fashionprtalks
Gościem specjalnym mojego krakowskiego wykładu była @joannahawrot. Projektantka opowiedziała o wadach i zaletach sygnowania marki swoim nazwiskiem. #fashionprtalks #fashion #PR #seminary #joannahawrot #SAPU
pr - fashionprtalks - fashion - sapu - seminary - joannahawrot -
claymorar - jakubmarkiel - fashionbiznes -
instagram
littlemoonster98
#krk#krakow#cracov#fashionweek#wystawa#obrazy#SAPU#love#fashion#beautty
krakow - love - fashionweek - krk - cracov - fashion - obrazy - beautty - sapu - wystawa -
officialjamgo : love it
itsluifeer - smiertelna_inaczej - officialjamgo - natalia.a_a -
instagram
camillesosien
#VSCO #cracowfashionweek #cracowfashionawards #2015 #muzeuminżynjerimiejskiej #fashion #Kraków #krakowskieszkołyartystyczne #sapu #model #polishmodel #polishboy #fun
fashion - polishboy - polishmodel - fun - cracowfashionweek - cracowfashionawards - 2015 - sapu - model - vsco - krakowskieszkołyartystyczne - muzeuminżynjerimiejskiej - kraków -
charlierokoko : awards
camillesosien : :P
ebroska : So proud :*
lucjaga - moc_prezentow - _fionkaa_ - pruslaw -
instagram
still_me.ann
#paryżanka #Kraków #CracowFashionWeek #SAPU #konkurs #friends #time #shopping #free #time #hat @naxwtf
konkurs - shopping - hat - free - paryżanka - time - sapu - friends - cracowfashionweek - kraków -
xkindziaxx : @still_me.ann Nie ma takiej opcji.. 😜
still_me.ann : @xkindziaxx no dooobra :* *.*
xkindziaxx : @still_me.ann ❤💙💚💛💜💖💗💞💕💟💝
still_me.ann : @xkindziaxx uwielbiam Cię :**
xkindziaxx : @still_me.ann tylko uwielbiasz?!?!? Ale jak to?? XD 😂😄
still_me.ann : @xkindziaxx więcej tylko prywatnie :*
xkindziaxx : @still_me.ann uhuhuhu 😘😘😘
moc_prezentow : 👌👌👌👌👌👌
food_forfit - justynakozela - hachiko_hach - xkindziaxx -
instagram
apelia_astuti08
Gaje bgt!😃 #gue#dengan#sapu#di#sekolah
sapu - sekolah - dengan - gue - di -
rririss_12 : Astaga apel!!!😃😃😃😄,lgi marah.
apelia_astuti08 : Hehehe..,,@rririss_12
rririss_12 : ☺@apelia_astuti08
jauzadhiya_17 - andiniputri648 - putrilstr03 - antsyabunga -
instagram
agne_lu
#sapu #dyplomy
sapu - dyplomy -
annconstance - beijaflorrr - shrooodi - _fuffa_ -
instagram
de_bun_
Saya bisa terbang. #sapu #terbang
terbang - sapu -
jfxloneliness - arisbalinese - lanyinx13 - chachavickha -
instagram
makeabelico
Respeto y admiración para los colegas que trabajan intensamente en la inmensa catástrofe que ocurre en nuestro norte #SAMU #SAPU #PARAMEDICOS
sapu - paramedicos - samu -
sklif0911 - miky_club - claudio_fire_2 - alex_herrera_ -
instagram
larome_anina
Selamat pagi semua!! Salam jumaat hari penuh barakah..nak tunjuk sikit testimoni hebat dri pengguna larome sendiri.. Malas nak ckap banyak.. Biar gambar itu berbicara sendiri! Sesiapa yang ingin menjadi seperti akak ini..boleh cepat2 wasap saya.. WASAP : ARNIZA 018 9885458 Wechat : arisatanizaki #slimming #product #larome #apple #stemcell #slimming #serum #7hari #dahkurus #sapu #sahaja #kami #agent #sah #larome #agent #berdaftar #testimoni #superb #lemak #tersembunyi
