shilalas_amei
好怀念你在我是歌手的点点滴滴……:)想你的夜☞ @shahilaamzah #shilalas #shahilaamzah #茜拉 #Love You
茜拉 - love - shahilaamzah - shilalas -
shilalas_amei - rokhardbod - mush_justme - farhanaadhwa90 -
instagram
aisyah1707sf
Follow @shahilaamzah for an amazing music,voice, and style. #ShilaAmzah #shilabar #shilalas #shilalasunited #PrincessOfMusic #LoveMusic #SweetAngelicVoice #MusicIsLife #LoveHijab #HijabStyle #Hijabista
hijabista - sweetangelicvoice - princessofmusic - shilalas - hijabstyle - shilalasunited - shilaamzah - lovehijab - shilabar - lovemusic - musicislife -
lyf4h_nick - berenicecouture - kreasi.foto.mozaik - renatapenyche -
instagram
aisyah1707sf
Follow @shahilaamzah #ShilaAmzah #shilalasunited #shilalas #PrincessOfMusic #LoveMusic #SweetAngelicVoice #LoveHijab #Hijabista #HijabStyle
hijabista - sweetangelicvoice - princessofmusic - shilalas - hijabstyle - shilalasunited - shilaamzah - lovehijab - lovemusic -
hothijabiqueens : @TheRealKarterZaher
missrose_kosmetik_msia - newyorkstreetgallery - parfumlaris - yukichanshope_sa3 -
instagram
alonglinz
Bust Up Express : 💋 merupakan produk baru dan merupakan persediaan terkini yang paling berkesan di pasaran. 100% membantu payudara wanita lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. . -100% Persediaan Terkini -Halal, GMP, Lulus KKM -Bahan Aktif terbaik Pueraria Mirifica. Lobata Putih. Alfafa -Pertambahan saiz antara 1-3 inci dan perubahan cup sehingga ke size B-C-D -Produk Selamat dan berkesan tanpa kesan sampingan . ❤-Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat -Inginkan payudara yang “kembali muda” setelah memberi penyusuan anak atau penuaan -Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia 💘 Jom cpt2 oder mmng berbaloi2 kesan mmng superbb! . #isell #produkkecantikan #originalproduk #bustupexpress #bustupexpressmurah #bustupexpressoriginal #expo #bazarpaknil #murah #visitmyig #shopping #emmamaembong #emavengers #shilalas #jombeli #sweetlinz
shopping - shilalas - emmamaembong - murah - jombeli - emavengers - bustupexpress - bustupexpressmurah - sweetlinz - bustupexpressoriginal - visitmyig - produkkecantikan - originalproduk - bazarpaknil - expo - isell -
tinie_svr - annyeonghaseyo_shop29 - ateh_87 - erayya_shop -
instagram
yana_gts_saifudin
#tb #shilaamzah #shahilaamzah #shilaamzah #ajl29 #shilalas #shilalassupportsha
shilalassupportsha - shahilaamzah - ajl29 - shilaamzah - shilalas - tb -
shilalas_amei - sheila_faqihuddin - luqmanmustaffa_ - fakhryrosly -
instagram
nur_aqilah312
Love her song so much . A famous,pretty,cute hijab singer who is well known in China and Malaysia . Shila Amzah , keep moving ! Love you. I always support you ! #mampu ambik gambar internet ja tak mampu ambik gambar dengan tuan empunya diri . #shilalas @shahilaamzah
shilalas - mampu -
kushairi_ - anithshahira - riena17 - __akmxl -
instagram
shilabar_shilalas
Meng Xiang Xing Da Dang Episode 7 on Sunday 1/2/2015 8:01pm 记得收看梦想星搭档第七期周日2月1日晚上8:01pm #shilaamzah #shilalas #shilalasunited #shilabar #cctv1 #茜拉 #梦想星搭档
shilalas - shilabar - cctv1 - shilalasunited - shilaamzah - 梦想星搭档 - 茜拉 -
adibdanial97 : Oh.....
