the.december
I agree! Adab sgt lh penting either you are a seller or a buyer. --- Well said. Berniagalah dgn penuh adab. Spam komen buat org lg menyampah taw. Repost from @awalashaari Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam
onedaywithoutspam -
aida_amylia - imfettyshahberi - by_colourfulstore - amirahbesar -
instagram
zunurainsalleh
Nampak kan perbezaan sebelum dan selepas! Fungsi Larome membakar lemak selain menghilangkan selulit, streatchmark...org lelaki pun ada tau...tambah tambah jns badan berisi...jom order! Produk terlaris dipasaran! #larome #slimmingserum #slimmingproduct
kurus - sayanakcantik - dnars - minyakkelapadara - mm29sf - onedaywithoutspam - treenea - onlinebisnes - suamikuenciksotong - wakdoyok - sayajual - acaiberry - babyntn - sayamahusentuhalquran - sabun - larome - ubatkurus - venelotion - aurawhite - slimmingproduct - kodahkenapa - leahenna - slimmingserum - beshine -
zunurainsalleh : #suamikuenciksotong #aurawhite #beshine #leahenna #acaiberry #venelotion #dnars #sabun #treenea #minyakkelapadara #kurus #WakDoyok #KodahKenapa #babyNTN #ubatkurus #onlinebisnes #onedaywithoutspam #sayanakcantik #sayajual #sayamahusentuhalquran
zunurainsalleh : #mm29sf
kurumsalposta - schaeba_ - cikcoffee - miera_kodok -
instagram
hhcollectionshop
Aku taknak tepung kek, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam #vscom #vscomalaysia
onedaywithoutspam - vscomalaysia - vscom -
eiyrarahman - cikchumel_shop - syafydasha - nurindafinah91 -
instagram
laddy_wawa
jangan cakap artis... orang biasa pun blh marah hari2 kene spam... some more sy mmg xkn shopping online....kot sy nk shopping sgt zalora lazada groupon ada...spe2 komen vsit mg ig lagi mmg bye2 lah tq!!!! By @awalashaari "Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam" via @PhotoRepost_app
onedaywithoutspam -
laddy_wawa : somemore like pic tu xbermakna nk beli...gmbr nmpk cntik like lah...xcntik mmg xlike..lg pun gmbr smua nmpk cntik
wahyu_hee - mr_jebat64 - azamuddinzainal - amsyarhabibuddin -
instagram
jajaredzuan
Guna cara yang beradab utk berniagakan lagi bagus. By @awalashaari "Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam" via @PhotoRepost_app
onedaywithoutspam -
fatimahmasumah - hayati_imama - ayrajazel - cikfazz_fauzi -
instagram
official_slfc
#Repost from @awalashaari with @repostapp — Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam
onedaywithoutspam - repost -
norainieahmad : Aku pun xnakkk..rimas ngan dorang tu..
farieza_fadzil - qiela267 - zana_fikri - nurinadlina148 -
instagram
cikyana93
By @awalashaari "Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam" via @PhotoRepost_app
onedaywithoutspam -
miya_amira - najwa_waaa - meerakyungsoo12 - anisnaniey -
instagram
azza_amri
By @shalizaaziz "Tak salah berniaga tapi rimas kalau asyik spam wall orang lain. 😖😖😖😖 Yang peliknya kita block, dia buat lagi. Tak serik! Nasib di #GLAM kami tak buat macam ni. By @awalashaari "Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam" via @PhotoRepost_app" via @PhotoRepost_app
onedaywithoutspam - glam -
bellarienna - asyria_fadha - younique_makeupartist - shahsya -
instagram
edaariff
Berniaga tu tak salah. Tapi ia merimaskan kalau asyik spam wall org lain. Tolong hormat!!! Ape perasaan jika org buat mcm tu kat wall kita. Ape perasaan korg time tu. Nasib di #GLAM kami tak buat macam ni. By @awalashaari "Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau nak aku pergi cari kat kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It's really annoying and our community is starting to get really bored by these "low-cost marketing strategies" and behaviors. #onedaywithoutspam via @PhotoRepost_app
onedaywithoutspam - glam -
