potret_diri
Xkenal maka tak cinta #nurulwahab #weddingportrait
nurulwahab - weddingportrait -
anuarashraff - farz_weirdo - tachacocoro -
instagram
khemeross
Ini pun verita semalam. Rindu kakak sorang ni lama tak berjumpa. Siapa sangka dia masih muda okay, belom 4 series lagi you! Hehe tak dpt jumpa baby Z, nnt la kita kunjungi terataknya :-) seronok baca www.nurulwahabdepp.wordpress.com terasa keikhlasan bila membaca blog selebriti @nuruldepp hehe thanks jemput kami semalam. Congratulations on ur blog second year anniversary and also new member tgh otw tu. Best of luck muah muah ♡♥♡ xo KR #piccabooth #newrules #jamumakdara #cafepakabu #bangsar #keranaterluka #nurulwahab
newrules - bangsar - nurulwahab - keranaterluka - piccabooth - cafepakabu - jamumakdara -
zolacarey - muhdmajid86 - iamhafiznassir - natasyayunus -
instagram
norzaid
Happy Birthday @nuruldepp 🎉 semoga panjang umur dan murah rezeki,lepas raya kita makan kek okay 😀 #birthday #nurul #nurulwahab
nurul - birthday - nurulwahab -
awanrusli - norazman71 - nurell777 - arisanjaaya -
instagram
newrulescollection
All about cotton! Ada tiga warna&corak dari fabrik cotton. Bagi anda peminat cotton, boleh pilih warna kegemaraan anda. Di ↓ info mengenai Baju Kurung Pahang @newrulescollection :-D Harga : RM280 (Malaysia) / 149$ ( Singapore & Brunei) Size : S & M * Jika anda size selain dari di atas sila beritahu kami, jika anda berminat. Anda boleh layari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk melihat koleksi yang lain ataupun membuat tempahan. Selain dari itu anda boleh membuat tempahan melalui email nurulwahab77@gmail.com atau hubungi 017 9353909. Selamat membeli belah! #iamthebrand #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #newrulescollection #newrules #kamijual #instashop #instashopping #bajukurungpahang #cotton #instashoppingmalaysia
nurul - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - instashopping - iamthebrand - projekraya - bajukurungpahang - nurulwahab - projekselamanya - instashoppingmalaysia - cotton - instashop - kamijual - projekbilabila -
farhanasnowhite - jaszlin_firdaus - mumtaz1906 - olieyncaak -
instagram
newrulescollection
Ok! Next! Idea untuk anda mix&match Baju Kurung Pahang dan kasut yang semestinya dari @newrulescollection ! Di bawah info mengenai Baju Kurung Pahang & Kasut : Baju Kurung Pahang : NW 11 Fabrik : Creepe Harga : RM280 / 149$( Singapore & Brunei) Size : S, M, L Kasut : NR 1380 Warna & Material : Red & Suede Harga : RM150 / 60$ ( Brunei & Singapore ) Size : 8, 9 Baju Kurung Pahang : NW 12 Fabrik : Creepe Harga : RM280 / 149$( Singapore & Brunei) Size : S, M, L Kasut : NR 1370 Warna & Material : Turquoise & Silk Harga : RM130 / 55$ ( Brunei & Singapore ) Size : 7, 8, 9 Jika anda membeli lebih daripada satu, diskaun menanti anda. Sebarang pertanyaan mahupun tempahan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh layari www.nurulwahabdepp.com/newrules Selamat membeli belah! #iamthebrand #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #limitedstock #newrulescollection #newrules #kamijual #instashop #instashopping #bajukurungpahang #shoes
nurul - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - instashopping - iamthebrand - projekraya - shoes - limitedstock - bajukurungpahang - nurulwahab - projekselamanya - instashop - kamijual - projekbilabila -
nuruldepp - normendinah - sini_deyha - cweetheart -
instagram
newrulescollection
Bagaimana hari anda hari ini? Harap semua bertambah baik ya. Ok, seperti biasa kami bagi idea untuk anda mix&match Baju Kurung Pahang dan kasut yang semestinya dari @newrulescollection ! Di bawah info mengenai Baju Kurung Pahang & Kasut : Baju Kurung Pahang : NW 05 Fabrik : Spanish Manita Harga : RM280 / 149$( Singapore & Brunei) Size : S, M, L Kasut : NR 1370 Warna & Material : Purple & Silk Harga : RM130 / 55$ ( Brunei & Singapore ) Size : 5, 6, 9 Jika anda membeli lebih daripada satu, diskaun menanti anda. Sebarang pertanyaan mahupun tempahan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh layari www.nurulwahabdepp.com/newrules Selamat membeli belah! #iamthebrand #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #limitedstock #newrulescollection #newrules #kamijual #instashop #instashopping #bajukurungpahang #shoes
