pewiit_skincare_dealer
PROMOSI FEBRUARI DATANG LAGI πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . . PRODUK INI SGT SESUAI UNTUK KULIT MUKA BERMASALAH SEPERTI βœ…BERJERAWAT βœ…BERPARUT βœ…KULIT KUSAM βœ…KULIT BERMINYAK βœ…JERAWAT BATU βœ…JERAWAT RESDONG βœ…JERAGAT βœ…BINTIK HITAM . . KANDUNGAN PEWIIT SKINCAREπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Dalam 1set ada - 1sabun kulit kayu manis - day cream ( uv protaction) - night cream ( alovera + vit A ,C E) Kelebihannya sngt ajaib .. € menghilangkan jerawat batu € menghilangkan parut jerawat € menghilangkan kesan jerawat € memutihkan € mengecilkan pori kulit € menyihatkan kulit € muka andar berasa segar . € glowing € menghilangkan jeragat € menghikan kulit kusam € uv protaction € mengekalkan kelembapan kulit Kandungan sabun/day cream/ night cream ® extract bunga cengkih selepas hujan ® extract kulit kayu manis turun temurun tok ® extract collagen ®extract gluta ® vitamin A C E ® extract alovera ® extract tomato ® 1 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu ® 2 kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam ® 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit ® 4 gluta = melembabkan kulit wajah ® 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati . ® 6 alovera = merawat kulit dan mengecil pori kulit wajah . ® 7 tomato = astringen untuk menghapuskan minyak berlebihan , dan vitaman A ,C untuk mencerahkan kulit kusam dan mengembalikan keremajaan kulit Kebiasaan org dahulu2 kala menggunakan kulit kayu manis ini sebagai mask pada waktu malam untuk menghilangkan kesan parut jerawat dan juga jerawat pada wajah atau kulit tangan .. Kami juga memasukan collagen + bunga cengkih + extract betik untuk memutihkan dan mencerahkan kulit wajah secara semula jadi tanpa perlu berbelanja lebih atau ke spa . Kebiasaan cust kmi mengambil masa sebulan untuk menghilangkan jerawat... . . #syukriyahya #amarbaharin #haniszalikha #nanolightenercream #shawlmurah #bazarpaknil #izueislam #noradanish #pewiitsoap #zizanrazak #produkkesihatan #sayajualmurah #instashope #uitm #malaysiashop #antijerawat #skincare #rozitachewan #herba #natural #songketsarawak #kamaladli #emmamaembong #neelofa #murah #tradisional #pewiitskincare #sakuraskincare #syarulridzwan
sakuraskincare - herba - murah - antijerawat - sayajualmurah - shawlmurah - rozitachewan - amarbaharin - skincare - zizanrazak - syarulridzwan - pewiitskincare - pewiitsoap - natural - tradisional - nanolightenercream - noradanish - bazarpaknil - uitm - emmamaembong - instashope - malaysiashop - syukriyahya - haniszalikha - songketsarawak - produkkesihatan - kamaladli - izueislam - neelofa -
instagram
fni.shoppe
PRECIOUS BY RCW. . βœ” Eau de Parfum (EDP) . βœ” 20 ml, 0.68 FL Oz. βœ” Vanila Rose Musk. βœ” RM 29.90 . βœ” Halal The fragrance of love is the most appealing of all Order WA/SMS 0122481044 +Postage RM6SM/RM10SS #fnijual #fnishoppe #preciousbyrcw #precious #gorgeousbyrcw #lotionputihajaibbyrcw #parfumecheta #parfume #rozitachewan #sayajualparfume #instashopmalaysia #sayajual #shahalam
sayajual - parfume - preciousbyrcw - shahalam - parfumecheta - gorgeousbyrcw - lotionputihajaibbyrcw - rozitachewan - sayajualparfume - instashopmalaysia - precious - fnishoppe - fnijual -
fni.shoppe - anaqeenpenangreseller -
instagram
fni.shoppe
PRECIOUS BY RCW. . βœ” Eau de Parfum (EDP) . βœ” 20 ml, 0.68 FL Oz. βœ” Vanila Rose Musk. βœ” RM 29.90 . βœ” Halal The fragrance of love is the most appealing of all Order WA/SMS 0122481044 +Postage RM6SM/RM10SS #fnijual #fnishoppe #preciousbyrcw #precious #gorgeousbyrcw #lotionputihajaibbyrcw #parfumecheta #parfume #rozitachewan #sayajualparfume #instashopmalaysia #sayajual #shahalam
sayajual - parfume - preciousbyrcw - shahalam - parfumecheta - gorgeousbyrcw - lotionputihajaibbyrcw - rozitachewan - sayajualparfume - instashopmalaysia - precious - fnishoppe - fnijual -
