baldie_irham
Kepada peminat peminat sayeuhh....sayeuuuh ucapkan selamat idul fitri mohon maaf lahir bathin... #al #dubsmash #sitinurhaliza #ctdk #kekinian #kekinianbanget #menggila #banguntidor
menggila - ctdk - al - banguntidor - sitinurhaliza - kekinianbanget - kekinian - dubsmash -
hermawanpriono - tulus_irawan_ - harry_timothy - iswahasanah_89 -
instagram
syasakosmetik
Bergaya di hari raya Rantai channel cantik Persis 916 Rugi tau sape2 tak ambik Harga murah kualiti dijamin Harga kilang runtuh Sempena Aidilfitri Whtsap 01133905408 Stok Amat terhad😲😲😲😲 #emaskorea24k#emaskorea#emasraya#raya2015#sitinurhaliza#almynadia#lindarafar#dynasmokhtar#murah2#murahsangat#onlineads#sayajualmurah#aksesorimurahmalaysia#aksesorismurah#terengganu#onlineshop#mariberniagaonline#emaskoreamurahgiler#channel
almynadia - raya2015 - lindarafar - sayajualmurah - aksesorismurah - murahsangat - emaskorea24k - murah2 - terengganu - onlineshop - dynasmokhtar - emasraya - onlineads - mariberniagaonline - aksesorimurahmalaysia - emaskorea - sitinurhaliza - emaskoreamurahgiler - channel -
espouse_de_najib - aureamalaysia - bentuk.badan.idaman - syasakosmetik -
instagram
nr_by_noraroslan
Suatu ketika dahulu.... cute jerrr wajah2 ni...hehehe.... #sitinurhaliza #hai #fauziahlatiff #artismalaysia #salamlebaran #magazine
hai - magazine - sitinurhaliza - fauziahlatiff - salamlebaran - artismalaysia -
henrikalexander - marlinamustafa - kongdionsaputra - yattt_nassir -
instagram
nurulhhamidon
Download your copy of Zip magazine today, July issue. Start downloading from Play Store or App store. @ctdk @rozisangdewi #zipmagazine #sitizoners #sitizoner #sitizonerborneo #sitinurhaliza
zipmagazine - sitizonerborneo - sitizoners - sitinurhaliza - sitizoner -
imdesmond_hee - hazdizairi - altonmark -
instagram
fadzoners
Welcome kak iti Welcome kak zyee im always support yaw! Hehe πŸ’‹πŸ’‹ 😻 #repost @ctdk Tqsm for all ur support !! I'm so blessed...alhamdullillahπŸ˜»β€οΈβ€οΈπŸ’‹by @rozisangdewi "Terima kasih kpd semua yang telah memuat turun #datositinurhalizaunpluggedalbum2015 di itunes, sportify dan juga mendapatkan Cd, VCD dan DVD pada hari pertama jualannya. πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ." via @PhotoRepost_app #DatoSitiNurhalizaUnplugged #sitinurhaliza #Sitizoners
datositinurhalizaunpluggedalbum2015 - sitizoners - datositinurhalizaunplugged - sitinurhaliza - repost -
cikkycha - nurulashikinmohdzain - saifworld - khairussabirin -
instagram
slenfadzil
Biar yg celik mahupun yg buta, begitu ramai meminati seorang penghibur bernama Siti Nurhaliza @ctdk . Silalah download #ZIP edisi Julai dari AppStore or Google Play Store dgn type 'zip emagazine' dgn percuma Selamat terhibur dgn persembahan Dato Siti bersama Caliph Buskers dan byk lagi paparan memikat. #digitalmagazine #instalike #sitinurhaliza @rozisangdewi . Tq @nizarhafizmustafa and all involved in this Special Raya issue. @iamxoul
instalike - sitinurhaliza - digitalmagazine - zip -
arifin1995 - izrul_idham - rasidah_nazri - roslinda_abuyaziz -
instagram
fadzoners
Ok dah kul 8am jom kita g #PejabatPos #pos nak hantar #PeraduanUnpluggedDatoSitiNurhaliza #Peraduan #peraduanmalaysia nak masuk peraduan ni korang kena beli album #DatoSitiNurhalizaUnplugged di dalam tu ada borang peraduan.. Soalan senang mudah dan beraya hahaha Ok Terima Kasih hehe πŸ˜€ #sitinurhaliza #Sitizoners #VoiceOfAsia #album #albumoftheyears #posmen
