By accessing this website, you acknowledge and accept the use of cookies. Learn More
Important notice - Major update coming on June 1st. Please read carefully.
nak_ketat_nak_cantik_nak_sehat
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Apasal rasa cam gebu skit ni Emmm cam npk cerah2 jer kulit.. Chiaaa chiaaa2 krna hri2 dok sabun APS jsd niii suka sgt sental ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.sesuai sgt utk pngjaan ksihatan kulit.. Jom wsap sy utk dptkn sabun ni Pasti puas hati...wasap 0173005974 #noradanish#Sitinurhaliza #Zianazain #Fazura #nakcantikcarisaya #errafazira #rajaazura #fashashanda #Lisasurihani
nakcantikcarisaya - noradanish - lisasurihani - fashashanda - rajaazura - zianazain - fazura - sitinurhaliza - errafazira -
faezah.kamarudin.77 - madenashop2 -
instagram
burgerbyte
Rabu 25hb kedai Akakk dah bukak. Jom la makan di Burgerbyte Akakk di Seksyen 13 Shah Alam. Nampakk.. #Burgerbyte #makan #minum #sedap #makanan #minuman #seksyen13 #shahalam #selangor #rajaazura #nampakkk #okbaiii #malaysia #restoran #baru #best
baru - sedap - seksyen13 - rajaazura - selangor - minuman - malaysia - makan - makanan - okbaiii - nampakkk - burgerbyte - restoran - minum - shahalam - best -
andiirvan77 : Nampak sedap...
mas.radin : Murah tak
wanwanaisyah - ariefhafiezin - aereelaziz - bariahnordin -
instagram
kekal_cantik_luaran_dalaman
Hangatkan malam malam anda bersama suami tercinta.. Dengan skdII sebiji insert sempit 5 hari..wow!! setiap hari hubby puji.. SkdII memang superb!! Now pantang tercuit pasti menjadi..Sentiasa dalam dakapan suami.. pm/whatsapp 0175645478 #Noradanish #elfiraloy #Lisasurihani #Zianazain #rozitachewan #ayuraudhah #amelina #nelydiasenrose #errafazira #ella #Sitinurhaliza #sitisaleha #mariafarida #rajaazura #sitinordiana #faradhiya
lisasurihani - rajaazura - ella - mariafarida - rozitachewan - amelina - sitinordiana - elfiraloy - errafazira - sitisaleha - ayuraudhah - noradanish - faradhiya - zianazain - nelydiasenrose - sitinurhaliza -
byiscarficious - kekal_cantik_luaran_dalaman -
instagram
nak_ketat_nak_cantik_nak_sehat
Segarkan pagi Ni dengan feminine wash Jsd.. Bau wangi sedap.. Penuh keyakinan..tahan 2bulan 100ml Berbaloi la beli pekat likat.. Guna skit jer dah bekesan... X caya???? Mai la Cuba beli pada agen sah Jsd sahaja free consultation.. Whatsapp 0173005974 #Noradanis #halizahelmi #Sitinurhaliza #rajaazura #Mayakarin #Zianazain #jannanick
zianazain - sitinurhaliza - jannanick - mayakarin - rajaazura - noradanis - halizahelmi -
kaki.media : ๐Ÿ˜˜
kaki.media - ariani.sitinurhaliza.jomhijab - madenashop2 -
instagram
bgpmy_yoko
Thank you for coming Kak Engku. #Repost from @raja_azura NAMPAKKK. ....#beautygenemy #bgpmy_risa #eyelashserum #eyelashextensions @beautygenemy #beautygeneempiresubang #okbaiii #rajaazura #beautygenemy #instalife #instago #toptags #beautiful #eyelashextensions #photooftheday #likeforlike #followme #thankyouforcoming #ใ›ใฃใ‹ใๆ’ฎใฃใฆใ‚‚ใ‚‰ใฃใŸใฎใซ้ก”ๅ†™ใฃใฆใชใ„
