fyzalbabjan
Tback B4 n after thanks to zetty sbb tolongkan,xde kerja cari kerja. Sekali sekala nk rasa mcm mne perasaan jdi hantu,bukan sokmo dpt kan. #selfiengeri#kelibat#migonline#MigFilem#MigMovie
migonline - selfiengeri - migfilem - kelibat - migmovie -
syafiqrazak31 - shafizruddin - jaedriellyn - nurul_iffahhh99 -
instagram
fyzalbabjan
Aku bersama-sama kamu,aku akan mencari kamu. Kamu.kamu.kamu. kerna aku dtg tk di jemput. Aku datang utk kamu. Aku kelibat mu. Kerna hilang ghaib kamu sangka kan aku mati,kalau mati mana kubur ku. @davidteo99 @migonline @metrowealth #migonline#MigFilem#kelibat#selfiengeri#06nov2014
migonline - selfiengeri - migfilem - kelibat - 06nov2014 -
_sitinurhidayah - nasadzlina_skincerity_batucave - nurul_iffahhh99 - atikahsuhaime -
instagram
duniasinema
'Hilang Ghaib ku Sangka Mati, Kalau Mati Mana Kuburnya' Nantikan kemunculan Filem #kelibat di pawagam 6 November 2014 πŸ˜‰ @davidteo99 @janelim169 @migonline #metrowealth #mig #migfilem #migtalent #seram #horror #kelibat #selfiengeri #dipawagam #6nov2014
migtalent - horror - kelibat - mig - dipawagam - seram - 6nov2014 - metrowealth - migfilem - selfiengeri -
xoulhairy - daus_mxb - yourdaging87 - gnol171 -
instagram
davidteo99
#heromalaya bila balik off? #kakikitai #kusutkukusut #kelibat #migfilem #metrowealth @migonline
heromalaya - kakikitai - kusutkukusut - metrowealth - migfilem - kelibat -
fadizrulazraain : herooo β™‘β™‘
eto_rayban_sunglasses : Terbaik
tiasjordan : kimono rm30 jeπŸ’‹
tambah_10cm_dlm_sebulan : πŸ‘ˆ HOT PROMO SPESIAL
nenekkusuperrr : Wahhh
ainnajwaroslan : 😘
the_guard_clothing : πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
galorecloset : πŸ‘‰ Baju murah below RM50 πŸ‘ˆ
sapik_azmi - masyitah_azad - iidrisismail - najihahrashid -
instagram
yanmansor
#Repost from @janelim169 with @repostapp Hello Kelibat coming to Singapore!! Yes!🌹🌹 --- #kelibat #6Nov2014 support lol #migfilem @davidteo99 @atikahsuhaime @fauzinawawi @niezamzaidi
migfilem - kelibat - 6nov2014 - repost -
loveatikahsuhaime : 😍😍😍😍
harimau_berantai - lkrasota - sorayaaluyi - loveatikahsuhaime -
instagram
fyzalbabjan
Aku datang utk kamu,aku dtg mencari kamu,aku dtg kerna kamu menyeru aku. Aku sentiasa akan dekat dan bersama-same kamu. Setelah kau menyeru aku,jgn kau tggalkan aku kerna aku akan bersamaMu kelibat ku bersamaMu. @migonline @metrowealth @davidteo99 @hashimrejab #selfiengeri#MigFilem#migonline#metrowealth
migonline - selfiengeri - migfilem - metrowealth -
davidteo99 : 😊😳
fyzalbabjan - nick_hazleeart - ivanfoerster - _zubaidahsiti -
instagram
rsipsuhaimi
kt sini pun ade hehe By @metrowealth "Memang ngeri & Menakutkan Korang ada lagi idea-idea yang lebih kreatif? Jom selfie & sertai contest #selfiengeri #kelibat @davidteo99 @janelim169 @migonline @hashimrejab #metrowealth #mig #migtalent #migfilem #kelibat #6nov2014 #selfiengeri #jomsertai #nakmenangbercuti #cutifree #afamosaresort" via @PhotoRepost_app
afamosaresort - migtalent - selfiengeri - nakmenangbercuti - kelibat - mig - jomsertai - cutifree - 6nov2014 - metrowealth - migfilem -
rsipsuhaimi : @wana_luhanee okayy :p
wana_exopinkshidae : Where the doctor?
