ayuct76
Alhamdullillah happy sgt bila si kecik ni dah semakin pulih dari #enzyma nya. Tq pada auntie nye yang sudi share testimoni si comel ni utk tatapan customer yang alami masalah sama. kata auntienye dulu kalau nak bwk si comel ni jalan2 pun kesian kene tgk tempat.sbb alergi akan berlaku jika tempat tak sesuai.contoh tempat panas. tapi sekarang dha boleh bwk si comel ni kemana2... SAYA HAPPY BILA CUSTOMER PUAS HATI #chewnglow BUKAN SHAJA UNTUK DEWASA.TP KANAK2 JUGA BOLEH MENGAMALKANNYA!! BERMINAT SMS/WHATSAPP 012 373 2748 @ 012 272 4464..COD AREA #KUALALUMPUR & #SELANGOR
kualalumpur - chewnglow - enzyma - selangor -
bylyanimohamad -
instagram
tips_pelangsingan_badan
Dapatkan produk kuruskan badan paling hot tahun ini..dapatkan advance slim dengan harga promosi sekarang Fakta penting anda perlu tahu tentang produk advance slim : > bakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih pantas berbanding produk diet lain > meningkatkan metabolism dengan selamat > mengurangkan selera makan untuk elak anda cepat lapar > carbohydrate blocker (bila makan nasi,advance slim akan terus bakar) > produk halal dan disahkan jakim > selamat punyai kelulusan kementerian kesihatan (kkm) > dibuat 100dari herba yang terpilih > tiada kesan sampingan > boleh diminum oleh ibu yang menyusu Cara pengambilan: - tuangkan 1 sachet dalam 1/2 cawan air putih dan kacau - elakkan menggunakan air panas/sejuk - sebelum bersenam atau sebelum sarapan - sehari sekali atau 2 kali - grape flavour (rasa macam ribena) whatsapp 0139609275 untuk harga PROMOSI! #repost #promosi #kurus #slim #gemuk #buncit #sayajual #onlineshopping #selangor #malaysia #sayapromote #sayaguna #sayajual #gemuk #kurus #berpantang #korset #bengkung #damansara #kualalumpur #kurus #diet #jamuslimming #pengantin #nakkuruscepat #kakishoppingonline #kurus #jimat #cantik #kurusselamat
kurus - jamuslimming - gemuk - slim - nakkuruscepat - onlineshopping - malaysia - promosi - buncit - diet - sayapromote - selangor - sayaguna - repost - sayajual - pengantin - kualalumpur - cantik - berpantang - kurusselamat - damansara - bengkung - korset - jimat - kakishoppingonline -
fieyzah_hafieyzah - syafiera_ieraa - zzzra.collection -
instagram
tips.pelangsingan.badan
Dapatkan produk kuruskan badan paling hot tahun ini..dapatkan advance slim dengan harga promosi sekarang Fakta penting anda perlu tahu tentang produk advance slim : > bakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih pantas berbanding produk diet lain > meningkatkan metabolism dengan selamat > mengurangkan selera makan untuk elak anda cepat lapar > carbohydrate blocker (bila makan nasi,advance slim akan terus bakar) > produk halal dan disahkan jakim > selamat punyai kelulusan kementerian kesihatan (kkm) > dibuat 100dari herba yang terpilih > tiada kesan sampingan > boleh diminum oleh ibu yang menyusu Cara pengambilan: - tuangkan 1 sachet dalam 1/2 cawan air putih dan kacau - elakkan menggunakan air panas/sejuk - sebelum bersenam atau sebelum sarapan - sehari sekali atau 2 kali - grape flavour (rasa macam ribena) whatsapp 0139609275 untuk harga PROMOSI! #repost #promosi #kurus #slim #gemuk #buncit #sayajual #onlineshopping #selangor #malaysia #sayapromote #sayaguna #sayajual #gemuk #kurus #berpantang #korset #bengkung #damansara #kualalumpur #kurus #diet #jamuslimming #pengantin #nakkuruscepat #kakishoppingonline #kurus #jimat #cantik #kurusselamat
kurus - jamuslimming - gemuk - slim - nakkuruscepat - onlineshopping - malaysia - promosi - buncit - diet - sayapromote - selangor - sayaguna - repost - sayajual - pengantin - kualalumpur - cantik - berpantang - kurusselamat - damansara - bengkung - korset - jimat - kakishoppingonline -