beautiful - instalife - beautygenemy - rajaazura - thankyouforcoming - eyelashextensions - instago - okbaiii - repost - followme - eyelashserum - beautygeneempiresubang - bgpmy_risa - ใ›ใฃใ‹ใๆ’ฎใฃใฆใ‚‚ใ‚‰ใฃใŸใฎใซ้ก”ๅ†™ใฃใฆใชใ„ - likeforlike - toptags - photooftheday -
libran_boy - briannalilliandawn - german.traveldiary - klaudia_2244 -
instagram
bgpmy_risa
Thank you for coming Kak Engku. #Repost from @raja_azura #bgpmy_risa #rajaazura #beautygenemy #instalife #instago #toptags #beautiful #eyelashextensions #photooftheday #likeforlike #followme #thankyouforcoming #ใ›ใฃใ‹ใๆ’ฎใฃใฆใ‚‚ใ‚‰ใฃใŸใฎใซ้ก”ๅ†™ใฃใฆใชใ„
beautiful - instalife - beautygenemy - rajaazura - thankyouforcoming - followme - eyelashextensions - bgpmy_risa - ใ›ใฃใ‹ใๆ’ฎใฃใฆใ‚‚ใ‚‰ใฃใŸใฎใซ้ก”ๅ†™ใฃใฆใชใ„ - instago - likeforlike - photooftheday - toptags - repost -
tompolifka : I enjoyed that!
aussiegirladventurer - drawasnap3 - fleurdelis.bouquetshop - lauraasofiaaa -
instagram
nak_ketat_nak_cantik_nak_sehat
Akibat KEPUTIHAN ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Korang tau ke tau ape akibatnye bila KEPUTIHAN bersarang dalam miss v korang lelama?? Korang ghase ape agak-agak? Ramai perempuan yang anggap keputihan ni masalah biasa-biasa jer.. Masalah normal yang semua perempuan ade.. Meh sini nak kabo.. Memang betul semua perempuan ade keputihan.. tak nafikan.. Bezanye cuma tahap keputihan korang tu.. Normal atau tidak.. Pegi check tahap keputihan korang sekarang! Jika jernih bermakna keputihan korang tu normal, sihat & menandakan korang SUBUR.. Jika sebaliknya, korang kena amik tindakan utk rawat. Di JSD, kami ade penyelesaiannye.. Hasil rawatan bersama JSD, keputihan jadi normal.. Miss v bersih, sihat, wangi, awet muda & bonus extra KETATT ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Meh pm atau wassap kami di JSD utk dapatkan FREE CONSULTATION mengenai keputihan & solution dr JSD.. In shaa Allah, kami bantu yang terbaik utk korang supaya korang sama-sama sihat & bersih macam kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜l Pm hakak akak boleh tolong 0173005974 #noradanish #halizahelmi #Sitinurhaliza #sitinordiana #rozitachewan #Zianazain #errafazira #rajaazura #Mayakarin #fasha #fazura #neldyasenrose #uqashasenrose #daniela #selulit #keputihanhilang #sihat
keputihanhilang - fasha - rajaazura - halizahelmi - neldyasenrose - rozitachewan - sitinordiana - selulit - errafazira - noradanish - sihat - zianazain - fazura - sitinurhaliza - daniela - mayakarin - uqashasenrose -
mayalabel2u_labelbajumurah : Enjoyable content! Thank you
ariani.sitinurhaliza.jomhijab - fnnoora - mayalabel2u_labelbajumurah - madenashop2 -
instagram
nak_ketat_nak_cantik_nak_sehat
Jangan... Jangan... Jangan... Jangan Putus Asa!... #inspirasikejayaan Assalamualaikum Selamat pagi.. Senyum jer.. Sy stokis jamu susuk dara balakong selangor.. Nak jamu mari cari hakak.. #noradanish#rozitachewan#sitinurhaliza#errafazira#fazura#rajaazura# #zianzain#fashionblogger#
noradanish - rajaazura - inspirasikejayaan - rozitachewan - zianzain - fazura - sitinurhaliza - errafazira - fashionblogger -
femina.my : nice
phamilic : Such a great post!
