annyssedayue
Mintak tlg pekerja #aeon #jusco tolong angkat barang anta Kat kaunter sebab barang tu berat yang Cik abg (gamba bawah) tu #pemalas #nakmampus padahal xde Buat keje pon berborak je Lebih puii... Abg yang atas tu #Rajin n #baik πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ‘ tq
nakmampus - jusco - rajin - pemalas - baik - aeon -
cottonmelon - mohdameer28 -
instagram
puteri_nmaisarah98
When sue ckp aq pemalas #tingtong#effectspm#kbat#pemalas
kbat - pemalas - effectspm - tingtong -
surayaarazali : hati-hati mai. ada yang menunggu. satgi aku sambung eh 😏
puteri_nmaisarah98 : @surayaarazali hahaha. Asmaul husna aq bgi. Hahahhah
surayaarazali : @puteri_nmaisarah98 nanti kita bisik apa ada bawah katil awak k HAHAHAHA
puteri_nmaisarah98 : @surayaarazali siot kau sue.
puteri_nmaisarah98 - ayaagie - aiwad97 - achik_sara -
instagram
garudheaasmara
#Rapat anggota Dewan Kerja Satuan Karya Dirgantara LANUD-Timika #SAKA #SatuanKarya #Dirgantara yang paling #Pemalas
pemalas - rapat - saka - dirgantara - satuankarya -
rzalibrahim : Kepret jg loo
brendabeatrik -
instagram
_anggatama
Hard rock mendung baper mager #pemalas #music
pemalas - music -
alaansylvester : First like yuhuu
bryanaditya_ : Mending kita langsung ke studio.. πŸ‘πŸ˜‚ @_anggatama gitar lu butuh partner.. Bahahahaha
bryanaditya_ - alaansylvester - kevsuwandi - cocochntelle -
instagram
sandydng
Nongkrong bareng Gabor... #golden #doggy #pet #pemalas
pet - golden - pemalas - doggy -
sylvianaeva - imabevst - silently_x - elaneva_agarenty -
instagram
norhafiza_bella
#pemalas.....
pemalas -
thenoatzz - syai_syahida - alex_online_mms - normanfadzils -
instagram
chingeva
Bank Paling #pemalas #parah adalah #bankRakyat #BandarPuteriPuchong Cakap berbelit2, mula2 cakap ini, lepastu cakap itu. Bila ckp nak jumpa org atasan dia baru cakap semua Boleh. ..... Bodoh pun simpan2lah jangan tunjuk sgt kebodohan tu. Nak simpan wang pun x boleh.!! Mcmlah kita x pernah keje dgn bank! #BankNegara #Mbsb #maybank rasa nk je tutup account tadi
banknegara - mbsb - bankrakyat - bandarputeripuchong - pemalas - parah - maybank -
shahmoments : Tgk gambar mmg parah..rupenye cerite pasal bank ye.. Hehe.. Bersabar @chingeva
nicholas_wawa - shahmoments - marcus.keddo - seeserak -
instagram
dhafiy
Nak dh dekat 1.30 am contact member dulu#pemalas#tahapgaban#ngantok@haziq shaharuddin
tahapgaban - pemalas - ngantok -
syirarsd : yeke sampai 1:30 am ? bukan ws idop lgi ker ?!
haziqshaharuddin_ : Sakai takde keje
dayanaelissa : @haziqshaharuddin_ ..dye ann x betul...
haziqshaharuddin_ : Dia memang takbetul, baru tau ke? @dayanaelissa
dayanaelissa : @haziqshaharuddin_ ..dh la tahu...ingtkan da antar kt spital tnjung rmbutan...tp pihak spital x mau terima dye..coz dye tahap gabn sgt x betul dye..
