farhah_peace
#Muharram Selamat Menyambut Awal Muharram 1436 H Minta maaf atas segala salah dan silap. Moga dimaafi seikhlas hati. Lupakan dendam lama. Lupakan sengketa lama. Kita buka buku baru. Khas untuk tahun 1436 Hijrah. Semoga tahun ini lebih baik dari yang sebelumnya ~! #Segala ibadah wajib kita cuba lengkapkan #Jauhkan dari benda yg haram (cth rokok, maksiat) dan kita amalkan yg halal dan yg sunnah #Saling menjaga hubungan persaudaraan dan persahabatan agar kekal utuh hingga ke hujung nyawa *eceh* Salam sayang, Farhah *peace* #SalamMaghrib #SalamUkhwah #MaafkanDaku
salamukhwah - saling - salammaghrib - muharram - jauhkan - maafkandaku - segala -
missgenius98 : Salam maal hijrah, farhah !
farhah_peace : @missgenius98 Salam Maal Hijrah juga Azreen ~!
nurainaaqilahhh - shimmyrah - fai_natrah - fatihah_zahari98 -
instagram
harun_bin_sukor
#alhamdulillah#akhirnya#my#brothers#sahabat#smp#abis#nyawa#segala#rahsia#ku#bernikah#tahniah#semoga#smp#jannah
jannah - segala - brothers - semoga - abis - akhirnya - bernikah - alhamdulillah - smp - sahabat - ku - tahniah - rahsia - nyawa - my -
instagram
muhammadarash98
berdiri di kaki sendiri . #segala #penghulu #hari
penghulu - segala - hari -
hasnidasaafee - afidgaf - hazwa_88 - ameyranazri_ -
instagram
alif_azmi96
Dari Abu Lubabah bin Ibnu Mundzir r.a. berkata, Rasulullah s.a.w. bersabda : “Hari Jumaat adalah penghulu hari-hari dan hari yang paling mulia di sisi Allah, hari Jumaat ini lebih mulia dari hari raya Idhul Fitri dan Idul Adha di sisi Allah, pada hari jumaat terdapat lima peristiwa, diciptakannya Adam dan diturunkannya ke bumi, pada hari Jumaat juga Adam dimatikan, di hari Jumaat terdapat waktu yang mana jika seseorang meminta kepada Allah maka akan dikabulkan selama tidak memohon yang haram, dan di hari jumaat pula akan terjadi kiamat, tidaklah seseorang malaikat yang dekat di sisi Allah, di bumi dan di langit kecuali dia dikasihi pada hari Jumaat.” (Hadis Riwayat Ahmad) #salam #jumaat #penghulu #segala #hari #goPro #goproMalaysia #goproOfTheDay #goproeverything #malaysia #selfie
penghulu - hari - selfie - segala - goproeverything - salam - malaysia - gopro - jumaat - gopromalaysia - goprooftheday -
alif_azmi96 : yg ni pon xlawak naz...pergi ddk dlm kotak main game ! hahah @nazri_havoc96
nazri_havoc96 : Kotak..? Lawak ke tu? Sakai2 je. πŸ˜’
alif_azmi96 : elehhh aku tahu kau tngh gelak terbahak2 ni.. @nazri_havoc96
nazri_havoc96 : Gelak.. awat plak..?
nazri_havoc96 : Apsl plak?
