brandeeltigre
((( iklan ))) Bikin se unik mungkin kotak rokok mu di @degogcustom .. #bantu #gog #cari #duit #biar #kaya #bisa #buat #kado #ato #dipake #sendiri #badai #kotak #rokok #cigarette #box #custom
sendiri - kotak - cigarette - biar - cari - duit - dipake - box - rokok - kado - ato - gog - kaya - custom - buat - badai - bisa - bantu -
degogcustom : Pake paha saya lebih seksi dan berbulu 😂😂😂
dinoverasaurus - tyok_toyk - fuadmachmud - tiwipurba -
instagram
healthbeautybyaida
Teman daddy pergi KL jap . Mummy pakai tudung merah gelap sempena PROMOSI VIVIX bulan ni. Siapa nak beli dengan HARGA MURAH jom whatsapp mummy oya k 😊
shakleehargaahli - shakleeseremban - cancer - vivixmurah - jerawat - sayajualmurah - vitamincantik - shakleemurah - rokok - shakleefreepostage - kencingmanis - setkurusshakleemurah - promosivivix - antiaging - vitamincshaklee - diabetes - kolagenshaklee - flawlessskin - setslimmingshaklee - jeragat - kolagenmurah - cantik - bajuraya2015 - vitamincmurah - setkecantikanshaklee - vivixshaklee - setjerawatshaklee - vivix - bcomplex - strok -
healthbeautybyaida : #shakleeseremban #shakleehargaahli #shakleefreepostage #shakleemurah #shakleehargaahli #promosivivix #vivixshaklee #vivix #vitamincantik #bcomplex #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #Setkurusshakleemurah #setjerawatshaklee #jerawat #jeragat #flawlessskin #kolagenmurah #kolagenshaklee #vitamincshaklee #vitamincmurah #sayajualmurah #bajuraya2015 #vivixmurah #antiaging #cantik #diabetes #cancer #kencingmanis #strok #rokok
amiilana - skaiyirhm - becomingyogini - sthjar -
instagram
praz_juple_9
Wayah e ngopi tah #jam13:15 ... #Kopi #luwak #putih #banyue #separuh #rokok #unto #ireng #korek #jrreeesss.... @_new_cahaya_hotel ...
rokok - banyue - putih - luwak - separuh - kopi - jam13 - korek - ireng - unto - jrreeesss -
praz_juple_9 - yuficastello - rizkadzulaika - yahansuperboy -
instagram
xavierarsya14
#Rokok #smoke
rokok - smoke -
nickevery - nadila.s - ririn_wul - rusify_ -
instagram
brolianlee
Jadoelan Cp : 085721710161 #kaleng #kalenglawas #minuman #vintage #antik #rokok #kuno #jadoel #minumankuno #7up #makita #greensport #rokolawas
kalenglawas - kaleng - makita - vintage - rokolawas - minumankuno - minuman - jadoel - rokok - 7up - greensport - kuno - antik -
pasarcikapundung - pt.tenangtenangsaja -
instagram
beauty_byrazwana
STOP SMOKING DGN VIVIX! . Siapa dekat sini yg dah nekad nk BERHENTI MEROKOK tp masih belum temui cara yg berkesan? . Ataupun nak JIMAT BELANJA dgn cuba BERHENTI MEROKOK? Atau SAYANGKAN NYAWA ANAK & ISTERI yg dah terlalu byk menghidu asap rokok? . Awak blh berikhtiar dgn VIVIX kerana ianya : . ✔ Antioksidan yang tinggi dapat MEMPERBAIKI SEL2 TUBUH yang rosak akibat asap rokok. . ✔ Diet antioksidan yang betul mampu MENGURANGKAN PENGARUH ROKOK disamping MENGURANGKAN KETAGIHAN NIKOTIN . ✔ Antioksidan dapat membantu MENSTABILKAN RADIKAL BEBAS yang tidak stabil akibat NIKOTIN . ✔ Antioksidan membantu MELINDUNGI & MEMPERBAIKI SEMULA DNA yang telah terjejas akibat NIKOTIN Once dah BERHENTI MEROKOK, In Shaa Allah lagi JIMAT PERBELANJAAN awak & yg paling penting..KESIHATAN & NYAWA itu tak terbayar harganya :) . Pm/Whatsapp untuk KONSULTASI PERCUMA Razwana Razif 011-29118686 #shakleeEffect #vivixhargaahli #vivixtermurah #stopsmoking #vivixpromo #shakleetermurah #syjualmurah #visitmyig #followmeback #shakleekualaselangor #shakleetgkarang #shakleeselangor #shakleesgbesar #shakleesabakbernam #testimoniperokok #visitmyig #petua #petuaberhentirokok #tips #rokok#igshop #onlineshop #kanser
