adam_ariff07
Hahaha kelam kabut suasana. πŸ˜†πŸ˜πŸ˜‚ damn i will miss that momment.. My team. πŸ˜‚ Haha #tb #delta #harisukan #dakota #smkdanaukota #rindu
rindu - dakota - delta - tb - smkdanaukota - harisukan -
tengkuandreago - adzli96 - hafizhikaido -
instagram
wawa_najwa85tp
#Miss #Someone :( #Rindu #Kakak #Aq #Yg #Dulu :'( #Hmm
someone - dulu - rindu - yg - aq - hmm - kakak - miss -
_ferran__ -
instagram
hashifat
#Rindu#Awak #HHAZ πŸ‘”πŸ˜πŸ˜˜
awak - hhaz - rindu -
fatinnajihamiskam - imannasuha_ - nurhdxyxhidris - itisfatimah -
instagram
z54605664046
Bye Kedah ! #Kedah #kampungku #rindu #raya #sekolahnakdekat
kampungku - raya - sekolahnakdekat - kedah - rindu -
instagram
mad_low
#rindu#Ramadhan
ramadhan - rindu -
mat_lekat - uncle_ejie -
instagram
heni_kumalasari
#rindu kebersamaan bersama kamu beb :')
ngalay - rindu -
deccky_fok : Wiii πŸ˜„
heni_kumalasari : Padahal bru brpo hari kak @deccky_fok ee . wkwk #ngalay
deccky_fok : Sbar hen gk kn btmu kmbli
deccky_fok -
instagram
_chryshella_
Aku kangen kamu :'( . #kangen #rindu #kamu #kemana ??
kemana - kamu - kangen - rindu -
instagram
missmiss_shopp
#quotes #instadaily #lucu #humor #katamutiara #rindu #marioteguh #cowok #cewek #igers #katakatalucu #ngenes #lawak #pacaran #humor #katamutiara #rindu
lucu - ngenes - humor - rindu - katakatalucu - katamutiara - marioteguh - cowok - pacaran - quotes - igers - instadaily - cewek - lawak -
pruchalk700852 - marsha_adilla - 4getsundaydrvs - thisfic591181 -
instagram
akmal_ismail
Sedihnye tak dpt selfie dgn kekasih hati di Hari Raye AidilFitri nie ... #Rindu nye si dia #Jarak tk membezakan kerinduan di Hati . # tak dpt selfie , edit sebelah-ii pown jadilaa .. # hehee
jarak - rindu -
akmal_ismail -
instagram
lynndasharudin
#throwback cerita raya semalam. adinda amer azra @bieucu datang rumah beraya. Ini adik saya yg paling nakal sekali.tgk la ekspresi muka dia melantak segala makanan yg ada.Blm lagi demand nescafe kaw la apa la. Ni pun sama,dari zaman dia sekolah saya bela dia.Lepak tido baring kt rumah saya wpun rumah dia sejengkal aje dri rumah saya.Tak jugak reti2 nk blk.Dah halau pun dia buat muka lembu je.Haha.Tapi saya suka sbb leh suh dia menyapu rumah,buat air sdp2,potong bawang bla bla bla bla.Rajin dia ni,mmg helok buat menantu wpun mulut dia mcm petir langit ke 7.Hahaha. Now dia dah jadi 'orang' dah.Dah jadi org glemer pun.Mekap artis meletop2 aje.Deep down inside,saya sgt bangga dgn dia.Dia tau apa yg dia nak dan dia sgt kuat smgt.Smgt dia mempengaruhi sy jd org yg kuat jgk.Dlu selalu menangis di bahu dia wpun dia bonzai.LOL.Saya harap dia tahu saya syg dia n dia selalu ada tempat istimewa dlm hati saya,sama mcm adik2 saya yg lain.Kan Mer?? #nusataridancers #rumahNo41 #throwback #rindu #mulutmakmak #petirlangitke7 #habisnescafeaku
nusataridancers - petirlangitke7 - habisnescafeaku - rindu - throwback - rumahno41 - mulutmakmak -
dyg_julia81 - shahrina_shah - mierulashruff - intankhatijah88 -
instagram
seriputeri