fni.shoppe -
instagram
nirzabuyshop
PUTIH AJAIB ialah Lotion utk badan dan tangan yang memberikan kesan lembut dan putih dengan inspirasi wangian perfume PreciousbyRCW . Diperkaya dengan Collagen Organic dan Vitamin E yang mampu melembut, mencerah, merawat serta memelihara kulit tangan dan badan anda daripada pancaran sinar uv serta kekeringan kulit. Confirm putih hanya dalam masa SEMINGGU!!! ** yg penting kena rajin pakai baru putih ** LOTION PUTIH AJAIB by RCW - RM35 ( 110 ML ) ++harga tidak termasuk pos++ #nirzabuyshop #lotion #lotionpemutih #preciousbyrcw #sayajual #gerentipuashati #gerentijdcantik #gerentihalal #rozitachewan
sayajual - gerentipuashati - preciousbyrcw - nirzabuyshop - gerentihalal - lotion - rozitachewan - lotionpemutih - gerentijdcantik -
servis.design.murah -
instagram
raushahandriana
Putih Ajaib from Che Ta.. To order : Whatsapp or Text to 98870470 #raushahandrianaflea#rozitachewan#
rozitachewan - raushahandrianaflea -
wakfitri -
instagram
chanel_hanne_dior_aveiro
lotion Putih Ajaib by Rozita Che Wan (RCW). the scent is awww so nice! 😊😊 ~ Hand & Body Whitening #putihajaibbyrcw #rozitachewan
putihajaibbyrcw - rozitachewan -
instagram
fafana_beauty
Alhamdulillah . Sis jual yaa . KLIK HASHTAG #feedbackfafanabeauty . . . . #sayajualmurah #sayajual #syjual #syjualmurah #onlineshoppingmalaysia #rozitachewan #akuyangpakaikauyangpanas #zizanrazak #like4like #likeforlike #follow4follow #followforfollow #uthm #umk #umt #upm #ukm #unisza #24kgoldmask #butaepowder #vitcrosehip #krimkunyitthai #unikl #unisel #uitm #obuseliptint #fruitaminsoap #colorwaxfafanabeauty #doctorcos
vitcrosehip - colorwaxfafanabeauty - sayajualmurah - syjual - obuseliptint - akuyangpakaikauyangpanas - uthm - rozitachewan - follow4follow - 24kgoldmask - upm - butaepowder - unisza - umt - sayajual - zizanrazak - unikl - feedbackfafanabeauty - followforfollow - fruitaminsoap - onlineshoppingmalaysia - uitm - krimkunyitthai - ukm - likeforlike - doctorcos - syjualmurah - like4like - unisel - umk -
mohdshahidan512 - kulit_cantik_3hari - yayadieya_ - nafnow -
instagram
fafana_beauty
Alhamdulillah . Sis jual yaa . KLIK HASHTAG #feedbackfafanabeauty . . . . #sayajualmurah #sayajual #syjual #syjualmurah #onlineshoppingmalaysia #rozitachewan #akuyangpakaikauyangpanas #zizanrazak #like4like #likeforlike #follow4follow #followforfollow #uthm #umk #umt #upm #ukm #unisza #24kgoldmask #butaepowder #vitcrosehip #krimkunyitthai #unikl #unisel #uitm #obuseliptint #fruitaminsoap #doctorcosmalaysia #doctorcos
vitcrosehip - sayajualmurah - syjual - obuseliptint - akuyangpakaikauyangpanas - uthm - rozitachewan - follow4follow - 24kgoldmask - upm - butaepowder - unisza - umt - sayajual - zizanrazak - unikl - feedbackfafanabeauty - followforfollow - fruitaminsoap - doctorcosmalaysia - uitm - krimkunyitthai - ukm - likeforlike - doctorcos - syjualmurah - like4like - unisel - onlineshoppingmalaysia - umk -
fafana_beauty - beautyfull_store - _ayndin - khalvash_05 -
instagram
nirzabuyshop
Semua Wanita Suka Wangian, Perfume.. Tapi tak boleh dibawa solat terutama muslimah.. Jadi ini salah satu solution, harum, berpatutan dan solat tanpa ragu2.. Boleh tahan 8 hingga 12jam.. PERFUME CHE TA Precious by RCW - RM29.90 ( 20 ML ) * Musk + Rose + Vanilla Gorgeous by RCW - RM45.00 ( 35 ML ) * Sweet + Soft + Sexy ++ harga tidak termasuk pos ++ #nirzabuyshop #perfume #rozitachewan #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #gerentipuashati #gerentihalal #bolehbawasolat #sayajual
sayajual - gerentipuashati - preciousbyrcw - nirzabuyshop - gerentihalal - perfume - gorgeousbyrcw - bolehbawasolat - rozitachewan -
irrazainal : Perfume che Ta
irrazainal -
instagram
jomlongevite