product - sah - apple - kami - 7hari - agent - lemak - slimming - tersembunyi - berdaftar - dahkurus - serum - testimoni - stemcell - larome - superb - sapu - sahaja -
thatsclassic__ - ashikinmisnan - marliyanameor - farhan178 -
instagram
izearakurusjelita
Dapatkan segera 6 inch body serum EXTRA POWER dari team kami..... Produk izeara kini kian di hati pengguna.... ## Hanya SAPU sahaja ## Terbukti berkesan pada testimoni kami....jaminan dari KKM!!!! Mohon tinggalkan no phone or terus whats untuk detail info slim ke 0192079739 / 0192466177 Slim ke 0192079739 / 0192466177 #bukancalangcalang #bukanomongkosong #terbuktiberkesan #kurusdalam2minggu #kuruspantas #6inchbodyserum #produkslimming #produkizeara #langsing #ibulepasbersalin #ibuberpantang #ibuberpantangcegahsembelit #weightloss #obesiti #nakkuruscepat #nakkurus #gemuk #taknakgemuk #binabadan #gym #senamanaerobik #senamankurus #berkesan #produksim #cepatkurus #sapu #produksapu
berkesan - gemuk - bukancalangcalang - produkizeara - gym - nakkuruscepat - ibuberpantang - taknakgemuk - langsing - ibulepasbersalin - kuruspantas - weightloss - bukanomongkosong - produksim - 6inchbodyserum - cepatkurus - nakkurus - binabadan - obesiti - ibuberpantangcegahsembelit - terbuktiberkesan - senamanaerobik - produkslimming - kurusdalam2minggu - produksapu - sapu - senamankurus -
iamdeana_84 : Rm
izearakurusjelita : @iamdeana_84 mohon whatsup atau tinggalkan no phone....sis bg info detail
tiffgetsfit88 - dyraa_hoo - adawiahawang - hijabilaurah -
instagram
fashionprtalks
W Krakowie spędziłam prawie tydzień. Krakowskie Szkoły Artystyczne zaprosiły mnie do Rady Mediów Cracow Fashion Weeka, więc wraz z @harelblog @ewakosz @freestylevoguing i innymi miałam okazję partycypować w nagradzaniu tegorocznych absolwentów. Byłam też uczestniczką trzydniowych warsztatów prowadzonych przez Carol Morgan z Central Saint Martins. I to wszystko oczywiście przyniosło mi dużo radości, ale najjaśniejszym punktem wyprawy do Krakowa było zdecydowanie spotkanie z Wami na Fashion PR Talks. To są emocje, które trzeba dwa dni odsypiać :) Dziękuję Wam, że zapełniliście salę po brzegi i przyjęliście mnie z zainteresowaniem. Kraków jak zawsze pełna klasa 💋👏💪 #fashionprtalks #SAPU #Krakow #fashion #PR #seminary #crowd
pr - fashionprtalks - krakow - crowd - sapu - seminary - fashion -
sylwia_l - confashion_clothes - __lookash__ - carry_miu -
instagram
joannahawrot
#wyklad 💪#fromfashiontoart #sapu Dziekuje za obecnosc❤️❤️❤️moc jest z Wami👍
sapu - wyklad - fromfashiontoart -
sylwia_l - confashion_clothes - jozef.szopinski - ashplumplum -
instagram
larome_estokisjohor
