Looking for your 2014 Best Moments video? Sign in
misszerah
The best quotes. Expecially to Polytecnic Ungku Omar's Student 😍 Hehee. #PUO #ungkuomar #ipohmali #DKB1A #DKB #kamsis #kampusB #kampusA #allstudentpuo #allstudentpolimalaysia #loveall #rindu #byebye
puo - ipohmali - loveall - rindu - ungkuomar - kamsis - allstudentpuo - kampusb - kampusa - allstudentpolimalaysia - dkb - byebye - dkb1a -
iqmalnordin - amir_ruzain - aminsyuki - diynadiyana -
instagram
merryfitrian
Manyun gara" mas Wawa..... #latepost #manyun #cantikalami #hijabiqueen #likeforlike #galau #like4like #Rindu
galau - rindu - latepost - cantikalami - likeforlike - hijabiqueen - like4like - manyun -
ind_ootdcontest : Yuk cobain ikutan @ind_ootdcontest total hadiah 2,6jt free BP akhir...
merryfitrian - madisonjeffery - ind_ootdcontest - la_nachow -
instagram
cendawan_di_sini
Miss them so much..hope hmpa sihat ya..jngn lpakn cendawan ya.. #Rindu #Gegirls6ex #Jngnlpakncendawanya #selamat petang
jngnlpakncendawanya - selamat - gegirls6ex - rindu -
instagram
danialjfr
"Tenang atas jalan terang"☺ #rinduπŸ˜”
rindu -
afrinaidhams : hips la sia hahaha
show_me_the_what - maf_aiman - addrrnn - afrinaidhams -
instagram
ayukusumaaputrii
Jepretan mas randi #ayu #puspa #sahabat #pantaipanjang #bengkulu #3th #yang #lalu #rindu #moment #ini Sudah terlalu asyik sendiri Sudah terlalu asyik dengan duniaku sendiri Lama tak ada yang menemani rasanya #terlalulamasendiri #kuntoaji #kita #banget #lol Tahun segera berganti, usia kita yang makin menua dan kita tetap sendiri, menikmati dunia kita sendiri :p hahahaha sikuntoaji berhasil menyadarkan cwe cwe kece ini, marilah membuka diri :D Dari semalam muter lagu ini, senyum2 sampe ngakak sendiri yaalloh_-
kita - pantaipanjang - banget - terlalulamasendiri - ayu - moment - ini - bengkulu - rindu - 3th - kuntoaji - lol - puspa - yang - lalu - sahabat -
puspamutiara12 : No coment aja ya..
ayukusumaaputrii : Yuhu, tau ko lagi galau :p
isni_aise - puspamutiara12 -
instagram
nrlrhnn_
#telurback #semalam #rindu #sebabsayang #thebestdayever!
thebestdayever - semalam - rindu - telurback - sebabsayang -
amiiir_14 - risha_aaa - if4.fizi - shahaiman_ -
instagram
nelia1799
#Rindu #sijelek
sijelek - rindu -
refkiimaulanaa -
instagram
zaid_stifflerz
1 -0#rindu
rindu -
sahilnazri : Puiih
zaid_stifflerz - xmxninx - anisshazzwani - sakenaaaa -
instagram
_syahirakadir
Le cousinπŸ‘­β€ main air🌊 #21December2014 #rindu #sepetang
sepetang - 21december2014 - rindu -
_syahirakadir - vanessascarf - mohamadnaimbinmohdrahman - nurulhudafirman -
instagram
munawarrah_benyahya
#Kenangan manis gmbr adam masa kecil usia 1thn..comelnya btl geram nk cubit pipi adam tembam#Rindu waktu kecil anakku sulung#skrg adam dh besar usia 4thn tgh dh nk msuk tadika sekolah thn dpn 2015@abdulkarimzaidan.alkarim
skrg - rindu - kenangan -
munawarrah_benyahya - fazriabdulah92 -
instagram
nurizzatiauni
Rindu kat ustazah2 kesayangan ni, wpun dekat tp jarang jumpa mereka semua ni. Terada rindu plk πŸ˜‚. #rindu #SRANahdatulAula #flatlabuan #sekolahrendahagama 😘😚.
