nashrashah
Wit them gurlssss๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #setiacitymall
setiacitymall -
rezzashahrul - kyrulaxix - yniaradyna - sherman_nanak -
instagram
kalvin.tan
ๅˆๆฅไบ†…… ็žงๅฎ่ดๆ‰‹่ˆž่ถณ่นˆ็š„ ๐Ÿ’™๐Ÿ‘ถ @amanda_kalvin #Wifey #BabyGirl #OurPrecious #CinCinTan #Shopping #SetiaCityMall #Selfie #SamsungGalaxyA5 #MyGalaxyA #igers #instalike #instapic #instadaily #photooftheday #Tuesday
setiacitymall - samsunggalaxya5 - babygirl - shopping - instalike - selfie - instapic - igers - ourprecious - cincintan - instadaily - photooftheday - tuesday - mygalaxya - wifey -
yvonne_vonnie - christopheralex_ - omarabdelhakeem - cai_chee -
instagram
mohdyiyis
Staff/vendor SP Setia dapat discount 20%. Boleh lah buat hilang mengantuk teruk ni.
setiacitymall - coffee - vscocam - setiaalam - vscomy - vscomalaysia - starbucks - starbucksmy - vsco -
mohdyiyis : @melurnatasha : Haha. Nama tak boleh. Kena tunjuk kad.
mohdyiyis : @ciksha : Meh lah sini. Haha.
ciksha : Im home already. Back in action โ˜•๏ธ
momat_ijat : Best friend forever.. Esok jom setia city mall
mohdyiyis : @momat_ijat : Kalu aku kena mari sini lagi esok, mari lah. Haha.
momat_ijat : Aku ade klang 3 hari doh. Kalau aku tau, aku tunggu mu hari2
mohdyiyis : @momat_ijat : Dekat doh Klang nge SCM tu. Huhu.
haazzmiii : Dapat 20% bff selalu. Takpe la esok turun 14% @momat_ijat
shafarinaramli - janggeltrekker - iskandar_________ - mdhfsym -
instagram
fauzanrani
Ticket Secured. Last Movie before GST. #fastfurious7 #fast7 #letswatchamovie #bestmovieever #fastandfurious #fastandfurious7 #movieoftheyear #hotlist #gsc #setiacitymall #setiaalam #nogst #beforegst
fastandfurious7 - setiacitymall - setiaalam - fastfurious7 - fastandfurious - letswatchamovie - fast7 - bestmovieever - nogst - movieoftheyear - gsc - beforegst - hotlist -
maruf_mustafa : Kene gst jgk ke?
maruf_mustafa : Kalu gst start ent tax mansuh la kan? Koho muroh la op? Ke gane....
fauzanrani : Tax benda laen, gst benda laen. Mu ingat gov peduli ke bab mengurangkan kos nie?
maruf_mustafa : @fauzanrani gsT, T tu bukan tax ke? Menteri kabo brg turun harga kekgi. Haha. Tulah pakoh lagi dacing. Mujur ade brim tahan setahun. Haha
fauzanrani : Maksud aku ent tax ngn gov Serv tax tu beza.
maruf_mustafa - supercunwedding - naemaomar -
instagram
anniedotcomm
ASUS Zenfone C only Rm399 at Annie Dot Com Whatsapp/wechat: 0122368681/ AnnieDotCom #anniedotcom #anniedotcomm #klangparade #klangvalley #kualalumpur #bukittinggi #aeonbig #shahalam #setiacitymall #setiaalam #meru #midvalley #johorbahru #online #gadgets #onlineshop #mobilephone #smartphone #sabah #sarawak #kluang
setiacitymall - sarawak - smartphone - johorbahru - meru - bukittinggi - sabah - anniedotcomm - aeonbig - anniedotcom - onlineshop - gadgets - setiaalam - mobilephone - shahalam - kualalumpur - kluang - online - klangvalley - midvalley - klangparade -
mskelly_lee : thumbs up, at all ur posts
babysbreathdecordesign : Looks cool! Love this image.
fln_garage : I like this pic.