sysyinyin : Thanks for this one! Have a great day!
shopbellgray - madenashop2 - ateliersyp - crazy_carmen_sexy -
instagram
syubella.shop
#glowglowshine pagi petang siang malam dengan #perlaking Whatsapp 0174389728 #sayajual #perlaking #sitinurhaliza #rajaazura #zarazya #mirafilzah #miaahmad #noradanish #sitisaleha
sayajual - miaahmad - noradanish - rajaazura - perlaking - glowglowshine - sitinurhaliza - mirafilzah - sitisaleha - zarazya -
sysyinyin : Pretty!
aswanah_nijamudin - nj_hijabs - aza_cherina - barang.uk -
instagram
thesugarbakers
Terkezut kite hari ni.. dtg cafe aje.. terus nmpk ramai crew2 dlm 13streetcafe .... smbl menyusun desserts2.. ternampak kelibat kak engku .... mmg ambil peluang laa ergambar dgn dia... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚... abaikan muke ku yg keletihan... mak bukan retis.. tp dpt gambo dgn retis pun jdlah... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #thirteenstreetcafe #seksyen13 #shahalam #desserts #me #kakengku #rajaazura #artis #shooting
me - artis - kakengku - seksyen13 - shahalam - rajaazura - desserts - shooting - thirteenstreetcafe -
30hari_bisa_tinggi_15cm : Sippp profile @thesugarbakers
azieyranatasha - alyaa_mm - _n.a96 - lichelleisfit -
instagram
rajaamirarahaizat
With cousins & sister @rajaashikin #rajamashithah&mohdaidiwedding #cousinwedding #rajafamily #rajaazura #rajaamila #lookfortoday #ootd #photobooth #sunday #01may2016
lookfortoday - ootd - rajaamila - rajaazura - photobooth - sunday - 01may2016 - rajamashithah - cousinwedding - rajafamily -
rajaashikin - throughsoraeyes - muhdakramz - rajashima13 -
instagram
fazli_malaysia
Best Dress Award BDB 2016 Annual Dinner... Pki apa yg ada ja.. xde sewa2 mcm dulu... hehehe... Thanks to #BinaDarulamanBerhad #NabilAhmad #Farahdhiya #RajaAzura #BlackCoffeeOrangeSoda
binadarulamanberhad - farahdhiya - rajaazura - nabilahmad - blackcoffeeorangesoda -
storebymissl - suhannamohd - megatsyafeeq - iam_nuhamadzlan -
instagram
iam_nuhamadzlan
Nabil ngan kak engku.. maap la nset xcanggih manggih.. so xclear sgt la.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜….. btw drpa mg best la.. #AnnualDinner2016 #Bdb #NabilRajaLawak #RajaAzura
rajaazura - nabilrajalawak - annualdinner2016 - bdb -
digitaldarkroomstudio - toycastro - taugeutara - darvinjason -
instagram
iam_nuhamadzlan
Kad jemputan dah dpat.. baju xbeli g.. uwaaaa.. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ #AnnualDinner2016 #27April2016 #BlackOrange #BinaDarulamanBerhad #EzadLazim #Faradhiya #NabilRajaLawak #RajaAzura
nabilrajalawak - 27april2016 - blackorange - faradhiya - rajaazura - ezadlazim - annualdinner2016 - binadarulamanberhad -
ieqanajwa - digitaldarkroomstudio - darvinjason - refruits -
instagram
buhamy
hairdo by @hairxcape..#hairdo#hairstyling#buha#buhamy#cucuksanggul #updos#nicehair#meletop
hairstyle - updos - rajaazura - hairideas - hairbridesmaid - buhamy - buha - meletop - hairlive - hairdressers - hairart - hairstyling - hairdo - hairsetting - hairbun - hairfashion - hairbride - hairup - cucuksanggul - hairxcape - kilauanemasotai - hairxcapeshahalam - ceriapopstar - haircare - hairdone - hairs - nicehair -
