By accessing this website, you acknowledge and accept the use of cookies. Learn More
Important notice - Major update coming on June 1st. Please read carefully.
hafiz_tsui
ABIR the new fragrance by De'xandra inspired by NABIL MAHARAJALAWAKMEGA After so long menunggu sampai berjangut akhirnya release jugak perfume ABIR ni. Nak tahu bau macam mana? Bau ABIR ni sangat masculin sesuai untuk jejaka yang bergaya,cool,hyper,aktif hehehe. Stok masuk x banyak so kalau ada yang nak kena cepat grab tahu nanti habis menangis tepi bucu katil uolz tu. Hahahaha Pm or whatsapp abang di talian 018 229 8175 #nabilzira #nabil #meletop #dexandraperfume #tyrdexandra #perfumeraya #perfumesraya #perfumesale #dexandra #dexandrareview #dexandraperfume #fenomenadexandra #sayajualoriginalperfume #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #baazarpaknil #visitmyig #originalperfume #moneybackgurantee #defectperfume #minyakwangi #perfumesale #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #dexandra #tyrdexandra #dexandraborong #dexandraperfumes #dexandraseremban #dexandraseremban2
originalperfume - minyakwangi - dexandraseremban - dexandraseremban2 - nabilzira - dexandrareview - sayajualmurah - visitmyig - sayajualoriginalperfume - defectperfume - dexandraborong - moneybackgurantee - dexandraperfumes - meletop - sayajualminyakwangi - jualmurah - tyrdexandra - minyakwangimurah - sayajualperfumemurah - sayajual - dexandra - perfumeraya - baazarpaknil - dexandraperfume - nabil - perfumesale - fenomenadexandra - sayajualperfume - perfumesraya -
zai_montel - eddyusman -
instagram
irna_nabil
Nabil 230516 #Nayra #Bilal #Nabil #HBDBilal03 #insta #instapic #instagram #vsco #vscocam #vscogram
vscocam - instagram - nabil - nayra - instapic - bilal - insta - hbdbilal03 - vscogram - vsco -
nachocrvz -
instagram
dexandraperfume_selangor
"KORANG KENAL KE DIA NIE????...INGATKAN TAU MELAWAK JER"" Ini Nabil... Nabil dulu suka buat lawak... Lepas tue Nabil pandai.. Dia jadi pengacara & Dj radio pulak... Nabil selalu sibuk..😁😁 Tapi Nabil bijak..Walau sibuk dia sentiasa wangi.. Marilah kita sama-sama wangi macam Nabil Pm/Whatsapp 018-6698799 018-6698799 018-6698799 1Botol:Rm65 2Botol:Rm120 COD Area:Shah Alam/Kota Kemuning/Bandar Saujana Putra/Jenjarom/Banting/Klang/Subang Postage:Seluruh Malaysia🇲🇾 #uitmshahalam #dexandra #belidengansaya #perfumeshop #cariduitraya #klang #inspiredperfume #dropshipwanted #bazarlepak #komiksengal #villagepeople #nabil #setapakcentral #banting #trustedseller #raya
bazarlepak - dexandra - setapakcentral - uitmshahalam - inspiredperfume - villagepeople - komiksengal - perfumeshop - nabil - dropshipwanted - belidengansaya - raya - banting - klang - cariduitraya - trustedseller -
ikea.daiso.ps -
instagram
bobhairleader
#ponytail#Model#braid#new#style#fashion#curls#wave#retro#cut#naturel#instafashion#photography#photograher#tagsforlikesapp#likebackteam#instagood#photo#haircolor#like4like#instamessage#instasize#instacollage#hairstyle#by#hairleader#nabil
hairstyle - fashion - ponytail - photo - photography - instamessage - wave - tagsforlikesapp - likebackteam - braid - by - style - cut - hairleader - naturel - nabil - curls - instasize - instacollage - instagood - retro - haircolor - new - model - like4like - photograher - instafashion -
dr_wax : lgramsIike•com is the dopest way to gain hundreds follows! What are you waiting for? Check it out now! 😍