#Repost @sarah_longevite with @repostapp. ・・・ Belanjer skit lah. Malas makeup. Pakai sunblock je. Lipstick pun tak pakai. Penangan @longeviteofficial . Berbaloi. Suami asyik tenung kita aje skrg ni. 😊 . . WASSAP 01123403277 kalau nak kulit cantik . #putih #putihgebu #malaysia #melayu #shahalam #ikutcarakita #murah #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #gluta #vitaminC #cantikputihgebu #cantik #beautiful #bisnes #igreviewmalaysia #igshopmalaysia #uitmshahalam #uitmmelaka #jerawat #kusam #nakcantik #rozitachewan #bazaarpaknil #longevite #rcw #tipsmakeup
beautiful - putih - cantikputihgebu - sayajualmurah - murah - longevite - ikutcarakita - gluta - uitmshahalam - malaysia - rozitachewan - tipsmakeup - bazaarpaknil - bisnes - repost - kusam - sayajual - melayu - shahalam - nakcantik - rcw - cantik - igreviewmalaysia - uitmmelaka - vitaminc - jerawat - onlineshop - putihgebu - igshopmalaysia -
plussize_bigmommaplus : nice pic.. suka tgk πŸ’–
plussize_bigmommaplus - planstorage - cik_atikah89 - idayumatyunan -
instagram
fni.shoppe
PRECIOUS BY RCW. . βœ” Eau de Parfum (EDP) . βœ” 20 ml, 0.68 FL Oz. βœ” Vanila Rose Musk. βœ” RM 29.90 . βœ” Halal The fragrance of love is the most appealing of all Order WA/SMS 0122481044 +Postage RM6SM/RM10SS #fnijual #fnishoppe #preciousbyrcw #precious #gorgeousbyrcw #lotionputihajaibbyrcw #parfumecheta #parfume #rozitachewan #sayajualparfume #instashopmalaysia #sayajual #shahalam
sayajual - parfume - preciousbyrcw - shahalam - parfumecheta - gorgeousbyrcw - lotionputihajaibbyrcw - rozitachewan - sayajualparfume - instashopmalaysia - precious - fnishoppe - fnijual -
fni.shoppe - aisykayran -
instagram
perfume_mmn
#Repost @preciousbyrcw with @repostapp ・・・ Tqsm for your continuous support, love you guys 😘😘😘❀️ #PreciousbyRCW 20ml RM29.90 WM RM31.90 EM #GorgeousbyRCW 35ml RM45 WM RM48 EM WA for oder 0137202200. Agen Jb. #testimonipreciousbyrcw #PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #staygorgeous #blessed #grateful #February2016 #rozitachewan
preciousbyrcw - smellgood - affordableprice - blessed - luxurysmell - gorgeousbyrcw - rozitachewan - grateful - ascentofsuccess - precious - staytrue - february2016 - repost - testimonipreciousbyrcw - staygorgeous - perfume - stayfresh - smelllikeastar - halalperfume - gorgeous - stayprecious -
tommybadbone - rman_shoppe - chemonxy - djjayrock_ -
instagram
advancekurus
. ADVANCE SLIM mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM), dihasilkan di bawah garis panduan pembuatan yang ketat oleh Amalan Perkilangan Baik (GMP) kilang yang menggunakan terbaru state-of-the-art teknologi. Oleh itu, ia benar-benar selamat untuk kegunaan manusia. Halal dan disahkan jakim whatsapp ke 0199530846 untuk harga PROMOSI #sayajual #pengantin #langsing #sayajualtudung #zizan #sayajualprodukkecantikan #sayajual #kawin #slimmingsuit #jamukurus #sayajualprodukkecantikan #slimmingset #kurus&sihat #kedaionline #jomkurus #shahalam #kurus #poslajumalaysia #kementeriankesihatanmalaysia #originalproduk #halalmalaysia #ubatkurus #rozitachewan #noradanish #emmamaembong #zizanrazak #neelofa #rozitachewan #aaronaziz #lisasurihani
jamukurus - slimmingset - lisasurihani - sayajualtudung - poslajumalaysia - kurus - kawin - aaronaziz - rozitachewan - slimmingsuit - halalmalaysia - zizanrazak - sayajual - pengantin - jomkurus - shahalam - originalproduk - noradanish - emmamaembong - ubatkurus - kementeriankesihatanmalaysia - zizan - sayajualprodukkecantikan - kedaionline - langsing - neelofa -
vitamin_anda - kencanastudio - lynrusli -
instagram
advancekurus
. ADVANCE SLIM jus pembakar lemak 3 kali ganda!!! produk pelansingan badan paling HOT skrg !!! ramai yang telah berjaya menurunkan BERAT BADAN !!! Whtsapp 'nak adv' ke 0199530846 untuk harga PROMOSI #buncit #onlineshopping #zizan #jamulangsing #ubatkurus #dietsenang #nakkuruscepat #ubatkurussgtberkesan #kedaionlinemurah2 #diet #jamuslimming #slimmingproduct #buanglemak #sayajualmurah #ubatkurus #sihat #igshop #beratbadanturun #RozitaCheWan #sayajualprodukkecantikan #sayajualshaklee #kurus&sihat #NoraDanish #kementeriankesihatanmalaysia #sayajualproduk #ubatkurus #neelofa #zizanrazak #tudungonline #lisasurihani
