rahmact
Ingin jg suatu hari bisa saksikan org yg dicntai k @ctdk @CTNurhaliza11 perform depan mata...amiin.#dream#sitinurhaliza #sitizoners #missU
missu - sitizoners - dream - sitinurhaliza -
shamctakim - nuuraiensz2 - serryzoners - idrus_izzuddin -
instagram
dewi_mar
#Repost from @mrsayudewi with @repostapp — She is indeed the true definition of beauty 😍✨ @ctdk #DahSyat #SitiNurhaliza #Diva
dahsyat - diva - sitinurhaliza - repost -
iche_kilmanun -
instagram
corrypamela
#latepost #karaoke #melayu #cindai #sitinurhaliza #duet #kkjj bude @adi21 cuma sibuk makan doank..😂😂😂
kkjj - sitinurhaliza - latepost - melayu - duet - cindai - karaoke -
robilycaon - ekarosiana94 - enieniezz - poponfadhly -
instagram
scherilz_online_shop
Relian Mascara 100% Fake Eyelashes Effects!! Memanjangkan Bulu Mata Sehingga 350% Volume Asal.. Best Seller di Kebanyakan Negara Asia Terutama di Jepun & Taiwan Kandungan Set: Transplanting Gel Mascara (Maskara Besar) - 10ml Natural Micro Fiber Mascara (Maskara Kecil) - 8g Adakah anda mempunyai impian mendapat bulu mata yang lebat semulajadi? Tiada lagi bulu mata TIRUAN?! Kini, impian anda boleh menjadi kenyataan dengan Maskara RELIAN. FUNGSI UTAMA: ★ Transplanting Gel Maskara - Maskara yg sempurna, kesan flawless, selesa dan mempunyai kualiti yang terbaik. Kombinasinya yang mencipta bulu mata yang sempurna. Formula ini merangkumi kandungan gel ajaib yang membolehkan anda mempunyai kesan make-up yg sempurna sepanjang hari. Berat: 10ml ★ Natural Micro Fiber Maskara - Pencipta volume bulu mata panjang 100% semula jadi, seperti bulu mata yg sebenar. Ia adalah adalah dari bahan organik & tiada kesan sampingan. Net Berat: 8g Cara Penggunaan: ✿Apply mascara botol besar pada bulu mata. ✿Kemudian apply 2nd coat gunakan mascara botol kecil untuk mendapat volume yg diingini. ✿Setelah itu apply semula maskara botol besar untuk finishing. ✿Boleh ulang step 1-3 sehingga anda berpuas hati dengan results. (optional) ✿Boleh juga tambah maskara favourite colour anda yang lain. (optional) Kaedah untuk remove makeup: ✿Sapukan sedikit air suam pada bulu mata dan tunggu beberapa minit untuk air untuk menyusup masuk ke bulu mata. ✿Apabila gel salutan maskara tadi telah lembut, ianya boleh dikeluarkan seperti biasa dengan menggunakan facial soft cotton yg dibasahkan sedikit (urutan dari atas ke bawah). Mata hendaklah tertutup yer. ✿Tiada make-up produk penyingkiran (or makeup remover) diperlukan dan tiada kesan penyingkiran boleh dilihat di sekitar mata. ✿Tiada apa-apa impak atau kesan ke atas bulu mata asli. Satu produk yang sempurna sekali. SMS/WHATSAPP : 017-6299791 for more details :) #ScherilzOnlineShop #bazaarpaknil #shop #eggwhitemistine #eye_care #relian_mascara #radiance #rastattdi #sitinurhaliza #sayajual #ctdk #cateyesbrown #contactlensmurah #cosmetic #cute_eye #online_shop
shop - radiance - ctdk - eggwhitemistine - relian_mascara - cosmetic - online_shop - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - eye_care - sayajual - rastattdi - cateyesbrown - sitinurhaliza - cute_eye - contactlensmurah -
rallyrallyree - salleh_adzaharee -
instagram
scherilz_online_shop