buhamy : Hairxcape TV host KE @raja_azura getting her hair setting for #ceriapopstar#hairxcapeshahalam #hairxcape#rajaazura#kilauanemasotai#hairsetting#hairdo#hairs#hairup#hairart#hairstyle#hairdressers#hairbun#hairideas#haircare#hairfashion#hairdone#hairlive#hairbride#hairbridesmaid
kodythebarber : This is nice :)
hairmakeupkris - hairxcape - azlan_khalid - ameerizu_dsc -
instagram
awieofficial
Saya, @ctdk & @raja_azura terhibur dengan persembahan anakanda Elyia... teruskan usaha anakanda ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #ceriapopstar #ceriapopstar4 #astroceria #juri #awie #awiewings #sitinurhaliza #rajaazura #rockstar
rockstar - awiewings - rajaazura - ceriapopstar4 - juri - ceriapopstar - sitinurhaliza - awie - astroceria -
songketsigek : tadi baru je tgk zombie kg pisang kat astro. Ada awie, ada hijau zamrud, ada royal blue, ada senja nan merah
songketsigek : haippp org tgh kata psl kain songketSarawak murahhh la kat ig ni tgh wat promo rm25 jeee hehe jom lerrr
casiomalaysia_originalmurah : Semua org duk lihat IG sy. Hahaha. Sy kata jangan tengok IG kami, tapi FOLLOW terus kalau taknak rugi :p Haha
mollen73 : Rupanya dadi Awie ,Dtk siti n kak Engku terhibur dgn pesembahan adk #eyliaceriapopstar4 ...dgn lagu.. mengapa
izzhaa03 - izzirfan_anaqisky - ainaatrisha - _aminj -
instagram
norafeez77
Selfie lg with#rajaazura
rajaazura -
instagram
fazlin83
๐Ÿ””New arrival!! Kebaya Jelita (Kebaya Wrap) ๐Ÿ’ขHarga Hebat Available in 7 color ๐Ÿ’ขSize 38 dan 42 Material: Moss crepe **tidak jarang dan tidak panas **mudah digosok dan tidak mudah renyuk **kedua2 belah lengan baju dihiasi dokoh emas tampal bentuk bulat, corak terkini. Nampak sgt2 trendy dan exclusive **hidden zip di bahagian dada, friendly breastfeed (zip 13 inchi) **hidden zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **tali disediakan, boleh diikat atau tidak ikut kehendak individu **pinggang getah dan stretchable **skirt mermaid cut. Ada inner dalam kain, tak perlu pakai kain dalam. Notes: Warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. Detail ukuran: *size 38 Bahu-14.5 Dada-34 Pinggang-32 Pinggul-40 Labuh baju-27 Panjang lengan-22 Lebar lengan-12.5 *size 42 Bahu-15.5 Dada-36 Pinggang-34 Punggul-42 Labuh baju-28 Panjang lengan-23 Lebar lengan-13.5 #Dexandra #Perfume #Nurraysa #Tabita #Dnars #igshop #igonline #bazaronline #bazarpaknil #Tatiskincare #iope #caliph #Sitinordiana #kurus #Sihat #Cantik #rozitachewan #KhaiRosma #MagicSlims #SayaJualjubah #BeautyCare #Jubah #original #dress #rajaazura #sayajualbaju #Shawl #Skincare #jsd #FazlinCreativeCollections Whatsapp 019-9764383
jsd - iope - khairosma - dexandra - shawl - kurus - rajaazura - skincare - beautycare - rozitachewan - nurraysa - sitinordiana - perfume - dress - igshop - tabita - caliph - sayajualbaju - bazarpaknil - sihat - cantik - igonline - dnars - bazaronline - tatiskincare - magicslims - sayajualjubah - fazlincreativecollections - original - jubah -
izubielazaffmarekan : Too nice
unclebucketclan : menarik perhatian..hehe
dfiazshoppe : Comey2..saya suka๐Ÿ˜Š
byiscarficious : Wow!
