carolamandy
#campidisegala #segala #Champorcher ๐ŸŒพ๐ŸŒพ Azienda agricola #La #Cratoรนnร  ๐ŸŒ„๐ŸŒฑ
cratoรนnร  - champorcher - la - campidisegala - segala - segale -
carolamandy : #segale pardon ๐Ÿ˜
marvit21 - jval24 - calettiofficialfanpage - jasonroselllive -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #168_gambar_anyar_jempalitan_edisi_CAN_YOU__SEE_ME_handstand_moment_LEBaran_idhulfitri_handtand_diatas_bok_sodara_waktu_ujung_diendangsari_juli_2014_fo
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - kondisi - bedo2 - klambi - 168_gambar_anyar_jempalitan_edisi_can_you__see_me_handstand_moment_lebaran_idhulfitri_handtand_diatas_bok_sodara_waktu_ujung_diendangsari_juli_2014_fo - rekor - njajal - ke - jempalitan - seng - waktu - kelire - enggon2 - handstand - urutan -
dmacyoga - ameliasony - devieliavj - experiencemovement -
instagram
brendasitaa
#foto #segala #hal #mumpung #mood ๐Ÿ˜„ #doubletap ๐Ÿ˜˜
foto - hal - mood - doubletap - mumpung - segala -
greatestjamez - pesikmercy - bpntry - welna2604 -
instagram
bunny_lyn
Lunch today. #Macaroni meatball+bakon+mushroom #bendi tumis #nasi putih #segala macam makanan raya kte tolak ketepi dlu yeaa. Heee jemput tgk
nasi - segala - macaroni - bendi -
zaharireza : ad lg x?
kitaro_minami - apisss91 - agussurya97 - ekhwaniadnan -
instagram
aimanmnoor
#lepormula #mintak #maaf #segala #salah #silap #alhamdulillah #aidilfitri #ma #tersayang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
aidilfitri - ma - lepormula - salah - segala - alhamdulillah - mintak - maaf - silap - tersayang -
_mun_ahmad_ - harisganu - _jannatulajilahhh - ahmdsyahmi -
instagram
missmuthi89
#Bersyukur #atas #Segala #NikmatMU yaa Rabb #AllahuAkbar
atas - segala - allahuakbar - nikmatmu - bersyukur -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #167_gambar_anyar_jempalitan_edisi_Extreme_versi2_moment_LEBaran_idhulfitri_handtand_diatas_Mobil_sodara_waktu_ujung_diendangsari_28_juli_2014_foto_by_
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - kondisi - bedo2 - klambi - rekor - njajal - ke - jempalitan - seng - waktu - 167_gambar_anyar_jempalitan_edisi_extreme_versi2_moment_lebaran_idhulfitri_handtand_diatas_mobil_sodara_waktu_ujung_diendangsari_28_juli_2014_foto_by_ - kelire - enggon2 - handstand - urutan -
niluhcanda - agnesia01 - dessyefriza - idholovskiy -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #166_gambar_anyar_jempalitan_edisi_Extreme_versi1_LEBaran_idhulfitri_handtand_diatas_pohon_jambu_5_meter_dri_tanah_28_juli_2014_foto_by_arif
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - kondisi - bedo2 - klambi - enggon2 - rekor - njajal - ke - jempalitan - seng - waktu - kelire - 166_gambar_anyar_jempalitan_edisi_extreme_versi1_lebaran_idhulfitri_handtand_diatas_pohon_jambu_5_meter_dri_tanah_28_juli_2014_foto_by_arif - handstand - urutan -
afilaleony : masyaallah~
agel_arjun : @afilaleony __ :)
agnesia01 - pernille_rj - thrreciarimha - xeifriana -
instagram
lulukhandayyanie
Mohon#maaf#lahir#batin#atas#segala#salah#kilaf#:)#({}) Selamat#hari#raya#idul#fitri#1435H#
lahir - fitri - hari - salah - segala - idul - raya - kilaf - batin - 1435h - maaf - atas -
lulukhandayyanie - savitrisuwarno - shoviazzura - amrinarizka -
instagram
siti_sahara1209