nurul - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - instashopping - iamthebrand - projekraya - shoes - limitedstock - bajukurungpahang - nurulwahab - projekselamanya - instashop - kamijual - projekbilabila -
alohaa93 - syahirahlahh - araasraf - mumtaz1906 -
instagram
newrulescollection
Itu hari dia beli warna Brown... Kali ini dia beli warna Merah pula! Terima kasih kak @nizanoordin ! Anda bagaimana? Kasut ini boleh pakai bukan sahaja ke majlis tertentu tetapi ke pejabat pun boleh! Hubungi kami dengan segera jika berminat! [ 017 9353909 / nurulwahab77@gmail.com ] #kamijual #sayajual #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurul #nuruldepp #newrules #iamthebrand #newrulescollection
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - nurulwahab - kamijual -
nizanoordin : It's very comfortable. Luv the colour. :-)
newrulescollection : @nizanoordin ;-)
myrabaharuddin - noorherdayanny81 - daisy2771 - mumtaz1906 -
instagram
newrulescollection
Semalam kami telah membuat penghantaran ke Singapore. Terima kasih puan @prinzprincjunior kerana sudi membeli Baju Kurung Pahang dengan kami. Buat anda di luar sana boleh membuat tempahan ya. Hubungi 017 9353909 atau email kepada nurulwahab77@gmail.com untuk sebarang pertanyaan. Anda juga boleh layari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk melihat gambar penuh. Terima kasih! #iamthebrand #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #newrules #bajukurungpahang #newrulescollection #kamijual #sayajual #creepe #instashop
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - creepe - bajukurungpahang - nurulwahab - instashop - kamijual -
prinzprincjunior : Noted dan terima kasih jaga. .my pleasure to shop with u
newrulescollection : @prinzprincjunior hehehee ♥♥♥
prinzprincjunior : Tgk gambar je da tau cantik,
newrulescollection : @prinzprincjunior eheheh. Terima kasih..
prinzprincjunior - galeri_gadis_gadis - farrell_danish - aniza_abdullag -
instagram
newrulescollection
Terima kasih www.gua.com.my !Ada cerita pasal @newrulescollection juga. Kasut yang @nuruldepp pakai tu semestinya dari @newrulescollection ;-) Untuk membaca artikel penuh boleh klik di BERITA ARTIS - Nurul Wahab Tak Mahu Terburu-buru - Gua.com.my - http://www.gua.com.my/berita-artis/Nurul_Wahab_Tak_Mahu_Terburu_buru.html #newrulescollection #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurul #nuruldepp #iamthebrand #sayajual #kamijual #bajukurungpahang #kasut #shoes #suede #sepatu #instashop
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - sepatu - nuruldepp - bajukurungpahang - kasut - nurulwahab - suede - instashop - kamijual - shoes -
_fxzilxhh_ - ayrakhailia - puteri_fiz - mumtaz1906 -
instagram
newrulescollection
Alhamdulillah pelanggan kami di Singapura telah pun mendapat kasut yang dibeli. Terima kasih! Anda bila lagi? Jangan lambat, nanti size habis. Jika berminat sila hubungi kami dengan segera di talian 017 9353909 atau email kepada nurulwahab77@gmail.com . Yang paling utama kasut ini sangat selesa. Anda boleh memakainya untuk ke pejabat mahupun ke majlis tertentu. Hari biasa pun boleh! Jadi dapatkan kasut dari @newrulescollection dengan segera! :-) #shoes #kasut #newrulescollection #newrules #iamthebrand #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #suede #blue
blue - nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - nuruldepp - iamthebrand - nurulwahab - kasut - suede - kamijual - shoes -
ayu_ace - neeyajohari22 - myyamyra - nieyljailani -
instagram
newrulescollection
Warna ketiga untuk material suede ini - RED - Buat anda yang berminat, info semua di gambar. Hubungi kami dengan segera di talian 017 9353909 atau email kepada nurulwahab77@gmail.com untuk membuat tempahan. Kasut material SUEDE ini sangat selesa. Dan warna pun menarik. Anda boleh mix and match dengan baju anda. Tidak kira untuk ke majlis tertentu mahupun ke pejabat. Pembayaran masuk sahaja, kami akan terus pos. Jadi, jangan tunggu lama! Hubungi kami segera! #newrulescollection #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #iamthebrand #nuruldepp #kamijual #sayajual #suede #red
sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - nuruldepp - iamthebrand - nurulwahab - suede - kamijual - red -
mizdiela : @newrulescollection sy xsure la psl size kki sy.. mcm mn nk plih ye??? Tkot xOk la...
