bazilah1990
Duduk kemas2 bilik. Jumpa pulak gambar ni. Waktu kami masih kecik lagi. Kata2 ibu yg sntiasa dlm ingatan. #Situa#contoh#segala #Sidara#penyeri#keluarga #Sibongsu#pengubat#luka
pengubat - contoh - penyeri - sidara - segala - luka - situa - keluarga - sibongsu -
shoptastus : Nice!
bazilah1990 : Tq @shoptastus
bazilah1990 - sketsajelek - covermagazines - rahmadche -
instagram
firdhahasan
Bareng sama anak kembar tp beda karna yg kembar cuma jilbabnya doang XD #bukber #kembar #tapi #taksama # gakusah #pake #instamoment #segala #inicuma #kebersamaan #takternilai
segala - pake - inicuma - kebersamaan - kembar - taksama - tapi - instamoment - takternilai - bukber -
rrip_shop -
instagram
nurulqariah
Alhamdulillah akak selamat bersalin..seronok sangt,tk sabar nk g tengok nye.nanti klau ade mase sye gie tengok.. #mood#happy#akak#selamat#dan#dipermudahkn#segala#urusan#bersalin#akak #dah#tak#sabar#nak#jumpa#akak#baby#akak# #mood#dah#rindu#nak#jumpa#akak#rindu#sangat2#@zuraidahshamsudin
bersalin - urusan - akak - dah - dan - segala - dipermudahkn - baby - jumpa - selamat - tak - mood - rindu - nak - sangat2 - sabar - happy -
nanasarahz - ariqahhhhh - alif_slanxz - harrypiwitt -
instagram
nshahiram
#selamatHariRaya#Maaf#Segala#salah#Silap#Selama ♥
maaf - silap - selama - salah - segala - selamathariraya -
nsyahirah9725 : selamat hari raya jugak
muzaffarikrami - suhailahmustaffa - regiinee99 - sengett99 -
instagram
syazwinazuber
#Selamat#hari#raya#segala#salah#silap#mohon#diampuni#
diampuni - hari - silap - segala - raya - mohon - selamat - salah -
cuadaa - jot_56 - sobirinseman - yusnurfarah -
instagram
encik_schnitzer
"Lagu Raya telah dimainkan, sedangkan tetamu kita (Ramadhan) belum pulang.. "Jika saya adalah tetamu tersebut, sudah tentu saya berkecil hati" - Ustaz Shafei #selamat #menjalani #ibadat #puasa #salam #penghulu #segala #hari
menjalani - hari - segala - puasa - penghulu - selamat - salam - ibadat -
alishaari - eddzuhair - norafieyzah_osman - fairuzaidi -
instagram
afiq94
#jumaat #segala puji bagi Allah tuhan semesta Alam ..
jumaat - segala -
melodyelang : wahh..hnsem ye adk akak ni..:-)
mohamadzulfarid - yopo_pischo - aa_yayaa - akbarbakar_ -
instagram
nurulain_musa
Salam Jumaat #penghulu#segala#hari# w / abgg jebatt @fatiha_salleh
penghulu - segala - hari -
fatiha_salleh : Abg jebattt !! Sepak sdgi kot @nurulain_musa
nurulain_musa : Hangg dahh kenapa!
ubat_herbal_capai_tinggi_kurus : <-----HOT PROMO !!!
iqlimarazak - tensaki10 - myrullaaweyy - mr.alifff -
instagram
anaknda_
#last day #bebudak ni baik sangat. #terharu rase. #shr mzb buat semua :) #banyak sngt kurang rasenye. #susah nak cakap slow.habit kot cakap laju.Haha #semoga kite berjumpa lagi. #moga kalian cemerlang dalam hidup. #segala ayat2 perli saya kat kelas kalian tu saje je. #siap homework xkesah pun. K.la semua haha.
susah - shr - last - banyak - semoga - siap - segala - terharu - xsiap - bebudak - moga - ayat -
elzahraashf : Pergh byk gileww
arina_mj : Naimah hot stuff @elzahraashf
anaknda_ : @elzahraashf aku lagi terkejut.Haha pgl g kls diorg.haha
anaknda_ : #ayat dalam kad raya best
anaknda_ : @arina_mj mane de.sebab x pernah denda kot.just perli je .@elzahraashf
elzahraashf : Hahah gila x hotstuf @arina_mj
yuniwahub_ : Bestnye dpt kad rayaaaaa😍
nrlfarrahinn : Naimah hot stuff cc @arina_mj , #hashtag#nak#kasi#daebak#je.. comelnya @anaknda_
assaiyidahafiqah - farahinmaarop - _gadiskidal - suhailazack -
instagram
fafa_aussz
#Salam#jumaat#penghulu#segala#hari
jumaat - penghulu - segala - hari - salam -
pijie315 - sharull91 - idahanafi1504 - yaya_iqram -
instagram
danielshafiq59
#vscocam #vscocamfilem #vscomalaysia #vscocampadiataktau #kawan #adalah #segala-galanya . #mampuihh .