crown.xxyourself_2ndhandshop - uninvested.isohyets - plandeville - _hellohsc -
instagram
hairxcape
TV Host KE @raja_azura getting her hair done @hairxcape . Thanks Yea datang & support. #hairxcape #hairxcapeshahalam #rajaazura #hair #kilauanemasotai #hairs #kakengku #hairdo #kilauanemas5 #hairup #kilauanemas #hairart #hairstyles #hairstylist #hairstyle #hairdresser #hairsalon #hairideas #haircare #hairweave #hairfashion #hairdid #hairdone #hairlife #hairlove #hairdressing #hairdresserlife
hairdid - hairstyle - kakengku - hairdresser - hairs - rajaazura - hairstylist - kilauanemas - hairideas - hair - hairstyles - hairdressing - hairart - hairdo - hairfashion - hairlife - hairlove - hairup - hairxcape - kilauanemasotai - hairxcapeshahalam - hairdresserlife - kilauanemas5 - hairsalon - haircare - hairdone - hairweave -
teezler : Awesome!
hairxcape : @teezler thanks...
lynndyrolfe - haziqunited - kidshoppe -
instagram
mamal_ikh
Raja azura turun lok heng, #gempakkeluargafelda #rajaazura
gempakkeluargafelda - rajaazura -
alisa_anime - collection.watches - kayrole_azhar -
instagram
pewiitserum
Pewwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttt!!!!! ... NEW* izinkan kami jelaskan terlebih dahulu tntg set pewiit skincare .. blh kan Pewiit skincare !!!!!!!...... 3 in 1 - Pewiit soap - Day cream ( uv protaction) - Night cream ( alovera + vit A ,C E) Kelebihannya sngt ajaib .. € menghilangkan jerawat batu € menghilangkan parut jerawat € menghilangkan kesan jerawat € memutihkan € mengecilkan pori kulit € menyihatkan kulit € muka andar berasa segar . € glowing € menghilangkan jeragat € menghikan kulit kusam € uv protaction € mengekalkan kelembapan kulit Kandungan sabun/day cream/ night cream ® extract bunga cengkih selepas hujan ® extract kulit kayu manis turun temurun tok ® extract collagen ®extract gluta ® vitamin A C E ® extract alovera ® extract tomato ® 1 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu ® 2 kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam ® 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit ® 4 gluta = melembabkan kulit wajah ® 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati . ® 6 alovera = merawat kulit dan mengecil pori kulit wajah . ® 7 tomato = astringen untuk menghapuskan minyak berlebihan , dan vitaman A ,C untuk mencerahkan kulit kusam dan mengembalikan keremajaan kulit Kebiasaan org dahulu2 kala menggunakan kulit kayu manis ini sebagai mask pada waktu malam untuk menghilangkan kesan parut jerawat dan juga jerawat pada wajah atau kulit tangan .. Kami juga memasukan collagen + bunga cengkih + extract betik untuk memutihkan dan mencerahkan kulit wajah secara semula jadi tanpa perlu berbelanja lebih atau ke spa . Kebiasaan cust kmi mengambil masa sebulan untuk menghilangkan jerawat .. untuk pengetahuaan sis ,sekarang ni artis dan juga golongan kaya kini menggunakan extract semula jadi untuk menjaga kulit meraka. So sayang kalau anda tidak menggunakanya .. Whtsp 0173655767 #uqashafabulous#shiibsepahtu#sepahtusinar#sitinirdiaba#rajaazura#abbyfana#terkenatetapshahir#latifahilyana#ciknuciknur#iamnurulyusof#anisalidrus#sharifah#
