linda_areesa
#throwback#241113#sweet#rindu#alhamdulillah amin#
throwback - sweet - 241113 - alhamdulillah - rindu -
eisenhardtpage -
instagram
syasyada_
12.15 am bye goodnight πŸ’• #rindu #tellycha #bosannn
bosannn - tellycha - rindu -
instagram
agungfaradis
Buat kamu yang masa lalunya datar-datar aja *nyehehe* #NewRelease #fiksi #cerpen #antologi #cerita #kisah #buku #Islam #cinta #rindu
rindu - buku - kisah - cerpen - newrelease - cerita - antologi - fiksi - cinta - islam -
nofiandi : #tsahh.. Buat kamu yah? Iya kamu! 😎
instagram
mutiathreeastika
#rindu yanc :( Bener-bener berasa kesepian kalo ayang gak dsni :( Biasanya kmna2 sama ayang, dikit* ayang, ngapa* aja ayang :( Iya, kamu tu temen, sahabat, abg, pacar juga udah komplit -.- *rindu huaaaaaaaaaaaaaaaa :(
rindu -
instagram
_atirah10
#PhotoGrid #GoodNightDear❀#Rindu😭 #Malu²
maluΒ² - goodnightdear - photogrid - rindu -
nu.zul - leeyollin - shejeha - dekja_emily -
instagram
aimanmuzammil
Friday prayers at Masjid Al-Nabawi #throwback #rindu #madinah #prophetsmosque
throwback - madinah - prophetsmosque - rindu -
basilidril - frdzlfikri - shahmi.pdf - naqibazhn -
instagram
kentuteladyarum
Cantik #superlatepost #pantaibatubanyak #belitong #rindu #indonesia #mantab
pantaibatubanyak - belitong - rindu - indonesia - superlatepost - mantab -
plezkid -
instagram
nurulieera
#rindu kenagan bersama mu#
rindu -
atiqahazmanshop -
instagram
insankontemporari
Rindu . . . . . Tiada puisi atau kata dapat menerangkannya . Allahu . #ahmadfaizalsr_contestmgi #foto_ambo #ikutcarakita #twt_insta #ostadkhai #rindu #VscVI #batch97 #MML1014 #hiks #ksalam
ksalam - rindu - mml1014 - ostadkhai - ikutcarakita - batch97 - ahmadfaizalsr_contestmgi - twt_insta - foto_ambo - vscvi - hiks -
_itssyamilah : Mml? spm 2014 ke?
insankontemporari : @_itssyamilah na'am . 2014
_itssyamilah : Oh. Tahu apps apa nk buat kufi?
insankontemporari : @_itssyamilah adobe ilustrator maybe . Tk sure ada tak utk fon . Ada hok prefer picsart . Wallahu a'alam
_itssyamilah : Eh? Ok. Papepun, thanks @insankontemporari
insankontemporari : @_itssyamilah Afwan πŸ‘Š
anacqynn - ismael_lee - aimanaqil_97 - _naufalizuddin -
instagram
linda_chan76
Dua insan yg aku masih ada... Terima Kasih Mak... Terima kasih Cik... Aku masih mengharapkan redha kalian...masih mengharapkan doa dari kalian. Semoga kalian sentiasa berada didalam lindungan Allah SWT hendakNya... Aamiin.. #Kasih #Ibu #Sepanjang #Hayat #Rindu #Mak #Sgt2
hayat - sepanjang - rindu - mak - sgt2 - kasih - ibu -
njmatokay - azzana_sha - lailatul_malek - atiqahazmanshop -
instagram
wan_sharifudin
Rindu Pulak Hati Ini Dekat Muka Bulat Ni 😍 . Kerja Elok Elok Ye Sayang 😘#InstaSize #rindu
rindu - instasize -
saifuddinsamsuddin - atiqahazmanshop - syafazman_ -
instagram
doubleznoah
#missmycat#cat#kucing#rindu
rindu - missmycat - kucing - cat -
doubleznoah : Sian dia
aminahkhalid95 - atiqahazmanshop - wanalala94 - muhammad.aliff.79069 -
instagram
hud_semut
Hhahahaha. Inilah kami bdk H4 PUTRA. Kami sentisa bersama,xkiralah waktu duka atau suka. Setiap hari kami bersama. Makan bersama , main bersama , tidur bersama , menari bersama , sodom bersama , ponteng bersama , nyayi bersama , gi tandas bersama. Hahaha tulah kami bdk H4 !!!! Tp satu jer yg lain , kalau kena kantoi pandai2 cari jalan sendiri. Xleh bersama. Aku #rindu korg semua
rindu -
fikree_m : Uuu kacaknya @fikree_m haha
shakirinje : Gambar @nabilnuraiman sumpah comellll... Hahaha... Aumm.