shakleekualaselangor - testimoniperokok - shakleesabakbernam - petua - vivixpromo - petuaberhentirokok - followmeback - shakleetermurah - onlineshop - rokok - shakleeselangor - visitmyig - shakleeeffect - stopsmoking - igshop - shakleetgkarang - syjualmurah - tips - shakleesgbesar - vivixtermurah - kanser - vivixhargaahli -
ifah_din - lakeland4697 -
instagram
star_kosmetik
ROKOK ELEKTRIK WARNA WARNI PRICE: Rp 89.000 INFORMASI DAN CARA ORDER: SMS: 087878666215 BBM: 7E4D4BB4 LINE: KOSMETIK_SUPER www.kosmetiksuper.com Rokokelektrik adalah sebuah alat elektronik yang berbentuk layaknya rokok pada umumnya dan bila dihisap akan mengeluarkan asap dan rasa yang tidak berbeda dengan rokok biasa Rokok elektrik atau E-Cigarette merupakan inovasi baru dalam terapi penyembuhan ketergantungan terhadap rokok. Konvensional rokok elektrik adalah alternatf merokok yg paling sehat perbedaannya alat ini tidak menghasilkan tar dan zat zat berbahaya lain yang terdapat dirokok biasa. #rokok #rokokelectrik #rokokelectrikmurah #rokokelektriktermurahgrosir #rokokelektrik #rokokelektrikmurah#vapor #vaporizer #liquid #liqua#ready #evod#rokokelectriksurabaya#roktik#automizer#rokoklistrik#shisa#rokokelectrikjakarta#rokokmurah#rokokelecktriksurabaya#rokokelectrikpalingmurah #rokokelektrikbaru #rokokelektrikliquid#olshopjakarta#onlineshop#
rokokelektrikliquid - rokokelecktriksurabaya - rokokelectrik - evod - rokokelectrikmurah - ready - rokokelektrik - automizer - rokokelektrikbaru - rokokelektrikmurah - onlineshop - rokoklistrik - liqua - rokok - liquid - rokokelectrikjakarta - rokokelectrikpalingmurah - rokokelectriksurabaya - vaporizer - roktik - shisa - olshopjakarta - rokokmurah - rokokelektriktermurahgrosir - vapor -
hafiezklate : area mane ni,
hafiezklate - theartagency - ramiyakorea - hardy.opals -
instagram
elementiumlighterid
Elementium Lighter - Glacier Frost . Get yours know! Save environment, no gas and toxic! . #glaciers #elinframe #kekinian #jualkorek #korekusb #elementiumlighterid #elementiumlighter #jaksel #jakut#jakbar#jakpus #jakarta #panglimapolim #kemang #pondokindah #gandaria #kopi #rokok #sampoerna #marlboro #perokok #unik #gaul #shopee #shopeeid #promo #vespaindonesia #lamborghinijakarta #ducatiindonesia #korekapi
unik - pondokindah - kopi - sampoerna - marlboro - ducatiindonesia - gandaria - elementiumlighterid - jakbar - shopee - kekinian - korekapi - vespaindonesia - elinframe - rokok - elementiumlighter - kemang - jaksel - jualkorek - korekusb - perokok - panglimapolim - promo - gaul - lamborghinijakarta - shopeeid - glaciers - jakarta - jakut - jakpus -
super_hegg - promosi.olshopku01 - jetpack365 - billporreca -
instagram
healthbeautybyaida