shilalasxiyan : @adibdanial97 暗香
adibdanial97 : @shilalasxiyan sorry..i cant understand..im not chinese..
shilalasxiyan : @adibdanial97 I know,just wanna you konw the name of the music (Sha will sing this sunday)maybe you can research it and listen it at Internet in advance
shilabar_shilalas : @shilalasxiyan😳
adibdanial97 : @shilalasxiyan oh....sorry...thank you for the information...#shilalas
aisyah1707sf : @shilalasxiyan Is it `an xiang' ? Means fragrance?
aisyah1707sf : If it is the song,I'm so excited.Such a mellow and touched song but I'm sure Shila will sing it in her own way.Touch more heart..
irasyahira98 - frh_lay - abu7977 - zulzikri -
instagram
farahroslann
Assalamualaikum dan Selamat sejahtera kepada semua #Shilalas yang berada di rumah atau di luar atau ditempat kerja. Amik masa 30saat untuk VOTE SHILA AMZAH di TOP5 ANUGERAH MELETOP ERA DALAM CATEGORY PENYANYI POPULAR . ★ Bole undi sms. Taip AME L4 dan hantar ke 32777 . Siapa takde credit pergi topup cepat !! Vote Queen kita ! #AME #AnugerahMeletopERA #Shilalas #ShilalasUnited
shilalasunited - anugerahmeletopera - ame - shilalas -
mashemash : Amboii membazir..
farahroslann : @mashemash belum lagi . Hahahahahhahhahaaha . ni org punya kahkah
shilabar_shilalas : @farahroslann 🐰👍
shilabar_shilalas - jeremy_shilabar - snurshamira - aimiemycool_shilalas_united -
instagram
shilalas__xiaomi
快来看雪中小兔兔@shahilaamzah ❤❤可爱的哟😍😍#shilaamzah #shilalas #茜拉
shilaamzah - shilalas - 茜拉 -
shilalas_lulu : 哈哈,雪兔超级可耐,我喜欢极了😂😂
kellythlas6699 : 小米你太有才了叭,相信莎肯定喜欢的
reza_soltan777 - wawanaff - xilawoaini - zulzikri -
instagram
class2grade8
今天你给茜拉投票了吗? Have u voted for @shahilaamzah today? The second round of voting for Anugerah Meletop is up! Make ur vote for #shahilaamzah via web at : →www.era.fm →www.meletop.com.my OR Vote via SMS by sending AME <space>L4 to 32777 *each SMS is charged RM0.50 Voting period : 28/1 - 22/2 (12pm). #shilalas, let's vote and waste no time!!! Go! Go! Go! #shilaamzah #class2grade8
shahilaamzah - shilaamzah - shilalas - class2grade8 -
iammisterzakaria : Done kak @shahilaamzah
aimiemycool_shilalas_united : Done voting kak @shahilaamzah
fatinnurhuda - farhanaadhwa90 - riben0323 - amnaelbadawi -
instagram
dayiniirdina
Showing on ntv7.."I Am a Singer" She hav amazing voice, awesome & angelic voice..@shahilaamzah @zie_lala @ndlala @shilabar_shilalas @shilalas_lulu #anugerahterindah #luveu #shilalas #workingtime~layannn jap
anugerahterindah - shilalas - luveu - workingtime -
lifebrah1m - shilalas_lulu -
instagram
shilalasxiyan
兔子这么美 茜拉知道么 哈哈哈哈 #全民一起武媚娘 #shilaamzah #shilabar #shilalas #茜拉 #happy #healthy #always love you
shilalas - healthy - always - shilaamzah - 全民一起武媚娘 - shilabar - 茜拉 - happy -
shilalasxiyan : @shilabar_shilalas
shilabar_shilalas : @shilalasxiyan 👍🐰😘
shilalasxiyan : @shilabar_shilalas 吧大大你这表情是怎么来的
naqybmuhsyn - the_shilalas_luhan - muhd_taufik15 - princeddienz93 -
instagram
shilabar_shilalas
LISTEN 🐰 Don't forget to catch Shila on NTV7 today 1:30pm I AM A Singer 2 Episode 9. 今天下午1:30pm别忘了收看NTV7我是歌手2第九期。 #shilalasunited #shilalas #shilaamzah #shilabar #listen #茜拉
shilalas - shilabar - shilalasunited - 茜拉 - shilaamzah - listen -
shilabar_shilalas : @gangchibang @adibdanial97 😊👍
shilabar_shilalas : @dayiniirdina Welcome😊
shilabar_shilalas : @jeryalifhaiqal should be third one..😊
jeryalifhaiqal : I hope I can make it. @shilabar_shilalas
shilabar_shilalas : @jeryalifhaiqal 🐰🐰
jeryalifhaiqal : Can you tell me her whole turn from 10th episode till the grand final? @shilabar_shilalas
shilabar_shilalas : @jeryalifhaiqal 😳
adibdanial97 : Done in ntv7....awesome.....people stand give their support...
