schawal_
Schawal at McmKL #schaalyahya #awalashaari #schawal
schawal - awalashaari - schaalyahya -
atok_penang - ninisthella - niss_13 - norlishazo1 -
instagram
dealicious
Because she is too pretty. #schaalyahya #mcmkualalumpur #mcmgrandlaunch #mcmkl
mcmkl - mcmgrandlaunch - mcmkualalumpur - schaalyahya -
ainalizzati : Youre pretty too babe!
dealicious : Haha @ainalizzati . Tu comment nak menyejukkan hati =P
kaifa_mokhtar : Dua2 pon cantik n comel
dealicious : Awww @kaifa_mokhtar . thank you
aprilxpen - slurpee11 - cunna_husna91 - farhainadzmy -
instagram
nasirasuhaila
#Repost @zizanrazak869 Here is a little blurb if you guys want to use it or you could just use your own words Muslim Sejuk ini pelarian Syria di Jordan yg terdiri dari Kanak-kanak dan Kaum wanita berada dalam bahaya Dan kesusahan, Kepada sesiapa yg berminat hendak membantu sama ada sebagai sukarelawan atau menderma silalah telefon nombor yg tertera pada poster di bawah itu. Selepas itu kepada yg berminat bolehlah kita terus pergi melakukan umrah bersama saya. Mari kita Membantu dan beribadah. #umrahbersamaafdlin #misikejordan #bantupelariansyria #afdlinshauki #lisasurihani #zizanrazak #datukacmizal #datukaznil #schaalyahya #johan #yusriKRU #liyanajasmay #zizanrazak #zizanrajalawak #zizanrazak869 #ztf
misikejordan - umrahbersamaafdlin - schaalyahya - lisasurihani - bantupelariansyria - zizanrazak - repost - zizanrajalawak - ztf - zizanrazak869 - yusrikru - liyanajasmay - afdlinshauki - datukaznil - johan - datukacmizal -
officialelfyyqa - raihanarhmn - aidalilpunky - khaihafiz -
instagram
owbeauty
Soalan yg sering dtanya..xsakit ke??hehehe..dun worry lah..sesape yg penah g spa yg wat rwatan wax..die akn tau mcm mna rse die..xsakit sgt pun..biase2 je..sbb wax ni bkn gam..wax ni xmlekat pda kulit..rsa mcm ggit semut je..tpi HASILNYA..mmg best..korg try la sndri..bru tau mcm mna result die ;) Oder here +60178868314 #organicwaxing #organicwaxingmalaysia #organicwax #waxing #noradanish #schaalyahya #hanezsuraya #hairremovalmalaysia #nelydiasenrose #izaraishah #kualalumpur #sabah #sarawak #usm #uitm #unimap #ums #uum
sarawak - organicwaxing - organicwax - schaalyahya - izaraishah - unimap - uum - sabah - hanezsuraya - hairremovalmalaysia - noradanish - kualalumpur - usm - uitm - ums - nelydiasenrose - waxing - organicwaxingmalaysia -
arif_fieeya - pblic - cik_ctiey74 - michael.chuah -
instagram
order.now.utk.kurus.esok
"Tq sangat2, kak dah bantu saya ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa advance slim ni dari dulu lagi, sekarang maintain ambil sehari sekali jer, kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" mohon PM kami SEGERA utk dptkan HARGA PROMOSI , Stok Limited!! Cepat!! whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 #shawl #cikgu #pramugari #hijap #jilbab #mengandung #tudung #creamwajah #kosmetik #jaket #cantik #slimming #strechmark #celulite #serum #applestemcell #maybank #helizahelmi #upinipin #schaalyahya #airasia #yuna #cimb #jaketmurah #muslimah
cikgu - pramugari - schaalyahya - celulite - shawl - hijap - slimming - airasia - strechmark - creamwajah - jilbab - helizahelmi - serum - mengandung - cimb - tudung - jaket - jaketmurah - cantik - kosmetik - applestemcell - muslimah - maybank - yuna - upinipin -
putera_mirza137 - mohdamir_official - muhdsyzwn_ - galery_seller -
instagram
loseweight_4weeks