Sampai Shah Alam terus amik budak bulus ni..#rindu#geram#labu#gomok
gomok - geram - labu - rindu -
instagram
alifsaxsau
Pic terakhir dkt Perak #semalam #rindu Opah #syg Perak #duit raya sikit je thn ni #nk duit raya
rindu - nk - syg - duit - semalam -
niisaaa01 - aifaa_syuhadah - razziepetra - hamizahatikah -
instagram
tihahnurul
Ke penang ke kita.. #rindu ikmal nizam
rindu -
zulhairiefauzi - zxcvbnmirul - ee_zorroe - shakircanklun -
instagram
rorezjuntak
#Rindu#jogja#pmkuny#fbs#keluarga#seeyou#bye#don't forgetme#
fbs - seeyou - don - jogja - rindu - keluarga - pmkuny - bye -
rorezjuntak : Cc : @hannarianitap, @tabita dll
hannarianitap : :-) ({})
rorezjuntak - patricelpatsy - lovelitation - hannarianitap -
instagram
izninazhirahrosli
Gonna miss this moment. #mrsmfelda#buck#rindu
buck - mrsmfelda - rindu -
amieranarissa - abymasnizan - razlinayin - han_hufiyuirina -
instagram
rahmalaiila
Buka buka foto, eh ternyata ketemu foto ini hehe  bagaimana menurut anda, benarkah?  #rindu #sanlat #bpun #surabaya #latepost #instaphoto
surabaya - sanlat - instaphoto - rindu - latepost - bpun -
choirotunnisha - amaliahajar -
instagram
halfkay
#tb #legoland #jb #raining #soulmate #rindu #rinduan
legoland - raining - rindu - rinduan - soulmate - tb - jb -
cintafazrul : Zaman mude mude kte dahulu kala , bhahaha mke + rambut ak mcm sakai alam
cintafazrul - namaaku4rif - akmalhakimi1093 - kawe_ucu -
instagram
iamjecc_jrj
#miaumiaucumil .. #rindu .. huu..
rindu - miaumiaucumil -
lydianasulim - sarrahsixx - mlady_waneyxra - tiawnebee -
instagram
betyyie
Member sekolah tengku malek!#reunion#bff#rindu#alhamdulillah#lighting#sangat#
lighting - bff - rindu - sangat - reunion - alhamdulillah -
elbaihaqi23 - faesrazali - emeliafarahin92 - ashafieza -
instagram
ejatejot
mereka yang saya suka. mereka kalau gelak xperlu cover. mereka kalau selekeh lek jer. mereka kalau makan xigt dunia. #favourite #people #somban #fourthdayofaidilfitri #best #buddies #100dayshappiness #lepas #rindu #debabs
fourthdayofaidilfitri - people - debabs - favourite - buddies - somban - rindu - 100dayshappiness - lepas - best -
alia_jamal - wawaanawawi_ - shafazirashaari - m.s.ikhram -
instagram
zxty_iena_
#Selfie #First Eid #Meriah #BiyuΒ² #Rindu #Kesayangan
meriah - rindu - kesayangan - selfie - biyuΒ² - first -
zxty_iena_ - dianwzr - adawiyahsalleh - syaiazyreen -
instagram
merysaragihh
#rindu;)
rindu -
merysaragihh -
instagram
_wansyaz_
Dpt jgak merasa beraya1st Syawal dgn family tahun ni. Tp hari pertama jela lepas tu kne kje --' #1stSyawal #OneBigHappyFamily #rindu #love #myhearts
onebighappyfamily - love - myhearts - 1stsyawal - rindu -
saifulamir91 - nae177 - buzem9292 - imranramlee -
instagram
brigitavenny
Kecilku doeloe tak pernah merasakan sakit hati #rindu #masakecil
masakecil - rindu -
virgie_liem - basesehat - sellamosa -
instagram
mkerel
Don't grow up too fast pls... #adrianalulu #lulu #rindu 😭😭😭
adrianalulu - lulu - rindu -
nisaosh : Awwwwww sunday ketemu yuk
mkerel : @nisaosh jam berapa di mana?