dhafiy : Haha2 lawak tahap gaban(kias)
haziqshaharuddin_ : Hmm teruk dh penyakit dia ni, sampai hospital pon tak nak terima @dayanaelissa
cahaya.nurul - totalhijab - haziqshaharuddin_ - syahmi312 -
instagram
nuzulhairi8
Basuh ini barang dulu. Lama x basuh. Haha. Nasib la dapat tuan pemalas.haha. #pemalas #caripasal #car #kereta #wash #kelate #cargallery #kb #thisiskotabharu #kotabharu
kb - thisiskotabharu - kelate - car - cargallery - caripasal - kotabharu - wash - pemalas - kereta -
wear_collection : Cantik! jom tengok insta saya ☺
aisyaaaalatif - totalhijab -
instagram
myranessa
_/__/_/_/_/_/_/_ _/_/__/_/_/_/_/_ Chocolate is nature's way of making up my Thursday .it makes everything better . #bambam #stress #ikutcarakita #lovethewayyouare #datadahabis
datadahabis - stress - abistunaksuhpos - lovethewayyouare - nsemlaaaaakottt - ikutcarakita - nntcairlasyokeeelatttuhh - bykcantekkkkkkkkkkkkkk - woi - bambam - pemalas -
fahana_zizam : Nakkkkk🍭🍭🍭
hafizjilani : Kuat teh mkn..hahaaha
omgitsaqlil_ : @myranessa cair la sedap! Maseh maseh ckp iman ensem... Haaha
dausmacaulay : Mak aih mentekedarah Kew nim
amira_aliass : Nakkkkkkkkk.
rasulikhwan : Gemuk la nt ... kah kah kah
ridzuanzainudin : Kohor gemokkk la mg @myranessa ..
mohammad_nuri : nk gok mira,.haha
ieysaalifah - _farzanaishak - zeeyram_ - afiqfayyadh -
instagram
niaimawiyah
Untuk si pemalas. Buat sampah reti, buang sampah dok reti. Kalau dapat le siapa gerangannya memang dah lama kena sedas dua. #pemalas #buangsampahmerata #PhotoGrid
buangsampahmerata - pemalas - photogrid -
farahsopian - nami.awang - iramohamad - mirul_sepet -
instagram
paradeclorox
Itulah.. Masa muda2 tak mau amik. Bila dah #tua bangka ni baru nak sibuk2. Actually 2007 da amik, tapi aku #super #gaban #pemalas nk gi kelas! Haha. Bahananya, mulalah #over. Buat nota, #sticky #notes bagai. 5 tahun da weh tak #study. #Kekwat sungguh rasanya. Naseb xbuat nota lipat half #A4! Haha. Latih tubi buat mengalahkan review past year waktu #final exam dulu. What a #memory. On #top of that, aku #rindu rasa cemas dan tak #tidur sbb study. Aku #slow nak menghafal, so mn yg kenal aku taulah mcmn aku #struggle utk exam. Kdg2 tak amik #port pon sbb aku malas. #Fully #depends apa yg aku faham dlm kelas je. So, as the result aku tak pernah dapat #cemerlang dek kemalasan aku. Sekian kisah zaman studyku. Huhu. Apa2 pun, #alhamdulillah lepas yang ini. Kpd siapa yg baru nak amik mcm pakcik ini, jangan risau. Walau silibus baru, tapi soklan dia boleh #refer buku lama. Argh. Nak mgadap kelas amali pulok. Leteh! Ya, aku xde #lesen lagi. #Kbai.
notes - over - sticky - depends - lesen - a4 - gaban - tua - pemalas - super - port - struggle - slow - cemerlang - kekwat - fully - top - rindu - alhamdulillah - kbai - memory - study - tidur - final - refer -
mrsfredaz : Ko dpt lesen n kete nanti, kena bw ak jln2.. Ak nk bls blk ko wt kt ak dlu.. Haha.. Cc: @shaqisyikin
paradeclorox : Wehh.. Aku penah janji dulu kan? InshaAllah.. Nanti aku pin pin la dpn umah korang @mrsfredaz @shaqisyikin haha
shaqisyikin : Hahaha @mrsfredaz yang kanan ke kiri tu kn? Good luck shidi.. jgn nebes sgt masa naik bukit. @paradeclorox
paradeclorox : Tu la.. Bukit bagai. Nerbes pakcik. Haha. @shaqisyikin
mrsfredaz : @shaqisyikin ha, yg jerit2 kt telinga time drive tu.. 😝
paradeclorox : Pastu kena tahan polis sbb langgar lampu "bang, tgok sikit dia drive.." haha. Waktu tu angguk tanda "ye en polis, mmg sy lesen penuh.." ingat?? @mrsfredaz @shaqisyikin @iramirul
shaqisyikin : Haha..dpn low yatt kn? @mrsfredaz bwk kete.. @iramirul yg begged ngn pakcik polis.. Muka ila masa tu.. Priceless.. Sbb x lama nk dpt full..
