smunira_shakleemelaka
Kebaikan Vivix Shaklee * Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan * Memelihara keseluruhan kesihatan * Anti oksida yang sangat baik - awet muda * Membantu anda merasa lebih bertenaga * Mengurangkan risiko kanser * Membantu pesakit diabetic * Menguatkan sistem imun Nak Order PM sy 0137446174 #shakleelovers #shakleeEffects #pengedarshaklee #fazfit #fizomawar #rozitachewan1 #schaalyahya #uitm #uum #melaka
shakleelovers - shakleeeffects - melaka - schaalyahya - uitm - uum - rozitachewan1 - fizomawar - pengedarshaklee - fazfit -
smunira_shakleemelaka - nzgold_sunnah -
instagram
dianah_cunnigham
Let go my coach madison hobo bag. Excellent condition. 100% authentic. Boutique item. #coachmurah #coachhobo #coachmadison #coachbag #schaalyahya #coachreadystock
coachreadystock - coachhobo - schaalyahya - coachmadison - coachbag - coachmurah -
instagram
kasih_store
Nak Bottle air Scha? Senang nak bawak kemana2, just masuk dalam beg. Tekak xdahaga, gaya pun makin style. Size A5 Ready Stock 750ml RM40 #botolair #schaalyahya #style #sayajualmurah
style - sayajualmurah - botolair - schaalyahya -
mecknor_oryza : kalau yg size A4 tu berapa ml air boleh isi ? ke semua 750ml ?
kasih_store : @mecknor_oryza Size a4 xde awk, ad a5 je. Saiz a5 tu yg 750 l
cerasssaunaerus - harithafif - hafidzuddindolah - fikrynaharuddin -
instagram
silkysnowhite
Muka putih da, bila senyum gigi kuning?! Alamak malu la nak senyum Takpa sis ada penyelesaian nya Rasyan Herbal Clove Toothpaste- Ubat gigi herba dari bunga cengkih. KEBAIKAN RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE 😁memutihkan gigi 😁menghilangkan bau mulut 😁megurangkan plak hitam pada gigi 😁mengurangi gigi hipersensitif dan anti bakteria CARA PENGGUNAAN 👉Ambil sedikit ubat pemutih dgn stik yg disediakan,oleskan pada gigi,biarkan dalam 2-3minit, kemudian kumur... 👉seeloknya di pakai selepas gosok gigi.... 👉Digalakkan guna 2 kali sehari iaitu Pagi & Malam.. Bahan-Bahan Dalam Rasyan Herbal Clove ➖Asteraceae (Compositae) ➖Laurel ➖Menthol ➖Minyak cengkih ➖Natrium laurilsuiphate. . Berminat? Whatsapp +6014-8735817 RM20 include pos sm #sayajual #rasyanherbalclove #gigiputih #toothpaste #dermanictranscap #kcolly #Bellaformula #amyerabeauty #jannalawwa #trustedseller #vendorboutique #IRlover #bazaarpaknil #emmamaembong #erinmalik #errafazira #fazbulous #schaalyahya #ctdk #nelydiasenrose #uqashasenrose #fazura #helizahelmi #tashashila #eykafarhana
schaalyahya - bellaformula - irlover - trustedseller - tashashila - amyerabeauty - dermanictranscap - erinmalik - bazaarpaknil - errafazira - sayajual - fazbulous - helizahelmi - kcolly - eykafarhana - toothpaste - vendorboutique - emmamaembong - rasyanherbalclove - nelydiasenrose - fazura - ctdk - gigiputih - jannalawwa - uqashasenrose -
ecah_qilah98 - zakariaghazali - eymastella - syarinaariey -
instagram
mygadget_powerbank
ON THE GO DISK PENDRIVE FOR ANDROID menyimpan data phone ke dalam pendrive dan Lebih menjimatkan memory phone anda 8G - RM30 16G - RM40 32G - RM60 All price include postage DIJAMIN SAMPAI DIDEPAN RUMAH Selagi stok masih ada. For order wassap 0183134831 #sayajual#sayajualmurah#hargamurah#powerbankoriginalpineng#orinaldarikilang#gajet#gajetmurah#hargapromosi#stokterhad#zizanrazak#noradanish#schaalyahya#neelofa#samsung#iphone#casingphone#mengembara#picnic#gst#promosi#trustedseller#waterproofcase#monopod#monopodmurah#memorycard#speakerball#onlineshopping