jamuslimming - lisasurihani - kurus - sayajualmurah - ubatkurussgtberkesan - nakkuruscepat - onlineshopping - rozitachewan - tudungonline - diet - sayajualshaklee - zizanrazak - kedaionlinemurah2 - igshop - zizan - jamulangsing - dietsenang - buncit - noradanish - sihat - ubatkurus - kementeriankesihatanmalaysia - beratbadanturun - slimmingproduct - sayajualproduk - neelofa - sayajualprodukkecantikan - buanglemak -
girls.train -
instagram
advanceslim_ramping
. ADVANCE SLIM jus pembakar lemak 3 kali ganda!!! produk pelansingan badan paling HOT skrg !!! ramai yang telah berjaya menurunkan BERAT BADAN !!! Whtsapp 'nak adv' ke 0199530846 untuk harga PROMOSI #buncit #onlineshopping #zizan #jamulangsing #ubatkurus #dietsenang #nakkuruscepat #ubatkurussgtberkesan #kedaionlinemurah2 #diet #jamuslimming #slimmingproduct #buanglemak #sayajualmurah #ubatkurus #sihat #igshop #beratbadanturun #RozitaCheWan #sayajualprodukkecantikan #sayajualshaklee #kurus&sihat #NoraDanish #kementeriankesihatanmalaysia #sayajualproduk #ubatkurus #neelofa #zizanrazak #tudungonline #lisasurihani
jamuslimming - lisasurihani - kurus - sayajualmurah - ubatkurussgtberkesan - nakkuruscepat - onlineshopping - rozitachewan - tudungonline - diet - sayajualshaklee - zizanrazak - kedaionlinemurah2 - igshop - zizan - jamulangsing - dietsenang - buncit - noradanish - sihat - ubatkurus - kementeriankesihatanmalaysia - beratbadanturun - slimmingproduct - sayajualproduk - neelofa - sayajualprodukkecantikan - buanglemak -
instagram
sharifahdania
Gorgeous #rozitachewan1 #rozitachewan serlahkan dirimu bersama Gorgeous ...ehemmnmm syukran abey @s_louie79 muahhhhhh
rozitachewan1 - rozitachewan -
wani_angel_beauty - nigel_anderson_singh - munawwarahhwm -
instagram
ochiensurayashop
πŸ˜™πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜š #smelllikeastar🌟🌟 . πŸ“±Whatsapp +60176251510 . #preciousbyRCW #gorgeousbyRCW #precious #gorgeous #perfume #luxurysmell #smellgood #affordableprice #halalperfume #smelllikeastar #stayprecious #rozitachewan #stayfresh #staytrue #shopping #fashion #womenmen #special #sayajual #bazaarpaknil #ochiensurayashop
gorgeous - womenmen - fashion - shopping - preciousbyrcw - smellgood - affordableprice - ochiensurayashop - luxurysmell - gorgeousbyrcw - rozitachewan - bazaarpaknil - precious - staytrue - special - sayajual - stayfresh - perfume - smelllikeastar - halalperfume - smelllikeastar🌟🌟 - stayprecious -
tommybadbone - dumpkeys - paulina_dicken - djjayrock_ -
instagram
galeriakyranna
Lady Boss is wearing Lady D 2.0 🌹😍 Girlsss yang nak segak menawan mcm Miss Lofa boleh mai pilih kat butik. Call/whatsApp 019-4419965 for online purchase Kunjungi @galeriakyranna yang terletak di : No. 38, Medan Niaga Taman Sri Firdaus, Kangar, Perlis Whats App : 0194419965 Follow : @galeriakyranna @kyrannafestive Stay Tune with Team Kyranna β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡ #TeamKyranna #GaleriaKyranna #ZetaEnRawdah #RoyalLace #TwoKingdom #AyuRaudhah #RozitaCheWan #ZetaEnRawdahPerlis #ZetaEnRawdahKedah #ZetaEnRawdahStockist #VendorButik #UiTM #UUM #UniMAP #KolejKomuniti #IPGPerlis #Perlis #Roapers #WargaPerlis #WargaKedah #PendudukPerlis #PendudukKedah #PendudukJitra #PendudukAlorSetar #KyrannaFestival #Dermarian #VendorButikUtara β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡
ipgperlis - royallace - zetaenrawdah - zetaenrawdahperlis - zetaenrawdahstockist - galeriakyranna - roapers - perlis - unimap - zetaenrawdahkedah - wargaperlis - kyrannafestival - vendorbutikutara - vendorbutik - pendudukkedah - pendudukjitra - uum - twokingdom - ayuraudhah - pendudukalorsetar - teamkyranna - uitm - rozitachewan - wargakedah - dermarian - kolejkomuniti - pendudukperlis -
