izhrahz
#Salam #jumaat Semoga #diberkahi #penghulu #segala #hari
penghulu - hari - jumaat - segala - diberkahi - salam -
bondaarjuna - bbcollectionshop -
instagram
arein_pinky
Biarpun kuat ujianmu, biarpun aku jtuh tersungkur, sakit mndatangiku, aku akan bangkit... Kerana aku percaye sakit itu penghapus dosa2 kecil, Dan disebalik ujianmu itu, pasti Ade hikmahnye utukku nnti... ^_^ #senyum#pengubat#segala#luka Biar#rebah#teruskan#berjuang
pengubat - senyum - berjuang - teruskan - segala - luka - rebah -
hanna_illy - cik_nadyla - encik_labi - waniszerry -
instagram
qsoutlet
STOCK BARU MENDARAT. #neverforget #mh370 #mh17 GREGORY POUCH BAG SIZE S TAG U.S.A WHATSAPP 012 9158834 WECHAT ID QEEBZACK BUKAN LAGI HARGA ASALLLLLL HARGA AKHIR TAHUN NII. #keepcalmandbuy #gregory #pouchbag #qsoutlet #highquality #noradanish #lokalah #festival #branded #kelantanese #visitmyig #sayajual #andabeli #vscomalaysia #igshopping #igshop #igmalaysia #malaysiaig #malaysiashop #onlineshop #segala
neverforget - malaysiaig - mh17 - segala - kelantanese - mh370 - igshop - onlineshop - pouchbag - sayajual - qsoutlet - visitmyig - andabeli - noradanish - festival - igshopping - malaysiashop - vscomalaysia - highquality - keepcalmandbuy - lokalah - gregory - branded - igmalaysia -
antoniecarey : :-)
p_r_c_a : ๐Ÿ‘
callamor : Nice one
hhcollectionshop - afiez_am - dr_nadaalia - thesaturdayshift -
instagram
tous_en_aveyron
Connaissez-vous le château du Bosc, demeure d'enfance de Toulouse-Lautrec? A découvrir sur notre blog Découvrir l'Aveyron
segala - toulouselautrec - patrimoine - tous_en_aveyron - naucellois - aveyron - chateau - musee - camjac -
tous_en_aveyron : #aveyron #tous_en_aveyron #chateau #patrimoine #patrimoine #toulouselautrec #musee #camjac #segala #naucellois
morosoli.b : @brosalex amoooor.. Purple windows!! Hehe can we visit there? ^^
morosoli.b : @brosalex I know it's naucelle ;)
alexmagellan - cernon - pau_7 - mehmetyetut -
instagram
fakiehlg
ู†ุชู…ู†ู‰ ู„ูƒู… ู‚ุถุงุก ุฃุญู„ู‰ ูˆ ุงุณุนุฏ ุงู„ุฃูˆู‚ุงุช ููŠ ุนุทู„ุฉ ู†ู‡ุงูŠุฉ ุงู„ุงุณุจูˆุน ุฃูŠู†ู…ุง ุงุฎุชุฑุชู… ุงู„ุฐู‡ุงุจ ู…ู† ู…ุฌู…ูˆุนุชู†ุง ุงู„ุณูŠุงุญูŠุฉ ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ #Fakieh #Shallal #Shira3 #Moevenpick #Blue_Ocean #Aquarium #Segala #Weekend #Jeddah
moevenpick - fakieh - jeddah - shira3 - segala - aquarium - weekend - blue_ocean - shallal -
maisoon.h - reemaam7md - lenda11 - zigi13 -
instagram
katainspirasi
Find your purpose and fling your life out of it. Find a way or make one. Try with all you might. Self made or never make. #KataInspirasi #KataMotivasi #KataMutiara #katakatamutiara #KataBijak #Motivasi #semangat #bijaksana #bijak #janganmenyerah #tetapsemangat #cari #jalan #atau #buat #coba #dengan #segala #cara #buat #sendiri #atau #tidak
tidak - sendiri - katamotivasi - katabijak - segala - semangat - cari - tetapsemangat - cara - atau - janganmenyerah - katamutiara - katakatamutiara - bijak - motivasi - jalan - katainspirasi - dengan - coba - buat - bijaksana -
olshop_cloudy - jamdindinggold - jktsquirrel - tokocloudy -
instagram
gloryalleluia
#aku#sentiasa#ada#bila#kamu#memerlukan#semoga#segala#urusan#dipermudahkan#olehNya
urusan - sentiasa - memerlukan - semoga - segala - olehnya - aku - bila - dipermudahkan - kamu - ada -
alistairjr - sobi_jr - katabijakgram - nuriana_nurrin98 -
instagram
faizjackie
Tak Cukup laju Katanya .. #DiaLahAyah #Segala-2NyaBagiDriKu #RxzStillTheBoss #TheLegend #AhmadNorBadri #OtaiMasihBerbisa #BiruGrey #BapakBorekAnakRintik #MisiTahunBaru #Langkawi
langkawi - bapakborekanakrintik - ahmadnorbadri - dialahayah - thelegend - otaimasihberbisa - segala - rxzstilltheboss - misitahunbaru - birugrey -
akanishiayie : Geran xbg lg kn.
