoneaccesories - applemalaysia - macuser - bazarpaknil - gadgetmalaysia - emmamaembong - ipodtouch - iphone6 - haniszalikha - sitinurhaliza - gadgetmurah - lokalah - iphone5 - ipod - iphone5s -
_dinarxx21_ - bambam_monstaa - erickomight - wanpokchek -
instagram
jerat_suami
awak cer baca testimoni ni.. . Bertenaga...walaupon slps pulang dari kerja... . Whatsapp PROMOSI ke 01119404803 #sitinurhaliza #ubatkeputihan #cyst #jubah #kualalumpur #peranakanjatuh #tombong #senggugut #hijabista #keputihan #indahnyaberkasihsayang #rahsiarumahtanggabahagia #periodtakteratur #hamil #haidtakteratur #susubanyak #susubadanbanyakdanberkhasiat #rahim #hubungansuamiisterisemakinintim #sakitpuan l #jamu #bazaaronline #Regrann
hijabista - periodtakteratur - rahim - keputihan - peranakanjatuh - sakitpuan - tombong - jubah - senggugut - susubadanbanyakdanberkhasiat - ubatkeputihan - jamu - regrann - kualalumpur - bazaaronline - rahsiarumahtanggabahagia - haidtakteratur - hamil - sitinurhaliza - indahnyaberkasihsayang - cyst - susubanyak - hubungansuamiisterisemakinintim -
tini_kacangsedapperlis : Harga promosi berapa ye sis? @jerat_suami
jerat_suami : @tini_kacangsedapperlis whatsapp sy 01119404803.. Nk bg harga special.. Cepat sbb dh x byk
tini_kacangsedapperlis : Ok2.. @jerat_suami
jerat_suami : @tini_kacangsedapperlis :)
syazlina_sam - nisaa_artnitto - heidibasha - fianz_77 -
instagram
shakleebynazrin
PROMOπŸ”Š PROMOπŸ”ŠPROMOπŸ”Š . Bismillah . Assalamualaikum korang 😘 . Nak tahu tak bulan ni Shaklee ada buat PROMO utk produk ESP tau!!!πŸ‘πŸ˜˜ . Memang setiap bulan akan ada promosi utk produk2 Shaklee ni. So memang rugi la kalau korang lepaskan promo seperti ni😍 . Haa sebelum tu, jom la baca sama sama apa KELEBIHAN ESP ni 😍😍 . . ESP SHAKLEE yang bole:- 🌸 Menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. 🌸 Dapat membantu hilangkan parut jerawat. 🌸 Memberi tenaga berpanjangan serta menjadikan badan semakin sihat dan kurang keletihan. 🌸 Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. 🌸 Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan, 🌸 Menyokong kesihatan imunisasi badan. 🌸 Mengawal paras kolestrol. 🌸 Menyokong kesihatan jantung dan prostat. 🌸 Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik. . Wah!!! Banyaknya kebaikan ESP SHAKLEE ni kan?πŸ‘πŸ‘ . Rugi tau kalau korang tak GRAB PROMO BULAN NI😘 . Macam mana nak order? Nak dapat harga PROMO? . Haa tunggu apa lagi?? Jom whatsapp rain laju2 πŸƒ πŸƒ πŸƒ . 10 TONG ESP yang pertama akan dapat FREE GIFT istimewa dari rain tauπŸ˜˜πŸ‘πŸ‘ . Whatsapp je rain tanpa rasa segan silu . Supervisor to be Nazrin + 60174045942 . #shaklee #shakleehargaahli #shakleeahargastudent #shakleebangi #shakleemalaysia #shakleekajang #shakleegmi #shakleemurah #sayajual #sayanakkurus #setgainweight #shakleepromo #promosishaklee #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #vitamincshaklee #espfreeshaker #vitamincshakleemurah #alfalfamurah #espshakleemurah #ukm #gmi #gmiopenday2015 #lifestyleyouth #aaronaziz #helizahelmihijab #perakian #sitinurhaliza #maherzainofficial
shakleehargaahli - promosishaklee - vitamincshakleemurah - alfalfamurah - espshakleemurah - shakleebangi - shakleegmi - aaronaziz - espfreeshaker - lifestyleyouth - helizahelmihijab - sethamilshaklee - shakleepromo - shakleeahargastudent - sayajual - gmi - setslimmingshaklee - shakleemalaysia - setgainweight - shakleekajang - sayanakkurus - vitamincshaklee - ukm - perakian - setkecantikanshaklee - sitinurhaliza - maherzainofficial - shakleemurah - gmiopenday2015 - shaklee -
ahmadfarizzuan - huzai_ismail - dyanahnzm -
instagram
shakleebynazrin