voiceofasia - album - peraduan - peraduanunpluggeddatositinurhaliza - pos - pejabatpos - datositinurhalizaunplugged - sitizoners - sitinurhaliza - posmen - albumoftheyears - peraduanmalaysia -
anasmaulana11 - official_fadell - nisshaaa73 - khairussabirin -
instagram
faridsinclair
Otw to ofis sambil layan lagu #Engkau lagu terbaru dari @ctdk ...Lagu ni sangat mantap dari segi susunan lagu, lirik dan opkos vokal CT sendiri... @ade_govinda #konsertunpluggeddatositinurhaliza2015 #Engkau #sitinurhaliza #Datositinurhaliza #malaysia
malaysia - konsertunpluggeddatositinurhaliza2015 - datositinurhaliza - sitinurhaliza - engkau -
eddymohamad : Kemain. Sampai office transfer lagu please.
faridsinclair : Lalalalalalalal @eddymohamad 😜😜😜
ade_govinda : @faridsinclair : bangun pagi membaca caption ini membahagiakan sekali. Trimakasih sdh suka #Engkau , dan suara indah @ctdk memang membuat lagu ini sangat kuat❀️
raja_fadhilah : ok... sedap
izz_faiez - fizz_daud - szyucyyusry - chef_mhs -
instagram
koleksimawardahmerah
Telekung Lycra Plain (Embossed) HARGA : RM135 (exc postage) Material: High quality embossed lycra FREE SIZE Measurements: Panjang hadapan: 41-43" Panjang belakang: 44-46" Labuh kain: 42-44" [Kain bergetah] Please expect some differences from the measurements given Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings Berminat sila pm/whatsapp 019-9850805 #Koleksimawardahmerah #ctdk #yatthamzah #sitinurhaliza #uitm #update #upm #um #unisel #utm #sayajual #telekung #murah #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion
ctdk - telekung - murah - yatthamzah - update - koleksimawardahmerah - sayajual - upm - uitm - utm - um - muslimah - sitinurhaliza - unisel - muslimahfashion - muslimahwear -
alingold - najihahaznal - fiqalittleshop - hhamidahh -
instagram
koleksimawardahmerah
Telekung Lycra Plain (Embossed) HARGA : RM135 (exc postage) Material: High quality embossed lycra FREE SIZE Measurements: Panjang hadapan: 41-43" Panjang belakang: 44-46" Labuh kain: 42-44" [Kain bergetah] Please expect some differences from the measurements given Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings Berminat sila pm/whatsapp 019-9850805 #Koleksimawardahmerah #ctdk #yatthamzah #sitinurhaliza #uitm #update #upm #um #unisel #utm #sayajual #telekung #murah #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion
ctdk - telekung - murah - yatthamzah - update - koleksimawardahmerah - sayajual - upm - uitm - utm - um - muslimah - sitinurhaliza - unisel - muslimahfashion - muslimahwear -
gold916999 - alingold - fiqalittleshop - menariquesshoppe -
instagram
koleksimawardahmerah
Telekung Lycra Plain (Embossed) HARGA : RM135 (exc postage) Material: High quality embossed lycra FREE SIZE Measurements: Panjang hadapan: 41-43" Panjang belakang: 44-46" Labuh kain: 42-44" [Kain bergetah] Please expect some differences from the measurements given Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings Berminat sila pm/whatsapp 019-9850805 #Koleksimawardahmerah #ctdk #yatthamzah #sitinurhaliza #uitm #update #upm #um #unisel #utm #sayajual #telekung #murah #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion
ctdk - telekung - murah - yatthamzah - update - koleksimawardahmerah - sayajual - upm - uitm - utm - um - muslimah - sitinurhaliza - unisel - muslimahfashion - muslimahwear -
gold916999 - chumetpowergold - richglow_hq - alingold -
instagram
koleksimawardahmerah
Telekung Lycra Plain (Embossed) HARGA : RM135 (exc postage) Material: High quality embossed lycra FREE SIZE Measurements: Panjang hadapan: 41-43" Panjang belakang: 44-46" Labuh kain: 42-44" [Kain bergetah] Please expect some differences from the measurements given Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings Berminat sila pm/whatsapp 019-9850805 #Koleksimawardahmerah #ctdk #yatthamzah #sitinurhaliza #uitm #update #upm #um #unisel #utm #sayajual #telekung #murah #muslimah #muslimahwear #muslimahfashion
ctdk - telekung - murah - yatthamzah - update - koleksimawardahmerah - sayajual - upm - uitm - utm - um - muslimah - sitinurhaliza - unisel - muslimahfashion - muslimahwear -
gold916999 - chumetpowergold - hijabeymember - menariquesshoppe -
instagram
muriey_story
Throwback Meet & Greet Simply Siti Dihati With Dato' Siti Nurhaliza Kuantan Pahang β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†β˜† #erumahsi_pic #SITIZONERS #sitinurhaliza #simplysitidihati2015 #kuantan #pahang #selfie #selfienation #selfies #Tags #me #love #pretty #handsome #instagood #instaselfie #selfietime #face #shamelessselefie #life #hair #portrait #igers #fun #followme #instalove #smile #igdaily #eyes #follow
instaselfie - kuantan - love - pretty - tags - selfienation - selfie - instalove - life - hair - igdaily - shamelessselefie - igers - portrait - follow - instagood - eyes - selfietime - handsome - me - selfies - erumahsi_pic - simplysitidihati2015 - face - sitizoners - sitinurhaliza - fun - smile - pahang - followme -
ctnur_suaramu : Mcm mn nak dpt bergambar bersama ct ye, kena beli produk ss seratus ke atas ke @muriey_story
muriey_story : @ctnur_suaramu klu simoly siti d hati...mmg kene beli produk
ctnur_suaramu : Oh, kena beli atas seratus ek @muriey_story
muriey_story : @ctnur_suaramu yup..minimum rm100...
azuwansulaiman - dato_faisal - ryan.media - shizariindrawan -
instagram
dewi_shara
#sitinurhaliza#singing##myvoice#cintakubukandiataskertas .#karaoke .#tadisore .
cintakubukandiataskertas - myvoice - sitinurhaliza - singing - tadisore - karaoke -
anindhya08 - sarmila_29 - wikayatun - fadhilsukmadian -
instagram
liiahkarim
Because I cannot wait for the physical CD. So I'll listen to it first. And get the VCD once it reaches Singapore #sitinurhalizaunplugged #sitinurhaliza #datositinurhalizaunpluggedalbum2015 #myidol #since1997 @kartini81 you wait for VCD. Hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
sitinurhalizaunplugged - datositinurhalizaunpluggedalbum2015 - myidol - sitinurhaliza - since1997 -
fyqaasue - umarnurfitri - rozisangdewi - d_yahh -
instagram
shirinroslan
Testing testing. Mikraj Cinta.. #datositinurhalizaunpluggedalbum2015 @ctdk @rozisangdewi @hafizhamidun #mikrajcinta #sitizoners #sitinurhaliza
sitizoners - datositinurhalizaunpluggedalbum2015 - mikrajcinta - sitinurhaliza -
lyanaaziz : Fuhhhhhhhhhhh... πŸ‘πŸ»
lena_lynn : nice sis!!! smpi hati gelapkan sey πŸ˜‚πŸ˜‚ sedap tau!!