9 FAKTA ANDA PERLU TAHU TENTANG PRODUK ADVANCE SLIM 1)Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain 2)meningkatkan metabolisme tubuh badan 3)mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar 4)mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM 5)mempunyai SIJIL KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN 6)menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI 7)dibuat 100dari herba yang terpilih 8)tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan 9)boleh diminum oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu p/s PM kami SEGERA untuk dapatkan harga PROMOSI (stok LIMITED)!!! whsapp/wechat ke +6014-8056604 whsapp/wechat ke +6014-8056604 whsapp/wechat ke +6014-8056604 #jamu #pill #girle #geniebra #pengantin #jimat #dietsenang #tudungfareeda #selangor #shahalam #igersmalaysia #daguruncing #johor #pahang #kuantan #seremban #nilai #pakaralihlemak #schaalyahya #jaket #shawl #muslimah #maybank #cimb #yuna #kosmetik #sendayutinggi #jilbab #pramugari #creamwajah
pramugari - dietsenang - schaalyahya - shawl - seremban - johor - daguruncing - selangor - creamwajah - geniebra - sendayutinggi - jaket - jilbab - pengantin - jimat - cimb - jamu - pakaralihlemak - igersmalaysia - nilai - shahalam - kosmetik - maybank - kuantan - muslimah - yuna - girle - pahang - pill - tudungfareeda -
dewohan - moracle.hater - iqah_britsss - lawwa_shoppe -
instagram
anizaonlineshop
Berminat?๐Ÿ˜Ž Jangan malu jangan segan. Boleh contact saya. Whatsapp/Wechat 0149083238. Cod Seksyen 7 Shah Alam. #anizashop #pumacollection #instashop #kodahkenape #akuyangjualkoyangpanas #notrustdontbuy #buywithtrust #anizacollection #sayajual #sayajualjam #aaronaziz #afdlinshauki #lisasurihani #zizanrazak #datukacmizal #datukaznil #schaalyahya #johan #yusryKRU #liyanajasmay #zizanrazak #zizanbusy #sayaajakdansayatidaksombong #shiro #ajaklovers #shironators #emavengers #emmamaembong
zizanbusy - ajaklovers - shironators - anizacollection - sayaajakdansayatidaksombong - lisasurihani - akuyangjualkoyangpanas - yusrykru - emavengers - aaronaziz - pumacollection - zizanrazak - sayajual - kodahkenape - instashop - buywithtrust - schaalyahya - emmamaembong - sayajualjam - liyanajasmay - afdlinshauki - datukaznil - notrustdontbuy - johan - anizashop - datukacmizal - shiro -
aizambahrun - nazmiroslani - hakim_ishak - syahiiraimanfx -
instagram
thumbsuhaimi
Muslim Sejuk ini pelarian Syria di Jordan yg terdiri dari Kanak-kanak dan Kaum wanita berada dalam bahaya Dan kesusahan, Kepada sesiapa yg berminat hendak membantu sama ada sebagai sukarelawan atau menderma silalah telefon nombor yg tertera pada poster. Juga kepada yg berminat bolehlah kita terus pergi melakukan umrah bersama. Mari kita Membantu dan beribadah. - @afdlinshauki. #umrahbersamaafdlin #misikejordan #bantupelariansyria #afdlinshauki #lisasurihani #zizanrazak869 #datukacmizal #aznilnawawihm #schaalyahya #jozlynhanania #yusriKRU #noradanish #liyanajasmay #ellaaminuddin
misikejordan - jozlynhanania - umrahbersamaafdlin - aznilnawawihm - schaalyahya - lisasurihani - bantupelariansyria - noradanish - zizanrazak869 - yusrikru - liyanajasmay - afdlinshauki - ellaaminuddin - datukacmizal -
kasut_lelaki_wanita_termurah : IAllah
redhazie : Nk ikut boleh tak sbgai sukarelawan. .....
eryyussof - suraya_zainudin - adrianafarhanaa - purplesap -
instagram
afdlinshauki
Muslim Sejuk ini pelarian Syria di Jordan yg terdiri dari Kanak-kanak dan Kaum wanita berada dalam bahaya Dan kesusahan, Kepada sesiapa yg berminat hendak membantu sama ada sebagai sukarelawan atau menderma silalah telefon nombor yg tertera pada poster di bawah itu. Selepas itu kepada yg berminat bolehlah kita terus pergi melakukan umrah bersama saya. Mari kita Membantu dan beribadah. #umrahbersamaafdlin #misikejordan #bantupelariansyria #afdlinshauki #lisasurihani #zizanrazak869 #datukacmizal #aznilnawawihm #schaalyahya #jozlynhanania #yusriKRU #liyanajasmay #noradanish #ellaaminuddin
misikejordan - jozlynhanania - umrahbersamaafdlin - aznilnawawihm - schaalyahya - lisasurihani - bantupelariansyria - noradanish - zizanrazak869 - yusrikru - liyanajasmay - afdlinshauki - ellaaminuddin - datukacmizal -
mizemohd : TabarakAllah @afdlinshauki.. sungguh teringin nk join apakan daya kita ada commitment. Semoga berjaya hendaknya program ni.