shilalas_amei - shera_line - michaelcnf - wilson_choy93 -
instagram
dekcikigbeauty
Assalamualaikum 🙈 . . Bust Up Express : 💋 merupakan produk baru dan merupakan persediaan terkini yang paling berkesan di pasaran. 100% membantu payudara wanita lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. . -100% Persediaan Terkini -Halal, GMP, Lulus KKM -Bahan Aktif terbaik Pueraria Mirifica. Lobata Putih. Alfafa -Pertambahan saiz antara 1-3 inci dan perubahan cup sehingga ke size B-C-D -Produk Selamat dan berkesan tanpa kesan sampingan . ❤-Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat -Inginkan payudara yang “kembali muda” setelah memberi penyusuan anak atau penuaan -Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia 💘 Jom cpt2 oder mmng berbaloi2 kesan mmng superbb! Wsap 0166812091 for oder yer syg.. #isell #produkkecantikan #originalproduk #bustupexpress #bustupexpressmurah #bustupexpressoriginal #expo #bazarpaknil #murah #visitmyig #shopping #emmamaembong #emavengers #shilalas #jombeli 🎀 RM130 FREE POSTAGE!
shopping - shilalas - visitmyig - emavengers - produkkecantikan - emmamaembong - murah - originalproduk - jombeli - bazarpaknil - bustupexpress - expo - isell - bustupexpressoriginal - bustupexpressmurah -
niesahasan -
instagram
dekcikigbeauty
Assalamualaikum 🙋 . Pagi Semua.. . (DERMANIC CAPSULE) 💕Merupakan INHIBITOR pencegah melanin kulit gelap yang paling terkenal di dunia . walaupun glutathione kini mendapat tempat , tetapi perlu untuk anda ketahui , kebanyakan glutathione yang dijual di pasaran adalah tidak berkesan , tidak ori dan dicampur dengan bahan-bahan lain seperti yeast dan kanji . 💕Akibatnya , produk pemutihan kurang berkesan . Sebenarnya , tranexamic acid digunakan secara meluas oleh hospital dan rumah sakit dalam tujuan mereka membekukan darah pesakit . Kebiasaannya , wanita selepas bersalin akan diberi terapi tranexamic untuk menghentikan darah . . ☝☝ NOTE : PELANGGAN YANG MENGHIDAPI PENYAKIT KRONIK SEPERTI JANTUNG, STROK, MASALAH DARAH KRITIKAL DAN SEWAKTU DENGANNYA DILARANG MENGAMBIL TRENAXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE) . 💗 FORMULA produk ini menggunakan tranexamic acid mampu memutihkan kulit Bukan itu sahaja , selain memutihkan kulit menjadi putih pink dan gebu, tranexamic berkeupayaan menghilangkan parut , jeragat , mengatasi masalah jerawat serius serta menghaluskan kulit . #isell #produkkecantikan #originalproduk #murah2 #mukepinkish #rugixbeli #visitmyig #putihberseri #kulitsekata #kulitcantik #sayajualmurah #isellproduk #dermaniccapsule #dekciknurul #emavengers #shilalas #jombeli #dermanic wsp 0166812091 yer syg tuk oder dijamin original 😁 . 💋RM70 Free postage !
