mseptania49
#sampah #foto #tugas
tugas - sampah - foto -
evangelinekei - _dicasdediva -
instagram
sakinahamer
raya.lagi lagi raya. cuti 6 hari,manfaatkan. ;) #raya2014 #gambaqmakinbersepah. #sampah.
raya2014 - gambaqmakinbersepah - sampah -
miss_syuhadah - angahizzuwan - desmondmiless - ctnur_atiqah -
instagram
tyulfiana
Spam wuehehhe #sampah #video 💩💩
sampah - video -
saskiaan - kharismamntr - f22_juan - firzaoctavian -
instagram
fxrealita
Bogor#stasiun#keadaan#Indonesia#piknik#liburan#sampah#antri#menyedihkan#likeforlike#instadaily
keadaan - piknik - menyedihkan - stasiun - indonesia - antri - likeforlike - liburan - sampah - instadaily -
glendakhkp - angilangvi - ty_laah - sketsajelek -
instagram
shifafaustina
Mama #pantaipadang #sampah
pantaipadang - sampah -
instagram
mprayuda
#Sampah
sampah -
nurul_ariika - safaryani24 - nuriaulfa - rininbbn -
instagram
laksanasurga
Awan siang hari di perairan laut lepas. #sampah
sampah -
instagram
graceivana16
Kotak bersejarah yg isinya "benda2 bersejarah".. #eaaa #waktunya#pindah#tempat#sampah
sampah - eaaa - pindah - waktunya - tempat -
graceivana16 - agusindrawijaya - arsynuel - andy_anugerah -
instagram
iwank_chotimi
Sebagian kecil lahan hijau yg jd tempat sampah!! *pasca nonton acara KompasTv #Sampah #Jakarta #SaatLebaran :(
jakarta - sampah - saatlebaran -
oncemilanisti : Wank....minal aidin wsl
oncemilanisti : Minal aidin wal faizin yah wank.....mohon maaf lahir bathin.
instagram
nabilifwat
Fc Barcelona vs Real madridb cf #tiki #taka #tactic #feelmystyle #realmadrid #sampah! #buu
tiki - feelmystyle - tactic - realmadrid - taka - sampah - buu -
tehkopimilo - shafiqamarzukii - risyahanis - syafeq_irzwan -
instagram
ritamustikasari
Setelah pesta selesai #mudik2014 #sampah
sampah - mudik2014 -
irmasutisna - mischamryn - laura_orchid -
instagram
ryanacol
lapangan koran #bukittinggi #sampah #oppo #oppoindonesia #find7 #koran #lapangankantin #kodim
kodim - oppoindonesia - bukittinggi - koran - find7 - lapangankantin - sampah - oppo -
rhiya_nee : Banyaknyaàaa
ryanacol : kumpulinlah kak .. wkwkwkwkwk @rhiya_nee
naomisela - sheiz226 - arifahputriefel - jakadewaa -
instagram
margaretha_yola
#sampah #daun #pojokan #nature
sampah - pojokan - daun - nature -
margaretha_yola - turboenot - vikaradr - johanes_krisnandy -
instagram
senaraiscammer
MUDAH.MY Tempat famous scammer menipu, pastu tempat famous buyer menjadi bebal sbb percaya semua yang di kata penipu nok harom tu. Puihh. Kami harap Hari Raya Aidilfitri buat semua rakyat Malaysia menjadi bijak. Tinggalkan zaman Jahiliah dan maju ke depan. Kadang2 kami nk bantu pun rasa segan bila baca kes2 korang. (bukan nak sindir, tapi kebenaran) Kalau setakat edit IC, edit alamat rumah, edit kad kerja, tok abah kami pun boleh buat. Jangan percaya "things that are too good to be true". TAK WUJUD LANGSUNG. Guna kepala otak yg berjambul tu and Imagine kalau korang ada duit lebih utk buat biz, ada ke korang nak meniaga utk rugi buat stock clearance atau jual utk bantu org suka-suka? Mana letak akal fikiran korang? Tolong REPOST! Mencegah lebih baik dari nak btau yg ditipu tu bebal gila dan yg menipu tu jahat nok harom anak iblis. Sila visit www.senaraiscammer.com untuk check list nama-nama penipu yang cemerlang gemilang di Malaysia. UP TO DATE!! Untuk sampaikan kepada kami dengan segala jenis scammer dan penipu di Malaysia sila email kepada:- senaraiscammer@gmail.com report@senaraiscammer.com Jangan malu-malu untuk report kerana anda telah ditipu. Ia boleh membuatkan lebih ramai lagi ditipu scammer. Marilah bantu-membantu dalam membasmi sampah masyarakat seperti mereka ini. Tolong REPOST!! #kamiantiscammer #scammermalaysia #penipu #penipumalaysia #duitharam #janjimanis #mulutmanis #syaitan #dajal #iblis #malaysianscammer #scammers #senaraiscammer #penjualpenipu #pembelipenipu #binatang #gadget #sayajual #sayamenjual #gadgetmurah #sampah #sampahmasyarakat #anjingkurap #antiscammer #sayajualmurah #scammer #malaysia