qayim_piya : Banyak tag kau hahaha
alif_azmi96 : aku bnyak tag xbermakna...kau 1 tag bermakna hahahah @qayim_piya
qayim_piya : Cis siaaaa hahahah
alif_azmi96 - alfianhardy - hazwanqamley - corl2015 -
instagram
yunie_ninie
#Salam#Jumaat#Penghulu#Segala#Hari#
jumaat - penghulu - segala - hari - salam -
nizamlahwoii : Comel :)
jalalheveersahaja : Nice picx :)
are_yuk - m.azwan.abdsalam41 - rasydanazhar - jalalheveersahaja -
instagram
lenovoshop97
#jumaat #penghulu #segala #hari #lenovoshop97
jumaat - penghulu - segala - lenovoshop97 - hari -
liya_ieya - mohdshaqir_94 - arifmisnoor - aimranvevo -
instagram
suzanasuezane
Termenungkan nasib diri di perantauan . Btw salam jumaat . Jan lupa tunaikan solat jumaat bgi jejaka2 sekalian k . Terutamanya @andtheycank . Hheee . #jumaat #penghulu #segala #hari #janlupa #solat
solat - penghulu - hari - jumaat - segala - janlupa -
risz_syg_que : anduu ba... ko suda mkn ka, lama suda kita x mkn sama2
andtheycank : Hahaha..owkey sygku @suzanasuezane
shellesandy - nur_1315 - nurainshahida - afyqah_moy -
instagram
zueeny
#vlootd .....#Sgt #Selesa.....#Kain #Xpanas #Xjarang.....#Walaupun #Momtobe.....#Boleh #Pakai #Taw....#Moga #Dipermudahkan #Segala....#Baby7month....#Tq @verylawa.....#Verylawa....#vlootd
baby7month - taw - tq - segala - sgt - dipermudahkan - walaupun - vlootd - boleh - xpanas - kain - xjarang - pakai - moga - momtobe - selesa - verylawa -
afifnoor95 : boroiiiiiii...hha
leialohi67 : Nice page.. Follow back :)
aunty_lina : X nampak perot pon
zueeny : @coklatbiru ....alhamdulilah.....moga dipermudahkan segalanyer...amin....dh masuk keje ke?...ke jga baby lg?...hehe
zueeny : @afifnoor95 ....apa???..peruntukan shoping shoping akan dipotong....coz kutuk i ....hahaha....baik ang puji akak yg comel....kiki
zueeny : @aunty_lina ....hehe....tula...doc ckp coz awak tgi.....so xbpe ketara la....
afifnoor95 : yela..comel2...up2 ! hehe
zueeny : @afifnoor95 .....haha
haulaanawawi - cottonkingdom - muhamad_saiful_aidil - rosedianajuitarashid -
instagram
yongkhasliza
#syukur #segala #nikmatygdiberi #alhamdulillah
segala - nikmatygdiberi - alhamdulillah - syukur -
noriza73 - geeman7509 - norhayati_my - move_with_islam -
instagram
murnirahahmad
#morning# #assalamualaikum#penghulu#segala#hari#
assalamualaikum - penghulu - segala - hari - morning -
afifahsanurudin - zafirahamirah - syamilnajmin - ucop_juhari -
instagram
chenta_zura
‎‎بِسْـــــــــمِ ο·²ΩΨ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ… Bismillahirrahmanirrahim‎... Alhamdulillah msih d beri nafas utk mmperbaiki diri.. Inshaa Allah Salam JUmaat πŸ˜‡πŸ˜‡ #jumaat #pnghulu #segala #hari
jumaat - segala - hari - pnghulu -
al_yahya30 - wawadaveronica - ayenanmyra - nazanadzatul -
instagram
cerita_artis_malaysia
Allah maha pengasih, Lagi maha penyayang... Tersentuh hati tengok pic @g_almuftah semoga beliau dipanjang kan umur dimurahkan rezeki bahagia dunia akhirat... Salam subuh semua.. Jom follow dia @g_almuftah Foto by @makkah571madinah632 #islam #salam #subuh #jumaat #penghulu #segala #hari #masyaallah
qatar - hari - segala - salam - penghulu - masyaallah - jumaat - subuh - islam -
cerita_artis_malaysia : #qatar
suriatiaim : Subhanaullah
faheembawan : Subhan Allah
kasyaffriann_ - noniealisa - ma5ud - dbbyarini -
instagram
weamark
#askum&slmt#pagi#kerja#elok2#moga#dipermudahkan#segala#urusan#harian#
urusan - askum - segala - dipermudahkan - pagi - kerja - moga - elok2 - harian -
22ys - ayoh_teh - mat_wek6565 - tiens_herbal_murah -
instagram
masayunadz
Hasil narsis hari ini memberanikan diri foto tanpa eyeliner.. #natural #segala #iseng #simple
simple - iseng - segala - natural -
tiaramardalin - bellytong - andrihutama_ - dinizainuri -
instagram
anam166
mAKaN bIkiN HaTi Senang jiWa teNanG hIlang bImbAng peruT reGAng tIdoR tekangkAnng#makan#ubat#segala#penyakit#eating#witH#lovE#hayAnA#haPy#funY#fashiOn#manstyle#
manstyle - fashion - eating - hayana - funy - segala - hapy - ubat - makan - love - with - penyakit -