myzatulabas - syemaclarisse - muadz_nazari - efafairuz -
instagram
fafana_beauty
Alhamdulillah . Sis jual yaa . KLIK HASHTAG #feedbackfafanabeauty . . . . #sayajualmurah #sayajual #syjual #syjualmurah #onlineshoppingmalaysia #rozitachewan #akuyangpakaikauyangpanas #zizanrazak #like4like #likeforlike #follow4follow #followforfollow #uthm #umk #umt #upm #ukm #unisza #24kgoldmask #butaepowder #vitcrosehip #krimkunyitthai #unikl #unisel #uitm #obuseliptint #fruitaminsoap #doctorcosmalaysia #doctorcos
vitcrosehip - sayajualmurah - syjual - obuseliptint - akuyangpakaikauyangpanas - uthm - rozitachewan - follow4follow - 24kgoldmask - upm - butaepowder - unisza - umt - sayajual - zizanrazak - unikl - feedbackfafanabeauty - followforfollow - fruitaminsoap - doctorcosmalaysia - uitm - krimkunyitthai - ukm - likeforlike - doctorcos - syjualmurah - like4like - unisel - onlineshoppingmalaysia - umk -
ehheikatiqah - izzmer_ - crystalkoriehana - waniirwanie -
instagram
fafana_beauty
Alhamdulillah . Sis jual yaa . KLIK HASHTAG #feedbackfafanabeauty . . . . #sayajualmurah #sayajual #syjual #syjualmurah #onlineshoppingmalaysia #rozitachewan #akuyangpakaikauyangpanas #zizanrazak #like4like #likeforlike #follow4follow #followforfollow #uthm #umk #umt #upm #ukm #unisza #24kgoldmask #butaepowder #vitcrosehip #krimkunyitthai #unikl #unisel #uitm #obuseliptint #fruitaminsoap #doctorcosmalaysia #doctorcos
vitcrosehip - sayajualmurah - syjual - obuseliptint - akuyangpakaikauyangpanas - uthm - rozitachewan - follow4follow - 24kgoldmask - upm - butaepowder - unisza - umt - sayajual - zizanrazak - unikl - feedbackfafanabeauty - followforfollow - fruitaminsoap - doctorcosmalaysia - uitm - krimkunyitthai - ukm - likeforlike - doctorcos - syjualmurah - like4like - unisel - onlineshoppingmalaysia - umk -
kulit_cantik_3hari - aprilliani_bifadli - amar707amira - wanzati9193 -
instagram
rozitachewan1
πŸ˜™πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’œπŸ’›πŸ’šβ€πŸ’™ #rozitachewan #zsrcw
rozitachewan - zsrcw -
busanamuslimapersonalshopper : Mmm sweet..semoga berkekalan..
overdosebeauty : Jubah letoppp dress cute, blouse omey RM50πŸ‘—
mashoppeonline : Adore u cheta 😚😚 @rozitachewan1
zaleharusdey : Che ta pakai le flats...sian hubby nmpk pendek sgtπŸ˜‚πŸ˜‚
daniel.lui122 : πŸ‘πŸ‘!.
ezana308 : Yer la che Ta...sian dia..nampak rendah
k.langhashim : Suami isteri sama sama cantik.sweetnya
sherylaini : Slimnya
nadia7068 - evinsarvin - cahayafatihah21 - chirika_san13 -
instagram
galeriakyranna
HANNA DRESS 🌹 Tengok la owner GK pakai, segak ja kan. Terdapat dalam dua pilihan warna, kini dengan harga promosi..!! Normal Price~RM169 Promo Price~RM149 Special: βœ”οΈWudhu Friendly βœ”οΈBreastfeeding Friendly Colours: βœ”οΈPink βœ”οΈPeach Size available: S/M/L/XL/XXL Call/whatsApp 019-4419965 for details Kunjungi @galeriakyranna yang terletak di : No. 38, Medan Niaga Taman Sri Firdaus, Kangar, Perlis Whats App : 0194419965 Follow : @galeriakyranna @kyrannafestive Stay Tune with Team Kyranna β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡ #TeamKyranna #GaleriaKyranna #ZetaEnRawdah #RoyalLace #TwoKingdom #AyuRaudhah #RozitaCheWan #ZetaEnRawdahPerlis #ZetaEnRawdahKedah #ZetaEnRawdahStockist #VendorButik #UiTM #UUM #UniMAP #KolejKomuniti #IPGPerlis #Perlis #Roapers #WargaPerlis #WargaKedah #PendudukPerlis #PendudukKedah #PendudukJitra #PendudukAlorSetar #KyrannaFestival #Dermarian #VendorButikUtara β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡
ipgperlis - royallace - zetaenrawdah - zetaenrawdahperlis - zetaenrawdahstockist - galeriakyranna - roapers - perlis - unimap - zetaenrawdahkedah - wargaperlis - kyrannafestival - vendorbutikutara - vendorbutik - pendudukkedah - pendudukjitra - uum - twokingdom - ayuraudhah - pendudukalorsetar - teamkyranna - uitm - rozitachewan - wargakedah - dermarian - kolejkomuniti - pendudukperlis -