kappa.malaysia : Terbaik @afdlinshauki
artizzacrochet : hbtnya....
julianatasha1986 : hi abg afdlin..sy ade jual telekung lycra murah!..berkualiti-sejuk-lembut-selesa-kain jenis berat/jatuh-free size-mcm2 warna..visit my ig@wassap 0176203597
yrherbal_tinggi_langsing_gemuk : Nice
sutriana88 : Trbaiklah #misibantuansyria
hasnumaizah : Sy ada blouse Lycra murah2..@lycralovers_collection
chentaseharumromantix : #JUNIOR ENGINEER PUTERA
akmal_inc - syaheda89 - shamsulala - dzul_fitri -
instagram
schawal_
Bestfriendโค๏ธ #schawal #schaalyahya #awalashaari
schawal - awalashaari - schaalyahya -
zara_asma : sweet couple.. semoga berkekalan hingga ke JANNAH..
farrahadibah : Kak scha mcm mane nk jd sweet muiitt mcm nie.. Hehe.. Suka Sgt tgok.. Smpai jd mentor.. Sy doakn kebahagian akk @schaalyahya n Abg @awalashaari berkekalan smpai ke Anak cucu.. Kem salam peluk cium dekat Lara Alana n bakal2 adeq2 rara lg 5org.. Opppssss...bnyknya..haha.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #alwayssupportyou #schawal #forever
najatul.husna - ita_1675 - azzakaria80 - azmirazmir -
instagram
schaalyahya
29th and 30th Nov 2014 #starhypefiesta #schawal #schaalyahya
starhypefiesta - schawal - schaalyahya -
fjtn_4850 : Stunning look n sexy
nurfatiha_mohamadon : Tgk ni scha dok sini @naanaadd @farahahahaa @siti_shakirahh haa nok giii
pesonaqaseeh_beauty : Cam best je
suplemen_peninggibadan : Niceee
urutwarisanputrajaya : Scha masa berpantang dulu berapa kali buat urutan... Body dah kembali solid...
cikhudanabila : 1.2 m dah
noor_nasuha_abdullah : @schaalyahya plss bawa baby nntii :)
azzyha : Nice typo
benpeter720 - amiermustaqim - alya_nabila.980 - apieyzazuan98 -
instagram
order.now.utk.kurus.esok
"Tq sangat2, kak dah bantu saya ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa advance slim ni dari dulu lagi, sekarang maintain ambil sehari sekali jer, kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" mohon PM kami SEGERA utk dptkan HARGA PROMOSI , Stok Limited!! Cepat!! whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 #shawl #cikgu #pramugari #hijap #jilbab #mengandung #tudung #creamwajah #kosmetik #jaket #cantik #slimming #strechmark #celulite #serum #applestemcell #maybank #helizahelmi #upinipin #schaalyahya #airasia #yuna #cimb #jaketmurah #muslimah
cikgu - pramugari - schaalyahya - celulite - shawl - hijap - slimming - airasia - strechmark - creamwajah - jilbab - helizahelmi - serum - mengandung - cimb - tudung - jaket - jaketmurah - cantik - kosmetik - applestemcell - muslimah - maybank - yuna - upinipin -
santsant89 - gadis_qowiy - mdc_menerima_tempahan_cincin - idjasa -
instagram
kitekiss.store
Pengambilan Vitamin C rosehip berterusan kulit muka semakin glowing,cerah sekata.. Bukan muka je cerah tapi satu badan pun cerah sekata.. VCR nie baik utk kesihatan jugak..korang yg cpt kena selsema blh mkn ni.. Mak cik pakcik yg ade sakit jantung ,elergik n etc pun boleh mkn jgk... #vcr nie mmg superb.. Rugi kalau xcuba.. Whatsapp segera 0179450426 #sayajualmurah #sayajual #sayajualskincare #handgift #hantaran #doorgift #doorgiftperfume #laraalana #promoslot #reminder #schawal #schaalyahya #visitmyig #reviewig #gebu #padusi #patiibuputih #kosmetik2014 #skincaremurah #babiesblink #laromemalaysia #shaklee #kekal #produkminumankecantikan #rawatresdung
rawatresdung - gebu - sayajualmurah - sayajualskincare - babiesblink - laromemalaysia - skincaremurah - produkminumankecantikan - promoslot - sayajual - laraalana - padusi - visitmyig - doorgiftperfume - reviewig - doorgift - schaalyahya - patiibuputih - vcr - hantaran - kosmetik2014 - kekal - handgift - reminder - schawal - shaklee -
larryp1983 : Cam't wait to network with you! Keep posting! Follow me and I'll follow back! #follow #follow4follow #followback
shaanicoles_sf -
instagram
nurnadiea91