Relian Mascara 100% Fake Eyelashes Effects!! Memanjangkan Bulu Mata Sehingga 350% Volume Asal.. Best Seller di Kebanyakan Negara Asia Terutama di Jepun & Taiwan Kandungan Set: Transplanting Gel Mascara (Maskara Besar) - 10ml Natural Micro Fiber Mascara (Maskara Kecil) - 8g Adakah anda mempunyai impian mendapat bulu mata yang lebat semulajadi? Tiada lagi bulu mata TIRUAN?! Kini, impian anda boleh menjadi kenyataan dengan Maskara RELIAN. FUNGSI UTAMA: ★ Transplanting Gel Maskara - Maskara yg sempurna, kesan flawless, selesa dan mempunyai kualiti yang terbaik. Kombinasinya yang mencipta bulu mata yang sempurna. Formula ini merangkumi kandungan gel ajaib yang membolehkan anda mempunyai kesan make-up yg sempurna sepanjang hari. Berat: 10ml ★ Natural Micro Fiber Maskara - Pencipta volume bulu mata panjang 100% semula jadi, seperti bulu mata yg sebenar. Ia adalah adalah dari bahan organik & tiada kesan sampingan. Net Berat: 8g Cara Penggunaan: ✿Apply mascara botol besar pada bulu mata. ✿Kemudian apply 2nd coat gunakan mascara botol kecil untuk mendapat volume yg diingini. ✿Setelah itu apply semula maskara botol besar untuk finishing. ✿Boleh ulang step 1-3 sehingga anda berpuas hati dengan results. (optional) ✿Boleh juga tambah maskara favourite colour anda yang lain. (optional) Kaedah untuk remove makeup: ✿Sapukan sedikit air suam pada bulu mata dan tunggu beberapa minit untuk air untuk menyusup masuk ke bulu mata. ✿Apabila gel salutan maskara tadi telah lembut, ianya boleh dikeluarkan seperti biasa dengan menggunakan facial soft cotton yg dibasahkan sedikit (urutan dari atas ke bawah). Mata hendaklah tertutup yer. ✿Tiada make-up produk penyingkiran (or makeup remover) diperlukan dan tiada kesan penyingkiran boleh dilihat di sekitar mata. ✿Tiada apa-apa impak atau kesan ke atas bulu mata asli. Satu produk yang sempurna sekali. SMS/WHATSAPP : 017-6299791 for more details :) #ScherilzOnlineShop #bazaarpaknil #shop #eggwhitemistine #eye_care #relian_mascara #radiance #rastattdi #sitinurhaliza #sayajual #ctdk #cateyesbrown #contactlensmurah #cosmetic #cute_eye #online_shop
shop - radiance - ctdk - eggwhitemistine - relian_mascara - cosmetic - online_shop - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - eye_care - sayajual - rastattdi - cateyesbrown - sitinurhaliza - cute_eye - contactlensmurah -
kieylaa_ : Hii^^ berminat untuk promote/review Igshop awak? Wassup me for T&C (Gifts/payment) Atau tinggal kan num awak kat IG Sy .TQ *sorryspam^^
salleh_adzaharee -
instagram
scherilz_online_shop
Relian Mascara 100% Fake Eyelashes Effects!! Memanjangkan Bulu Mata Sehingga 350% Volume Asal.. Best Seller di Kebanyakan Negara Asia Terutama di Jepun & Taiwan Kandungan Set: Transplanting Gel Mascara (Maskara Besar) - 10ml Natural Micro Fiber Mascara (Maskara Kecil) - 8g Adakah anda mempunyai impian mendapat bulu mata yang lebat semulajadi? Tiada lagi bulu mata TIRUAN?! Kini, impian anda boleh menjadi kenyataan dengan Maskara RELIAN. FUNGSI UTAMA: ★ Transplanting Gel Maskara - Maskara yg sempurna, kesan flawless, selesa dan mempunyai kualiti yang terbaik. Kombinasinya yang mencipta bulu mata yang sempurna. Formula ini merangkumi kandungan gel ajaib yang membolehkan anda mempunyai kesan make-up yg sempurna sepanjang hari. Berat: 10ml ★ Natural Micro Fiber Maskara - Pencipta volume bulu mata panjang 100% semula jadi, seperti bulu mata yg sebenar. Ia adalah adalah dari bahan organik & tiada kesan sampingan. Net Berat: 8g Cara Penggunaan: ✿Apply mascara botol besar pada bulu mata. ✿Kemudian apply 2nd coat gunakan mascara botol kecil untuk mendapat volume yg diingini. ✿Setelah itu apply semula maskara botol besar untuk finishing. ✿Boleh ulang step 1-3 sehingga anda berpuas hati dengan results. (optional) ✿Boleh juga tambah maskara favourite colour anda yang lain. (optional) Kaedah untuk remove makeup: ✿Sapukan sedikit air suam pada bulu mata dan tunggu beberapa minit untuk air untuk menyusup masuk ke bulu mata. ✿Apabila gel salutan