dickymensen
Sumber kehidupan yang sekarang adalah tumpukan sampah !! #bad #sungai #tercemar #sampah #sicknes #human #wtfwthmthfckr
sungai - bad - sicknes - human - wtfwthmthfckr - tercemar - sampah -
instagram
onlinegadgetstore_
By @senaraiscammer "Sila visit www.senaraiscammer.com untuk check list nama-nama penipu yang cemerlang gemilang di Malaysia. UP TO DATE!! Untuk sampaikan kepada kami dengan segala jenis scammer dan penipu di Malaysia sila email kepada:- senaraiscammer@gmail.com report@senaraiscammer.com Jangan malu-malu untuk report kerana anda telah ditipu. Ia boleh membuatkan lebih ramai lagi ditipu scammer. Marilah bantu-membantu dalam membasmi sampah masyarakat seperti mereka ini. Tolong REPOST!! #kamiantiscammer #scammermalaysia #penipu #penipumalaysia #duitharam #janjimanis #mulutmanis #syaitan #dajal #iblis #malaysianscammer #scammers #senaraiscammer #penjualpenipu #pembelipenipu #bodoh #gadget #sayajual #sayamenjual #gadgetmurah #sampah #sampahmasyarakat #anjingkurap #antiscammer #sayajualmurah #scammer #malaysia" via @PhotoRepost_app
penipumalaysia - kamiantiscammer - scammermalaysia - penjualpenipu - scammers - senaraiscammer - gadget - sayajualmurah - sayajual - antiscammer - malaysia - scammer - syaitan - bodoh - duitharam - malaysianscammer - iblis - mulutmanis - penipu - sampahmasyarakat - pembelipenipu - anjingkurap - gadgetmurah - sampah - dajal - janjimanis - sayamenjual -
hafiz_3310 - ikhmal_darwisy - fififirdausfuyoo - krazerhafiz -
instagram
onlinegadgetstore_
Berapa kali dah orang bagitau dan ingatkan jangan melulu cepat sangat percaya dengan harga murah tak masuk akal. Siapa dia yang percaya sangat iphone 32gb for rm900 only tu pergi la beli nanti tak dapat barang baru padan muka. Dasar melayu senang sangat nak kena tipu. By @senaraiscammer "Kagum kagum, ramai yang masih percaya citer fantasy bulan bintang ni. Nk tgu la brp byk report masuk kat balai nnt. Kitorang dah siap2 kan pop corn ni. Macam movieee!! Sila visit www.senaraiscammer.com untuk check list nama-nama penipu yang cemerlang gemilang di Malaysia. UP TO DATE!! Untuk sampaikan kepada kami dengan segala jenis scammer dan penipu di Malaysia sila email kepada:- senaraiscammer@gmail.com report@senaraiscammer.com Jangan malu-malu untuk report kerana anda telah ditipu. Ia boleh membuatkan lebih ramai lagi ditipu scammer. Marilah bantu-membantu dalam membasmi sampah masyarakat seperti mereka ini. Tolong REPOST!! #kamiantiscammer #scammermalaysia #penipu #penipumalaysia #duitharam #janjimanis #mulutmanis #syaitan #dajal #iblis #malaysianscammer #scammers #senaraiscammer #penjualpenipu #pembelipenipu #bodoh #gadget #sayajual #sayamenjual #gadgetmurah #sampah #sampahmasyarakat #anjingkurap #antiscammer #sayajualmurah #scammer #malaysia" via @PhotoRepost_app
penipumalaysia - kamiantiscammer - scammermalaysia - penjualpenipu - scammers - senaraiscammer - gadget - sayajualmurah - sayajual - antiscammer - malaysia - scammer - syaitan - bodoh - duitharam - malaysianscammer - iblis - mulutmanis - penipu - sampahmasyarakat - pembelipenipu - anjingkurap - gadgetmurah - sampah - dajal - janjimanis - sayamenjual -
afyxjyha26 - ahmd_najmi - fififirdausfuyoo - lylaidris -
instagram
syafiqrasli_shop