rsipsuhaimi : @wana_luhanee yeahh .. im doctor haha
wana_exopinkshidae : Whatever...
wana_exopinkshidae : Whatever
rsipsuhaimi : :p
row_zha_lee : Zombie jual burger
rsipsuhaimi : @row_zha_lee hoii hahaha
24hr1 - hakimhaiqal93 - ainadyahzulkifli - ayizahari -
instagram
rsipsuhaimi
makk datukkk byknya hantu haha tpi muke den ade la kt situ :D By @migonline "Sangat kreatif dan menakutkan peserta-peserta #selfiengeri filem #kelibat ni. Terima kasih & teruskan menyertai contest ni 😱 @davidteo99 @metrowealth @duniasinema @atikahsuhaime @niezamzaidi @fauzinawawi @elliesuriaty #seram #migfilem" via @PhotoRepost_app
seram - selfiengeri - migfilem - kelibat -
syahjiman : Followback pliss πŸ˜‰
ainadyahzulkifli : Scary tengok ig memalam
adikaputera_ev : Bangga aku! Hahahaha
ameerulkadirr - sy_4w4l - ainadyahzulkifli - nrizzatiii_ -
instagram
supporterofnz
Siapa dah #selfiengeri ?? Korang memang awesome gila !! By @davidteo99 "Heroin pertama dari #sg @atikahsuhaime #kelibat #seram #migfilem #migtalent #metrowealth mahu tiket free???" via @PhotoRepost_app #NiezamZaidi #NZturns22 ##HBNiezamZaidi #26101992 #SoNZ #Kelibat
migtalent - 26101992 - nzturns22 - selfiengeri - kelibat - seram - hbniezamzaidi - niezamzaidi - metrowealth - sonz - sg - migfilem -
captainshahir69 - ieyja_ieypoh - snakmahamid - fairuz_fifi -
instagram
metrowealth
Memang ngeri & Menakutkan 😰😨 Korang ada lagi idea-idea yang lebih kreatif? Jom selfie & sertai contest #selfiengeri #kelibat @davidteo99 @janelim169 @migonline @hashimrejab #metrowealth #mig #migtalent #migfilem #kelibat #6nov2014 #selfiengeri #jomsertai #nakmenangbercuti #cutifree #afamosaresort
afamosaresort - migtalent - selfiengeri - nakmenangbercuti - kelibat - mig - jomsertai - cutifree - 6nov2014 - metrowealth - migfilem -
aireenss : @muhd_sufiz hehe tpi hantu malaysia kan mmg sama je ;) basically tradition kot..hantu luar negara vampire roh semuaaa
hdayahh_ : Awak x nak join sekali ke... mana lah tahu hantu awak lagi menakutkan @muhd_sufiz :)
muhd_sufiz : Memang laa...tp disebabkan malaysia ni banyak keluar filem hantu..sampai boring...hahaha @aireenss @hdayahh_ tak laa kot...sbb saya xsuka nk menakutkan org ni...takut org ada sakit jantung..kang xpasal2 kang hahaha
aireenss : @muhd_sufiz logik juga hahaha tapi orang still tengok ;) bagi la peluang dekat industry malaysia
muhd_sufiz : Ok....sayang filem malaysia hahaha @aireenss
aireenss : @muhd_sufiz haha join selfie tu plissssss
muhd_sufiz : Let me think first @aireenss
aireenss : @muhd_sufiz jom la join sama haha mana tau menanggg
ruby_bebe - ibnoradzman - polyestars - alea_ross -
instagram
migonline
Sangat kreatif dan menakutkan peserta-peserta #selfiengeri filem #kelibat ni. Terima kasih & teruskan menyertai contest ni 😱 @davidteo99 @metrowealth @duniasinema @atikahsuhaime @niezamzaidi @fauzinawawi @elliesuriaty #seram #migfilem
seram - selfiengeri - migfilem - kelibat -
fiq91_shafiq : I can join @davidteo99
wahabenliezer : nk try bole @davidteo99
yosehat_tinggi_langsing3 : πŸ‘πŸ‘πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
amy.mimie : Pic @amy.mimie tu tk edit ape pun... original...