Assalamualaikum... makluman untuk semua. Ramai yang bertanya dan membandingkan harga yang lebih murah. Adalah dimaklumkan bahawa penguatkuasaan harga baru bagi syarikat kami bermula pada 1 Januari 2015 . Harga yang baru adalah seperti dibawah :- Semenanjung : 1 botol - rm160 4 botol (1 set) - rm385 Saya boleh berikan alat-alat bantuan niaga FREE dengan bermodalkan RM385 sahaja. Ianya termasuklah : ● Free membership ● Free delivery ● Free gift ● Free consultation Sabah/sarawak 1 botol - rm170 4 botol - rm400 ( free lifetime membership ) Saya boleh berikan alat-alat bantuan niaga FREE dengan bermodalkan RM400 sahaja. Ianya termasuklah : ● Free membership ● Free delivery ● Free gift ● Free consultation Sila maklumkan kepada kami jika terdapat peniaga yang menjual larome dibawah harga kawalan ini dan minta kerjasama semua untuk maklumkan kepada pihak kami untuk tindakan susulan. Syarikat kami tidak pernah memberikan harga pemborong kepada sesiapa. Jadi berhati-hati ketika membuat pembelian. Beli dengan agen yang sah produk anda dijamin selamat dan dilindungi insurans tetapi dengan syarat membuat pembelian dengan harga yang ditetapkan. Janganlah segan-segan ye Hubungi saya atau mesej di 011-17722037 atau inbox di https://m.facebook.com/messages/thread/365268800320347/ Saya akan maklumkan dengan lebih lanjut. Untuk jumpa bukti-bukti hebat boleh jumpa saya sendiri. Saya akan terangkan dengan lebih details tentang kehebatan produk dan platform. cepat!!! sebelum terlambat!!! Sekian, terima kasih. @larome_estokisjohor #sayapakai #sayajual #produkkecantikan #produkpalinglaris #produkterbaik #larome #laromeserum #laromeslimming #laromeslimmingserum #sayanakkurus #bisnesonline #usahawan #laromemalaysia #larome #pengedar #sideincome #tambahpendapatan #jualonline #kurus #igmalaysia #igshop #serum #sapu #tiadakesansampingan #lulusankkm #bazaarpaknil #mindausahawan #instashopmalaysia #igseller #dropship #agen
mindausahawan - igshop - sayapakai - usahawan - bisnesonline - kurus - tiadakesansampingan - laromeslimming - instashopmalaysia - laromemalaysia - bazaarpaknil - laromeslimmingserum - laromeserum - pengedar - lulusankkm - sayajual - dropship - agen - produkkecantikan - sideincome - larome - produkterbaik - serum - sayanakkurus - tambahpendapatan - sapu - produkpalinglaris - igmalaysia - igseller - jualonline -
larome_estokisjohor : @tiensmy_growtaller_malaysia meh jd pengedar sah larome
intandayana : Mcm mne nak tau tiruan ke tak? Ape beza?
larome_estokisjohor : @intandayana klu ori biasanye pengedar sah yg jual
intandayana : Okay. But mcm mne nak tau pengedar tu sah ke tak? 😊
larome_estokisjohor : @intandayana klu nak tahu.. mcm sy pengedar sah.. hehe
larome_estokisjohor : @intandayana biasanya pengedar sah ad id no
saragoldenlicios : Hey! Very nice img.
larome_estokisjohor : @saragoldenlicios jom try jd pengedar sah larome.. mmg berbaloi sgt2..
billakirinn - jantan.perkasa - hayaboutiquee - hazemanhuzir -
instagram
agne_lu
#fashion #sapu #cracowfashionweek
sapu - fashion - cracowfashionweek -
m_ka.meau - emtk88 - dastigmichal - darchan_illustration -
instagram
space2taste
@nuncworld at Step by Step shoe exhibition by @krakowskie_szkoly_artystyczne Cracow Fashion Week 2015 #nunc #ksa #sapu #shoe #heelstagram #heelsoftheday #heels #bw #ootd #fashion
heelstagram - fashion - ootd - bw - ksa - shoe - heelsoftheday - heels - sapu - nunc -
mh2p_ : 👌👌
elseann : Te sa najpiękniejsze!