nazrulnazari : Ehhh knpa sedap nih. Hahaha nice πŸ‘
shirinroslan : @lyanaaziz Haha thank you horr.. Selamat berpuasa.. ☺️
shirinroslan : @lena_lynn Thank you sis!! Hehe.. segan nak tunjuk muka, sebab tu gelap. πŸ˜‚
shirinroslan : @nazrulnazari Thank youuu.. ☺️
asyura_fernandez - mar_liena - lena_lynn - kembarasufi86 -
instagram
hyrulanuar
20 tracks - Live performances from the recent Unplugged Concert @ Istana Budaya. Great production! Plus, 3 bonus killer ballads. Bought the album on iTunes -- now i want the DVD! Oh it's on Vinyl too! Madly in love, and hooked, with the 3 new songs. Congratulations Kak iti @ctdk! #sitinurhaliza #datositinurhaliza #voiceofasia #datositinurhalizaunplugged #unplugged #concert #istanabudaya #music #datositinurhalizaunpluggedalbum2015
voiceofasia - concert - datositinurhalizaunpluggedalbum2015 - datositinurhalizaunplugged - datositinurhaliza - sitinurhaliza - music - istanabudaya - unplugged -
giovanihomme : Wow! Nice...!
kyrelrosli : Too fast selling kt sini. X sempat nk grab one! T_T
fatinmok20 - nurhuda1009 - _zulxikax7_ - nbbms_ -
instagram
mierul.meg
Antara naskhah yang tidak pernah sesal dimiliki! Seusai pembelian di iTunes malam tadi kaki tetap melangkah mencari bagi memenuhi tuntutan jiwa yang mahu memegang buah tangan Siti Nurhaliza yang indah... Tiada kata dapat diucap! Membuai + syahdu + indah malam saya... Terima kasih kerana menemani hari malam sunyi saya... Mengimbau malam konsert ini diadakan, saya duduk dibarisan hadapan bersama Sitizoners yang lain menyaksikan beliau tanpa lelah menghiburkan ribuan yang ada di Istana Budaya. Inilah konsert sebagai pelengkap impian beliau! Tahniah Siti Nurhaliza... Garapan dan penghasilan yang bermutu! Aku Cinta Padamu! Bakal terus menghiburkan halwa telinga ini setiap hari mendatang. Jom kerja sambil layan dendangan unplugged lagu2 beliau menerusi headphone #audiotechnica yang tak perlu diragui mutu bunyi. Penuh telinga... #Unplugged #DatoSitiNurhalizaUnplugged #SitiNurhaliza #AlbumKonsert #KonsertUnpluggedSitiNurhaliza #IstanaBudaya #Sitizoners #Sitizone
datositinurhalizaunplugged - sitizoners - sitinurhaliza - sitizone - konsertunpluggedsitinurhaliza - istanabudaya - audiotechnica - albumkonsert - unplugged -
mierul.meg : Puas Shah... Beza dr dgr di iTunes!!! Haha! Puas!!! @shah_arshad . Nak beli DVD habis le pulok... Comel je suara @ctdk dalam ni... Hahaha
azwanhashim2 : Wowwww! Hebat setia ceria anda! HahahahaπŸ‘πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜
fly_halizor : Nak beli DVD la nanti πŸ˜›πŸ˜› @mierul.meg
mierul.meg : Hahaha... abe Felaiiii!!! Nanti beli suh Kak Iti sign k. And i want u to sign too! Kihkih @fly_halizor @crankymusic Aubrey pun kena sign! Wajib!
