ida_damayanti
#games #lupa #segala-galanya #home #holiday #bali
holiday - games - bali - home - segala - lupa -
unpavedapp - happeninginthebx - michelehunta -
instagram
miss_uyien
To hubby ! Bby brsykur dpt knl ng b .. 3 thn kita bersma b jga bby dgn penuh kasih syg. B tak pernah mengeluh gapo bby nok. I love you so much ♥ akhirnya b buktikan cinta b.. b seorg yg tabah tak pernah putus asa untk dptkn bby wlaupun dua kaly pinangan b ditolak hehehe finally a-fiance-to-be .. #feeling #excited #harap #dipermudahkan #segala #urursan
harap - feeling - segala - urursan - dipermudahkan - excited -
miss_uyien : Thanks @iamdayangnorazirah jgn lupo mri hehe
miss_uyien : @airieytein amin hrp gtu laa yg oi..
iamdayangnorazirah : bilo nk berlangsung nyoo @miss_uyien
miss_uyien : Raya nie yg @iamdayangnorazirah
iamdayangnorazirah : aderrrr, congrats2.. smoga dpermudahkan. @miss_uyien
miss_uyien : Hehe tq yg . Mano pic bby nok tgk @iamdayangnorazirah
iamdayangnorazirah : eh aq x ata lg ko kot wasap?? haha.. @miss_uyien
miss_uyien : Xata lagi laa hehe @iamdayangnorazirah
langsing.ampuhhhh - muhd_hafizan95 - eiqa_010294 - eizatyaishah -
instagram
destiwinda
#Love#love#eyes#thank's#god#segala#ciptaanmu#indah#bersyukur#ataskebesaranmu#yamahapenciptaku :-*
eyes - love - thank - god - segala - ataskebesaranmu - yamahapenciptaku - ciptaanmu - indah - bersyukur -
fujiell.567 - irennenoviandini - yoginotonegoro69 - ditaikhwan15 -
instagram
juri_ueno
#alhamdulillah #lepas #satu #fasa #tukar #status #syukur #Moga #di #permudahkan #segala #urusan #amin
status - urusan - amin - tukar - satu - di - segala - alhamdulillah - syukur - permudahkan - moga - fasa - lepas -
amirulserizawa : tahniah kwn..x sangka ang noh..hehehee
cawahnaciha : Tahniah kak zila @juri_ueno moga kekal ke jannah :)
juri_ueno : @amirulserizawa mekasih ..hee
juri_ueno : @cawahnaciha mekasih ye..
ieydarusnida : Tahniah k.zila...😁😁
juri_ueno : @ieydarusnida mekasih dikk..
norainafatinmokhdi : tahniah kak zila n en azizan..
sharidahabubakar : Tahniah akk :-)
azizi_azali - cawahnaciha - ayu2129 - khatizah_azali -
instagram
syedmohamadsyafiq
Asalamualaikum.Salam sejah tera. "Disini cerah,disana mendung.Hari-hari yang dilalui penuh dengan liku.Tidak semua Insan didunia diduga dengan cabaran yang sama" "Hari ini kita makan berlaukkan ayam,mampukah kita lihat Insan lain yang hanya berlaukkan air, anak kecil bertangisan menanggung kelaparan,sedangkan kita insan yang diberi sedikit rezeki daripada yang Maha Esa.Tidak semestinya rezeki yang diberi oleh illahi adalah milik kite sepenuhnya.Mungkin kite adalah amanah illahi untuk memberi perkongsian kepada orang lain.Tidak rugi kite mambantu sesama insan menjalani kehidupan dengan lebih indah dan ceria.semoga pemberian yang diberikan dapat dimurahkan rezeki dan diberkati.Amin... 😊 Marilah kita bersama-sama membantu memberi sumbangan program "Bersamamu Kami Prihatin" di Kampung Kok Lintang,Bachok Kelantan." ⏩Hantarkan Sumbangan Anda Kepada ➑114815089192 (MAYBANK) ➑151285126512 (MAYBANK) ➑08110066118528 (CIMB BANK) Untuk keterangan lanjut dan pengagihan barangan bantuan anda boleh hubungi⏩ πŸ”Ά01129229766 πŸ”Ά0104350884 #Segala jasa baik dan sumbangan anda hanya Allah sahaja dapat membalasnya# #Program Bersamamu Prihatin anjuran Mahasiswa UPM sempena Program SISWA@KAMPUNG 2015.#
program - segala -
ummuafieqah : Terima Kasih @syedmohamadsyafiq ... :)
syedmohamadsyafiq : sama @ummuafieqah er..bile follow g kelantan ke ieka..