PROMOπŸ”Š PROMOπŸ”ŠPROMOπŸ”Š . Bismillah . Assalamualaikum korang 😘 . Nak tahu tak bulan ni Shaklee ada buat PROMO utk produk ESP tau!!!πŸ‘πŸ˜˜ . Memang setiap bulan akan ada promosi utk produk2 Shaklee ni. So memang rugi la kalau korang lepaskan promo seperti ni😍 . Haa sebelum tu, jom la baca sama sama apa KELEBIHAN ESP ni 😍😍 . . ESP SHAKLEE yang bole:- 🌸 Menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. 🌸 Dapat membantu hilangkan parut jerawat. 🌸 Memberi tenaga berpanjangan serta menjadikan badan semakin sihat dan kurang keletihan. 🌸 Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. 🌸 Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan, 🌸 Menyokong kesihatan imunisasi badan. 🌸 Mengawal paras kolestrol. 🌸 Menyokong kesihatan jantung dan prostat. 🌸 Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik. . Wah!!! Banyaknya kebaikan ESP SHAKLEE ni kan?πŸ‘πŸ‘ . Rugi tau kalau korang tak GRAB PROMO BULAN NI😘 . Macam mana nak order? Nak dapat harga PROMO? . Haa tunggu apa lagi?? Jom whatsapp rain laju2 πŸƒ πŸƒ πŸƒ . Whatsapp je rain tanpa rasa segan silu . Supervisor to be Nazrin + 60174045942 . #shaklee #shakleehargaahli #shakleeahargastudent #shakleebangi #shakleemalaysia #shakleekajang #shakleegmi #shakleemurah #sayajual #sayanakkurus #setgainweight #shakleepromo #promosishaklee #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #vitamincshaklee #espfreeshaker #vitamincshakleemurah #alfalfamurah #espshakleemurah #ukm #gmi #gmiopenday2015 #lifestyleyouth #aaronaziz #helizahelmihijab #perakian #sitinurhaliza #maherzainofficial
shakleehargaahli - promosishaklee - vitamincshakleemurah - alfalfamurah - espshakleemurah - shakleebangi - shakleegmi - aaronaziz - espfreeshaker - lifestyleyouth - helizahelmihijab - sethamilshaklee - shakleepromo - shakleeahargastudent - sayajual - gmi - setslimmingshaklee - shakleemalaysia - setgainweight - shakleekajang - sayanakkurus - vitamincshaklee - ukm - perakian - setkecantikanshaklee - sitinurhaliza - maherzainofficial - shakleemurah - gmiopenday2015 - shaklee -
ahmadfarizzuan - huzai_ismail -
instagram
advanceslimterlaris
MALU Berselfie Sbb GeMuk?? Biasa pakai baju saiz xxl tapi SELEPAS menggunakan ADVance Slim sy dah pakai baju saiz M .. MUDAH JE 18KG dua bulan p/s : jgn tunggu harga OFFER ini habis dahulu bru nk beli .. GIFT PN TERHAD NI .. komen 'NAK AD' atau sms /whtapps/call ke 012-9998975 #shakleemalaysia#shakleeoriginal#produkkurus#langsing#emmamaembong#zizanrazak#sitinurhaliza#fedtriyahya#begmurah#blousemurah#skirtmurah#tudungbawalmurah#bawalmurah#bawalsequin#bajumuslimah#begmalaysiamurah#sayajual#murah#begtanganmurah#casingmurah#salemalaysia#fossilmalaysia#jamtanganmurah#raybanmalaysia#casingmurah
casingmurah - begmurah - fossilmalaysia - raybanmalaysia - murah - produkkurus - begmalaysiamurah - begtanganmurah - zizanrazak - blousemurah - fedtriyahya - bawalsequin - sayajual - tudungbawalmurah - salemalaysia - emmamaembong - shakleeoriginal - jamtanganmurah - skirtmurah - bajumuslimah - sitinurhaliza - langsing - shakleemalaysia - bawalmurah -
jeeoutlet - shu_shuhada - kakakwangi_ -
instagram
emiyliya
Shhh... "Top Secret" macam mana bleh kurus? Seawal 3-7 hari Terbukti berkesan! Caranya sapu pagi dan malam Dengan mennggunakan "Teknik Sapuan Khas" Feedback yang kami terima Inchloss dan berat hilang Strechmark memudar Mai Whatsapp "SC" jarak "NAMA ANDA" ke +6010-8009941 #Losyenkurussejuk #Secretcorrea #kurus #kuruscepat #kuruskanbadan #kurussebelumraya #kurusun #kurusyo #kurusselamat #gemuk #gemukisawesome #gemuks #gemuk_langsing_tinggi_alami #gemukk #gemuksehat #gemukan #1Asia #malaysia #helizahelmi #aaronaziz #sitinurhaliza #hanizzalikha #SHARE #sayajual #dianaamir #yatthamzah #DeliveryKLarea