#selamat #hari #raya #aidilfitri #darisaya #SitiSaharaBintiOthman #diatas #segala #kekhilafan #zahir&batin #kosongkosong
kekhilafan - sitisaharabintiothman - darisaya - zahir - hari - segala - kosongkosong - raya - diatas - selamat - aidilfitri -
muhammadhadi - jiaomhun_thien -
instagram
juangdoss
#mak #mertua #sape #ni #hehehehe #orang #sayang #mak #ampunkan #segala #kesalahan #anak #bongsu #mak #ni #ye #muaaahhhxx #lebiu #mom #syawal #2014 #juangdoss
ye - segala - orang - lebiu - mom - hehehehe - juangdoss - mak - kesalahan - syawal - mertua - ni - bongsu - sape - ampunkan - muaaahhhxx - sayang - 2014 - anak -
sharifahsofiaa - jannaharif - addinzulhendry - farhanaaarosdi -
instagram
afiqrahmat94
Di pagi 1 syawal yang mulia ini saya dengan rela hati ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN KEPADA SEMUA ULMAT ISLAM DI SELURUH NEGARA .kepada yang mengenali diri ini saya ingin meminta maaf jika ada terkasar bahasa,terpukul,termengumpat,terminum,termakan dan segala2 nye la.. #salamkosong2#harap#dapat#memaafkan#segala#salah#silap#saya#ok ;)..raya jemput la datang rumah ok
memaafkan - harap - ok - salamkosong2 - salah - segala - silap - saya - dapat -
qmrlarffn - autumnbasss - azrinyenz - amirulnajmibrhm -
instagram
rettysrswti_
#Edisilebaran #minalaidzinwalfaidzin #sedih #lebaran #tanpa #mamah #tanpa #Bapak #yaudahlah #gapapa #tijel #bgt #segala #make #hastag #sekian....
bapak - sedih - tijel - make - segala - hastag - minalaidzinwalfaidzin - tanpa - bgt - mamah - gapapa - yaudahlah - edisilebaran - lebaran - sekian -
imeldakurniawati - mutiarmdhan - deaniraayu - erviyulianti22 -
instagram
farizuan_ikmal
Kami tetap bersama walaupun berlajar lain-lain negeri . Kami berempat mngucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN . #maafkan #segala #salah #dan #silap #kami
maafkan - dan - kami - salah - segala - silap -
mohaizz : Tak ajak :/ @farizuan_ikmal
farizuan_ikmal : Maafkanlah sgala salah saya jika saya tidak mngajak anda . Sbb saya tak sempat nk ajak , saya pon orang mai ambik kt rumahh . Maafkan sgala dosa saya pada pagi yg mulia ini @mohaizz
mohaizz : Hmm :( @farizuan_ikmal
farizuan_ikmal : Buat teruk pa , pasai kt hg laa .
naquid_azran : Maafkan saya jugak sebab tak ajak anda . Al maklumlah saya nii pun org mai rumah . Jangan marah jangan segan . Satu barang satu ringgit ! Maafkan kami berempat . @mohaizz
mohaizz : Hurm mm @farizuan_ikmal @naquid_azran
_hisyamhamzah : Follow back ??
buyengg - eikaaaaaaa_ - hafifi_hafeedz_ - nurulatikahsq -
instagram
maegandasari
Survey sekolahan buat ppl di SMAN 64 #Jakarta #Bismillahirrohmanirrohim #semangat #ppl #semoga #dilancarkan #dmudahkan #segala #urusan #Amin...
urusan - segala - semoga - jakarta - bismillahirrohmanirrohim - ppl - semangat - amin - dilancarkan - dmudahkan -
mehmetakifersoy -
instagram
_azha_
#Saya #yang #banyak #kekurangan #dan #kelemahan #dengan #rasa #rendah #diri #memohan #maaf #di #atas #segala #kesalahan #saya. #Semoga #dihari #yang #mulia #ini #kite #semua #diberkati #serta #dilimpahkan #rahmat #dengan #rezeki #yang #halal #dan #keberkatannya
rezeki - kite - banyak - di - rendah - kelemahan - segala - rahmat - ini - saya - keberkatannya - serta - diri - atas - memohan - kekurangan - semua - dihari - maaf - semoga - rasa - diberkati - kesalahan - mulia - dengan - yang - dilimpahkan - dan - halal -
georgi_kb : F4f?