FAKTA MENARIK TENTANG ANGGUR MUSCADINE 😊 . . . 1) 🍇Anggur muscadine tumbuh di kawasan yang panas dan lembab, tidak seperti anggur lain yang memerlukan tempat yang dingin. 2) 🍇Ia juga dikenali sebagai Super Grapes kerana saiznya yang sebesar bola pingpong! 3) 🍇Kulit anggur muscadine tebal dan keras, berbanding anggur lain. 4) 🍇Anggur muscadine tidak disembur dengan air dan bahan kimia kerana ia mampu menahan suhu panas dan melindungi diri sendiri dari bakteria dan fungus. 5) 🍇Anggur muscadine adalah satu-satunya anggur yang mempunyai 20 pasang kromosom. Anggur lain hanya ada 19 pasang kromosom sahaja. 6) 🍇Anggur muscadine juga satu-satunya anggur yang tidak memerlukan semburan pelindung dari makhluk perosak. 7) 🍇Ia juga mempunyai kandungan ORAC (Oxygen Radical Absorbing Capacity) yang tertinggi yang pernah dikaji. Ianya 6-8 kali ganda lebih tinggi berbanding Blueberries. 8) 🍇Kaya dengan anti oksidan yang dikenali sebagai Oligomeric Proanthocyanidins (OPC). OPC dikatakan mempunyai kuasa anti oksida yang lebih kuat berbanding Vitamin E dan C. 9) 🍇Anggur Muscadine mempunyai kadar RESVERATROL 6 X LEBIH TINGGI dari anggur biasa . 10) 🍇Satu satunya anggur yang mempunyai ELLAGIC ACID yang berfungsi sabagai ANTI CANCER & RADANG . . . Bila dah baca kelebihan anggur muscadine ni confirm lah ramai yang rasa nak cari anggur ni kan . Rasa nak ngap je sebiji sebiji kan . Sebiji harganya boleh mencecah RM 100 adik kakok abe weh . Unfortunately , bukan lah senang nak dapatkan kat malaysia ni ya 😂 . . So tunggu apa lagi ? Jom rebut peluang untuk dapatkan PROMOSI VIVIX bulan ni kerana ANGGUR MUSCADINE ADALAH ANTARA BAHAN UTAMA DALAM VIVIX SHAKLEE 😊
shakleehargaahli - shakleeseremban - cancer - vivixmurah - jerawat - sayajualmurah - vitamincantik - shakleemurah - rokok - shakleefreepostage - kencingmanis - shakleeindonesia - setkurusshakleemurah - promosivivix - antiaging - vitamincshaklee - diabetes - kolagenshaklee - flawlessskin - setslimmingshaklee - jeragat - kolagenmurah - cantik - bajuraya2015 - vitamincmurah - setkecantikanshaklee - vivixshaklee - setjerawatshaklee - vivix - strok -
healthbeautybyaida : #shakleeseremban #shakleehargaahli #shakleeindonesia #shakleefreepostage #shakleemurah #shakleehargaahli #promosivivix #vivixshaklee #vivix #vitamincantik #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #Setkurusshakleemurah #setjerawatshaklee #jerawat #jeragat #flawlessskin #kolagenmurah #kolagenshaklee #vitamincshaklee #vitamincmurah #sayajualmurah #bajuraya2015 #vivixmurah #antiaging #cantik #diabetes #cancer #kencingmanis #strok #rokok
sergiosergio1951 - b7rani84alashwak - aziesajali - mygotwos -
instagram
cricket_id
Batik adalah salah satu seni originalitas Indonesia.. So, Light Your Day bersama design Cricket yang menggambarkan rasa nasionalitas yang tinggi! #CricketIndonesia #CricketLighters #Lighter #Batik #Korek #korekapi #Cricket #Fire #Api #LightYourDay #nasionalitas #AnakMuda #Perokok #Indonesia #desain #anakmuda #rokok #cigarettes #fun #BrandingPromotion
cricket - fire - korek - desain - brandingpromotion - api - lightyourday - lighter - anakmuda - korekapi - rokok - cricketindonesia - indonesia - nasionalitas - perokok - batik - cigarettes - fun - cricketlighters -
artghuraba : caranya?
lashaytrcarle - kusy2585 - molaxchopa - artghuraba -
instagram
ryanmaynardd
rokok? segelintir orang mengira rokok adalah teman setia. menemani saat kesepian, rokok juga menemani saat tidak ada teman bicara, menemani saat belajar atau bekerja sampai larut malam. rokok tidak menghianati tuannya. tapi ingat rokok juga merupakan sumber masalah. menyebabkan penyakit yg bisa berujung kematian, walaupun belum pernah ada orang mati sambil ngerokok. ya begitulah rokok itu adanya. . . #smoke #cigarrete #rokok #membunuhmu
rokok - cigarrete - smoke - membunuhmu -
stfn_agatha : Hanjaaassss
pnkss : buset gayanya, btw captured by?