nuncworld : Aww ✌️💣💞
nowickibrudnopis - runwhitit - liaweinsteinbarina - agiciszek -
instagram
starlightsweeper
Kode : S.MED Harga : 18.920/biji Melayani Ecer dan Grosir, langsung hub kontak kami di bawah ini: Pin BB : 51DF692A WA/sms/tlp : 083812995770 Line : Starlightsweeper #saputradisional #sapusapu #sapu #sapusampah #sandaljapit #sapusemua #kemucing #kesetmurah #keset #kesetkaki #kesetlucu #home #home decor #broom #quotes
kesetlucu - sapusampah - home - kesetmurah - saputradisional - sapusemua - kesetkaki - quotes - keset - sapusapu - sapu - sandaljapit - broom - kemucing -
starlightsweeper - firdashidiq - dhaniulan - starlightproduct -
instagram
starlightsweeper
Kode : S.RUG.C Harga : 5.720/biji Melayani Ecer dan Grosir , langsung hub kontak kami di bawah ini : Pin BB : 51DF692A WA/sms/tlp : 083812995770 Line : Starlightsweeper #saputradisional #sapusapu #sapu #sapusampah #sandaljapit #sapusemua #sikat #kesetmurah #keset #kesetkaki #kesetlucu #quotes #broom #home #alatkebersihan #home decor #tikar
tikar - sikat - sapusampah - sapusemua - quotes - alatkebersihan - home - sapusapu - keset - kesetkaki - kesetlucu - kesetmurah - saputradisional - sapu - sandaljapit - broom -
starlightsweeper - firdashidiq - dhaniulan - starlightproduct -
instagram
starlightsweeper
Kode : S.RUG.W Harga : 7.865/biji Melayani Ecer dan Grosir, langsung hub kontak kami di bawah ini: Pin BB : 51DF692A WA/sms/tlp : 083812995770 Line : Starlightsweeper #saputradisional #sapusapu #sapu #sapusampah #sandaljapit #sapusemua #kesetmurah #keset #kesetkaki #kesetlucu #sikat #kemucing #quotes #broom #alatkebersihan #tikar #home #home decor
tikar - sikat - sapusampah - sapusemua - quotes - alatkebersihan - home - sapusapu - keset - kesetkaki - kemucing - kesetlucu - kesetmurah - saputradisional - sapu - sandaljapit - broom -
starlightsweeper - firdashidiq - starlightproduct - deep.txts -
instagram
starlightsweeper
Kode : WEL.M Harga : 7.986/biji Melayani Ecer dan Grosir ,langsung hub kontak kami di bawah ini : Pin BB : 51DF692A WA/sms/tlp : 083812995770 Line : Starlightsweeper #saputradisional #sapusapu #sapu #sapusampah #sandaljapit #sapusemua #kesetmurah #keset #kesetkaki #kesetlucu #kemucing #sikat #broom #alatkebersihan #home decor #home
kesetlucu - sikat - sapusampah - home - kesetmurah - saputradisional - sapusemua - kesetkaki - alatkebersihan - keset - sapusapu - sapu - sandaljapit - broom - kemucing -
starlightsweeper - belauxofficial - firdashidiq - starlightproduct -
instagram
starlightsweeper
Kode : TIK.M Harga : 7.986/biji Melayani Ecer dan Grosir ,langsung hub kontak di bawah ini: Pin BB : 51DF692A WA/sms/tlp : 083812995770 Line : Starlightsweeper #saputradisional #sapusapu #sapu #sapusampah #sapusemua #sandaljapit #broom #kesetmurah #keset #kesetkaki #kesetlucu #kemucing #sikat #home decor #quotes
kesetlucu - sikat - sapusampah - home - kesetmurah - saputradisional - sapusemua - kesetkaki - quotes - keset - sapusapu - sapu - sandaljapit - broom - kemucing -
starlightsweeper - starlightproduct - deep.txts - kyliegross -
instagram
starlightsweeper
Kode : S.L.H.B Harga : 19.360 Melayani Ecer dan Grosir ,langsung hub kontak di bawah ini: Pin BB : 51DF692A WA/sms/tlp : 083812995770 Line : Starlightsweeper #saputradisional #sapusapu #sapu #sapusampah #sapusemua #kesetmurah #kemucing #keset #kesetkaki #kesetlucu #sikat #broom #quotes #alatkebersihan #home decor
