_ottel
tua tua pun mampu dapat duit raya lagi. ternyata level comel aku masih power lagi. #riak #rezekiraya #balot
rezekiraya - riak - balot -
naddyruhaimi : ottel mmg comel
_ottel : yaaa allohhh pujian ramadan pertama ottel
naddyruhaimi - adda_ronaldo - mhmdluqman - ilmijamal -
instagram
ismiewan
Salam 3 Syawal . Bersederhanalah kita . Cukuplah bercerita yang baik2 . Bukan membandingkan, risau akan jatuh hukum Riak, Takkabur ataupun menunjuk-nunjuk atau bercerita dengan megah . #salam3syawal #istiqamah #riak #takkabur #textgram
textgram - salam3syawal - riak - istiqamah - takkabur -
nurincokodates - zuhayraamirah -
instagram
hafriziqbal
Kamu org selfie phone murah. Saya selfie dslr. Tapi edit Instagram jak lah. #raya #bongkak #dan #riak #tuhpaidek
tuhpaidek - raya - dan - riak - bongkak -
joetosz : Pengawas sekolah ek?
hafriziqbal : Dalam konteks apa ni? @joetosz
elinyaacob : Cino + Sepet = Bahagianyaa kau nokk
nabihahghani : Muka sama semuaaaaa haha
celinekoh92 - leechingleeching - nurulmardhoo - mohammad_siddiq_sirat -
instagram
ladybossinside
Done!!! Jom siap baju dan telekung #raya pula. Bukan nak riak...cheese cake tu sedap baq hanggg. Coklat kek tu sah2 sedap dari dulu lagi. #riak #selamatHariRaya #cake #baking
cake - raya - riak - baking - selamathariraya -
fe_dosz -
instagram
saidbadran
#abandoned #train #station #riak #bekaa #lebanon #sunday #morning
abandoned - lebanon - morning - bekaa - sunday - train - station - riak -
mariannaja - urbex_gypsy - davidsleiman13 - sohamajdalani -
instagram
brgsjks
Jam baru #riak #instaniaga #visitmyig #tayangurat #sadokepeng
instaniaga - riak - tayangurat - visitmyig - sadokepeng -
adibakim : Yeke @brgsjks -.- mcm ilek je
brgsjks : @adibakim nanti kita cari sama sama
asyiqa_ : Ulat
idgamir : salam mana?
brgsjks : Salam anjing
syuhadaahh : mashallah
najibajas : Tangan urat urat em
asyaaaaa_ : TANGAN URAT URAT NI YANG TAKLEH TAHAN
unirevco - dnlsyrf_ - anshijkl - x3r_ -
instagram
ustazalfathiofficial
Followers ustaz perlu tahu #riak #ibadah #bukangymrat #rakanmasjid #kamisukasolatmalam #kamisukasolatbiljamaah #takdacutechildrenpraying #selfiewithimampampador #Repost from @asyraf889 with @repostapp — Iktikaf 2014 with @ustazalfathiofficial aka ceo @lumberjack_app #10malamterakhir
selfiewithimampampador - ibadah - kamisukasolatbiljamaah - bukangymrat - kamisukasolatmalam - repost - 10malamterakhir - rakanmasjid - riak - takdacutechildrenpraying -
niasyari : balek ke kg halaman
ustazalfathiofficial : @niasyari kau raya ganu?
niasyari : aah bang.. hee. pstu balek klntn
ustazalfathiofficial : Ko balik kelantan ada apa?