isellproduk - shilalas - rugixbeli - dermaniccapsule - sayajualmurah - kulitsekata - jombeli - emavengers - mukepinkish - murah2 - dermanic - visitmyig - dekciknurul - produkkecantikan - originalproduk - putihberseri - kulitcantik - isell -
niesahasan - hanisatukiman -
instagram
dekcikigbeauty
Assalamualaikum 😇 . . Fungsi & Kelebihan Jelita Pro 5in1 : ✔Membakar lemak berlebihan dalam ✔badan (kuruskan badan) ✔Merawat jerawat dan mencantikan kulit. ✔Melancarkan pembuangan air besar ✔Menyingkirkan TOKSIN di dalam badan ✔Melancarkan perjalanan haid ✔Menghilangkan bau badan ✔Menyejukan badan ✔Menghilangkan kelesuan , lemah lemah serta lenguh-lenguh seluruh badan ✔Menyempitkan faraj (pulih dara) ✔Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja ✔Lenguh-lenguh sendi ✔Mencegah dan mengubati kencing manis ✔Mencegah dan mengubati darah tinggi ✔Mengawal bacaan gula bagi penyakit kencing manis ✔Mengawal tekanan darah tinggi ✔Pulih tenaga batin ✔Mendapatkan zuriat 💓 produk yg sgt2 bgs! Rugi x try.. wsp 0166812091 for oder yer syg.. #isell #produkkecantikan #originalproduk #jelitapro #jelitapromurah #expo #bazarpaknil #rugixbeli #visitmyig #shopping #emmamaembong #emavengers #shilalas #jombeli #expo 💕RM70 FREE POSTAGE!
shopping - jelitapro - visitmyig - emavengers - produkkecantikan - emmamaembong - rugixbeli - originalproduk - jombeli - bazarpaknil - expo - isell - jelitapromurah - shilalas -
niesahasan - juez587 - mirasabella - muslimah4uhq -
instagram
shilalas_amei
心似乎不得休息,总是不停地想你,哪怕是夜深人静,但愿星星能送去我的万千祝福。 Good Night @shahilaamzah #shilalas
shilalas -
kentdonny : 做个精致蛋糕送给莎过新年吧。
shilalas_amei : 这个可以有,不過我的技术不行。
svafiqaxzamrew - syahieyrahrosli - aziemah274 - nuruljannahzaidi -
instagram
class2grade8
Goodnight to @shahilaamzah and every bunny~ sweet dreams and have a good start tomorrow :) #shahilaamzah #shilaamzah #shilalas #class2grade8
shahilaamzah - shilaamzah - shilalas - class2grade8 -
mai_amm - timmiecheungyk - y_shilalas - faten_lia0802 -
instagram
the_shilaamzah_fans
#Repost @shilabar_shilalas with @repostapp.
・・・
Congrats Shila shortlisted for AME Penyanyi Meletop Top 5 . Phase 2 voting start from 28/1/2015(6pm) - 22/2/2015(12pm) You can vote at: -www.meletop.com.my -www.era.fm -Download Mobile Apps Astro View -SMS Type AME<Space> Candidate code and send to 32777 ***RM0.50 per SMS ***Shila SMS code is L4 恭喜茜拉进入AME Awards 最佳歌手最后五强!大家快给茜拉投票。第二阶段的投票将从28/1/15 - 22/2/15 结束。 投票网址: -www.meletop.com.my -www.era.fm -下载手机Apps Astro View -简讯 键入AME<空间> 歌手提名代码 然后发至 32777 ***每一个简讯RM0.50 ***茜拉的提名代码是 L4 #shilabar #shilalasunited #shilalas #shilaamzah #era #AME #茜拉
shilalas - shilaamzah - shilalasunited - ame - era - shilabar - 茜拉 - repost -
antiniolegget : Shila..shila!!..yeay..