greenbeanmask : Great picture ;)
blackhairdoll : Hi! I like your work <3
miajutawan : Looks nice! Nice photo ๐Ÿ˜‰
christinakuan310 : Cool picture :)
miss2u91_shaklee : Looks nice! Very nice image ๐Ÿ˜Ž
ellysamat - christinakuan310 - miss2u91_shaklee - bynurefa -
instagram
fiqbarraja_
Relex sap kok luu^^ #vscocam #vscomalaysia #vsco #starbuckscofee #setiacitymall #SCM #bell&rose #BR
setiacitymall - scm - vsco - bell - starbuckscofee - vscomalaysia - br - vscocam -
nikki_0811 : Great pic :)
wnnshsrsfq - amirah_azra - iqbal_lelele - shahir_zulkifli -
instagram
andylee8813
The place that I miss #101 #sub #padini #setiacitymall #roadshow
setiacitymall - padini - 101 - sub - roadshow -
waikit888 - increase_followz -
instagram
dya_khadeeja
Last Day Offer!!! so menjadi hari yang bz tuk COD & pengeposan Shaklee Baru je hanta yang ni Terus customer order dah...Nak cuba skincare Nutriwhite pulak katanya Bole je...start dgn set asas Nutriwhite...lepas dah cuba Mesti craving..kempunan nak kumpul kesemua satu set...hehe SET SKINCARE NUTRIWHITE kesannya mmg SUPERB ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ DYA 019.6898396 Pakar Konsultasi Suplemen Sesuai Mengikut Masalah Anda #lastday #hargamurah #lelong #shaklee #dyakhadeejadotcom #shakleeEffect #codshaklee #shakleecod #codarea #codklang #codmeru #codsetiaalam #setiacitymall #jakel #syjuashaklee
setiacitymall - hargamurah - dyakhadeejadotcom - codsetiaalam - shakleeeffect - codklang - shakleecod - codmeru - syjuashaklee - lelong - lastday - codarea - jakel - codshaklee - shaklee -
norlida0110 - supercunwedding - ziell_salle - buildwithjames -
instagram
olicandy__
Hi kita ada #testimoniolicandy utk lelaki ha siapa kata perempuan je boleh makan lelaki pun boleh ambil #olicandy k๐Ÿ™Š . Berminat boleh whatsapp kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #sayajual #olicandy #olicandymurah #testimoniolicandy #vsireh #vsirehlovers #vsirehtestimoni #vslipglow #olicandylovers #uitm #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmdihatiku #uitmshahalam #uthm #uia #ukm #palam #msumalaysia #kolejptpl #shahalam #seksyen7 #setiacitymall #lamanseni #bazarkarat #bazarpaknil #produkkecantikkan #vendormalaysia #damansarastreetfest #on9shopfestival
uia - setiacitymall - olicandylovers - uitmpuncakperdana - bazarkarat - kolejptpl - uitmshahalam - olicandy - uthm - vsirehtestimoni - lamanseni - olicandymurah - testimoniolicandy - vsireh - vslipglow - vendormalaysia - sayajual - produkkecantikkan - uitmdihatiku - shahalam - bazarpaknil - uitmpuncakalam - uitm - ukm - msumalaysia - seksyen7 - vsirehlovers - on9shopfestival - damansarastreetfest - palam -
ainshamimi95 - farahanashakri - butik_vanila - kakyong94 -
instagram
kentanglicious
Tq...tq...nk repeat order roger je @kentanglicious key.... area meru/setia alam/klang/shah alam blh whatsapp +6019-3338505 :) . Blh juga dapatkannya di @goldgardenboutique,Setia Alam. 27-2-2 Jalan Setia Prima A, Setia Alam, Shah Alam Landmark Restoran MK Fatimah(selang sebuah je kat tingkat 1) . . #customerkentanglicious #sambalgorengkentangazama #sayajualsambalkentang #sambalkentang #kentanglicious #beliafest2015 #sayapromo #sambalkentangazama #sambalkentanggorengazama #beliafest15 โ€ช#bazaar โ€ฌ#bazaarpaknil โ€ช#klang โ€ช#shahalamโ€ฌ โ€ช#hargabazaar #meru #setiaalam #kapar #bukitkapar #klangsentral #setiacitymall #setiaalam โ€ฌ
sambalkentanggorengazama - bukitkapar - beliafest15 - kentanglicious - customerkentanglicious - meru - hargabazaar - beliafest2015 - bazaarpaknil - kapar - sambalkentangazama - bazaar - sambalgorengkentangazama - setiaalam - sayapromo - shahalam - sayajualsambalkentang - klangsentral - klang - sambalkentang - setiacitymall -