mizasmahusna : @edaariff betul tu sis..kdg2 tu kita pos pic makanan pun org sibuk2 suruh visit my ig..stress kan..klu yg kat post retis2 lg la dorang tension..hihihihi
edaariff : Betul tu @mizasmahusna
hafizahabu - mizasmahusna - ararhaz - farteenainie -
instagram
nadheerajahan
Diriku yang bukan artis pun selalu kena spam dek penjual ig yang tak bertanggungjawab. If you don't know the correct way to do marketing, ask me instead. I'm ready to coach you. 0124377310 (nadd) #Repost from @awalashaari with @repostapp — Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam
onedaywithoutspam - repost -
nurul_nadea - iinmxsyuu - nur.tasnim.351 - erman_daniel -
instagram
shalizaaziz
Tak salah berniaga tapi rimas kalau asyik spam wall orang lain. 😖😖😖😖 Yang peliknya kita block, dia buat lagi. Tak serik! Nasib di #GLAM kami tak buat macam ni. By @awalashaari "Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam" via @PhotoRepost_app
onedaywithoutspam - glam -
zeeshan0804 - iyma_ms - nana_9022 - anas_honda_kl -
instagram
tartanwolfblock
Well said awal . Agree this 💪 "@awalashaari: Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam" #repost #repost+
onedaywithoutspam - repost -
rienrenie - eiqayasmin - izyanaaisyahr_ - jactankahmin -
instagram
marjianasani
Hahaha... "low-cost marketing strategies"... guys pls dont do this. Have some respect. Dont spam others IG. I am n online seller as well but never done this kind of marketing, huhu... By @awalashaari "Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam" via @PhotoRepost_app
onedaywithoutspam -
theninjazim - faiezanajieza - juliazlan - nur_suriyanti -
instagram
fatinafeefa
#Repost from @awalashaari with @repostapp --- Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam
onedaywithoutspam - repost -
_iskandar_zainal : Kah...ada yg xpaham bahasa lagi @fatinafeefa ,mohon terangkan dekat diorang dalam bentuk pantun pulak...
shaklee_harga_ahli : 👍👍
dannyazlin : @fatinafeefa ni kawan u xphm bahasa melayu. Huhu. Explain sikit kt die bahasa yg die terpaham @dr_spesialis_tinggi_murah
cheaplova : Sokong diyanahsalim~ annoying much la dorg ni. Xpaham bahasa. Mcmana la org xpandang serong kt online seller. Kkdg tu igseller pun kne spam jugak. Sigh!
asheeqrzk : 😂😂😂
encikpuan : Setujuuuu
smms_shoponline : Setujus sangat.. Bukan setakat artis.. Ig seller pon selalu kene spam.. Dgn segelintir org yg di minta dirinya "sponsorship" or pay rm10.. Hmm..
nabilaazman_ : @iponegiveaway10 just give me a free iphone!
ainzulaikha_az - nuraliashazleen - uqailqistina - rafiqahalisa -
instagram
bifa_boutiquecafe
by @awalashaari "Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam" via @PhotoRepost_app . Kahhhhh betul tu, jgnla spam post org dgn iklan2 anda Kalau betul nak berniaga keluar la modal sikit beriklan dengan ig2 lain Or swap review ke . Pelan2 kayuh pun takpe
onedaywithoutspam -
insta_shopbajet : Pedih pipi tu kena tampar
awatifazlan : agreed..
yang_yummylicious : Kwn2 suggest buat iklan kat ig artis2 yg ramai follower tp i tak berani woo.. pls bgtau cara nak beriklan dgn power tp bijak ..huhu
bifa_boutiquecafe : @yang_yummylicious kita refer ig yg direview oleh artis tersebut klu follower rmi takkan dia nk amik risiko kan? Jadi buat kajian terlbh dahulu sebelm beriklan.. Tgk feedback follower artis tersebut dkat iklan2 yg dia post, byk like tak, ada yg komen berminat ke, buat ms sekrg sy pernah try @irine_nadia , @ainantasneem92 and @elfiraloy dan semuanya berkesan.. Kita jgn kejar follower to kejar pembeli yg betul2 nk beli dan berminat dgn brg kita.. Sekrg byk akaun fake so ada je follower rmi tp fake ✌️
yang_yummylicious : Oo.. sekarang sy sudah faham tekniknya.. TQ very much dear @bifa_boutiquecafe im a newbie..baru sebulan kot create ig.. tq for ur tips..
