dwifatmawati_df
Kagak pernah keliatan lagi nih anak satu #sapu yang doyan nya menuhin memori buat nyimpenin foto2 selfie dia. Haha lancar barokah yah kawan buat perjuangan nya ke depan. #syah#putri#dewi#miss
sapu - dewi - miss - putri - syah -
sridewi27 - redameiningtiyas12 - nidyaputriutami - zakia_juliana_putri -
instagram
shiera_jamil
"Tergugat iman tak bau tart nie"Seriuosly tergugat gila..bau ja boleh buat lapar kot..sabar je puasa2 nie..buka puasa kita makan..#dah 2minggu puasa baru start buat#penat#gelintir#penat#sapu telur#penat bau aromanya...#tartnenasgulung#cikana#kitchenmamaana#homesweethome...😊😊😊😊
kitchenmamaana - gelintir - penat - tartnenasgulung - dah - cikana - sapu - homesweethome -
hansonlineshop - emeliashafina - rudzita68 - nnataschas -
instagram
justinwicaks
The Broom Man #daily_photos #broom #dust #leaf #yellow #blonde #yard #sand #home #sapu #tukang_sapu #tetangga #halaman #rumah #pasir #debu #daun_kering #kuning #rambut_merah
yellow - kuning - yard - rumah - dust - home - blonde - daily_photos - debu - halaman - rambut_merah - leaf - broom - pasir - daun_kering - tetangga - sand - sapu - tukang_sapu -
boldergna - an.pincus -
instagram
sapubersih2015
#sapubersih #sapu #bersih #rumah #bandung #nomaidnocry #bebersih #sehat
nomaidnocry - bersih - bebersih - rumah - sehat - bandung - sapubersih - sapu -
instagram
denik_29
Sama mbok Echa (lagi) #abaikan #latarbelakang #sapu #tangga
abaikan - sapu - latarbelakang - tangga -
indahratnaa : Aku kira rambutmu kuncir diatas wkwkwkwk @denik_29
denik_29 : @indahratnaa itu poni ku d kuncir, wkwkwkwk :D
indahratnaa : Ngapain nik disana?
eka_swarnadi : Ga ada foto yang bagusan mok-,-
denik_29 : @eka_swarnadi ini yg sebengmu paling eksotis :D
arikasmini - bertobernardus - mertadewi14 - ryalae -
instagram
sapubersih2015
#sapubersih #sapu #bersih #bebersih #bandung #nomaidnocry #pembantu #rumah
nomaidnocry - pembantu - bersih - sapubersih - rumah - bandung - bebersih - sapu -
p.hannon -
instagram
sapubersih2015
#sapubersih #sapu #nomaidnocry #bersih #bebersih #bandung
nomaidnocry - bandung - bersih - bebersih - sapubersih - sapu -
instagram
dolce_donna_
Muriendo de urgencia al sApu😭😭 #sapu #ayuda #help #hipotermia
hipotermia - sapu - ayuda - help -
vareelinn : Que te paso? @dolce_donna_
brayan_styflerr - yaiziitha_gr - ni_colas1 - _danaaaae -
instagram
azhieedaahmad
#Repost @qaireen_shop with @repostapp.