luxuryvacati0ns - dan_kahn_1 - jennyjaww - beckmannmarcel -
instagram
bobhairleader
#ponytail#Model#braid#new#style#fashion#curls#wave#retro#cut#naturel#instafashion#photography#photograher#tagsforlikesapp#likebackteam#instagood#photo#haircolor#like4like#instamessage#instasize#instacollage#hairstyle#by#hairleader#nabil
hairstyle - fashion - ponytail - photo - photography - instamessage - wave - tagsforlikesapp - likebackteam - braid - by - style - cut - hairleader - naturel - nabil - curls - instasize - instacollage - instagood - retro - haircolor - new - model - like4like - photograher - instafashion -
charles.hairstyles : 👍🏻Wow very Nice
kateaounm : Ay fellow instagrammer! Do you want grow your IG? Then you should visit this website ➡️➡️ lGRAMSLlKE.com to recieve 2000 new fans daily! 🙃
bobhairleader : Thanks bro 😘😘😘 @charles.hairstyles
miriamvelez_ - chawjwanakam___ - kruegersupporter - jane__makeup -
instagram
zizi_238choice
#Nabil ✌🏿✌🏿🎺🎺🎼
nabil -
aarish.z - danny__93 - jazzyjawzlyn - grind_supply -
instagram
dexandra_store97
Selamat malammmm🍃 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Buat apa tu ... Lepak2 menganggur kahhh . Makan kah ? Tengok tv kah? Tang menganggur tu sep sikit ~kita geng 🙌😆uwakaka~krurr krurr🍃🍃🍃🍃 . Kita belanja feedback kita ye kawan2..sikit2 kita up kat post okehh.🙆 memandangkan saya pun baru dlm bidang bisnes ni😅 so,feedback customer tu ada ada je..tak la belambak pun😁 Tengok je la pelanggan saya kata apaa😏 24 JAM KAU! saya pun macam percaya tak percaya je..haha😎 Tapi betul lah,kalau spray or calit kat baju sampai lusa kot bau lagih😉 . Bebel pulak ! 😅 Ok,dexandra memang famous sebab dia tahan lama tau😉 banyak dah selebriti & org2 kenamaan tanah air mcm Dato' Fazley..ustaz Don..izzue islam..diana raafar..Shila Amzah !! Duta dexandra sendiri #Nabil & #Zira💕 Dan Baaaanyak lagi tau~ yang dah beli dan guna perfume kita😆 thanks kalian sebab sokong #produkbumiputra ni, Berminat untuk mewangi 😤 ?? hubungi kami melalui : DM sini Whatsapp Telegram ☎011-23102293 ☎011-23102293 ☎011-23102293 #dexandrastore97feedback #dexstorefeedback #dexandra #sayajualdexandra #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #bestselling #perfumeoriginalmurah #originaldexandra #trustedseller
sayajualperfumemurah - dexandrastore97feedback - bestselling - sayajualperfume - zira💕 - dexstorefeedback - perfumeoriginalmurah - produkbumiputra - nabil - trustedseller - dexandra - sayajualdexandra - originaldexandra -
syida_yazid - suhaimie_miey - tambahfollowermalaysia - dexandra_store97 -
instagram
adania_dexandra
Salam maghrib semua.. Baru je dpt berita dr hq, pengambilan Agen baru untuk Dexandra Perfumes baru sahaja di tutup buat sementara waktu..Hanya pelantikan dropship sahaja dibenarkan.... Apa maknanya semua ini? Cepat cepat daftar sebagai dropship dulu. #dexandra ni in sha Allah boleh jual.. Wa 0107108757 utk daftar sebagai dropship. Wa 0107108757 utk pertanyaan. Wa 0107108767 utk order.. #dexandraperfume #dexandrashahalam #wangian #sayajual #bazaarpaknil #bazzar #jualanraya #raya2016 #tambahpendapatan2015 #sideincome #villagepeople #ziranabil #nabil #zira
sayajual - jualanraya - dexandraperfume - dexandra - sideincome - raya2016 - tambahpendapatan2015 - zira - ziranabil - bazzar - wangian - nabil - bazaarpaknil - dexandrashahalam - villagepeople -