faizjackie : dah bgi lahh arituu @akanishiayie
iglangkawi - fadhli_zarir - muhammad_alzafran - anakmamayah -
instagram
azilah_bachok
#whitagram
sang - segala - al - entahhhhh - whitagram -
azilah_bachok : All Muslims/Islam Believers must believe the existence of 4 Holy Books of Allah/God ; ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Torah/Tawraat~Moses/Musa/Moises~in Hebrew language; 2. Psalms/Zabur~David/Dawood~in Hebrew language; 3. Gospel/Injeel~Jesus/Isa~in Aramaic language; and. 4. Koran/Qur'an~Muhammad~in Arabic Language; and ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~God/Allah had sent/granted these Books to His Prophets/Messengers and His Ummati not only is none other due but for the guidance of their nations by age or at that time.
dynaedyne : ๐ŸŒฟ
azilah_bachok : ๐ŸŒฟ๐Ÿ’ @dynaedyne
azilah_bachok : ุณูุจู’ุญูŽุงู†ูŽ ุงู„ู„ู‘ู‡ู ุŒ ูˆุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏูู„ู„ู‘ู‡ู ุŒ ูˆูŽ ู„ุง ุงูู„ู‡ูŽ ุงูู„ู‘ูŽุง ุงู„ู„ู‘ู‡ู ุŒ ูˆูŽ ุงู„ู„ู‘ู‡ู ุงูŽูƒู’ุจูŽุฑู - SubhanAllah, walHamdulilah, wa La illaha ilAllahu, waAllahu Akbar (Glory be to Allah, All Praise is for Allah, There is No God but Allah, Allah is the Greatest)
azilah_bachok : Abu Huraira reported that the Prophet said, "Renew your faith." "How can we renew our faith?" they asked. The Prophet replied: "Say always: la ilaha illallah."[15] ู„ุง ุงูู„ู‡ูŽ ุงูู„ู‘ูŽุง ุงู„ู„ู‘ู‡ู - La illaha ilAllah(u) (There is No God But Allah)
azilah_bachok : ู„ุง ุงูู„ู‡ูŽ ุงูู„ู‘ูŽุง ุงู„ู„ู‘ู‡ู ูˆูŽุญู’ุฏูŽู‡ู ู„ุง ุดูŽุฑููŠูƒูŽ ู„ูŽู‡ู ุŒ ู„ูŽู‡ู ุงู„ู’ู…ูู„ู’ูƒู ูˆูŽ ู„ูŽู‡ู ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ูˆูŽ ู‡ููˆูŽ ุนูŽู„ูŽู‰ ูƒูู„ู‘ู ุดูŽูŠู’ุกู ู‚ูŽุฏููŠุฑูŒ - La illaha ilAllahu, waHdahu la shareeka lahu, lahul Mulku, wa lahul Hamd, wa Huwa ala kulli shaiy'in Qadeer (There is No God But Allah Alone, who has no partner. His is the dominion and His is the raise, and He is Able to do all things)
azilah_bachok : #Segala puji-pujian buat Allah Subhanahu Wa Taala... Insha Allah
azilah_bachok : Note to share or curiosity to be shared : after sometimes, I wonder, if we are part of organ of Allah. Astagfirullah... God is the greatest .. ........ [{Refer note : in Biology โžก๏ธorgan โžก๏ธmeans a grouping of tissues into a distinct structure, as a heart or kidney in humans(anatomy) and animals or a leaf or stamen in plants, that performs a specialized task}]
whitening_expert - wan_aremi - dynaedyne - ungkumahani -
instagram
nursyazana_15
Good morning.. need to settle something today.. #smoga #Allah #permudahkn #segala #urusan #amin
urusan - segala - permudahkn - allah - smoga - amin -
ninie_nienoe - geyll_lindut - edyesia_hy_ - syannelven -
instagram
olshop_saridewi