gajet - gajetmurah - schaalyahya - mengembara - sayajualmurah - memorycard - hargapromosi - onlineshopping - promosi - casingphone - samsung - stokterhad - zizanrazak - sayajual - picnic - gst - orinaldarikilang - hargamurah - powerbankoriginalpineng - noradanish - monopodmurah - speakerball - iphone - waterproofcase - trustedseller - neelofa - monopod -
chu_nerr - megathazwan10 - aufielee - _niksyarinaaqilah_ -
instagram
order.now.utk.kurus.esok
"Tq sangat2, kak dah bantu saya ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa advance slim ni dari dulu lagi, sekarang maintain ambil sehari sekali jer, kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" mohon PM kami SEGERA utk dptkan HARGA PROMOSI , Stok Limited!! Cepat!! whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 #shawl #cikgu #pramugari #hijap #jilbab #mengandung #tudung #creamwajah #kosmetik #jaket #cantik #slimming #strechmark #celulite #serum #applestemcell #maybank #helizahelmi #upinipin #schaalyahya #airasia #yuna #cimb #jaketmurah #muslimah
cikgu - pramugari - schaalyahya - celulite - shawl - hijap - slimming - airasia - strechmark - creamwajah - jilbab - helizahelmi - serum - mengandung - cimb - tudung - jaket - jaketmurah - cantik - kosmetik - applestemcell - muslimah - maybank - yuna - upinipin -
faridrizwan_00 - honeynia_mynor - maizura_farhana - wsc.biolo19 -
instagram
crystal_violett
Hye deariesss. Nak cerita sikit beza #victoriasecretbodymist dgn #victoriasecretedt ni sebab ada lagi yang still konpius. 🌸 Body mist 250ml ni base dia water so paling lama bau tahan dalam 2 jam 🌸 Edt pulak perfume 30 ml. Opkos la lama bau dia kan. Nama pun perfume 😂😂😂 Haa so namo fenin fenin dah ye. Nak senang grab je dedua terus. RM 45 FREE POSTAGE + FREE GIFT!! Nak beli satu pun boleh awak. Price : 1 botol : RM 25 sm/ RM 28 ss 2 botol : RM 45 sm/ RM 50 ss 3 botol : RM 100sm/ RM 105ss FREE POSTAGE + FREE GIFT! Jom whatsapp 017-4383137. #victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #vslotion #vsedt #Vsbodymist #sayajual #perfumedubai #perfumemurah #perfumegredaaa #igmalaysia #instashop #bazaarpaknil #igmurah #studentprice #dropship #dropshipagent #swapreview #freereview #schaalyahya #laraalana #awalashaari
perfumedubai - igmurah - schaalyahya - freereview - perfumemurah - victoriasecretedt - vsedt - perfumegredaaa - bazaarpaknil - dropshipagent - vslotion - sayajual - laraalana - dropship - studentprice - swapreview - victoriasecretmurah - vsbodymist - awalashaari - instashop - victoriasecretbodymist - igmalaysia -
feredea - double_end - penny.kinney -
instagram
order.now.utk.kurus.esok
"Tq sangat2, kak dah bantu saya ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa advance slim ni dari dulu lagi, sekarang maintain ambil sehari sekali jer, kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" mohon PM kami SEGERA utk dptkan HARGA PROMOSI , Stok Limited!! Cepat!! whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 #shawl #cikgu #pramugari #hijap #jilbab #mengandung #tudung #creamwajah #kosmetik #jaket #cantik #slimming #strechmark #celulite #serum #applestemcell #maybank #helizahelmi #upinipin #schaalyahya #airasia #yuna #cimb #jaketmurah #muslimah