bengkungsuper - servis_naikkan_followers_ig - supercunwedding -
instagram
hazizahasan
The best partner ever ๐Ÿ˜ . Sangat - sangat memahami . #setiacitymall
setiacitymall -
maleamaleot - krusher999 - fitriejohari - syarafuddin92 -
instagram
batrisyazulaikha77
#throwback #setiacitymall #bubbletime Bila spek mata lebih besar dri muka..ni la rupanye..huduh..hahaha
throwback - setiacitymall - bubbletime -
kamarulhafis -
instagram
batrisyazulaikha77
#throwback #setiacitymall #bubbletime
throwback - setiacitymall - bubbletime -
hazizahasan - abeyimr -
instagram
awesome_nayyara
ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ู ุงู„ุฑู‘ุญู’ู…ู† ุงู„ุฑู‘ุญูŠู… New Arrival โ˜ป •••••••••••••••••• Awesome Blouse Material : Cotton Stretchable Colour : Grey Free Size RM30.00 To Order Print Screen / Screen Shot WA >> 0111.555.5622 Thank You & Happy Shopping #sayajual #blouse #sayajualblouse #glitterblouse #awesomeblouse #instaniaga #instashopmalaysia #onlinevendor #bestvendor #vendor2015 #onlineshopmalaysia #shahalam #setiaalam #setiacitymall #meru #klang #Selangor #awesomenayyara
setiacitymall - vendor2015 - awesomenayyara - instaniaga - meru - bestvendor - selangor - instashopmalaysia - sayajualblouse - blouse - sayajual - onlinevendor - shahalam - onlineshopmalaysia - klang - awesomeblouse - glitterblouse - setiaalam -
alingold : Very nice pic ๐Ÿ˜
1kfollowersrm30 - d_ira89 - desidamayanti_skincare - servis.naikkan.followers.ig -
instagram
awesome_nayyara
ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ู ุงู„ุฑู‘ุญู’ู…ู† ุงู„ุฑู‘ุญูŠู… New Arrival โ˜ป •••••••••••••••••• Awesome Blouse Material : Cotton Stretchable Colour : Grey Free Size RM30.00 To Order Print Screen / Screen Shot WA >> 0111.555.5622 Thank You & Happy Shopping #sayajual #blouse #sayajualblouse #glitterblouse #awesomeblouse #instaniaga #instashopmalaysia #onlinevendor #bestvendor #vendor2015 #onlineshopmalaysia #shahalam #setiaalam #setiacitymall #meru #klang #Selangor #awesomenayyara
setiacitymall - vendor2015 - awesomenayyara - instaniaga - meru - bestvendor - selangor - instashopmalaysia - sayajualblouse - blouse - sayajual - onlinevendor - shahalam - onlineshopmalaysia - klang - awesomeblouse - glitterblouse - setiaalam -
norasmaa.azmie - bubblemini129 - d_ira89 - fln_garage -
instagram
goldgardenboutique
Hai awak yg bediri tuuu naynyi lagu sekolah ye? Teguh cik kak ni bediri menggayakan dress dr @flowlista ada banyak jenis dress yang ada kt GGB yg cik kak ni pakai adalah salah satunya..harga xde ratus2 mampu milik n selesa dipakai pastinya -SAREE CARDIGAN -DRESS (ADA BANYAK JENIS NNT FOLLOWUP) -SAREE SKIRT -BAWAL SAREE Semua ni boleh grab dekat @goldgardenboutique tau we start pada pukul 10 pagi - 9 malam keyhhh โค๏ธ OPERATION HOURS SUNDAY - THURSDAY ๐ŸŽŠ FRIDAY OFF DAY ๐Ÿ”• #tgkarang #shahalam #setiacity #shoesvendor #setiacitymall #selangorvendor #followersneeded #klang #kasutmalaysia #lookingforvendor #carivendor #callingforvendor #cheaprentalvendor #vendorneed #vendorcafe #vendorneed #vendorklang #vendorkosong #vendorneeded #vendorrental #vendorsearch #vendorwanted #vendorcalling #vendorshahalam #vendorbukitraja #bazaarpaknil #mencarivendor #malaysiavendor
setiacitymall - cheaprentalvendor - carivendor - vendorklang - tgkarang - shoesvendor - setiacity - vendorcafe - vendorrental - lookingforvendor - vendorbukitraja - vendorneeded - bazaarpaknil - vendorcalling - vendorsearch - vendorshahalam - kasutmalaysia - shahalam - vendorkosong - callingforvendor - followersneeded - mencarivendor - klang - vendorneed - vendorwanted - malaysiavendor - selangorvendor -
ellysamat : Wow! Cool foto ๐Ÿ˜†
anahraf.collection : Nice img ๐Ÿ˜†
berenicecouture : Love it!