Hai.. owner mau kenalin salah satu produk yg paling recomended nih :) yg pasti owner juga pakai dong, mangkanya owner berani menjual & mempromosikan produk terkece nih;;) MOW air spray yg multifungsi bangettttt♥ Tenang aja MOW ini 100% aman sekali mau untuk segala usia & segala jenis kulit ♥ Dan MOW ini sudah banyak artis-artis yg memakai produk MOW ini♥ MOW ini mempunyai bnyk manfaat/ kegunaan ny, seperti : - dpt menghilangkn flek hitam, jerawat, komedo - Mengeluarkan racun2 yg ada di lapisan bawah kulit wajah ( detoks ) - mencerahkn & mengencangkn kulit - Tidak membuat kulit kering & serasa lebih kencang - melembutkn wajah - Mengurangi minyak berlebihan - mengecilkn pori2 - bantu penyerapn nutrisi - membuat make up lbh nempel - mempercpt penyembuhn luka misalny berdarah - mengurangi pegal - & bantu masalah kulit lainnya, gatal2, alergy dll :) Sudah bnyk yg membuktikan keampuhan MOW ini:) jd kalian masi ragu dengan produk MOW? Harga MOW : 1botol 45rb 1paket (isi 4botol) 160rb #airspray #multifungsi #aman #untuk #segala #jeniskulit #MOWbyHodSBY
mowbyhodsby - airspray - untuk - jeniskulit - multifungsi - segala - aman -
instagram
richshop_rizna
Kalung Idr @89k Cara order??? Pin : 2967a6fb Line id : riznanov #jualanku #segala ada #allaboutfashion #aksesorislucu #readystock #handmade #richshop #bandung
allaboutfashion - aksesorislucu - jualanku - segala - handmade - bandung - readystock - richshop -
jamdindingtrapesium -
instagram
is.debez
#gara2#kak#ani#mau#keruangan#pake#foto2#segala
mau - foto2 - kak - pake - segala - ani - gara2 - keruangan -
ezakiel_ganda -
instagram
liz_meletop
#SEGALA PUJI BG MUU YA ALLH ATS KURNIAMUUU.....
segala -
lynmanziq - mardianaa91 - saufsrahim - atinfieqa -
instagram
jenikansym
#teacherday#thnks#atas#segala#jasajasa#yang#engkau#beri:")
thnks - segala - teacherday - engkau - jasajasa - yang - atas - beri -
firawidyap - zakiah_48 - sfrahma - tiarapuutrii -
instagram
azzahrafadia
#Happy #Teacher #Day๐Ÿ˜˜ #Thanks #For #Teacher #Maafkan #Kami #Jika #Kami #Kadang #Suka #Membuatmu #Kesal๐Ÿ˜ž #Namun #Segala #Maaf #Kamu #Berikan #Terima #Kasih #Guruku #Likeforlike ๐ŸŽŠ
terima - kami - segala - thanks - kamu - membuatmu - kadang - maaf - teacher - maafkan - kesal - for - suka - kasih - jika - berikan - likeforlike - guruku - namun - day - happy -
thessa_ribka - farahdahlia - finkasyafiyah - naufashafa -
instagram
afrinazahrin
#segala perkara adalah kecil jika Allah dibesarkan
segala -
edy_zia : ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
azmirakmar : ๐Ÿ‘
myzazamri - sarimahhalim - viji_gurl - hafixuddinyazid -
instagram
jalaluddin_mohd
Morning#Shift#Today#Harap#Di#Permudahkan#Segala#Urusan#Amin#
urusan - segala - di - shift - harap - amin - permudahkan - today -
jalaluddin_mohd : @sitisarahs3 ,boleh aje.no hal...
eikareunika : Hensem nya,sir..