kesetlucu - sikat - sapusampah - home - kesetmurah - saputradisional - sapusemua - quotes - alatkebersihan - keset - sapusapu - sapu - kesetkaki - broom - kemucing -
starlightsweeper - starlightproduct - deep.txts - kyliegross -
instagram
starlightsweeper
Kode : S.OV Harga : 11.950/biji Melayani Ecer dan Grosir , langsung hub kontak kami di bawah ini: Pin BB : 51DF692A WA/sms/tlp : 083812995770 Line : Starlightsweeper #saputradisional #sapusapu #sapusemua #sapu #sikat #kesetmurah #keset #kesetkaki #kesetlucu #broom #quotes #home decor #kemucing #alatkebersihan
kesetlucu - sikat - home - kesetmurah - broom - saputradisional - sapusemua - quotes - alatkebersihan - keset - sapusapu - sapu - kesetkaki - kemucing -
starlightsweeper - starlightproduct - ijuk_indonesia - kyliegross -
instagram
sithaashma
Pendekar Sampah #pendekar #sampah #smp4 #bjb #organik #anorganik #sapu #bersih #sehat #eksis #cantik #student #action
bersih - bjb - anorganik - eksis - cantik - sehat - action - smp4 - student - organik - sapu - pendekar - sampah -
vioni_rosalina : Whaha... Seru bgt bu
sithaashma : Eksis = wajib @vioni_rosalina
mhmmd_reza07 - riananaritaaa_ - mutiarannd - imulmuliya -
instagram
starlightsweeper
Kode : 11TR Harga : 14.520/biji Melayani Ecer dan Grosir ,langsung hub kontak di bawah ini Pin BB : 51DF692A WA/sms/tlp : 083812995770 Line : Starlightsweeper #saputradisional #sapusapu #sapu #sapusampah #sandaljapit #sapusemua #keset #kemucing #kesetmurah #kesetkaki #kesetlucu #sikat #broom #alatkebersihan #home decor
kesetlucu - sikat - sapusampah - home - kesetmurah - saputradisional - sapusemua - kesetkaki - alatkebersihan - keset - sapusapu - sapu - sandaljapit - broom - kemucing -
starlightsweeper - deviangelasantoso - starlightproduct - ijuk_indonesia -
instagram
starlightsweeper
Kode : N.Q Harga : 18.392 Melayani Ecer dan Grosir , hub kontak kami di bawah ini Pin BB : 51DF692A WA/sms/tlp : 083812995770 Line : Starlightsweeper #saputradisional #sapusapu #sapu #sapusampah #sikat #kesetmurah #kemucing #kesetkaki #kesetlucu #broom #home decor #alatkebersihan
kesetlucu - sikat - sapusampah - kesetmurah - saputradisional - alatkebersihan - home - sapusapu - sapu - kesetkaki - broom - kemucing -
starlightsweeper - deviangelasantoso - atiekkeiva - agusjeck77 -
instagram
mr.longbeard__
Grow YOUR BEARTH !! Whatapps for detail 019-3373136
jambang - lelaki - oil - rambutgugur - longbeard - murah - ig_malaya - hair - malaysia - lelakikacak - janggut - sapu - sepang - ig_malaysiabest - krim - beardoil - rawatanrambut - sayajual - vsco - beard - sihat - hairtreatment - vscomalaysia - lokal - minyak - lokalah - vscocam - palam - malaya -
mr.longbeard__ : PM for fast deal ! 019-3373136 (available for whatapps/call/msg) #sayajual#murah#longbeard#oil#beard#malaysia#malaya#lelaki#lelakikacak#janggut#jambang#beardoil#krim#sihat#vsco#vscocam#lokal#lokalah#minyak#sapu#sepang#rawatanrambut#rambutgugur#hair#hairtreatment#ig_malaya#ig_malaysiabest#vscomalaysia#palam
throttlecandy - tiktok_tok - kyochaize - nafil_wilar15 -
instagram
tesalonika_gls
#sapu#tangan#waktu#
sapu - waktu - tangan -
hennylindawati - jessicamarvelyn - angie_almayda_kevinsimarmata - karen_taylor_fans -
instagram
larome_hanya_sapu_untuk_kurus