suewaa - kreetivtuhch - simplyshasha - doktordakwah -
instagram
faris_acap93
"Datanglah... datanglah engkau kelibat yang penasaran... dan menjadi wujud yang tidak terlihat... disini kami buat pesta untuk mu... datanglah... datanglah kami menjemputmu pulang tidak kami hantar..." Perasaan takut menyelubungi diri... Bayangan hitam menerkam mangsanya... Hilang ghaib kusangka mati... Jikalau mati dimana kuburnya... @migonline @davidteo99 @metrowealth #migonline #MigFilem #selfiengeri #kelibat #seram
migonline - selfiengeri - migfilem - kelibat - seram -
anyssaziz - fakhrul_afi - zaaj_9x - azrislept -
instagram
fyzalbabjan
AJAL tidaklAh menunggu kita,utk bertaubat,Tapi kitalAh yg menunggu ajal dgn bertaubat. Andai kamu mati tetapi aku ghaib,disane kuburMu dan dimane kuburKu. Kerna hilang ghaib ku sangkakan mati,andai mati di mana kuburnye. @migonline @davidteo99 @metrowealth @hashimrejab #migonline#MigFilem#Seram#selfiengeri#kelibat#atikahsuhaimi#niezamzaidi
seram - atikahsuhaimi - niezamzaidi - migonline - selfiengeri - migfilem - kelibat -
hashimrejab : Tq
fyzalbabjan : Ur welcome bro @hashimrejab
senahjabit - yayaismile - freddorobert - therealiqbal7 -
instagram
davidteo99
πŸ‘§suka kejelitawannya @itsrossa suara cukup mantap tahniah Dato Rossa @janelim169 @migonline @metrowealth @duniacinema #migfilem #metrowealth #apm2014 #sg #suria #mediacorp #astroria #meletop
astroria - suria - migfilem - meletop - mediacorp - apm2014 - metrowealth - sg -
iamziranordin : πŸ‘
minyak_habatusawda_free_1botol : Me too!!!
padlihadi : πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ’¦πŸ‘
lizalogdin : Tahniah Dato Rossa
erranieyieya : 🌸🌸
isinboyz : πŸ‘
fionahoneyjf : I like the dress... nice....(:
cmi_empire_beauty : Jom follow ig CMi
namasayaahmadazmi - akhbar007 - __uynnawhb - fauziahtukirin -
instagram
rsipsuhaimi
haa siapa nmpk hantu selfie smlm ni la punca nya . jom2 join #SelfieNgeri skrg By @davidteo99 "Heroin pertama dari #sg @atikahsuhaime #kelibat #seram #migfilem #migtalent #metrowealth mahu tiket free???" via @PhotoRepost_app
seram - migtalent - metrowealth - migfilem - selfiengeri - sg - kelibat -
ehasudu : @rsipsuhaimi aku dua kli masuk x pe kn.. ni nk msuk ke3 boleh x... hehehehehhehe hahahahhahaha
rsipsuhaimi : @ehasudu bole je masuk je brape byk kali mne tau dpt bercuti hihi
ehasudu : @rsipsuhaimi huntooonnggg la sgt lau dapt
rsipsuhaimi : @ehasudu mne tau rezeki tak dpt melancong dpt tiket free pun jdi la haha
ehasudu : @rsipsuhaimi amiieenn.... tp x arap pon.. bub saje suke suke je masuk... hehehehehe
rsipsuhaimi : @ehasudu haa tau tape bosan tak tau nk post ape sje je join ni
ehasudu : @rsipsuhaimi sama la kita.. hahahahaha
nuryusra92 - s.h.a.q.i.e - izzaidahhaslan - mdfarhan13 -
instagram
davidteo99
@atikahsuhaime #kelibat #seram 6 nov yo ✌️#migfilem #metrowealth
seram - migtalent - metrowealth - sg - migfilem - kelibat -
atoi_kl_troopers : Selain dari cerita hantu hantu hantu dan hantu..rempit rempit rempit dan rempit... kisah cinta komedi apa lagi filem dato @davidteo99 pandai buat??