Rakyat Malaysia mmg trkenal dgn sifat pemurahnya. Mana x nya, stkt murah seratus dua, mana nak layan. Kalu henpon 50% off, hamik kau, meremang bulu dada, trjojol mata terus nak beli. Pastu merengek kt mak kene tipu. Aku jugak syok nengok sinetron yg xkunjung sudah ni :D By @senaraiscammer "Kagum kagum, ramai yang masih percaya citer fantasy bulan bintang ni. Nk tgu la brp byk report masuk kat balai nnt. Kitorang dah siap2 kan pop corn ni. Macam movieee!! Sila visit www.senaraiscammer.com untuk check list nama-nama penipu yang cemerlang gemilang di Malaysia. UP TO DATE!! Untuk sampaikan kepada kami dengan segala jenis scammer dan penipu di Malaysia sila email kepada:- senaraiscammer@gmail.com report@senaraiscammer.com Jangan malu-malu untuk report kerana anda telah ditipu. Ia boleh membuatkan lebih ramai lagi ditipu scammer. Marilah bantu-membantu dalam membasmi sampah masyarakat seperti mereka ini. Tolong REPOST!! #kamiantiscammer #scammermalaysia #penipu #penipumalaysia #duitharam #janjimanis #mulutmanis #syaitan #dajal #iblis #malaysianscammer #scammers #senaraiscammer #penjualpenipu #pembelipenipu #bodoh #gadget #sayajual #sayamenjual #gadgetmurah #sampah #sampahmasyarakat #anjingkurap #antiscammer #sayajualmurah #scammer #malaysia" via @PhotoRepost_app
penipumalaysia - kamiantiscammer - scammermalaysia - penjualpenipu - scammers - senaraiscammer - gadget - sayajualmurah - sayajual - antiscammer - malaysia - scammer - syaitan - bodoh - duitharam - malaysianscammer - iblis - mulutmanis - penipu - sampahmasyarakat - pembelipenipu - anjingkurap - gadgetmurah - sampah - dajal - janjimanis - sayamenjual -
cosmos_92 - fieka_eyka - anas.amirul007 - intansarah24 -
instagram
ezharmohd
Silence is better than bullshit.
macibai - loveu - fans - roomate - dolly - shemale - sampah - teloq -
fadhli507 : #nazimothman #maskulin
ezharmohd : @fadhli507 hashtag #macibai #sampah #loveu #roomate #teloq
nazirulnizam : Tergoda syall #nazimotmanfanclub
ezharmohd : @nazirulnizam. yall la. Gay ke apa. #shemale #dolly #fans
fadhli507 : Hahaha #izharmohdfc #theizharmovement
nazirulnizam : #izharensem # izharcomel #izharmacho #izharkacak #izharmihdfc
nazirulnizam - noraziahyanto - dekdah_lanun - shafiq_rashid -
instagram
senaraiscammer
Kagum kagum, ramai yang masih percaya citer fantasy bulan bintang ni. Nk tgu la brp byk report masuk kat balai nnt. Kitorang dah siap2 kan pop corn ni. Macam movieee!! Sila visit www.senaraiscammer.com untuk check list nama-nama penipu yang cemerlang gemilang di Malaysia. UP TO DATE!! Untuk sampaikan kepada kami dengan segala jenis scammer dan penipu di Malaysia sila email kepada:- senaraiscammer@gmail.com report@senaraiscammer.com Jangan malu-malu untuk report kerana anda telah ditipu. Ia boleh membuatkan lebih ramai lagi ditipu scammer. Marilah bantu-membantu dalam membasmi sampah masyarakat seperti mereka ini. Tolong REPOST!! #kamiantiscammer #scammermalaysia #penipu #penipumalaysia #duitharam #janjimanis #mulutmanis #syaitan #dajal #iblis #malaysianscammer #scammers #senaraiscammer #penjualpenipu #pembelipenipu #bodoh #gadget #sayajual #sayamenjual #gadgetmurah #sampah #sampahmasyarakat #anjingkurap #antiscammer #sayajualmurah #scammer #malaysia
penipumalaysia - kamiantiscammer - scammermalaysia - penjualpenipu - scammers - senaraiscammer - gadget - sayajualmurah - sayajual - antiscammer - malaysia - scammer - syaitan - bodoh - duitharam - malaysianscammer - iblis - mulutmanis - penipu - sampahmasyarakat - pembelipenipu - anjingkurap - gadgetmurah - sampah - dajal - janjimanis - sayamenjual -
senaraiscammer : @onlineshopiymaa__ kalau awak nak mengamuk, kami ada di menara lama di dalam bukit aman. Department JSJ. Awak boleh dtg jmpa, kami nk tgk awak juga macam mana orgnya. Kalau betul boleh cod, then bwk smua stock awak. Kita tengok camne, btul ori ke. Jgn sembang bikin bimbang. Betul boleh NEGO? Sy bg cash on the spot :) RM900 pun boleh je.