estheticstudio -
instagram
dexandra_byhuda
🔥35ml, Kualiti EDP, tahan lebih 8 jam. 🔥Pati original & Alcohol First Grade 🔥Inspirasi lebih 60 jenis wangian terkenal antarabangsa. 🔥Mudah dibawa kemana-mana/travel. 🔥Syarikat Bumiputera 🔥Setanding produk antarabangsa. 🔥Boleh dibawa solat 🔥DeXandra + Original Hologram WHATSAPP +60107156155 (huda) #dexandra #ziranabil #agentdexandra #followme #dexandraperfume #nabil #perfumehouse #like4like #dexandraoriginal #sayajualdress #sayajualdexandra #dexandrabyhuda #codutckuantan #codpasirgudang #igshop #instashop
codutckuantan - dexandraoriginal - codpasirgudang - nabil - igshop - sayajualdexandra - ziranabil - dexandraperfume - instashop - perfumehouse - dexandra - like4like - dexandrabyhuda - followme - sayajualdress - agentdexandra -
shakur.j.g - miaxfaye - aminghazaliazmi - slaine2010ad -
instagram
dexandra_byhuda
WHATSAPP +60107156155 ( huda) #dexandra #ziranabil #agentdexandra #followme #dexandraperfume #nabil #perfumehouse #like4like #dexandraoriginal #sayajualdress #sayajualdexandra #dexandrabyhuda #codutckuantan #codpasirgudang #igshop #instashop
codutckuantan - dexandraoriginal - codpasirgudang - nabil - igshop - sayajualdexandra - ziranabil - dexandraperfume - instashop - perfumehouse - dexandra - like4like - dexandrabyhuda - followme - sayajualdress - agentdexandra -
venija_jasinska - jaja_rattapranee - rebecca.d95 - romayakobov -
instagram
dexandra_dekuantan
Hi hi hi..Salam maghrib semua.. utk PERTAMA kali nye.. Kami berjaya AMBIL STOCK #abirzahra by dexandra.. Keluaran sulung.. Sgt limited utk yg ni..ad yg bkenan? Boleh fefeeling #nabilicious #nabilahmad #nabil gituu uollss.. 35ml EDP mesra solat.. Bau?? Hakak pakai 9pgi..balik 8malam, ohsemm lg.. 0142994166 whatsapp nak oder.. Every purchase ade #freegift ye syg2..#dexandra #perfumes #dexandrakuantan #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandralovers #perfumekuantan #perfumewangi #perfumetahanlama #longlasting #mesrasolat #perfumemesrasolat #perfumetravel #dexandratestimoni #limitedstock #lakukeras #instashop #sayajualonline #sayajualmurah #freecod #freepostage #pewangi #dexandraperfumedekuantan
freepostage - abirzahra - nabilicious - dexandraperfumedekuantan - perfumetravel - perfumekuantan - dexandrakuantan - perfumewangi - lakukeras - perfumes - mesrasolat - dexandraperfumes - dexandratestimoni - sayajualonline - dexandralovers - freegift - longlasting - sayajualmurah - perfumemesrasolat - perfumetahanlama - dexandraperfume - nabil - freecod - limitedstock - nabilahmad - pewangi - dexandra - instashop -
ainatasia - akumedang - dedeq_eirot - mohdhanifaida44 -
instagram
hammam.hassan.39
#morning #friends #nabil #bolbol #eld7k_kolo #7abiby ✋❤
bolbol - nabil - friends - eld7k_kolo - 7abiby - morning -
abdelrahman_hamadaa - mohameed_hasheem - omar_essam_2001 - _stefanogrossi_ -
instagram
dexandra_byhuda
WHATSAPP +60107156155 ( huda) #dexandra #ziranabil #agentdexandra #followme #dexandraperfume #nabil #perfumehouse #like4like #dexandraoriginal #sayajualdress #sayajualdexandra #dexandrabyhuda #codutckuantan #codpasirgudang #igshop #instashop
codutckuantan - dexandraoriginal - codpasirgudang - nabil - igshop - sayajualdexandra - ziranabil - dexandraperfume - instashop - perfumehouse - dexandra - like4like - dexandrabyhuda - followme - sayajualdress - agentdexandra -