norlela7872 : Terbaik.....#shilabar#shilalasunited#shilalas#shilaamzah#era#AME#
syazwina_304 - luexolu707 - _dora_lee_ - the_shilalas_luhan -
instagram
shilabar_shilalas
Congrats Shila shortlisted for AME Penyanyi Meletop Top 5 . Phase 2 voting start from 28/1/2015(6pm) - 22/2/2015(12pm) You can vote at: -www.meletop.com.my -www.era.fm -Download Mobile Apps Astro View -SMS Type AME<Space> Candidate code and send to 32777 ***RM0.50 per SMS ***Shila SMS code is L4 恭喜茜拉进入AME Awards 最佳歌手最后五强!大家快给茜拉投票。第二阶段的投票将从28/1/15 - 22/2/15 结束。 投票网址: -www.meletop.com.my -www.era.fm -下载手机Apps Astro View -简讯 键入AME<空间> 歌手提名代码 然后发至 32777 ***每一个简讯RM0.50 ***茜拉的提名代码是 L4 #shilabar #shilalasunited #shilalas #shilaamzah #era #AME #茜拉
shilalas - shilabar - ame - shilalasunited - 茜拉 - shilaamzah - era -
sha_shilalas : Shila got strong rival. Dato Siti Nurhaliza and Hafiz are so popular in Malaysia :)
nrl_afifa : If we gathered and promote this for the fans in china to vote, it would be possible to win. I hope.
shilabar_shilalas : @afifa_salleh yup...we will 😊
shilalas_lulu : 一定会去给兔子投票,las们加油!❤👍👍
shilabar_shilalas : @shilalas_lulu 👍🐰
norlela7872 : Tahniah,..shila..
mai_amm - timmiecheungyk - afi.izzati - haffizmohdnoor -
instagram
daayunk95
Hey awak yang kat atas tu.. Aku tanya apa khabar .. Hahaha .. #Throwback #BerdiriTegak #NyanyianLaguNegaraku #Directioners #Shilalas
throwback - berdiritegak - nyanyianlagunegaraku - directioners - shilalas -
aizatmirul - syaraa20 - miehaziq - nazirulwafiyyy -
instagram
maisarah90_nick
#Throwback Just A Simple Picture But It is a memories ♥
throwback - shilalas -
shilalas_lulu : ku berterima kasih kepada mu🌹🌺💐
shilalas_lulu : I love you my dear little sister😘😚❤
maisarah90_nick : Haha your malay is so good ♥ I love you too #shilalas @shilalas_lulu
shilalas_lulu : Thank you teacher😂😂
maisarah90_nick - kingjembal - niko5115 - shilalas_lulu -
instagram
dekcikigbeauty
Assalamualaikum 🙆 . . Syma Beauty Skincare .. Syma beauty skincare telah diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi untuk penjagaan kulit yang efektif dan selamat. Set Syma beauty skincare terdiri daripada SYMA DAY CREAM, SYMA NIGHT CREAM dan SYMA BEAUTY CLEANSER. Ia bertindak ~ meneutralkan ph kulit ~ mengatasi masalah kulit berminyak ~ memberi kesegaran kulit wajah ~ menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain ~ membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). ~ melembapkan kulit ~ tidak akan menghakis permukaan kulit ~ kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburnt. . 💟 haaa rugi x cube.. bnyk testimoni2 yg berjaya.. jom wsp 0166812091 for oder.. #sayajual #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan #symabeauty #putih #kulitlicin #shilalas #emmamaembong #emavengers 💋RM70 ORIGINAL YEEE!! FREE POSTAGE !