#Repost @iamlisasurihani ใƒปใƒปใƒป It is approaching winter and Syrian refugees consists of kids and women in dire need of forms of protection to get through the season. Here, I would like to humbly invite those who are interested to participate and help any way you can, let's do so collectively. 1) join as a volunteer to help in Jordan and join Afdlin Shauki and many others to fulfill the Umrah after or/and 2) donate where the proceeds will be donated to those in need (number and email on post for enquiries) . We would like to try and raise funds in order to help purchase blankets, warmers, heaters alike to help them get by during winter. Mari kita membantu dan beribadah. #umrahbersamaafdlin #misikejordan #bantupelariansyria #afdlinshauki #lisasurihani #zizanrazak #datukacmizal #datukaznil #schaalyahya #johan #yusryKRU #liyanajasmay
misikejordan - umrahbersamaafdlin - johan - schaalyahya - lisasurihani - bantupelariansyria - yusrykru - liyanajasmay - afdlinshauki - datukaznil - zizanrazak - datukacmizal - repost -
nurnadiea91 - amyyabmg - authenticbrandmalaysia - iam_azleen -
instagram
cute_montel_slim
whtsapp atau vchat "nk adv" #jamu #pill #girle #geniebra #pengantin #jimat #dietsenang #tudungfareeda #selangor #shahalam #igersmalaysia #daguruncing #johor #pahang #kuantan #seremban #nilai #pakaralihlemak #schaalyahya #jaket #shawl #muslimah #maybank #cimb #yuna #kosmetik #sendayutinggi #jilbab #pramugari #creamwajah
pramugari - dietsenang - schaalyahya - shawl - seremban - johor - daguruncing - selangor - creamwajah - geniebra - sendayutinggi - jaket - jilbab - pengantin - jimat - cimb - jamu - pakaralihlemak - igersmalaysia - nilai - shahalam - kosmetik - maybank - kuantan - muslimah - yuna - girle - pahang - pill - tudungfareeda -
ahmadtaufiqomar : cool ig, keep it up!
williamteong_91 : hey good page
bryan_divohairconnection : The most important thing is to enjoy your life—to be happy—it's all that matters.
marinabaharom - noorsyabihah - kuantan_sale - aizanorain -
instagram
loseweight_4weeks
9 FAKTA ANDA PERLU TAHU TENTANG PRODUK ADVANCE SLIM 1)Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain 2)meningkatkan metabolisme tubuh badan 3)mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar 4)mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM 5)mempunyai SIJIL KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN 6)menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI 7)dibuat 100dari herba yang terpilih 8)tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan 9)boleh diminum oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu p/s PM kami SEGERA untuk dapatkan harga PROMOSI (stok LIMITED)!!! whsapp/wechat ke +6014-8056604 whsapp/wechat ke +6014-8056604 whsapp/wechat ke +6014-8056604 #jamu #pill #girle #geniebra #pengantin #jimat #dietsenang #tudungfareeda #selangor #shahalam #igersmalaysia #daguruncing #johor #pahang #kuantan #seremban #nilai #pakaralihlemak #schaalyahya #jaket #shawl #muslimah #maybank #cimb #yuna #kosmetik #sendayutinggi #jilbab #pramugari #creamwajah
pramugari - dietsenang - schaalyahya - shawl - seremban - johor - daguruncing - selangor - creamwajah - geniebra - sendayutinggi - jaket - jilbab - pengantin - jimat - cimb - jamu - pakaralihlemak - igersmalaysia - nilai - shahalam - kosmetik - maybank - kuantan - muslimah - yuna - girle - pahang - pill - tudungfareeda -
cik_azie91 - kuantan_sale - tambah_tinggi_ - tiaraa_99 -
instagram
cute_montel_slim
whtsapp atau vchat "nk adv" #jamu #pill #girle #geniebra #pengantin #jimat #dietsenang #tudungfareeda #selangor #shahalam #igersmalaysia #daguruncing #johor #pahang #kuantan #seremban #nilai #pakaralihlemak #schaalyahya #jaket #shawl #muslimah #maybank #cimb #yuna #kosmetik #sendayutinggi #jilbab #pramugari #creamwajah
pramugari - dietsenang - schaalyahya - shawl - seremban - johor - daguruncing - selangor - creamwajah - geniebra - sendayutinggi - jaket - jilbab - pengantin - jimat - cimb - jamu - pakaralihlemak - igersmalaysia - nilai - shahalam - kosmetik - maybank - kuantan - muslimah - yuna - girle - pahang - pill - tudungfareeda -
simplykuficanvas : Hello! Nice instagram page you have here. I like it! If you never visited our @simplykuficanvas page.. feel free to do so ya? Thank you. See ya!
