eynasofya
Memory guru ganti SEMASHUR πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #throwback sebelum nak mengajar, kena study dulu. Sampai mcmni kena study..haha mengalahkan anak murid. Ceitt.. Inilah cara sy belajar..huhu rasanya masih simpan lagi kot buku2 skolah dulu. Huhohuhohi ohh #rindu zaman sekolah. 😍😍😍 #gurugantijourney #semashur #2013memories
throwback - gurugantijourney - 2013memories - semashur - rindu -
instagram
akheratku
IntermezoπŸ™‰πŸ™‰πŸ™‰ ™β€ΌοΈπŸ™ˆ βœ”οΈβœ”οΈβœ”οΈ #kangen #rindu #monkeydance #love #suka #lucu #bahagia #cinta #remaja #iseng #selingan #joke #ketawa
lucu - ketawa - love - selingan - rindu - suka - iseng - monkeydance - kangen - remaja - bahagia - joke - cinta -
ikha_ntou_widy -
instagram
lisnaf.nafishya
#rindu
rindu -
lisnaf.nafishya -
instagram
lilieysuhaili
Throwback bunga beso dari kepala haa .. #rindu #DarwisyaZara
darwisyazara - rindu -
eykasuhaimi -
instagram
7manusiaharimau_plg
Haii HelloKitty *ehhsalahπŸ™Š Haii Rindu nya kitaa😍😍 Happy Birthday Kak CutπŸŽ‚πŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰ Semoga panjang umur,sehat selalu,murah rezeki,karirnya jalan terus,tambah cantiik yaa..😚😚 Yg pasti WYATB and GBU kk!!😘❀ Tetep jadi Rindu nya kitaa semuaa yaaπŸ˜‚πŸ˜šπŸ˜šπŸ˜š Dan semoga episode #7manusiaharimau nya panjang πŸ˜‡πŸ˜‡ Sempetin waktunyaa dikit kak buat balas dan follback kita heheπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #7manusiaharimau #7mh #DesaKumayan #RCTI #Rindu #HelloKitty #CutMeyriska #Happy #Birthday #Love
hellokitty - love - 7manusiaharimau - cutmeyriska - rindu - rcti - birthday - 7mh - desakumayan - happy -
laksminaylashabiha - nasroel_15 - faiz_pencita_bigbang - 7manusiaharimau_plg -
instagram
dayu_muhamad
Nampak macam qisya tuh senyum. .tapi sebenarnya dia lagi nangis. You so cute qisya. Miss you 😘 #rindu #budak #cute
cute - budak - rindu -
wanyymohzuu - dayu_muhamad -
instagram
henkyu407
"Apalah arti memiliki, ketika diri kami sendiri bukanlah milik kami? Apalah arti kehilangan, ketika kami sebenarnya menemukan banyak saat kehilangan, dan sebaliknya, kehilangan banyak pula saat menemukan? Apalah arti cinta, ketika menangis terluka atas perasaan yg seharusnya indah? Bagaimana mungkin, kami terduduk patah hati atas sesuatu yg seharusnya suci dan tidak menuntut apa pun? Wahai, bukankah banyak kerinduan saat kami hendak melupakan? Dan tidak terbilang keinginan melupakan saat kami dalam rindu? Hingga rindu dan melupakan jaraknya setipis benang saja” -RINDU-tere liye- #rindu #quotes #summary #selcapict #instamoment #awesome #jogja
quotes - selcapict - jogja - rindu - awesome - instamoment - summary -
isblcrln - lyrics2020 - blondegirltweet.s - snazzyjazzy.xo -
instagram
syarifanaila3
:)#rindu
rindu -
syarifanaila3 - nailulelf -
instagram
putri15_anwar
Hppy bday chika..moga makin sukses sllu,we love u #rindu #love #rigum #like4like #instagram #fun #happy #my family
love - instagram - rindu - fun - rigum - like4like - my - happy -
beardlandia - hasyaaa11 - diky_arya - cumi_lovers -
instagram
nitha45
Chat terakhir#rindu
rindu -
distric.highlist - ramadhana_ghani -
instagram
adek_nerdy
Slmat petang. .pic ksygan send pagi tewk. .hmmmm. .nya dah pegi klaut cnun. .sikda chat apa cmua laqh utk sketika tOwk. .sbar jak laqh. .take care kt laut yar b. .always waiting fOr yOu tO cOme hOme. .😒 #RINDU! !