_azha_ : @georgi_kb what u meant?
georgi_kb : Follow for follow
_azha_ : @georgi_kb alrite then....
lovelynana417 : โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ๐ŸŒ›๐ŸŒ›๐ŸŒ›
_azha_ : @lovelynana417 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
shazli96 - awesomeeexp - haiqal_skaiez - ifahjamal -
instagram
hendifredian
Waini! Estetika rantang #rantang #adalah #hak #segala #bangsa #apaansi #Okesip #Bye
hak - apaansi - segala - bangsa - okesip - bye - rantang - adalah -
instagram
jue_ells
selamat hari raya semua. di kala gembira jgn lupa saudara kita di palestine~ keep on pray4gaza ~ #raya2014 #syukur #segala #nikmat #alhamdulillah ~๐Ÿ’๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐Ÿ’
raya2014 - nikmat - segala - alhamdulillah - syukur -
hfizaaaa : Balik taiping ke along ? @jue_ells
jue_ells : @hfizaaaa ye, mai la umah beraya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹
hfizaaaa - ciklilylicious - syazoul - mr_badak -
instagram
fvdhail
#Segala #Puji #Bagi #Allah .. #Allah #Maha #Besar ..
puji - segala - maha - besar - allah - bagi -
fvdhail - khaizo3 - lela_nurmalasari - dinardink -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #165_gambar_anyar_jempalitan_edisi_ramadhan_puasa_duapuluhsembilan_handtand__hbis__dri__makam_with_one_hand_27_juli_2014_foto_by_me
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - kondisi - bedo2 - 165_gambar_anyar_jempalitan_edisi_ramadhan_puasa_duapuluhsembilan_handtand__hbis__dri__makam_with_one_hand_27_juli_2014_foto_by_me - klambi - rekor - njajal - ke - jempalitan - seng - waktu - kelire - enggon2 - handstand - urutan -
arumpuspitaputri - dwidesilutfiah9 - desiindrianii - yogatrapeze -
instagram
syimashazwan
#segala silap dan salah #mohon Dimaafkan . Daripada saye syimabakar
segala - mohon -
intanmazlynn - farahsubari - amirul_ikram97 - ehhmira_ -
instagram
dymirsya
Apa kamu tidak ada hati Riang ria gembira pasang lagu raya Menyanyi huha huha Padahal ramadhan masih berbaki lagi Sehari dua hari Tapi kita terus nyanyi nyanyi Konon 'sebulan sudah berpuasa' Tapi apa kau lupa Masih ada lagi ramadhan Aduhh kesiannya dia Sebagai tetamu kita halau suka suka Cuba kita jadi dia Pasti sedih seperti tak diundang Hai ramadhan Maafkan kami Bukan kami tak suka kedatanganmu Tapi fahamlah manusia ini Terlebih gembira berhari raya Padahal puasa tak cukup pun sebulan Ciss manusia tak malu -Ramadhan yang pergi- ๐Ÿ’— #dymirsya #puisiduapuluhsen #puisipinggiranembun #projek #zine #SEGALA
dymirsya - zine - puisipinggiranembun - segala - puisiduapuluhsen - projek -
nhanisahs - amarhakimie - arifpiut - _aniqayap -
instagram
emmaijon
Assalamualaikum #Selamat Hari Raya Aidilfitri .. #Maaf#Atas#Segala#Kesilapan yg dlakukn .. :)
maaf - segala - selamat - atas - kesilapan -
saidatul_syuhadah : Selamat hari raya maaf zahir dan batin :)
effanatrah - sfiqmoxx - mattjall - saidatul_syuhadah -
instagram
zahrajunghara
#lebaran#sebentar#lagi#segala#salah#mohon#dimaafkan#^_^
sebentar - lagi - mohon - salah - segala - dimaafkan - lebaran -
zahrajunghara -
instagram
ekakora
Terimakasih Yesus#segala pujian dan syukur hanya bagi-Mu Yesus#Segala hormat dan kemuliaan hanya bagi-Mu yesus#Kusembah Kau Yesus seumur hidupku ;)
kusembah - segala -
ekakora - kupalishes -
instagram
amelubiez
Pujaan hati#belahanjiwa#pacarkesayangan#kekasihtercinta#segala-galanya#lol
segala - kekasihtercinta - pacarkesayangan - lol - belahanjiwa -
cincin_kawin : Hai cek IG kami.specialst custom cincin kawin & fashion bs request disgn.chat Line.sms & WA : 085281188163/088977014146.bb 744AE96C.