aizanorain - kuantan_sale - weenvaccy -
instagram
cute_montel_slim
whtsapp atau vchat "nk adv" #jamu #pill #girle #geniebra #pengantin #jimat #dietsenang #tudungfareeda #selangor #shahalam #igersmalaysia #daguruncing #johor #pahang #kuantan #seremban #nilai #pakaralihlemak #schaalyahya #jaket #shawl #muslimah #maybank #cimb #yuna #kosmetik #sendayutinggi #jilbab #pramugari #creamwajah
pramugari - dietsenang - schaalyahya - shawl - seremban - johor - daguruncing - selangor - creamwajah - geniebra - sendayutinggi - jaket - jilbab - pengantin - jimat - cimb - jamu - pakaralihlemak - igersmalaysia - nilai - shahalam - kosmetik - maybank - kuantan - muslimah - yuna - girle - pahang - pill - tudungfareeda -
aizanorain - kuantan_sale - simplykuficanvas -
instagram
cute_montel_slim
whtsapp atau vchat "nk adv" #jamu #pill #girle #geniebra #pengantin #jimat #dietsenang #tudungfareeda #selangor #shahalam #igersmalaysia #daguruncing #johor #pahang #kuantan #seremban #nilai #pakaralihlemak #schaalyahya #jaket #shawl #muslimah #maybank #cimb #yuna #kosmetik #sendayutinggi #jilbab #pramugari #creamwajah
pramugari - dietsenang - schaalyahya - shawl - seremban - johor - daguruncing - selangor - creamwajah - geniebra - sendayutinggi - jaket - jilbab - pengantin - jimat - cimb - jamu - pakaralihlemak - igersmalaysia - nilai - shahalam - kosmetik - maybank - kuantan - muslimah - yuna - girle - pahang - pill - tudungfareeda -
aizanorain - kuantan_sale -
instagram
cute_montel_slim
whtsapp atau vchat "nk adv" #jamu #pill #girle #geniebra #pengantin #jimat #dietsenang #tudungfareeda #selangor #shahalam #igersmalaysia #daguruncing #johor #pahang #kuantan #seremban #nilai #pakaralihlemak #schaalyahya #jaket #shawl #muslimah #maybank #cimb #yuna #kosmetik #sendayutinggi #jilbab #pramugari #creamwajah
pramugari - dietsenang - schaalyahya - shawl - seremban - johor - daguruncing - selangor - creamwajah - geniebra - sendayutinggi - jaket - jilbab - pengantin - jimat - cimb - jamu - pakaralihlemak - igersmalaysia - nilai - shahalam - kosmetik - maybank - kuantan - muslimah - yuna - girle - pahang - pill - tudungfareeda -
kuantan_sale -
instagram
cute_montel_slim
whtsapp atau vchat "nk adv" #jamu #pill #girle #geniebra #pengantin #jimat #dietsenang #tudungfareeda #selangor #shahalam #igersmalaysia #daguruncing #johor #pahang #kuantan #seremban #nilai #pakaralihlemak #schaalyahya #jaket #shawl #muslimah #maybank #cimb #yuna #kosmetik #sendayutinggi #jilbab #pramugari #creamwajah
pramugari - dietsenang - schaalyahya - shawl - seremban - johor - daguruncing - selangor - creamwajah - geniebra - sendayutinggi - jaket - jilbab - pengantin - jimat - cimb - jamu - pakaralihlemak - igersmalaysia - nilai - shahalam - kosmetik - maybank - kuantan - muslimah - yuna - girle - pahang - pill - tudungfareeda -
miraamiera92 - kuantan_sale -
instagram
fatimahkhaidir
#Repost from @iamlisasurihani with @repostapp — Muslim Sejuk ini pelarian Syria di Jordan yg terdiri dari Kanak-kanak dan Kaum wanita berada dalam bahaya Dan kesusahan, Kepada sesiapa yg berminat hendak membantu sama ada sebagai sukarelawan atau menderma silalah telefon nombor yg tertera pada poster di bawah itu. Selepas itu kepada yg berminat bolehlah kita terus pergi melakukan umrah bersama saya. Mari kita Membantu dan beribadah. #umrahbersamaafdlin #misikejordan #bantupelariansyria #afdlinshauki #lisasurihani #zizanrazak #datukacmizal #datukaznil #schaalyahya #johan #yusryKRU #liyanajasmay
misikejordan - umrahbersamaafdlin - johan - schaalyahya - lisasurihani - bantupelariansyria - yusrykru - liyanajasmay - afdlinshauki - datukaznil - zizanrazak - datukacmizal - repost -
authenticbrandmalaysia : โœŒ๐Ÿ˜†
authenticbrandmalaysia -
instagram
fatimahkhaidir