wan_nio_wan - anna_wonder_store - syafiera_ieraa - zzzra.collection -
instagram
tulipceremony
Beg tangan Mk gred 3A #malaysia #noon #terengganu #selangor #sayajualonline #hliveofficial #havocwarna #begtanganbrandedAAA
hliveofficial - noon - selangor - malaysia - havocwarna - begtanganbrandedaaa - sayajualonline - terengganu -
instagram
beyaz_yasemin
B'Yasemin Basic Plain Shawl, available in regular extra long shawl❤ approx: 2.0 x 0.58m ❤ material: high quality chiffon ❤to order: email us the code plain shawl to beyaz_yasemin@yahoo.com or whatsapp to 0133888772 . note: colours may differ from actual due to lightings .. RM29.00 per piece (normally RM35.00 for this size)❤ @beyaz_yasemin @beyaz_yasemin @beyaz_yasemin #beyazyasemin #bandarbarubangi #putrajaya #whatsapp0133888772 #sms0133888772 #beyazyasemin #plainshawl #shawl #lelong #lelong #sayajual #kamijual #lelonglelong #murah #murahmurah #selangor #kualalumpur #pelbagaiwarna #menarik
lelonglelong - plainshawl - shawl - selangor - murahmurah - pelbagaiwarna - lelong - kamijual - sms0133888772 - sayajual - kualalumpur - bandarbarubangi - menarik - beyazyasemin - whatsapp0133888772 - putrajaya - murah -
hieefee : Very best!
hieefee -
instagram
rejab_xj6
Musim bunga.. #Flora #PokokBunga #Selangor #Malaysia
pokokbunga - malaysia - flora - selangor -
rejab_xj6 - stokistskincare_perfume_boxes -
instagram
kurusdancantik
Ingin Tampil Anggun Menawan??? Tiada Lagi Kegemukan, Perut Buncit dan Kulit Menggeleber!!! Hilangkan Keluh Kesah Anda Selama Ini!!! Advance Slim mampu menjadikan impian anda menjadi realiti!!! Katakan TAKNAK pada lemak dan perut buncit!!! Sms/wasap NAK SLIM ke 0145063613 sekarang!!! Dapatkan harga promosi!!! Cepat2, stok terhad!!!! #bazarpaknil #produkkecantikan #bazarwanita #diet #sayajual #murah #berbaloi #advanceslim #bangi #brunei #singapore #terengganu #ump #shahalam #utem #kuching #kotadamansara #uitm #langkawi #pahang #johor #sarawak #perlis #sabah #selangor #artismalaysia #aaronaziz #chef #masakan
brunei - uitm - utem - singapore - sarawak - berbaloi - murah - perlis - diet - selangor - chef - aaronaziz - terengganu - langkawi - sabah - sayajual - pahang - kuching - ump - shahalam - bazarpaknil - bazarwanita - bangi - produkkecantikan - artismalaysia - kotadamansara - johor - masakan - advanceslim -
tiptopcookies : good
annex.tees -
instagram
tulipceremony
Beg tangan MK satu set...ada banyak warna boleh pilih2 nak bagi harga kawan2 je #malaysia #noon #terengganu #sayajualonline #busineswomen #selangor
malaysia - sayajualonline - noon - busineswomen - terengganu - selangor -
instagram
mbbazaar
Weekend Bazaar Tingkat 2, SACC Mall Shah Alam Sebelah Teapot-anakku Setiap hari Jumaat-ahad ✌️ Kita ada vendor selling cookies Turkish delight Shawl @shawlbylac Pelikat pants Dubai abaya @desufina Handbags & lens Fashion for the ladies @amyz_beautyshoppe Fashion for men Cosmetic,bracelet Manicure & pedicure Kids products & fashions And macam macam lagi ada hee ~~ datang ok cuci2 mata window shopping and shop with our vendors 😘 #sayajual #shahalam #selangor #weekendbazaar
sayajual - weekendbazaar - selangor - shahalam -
nizlambake_cook4u - berkatiman -
instagram
kurusdancantik