ryanmaynardd : hanjasmara? haha @stfn_agatha | paaan daaaah @pnkss
stfn_agatha : @ryanmaynardd sayang, dia siapa sih? @pnkss
diamondsyp : Leh uga gaya lo ler hahaha
ryanmaynardd : gk tau siapa gk kenal hahaha @stfn_agatha | hahaha ketularan lau mon @diamondsyp
claudiaangelica96 - alexsandra27_ - sariiipuspiiita - ochasasmithaa -
instagram
healthbeautybyaida
Antara salah satu bahan utama dalam VIVIX SHAKLEE adalah ANGGUR MUSCADINE / MUSCADINE GRAPE 😊 . . . Jom baca apa kelebihan Anggur muscadine ini 😊 . 1) MERENDAHKAN PARAS GULA 2) KESIHATAN JANTUNG 3) ANTI AGING 4) ANTI CANCER 5) ANTI OXIDANT 6) ANTI VIRAL . . . Kat malaysia memang susah nak cari anggur ni . Kalau ada pun sebiji = boleh mencecah RM 100 dengan size nya sebesar bola ping pong ! . . . Sanggup? Tak apa jangan risau . Nak dapatkan khasiat ANGGUR MUSCADINE , ambil sesudu VIVIX SHAKLEE sahaja . Malah , anda akan dapat lebih khasiat dan manfaatnya . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan PROMOSI VIVIX SHAKLEE sekarang 😊
shakleehargaahli - shakleeseremban - cancer - vivixmurah - jerawat - sayajualmurah - vitamincantik - shakleemurah - rokok - shakleefreepostage - kencingmanis - setkurusshakleemurah - promosivivix - antiaging - vitamincshaklee - diabetes - kolagenshaklee - flawlessskin - setslimmingshaklee - jeragat - kolagenmurah - cantik - bajuraya2015 - vitamincmurah - setkecantikanshaklee - vivixshaklee - setjerawatshaklee - vivix - bcomplex - strok -
healthbeautybyaida : #shakleeseremban #shakleehargaahli #shakleefreepostage #shakleemurah #shakleehargaahli #promosivivix #vivixshaklee #vivix #vitamincantik #bcomplex #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #Setkurusshakleemurah #setjerawatshaklee #jerawat #jeragat #flawlessskin #kolagenmurah #kolagenshaklee #vitamincshaklee #vitamincmurah #sayajualmurah #bajuraya2015 #vivixmurah #antiaging #cantik #diabetes #cancer #kencingmanis #strok #rokok
maxscerra - verileandme - shahrul_nizam19 - eykanuon -
instagram
nursabdha
#wadah#rokok#mahngopo . . Ibuk : le,lemari kene isine opo? Aku : yo cobo delok wae Ibuk : yaaaak Allah leee,nggo ngopo akeh e ko ngene?ono isine ra iki? Aku : hehe nggo koleksi buk,rak ono kok Ibuk : ealah leee lee hessjan . . #ltpst#brngsk#fckyh#nggihbuk
rokok - wadah - ltpst - mahngopo - brngsk - fckyh - nggihbuk -
edobagasd : Fllbck do
aryanandamikola : Leee.. kae kok sabun ng kamarmandi cepet entek to? Tok nggo nyabuni opo to??
herlinade - aryanandamikola - novitasari22_ - ikrapresw_ -
instagram
otacksllepph
#rokok
rokok -
suplemen_tinggi_alami - otacksllepph -
instagram
ifan_hasiem_kecill
Berhenti merokok##rokok electrik biki batuk
rokok -
anne_ajja - ayuari_susanti - nyonyaaninditya - amaashaphiere -
instagram
kedaivitaminku
Alhamdullilah vivix shaklee PROMO pada bulan ini . Dalam vivix shaklee ni adalah anggur muscadine. Size anggur ni hampir sama dgn sebiji bola golf dan 1 biji anggur tu mencecah ratusan ringgit. Tp dlm VIVIX ada berbiji2 anggur muscadine. Berbaloi kan VIVIX? . Vivix ni bagus kerana memperbaharui sel2yg rosak. Sbb tu ramai ambil vivix untuk kurus,ANTI AGING, diabetes, CANCER. Multifunction kalau jenis malas ambil macam2. . . 🌼Menggalakan rangsangan penuaan yg sihat 🌼Penting dalam pencegahan penyakit2 kronik 🌼Membantu mencegah kanser 🌼Mengurangkan risiko sakit jantung 🌼Mengurangkan komplikasi sakit jantung 🌼Menyokong kesihatan sendi 🌼Mengurangkan insiden penyakit Alzheimer 🌼Membantu mengurangkan berat badan 🌼Meningkatkan sistem imun 🌼Menyokong kesihatan mata 🌼Menyokong kesihatan menyeluruh 🌼Memperbaiki tenaga sel dan DNA 🌼Membantu meningkatkan fungsi otak 🌼Mengurangkan ketagihan merokok 🌼Merencat sel kanser drpd mnjadi serious . . Best price + special price Pls whtsapp me, @kedaivitaminku +6017-3786231 . . #kanserovari #kanser #cancer #vivixpromo #vivixshaklee #vivix #antiaging #nourainskincare #tatiskincare #nourain #vivixmurah #vivixtermurah #tonikhebat #diabetes #penyakitdiabetes #kulitflawless #rokok #berhentimerokok #merokok #ubatmerokok
cancer - vivixshaklee - kulitflawless - vivixpromo - ubatmerokok - kanserovari - antiaging - penyakitdiabetes - diabetes - tonikhebat - rokok - merokok - nourain - berhentimerokok - tatiskincare - vivixmurah - vivix - nourainskincare - vivixtermurah - kanser -