mierul.meg : And also congrates to @fedtriyahya for the beautiful Mikraj Cinta! πŸ˜™
kamarool : Terima kasih di atas pembelian. #ehhhhhh
aarolbome : Bestkan 😊
mierul.meg : Ahaaaaa sangattttt @aarolbome best best best
ptra__ - asm2014_diana - solehin_hin - aizzatfaudzi -
instagram
faridsinclair
Kepada yang ingin mendapat Beg Eksklusif ni jgn lupa masuk peraduan yang terdapat di dalam setiap Album CD, VCD,DVD ...Terhad kepada 500 pemenang sahaja...Memang cun beg ini.. Soalan mudah sahaja kalau anda peminat setia Dato @ctdk 😘😘😘😘 #konsertunpluggeddatositinurhaliza2015 #sitinurhaliza #Datositinurhaliza
konsertunpluggeddatositinurhaliza2015 - datositinurhaliza - sitinurhaliza -
armyunus - nfyp - hasw_ady - eoidzuan -
instagram
miyaaabeauty
MONALISA SLIMMING SUIT Dengan teknologi jepun infra-red rays. bertujuan utk: -melangsingkan tubuh -mudah menurunkan berat badan -dapat mengurangkan kadar lemak pada tubuh -menjaga bentuk badan ideal terutama ketika memakai dress/kebaya Free size (max weight 85kg) #miyaaabeauty #korsetmurah #original #hoi #hargaborong #hoi #kosmetikmurah #promosiraya2015 #sayajualmurah #sayajualmurah #supplementmurah #student #sitinurhaliza #artishot #johor #pahang #perlis #selangor #uitm #cantik #unikl #igshopmurah #promosiraya2015 #raya #sayajual #igshopmalaysia #sayajualmonalisa #promosionlineshop #hargaborong sms or whatsapp 012-5471591
kosmetikmurah - sayajualmonalisa - sayajualmurah - korsetmurah - perlis - selangor - miyaaabeauty - promosiraya2015 - student - hargaborong - johor - promosionlineshop - igshopmalaysia - sayajual - supplementmurah - unikl - igshopmurah - uitm - cantik - hoi - raya - artishot - sitinurhaliza - pahang - original -
swccmy : ❀❀❀ always be awesome!
swccmy - explorite - bythewoo -
instagram
hafizeehasbollah
Dari KLCC ke Subang untuk sebuah karya yang lunak ditelinga dan indah dimata, Menatap Dalam Mimpi yang syahdu dan Engkau yang gila, Mikraj Cinta yang indah adalah sangat berbaloi hoi! #SitiNurhaliza #sitinurhalizaunplugged #universalmusicmalaysia #emimalaysia #sitinurhalizaproductions #rockcorner
emimalaysia - sitinurhaliza - sitinurhalizaunplugged - sitinurhalizaproductions - rockcorner - universalmusicmalaysia -
ray_matnih : Rock corner di KLCC telah ditutup..
faridsinclair - nuranas91 - leeyfadhzly10 - szyucyyusry -
instagram
mahdewipuspa
#SitiNurhaliza #flipagram dibuat dengan @flipagram Lihat video sepenuhnya di flipagram.com/MahdewiPuspaEbolAzis @syukranita @srikamsyatu
flipagram - sitinurhaliza -
arfiandi_kurnia_ramadhan - rhanisafitri - reflixapp -
instagram
faridsinclair
Finally dpt gak album yang sangat - sangat saya nantikan #datuksitinurhalizaunplugged2015 . Tak sabar nak dengar alunan vokal @ctdk dalam album ini. Antara lagu yang sangat saya nak dengar semula kerana tak puas dengar masa konsert adalah #MembunuhMembenci, Medley Jerat Percintaan & Gelora Asmara, Medley Sanubari, Terbaik Bagimu & Kau Sangat Bererti dan sudah tentu lagu terbaru dari @ctdk #MenatapDalamMimpi, #Engkau , #MikrajCinta.. Ok nak layan dlm kereta... Lagu Engkau sangat best...First time dengar dh jatuh cinta #konsertunpluggedsitinurhaliza2015 #sitinurhaliza #konsertunpluggeddatositinurhaliza2015
engkau - konsertunpluggeddatositinurhaliza2015 - membunuhmembenci - mikrajcinta - sitinurhaliza - konsertunpluggedsitinurhaliza2015 - menatapdalammimpi - datuksitinurhalizaunplugged2015 -
ansoryahmad : @faridsinclair thx info nya broo,,,segera meluncur ke to CD terdekat,,,
ade_govinda : @faridsinclair : Thanks for like #Engkau , surprise hari ini banyak mention yang suka lagu #Engkau di album terbaru @ctdk , ❀️❀️❀️❀️
faridsinclair : Mmg best bangat lagu #Engkau ..Congrats bro ...Hope next time compose lagi lagu untuk @ctdk yaa.. Melodi dah liriknya sangat indah.. 😘😘😘 @ade_govinda
ade_govinda : A M I N πŸ™ dengan senang hati❀️
kembarasufi86 : @ade_govinda sgt asyik dgr vokal yg dialun Dato Siti utk #Engkau
eddymohamad : OH MAI GOD Abg Farid! Ahahahaha. X sangka jumpa sini #sitinurhaliza ahahaha. Pinjam okay DVD tu.