ustazalfathiofficial : @niasyari
niasyari : haha. kg org umah ambe. kt tanah merah
shafiqbuyong - tyamirah - bashirshahrum - nexamr -
instagram
azharmashudi
"Abang saje je nak riak sikit baju tu abang beli dekat tempatan fest haritu" hahah macam bangang #superSunday #johor #black #riak #ujub #takbur
takbur - black - supersunday - ujub - riak - johor -
munierosnan : perghhh urat tgan kauuu perghh
azharmashudi : Pehpehpeh @munierosnan
ainunmardhiah : Azhar da kurg comel da skg ni >_<
azharmashudi : Hah? Hahah dulu comel ke? Hahah
azharmashudi : @ainunmardhiah
iqa_ithnin : @azharmashudi kpop hahaha😂😂😂😂
azharmashudi : Hahah encem an kahkah @iqa_ithnin
farahhamalin : Gemuk sangat sangat pendej hitam
ainunmardhiah - afrinayusni - reina_chin - miranuar -
instagram
alarfan
Sahur doing. #riak #bongkak #thismysecret #cheatGodmode
cheatgodmode - riak - bongkak - thismysecret -
hnsh_ghffr - azainiaizat - angusperdana - alffisyahrin -
instagram
azlinaxxjamal
Mohon ayah, adik2 dan anak2 buah tidak skeptikal dengan sampul duit rayaku yg tak berapa glemer..mohon jangan terkujat pabila melihat isi didalamnya..hihihihi #riak #whybother
riak - whybother -
abe_sabah - ibaddurrahman -
instagram
eizil786
Sentiasa berhati-hati dengan apa yang kita tututkan, tuliskan, coretkan... Kerana adakalanya ianya akan membinasakan... Membinasakan hati, diri sendiri dan orang lain . #muhasabah #wayoflife #islam #penyakithati #takbur #riak #ujub #istighfar #noteToSelf
wayoflife - notetoself - istighfar - muhasabah - penyakithati - takbur - ujub - riak - islam -
noktahhitam - headwithserban - emmadiani - nadiasamjohari -
instagram
mohdnoorshawal
#Assalamualaikum =) #Salam #Riak #BanggaDiri #Hadith #Hadis #HRAlBaihaqi #AlBaihaqi #SabdaNabiMuhammad #SabdaNabiMuhammadSAW #SabdaBaginda #SabdaRasulullah #Info #Islam #TeamDakwah #DakwahIslamiah #Dakwah #Islamic #Islamiah #Islamik
hralbaihaqi - sabdanabimuhammadsaw - sabdabaginda - assalamualaikum - sabdanabimuhammad - islamic - banggadiri - islamik - hadis - islamiah - albaihaqi - info - hadith - dakwah - teamdakwah - salam - sabdarasulullah - islam - dakwahislamiah - riak -
nashehhah : Waalaikumsalam
mohdnoorshawal : @nashehhah =D
dodoycihuy - najiahshaharain - rev_firdaus - ririmaritta -
instagram
hybridthejackal
Illest in the Game. #hiphop #riak #goodmorning #friday #bestrapsever
hiphop - riak - friday - bestrapsever - goodmorning -
slinkjohnson : #heat
hybridthejackal : @slinkjohnson They not ready!
andrew_b_jackson : He got more views than me, step your production up @hybridthejackal lol
andrew_b_jackson - slinkjohnson - _neoterik - mouthofsasss -
instagram
iwanluplup
Scream...... #music #metalmusic #riak #ukmriak #uinciputat #uinjakarta #tongmusik #fotopanggung
uinjakarta - metalmusic - uinciputat - fotopanggung - tongmusik - ukmriak - music - riak -
sitiusniyah - roundabout14 -
instagram
hafifjohn
#Riak #Halussss #Part2
part2 - riak - halussss -
hafiddzz - meezatasha98 - afiqqayyy - fussy__ -
instagram
hafifjohn
#Riak #Halussss
riak - halussss -
hafiddzz - zairxxn_ - meezatasha98 -
instagram
asyraaaaffdin
Mmmmmmm. Tujuan sebenar menapak di POPULAR adalah mencari bahan-bahan ransangan bagi membantu meningkatkan keputusan SPM. Tapi akhirnya kecundang apabila terlalu TERlalu bahagian yang mampu memupuk semangat rohani dan membantu membina sebuah istana mahligai. Jadi dengan itu jadi la kami peleseran jalanan yang mampu membaca di tempat kejadian. Nak beli tak mampu over budget. Jadi kita manfaatkan masa yg ciput sebelum menunggu waktu berbuka dgn santapan jiwa. Mohon jgn salah faham member sebelah tngh buat facial hidung. #popularkoyak #barai #riak #objektiftercapai #kepitkatketiakisrael #bombomahakahak #salamsahur