Hi my loveliest customers dan bakal2 customers😘😘😘 Hv a nice day😉😉😉 Cpt2 lar hubungi saya untuk mengetahui cara untuk kurus tanpa diet dan exercise 😉😉😉😉😉 Mereka telah menggunakannya, anda bila lagi☺️☺️☺️☺️☺️ ~hanya sapu untuk kurus~ 🌸Agen larome anda🌸 Whatsapp/call/msg: +60195659258 (yatea) #sayajual #serum #apple #stemcell #slim #slimming #slimmingserum #larome #easy #mudah #sapu #sapuje #kurus #langsing #beauty #alternatif #setiawangsa #keramat #wangsamaju #setapak #kualalumpur #kl #malaysia #my #readystock #available #bazarpaknil #bazaarpaknil
available - kurus - apple - beauty - mudah - larome - slim - wangsamaju - slimming - malaysia - langsing - bazaarpaknil - serum - sayajual - readystock - setapak - alternatif - setiawangsa - stemcell - keramat - kl - bazarpaknil - sapuje - easy - sapu - kualalumpur - my - slimmingserum -
pengurus_dana : 👍👍👍👍😊tq
mylegasi - nuruljnnh - 106_zai - pengurus_dana -
instagram
naykhunnay
4 tahun yang lalu sedang rajinnya menyapu di pagi hari :D #style#sapu
sapu - style -
zaapia - fahmindya - diahas1995 - andila_cipta -
instagram
larome_estokisjohor
Harini gaji? Tapi duit dah tinggal sikit? Dah habis? Tiada untuk simpanan? Bayar duit rumah! Kereta! Bil2.. duit tak cukup????? Pilihan di tangan anda! Jom jadi PENGEDAR sah & berdaftar kami. Jika ada SENANG, kenapa perlu yang susah? Jika ada yang BANYAK, kenapa ambil yang sedikit? Jika ada yang CEPAT, kenapa perlu buat yang lambat? Jika ada yang BESAR, kenapa ambil yang kecil? Saya mencari 100 orang sahaja Cukup 100 orang saya tutup =========================================== INGIN JADI PENGEDAR SAH & BERDAFTAR KAMI!!! =========================================== SMS / Whatsapp / CALL---> ke 011-17722037 #sayapakai #sayajual #produkkecantikan #produkpalinglaris #produkterbaik #larome #laromeserum #laromeslimming #laromeslimmingserum #sayanakkurus #bisnesonline #usahawan #laromemalaysia #larome #pengedar #sideincome #tambahpendapatan #jualonline #kurus #igmalaysia #igshop #serum #sapu #tiadakesansampingan #lulusankkm #bazaarpaknil #mindausahawan #instashopmalaysia #igseller #dropship #agen
mindausahawan - igshop - sayapakai - usahawan - bisnesonline - kurus - tiadakesansampingan - laromeslimming - instashopmalaysia - laromemalaysia - bazaarpaknil - laromeslimmingserum - laromeserum - pengedar - lulusankkm - sayajual - dropship - agen - produkkecantikan - sideincome - larome - produkterbaik - serum - sayanakkurus - tambahpendapatan - sapu - produkpalinglaris - igmalaysia - igseller - jualonline -
larome_estokisjohor - thearifahazhar - jualfollowersosmed -
instagram
marta.matecic
#thinking #deep #music #smile #yolo
music - sapu - thinking - smile - yolo - deep -
paulalatinn : #obaras ❤💚
marta.matecic : @paulalatinn #sapu 💋
shkelzenhaliti : 🔴⚫ albania 💪
monikapoljanec - petraa_10 - jelena.vorih - ivavranix -
instagram
davegaa_w
#mytrip #fly #sapu #CandiAbang #Berbah
fly - sapu - candiabang - mytrip - berbah -
martyudha - farahalbina_nap - endahmistia - wintisari -
instagram
patospro
Zapraszamy na jutrzejszy wernisaż na którym będą między innymi nasze fotografie z sesji wizerunkowej super kolekcji @_elizasol_ Do zobaczenia :) #patospro #patosprophotography #fotografia #art #photographer #cracow #krk #fashion #elizasol #cracowfashionweek #ksa #sapu
fashion - art - photographer - krk - patospro - cracow - patosprophotography - sapu - fotografia - elizasol - cracowfashionweek - ksa -
krakowskie_szkoly_artystyczne - joamoz - iqaqn - nickuhl -
instagram
Iconosquare feedback