rindu -
melissa.lw - adek_nerdy - nelson_july - saverinnasharonnnn -
instagram
riniyuspitasari
everytimes I think of you ,I falling in love all over again πŸ’ž#miss#kangen#rindu#kebangetan! πŸ˜‚ #rcnocrop
rcnocrop - miss - kebangetan - kangen - rindu -
adesaprudin09 - vlad_minchik968m -
instagram
dwulaandari
Sangat rindu suasana kampung halaman, walau seindah apapun negeri sumbar ini tetap rindu jambi sarolangun πŸ˜ŠπŸŒ‡ #taujambi#sarolangun#ancol#rindu#bestjambi#senja
ancol - bestjambi - rindu - senja - taujambi - sarolangun -
serlyangs - aditriianggoro - rachmaala - aritilaanugrah -
instagram
freakchkaaa_
• The Brooklyn Bridge • Travel ✈ As much as you can . As far as you can . As long as you can . Life's not meant to be lived in one place 😊 Oh how iMissThisPlace πŸ˜”πŸ˜’πŸ˜­ #NewYorkCity #Home #ThrowBack #iMissTravelling #PhotoGrid #Filter #CampakBalik #Terobek #Rindu #Photography #Malaysian #Travel #NYC #US #Love #Edit #Me #Smile #Pose #Scene #View #NewYork #Love #Tumblr #Quotes #Bridge #Visit #Happy #Landscape #Autumn #BrooklynBridge
bridge - love - newyorkcity - terobek - newyork - malaysian - photography - pose - scene - imisstravelling - autumn - quotes - campakbalik - nyc - throwback - home - landscape - me - tumblr - photogrid - rindu - edit - travel - visit - us - filter - brooklynbridge - smile - view - happy -
myramuhshin - mohammadfariz24 - annoulalala - jaketdistro100rb -
instagram
ekha_rahman
Throwback short vacayy in Langkawi... #rindu #RasaNakpiLagi #tapiDgnLellGirls
tapidgnlellgirls - rasanakpilagi - rindu -
noornadzirah - faizunjane - syifanoh - hahamiera -
instagram
ahmadzaim_z
How you like me now. #heysel #Brussels #2015 Have a little #atomium people! #schoolisaroundthecorner #ikutcarakita #igers #roshe #cketjelani #rindu πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘±πŸ»
heysel - roshe - atomium - rindu - cketjelani - ikutcarakita - schoolisaroundthecorner - igers - 2015 - brussels -
imanaisha : Lama gila jalan
nu_ghul - muaz31 - srxhdn - najaachan_ -
instagram
syazmi96
#rindu #bosan #dewan #sekalungbudisrlautkasih #panas #cemuih
bosan - dewan - rindu - panas - cemuih - sekalungbudisrlautkasih -
faizyussof : Asyik muka ni jaa..hahaha
syazmi96 : jeles??hagagaga
nrziana - eykaashafieqa - faizyussof - muhammadhaffiy -
instagram
davidteo99
My #puterigunungledang @atikahsuhaime bila nak balik ? #rindu @janelim169 @migonline @metrowealth @hyppworld #MiGTalent #dutayeos #vaseline
dutayeos - vaseline - migtalent - puterigunungledang - rindu -
doktercantik_tinggi_langsing3 : Permisii, mau + tinggi/ langsing / gemuk dalam 1 minggu? FREE Ongkir & Product + DISCOUNT diatas Rp 50.000 πŸ˜‹ πŸ‡­πŸ‡¦πŸ‡·πŸ‡¬πŸ‡¦ πŸ‡²πŸ‡ΊπŸ‡·πŸ‡¦πŸ‡­...
pakar.herbal2 : πŸ‘ˆ πŸ‘ˆ πŸ‘ˆ MAU TAMBAH TINGGI 3-10 CM, LANGSING 5-25 KG, TAMBAH BERAT BADAN, MEMUTIHKAN WAJAH & BEBAS JERAWAT ? πŸ’Š πŸ’Š πŸ’Š VISIT MY IG
mi3nzlie89 : Kalau artis ni yg jdi heroin mesti crite ni tepu je.. Mcm cite tv3 dlu..
atikahsuhaime : awww boss. 😻 saya ada semalam, tapi boss tak sampai office lagi. nanti kita jumpa yah.