barai - popularkoyak - kepitkatketiakisrael - salamsahur - riak - objektiftercapai - bombomahakahak -
alidyaaaa : ehh you baju tu yang you pakai masa you ceraikan i haritu kan awwwhh
asyraaaaffdin : Hey.sayang kan kita nak rujuk balik. You dah lupa ke?? Please laa i still sayang you okay @alidyaaaa
alidyaaaa : @asyraaaaffdin no man! no turning back. you dah kenalkan janda berhias you tu dah pun dekat i you nak apa lagi ni ha katakan wahai lelaki katakan!! lol
nisazhar : saya sebagai peguam,saya rasa kes ini patut di ketengahkan di pihak pengadilan.hm
asyraaaaffdin : I rindukan isteri yang dah mati tu. Sazira!!! You tahu tak!! You fhm tak perasaan i.muka you igtkan kenangan lama i. Please Sazira!! Opps salah Deeda. @alidyaaaa. // Tak pe Cik sya cuba sya cuba selesai kan dulu *dlmhati*(pandai kau nak cri duit byk kau punya pengadilan @nisazhar
nisazhar : hahahahhahaha XD nak raya nii msti lah nak cari duit lebih brooo
alidyaaaa : @asyraaaaffdin dude about Sazira the newbie you will make people wonder who the hell is she nanti orang fikir kekasih gelap kau haha sudaaaaaah. KEPADA SESIAPA YANG BACA COMMENT ACAP KAT ATAS TU, SAZIRA TAK.WUJUD PUN IA HANYA REKAAN SEMATA MATA JANGAN TIRU AKSI NI DI RUMAH
mohamadsazli : Stylo
muslihahmuzaffar - nurizzahhh__ - qylahanafiah - aliahaisyah08 -
instagram
nurfatinesa
#riak #lovefood
riak - lovefood -
nikeva : Riak sgt ni aten makanan diaaa!!! Berbuka terus karok ni tak sakit tekak ke.. Haha
alinalinalubis : Hmmm.. Untunglaa. Meeting ngan redbox terus berbuka makanan vasssssssss
alinalinalubis : Cc @nurainadaulay @iriemohamed @nurhanahalim
nurhanahalim : Untonglaaaa aten kesayangan
nurfatinesa : Mana la selalu makan2 free mcmni -.-" @alinalinalubis @nurhanahalim
nurfatinesa : Xde maknanya nak karok bagai. Da kenyang balik laa @nikeva
nurainadaulay : Wehhh... Ohh patutlah hmmmmmmm
itsjustnadia : Masak lauk bebuke ape tu aten @nurfatinesa krikkk krikkk
awatifmomochi - diyanady_ - ummuruqaiyah - amalwaniey -
instagram
aidielicious
"One of the hardest thing you'll ever have to do is to stop loving someone because they've stopped loving you" - kendall jenner
riak -
ss.aer : sado
aidielicious : ini gmbr lama gmbr latest makin beso tgn tu #riak @ss.aer
itskx_ : Absolutely
zaim16 : Sep body tuu ! Abg body ! Ha3 !
ahnaf_fahman : Idola nih
yushaayusof - aderzeem - zuhaiqal_zu - nik_nur_aishah -
instagram
ismaelhazard
Ha shoutout to #riak
riak -
hazwanisofian : @enurshawal @fana_zuraimi. @nur_afieqa @faqihrashid
faqihrashid : Apakah? @hazwanisofian
sahil_er_morder : Hvad hedder sangn
rkanova : @toekneedoe just a lil sneak peek
amandaleinig - valerie_casas_ - fluffzilla666 - enasyo -
instagram
arafibara
#pujian#hanya#bersifat#sementara #redha#tuhan#yang#dikejar #ikhlas#dalam#setiap#ibadah #riak#sukamenunjuknunjuk #peribadi#mulia
pujian - ikhlas - ibadah - sukamenunjuknunjuk - bersifat - yang - tuhan - hanya - dalam - peribadi - dikejar - mulia - sementara - setiap - redha - riak -
aqilahshukor - airsyad6 - iqbalazhr - syamim___ -
instagram
syukrisaid3
Taraweh checked! #yizlamik #bulanramdonn #ujub #riak #20 #+3=23 #nawaitussaumaghodin #nuzulquran #corteyyyyy
yizlamik - bulanramdonn - 20 - nawaitussaumaghodin - nuzulquran - ujub - riak - corteyyyyy -
syukrisaid3 : @rihazgnopo batin tu sister ke brother?
wanahmadazizi : Sihat2 aja abg @syukrisaid3 hehehe boleh claim duit raya nnti ehh
faizulmohamad66 : eh sesukri lebaran !
syukrisaid3 : @wanahmadazizi aku bg yg belum sunat je hahah @faizulmohamad66 buto ganu tak rindu aku ke?
wanahmadazizi : Hahaha..boleh bg kat jo..dia belum sunat lg tu @syukrisaid3
syukrisaid3 : @wanahmadazizi ape ni ji..bnda dlm sluar pon ko tauuu hahah
afiqazir : Yahabibi
syukrisaid3 : @afiqazir start cuti raye bile jat?