sayajual - putih - emmamaembong - kulitlicin - emavengers - sayajualprodukkecantikan - symabeauty - shilalas - sayajualmurah2 -
sera_nan - niesahasan - faisol_junior - ain_lovesurprise -
instagram
dekcikigbeauty
Assalamualaikum ☺ . . Menurut penelitian Alpha arbutin menempti urutan pertama sebagai whitening. Arbutin memutihkan kulit tanpa merusak dermis kulit. Serum arbutin merupakan solusi cepat dan aman untuk mendapatkan kulit putih dan cerah. Fungsi: - Anti radikal bebas - menghilangkan kerut - mengencangkan kulit - mencerahkan - dan memutihkan kulit - mencegah dan menghilangkan flek matahari dan age spot - menghilangkan bekas jerawat - anti aging dan tampak lebih muda - mengecilkan pori - mengurangi kantong mata - memelihara dan memperbaiki kondisi kulit. #sayajual #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan #arbutinserum #serum #serummurah #emmamaembong #emavengers #shilalas #jombeli #expo #bazarpaknil #originalproduk #murah2 #mukepinkish Arbutin Serum RM35 Free postage ! whatssap dekcik 0166812091 for oder yer darlings ..
sayajual - shilalas - bazarpaknil - emmamaembong - originalproduk - jombeli - emavengers - sayajualprodukkecantikan - expo - mukepinkish - murah2 - serummurah - arbutinserum - serum - sayajualmurah2 -
niesahasan - faisol_junior - mishariduan -
instagram
winnieg921
#shilabar #shilalas #shilaamzah
shilaamzah - shilalas - shilabar -
dream_mmeng : 后来,你早已消失在人海。。。美兔~
kentdonny : 后来,我总算学会了如何去爱。可惜你早已远去,消失在人海。后来,终于在眼泪中明白,有些人一旦错过就不再。槴子花,白花瓣,落在我蓝色百褶裙上。“爱你!”你轻声说。我低下头闻见一阵芬芳。那个永恒的夜晚,十七岁仲夏,你吻我的那个夜晚,让我往后的时光,每当有感叹,总想起当天的星光。那时候的爱情,为什么就能那样简单。而又是为什么人年少时,一定要让深爱的人受伤。在这相似的深夜里,你是否一样,也在静静追悔感伤。如果当时我们能不那么倔强,现在也不那么遗憾。你都如何回忆我,带著笑或是很沉默。这些年来有没有人能让你不寂寞。后来,我总算学会了如何去爱。可惜你早已远去,消失在人海。后来,终于在眼泪中明白,有些人一旦错过就不再。你都如何回忆我,带著笑或是很沉默。这些年来有没有人能让你不寂寞。
winnieg921 : @kentdonny 东尼哥呀
ccmagickingdom - cklong_shilabar - abdul.mustakim - shilalas_gmy -
instagram
shilalas__xiaomi
看见雪开心的兔子,🐰🐰北京下雪了哟⛄🐰#shilalas #shilabar #shilaamzah #茜拉
shilaamzah - shilalas - shilabar - 茜拉 -
snurshamira - mirrah_almas - leesiawfoong - lifebrah1m -
instagram
dekcikigbeauty
Assalamualaikum 😊 . . BIBIR HITAM? BIBIR KERING? BIBIR MEREKAH? Bila try lip scrub ni mesti bibir makin pinkish,dah x kering, yang merkah-rekah tu semua boleh hilang punya. Puas hati kan.. And yang paling Best , EVEN 1ST TRY bibir makin lembut je n pinkish. Memang tahan lama 20g ni. Siap boleh Shane dengan kwn2 agy taw.. 💟 PRICE RM25 FREE POSTAGE TAW!! Whatssap dekcik 0166812091 for oder. #lipscrub #isell #originalproduk #bibircantik #murah2 #bazarpaknil #expo #cantik #visitmyig #shopping #emmamaembong #emavengers #shilalas
shopping - shilalas - visitmyig - bazarpaknil - cantik - originalproduk - bibircantik - emavengers - expo - isell - murah2 - lipscrub - emmamaembong -
parts3spread : Hey, where was this taken? ⭐
karamelpalembang - miafairuzdaud - niesahasan - orang_nogori_9 -
instagram
dekcikigbeauty