_aniboy : Seram x?
palomandagie : cita aleeee utuh akan dtg @atoi_kl_troopers
atoi_kl_troopers : Seram la..pas seram.seram.pas seram seram..pastu rempit..pastu sempit..aleeutoo
davidteo99 : @norhidayahsam ada di Rex #sg @serrri_ πŸ‘
norhidayahsam : Tq ahh mr david !
davidteo99 : @fizahamad #migtalent cal you tq @ @nisayusoff
erranieyieya : 🌸🌸
yunalisnasuha - dicky_handika - mimieliciouss - fadzizrulazraain -
instagram
davidteo99
Suka pengacara dia. @shenabilla #hlive #astroria #apm2014 @metrowealth #migfilem @janelim169
astroria - migfilem - hlive - apm2014 -
_aniboy : Slmt bhari minggu uncle
kainkafan0000 : @davidteo99kamu ni betul betul kerja kuat Atas pelakun melayu saja? kamu tk suka sama bangsa kamu kenapa kamu tk buat cerita CINA..
kainkafan0000 : jgn block saya tetapi jawap soalan saya ramai artis klau org tanya tk suka block tu tak steady tu tak gentle jadi jawap ya semua mau tau
shenabilla : Yeayy thank you @davidteo99 πŸ˜€πŸ˜€
fadizrulazraain : kacang β™‘β™‘β™‘
qasrinaqistina : Wowwwwwwwwww @shenabilla !!
amyratalib : β˜ΊοΈβ˜ΊοΈβ˜ΊοΈβ˜ΊοΈπŸ‘Œ
erranieyieya : hari ni saya mau komenn bunga utk boss @davidteo99 🌸🌸
therealejad - yunalisnasuha - mimieliciouss - fadzizrulazraain -
instagram
fauzinawawi
#Repost from @davidteo99 with @repostapp ANDA SUKA SELFIE!!?? Tontonlah selfie paling ngeri DI pawagam 6 nov ini KELIBAT ..... @hashimrejab @atikahsuhaime @elliesuriaty @ellasandera @niezamzaidi dari #sg @atikahsuhaime #kelibat #seram #migfilem #migtalent #metrowealth mahu tiket free???
seram - migtalent - metrowealth - sg - migfilem - kelibat - repost -
manissweet : Seram niey @fauzinawawi Huhuhu
shaklee_muaz_termurah : 😳😳
ubat_sekejaptinggi_malaysia : Scarry
qayyumpuji : @syiratz @nizayo
qayyumpuji : @# #sayajualflever
dirafdias : @fauzinawawi abg.. Nak g malam preview dia...:-(
mau_tinggi_alami_murah : Wow
hashimrejab : Tq @fauzinawawi
_ctnuralya - kelantanese_ - hadi_samsena - shidaharris -
instagram
davidteo99
Heroin pertama dari #sg @atikahsuhaime #kelibat #seram #migfilem #migtalent #metrowealth mahu tiket free???
seram - migtalent - metrowealth - sg - migfilem - kelibat -
anamahfof_ : Lambat lagi weyh! Hahha nnti aku cakaplah @ndya_fana
zwen_addeen : jom berselfie nnt pakai mcm momok taw :)
larome_applestemcellsuper : Visit my i.g plizzz boss ^_^.. Contact me for info 0173389251
ndya_fana : Oke mek.yg pnting nnti kdri aku ko kne dtg ye @anamahfof_
niaa_hannah : @davidteo99 yuhuuuu nak masuk ! wajib masuk nihhhh contest ni . hehehe
babylarralynn : @davidteo99 lau pic da siap d edit bole kee..huhuhu..