ellysamat - socialinspiration - fschaa_dolly - kemeja.lelaki.murah -
instagram
goldgardenboutique
Baggyshirt from @lovelyroseyana ni dot sambutan hangat juga dr yg printed hingga ke plain many choices of color n pastinya freesize ๐Ÿ‘ -BAGGY SHIRT PLAIN -BAGGY SHIRT PRINTED -BOYFRIEND SHIRT -HAREM PANTS Semua ni boleh grab dekat @goldgardenboutique tau we start pada pukul 10 pagi - 9 malam keyhhh โค๏ธ OPERATION HOURS SUNDAY - THURSDAY ๐ŸŽŠ FRIDAY OFF DAY ๐Ÿ”• #tgkarang #shahalam #setiacity #shoesvendor #setiacitymall #selangorvendor #followersneeded #klang #kasutmalaysia #lookingforvendor #carivendor #callingforvendor #cheaprentalvendor #vendorneed #vendorcafe #vendorneed #vendorklang #vendorkosong #vendorneeded #vendorrental #vendorsearch #vendorwanted #vendorcalling #vendorshahalam #vendorbukitraja #bazaarpaknil #mencarivendor #malaysiavendor
setiacitymall - cheaprentalvendor - carivendor - vendorklang - tgkarang - shoesvendor - setiacity - vendorcafe - vendorrental - lookingforvendor - vendorbukitraja - vendorneeded - bazaarpaknil - vendorcalling - vendorsearch - vendorshahalam - kasutmalaysia - shahalam - vendorkosong - callingforvendor - followersneeded - mencarivendor - klang - vendorneed - vendorwanted - malaysiavendor - selangorvendor -
ammar3a_pic : Love your foto.
instaramai : memang cantik! Waaaahh ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ ๐Ÿ˜Ž
ellysamat - socialinspiration - healthbeautybyaida - lovelyroseyana -
instagram
goldgardenboutique
Skirt yg murah dan mampu milik dr @tanuura skirt harga mmg mampu jangan risau bermula dr rm29-rm39 ringgit boleh grab dkt GGB -CHIFFON PRINTED -CHIFFON CREPE Semua ni boleh grab dekat @goldgardenboutique tau we start pada pukul 10 pagi - 9 malam keyhhh โค๏ธ OPERATION HOURS SUNDAY - THURSDAY ๐ŸŽŠ FRIDAY OFF DAY ๐Ÿ”• #tgkarang #shahalam #setiacity #shoesvendor #setiacitymall #selangorvendor #followersneeded #klang #kasutmalaysia #lookingforvendor #carivendor #callingforvendor #cheaprentalvendor #vendorneed #vendorcafe #vendorneed #vendorklang #vendorkosong #vendorneeded #vendorrental #vendorsearch #vendorwanted #vendorcalling #vendorshahalam #vendorbukitraja #bazaarpaknil #mencarivendor #malaysiavendor
setiacitymall - cheaprentalvendor - carivendor - vendorklang - tgkarang - shoesvendor - setiacity - vendorcafe - vendorrental - lookingforvendor - vendorbukitraja - vendorneeded - bazaarpaknil - vendorcalling - vendorsearch - vendorshahalam - kasutmalaysia - shahalam - vendorkosong - callingforvendor - followersneeded - mencarivendor - klang - vendorneed - vendorwanted - malaysiavendor - selangorvendor -
nzgold_sunnah : Wow! Very nice picture.