_mousheera_ - skyscrapers9 - stevebaggy - martynaaa101 -
instagram
dexandra_byhuda
WHATSAPP +60107156155 ( huda) #dexandra #ziranabil #agentdexandra #followme #dexandraperfume #nabil #perfumehouse #like4like #dexandraoriginal #sayajualdress #sayajualdexandra #dexandrabyhuda #codutckuantan #codpasirgudang #igshop #instashop
codutckuantan - dexandraoriginal - codpasirgudang - nabil - igshop - sayajualdexandra - ziranabil - dexandraperfume - instashop - perfumehouse - dexandra - like4like - dexandrabyhuda - followme - sayajualdress - agentdexandra -
ziee.my - omkar_kambli_10 -
instagram
dexandra_byhuda
FANTASY BRITNEY SPEARS . Baunya sweet like candy! Bau yang manis buatkan rasa nak makan jer.. Hehehe Fantasy nie baunya sangat menggoda tau . Sangat sesuai untuk gegadis yang sukakan kemanisan, berperwatakan ceria happy go lucky . . Zass sedikit je pun dah boleh segak tau.. . . THE BEST FRAGRANCE . DEXANDRA INSPIRED PERFUME . Ingat Perfume Ingat Dexandra . Ingat Dexandra Ingat @dexandra_byhuda . . 35ml EDP 1 botol RM65 2 botol RM120 Shipping RM7(SM) / RM11(SS) . . . Nak wangi sepanjang hari? WHATSAPP +60107156155 ( huda) #dexandra #ziranabil #agentdexandra #followme #dexandraperfume #nabil #perfumehouse #like4like #dexandraoriginal #sayajualdress #sayajualdexandra #dexandrabyhuda #codutckuantan #codpasirgudang #igshop #instashop
codutckuantan - dexandraoriginal - codpasirgudang - nabil - igshop - sayajualdexandra - ziranabil - dexandraperfume - instashop - perfumehouse - dexandra - like4like - dexandrabyhuda - followme - sayajualdress - agentdexandra -
instagram
dexandra_byhuda
. Whatsapp +60107156155 huda #dexandra #ziranabil #agentdexandra #followme #dexandraperfume #nabil #perfumehouse #like4like #dexandraoriginal #sayajualdress #sayajualdexandra #dexandrabyhuda #codutckuantan #codpasirgudang #igshop #instashop
codutckuantan - dexandraoriginal - codpasirgudang - nabil - igshop - sayajualdexandra - ziranabil - dexandraperfume - instashop - perfumehouse - dexandra - like4like - dexandrabyhuda - followme - sayajualdress - agentdexandra -
xdaghostx - rohitsharma.1155 - vj_thomas - helodiefazzalari -
instagram
dexandra_byhuda
Ramai yang tanya Bombshell takda ka? Bilanya nak restock..Yes!!! Harini restock tapi tak banyak tau.. So siapa yang tak mau terlepas lagi awak boleh PM laju-laju ye sebab ramai yang rebut.. Lambat nanti habis.. Menangis awak semua kat bucu katil.. Bagi yang belum buat payment tu sampai 12pm je tau.. 35ml EDP 1 botol RM65 2 botol RM120 Shipping RM7(SM) / RM11(SS) . . Nak wangi sepanjang hari? whatsapp huda sekarang +60107156155 Nak wangian yang tahan lama tapi kualiti setanding ori? whatsapp huda kak oii. Nak hadiahkan untuk pasangan atau diri sendiri? . . . Whatsapp +60107156155 huda #dexandra #ziranabil #agentdexandra #followme #dexandraperfume #nabil #perfumehouse #like4like #dexandraoriginal #sayajualdress #sayajualdexandra #dexandrabyhuda #codutckuantan #codpasirgudang #igshop #instashop #dexandraperfume
codutckuantan - dexandraoriginal - codpasirgudang - nabil - igshop - sayajualdexandra - ziranabil - dexandraperfume - instashop - perfumehouse - dexandra - like4like - dexandrabyhuda - followme - sayajualdress - agentdexandra -
instagram
selimara_andhieta32
Aku zk syg nmn kr kw bil😘 Wlaupun kw ws due pcr mnh tp aku ttp syg kr kw😘😘 Wlaupun atiku loro tp ttp aku syg kr kw😘😘 Rpp nk kw kro fira tp aku ngenteni kw ptus😂😂 #Nabil