bifa_boutiquecafe : @yang_yummylicious most welcome.. Just sharing my experience 😊
misz_mystique - norsuhaila_saidin - aldimayaacontemporary - nanaruslan -
instagram
cikney_enterprise
Wooo..wooo.. Takutnya🙊🙊🙊.. Betul jugak @awalashaari cakap ni.. Kena ada adab nak terjah ig orang pun.. Kita nak masuk rumah orang pun ada adab.. So anggapla ig orang pun sama laaa.. . #Repost from @awalashaari with @repostapp --- Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam
onedaywithoutspam - repost -
noorshafiqaa - under30boutique - sara.mahfuz - suhailinnadiamdnoh -
instagram
zunurainsalleh
Takutkan tengok? Ngeriiiii...... Sapa ada masalah mcm ni, pm/wasap saya skrg... 013485 5562 Btul-btul nak bantu ni....
onedaywithoutspam - ctzone - aaronaziz - meletops - wakdoyok - ask2014 - af2014 -
zunurainsalleh : #onedaywithoutspam #WakDoyok #aaronaziz #ctzone #meletops
zunurainsalleh : #ask2014
zunurainsalleh : #af2014
ruzaini786 - authenticbrandmalaysia - nurul_sharqi98 - madam_azurieyani -
instagram
lyndaroslan_
Well said. Berniagalah dgn penuh adab. Spam komen buat org lg menyampah taw. Repost from @awalashaari Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam
onedaywithoutspam -
izzahnadhirah : Bukan org malaysia tu kak.tu psl xtaw bace.haha
asha_zam : Cuba bls kt @dokter_sehat9 bahasa indonesia. Bru dia faham dong. Memang nya ngak reti baca bahasa melayu.
pinkypink86 : Alahai dokter ini. Nangis baca komen dia.. Huuu
norafizik : Klaka kan.. Tp... Tu lah...
shaeezah : @dokter_sehat9 ni tak sekolah mybe 😏
myafazreen : @dokter_sehat9 kasian deh lu . lain kali baca n pikirin dulu yaaa
azuin_ismail : @dokter_sehat9 ni mmg x reti bahase. Merate2 IG org die msuk. Shame on u. Kitowang meluat dgn ko...camne ko nk cri cust hasil dr kebencian kitowang????
imanmni : @dokter_sehat9 nama je dokter. Tapi bodoh. Tak faham bahasa.
ogieluna - fatehamohamad - sya_erah - mrs_irman -
instagram
adhawiyah_khaleeq
Baca caption Awal kekek gile!! Hahaha! By @awalashaari "Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam" via @PhotoRepost_app
onedaywithoutspam -
mirobanashop - nefertarifashionlaurashawls - sara.mahfuz - aishahmahad -
instagram
nuruldepp
I rasa sangat perlunya repost this post by Awal. I feel the same! To me, I will.immidiately block all these people yang tak reti hormat ruangan IG orang Dan juga marketing murahan untuk berniaga. Trust me, it's not the right way to do. By @awalashaari "Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam" via @PhotoRepost_app
onedaywithoutspam -
nuruldepp : Laaaa tak faham Rupanya Awak ni . @sharifahmad76
nuruldepp : Tu La... ni dalam pada kita Dok perli depa pun, Ada juga Letak iklan ni Kat sini @datozainab
zin_ako : Or there are some celebs yg bagi ruang mcm 1 day for these people to adv in their ig. Not a bad idea jugak.. at least tak de la depa dok spam celebs' ig 😉
nuruldepp : Been thinking about it too. Tapi tak Boleh sebab I jual ad in my blog and this IG is only for my fans to see and to comment about me and my friends. Not to sell @zin_ako I don't think I will do it.