socialinspiration - ellysamat - bahagia_emasmurah - kemeja.lelaki.murah -
instagram
goldgardenboutique
Bagi ibu2 yang menyusukan beby boleh dtg cari bju nursing dkt GGB ye ade dr size s-xl macam kale macam corak n macam2 design so xpayah da na pening kepala mana na cri bju nirsing โค๏ธ -TSHIRT NURSING -JUBAH NURSING -PALAZZO -SKIRT Semua ni boleh grab dekat @goldgardenboutique tau we start pada pukul 10 pagi - 9 malam keyhhh โค๏ธ OPERATION HOURS SUNDAY - THURSDAY ๐ŸŽŠ FRIDAY OFF DAY ๐Ÿ”• #tgkarang #shahalam #setiacity #shoesvendor #setiacitymall #selangorvendor #followersneeded #klang #kasutmalaysia #lookingforvendor #carivendor #callingforvendor #cheaprentalvendor #vendorneed #vendorcafe #vendorneed #vendorklang #vendorkosong #vendorneeded #vendorrental #vendorsearch #vendorwanted #vendorcalling #vendorshahalam #vendorbukitraja #bazaarpaknil #mencarivendor #malaysiavendor
setiacitymall - cheaprentalvendor - carivendor - vendorklang - tgkarang - shoesvendor - setiacity - vendorcafe - vendorrental - lookingforvendor - vendorbukitraja - vendorneeded - bazaarpaknil - vendorcalling - vendorsearch - vendorshahalam - kasutmalaysia - shahalam - vendorkosong - callingforvendor - followersneeded - mencarivendor - klang - vendorneed - vendorwanted - malaysiavendor - selangorvendor -
sunitakayaemas : Very nice pic!
alingold : Hey! I love this picture ๐Ÿ˜
ginazira_kamarulzaman - ielahassan - a_jonesn - qamanda_online -
instagram
ezsya.closet
#Regrann from @goldgardenboutique - Good morning Harini ggb tak buka tauu...First April kite Buka Balik ye.... #tgkarang #shahalam #setiacity #shoesvendor #setiacitymall #selangorvendor #followersneeded #klang #kasutmalaysia #lookingforvendor #carivendor #callingforvendor #cheaprentalvendor #vendorneed #vendorcafe #vendorneed #vendorklang #vendorkosong #vendorneeded #vendorrental #vendorsearch #vendorwanted #vendorcalling #vendorshahalam #vendorbukitraja #bazaarpaknil #mencarivendor #malaysiavendor
setiacitymall - cheaprentalvendor - carivendor - vendorklang - tgkarang - shoesvendor - setiacity - vendorcafe - vendorrental - lookingforvendor - vendorbukitraja - vendorneeded - bazaarpaknil - vendorcalling - vendorsearch - vendorshahalam - kasutmalaysia - regrann - shahalam - vendorkosong - callingforvendor - followersneeded - mencarivendor - klang - vendorneed - vendorwanted - malaysiavendor - selangorvendor -
ammar3a_pic : Hey! Cool photo ๐Ÿ˜
ezsya.closet : Tq @ammar3a_pic !!
kemeja.lelaki.murah : Looks cool! I love your img ๐Ÿ˜
misscrab__ - byyourown - vegandiary_16 - raja_ila_jutawan_emas -
instagram
ezsya.closet
#Regrann from @goldgardenboutique - Thanks for coming Hye darling ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Keep counting for our GRAND OPENING DATE 29 MARCH 2015 Be one of us..lebih dr 30vendor telah menyertai dibawah satu bumbung kami๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ kami masih memerlukan anda untuk menjadi salah seorang dari kami๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Wassap for details 0178784820 Yeah...!! Ezsya_closet already load their ruffle shawl & halfmoon butterfly glitter....come & grab it at @goldgardenboutique..!! #tgkarang #shahalam #setiacity #shoesvendor #setiacitymall #selangorvendor #followersneeded #klang #kasutmalaysia #lookingforvendor #carivendor #callingforvendor #cheaprentalvendor #vendorneed #vendorcafe #vendorneed #vendorklang #vendorkosong #vendorneeded #vendorrental #vendorsearch #vendorwanted #vendorcalling #vendorshahalam #vendorbukitraja #bazaarpaknil #mencarivendor #malaysiavendor
setiacitymall - cheaprentalvendor - carivendor - vendorklang - tgkarang - shoesvendor - setiacity - vendorcafe - vendorrental - lookingforvendor - vendorbukitraja - vendorneeded - bazaarpaknil - vendorcalling - vendorsearch - vendorshahalam - kasutmalaysia - regrann - shahalam - vendorkosong - callingforvendor - followersneeded - mencarivendor - klang - vendorneed - vendorwanted - malaysiavendor - selangorvendor -
ielahassan : I love your photo!