ummuafieqah : Beli follow g Kelantan? X faham.@syedmohamadsyafiq
syedmohamadsyafiq : ouh..tu tok bntuan yg nk d salurkn.. @ummuafieqah follow g sne gk ke
ummuafieqah : Aha follow g Kelantan 7-10 tu.. Doaan hopefully pgrm nie berjalan lancar na. @syedmohamadsyafiq if ada sapa2 nk derma lerh bg kt Eka.
syedmohamadsyafiq : ouh..mcm tu..InShaAllah @ummuafieqah fiq doakan.sume berjlan lncar..semoga Allah berkati perjalanan ieka.. (^-^)
ummuafieqah : Amin.amin ya rabbalalamin.....terima kasih.smoge dpermudhkn urusan anda @syedmohamadsyafiq . :)
dyaaaznan - nabillanadirahamir - fatmadiyana - nor.nadiah.amin.shah -
instagram
dimasiqbal8
#masa #tua #udah #tau #tua #gaya #anak #muda #pake #pierching #segala #dasar #lelah πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜Œ
dasar - tau - masa - pierching - pake - gaya - segala - muda - lelah - tua - udah - anak -
kartikaaulia - reaanggraeni - tintannurasriependi - uuswardiaan -
instagram
asnawie6699
#sejahteralah#keatas#kamu#allahuakhbar#alhamdulillah#subhanallah#allah#hidup#tanpa#bertempat#segala#perbuatan#dilihatnya#ingat#lima#perkara#sihat#sebelum#sakit#muda#sebelum#tua#kaya#sebelum#miskin#hidup#sebelum#mati#gunakan#kesempatan#yang#masih#diberi
sejahteralah - segala - ingat - allah - sebelum - sakit - miskin - tanpa - kamu - tua - lima - yang - hidup - kesempatan - sihat - dilihatnya - bertempat - alhamdulillah - kaya - subhanallah - perkara - masih - diberi - gunakan - muda - perbuatan - allahuakhbar - keatas - mati -
mardhiahz80 - nurizzatie3 - eyfazahari - eaqahshuhaimi_ -
instagram
rizkahanaf
#Tiga#Tahun#Dengan#Segala#Cerita😘😭😦😍
cerita😘😭😦😍 - segala - dengan - tahun - tiga -
nengsa_sarah - restuyuniagita09 - sismeymsa - indah_melatii -
instagram
rizmanhady
Chika #cute #sweat #mydaughter , #segala nya
mydaughter - cute - segala - sweat -
riezutara -
instagram
hitamputihcerita
Seorg pegolf trkenal diundang raja Saudi Arabia utk brmain dlm sbuah turnamen golf. Pegolf tsb mnrima undangan itu, & sang raja mnerbangkan pswt jet pribadinya ke Amerika serikat utk mnjmput pegolf profosional tsb. Mrk brmain golf slama bbrp hari, & mnikmati saat mnyenangkan. Smntra pegolf itu naik ke atas pswt utk kmbli ke Amerika Serikat, sang raja mnghntikannya & brkata, “ Saya ingin mbrikan kpd Anda sbuah hadiah krn Anda sdh mau dtg sjauh ini & mbuat wkt ini bgitu istimewa. Apapun yg Anda inginkan, apakah yg dpt saya brikan kpd Anda?” Krn slalu brsikap sopan, pegolf itu mjwb, “Oh, mohon jgn brikan saya apapun. Anda tlah bgitu ramah kpd saya. Saya tlah