・・・
" TERKENTUT KENTUT"...😷😷😷 . Malulah saya nak cakap kak....pakai wdec nie..keluar angin jer... . πŸ‘‰..Selera,makan pun dah kurang tau... . πŸ‘‰ Pastu badan pun berpeluh2 nie... . πŸ‘‰ Lengan pun dah kecikk nie...HEBAT lah WDEC nie... . WAH!!! ..Semakin cepat lah ko slimss.dik . Wdec krim nie..macam2 boleh tau... Cer tgok kelebihan yer kat bawah tu.. Sangat2 BERBALOIII...!! . InsyaAllah WD dapat merawat semua mslh wanita.. Antaranya : . 1) nk turunkan berat badan/kurus/slim 2) nk buang segala lemak2 3) masalah perut buncit 4) nk hilangkan stretchmarks 5) nk hilangkan parut pada muka dan badan 6) masalah jerawat muka dan badan 7) masalah jeragat muka dan badan 8) nk kecilkan liang2 pori pd wajah 9) nk kecilkan peha 10) nk bentuk muka yg lebih runcing/V-shape 11) nk anjalkan/tegangkan/pejalkan/besarkan payudara 12) ketatkan miss-V mcm anak dara 13) masalah angin2 dlm badan 14) resdung/alergik 15) asma/lelah 16) migrain/selalu sakit kepala 17) stress/moody/cepat marah 18) sakit bahu/belakang 19) sakit lutut/betis 20) period tak normal 21) senggugut 22) keguguran rambut yg melampau 23) dah lama berkahwin tp masih belum dapat zuriat 24) tumit kaki pecah/merekah 25) masalah kulit kering/bersisik 26) masalah kulit berminyak 27) kulit kusam/ada eyebag 28) punggung "jatuh" 29) masalah ada "misai" perempuan 30) masalah susah tidur malam 31) nk putih badan dan muka dgn sekata 32) kulit sensitif/ruam/eczema 33) nampak wajah lebih tua drpd usia sebenar 34) mcm2 lg masalah lain yg kite sendiri jer yg tau kan? . Jom wassap segera 0193620844 . . #sayajual #krimterapihormon #womendesireessentialcream #women #wanita #malaysia #sapu #calit #cantik #kurus #jelita #bazaarpaknil
sayajual - womendesireessentialcream - wanita - kurus - cantik - jelita - calit - malaysia - bazaarpaknil - sapu - repost - krimterapihormon - women -
zuriha89 - nurjeehanjohan - mbongjeley - ilovebaheera_ -
instagram
jean961114
#Melaka #Sapu #Makan @mong_1014
sapu - melaka - makan -
wenjun1113 : bojio
jean961114 : @wenjun1113 ask u come you dont want /_\
wenjun1113 : @jean961114 ε“ˆε“ˆε“ˆοΌ
kristenkwung - mong_1014 - _outstagram_ - jynlee123 -
instagram
larometerlajakmurah
#Testimoni Ni buktinya produk ini multipurpose dan sebagai salah satu alternatif untuk mengurangkan sakit. Whatsapp/call/msg: +6011 1294 2150 #larome #lws #easy #mudah #sapu #sapuje #kurus #langsing #beauty #alternatif #setiawangsa #keramat #wangsamaju #setapak #kualalumpur #kl #malaysia #my #readystock #available #bazarpaknil #bazaarpaknil #yatealarome
available - beauty - mudah - larome - kurus - wangsamaju - malaysia - langsing - bazaarpaknil - readystock - setapak - alternatif - testimoni - setiawangsa - lws - bazarpaknil - keramat - kl - yatealarome - sapuje - easy - sapu - kualalumpur - my -
cahaya_keizinanku - tumsandrulis - cik_zuya - tyyaaax_ -
instagram
larometerlajakmurah
#Testimoni Ni buktinya produk ini multipurpose dan sebagai salah satu alternatif untuk mengurangkan sakit. Whatsapp/call/msg: +6011 1294 2150 #larome #lws #easy #mudah #sapu #sapuje #kurus #langsing #beauty #alternatif #setiawangsa #keramat #wangsamaju #setapak #kualalumpur #kl #malaysia #my #readystock #available #bazarpaknil #bazaarpaknil #yatealarome
available - beauty - mudah - larome - kurus - wangsamaju - malaysia - langsing - bazaarpaknil - readystock - setapak - alternatif - testimoni - setiawangsa - lws - bazarpaknil - keramat - kl - yatealarome - sapuje - easy - sapu - kualalumpur - my -
cahaya_keizinanku - a_fazlyiaw -