azz_azzila - yayang4814 - azzyseli - moll.violet -
instagram
kedaivitaminku
Alhamdullilah vivix shaklee PROMO pada bulan ini . Dalam vivix shaklee ni adalah anggur muscadine. Size anggur ni hampir sama dgn sebiji bola golf dan 1 biji anggur tu mencecah ratusan ringgit. Tp dlm VIVIX ada berbiji2 anggur muscadine. Berbaloi kan VIVIX? . Vivix ni bagus kerana memperbaharui sel2yg rosak. Sbb tu ramai ambil vivix untuk kurus,ANTI AGING, diabetes, CANCER. Multifunction kalau jenis malas ambil macam2. . . 🌼Menggalakan rangsangan penuaan yg sihat 🌼Penting dalam pencegahan penyakit2 kronik 🌼Membantu mencegah kanser 🌼Mengurangkan risiko sakit jantung 🌼Mengurangkan komplikasi sakit jantung 🌼Menyokong kesihatan sendi 🌼Mengurangkan insiden penyakit Alzheimer 🌼Membantu mengurangkan berat badan 🌼Meningkatkan sistem imun 🌼Menyokong kesihatan mata 🌼Menyokong kesihatan menyeluruh 🌼Memperbaiki tenaga sel dan DNA 🌼Membantu meningkatkan fungsi otak 🌼Mengurangkan ketagihan merokok 🌼Merencat sel kanser drpd mnjadi serious . . Best price + special price Pls whtsapp me, @kedaivitaminku +6017-3786231 . . #kanserovari #kanser #cancer #vivixpromo #vivixshaklee #vivix #antiaging #nourainskincare #tatiskincare #nourain #vivixmurah #vivixtermurah #tonikhebat #diabetes #penyakitdiabetes #kulitflawless #rokok #berhentimerokok #merokok #ubatmerokok
cancer - vivixshaklee - kulitflawless - vivixpromo - ubatmerokok - kanserovari - antiaging - penyakitdiabetes - diabetes - tonikhebat - rokok - merokok - nourain - berhentimerokok - tatiskincare - vivixmurah - vivix - nourainskincare - vivixtermurah - kanser -
azz_azzila - nurulshafiqah83 - azzyseli -
instagram
healthbeautybyaida
KULIT KUSAM ?? BINTIK HITAM ?? JERAGAT ?? JERAWAT PASIR ?? JERAWAT BATU BERNANAH ?? KULIT KASAR ?? KULIT KERING ?? KULIT MENGGELUPAS ?? MATA PANDA ?? BADAN SELALU SAKIT ?? CEPAT PENAT ?? KEPUTIHAN YANG TERUK ?? . . . Semuanya selesai dengan hanya sebotol tonik ajaib SHAKLEE !! Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan . . . Bukan setakat cantik luaran, tetapi jua sihat dalaman dimana penggunaan Vivix dapat mengurangkan paras gula pesakit diabetes, melegakan arthritis, TIBI, resdung dan lain-lain lagi . . . Jom dapatkan VIVIX SHAKLEE dengan harga clearance dari saya . Hanya tinggal 5 botol sahaja lagi. Yes , ada freegifts setiap pembelian VIVIX . Harga super duper murah dan dapat freegift lagi 😱😱 rugi siapa tak grab . Siapa cepat dia dapat ya 😘
shakleehargaahli - shakleeseremban - cancer - vivixmurah - jerawat - sayajualmurah - vitamincantik - shakleemurah - rokok - shakleefreepostage - kencingmanis - setkurusshakleemurah - promosivivix - antiaging - vitamincshaklee - diabetes - kolagenshaklee - flawlessskin - setslimmingshaklee - jeragat - kolagenmurah - cantik - bajuraya2015 - vitamincmurah - setkecantikanshaklee - vivixshaklee - setjerawatshaklee - vivix - bcomplex - strok -
healthbeautybyaida : #shakleeseremban #shakleehargaahli #shakleefreepostage #shakleemurah #shakleehargaahli #promosivivix #vivixshaklee #vivix #vitamincantik #bcomplex #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #Setkurusshakleemurah #setjerawatshaklee #jerawat #jeragat #flawlessskin #kolagenmurah #kolagenshaklee #vitamincshaklee #vitamincmurah #sayajualmurah #bajuraya2015 #vivixmurah #antiaging #cantik #diabetes #cancer #kencingmanis #strok #rokok
arifizzudin2 -
instagram
kedaivitaminku
Alhamdullilah vivix shaklee PROMO pada bulan ini . Dalam vivix shaklee ni adalah anggur muscadine. Size anggur ni hampir sama dgn sebiji bola golf dan 1 biji anggur tu mencecah ratusan ringgit. Tp dlm VIVIX ada berbiji2 anggur muscadine. Berbaloi kan VIVIX? . Vivix ni bagus kerana memperbaharui sel2yg rosak. Sbb tu ramai ambil vivix untuk kurus,ANTI AGING, diabetes, CANCER. Multifunction kalau jenis malas ambil macam2. . . 🌼Menggalakan rangsangan penuaan yg sihat 🌼Penting dalam pencegahan penyakit2 kronik 🌼Membantu mencegah kanser 🌼Mengurangkan risiko sakit jantung 🌼Mengurangkan komplikasi sakit jantung 🌼Menyokong kesihatan sendi 🌼Mengurangkan insiden penyakit Alzheimer 🌼Membantu mengurangkan berat badan 🌼Meningkatkan sistem imun 🌼Menyokong kesihatan mata 🌼Menyokong kesihatan menyeluruh 🌼Memperbaiki tenaga sel dan DNA 🌼Membantu meningkatkan fungsi otak 🌼Mengurangkan ketagihan merokok 🌼Merencat sel kanser drpd mnjadi serious . . Best price + special price Pls whtsapp me, @kedaivitaminku +6017-3786231 . . #kanserovari #kanser #cancer #vivixpromo #vivixshaklee #vivix #antiaging #nourainskincare #tatiskincare #nourain #vivixmurah #vivixtermurah #tonikhebat #diabetes #penyakitdiabetes #kulitflawless #rokok #berhentimerokok #merokok #ubatmerokok