newrulescollection : @mizdiela tak dapat la nk tlg..sbb kami pun tak tahu your size..patut you mesti tahu your size kan? Kalau sudah tahu size dan berminat nak beli, let us know ok? 😊😎
farhanasnowhite - ekin_123456789 - easywealthcreator - umie_nur -
instagram
newrulescollection
Selamat pagi!!! Nampak gayanya warna BROWN ini ramai yang suka. Buat anda yang berminat, info semua di gambar. Hubungi kami dengan segera di talian 017 9353909 atau email kepada nurulwahab77@gmail.com untuk membuat tempahan. Kasut material SUEDE ini sangat selesa. Dan warna pun menarik. Anda boleh mix and match dengan baju anda. Tidak kira untuk ke majlis tertentu mahupun ke pejabat. Pembayaran masuk sahaja, kami akan terus pos. Jadi, jangan tunggu lama! Hubungi kami segera! #newrulescollection #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #iamthebrand #nuruldepp #kamijual #sayajual #suede #blue
blue - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - nurulwahab - suede - kamijual -
bibi_mariam - itsall_aboutcotton - mumtaz1906 - kamalianum -
instagram
newrulescollection
Dalam kesesakkan ya? Nah cuci mata dengan kasut dari @newrulescollection ;-) Info semua di gambar. Jika anda berminat boleh hubungi kami dengan segera di talian 017 9353909 atau email kepada nurulwahab77@gmail.com untuk membuat tempahan. Kasut material SUEDE ini sangat selesa. Dan warna pun menarik. Anda boleh mix and match dengan baju anda. Tidak kira untuk ke majlis tertentu mahupun ke pejabat. Pembayaran masuk sahaja, kami akan terus pos. Jadi jangan tunggu lama! Hubungi kami segera! #newrulescollection #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #iamthebrand #nuruldepp #kamijual #sayajual #suede #blue
blue - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - nurulwahab - suede - kamijual -
alonghafeeza - bibi_mariam - samanthasusan809 - mumtaz1906 -
instagram
newrulescollection
Peminat warna ungu?? Cepat dapatkan dengan segera! Nanti habis. Material bagi kasut NR 1370 ini adalah silk. Harga & size semua yang tertera di gambar. Jika anda berminat untuk memiliki warna ungu ini sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com dengan segera. Kami menunggu panggilan anda! :-) #shoes #kasut #newrulescollection #newrules #nurulwahab #nurul #nuruldepp #nurulwahabdepp #iamthebrand #sayajual #kamijual #silk #purple #ungu
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - purple - iamthebrand - nuruldepp - ungu - nurulwahab - kasut - silk - kamijual - shoes -
nuruldepp - luvilmi82 - daisy2771 - mumtaz1906 -
instagram
newrulescollection
Selamat hari Isnin semua! Material bagi kasut NR 1370 ini adalah silk. Harga & size semua yang tertera di gambar. Jika anda berminat untuk memiliki warna Hijau ini sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com dengan segera. Jangan lambat! Hot stuff ni! ;-) #shoes #kasut #newrulescollection #newrules #nurulwahab #nurul #nuruldepp #nurulwahabdepp #iamthebrand #sayajual #kamijual #silk #green #hijau
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - hijau - nurulwahab - green - kasut - silk - kamijual - shoes -
nurul_ejoi : Ada lg x kak @nuruldepp
nuruldepp : Ada @nurul_ejoi
newrulescollection : @nurul_ejoi ada. Plz contact us asap at this number 017-935 3909. Tq
puteri_fiz - aireensweet88 - kevinswarr - cweetheart -
instagram
newrulescollection
Terima kasih kepada anda yang FOLLOW @newrulescollection ! Sangat kami hargai! Paling utama dan penting mereka yang telah membeli kasut & Baju Kurung Pahang dari @newrulescollection ! Terima kasih! Buat anda semua, masih boleh membeli kasut dan buat tempahan Baju Kurung Pahang dari @newrulescollection . Pilih sahaja di Instagram ini atau boleh hubungi kami di talian 017 9353909 atau email kepada nurulwahab77@gmail.com untuk maklumat lanjut. [ www.nurulwahabdepp.com/newrules ] Selamat berhujung minggu dan selamat malam! ;-) #shoes #kasut #bajukurungpahang #newrulescollection #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurul #nuruldepp #iamthebrand #sayajual #kamijual #silk #suede #spanishmanita #creepe #cotton #washablejacguard #projekraya #projekbilabila #projekselamanya
newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - projekraya - bajukurungpahang - kasut - silk - kamijual - shoes - cotton - nurul - sayajual - newrules - washablejacguard - nuruldepp - creepe - nurulwahab - suede - projekselamanya - projekbilabila - spanishmanita -