cikgu - pramugari - schaalyahya - celulite - shawl - hijap - slimming - airasia - strechmark - creamwajah - jilbab - helizahelmi - serum - mengandung - cimb - tudung - jaket - jaketmurah - cantik - kosmetik - applestemcell - muslimah - maybank - yuna - upinipin -
ayutymasery - kite_farhan - sabun_extra_white_vida - basyasyacollection -
instagram
crystal_violett
Assalamualaikum deariess... Dah ada #victoriasecretbodymist #lovespell ke belum dalam collection? Kalau belum ada ruginyaaaa. Ini antara scent yang hot selling tau. Cepat je habis lepas restock tu 😂😂😂 Jom try scent ni pulak. Mengancam uolss! Price : 1 botol : RM 25 sm/ RM 28 ss 2 botol : RM 45 sm/ RM 50 ss 3 botol : RM 100sm/ RM 105ss FREE POSTAGE + FREE GIFT! Jom whatsapp 017-4383137. #victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #vslotion #vsedt #Vsbodymist #sayajual #perfumedubai #perfumemurah #perfumegredaaa #igmalaysia #instashop #bazaarpaknil #igmurah #studentprice #dropship #dropshipagent #swapreview #freereview #schaalyahya #laraalana #awalashaari
perfumedubai - igmurah - schaalyahya - freereview - perfumemurah - vsedt - perfumegredaaa - bazaarpaknil - dropshipagent - lovespell - vslotion - sayajual - laraalana - dropship - studentprice - swapreview - victoriasecretmurah - vsbodymist - awalashaari - instashop - victoriasecretbodymist - igmalaysia -
johnabruzie : lovely 💕
dayukahar : Ni ori ke sis??
crystal_violett : @dayukahar inspired dear 😘
feredea - johnabruzie - bakpe_dok_kabo - pisahmahmud -
instagram
ikhwaniwe
Ok.. nak blanje gambar baby comel @laraalanaa a.k.a sipacak.. comel kan baby lara... 😊😊😊 #cute #laraalana #lara #sipacak #drawing #colour #artortoise #iwekuwe #awalashaari #scha #schaalyahya
cute - laraalana - schaalyahya - colour - scha - iwekuwe - sipacak - lara - awalashaari - drawing - artortoise -
fitrah_art07 : @el_radhiah
saudaritasha : Wow so talented ! 😮 rara comel sgt 😍
ikhwaniwe : @saudaritasha ohhh.. tq... 😁😁😁😁
iziefashion - amira_humairah - mama_midochi - el_radhiah -
instagram
normadaud
the hibiscus 😘 thank you to #schaalyahya for her #schaxfv and #fashionvalet
fashionvalet - schaxfv - schaalyahya -
toujours_kl - pisahmahmud -
instagram
order.now.utk.kurus.esok
"Tq sangat2, kak dah bantu saya ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa advance slim ni dari dulu lagi, sekarang maintain ambil sehari sekali jer, kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" mohon PM kami SEGERA utk dptkan HARGA PROMOSI , Stok Limited!! Cepat!! whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 #shawl #cikgu #pramugari #hijap #jilbab #mengandung #tudung #creamwajah #kosmetik #jaket #cantik #slimming #strechmark #celulite #serum #applestemcell #maybank #helizahelmi #upinipin #schaalyahya #airasia #yuna #cimb #jaketmurah #muslimah
cikgu - pramugari - schaalyahya - celulite - shawl - hijap - slimming - airasia - strechmark - creamwajah - jilbab - helizahelmi - serum - mengandung - cimb - tudung - jaket - jaketmurah - cantik - kosmetik - applestemcell - muslimah - maybank - yuna - upinipin -
karitulungn : Sist ada LINE ???
karitulungn : Aku mau pesan ini penurun berat badan , brapa harganya sist ?