nabil -
nilam_nns.31 : Tag ra ono penampakan ng mburi:v @selimara_andhieta32
selimara_andhieta32 : ,
selimara_andhieta32 : Ya Allah😂😂 pdhl rk ktok wjh.e bek😂 @nilam_nns.31
nilam_nns.31 : Orapopo go akeh akeh:v @selimara_andhieta32
noviarisqiyati - nilam_nns.31 - maulidaisabela - selimara_andhieta32 -
instagram
dexandra_byhuda
Untuk jadi lelaki menawan dan mudah ditawan chewah!, abang perlukan dua benda dalam hidup abang, jadi baik dan wangi selalu. Kalau kata abang baik, tapi badan abang bau bawang, abang boleh pegi menangis diam diam tepi bucu sana. . . Eternity by Calvin Klein ini ialah salah satu wangian Dexandra yang diinspirasikan. Bau yang sangat fresh spicy, ada elemen floral dan woody memang akan buat bau bawang abang tu lenyap di muka bumi ini serta merta Kihkihkih! . . Abang zass sikit sebelum pegi keje okay. Maklumlah kang abang nak naik train, bau badan abang tu biar cantik sikit kan. So apa tunggu lagi bang, marilah whatsapp saya sepantas kilat. Ambil nombor kat bawah ni. Nak order . . Whatsapp +60107156155 huda #dexandra #ziranabil #agentdexandra #followme #dexandraperfume #nabil #perfumehouse #like4like #dexandraoriginal #sayajualdress #sayajualdexandra #dexandrabyhuda #codutckuantan #codpasirgudang #igshop #instashop
codutckuantan - dexandraoriginal - codpasirgudang - nabil - igshop - sayajualdexandra - ziranabil - dexandraperfume - instashop - perfumehouse - dexandra - like4like - dexandrabyhuda - followme - sayajualdress - agentdexandra -
diamondhijabsv -
instagram
dexandra_byhuda
🔥35ml, Kualiti EDP, tahan lebih 8 jam. 🔥Pati original & Alcohol First Grade 🔥Inspirasi lebih 60 jenis wangian terkenal antarabangsa. 🔥Mudah dibawa kemana-mana/travel. 🔥Syarikat Bumiputera 🔥Setanding produk antarabangsa. 🔥Boleh dibawa solat 🔥DeXandra + Original Hologram WHATSAPP +60107156155 ( huda) #dexandra #ziranabil #agentdexandra #followme #dexandraperfume #nabil #perfumehouse #like4like #dexandraoriginal #sayajualdress #sayajualdexandra #dexandrabyhuda #codutckuantan #codpasirgudang #igshop #instashop
codutckuantan - dexandraoriginal - codpasirgudang - nabil - igshop - sayajualdexandra - ziranabil - dexandraperfume - instashop - perfumehouse - dexandra - like4like - dexandrabyhuda - followme - sayajualdress - agentdexandra -
sandyy.amparo - nigel043_ - acebomb.16 - kristinadjokic00 -
instagram
dexandra_byhuda
🔥35ml, Kualiti EDP, tahan lebih 8 jam. 🔥Pati original & Alcohol First Grade 🔥Inspirasi lebih 60 jenis wangian terkenal antarabangsa. 🔥Mudah dibawa kemana-mana/travel. 🔥Syarikat Bumiputera 🔥Setanding produk antarabangsa. 🔥Boleh dibawa solat 🔥DeXandra + Original Hologram WHATSAPP +60107156155 (huda) #dexandra #ziranabil #agentdexandra #followme #dexandraperfume #nabil #perfumehouse #like4like #dexandraoriginal #sayajualdress #sayajualdexandra #dexandrabyhuda #codutckuantan #codpasirgudang #igshop #instashop
codutckuantan - dexandraoriginal - codpasirgudang - nabil - igshop - sayajualdexandra - ziranabil - dexandraperfume - instashop - perfumehouse - dexandra - like4like - dexandrabyhuda - followme - sayajualdress - agentdexandra -
sudeepgadodia - eandreeva1 - murari_tiwari_939 - livingfury -
instagram
dexandra_byhuda