syafiqrasli_shop : Trjawab sudah :D
fifikaka95 : 1whp ni smua nipuuu
senaraiscammer : @onlineshopiymaa__ kenapa delete semua gambar HP? Aik, baru melalui online dah serabut ke? Meh la jmpa abg-abg dulu kat sini. Kitorang x gi mana, hari2 kat sini je ;-)
qehceitaf : Ngeh3. ☺☺☺
nadrojria : Kwang kwang kwang
oursoulmate : Hahhahahahhahahaha mcm taik
nadddean : Serious? I nk cod drpd last two weeks but dia cakap dia dekat penang and balik shah alam tk thu bila. Tk tahu la dia bagi alasan ape lepas ni. Thanks siapa yg tag I psl ni.
wawamelur - _thehaggleplace_ - kieyra_kat - cikmarhaini_67 -
instagram
aizzyusof
Mengemas kete #messy #kemas #sampah #boring
messy - kemas - sampah - boring -
momoshxd - raracrackie - ieekaaa - anasz_ -
instagram
samir_ssx
Jom Lupus Sampah #worldwidelandfills #sampah #pollution #civilengineering
civilengineering - sampah - worldwidelandfills - pollution -
samhanny : alaaa mate akuuuuu
zulfiqarhadi - intan_tomato - samhanny - puterinuramalia -
instagram
sanshake
Semakin sedih kalo gini... Kotak sampah di sampingnya padahal cuma jarak lebih kurang 3 m #gazeboTHP #sampah #KAMPUS #berserakan
sampah - gazebothp - berserakan - kampus -
wakaishoes_termurah_rp100.000 - jeanettefajryah -
instagram
ziedotrawk
"Tidak Mahal Untuk Begini" Because #ImSoMe haha :D #Steadfast #Insanity #Self #Edition #Demands #Trash #Insta #Monster #Instapic #Chaos #Selfie #Cute #Green #Black #White #Rumah #Sampah #Latepost Okesip!
cute - monster - demands - selfie - instapic - insanity - edition - insta - rumah - sampah - steadfast - imsome - latepost - chaos - green - black - white - trash - self -
watson.christine2014 - meiigane - hennesseyaprillia -
instagram
lukman_ali_loeki
Kami Pecinta Alam, Bukan Penikmat Alam. Kali bersih, ikan pun kembali. Lebih indah jika kita lakukan bersama dan serentak. #sungai #semarang # #SMANTEN #PecintaAlam #dasapala #sampah
smanten - sungai - dasapala - sampah - semarang - pecintaalam -
wartapunyamedan - elsyechoirulummah1 - makan_di_semarang - irvinewinggar -
instagram
kayazaria
Random yet fun day!
sampah -
ayuzahera : kay, ini kay 28 yg kelas 3nya sebangku sama toi kan?
kayazaria : @ayuzahera zahee T.T kok lu musi pake nanya dulu T.T *creys*
kayazaria : @astridmanurung haruuus
ayuzahera : karena lu jadi cantik bingits kay... aaaaakk! pangling guee.. >.<
kayazaria : Lu -__- muka gua dr dulu gini gini ajaa padahal @ayuzahera tp makasih deh bahaah #sampah zahe piye kabare?msh di lampung apa gimanah wkwk
ayuzahera : nggak kei, lu beda, pokoknya lu beda cetar luar biasa xD
ayuzahera : gw baek dan masih di lampung... lu udh gawe kei?