hud_semut : Hahahha. Taulah hensemm @fikree_m // 1st time nabil posing dpn camera @shakirinje
fikree_m : Siottt perli .. aku gurau sikit kau trus perli aku hud :*(
hud_semut : Hahahahha. Woii aku puji kau kot. Bersyukurlahh. Mmg btlkan kau hensem @fikree_m
fikree_m : Tak betul la hud salleh .. haha . Hud tag la aku dohhh
msyafiqizam : hud tag aq gak
nbilssh_ : @nabilnuraiman awwww comelnyaaa 😍😍
maelmaizatul - nrsyzwna.s - akmalhzr - fikree_m -
instagram
flafooddiet_ffd
#gokil#gilak#mantan#kangen#rindu#sakithati#sayang#sedih#ingetmNtan#dagelan#pedih#nangis entahlah:'( :(
pedih - sedih - rindu - sakithati - mantan - kangen - nangis - dagelan - gilak - sayang - gokil - ingetmntan -
waroengbuku - 54nd1990 - nciet_citra - atiqahazmanshop -
instagram
diejamuhamad
#Rindu Kiri->dieja, aisya,Farhana #Sahabat
sahabat - rindu -
diejamuhamad - apul_nie - hakiem_zulkarnain - atiqahazmanshop -
instagram
niesa_xoxo
tb arash nk ucap selamat mlm semua ✌ #rindu budak ni !
rindu -
pyka2310 - muhammadakmalaliif - atiqahazmanshop -
instagram
luahankita
#luahankita #sayang #cinta #rindu #kehidupan
kehidupan - sayang - luahankita - cinta - rindu -
fatinnadh_ - atiqahazmanshop -
instagram
nisalee788
#nurul#rindu#anak sedara
nurul - anak - rindu -
nisalee788 - ekin.ae60 - atiqahazmanshop - jualbajuanakimports -
instagram
mrs.syeka
#rindu si dia sangat2 #nikmohdfitribinabdrahmanchin #kualakrai
kualakrai - nikmohdfitribinabdrahmanchin - rindu -
shar.nizam - mrarrogant92 - mohd_faizul_ - cik_yunn -
instagram
endahtyorini
R = Rindu ♥ Penawar RINDU padamu, Gramediaku! β™‘ X : "Kok desain covernya simple banget sih?" Y : "karna RINDU tak butuh banyak penjelasan." X : -_-" #Gramedia #Rindu #Novel #TereLiye
gramedia - novel - tereliye - rindu -
atiqahazmanshop -
instagram
jimmy9470
Rindu betul kt kolej ni... dah setahun lebih tinggalkan kolej ni.. mcm2 cabaran,dugaan aku lalui.. smpai mase,aku xtahan,trpaksa mtk surat benti kolej,walaupun mase tu perasaan ni tuhan je tahu..trpaksa tglkan kawan2,tglkn segala kenangan pahit manis,tglkan modul2 belajar..xpela... aku anggap bukan rezeki aku..bukan malas belajar,tp demi tidak menyusahkan ayah ibu,demi kehidupan yg lebih bhgia.. Alhamdulillah.. khdupn kini lebih bhgia walaupun x berpelajaran tinggi.. #CFP11 #seni_kulinari #kolejunifieldMelaka #rindu
seni_kulinari - kolejunifieldmelaka - cfp11 - rindu -
zuhairi_zain - jk_instashop_watches - atiqahazmanshop -
instagram
nawalnordin
Bila lagi? Ohhooooooohoiiiii (M.Daud Kilau style). Rindu! Kbai😏 #myohhsemm2015 #rindu #backpackers #redeuter #kakigatai #kbai #bluedeuter
bluedeuter - kakigatai - kbai - rindu - backpackers - myohhsemm2015 - redeuter -