kl_photobook - nanosyuhaida - alham_azizi - eyra.evans.1 -
instagram
mailboxcafe
Free delivery services for lunch set today.ONLY RM10...today menu spagetthi carbonara with chicken sausage and buna shimeji mushroom, chrysantemum tea and cavendish banana... only for rm10.free delivery!!!! Absolutetly at #mailboxcafebanderapj #foodgasm #foodpornkl #foodporn #universitimalaya #Petalingjaya #fooddeliverypj #kl #yummy #instalover #zizanrazak #schaalyahya #shawl #astro #mediaprima #telekommalaysia #ttdi #kelanajaya #instafood
foodgasm - schaalyahya - shawl - kelanajaya - astro - telekommalaysia - universitimalaya - zizanrazak - yummy - mediaprima - foodporn - kl - instafood - foodpornkl - petalingjaya - instalover - fooddeliverypj - ttdi - mailboxcafebanderapj -
netoisabeast - zarethsofea - shaninarigsbee - olesyak85yu -
instagram
crystal_violett
Haiiii. Siapa suka wangi angkat tangan 🙌🙌🙌 Tengok gambar yang tengah tu. Cuba teka apa? Hehe. Itu adalah VICTORIA SECRET EDT 100 ml. Kalau sebelum ni 30 ml je kan? Haa skrg dah upgrade jd 100 ml. Botol muat-muat tangan. Comel sangat! Harga? ➡ RM 35/botol ➡ RM 35/botol ➡ RM 35/botol ➡ RM 35/botol ➡ RM 35/botol FREE POSTAGE + FREE GIFT!!! Murah sangat kannn!! Jom whatsapp 017-4383137. #victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #vslotion #vsedt #Vsbodymist #sayajual #perfumedubai #perfumemurah #perfumegredaaa #igmalaysia #instashop #bazaarpaknil #igmurah #studentprice #dropship #dropshipagent #swapreview #freereview #schaalyahya #laraalana #awalashaari
vsedt - schaalyahya - freereview - perfumemurah - perfumedubai - perfumegredaaa - bazaarpaknil - dropshipagent - laraalana - vslotion - sayajual - igmurah - dropship - vsbodymist - swapreview - victoriasecretmurah - studentprice - awalashaari - instashop - victoriasecretbodymist - igmalaysia -
datimaa - mieraries - pisahmahmud - feredea -
instagram
crystal_violett
ATTENTION!!!! Bagi yang berminat nak start business tapi tak tahu nak jual apa? Jom borong VICTORIA SECRET BODY MIST dengan harga TERMURAH di pasaran dengan kami!! Borong min 25 botol boleh campur scent dengan harga RM 16/botol. 😱😱😱😱😱 Murah gila uolssss! Nak try sebotol pun boleh ➡ RM 25 FREE POSTAGE + FREE GIFT ➡ 2 botol : RM 45 ➡ 5 botol : RM 100 Jom whatsapp 017-4383137. #victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #vslotion #vsedt #Vsbodymist #sayajual #perfumedubai #perfumemurah #perfumegredaaa #igmalaysia #instashop #bazaarpaknil #igmurah #studentprice #dropship #dropshipagent #swapreview #freereview #schaalyahya #laraalana #awalashaari
vsedt - schaalyahya - freereview - perfumemurah - perfumedubai - perfumegredaaa - bazaarpaknil - dropshipagent - laraalana - vslotion - sayajual - igmurah - dropship - vsbodymist - swapreview - victoriasecretmurah - studentprice - awalashaari - instashop - victoriasecretbodymist - igmalaysia -
imanshacloset - pisahmahmud - eryna_ainaa - feredea -
instagram
order.now.utk.kurus.esok
"Tq sangat2, kak dah bantu saya ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa advance slim ni dari dulu lagi, sekarang maintain ambil sehari sekali jer, kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" mohon PM kami SEGERA utk dptkan HARGA PROMOSI , Stok Limited!! Cepat!! whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 #shawl #cikgu #pramugari #hijap #jilbab #mengandung #tudung #creamwajah #kosmetik #jaket #cantik #slimming #strechmark #celulite #serum #applestemcell #maybank #helizahelmi #upinipin #schaalyahya #airasia #yuna #cimb #jaketmurah #muslimah
cikgu - pramugari - schaalyahya - celulite - shawl - hijap - slimming - airasia - strechmark - creamwajah - jilbab - helizahelmi - serum - mengandung - cimb - tudung - jaket - jaketmurah - cantik - kosmetik - applestemcell - muslimah - maybank - yuna - upinipin -
leema_abdul : How do I order?