fida_korina - farrell_danish - mumtaz1906 - coachtonybrace -
instagram
newrulescollection
Yuhu! Baju Kurung Pahang masih ada lagi bagi yang berminat. Ini adalah fabrik CREEPE. Info lain semua tertera di gambar. Untuk makluman, jika anda membuat tempahan lebih daripada sepasang ada diskaun menanti anda. Selain dari itu jika anda membeli kasut bersama Baju Kurung Pahang juga ada diskaun. Sebarang tempahan mahupun pertanyaan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh melayari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk membuat tempahan dan melihat gambar penuh @newrulescollection ini. Pastikan anda bergaya dengan @newrulescollection ! :-D #bajukurungpahang #newrulescollection #spanishmanita #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #iamthebrand
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - projekraya - bajukurungpahang - spanishmanita - nurulwahab - projekselamanya - kamijual - projekbilabila -
diarysihat : Woww. Very the cantik la. Price?
newrulescollection : @bestvitaminshop rm280
ayu_ace - floreqasya - moni_ynwa - zroshassan -
instagram
newrulescollection
Hello penggemar Kasut! Material bagi kasut NR 1370 ini adalah silk. Harga & size semua yang tertera di gambar. Jika anda berminat untuk memiliki warna Turquoise ini sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Jangan lambat! Hot stuff ni! ;-) #shoes #kasut #newrulescollection #newrules #nurulwahab #nurul #nuruldepp #nurulwahabdepp #iamthebrand #sayajual #kamijual #silk
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - nurulwahab - kasut - silk - kamijual - shoes -
ayu_ace - aireensweet88 - syaazaren - aidahcute -
instagram
newrulescollection
Salam Jumaat! Baju Kurung Pahang masih ada lagi bagi yang berminat. Info semua tertera di gambar. Untuk makluman, jika anda membuat tempahan lebih daripada sepasang ada diskaun menanti anda. Selain dari itu jika anda membeli kasut bersama Baju Kurung Pahang juga ada diskaun. Sebarang tempahan mahupun pertanyaan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh melayari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk membuat tempahan dan melihat gambar penuh @newrulescollection ini. Pastikan anda bergaya dengan @newrulescollection ! :-D #bajukurungpahang #newrulescollection #spanishmanita #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #iamthebrand
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - projekraya - bajukurungpahang - spanishmanita - nurulwahab - projekselamanya - kamijual - projekbilabila -
cathyrose94 - mbbazaar - wanizzah64 - mumtaz1906 -
instagram
nuruldepp
By @newrulescollection "UPDATE!!!! Baju Kurung Pahang masih ada lagi bagi yang berminat. Info semua tertera di gambar. Untuk makluman, jika anda membuat tempahan lebih daripada sepasang ada diskaun menanti anda. Selain dari itu jika anda membeli kasut bersama Baju Kurung Pahang juga ada diskaun. Sebarang tempahan mahupun pertanyaan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh melayari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk membuat tempahan dan melihat gambar penuh @newrulescollection ini. Pastikan anda bergaya dengan @newrulescollection ! :-D #bajukurungpahang #newrulescollection #spanishmanita #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #iamthebrand" via @PhotoRepost_app
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - projekraya - bajukurungpahang - spanishmanita - nurulwahab - projekselamanya - kamijual - projekbilabila -
syafinazulkifli : @nuruldepp hai nurul I nak bagi booth free utk busana bazaar di medan mara sepanjang bulan puasa... bole call utk sebarang pertanyaan 01126827347
yyammar - zana_zakaria - lynzshahar - blackpepperproduction -
instagram
nuruldepp
By @newrulescollection "UPDATE!!!! Baju Kurung Pahang masih ada lagi bagi yang berminat. Info semua tertera di gambar. Untuk makluman, jika anda membuat tempahan lebih daripada sepasang ada diskaun menanti anda. Selain dari itu jika anda membeli kasut bersama Baju Kurung Pahang juga ada diskaun. Sebarang tempahan mahupun pertanyaan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh melayari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk membuat tempahan dan melihat gambar penuh @newrulescollection ini. Pastikan anda bergaya dengan @newrulescollection ! :-D #bajukurungpahang #newrulescollection #spanishmanita #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #iamthebrand" via @PhotoRepost_app