maskara tadi telah lembut, ianya boleh dikeluarkan seperti biasa dengan menggunakan facial soft cotton yg dibasahkan sedikit (urutan dari atas ke bawah). Mata hendaklah tertutup yer. ✿Tiada make-up produk penyingkiran (or makeup remover) diperlukan dan tiada kesan penyingkiran boleh dilihat di sekitar mata. ✿Tiada apa-apa impak atau kesan ke atas bulu mata asli. Satu produk yang sempurna sekali. SMS/WHATSAPP : 017-6299791 for more details :) #ScherilzOnlineShop #bazaarpaknil #shop #eggwhitemistine #eye_care #relian_mascara #radiance #rastattdi #sitinurhaliza #sayajual #ctdk #cateyesbrown #contactlensmurah #cosmetic #cute_eye #online_shop
shop - radiance - ctdk - eggwhitemistine - relian_mascara - cosmetic - online_shop - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - eye_care - sayajual - rastattdi - cateyesbrown - sitinurhaliza - cute_eye - contactlensmurah -
salleh_adzaharee -
instagram
byspongebobcatz
I usually only upload travel picture but this one is special. She is Malaysia's No 1 Celebrity and Singer. She's Superstar all the way to Singapore and Indonesia too. But most importantly, she has been like a family for me for many years now and this is my favorite picture of us taken together tonight. :) @ctdk #celebrity #jwmarriot #birthday #superstar #singer #sitinurhaliza #family #sisters #love #lafamilia #kualalumpur #malaysia #wanderlust #wanderlustsoul #wander #favourite
love - family - favourite - lafamilia - jwmarriot - malaysia - birthday - sisters - wander - wanderlust - singer - superstar - kualalumpur - celebrity - sitinurhaliza - wanderlustsoul -
ctdk : ❤️ u maria..
byspongebobcatz : Love you too kak Iti! @ctdk :)
mohammadmusictv : Pretty!
shintaelite : Cantik luar &dalam ya
eddy_machdar : Nice
nurhayatulezma : Samer2 cantik....yeay
instamekiddo - eddy_machdar - via_opi - _____khairul_anwar_____ -
instagram
scherilz_online_shop
MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK semakin popular diperkatakan dipasaran online facebook. Tidak dinafikan sememangnya telur putih mahupun telur kuning mempunyai khasiat yang tersendiri. Dulu rajin la buat masker telur sendiri dan tepek kat muka and tunggu kering paling penting kene tahan bau HANYIR. haha selalunya buat original masker telur putih. Jarang-jarang je buat sebab malas and bau yang tak menahan tuh.. Tapi...... Sekarang Scha ada solution baru untuk uols yang ada problems macam ni. MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK . Tau kan telur putih. Kalau uols nak susah-susah, jom la dok main pecah-pecah telur, gelek-gelek telur. Pastu nak kene simpan dalam peti ais kalau ada lebihan. Pastu bau hanyir sikit. Pastu nak tarik mak aiiiii.. Perit. TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN SANGAT BEST SEBAB : ° Tak perlu nak pecahkan telur kat rumah. ° Senang nak digunakan. ° Senang nak bawak ke mana-mana. ° Tiada bau hanyir telur. Pertama Kali Pakai Egg White Peel Off Mask Terasa kulit tegang. Pori-pori kelihatan mengecut sedikit. Bila tengok cermin kulit muka macam 'glowing' sikit. Kali Ketiga Pemakaian Egg White Peel Off Mask Jerawat di bahagian pipi dan dahi mengecut Pori-pori di sekitar hidung mengecil Kulit di bahagian pipi yang dahulu kasar kerana jerawat sekarang terasa lembut. DAPATKAN HARGA TERBAIK !! Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #rarabeautyskincare #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rarabeautyskincare - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. follow my Instagram ya kalo sukakan jam original dgn harga lebih rendah dari butik. tima kasih.