#Repost from @iamlisasurihani with @repostapp — It is approaching winter and Syrian refugees consists of kids and women in dire need of forms of protection to get through the season. Here, I would like to humbly invite those who are interested to participate and help any way you can, let's do so collectively. 1) join as a volunteer to help in Jordan and join Afdlin Shauki and many others to fulfill the Umrah after or/and 2) donate where the proceeds will be donated to those in need (number and email on post for enquiries) . We would like to try and raise funds in order to help purchase blankets, warmers, heaters alike to help them get by during winter. Mari kita membantu dan beribadah. #umrahbersamaafdlin #misikejordan #bantupelariansyria #afdlinshauki #lisasurihani #zizanrazak #datukacmizal #datukaznil #schaalyahya #johan #yusryKRU #liyanajasmay
misikejordan - umrahbersamaafdlin - johan - schaalyahya - lisasurihani - bantupelariansyria - yusrykru - liyanajasmay - afdlinshauki - datukaznil - zizanrazak - datukacmizal - repost -
authenticbrandmalaysia - adrianafarhanaa -
instagram
iamlisasurihani
Muslim Sejuk ini pelarian Syria di Jordan yg terdiri dari Kanak-kanak dan Kaum wanita berada dalam bahaya Dan kesusahan, Kepada sesiapa yg berminat hendak membantu sama ada sebagai sukarelawan atau menderma silalah telefon nombor yg tertera pada poster di bawah itu. Selepas itu kepada yg berminat bolehlah kita terus pergi melakukan umrah bersama saya. Mari kita Membantu dan beribadah. #umrahbersamaafdlin #misikejordan #bantupelariansyria #afdlinshauki #lisasurihani #zizanrazak #datukacmizal #datukaznil #schaalyahya #johan #yusryKRU #liyanajasmay
misikejordan - umrahbersamaafdlin - johan - schaalyahya - lisasurihani - bantupelariansyria - yusrykru - liyanajasmay - afdlinshauki - datukaznil - zizanrazak - datukacmizal -
iamlisasurihani : @hazwina04 in shaa Allah , kalau tkde apa2 yang menghalang
hazwina04 : Amin .. Pray for us LSSC when u perform ur umrah k ? ๐Ÿ˜˜@iamlisasurihani
muhammad_akif : how if i want to bankin ?? @iamlisasurihani
iamlisasurihani : @muhammad_akif pls call or email for enquiries
_suamikuenciksotong : ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
authenticbrandmalaysia : ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š
muhammad_akif : thank you @iamlisasurihani
nfarahinofficial : Alhamdulilah akak @iamlisasurihani semoga dipermudahkan segala urusan sister.
mefapengantin - ar3if_lh4_y0u - mamyalwi - nurizatulmusrymah -
instagram
iamlisasurihani
It is approaching winter and Syrian refugees consists of kids and women in dire need of forms of protection to get through the season. Here, I would like to humbly invite those who are interested to participate and help any way you can, let's do so collectively. 1) join as a volunteer to help in Jordan and join Afdlin Shauki and many others to fulfill the Umrah after or/and 2) donate where the proceeds will be donated to those in need (number and email on post for enquiries) . We would like to try and raise funds in order to help purchase blankets, warmers, heaters alike to help them get by during winter. Mari kita membantu dan beribadah. #umrahbersamaafdlin #misikejordan #bantupelariansyria #afdlinshauki #lisasurihani #zizanrazak #datukacmizal #datukaznil #schaalyahya #johan #yusryKRU #liyanajasmay
misikejordan - umrahbersamaafdlin - johan - schaalyahya - lisasurihani - bantupelariansyria - yusrykru - liyanajasmay - afdlinshauki - datukaznil - zizanrazak - datukacmizal -
iamlisasurihani : @nurhidaya5464 details ada di gmbr yang last saya post mengenai ini.
nurhidaya5464 : Orite.. sory coz tya lgi hihi sis @iamlisasurihani sya terlps pndng.. just bcaje xp x tgk pic.. hihi.. sory.. tq juga :)
raiyanyazid : @ibrahimhelmi
hazwanitajuddin : Program yg menarik..tahniah buat program sebegini...rasa nk join gak...
burn9983 : saham akihrat..