kayazaria : @ayuzahera yang musi praktik ke daerah" itu udah? Eh gua lupa lu fk kan yak -__- zahee line aja yuk ngobs ribet disini gua jrg buka pula wkwk lu ada line nda?
aulialayinna - irwinaannisa - theamutiara - nuriladitya -
instagram
niyadinarw
No one cares~ #Kerjabakti #kosambibarat #sampah #kelompok19 #k3 #UNISTangerang #Latepost
k3 - latepost - sampah - unistangerang - kerjabakti - kosambibarat - kelompok19 -
mysepty - yulivirginia - rekaaependii - devisatika -
instagram
aifaanazmi
6 Zulkaedah 1435 Puipen. #Puisi #Sampah
sampah - puisi -
ameerulsyafiq : awesome. feel free to check out mine and follow me
qmrlarffn - nadirahnaim - aleanajwa__ - aqleemanurzaleekha -
instagram
lukman_ali_loeki
Kami juga ikut bermain di balik layar. #sampah #bersih #sehat #dasapala #smanten #semarang #PecintaAlam
smanten - bersih - sehat - dasapala - sampah - semarang - pecintaalam -
insta_semarang : Semangat!!
ovyanis - insta_semarang - elsyechoirulummah1 -
instagram
senaraiscammer
Sila visit www.senaraiscammer.com untuk check list nama-nama penipu yang cemerlang gemilang di Malaysia. UP TO DATE!! Untuk sampaikan kepada kami dengan segala jenis scammer dan penipu di Malaysia sila email kepada:- senaraiscammer@gmail.com report@senaraiscammer.com Jangan malu-malu untuk report kerana anda telah ditipu. Ia boleh membuatkan lebih ramai lagi ditipu scammer. Marilah bantu-membantu dalam membasmi sampah masyarakat seperti mereka ini. Tolong REPOST!! #kamiantiscammer #scammermalaysia #penipu #penipumalaysia #duitharam #janjimanis #mulutmanis #syaitan #dajal #iblis #malaysianscammer #scammers #senaraiscammer #penjualpenipu #pembelipenipu #bodoh #gadget #sayajual #sayamenjual #gadgetmurah #sampah #sampahmasyarakat #anjingkurap #antiscammer #sayajualmurah #scammer #malaysia
penipumalaysia - kamiantiscammer - scammermalaysia - penjualpenipu - scammers - senaraiscammer - gadget - sayajualmurah - sayajual - antiscammer - malaysia - scammer - syaitan - bodoh - duitharam - malaysianscammer - iblis - mulutmanis - penipu - sampahmasyarakat - pembelipenipu - anjingkurap - gadgetmurah - sampah - dajal - janjimanis - sayamenjual -
cordyceps_official - djumadoe - taniabengsoon - hidayahdodol -
instagram
mariakurniaw
#kos #sampah #mangga #enak
enak - kos - sampah - mangga -
adeirmamentari -
instagram
gunwithguts
Haruskah selalu diingatkan?? #peringatan #sampah #bersih #kotor
kotor - sampah - bersih - peringatan -
firdausgassing -
instagram
azhahaha
Bagai pinang di belah 371937413 #waterfront
waterfront - sampah - sembcorp -
eeiimaa : #matahilang
akidnadiy : #kontol
akidnadiy : #memek
akidnadiy : #toket
akidnadiy : #nafsu
azhahaha : @akidnadiy #sampah #sembcorp
eeiimaa : Shakes head
syafiqhanif : Bagai merokok di atas pokok.. tapi rokok belum beli lagi 😂😂😂😂
officialsalleh - syafiqhanif - aztxmtd - naaatxsha -
instagram
zahrashoppe