hanizzalikha - losyenkurussejuk - kuruscepat - 1asia - dianaamir - deliveryklarea - gemukk - kurus - share - kuruskanbadan - malaysia - gemuks - gemuk_langsing_tinggi_alami - helizahelmi - kurussebelumraya - sayajual - gemuksehat - kurusyo - aaronaziz - yatthamzah - kurusselamat - secretcorrea - gemuk - kurusun - sitinurhaliza - gemukisawesome - gemukan -
kurus_dgn_cmd : Very nice! πŸ˜ƒ
muktar1986tjr - kurus_dgn_cmd - ara_wawa_ - fatburnermegamalaysia -
instagram
sheerashiro
Berminat untuk memiliki Perodua Alza idaman kalbu.. ● CTOS BOLEH CUBA ● FULL LOAN ● TANPA APA2 BAYARAN UNTUK MEMOHON ● 30 HADIAH MENARIK MENANTI ANDA!! Segera contact / pm / wsap / wechat IRA 012 2680372 #perodualovers #perodua #alza #myvi #cimb #keluargabahagia #nakbelikereta #nakbeliperodua #jururawatmalaysia #zianazain #sitinurhaliza #obama #tunmahathir #
alza - cimb - nakbeliperodua - perodua - jururawatmalaysia - myvi - nakbelikereta - tunmahathir - keluargabahagia - sitinurhaliza - perodualovers - zianazain - obama -
anggunzenia - queenleeya - muhammad_raffi99 - qoish_haziq -
instagram
kasihlaila252
SET KECANTIKAN SET KULIT CANTIK JERAWAT PUDAR,KULIT LEMBUT . . . PROMOSI SET KULIT CANTIK,SIAPA YANG BERMASALAH KULIT MACAM JERAWAT,JERAGAT,KULIT KUSAM,KULIT KERING,PARUT JERAWAT DAN PARUT LAMA HARUSLAH MENCUBA ESP KEGEMARAN RAMAI INI . . Kelebihan ESP😊 -kulit cantik tanpa make up -kulit semakin cerah berseri -jerawat hilang -parut jerawat hilang -kulit lebih anjal -kulit semakin glowing dan berseri -kulit tidak berminyak -kulit tidak kering -kulit semakin lembap -liang pori mengecil -kulit semakin gebu -jeragat hilang -kulit tak kusam -whitehead dan blackhead semakin hilang -selulit hilang -tona kulit lebih sekata -kulit semkain lembut -stretch mark semakin hilang -tumit kaki yang pecah merekah hilang -kulit badan pun cerah dan licin . . Kelebihan vitamin c -Kulit lebih cantik, lembut dan berseri-seri -Kulit lebih cerah secara semula jadi -Kulit lebih flawless and glowing -Kulit tanpa jerawat dan jeragat -Kulit bebas parut dan cela -Kulit tanpa blackheads, whiteheads -Kulit lebih halus dan pori lebih kecil -Kulit bebas minyak, juga tak kering . . Vita e -Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit -Membantu fungsi sistem saraf otak -Meningkatkan daya pertahanan badan -mengekalkan awet muda -menghilangkan lebam bawah mata Berminat boleh hubungi saya Ur trusted sid 0183936945 lala (Harga tidak dinyatakan disini kecuali anda wassap saya.tq) Wasap lala 0183936945 #shaklee2u #jutawanshaklee #vitaminc #vitamine #promosi #vivix #shakleeeffect #shakleemalaysia #setkurus #setcantik #setmurah #freegift #gst #setramadhan #langsing #kurus #coduia #codkepong #codgombak #codwangsamaju #codtamanmelati #codgiantbatucaves #codareakl #sitinurhaliza #noorneelofa #nelydiasenrose #cantik
kurus - setkurus - setmurah - codwangsamaju - codareakl - promosi - coduia - noorneelofa - langsing - codkepong - freegift - codgiantbatucaves - setcantik - gst - shakleeeffect - codgombak - jutawanshaklee - cantik - setramadhan - nelydiasenrose - vitamine - vitaminc - sitinurhaliza - shaklee2u - codtamanmelati - shakleemalaysia - vivix -
kexxin - notmydayups - dianatuka612 - madin.sophia -
instagram
21maidens
πŸ‡²πŸ‡ΎMERDEKA SALEπŸ‡²πŸ‡Ύ Nak pakai iPhone 6 tapi bajet kurang? Jangan risau, akak ada menjual iPhone 6 clone kualiti tip top dari Korea!!! Nak tahu harga iphone nie? Akak bagi special price! Dulu Iphone 6 RM400, sekarang RM370! Dulu Iphone 6plus RM450, sekarang RM400! πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ πŸ™ˆ Apa kelebihan iphone klon ni dari klon yang lain? 1.Body 100% sama macam original( boleh pakai casing iphone ori) 2. Platform iOS8. Sistem android Kit Kat 4.4.2 3. Memory 8gb 4. Ram 512mb 5. Camera cantik 6. Susah hang Dapat full set. Camera depan 2mp dan camera belakang 8mp. Memang cantik.Boleh whatsapp untuk tengok contoh camera depan dan belakang. Yang beli memang puas hati! Jom grab sekarang! #gadgetmalaysia #sayajual #sayajualmurah #gadgetmurah #iphone5 #iphone6 #iphone5s #bazarpaknil #uitm #politeknik #applemalaysia #apple #lokalah #bazaarpaknil #ipod #macuser #ios8 #ipodtouch #repair #iphone6plus #uag #iphoneaccesories #haniszalikha #emmamaembong #sitinurhaliza #neelofahijab