vscocampadiataktau - vscocamfilem - kawan - segala - vscomalaysia - vscocam - adalah - mampuihh -
_wangi_ - syakirinsukri - muezshamsolbahari - azwandyzainal -
instagram
merisegala
#Sta #segala #sainttropez
segala - sta - sainttropez -
saraa_falcoon - ginkaa__ - marcolomi33 - nicole_ruga17 -
instagram
nurul_aries95
Banyak dugaan dan cabaran yang aku tempuhi bulan nie. 😔 Semoga aku kuat untuk hadapinya 👉👈 #ya#ALLAH#lindungilah#hamba#dari#segala#kecelakaan ☺ #Kuatkan#hati#tabahkan#jiwa Amin ya rabbal alamin 😉
segala - tabahkan - ya - allah - dari - hati - lindungilah - jiwa - hamba - kuatkan - kecelakaan -
kyungsoo_wifey : @nurul_aries95 Followback
syahmiazaharr : nice ! #followback
hazim_dino - faeyz_ - imryzal - amirullah_salleh -
instagram
inssalehudin
Shopping lagi? Huh! Penuh dah almari tu #shopping #selfie #insta #i #aptb #ikanmasin #segala-galanya #apajelah
aptb - shopping - i - selfie - segala - insta - apajelah - ikanmasin -
nha2604 - shamsulamri90 - azie_norazimah - arif_kechix -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #163_gambar_anyar_jempalitan_edisi_ramadhan_puasa_duapuluhenam_handtand__di_lorong_kelas_SMPN5_KAREND_with_one_hand_24_juli_2014_foto_by_me
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - kondisi - bedo2 - 163_gambar_anyar_jempalitan_edisi_ramadhan_puasa_duapuluhenam_handtand__di_lorong_kelas_smpn5_karend_with_one_hand_24_juli_2014_foto_by_me - klambi - rekor - njajal - ke - jempalitan - seng - waktu - kelire - enggon2 - handstand - urutan -
ameliasony - novaadelya - perumput - alexandracarone -
instagram
ahmateef
#duit #bukan #segala-2nya , tapi segala-2nya memerlukan duit. Duit juga mampu mengubah perangai orang jadi #cilaka . Apa guna duit kalau tiada kawan, ingat . #duniasementara
duniasementara - cilaka - segala - bukan - duit -
cikbalqiss - farahzfadzli - hikayatputerashazlan - nabeyyla_95 -
instagram
geryimanullah
Huf green SNAPBACK !! #Jualan #segala #macem #sok #diorder #dari #sekarang #snapback #sneakers #nya Cp line : gerbotgerry
jualan - macem - segala - diorder - snapback - dari - sok - sneakers - nya - sekarang -
keteohkete - muskopshop - chandrasix - coderockstreetwear -
instagram
simutie
Repost #segala perbedaan itu ttp bisa satu #hahahaha
hahahaha - segala -
simutie - andreas_rahutomo - randi_ernawan - windyo_laksono -
instagram
tiawnebee
#now#Low#energy #Rest #in#sleep #segala #mau #sakit
mau - energy - segala - rest - sakit - sleep - low - in - now -
vin3bv - diana_jun18 - alex.axl - xii_gangzster -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #162_gambar_anyar_jempalitan_edisi_Ramadhan_puasa_duapuluhempat_handstand_di_pintu_air_wS9_with_one_hand__Juli_2014_foto_by_me
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - kondisi - bedo2 - klambi - rekor - njajal - ke - 162_gambar_anyar_jempalitan_edisi_ramadhan_puasa_duapuluhempat_handstand_di_pintu_air_ws9_with_one_hand__juli_2014_foto_by_me - jempalitan - seng - waktu - kelire - enggon2 - handstand - urutan -
handstandsofriley - ierhamm - ameliasony - uttyrahma -
instagram
akim_wie
#Instasize #Raja #Segala #Buah #Dari #Ladang #Freshh 👍👍👍
dari - ladang - buah - raja - freshh - segala - instasize -
natrah23_ : sedap ummm 😄
akim_wie : @natrah23_ mmg sdp...👍
miss_ardah - aweenrnazruff159 - piniey_senged - eirahmohamed -
instagram
leoben96
#ibomberveri #me #segala #solobombe #solonuvole #solomontagna #sologentemarcia #top #friends #partitellaignorante #pozzapotente #sempreforti
me - friends - top - segala - partitellaignorante - pozzapotente - sempreforti - solonuvole - sologentemarcia - ibomberveri - solobombe - solomontagna -
mattiafianco : SESSOASESSANTANOVEPERSEGALA
eleonora_fagnani - ciprianina00 - nicolobartolomeo - taniabertucco8 -
instagram
zeemalek17
#Hidup#mati#aku#pergorbanan#hanya#kerna#kau#pengikat#kasih#kami#segala#nya#hanya#buat#mu#
segala - hidup - hanya - pergorbanan - kami - pengikat - aku - mu - buat - kau - kerna - nya - kasih - mati -