penipumalaysia - kamiantiscammer - scammermalaysia - penjualpenipu - scammers - senaraiscammer - gadget - binatang - sayajual - antiscammer - malaysia - scammer - syaitan - malaysianscammer - duitharam - iblis - mulutmanis - sayajualmurah - sampahmasyarakat - pembelipenipu - anjingkurap - penipu - gadgetmurah - sampah - dajal - janjimanis - sayamenjual -
fashiondoozy : Betul betul betul. Kami offer COD di office kami tp xde sape nak, yg menipu tu gak diorang support. Harga murah tapi barang tu sampai Abad ke 100 tak sampai. Haihh. Manusiaaa manusiaaa. @senaraiscammer
fykafedora : Abg i pernah nk beli iphone 5s kt sini sbb murah rm1.5k je. I ckp tk logik kalau new set harga mcmtu, second pon tk dpt punya. Kalau iphone 5 2nd ye i percaya, nasib baik i bgtau dia kalau tk mesti dia dh beli punya fuhh
aizura909 : Setiap kali i post ad kat mudah,mesti scammer akan email. Mudah ni dh kena hack dgn scammer ke. Sampai ad x approve lagi pun scammer dah email. Latest scammer name michelle williams (miche-will003@outlook.com). Dia nak beli chanel i konon2 nak kasi anak dia tp alamat kat nigeria.Name: Akinsanmi Akinbolusire Address:no 24 harmony street agodi gra , State: Ibadan City: Oyo Zip-code: 23402, Country:Nigeria, tel: 2349033782644
bellaeau - lordzara - are_zlin - babywhitezxhijab7 -
instagram
anastasiaj02
#Sampah kertas#Sidoarjo
sampah - sidoarjo -
anastasiaj02 - ivanm0617 - rosadevina - annettenaomi22 -
instagram
yudaaried
Pasca sholat ied.. kayanya didaerah manapun sama.. pasti kejadian kaya gini. #sampah #koran #mesjid #idulfitri #InstaMagAndroid
koran - mesjid - sampah - idulfitri - instamagandroid -
juliharitz - syariseviaedris - clarasudarman - gufabp -
instagram
edhipriya
#sampah bekas sholat ied#kbiasaan buruk#menyebalkan
kbiasaan - sampah - menyebalkan -
airvan_john -
instagram
agnpramananeldon
Seandainya bersihnya hati hari ini bisa sejalan dengan bersihnya lapangan hijau ini 😳 #lebaran #iedmubarak #lenovo #lenovovibex #hariraya #koran #kurang #bersih #rubbish #sampah
hariraya - lenovovibex - kurang - iedmubarak - koran - bersih - rubbish - sampah - lenovo - lebaran -
bennypoetra - ca_chiaki - faridzawg -
instagram
sanditatto
masalah klise, sampah sesudah sholat ied. biasa. #sampah #lagilagisampah #disinisampahdisanasampah #dimanamanakuliatsampah #selfservis #bukancoli #bukanonani #inisampah #revolusimentalkatanya #tapiboong #alunalunutara #yogyakartabiasaenggakistimewa #gapaketelor
selfservis - gapaketelor - lagilagisampah - bukanonani - bukancoli - inisampah - alunalunutara - tapiboong - yogyakartabiasaenggakistimewa - revolusimentalkatanya - dimanamanakuliatsampah - disinisampahdisanasampah - sampah -
rizalkurniawan12 - kartikaeksi - dheyvshmm - trash_decade -
instagram
garry_cantona
Among the Celebrate, there is always lots of trash..ironic.. Bukankah kebersihan sebagian dari iman ? #iedmubarak #idulfitri #sampahkertas #koran #sampah #ironic #unique
koran - sampahkertas - idulfitri - ironic - sampah - unique - iedmubarak -
wahyusetyadi - mentariiratnem - doenas - dhoniwicaksono -
instagram
wahyumarliany
Menggila untuk sesaat #takbiran #imogiri #costum #dress_koran #glasses #recycle #sampah #gogreen #just_properti
dress_koran - just_properti - takbiran - gogreen - imogiri - recycle - sampah - costum - glasses -
wahyumarliany - almira_miul - anggraeniastuti - nuzulmn -
instagram
dennywithy
Wadah ratik ratik lol #ratik #banjar #sampah #vscocam
ratik - sampah - vscocam - banjar -
aguynamedadrianc - beatrixskolastika - mrsuben - linacwa -
instagram
farinabadli
Salah satu gelagat manusia2 yg x tau membezakan kawasan pembuangan sampah atau pun tepi rumah orang.. tau lah esok nak raya semua orang nak bersihkan rumah. #sampah #bodoh
sampah - bodoh - bkx3818 -
fida287 : Zoom plate number skit
farinabadli : Plat no : #BKX3818 😡
farinabadli : @fida287
asnizar : 😤😤😤😤😤
nieza_dean : Rumah dia xda tong sampah kot.. ngok tul..