amelubiez - mteguhpray - cincin_kawin -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #164_gambar_anyar_jempalitan_edisi_ramadhan_puasa_duapuluhdelapan_handtand__di_bwah_pohon_nangka_dpan_rumah_with_one_hand_26_juli_2014_foto_by_me
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - kondisi - bedo2 - klambi - rekor - njajal - ke - jempalitan - seng - waktu - 164_gambar_anyar_jempalitan_edisi_ramadhan_puasa_duapuluhdelapan_handtand__di_bwah_pohon_nangka_dpan_rumah_with_one_hand_26_juli_2014_foto_by_me - kelire - enggon2 - handstand - urutan -
prantiska - novaadelya - thrreciarimha - jennylee72 -
instagram
yodiazz
#segala
segala -
instagram
yodiazzzzzzz
Pakaian yang tak kulupa angkat.. Wakakak #segala
segala -
instagram
bazilah1990
Duduk kemas2 bilik. Jumpa pulak gambar ni. Waktu kami masih kecik lagi. Kata2 ibu yg sntiasa dlm ingatan. #Situa#contoh#segala #Sidara#penyeri#keluarga #Sibongsu#pengubat#luka
pengubat - contoh - penyeri - sidara - segala - luka - situa - keluarga - sibongsu -
shoptastus : Nice!
bazilah1990 : Tq @shoptastus
sketsajelek - bellalista_aidawahab - rahmadche - covermagazines -
instagram
firdhahasan
Bareng sama anak kembar tp beda karna yg kembar cuma jilbabnya doang XD #bukber #kembar #tapi #taksama # gakusah #pake #instamoment #segala #inicuma #kebersamaan #takternilai
segala - pake - inicuma - kebersamaan - kembar - taksama - tapi - instamoment - takternilai - bukber -
rrip_shop -
instagram
nurulqariah
Alhamdulillah akak selamat bersalin..seronok sangt,tk sabar nk g tengok nye.nanti klau ade mase sye gie tengok.. #mood#happy#akak#selamat#dan#dipermudahkn#segala#urusan#bersalin#akak #dah#tak#sabar#nak#jumpa#akak#baby#akak# #mood#dah#rindu#nak#jumpa#akak#rindu#sangat2#@zuraidahshamsudin
bersalin - urusan - akak - dah - dan - segala - dipermudahkn - baby - jumpa - selamat - tak - mood - rindu - nak - sangat2 - sabar - happy -
amri_1016 - ariqahhhhh - alif_slanxz - mohdayoi -
instagram
nshahiram
#selamatHariRaya#Maaf#Segala#salah#Silap#Selama โ™ฅ
maaf - silap - selama - salah - segala - selamathariraya -
nsyahirah9725 : selamat hari raya jugak
trisya.s - zurnadia - nrl_eiryaniee - mrs.zaza -
instagram
Iconosquare feedback