zin_ako : Aahh right.. yeahh betul jugak.. u have adv space for sale in your blog..
yannyozzy : Agree!!.. I alwys have to scroll down..lagik2 yg iklan panjang lebar..kdg malas nk scroll then I skip totally and baca yg lain celebrity pulak...and abt one day IG, langsung tak tgk pun...skrg bny online biz scam also..
nuruldepp : True @yannyozzy
mhanif.khalid : Setuju kak.. sangat2 biadap.. dan 1 lg.. suka tagged2.. adoiii..
rajanorirda - hamidmohamed104 - ita_azhar - eida_elisa -
instagram
awalashaari
Aku taknak tepung kek, aku takde miss 'V' berbau, aku taknak kain cadar Burberry, aku taknak kahwin bajet, aku taknak Chanel boy inspired, aku taknak ubat kuat Lelaki, aku taknak kurus dalam masa 5 hari, aku taknak bisnes partnership, aku taknak wallpaper murah! Kalau aku nak, aku pergi cari kat Kedai!!! Bukan kat ruangan comment Instagram orang!!! It´s really annoying and our community is starting to get really bored by these “low-cost marketing strategies” and behaviors. #onedaywithoutspam
onedaywithoutspam -
riniebeauty : Kadang2 cuba pikir positif ig ni personal of @awalashaari to share sweet moments of his life and family.. ni tiap kali upload moments yang dia nak share with his friends fans and family..nak baca the sweets comments kena scroll panjang lebar baca 1 per 1 spam comment...ermmmm xtau la.. pendek kata x salah meniaga tapi kan lagi bagus berdiri dia atas kaki sndr..tiada apa yang mudah dlm hidup..
bubueiyra : Saya sokong wahahaha
imibucuk : Lol ada ayat "apa susah retis kan banyak duit? Hire org suruh block kan". Orang lain yg iklan, org lain yg nak kena keluar duit pi hire apa bagai. Ni kan personal ig, dah dia ckp jangan tu, respect lah sikit. Nama pun account Awal. And of course dia bukan belagak. Korang prefer yg mana? Jurujual dtg kat meja makan paksa2 beli berus gigi, atau pergi kedai beli sendiri? Maafkan sy kalau ada yg terasa.
ameraldtpu9 : Gambar IG ni naik kat paper BH smlm. Memang patut pun post mcm ni supaya semua maklum bahawa SPAM itu ialah Stupid Pointless Annoying Message.
rzstore13 : @awalashaari edit text ni gune app ape?pls nk tau sgt.
nooraisyahabdullah : Haha terbaikk lah @awalashaari double thumbs up*
shellkirana : Hahahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahaha.
paditpadito : hahahahahaha Setuju!!!
pewinaaaa - loy_diaz - annuurzhxoxo - nooraisyahabdullah -
instagram
danniraupp
petstagram - old - perfeição - people - iphoneology - onedaywithoutspam - instago - omg - instagreat - okctoberfest - primavera - instaphilippines_peopleatwork - inspirethe4 - ontario - igerspoa - outbestshots - i - original - instagroove - instanation - ifollow - insta_pick_blossoms - iphone - pretty - outdoors - orange - instafamous - igag - photography - instafashion -
banksbranch : Need more followers? ig23 ,C0M
danniraupp : #instaphilippines_peopleatwork #instafamous #igag #iphone #i #instago #ifollow #instagreat #iphoneology #igerspoa #inspirethe4 #instafashion #insta_pick_blossoms #instagroove #instanation #onedaywithoutspam #orange #old #okctoberfest #outdoors #original #omg #ontario #outbestshots #petstagram #perfeição #primavera #pretty #people #photography
lilaband - worldwonder1 -
instagram
marcotitoni71
La felicità è di tutti
ig_padua - ig_brescia - colore - ig_milan - igworldclub - followbek - ig_torin - ig_verona - onedaywithoutspam - scatto - ig_italy - webstagram - solocosebelle - phototag_it -
marcotitoni71 : #ig_italy #ig_milan #ig_padua #ig_torin #ig_verona #ig_brescia #igworldclub
didinena1 : @marcotitoni71 bellissima!!!!!! Bravo Andrea!!!!!!