Macam tak percaya kan. Kami juga pada mulanya terkejut kerana anggaran pelanggan turun hanya 10kg sebulan. Tapi inilah antara result luar biasa pelanggan kami!!!! Jom cuba Advance Slim agar anda dapat bersama-sama merasai perubahan dengan ADVANCE SLIM!!!? Sms/wasap NAK SLIM ke 0145063613 sekarang!!!! Harga promosi menanti anda!!! Cepat2!!! Stok terhad!! #bazarpaknil #produkkecantikan #sayajual #murah #berbaloi #advanceslim #kotadamansara #shahalam #perak #uitm #pahang #johor #sarawak #sabah #selangor #gemuk #grandsale #hijabfashion #hijabvogue #haniszalikha #puncakalam #malaysiaonlineshop #wideshawl #dietsenang #diet #bizig #noradanish
sarawak - gemuk - murah - johor - diet - selangor - sabah - dietsenang - puncakalam - perak - shahalam - sayajual - bizig - noradanish - bazarpaknil - hijabfashion - uitm - hijabvogue - produkkecantikan - berbaloi - malaysiaonlineshop - haniszalikha - advanceslim - kotadamansara - pahang - wideshawl - grandsale -
sophyshoppey - ayunklin - jue_eynna -
instagram
bradomotosportsspa
Protect your valuable car from paint deterioration! USING THE NANO TECHNOLOGY LASTS LONGER THAN NORMAL WAXING! Applicable for sedan n Compact size vehicle Only at 56-G jln nautika bu20/b pusat komersil Tsb Sg buluh 40160 Selangor For Booking or enquiries Call 0145062825/ 0197741622 ●Professional Automotive Detailing #bradomotosportsspa #sgb #sungaibuloh #damansara #subangjaya #shahalam #petalingjaya #malay #melayu #malaysia #selangor #kl #interior #detailing #detailingworld #coating #wash #cuci #nanomist #spa #kereta #pistonaddictz #bikersofinstagram #bike #superstreet #stance #stancenation #hella #flush
detailingworld - stancenation - stance - cuci - subangjaya - coating - malay - selangor - wash - malaysia - flush - spa - sgb - bikersofinstagram - superstreet - bradomotosportsspa - sungaibuloh - shahalam - detailing - kl - damansara - bike - petalingjaya - pistonaddictz - interior - melayu - kereta - nanomist - hella -
faruqalvin - 7dvdvdv - burgerbytess15 - calimitedgirls -
instagram
saridbeauteofficial
[WE ARE EVERYWHERE NOW!] . Kami ada disekeliling anda!! . Lembah Klang (012 - 348 1958) Selangor (017 - 297 8688) Putrajaya (016 - 381 8117) Johor (012 - 746 2820) Melaka (013 - 272 2200) Negeri Sembilan (013 - 401 1221) Sabah (017 - 988 1932) Kedah (010 - 548 6977) Pulau Pinang (016 - 557 2004) Pahang (012 - 665 0518) Terengganu (019 - 258 8315) Kelantan (014 - 828 9620) . Hubungi HOTLINE WhatsApp kami di 0193089833 SEKARANG!!! Atau hubungi stokis dan agen terdekat dengan anda!!! . #saridbeaute #malaysia #malaysiaskincare #kualalumpur #selangor #pahang #putrajaya #kedah #kelantan #terengganu #pulaupinang #penang #melaka #negerisembilan #sabah #johor #sayajualprodukkecantikan #sayajualbarangkesihatan #cantik #forladies #pretty #akupakaikoikut #bazaarmalaysia #stokis #agen
stokis - kedah - penang - forladies - johor - saridbeaute - selangor - sabah - malaysia - akupakaikoikut - terengganu - melaka - sayajualbarangkesihatan - malaysiaskincare - bazaarmalaysia - agen - kualalumpur - cantik - negerisembilan - kelantan - sayajualprodukkecantikan - pulaupinang - pretty - pahang - putrajaya -
syafiera_ieraa - na_atie_tudung -
instagram
riderxdesign
Students project..wip malay traditional house #hasilpelajarpdmgmi sem3pdm5 #pdm #gmi #bangi #kajang #selangor #rekabentuk #productdesign #modelmaking #miniature #scalemodel #architecture #malaysia #inimalaysiaku
gmi - malaysia - modelmaking - productdesign - bangi - selangor - miniature - pdm - architecture - kajang - rekabentuk - inimalaysiaku - hasilpelajarpdmgmi - scalemodel -
farahin_fara92 - fgonzales69 - tonyhipster_ - ikhwanjasni -
instagram
kurusdancantik