DeXandra adalah wangian EDP yang TAHAN LEBIH LAMA melebihi 8 jam. Wangiannya setanding ORIGINAL PERFUMES. Diinspirasikan dari JENAMA WANGIAN ANTARABANGSA. DEXANDRA membantu anda memilih wangian jenama yang TERKENAL & TERLARIS di pasaran dengan harga MAMPU MILIK. “The Best Fragrance is DeXandra” 🔥35ml, Kualiti EDP, tahan lebih 8 jam. 🔥Pati original & Alcohol First Grade 🔥Inspirasi lebih 60 jenis wangian terkenal antarabangsa. 🔥Mudah dibawa kemana-mana/travel. 🔥Syarikat Bumiputera 🔥Setanding produk antarabangsa. 🔥Boleh dibawa solat 🔥DeXandra + Original Hologram WHATSAPP +60107156155 (huda) #dexandra #ziranabil #agentdexandra #followme #dexandraperfume #nabil #perfumehouse #like4like #dexandraoriginal #sayajualdress #sayajualdexandra #dexandrabyhuda #codutckuantan #codpasirgudang #igshop #instashop
codutckuantan - dexandraoriginal - codpasirgudang - nabil - igshop - sayajualdexandra - ziranabil - dexandraperfume - instashop - perfumehouse - dexandra - like4like - dexandrabyhuda - followme - sayajualdress - agentdexandra -
instagram
mamaliasignature
Assalamualaikum.. let me introduce our TEAM ~ Stokis Labu, Seremban ~ 🌟Stokis - Ustaz Don (Labu, seremban) 📍Agent - Alia 012 3637388 (Bangsar, midvalley, kl sentral) 📍Agent - Zul Moore 012 2635358 (putrajaya, bangi, serdang) 📍Agent - Saleha 017 7807335 (angkasapuri, puchong, putrajaya, kuala pilah) 📍Agent - Lulu Eyra 012 6768794 (bangsar, kelana jaya, cheras) #sayajual #garamassyifa #pesonaaura #aurarezeki #artismalaysia #nabil #artis #aurawhite #cantikluarcantikdalam #cantik #spa #stokis #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipwanted #sayajualgaram #garamhimalaya #garambukitpesonaaura #Spakecantikan #selangor #kl #cheras #labu #seremban2 #n9 #negerisembilan #rembaumostwanted
spakecantikan - garamhimalaya - artis - stokis - dropshipmalaysia - rembaumostwanted - garamassyifa - selangor - cheras - aurarezeki - garambukitpesonaaura - spa - sayajualgaram - pesonaaura - sayajual - nabil - artismalaysia - cantik - negerisembilan - dropshipwanted - kl - labu - n9 - seremban2 - cantikluarcantikdalam - dropshipper - aurawhite -
zyrashoppe : 😍
weirdbutdope - hafillah87 - the.modern.day.woman - lulu.eyra -
instagram
lilnisahijab
🌼||EXCLUSIVE MARYAM TELEKUNG||🌼 FREE POSTAGE!! FREE POSTAGE!! . Telekung sedondon Mama & Princess . . . 🌸Fabrik dari high kualiti Premium Le'Satin. Bukan satin licin tau. Dull satin yang lembut, sejuk dan selesa. . 🌸Free Size. Kain labuh jadi tidak perlu risau. InsyaAllah aurat terpelihara ketika solat. . 🌸 Sesuai digunakan untuk tempoh yang panjang sebab tidak panas. . 🌸 Sangat sweet dengan adanya ropol-ropol. . 🌸 3 warna pastel yang cantik manis dan tidak keterlaluan. . . RAMADHAN PROMO =================== . MAMA: RM154 ➡ RM145 ANAK : RM123 ➡ RM110 COMBO (MAMA & ANAK) : RM277 ➡ RM 250 . . =================== . . Whatsapp +6012 9634885 (Gee) Jazakillahu Khayran Kathira❤ Buy pair for less. Buy more for less-less. #telekungtarawih #telekungraya #exclusivemaryamtelekung #telekungibuanak #dexandrainspiredperfume #nabil #ziranabil #telekungtravel #telekungtravelpouch #telekungtravelcotton #musafir #travelingmuslims #muslimtravelers #sebarkanbahagia #seremban #seremban2 #bandarsrisendayan #nusariaman #nusaribayu #juscos2 #uitmseremban3 #bazarpaknil #hantaran #hadiahbuattersayang #hadiahbuatisteri