ros.kelate.1 - aboychan - nsheeraasharul_ - nsafariza83 -
instagram
skinutriment
What are the benefits of using ampoules? . Makeups will last longer, skin is more hydrated, controls sebum & makes our face look less oily, regulates skin by giving extra moisture, tightens pores, repairs skin & makes it more radiant, strengthens skin & weak tissues etc. To order, Whatsapp +60173403237 🎈 #sayajual #sayajualmurah #sayajualampoule #ampoules #serum #skintreatment #treatment #acneproblem #acne #dullskin #sensitiveskin #bazaarpaknil #bazarpaknil #sigadistya #limitoxless #skincare #malaysia #schaalyahya #schawal
sigadistya - sensitiveskin - dullskin - schaalyahya - sayajualmurah - skincare - malaysia - bazaarpaknil - serum - sayajual - skintreatment - sayajualampoule - bazarpaknil - schawal - acne - limitoxless - treatment - ampoules - acneproblem -
hershies16 - koly357_datbaby - aieyyn - bronzalicious -
instagram
ab_fashionmadness
Ready Stock !!! Fake legging (legging with skirt) Price : RM32 (SM), RM37 (SS) Material : Cotton Size : Waist 64-136cm Hips 78cm Length 96cm Open leg 10cm #sayajual #sayajualbaju #awakbeli #bazarpaknil #bazaarpaknil #instashop #igshop #leggingmurah #legging #fakelegging #terlajaklaris #noradanish #schaalyahya #miaahmad #laraalana #ukm #um #usm #upm #uitm #uia #utm #instashopmalaysia #bazaaronline
uia - leggingmurah - schaalyahya - sayajual - noradanish - instashopmalaysia - terlajaklaris - miaahmad - bazaarpaknil - igshop - legging - upm - laraalana - sayajualbaju - fakelegging - bazarpaknil - usm - uitm - bazaaronline - utm - um - ukm - instashop - awakbeli -
nana_customcase_ - itadidi_richgold - feredea - stokis_dianz_vitamin -
instagram
iqkmal_mohd
#Repost @schaalyahya with @repostapp.
・・・
I suka makan ayam lah ! #Repost @officialhlive with @repostapp.
・・・
Hi semua!! Haa... Ini dia 3 perkara anda tak tahu mengenai @schaalyahya . 😘 #triviaartishlivehariini #schaalyahya #hlivevideos #hlive Insekiyo tgk kak scha al yahya ni tau. Ai kennot. 🙈🙈
triviaartishlivehariini - hlivevideos - schaalyahya - hlive - repost -
fifot_ - muhammadsyukrimohdtahar - puteri_jafri - anaz_amirul -
instagram
awalashaarifanz
Saksikan kami #schawalara dalam HLive Apa Kata Malaysia, Ahad 8.30pm di Astro Ria & Maya HD. Jangan lupa ok. #schawal #awalashaari #schaalyahya #schawalara #sweetfamily
schawal - schawalara - sweetfamily - schaalyahya - awalashaari -
adiebasuhaimi_ - fariesya_riesya - syafiqahfika2 - pisahmahmud -
instagram
farieza_fadzil
3 benda @schaalyahya xtau pasal saya..1)hari2 tgk insta @schaalyahya ...2)hari2 like insta @schaalyahya .... 3)hari2 komen insta @schaalyahya 😘😘😘
farieza_fadzil : @yusufazzami sengal...hahaha...bkn pic ni..pic sebelah weh😁😁😁
ftnsyhr : dia dtg dah dgn scha dia tu ..
farieza_fadzil : @ftnsyhr hehehe...syg scha lg dr encik abang tau..opsss🙊🙊🙊
ftnsyhr : hahahaha...nasib kau la abg @farieza_fadzil
farieza_fadzil : hahahhahahah.... @ftnsyhr die leh trime sbb scha pmpuan tp kalo laki xtaula...😁😁😁
ftnsyhr : hahahaha..kalau laki mau gegar satu kl @farieza_fadzil
farieza_fadzil : @ftnsyhr gegar kl ke?bkn raub gegar...hahaha...
ftnsyhr : yg tu awal lagi dah gegar @farieza_fadzil
aisyahasanuddin - haszreenhamzan - z4z4wf4 - akmaltaufiq_7 -
instagram
schaalyahya
I suka makan ayam lah ! #Repost @officialhlive with @repostapp.
