anaviolet786
Dear Sahabat..♥ Kadang kala Ada masanya kita trpaksa lepaskan sesuatu kerna Allah mngkhendaki kita yg lbh baik..:") #Segala urusan biz boleh direct inbox;") #AllaummaAmenn
allaummaamenn - segala -
faird_badrul - imanamanimuslimahonline - aifadotcom_ - noh.elin.5 -
instagram
apmt_hulubesut
#tazkirahpagi #ibubapa #segala-galanya #bagi #seorang #anak
seorang - bagi - ibubapa - segala - anak - tazkirahpagi -
apmt_hulubesut - jackjehan - apmtpengkalanberangan - kevin_syo -
instagram
syedyuda
holaaa , assalamualaikum ? #klpack #termenungkusendiri #tiptop #segala #nikeairmax #kopahal #salamperkenalan
klpack - kopahal - nikeairmax - termenungkusendiri - tiptop - segala - salamperkenalan -
shaoeytaste88 -
instagram
kanianiaarfiani
Happy Birthday Lutfhi Arshaldo Cakranegara #semoga #selalu #sukses #dalam #segala #hal #dan #selalu #sehat #lahir #batin #amin #21th #1 #september #2014 #♥ #yogyakarta
lahir - semoga - september - dan - segala - yogyakarta - amin - hal - sukses - sehat - 21th - 1 - dalam - batin - selalu - 2014 -
rinefristiana - ardytahs - aisyahramadhani - tirtonugroho -
instagram
tierarecul96
#Assalamualaikum#monday#morning#1september#semoga#bulan#neh#akan#menjadi#lebih#baik#dari#bulan2#yglalu#insyaallah#dan#dipermudahkn#dari#segala#urusan#serta#menambahkn#lagi#rezeki#yg#halal ツ
akan - urusan - monday - 1september - dan - segala - dipermudahkn - rezeki - yg - dari - lebih - halal - serta - insyaallah - baik - semoga - neh - bulan - bulan2 - menambahkn - menjadi - morning - assalamualaikum - lagi - yglalu -
ajimsyazzana - mantompel - _yusuf96 - nora_emma96 -
instagram
sitiyaraqomarah
#timokasi#kuwand
tetap - menolak - kamu - kuwand - segala - papa - terpisah - timokasi - biar - katakan - nanana - diri - cinta - tak - bumi - suka - biarkan - takut - mu - melarang - waktu - ku - juga - mama - nya - oleh -
sitiyaraqomarah : Hahahahhahahahahhaha diskolaha ja @sthannam
sthannam : Mksud teh sm sabun cuci baju tuh apaan?
sthannam : Aneh sih tp so sweet
sitiyaraqomarah : Cuci baju buat anuuu baju kenak telor.. haha teh itu cuma kotak wkwkwk ngakak gilak dah
rakha_novinra : iiiii gak ngajak2 :(
sitiyaraqomarah : Asii lo gaii :p @rakha_novinra
cacakhairienn : Yaallah ada color pembalut gundar gigi sabun cuci -___-
sitiyaraqomarah : Mana gundar gigi ca :3 hahaha itu tuuu sesuatu maa.. @cacakhairienn
deasafirah - thiaaaj - dvitasr - connytane -
instagram
evelynclarissasoh
I wanna gain weight~ #segala #jenis #martabak #dimakan #latelunch #earlydinner 😚😚
latelunch - dimakan - martabak - jenis - segala - earlydinner -
venytjita97 - venessaaa97 - viviangviesta - clarencetaslim -
instagram
zuhaili_dekli
#Maha #besar #segala #puji #bagi #Allah #iloveAllah #iloveRasul
puji - segala - allah - maha - besar - iloveallah - iloverasul - bagi -
cicus_89 - haniza_husin - zafrizaim - cik_elyna -
instagram
boru56
#HAppy #brithday #selalu #bijak #dalam #segala #hal #happyyyyyyy #brithday #my #best #friend happy brithday orang yang sering saya bully dan ngerasa dirinya ganteng Makin dewasa dan Takut akan Tuhan GBU MORE my friend Sayang sama kamu 😄😄💋💋❤❤❤🎁🎉🎉🎂🎂
hal - brithday - dalam - segala - bijak - friend - selalu - happyyyyyyy - my - best - happy -
boru56 - keberhasilan - vinayunita_ -
instagram
nurrul88
#siap order seblom jenjln#saya akan cuti#30.8-04.9#segala pertanyaan akan dijwb#hrp bersabar#moodsukahati#@zulkefli5088 #
segala - moodsukahati - saya - siap - 30 - hrp -
mrs_mysis1323 : Terbaekkk....