ezsya.closet : Tq @eilahassan
nadiagold.biz - sue.fiq - pusatborongblousewholesale - raja_ila_jutawan_emas -
instagram
kechikdiskriminasi
Alhamdulillah.. Dimurahkan rezeki.. Dah lama cuti sakit desebabkan patah kaki, masih deberikan gaji.. #Alhamdulillah #terimakasih #rezeki #murah #parkson #setiacitymall #tagging #scm #imissyoubintang thanks bawa aku gi amik gaji bro @are_along
setiacitymall - scm - rezeki - parkson - murah - alhamdulillah - terimakasih - imissyoubintang - tagging -
are_along : @kechikdiskriminasi belnje la ak apa lgi...
kechikdiskriminasi : @are_along takkan.
umiaidaroyani - afifwak - balkesmjamil - ainairwa -
instagram
syahrilazhar
#throwback last day movie #lepaking dengan bdk last day kje kt #twentynco..so lps nie kte lepak2 jew laa kt luar layan movie la erk..selamat maju jaya dalam hidup.. #setiacitymall #SCM #vscomalaysia #vscocam #vsco #buddiey #movienight #insergent #syahrilazhar #instaaryll #instamovie #muahciked
scm - setiacitymall - syahrilazhar - vsco - lepaking - buddiey - insergent - twentynco - vscomalaysia - movienight - muahciked - throwback - instamovie - vscocam - instaaryll -
shahirsubari : Mana yg last day? Hahahaha
syahrilazhar : Yg Blkg aq tue.. cc @shahirsubari
miraddin - nqza - syahirashabri - yayacasper -
instagram
goldgardenboutique
Peminat churross???ha dah boleh grab dkt @goldgardenboutique syock xbanyak tau awak semua โค๏ธโค๏ธโค๏ธ mmg meleleh tgk coklat dia aummm khas dr @__thepitstop DRYFOODโ˜€๏ธ -CHURROSS RM7/PCS -CHOCROLLS RM 7/PCS Semua ni boleh grab dekat @goldgardenboutique tau we start pada pukul 10 pagi - 9 malam keyhhh โค๏ธ OPERATION HOURS SUNDAY - THURSDAY ๐ŸŽŠ FRIDAY OFF DAY ๐Ÿ”• #tgkarang #shahalam #setiacity #shoesvendor #setiacitymall #selangorvendor #followersneeded #klang #kasutmalaysia #lookingforvendor #carivendor #callingforvendor #cheaprentalvendor #vendorneed #vendorcafe #vendorneed #vendorklang #vendorkosong #vendorneeded #vendorrental #vendorsearch #vendorwanted #vendorcalling #vendorshahalam #vendorbukitraja #bazaarpaknil #mencarivendor #malaysiavendor
setiacitymall - cheaprentalvendor - carivendor - vendorklang - tgkarang - shoesvendor - setiacity - vendorcafe - vendorrental - lookingforvendor - vendorbukitraja - vendorneeded - bazaarpaknil - vendorcalling - vendorsearch - vendorshahalam - kasutmalaysia - shahalam - vendorkosong - callingforvendor - followersneeded - mencarivendor - klang - vendorneed - vendorwanted - malaysiavendor - selangorvendor -
aryanti80 : Nice foto ๐Ÿ˜†
supercunwedding - ammar3a_pic - kedainurwawa - vels_desserts -
instagram
goldgardenboutique