marcotitoni71 : Grazie
marcotitoni71 : #webstagram#onedaywithoutspam#phototag_it#scatto#solocosebelle#followbek#colore
marcotitoni71 - anstudios - crimun -
instagram
marcotitoni71
I mosaici
ig_padua - ig_brescia - colore - ig_milan - ig_verona - followbek - ig_torin - onedaywithoutspam - scatto - ig_italy - webstagram - solocosebelle - igworldclub - phototag_it -
marcotitoni71 : #webstagram#ig_italy#ig_milan#ig_padua#ig_torin#ig_verona#ig_brescia#igworldclub#onedaywithoutspam#phototag_it#scatto#solocosebelle#followbek#colore
marcotitoni71 - lauratabarelli - ig_padua - matteotito19 -
instagram
yem11973
See you guys on Wednesday: )
comment - cute - crushteam - love - instagram - picture - hungergames - awesome - fall - park - peetamellark - onedaywithoutspam - protest - nospam - nospamming - ifollowback - instagramhub - stopspamming - nj - spam - nospams - nospammers - snow - hg - mobileswag - noflyerhandout - photography - nature -
yem11973 : #nospamming #nospam #instagram #cute #love #picture #photography #spam #park #nature #hungergames #mobileswag #ifollowback #protest #nj #awesome #hg #noflyerhandout #peetamellark #snow #onedaywithoutspam #comment #fall #crushteam #nospams #stopspamming #nospammers #instagramhub
nycoqui : What's the protest about ?? @yem11973
yem11973 : @nycoqui YOU ever hashtag a pic & get a follower that starts following u but they have No pics on their pg at ALL or either the ones who make stupid comments like "Wow.. great pic..if u want MORE guy follower go to...." those are called spammers & it's been overwhelming as hell lately...so to let instagram know that they need to do something about the spamming on IG people have started doing these types of protest.. basically by taking ur pg & making it PRIVATE & then logging off of IG for the entire time of the protest... I did it once before.. it worked for awhile but NOW their starting up AGAIN!!!!
t_11 - lmcbaby92011 - anndne -
instagram
marcotitoni71
Uischi sale la montagna e trova una casetta...
ig_padua - ig_brescia - colore - ig_milan - igworldclub - followbek - ig_torin - ig_verona - onedaywithoutspam - scatto - ig_italy - webstagram -
marcotitoni71 : #ig_italy#ig_milan#ig_padua#ig_torin#ig_verona#ig_brescia#igworldclub
marcotitoni71 : #webstagram#onedaywithoutspam#scatto#followbek#colore-italiano
didinena1 : @marcotitoni71 che bella!!!! Ma dove l'hai fatta?!?!?
ig_padua - mariojavierjr -
instagram
cuoreastrisce32
Non so se era il vino o cosa...ma eravamo un sacco brave :D @chiaripolin @elenarave #twister #ciucche #micamale #campionesse #talentoinnato #girls #lady #seratealcoliche #fridaynight #friends #smile #tantaroba #night #lady #bepopular #popularpage #popularnow
campionesse - whatsapp - bepopular - instahub - instalike - night - fridaynight - seratealcoliche - onedaywithoutspam - instaphoto - nyc - bestoftheweek - bestphoto - lady - instamania - talentoinnato - instalover - ciucche - instagrammers - popularpage - friends - statigram - girls - micamale - instapicture - tantaroba - smile - abercrombie - twister - popularnow -
cuoreastrisce32 : #nyc #abercrombie #whatsapp #onedaywithoutspam #instamania #instapicture #instaphoto
cuoreastrisce32 : #bestoftheweek #bestphoto
cuoreastrisce32 : #instagrammers
cuoreastrisce32 : #instahub #statigram
cuoreastrisce32 : #instalike #instalover
chiaripolina : ahahahah io no..confondevo destra con sinistra..
cuoreastrisce32 : Ahahahhahahahahah beh ma tranqui a me capita anche da sana!