instagram
larometerlajakmurah
#Testimoni LWS# Hi my loveliest customers dan bakal2 customers😘😘😘 Hv a nice dayπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Ni buktinya produk ini multipurpose dan sebagai salah satu alternatif untuk mengurangkan sakit. My loyal customer nak repeat order? My future customer nak order produk larome? ~hanya sapu untuk kurus~ 🌸Agen larome anda🌸 Whatsapp/call/msg: +60195659258 (yatea) #larome #lws #easy #mudah #sapu #sapuje #kurus #langsing #beauty #alternatif #setiawangsa #keramat #wangsamaju #setapak #kualalumpur #kl #malaysia #my #readystock #available #bazarpaknil #bazaarpaknil #yatealarome
available - beauty - mudah - larome - kurus - wangsamaju - malaysia - langsing - bazaarpaknil - readystock - setapak - alternatif - testimoni - setiawangsa - lws - bazarpaknil - keramat - kl - yatealarome - sapuje - easy - sapu - kualalumpur - my -
feelin.the.flow - oralevato.co - cahaya_keizinanku - fawnxtmalor -
instagram
riyani941
#aka#maen#sapu#bikin#gemess
sapu - aka - maen - bikin - gemess -
rumah_jam - fetri_widiyahhastuti - poshlifebling - riyani941 -
instagram
iikkssaan
Ngene ki mergo suwe ora ketemu xixixi #luweh #luwes #jangkrik #kadal #omah #sapu #kompor #uyah #lombok #moto #saos #kecap #esteh #endok #miayam
endok - saos - moto - luwes - kadal - esteh - miayam - kecap - kompor - uyah - luweh - sapu - lombok - omah - jangkrik -
rezaarecon - marlybugotti - givanikinten - presidentblazing -
instagram
desiriani17
Andai yg kumpulnya 1 pleton pasti lebih seru #bukber #sapas #kedai #sapu #lidi
sapu - kedai - lidi - sapas - bukber -
pratamayugo : Dimana kedai sapu lidi des?
annisaapriani12.aa - ayu_nurcahyanti - twinafathwina - sarahnuraga -
instagram
gathisbeauty
#customer guna #egfserum #vitc #roseship nk try #botox #serum lakk..#powerr 3 katanyaa..Ramai #cust #suke #ordee 3 #products sekaligus coz tripleee #meletop pd #wajah #dalaman & #luaran oullsss #sapu naaa #hebat !!!
cust - hebat - luaran - wajah - meletop - vitc - botox - serum - customer - egfserum - dalaman - roseship - ordee - suke - products - sapu - powerr -
budak_tenun - adukh.santai -
instagram
ali__bakir
Peralatan yang sungguh membantu kinerja πŸ˜ŠπŸ˜† #alirsyad #mahad #pondokpunya #tools #hamam #kamarmandi #bahrain2 #kenangan #kenanganterindah #neverforgotten #3im #masaakhir #catatanakhirsekolah #ourstyle #24family #somethingwillneverend #sapu #batako #ember #kursi #grendel
somethingwillneverend - pondokpunya - kursi - ember - neverforgotten - hamam - kamarmandi - grendel - sapu - ourstyle - catatanakhirsekolah - tools - 24family - masaakhir - kenanganterindah - mahad - bahrain2 - batako - kenangan - alirsyad - 3im -
toko_fashion_terpercaya : Great!
onlinestore_fashion : Good shot!
ali__bakir : Oke
yahyanauval : Kir, itu dua komentar diatas sok paham ya!
ali__bakir : Hahaa
onlinestore_fashion - toko_sepatu_terpercaya - fashion_online_terbaik - toko_fashion_terpercaya -
instagram
losyenkurussejuk_ajaib
#LotionKurusSejukajaib "Haritu #mak saya jatuh #toilet dan #lengan dia #sakit sangat saya cuba #sapu pada #lengan #mak, #malam tu #mak #tidurnyenyak sampai tak sedar nak #bersahur Lps bgn #Mak tak rasa #sakit langsung dan boleh #angkattangan tak macam sebelum ni. . So #lotion bukan untuk #slim tapi dah tunjuk kan #result kt #mak saya"- Dee ja Pengguna #LotionKurusSejuk #SecretCorrea . Wah ini yg kami terima dari #perkongsian salah seorang #pengguna. #Lotion bukan hanya untuk #kurus tetapi membantu #ibu #tangan yang #terseliuh selama ni. . Syabas dr kami.πŸ‘ Ingin rasa #keajaiban #lotion ini WhatApps/Telegram πŸ“²60126154196