Cookies yg ini pon org banyak beli sbb less sweet katanya sesuai untuk mak2 abah2 yg xsuka manis tu โค๏ธ khas dr @cookies_by_nana Tester dia bagi pon da nak habis nampak x betapa sedapnya cookies dia ๐Ÿ‘ DRYFOODโ˜€๏ธ -OAT COOKIES -NESTUM COOKIES Semua ni boleh grab dekat @goldgardenboutique tau we start pada pukul 10 pagi - 9 malam keyhhh โค๏ธ OPERATION HOURS SUNDAY - THURSDAY ๐ŸŽŠ FRIDAY OFF DAY ๐Ÿ”• #tgkarang #shahalam #setiacity #shoesvendor #setiacitymall #selangorvendor #followersneeded #klang #kasutmalaysia #lookingforvendor #carivendor #callingforvendor #cheaprentalvendor #vendorneed #vendorcafe #vendorneed #vendorklang #vendorkosong #vendorneeded #vendorrental #vendorsearch #vendorwanted #vendorcalling #vendorshahalam #vendorbukitraja #bazaarpaknil #mencarivendor #malaysiavendor
setiacitymall - cheaprentalvendor - carivendor - vendorklang - tgkarang - shoesvendor - setiacity - vendorcafe - vendorrental - lookingforvendor - vendorbukitraja - vendorneeded - bazaarpaknil - vendorcalling - vendorsearch - vendorshahalam - kasutmalaysia - shahalam - vendorkosong - callingforvendor - followersneeded - mencarivendor - klang - vendorneed - vendorwanted - malaysiavendor - selangorvendor -
nadiagold.biz - flowlista - ctpw_collections - hijabeymember -
instagram
goldgardenboutique
Yang ini crispycrab haaa kira mcm ketam rangup la khas dari @nzdelicacy macam2 produk dia letak kt @goldgardenboutique โค๏ธโค๏ธ DRYFOODโ˜€๏ธ -OPAK UBI PEDAS RM6/PCS (KECIL) -OPAK UBI PEDAS RM10/PCS (BESAR) -CRISPY CRAB RM10/PCS -KEREPEK BAWANG RM6/PCS CHILLERโ›„๏ธ -RAINBOW CARAMEL PUDING RM6.50 -I AM SEXY LEMONADE RM5.50 Semua ni boleh grab dekat @goldgardenboutique tau we start pada pukul 10 pagi - 9 malam keyhhh โค๏ธ OPERATION HOURS SUNDAY - THURSDAY ๐ŸŽŠ FRIDAY OFF DAY ๐Ÿ”• #tgkarang #shahalam #setiacity #shoesvendor #setiacitymall #selangorvendor #followersneeded #klang #kasutmalaysia #lookingforvendor #carivendor #callingforvendor #cheaprentalvendor #vendorneed #vendorcafe #vendorneed #vendorklang #vendorkosong #vendorneeded #vendorrental #vendorsearch #vendorwanted #vendorcalling #vendorshahalam #vendorbukitraja #bazaarpaknil #mencarivendor #malaysiavendor
setiacitymall - cheaprentalvendor - carivendor - vendorklang - tgkarang - shoesvendor - setiacity - vendorcafe - vendorrental - lookingforvendor - vendorbukitraja - vendorneeded - bazaarpaknil - vendorcalling - vendorsearch - vendorshahalam - kasutmalaysia - shahalam - vendorkosong - callingforvendor - followersneeded - mencarivendor - klang - vendorneed - vendorwanted - malaysiavendor - selangorvendor -
flowlista - hijabeymember - vels_desserts - zinneerah_zamil -
instagram
goldgardenboutique
Salah satu barang yg sangat laris masa opening tester siap packing comel2 lg banyak stock lg khas dari -KACANG SEDAP RM10/PCS Jangan risau boleh dtg nanti yea grab ni boleh grab dekat @goldgardenboutique tau we start pada pukul 10 pagi - 9 malam keyhhh โค๏ธ OPERATION HOURS SUNDAY - THURSDAY ๐ŸŽŠ FRIDAY OFF DAY ๐Ÿ”• #tgkarang #shahalam #setiacity #shoesvendor #setiacitymall #selangorvendor #followersneeded #klang #kasutmalaysia #lookingforvendor #carivendor #callingforvendor #cheaprentalvendor #vendorneed #vendorcafe #vendorneed #vendorklang #vendorkosong #vendorneeded #vendorrental #vendorsearch #vendorwanted #vendorcalling #vendorshahalam #vendorbukitraja #bazaarpaknil #mencarivendor #malaysiavendor