Assalamualaikum 😊 . . Haa Sensual Serum nie mmng paling2 berkesan & customers slalu repeat oder!! .. 1 box nie ade 10 botol tapi blh mix 2 botol jew..cth eyecare 5 botol & Scar serum 5 botol..xpew klu x fhm blh tnye2 dlm whatssap 😁😁 . . Serum nie ade bnyak jnis..antranye:- ✔Pure vitamin c - for whitening also for repair skin, smoothkan skin, glowing . ✔Purifying- serum utk cpt kcutkan jerawat n less oily . ✔ Tightening -serum utk kcikkan pori2 n utk parut jerawat berlubang, pudarkan parut, cerahkan skin, blackhead, whitehead . ✔Scar- serum utk parut itam2 n parut excident pon bole . ✔Lightening- serum utk jeragat n utk cerahkan kulit, glowing . ✔Eye serum- utk hilangkan eyebag n dark circles. Fresh je mata. . ✔Soothing- utk jerawat pasir and jerawat teruk (berbiji2) haa blh mix 2 jew taw.. mmng berbaloi2 tuk sape2 kulit sensitif tu..cm mne nak oder? Whatsapp dekcik 0166812091 for oder yer sygss.. #sayajual #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan #serum #serummurah #emmamaembong #emavengers #shilalas #jombeli #expo #bazarpaknil #originalproduk #sensualserum #tightening #lightening #purifying #eyecare #scarserum #purevitc #shoothing 1 box ( 10botol ) blh mix 2 btol = RM55 FREE POSTAGE!
purifying - shilalas - originalproduk - jombeli - emavengers - serum - shoothing - lightening - sayajual - purevitc - bazarpaknil - emmamaembong - serummurah - sayajualprodukkecantikan - eyecare - expo - tightening - sensualserum - scarserum - sayajualmurah2 -
sera_nan - niesahasan - bellanur92 - 3human4combination -
instagram
dekcikigbeauty
Assalamualaikum 💋 . . KELEBIHAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA : ✔ Anti keradangan kulit ✔ Memperbaharui sel ✔ Mengecutkan jerawat, parut jerawat, menghalang tumbuhnya jerawat ✔ Menghilangkan kesan jeragat, freckles, age spot, kedut, kulit yang kendur ✔ Membentuk paras wajah V shape ✔ Memudakan kulit, fungus ✔ Menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan serta mengatasi semua masalah kulit sambil patinya bekerja sebagai pemutihan kulit . . PATI IBU PUITH JANNA LAWWA sangat istimewa dan tidak melekit sama sekali walaupun mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah dan kulit badan PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA JUGA BERFUNGSI : . ✔ Menaturalkan kulit yang nipis, sunburn, seperti kulit gelap akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama dan sambil merawat kulit yang rosak. . ✔ Membantu mengawal pelepasan lebihan minyak kulit untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan. . ✔ Memberi rasa kulit yang mesra dan selamat. 💟 Blh mix ngn lotion badan then hasilnye mmg superb!! #sayajual #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan #originalproduk #murah2 #mukepinkish #rugixbeli #visitmyig #followme #ibuputih #kulitgebu #ibuputihjannawwalamurah #ibuputihjannawwala #emmamaembong #emavengers #shilalas #jombeli #ori 🙌 whsp 0166812091 yer darlings for oder . RM75 FREE POSTAGE FOR SM..ADD RM5 FOR SS..mmng berbaloi2..original produk!