amirulnamaku : @faridsinclair:bole tye.? Album tu harge bape ea??
faridsinclair : RM44.90 @amirulnamaku
rose.ezalia - dominasi_lelaki - nabiela_natasha - bykeess_ -
instagram
fadzoners
Alhamdulillah.. @ctdk Fadz #Selfie #DVD dan #CD πŸ’Ώ #DatoSitiNurhalizaUnplugged sudah digenggami!! #rockcorner #TheCurve #Damansara sudah #SOLDOUT macam pisang 🍌 goreng #PANAS !! Esok Lusa #Stock baru sampai.. Maaf kawan2 #Sitizoners fadz Tidak Ambil #order sebab tidak dapat beri commitmend utk ini... Lagipon rock corner #KLCC sudah tiada huhu Kalau korang nk beli #Online boleh pergi ke #Facebook #SitiNurhalizaTaruddinOfficial ada post tentang order online tq... Ayuhh kita support #SitiNurhaliza !!! #VoiceOfAsia #Superstar #Megastar #meletop #hlive #Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei #World πŸ™ŒπŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™‹πŸ™Œ
voiceofasia - brunei - damansara - singapore - selfie - klcc - rockcorner - cd - malaysia - datositinurhalizaunplugged - facebook - thecurve - meletop - cemas - world - sitinurhalizataruddinofficial - soldout - superstar - dvd - indonesia - panas - sitinurhaliza - online - sitizoners - megastar - hlive - order - stock -
saidatarudin : tqqq uollsss ...
fadzoners : Welcome kak @saidatarudin borong jgn xborong hahaha kasi #Cemas itu tokeh kedai CD hahahahaha πŸ˜‚
nazrulazizi : Wow! Love your photo ;)
fadzoners : Tq hehe love u @nazrulazizi 😻😘
mkhairi90 : rock corner klcc xde dh ke? smlm p situ tp hairan dh xde.... selalunya klcc antara yg terawal boleh dpt.... sob3...last2 beli on9 je...
amrey57 : @fadzoners nak cd dan vcd ni juga
fadzoners : @mkhairi90 aah dh tutup dh huhu sedih huhu
fadzoners : @amrey57 haha jom2x 😊
amrey57 - bunda_nadisa - therealwawa_67 - nurfadzrianaradzuan -
instagram
ikrammuzammil
Alhamdulillah berjaya mendapatkan CD dan DVD Unplugged pada hari pertama dilancarkan di Rock Corner Subang Parade... Sangat berpuas hati dengan album ini... Semoga yang lain juga menikmati album Unplugged ini... Tahniah buat semua yang terlibat... 😘😘😘 #sitinurhaliza #sitizoners #unplugged #rockcorner #subangparade #instapic #instadaily #instaphoto #igers #igday #igmalaysia #love #loveit #happy #moments #vsco #vscocam
love - moments - loveit - instapic - rockcorner - instaphoto - instadaily - vsco - unplugged - happy - igmalaysia - igday - sitizoners - subangparade - sitinurhaliza - vscocam - igers -
izzatulasyiqin : Haruslahhh sir @ikrammuzammil ... Kalau sir tak bawak, saya tak tahu bile saya ley jumpe siti tau. Thank you sir
ikrammuzammil : @izzatulasyiqin org lain saya bawa waktu meet and greet je... Izz saya bawa gi tgk concert terus... Hahaha πŸ˜‚
izzatulasyiqin : Tu laaaa. Terharu tau sir @ikrammuzammil
ikrammuzammil : @izzatulasyiqin terharu sampai skrg ke?? Hahaha
ikrammuzammil : @dominasi_lelaki semua org menantikan album ini... Td pun tinggal sikit je lagi copy... Hehehe
izzatulasyiqin : Ye la sir @ikrammuzammil
fjglow : Ikram, boleh x saya nak kirim cd & vcd dengan awak?