setiacitymall - cheaprentalvendor - carivendor - vendorklang - tgkarang - shoesvendor - setiacity - vendorcafe - vendorrental - lookingforvendor - vendorbukitraja - vendorneeded - bazaarpaknil - vendorcalling - vendorsearch - vendorshahalam - kasutmalaysia - shahalam - vendorkosong - callingforvendor - followersneeded - mencarivendor - klang - vendorneed - vendorwanted - malaysiavendor - selangorvendor -
kentanglicious - flowlista - supercunwedding - nancy.smith.b -
instagram
fanakamil
~ Shopping brg budak, mak budak shopping lain tahun la pulak. #pelikrasanya #setiacitymall #shahalam #march #PhotoGrid
setiacitymall - march - pelikrasanya - photogrid - shahalam -
apitt_shfq - huda275 - joe_jambul86 - masabdrahman -
instagram
faridrahmat91
Seronok melihat si dia happy. #setiacitymall#mainbuih#bagiikanmakan
setiacitymall - mainbuih - bagiikanmakan -
hamimahali : Atototo sweet nyaaa. Hehe. Semoga jodoh berkekalan ye ๐Ÿ˜‰
faridrahmat91 : InsyaAllah...Aminnn :)
faridrahmat91 : Tq @hamimahali :D
ain_yusof - najelia - ameruddinjamil - mierol_ar -
instagram
kentanglicious
#Repost @goldgardenboutique ใƒปใƒปใƒป Antara sambal kentang terlaris masa grand opening ada tester sampai org na habiskan tester dia hahahaha macam2 karenah kasteme โค๏ธโค๏ธ khas dr @kentanglicious boleh grab dekat @goldgardenboutique tau -SAMBAL KENTANG RM10/PCS Semua ni boleh grab dekat @goldgardenboutique tau we start pada pukul 10 pagi - 9 malam keyhhh โค๏ธ OPERATION HOURS SUNDAY - THURSDAY ๐ŸŽŠ FRIDAY OFF DAY ๐Ÿ”• #tgkarang #shahalam #setiacity #shoesvendor #setiacitymall #selangorvendor #followersneeded #klang #kasutmalaysia #lookingforvendor #carivendor #callingforvendor #cheaprentalvendor #vendorneed #vendorcafe #vendorneed #vendorklang #vendorkosong #vendorneeded #vendorrental #vendorsearch #vendorwanted #vendorcalling #vendorshahalam #vendorbukitraja #bazaarpaknil #mencarivendor #malaysiavendor
setiacitymall - cheaprentalvendor - carivendor - vendorklang - tgkarang - shoesvendor - setiacity - vendorcafe - vendorrental - lookingforvendor - vendorbukitraja - bazaarpaknil - vendorcalling - vendorsearch - repost - followersneeded - vendorshahalam - kasutmalaysia - shahalam - vendorkosong - callingforvendor - vendorneeded - mencarivendor - klang - vendorneed - vendorwanted - malaysiavendor - selangorvendor -
nurameraa - kedainurwawa - _dr_coco - adnazthie -
instagram
danialnazrin
Menikmati keindahan air pancut bersama rakan sambil2 menghitung masaa ๐Ÿ˜โœŒ #setiacitymall
setiacitymall -
ebby_kodi - ainad_dania - aimanzamir_ - zlfkri__ -
instagram
pynkanazreen
Happy happy happy me!! #jelitanaomiadelina #playart #setiacitymall #ceritaweekendsemalam
setiacitymall - playart - jelitanaomiadelina - ceritaweekendsemalam -
instagram
mohdnaiim
Harini kite tgk Spongebob movie haha ๐Ÿ˜„ #GSC #SetiaCityMall #Spongebob
setiacitymall - gsc - spongebob -
darwishizzat : Ajak
altamisimran - fiq_ukasyah - faizamrime - aazhare -
instagram
Iconosquare feedback