ibuputih - ibuputihjannawwalamurah - shilalas - emmamaembong - rugixbeli - jombeli - emavengers - mukepinkish - ori - murah2 - sayajual - visitmyig - originalproduk - sayajualprodukkecantikan - kulitgebu - followme - ibuputihjannawwala - sayajualmurah2 -
niesahasan -
instagram
dekcikigbeauty
Assalamualaikum 😱 . . KINI DIDATANGKAN DALAM PACKAGING YANG BARU! 100% ORIGINAL DARI NINA SKINCARE! Kelebihan Krim Ibu Putih: 1. Mencerahkan kulit. 2. Membaiki struktur kulit. 3. Mengecilkan liang roma yang terbuka. 4. Memudarkan parut dan jeragat pada wahaj dan badan. 5. Menganjalkan kulit 6. Menghilangkan jerawat-jerawat kecil. 7. Menghilangkan garis-garis halus. 8. Menghaluskan kulit. 9. Merawat panau pada wajah. 10. Sesuai utk wajah berminyak. 11. Memberikan perlindungan UV pada kulit 12. Menjadikan kulit nampak glowing Cara Penggunaan: 1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan 2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan. Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari! For oder whsp 0166812091 yer syg2.. #sayajual #isellproduk #expo #bazarpaknil #murah #visitmyig #shopping #originalproduk #murah2 #mukepinkish #rugixbeli #visitmyig #ibuputih #emmamaembong #emavengers #shilalas #jombeli #ori #originalproduk RM45 FREE POSTAGE FOR SM ..ADD RM5 FOR SS
isellproduk - ibuputih - shopping - shilalas - emmamaembong - murah - jombeli - emavengers - mukepinkish - ori - murah2 - sayajual - visitmyig - bazarpaknil - originalproduk - expo - rugixbeli -
something_younique : good
chantek_kloset - princessnationboutique - niesahasan - azmanazhim.aa -
instagram
yana_gts_saifudin
@shahilaamzah #shilalas #shahilaamzah #SHAyang #shilalassupportsha #sh
shilalassupportsha - sh - shilalas - shayang - shahilaamzah -
shilalastegar - shilalas_amei - shqipdona_prenku - sheila_faqihuddin -
instagram
malaysiastreetfest
VENDOR WANTED !!!! 1 VENDORS Di perlukan lagi pls whatapp cepat cepat. Jom memeriahkan Malaysia Street Fest Pada 31 Januari 2015 (SABTU) 10 AM - 6 PM Di Rung Subang Jaya SS18/6. . #sayajual #subangjaya #havoc #malaysiastreetfest #malaysia #bestvendor #bazaarkl #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #shahalam #damansara #kualalumpur #saturdaybazaar #sundaybazaar #london #merc #msumalaysia #uitm #klhappenings #kl #klevent #klbazaar #newyear #happynewyear #newyears2015 #holiday #joyfulp #london #UAE #shilalas #sitizooner #bazaarpaknil #sayajual
klevent - damansara - bazaarmalaysia - subangjaya - klbazaar - bestvendor - bazaarkl - malaysia - london - bazaarpaknil - merc - uae - shilalas - newyears2015 - sayajual - joyfulp - shahalam - kualalumpur - uitm - sitizooner - havoc - msumalaysia - malaysiastreetfest - saturdaybazaar - newyear - happynewyear - kl - holiday - sundaybazaar - klhappenings -
durrah.khaz : Price?
rizqin_jaya_niaga : Harga bape yee?
malaysiastreetfest : @durrah.khaz @rizqin_jaya_niaga 130
faiez08 - adibajak - igivegoodhoop - flavapaan -
instagram
shilalas__xiaomi
雪好美,就像你一样美@shahilaamzah 😘😍#loveyou #shilaamzah #shilalas #茜拉
shilaamzah - shilalas - loveyou - 茜拉 -
dream_mmeng - veraestrellas21 - azrulchoi - the_shilalas_luhan -
instagram
Iconosquare feedback