roslinah1410 - shariman_mansor - mizaina - mayamieyra -
instagram
galeriakyranna
Alhamdulillah.. Petang2 yang panas ni pekena spagethi meatball dengan coke memang win lah πŸ˜„πŸ˜ŠβœŒοΈ Korang yang lain jemput singgah butik ye, nak western ada, desert pon ada. Kunjungi @galeriakyranna yang terletak di : No. 38, Medan Niaga Taman Sri Firdaus, Kangar, Perlis Whats App : 0194419965 Follow : @galeriakyranna @kyrannafestive Stay Tune with Team Kyranna β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡ #TeamKyranna #GaleriaKyranna #ZetaEnRawdah #RoyalLace #TwoKingdom #AyuRaudhah #RozitaCheWan #ZetaEnRawdahPerlis #ZetaEnRawdahKedah #ZetaEnRawdahStockist #VendorButik #UiTM #UUM #UniMAP #KolejKomuniti #IPGPerlis #Perlis #Roapers #WargaPerlis #WargaKedah #PendudukPerlis #PendudukKedah #PendudukJitra #PendudukAlorSetar #KyrannaFestival #Dermarian #VendorButikUtara β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡β–‡
ipgperlis - royallace - zetaenrawdah - zetaenrawdahperlis - zetaenrawdahstockist - galeriakyranna - roapers - perlis - unimap - zetaenrawdahkedah - wargaperlis - kyrannafestival - vendorbutikutara - vendorbutik - pendudukkedah - pendudukjitra - uum - twokingdom - ayuraudhah - pendudukalorsetar - teamkyranna - uitm - rozitachewan - wargakedah - dermarian - kolejkomuniti - pendudukperlis -
matlie86 - anakketuakampung - bard.hanief - ateeqsudin_ -
instagram
f_beautee
STOK LIMITED !!! STOK LIMITED !!! STOK LIMITED !!! STOK LIMITED !!! Produk Che Ta Laris sepantas KILAT!!!! Mari kita putihkan kulit tangan & badan kita dgn lotion 'Putih Ajaib' by Rcw. Gabungan campuran ORGANIC, KOLAGEN dan VITAMIN E yg diluluskan serta HALAL. Kesan PUTIH SERTA MERTA dan jika pakai 7HARI 7MLM pasti dpt kulit PUTIH KEKAL. Hurry Up!!!!! . Whatsapp 01126673312 #lotionputihajaib #putihajaibbyrcw #lotioncheta #rozitachewan
putihajaibbyrcw - rozitachewan - lotionputihajaib - lotioncheta -
iqanurul_ - dgkueida - lan_adslan89 - _mishafadlina03 -
instagram
f_beautee
STOK LIMITED !!! STOK LIMITED !!! STOK LIMITED !!! STOK LIMITED !!! Produk Che Ta Laris sepantas KILAT!!!! Mari kita putihkan kulit tangan & badan kita dgn lotion 'Putih Ajaib' by Rcw. Gabungan campuran ORGANIC, KOLAGEN dan VITAMIN E yg diluluskan serta HALAL. Kesan PUTIH SERTA MERTA dan jika pakai 7HARI 7MLM pasti dpt kulit PUTIH KEKAL. Hurry Up!!!!! . Whatsapp 01126673312 #lotionputihajaib #putihajaibbyrcw #lotioncheta #rozitachewan
putihajaibbyrcw - rozitachewan - lotionputihajaib - lotioncheta -
iqanurul_ - _mishafadlina03 - dgkueida - jamu_susuk_dara_nurul -
instagram
kurus_mudah_cepat
. Kami membantu anda kembali slim dan langsing dengan produk kurus paling berkesan Advance Slim ADVANCE SLIM Diperkaya dengan bahan BERKHASIAT seperti: > BUAH GOJI - sokong imunisasi badan & bakar lemak > BUAH GUARANA - membantu masalah sembelit,pergerakan usus lawas,kurangkan kolestrol > TEH HIJAU - menghalang sel lemak dari serap byk glukos yg memudahkan proses pecah lemak > GRAPE SEED - mencantikkan kulit serta elakkan kulit dari kendur selepas pecahan lemak Whatsapp ke 0139609275 untuk dapatkan harga PROMOSI #sayajualadvanceslim #produkkecantikan #produkkurus #sayanakkurus #bazaarpaknil #sayajualmurah #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kurus #kuruskanbadan #advanceslim #cantiksehat #gemuk #advanceslim #lisasurihani #langsing #murah #RozitaCheWan #NoraDanish #EmmaMaembong #ctdk #AaronAziz #zizanrazak #neelofa #kawin #pengantin #bazaaronline #sayajual #bakarlemak #anggun
anggun - gemuk - bazaaronline - murah - kurus - sayajualmurah - kuruskanbadan - instashopmalaysia - aaronaziz - rozitachewan - produkkurus - bazaarpaknil - pengantin - visitmyigmalaysia - sayajual - zizanrazak - noradanish - produkkecantikan - bakarlemak - emmamaembong - kawin - lisasurihani - sayanakkurus - sayajualadvanceslim - ctdk - langsing - neelofa - advanceslim - cantiksehat -