toilet - lengan - perkongsian - lotionkurussejukajaib - tangan - tidurnyenyak - slim - pengguna - sakit - result - malam - mak - lotion - bersahur - terseliuh - lotionkurussejuk - angkattangan - kurus - keajaiban - secretcorrea - sapu - ibu -
zunaidah777 : Price
losyenkurussejuk_ajaib : salam sis @zunaidah777 tlg wassap sy yer sisπŸ™‹πŸ™‹
_sitirahmat - aini.subani - haliqa.co - ayie_jokerz -
instagram
naidabrkanic
#sapu #patkicahehe
sapu - patkicahehe - ignor -
mesicbelma : Sta mi saljes puse, maloprije se vidjele cc
nejlahuskic : Kakve su to prnje na tebi
naidabrkanic : Pozelim te u sekundii... @mesicbelma
naidabrkanic : Neka bezveze haljina, nasla je hHahaha @nejlahuskic
nejlahuskic : Je li ko i elvira što nalazi hahahahahahaha #fuj
naidabrkanic : Hahahahahahaha ma neee... #ignor @nejlahuskic
dogukanxz - kapo.e - almasalic - mesicbelma -
instagram
hardcustomcase
Hard Case iPhone 5/5S Full Body Print SPECIALIZED CUSTOMIZABLE SMARTPHONE CASE Pusat pembuatan dan penjualan aneka cover hard case dan soft rubber side case custom apple, asus, blackberry, htc, dan samsung. Bisa pasang gambar apa aja , foto , gambar design sendiri , gambar favorite kamu dll. Proses cepat gak pakai sistem po 1-2 hari jadi / siap kirim. Spesifikasi 2D/3D Style Case: Kuat , ringan dan fleksibel terbuat dari material Plastik policarbonate. Casing ini menutupi bagian belakang smartphone anda. Dirancang untuk tetap dapat mengakses semua port dan function. Diprint dengan teknologi thermal printing. Gambar di cetak full body Case ( belakang - samping kanan dan kiri ). Gambar yang di hasilkan di jamin awet dan tidak akan terkelupas. Mudah di pasang dan dikeluarkan - Snap on Snap off. Available Product: *Apple: iPhone 3-4/4S-5/5S/5C-6/6+, iPad 2/3/4-5(Air), iPad Mini-iPad Mini 2(Air), iPod Touch 4-5 *Samsung: Galaxy S2-3-4-5-6/6 Edge, Galaxy S3-4-5 Mini, Galaxy Note 1-2-3-4, Galaxy Grand i9082, Galaxy Nexus i9250, Tab 2 P3100 *Blackberry: Dakota, Z10, Q10 *HTC: One X, M7, M8 *Asus Google Nexus 7 1St Generation *TPU Hybrid Soft Rubber Side Case: iPhone 4/4S-5/5S/5C-6/6+, Samsung Galaxy S4-5 Contact Us: SANTOSO AJIYASA Lokasi: Perum Guru Blok C7 No.8 Duren Jaya, Kota Bekasi. SMS/Whatsapp: 081331949191 Pin BBM 1: 7f87c8f0 Pin BBM 2: 548f444e Line: hardcustomcase Instagram: @hardcustomcase for update Luar kota bisa kirim via JNE #hardcustomcase #sapi #sapa #sapporo #sapphire #saputangan #sapu #saputara #sapin #sapio #sapitos #sapotlokal #sapori #sapore #sapanca #sastra #saskia #sassy #sasuke #sasusaku #sasebo #sasusaku #sasi #sasirangan #sasori #saso
sasirangan - sapin - sapio - sapitos - sasori - sasuke - saputangan - hardcustomcase - saso - sapore - sapanca - sassy - sapporo - sasusaku - sapi - sapa - sastra - saskia - sasebo - sapotlokal - sapphire - saputara - sapu - sapori - sasi -
tomas222002 - thelifelogics - artby9 - amanda.johansen.s -
instagram
lukmansyahid
#LatePost #BukaBersama #Reuni #Sapu'14 #PantaiLabuhanJukung #PesisirBarat #Lampung #vcom #GroupLama #Vcos
lampung - pesisirbarat - pantailabuhanjukung - latepost - vcom - bukabersama - reuni - vcos - grouplama - sapu -
pipit_pw - happyrosa.swartz - rifdah.rohadatul27 - dwi_irmadani -
instagram
pandahuhuy