・・・
Hi semua!! Haa... Ini dia 3 perkara anda tak tahu mengenai @schaalyahya . 😘 #triviaartishlivehariini #schaalyahya #hlivevideos #hlive
triviaartishlivehariini - hlivevideos - schaalyahya - hlive - repost -
ellysanabilah : Hahahahaha muke scha bile sebut perkataan 'tidur' cute gila! 😂💕😘
noraidabintimohdzin : Samalah mcm kita......yang no 1
ainaaqilah172 : Samaaaaaaaaa!!!!!
ainaaqilah172 : No 3
afiqah_talib : Hehhehe @fahmii_isa
sunnyhyukhawa : Pretty Scha
shakleebymimi : Me too! Mesti basuh kaki banyak kali! 😂
nafsiahtun : 👌.. me.. mne bleh g tao.. lalalala
atikah_syafiyya - afiff771 - asyikin05 - intan_jazz -
instagram
thrgegar
#Repost @officialhlive ・・・ Hi semua!! Anda peminat si cantik Scha? Haa... Ini dia 3 perkara anda tak tahu mengenai @schaalyahya . 😘 #triviaartishlivehariini #schaalyahya #hlivevideos #hlive
triviaartishlivehariini - hlivevideos - schaalyahya - hlive - repost -
yuniey_ayuniey - amunirah96 - atiika_roslan - kun_nasrul -
instagram
ukhti.wan
Kami mengadakan promosi besar-besaran.. sesiapa yg berhasrat untuk dapatkan Larome boleh dptkan hari ini dengan pembelian HARGA BORONG. LENYAPKAN PERUT BUNCIT DENGAN SAPUAN Larome Apple Stemcell Treatment √ Formula hebat – Swiss Quality Product √ Lemak – pembakaran serta merta √ Selulit – Tiada lagi masalah √ Stretch Mark – lihat sendiri keajaibannya √ Langsing – kecantikkan yang anda inginkan √ Kesan seawal 24 jam dapat di rasai √ Tak berbau dan tak melekit untuk order sila sms/call/whatapps 013-4223348 #laromehargaborong #laromeappleserum #laromeoriginal #larome #laromemurah #laromehq #laromestokis #laromeappleserum #hargamurah #beforesgt #rebeate #slimming #advanceslim #slimming #wonderglow #appleserum #larome #pellavina #dherb #jualonline #laromemurah #laromeoriginal #laromehq #murah #sayajualonline #produkoriginal #emmamaembong #schaalyahya #awalashaari #laraalana #lisasurihani #zizanrazak #rozitachewan #dctk
larome - laromehargaborong - lisasurihani - produkoriginal - murah - rebeate - laromeoriginal - slimming - appleserum - rozitachewan - laromemurah - sayajualonline - zizanrazak - laraalana - beforesgt - hargamurah - dctk - schaalyahya - emmamaembong - laromestokis - pellavina - awalashaari - wonderglow - laromeappleserum - laromehq - dherb - advanceslim - jualonline -
feredea - fakhrullahmn - emikaelscouture - pisahmahmud -
instagram
order.now.utk.kurus.esok
"Tq sangat2, kak dah bantu saya ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa advance slim ni dari dulu lagi, sekarang maintain ambil sehari sekali jer, kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" mohon PM kami SEGERA utk dptkan HARGA PROMOSI , Stok Limited!! Cepat!! whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 #shawl #cikgu #pramugari #hijap #jilbab #mengandung #tudung #creamwajah #kosmetik #jaket #cantik #slimming #strechmark #celulite #serum #applestemcell #maybank #helizahelmi #upinipin #schaalyahya #airasia #yuna #cimb #jaketmurah #muslimah
cikgu - pramugari - schaalyahya - celulite - shawl - hijap - slimming - airasia - strechmark - creamwajah - jilbab - helizahelmi - serum - mengandung - cimb - tudung - jaket - jaketmurah - cantik - kosmetik - applestemcell - muslimah - maybank - yuna - upinipin -
eyna_man94 : Whatsaap saya 01127617455...saya nk....