repair - uitm - apple - sayajualmurah - politeknik - neelofahijab - sayajual - ios8 - iphone6plus - bazaarpaknil - uag - iphoneaccesories - applemalaysia - macuser - bazarpaknil - gadgetmalaysia - emmamaembong - ipodtouch - iphone6 - haniszalikha - sitinurhaliza - gadgetmurah - lokalah - iphone5 - ipod - iphone5s -
lieyazillyas - ainasyafiqah247 - alang.shahril - wanpokchek -
instagram
shakleebynazrin
PROMOπŸ”Š PROMOπŸ”ŠPROMOπŸ”Š . Bismillah . Assalamualaikum korang 😘 . Nak tahu tak bulan ni Shaklee ada buat PROMO utk produk ESP tau!!!πŸ‘πŸ˜˜ . Memang setiap bulan akan ada promosi utk produk2 Shaklee ni. So memang rugi la kalau korang lepaskan promo seperti ni😍 . Haa sebelum tu, jom la baca sama sama apa KELEBIHAN ESP ni 😍😍 . . ESP SHAKLEE yang bole:- 🌸 Menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. 🌸 Dapat membantu hilangkan parut jerawat. 🌸 Memberi tenaga berpanjangan serta menjadikan badan semakin sihat dan kurang keletihan. 🌸 Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. 🌸 Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan, 🌸 Menyokong kesihatan imunisasi badan. 🌸 Mengawal paras kolestrol. 🌸 Menyokong kesihatan jantung dan prostat. 🌸 Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik. . Wah!!! Banyaknya kebaikan ESP SHAKLEE ni kan?πŸ‘πŸ‘ . Rugi tau kalau korang tak GRAB PROMO BULAN NI😘 . Macam mana nak order? Nak dapat harga PROMO? . Haa tunggu apa lagi?? Jom whatsapp rain laju2 πŸƒ πŸƒ πŸƒ . Whatsapp je rain tanpa rasa segan silu . Supervisor to be Nazrin + 60174045942 . #shaklee #shakleehargaahli #shakleeahargastudent #shakleebangi #shakleemalaysia #shakleekajang #shakleegmi #shakleemurah #sayajual #sayanakkurus #setgainweight #shakleepromo #promosishaklee #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #vitamincshaklee #espfreeshaker #vitamincshakleemurah #alfalfamurah #espshakleemurah #ukm #gmi #gmiopenday2015 #lifestyleyouth #aaronaziz #helizahelmihijab #perakian #sitinurhaliza #maherzainofficial
shakleehargaahli - promosishaklee - vitamincshakleemurah - alfalfamurah - espshakleemurah - shakleebangi - shakleegmi - aaronaziz - espfreeshaker - lifestyleyouth - helizahelmihijab - sethamilshaklee - shakleepromo - shakleeahargastudent - sayajual - gmi - setslimmingshaklee - shakleemalaysia - setgainweight - shakleekajang - sayanakkurus - vitamincshaklee - ukm - perakian - setkecantikanshaklee - sitinurhaliza - maherzainofficial - shakleemurah - gmiopenday2015 - shaklee -
byyourown - huzai_ismail -
instagram
mierul.meg
Ini terjadi tiga tahun yang lalu pada tarikh 1 September 2012... Antara Kenangan Terindah! Berduet with Kak Iti @ctdk! Thanks Kak Iti kerana memberi peluang untuk menyanyi dengan Kak Iti... Bukan sekali tapi saya rasa dah 3 kali saya berduet with Kak Iti! Tapi rasa nervous dan gigil sentiasa menebal! Takut pun ada... Always love you Kak Iti! #Duet #GoldenDreamTercapai #HasratTercapai #KenanganTerindah #LagupunKenanganTerindahSamsons #SitiNurhaliza #ShowRaya #DatoSitiNurhaliza #impromtto
sitinurhaliza - impromtto - kenanganterindah - showraya - goldendreamtercapai - hasrattercapai - datositinurhaliza - lagupunkenanganterindahsamsons - duet -
mierul.meg : @zaffirahzaini Org tu mana nak kenal kita... Hehehe
zaffirahzaini : Ok... bayeklah...