aishamohamad91 : @bro_sue join ni lahhh
bro_sue : Berapa K kene ade ni @aishamohamad91
paan_repairlaptop : Yr betul, kita pakat men saham akhirat
isa_zulkifli - zarif10 - faimangt6 - nurizatulmusrymah -
instagram
loseweight_4weeks
9 FAKTA ANDA PERLU TAHU TENTANG PRODUK ADVANCE SLIM 1)Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain 2)meningkatkan metabolisme tubuh badan 3)mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar 4)mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM 5)mempunyai SIJIL KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN 6)menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI 7)dibuat 100dari herba yang terpilih 8)tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan 9)boleh diminum oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu p/s PM kami SEGERA untuk dapatkan harga PROMOSI (stok LIMITED)!!! whsapp/wechat ke +6014-8056604 whsapp/wechat ke +6014-8056604 whsapp/wechat ke +6014-8056604 #jamu #pill #girle #geniebra #pengantin #jimat #dietsenang #tudungfareeda #selangor #shahalam #igersmalaysia #daguruncing #johor #pahang #kuantan #seremban #nilai #pakaralihlemak #schaalyahya #jaket #shawl #muslimah #maybank #cimb #yuna #kosmetik #sendayutinggi #jilbab #pramugari #creamwajah
pramugari - dietsenang - schaalyahya - shawl - seremban - johor - daguruncing - selangor - creamwajah - geniebra - sendayutinggi - jaket - jilbab - pengantin - jimat - cimb - jamu - pakaralihlemak - igersmalaysia - nilai - shahalam - kosmetik - maybank - kuantan - muslimah - yuna - girle - pahang - pill - tudungfareeda -
angeline_jiaxuan -
instagram
loseweight_4weeks
9 FAKTA ANDA PERLU TAHU TENTANG PRODUK ADVANCE SLIM 1)Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain 2)meningkatkan metabolisme tubuh badan 3)mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar 4)mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM 5)mempunyai SIJIL KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN 6)menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI 7)dibuat 100dari herba yang terpilih 8)tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan 9)boleh diminum oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu p/s PM kami SEGERA untuk dapatkan harga PROMOSI (stok LIMITED)!!! whsapp/wechat ke +6014-8056604 whsapp/wechat ke +6014-8056604 whsapp/wechat ke +6014-8056604 #jamu #pill #girle #geniebra #pengantin #jimat #dietsenang #tudungfareeda #selangor #shahalam #igersmalaysia #daguruncing #johor #pahang #kuantan #seremban #nilai #pakaralihlemak #schaalyahya #jaket #shawl #muslimah #maybank #cimb #yuna #kosmetik #sendayutinggi #jilbab #pramugari #creamwajah
pramugari - dietsenang - schaalyahya - shawl - seremban - johor - daguruncing - selangor - creamwajah - geniebra - sendayutinggi - jaket - jilbab - pengantin - jimat - cimb - jamu - pakaralihlemak - igersmalaysia - nilai - shahalam - kosmetik - maybank - kuantan - muslimah - yuna - girle - pahang - pill - tudungfareeda -
angeline_jiaxuan : have a pleasant day!
instagram
be_thequeenbee
SNE Kapsul RM198 - 60biji.. Free postage .. 6 CIRI UTAMA • Melanjutkan usia • Menyuburkan dan mencergaskan sel • Menyelaras dan membaik pulih sel • Mengandungi kesan anti-bakteria • Menyeimbangkan system badan • Membersihkan darah dan membantu dalam proses detoksifikasi. #snemarketing #snebigfamily #snekapsul #sne #schaalyahya #stokis #millionaire whatsapp to order : 011-11319262
snekapsul - snebigfamily - sne - stokis - schaalyahya - snemarketing - millionaire -
elite_lifestylez : Amazing! Check us out!
