osin87ocin
Wedding rafly n iput#segala doa terbaik buat lau sobat..!
segala -
instagram
suhaimiemie
Alhamdulilah moto nie banyak berjasa kami hihi ^_^ #antik #comey #ranggi #cantik #segala-galanya..
ranggi - cantik - segala - comey - antik -
raihanasyuhada - heimi_halim - faisalzemi - ilizhafirah -
instagram
restupurnamasari
#kita#dinner#di#pizzahut#karna#simaung#lagibaikhati#manjain#yang#ngidaminiitu#segala#diturutin#πŸ˜ͺπŸ˜‹ @iqbalrestu_
kita - ngidaminiitu - simaung - manjain - pizzahut - segala - karna - diturutin - dinner - yang - di - lagibaikhati -
dwitamaraaldo - putterioktaaa_ - seagodeja -
instagram
aizatfakhri94
Setelah berbincang dengan sekalian host , kami dengan ini menukar tempat event di Berjaya Times Square atas sebab sebab yang tak dapat dielakkan . Mohon sebarkan pada semua . #Segala Kesulitan Amat Dikesali #KG94
kg94 - segala - semua -
aizatfakhri94 : Aktiviti Tahunan #KG94 (2014) -Siapa berkelapangan boleh hadirkan diri pada tarikh yang tertera. -Sila PM chat utk kompem kehadiran sebelum 1/11/14. -Berkumpul di KL Central utk bergerak sama ke MidValley. #Semua dijemput hadir untuk memeriahkan lagi event kali ini :)
abang_yie : Ko pegi x?
aizatfakhri94 - abang_yie - saraaa_0794_ - zie_lee -
instagram
aimantypewritter
Throwback ~ Fly ~ #Bukan#Selalu#Sekali#Segala#Dapat#Buat#Macam#Ini
sekali - segala - bukan - ini - selalu - buat - dapat - macam -
imam_haiqal : Jga ad roadblock dpn man
hazizi_hamzah - arifmraz_ - faizraimii - imam_haiqal -
instagram
ozierahim
Walaupun hanya sekeping kertas yang ditampal didinding comot#amat bermakna#kerana #rezeki#ajal#maut#segala ketentuan yang yg kita dapat hanya dari izin NYA.bukan dari sesiapa yg berani menunding jari dan berkata sesuka hati.
amat - rezeki - maut - ajal - kerana - segala -
zam_azman - azwan_aiza - vonarahim79 -
instagram
deasy_nureka
Happy B'day Cintaaaaa#panjangumur#tercapai#segala#cita#cinta#love#u#πŸ˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸŽ‰πŸŽπŸŽˆπŸ’πŸ°πŸŽ‚#InstaMagAndroid
panjangumur - love - segala - instamagandroid - tercapai - u - cita - cinta -
fauziatanjung : Makasihhh sistakuuu amin ya allah aminnn πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ mana kadoooo
iffanadewii : Heppy ultah tanjung cantikkkkk... WUAtB ya.. muah muahhhh..