mierul.meg : @zaffirahzaini Kihkih... Tu versi merajuk ke apa tu?
zaffirahzaini : Hahaha... merajuk?? Tu versi bayeklah dengan senyuman melerett dan mata yang sepet. ;p
cteafairuz : Wahhhh bestnya dapat duetttttttt 😍😍😍
salamiah_hassan : Megat masa ni belum jadi kyeh tart lagi @mierul.meg
mierul.meg : @cteafairuz Elehhhhhhhhhh diaaaaaaaaa... Padahal dia lagi banyak.... Eeeeeeeee
mierul.meg : @salamiah_hassan Hahahahahahahahahahahahahahaha!!!! Oiiiii mamaku!!! Cis
thukangsolek - mohdfairuzayzi - shah_imran1995_sz - iera_faziera -
instagram
maisondornetwork
#Repost @emimalaysia with @repostapp ・・・ Repost from @sitizoner - Assalammualaikum jom undi @ctdk Siti Nurhaliza dalam Anugerah Neway K 2015 Siti Nurhaliza tercalon dalam Artis Wanita Terbaik Karoke.. undian boleh di buat sehari 10 undian ... Undi hari2 ye! Undi banyak2 sitizoners gempur!! Undian Tamat pada pukul 11.59pm, 4 September 2015 .. Klik disini utk mengundi siti:- http://anugerahk.newaykb.com.my/vote/ctg/4:neway_wanita #SitiNurhaliza #DatoSitiNurhaliza #Ctdk #Ct #Siti #DCT #DatoSiti #SimplySiti #anugerahkneway2015 #Meletop #singer #Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei #VoiceOfAsia #ArtisWanitaTerbaik #ArtiswanitaTerbaikKaraoke #Karaoke #Neway
voiceofasia - siti - sitinurhaliza - singapore - artiswanitaterbaik - neway - meletop - anugerahkneway2015 - dct - karaoke - ct - singer - malaysia - artiswanitaterbaikkaraoke - brunei - indonesia - datositi - simplysiti - datositinurhaliza - ctdk - repost -
emimalaysia : Kata dah tutup, masih vote lagi me @sitizoner @fadzoners
ctnurfarahaliza_sz : Yer dah tutup,alhamdulillah...@ctdk telah dinobatkan sebagai pemenang...@maisondornetwork @emimalaysia
sitizoner : @emimalaysia maybe mereka cuma update calon2 kot
fadzoners : Yelah kot heheh 😊
helene_lafleche : Beautiful!
jonniezebetha - rkintheusa - theclaricevoice - sell_naraya -
instagram
ditha_novianti
#singing #sitinurhaliza #wajahkekasih iseng πŸ˜‚πŸ˜‚πŸŽ€
wajahkekasih - singing - sitinurhaliza -
braveno : kurang tinggi suaranya... :-D
singing_entertainment - jabrik_srkc - 666records - kang_brendi -
instagram
ditha_novianti
#singing #wajahkekasih #sitinurhaliza #testvokal Gapapa jelek yang penting gw bisa nyanyi bhaakss πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
wajahkekasih - singing - testvokal - sitinurhaliza -
singing_entertainment - ahmat_yunus11 - iqbalqibul17 - rickymse -
instagram
Iconosquare feedback