encik_coffie : Yaaiii.. dh dpt dh.. I x sabaa nak jgaaa...... :)
zairinazri - strbnts - aishah942 - myinstadeal -
instagram
afiqueazmir
Alhamdulillah... #Ramadhan #Idol #datositinurhalizaunpluggedalbum2015 #Singing #Passion #sitinurhaliza
datositinurhalizaunpluggedalbum2015 - passion - sitinurhaliza - singing - ramadhan - idol -
afiqueazmir : @haziq.ridzuan tu laa. Dari pagi menunggu. Dapat je phone call terus gi pick up. πŸ˜… yupp that's d price πŸ‘†πŸΌ
afiqueazmir : @dominasi_lelaki In Sha Allah ade rezeki tu. no worries k. ☺️
muhd_azam7 : Beli kat mana
afiqueazmir : @muhd_azam7 Rock Corner The Curve. Cepat! Td still byk lg. baru sampai kul 6pm td.
naemanajwa : @afiqueazmir muka mcm cina sikit . hehe . bye πŸ’…πŸ»
afiqueazmir : @naemanajwa πŸ˜…
encik_coffie : Jelezzzzznynnyahhh.....
afiqueazmir : @encik_coffie Go and grab it ASAP! Album n vocal terbaik! 😁
zackfaezal - miela_haniff1611 - fara_sayang - insttafrreef0ll0wrrzz -
instagram
barang_murah_di_sini
Garlic Pro Peeler Slicer Easy Sometimes dicing garlic can be a real pain, but now you can make quick work of garlic with the Garlic Pro E-Zee-Dice, the worlds first no-touch garlic dicer. Just drop a couple cloves of peeled garlic into the Garlic Pro, twist and you're done! Get every bit of the fresh garlic taste you love right in the pan with no waste and easy cleanup! Use the Garlic Pro E-Zee-Dice to chop hot peppers, shallots, nuts and even candies for sundae toppings. Now you can chop almost anything hands free with Garlic Pro! Price : RM25 SM/RM30 SS To order whatsapp 0173186428
bvr - begmurah - symaskincare - secretbustup - lisasurihani - instaniaga - shilaamzah - johor - babiesblink - aaronaziz - rozitachewan - sayabeli - jubah - satinskinz - terengganu - sayajual - tudung - bvrcollagen - visitmyig - noradanish - bazarpaknil - sayajualmurah - kelantan - radiglow - kasutmurah - sitinurhaliza - kereta - aurawhite - jubahmurah -
barang_murah_di_sini : #sayajual #sayajualmurah #sayabeli #instaniaga #visitmyig #babiesblink #radiglow #satinskinz #symaskincare #aurawhite #tudung #bvr #sitinurhaliza #kasutmurah #begmurah #noradanish #shilaamzah #jubah #lisasurihani #aaronaziz #bvrcollagen #rozitachewan #kereta #kelantan #terengganu #johor #bazarpaknil #jubahmurah #secretbustup
tips.pelangsingan.badan - victorious_triumph - bythewoo - 24tinystore -
instagram
barang_murah_di_sini
Pedi Spin Remove Calluses New & Low Cost Pedi Products! Gently Removes Calluses & Dry Skin -The Pedi Spin instantly removes dry, rough patches, calluses & dead skin -It's an easy way to enjoy smooth, soft feet -The shaving will be collected in the head of the device for easy cleanup, so it's mess free! -The Pedi Spin is two speeds & is battery powered (4 AA batteries - not included) -Can use it on your heels, soles & toes! Price : RM30 SM/RM35 SS To order whatsapp 0173186428
bvr - begmurah - symaskincare - secretbustup - lisasurihani - instaniaga - shilaamzah - johor - babiesblink - aaronaziz - rozitachewan - sayabeli - jubah - satinskinz - terengganu - sayajual - tudung - bvrcollagen - visitmyig - noradanish - bazarpaknil - sayajualmurah - kelantan - radiglow - kasutmurah - sitinurhaliza - kereta - aurawhite - jubahmurah -