mngalami wkt yg mnynangkan. Saya tdk dpt mminta apapun lagi." Sang raja brsikeras. Ia brkata, “Tdk, saya brsikeras mberikan kpd Anda ssuatu spy Anda slalu mngingat prjlnan Anda ke negeri kami.” Saat pegolf itu mnyadari bhw raja itu mmng bersikeras, ia brkata, “Baiklah, baik. Saya mengoleksi tongkat golf. Mngp Anda tdk mbrikan saja saya sebatang tongkat golf ?” Ia naik pesawat & pd prjalanan plng, ia tdk bs tdk brtnya2 tongkat golf spt apa yg akan dbrikan raja itu kpdnya. Ia mbayangkan bhw itu adl sbatang tongkat golf yg trbuat dr emas murni dgn ukiran namanya. Atau mungkin tongkat yg bertatahkan berlian & permata. Lagipula, ini akan mrupkn sbuah hadiah dr raja Saudi Arabia yg kaya minyak. Saat pegolf itu tiba di rmh, ia mprhtikan kotak pos & layanan paket stiap hari, utk mlihat jika tongkat golfnya sdh dtng. Akhirnya, bbrp mgu kmudian, ia mnrima sepucuk surat dr raja Saudi Arabia itu. Pegolf profesional Amerika tsb mngira bhw hal itu aneh. “Dmn tongkat golfku?” ia bertanya2. Ia mbuka sampulnya dgn terkejut, ia mnmukan di dlmnya selembar akte tanah lapangan golf seluas 232 hektar di Amerika. Kdg2 Tuhan brpikir lain dr Anda & saya. Tuhan kita itu Raja di atas segala Raja. Kita melayani Tuhan yg Mahatinggi, & impian-Nya bagi kehidupan Anda jauh lbh besar & baik dibanding yg bhkn dpt Anda bayangkan. #raja #segala #raja
raja - segala -
nissxa_ : 1
pauljohnk_ : :')
fazat_lady - ibun_dian - sareska_art - arif_baim -
instagram
jiemy21
Pembiayaan peribadi kini ade untuk semua sektor awam dan swasta, nak tau rate dan kelayakan yg boleh dibuat? Whatsapp saya di 0179358132.... Tel sms semua boleh, nak jimat kredit pm saya bagitau suruh tel, saya tel anda semua nanti... #jom #villagepeople #buat #pembiayaan #untuk #segala #bentuk #permintaan #awam #swasta #personal #loan
swasta - personal - loan - segala - untuk - pembiayaan - permintaan - buat - bentuk - villagepeople - jom - awam -
xnnys - aidil_shazwan - luqman.alhakim.1293 - arifsyazwan93 -
instagram
laskarpelangie
smile sebelum AGM BKMNS1415 #bersedia #segala #kemungkinan #qasrlubnan #CAMERAOLYMPUS #Jordan
cameraolympus - jordan - bersedia - segala - qasrlubnan - kemungkinan -
syahirahfathony : Semak!
rosilawatisehat - muhamad_unknown - mukhlis_jamil - ahmadmus93 -
instagram
kusnohamzahaziq
first day dah dapat coursework.... #tabah #banyak #semoga #segala #dipermudah
dipermudah - segala - semoga - banyak - tabah -
kusnohamzahaziq : 1.FRANCE 2. PROSTITUTION 3. 7 WONDERS OF ANCIENT WORLD
nurul_lianaaa : Kan dh bg warning awal2 hari tu..