nizzam76 - mokcikieyda - _talhah_cool_ - azlan696 -
instagram
izzatshafiqq
Hepi Depavali 😁😁. #Maahadians By @princeazmi "#FotoRus Subhanallah.., pejecelik2 kaba2 2 taun dh x jupo sohabat2 ambo ni,.. zame2 skoloh mulo gak, skali la duk ngaji nge bua dale kelas gpo ni..., haix!!! 'Times does goes fast very quickly' #maahadians #member #2taun #dengan #izin #allah #dapat #jugak #kita #bertemu #ambo #doa #agar #demo #semua #berjaya #dale #segala #urusan #kerja #ketemu #lagik #sama #kita #dong" via @PhotoRepost_app
dale - kita - urusan - allah - demo - segala - ketemu - izin - dong - dapat - semua - 2taun - ambo - fotorus - sama - doa - berjaya - member - agar - maahadians - dengan - kerja - jugak - bertemu - lagik -
khayril - abdbari95 - fbrnhbtmh - hananshafnie -
instagram
princeazmi
#FotoRus Subhanallah.., pejecelik2 kaba2 2 taun dh x jupo sohabat2 ambo ni,.. zame2 skoloh mulo gak, skali la duk ngaji nge bua dale kelas gpo ni..., haix!!! 'Times does goes fast very quickly' #maahadians #member #2taun #dengan #izin #allah #dapat #jugak #kita #bertemu #ambo #doa #agar #demo #semua #berjaya #dale #segala #urusan #kerja #ketemu #lagik #sama #kita #dong
dale - kita - urusan - fotorus - demo - allah - ketemu - izin - dong - dapat - semua - 2taun - ambo - segala - sama - doa - berjaya - member - agar - maahadians - dengan - kerja - jugak - bertemu - lagik -
izzatshafiqq : πŸ‘πŸ‘πŸ‘
bbcollectionshop : :)
muhammadatiff - abdbari95 - nama_aku_beng - nazmyy -
instagram
kamal_my
Salam semua hy lama tk.update fone poblem jgn lupa saksikan kami.di video clips lagu terbaru @mohd mentor #segala#antara barisan pelakon terlibat @syikin (nora danish) dan sy.hehe#actor#friend#kawasaki#aljannah#......
aljannah - friend - antara - segala - kawasaki - actor -
moyzuryn : Dekat setapak indah kan?
kamal_my : Yup.btul mana tau ni haha job u gak.ke @moyzuryn
ckinzaidi : Abg ni pelakonnn ya?
kamal_my : Haha kamu.jgn selingkuh ya @ckinzaidi
erol82ina - mohd_zulhisham_aka_jojo - oxyhydra - malieqabdullah -
instagram
zymaah_
#jgn pndang ksalah org sdang kan diri tu ? hmm #segala-galanya berubah sekelip mata . #terima hakikat #hari berganti hari #apa yg pasti exam dah dekat #senyum
senyum - segala - hari - terima - apa - jgn -
behdongsu - night8769 - akeme_kz77 - wak_lek -
instagram
dhessy_daniel
#penyemangat hidup #belahan jiwa #segala nya deh pkok ny #my prince kevin
penyemangat - my - segala - belahan -
dhessy_daniel - itaoktarini - idaayusuardiani - sindynadya -
instagram
mey_adams
#segala
segala -
instagram
amandafanni
#asli #buatan #allah♥ #ga #pake #perawatan #segala
asli - segala - perawatan - ga - buatan - pake - allah -
amandafanni - anindamp - bagoesz89 - eddet_whar_wher -
instagram
resky_ho
#segala #jenis #merk #jadul #iseng
merk - jadul - jenis - segala - iseng -
scrapbookorner - meimeisye - inggquan - tommytoeng -
instagram
suhaimiemie
Alhamdulilah moto nie banyak berjasa kami hihi ^_^ #antik #comey #ranggi #cantik #segala-galanya..
ranggi - cantik - segala - comey - antik -
_sofiaaa97 - mnzrzainal - souqarossa - nuradilawahab -
instagram
restupurnamasari
#kita#dinner#di#pizzahut#karna#simaung#lagibaikhati#manjain#yang#ngidaminiitu#segala#diturutin#πŸ˜ͺπŸ˜‹ @iqbalrestu_
kita - ngidaminiitu - simaung - manjain - pizzahut - segala - karna - diturutin - dinner - yang - di - lagibaikhati -
dwitamaraaldo - putterioktaaa_ - ilmiimiil - seagodeja -
instagram
aizatfakhri94
Setelah berbincang dengan sekalian host , kami dengan ini menukar tempat event di Berjaya Times Square atas sebab sebab yang tak dapat dielakkan . Mohon sebarkan pada semua . #Segala Kesulitan Amat Dikesali #KG94
kg94 - segala - semua -
aizatfakhri94 : Aktiviti Tahunan #KG94 (2014) -Siapa berkelapangan boleh hadirkan diri pada tarikh yang tertera. -Sila PM chat utk kompem kehadiran sebelum 1/11/14. -Berkumpul di KL Central utk bergerak sama ke MidValley. #Semua dijemput hadir untuk memeriahkan lagi event kali ini :)
abang_yie : Ko pegi x?