Dah Gemuk???? Lemak Berlebihan???Perut Buncit??? Minuman diet tidak sedap??? Cirit birit disebabkan minuman diet??? Produk diet tidak memberi kesan seperti yang diharapkan??? Jom beralih kepada Jus Anggur Advance Slim!!!! Ramai yang dah berjaya menurunkan berat badan dengan mudah dan pantas tanpa perlu menyeksa diri!!! Sms/wasap NAK SLIM ke 0145063613 sekarang!!! Dapatkan harga promosi!!! Cepat2, stok terhad!!!! #terengganu #bazarpaknil #produkkecantikan #diet #sayajual #advanceslim #perak #kedah #klbazar #kualalumpur #kelantan # #kotadamansara #pahang #johor #sarawak #perlis #sabah #artismalaysia #selangor #singapore #kualalumpur #brunei #pulaupinang
sarawak - klbazar - brunei - advanceslim - perlis - diet - selangor - sabah - terengganu - perak - sayajual - singapore - kedah - bazarpaknil - artismalaysia - kelantan - produkkecantikan - kotadamansara - pulaupinang - johor - pahang - kualalumpur -
bellvaskincare - jamilahsheikhahmad -
instagram
kurusdancantik
#kuruslepasberanak #terlajaklaris #kekallangsing #kurusdanlangsing #gemuk #uitm #grandsale #hijabfashion #instashop #jagabadan #jamulangsing #kptm #unisel #sayanakcantik #slimproduk #skincare #sihattanpalemak #perutbuncit #pelangsing #produkkecantikan #selamattinggallemak #slimcepat #sayanakkurus #sabah #singapore #sarawak #malaysiaonlineshop #klbazar #kualalumpur #selangor
kuruslepasberanak - sarawak - kurusdanlangsing - jagabadan - klbazar - singapore - gemuk - kekallangsing - selangor - skincare - terlajaklaris - instashop - pelangsing - sayanakcantik - hijabfashion - slimcepat - jamulangsing - sabah - produkkecantikan - kptm - slimproduk - uitm - selamattinggallemak - malaysiaonlineshop - kualalumpur - sayanakkurus - sihattanpalemak - perutbuncit - unisel - grandsale -
aleencollection - haney_nieza - lizz1081 - jue_eynna -
instagram
whitelensstudio
1/9/2014 morning session. #beautyproduct #photoshoot by #whitelensstudio Client: @arganskinhq @arganskinmalaysia Product: Argan Pure Golden Oil Model: Makeup: @sabrinayasinmakeupstudio Call/sms/whatapps to 019-6524605 for #commercial #productshoot #catalogshoot #sayajual #studiophoto #hijabfesyen #hijab #shawl #shawllovers #beauty #hijabstyle #malaysiaonlineseller #igbizz #instashop #visitmyig #hijabfashion #hijabista #butik #boutique #shawlonline #kajang #selangor #malaysia
hijabista - studiophoto - butik - beauty - beautyproduct - shawl - commercial - sayajual - selangor - malaysia - catalogshoot - kajang - hijab - hijabfashion - shawlonline - productshoot - visitmyig - malaysiaonlineseller - boutique - igbizz - hijabfesyen - hijabstyle - shawllovers - photoshoot - instashop - whitelensstudio -
lemacmaniac - marymyiek - stumorley - noraa247 -
instagram
revenge24f
Chanel!! Price: rm160 Free Postage!! Gred 3AAA #chanelr24f #handbagcollectionr24f Serius Buyer,Whatsapp@Msg: 011-21158862 #mk#dior#lv#prada#chanel#hermes#support#revenge24f#sentiasamaju#baju#sayajualbaju#sayajualbag#visitmyig#bazaarmalaysia#kualalumpur#selangor#customerhappy#katesapot#local#instashop#belionline#online#pipol#salesterbaik#apparel#bestvendor#mk#sayajualmkmurah#murahsangatdah
belionline - chanelr24f - dior - bazaarmalaysia - prada - baju - bestvendor - selangor - pipol - handbagcollectionr24f - sentiasamaju - sayajualmkmurah - hermes - chanel - customerhappy - murahsangatdah - katesapot - sayajualbaju - visitmyig - kualalumpur - revenge24f - support - mk - local - lv - sayajualbag - online - apparel - salesterbaik - instashop -
_monicamagalhaes_ : cool
insta.expert - marymyiek - megatmsyazwan -
instagram
xanderoutfitter