najiiibbe - azzimazril - nurulhidayah_nasir - sophiazman -
instagram
nadiahrazali_
Hello monday !#riak #isnta #wajah sSelAMatT maTa HaRI TeRIk →
riak - wajah - isnta -
markfix91 - nikaizah - umxr9 - fikribadri -
instagram
mirzacarlos
Terang lagi bersuluh memang kacak dan macho abg baju pink tuh hahaha #riak #muntahpelangi #brogahills #bestie
riak - bestie - muntahpelangi - brogahills -
hazmanhasnan - einani_ - izzatsarudin - syahirahrashidi -
instagram
medmijan
Muke penuh kejahatan hahahaha #antagonis #ego #kejam #angkuh #riak #sombong #partySampaiPagi #tepiSungaiMelaka #seindahRamadhan
partysampaipagi - seindahramadhan - tepisungaimelaka - antagonis - kejam - angkuh - ego - sombong - riak -
aliahsuhaimi - aendaisy - achikkacang - aby_bya -
instagram
okookkk
Fighting...gud luck chill :D #PS3 #LaukAkuSemua #kahkahkah #riak
ps3 - riak - laukakusemua - kahkahkah -
devyn1228 : Im looking for a clan on ps3
ariframly_17 - muzammil_abdul - muhd_hadzri - ismetfitri -
instagram
robbybodial
#riak
riak -
abi_humaira : Dmn ge dial?
robbybodial : Sebelum mudiak sungai bg. Di seboang juo nye @abi_humaira
abi_humaira : Mantab.
belbialfaris : Foolback bg
robbybodial : Oke @belbialfaris
yanda_lnd - inggieartha - radli_ambacista - arieindraa -
instagram
demong90
#riak #bumi
bumi - riak -
instagram
azian_78
Manusia yang berbudi bukanlah Sempurna.Perlu sentiasa muhasabah bahawa jika budi mereka tak terbalas, sebenarnya Allah telah menjanjikan sesuatu yang lebih berharga yang tidak sangka2 ♥♥ #sayang #ikhlas #budi # bawak #mati #usahmengungkit #riak
usahmengungkit - sayang - budi - riak - ikhlas - mati -
aidah_kasri : In sha Allah...
aidah_kasri - zainzdean -
instagram
vespatonchet
Hmmm.. Kadang kadang aku tak faham orang yg pesen cenggini! Xthu la dia nk org buat apa dekat dia.. Mengampu? Ohh! No.. Bila berkata kata jangan la sampai riak sgt.. Mcm Terasa, (uhaii) diri tu laa paling best! Bila buat baik.. Mungkin allah sedang menguji kamu,Sejauh mana kebaikan kamu.. Okayy la.. Sahur dulu.. Hati2 ya bila berkata kata takut nnti tergolong dgn pesen #riak mcm ni.. 😉
riak -
aziraemira - wan_bashar - ms.diamond_86 - mnxmri -
instagram
fidausham
Ya Allah aku bermohon dariMu...jauhkanlah aku dari sifat #riak #kongsiitupeduli #pointstoponder #sharingiscaring #ramadhan2014 #ramadhanmubarak #ramadhan1435 #puasa #islam #islamic
sharingiscaring - puasa - islamic - ramadhanmubarak - kongsiitupeduli - ramadhan2014 - ramadhan1435 - pointstoponder - riak - islam -
28baizurah - mie_ra_sharif_2326 - fiza_mdan - anncun75 -
instagram
superpandy
Blurkan muka 😶 #blurred #throwback #reduce #riak #rindubepci #bepci #bfc #barrisanfitnesscentre
bfc - rindubepci - coveryourawrah - reduce - blurred - bepci - barrisanfitnesscentre - throwback - bar_blurred - riak -
fatinmorat : gila
superpandy : @azimsyahmi92 hehe
superpandy : @d_____m aku baru tau hang tangkap leleh tgk doremon
superpandy : @fatinmorat 'why not blur kn muka jgk sbb leh reduce kan riak..'
izzuddinkggajah : Lol
muhammadbinzaharin : HAHAHAHA nice troll mr. Super spenda
muhammadafiqafandi : hensem nyaa
onitsukaissac : Gila hang pandy haha
kamalarifxy - safwanmifzal - ka1aycibeyza - jcw787 -
instagram
azizi_hafiz
Seperti biasalah ye, memang akan ada manusia yang riak dengan perbuatan nya yang baik. #ikutcarakita #twitter #riak #ramadhan #terawikh
twitter - riak - ramadhan - ikutcarakita - terawikh -
muhd_faridzuan - eyrahh_12 - babymirandakerr - eyra_emma -
instagram
Iconosquare feedback