zulkefli5088 - chocville_zulfaz - paty_love_25 - mrs_mysis1323 -
instagram
honey_b_dzy
M.A.T.I. I.T.U. P.A.S.T.I. K.I.T.A. B.A.K.A.L. J.E.N.A.Z.A.H. A.L-F.A.T.I.H.A.H. A.A.M.I.I.N. Salam jumaat salam penghulu segala hari duhai sahabat sekalian.... #honeybhanie #honeybdzy #honeyb #honeymadu #sahabat#teman#kawan#geng#member #SalamJumaatPenghuluSegalaHari #MatiItuPasti #KitaBakalJenazah #AlFatihah#aamiin# #mati#pasti#bakal#jenazah#salam#jumaat#penghulu#segala#hari
salamjumaatpenghulusegalahari - jumaat - hari - kawan - matiitupasti - segala - pasti - bakal - kitabakaljenazah - sahabat - honeybdzy - honeyb - honeymadu - aamiin - alfatihah - jenazah - salam - member - teman - penghulu - geng - honeybhanie - mati -
honey_b_dzy - hajaramiraa - headwithserban - larra_dhea -
instagram
muqmin69
SaLaM Jumaat #peNghulu#segala #hari
penghulu - segala - hari -
norhazzarita - cikmimiy__ - ikhsan_rahim - nikkamarul96 -
instagram
feby_l
#me #beautifulgirls #mywedding #weddingday #throwback #6714 #loveweddinggown #lovehandbouquet #bridestory Wedding gown by @jimmyfeifei MUA by @tienfeifei Handbouquet by @chloeflorist
me - foto - weddingday - mywedding - bridestory - segala - lovehandbouquet - dari - beautifulgirls - throwback - fotodarisegalaarah - 6714 - loveweddinggown - arah -
tienfeifei : 😍😍😍😍
feby_l : Photo by @tienfeifei #foto #dari #segala #arah 😆😘
tienfeifei : Biar jelas jentre tak kekurangan satu apapun 😆
divinemaria : Febiii congrat yaa:)
feby_l : @tienfeifei hahahhahaha.. thx foto nya #fotodarisegalaarah😆 @divinemaria thx maria 😘
edelinetandri11 - rhytma - flirty_grace - yunnyyoswara -
instagram
godoktoklan
#salam #jumaat #penghulu #segala #hari #supayakitesemuadiberkatiolehnya #amin
penghulu - supayakitesemuadiberkatiolehnya - amin - hari - jumaat - segala - salam -
zarifhaslan - alyshashafina - ezanis96 - boytiger77 -
instagram
makeupku
SELAMAT ULANG TAHUN WENDA 🎈🎊🎉🎁 #Segala yang terbaik dan diberkati Tuhan,menjadi milikmu yah adikku🙏😘😘...GBU
segala -
ruben_onsu : Makasihhhh abangggggg sayanggg
makeupku : Sama-sama Ben🙏😘
sarwendah29 : Thank u abankkk keceee😘😘😘
makeupku : Makasih Wendah😘😘😘
lysnaa - undayanaajah - ditakwardhani - nitajessicaa -
instagram
xxfnzxx
Yeayy alhamdulillah . Berjaya buat sendiri . Hanya tengok panduan tulisan cina tuh . !!! . Wakakakkaa . Okey citer dia macam ni , p kedai buku kini , last-2 perasan benda ni . Hmm beli laaa . Nak cuba buat . Tengok-2 jadi . Alhamdulillah . Btw , nanti orang ajar dia okey . InsyaALLAH . To kak ayu chumel . Nanti atyn kasi okey . InsyaALLAH . #Semoga #segala #urusan #d #permudahkan #minggu #depan . #Takut #la #pilihanRaya #MPP . #Takut #untuk #menjadi #calon . #wish #me #luck . #MPP #2014 #2015 .