asyraafsyamim - umiefathi - rallyrallyree - salleh_adzaharee -
instagram
scherilz_online_shop
BEST SELLER DI 26 BUAH NEGARA ! DIPERBUAT DARIPADA 100% BAHAN2 SEMULAJADI ! 1 BTL RM35 FREE POS BORONG SIKIT2 HARGA MURAH SAHAJA ! ☆ KEBAIKAN EMILAY WHITENING : ° Memutihkan ° Mengencangkan kulit ° Mengurangi jerawat ° Menyamarkan noda bekas jerawat ° Anti oksida yg tinggi ° Menghilangkan pigmentasi kulit ° Tiada pengelupasan ° Menghilangkan toksin/racun dalam badan. DAPATKAN HARGA TERBAIK !! Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #scherilzonlineshop #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
paizhamdan - salleh_adzaharee -
instagram
mariatiarga
Miss my childhoo when I get a winner of singing contest and be a winner by this song. Miss #SitiNurhaliza too. She's one of a kind my fav Malaysian singer after Zee Avi. Her song too much beautiful to not being cover. This piano version of Betapa Kucinta Padamu. Get your shoutout here guys! 🎹🎼🎶 #me #play #piano #cover #song #music #sitinurhaliza
me - play - music - sitinurhaliza - song - piano - cover -
mandamelmusic - friskaaudia - kshitijmaini - grace_sensia -
instagram
f_amanin_shop
#sayajualmurah #sayajual #batiksutera #batikcottonspan#sitinurhaliza#meletopsss# Ready stok............2pcs only....limoted,... Whatsup 011 254 808 74...farah amanin...:)♥♥♥
sayajual - batikcottonspan - sitinurhaliza - meletopsss - batiksutera - sayajualmurah -
instagram
aida_semox
Ketika sedang menunggu kedatangan sang diva dato @ctdk di red carpet.. Ya allah ya rabb dato ct cantiiiikkk & tangan nya harumm parfum apa yah??hmm Pertama kali datang langsung melihat dct dijakarta & jg berkumpul bersama anak" sz yg laen, kenangan terindah.. #superstar #RCTI #SitiZoner #sitinurhaliza #sitizonerbanjarmasin
rcti - sitizonerbanjarmasin - superstar - sitinurhaliza - sitizoner -
deviaj : miss u @aida_semox itu kenangan banget yaaa untung aja aku ga nabrak kak @ctdk dan kak @rozisangdewi heeee
aida_semox : @deviaj waahh untung ajja. Klo nyampe nabrak bahaya ntar kasian ky tante @princessyahrini hàha
deviaj : haaaaa.... bisa aj kamu @aida_semox makanya aku spontan nyebut nama mereka ber 2... heee
deviaj : mau pin bb km dong @aida_semox
aida_semox : Gara" nonton maju-mundur cantik smpai ini masih ingat. 7dc9340a
deviaj - sitizoner - imhaziqqq13 - oppameyy -
instagram
theveilbridalgallery
#tvbgjb #tvbgcrew #tvbgmodel #tvbgattire #tvbgmodel #tvbgmakeup #tvbgexclusive #tvbg0127826581 #tvbgfashionshow #tvbgweddingdress #weddingplanner #makeup #muslimah #puas #proud #pengantin #sitinurhaliza