norniehassan - suechohmelrose - chantekbyay - zazarinna -
instagram
arepsamsi
Kerat jari lah bila kau tgok org terdekat berjaya kau x jeles. Boleh kata kadang2 kepala otak fikir negatif sedangkan si dia mmg yg baik. Boleh jadi Allah nk uji, boleh jadi entahlah. leklok je geng. #segala
segala -
appykhoo : Gonna be here, to just listen 😇🌹
hzqrzk - syazahan - the_tarmizie - k.temat -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #161_gambar_anyar_jempalitan_edisi_Ramadhan_puasa_duapuluhtiga_Handstan__di_dpan_rumah_tetangga_with_one_hand_21_Juli_2014_foto_by_me
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - 161_gambar_anyar_jempalitan_edisi_ramadhan_puasa_duapuluhtiga_handstan__di_dpan_rumah_tetangga_with_one_hand_21_juli_2014_foto_by_me - kondisi - bedo2 - klambi - rekor - njajal - ke - jempalitan - seng - waktu - kelire - enggon2 - handstand - urutan -
lady__in__pink - ari_ersandi - thrreciarimha - barbreakerz -
instagram
almalakawi_mohamad_elias
Madrasah Khairu Ummah Madrasah Khairu Ummah Kami pentabir Madrasah Khairu Ummah, memohon sumbangan dari tuan/puan bagi menjayakan pembangunan madarasah ini. Kami berharap tuan/puan dapat menyampaikan hasrat kami ini kepada orang lain #Segala sumbangan hendaklah disalurkan melalui 1. Bank Muamalat Malaysia Berhad No akaun : 0302-0000656-71-8 2. Maybank Islamic Berhad No akaun: 55310 4411 805 3. Bank Islam Malaysia Berhad No akaun: 0303 601 0050 951 di bawah nama:-PERTUBUHAN UMAT CEMERLANG KELANTAN (KHAIRU UMMAH). Blog: khairuummah77.wordpress.com/ atau: http://almalakawi.wordpress.com/ Tel. No. 097526453 Adress: Madrasah Khairu Ummah, kg. Taman Tarbiyah, kg. Chengal Batu, Saring, Pasir Putih Kelantan.
segala -
mdyusop - m0hamadfadzli - maleklizan86 - normi_mamat -
instagram
putridewil_
CeritanyaIniLagiFakeSmile!#Perpisahan#Bukan#Akhir#Dari#Segala#Nya .. Missyouuuu DEC<3<3
dari - perpisahan - segala - akhir - nya - bukan -
intansandy - dinywidhiyati17 - myraadta - muthiadnnd -
instagram
noviazahratul.jannah
#milagros #airminumkesehatan #pH10,8 #insyaAllah #menyembuhkan #segala #penyakit
menyembuhkan - airminumkesehatan - insyaallah - segala - penyakit - milagros - ph10 -
endraaldha - amaramaa - dessyangelia07 -
instagram
ridhahasnaf
#akh#bored#gila#pake#hujan#segala><
akh - bored - hujan - pake - segala - gila -
peninggi_pelangsing_pemutih3 : ☚ -----BIGPROMO nii 😍😍
eritz7 - anggitaewhy - peninggi_pelangsing_pemutih3 - detiahs -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #160_gambar_anyar_jempalitan_edisi_Ramadhan_puasa_duapuluhdua_Handstan__di_atas_tatakan_batu_ladang_kering_20_Juli_2014_foto_by_me
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - kondisi - bedo2 - klambi - rekor - njajal - ke - jempalitan - seng - waktu - 160_gambar_anyar_jempalitan_edisi_ramadhan_puasa_duapuluhdua_handstan__di_atas_tatakan_batu_ladang_kering_20_juli_2014_foto_by_me - kelire - enggon2 - handstand - urutan -
dwidesilutfiah9 - zizyxxd92 - ameliasony - dj_tiya -
instagram
_syufarid_
#malam#segala#rahmat
malam - segala - rahmat -
ahmad_msd - uban36 - mohdfaizal.mohdpiah - khairul8818 -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #159_gambar_anyar_jempalitan_edisi_Ramadhan_puasa_duapuluhsatu_Handstan_with_one_hand_di_ledeng_kering_19_Juli_2014_foto_by_me
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - kondisi - bedo2 - klambi - rekor - njajal - ke - 159_gambar_anyar_jempalitan_edisi_ramadhan_puasa_duapuluhsatu_handstan_with_one_hand_di_ledeng_kering_19_juli_2014_foto_by_me - jempalitan - seng - waktu - kelire - enggon2 - handstand - urutan -
ricky_handstands - ameliasony - princessfakhru - afilaleony -
instagram
niewczas_pawlo
#najlepsza#Segala#polecam#reading#before#work
work - reading - najlepsza - segala - polecam - before -
niewczas_pawlo : Jak bd niegrzeczna, to Ci pospoileruje
niewczas_pawlo : Tylko spróbuj Niewczas.. wiesz, że kopanie Ciebie to dla mnie przyjemność ;*
creepylittleman - martussiek - pimpsonn - maciek021096 -
instagram
Iconosquare feedback