sheikhahmadrafeeq - bilahizzah_sumali - a_aiyad - zharif_haziq -
instagram
aishnazri.2630
#Doa #Mohon #Kemudahan #Dlm #Segala #Urusan
kemudahan - urusan - segala - mohon - doa - dlm -
aishnazri.2630 - mns_d - sepetnazri30 - ahmad_afifuddeen -
instagram
yenimayshilla
#squaready#pintar#ponakan#tante#selfi#pakai#manyun#segala πŸ‘ΆπŸ˜½
pintar - selfi - segala - ponakan - pakai - squaready - tante - manyun -
fashionforladiesthing - conan_detektif - sandyludfiian10 - ophiisalsabilla -
instagram
eiqa_eiqm
Salam jumaat .. #penghulu #segala #hari πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
penghulu - segala - hari -
adamaries : 😍
eiqa_eiqm - shahrizal_wmf - mr_somchat - hanim_natasha -
instagram
muhammadmyusof
#assalamualaikum #jumaat #saya #arissanurqaisara #semoga #dimurahkan #segala #rezeki #kepada #semua #dan #kedua #ibuayah #saya #amin #yaAllah
arissanurqaisara - rezeki - kedua - ibuayah - kepada - semoga - assalamualaikum - dan - segala - dimurahkan - amin - saya - jumaat - yaallah - semua -
mimieffin : Amin
qaifagoldenglobe - arizawati82 - yuk_lihat_peninggi_pelangsing - top_eight -
instagram
iramerta
Ini andalan bgt klo mood lg jelek.. Selain Baunya merelaksasi klo dipake bisa menghaluskan kulit juga. Sugar scrub COKLAT - Lemak coklat atau cocoa butter yang terkandung dalam lulur coklat berkhasiat melembutkan, menghaluskan kulit. - Lulur coklat juga dapat memutihkan atau mencerahkan kulit. - Mencegah keriput. - Kandungan katekin (catechin) yang merupakan antioksidan mampu mencegah penuaan dini. - Melindungi kulit dari polusi dan menjadikan kulit bercahaya dan awet muda. - Memberikan nutrisi, melembabkan bagus untuk kulit yang sering diruangan AC. - Menjadikan kulit menjadi harum alami dan menghilangkan bau badan. - Aromanya mampu merilekskan pikiran. Tidak hanya mendapatkan manfaat coklat dari sebotol sugar scrub, kita juga akan mendapatkan manfaat dari bahan lain (Dari berbagai sumber) #2000olshop #maskercantikalami #maskermanten #moodbooster #jualmaskeralami ##maskercantikalami #cantikalami #sugarscrub #maskeribuhamil #wanitatropis #segala usia
2000olshop - maskercantikalami - segala - maskeribuhamil - moodbooster - wanitatropis - cantikalami - jualmaskeralami - maskermanten - sugarscrub -
iramerta - awimbawee - iedayanti17 -
instagram
meli_a_anna
Aku #rasa.. Salah satu #kesedihan yang menyakitkan adalah ketika dua orang yang sudah saling #kenal satu sama lain tau #rahasia masing tau apa yang ditakutkan tau kesukaannya tau yang mereka #cintai tau apa yang mereka #benci tau banyak hal antara satu sama lain Tapi harus kembali menjadi #orang #asing Seperti berjalan dan hanya melewatinya seperti kita tak mengenalnya Tak pernah #bicara dengannya Padalah kita tau #segala tentangnya
kesedihan - selamatmalam - gudnite - segala - orang - asing - cubit - sakit - menyakitkan - malam - kenal - bicara - stone - rasa - collection_details - makassar - benci - cinta - collection_stone - rahasia - cintai -
meli_a_anna : #gudnite #selamatmalam #Makassar #malam #stone #rasa #sakit #menyakitkan #cubit #rahasia #cinta #benci #collection_details #collection_stone
mishaleminem - tasimport_korea - vitaminfairy - viatordp -
instagram
raflyakbar15
#PhotoGrid#biar#apa?#yah#kita#teh#muni#pake#wigflip#segala#apanan#kita#mah#belutifull#sama#handsome#blue#sky#sky@ririandini22
teh - kita - muni - pake - segala - apanan - biar - mah - apa - belutifull - handsome - blue - photogrid - wigflip - sama - sky - yah -
miaoktvna - ayucahyatiii - kiaakioot29 - yunisastn15 -
instagram
shindyaliciaa
Meskipun gold3 saja.. tetapi dapat mendapat #dapatmendapatbegoloh gold3 memerlukan waktu sekitar setengah tahun.. dikarenakan labil ekonomi #eh maksudnya labil bgt #apaansih sudahlah. Rosmayani bin abinumid lelah. #gak #tau #siapa #yang #bego #gua #atau #elo #pake #hastag #banyak #segala #kayak #anak #alay #ajah #udaah
tau - ajah - eh - banyak - apaansih - pake - segala - siapa - kayak - gak - alay - atau - udaah - bego - gua - elo - dapatmendapatbegoloh - yang - anak - hastag -
izzyarief - kakasulani - widanantoyoes - vikasimanis -
instagram
siskas28
Hmm #sehun#exo#exok#handsome#cool#awesome#maknae#sehoon#ohsehun#exoluxion#latepost#miss#hunhan#tao#leave#segala#wkwk#spam#hastag#bhay
hunhan - sehun - maknae - awesome - segala - exok - tao - miss - cool - exoluxion - ohsehun - bhay - spam - exo - latepost - leave - sehoon - wkwk - handsome - hastag -
exo.coffee : Fff?