iramirul : @shaqisyikin @paradeclorox @mrsfredaz haha ok masih teringat lg kejadian tu...masih segar dlm ingatan huhu
zahar_lc_lover - eeyanasha - shaqisyikin - aimyracloset -
instagram
chandrarock
#Cat #Siamese #Pet
nyebelin - siamese - dan - cat - aslinya - pet - mah - pemalas -
honiaannisa : #cute #lucubanget #gemesss
chandrarock : #aslinya #mah #nyebelin #dan #pemalas 😌 @honiaannisa
vanessaoris - aldinnomf - ramaprasetya_ - honiaannisa -
instagram
ardomarzuki
Pemalas...... Makannya Tidur aja kerjanya..... Tapi aku sayang....♥β™‘♥ LOVE U ALDO....... #ardomarzuki #aldomarzuki #cat #kucing #pemalas #tidurajakerjanya #ngangkang #cetar
cetar - aldomarzuki - tidurajakerjanya - cat - ardomarzuki - kucing - pemalas - ngangkang -
fellipelfontana - tryyogajaniusza - syafrilibad - bernantha_juverga -
instagram
ainolhamzi
#Pemalas
pemalas -
syuhadaambiya - ayzaazurine - lym__ah - najim18 -
instagram
sofia.adlina
X nak buat keje #pemalas #kain
kain - pemalas -
totalhijab - saidaughter -
instagram
deden.aden
#Pemalas #RinduWeekend
rinduweekend - pemalas -
deden.aden : Wrekend*.... weekend
totalhijab - maiyach_affay -
instagram
najihah_n
Nurul Najihah tau x dalam dunia ni xde test yg senang, xkira la atas kertas ke atas kaki ke kepala ke hati ke tangan ke jantung ke paru- paru ke. Kalau senang, xdela test tu. Nak dapat sesuatu yg manis netting tu kene rase pedas pahit masam masin dulu. Belajar, praktikkan, doa, tawakal. Jangan takat hari kejadian je pulun study, pastu khalas nota campak gaung. Nak tangkap gambar bunga ni pon pulun tau kene usaha, apatah lagi selfie. K xde kaitan. #jemahadatest #doakan #jemahescapism #vsco #vscocam #pemalas #sudah #titik
doakan - jemahescapism - vscocam - jemahadatest - sudah - titik - pemalas - vsco -
mnsyfa : All the best byy ❀ bella tgh study tepi sy ni hehe
tintedknh : Ok
muhammadunn : #manih #netting #masang #rebang
shaf893 - zarifffahmie - dillalias - salwawinkwink -
instagram
syudnabila
Ptg td cod wideshawl ngn customer ;) yg syud pkai wideshawl mild crumple lg best lg senang xpyh iron sbb aku ni mls pastu nk bsiap lambat hahaaa ;p rm10 jugak ada 20 colour <3 #sayajualmurah #pemalas #wideshawlxpayahirondah
wideshawlxpayahirondah - pemalas - sayajualmurah -
farhzkl77 : Cikgu jual shawl ke wah!
syudnabila : @farhzkl77 ye syg ;)
missnadianabilah - nursuehadda - baina_othman - nour_ena -
instagram
osok_daus
#Pemalas
pemalas -
mila.sweet.102 - intan.wahyuni - tinitianaa - agatisa -
instagram
osok_daus
#Pemalas
pemalas -
osok_daus - mila.sweet.102 - intan.wahyuni - tinitianaa -
instagram
muhdamriayob
Grinding2 #oppomalaysia #fonepenipu#pemalas#3stoogers
3stoogers - pemalas - oppomalaysia - fonepenipu -
official_amerul : Comel nye yg kt dpn tu
muhdamriayob - official_amerul - fahmiozil - najwon -
instagram
mohammadfathullah
Tak guna kau bole tido . πŸ˜‚ kerja kerja kerja #coc#cocmalaysia#clasher#clashofclan#clashofclanmalaysia#akuanakjohor#fathulz#bangla#pemalas#whahaha
clashofclanmalaysia - cocmalaysia - whahaha - bangla - clasher - coc - clashofclan - akuanakjohor - pemalas - fathulz -
hubertclashes : Be the best in your clan and impress all of your friends! Check out my bio if you need gems!