Taukah anda?? Hepatitis A merupakan penyakit yang paling umum terjadi jika Anda menggunakan toilet yang kotor. Gejala awal dari penyakit ini adalah demam, mual, dan kram perut. Virus Hepatitis A biasanya ditularkan dari kotoran orang yang terinfeksi. #sapubersih #sapu #sapubersih #bandung #bandungjawara #indonesia @sapubersih2015 #maidservices #maid #wc #toilet #home #rumah #cleaning
toilet - bandungjawara - wc - rumah - indonesia - bandung - maid - cleaning - sapubersih - home - sapu - maidservices -
bladder_control - noeyjeje - fauzanmuda - xkathy.jones -
instagram
ulfahasanh_
#sapu#habedepuput 😘😘😘
sapu - habedepuput -
ulfahasanh_ : @elysabethputri
ulfahasanh_ : Happy born day cantik, wish you all the best πŸŽπŸ‘―πŸŽ†πŸŽ‡πŸ˜˜πŸŽ‰β€πŸ’‹ tambahcantik,tambahpintar,tambah baik, tambah rajin, disyang2 sama org2,panjang umur,sehat selalu
elysabethputri : Muacihhh,Aminnn, btw itu aibb
ulfahasanh_ : Hahaha yang sabar
yudhapratama02 - dnamld - rnnlna - rhmwt31 -
instagram
sapumal_sandaruwan
#sapu #simple_person #simple_life #beard_boy #natural #waterfall
waterfall - natural - sapu - simple_person - simple_life - beard_boy -
gabomarin1973 - jimenabayonaok - itzme_nirmal - sachin_vithanage -
instagram
ctemiholarome
Lebaran nan tiba..nk share rahsia amalan akk..akak amal air detox dn #serumajaib ni...best sgt ..kesan cepat loss weight n inci kat perut..pinggul n peha dgn cepat.. MEMBENTUK BODYFIGURE..BENTUK BADAN IDAMAN.. #sapu sapu..membakar lemak 24 j dn terslim!!dn yg paling best akak bleh pakai bukan aje jeans lama tp bleh pakai mini kurung shaping bagai now!!
sapu - cmd - serumajaib -
ctemiholarome : Promo raya..akak nk kasi free..1btl 65 ml..with tips rahsia air detox #cmd akak..bukan sk dpt tips..slim..kempis tp dpt free 1 btl #cmd..produk amalan air detox akk..Wow!!worth..jimat rm100 tu. Wasup akk lelaju terhad utk 1 lucky winner jer 01119440191 ct
instagram
editadem
#sapu
sapu -
alenaa420 - nikolacerjanec - borna.mihalic - karlo.46 -
instagram
gathisbeauty
#venesy #nexgen #prowhite #hotselling #hotproduct #stock masyuk lg #produkterbaik #laku #laris coz #customer #suke tpaksa tambah lg #box #venisy nie utk #rayeee .. Ni diaaa #feedback pun masyukkk cam best jer,kn?? Maiii pm akk laju2 mcm #produk lajuuu #cust #sapu pilihan ramai oullsss
box - feedback - rayeee - laris - venisy - nexgen - venesy - sapu - cust - customer - suke - produkterbaik - prowhite - produk - hotselling - hotproduct - laku - stock -
girlrosemarie - adukh.santai -
instagram
larome_hanya_sapu_untuk_kurus
#Testimoni LWS# Hi my loveliest customers dan bakal2 customers😘😘😘 Hv a nice dayπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Ni buktinya produk ini multipurpose dan sebagai salah satu alternatif untuk mengurangkan sakit. My loyal customer nak repeat order? My future customer nak order produk larome? ~hanya sapu untuk kurus~ 🌸Agen larome anda🌸 Whatsapp/call/msg: +60195659258 (yatea) #larome #lws #easy #mudah #sapu #sapuje #kurus #langsing #beauty #alternatif #setiawangsa #keramat #wangsamaju #setapak #kualalumpur #kl #malaysia #my #readystock #available #bazarpaknil #bazaarpaknil #yatealarome
available - beauty - mudah - larome - kurus - wangsamaju - malaysia - langsing - bazaarpaknil - readystock - setapak - alternatif - testimoni - setiawangsa - lws - bazarpaknil - keramat - kl - yatealarome - sapuje - easy - sapu - kualalumpur - my -
simplyk.co - dyea_azza - fabulous_fidzrin - abimhassan89 -
instagram
cata_asitalcual
penicilina directa en el cacheteπŸ’‰πŸ˜·#deperro#sapu#instachile#instasantiago#tikitaka
deperro - sapu - instachile - tikitaka - instasantiago -
barbara_aliagaminaj : Nanai cuantos millones tiene en el culito mi huron!