zill_xoxo : jom cari duit raya 💵💵💵 jemput ke ig sy
eyna_man94 - quechery - qaleesyaameerabeauty - lrjoooojoooo -
instagram
ukhti.wan
Kami mengadakan promosi besar-besaran, sesiapa yg berhasrat untuk dapatkan Larome boleh dptkan hari ini dengan pembelian HARGA BORONG. LENYAPKAN PERUT BUNCIT DENGAN SAPUAN Larome Apple Stemcell Treatment √ Formula hebat – Swiss Quality Product √ Lemak – pembakaran serta merta √ Selulit – Tiada lagi masalah √ Stretch Mark – lihat sendiri keajaibannya √ Langsing – kecantikkan yang anda inginkan √ Kesan seawal 24 jam dapat di rasai √ Tak berbau dan tak melekit untuk order sila sms/call/whatapps 013-4223348 #laromehargaborong #laromeappleserum #laromeoriginal #larome #laromemurah #laromehq #laromestokis #laromeappleserum #hargamurah #beforesgt #rebeate #slimming #advanceslim #slimming #tabita #wonderglow #appleserum #larome #pellavina #dherb #jualonline #laromemurah #laromeoriginal #laromehq #murah #sayajualonline #produkoriginal # tabita #schaalyahya #awalashaari #pengantin
larome - tabita - laromehargaborong - laromeoriginal - murah - rebeate - beforesgt - appleserum - laromemurah - sayajualonline - pengantin - slimming - hargamurah - schaalyahya - produkoriginal - laromestokis - pellavina - awalashaari - wonderglow - laromeappleserum - laromehq - dherb - advanceslim - jualonline -
uyuuilham11 - hijab7ujuh - pisahmahmud - emikaelscouture -
instagram
ukhti.wan
Dapatkan hari ini dengan pembelian HARGA BORONG. LENYAPKAN PERUT BUNCIT DENGAN SAPUAN Larome Apple Stemcell Treatment √ Formula hebat – Swiss Quality Product √ Lemak – pembakaran serta merta √ Selulit – Tiada lagi masalah √ Stretch Mark – lihat sendiri keajaibannya √ Langsing – kecantikkan yang anda inginkan √ Kesan seawal 24 jam dapat di rasai √ Tak berbau dan tak melekit untuk order sila sms/call/whatapps 013-4223348 #laromehargaborong #laromeappleserum #laromeoriginal #larome #laromemurah #laromehq #laromestokis #laromeappleserum #hargamurah #beforesgt #rebeate #slimming #advanceslim #slimming #tabita #wonderglow #appleserum #larome #pellavina #dherb #jualonline #laromemurah #laromeoriginal #laromehq #murah #sayajualonline #produkoriginal # tabita #pengantin #rozitachewan #lisasurihani #zizanrazak #schaalyahya
larome - tabita - laromehargaborong - lisasurihani - laromeoriginal - murah - rebeate - beforesgt - appleserum - rozitachewan - laromemurah - sayajualonline - zizanrazak - slimming - hargamurah - pengantin - schaalyahya - produkoriginal - pellavina - laromestokis - wonderglow - laromeappleserum - laromehq - dherb - advanceslim - jualonline -
wahyu_yen - tabitadesidamayanti - pisahmahmud - emikaelscouture -
instagram
officialhlive
Hi semua!! Anda peminat si cantik Scha? Haa... Ini dia 3 perkara anda tak tahu mengenai @schaalyahya . 😘 #triviaartishlivehariini #schaalyahya #hlivevideos #hlive
hlivevideos - hlive - triviaartishlivehariini - schaalyahya -
dummya_ss : @merahashri
suleyla : @syafirahbintisidik
iphonemurahnyaa : Sentiasa cantikkk 😘
hns.j : Beauty queen 😍😘
iamdaaayah : Adore
aljarikull1217 : Assalammualaikum in salam sejahtera,semoga sentiasa bahagia, amin.