cancer - vivixshaklee - kulitflawless - vivixpromo - ubatmerokok - kanserovari - antiaging - penyakitdiabetes - diabetes - tonikhebat - rokok - merokok - nourain - berhentimerokok - tatiskincare - vivixmurah - vivix - nourainskincare - vivixtermurah - kanser -
azz_azzila - nurulshafiqah83 - azzyseli -
instagram
healthbeautybyaida
Quick review : VIVIX SHAKLEE TONIK AJAIB TERBAIK 👍👍 . selain ESP COLLAGEN DAN VIT C , saya tak kan sekali miss pengambilan VIVIX setiap hari . Pertama kali saya mencuba VIVIX , saya stop ambil supplement yang lain sebab nak tengok macam mana ajaibnya VIVIX ni. . Ternyata saya sangat MENYESAL !! Menyesal sebab tak ambil VIVIX dari awal awal . Seminggu pengambilan dah mula nampak kesan sangat sangat ketara . Baik dari segi kesihatan atau kecantikan kulit. . Rugi rugi rugi jika anda tidak mencuba salah satu produk terbaik SHAKLEE . Untung nya bulan ni ada promosi twin pack VIVIX !! 😱😱 . Boleh share dengan parents atau kawan kawan dapat 2 botol. Anda juga akan menerima : FREE MEMBERSHIP (WORTH RM80) , FREE VITA LEA (RM 95) , CASH BONUS & EXTRA CASH BONUS 😋
shakleehargaahli - shakleeseremban - cancer - vivixmurah - jerawat - sayajualmurah - vitamincantik - shakleemurah - rokok - shakleefreepostage - kencingmanis - setkurusshakleemurah - promosivivix - antiaging - vitamincshaklee - diabetes - kolagenshaklee - flawlessskin - setslimmingshaklee - jeragat - kolagenmurah - cantik - bajuraya2015 - vitamincmurah - setkecantikanshaklee - vivixshaklee - setjerawatshaklee - vivix - bcomplex - strok -
healthbeautybyaida : #shakleeseremban #shakleehargaahli #shakleefreepostage #shakleemurah #shakleehargaahli #promosivivix #vivixshaklee #vivix #vitamincantik #bcomplex #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #Setkurusshakleemurah #setjerawatshaklee #jerawat #jeragat #flawlessskin #kolagenmurah #kolagenshaklee #vitamincshaklee #vitamincmurah #sayajualmurah #bajuraya2015 #vivixmurah #antiaging #cantik #diabetes #cancer #kencingmanis #strok #rokok
nurrohaidaz - sthjar - yusra_collections - azlanmawar -
instagram
healthbeautybyaida
Assalamualaikum .. Pagi ni nak share siapa yang boleh consume TONIK AJAIB-VIVIX SHAKLEE 😊 . Vivix Shaklee ini untuk kita semua, sebabnya kita semua ni berpotensi untuk dihinggapi penyakit dan sel sel kita setiap hari terdedah dengan radikal bebas dan agen penuaan yang akhirnya boleh merosakkannya . . . . Namun secara khususnya, Vivix sangat digalakkan untuk di minum oleh mereka yang ada penyakit seperti berikut . . . . penyakit cardiovascular seperti serangan penyakit jantung , strok, asma, gout, kolesterol yang tinggi, diabetes atau kencing manis, tekanan darah tinggi, penglihatan , masalah berat badan, kanser atau barah ,masalah kesuburan , Alzheimer, Flu, selsema, batuk, Perokok, dan lain lain masalah kesihatan . . . . Keempat empat ramuan semulajadi VIVIX bertanggungjawab dalam membantu mengurangkan risiko dan kesan tersebut. Disinilah kelebihan dan kebaikan Vivix Shaklee yang boleh digunakan oleh hampir semua orang untuk pelbagai jenis penyakit . . . . 1) Sebagai contoh, Anggur Muscadine mempunyai asid ellagik dalam kepekatan tinggi yang tidak dijumpai dalam aggur jenis lain, dan telah menunjukkan ciri ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti bakteria. . 2) Manakala Elderberry mengandungi anthocyanins memberikan kesan anti radang dan mengurangkan simpton sakit otot, demam, selsema, asma, batuk selain menguatkan sistem imun dan merendahkan tahap kolesterol LDL. Selain bertanggungjawab untuk mengurangkan stress.