ainrahman21 - _xfrdyx - atiqahazmanshop -
instagram
_ujang
nampak budak ni x?? #Rindu
rindu -
badlondonn : @_ujang ad semalam dy dtg rumah hihu
_ujang : @badlondonn amboii.. sampai perak dia pergi.. xley jadi ni.. hehehe
badlondonn : Hahahaahah lain kali rantai la kaki dy kalau x mau dy p jalan jaoh2 nah @_ujang hahaha
_ujang : xnk la rantai2.. nnti dia x bebas berjalan.. aku xnk kongkong dia.. @badlondonn
badlondonn : Hahahhaha bagus2 ni lah contoh bakal suami yg baik huhu untung @farhana_harman dapat @_ujang
_ujang : hahaha.. amboii.. siap mention.. @badlondonn
nor_aziey - ___shaqim___ - badlondonn - atiqahazmanshop -
instagram
masnicarey
Bila cuaca x menentu hari ni, #masnicarey dok rmh tgk2 #gambarlama #syiokcendili #tomeytangat 😬 gmbar ni masa last yr #spring kat #france πŸ’ƒ aduh... Rasa nak #gulingguling kat #tamanbunga ni.. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #rindu sgt nak snap2 bunga2 cantik2 🌷🌹🌷🌹
masnicarey - u_got_framed - expogallery_greece - gpwoot_member - loves_world - spring - wow_woman - igglobalwomenclub - ic_wow - igersworldwide - tamanbunga - wow_europe - my_daily_capture - rainbow_wall - 123multi - gambarlama - instagardenlovers - rindu - littlebitsof_life - team_of_all - france - clubepixel - tomeytangat - image_gram - talent_alert - ig_shutterbugs - fotografdevrimi - gulingguling - thebest_ofbest - syiokcendili -
masnicarey : #igersworldwide #ig_shutterbugs
masnicarey : #image_gram
masnicarey : Kan.... 😬 @izani_ x sabar nak tugu spring 🌷🌹🌷🌹
masnicarey : Yes dear @teresavnbb πŸ˜¬πŸ’ƒπŸŒ·πŸŒΉπŸŒ·
izani_ : Nnt amik gmbr byk2 lagii
abdalkarimelabd : Beautiful
masnicarey : Yessszaaa πŸ˜†πŸ˜‰ @izani_
masnicarey : Thanks πŸ˜‰πŸ™ @abdalkarimelabd
korneliamika - atiqahazmanshop - tsugeno - klouklotz -
instagram
intanzulaikha96
Alangkah indah nya hidup ini seandai nya setiap kali bangun pagi terlihat umi abah tersenyum di sisi...insan y sgt bermkna dlm hidup ku, tiada y setanding mereka...menitis air mata bhagia pabila terbayangkn senyuman mereka, terdiam seharian pabila mndalam kerinduan terhadap mereka..tersenyum mcm org gila pabila teringat senda gurau mereka..sntiasa memikirkn mereka buatkn hidup terasa amat bernilai, bernilai utk mmbahagiakan mereka..utk penuhi impian mereka, insan y ku cintai..y ku sanjungi, umi SHAHROM n abah ZULKIPLEE... #counting_day #rindu
counting_day - rindu -
mirafifaah : What the best words . Miss u shayanggg . Boleh meleleh ayaq mata bak hanggg :''(
intanzulaikha96 : Miss u a lot my bestie...jgn ckp centu la, dr td tahan ayaq mata ni..waaa,
tiey_athirah : Ustaz zul shat??
tyqahzaid___ : Umi ngan abah ada sana kaa ?