by @senaraiscammer "Salam Jumaat! Happy Friday! Tolong repost! Semakin kronik. Merdeka kan Malaysia dari penipu online! Tolong kami untuk tolong mereka yang bakal ditipu. Alertkan diorang semua. #merdeka #merdeka57 Sila visit www.senaraiscammer.com untuk check list nama-nama penipu yang cemerlang gemilang di Malaysia. UP TO DATE!! Untuk sampaikan kepada kami dengan segala jenis scammer dan penipu di Malaysia sila email kepada:- senaraiscammer@gmail.com report@senaraiscammer.com Jangan malu-malu untuk report kerana anda telah ditipu. Ia boleh membuatkan lebih ramai lagi ditipu scammer. Marilah bantu-membantu dalam membasmi sampah masyarakat seperti mereka ini. Tolong REPOST!! #kamiantiscammer #scammermalaysia #penipu #penipumalaysia #duitharam #janjimanis #tudung #bawal #malaysianscammer #scammers #senaraiscammer #penjualpenipu #pembelipenipu #bodoh #gadget #sayajual #sayamenjual #gadgetmurah #sampah #sampahmasyarakat #anjingkurap #antiscammer #sayajualmurah #scammer #malaysia" via @PhotoRepost_app
penipumalaysia - kamiantiscammer - scammermalaysia - penjualpenipu - scammers - senaraiscammer - gadget - sayajualmurah - sayajual - antiscammer - malaysia - scammer - bodoh - duitharam - malaysianscammer - merdeka - tudung - penipu - sampahmasyarakat - pembelipenipu - merdeka57 - anjingkurap - gadgetmurah - sampah - bawal - janjimanis - sayamenjual -
aini_syafiqahhh - insta.expert - nrmurnifashion - pembekal_aksesori_mutiara -
instagram
zahrashoppe
by @senaraiscammer "Sila baca kesemuanya! Please read everything! ANDA TIDAK PERLU MENJADI SEORANG MUSLIM (ISLAM) UTK PRIHATIN PASAL GAZA & PALESTIN. ANDA HANYA PERLU MENJADI SEORANG MANUSIA SAHAJA. YOU DON'T HAVE TO BE MUSLIM TO BOYCOTT ISRAEL, YOU JUST HAVE TO BE HUMAN. Download APP "BUYCOTT" di appsworld! Boleh scan trus product israel atau tidak, product yg sponsor israel atau tidak dan sebagainya. Amat mudah, kami suda scan semua barang2 dapur, mostly semua utk israel -.-! Habiskn dulu kemudian jangan beli baru. Tolong REPOST sekarang!!! Sila visit www.senaraiscammer.com untuk check list nama-nama penipu yang cemerlang gemilang di Malaysia. UP TO DATE!! Untuk sampaikan kepada kami dengan segala jenis scammer dan penipu di Malaysia sila email kepada:- senaraiscammer@gmail.com report@senaraiscammer.com Jangan malu-malu untuk report kerana anda telah ditipu. Ia boleh membuatkan lebih ramai lagi ditipu scammer. Marilah bantu-membantu dalam membasmi sampah masyarakat seperti mereka ini. Tolong REPOST!! #kamiantiscammer #scammermalaysia #penipu #penipumalaysia #duitharam #janjimanis #mulutmanis #syaitan #dajal #iblis #malaysianscammer #scammers #senaraiscammer #penjualpenipu #pembelipenipu #binatang #gadget #sayajual #sayamenjual #gadgetmurah #sampah #sampahmasyarakat #anjingkurap #antiscammer #sayajualmurah #scammer #malaysia" via @PhotoRepost_app
penipumalaysia - kamiantiscammer - scammermalaysia - penjualpenipu - scammers - senaraiscammer - gadget - binatang - sayajual - antiscammer - malaysia - scammer - syaitan - malaysianscammer - duitharam - iblis - mulutmanis - sayajualmurah - sampahmasyarakat - pembelipenipu - anjingkurap - penipu - gadgetmurah - sampah - dajal - janjimanis - sayamenjual -
siti_hajar_jamaludin - aini_syafiqahhh - asanzulkifli - cintaryna -
instagram
ilhamprasetyo87
#balaipasini #pameran #sampah #bandung
bandung - balaipasini - pameran - sampah -
puputfeby - tokotiktokbox - valentine_cassandra - swin_shop -