puas - tvbgmakeup - makeup - tvbgmodel - tvbgattire - weddingplanner - pengantin - tvbgweddingdress - tvbgexclusive - proud - tvbgcrew - tvbgjb - muslimah - sitinurhaliza - tvbgfashionshow - tvbg0127826581 -
rabbyhassan - cici_cikbunga - syarifahshazlien - mizzanis87 -
instagram
ct_khumairah
Siti Khumairah - Percayalah (Song by Siti Nurhaliza) . Mimpi indah selanjutny bisa nyanyi bareng with kak @ctdk . Miss you kak 😙 #sitinurhaliza #ctdk #percayalah #sitizoneid #sitizoner #DCTdijakarta
percayalah - sitizoneid - sitizoner - sitinurhaliza - ctdk - dctdijakarta -
ct_khumairah - khumairahouse -
instagram
set_jue
Dan selepas makan nasik lemak dua bungkus, saya minum LA Coffee. Dalam iklan semua senyum, kenapa saya minum tak senyum pun?
vscocam - songcover - vscokita - ikutcarakita - sendu - sitinurhaliza - karokpuaspuas - vsco -
asnawiaminudin : Kenapa suara sedap sgt ni? T.T
set_jue : Hiii maceh @asnawiaminudin nawiii pun suara sedap jugaaa, comel angatt 😉😉😉
asnawiaminudin : Hahahaha mana adaaaa
set_jue : #sitinurhaliza #songcover #sendu #vsco #vscocam #vscokita #ikutcarakita #karokpuaspuas
ed_edlien - asnawiaminudin - cikibai_kerr - nurainamardiah -
instagram
hanayopsari
Siti Nurhaliza | ultah MNCTV 23 bersama Wali, Judika, Rhoma Irama. #Sitinurhaliza #Sitizoners #indonesia #malaysia #InstaSize #InstaSize #instagallery #ig_indonesia
malaysia - ig_indonesia - sitizoners - sitinurhaliza - instagallery - indonesia - instasize -
hanayopsari - blossomcheery -
instagram
ellyhjkhamis
#pb #premiumbeautifulcorset #bentukbadan untuk dptkan posture duduk, untuk bantu alihkan lemak, bantu kurangkan selera makan kita, bantu dptkan bentuk payudara asal, cantikkan bentuk punggung yg dah berubah paksi dan bentuknya... Ni semua kelebihan PB dari luar dan ada banyak lagi kelebihannya yg melibatkan kesihatan dalaman... #kejap #kemas #konfiden #pbc #pbcutara #pb #pbcorset #bisnesonline #lisasurihani #onlinebisnes #abangsayang #jualonline #millionaire #drazizanosman #sitinurhaliza #beauty #healthandbeauty #jompakai
mineralcoffee - pbcutara - pbc - beauty - bentukbadan - drazizanosman - kemas - abangsayang - konfiden - onlinebisnes - premiumbeautifulcorset - jompakai - kejap - millionaire - pb - lisasurihani - pbcorset - bisnesonline - sitinurhaliza - garlic - healthandbeauty - jualonline -
ellyhjkhamis : @puterarashidi ada. #mineralcoffee dan #garlic . Combinasi utk tenkan berat
puterarashidi : Berapa rm yer kalau rni nk boleh tak.. skrg ni ada kt otel lgi
ellyhjkhamis : @puterarashidi ok nanti kita kira lain .nak brp tu yg byk tu? 😄😄ada bg fon ni aritu kan?