jalaluddin_mohd : @eikareunika ,hahaha...nyinggggg.thanks.; )
eikareunika : Sungguh....indu siR...
jalaluddin_mohd : @eikareunika ,induuu gok ke mek iqa...insyaallah,nti sye g la jaln jerteh...; )
eikareunika : Okey sir..
obaidiahevans : Today is your birthday rite. So Happy Birthday To Dikja !! May God Bless You Always. Semoga Dipanjangkan Kebahagiaan Buatmu. Stay Gorgeous & Fazbulous. Semoga Makin Kaya, Cantik, Meletop, Big Boss One Day, Tawkey Burger King, Popular, Jantan Terhangat & Calon Isteri Amin. Hahaha LoadLove Muaxcc ๐ŸŽ‰๐Ÿฐ๐ŸŽถ๐ŸŽ‚๐Ÿ’‹๐Ÿ’˜๐ŸŽˆ๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐ŸŽต๐Ÿป๐Ÿซ๐Ÿญ
jalaluddin_mohd : @obaidiahevans ,thanks dear....amin,Insyaallah ....muahhhhhh....; )
jalaluddin_mohd - faizjackie - dalilaylokman - erulllee -
instagram
juragan_custom
#grafir #laser #custom #bisasatuan #segala dasar #akurat
grafir - laser - akurat - segala - bisasatuan - custom -
timoteeco - agoess480 -
instagram
juragan_custom
#grafir #laser #custom #bisa satuan #segala media #akurat
grafir - laser - akurat - segala - bisa - custom -
agoess480 -
instagram
shimaouhlala_rosli
#hey #ladies #outing #family #terima #segala #takdir #love #black #white
ladies - love - terima - family - outing - segala - hey - black - white - takdir -
blinksugar - syedsyamin_ - fxtin____ - dynarifqah -
instagram
nichovid
#si#merah#pake#segala#bocor :&
si - pake - merah - segala - bocor -
mwcunik - jam_dindingblender - tokojamdindingunik - grammasgift -
instagram
fiqriewinkwink
Takdir kita dua bersama Mekar cinta bertaut mesra Riang tawa menghangat segala Hadirnya mu mengikis sepi Dan yakin ku cinta ini pasti Namun resah tiada mampu ku sembunyi Dia hadir mengukir senyummu Kembali Dan ku perhati di sudut kecewa Lena mu di pangkuannya Rebah ku kehilangan segala Bersama janji ku bermimpi Bintang terang malapnya dimamah sepi Namun dikala diriku kan kecewa Harapku dikau bahagia Mengejar suratan sempurna Dirimu bersama dia Walau ku berilusi Mengharap dirimu pasti nya kembali Dikala rindu dan resah bersengketa Sekadar dihambat duka Senyum indah mu padanya Redha ku melepaskan Segala ~~~ #noMeaning #bored #encikMimpi #segala #np #radio #huhuhu #anime #onePiece #naruto
nomeaning - onepiece - segala - huhuhu - radio - anime - np - naruto - bored - encikmimpi -
afiqasuhaimi_ : Encik mimpi?