chiaripolina : ahahahaa <3 @cuore_a_strisce
a_cup_of_tea_ - _guide4f0ll0wers015 - gufurlan - xxkingpingxx -
instagram
petra_mandy_miller
#instagram #stopspam #love #spam #nospam #beautiful #fashion #cute #onedaywithoutspam #instaprotest #igers #instahub #spamprotest #instagramhub #instadaily #instatext #instagood #me #iphonesia #spammers #spamming #follow #nofilter #iphoneonly #nospaminstagram #instamood #banspam #jj #instaaddict #igdaily
beautiful - cute - instaprotest - fashion - love - instagram - instahub - nospam - onedaywithoutspam - spamprotest - igers - instatext - follow - instadaily - instagramhub - instaaddict - me - banspam - nospaminstagram - spam - spammers - iphoneonly - spamming - iphonesia - instagood - stopspam - jj - igdaily - nofilter - instamood -
petra_mandy_miller : @a_better_instagram @meme_and_more
petra_mandy_miller : @a_better_instagram so true.....i have other words for her (him) Fck off,who ever you are!!!!
petra_mandy_miller : @a_better_instagram yup! and IG is doing......nothing....shit!!!!
petra_mandy_miller : @a_better_instagram we could "shake Hands" so to speak.I am a former Face Model, Freelancer,Photographer and Model Scout with my own Agencys in 4 Coutries.Travel almost 12 Times a Year in 6 different Timeszones.So i can imagine what you wanna say.IG is something what works for me in between.And i am a Mom of 2 beautiful Girls. :-D Time for Volunteer...actually...no,sorry my Friend :-)
petra_mandy_miller : @a_better_instagram you won't believe it,but i have her again on my List as " LISA LIA"......SORRY IG BUT NERIS LEA OR WHATEVER....FUCK OFF!!!!
meow_ginger : Hi! I totally understand you guys. It's annoying. I report them. :) lol
petra_mandy_miller : @meow_ginger thanks for the Support!
quenailah29 - that1rule - nicktrella - tomyeatman -
instagram
petra_mandy_miller
HEY INSTAGRAM,WE URGE YOU TO STOP THIS SPAMMER RIGHT NOW!! WE AS YOUR USERS WANT A CLEAN 》SPAMFREE《 INSTAGRAM!!! ACT NOW!!!!!
causewaybay - instastress - instagram - nospam - private - tsimshatsui - onedaywithoutspam - rant - protest - hkig - cucumber - tomato - chicken - annoying - protein - spamkiller - postworkout - redbellpeppers - hk - stopspamnow - iphoneonly - wanchai - rantoftheday - instacool - archdark - eatclean - cwb - instamood - photooftheday -
petra_mandy_miller : #stopspamnow #annoying #onedaywithoutspam #nospam #instamood #instagram #tomato #redbellpeppers #rantoftheday #hkig #spamkiller #protest #postworkout #eatclean #hk #rant #photooftheday #private #chicken #causewaybay #cucumber #archdark #cwb #iphoneonly #protein #instastress #wanchai #tsimshatsui #instacool
petra_mandy_miller : @a_better_instagram
petra_mandy_miller : @a_better_instagram thank you my Friend.I reall hope it works!!
petra_mandy_miller : @a_better_instagram Yes! Fight Spam! Act Now !!
petra_mandy_miller : @meme_and_more @a_better_instagram same Spammer,new Problem.She changed her Username into "SOHANNAREAP".I had her on my List again.Reported and banned!!!
petra_mandy_miller : @instagram
archdark : @petra_mandy_miller what did #archdark do? Why spoil MY hashtag?
gorillaenergy - dayone_shop - abcnt1 -
instagram
petra_mandy_miller
THAT SPAM BI....IS STILL HERE!!! WITH ANOTHER USERNAME!! PLEASE WATCH OUT.
petra_mandy_miller : @meme_and_more very good! and tell your Friends and Followers,thank you ;-)
petra_mandy_miller : @a_better_instagram great! but beware,she got 20 other Accounts and will be back soon...:-(
petra_mandy_miller : @a_better_instagram just search for the User " Neris Lea" and you will find'em all.Its the same Person.
