sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ Measurement chart untuk ORLYN DRESS (petite) Saiz s - xl Please take note, orlyn dress ni saiz lebih kecil dari dress kami yang biasa. Jika anda sebelum ini pakai saiz s, untuk Orlyn dress kena ambil saiz m ya. Scroll gambar di bawah untuk lihat kod warna dan pilihan warna ;)
kelantanrayafest - dreemika - radiusite - dreemikalover - repost - radiusitelover - moodrepublikkelantan2015 -
nadiazaracollection - eleganteemall -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Orlyn dress nursing friendly Material: Soft polycrepe, fully lined Normal Price: RM149/pc Raya Price: RM130/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
nadiazaracollection -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Orlyn dress nursing friendly Material: Soft polycrepe, fully lined Normal Price: RM149/pc Raya Price: RM130/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
nadiazaracollection -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ Measurement chart untuk ANGGUN KURUNG Saiz s - xl Scroll gambar di bawah untuk lihat kod warna dan pilihan warna ;)
kelantanrayafest - dreemika - radiusite - dreemikalover - repost - radiusitelover - moodrepublikkelantan2015 -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Anggun kurung nursing friendly Material: polycrepe Normal Price: RM269/pc Raya Price: RM259/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Anggun kurung nursing friendly Material: polycrepe Normal Price: RM269/pc Raya Price: RM259/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Anggun kurung nursing friendly Material: polycrepe Normal Price: RM269/pc Raya Price: RM259/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ Measurement chart untuk CITRA DRESS Saiz s - xl Scroll gambar di bawah untuk lihat kod warna dan pilihan warna ;)
kelantanrayafest - dreemika - radiusite - dreemikalover - repost - radiusitelover - moodrepublikkelantan2015 -
f.s_beauty -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Citra dress nursing friendly Material: heavy polycrepe Normal Price: RM169/pc Raya Price: RM150/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
f.s_beauty -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ Measurement chart untuk CITRA KURUNG Saiz s - xl Scroll gambar di bawah untuk lihat kod warna dan pilihan warna ;)
kelantanrayafest - dreemika - radiusite - dreemikalover - repost - radiusitelover - moodrepublikkelantan2015 -
f.s_beauty -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Citra kurung nursing & wudhu friendly Material: como crepe Normal Price: RM199/pc Raya Price: RM180/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
f.s_beauty -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Citra kurung nursing & wudhu friendly Material: como crepe Normal Price: RM199/pc Raya Price: RM180/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
f.s_beauty -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ Measurement chart untuk KESUMA LACE KURONG Saiz s - xl Scroll gambar di bawah untuk lihat kod warna dan pilihan warna ;)
kelantanrayafest - dreemika - radiusite - dreemikalover - repost - radiusitelover - moodrepublikkelantan2015 -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Kesuma kurung nursing & wudhu friendly Material: Polycrepe baru sedap dan best! Normal Price: RM199/pc Raya Price: RM180/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Kesuma kurung nursing & wudhu friendly Material: Polycrepe baru sedap dan best! Normal Price: RM199/pc Raya Price: RM180/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ Measurement chart untuk LARNA TUNIC BLOUSE material moss crepe Saiz s - xl Scroll gambar di bawah untuk lihat kod warna dan pilihan warna ;)
kelantanrayafest - dreemika - radiusite - dreemikalover - repost - radiusitelover - moodrepublikkelantan2015 -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Larna Tunic blouse nursing friendly Material: moss crepe * blouse ni labuh dan ada fishtail di belakang. Model sangat tinggi 170 cm dan pakai heels pasal tu nampak macam biasa je panjang nya.. Hewhew Normal Price: RM89/pc Raya Price: RM160 untuk 2 pcs Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Larna Tunic blouse nursing friendly Material: moss crepe * blouse ni labuh dan ada fishtail di belakang. Model sangat tinggi 170 cm dan pakai heels pasal tu nampak macam biasa je panjang nya.. Hewhew Normal Price: RM89/pc Raya Price: RM160 untuk 2 pcs Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ Measurement chart untuk Cathy Dress Nursing and wudhu friendly Saiz s - xl Scroll gambar di bawah untuk lihat kod warna dan pilihan warna ;)