siskas28 : Done @exo.coffee
indrikrisnawati - haaaanny - evitawahyuaa - hestiwd10 -
instagram
ramaalvaroo
#HBD #abang #bio #atam #paolin #yang #ke #22 #semoga #segala #yang #diinginkan #tercapai #amin
bio - segala - atam - semoga - hbd - paolin - 22 - tercapai - diinginkan - amin - ke - abang - yang -
ruben_xd_foryou - gadis_28 - nia507 - munadikesna -
instagram
galahosin
Hay dear pagi, semoga pagimu tidak sibuk sehingga kamu sempat untuk menyeduh kopi, kopi sachetan aja soalnya kalo kopi yang keren itu ribet kasian nanti kamu telat. Kemarin, niatnya mau bantuin Array nge-binding. Doi bikin buku saku gitu bukan buku saku pramuka tapi buku yang cukup di saku kamu, tapi doi lupa bawa covernya jadilah daripada bengong mending sesi pemotretan biar kamu tau kalo itu dijual dan harganya dua puluh ribuan terbuat dari book-paper yang kece. Dan detail artworknya kamu bisa melipir ke akunnya @redeyes_work , senin harga naik!. Oke, semoga harimu cerah :) #crafty #diy #handbook #notebook #catchy #artwork #uhuy
malu - catchy - segala - uhuy - notebook - handbook - diy - artwork - sebel - crafty - meni -
ismi_rinjani : Waaaak 😍 kak sabtu malam ada di bandung?
galahosin : @ismi_rinjani hallo kakak aquarian! Iyah ada dong, mau nge-bandung kak? ♥
ismi_rinjani : Iya kak, kereta sampai malam hari dari surabaya. Kalau mungkin aku mau ikut menginap :( #malu
galahosin : @ismi_rinjani okeee turun di kircon apa di bandung kak ? ngineplah, dengan senang hati kak :D #meni #sebel #malu #segala
ismi_rinjani : Di kircon pukul 23.19 kak 😒 kalau kemaleman gapapa kak, cari mushola :D
galahosin : @ismi_rinjani baik, perkare mudeh kak, tidek lah mungkin awak tega kak ! Hahaha
redeyes_work : Aszzooyyyy
priharyadiv - widiarip - ridwanabdulgani - gilangnuari -
instagram
lulukdika
Ayo yang minat beli leptop#segala#macam#merek#ukuran#warna#harga#bisa #dnego#rejeki komputer
harga - dnego - merek - ukuran - segala - rejeki - warna - macam - bisa -
mikewidian -
instagram
nurjannah269
#iseng #segala #yang #baikbaik #lebih #baik #di #Aamiin-kan😁
aamiin - di - iseng - segala - lebih - baikbaik - baik - yang -
audry_aprila - _winaalawiyah - utari_o - nhunsss -
instagram
asraffoad
Setelah lama tak layan....sempot mak nak...hahaha...puas nihhhh.. #SEGALA #BadmintonAddict #Yes #Sahabat #Yonex #Dunlop #Victor #LiNing
dunlop - badmintonaddict - lining - segala - yonex - sahabat - yes - victor -
dunlopsportusa - maz_miera - toko_tinggi_langsing_01 -
instagram
blugstore_blugandfriends
#eastwoodLtd#berkumis#bertato#segala mahluk# pkek easwood#dexter#handmade
dexter - handmade - segala - berkumis - bertato - eastwoodltd -
yudhiastawa - dekkunk - gusdearibawa - theblackrainbows -
instagram
mikhailon9shop