ajeem_jamaica : Hahahaha mcm yiall builder ni
mohammadfathullah : Ahahaha @ajeem_jamaica kau main jugak ke ?
ajeem_jamaica : @mohammadfathullah main jugak tp dh jarang xde masa dok abes batry asyik low je sakit hati aku main ni smpai x bole nk tido dok
clashofclan_hack : Enter your username on our site to receive free Gems!
mzahrin : Walawey .
zielahbaharin - naqiuddinsyafiq - sskfarah - nazriali14 -
instagram
azniza_azli
Mownink.. baru nak breakfast walaupun dah nak pukul 12.. yes.. again bangun lambat.. haissshh teruk nya anak dara sorang ni.. secawan #LAcoffee dan roti bakar dengan scramble egg.. jemput makan #foodporn #breakfast #pemalas
lacoffee - breakfast - pemalas - foodporn -
muhammadamirulfahmifazir - dkdinesh199710 - fatihahanis - amer_johari -
instagram
asipahevo
X abih2 ngan lagu Counting Star dia tu jelaa....#PEMALAS
pemalas -
asipahevo : Syafiq hang x tidoq lagi noo....
asipahevo - ain_sofiyya - asyikin116 - syafiqfarkhan -
instagram
budaklukisan
abaikan pencil case aku πŸ˜’ #5sos #examminggudepan #malasnakstudy #pemalas #dahpandai #buatapanakstudy πŸ˜‚
malasnakstudy - dahpandai - 5sos - pemalas - examminggudepan - buatapanakstudy -
leesyhrh : Nak nak!!!! Hahaha
budaklukisan : @leesyhrh haha okay nanti aku buat lepas exam sebab nak siapkan yang tertangguh dulu. tapi kalau buruk jangan gelak lak πŸ˜‚
leesyhrh : Yay yayyy!!! Tahun depan pun saya sanggup tunggu demi awak haha
nurezzainee_ezatte : Jeles la aku ngn kau pdot @budaklukisan
najiha_annisa : Fuyyo mickey mouse
eqlima_sufieza97 : 5SOS !!!!!! 😍😍😍
nrlnishim : 5SOS !!!!!! 😍😍😍
budaklukisan : 5SOS !!!!!! 😍😍😍
zubaidahzaini99 - _maisarahmmh - ms5sosfan - sarahsyzwni -
instagram
norharmoni_mohdkashim
Sahabattt katanya ehh kejapp nak fikirr untuk berapa sem eh ...campur bahagi tolak darab sama dengan 2semester haaa tudia pameon buntal !! kaki bebel bagilah dia .. Kaki mengata haaa bagi dia jugak .pronggg preng prong preng .tapi menepati waktu lah kekadangnya..#hahaha. . Cerewet haaa kekadang aku naik rimas .kejap teman sana kejap sini arghhh.. Mee kari zamzam mcdonald Tc Ecm Mega Kuantan Parade giant Mcdonal IM suzana T J ANTIKK Utc semambu LIKIN megamall ecm kuantan parade giant hoiiii pennat aku nak mention semmua ... **banyak berjasa ..
pemalas - hahaha -
norharmoni_mohdkashim : @aiishahmariam xde lah boasa
norharmoni_mohdkashim : Xde lah kak sme je mcm dlu wakakaka
aiishahmariam : nk number shafiq.. @norharmoni_mohdkashim β™‘β™‘
chef_shafiq : Amboiii.. choiii... ngumpat kite...hahaa ehh mokcik.... rambut aq gugur ke ekk? @norharmoni_mohdkashim
norharmoni_mohdkashim : @chef_shafiq botak #pemalas haha
norharmoni_mohdkashim : @aiishahmariam akak mintak sendiri dgn @chef_shafiq sbb dia rindu akak jugaknhihihi
chef_shafiq : Gilr gile gile @norharmoni_mohdkashim
norharmoni_mohdkashim : @chef_shafiq hahahaha
warisantimur - shimaradzuan - amylowerd - nabihahnurulhuda -
instagram
nadhyrasidek
Srlamber kodok je malam ni, dengan pakai kaftan, dengan muka tak make up, dengan tudung main sarung je pagi tadi punye, off to Pullman to fetch my daddy and his guest. Alah, supir sajo. Duduk dalam kereta je, watpe nak jangok-jangok malam-malam buta ni hahaha =D #nadhyrasidek #nadhyrasidekdotcom #pemalas #mylilcrib #bigmirror #supir
bigmirror - nadhyrasidek - supir - pemalas - mylilcrib - nadhyrasidekdotcom -
iqa995 - zahirulhilmi89 - firdausbakar - me_mierasulaiman -
instagram
md_azam
#anakjantan#jantantakguna#jantankeparat#berseqayut#bersepai#bergolek#pemalas#baloqliat#penyegan#bg3x2tgahbelakangbarutaww
bg3x2tgahbelakangbarutaww - baloqliat - berseqayut - anakjantan - jantantakguna - penyegan - jantankeparat - pemalas - bergolek - bersepai -
hadyzaifaizal : We ahad p x unimap
md_azam : @hadyzaifaizal xdak wawan ahad ni..da ride..