jamu_susuk_dara_nurul : Wow
iezaz - vitamin_anda - dzah.momentshop - safyra_py -
instagram
produk_kurus_pantas
. Bagi yang betul2 serius ingin realitikan fantasi agar slim menawan dengan ORIGINAL ADVANCE SLIM whatsapps terus ke 0139609275 untuk dapatkan harga PROMOSI #gemuk #sayajual #pengantin #ubatkurus #sayajual #jamulangsing #slimsafe #kuruscepat #dietsenang #sayajualsbc #jomkurus #bazarpaknil #jamulangsing #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #kedaionlinemurah2 #jamulangsing #kurus #jamuslimming #pelangsing #laromemalaysia #rozitachewan #noradanish #emmamaembong #zizanrazak #neelofa #rozitachewan #aaronaziz #lisasurihani #kakishoppingonline
kuruscepat - jamuslimming - gemuk - kurus - ubatkurussgtberkesan - aaronaziz - rozitachewan - pelangsing - laromemalaysia - pengantin - kedaionlinemurah2 - jamulangsing - sayajual - dietsenang - zizanrazak - jomkurus - noradanish - bazarpaknil - sayajualsbc - emmamaembong - ubatkurus - lisasurihani - slimsafe - neelofa - kakishoppingonline -
plussize_bigmommaplus - nur_fadillah_wahid_mr_chu - eslina_kopisususedap_aloevera - shdvengeance -
instagram
advance_slim_hq
. Kami membantu anda kembali slim dan langsing dengan produk kurus paling berkesan Advance Slim ADVANCE SLIM Diperkaya dengan bahan BERKHASIAT seperti: > BUAH GOJI - sokong imunisasi badan & bakar lemak > BUAH GUARANA - membantu masalah sembelit,pergerakan usus lawas,kurangkan kolestrol > TEH HIJAU - menghalang sel lemak dari serap byk glukos yg memudahkan proses pecah lemak > GRAPE SEED - mencantikkan kulit serta elakkan kulit dari kendur selepas pecahan lemak Whatsapp ke 0139609275 untuk dapatkan harga PROMOSI #sayajualadvanceslim #produkkecantikan #produkkurus #sayanakkurus #bazaarpaknil #sayajualmurah #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kurus #kuruskanbadan #advanceslim #cantiksehat #gemuk #advanceslim #lisasurihani #langsing #murah #RozitaCheWan #NoraDanish #EmmaMaembong #ctdk #AaronAziz #zizanrazak #neelofa #kawin #pengantin #bazaaronline #sayajual #bakarlemak #anggun
anggun - gemuk - bazaaronline - murah - kurus - sayajualmurah - kuruskanbadan - instashopmalaysia - aaronaziz - rozitachewan - produkkurus - bazaarpaknil - pengantin - visitmyigmalaysia - sayajual - zizanrazak - noradanish - produkkecantikan - bakarlemak - emmamaembong - kawin - lisasurihani - sayanakkurus - sayajualadvanceslim - ctdk - langsing - neelofa - advanceslim - cantiksehat -
iznie_abqary - iezaz - cty_haliza - ephyra_mokcunjohor -
instagram
advance_slim_hq
#buncit #onlineshopping #zizan #jamulangsing #ubatkurus #dietsenang #nakkuruscepat #ubatkurussgtberkesan #kedaionlinemurah2 #diet #jamuslimming #slimmingproduct #buanglemak #sayajualmurah #ubatkurus #sihat #igshop #beratbadanturun #RozitaCheWan #sayajualprodukkecantikan #sayajualshaklee #kurus&sihat #NoraDanish #kementeriankesihatanmalaysia #sayajualproduk #ubatkurus #neelofa #zizanrazak #tudungonline #lisasurihani
jamuslimming - lisasurihani - kurus - sayajualmurah - ubatkurussgtberkesan - nakkuruscepat - onlineshopping - rozitachewan - tudungonline - diet - sayajualshaklee - zizanrazak - kedaionlinemurah2 - igshop - zizan - jamulangsing - dietsenang - buncit - noradanish - sihat - ubatkurus - kementeriankesihatanmalaysia - beratbadanturun - slimmingproduct - sayajualproduk - neelofa - sayajualprodukkecantikan - buanglemak -
nisreensofia_ - missmialp - authenticbags.azimaa - cty_haliza -
instagram
advance_slim_hq
. ADVANCE SLIM jus pembakar lemak 3 kali ganda!!! produk pelansingan badan paling HOT skrg !!! ramai yang telah berjaya menurunkan BERAT BADAN !!! Whtsapp 'nak adv' ke 0139609275 untuk harga PROMOSI #buncit #onlineshopping #zizan #jamulangsing #ubatkurus #dietsenang #nakkuruscepat #ubatkurussgtberkesan #kedaionlinemurah2 #diet #jamuslimming #slimmingproduct #buanglemak #sayajualmurah #ubatkurus #sihat #igshop #beratbadanturun #RozitaCheWan #sayajualprodukkecantikan #sayajualshaklee #kurus&sihat #NoraDanish #kementeriankesihatanmalaysia #sayajualproduk #ubatkurus #neelofa #zizanrazak #tudungonline #lisasurihani