AURAMEN TURBO COLLAGEN merupakan minuman kolagen pertama khusus untuk kaum Adam yang diformulasikan menggunakan teknologi dari Korea. Ia menggabungkan bahan seperti kolagen, whey protein, tribulus, campuran beri, saw palmetto, vitamin, stem sel dan sebagainya untuk memantapkan kesihatan dalaman dan menambahkan keyakinan dalam penampilan seorang lelaki sejati. Rasai kesannya seawal 7 hari. Kelebihan AURAMEN Super Advance Turbo Collagen. - Membantu mencerah, membersih & atasi masalah kulit seperti jerawat,kusam & kering. - Membekalkan tenaga&stamina sang lelaki dengan kesan yang luarbiasa. - Membantu memejalkan otot secara semulajadi. - Membuang angin, toksid&lemak dari dalam badan. - Membantu masalah sakit sendi&lenguh badan. - Membantu mengatasi masalah disfungsi seks. - Membantu menambahkan kadar hormon testosterone. - Menbantu membesarkan zakar - Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh. - Membantu melancarkan peredaran darah. - Mengatasi masalah prostat&saluran kencing. - Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semulajadi. - Membantu menurunkan berat badan &mengempiskan perut yang buncit. Siapakah yang harus mencuba AURAMEN Super Advanced Turbo Collagen: - Lelaki yg ada masalah jerawat - Lelaki yg ingin menjaga penampilan - Lelaki yg ingin kulit lebih cerah - Lelaki yg ingin kecergasan - Lelaki setiap kali bangun tidur selalu sakit sendi - Lelaki yang selalu jer cepat letih - Lelaki yg ingin bentuk badan yg tegap Kandungan AURAMEN Super Advanced Turbo Collagen: - Collagen Peptide - Whey Protein - Butea Superba - Tribulus Guarana - Saw Palmetto Extract - Green Tea - Hoodia Cara Penggunaan: Mudah sahaja bancuh 2 scoops AURAMEN bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan pemakanan sihat, senaman work out dan minum air 8 gelas sehari. RM150 free postage #Segala Pertanyaan / Order / WeChat / WhatsApp / Pm or sms 0175278509
segala -
fairnpink_malaysia -
instagram
norrafadziraamohdjafri
#senyum #pengubat #segala #duka πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
pengubat - segala - duka - senyum -
nizamfaizi_official - azimizat - adiela_zulkafly - sheisnajwa -
instagram
prdmuslima
Miss those days where you sit in front of the sea and just think about the greatness of the one who created this beauty ... the moving crabs & #shells ... colourful fishes & #Coral ... old ships & boats β™‘β™‘β™‘ #Beauty #Nature #Blue #sea #Boat #Ω‚Ψ§Ψ±Ψ¨ πŸ˜‚ #Segala #Portsudan
blue - beauty - shells - coral - segala - portsudan - sea - nature - Ω‚Ψ§Ψ±Ψ¨ - boat -
hiba.hibii : Beautiful
memo_dexi - hiba.hibii - venkysphotos - hend.kreem -
instagram
jennyleiwakabessy
Happy bday my beloved sister#marla eda leiwakabessy#segala yang terbaik dan terindah selalu di sediakan Tuhan bagi mu#love u
marla - segala - love -
jennyleiwakabessy - lariiinsss - littlebee118 - elsa_juskal -
instagram
mieracloset
dah lme x selpie ngn kesygn ..wikikiki....sejak2 mnjelg sparuh abad usia beliau sush beno nak berselpi..malu2 kucin gamaknye??ke malu2 taek kucin?wakakak...MR.husband jgn maroh2 ceq nak...gurau jaa... #husband #and #wife #hopely #tilljannah #insyallah #permudahkan #perjalanan #hidup #kami #tabah #kan #kesabaran #kami #mengharungi #segala #rintangan #dugaan #yang #kami #alami #semoga #hidup #kami #dirahmati #allah #s.w.t #amin
and - dugaan - segala - semoga - kami - allah - kan - perjalanan - alami - dirahmati - mengharungi - amin - hidup - tilljannah - tabah - wife - kesabaran - rintangan - s - yang - permudahkan - insyallah - hopely - husband -
hfzdeen - mierakecik8 - jameskahookele - prelovediconz -
instagram
Iconosquare feedback