seremban - telekungtarawih - bandarsrisendayan - sebarkanbahagia - nusaribayu - musafir - hadiahbuattersayang - nusariaman - travelingmuslims - uitmseremban3 - telekungtravelpouch - telekungraya - hadiahbuatisteri - telekungtravel - ziranabil - bazarpaknil - nabil - telekungibuanak - telekungtravelcotton - seremban2 - hantaran - muslimtravelers - dexandrainspiredperfume - juscos2 - exclusivemaryamtelekung -
aliahanahijab - lkarlinaa - photoswag16 - nurain_shiera -
instagram
evioktaviani87
Kenapa bil mukanya gtu? Dikitik-kitik ayah ya telinganya dari belakang?....my kiddos #nabil
nabil -
imamaliyah : Kangennnnnn 😭😭
oktasapira - jamal_7cole - widafitrya - adellyaarrr -
instagram
rahsia_cantik_dan_sihat
Fitrah manusia... Sukakan keCANTIKkan... Nak cantik..nak gebu gebass... Jom minum !!!.... Collagen Herbarium Jsd +Mencerahkan kulit wajah dlm 7 hari +Mengecutkan jerawat +Memudarkan parut +Mengecilkan liang roma +Mengurangkan rambut gugur +Menguatkan kuku +kulit lebih anjal dan berseri walau TANPA makeup.. Pm akak... Akk share testimoni2 yg brjaya... @ direct whatsapp 011-36654006 #sheilarusly #rozitachewan #wawazainal #zarazya #nabil #noradanish #fatin #RahsiaCantikDanSihat #kaka #ella #errafazira #faizaltahir #neelofa #fazura #jannanick #aidajebat #jihanmuse #saheizysam #syamel #stacy #akim #sitinordiana #alifsatar #alifaziz #sitisaleha #aaronaziz #jamususukdara #herbarium
fatin - alifsatar - kaka - jannanick - ella - sitinordiana - stacy - aaronaziz - rozitachewan - jihanmuse - aidajebat - errafazira - sitisaleha - zarazya - wawazainal - faizaltahir - alifaziz - noradanish - nabil - sheilarusly - syamel - herbarium - saheizysam - fazura - rahsiacantikdansihat - akim - neelofa - jamususukdara -
herbierdeprovence - kidscollectionmurah - angie_lanka -
instagram
listylesssss
@gegeadita @nabilpawaka @rheinmichael @robertmatthew @rishadmarciano #TINTEGATH2016 #RinggoV #gege #obet #icad #rhein #nabil #likeforlike #onedirection #history @erdwina.nina
onedirection - gege - obet - nabil - tintegath2016 - likeforlike - rhein - ringgov - icad - history -
nasywakhdam : follback @listylesssss
listylesssss : Done @nasywakhdam
sxhly_ : @nijhoran_
shaantyyy - deasywidiastuty - ibuki_wada_1234 - listylesssss -
instagram
dexandrabysr
LUCKY DRAW DEXANDRA SISTEM... Bestnya dexandra utk anda selain mewangi diri... BELI & BERPELUANG MENANG... Bukan sorang tapi 10 orang...Ada beberapa hari lagi sebelum masuk bln 6...sesiapa yg dah beli & ade lagi kotaknya apa lagi scan sekarang... Kalau yg bercadang nak beli.. Setiap bulan dexandra perfume buat LUCKY DRAW...Cuma hadiahnya berbeza2... Jom beli dengan saya... Order whatsapp 011 31514662 #dexandrabysr #dexandra #appsdexandra #luckydraw #win #rm100 #may #everymonth #gift #specialgift #belidanmenang #opportunity #menang #apps #dexandraperfume #wangi #fenomenadexadra #nabil #zira #duta #minyakwangi #hadiah #menarik #jombeli #jombelidengansaya #wangiankehidupan #brands #wanita #lelaki #dwiremaja
lelaki - wanita - may - win - belidanmenang - jombeli - zira - brands - minyakwangi - everymonth - duta - dexandra - specialgift - wangiankehidupan - rm100 - appsdexandra - gift - luckydraw - dexandraperfume - nabil - dwiremaja - apps - menang - wangi - menarik - fenomenadexadra - hadiah - dexandrabysr - opportunity - jombelidengansaya -
unifi.selangor : 👌
lolita.belle - _faizuramdyazid - mrs.fiqah - dexandrabysr -
instagram
anha_tyo285
Kecup sayang buat mereka 💋💋#Nabil&Andra
nabil -