sekolahrendahagama - sranahdatulaula - flatlabuan - rindu -
qilayakin_ : Weyh mcm knl ustazah yg pakai tdg kuning ni
nurizzatiauni : Kau knl ke ustazah kamsiah nmnya
qilayakin_ -
instagram
zuraina272
#rindu ko bdax tuu:-( #:-(:-(:-(
rindu -
muhamadfaizalzakaria - hasliza_wahab -
instagram
_noorsakinah
Zaman hitam melegam like banglaaa i think . Kejohanan Voktek peringkat Kebangsaan di Negeri Sembilan . Alhamdulillah Naib Johan β˜… #Rindu #MainSofbol #SofbolPlayer #Rindunakblemoih #WakilKedah #WakilKvsp2 #Rindusemuanyaatentangsofbol .
sofbolplayer - wakilkedah - rindusemuanyaatentangsofbol - wakilkvsp2 - rindu - mainsofbol - rindunakblemoih -
oopss_aida - diyana_balqis - nxtxshxxnxs - eynaninaa -
instagram
azhanzuhairii
Kenangan semasa form3 #typhoonrc #rindu #mssd #naibjohancup
naibjohancup - typhoonrc - mssd - rindu -
fahmineezri : Nice azhan
alifamir97 - zulhilmiaiman_ - azri_ayub - putera_charming -
instagram
nickaputri
Jd kangen ma kota jogja ... #miss#kangen#rindu#kota#kenangan#kita#
kita - rindu - kota - miss - kangen - kenangan -
oriflameal -
instagram
amiraiman74
peace ✌✌ #sunway #rindu kau yg dlu
sunway - rindu -
aminroslan68 - syakirbarragazz -
instagram
dalangsetanjunior
Wayang #rindu #berat #main #Wayang #instacult :')
berat - main - instacult - wayang - rindu -
dalangsetanjunior - ristyamaratus - bilqislailaa - aderyanekak -
instagram
xizhxh__
Sebab aku rindu masa ni πŸ˜”πŸ˜­ Nak wakil Melaka lagi untuk peringkat kebangsaan . πŸ˜† Rindu nak lepak dekat khemah sampai 2 , 3 pagi lagI . Rindu nak pergi cas telefon senyap-senyap . Rindu nak huru-harakan khemah . Rindu nak buat gajet . Rindu nak makan sama-sama 😒 Rindu masakan rimba . Rindu nak belajar buat kerepok lekor dan mencanting batik . Rindu nak tido dekat dewan masa orang tengah berucap . Paling best ? RINDU NAK KAWAD KAKI BERSAMA-SAMA . Huaa ! 😭 Hope next year ada lagi ye beb ? Kita jadikan Melaka johan lagi . Yeah ! 😝 #ootd #throwback #Terengganu #KemPeringkatKebangsaan #NegeriMelaka #KadetRemajaSekolah #Rindu #crazyselfie #kamisemuamember
kadetremajasekolah - kemperingkatkebangsaan - rindu - negerimelaka - crazyselfie - ootd - throwback - kamisemuamember - terengganu -
fatihah_mior - kinadavid94 - nuratirah_hazli - keryazwan -
instagram
nurmaizanazmal
"Biru langit, yang terlindung dek awan, Silau mentari, yang bersinar, Menyimbah cahaya, Di seluruh penjuru, Buat alam seisinya, Ibarat kita manusia, Yang perlu terang tanpa gelap." NMN. #throwback #jog #uiabest #puisi #rindu #vscocam #vscomalaysia
vscomalaysia - vscocam - rindu - throwback - jog - uiabest - puisi -
izzatirahim_ : Bila ambik gambar kat sini?
nurmaizanazmal : @izzatirahim_ Last week😁
sumayyahshariff - hudzytootsy - mshthrhmn - esyaabdul -
instagram
dhixnxdix
Miss R4 #rindu syg jgk
rindu -
tihahwajihah : Chomell.