petra_mandy_miller : @a_better_instagram have you found her?
petra_mandy_miller : @a_better_instagram i already had done this.I had reported every Username of Neris Lea aka Neris Reah to Instagram and forced them to take some serious Action against her.But you see,she still here...
petra_mandy_miller : @a_better_instagram i will take a Screenshot of her Account Names and post it here.Lets see whats happen...
petra_mandy_miller : @a_better_instagram thank you my Friend.Please give also a Shoutout to your Followers against this Bit.....
petra_mandy_miller : @a_better_instagram ok,have a good one ;-)
trillcakes - _chvll - gustavoesperini -
instagram
petra_mandy_miller
WELL INSTAGRAM, THAT SPAM MONSTER IS BACK- NERIS LEAH- WITH A NEW USERNAME "SHANAFUSY" I NEED HELP HERE NOW!!! STOP SPAM FOREVER!!! I DON'T WANT TO HAVE HER ON MY LIST AGAIN.ONLY TO BLOCK HER,DOESN'T HELP.I AM SICK AND TIRED OF THAT SPAM SHIT !!!!
jj - spammers - instaprotest - fashion - instagram - instahub - nospam - onedaywithoutspam - spamprotest - igers - instatext - follow - instadaily - instagramhub - instaaddict - me - banspam - nospaminstagram - spam - iphoneonly - spamming - iphonesia - instagood - stopspam - igdaily - nofilter - instamood -
petra_mandy_miller : @a_better_instagram
petra_mandy_miller : #instagram #stopspam #spam # #nospam #igers #instahub # #onedaywithoutspam #instaprotest #me #fashion #instagood #spamprotest #instadaily #spammers #follow #iphonesia #instatext #jj #instagramhub #nofilter #instamood #spamming #iphoneonly #instaaddict #nospaminstagram #banspam #igdaily
petra_mandy_miller : @meme_and_more oh well,looks like i am not alone here.I guess,it will not stop until we've got the Support from Instragram against this agressive Spammer !
petra_mandy_miller : @a_better_instagram Yup !
mstorkun - violadavydova - fphotograph3 - bluntslides -
instagram
petra_mandy_miller
★★WATCH OUT FOR THIS SPAMMER★★》》NERIS LEAH《《 She is use 20 different Instagram Accounts with serveral Names,always starting with"prtty....." I had reported her many Times to Instagram,but seems like,that Bi.....is still here. So take care and help to STOP SPAM NOW!! Thank you for your Support
beautiful - cute - instaprotest - fashion - love - instagram - instahub - nospam - onedaywithoutspam - spamprotest - igers - instatext - follow - instadaily - instagramhub - instaaddict - me - banspam - nospaminstagram - spam - spammers - iphoneonly - spamming - iphonesia - instagood - stopspam - jj - igdaily - nofilter - instamood -
petra_mandy_miller : #stopspam #instagram #spam #love #nospam #igers #instahub #beautiful #cute #me #instagood #onedaywithoutspam #jj #instaprotest #iphonesia #spammers #instadaily #nofilter #fashion #spamprotest #follow #instatext #instagramhub #spamming #iphoneonly #instamood #instaaddict #banspam #nospaminstagram #igdaily
bennetnau - jesseislame - iglady - insta_israel -
instagram
petra_mandy_miller
#stopspam #instagram #spam #love #nospam #igers #instagood #nofilter #me #spammers #jj #instadaily #instahub #spamming #spamprotest #follow #onedaywithoutspam #iphonesia #instatext #instamood #beautiful #instaprotest #cute #instaaddict #iphoneonly #fashion #igdaily #picoftheday #instagramhub
beautiful - cute - instaprotest - fashion - love - instagram - instahub - nospam - onedaywithoutspam - spamprotest - igers - instatext - follow - instadaily - instamood - instagramhub - instaaddict - me - spam - spammers - iphoneonly - spamming - iphonesia - instagood - stopspam - jj - igdaily - nofilter - picoftheday -
nini_nini111 - rummyevans - remainculture - shondx -
instagram
Iconosquare feedback