anisalidrus - sepahtusinar - abbyfana - sitinirdiaba - latifahilyana - iamnurulyusof - sharifah - shiibsepahtu - ciknuciknur - rajaazura - terkenatetapshahir - uqashafabulous -
instagram
rosnanrahman
#throwback 2012 behind the scene abph..kak engku @raja_azura memang naik seri bila dah pakai kostum Pakyong #abph#gentinghighland#beritaharian#kakengku#rajaazura#diva#divo#superstar#malaysia
divo - gentinghighland - superstar - kakengku - beritaharian - rajaazura - diva - malaysia - abph - throwback -
neiryhisham - nama_dalam_ic - one_saffone - wanraja -
instagram
burgerbyte
Jika anda ingin makanan dihidangkan oleh @raja_azura di Restoran Burgerbyte nantikan pembukaan Restoran Kak Engku di Shah Alam Seksyen 13 pada bulan April ini. Nantikan tarikh pembukaan ya. Nampakkk!! @zizanrazak869 #burgerbyte #rajaazura #kakengku #nampakkk #okbaiii #baru #pengacara #kedaibaru #makanan #minuman #shahalam #shahalamseksyen13 #shahalamselangor #shahalamresidents #shahalamsek13 #selangor #malaysia #vscomalaysia
kedaibaru - baru - kakengku - pengacara - rajaazura - selangor - minuman - malaysia - makanan - okbaiii - nampakkk - burgerbyte - shahalamresidents - shahalamselangor - shahalamseksyen13 - shahalam - shahalamsek13 - vscomalaysia -
ms.han_azuan : Aip...bkn burgerbyte ni @zizanrazak869 pny ke? Francais yer bg kak engku... Jgn marah yer tny jew
irfan_2104 - judinxe - deeguez_56 - abdulhannan88 -
instagram
zuraidadaud14
Jom kita sambung tgk part yg menarik dlm #CCTV ...apakah soalan seterusnya dan betul ke jawapan @zarazya #CCTV #astrogempak #rajaazura #zarazya #ZaraZyaLoverz #zzlmsia #zzlspore
astrogempak - zarazyaloverz - zzlmsia - cctv - zzlspore - rajaazura - zarazya -
ainnabilahdanial : Nk lagi kak @zuraidadaud14 ๐Ÿ˜Š
zuraidadaud14 : @ainnabilahdanial Ada 4 part yg akk post kat ig akk....akk dah DM kat ig @ainnabilahdanial
ainnabilahdanial : Tqs byk2 kak @zuraidadaud14 Muah ๐Ÿ˜˜..hehe
zuraidadaud14 : Sama2 โ™กโ™ก
norasipah_zzl302 - ainnabilahdanial - nureen_salsabila - rosliza_abdjalil -
instagram
onairtalents
#Repost @officialhlive with @repostapp. ใƒปใƒปใƒป Okay korang jangan lupa tengok @raja_azura dan @zarazya dalam program CCTV malam ini pukul 11 malam. Hos @aliffarhan_jr dan @khairilazam akan uji mereka berdua dalam soalan sentapp!! Sentap ke idok dikk..See u guys on Monday night at Astro Ria!!โœŒ๐Ÿผ๐Ÿค— #cctvria #rajaazura #zarazya #zarazyaloverz #astroria #hlive #astrogempak #zonlawak #KE2016 #kilauanemasotai #otaimasihberbisa
astrogempak - astroria - otaimasihberbisa - rajaazura - zonlawak - kilauanemasotai - cctvria - repost - zarazyaloverz - hlive - ke2016 - zarazya -
itsmeboyshorts - mr.timothy5321 - syahalhussaini - hefnysahad -
instagram
its.teney_zzl023