atikahsuhaime : @mi3nzlie89 maaflah, itu drama pertama saya. saksikan #GudangKubur di astro first. terima kasih atas comment tu β˜ΊοΈπŸ˜πŸ˜†
korean_facemask : Tak sabarrr
fazillahn : Awk lawa lah kak @atikahsuhaime 😘 tahniahhh
azmiros64 - shahdaitul - naqifheyreterry - hatija_jaafar -
instagram
yasmin.nasuha
By @kamallfarhan "βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β–ͺ️coward? Weak? Or winner? βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β™›β™› like, repost and tag your friends to motivate and inspire them.β™›β™› βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #kamallfarhan #realestate #millionaire #man #sayang #empire #scotland #dreams #urban #publicgold #legacy769 #1whp #shaklee #nh #phytoscience #charismalegacy #powergold #azizanosman #cwa #larome #naelofarhijab #celebritylass #toneexcel #onexox #rindu #cmd #entrepreneur #luxury #love #quotes" via @PhotoRepost_app
phytoscience - urban - cmd - love - naelofarhijab - larome - kamallfarhan - onexox - quotes - celebritylass - empire - azizanosman - dreams - man - nh - powergold - realestate - entrepreneur - sayang - rindu - scotland - 1whp - millionaire - publicgold - charismalegacy - luxury - cwa - legacy769 - shaklee - toneexcel -
cody.naglich - james_x_horne - sborges85 - queenkeyz30 -
instagram
cutmeyriska_lovers
Happy Birthday @cutratumeyriska #karin #rindu
karin - rindu -
cutmeyriska_lovers : Yang ke 22 tahun semoga sehat selalu
putrinipuspita : Happy Birth Day..
aryfrozan - zuraq_cheko - alfiean.fiean96 - meltacputri -
instagram
whitemaya
Rindu masa bam2! Masa ni 5bulan kot..rindu nak gomol πŸ˜˜πŸ‘ΆπŸ» #mybaby #myprecious #duniaakhirat #ainadamia #daughter #malaysia #kidstalent #kidsmodel #muslimah #muahciked #rindu
myprecious - kidstalent - daughter - muahciked - rindu - kidsmodel - malaysia - muslimah - mybaby - ainadamia - duniaakhirat -
fatinsnuffy - farah_redzuan - asznieza - akmamustaffa -
instagram
yasmin.nasuha
By @kamallfarhan "βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β–ͺ️β–ͺ️Bila anda yakin dgn sesuatu pekerjan itu, keja pagi ke tengah malam ke waktu cuti ke sabtu ahad ke? Anda akan tetap rasa gembira. Selamat pagi. Jom buat kerja dan mulakan dengan bismillah. ☺️ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β™›β™› like, repost and tag your friends to motivate and inspire them. β™›β™› βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #kamallfarhan #realestate #millionaire #man #sayang #empire #scotland #dreams #urban #publicgold #legacy769 #1whp #shaklee #nh #phytoscience #charismalegacy #powergold #azizanosman #cwa #larome #naelofarhijab #celebritylass #toneexcel #onexox #rindu #cmd #entrepreneur #luxury #love #quotes" via @PhotoRepost_app
phytoscience - urban - cmd - love - naelofarhijab - larome - kamallfarhan - onexox - quotes - celebritylass - empire - azizanosman - dreams - man - nh - powergold - realestate - entrepreneur - sayang - rindu - scotland - 1whp - millionaire - publicgold - charismalegacy - luxury - cwa - legacy769 - shaklee - toneexcel -
elmoh_ugm - talleyandtwine - miss_scotland - ahmadssafwan -
instagram
nbnur
Sebab tiba tiba rindu 😭 😭 😭 Dulu, kalau aku belajar, dia akan conteng lengan aku sampai ke siku Dulu, kalau dia belajar, aku masukkan pen dalam lobang hidung dia. Dulu... Sekarang, semua tinggal kenangan. 😒 Good Luck weh #rindu #sahabat #lama #dizamankegemilanganku #kamimudahterhibur6B3
kamimudahterhibur6b3 - lama - dizamankegemilanganku - sahabat - rindu -
ninetyswift : Rindu kamu 😩😭
nbnur : Rindu kau jugakk. Jaga sehun aku elok elok 😭 @ninetyswift
ninetyswift : Hahahahahaha in sha Allah πŸ™ˆπŸ˜Έ
bacieyaaa - syazanasapian - imranzanz - afinaazhari -
instagram
yasmin.nasuha
By @kamallfarhan "βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β–ͺ️β–ͺmulakanlah hari anda dengan doa dan solat. Insyaallah hari anda akan diberkati allah. apa aktiviti anda pagi ni? πŸ˜‰πŸ˜‰ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β™›β™› like, repost and tag your friends to motivate and inspire them. β™›β™› βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #kamallfarhan #realestate #millionaire #man #sayang #empire #scotland #dreams #urban #publicgold #legacy769 #1whp #shaklee #nh #phytoscience #charismalegacy #powergold #azizanosman #cwa #larome #naelofarhijab #celebritylass #toneexcel #onexox #rindu #cmd #entrepreneur #luxury #love #quotes" via @PhotoRepost_app