deasy_nureka : Yuhuuu @fauziatanjung kapan syukurannya??kadonya menyusul yak..@iffanadewii kmyu dimna cint
fauziatanjung : Makasih mbk dewii cantikkk aminaminn @iffanadewii . Siapp @deasy_nureka
silvianursafaah : Happy birthday mbak cantekkk panjang umur sehat selaluuuu @fauziatanjung yuhuuu kolam susu;;)
fauziatanjung : Makasih sepupu cantikk amin amin..moh ngko ndak dicemplungke kolam :( haha @silvianursafaah
zodiacgods - rosalynajulian - iffanadewii - fauziatanjung -
instagram
agel_arjun
#Njajal #gawe #Rekor #Anyar #Jempalitan #handstand #neng #segala #enggon #dg #waktu #kondisi #enggon2 #klambi #seng #kelire #Bedo2 #urutan #ke #192_gambar_anyar_jempalitan_edisi_SMK_3Tb_Lorong_Koprasi_with_Hansip_dress_20_Oktober_2014_foto_by_Me :D
gawe - enggon - anyar - dg - neng - segala - kondisi - bedo2 - klambi - rekor - njajal - ke - jempalitan - seng - waktu - kelire - enggon2 - handstand - urutan - 192_gambar_anyar_jempalitan_edisi_smk_3tb_lorong_koprasi_with_hansip_dress_20_oktober_2014_foto_by_me -
handstand_everywhere - rosaliaandika - ameliasony - putrii_sani -
instagram
yusoeff
#dota2 #victory #dire #bloodseeker #jarangmaen #segala πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜‚
jarangmaen - victory - dire - segala - bloodseeker - dota2 -
arpahlawan : Elah
yusoeff : @arpahlawan Cie πŸ˜†πŸ˜†
arpahlawan : Ler😝
ollydollylol - dota2girlz - dota2girl - arpahlawan -
instagram
esetya92_ladies_esjeh
Makan pen πŸ˜“πŸ˜‚ #babynurin #pemakan #segala #cute
pemakan - cute - segala - babynurin -
esetya92_ladies_esjeh - bumbumkey_sra -
instagram
aulia.saila
#selamat #pagi #semoga #dijauhkan #segala #penyakit #aminnnnn πŸ‘Ό
dijauhkan - pagi - semoga - selamat - segala - penyakit - aminnnnn -
muliyadhie : Follback dong
novieyanti95 - 1slahul - samsuar_punara - dinimaulinda -
instagram
latifah_ummi
#happybday#kakuul#ke19#semogapanjangumur#sehatselalu#mkinpinter#dan#mkin#segala"nya#yg#baik"#amiiinnn
ke19 - segala - mkinpinter - yg - mkin - kakuul - happybday - amiiinnn - semogapanjangumur - baik - sehatselalu - dan -
sukmadewi304 : Ciiee.. siapa ituu ummi #kepo @latifah_ummi
latifah_ummi : Adaa dehh hahahhaa ciiieee yg IG nya udh bsa kbukak lg haha @sukmadewi304
sukmadewi304 : Ahhaa...diem ummi ! malu tau :D aaaa... calon perawat yaa :p @latifah_ummi
latifah_ummi : Ckckck sampe panik gtu loo..bru IG nya gx mw kbukak ,, ampe heboh kelasnya hahaha 😁😁... Engga weekk..bukaann haha 😝😝
sukmadewi304 - dewi_rama - ayuniikusuma - sintiya.dewi20 -
instagram
uncle_cherap
#Segala-galanya #Hidup #Cabaran #Dugaan #Masa #Terhad #Sabar #Luka #Duka #Suka #Seksa #Keluarga #Cuba #Senyum #Kasih #Sayang ♥
dugaan - duka - cuba - sabar - segala - luka - keluarga - senyum - cabaran - hidup - masa - suka - sayang - seksa - kasih - terhad -
gadgetmurrmerr : PROMO SAMSUNG GALAXY S5 CUMA 1.800.000!!!
tunshahizam - _husnaishak - misseierra - shira_shahirah97 -
instagram
xizxtxzmi
#aku#hanyalah#biasa#lemah#dari #segala#sudut#santaimalam#BK,.