tyqahzaid___ - echahnurr - _muhdameen_ - muhammadrahimi28 -
instagram
rahilarich
#rindu pulak budak kecik cerdikmanisbijakpandai ni#sedang apalah dia agaknya#entah bila dapat jumpa lagi#iha@sengkalamunyik
entah - iha - sedang - rindu -
qhadeejanouriman - atiqahazmanshop - ai_sha2905 -
instagram
yayaayiyin
Hampir 7 bulan berlalu,rindu sgt time nih! Ingat lagi mcm mana,kitaorg mmg kaw-kaw perah otak study short cost silibus papn dlm masa 2 bln shj okay utk dapatkan sijil khas pendidikan awal kanak2 drp upm. Dari pagi sampai mlm,mmg penat tatau nk ckp..tpi kitaorg enjoy even penat mcm org gila kdg2.Haha. Gambar nih masa kitaorg kena paksa guling2 atas tanah sambil bernyanyi dan baru lepas aktiviti math dlm sukan. Tehehe. :D Kelas-kelas yg kami bljr mmg byk bantu,diaorg ajar drp A-Z tntg kanak2. Drp tarian,menyanyi,menari,melukis,berlakon,main muzik,psikologi kanak2 and mcm2 lagi..sonok sgttttt! Tq lec upm atas tunjuk ajar semu nih. :D β™‘ Sekarang saya dah jatuh cinta bidang baru ni,hari2 saya belajar mcm2 benda tntg kanak2. Ada rezeki lebih insyaallah saya nak sambung pengajian saya yg lebih tggi,utk upgrade lagi bidang saya ni. Maybe master psikologi kanak2 or master in early educated for children. Doakan saya,semoga dipermudahkan. :) #Rindu #Pendidik #ProudToBeATeacher #Vscocam #vscomalaysia #Throwback :) β™‘
throwback - vscomalaysia - proudtobeateacher - rindu - pendidik - vscocam -
masmona115 - 720dpi - atiqahazmanshop - kh._azwan -
instagram
bagas_khairul_huda_
#rindu masa kecil yang gak ada rekayasa dlm pertemanan dan di masa itu kesalahan terberat adalah ketika terlambat mandi sore #
rindu -
ariskaputeri - salsyabila19 - lutfil_aziz - maces17 -
instagram
sherlyamelia_n
Oke, akhir bulan si, tapi tergoda sekali dg novel ini... #novel #buku #tereliye #rindu #bestseller #gramedia #republika #mbk #mallbumikedaton #lampung #hobi #reading
lampung - novel - buku - mbk - rindu - bestseller - republika - tereliye - gramedia - mallbumikedaton - reading - hobi -
sherlyamelia_n - indri.yusti - atiqahazmanshop - grosirjilbabbekasi -
instagram
mohdshazwanfitri
#vscocam #vsco #InstaMagAndroid #InstaSize #igersnafsu #igersmalaysia #igersmalaya #igersmuo #ILoveYou #Sayang #MissYou #Rindu #OnlyForYou #sayangsayangsangatsangat #SahabatDuniaAkhirat #SahabatSelamanya #KawanBaik #MyEverything #MyWifey #Trademark #NuggetSardangKerang #KuatMenyakat #AbieLoveSayang
igersmuo - missyou - kawanbaik - nuggetsardangkerang - instamagandroid - vsco - igersnafsu - mywifey - igersmalaya - igersmalaysia - rindu - sayang - sahabatduniaakhirat - trademark - instasize - iloveyou - sahabatselamanya - abielovesayang - sayangsayangsangatsangat - onlyforyou - vscocam - kuatmenyakat - myeverything -
oh_iren - iamnurizzatisafwani - ariffmhdasri - miaamyera -
instagram
edaalida
#Rindu
rindu -
edaalida - nurfazlinaabumansor - mrarj - atiqahazmanshop -
instagram
aleyamzainal
Mira Tot yang kurus kering kalau angin kuat bertiup dia boleh melayang. #amirainUK #tot #family #zainalfamilyinUK #rindu
zainalfamilyinuk - amirainuk - family - tot - rindu -
ezattymdnor - atoyshinchi - rinbecks - nrlatisha_ -
instagram
zoolmimi
Batok2 Pon Masih Nak Nyanyi Lagu Favourite @amelinaofficial ! #Dangdut #Rindu #Bored #showlimabelassaat
bored - dangdut - showlimabelassaat - rindu -
nazlinhilal : @zoolmimi wah bukan main lagiπŸ˜‚ batok pun masih πŸ‘πŸŽ€
zoolmimi : Heheh @nazlinhilal ^^
felipe.arauj - xmariekee.s - anitha_heredia - paulajimenezz13 -
instagram
Iconosquare feedback