hmi3012 - nieza_dean - mohdfairuzbahrain - siouxarjomari -
instagram
abreddo
Hasil mampet dan meler semaleman.. Wkwkwk.. #gapenting #abaikan #sampah
abaikan - sampah - gapenting -
cyrrilusobi : ngapain lu pret pake tissu banyak banget ? wah curiga saya ...
abreddo : Lg pilek @cyrrilusobi hahahaha
cyrrilusobi : itu karna lu bertindak sewenang-wenang pret .. hhahahahaa
omgembulll : Pilek campur apa tuh @abreddo
gabbywidi - mariandaru -
instagram
oviiiee
seandainya aku astronot, bakal kuambilin bulan buat kado ulang tahun km.. Hahahaa #sampah Anyway, happy birthday bu tria.. Sorry cuy telat ngucapin :'D
sampah -
tryyy : What a lovely.... :*
fi_fitriah - otakardus - tryyy - jeeekiii -
instagram
bukantantrikotak
Pepohonan kelapa dan #sampah di Monas
sampah -
riizzkiia -
instagram
tuyuk_firdaushusain
Siapa yg keliru sebenarnya? Penulis atau pelaku? #sampah #masyarakat #fikir #otak #cerdik #malaysia
malaysia - fikir - otak - masyarakat - cerdik - sampah -
melati123 - eilamidori - orkedhln -
instagram
teresaponomban
#gift #sampah #dmpteddy thankyouu ♥
sampah - gift - dmpteddy -
dianatheressa -
instagram
nathaniania
Cewecewe jagoan. Cewecewe macho hanya di #XIH #sampah #kangen #bget! Edisi 2013-2014 Smak2 BPK
xih - sampah - bget - kangen -
_vallencia : Kyaaaaaaa kita br2 = semua lelaki di kelas hahahaha love you niaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
yunesriany - stefinajayakayesi - audreyan_ - andeswilliwijaya -
instagram
senaraiscammer
Selamat hari rayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Sila visit www.senaraiscammer.com untuk check list nama-nama penipu yang cemerlang gemilang di Malaysia. UP TO DATE!! Untuk sampaikan kepada kami dengan segala jenis scammer dan penipu di Malaysia sila email kepada:- senaraiscammer@gmail.com report@senaraiscammer.com Jangan malu-malu untuk report kerana anda telah ditipu. Ia boleh membuatkan lebih ramai lagi ditipu scammer. Marilah bantu-membantu dalam membasmi sampah masyarakat seperti mereka ini. Tolong REPOST!! #kamiantiscammer #scammermalaysia #penipu #penipumalaysia #duitharam #janjimanis #mulutmanis #syaitan #dajal #iblis #malaysianscammer #scammers #senaraiscammer #penjualpenipu #pembelipenipu #binatang #gadget #sayajual #sayamenjual #gadgetmurah #sampah #sampahmasyarakat #anjingkurap #antiscammer #sayajualmurah #scammer #malaysia
penipumalaysia - kamiantiscammer - scammermalaysia - penjualpenipu - scammers - senaraiscammer - gadget - binatang - sayajual - antiscammer - malaysia - scammer - syaitan - malaysianscammer - duitharam - iblis - mulutmanis - sayajualmurah - sampahmasyarakat - pembelipenipu - anjingkurap - penipu - gadgetmurah - sampah - dajal - janjimanis - sayamenjual -
batrisyiaamir : Check your email
aidafarisha - kapten_shafiq - 3zuwan - harissyafiq -
instagram
tistamarbun
Terlalu mainstream sekarang ngepost foto makanan enak. Saya pengen beda. #sampah #makanan #bukan #penyakit #sosial
sampah - makanan - penyakit - bukan - sosial -
marbellabraja : Hahah abanggg
tistamarbun : Pengen nampil beda bel :p
opiims - semoetketjil - helenahotmonica -
instagram
ari_redknapp
Sore hari tukad badung #tukad #sampah #pura #tanahkilap #taman #pancing #denpasar
tukad - pancing - denpasar - taman - tanahkilap - sampah - pura -
saduputra -
instagram
ichasaleh2
#buang #sampah 三ヾ(ヽ*ω*)┌┛★ドゴッ! Nyhahahaha.... *ketawajahat
buang - sampah -
instagram
Iconosquare feedback