kelantanrayafest - dreemika - radiusite - dreemikalover - repost - radiusitelover - moodrepublikkelantan2015 -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Cathy Dress nursing & wudhu friendly Material: LV Satin Normal Price: RM159/pc Raya Price: RM140/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Cathy Dress nursing & wudhu friendly Material: LV Satin Normal Price: RM159/pc Raya Price: RM140/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Cathy Dress nursing & wudhu friendly Material: LV Satin Normal Price: RM159/pc Raya Price: RM140/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ Measurement chart untuk Maya Dress Nursing and wudhu friendly Saiz s - xl Scroll gambar di bawah untuk lihat kod warna dan pilihan warna ;)
kelantanrayafest - dreemika - radiusite - dreemikalover - repost - radiusitelover - moodrepublikkelantan2015 -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Maya Jubah paling selesa abad ini! nursing & wudhu friendly Material: moss crepe Normal Price: RM169/pc Raya Price: RM150/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Maya Jubah paling selesa abad ini! nursing & wudhu friendly Material: moss crepe Normal Price: RM169/pc Raya Price: RM150/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ Measurement chart untuk Delima Kurung Limited stok! Saiz s - xl Scroll gambar di bawah untuk lihat kod warna dan pilihan warna ;)
kelantanrayafest - dreemika - radiusite - dreemikalover - repost - radiusitelover - moodrepublikkelantan2015 -
emmanurfaizi -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Delima Kurong *limited stock! nursing & wudhu friendly Material: strechable polycrepe Normal Price: RM269/pc Raya Price: RM259/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
emmanurfaizi -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Delima Kurong *limited stock! nursing & wudhu friendly Material: strechable polycrepe Normal Price: RM269/pc Raya Price: RM259/pc Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ Measurement chart untuk Delima Kurung Kids Limited stok! Saiz s - xl Scroll gambar di bawah untuk lihat kod warna dan pilihan warna ;)
kelantanrayafest - dreemika - radiusite - dreemikalover - repost - radiusitelover - moodrepublikkelantan2015 -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Delima Kurong Kids *limited stock! Material: strechable polycrepe Normal Price: RM139/pc Raya Price: RM129/pc Saiz mengikut umur: 1 - 1-2 tahun 2 - 2-3 tahun 3 - 3-4 tahun 4 - 4-5 tahun 5 - 5-6 tahun 6 - 6-7 tahun 7 - 7-8 tahun Tapi kena tengok jugak ukuran ya takut kecik untuk anak anda Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Delima Kurong Kids *limited stock! Material: strechable polycrepe Normal Price: RM139/pc Raya Price: RM129/pc Saiz mengikut umur: 1 - 1-2 tahun 2 - 2-3 tahun 3 - 3-4 tahun 4 - 4-5 tahun 5 - 5-6 tahun 6 - 6-7 tahun 7 - 7-8 tahun Tapi kena tengok jugak ukuran ya takut kecik untuk anak anda Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
sofia_marissa
Untuk kiriman ke #moodrepublikkelantan2015 @#kelantanrayafest bagi #radiusitelover #dreemikalover boleh wassapp lelaju 0136255517 minima servis caj n fast delivery smpt smpi b4 raye... #radiusite #dreemika #Repost @radiusite.catalog ・・・ - #katalogradiusitekelantanraya #moodrepublik #moodrepubliktour #radiusitemalaysiatour Harga ini khas untuk @moodrepublik tour di Kelantan 3 & 4 Julai ini! Delima Kurong Kids *limited stock! Material: strechable polycrepe Normal Price: RM139/pc Raya Price: RM129/pc Saiz mengikut umur: 1 - 1-2 tahun 2 - 2-3 tahun 3 - 3-4 tahun 4 - 4-5 tahun 5 - 5-6 tahun 6 - 6-7 tahun 7 - 7-8 tahun Tapi kena tengok jugak ukuran ya takut kecik untuk anak anda Cara beli di booth: - Anda lihat produk di rel - Dapatkan katalog order dan tick item yang anda nak beli - Pergi kaunter, bagi katalog tadi dan buat payment - Dapat barang dan happy! Lagi senang kalau anda dah siap2 tulis dari rumah nama produk dan nombor item dan serahkan kepada staff pada hari tersebut. Untuk personal shopper (PS) pula, anda akan diberi no giliran pada hari event ya. Email css.radiusite@gmail.com untuk dapatkan format order. Kalau tak ikut format, susah dan akan lambatkan proses nanti.
dreemika - moodrepubliktour - dreemikalover - moodrepublik - katalogradiusitekelantanraya - moodrepublikkelantan2015 - radiusite - radiusitemalaysiatour - kelantanrayafest - radiusitelover - repost -
instagram
radiusiteshahalam
Maisara printed! Jom dapatkan skrg sebab memang senang! Kita buat full instant so cepat datang @radiusiteshahalam! #maisaraprinted#radiusite
maisaraprinted - radiusite -
servis.my : Hi 👋🏻 WA #0178788059 untuk Kiriman di Butik. #FREEservice . View IG for Details & Click #servismy_shopping ♥️
ps.nisaa : Kiriman TANPA CHARGE blh WA +60104020411.. currently kat butik
nurarisamaryam - qaseh_ibu - nieza_mohamad - rosnah_ajak -
instagram
Iconosquare feedback