Loverz! Standby jam 11.00malam nanti ye, tonton #CCTVria di Astro Ria / Ria HD (CH104 / CH123) ๐Ÿ˜ Comfirm kecoh punya hehe dan happening uoollsss . Sebelum tu jangan lupa tonton #NotaKilauanEmas Jam 9.30malam sekejap lagi di Astro Prima / Astro Maya HD (CH104 / CH135) #Repost @zarazya with @repostapp ใƒปใƒปใƒป Okay korang jangan lupa tengok @raja_azura dan @zarazya dalam program CCTV malam ini pukul 11 malam. Hos @aliffarhan_jr dan @khairilazam akan uji mereka berdua dalam soalan sentapp!! Sentap ke idok dikk..See u guys on Monday night at Astro Ria!!โœŒ๐Ÿผ๐Ÿค— #cctvria #rajaazura #zarazya #zarazyaloverz #astroria #hlive #astrogempak #zonlawak #KE2016 #kilauanemasotai #otaimasihberbisa @zarazyaloverz #zarazyaloverz #zzlspore #zzlmsia
astrogempak - cctvria - otaimasihberbisa - zzlspore - rajaazura - zonlawak - kilauanemasotai - astroria - zzlmsia - repost - zarazyaloverz - notakilauanemas - hlive - ke2016 - zarazya -
syafiqahhramli_ - ahmiraaida - _hidayuayue_ - its.teney_zzl023 -
instagram
officialhlive
Okay korang jangan lupa tengok @raja_azura dan @zarazya dalam program CCTV malam ini pukul 11 malam. Hos @aliffarhan_jr dan @khairilazam akan uji mereka berdua dalam soalan sentapp!! Sentap ke idok dikk..See u guys on Monday night at Astro Ria!!โœŒ๐Ÿผ๐Ÿค— #cctvria #rajaazura #zarazya #zarazyaloverz #astroria #hlive #astrogempak #zonlawak #KE2016 #kilauanemasotai #otaimasihberbisa
astrogempak - astroria - otaimasihberbisa - rajaazura - zonlawak - kilauanemasotai - cctvria - zarazyaloverz - hlive - ke2016 - zarazya -
renew.insurans.roadtax.cepat : Terbaik ๐Ÿ‘
jee2402 : uhuuuhuu.....
angelina9623 - _akimamri - putri_arisha250 - cinta_hati_rindu -
instagram
aliffarhan_jr
Kalau korang nak tahu apa yang terjadi dalam Drama AKU BUKAN BIMBO untuk episod minggu ini, Jangan lupa malam ini tengok Talk Show CCTV bersama hos @aliffarhan_jr dan @khairilazam pukul 11.00 pm di Astro Ria dan Ria HD!! Ada tetamu @raja_azura dan @zarazya sekaliโœŒ๐Ÿผ๏ธ๐Ÿ˜Š #cctvria #rajaazura #zarazya #zarazyaloverz #astroria #hlive #astrogempak #zonlawak #KE2016 #kilauanemasotai #otaimasihberbisa #AKUBUKANBIMBO
astrogempak - astroria - akubukanbimbo - otaimasihberbisa - rajaazura - zonlawak - kilauanemasotai - cctvria - zarazyaloverz - hlive - ke2016 - zarazya -
shahevanddy - amir_sadiqi - nurlyanazul - norsuzana_92 -
instagram
cintahati20
Sebelum tonton CCTV,boleh tonton @zarazya pengacara #notakilauanemas 9.30 malam ini di #astroprima #Repost @zarazya with @repostapp ใƒปใƒปใƒป Okay korang jangan lupa tengok @raja_azura dan @zarazya dalam program CCTV malam ini pukul 11 malam. Hos @aliffarhan_jr dan @khairilazam akan uji mereka berdua dalam soalan sentapp!! Sentap ke idok dikk..See u guys on Monday night at Astro Ria!!โœŒ๐Ÿผ๐Ÿค— #cctvria #rajaazura #zarazya #zarazyaloverz #astroria #hlive #astrogempak #zonlawak #KE2016 #kilauanemasotai #otaimasihberbisa @zarazyaloverz #zarazyaloverz #zzlspore #zzlmsia
astrogempak - astroria - rajaazura - zonlawak - zzlspore - repost - zarazyaloverz - notakilauanemas - ke2016 - zarazya - cctvria - otaimasihberbisa - kilauanemasotai - zzlmsia - astroprima - hlive -
cintahati20 - theskyleryoung - anitz87 - zati_16 -
instagram
zarazya