shakleehargaahli - shakleeseremban - cancer - vivixmurah - jerawat - sayajualmurah - vitamincantik - shakleemurah - rokok - shakleefreepostage - kencingmanis - setkurusshakleemurah - promosivivix - antiaging - vitamincshaklee - diabetes - kolagenshaklee - flawlessskin - setslimmingshaklee - jeragat - kolagenmurah - cantik - bajuraya2015 - vitamincmurah - setkecantikanshaklee - vivixshaklee - setjerawatshaklee - vivix - bcomplex - strok -
healthbeautybyaida : #shakleeseremban #shakleehargaahli #shakleefreepostage #shakleemurah #shakleehargaahli #promosivivix #vivixshaklee #vivix #vitamincantik #bcomplex #setkecantikanshaklee #setslimmingshaklee #Setkurusshakleemurah #setjerawatshaklee #jerawat #jeragat #flawlessskin #kolagenmurah #kolagenshaklee #vitamincshaklee #vitamincmurah #sayajualmurah #bajuraya2015 #vivixmurah #antiaging #cantik #diabetes #cancer #kencingmanis #strok #rokok
arifizzudin2 - rahsia.cantik.dan.putihgebu - desiree.jackson.d -
instagram
denny_awaello
Gak keluar asap nya >_< #aku #topi #vans #vansoffthewall #dropdead #dropdeadclothing #rokok #dunhill
vans - dunhill - aku - rokok - dropdeadclothing - topi - vansoffthewall - dropdead -
valeriasoaucoin - rhara_setiawan12 - nadiaarny27 - crystal_acosta2015 -
instagram
dicky_3_indra
Terkadang sebagian orang menganggap rokok memberikan ketenangan jiwanya disaat fikiran mulai penuh dg masalah2 yg mereka hadapi, bahkan lebih parahnya ada yg bilang "Merokok mati,tidak merokok juga mati.mending merokok sampai mati" tp banyak orang yg menganggap masalah bagi kesehatan. In ftame @amrusolihin #rokok #18+ #ORAT #kolamUMM
18 - rokok - orat - kolamumm -
cahyarika_ -
instagram
gol8d3rakoz
Perihal Inflasi Terperanjat Nobita bila terbeli berpuluh kotak rokok sedangkan bapanya bagi cukup duit untuk sekotak sahaja . Rupa-rupanya mesin vendor manipulasi masa yang ditinggalkan Doraemon. Dalam komik yang kita (lahir 80-an) ikuti semasa di bangku sekolah ini dah memberi hint tentang inflasi. Harga sekotak rokok sekarang banding tahun 1995 beza berapa ringgit agaknya ya? Dealer Kengkawan, Gol D. Rakoz 013-769-786-7 #goldrakoz #gold #instaniaga #sayajual #simpanemas #laburemas #niagaemas #publicgold #uegnetwork #freeplayer #inflasi #rokok #nobita #doraemon #yen #ringgitsusut #RM
goldrakoz - inflasi - gold - yen - instaniaga - simpanemas - ringgitsusut - laburemas - freeplayer - uegnetwork - sayajual - rokok - niagaemas - doraemon - publicgold - rm - nobita -
shuibishak : kalau bapak nobita suruh nobita beli emas mcm mana abg rakoz?