aizatfakhri94 - abang_yie - saraaa_0794_ - zie_lee -
instagram
ozierahim
Walaupun hanya sekeping kertas yang ditampal didinding comot#amat bermakna#kerana #rezeki#ajal#maut#segala ketentuan yang yg kita dapat hanya dari izin NYA.bukan dari sesiapa yg berani menunding jari dan berkata sesuka hati.
amat - rezeki - maut - ajal - kerana - segala -
zam_azman - helmyzamieza - azwan_aiza - vonarahim79 -
instagram
deasy_nureka
Happy B'day Cintaaaaa#panjangumur#tercapai#segala#cita#cinta#love#u#πŸ˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸŽ‰πŸŽπŸŽˆπŸ’πŸ°πŸŽ‚#InstaMagAndroid
panjangumur - love - segala - instamagandroid - tercapai - u - cita - cinta -
fauziatanjung : Makasihhh sistakuuu amin ya allah aminnn πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ mana kadoooo
iffanadewii : Heppy ultah tanjung cantikkkkk... WUAtB ya.. muah muahhhh..
deasy_nureka : Yuhuuu @fauziatanjung kapan syukurannya??kadonya menyusul yak..@iffanadewii kmyu dimna cint
fauziatanjung : Makasih mbk dewii cantikkk aminaminn @iffanadewii . Siapp @deasy_nureka
silvianursafaah : Happy birthday mbak cantekkk panjang umur sehat selaluuuu @fauziatanjung yuhuuu kolam susu;;)
fauziatanjung : Makasih sepupu cantikk amin amin..moh ngko ndak dicemplungke kolam :( haha @silvianursafaah
gadgetmurrmerr - rosalynajulian - iffanadewii - silvianursafaah -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #192_gambar_anyar_jempalitan_edisi_SMK_3Tb_Lorong_Koprasi_with_Hansip_dress_20_Oktober_2014_foto_by_Me :D
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - kondisi - bedo2 - klambi - rekor - njajal - ke - jempalitan - seng - waktu - kelire - enggon2 - handstand - urutan - 192_gambar_anyar_jempalitan_edisi_smk_3tb_lorong_koprasi_with_hansip_dress_20_oktober_2014_foto_by_me -
rosaliaandika - perumput - yoginicolorado - putrii_sani -
instagram
yusoeff
#dota2 #victory #dire #bloodseeker #jarangmaen #segala πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜‚
jarangmaen - victory - dire - segala - bloodseeker - dota2 -
arpahlawan : Elah
yusoeff : @arpahlawan Cie πŸ˜†πŸ˜†
arpahlawan : Ler😝
ollydollylol - dota2girlz - dota2girl - arpahlawan -
instagram
esetya92_ladies_esjeh
Makan pen πŸ˜“πŸ˜‚ #babynurin #pemakan #segala #cute
pemakan - cute - segala - babynurin -
esetya92_ladies_esjeh - bumbumkey_sra -
instagram
aulia.saila
#selamat #pagi #semoga #dijauhkan #segala #penyakit #aminnnnn πŸ‘Ό
dijauhkan - pagi - semoga - selamat - segala - penyakit - aminnnnn -
muliyadhie : Follback dong
novieyanti95 - afrifernandos - maliquz - muliyadhie -
instagram
latifah_ummi
#happybday#kakuul#ke19#semogapanjangumur#sehatselalu#mkinpinter#dan#mkin#segala"nya#yg#baik"#amiiinnn
ke19 - segala - mkinpinter - yg - mkin - kakuul - happybday - amiiinnn - semogapanjangumur - baik - sehatselalu - dan -
sukmadewi304 : Ciiee.. siapa ituu ummi #kepo @latifah_ummi
latifah_ummi : Adaa dehh hahahhaa ciiieee yg IG nya udh bsa kbukak lg haha @sukmadewi304
sukmadewi304 : Ahhaa...diem ummi ! malu tau :D aaaa... calon perawat yaa :p @latifah_ummi
latifah_ummi : Ckckck sampe panik gtu loo..bru IG nya gx mw kbukak ,, ampe heboh kelasnya hahaha 😁😁... Engga weekk..bukaann haha 😝😝
sukmadewi304 - dewi_rama - ayuniikusuma - sintiya.dewi20 -
instagram
Iconosquare feedback