puterarashidi : No fon ari tue... kalau boleh nk try la dulu.. kalau tk silap harga dia rm 37 kan
ellyhjkhamis : @puterarashidi sms saya ye 012-4925369
ellyhjkhamis : Esok saya hantarkan in shaa Allah
puterarashidi : Okies
ellyhjkhamis : 👏👏👏
puterarashidi - fadli_kazuki - andrea.thomas2015 - erik_jeter -
instagram
ginamy44
" Seluruh Cinta " #CakraKhan #SitiNurhaliza #duet #Indonesia #Malaysia
cakrakhan - duet - indonesia - sitinurhaliza - malaysia -
instagram
melisaariayunita
Abis lihat acara superstar di rcti langsung pengen nyanyi lagunya kak siti nurhaliza :) #love #sitinurhaliza @ctdk
love - sitinurhaliza -
novita_restiani : wow amazing... suaramu baguusss @melisaariayunita ;)
melisaariayunita - ena_djambak - khayrunnisaaa - sharayareneelee -
instagram
aqifyashoppingonline
#produkkecantikkan #sayajual #bvrcoriginal #borong #visitmyig #vendorwanted #dropshipmalaysia #agentdropshipdibuka #highwaistslimmingpanties #iklanmalaysia #innerbawal #instashop #onlineshop #jualonline #jualmurah #jimat #readystock #cantik #coverlemak #comboset #sitinurhaliza -SET COMBO BVRC- HANYA RM88 Sebarang pertanyaan & tempahan Boleh hubungi / sms / whatsapp / we chat : 019 553 0176 SITI atau sila lawati page kami utk pelbagai produk dgn HARGA YANG MURAH2X!》》》 https://www.facebook.com/pages/Aqifya-Shopping-Online/112089448989699
dropshipmalaysia - comboset - readystock - borong - jualmurah - agentdropshipdibuka - highwaistslimmingpanties - iklanmalaysia - sayajual - innerbawal - produkkecantikkan - visitmyig - cantik - onlineshop - bvrcoriginal - coverlemak - sitinurhaliza - jimat - vendorwanted - instashop - jualonline -
nurrnasreen : Include postage ?
aqifyashoppingonline : @nurrnasreen yup...inc postage :) ...nk order Boleh hubungi / sms / whatsapp / we chat : 019 553 0176 SITI atau sila lawati page kami utk pelbagai produk dgn HARGA YANG MURAH2X!》》》 https://www.facebook.com/pages/Aqifya-Shopping-Online/112089448989699
instagram
hanayopsari
Peluncuran album Fragmen Siti Nurhaliza, Selasa (21/10/2014) di Indonesia. #Sitinurhaliza #Sitizoner #indonesia #InstaSize #malaysia #instalike
malaysia - sitizoners - sitinurhaliza - sitizoner - instalike - indonesia - instasize -
hanayopsari : #sitizoners
desireenhuhde - wilanurhaliza - veeyanry - sitizoner -
instagram
debby_rezky
#karoke at home ,, hahaha LOL #sing #singing #singer #melayu #sitinurhaliza
singer - karoke - sitinurhaliza - sing - singing - melayu -
wadegravesmusic : 😂
debby_rezky : @wadegravesmusic 😂😅😝😄
kamiliamarwan1 - traci.anderson2014 - marzafirlandeni - rioveriwibowo -
instagram
bibiayshah
Amoi cina @nisa0530 nyanyi lagu @ctdk #akucintapadamu #sitinurhaliza Im your biggestfan!!! 🐼❤💋
akucintapadamu - sitinurhaliza -
sukolaynon : Besonye b.c.g. kt tangan
rockleagles - xirix9090 - 8181amira - hakim.hassan -
instagram
lieperfume
Dunhill custom Gred 5a 4 botol Rm 100.00 Untuk order whatsapp Ke 0129900718 #perfumedubai #perfumegrade5a #perfumegrade5a #perfumegiftset #perfume #perfumegredaaafromdubai #perfumespromotion #perfumemurah #perfumemalaysia #minyakwangimurah #minyakwangidubai #malaysiaonlineshop #minyakwangi #murah #brandedperfume #bazaarpaknil #zizanrazak #sayajualmurah #sayajualminyakwangi #sayajualperfumemurah #sayajualperfume #sitinurhaliza