jamuslimming - lisasurihani - kurus - sayajualmurah - ubatkurussgtberkesan - nakkuruscepat - onlineshopping - rozitachewan - tudungonline - diet - sayajualshaklee - zizanrazak - kedaionlinemurah2 - igshop - zizan - jamulangsing - dietsenang - buncit - noradanish - sihat - ubatkurus - kementeriankesihatanmalaysia - beratbadanturun - slimmingproduct - sayajualproduk - neelofa - sayajualprodukkecantikan - buanglemak -
plussize_bigmommaplus - authenticbags.azimaa - cty_haliza - nisreensofia_ -
instagram
advance_slim_hq
. Bagi yang betul2 serius ingin realitikan fantasi agar slim menawan dengan ORIGINAL ADVANCE SLIM whatsapps terus ke 0139609275 untuk dapatkan harga PROMOSI #gemuk #sayajual #pengantin #ubatkurus #sayajual #jamulangsing #slimsafe #kuruscepat #dietsenang #sayajualsbc #jomkurus #bazarpaknil #jamulangsing #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #kedaionlinemurah2 #jamulangsing #kurus #jamuslimming #pelangsing #laromemalaysia #rozitachewan #noradanish #emmamaembong #zizanrazak #neelofa #rozitachewan #aaronaziz #lisasurihani #kakishoppingonline
kuruscepat - jamuslimming - gemuk - kurus - ubatkurussgtberkesan - aaronaziz - rozitachewan - pelangsing - laromemalaysia - pengantin - kedaionlinemurah2 - jamulangsing - sayajual - dietsenang - zizanrazak - jomkurus - noradanish - bazarpaknil - sayajualsbc - emmamaembong - ubatkurus - lisasurihani - slimsafe - neelofa - kakishoppingonline -
cty_haliza -
instagram
glitter.rich.couture
.πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . .Kenapa kena follow IG kami? .πŸ”Ή Company berdaftar dgn SSM .πŸ”Ή Friendly!!!! .πŸ”Ή Trusted seller!!! . @glitter.rich.couture @glitter.rich.couture @glitter.rich.couture @glitter.rich.couture . . .πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή . .#vendorwanted #vendorbutik #playnomore #koreanfashion #dress #tutuskirt #tutudress #doorgift #gombak #botolkaca #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #butik #drazizanosman #teamazizan #laraalana #rozitachewan #maharajalawakmega2016 #noradanish #amarbaharin #aydajebat #zulariffin #ungkuismailaziz #emmamaembong #moodrepublik #uitm #ukm #uiam #usim
butik - playnomore - tutudress - drazizanosman - moodrepublik - bazaarpaknil - rozitachewan - teamazizan - zulariffin - dress - ungkuismailaziz - uiam - maharajalawakmega2016 - sayajual - botolkaca - laraalana - visitmyig - noradanish - tutuskirt - vendorbutik - doorgift - uitm - emmamaembong - gombak - usim - aydajebat - ukm - amarbaharin - vendorwanted - koreanfashion -
instagram
glitter.rich.couture
.πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . .Kenapa kena follow IG kami? .πŸ”Ή Company berdaftar dgn SSM .πŸ”Ή Friendly!!!! .πŸ”Ή Trusted seller!!! . @glitter.rich.couture @glitter.rich.couture @glitter.rich.couture @glitter.rich.couture . . .πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή . .#vendorwanted #vendorbutik #playnomore #koreanfashion #dress #tutuskirt #tutudress #doorgift #gombak #botolkaca #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #butik #drazizanosman #teamazizan #laraalana #rozitachewan #maharajalawakmega2016 #noradanish #amarbaharin #aydajebat #zulariffin #ungkuismailaziz #emmamaembong #moodrepublik #uitm #ukm #uiam #usim
butik - playnomore - tutudress - drazizanosman - moodrepublik - bazaarpaknil - rozitachewan - teamazizan - zulariffin - dress - ungkuismailaziz - uiam - maharajalawakmega2016 - sayajual - botolkaca - laraalana - visitmyig - noradanish - tutuskirt - vendorbutik - doorgift - uitm - emmamaembong - gombak - usim - aydajebat - ukm - amarbaharin - vendorwanted - koreanfashion -
instagram
Iconosquare feedback