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - projekraya - bajukurungpahang - spanishmanita - nurulwahab - projekselamanya - kamijual - projekbilabila -
zysni : Brapa harga
fiesha81 - ushnashuhada - zalikhabakeri - blackpepperproduction -
instagram
nuruldepp
By @newrulescollection "UPDATE!!!! Baju Kurung Pahang masih ada lagi bagi yang berminat. Info semua tertera di gambar. Untuk makluman, jika anda membuat tempahan lebih daripada sepasang ada diskaun menanti anda. Selain dari itu jika anda membeli kasut bersama Baju Kurung Pahang juga ada diskaun. Sebarang tempahan mahupun pertanyaan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh melayari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk membuat tempahan dan melihat gambar penuh @newrulescollection ini. Pastikan anda bergaya dengan @newrulescollection ! :-D #bajukurungpahang #newrulescollection #spanishmanita #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #iamthebrand" via @PhotoRepost_app
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - projekraya - bajukurungpahang - spanishmanita - nurulwahab - projekselamanya - kamijual - projekbilabila -
faiz_irfan28 - karence_chelc77 - bellaella91 - bottega_nikita -
instagram
nuruldepp
By @newrulescollection "UPDATE!!!! Baju Kurung Pahang masih ada lagi bagi yang berminat. Info semua tertera di gambar. Untuk makluman, jika anda membuat tempahan lebih daripada sepasang ada diskaun menanti anda. Selain dari itu jika anda membeli kasut bersama Baju Kurung Pahang juga ada diskaun. Sebarang tempahan mahupun pertanyaan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh melayari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk membuat tempahan dan melihat gambar penuh @newrulescollection ini. Pastikan anda bergaya dengan @newrulescollection ! :-D #bajukurungpahang #newrulescollection #spanishmanita #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #iamthebrand" via @PhotoRepost_app
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - projekraya - bajukurungpahang - spanishmanita - nurulwahab - projekselamanya - kamijual - projekbilabila -
newrulescollection - mr.enigma_1 - faiz_irfan28 - one_dream_one_love_ -
instagram
newrulescollection
UPDATE!!!! Baju Kurung Pahang masih ada lagi bagi yang berminat. Info semua tertera di gambar. Untuk makluman, jika anda membuat tempahan lebih daripada sepasang ada diskaun menanti anda. Selain dari itu jika anda membeli kasut bersama Baju Kurung Pahang juga ada diskaun. Sebarang tempahan mahupun pertanyaan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh melayari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk membuat tempahan dan melihat gambar penuh @newrulescollection ini. Pastikan anda bergaya dengan @newrulescollection ! :-D #bajukurungpahang #newrulescollection #spanishmanita #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #iamthebrand
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - projekraya - bajukurungpahang - spanishmanita - nurulwahab - projekselamanya - kamijual - projekbilabila -
ayu_ace - daisy2771 - visit_my_ig_my - naniasamia -
instagram
newrulescollection
UPDATE!!!! Baju Kurung Pahang masih ada lagi bagi yang berminat. Info semua tertera di gambar. Untuk makluman, jika anda membuat tempahan lebih daripada sepasang ada diskaun menanti anda. Selain dari itu jika anda membeli kasut bersama Baju Kurung Pahang juga ada diskaun. Sebarang tempahan mahupun pertanyaan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh melayari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk membuat tempahan dan melihat gambar penuh @newrulescollection ini. Pastikan anda bergaya dengan @newrulescollection ! :-D #bajukurungpahang #newrulescollection #spanishmanita #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #iamthebrand
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - projekraya - bajukurungpahang - spanishmanita - nurulwahab - projekselamanya - kamijual - projekbilabila -
ayu_ace - floreqasya - farhanasnowhite - nuratiqahnawi -
instagram
newrulescollection