eycharyuka : mcm best je nk join laa
scha_ainaa : @jackcrew89
rozy_ana - afynaaulya - ericafahira - areliff8 -
instagram
hafiz_msu
By @davidteo99 "Kali pertama #selfie diatas pentas #apm2014 😳😎hebat tak? πŸ˜… @naturelly @janelim69 #metrowealth #menswear #suria #duniasinema #migfilem #migtalent #migonline" via @PhotoRepost_app
migtalent - suria - menswear - duniasinema - selfie - apm2014 - metrowealth - migonline - migfilem -
den_joko : Halo
sonoazizsaeko - mh_by - inhisclothes - faisulbakhair -
instagram
davidteo99
Kali pertama #selfie diatas pentas #apm2014 😳😎hebat tak? πŸ˜… @naturelly @janelim69 #metrowealth #menswear #suria #duniasinema #migfilem #migtalent #migonline
migtalent - suria - menswear - duniasinema - selfie - apm2014 - metrowealth - migonline - migfilem -
ahzeezul : Wow, ternyata peramah Dato @davidteo99 ni. πŸ‘ After APM, even saw you and Datin dalam one of the booth di Pan Pacific punya lobby. I'm the one walked past tapi shy mau approach pasal you both taking selfie.. 😁
nadnadiah5 : Hahaha
pakcuanif : Kacang kacang kacang
firdausidausi : Kasi la saya blakonn
jamilahygdamnit : Jom selfie @mohdnazri.aziz.94
ratu_hariatee : Sungguh hebat.com!! @davidteo99
hjwafi_97 : Hebat sungguh πŸ˜‚ @davidteo99
afrieys : Hebat
ainnajwaroslan - daehyyuunn - snbs96 - shashaleo -
instagram
metrowealth
Sambil bercuti hujung minggu tu jom la kita ke Karnival Puncak Rasah Andaman Seremban & beramah mesra dengan artis-artis #mig @metrowealth @lisdawati15 @adelinetsen @ryzal_jaafar serta ramai lagi artis yang terlibat πŸ˜‰πŸ˜„ @davidteo99 @janelim169 @migonline #metrowealth #mig #migfilem #migtalent #puncakrasah #andaman #hartanah #karnival #malaypretty
migtalent - malaypretty - puncakrasah - mig - hartanah - andaman - metrowealth - migfilem - karnival -
yourdaging87 : Nk joint bleh,.
metrowealth : Jom @yourdaging87 ✌️
mynameisareani : 😍😍😍
daniazmi - suhana_woo - rizuandanapple - nurasyikin_hussin -
instagram
memeyroneey
Hilang ghaib ku sangka mati, kalau mati mana kuburnya? Korang seorang yg kaki selfie? πŸ“·Suka bercuti? ✈️ Teringin beramah mesra bersama artis? πŸ‘­πŸ‘¬πŸ‘­ Tunggu apa lagi!? Jom share gambar selfie ngeri #Kelibat korang sekarang!! Sebuah lagi filem seram dari pengarah berjiwa besar @hashimrejab 😱 All the best and good luck guys! πŸ˜‰ @migonline @metrowealth @davidteo99 @janelim169 #metrowealth #mig #migfilem #seram
seram - migfilem - kelibat - mig - metrowealth -
hashimrejab : Tq @memeyronees :)
teknikfateh : Assalamualaikum wbt just nak share hari2 ada info menarik tentang al-Quran di IG kami. Tu je nak bagitau. Xde niat nak spam. Tq
itzarmann : Kalau musibat? πŸ™
fuadmarciano : @liyanaayusof try r.