aremeer.fikri - insta.review - liendaadlien - jimmy_as -
instagram
azizzaza15
#Repost from @zizanrazak869 with @repostapp --- Here is a little blurb if you guys want to use it or you could just use your own words Muslim Sejuk ini pelarian Syria di Jordan yg terdiri dari Kanak-kanak dan Kaum wanita berada dalam bahaya Dan kesusahan, Kepada sesiapa yg berminat hendak membantu sama ada sebagai sukarelawan atau menderma silalah telefon nombor yg tertera pada poster di bawah itu. Selepas itu kepada yg berminat bolehlah kita terus pergi melakukan umrah bersama saya. Mari kita Membantu dan beribadah. #umrahbersamaafdlin #misikejordan #bantupelariansyria #afdlinshauki #lisasurihani #zizanrazak #datukacmizal #datukaznil #schaalyahya #johan #yusriKRU #liyanajasmay
misikejordan - umrahbersamaafdlin - johan - schaalyahya - lisasurihani - bantupelariansyria - yusrikru - liyanajasmay - afdlinshauki - datukaznil - zizanrazak - datukacmizal - repost -
authenticbrandmalaysia : ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š
amalina_dianah - zielaron - adrianafarhanaa -
instagram
order.now.utk.kurus.esok
"Tq sangat2, kak dah bantu saya ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa advance slim ni dari dulu lagi, sekarang maintain ambil sehari sekali jer, kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" mohon PM kami SEGERA utk dptkan HARGA PROMOSI , Stok Limited!! Cepat!! whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 #shawl #cikgu #pramugari #hijap #jilbab #mengandung #tudung #creamwajah #kosmetik #jaket #cantik #slimming #strechmark #celulite #serum #applestemcell #maybank #helizahelmi #upinipin #schaalyahya #airasia #yuna #cimb #jaketmurah #muslimah
cikgu - pramugari - schaalyahya - celulite - shawl - hijap - slimming - airasia - strechmark - creamwajah - jilbab - helizahelmi - serum - mengandung - cimb - tudung - jaket - jaketmurah - cantik - kosmetik - applestemcell - muslimah - maybank - yuna - upinipin -
noratiqah739 - rarazara10 - tabita_shah_alam - shuubeautyonline -
instagram
rarasyazeera_closet
rayban aviator gred 5A , 1 rm69 , 2 rm120 . Lens glass uv400 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ whatsapp - 0175899453 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Free bagdust , free postage , check it out . Yang bertudung punboleh pakai , dan takkan rosakkan tudung sebab bingkai dia nipis . #raybanmurah #raybantermurah #followthisig #raybanmirror #schaalyahya #einaazman #faezahelai #kacamatamurah #meletop #raybanwayfarer #raybancats #raybanmalaysiaonline #swapreviewfree #kedaionline #bajet2015 #sayajualnailpolish #salepecahkepala #exchangeig #trustedseller #feweds
raybantermurah - feweds - schaalyahya - followthisig - swapreviewfree - meletop - sayajualnailpolish - raybanmalaysiaonline - exchangeig - kacamatamurah - raybanmurah - faezahelai - raybanwayfarer - raybancats - kedaionline - einaazman - bajet2015 - raybanmirror - salepecahkepala - trustedseller -
muhdaliffsyafiq - muhdamirulabdullah - izzahsahri - angellya_albert -
instagram
rarasyazeera_closet
rayban aviator gred 5A , 1 rm69 , 2 rm120 . Lens glass uv400 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ whatsapp - 0175899453 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Free bagdust , free postage , check it out . Yang bertudung punboleh pakai , dan takkan rosakkan tudung sebab bingkai dia nipis . #raybanmurah #raybantermurah #followthisig #raybanmirror #schaalyahya #einaazman #faezahelai #kacamatamurah #meletop #raybanwayfarer #raybancats #raybanmalaysiaonline #swapreviewfree #kedaionline #bajet2015 #sayajualnailpolish #salepecahkepala #exchangeig #trustedseller #feweds
raybantermurah - feweds - schaalyahya - followthisig - swapreviewfree - meletop - sayajualnailpolish - raybanmalaysiaonline - exchangeig - kacamatamurah - raybanmurah - faezahelai - raybanwayfarer - raybancats - kedaionline - einaazman - bajet2015 - raybanmirror - salepecahkepala - trustedseller -
luqmanlolo - muhdaliffsyafiq - iwanidzwan_ - angellya_albert -
instagram
rarasyazeera
rayban aviator gred 5A , 1 rm69 , 2 rm120 . Lens glass uv400 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ whatsapp - 0175899453 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Free bagdust , free postage , check it out . Yang bertudung punboleh pakai , dan takkan rosakkan tudung sebab bingkai dia nipis . #raybanmurah #raybantermurah #followthisig #raybanmirror #schaalyahya #einaazman #faezahelai #kacamatamurah #meletop #raybanwayfarer #raybancats #raybanmalaysiaonline #swapreviewfree #kedaionline #bajet2015 #sayajualnailpolish #salepecahkepala #exchangeig #trustedseller #feweds
raybantermurah - feweds - schaalyahya - followthisig - swapreviewfree - meletop - sayajualnailpolish - raybanmalaysiaonline - exchangeig - kacamatamurah - raybanmurah - faezahelai - raybanwayfarer - raybancats - kedaionline - einaazman - bajet2015 - raybanmirror - salepecahkepala - trustedseller -
lubsmie : Area sbh brpa erk
rarasyazeera : @lubsmie tetap free postage !
lubsmie : Ori ? Ada tmpt speak tue jugaa
rarasyazeera : @lubsmie gred 5A , ada . Baca caption yaa dear :)
mr_leboy - zhafbadarudin - fatinharon92 - bean_98 -
instagram
Iconosquare feedback