antonellanayleen - damianctmxd - __imflawless____ - champagne_camila -
instagram
larome_hanya_sapu_untuk_kurus
Hi my loveliest customers dan bakal2 customers😘😘😘 Hv a nice dayπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Raya dah dekat niπŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ Jenuh fikirkan masalah:- Perut buncit😱😱😱😱😱😱😱 Baju dah mulai ketat???? πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“ Jangan risau πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Kami ada penyelesaiannyaπŸ‘πŸ‘πŸ‘ Larome Slimming Serum✌✌✌✌✌ My loyal customer nak repeat order? My future customer nak order produk larome? ~hanya sapu untuk kurus~ 🌸Agen larome anda🌸 Whatsapp/call/msg: +60195659258 (yatea) #sayajual #serum #apple #stemcell #slim #slimming #slimmingserum #larome #easy #mudah #sapu #sapuje #kurus #langsing #beauty #alternatif #setiawangsa #keramat #wangsamaju #setapak #kualalumpur #kl #malaysia #my #readystock #available #bazarpaknil #bazaarpaknil #yatealarome
available - kurus - apple - beauty - mudah - larome - slim - wangsamaju - slimming - malaysia - bazarpaknil - langsing - bazaarpaknil - serum - sayajual - readystock - setapak - alternatif - setiawangsa - stemcell - keramat - kl - yatealarome - sapuje - easy - sapu - kualalumpur - my - slimmingserum -
boost_sale_ig_my5 : gorges nye naik sale 😎
bagindacouture : Love your work :)
larome_hanya_sapu_untuk_kurus : @bagindacouture tq😊
malaysiamx3supplement : Love this work ;)
larome_hanya_sapu_untuk_kurus : @malaysiamx3supplement πŸ˜‰
bentuk_badan_idaman - chumetpowergold - redcode.enterprise - boost_sale_ig_malaysia -
instagram
bayurevenge
Hanya Bermodalkan#sapu lidi#tali dan plasti broo#my inspirasi
sapu - tali - my -
maitriparamita - dwigitacahyani_ - eviyanti620 - bw_wahyudi -
instagram
omjoekids
LITTLE HELPER TROLLEY BESAR Price : Rp. 235.000 (excl.ongkir) Description : Yuuk Bunda, ajari si kecil cinta kebersihan dengan cleaning set ini tdd kain pel bertangkai, sapu, serok, ember pel, sikat, dll (spt terlihat di gambar). Peralatan dapat diletakkan di trolley dan dapat di bawa2. Ukuran trolley 32x32x51,5cm. Tidak menggunakan batre. Volumetrik 5 kilo. ORDER : PIN BB : 27C0E292 SMS / WHATSAPP : 085710333696 #cleaningset #kebersihan #sapu #kainpel #ember #sikat #mainananakmurah #mainanmusik #mainananakonline #mainananakperempuan #mainananak #mainananakindonesia #mainanedukatif #mainananaktangerang #mainananakimport #jualmainananak #kadoanak #kadoanakperempuan #kadoulangtahun #omjoeshop #omjoekids #jopotato #onlinesop #tangerang #onlineshoptangerang
sikat - kebersihan - omjoeshop - mainanmusik - omjoekids - kadoulangtahun - mainanedukatif - kainpel - onlinesop - mainananak - mainananakperempuan - mainananakindonesia - onlineshoptangerang - jopotato - mainananakimport - mainananakonline - cleaningset - tangerang - jualmainananak - mainananakmurah - kadoanak - ember - mainananaktangerang - sapu - kadoanakperempuan -
virabiantara - annisahuangg - bates_mary -
instagram
Iconosquare feedback