UPDATE!!!! Baju Kurung Pahang masih ada lagi bagi yang berminat. Info semua tertera di gambar. Untuk makluman, jika anda membuat tempahan lebih daripada sepasang ada diskaun menanti anda. Selain dari itu jika anda membeli kasut bersama Baju Kurung Pahang juga ada diskaun. Sebarang tempahan mahupun pertanyaan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh melayari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk membuat tempahan dan melihat gambar penuh @newrulescollection ini. Pastikan anda bergaya dengan @newrulescollection ! :-D #bajukurungpahang #newrulescollection #spanishmanita #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #iamthebrand
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - projekraya - bajukurungpahang - spanishmanita - nurulwahab - projekselamanya - kamijual - projekbilabila -
mummykrisya - farhanasnowhite - suzandeeazid - mbbazaar -
instagram
newrulescollection
UPDATE!!!! Baju Kurung Pahang masih ada lagi bagi yang berminat. Info semua tertera di gambar. Untuk makluman, jika anda membuat tempahan lebih daripada sepasang ada diskaun menanti anda. Selain dari itu jika anda membeli kasut bersama Baju Kurung Pahang juga ada diskaun. Sebarang tempahan mahupun pertanyaan sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Anda juga boleh melayari www.nurulwahabdepp.com/newrules untuk membuat tempahan dan melihat gambar penuh @newrulescollection ini. Pastikan anda bergaya dengan @newrulescollection ! :-D #bajukurungpahang #newrulescollection #spanishmanita #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #projekraya #projekbilabila #projekselamanya #iamthebrand
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - projekraya - bajukurungpahang - spanishmanita - nurulwahab - projekselamanya - kamijual - projekbilabila -
aidahcute : Hw much is it?
newrulescollection : @aidahcute RM280
nuruldepp - ina_mohd - aisyahfuads - angah_urai83 -
instagram
nuruldepp
By @newrulescollection "Haa pembeli kasut @newrulescollection yang seorang ini WhatsApp gambar kepada kami. Kata dia, macam berminat lagi satu warna. Selesa kan @syaziwani ? ;-) Terima kasih! Bagi anda yang berminat jangan tunggu lama kerana koleksi ini tidak akan diulang pembuatannya. Untuk melihat design & warna yang lain boleh lihat di Instagram @newrulescollection , ok? Sebarang pertanyaan mahupun pembelian hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Jangan tunggu lama! ;-) #shoes #kasut #newrulescollection #iamthebrand #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #suede #brown #coklat" via @PhotoRepost_app
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - brown - nuruldepp - iamthebrand - coklat - nurulwahab - kasut - suede - kamijual - shoes -
fyna : @nuruldepp how i wish i boleh pakai kasut u.. tapi memandang kan berat i ni berat and kaki kecik so kalao pakai tumit tinggi je sakit.... sedih sangat2
nuruldepp : Soon akan kurus. You ada Herbalife shake. Don't worry @fyna
hamidmohamed104 - johnfadzli - khamarulkr - aufa_marissa -
instagram
newrulescollection
Haa pembeli kasut @newrulescollection yang seorang ini WhatsApp gambar kepada kami. Kata dia, macam berminat lagi satu warna. Selesa kan @syaziwani ? ;-) Terima kasih! Bagi anda yang berminat jangan tunggu lama kerana koleksi ini tidak akan diulang pembuatannya. Untuk melihat design & warna yang lain boleh lihat di Instagram @newrulescollection , ok? Sebarang pertanyaan mahupun pembelian hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Jangan tunggu lama! ;-) #shoes #kasut #newrulescollection #iamthebrand #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #suede #brown #coklat
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - brown - nuruldepp - iamthebrand - coklat - nurulwahab - kasut - suede - kamijual - shoes -
picklesdee - mzyff - ladysham79 - sueroy -
instagram
newrulescollection
Petang tadi sudah pos kasut ini kepada @puteri_fiz yang berada di Singapura. Terima kasih kerana membeli kasut dari @newrulescollection ! Anda bila lagi? Jangan tunggu lama! ;-) #shoes #kasut #newrulescollection #iamthebrand #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual #suede
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - nuruldepp - iamthebrand - nurulwahab - kasut - suede - kamijual - shoes -
moni_ynwa : @newrulescollection kak nurul, bila nak kluarkan kasut 1inch or 2inch heels?