barang_murah_di_sini : #sayajual #sayajualmurah #sayabeli #instaniaga #visitmyig #babiesblink #radiglow #satinskinz #symaskincare #aurawhite #tudung #bvr #sitinurhaliza #kasutmurah #begmurah #noradanish #shilaamzah #jubah #lisasurihani #aaronaziz #bvrcollagen #rozitachewan #kereta #kelantan #terengganu #johor #bazarpaknil #jubahmurah #secretbustup
happyskinradia : Cantik
obme15 - kar.raox - eeytamood - cakesdelemari -
instagram
barang_murah_di_sini
Portable Baby Bottle Warmer Heater Mammy always want to feed the babies with warm milk, however, it takes time for mammy to warm the milk from time to time! Efficient heating technique makes the heating fast and temperature accurate and can be self-regulated. Suitable for various baby foods: milk, gruel, etc. Cute, portable and convenient for cleaning. Auto heat, keep the temperature constant Size: 12.5cm X 11cm X 8cm Warning! No water directly poured into the warmer Price : RM40 SM/SS To order whatsapp 0173186428
bvr - begmurah - symaskincare - secretbustup - lisasurihani - instaniaga - shilaamzah - johor - babiesblink - aaronaziz - rozitachewan - sayabeli - jubah - satinskinz - terengganu - sayajual - tudung - bvrcollagen - visitmyig - noradanish - bazarpaknil - sayajualmurah - kelantan - radiglow - kasutmurah - sitinurhaliza - kereta - aurawhite - jubahmurah -
barang_murah_di_sini : #sayajual #sayajualmurah #sayabeli #instaniaga #visitmyig #babiesblink #radiglow #satinskinz #symaskincare #aurawhite #tudung #bvr #sitinurhaliza #kasutmurah #begmurah #noradanish #shilaamzah #jubah #lisasurihani #aaronaziz #bvrcollagen #rozitachewan #kereta #kelantan #terengganu #johor #bazarpaknil #jubahmurah #secretbustup
obme15 - tips.pelangsingan.badan - prettyskinnyradia - dviyasri_ann -
instagram
remy_211
Sukaaaaa! 😍 #unplugged #sitinurhaliza #spotify
spotify - sitinurhaliza - unplugged -
shawn_s310 - amalinaellias - faezlee - fizhelmi -
instagram
izzlatif
My current favourite from @ctdk 's new Unplugged album. I am totally in love with Engkau 😍 #SitiNurhaliza #SitiNurhalizaUnplugged
sitinurhalizaunplugged - sitinurhaliza -
thefieomar : Wah dah beli
izzlatif : @thefieomar 😌😌
farnman - iam_riel - asyiqin_ikin_ - morni_ahmad -
instagram
khyreeq
#SimplySiti #SimplySitiDiHati #OneHeartOneDream #SitiNurhaliza . Thank you for the LOVE and CONCERN you SHOWERED to US #Sitizoners #SitiNurhaliza20Years #Malaysia #Donation #sundayfunday #love #summer #instagood #selfie #sunday #beautiful #vscocam #fashion #photooftheday #fun #cute #beauty #style #repost #follow #like
beautiful - summer - simplysitidihati - fashion - love - beauty - cute - sitinurhaliza20years - selfie - sundayfunday - oneheartonedream - malaysia - donation - follow - repost - style - like - instagood - simplysiti - sunday - sitizoners - sitinurhaliza - fun - vscocam - photooftheday -
isaac_saran_altouraj - zaidahsubari78 - clotildedxnicki - augustfifth_ -
instagram
king_abdul_fath
Andre n reza cover Percayalah - siti nurhaliza Male version @ctdk #sitinurhaliza #malaysiasong #indonesiansinger #cover #video #music #musicvideo
musicvideo - video - sitinurhaliza - music - malaysiasong - indonesiansinger - cover -
fbputri_ - enno_prasetyo - isnasafitrii - sabrina_khoiratun -
instagram
Iconosquare feedback