Tshirt "I Am A Proud Malaysian" Harga: RM40 (SS) / RM45 (LS) + FREE Postage. Tshirt #SupportGaza Harga: RM35 (SS) / RM40 (LS) + FREE Postage. RM5 akan disalur kpd Tabung Kemanusiaan Palestin Media Prima. Size: XS - 3XL (Dewasa) / 2thn - 12thn (Kanak2). WeChat: 010.361.5051 Whatsapp: 016.655.4235 #tshirt #gaza #fbshop #onlineshop #onlineboutique #malaysia #kualalumpur #selangor #kajang #putrajaya #bazaarpaknil #sarawak #kuching #johor #perak #pahang #penang #melaka #negerisembilan #kedah #perlis #terengganu #kelantan #sabah #merdeka
supportgaza - kedah - sarawak - penang - bazaarpaknil - perlis - selangor - sabah - malaysia - fbshop - kajang - terengganu - perak - onlineshop - merdeka - kuching - melaka - kualalumpur - tshirt - kelantan - negerisembilan - onlineboutique - johor - gaza - pahang - putrajaya -
sophyshoppey - thepinkruffles - marymyiek - emadsmosa -
instagram
lux_cheap_stuff
+ postage RM8sm / RM10ss #sayajual #NDigReviews #ss2 #sstwomall #petalingjaya #selangor #johor #langkawi #ipoh #perak #murah #melaka #maribeli #malaysian #malaysia #bazaarpaknil #malaysiaonlineshopping #kedaionline #ttdi #rasta #kotadamansara #damansara #encorpstrandmall
damansara - ipoh - malaysian - murah - johor - selangor - malaysia - maribeli - bazaarpaknil - kotadamansara - ss2 - perak - malaysiaonlineshopping - langkawi - sayajual - melaka - sstwomall - rasta - kedaionline - petalingjaya - ttdi - ndigreviews - encorpstrandmall -
mizzhans - annex.tees - marymyiek - handbagstall -
instagram
arifsyukri
Mari2 singgah abc atok sedap at bandar kluang johor....betol2 depan cimb bank....#kluang #johorbahru #kelantan #perak #selangor
kluang - johorbahru - perak - kelantan - selangor -
marymyiek -
instagram
munrosports
The coaches and the participants for Perangsang Selangor Under 15 Football Development. Was held at padang rugbi, UIA for Gombak district. #football #development #footballdevelopment #under15 #u15 #perangsangselangor #selangor #malaysia #munrosports
development - perangsangselangor - under15 - football - selangor - footballdevelopment - munrosports - malaysia - u15 -
efnyjoe - faiz_hamid - faridzismail - themesias14 -
instagram
arifsyukri
Evisu xinsa size 28-36 Berminat boleh pm or whatsapp 0177113635 Rm180 #kluang #kuala lumpur #selangor #kelantan #perak #serawak
kluang - kuala - perak - serawak - kelantan - selangor -
marymyiek -
instagram
sya_77_zam
#tiger #sakaharimau #Malaysia #klang #selangor #Thailand #Bangkok #hatyai #kingoftiger
bangkok - sakaharimau - hatyai - kingoftiger - selangor - tiger - malaysia - klang - thailand -
iedin_ - marymyiek - neff_hero -
instagram
catcheycafe
#lunch with #officemate at #catcheycafe #cafe #kelanamall #kelanajaya #petalingjaya #selangor #kualalumpur #westerfood #chickenchop #catcheypasta #carbonara #coffee #foodporn #yummy #kedaimakan #jalanjalancarimakan #jjcm #sedap #kenyang thx for coming guys 😘
coffee - sedap - foodporn - westerfood - kelanajaya - kenyang - selangor - lunch - kelanamall - catcheypasta - kedaimakan - catcheycafe - chickenchop - cafe - yummy - kualalumpur - jalanjalancarimakan - jjcm - petalingjaya - carbonara - officemate -
misslunaskincare - zulianawahab - scha_mien - xmsxphantasyx -
instagram
sugarrush2012
Pastel adinda, rm15 / set Aqua/ pinkish-grey Today's deal #hijab #hijabpin #handmade #hijabicon #kualalumpur #swarvoski #pintudung #pin #shawlpin #stickpin #selangor #stylista #shawl #modeststreetfashion #muslimah #malaysia #muslimahfashion #modesty #fashionista #fashionmodesty #fashion #colourful #accessories #jewellery #jewelry #rainbow #tudung #brass
swarvoski - modesty - fashion - jewellery - shawlpin - fashionista - accessories - selangor - malaysia - fashionmodesty - hijab - brass - stylista - colourful - stickpin - hijabicon - jewelry - rainbow - tudung - pin - kualalumpur - hijabpin - handmade - muslimahfashion - muslimah - pintudung - modeststreetfashion - shawl -