phytoscience - urban - cmd - love - naelofarhijab - larome - kamallfarhan - onexox - quotes - celebritylass - empire - azizanosman - dreams - man - nh - powergold - realestate - entrepreneur - sayang - rindu - scotland - 1whp - millionaire - publicgold - charismalegacy - luxury - cwa - legacy769 - shaklee - toneexcel -
its_rakers : Love It! :)
impisheye - its_rakers - lukanomori - queenlaniee -
instagram
yasmin.nasuha
By @kamallfarhan "Mana ada orang berjaya pada percubaan pertama!!βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β–ͺ️β–ͺ️Umumnya kita melihat orang yang telah berjaya hanya semasa dia berada diatas. Kita hanya nampak kekayaan, dan kesenangan yang dikecapi sekarang. Kejayaan mereka kita nampak seperti senang dan mudah untuk dicapai. β–ͺ️β–ͺ️Tetapi kita tidak tahu sejarah mereka sebelum mereka berjaya. hampir semua tokoh-tokoh yang berjaya pernah gagal. Bahkan ada yang dipulau ahli keluarga, kawan-kawan, dihina, dipandang rendah, hutang keliling pinggang dan ada yang sampai bangkrup. Itu la jatuh bangun sebelum mereka berjaya. β–ͺ️β–ͺ️Tidak ada orang berjaya pada percubaan pertama. Malah berpuluh-puluh kali jatuh dan ada yang bertukar-tukar jenis pernigaan sebelum mencapai kejayaan. Nak berjaya perlu berkorban. 9/10 sumber rezeki adalah daripada pernigaan. 9/10 juga orang yang berniaga gagal. β–ͺ️β–ͺ️Yang penting jangan putus asa. Allah nampak usaha kita. Dia akan beri pada masa yang tepat. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β™›β™› like, repost and tag your friends to motivate and inspire them. β™›β™› βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #kamallfarhan #realestate #millionaire #man #sayang #empire #scotland #dreams #urban #publicgold #legacy769 #1whp #shaklee #nh #phytoscience #charismalegacy #powergold #azizanosman #cwa #larome #naelofarhijab #celebritylass #toneexcel #onexox #rindu #cmd #entrepreneur #luxury #love #quotes" via @PhotoRepost_app
phytoscience - urban - cmd - love - naelofarhijab - larome - kamallfarhan - onexox - quotes - celebritylass - empire - azizanosman - dreams - man - nh - powergold - realestate - entrepreneur - sayang - rindu - scotland - 1whp - millionaire - publicgold - charismalegacy - luxury - cwa - legacy769 - shaklee - toneexcel -
impisheye - athirahnajwashukri - moneytalkslifestyle - ainaabrasid -
instagram
yazmiera
Bila lagi? #rindu kamu sgt2
rindu -
miamirah_maidin - yazmiera - mieza.hasmieza - jaketdistro100rb -
instagram
nashz_costner
#rindu #sabar je #sik lama gik😯😯😯
sik - sabar - rindu -
ferranne_ozzrynn90 : Atttooohhh mun paning e nh..
jaketdistro100rb - ferranne_ozzrynn90 - omggjess - swag.honey_ -
instagram
syedhafie99
Kalau sayang please stay, kalau dah tak sayang. Ermm terima kasih untuk segalanya.. berat sungguh untuk melepaskan kau.. aku sayang kau sesangatt, ermm takpe laa semua nya dah berakhir dahh.. aku harap kaw happy dengan life kaw yang sekarang .. percaya la dalam hati aku cuma ade kaw sorang jee.. cinta aku terhadap kaw takkan pernah hilang.. one day aku akan jadi kan kaw halal bagi aku,, inshaallah.. #sorrysayang #rindu
sorrysayang - rindu -
tuanmatmat85 - nuranirajaafar - aiennshah - haxxan_afridi -
instagram
yakuzi_chinta
Senyum...senyum dan terus senyum #rindu my mr abie#medan#Indonesia#
indonesia - medan - rindu -
instagram
toyzone_jr
Ya Allah rindunya anak2 ku ni...dekatkanlah kami kembali @misbella88 #rahmatAllah #rindu #twin #jdt
jdt - twin - rahmatallah - rindu -
misbella88 : We miss u so much abi @toyzone_jr
heymirol - suhailasulong - azzriq - misbella88 -
instagram
nisrina_pitaloka79
HBD kak #rindu
rindu -
putri15_anwar : Hppy bday #rindu #22thCutmeyriska #7manusiaharimau #rcti
sartika_aprinda - diky_arya - luthfi_narulita_g - putri15_anwar -
instagram
areiz96
#adik kesayangan dunia Dan akhirat #Rindu Adik sangat2. #sayang Adik sangat..
sayang - adik - rindu -
nurfatihah_93 - haryz_din - _amnn - intan_adriana97 -
instagram
fazliezamerican
Nothing is too small to know and nothing is too big to attempt #quotesoftheday #emosiang #apenakjadi #rindu
quotesoftheday - rindu - apenakjadi - emosiang -
dayah_razalli - miarawkafella - thinkbelle90 - azfaraffif -
instagram
Iconosquare feedback