adickkson : Ecehh . Anime macam abang khai beb . Wuuuu @fiqriewinkwink hahahha
fiqriewinkwink : Hahahah, cibs @adickkson
__tamansyurga - abdlyanalee - daniehaikal_ - achik_sara -
instagram
artattishtg_
#Seyumku#menutupi#segala#kesedihanku#yang#rasanya#tak#dapat#dihitung#berapa#ilysm!#
kesedihanku - rasanya - berapa - dihitung - segala - ilysm - dapat - yang - seyumku - menutupi - tak -
artattishtg_ - chyntia_shn - venyfppurba - enjelsirumahorbo -
instagram
missyunioo
#Kalian bikin Happy#Kalian bikin bete#bikin repot#kalian mintA waktu teyussss#segala mesti disiapkan#tapi kalian malaikatku penyempurna hidupku#kalian segalaNya#
tapi - kalian - segala - bikin -
nadiaprms - devidarra - putripadmasari - paomimba -
instagram
ndindaprilian
Annyeong haseyo! =D #ciyeh #dinda #soimut #centil #pake #editedit #segala #udahdeh #ngalaynya #suka #malumaluin #ulzzang #asia #girls #selca #latepost
soimut - ciyeh - editedit - pake - segala - udahdeh - ulzzang - selca - malumaluin - suka - latepost - girls - asia - centil - dinda - ngalaynya -
ausientzi - xxluna_v - ipaendo - nadiaulia29 -
instagram
bbwazir92
Repost dan Throwback...Kalau big boh(UAI) cakap ini c zizang. Hehe thank so much bro for the time. @zizanrazak869 terbaikkk lah. Good luck dalam smua bidang. #MaharajaLawakMega2014 #acting #promo #segala macam.Hehe hope dapat jumpa lagi. :)) semoga Allah swt sentiasa bersamamu dan family. Salam Success trus ke hadapan bro. :)
promo - acting - maharajalawakmega2014 - segala -
gfixg : repair smartphone mahalโ‰ visit my ig...harga confirm terbaik... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
bbwazir92 : @gfixg ok thanks :)
fathenrazak - soffyrazaleigh - nuraisyahalimuddin - farahayienn -
instagram
adymazlin
Selamat Hari Lahir Buat ibu ku yg tersayang,Ya allah kau sihatkan tubuh badan ibuku,kau panjangkan kan lah usia ibuku,kau bahagiakn lah hati ibuku,dan Kau Murahkan rezeki ibuku..amin ya rabbalalamin.... #segala jasa2 mu ibu akan kami kenang sepajang hayat#22/11/14
segala - 22 -
naniza_aniza - dejavu81 - nshyyraa - aniselnino7 -
instagram
hazimfaizsaid
Hanya Allah -azza wajalla- saja yang tahu ape yang aku inginkan dan ape yang selalu bermain difikiran nie ๐Ÿ˜“ inshaAllah ade kebaikanya. Aku hanya mampu berdoa dan berharap. #syukur #segala #nikmat #senyum #sokmo
sokmo - nikmat - senyum - segala - syukur -
arikaivy : Cantik! jom tengok insta saya :)
nurulaidanazirabeauty : Cantik gambar ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
arep_hfz - awfanadiyya - senyumm_sokmo - mfaisya -
instagram
mitha_bbc
Ketika jl.baumassepe menjemput jl.beringin demi Bakso dan pangsit yg bersatu diwarung timurama haha. #makan #bakso #pangsit #nda #pake #daun #bawang #adhe #aneh #tdk #suka #daun #bawang #kalo #mitha #pemakan #segala #culik #aku #mas #culik #akoeh..
tdk - nda - mas - pemakan - pake - segala - kalo - bawang - mitha - pangsit - makan - adhe - daun - akoeh - suka - aneh - culik - aku - bakso -
sittihijrah : Hahaa ewakiiiiii nenggg @mitha_bbc
mitha_bbc : Haha nomnomnomnom.. @sittihijrah
hardiana_kalla - anggilestariii - ayuwahyuniyunus - ritzpixture -
instagram
elly_meini
Namaste ๐Ÿ™ ready for our Indian family fellowship #indian#city#church#gereja#segala#suku#bangsa
city - indian - bangsa - church - segala - suku - gereja -
elly_meini : Ini Indian Chinese :D
fangirls_weare : Awesome @davenwilson
kotonyhoho : Om sai ram bollywood
yosepmoro : Suiiiii..
gebbygobel : Prettyyyโ™กโ™กโ™ก
yesaya2107 : Kurang arjunanya lie
onggms - ckwin79 - jenmarlina - cindigani -
instagram
awangkubob
Beautiful of islam!! #salam#jumaat#penghulu#segala#hari#pray4urself#pray4others#alhamdulillah#islamic#islamituindah#peace#masjid#wilayahpersekutuan#jalanduta#kualalumpur#malaysia#november# #PhotoOfTheDay
islamituindah - hari - pray4urself - segala - malaysia - masjid - november - wilayahpersekutuan - penghulu - islamic - kualalumpur - pray4others - peace - alhamdulillah - salam - jumaat - jalanduta - photooftheday -
najmuddinzahid - jcqynhueyy - saphony - fara_puwum -
instagram
mr_epy40
#jumaat#penghulu#segala#hari โœŒโœŒsalamjumaat
jumaat - penghulu - segala - hari -
norman49_amri - shazuwan_hafiz - ezriennadia - hanz_exe -
instagram
Iconosquare feedback