hrosho - aduzad - heeaadaah - natalie_company -
instagram
arifsyukri
Promosi perfume dubai rm55 List brg yg sy adew #gucci guilty #ck eternity #chance chanel #ck eternity summer #dkny #britney spears fantasic #lacoste challenge (gold) #gucci guilty #versace eros #paco rabanne #lacoste challenge (green) #212 vip girl #212 sexy men #ck one #dunhill desire red #ed hardy (gold) #ed hardy (blue) Pm me wechat or whassp 0177113635 #kluang #johorbahru #kelantan #kuala lumpur #selangor
ck - kluang - 212 - johorbahru - versace - dkny - selangor - chance - dunhill - lacoste - britney - kelantan - gucci - kuala - ed - paco -
instagram
tips.pelangsingan.badan
Hot Hot Hot!!! - turun 5kg dgn hanya 1kotak - baju-baju lama semua dah muat - suami asyik xtahan je bila tgk, nk berkepit je - makan nasi berat tetap turun!! - produk original whatsapp 0139609275 untuk harga PROMOSI #kurus #jimat #cantik #kurusselamat #igmalaysia #igersmalaysia #pakaralihlemak #puncakalam #shahalam #selangor #daguruncing #gemuk #johor #kurus #slimming #pengantin #sayajual #kurus #ramping #langsing #tudungbawal #slim #gemuk #buncit #nakkuruscepat #kakishoppingonline #dietsenang #nakkuruscepat #kakishoppingonline #jamulangsing #dietsenang #dietsenang
pakaralihlemak - gemuk - slim - tudungbawal - daguruncing - selangor - slimming - buncit - nakkuruscepat - puncakalam - jamulangsing - sayajual - dietsenang - pengantin - igersmalaysia - shahalam - cantik - kurus - kurusselamat - johor - ramping - langsing - jimat - igmalaysia - kakishoppingonline -
teamiblends - kakabucuk - syafikaharman - nieza6547 -
instagram
chewnglowofficial
#Repost from @ayuct76 with @repostapp Alhamdullillah happy sgt bila si kecik ni dah semakin pulih dari #enzyma nya. Tq pada auntie nye yang sudi share testimoni si comel ni utk tatapan customer yang alami masalah sama. kata auntienye dulu kalau nak bwk si comel ni jalan2 pun kesian kene tgk tempat.sbb alergi akan berlaku jika tempat tak sesuai.contoh tempat panas. tapi sekarang dha boleh bwk si comel ni kemana2... SAYA HAPPY BILA CUSTOMER PUAS HATI #GAIADOUBLESTEMCELL BUKAN SHAJA UNTUK DEWASA.TP KANAK2 JUGA BOLEH MENGAMALKANNYA!! BERMINAT SMS/WHATSAPP 012 373 2748 @ 012 272 4464..COD AREA #KUALALUMPUR & #SELANGOR
gaiadoublestemcell - kualalumpur - selangor - enzyma - repost -
qmhanggunenterprise : CHEW N GLOW adalah "Advance Formula" yg dirumus khas dari bahan-bahan dan formula bertaraf antarabangsa khas untuk pencerahan kulit dan pembaik pulih struktur kulit. Utk order 📱012-2642135 (sms@whatsapp) 📫 Free Postage M'sia Cod Area KL ✋ Keramat / Setiawangsa / Jln Semarak & Area Alor Setar #012-4574580 👉@alia_man / Area Kota Kinabalu @royalkotakinabalu 🎀AGENT DIPERLUKAN 🎀
aziekadzim : Gaia + Chew & Glow Perfect skin repair solution Berminat boleh call/msg/watssup #012 317 1882 COD- #KL #S'GOR #shahalam #klang #banting #subang #bukitraja #puchong #banting #setiaalam #puncakalam #kualaselangor #kelanajaya & area berdekatannya
ratu__ : BEST CHEW & GLOW! Mudah sangat. Satu famili boleh amalkan.Satu famili sihat dan kulit putih cantik. Salam. Hai ! Dapat kan #chewnglow dari sis. Master Stokis Selangor Sila pm ke ★ https://www.facebook.com/messages/RATU.BIDADARI4U ★ atau sms/whatsapp ★ 0183836922 ★ COD SHAH ALAM SETIA ALAM KLANG BUKIT JELUTONG PUNCAK ALAM MERU/KAPAR SG BULOH SUNWAY SUBANG DAMANSARA KELANA JAYA SRI DAMANSARA PUCHONG FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ! Sertai kami sebagai STOKIS...EJEN... DROPSHIPPER.