instagram
aizunafiq
#nikon #dslr #rokok #bahaya #sampah #wideangleconverter
wideangleconverter - nikon - rokok - dslr - bahaya - sampah -
chrisholvs -
instagram
meezinasyta
#latepost #display #ormawa #Geography #FIS #UNY #Pangeran #sampah
fis - uny - latepost - ormawa - pangeran - sampah - display - geography -
meezinasyta - ichan_mbayong - basithwr - pradibtadiastuti -
instagram
schzlaily
iniasli - bukancopas - sampah -
schzlaily : Ini buat yang suka ngerendahin orang lain,ngeremehin,ngejudge,ngebully orang. Atau yang suka nilai orang dari luar , hey! Lo nyadar gk kalo di dunia ini gk ada yang sempurna , lo jangan pernah anggep bahwa lo adalah manusia terbaik yang pernah diciptain sama tuhan .. tapi sebenernya lo gk lebih daripada sampah Lo tau karma kan! Suatu saat lo bakalan ngerasain apa yang udah lo perbuat sama orang lain bahkan lebih sakit !!!! #sampah #iniasli #bukancopas
wsonyes : Laaahh ngamukkk :p @schzlaily
schzlaily : Hehe @wsonyes
wsonyes : Biarkan tuhan membalas pez @schzlaily
schzlaily : Angkak ye , sabar doang ndk te wah doean ye meuk sak lenge endah. @wsonyes :')
brooke_1972 - nachphotos - zen_cult - theofficialgavy -
instagram
handoooko
#Bakar#sampah
sampah - bakar -
handoooko - mei_girsang - nurul_rimadhona - lidekara -
instagram
epul_emy99
Human Flag .. Street Workout #Street Workout #FitMalaysia #BarBisa #Barragaz #BarRisan #BarRevo #Dilarang #Membuang #Sampah #Merdeka #IndependenceDay
barragaz - barbisa - barrevo - independenceday - merdeka - street - dilarang - barrisan - fitmalaysia - membuang - sampah -
epul_emy99 - palilo03 - veeling2000 - mnajib07 -
instagram
zaragoza72
#sampah #attitude
sampah - attitude -
neferti_130202 -
instagram
zaragoza72
#sampah #attitude
sampah - attitude -
_dheamonica - neferti_130202 -
instagram
priagoenks
#latepost Hasil karnaval di Ponorogo beberapa waktu lalu. Musibah bagi warga, anugerah bagi pemulung. #sampah
latepost - sampah -
jennifrlie : follow me please😘💘
farizaarafani - cyiecyie -
instagram
cokiesubagya26
#sampah
sampah -
violencedivision : Sombong uy tara ka studio
cokiesubagya26 : Ke mang,skalian digambar dai hehehe!
richiepamungkas - adridahlia -
instagram
gitanindy
yang begini justru ditemukan di kawasan kurang terawat di daerah pinggir ibukota. justru di Sekolah Masjid Terminal, Depok utk masyarakat marjinal :") Kalau bukan kita, siapa lagi? #sampah #keepenvironmentclean #indonesiaindah #MasterSchool #ilmuberbagifoundation #foundation #volunteer #pungutsampah
foundation - keepenvironmentclean - masterschool - pungutsampah - indonesiaindah - sampah - ilmuberbagifoundation - volunteer -
azizmursalin : Top
gitanindy : @azizmursalin me? thanks
fahriguna : Memungut sampah = tiket masuk surga, kalah berarti sama pemulung yg tiketnya udah banyak :(
bungacahya - vindi_n - azizmursalin - fahminurzaim -
instagram
flofeby
Another Mama Swan with her eggs below.. you can see the eggs clearly.. but the sampah is a bit.... #jepretliburan #soang #animal #sampah
jepretliburan - sampah - animal - soang -
vincent17yu : so cute
flofeby : @vincent17yu yes,it is. :D
njooeric - baidahlara - titha_tata -
instagram
Iconosquare feedback