urusan - depan - semoga - segala - takut - mpp - pilihanraya - me - minggu - d - la - wish - menjadi - untuk - calon - permudahkan - 2015 - 2014 - luck -
ayulahsangatt : Hohoho ♡♡♡
xxfnzxx : Hahahaha . @ayulahsangatt
_a_r_m_y - asya_adriana - ah_lau77 - khyahashim -
instagram
annahla_jq
#Audisi Vocalis#An-Nahla#Segala kemampuan di kerahkan Asal jadi Vocalis#he#
audisi - he - segala - an -
zakkaadha19 : hahaha :D keren ust gayanya
annahla_jq : @zakkaadha19 pake zuk kato mbah otong dionyo
nyayuseptia : Haha
putridilaivanka : Ust fi
putridilaivanka : *ust follback ig aq yg putridila_ivanka
mega_oktaviani29 - defhaaa - rizqi30 - fadhillah1432 -
instagram
ajim147
Aku rindu kau sangat sangat.aku tahu hanya aku saja rasa apa yang aku lalui . I'm try strong .everyday Ika aku mcm ni . Cannot !Aku tak mampu sorok lagi kesedihan aku. 😢😭 It sokay . I hope one day . You have someone can make you happy .if face yang awak padang dlm kebahagiaan. Dalam hidup kita ada 2 jenis manusia . 1 orang yg beruntung , orang yg beruntung ni dia mudah dapat apa yang dia mahukan dan mudah tinggalkan . 2 orang yang bodoh hodoh mcm aku . Walaupun kedudukan tidak setinggi org 1 . Tapi aku punya hati yg bukan mudah syg org mcm kau . #Hargai #Segala #usaha #dalam #hidup salam😣😢
hargai - usaha - segala - hidup - dalam -
aghepp : Wow
shazanabila - biebottt - cik_ezaty - ekyn_19 -
instagram
miss_aiena
Miss you My Baby Boo STITCH 😞 # Now at my sweet room with my baby Boo stitch . #Tempat#Segala#Luahan#Hati#
hati - luahan - segala - tempat -
7ace_official : Iera chat aq kt wechat jup urgent
7ace_official : Ni ebum
miss_aiena : Yew aq tawu . Xada wechat . Whatsapp jerw @7ace_official
miss_aiena : Ada pew ? @7ace_official
7ace_official : Ira sent 1 msej kt whatsapp aq plisd
7ace_official : Nh no wassup aq 0133177346
huiiixyunnn - nurfauzanna_ - khalifescream - ebum_ahmad -
instagram
jihanrusmawan
Faktor kurikulum13 #tugas#numpuk#banget#pake#acara#ngeprint#segala#lagi#pffffttttt.
pffffttttt - banget - pake - segala - numpuk - ngeprint - lagi - acara - tugas -
jihanrusmawan - ridho.okkysaputra -
instagram
ey_lovemyo
Aku mula berserah n menerime#trpulang#pada#diri#mu#tq#utk#segala#gala#nya....
pada - segala - utk - trpulang - tq - mu - gala - diri - nya -
lalansyah88 - syafiq_xox - amy_snake - saga_evo -
instagram
variasisby
Thankyou customer! @jimmychandraa Headlamp custom for honda CRV VICTORY VARIASI MOBIL Jl. Raya Kupang Jaya No 9 Surabaya Menyediakan Variasi mobil - service AC - salon - dll Kualitas oke! Harga juga oke!! Untuk yang diluar kota jangan kawatir, bisa dikirim ;)
berkualitas - harga - jenis - segala - headlamp - variasisurabaya - mobilkeren - oke - variasimobil - mobil - terjamin - cool - headlampcustom - otomotif - bengkelsurabaya - gakrugi -
variasisby : #headlampcustom #variasisurabaya #variasimobil #cool #segala #jenis #mobil #terjamin #gakrugi #berkualitas #harga #oke #otomotif #mobilkeren #headlamp #bengkelsurabaya
iwaharyo - khanzadjokotirto - bnder2017 - adellacandra -
instagram
hajahadik
#AL Fatihah#Segala Puji Hanya BG Mu Ya Allah#BerSyukur Atas Nikmat Mu#Kita Sahabat2 SemuaNya Masih Hidup# Masih Boleh BerTaubat#Masih Boleh Perbaiki Diri#Masih Boleh Mencari Rezeki#Masih Boleh Bersama Org2 Tersayang#Syukran2 #Aamin #
kita - masih - aamin - syukran2 - segala - al - bersyukur -