tmkmen - sareeohsari - shuibishak - young9710 -
instagram
vancap.vroh
Yg ngerti like :) #dagelan #rokok #membunuhmu #senjata #makan #tuan #indonesia
dagelan - rokok - tuan - makan - indonesia - membunuhmu - senjata -
mehrbanoo_24 - crz.x - toooomm404 - michirv21_ -
instagram
diyanahhasbullah
Katakan tidak pada rokok.! #art #sketch#photography #advertising#smoke#kempen#rokok#killer#mati#sedut#asap#shadow#diyanartwork
sketch - rokok - art - asap - photography - killer - advertising - smoke - diyanartwork - shadow - kempen - sedut - mati -
alberto_dollar - _beecreative_ - devorahtmcarin - pariparilongkang -
instagram
sandychristove
Selesai sahur degan sebatang rokok U Mild. Hari untuk berpuasa menjadi lebih penuh semangat ^^ #Morning #Sahur #Rokok #UMild #ltpost
sahur - ltpost - umild - rokok - morning -
ria.jak - puteripm - eileen.claytor.k -
instagram
andrepurnomow
menghilangkan penat yang melanda #rokok #ganteng #gantengindonesia #ggs #like4like #likeaja
gantengindonesia - likeaja - rokok - ganteng - ggs - like4like -
giladsela - keychainsocial -
instagram
memeonline_club
#penjualrokok #rokok #meme #memeonline_club #facebook #twitter #pathindonesia #pinterest #tumblr #linkedin #wechat #line #bbm #blackberry #wikipedia #google #instagram #dagelan #bebodoran #gambarlucu #cr7 #cristianoronaldo #realmadrid #aqua #emping #kacang
meme - pathindonesia - google - instagram - aqua - twitter - memeonline_club - emping - linkedin - tumblr - realmadrid - kacang - facebook - line - gambarlucu - bebodoran - bbm - rokok - cr7 - pinterest - dagelan - cristianoronaldo - wikipedia - penjualrokok - blackberry - wechat -
sadie0386 - memeonline_club - insta_styler0502 - kathleen.campbell.j -
instagram
memeonline_club
#penjualrokok #rokok #meme #memeonline_club #facebook #twitter #pathindonesia #pinterest #tumblr #linkedin #wechat #line #bbm #blackberry #wikipedia #google #instagram #dagelan #bebodoran #gambarlucu #cr7 #cristianoronaldo #realmadrid
meme - pathindonesia - google - instagram - twitter - memeonline_club - linkedin - tumblr - realmadrid - gambarlucu - facebook - line - bebodoran - bbm - rokok - cr7 - pinterest - dagelan - cristianoronaldo - wikipedia - penjualrokok - blackberry - wechat -
titoanruiz - memeonline_club - ikhsani.beny -
instagram
irwannurdin
Pesan moralnya adalah: jangan ditiru 😁😁 #komiknyapnyap #komikstrip #komikin_ajah #komikinajah #rokok #sedekah #beramal
komikstrip - komiknyapnyap - rokok - komikin_ajah - komikinajah - sedekah - beramal -
indratauf : 😂😂😂 tulisan na rada digedean
desidarweni : 😂😂😂😂😂 akuuur... Minum racun ga minum racun tetep mati 😜
irwannurdin : Sy terinspirasi dari iklan Ramadhan yg tulisannya nyaris tak terbaca.. Terima kasih @indratauf lain kali akan sy perbesar 👍
irwannurdin : Jgn diminum dong... Pernah liat @desidarweni org abis ngerokok tiba2 mati? 😁
desidarweni : Mungkin nanti hahahaa 😅
desidarweni - lazuardirham - indratauf - syachruaru -
instagram
memeonline_club
#cristianoronaldo #cr7 #meme #memeonline_club #facebook #twitter #pathindonesia #pinterest #tumblr #linkedin #wechat #line #bbm #blackberry #wikipedia #google #instagram #dagelan #bebodoran #gambarlucu #penjualrokok #rokok
meme - pathindonesia - google - bebodoran - twitter - memeonline_club - linkedin - tumblr - dagelan - gambarlucu - facebook - line - instagram - bbm - rokok - cr7 - pinterest - cristianoronaldo - wikipedia - penjualrokok - blackberry - wechat -
titoanruiz - memeonline_club - insta_styler0502 -
instagram
irwannurdin
"Sebaik-baiknya manusia adalah yang bermanfaat bagi sesama". Sekali2 bikin yg ada pesan moralnya 😁 #komiknyapnyap #komikstrip #komikin_ajah #komikinajah #rokok #sedekah #beramal
komikstrip - komiknyapnyap - rokok - komikin_ajah - komikinajah - sedekah - beramal -
desidarweni - dhian_misrofatun - arifponco79 -
instagram
Iconosquare feedback