nurulliyanaaa : cantiknya mummy lara 😍😍
amirahnatasya : So beautiful kak @schaalyahya 😍
kfishfc - syaf4deecentre - healthyonelife - _iessya -
instagram
smunira_shakleemelaka
Come and join us.. Apa kelebihan menjadi Shaklee Independent Distributor? Untuk kegunaan sendiri : ✔️Dapat beli dengan harga ahli yang lebih murah dari harga pasaran. ✔️Jika pembelian melebihi 150uv,Layak dapat bonus tunai pada bulan seterusnya. ✔️Keahlian seumur hidup,tidak perlu kekalkan UV tertentu untuk kekal jadi ahli. Untuk berniaga: ✔️Dapat keuntungan runcit bagi setiap produk yang dijual ✔️Ganjaran 3C(Cash,Car dan Convention) dari Shaklee.* ✔️CASH:Bonus setiap bulan,untuk jualan 150UV ke atas.* ✔️CAR:Insentif subsidi untuk pembelian kereta setiap bulan. ✔️CONVENTION:Peluang umrah/percutian,ditaja sepenuhnya.* PM sy segera utk merubah kehidupan anda..0137446174 eira #uitm #uum #sayajualshaklee #ctdk #fizomawar #rozitachewan1 #realfafau #schaalyahya #tunkujalil_official #fazfit #meletop #melaka
rozitachewan1 - melaka - schaalyahya - uitm - realfafau - uum - tunkujalil_official - ctdk - meletop - sayajualshaklee - fizomawar - fazfit -
azieaniq : 150uv tu kira mcm mana
smunira_shakleemelaka : @azeaniq Boleh pm wasup sy..0137446174
smunira_shakleemelaka - pisahmahmud - alingold - raja_ila_jutawan_emas -
instagram
malaysia1news
Awal Ashaari mendedahkan banyak barangan peribadinya hilang ketika beliau terlibat dengan kemalangan di Melaka hujung Mac lalu. Ada yang mengambil kesempatan dalam situasi orang lain kesusahan😣. #malaysia1news #awalashaari #schaalyahya #kemalangan #hilang @awalashaari @schaalyahya @laraalanaa
hilang - schaalyahya - kemalangan - malaysia1news - awalashaari -
naimhashim : Aduhai
imranamirrudin - muhammadhafizfikri - daughtersaat97 - ciymaa -
instagram
smunira_shakleemelaka
Assalamualaikum dan selamat pg semua.. Semoga rezeki kita pd hari nie dan hri2 akan mendatang akan bertambah..amin ya rabb.. #pengedarshaklee #sayajualshaklee #ctdk #tunkujalil_official #rozitachewan1 #aidijuma #meletop #schaalyahya #fizomawar #fizoomar #shakleeEffects
rozitachewan1 - shakleeeffects - ctdk - schaalyahya - fizoomar - tunkujalil_official - aidijuma - meletop - sayajualshaklee - fizomawar - pengedarshaklee -
smunira_shakleemelaka - meera_tasha - pisahmahmud - die_fragrant -
instagram
smunira_shakleemelaka
Masalah RESDUNG?? Kerap bersin?? Alah kepada habuk?? Alergic seafood?? Sy ada penawarnya.. Cara nak order, PM sy 0137446174 eira #shakleelovers #sayajualshaklee #ctdk #tunkujalil_official #meletop #melaka #rozitachewan1 #schaalyahya #sayaguna #pengedarshaklee
shakleelovers - melaka - schaalyahya - rozitachewan1 - tunkujalil_official - ctdk - meletop - sayajualshaklee - pengedarshaklee - sayaguna -
jei_miq - tudung.kosmetik.baju.murah - athirarichgold - asapanas_bistro -
instagram
stylomylove
M1611 Price : rm89 Ss add rm3 Color : Cream 36,37,38,39,40 Grey 36,37,38,39,40 Brown 36,38,39,40 Black 38,39,40 👍LIKE FB Page: Stylomylove Whatsapp 0132614017 #sitinurhaliza #schaalyahya #najwalatif #kasutcantik #kasutmalaysia
kasutcantik - kasutmalaysia - najwalatif - sitinurhaliza - schaalyahya -
ijan.zack - pisahmahmud - konfemenangis -
instagram
Iconosquare feedback