hadyzaifaizal : Blh main @md_azam kami dah tnya
md_azam : @tauu tp da keja ahad ni da ride p kuala sepetang...rasa bacha pon turun..2bj rasanya
md_azam : @hadyzaifaizal
hadyzaifaizal : Ohhhh okok cha dgr bt dua bijik #honda satu hebat lani depa hahahaha bila nak mai kdai @md_azam
md_azam : @hadyzaifaizal yup...projek bacong motor(bacha&acong) huhu..insyallah x dk pa kita smpai..dok nega cucuq la..kalut ckit
nurfazirazainol - muhd_anis - fitrahyusof - ajun_2152 -
instagram
haikalyunus
Keindahan alam dikala senja. Actually patutnya ni post semalam.Lulz.Tulah penat sangat bersukan. Mana tak nya,apabila budak yang berbadan macam anak gajah tetiba pergi bersukan tu yang rasa macam nak pengsan.Sishhh.Baru sukan sikit kan. #awan #sekolah #pemalas #anakgajah #sukan #senja #Zen6cam #bosan
bosan - sekolah - senja - anakgajah - sukan - pemalas - zen6cam - awan -
hotspotprinting : Nice photo! πŸ˜€ please visit my ig too
puteriqairunisa - naimaryamalyssa - chyntiadamayanti - _durraaaa -
instagram
khadijahnas
Ini sangat menarik.. #resepiringkas #backpackers #orangbujang #busywomen #pemalas
backpackers - resepiringkas - orangbujang - busywomen - pemalas -
letsmasak : Hi, kami sedang membangunkan sebuah website resipi yg ade pelbagai features menarik mcm social media. So, we use instagram to share our progress. If tak keberatan, marilah follow @letsmasak .Minta maaf byk2 ye sbb randomly comment & nampak mcm spamming. Tq :-)
bobby_syihank - totalhijab - munie_ishak - backpackingthroughthailand -
instagram
azni_armanizam
Last Day School :* #blablabla #selfie #menggila #syubalikdohhh #jihahxmaiii #anis #pemalas #hahaha #auniii # air #busuk #atas #mmejo #ain #xthunkwkgpo #kuikuikui
menggila - mmejo - auniii - kuikuikui - jihahxmaiii - selfie - xthunkwkgpo - busuk - ain - syubalikdohhh - hahaha - blablabla - pemalas - atas - anis -
shah_qashah : Excited last day... selfie pe org gile
shah_qashah - wannorizyani - zxlyn_ - maryam_marzuki -
instagram
azni_armanizam
Last Day School :* #blablabla #selfie #menggila #syubalikdohhh #jihahxmaiii #anis #pemalas #hahaha #auniii # air #busuk #atas #mmejo #ain #xthunkwkgpo #kuikuikui
menggila - mmejo - auniii - kuikuikui - jihahxmaiii - selfie - xthunkwkgpo - busuk - ain - syubalikdohhh - hahaha - blablabla - pemalas - atas - anis -
shah_qashah : Ehhh... sy nk jgk gamba byk2
shah_qashah : X nk yg da edit
azni_armanizam : mitok ngan @maryam_marzuki la @shah_qashah
maryam_marzuki - hzzi.__ - amirahazzahra - totalhijab -
instagram
Iconosquare feedback