fieynaaurora : Assalam...dapatkan #CHEW N GLOW dr sy... COD area Perak(Ipoh,Kuala Kangsar,Sg.Siput)... berminat? Sms/whatsapp #0125808705- Fina .. t.kaseh :)
norshahiradom - zaranor - chengah76 - 10gorgeous -
instagram
arifsyukri
New price....baru je update... iphone 6 - rm560 S5 v10 - rm550 Note 8.0 3g - rm500 N3 v10 - rm590 (16gb) iPhone 5s - rm450 S4 v3 - rm420 Grand2 3g - rm450 Tab 2 7.0' - rm410 Note 10.1 - rm600 Galaxy Gear - rm510 --MEMORY CARD-- Memory card 32gb - rm80 (original) Memory Card 16gb - rm65 (original) PowerBank 2600mah - rm25 Monopod - rm30 Pm me wechat or whassp 0177113635 arip #kluang #johorbahru #kelantan #kuala lumpur #selangor
kluang - johorbahru - kuala - kelantan - selangor -
butikfafaveen_onlineshop - michael.chuah -
instagram
honeysalee
Non edit.. naked face #Tb #malamraya #gombak #babiesblink #kcolly #satinskinz #alrazi #lens #sayajual #supplement #skincare #hargamampumilik #seksyen24 #shahalam #selangor #byhand #pos
hargamampumilik - alrazi - seksyen24 - pos - selangor - lens - babiesblink - supplement - satinskinz - byhand - skincare - sayajual - kcolly - shahalam - malamraya - gombak - tb -
samm1684 - payudara_seksi_dlm5hari - butikfafaveen_onlineshop -
instagram
tabrizihussin
Location: #Selangor #Malaysia Date: 01092014 Time: 10:16 pm Focal Length: 200mm F-Number: F/6.3 Exposure Time: 1/160 Exposure Compensation: -0.33 #Moon #Luna #WaxingCrescent
malaysia - luna - selangor - moon - waxingcrescent -
yuniemb - bulan_kecik - butikfafaveen_onlineshop - firuszana -
instagram
viobypkns
Rencana mengenai VIO by PKNS di majalah INFONIAGA. Kami mungkin menjadi penggerak kejayaan perniagaan anda. ;) Hubungi kami 03-55668588. #viopkns #virtualoffice #pembangunanusahawan #pejabat #pknsbizpoint #promosi #pkns #shahalam #seksyen7 #bpupkns #beli #usahawan #usahawanmuda #perniagaan #business #pejabatmaya #viobypkns #meniaga #selangor
bpupkns - business - pejabat - beli - selangor - pembangunanusahawan - promosi - virtualoffice - usahawanmuda - pejabatmaya - usahawan - shahalam - pkns - pknsbizpoint - seksyen7 - viobypkns - meniaga - viopkns - perniagaan -
chrissyxhen : nice
umarmuharam - yank_me_candle - devingeorgedg - nickuns -
instagram
arifsyukri
Coklat atok promosi Rm5 telap besar Rm4 telap lonjong adew biskut beras Rm2 telap kecik Rm2.50 telap kecik adew biskut beras Pm me wechat or whassp 0177113635 #kluang #johorbahru #kelantan #kuala lumpur #selangor
kluang - johorbahru - kuala - kelantan - selangor -
butikfafaveen_onlineshop - michael.chuah - izzuddin_shahrani -
instagram
Iconosquare feedback