minyakwangidubai - perfumegrade5a - perfumedubai - sayajualminyakwangi - sayajualmurah - murah - perfumespromotion - perfumegiftset - minyakwangi - bazaarpaknil - zizanrazak - minyakwangimurah - sayajualperfumemurah - brandedperfume - perfumemalaysia - perfume - malaysiaonlineshop - perfumemurah - sitinurhaliza - sayajualperfume - perfumegredaaafromdubai -
instareviu - servis_follower_insta - instalovemalaysia - abayashoppe -
instagram
ksya_boutique
Radiance....! Retail / Dropship / Borong Pm / whatsapp 0109886787 Cod : Kota Bharu #radiance #hotselling #dropship #sayajual #sayajualmurah #babiesblinks #satinskinz #kcolly #selfieskincare #ibuputihcollagendrink #ehehbazaar #sitinurhaliza #bazaarpaknil #vendourfestival
sayajual - radiance - kcolly - dropship - vendourfestival - sayajualmurah - ehehbazaar - babiesblinks - ibuputihcollagendrink - sitinurhaliza - bazaarpaknil - hotselling - satinskinz - selfieskincare -
instagram
dewi_mar
#Repost from @epietemerloh87 with @repostapp — Cerita smlm... #ARTISMALAYSIA #jelitawan #malaysia #diva #singer #asia #datositinurhaliza #sitinurhaliza @ctdk #touch_byepie #karyajarijemariku #makeupepietemerloh #solekanmataepie #epietemerloh87 #EPIETEMERLOH #tempahan_makeup_0193445429 ⬅ ⬅ 📞 ➡
epietemerloh - solekanmataepie - touch_byepie - diva - malaysia - tempahan_makeup_0193445429 - asia - karyajarijemariku - repost - singer - epietemerloh87 - artismalaysia - jelitawan - datositinurhaliza - sitinurhaliza - makeupepietemerloh -
memeclinic - alundhlunandar - lilylianto -
instagram
dewi_mar
#Repost from @epietemerloh87 with @repostapp — #ARTISMALAYSIA #jelitawan #malaysia #diva #singer #asia #datositinurhaliza #sitinurhaliza @ctdk #touch_byepie #karyajarijemariku #makeupepietemerloh #solekanmataepie #epietemerloh87 #EPIETEMERLOH #tempahan_makeup_0193445429 ⬅ ⬅ 📞 ➡
epietemerloh - solekanmataepie - touch_byepie - diva - malaysia - tempahan_makeup_0193445429 - asia - karyajarijemariku - repost - singer - epietemerloh87 - artismalaysia - jelitawan - datositinurhaliza - sitinurhaliza - makeupepietemerloh -
instagram
dewi_mar
#Repost from @epietemerloh87 with @repostapp — Siap sedia jap lagi.... Bos dh ready #touch_byepie #solekanmataepie #karyajarijemariku #singer #diva #ARTISMALAYSIA #datositinurhaliza #sitinurhaliza @ctdk #Jakarta #showtime #tempahan_makeup_0193445429 ⬅ ⬅ 📞 ➡ #makeup #kelasmakeupepietemerloh #epiemakeupclass #epiehasgoneinternational
showtime - solekanmataepie - makeup - touch_byepie - diva - kelasmakeupepietemerloh - tempahan_makeup_0193445429 - karyajarijemariku - repost - singer - jakarta - artismalaysia - epiemakeupclass - datositinurhaliza - sitinurhaliza - epiehasgoneinternational -
kimlovesmascara - velliesmakeup -
instagram
septie_cepty
With @miela_fazie Thanks Miela & kak @desi_sz jg yg dah ambilkan foto ini... Tak dpt foto ber2 dgn kak @ctdk tak apelah.... Dah diwakilkan oleh Miela,, hahaha... :D #sitizoners #love #sitinurhaliza #latepost
love - latepost - sitizoners - sitinurhaliza -
nuranas91 : Alhamdulilah
miela_fazie : 😚
hijab_ls : Nice.....sorry...bawal saree,shawl,kurti here.visit my ig.tQ.