mozza_putry_kirana - ottasz - solusicantikalami - anha_tyo285 -
instagram
gorgeousandglamourousroswie
Inilah BRAD PIT malaysia.. Yang dah keluar perfumes sendiri.. Heheh.. Bang bill... X mudah nak grab bekerjasama dengan nabil . Tapi biler dapat peluang.. Kita maximumkan sebaiknya peluang yang ada.. Sehinggalah beliau setuju keluarkan perfumes ABIR.. Mcm mana baunya?... Bau yang unik.. Sapee sukerkan bau yang spicy woody.. Biasanya bila pakai rasa macam diri semakin matured.. Terasa jadi laki gagah perkasa yang baru keluar dari keter bmw atau merc... Huh... Semacam aper yer baunya.. Sukar di describe.. Kene dapatkan sendiri.. Jom WhatsApp 0182371386 #dexandraperfume #perfumedexandra #dexandra #dexandraziranabil #dexandranabil #nabil #nabilrajalawak
perfumedexandra - nabilrajalawak - nabil - dexandraperfume - dexandra - dexandraziranabil - dexandranabil -
instagram
listylesssss
@gegeadita @roberttmatthew @nabilpawaka @rheinmichael @rishadmarciano Follback me #RinggoV #projecthome #TINTEGATH2016 #onedirection #niallhoran #harrystyles #liampayne #louistomlinson #gege #obet #nabil #icad #rhein #likeforlike
liampayne - icad - gege - obet - nabil - projecthome - tintegath2016 - harrystyles - likeforlike - louistomlinson - rhein - niallhoran - ringgov - onedirection -
ovrii_19 - mariawiradhika - dew.styles - listylesssss -
instagram
ibrahim.7amdy
#new #Selfie #at #work #Retail #Store #etisalat #Etisalat_Misr #nabil #bolbol #friend #instafriendship #instatime #musician_whatever_your_carrer #tagsforlikes #followme #followbackteam #followback #followforfollow #follow4follow #likes #like4like #likeforlike
etisalat - bolbol - selfie - at - follow4follow - followback - etisalat_misr - instafriendship - retail - musician_whatever_your_carrer - instatime - followforfollow - nabil - work - tagsforlikes - likeforlike - store - followbackteam - new - like4like - followme - friend - likes -
kariman_zamalkawia - lala_man_lala - jacindasherlin8452 -
instagram
dexandra.kampar
Inilah bradpit malaysia.. Yang dah keluar perfumes sendiri.. Heheh.. Bang bill... X mudah nak grab bekerjasama dengan nabil . Tapi biler dapat peluang.. Kita maximumkan sebaiknya peluang yang ada.. Sehinggalah beliau setuju keluarkan perfumes ABIR.. : Mcm mana baunya?... Bau yang unik.. Sapee sukerkan bau yang spicy woody.. Biasanya bila pakai rasa macam diri semakin matured.. Terasa jadi laki gagah perkasa yang baru keluar dari keter bmw atau merc... Huh... : Semacam aper yer baunya.. Sukar di describe.. Kene dapatkan sendiri.. Hubungi stokis dan agent sah kami.. Tapi di khabarkan mereka juga kehabisan stock.. Insyaalah minggu depan sampai lagi.. : Insyaalah bulan June , 1 minggu 1 kontena buat anda semua.. Stay tune.. : Wasap yanna 0165145381 COD ipoh hingga Kampar Pos pun boleh😊 #abir #ziranabil #nabil #dexandraperfumes #dexandrakampar #dexandraipoh #dexandraperak #ipoh #kampar #perak #fenomenadexandra #edp #longlasting
longlasting - ipoh - abir - dexandrakampar - dexandraipoh - edp - ziranabil - fenomenadexandra - dexandraperfumes - nabil - kampar - perak - dexandraperak -
angah6609 : Area kl mane nk dpt
dexandra.kampar : @angah6609 wasap saya 0165145381..supaya saya boleh beri no contact @angah6609 kepada agent kami yg berhampiran😊.kalau nk pos pun boleh😉
phonecasingmurah - putteraperlis - angah6609 - smartring.id -
instagram
Iconosquare feedback