biasa - santaimalam - hanyalah - segala - lemah - aku - bk - dari - sudut -
mashtulah_ - ikaifza95 - ochitsuka - wang_sak -
instagram
hotburger_sungaiudang
#thankd all for coming #kembarahotburger #squarehotburger #segala kekurangan akan kami perbaiki..#usaha tangga kejayaan #kemterendak #petronaspenapisanmelaka #kemkomando @hotburgermelaka @fizoomar @asrivirela @rizal5115 @hotburgersungaiudang
kembarahotburger - thankd - kemkomando - kemterendak - squarehotburger - segala - usaha - petronaspenapisanmelaka -
asrivirela - rose7883 - nurulliliy - azlina015.al -
instagram
atiela88_aten
Hanya#allah#yang#tahu#segala#isi#hatiku#
isi - segala - hatiku - allah - tahu - yang -
salfizah1 - izzabellevanezza - akitaakie - mizieyfarmizi -
instagram
syahfuanaizan
#Ya#Allah#Permudahkan#Segala #Urusan#Dan#Kerja#Ku#Hari#Ini #InsyaAllah#Hasil#Dari#Titik#Peluh #Datang#Rezeki#Yang#Halal#Aminn #Allah yang menggerakan hati kita #untuk sayang atau cintakan seseorang #Kerana semua itu punya hikmah.
rezeki - segala - hari - ya - dan - allah - urusan - dari - datang - halal - titik - insyaallah - aminn - peluh - hasil - untuk - yang - kerja - ku - permudahkan - kerana - ini -
__musfirah - syeeee_ - ayiejamil_ - nurulxsxyzchang -
instagram
nurillyana__
Line tgh laju, upload bnyk bnyk #rayaritu #selfie #monopod #tb #bendang #sawah #segala #galanya
rayaritu - bendang - selfie - segala - galanya - sawah - tb - monopod -
halim_ayu - ahmad_hanis - bree_rome - lluuaah -
instagram
qi_ziey
Terima Kasih Banyak2 ! Dari Utara Sampai Selatan . . #suratCINTA #segala COKLET . . #4TAHUN #AkuMasihSayang . .
akumasihsayang - segala - 4tahun - suratcinta -
joeqi13 : Hehe
safwan_azim : Ehh tu bukan ka testpad kolah bukhary?? Apa nie @joeqi13 ?? Haha
qi_ziey : @safwan_azim hahaha ! Biasa laa tu .. Zaman skolah dulu ..
qi_ziey - nazhanler - safwan_azim - nureykha97 -
instagram
syiema5zul
Selam awal muharam #ampun#maaf#atas#segala#dosaku#suamiku#familyku#sahabatku#jiranku#rakan#kerja#semua#yang#kenal
suamiku - dosaku - segala - kenal - rakan - sahabatku - semua - yang - kerja - jiranku - ampun - maaf - familyku - atas -
fierazafirah - bbcollectionshop -
instagram
laauraloorensa
Ciem boeng#segala dibawa#my daughter#celine cute#love u so much#@jonas
celine - segala - my - love -
dorinelucu : Cute..
laauraloorensa : @all : thank you beautiful aunties :)
carlaorlena - yuliana_panjayana - mel_melissa297 - dorinelucu -
instagram
idajunaida
Port baik pny#celah almari n sofa#org lain xleh dduk#tmpt merajuk#tmpt lepak#tmpt tenangkan fkiran klu a.long xnk kwn dgn dia#segala tedy bear,bntal,Kain,mainan yg di iktiraf dia pny sumbat ctu#br pas merajuk kene marah dgn mama tumpahkan sup#amik gmbr leh snyum plak#ank dara#jafni nur iris qaireen#
amik - celah - segala - ank - jafni - br - tmpt - org -
iezanawa - niza2329 -
instagram
ctrisila
#semua #hal #harus #di #analisa #dari #segala #penjuru #sisi
hal - di - penjuru - segala - harus - dari - analisa - sisi - semua -
officialpirtle : killin it
anita_fitri -
instagram
iamintanazmi
aku cuba buat yang terbaik ,utk jadi yang lebih baik, utk yg maha esa,fmly,utk diri aku n org yg aku sayang :) aku yakin pde diri ,tanam dalam hati yang aku boleh buat..pdlik kan mlut org sekeliling , maaf diri ku ni byk kekurangan , in sya allah 1 hari nanti aku akn bukti kan .. pelan2 kayuh takot nnti terjtuh ssh nk bgun ,,bile kite jatuh akan ada mulut yg akn ketawa kan kite #salamjumaat#penghulu#segala#hari
penghulu - segala - hari - salamjumaat -
wanahmadfazrie - ardrodrigo - fikry2207 - mohdzuliman -
instagram
eiyqa_yusoff
17/10/14 #Salam #Jumaat #penghulu #segala #hari 😍😘🌻
jumaat - penghulu - segala - hari - salam -
ftn.ms - sgcsharif956 - wawadaveronica - mi.jaheetan -
instagram
ahzack8
#salam#jumaat#penghulu#segala# #hari# #iklas#tenang#sentiasa#jujur pada diri
segala - sentiasa - hari - iklas - jujur - tenang - salam - penghulu - jumaat -
ahzack8 - wawadaveronica - ainakop_ - brendaanuralondoh -
instagram
putraluth
Kpada para kaum adam tu jgn d lupa yer :-) #salam #penghulu #segala #hari #salamjumaat #sholatjumaat #parakaumadam #paralelaki #parajantan #parapria #paramaskulin #paraplayboy .