qasehintan91 - dellaalpindry - ilifathahiah - vita761 -
instagram
dewi_mar
#Repost from @makeupbyderry with @repostapp — #FotoRus #makeup #contour #eyesshadow #eyelashes #lipstick #maquillage #mytouch #mywork #omaderry #igmakeup #igbeauty #instamua #instabeauty #instamakeup #makeupartist #picoftheday #bespictoftheday #beauty #bestphotooftheday #hijabers #hijab #singer #Sitinurhaliza @ctdk #MNC #birthday #show
makeup - beauty - show - mytouch - fotorus - singer - instabeauty - mywork - hijabers - hijab - mnc - makeupartist - contour - repost - maquillage - eyelashes - instamua - lipstick - instamakeup - igbeauty - omaderry - bestphotooftheday - birthday - eyesshadow - sitinurhaliza - igmakeup - picoftheday - bespictoftheday -
fekkaieiffel : Nice @dewi_mar
fekkaieiffel - lucysclosetuk - viva_ashley - skinnywraplegacy -
instagram
dewi_mar
#Repost from @makeupbyderry with @repostapp — #FotoRus #makeup #contour #eyesshadow #eyelashes #lipstick #maquillage #mytouch #mywork #omaderry #igmakeup #igbeauty #instamua #instabeauty #instamakeup #makeupartist #picoftheday #bespictoftheday #beauty #bestphotooftheday #hijabers #hijab #singer #Sitinurhaliza @ctdk #MNC #birthday #show
makeup - beauty - show - mytouch - fotorus - singer - instabeauty - mywork - hijabers - hijab - mnc - makeupartist - contour - repost - maquillage - eyelashes - instamua - lipstick - instamakeup - igbeauty - omaderry - bestphotooftheday - birthday - eyesshadow - sitinurhaliza - igmakeup - picoftheday - bespictoftheday -
femmefatalelashes : Wow!
hildatanks - fliix_ - viva_ashley - wynterrosen -
instagram
dewi_mar
#Repost from @makeupbyderry with @repostapp — #FotoRus #makeup #contour #eyesshadow #eyelashes #lipstick #maquillage #mytouch #mywork #omaderry #igmakeup #igbeauty #instamua #instabeauty #instamakeup #makeupartist #picoftheday #bespictoftheday #beauty #bestphotooftheday #hijabers #hijab #singer #Sitinurhaliza @ctdk #MNC #birthday #show
makeup - beauty - show - mytouch - fotorus - singer - instabeauty - mywork - hijabers - hijab - mnc - makeupartist - contour - repost - maquillage - eyelashes - instamua - lipstick - instamakeup - igbeauty - omaderry - bestphotooftheday - birthday - eyesshadow - sitinurhaliza - igmakeup - picoftheday - bespictoftheday -
fekkaieiffel - emi.mua - viva_ashley - melia_forteen -
instagram
dewi_mar
#Repost from @makeupbyderry with @repostapp — #FotoRus #makeup #contour #eyesshadow #eyelashes #lipstick #maquillage #mytouch #mywork #omaderry #igmakeup #igbeauty #instamua #instabeauty #instamakeup #makeupartist #picoftheday #bespictoftheday #beauty #bestphotooftheday #hijabers #hijab #singer #Sitinurhaliza @ctdk #MNC #birthday #show
makeup - beauty - show - mytouch - fotorus - singer - instabeauty - mywork - hijabers - hijab - mnc - makeupartist - contour - repost - maquillage - eyelashes - instamua - lipstick - instamakeup - igbeauty - omaderry - bestphotooftheday - birthday - eyesshadow - sitinurhaliza - igmakeup - picoftheday - bespictoftheday -
instashopsale : Beautiful!You will love my page :)
pakarmz - emi.mua - mona__rosa - lucysclosetuk -
instagram
Iconosquare feedback