rj_eddy_ : #SelfieAkuDenganPontianakSungguhIndahSekali
atiqahtrixses - hyeepaitong - fatineleena - _dynxliff -
instagram
davidteo99
Minat? #mig #migfilem #metrowealth
migfilem - mig - metrowealth -
puterisherina_ : Bidang lakonan Xde ke ? @migonline
shahriraizat : @iqbalyamin @zakwankhidzir
feezquadrop : @balisv along x habeh lg ngah... tp bole je... ha thanks angah :)
ikramabuaziz : @aefieyy πŸ™ tq
pesa_pakri : @mdferd
ikaihqmyls : @migonline thanks you
lyielvinc_ : ι™€δΊ†θΏ™δΊ›οΌŒ macam mana nak join MIG @davidteo99
jnamarcello : @akmaldahlan
yyaahmd_ - faryzal_susu30 - zairaazrin_95 - allya_mdnadzri -
instagram
davidteo99
Tahukah tempat ini? Hebatkan! #metrowealth #migfilem
migfilem - metrowealth -
aliadolah : πŸ‘πŸ‘πŸ‘
jam_wallet_purse_terlajakmurah : Cntik sgt!!
sl4sh3r : Ni dari tkt 9 ni ^-^
datuk_jeff : Datuk buat kt opis wife sy tu ?
faapipow : Symmetricalnya!!!!
chellsea_cc : This picture is nice @zzyhr
srmohammadikhwan : KDN PUTRAJAYA
faizruhaimi : @joeabrahman pjbt demo ni. terbaik la
yyaahmd_ - faryzal_susu30 - hyehyenana - liezanordinn -
instagram
iszandernor
Tiada istilah serik @davidteo99 #sinarharian #migtalent #migfamily #migfilem #migdrama #metrowealth #duniasenima #anakseni @janelim169 @migonline
migtalent - migfamily - metrowealth - duniasenima - anakseni - migfilem - migdrama - sinarharian -
ahmad_syafiq3 : Tq bro.... Terbaek.!!! Wassap kalo nk cerita apa2 @iszandernor
iszandernor : No hal bro @ahmad_syafiq3
fahmyreza : Terbaiklaa is. @iszandernor
iszandernor : : ) hahahah @fahmyreza
amerulsyaffique : πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
ipinmalek - kelantanese_ - adelinetsen - cheshaddan -
instagram
artortoise
Kawan yang kreatif! Ayuh! Repost from @migonline via @igrepost_app, it's free! Use the @igrepost_app to save, repost Instagram pics and videos, Peluang bersama keluarga MiG. Berminat meh hantar resume. πŸ‘ @davidteo99 @metrowealth #migonline #migfilem #malaypretty #malaysia #jawatankosong #vacancy #sayajual #carikerja #jobstreet #InstaJobs
instajobs - sayajual - malaypretty - jobstreet - jawatankosong - carikerja - vacancy - malaysia - migonline - migfilem -
artortoise : @janelim169 Wc πŸ‘πŸ‘πŸ‘
matkot15 : @realrafiey
matkot15 : @mariaassuan
cikucakstore : nice
amirfaris01 : @adelalfian @ahmad_mdshah
mutiaramohamad : @epahamzah untuk abgWan
realrafiey : @embunkarina
mariaassuan : @matkot15
mhmmdxflza - fitri_tea - husniyusri26 - apis_sasuke -
instagram
migonline
Peluang bersama keluarga MiG. Berminat meh hantar resume. πŸ‘ @davidteo99 @metrowealth #migonline #migfilem #malaypretty #malaysia #jawatankosong #vacancy #sayajual #carikerja
sayajual - malaypretty - jawatankosong - carikerja - vacancy - malaysia - migonline - migfilem -
akulahchad : @dylarachmad
dylarachmad : Tq awak β˜ΊοΈπŸ™ @akulahchad
prelove_hot : @anas_rosely
chaqqirah94 : Mcm mna nk movi
heygmah : @asilahsayang
chaqqirah94 : Mcm mna nk mohon
nadmunchie : Dah mohon 😊
ouhxyien : @eidaazreen
are_numv4mpire - hafizanzainal - therealiqbal7 - dya_adam -
instagram
tashaocha14