Okay korang jangan lupa tengok @raja_azura dan @zarazya dalam program CCTV malam ini pukul 11 malam. Hos @aliffarhan_jr dan @khairilazam akan uji mereka berdua dalam soalan sentapp!! Sentap ke idok dikk..See u guys on Monday night at Astro Ria!!โœŒ๐Ÿผ๐Ÿค— #cctvria #rajaazura #zarazya #zarazyaloverz #astroria #hlive #astrogempak #zonlawak #KE2016 #kilauanemasotai #otaimasihberbisa @zarazyaloverz #zarazyaloverz #zzlspore #zzlmsia
astrogempak - astroria - zzlmsia - rajaazura - hlive - zonlawak - kilauanemasotai - cctvria - zzlspore - zarazyaloverz - otaimasihberbisa - ke2016 - zarazya -
lovebymohaz : Siap2 nak duk depan tv, eh awal lagi...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜
zarazyashawl : Saya jual #zarazyashawl ๐Ÿ™‹ whatsapp 017-2455512
asdnurmuhd : ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜น๐Ÿ™ˆ
zarazyaloverz : memang happening semlm
izhaaann - amir_sabon - mazzmusa - nur.liyanaaa -
instagram
astrogempak
Kalau korang nak tahu apa yang terjadi dalam Drama AKU BUKAN BIMBO untuk episod minggu ini, Jangan lupa malam ini tengok Talk Show CCTV bersama hos @aliffarhan_jr dan @khairilazam pukul 11.00 pm di Astro Ria dan Ria HD!! Ada tetamu @raja_azura dan @zarazya sekaliโœŒ๐Ÿผ๐Ÿ˜Š #cctvria #rajaazura #zarazya #zarazyaloverz #astroria #hlive #astrogempak #zonlawak #KE2016 #kilauanemasotai #otaimasihberbisa #AKUBUKANBIMBO
astrogempak - astroria - akubukanbimbo - otaimasihberbisa - rajaazura - zonlawak - kilauanemasotai - cctvria - zarazyaloverz - hlive - ke2016 - zarazya -
diasemanishoney.official : ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
mirul_lon - theskyleryoung - prop_bp_98 - daniel_rare_akhir -
instagram
officialhlive
Kalau korang nak tahu apa yang terjadi dalam Drama AKU BUKAN BIMBO untuk episod minggu ini, Jangan lupa malam ini tengok Talk Show CCTV bersama hos @aliffarhan_jr dan @khairilazam pukul 11.00 pm di Astro Ria dan Ria HD!! Ada tetamu @raja_azura dan @zarazya sekaliโœŒ๐Ÿผ๐Ÿ˜Š #cctvria #rajaazura #zarazya #zarazyaloverz #astroria #hlive #astrogempak #zonlawak #KE2016 #kilauanemasotai #otaimasihberbisa #AKUBUKANBIMBO
astrogempak - astroria - akubukanbimbo - otaimasihberbisa - rajaazura - zonlawak - kilauanemasotai - cctvria - zarazyaloverz - hlive - ke2016 - zarazya -
kedai_jamtangan_pakaian_murah : .
fateenatieka : Ni minggu akhir ke @officialhlive
nrsyznaaaa : @fateenatieka nope , minggu dpn bru minggu akhir
atikahmohdaleh - esha_nasfazreen - azie_mrs_hafizan - ainasyura_syu -
instagram
astrogempak
Okay kali ini hos CCTV @khairilazam dan @aliffarhan_jr datang nak korek rahsia Kilauan Emas Otai. Bertambah kecoh lah bila ada host @raja_azura dan @zarazya. Semuanya akan terbongkar dalam talk show CCTV isnin ini pukul 11 malam Astro ria!! #cctvria #rajaazura #zarazya #zarazyaloverz #astroria #hlive #astrogempak #zonlawak #KE2016 #kilauanemasotai #otaimasihberbisa
astrogempak - astroria - otaimasihberbisa - rajaazura - zonlawak - kilauanemasotai - cctvria - zarazyaloverz - hlive - ke2016 - zarazya -
muazviennas.co : ๐Ÿ‘
maskerspirulina_01 : Cek igg http://line.me/ti/p/0wow2462b
zarazyaloverz : zara zya ๐Ÿ˜
sueeone - commando._ - deniehafiey_ - ilias_afri17 -
instagram
Iconosquare feedback