newrulescollection : @moni_ynwa Sabar.. ;-)
ayu_ace - nurul.syuhaidah - moni_ynwa - ladysham79 -
instagram
newrulescollection
PERHATIAN! KEPADA FIZAH DARI SINGAPURA YANG MEMBELI KASUT DI ATAS TOLONG HUBUNGI KAMI MELALUI SMS 017 9353909 DENGAN SEGERA. URGENT!! #shoes #kasut #newrulescollection #newrules #nurulwahab #nurul #nuruldepp #nurulwahabdepp #iamthebrand #sayajual #kamijual #suede
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - iamthebrand - nuruldepp - nurulwahab - kasut - suede - kamijual - shoes -
puteri_fiz : Can't wait. .....
newrulescollection : @puteri_fiz finally!ehehehe..
puteri_fiz - nurul.syuhaidah - zaigeorge - leo_azmi -
instagram
nuruldepp
By @newrulescollection "Satu lagi design kasut dari @newrulescollection . Yang ini pun permintaan sangat mengalakkan. Sama juga tidak akan keluar untuk yang kedua kali. Jadi anda jangan tunggu lama. Manalah tahu ia sesuai untuk anda pakai untuk ke majlis tertentu ataupun ke pejabat. Jangan risau, harga yang tertera termasuk kos penghantaran :-D Untuk segala pembelian & pertanyaan, sila hubungi 017 9353909 @ email kepada nurulwahab77@gmail.com . Jangan tunggu lama! Kami tunggu panggilan dari anda! #kasut #shoes #suede #iamthebrand #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurulwahab #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual" via @PhotoRepost_app
nurul - sayajual - newrules - shoes - nurulwahabdepp - nuruldepp - iamthebrand - nurulwahab - suede - kamijual - kasut -
aimaniqa : @nuruldepp bape inci kak tinggi kasut ni
newrulescollection : @sofia_vanityqueen Can mail to Singapore
nuruldepp : @nursarahaqila @perempuan_itu_cantik @aimaniqa Salam dear all. Kasut ni 3 inci. Next collection semua wedges and rendah. Which may be early july
nuruldepp : @yayalicious11 Saiz besar dah habis..tinggal Saiz 4,5,6,7 Je Sekarang
akmad_subelkti : Ok
muniramh : Suka yg brown tu @nuruldepp
premiumbeautifulsomelicious : Kak @nuruldepp ade wedges nnt, kite b
premiumbeautifulsomelicious : Nk jg
newrulescollection - norizacherazak - ehh_ariesha07 - suepyanhadif -
instagram
nuruldepp
By @newrulescollection "Cuti sekolah mesti banyak kenduri kan? Apa kata beli kasut dari @newrulescollection ? Bukan sahaja cantik malah selesa apabila dipakai. Design ini hanya akan keluar sekali sahaja. Jadi cepat dapatkan sebelum kehabisan stock! Sebarang pembelian mahupun pertanyaan boleh hubungi kami di talian 017 9353909 atau melalui email nurulwahab77@gmail.com . Jangan tunggu lama! #kasut #shoes #silk #newrulescollection #iamthebrand #newrules #nurulwahab #nurulwahabdepp #nurul #nuruldepp #kamijual #sayajual" via @PhotoRepost_app
nurul - sayajual - newrules - newrulescollection - nurulwahabdepp - nuruldepp - iamthebrand - nurulwahab - kasut - silk - kamijual - shoes -
newrulescollection - zarasaini - ehh_ariesha07 - zalina4zrai -
instagram
Iconosquare feedback