Gorg ladyy as always 😍😍😍😘 @atikahsuhaime #Heroin #Kelibat #KasutKuKusut #migfilem #migonline #metrowealth #Repost from @shahrizanshafie with @repostapp — The one n only @atikahsuhaime at launching dunia sinema #throwback #kakikitai #migtalent #migonline #kelibat #heroinmasadepan
migtalent - kakikitai - heroinmasadepan - kasutkukusut - kelibat - heroin - metrowealth - throwback - migonline - migfilem - repost -
nazyuzz - atikahsuhaimelover - lotengstory - loveaydajebat_ -
instagram
princectkecik
"Hilang ghaib Ku sangka kn mati...kalau mati tunjuk kan aku dimanakah kuburnya" -yang mati biar kan iya pergi yang hidup teruskan hidup mu - ( AKU TAK TAKUT MATI.TAPI AKU TAK NAK MATI) #kelibat #migfilem #metrowealth #seram @metrowealth @davidteo99 #malaysianfilm @migonline #selfie 2014
seram - selfiengeri - metrowealth - selfie - migfilem - kelibat - malaysianfilm -
sitilovekecik : Fuhhh seram jaga jaga kelibat hitam mengekori mu @davidteo99
princectkecik : #selfiengeri
rosiana797 : Lodek
princectkecik : Seram!!!! Kelibat mesteri wanita berambut panjang di lihat di atas sedang berselfie.. @davidteo99 @migonline @metrowealth
sitilovekecik - princectkecik - jaspreetchand - rosiana797 -
instagram
migonline
Senangnya nak dapat baucer bercuti 😍 moh kita join~ #selfiengeri #kelibat @atikahsuhaime @niezamzaidi @shimaanuar @elliesuriaty @fauzinawawi @hashimrejab @davidteo99 @metrowealth #migonline #migfilem
migonline - selfiengeri - migfilem - kelibat -
ziemaiarza : @erfanzhafran @badiuz78 @fiverulniezam
mimiey_lazim - frhnnur - mrsmile7 - zettyazra -
instagram
davidteo99
Mau bercuti free? Anda hanya berselfie dengan Filem #kelibat @metrowealth @migonline #migfilem #metrowealth #seram #selfie #takuttak #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas #melodi #meletop #muchlove #mtvkacang #menswear #migtalent #malaypretty #malaysianfilm 6. Nov ini
migtalent - malaypretty - mtvkacang - selfie - kelibat - malaysianfilm - melodi - muchlove - meletop - takpanaske - menswear - seram - takuttak - metrowealth - migfilem - akuyangpakaikoyangpanas -
afiqaheuyumi : @vellvett tq yunk!!
hafizzaki97 : Ade ekstra tak?
janaajanes : πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ‘πŸ‘
lokmangila : Lagu kacang sumpah lawak. Tp bika nk call saya ajak berlakon haha
syaalhatta : @afiq_nor
eynaariffin : Wahhh nak jugaaakk... Mana tahu boleh berjumpa bos. Contest utk warga malaysia saja ke? Hehe ☺️
nurrabeah : Interesting! Kalau non-malaysian boleh join kee...? @davidteo99
amin_uddin99 : Uncle David , saya teringin sangat nak berlakon bawah arahan bos ♥♥ hmm , tapi mungkin itu xkesampaian ..
yyaahmd_ - faryzal_susu30 - anis_asya - zairaazrin_95 -
instagram
metrowealth
Nak bercuti ke A'Famosa Resort tak? 😚 Apa lagi, ambil phone korang & selfie gambar yang paling seram. Hehe, Selamat Mencuba πŸ˜‰ @davidteo99 @janelim169 @migonline #metrowealth #mig #migfilem #kelibat #hilangghaibdisangkamati #kalaumatimanakuburnya #contest #selfiengeri
contest - hilangghaibdisangkamati - migfilem - selfiengeri - kelibat - mig - metrowealth - kalaumatimanakuburnya -
ammeebo : @nazboy_rovers
ammeebo : @bennbubuu
ammeebo : @dannielshazmeer
eydaismail : @nrlndrh_
dannielshazmeer : Wow kene try ni
amyzul098 - therealiqbal7 - myyrashukry - bebymun00 -
instagram
Iconosquare feedback