sholatjumaat - parapria - hari - salamjumaat - parajantan - segala - paraplayboy - salam - paramaskulin - paralelaki - parakaumadam - penghulu -
mohdazwanazman : Baik.. πŸ˜‰πŸ˜‰
putraluth : Da bru blek ja ni @mohdazwanazman
mohdazwanazman : Ops.. Sy dh lunch dh ni.. Hahaha
putraluth : Sy blm g ni xlpar g.
feizule - mizsnad - sastrodihardjoprasetyo - fahrurozyrifky -
instagram
mr.waf
Tutorial #tutorial #shawl #glitter #purple #bling #bling #salam #jumaat #penghulu #segala #hari
bling - hari - purple - shawl - segala - salam - penghulu - jumaat - glitter - tutorial -
ainnasuhaa_ : Cantikkk😍😍😘
mr.waf : @ainnasuhaa_ maseh πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜
abe_doloh - amirulrozlan - ayuimanda - csu_fara -
instagram
nenaeyna
#salam #jumaat #pengulu #segala #hari
jumaat - segala - pengulu - hari - salam -
sunduweirdo - mohdalifsukri - arekisz - arsha__ -
instagram
lailadamia
Alhamdulillah... Hingga saat ini masih bernafas... Salam jumaat... P/s: gunakan sireh tnpa was2...<3 #jumaat#penghulu#segala#hari #hayatbeauty
jumaat - penghulu - hayatbeauty - segala - hari -
mesknnynot : brp rm?
lailadamia : @mesknnynot rm26 sktk..klu 2ktk rm50 (skali postage)
syahirazabidi - wawadaveronica - adimuhaiminhakim - akuaziss -
instagram
cty_alijah
Harapan Doa dan Tawakal. Berusahalah,InshaaAllah segalanya dipermudahkan. #Salam #Jumaat #Segala #Penghulu #Hari.
jumaat - penghulu - segala - hari - salam -
johanifesa : hai2 sygku @cty_alijah ...insyaallah allah permudahkan urusan kite
cty_alijah : Aamiin @johanifesa ... wish the best 4 our life.
crzyavtar : https://m.facebook.com/profile.php?id=Ashbie2014 Facebook like can you like this
suhairaseyra - m.ariff_azmi - wawadaveronica - raraownerr -
instagram
rohanianjuh
#Salam#jumaat#penghulu#segala#hari
jumaat - penghulu - segala - hari - salam -
meng_99 - akuaziss - wawadaveronica - mi.jaheetan -
instagram
zueeny
#Permudahkanlah #Segala #Urusan #Kami...#YaAllah
yaallah - urusan - segala - kami - permudahkanlah -
bbcollectionshop : :)
haulaanawawi - mrsadha - sitinorliana - hazlinhusin -
instagram
Iconosquare feedback