muhammad_shaifuddin - aqilah_irana - zaireenzakariah - nadianatasya__ -
instagram
rohaidaibrahim83
#RINDU.. Kotak kecil di hujung katil sudah lama sepi, Ku luangkan masa bermanja dengan isi yang tersusun indah, album dan bingkai gambar hadiah pemberian teman2, Satu persatu ku buka ku tatap, oh indahnya kenangan dulu.. #KenanganTerindah #SMKPC #SMTPC #UBTCKB #KPTMKB #UUM #UPSI
rindu - kenanganterindah - kptmkb - uum - upsi - smkpc - ubtckb - smtpc -
zetty.nadzry -
instagram
nur_rasyada
Cintaku.dibawa.ke.sabah.. Sejauh.mne.pn.syang.xkn.hilang.. Tak usah kau menangis meratapi ku.. Tak perlu kau berfikir ku meninggalkanmu.. Berjnjilah syg ku selalu setia.. Meski ku tak selalu disimpingmu.. BERSABARLAH SAYANG AKU AKN PULANG.. #selimut.tetangga #repuvblik #akn #aku #ingt #kata2.itu.. #Meero.izzwan #amrina.rasyada #sayang #cinta #rindu #need #miss #24jam #ALLAH #ADA #sabar #itu #indah #no.cry #always.smile #redha #jiwang #tahap #dewa
amrina - tahap - jiwang - sabar - allah - 24jam - selimut - need - itu - miss - cinta - kata2 - dewa - meero - no - always - repuvblik - aku - rindu - akn - ada - ingt - redha - indah - sayang -
mwcspacman - siha.96 - mwcgokil - mwcsuper -
instagram
milo_zuelaiha
#backtoschool #rindu #sekolah Ok bai...
backtoschool - sekolah - rindu -
_nabj - ikmalkhs - eiyya_yaya - zubir_oxmo -
instagram
syaf01
#rindu nk pakai baju sekolah #x panas ke #aq yg pakai ko yg panas #ko dah kenape 😁😁😁😁😁😁
aq - x - ko - rindu -
syaf01 - dyan_aris -
instagram
puteri270320
Aku n Umai Pangku kauuu #Rindu Time Nie #RINDU CIKGU
rindu -
its_affin - wife_ayeep - syazlin.swag - nurul_kechik_sweet -
instagram
kakangah
R i n d u Salam petang ahad #salaminsta #sepupu #rindu #vscogood #vsco #vscocam #vscocammalaysia
sepupu - vscocam - rindu - vscogood - vscocammalaysia - vsco - salaminsta -
syafiqah_izwani - sonicreduction - aliyahfarihah - amaliafazliana -
instagram
iamazwa
#TB #KemIntergrasiPerpaduan #DyanaReza #Selfie #DakiBukit #Rindu #KawanBaru #Peace
kawanbaru - dyanareza - kemintergrasiperpaduan - selfie - peace - rindu - dakibukit - tb -
panita_kecikk - farahyahaya_ - mike_saizat - harrazwajdi -
instagram
meghitung_hari
Emmmmm teringat kat korang Dan zaman jahiliah korang cibai betul korang wat per #rindu #5ehsan
5ehsan - rindu -
instagram
danisya_23
Kak fatin najwa comell..melting ayee hihi.. #rindu akk fatin najwa huhu #time kat sukan selangor
time - rindu -
fxtinyaya -
instagram
elmilylatif
Rasa2 klaw minta job lama ni blh dpt x πŸ˜†πŸ˜†..dl minta pramugari ni msh bergetah..tp skrg getah da longgar kit πŸ™ŠπŸ™Š##rindu seminar pramugari, cantik2 pengajar pramugari n pramugara di hotel standford k.l ##
rindu -
instagram
azerazulkipli
Kami kembaq . Kakak demokk yang slalu dngaq story moryy merapu aku, layan perangai aku . Hingiaq cam aku dan lain2 --' aku nak ckap aku sayang hang jaa. Kbye. #rindu
rindu -
kuntumawar_ : Satu ja nak cakap . Satu jaa . Aku sayang hang Hahahaha :') @azerazulkipli
syaffudin - khairisohaime - cik_sitinatrah - ebaltinho -
instagram
leanxer
Kapan naik lagi ya... #rindu#latepost
latepost - rindu -
murah_tinggi_langsing_putih - boyyolandi - yolanda0710 - michael_htgalung -
instagram
syuhada_samsudin
#throwback #rindu #rindu #rindu #rindu #titiwangsa #awesome #jogging #kenangan #kesayangan #BosanSemuaBendaBolehBuat
bosansemuabendabolehbuat - titiwangsa - rindu - awesome - kesayangan - kenangan - jogging - throwback -
mtfh_ - nurulaishahmanan - lizanuraini97 - fikazulkarnain -
instagram
Iconosquare feedback