mommypadusi : #masihbolehberposing# hihii.. ✌
hajahadik : Masih boleh berselfie@mommypadusi....hihihu ;p
deen_nonis - deearchy - java_furniture - yasma1968 -
instagram
vannesya3118
Love#Jesus#Allah#Bapa#Segala Raja#Forever
bapa - segala - allah - forever - jesus -
men_lie010692 - offical_outkasts - just_give_me_jesus_ - charleschalie -
instagram
anshy_hijabs
#Alhamdulillah#segala#puji#bagiNya#highquality#chiffon#hijabs#dblecolour#syukrandear#bidang50#bidang55#bidang60#sayajual#anshyhijab#coveraurah
hijabs - puji - baginya - chiffon - syukrandear - segala - sayajual - alhamdulillah - bidang60 - highquality - dblecolour - bidang50 - anshyhijab - coveraurah - bidang55 -
yananlee96 : Cantekk
hiidayahazman - natasyayunos - sarahnadzri7994 - hanadevushka -
instagram
imaniosman
We wake in the morning,wears peoperly, bring a load of books,walk to the class,sits in front of lecturers,tries to understand their words....behind it there's a lot of rewards Allah's gave to us as long as our intention LILLAHITAALA... Innama a'mal binniat #Segala setiap sesuatu bermula dgn niat... Baik niatnya, in shaa Allah baik kesudahannya...
segala -
khadijahnadiah : Lets tajdid our niat,may we are all in His blessing,insha Allah.
hafizymazuki - adamkhechek - sideq_el_shaarawy - fathin_aina35 -
instagram
afiq_muslim
#Allah#lebih#mngetahui#segala#galanya #ALLAHLEBIHSEGAL2NYA #cukuphanyapadaNYA
allahlebihsegal2nya - segala - mngetahui - cukuphanyapadanya - lebih - allah - galanya -
roheiminzakaria - ox9x_i3y3a1 - shafiqamirulaziz - asyraffzahari -
instagram
esterweenona
#DGn #hAsil #yG #perTmA #daRi #seGala #penghAsIlanMU...
dari - pertma - penghasilanmu - hasil - segala - dgn - yg -
im_etyngalysa - fernusjoy - zn_ra - eiqau -
instagram
tyarahmisyam
#nyoba #gak #ada #salahnya #perempuan #harus #bisa #segala
nyoba - segala - harus - gak - ada - salahnya - perempuan - bisa -
samantha_dewi234 - srizalrusad - republicofburger - highrollersmercedesbenz -
instagram
tephent
#boen#tek#bio#emg#tmpat#yg#paling#aman#untuk#mengungkapkan#segala#rasa#kerisauan#hati#likeforlike #followtofollow #hahahahha
bio - tek - segala - mengungkapkan - yg - hati - untuk - paling - boen - emg - hahahahha - rasa - tmpat - kerisauan - aman - likeforlike - followtofollow -
niputukuntari - yoviedp28 - betul_38k - popikuna -
instagram
fazliematrasid
Teruskan#melangkah#xkira#ape#pom#akan#ku#tnggung#segala#nya#biar#pom#taufan#yg#melangkah#kerana#ia#lebih#baik#daripada#menanggung@sakit#hati@dipermainkan#kerana#sakit#itu#dari#dalam#sakitnyer#
akan - segala - yg - hati - sakit - biar - pom - dari - ia - baik - ape - tnggung - itu - dalam - daripada - taufan - xkira - sakitnyer - lebih - menanggung - ku - melangkah - kerana - nya -
cahaya_amira - syedsmile - nickzatiey - mohdhafiz9308 -
instagram
ayen_kepengg
Time cuti baru dapat main dengan budak kecik nih ..Dah pandai senyum bila snap ..😄hahaa.. Adam#budak#pandai#segala masalah#hilang#bila tengok#budak#kecik#nih#⇩SayangDia#InstaBox
kecik - instabox - bila - pandai - segala - budak - nih - hilang -
hafidahafil - aninaboinboin - myzatul_mohamed - farahlee89 -
instagram
nisyacr18
#pasrah #dengan #segala #keadaan #kata #bijak #Likeforlike
keadaan - segala - likeforlike - dengan - kata - pasrah - bijak -
jual_pemutihwajah_alami : <
suci_kurniati - indarapascual - jual_pemutihwajah_alami - pierredouard -
Iconosquare feedback