nisaosh : Kitorg g umah awak lahhhh
ajieibrahim - sollehieen - nisaosh - azmeer_waffa -
instagram
farahanafiah
Pergi mana mana mesti kata . Along ikut belah ayah . Adek ikut belah ibu . Tapi yang angah taktahu ikut belah mana πŸ˜’πŸ˜’ hampeh betol . Takpe takpe . Saya nih ikut dua dua belah . Campuran belah atuk nenek belah ayah dan campuran atuk nenek belah ibu . Sebab tuh takde iras sangat 😝😝 bahaha . Dah raya kea 5 pun masih stay di kampung . assigment menimbun πŸ™…πŸ™… berapa hari lagi mula balik hidup seorang pelajar 😴😴 #RINDU #ZAHIDAZZAHIDI #LOVE
zahidazzahidi - love - rindu -
ainaidries - adlinaalwi - zatydinn - sayalafahmi -
instagram
shira_rara91
#rindu#kesayangan#kat#kampung
kampung - kat - kesayangan - rindu -
kifffhaikal_teow - nisakkk_ - iam_lukman - mohamadhelmii -
instagram
dhiahpratiwi
Missing my brother #keluarga #rindu #adik #collage #jerman #InstaMagAndroid
keluarga - rindu - collage - adik - instamagandroid - jerman -
instagram
kimkimriri
3 dara pinggitan #besty#bestpreneva#rindu#sayangualls#anakdara#syawal
besty - sayangualls - rindu - anakdara - syawal - bestpreneva -
sameerizzat : hmmm... anak sedara? okey... hi aunty eton!☺️☺️☺️
nurala86 - norulaswin_norzain -
instagram
imransamsuri
Jangan peduli pada kata-kata buruk manusia terhadapmu, sedangkan pandangan dan penilaian Allah patut kamu lebih utamakan. #Throback #Rindu #Selamat pagi geng #InstaSize
throback - selamat - instasize - rindu -
hanisuraya53 - asyraf_shahri - faaysff - syahiridham -
instagram
ehh_shomel
Alahai.. Rindunye dlat chimiey.. Chimiey je Yg Manja.. Yg lain sombong.. Sentuh sket lari.. #chimiey #Rindu
chimiey - rindu -
flzwn9_ - fahan_cool - khairinana__ - ayoifi -
instagram
tiekasd
Nak dekat 2tahun tak jumpa si cousin yg ktorg rapat nie. Sekali jumpa mampus nak berselfie jeh. #rindu #cousin #kesayangan #selfie
cousin - selfie - kesayangan - rindu -
ainieazizan : Kakak kau mane wehhhh @tiekasd
tiekasd : @ainieazizan ada jeh ni ha kt umh. Tdo
sharanadzri - adibahashimm - hafifizainal - adibaimanrosli -
instagram
syazwanhairey
" Fly and fly.. " #photoshoot #zamandiploma #lastsem #diplomatime #melaka #fly #life #love #afamosatime #gila2remaja #rindu #fun #funny #happy #hot #justforfun #kawan2 #lepak2 #thowback
life - love - afamosatime - fun - diplomatime - thowback - lepak2 - fly - funny - melaka - rindu - justforfun - kawan2 - hot - gila2remaja - zamandiploma - photoshoot - lastsem - happy -
esakarno - izizainal89 - jet1983 - syazashahril -
instagram
Iconosquare feedback