duniasinema
Jom kita dating bersama Irham @awalashaari & Syuhada @nurhelizahelmi dalam Filem 'Syurga Cinta' hanya di Dunia Sinema Saluran 814 πŸ˜‰πŸ˜˜ @janelim169 #metrowealth #migfilem #oktober #syurgacinta #irhamsyuhada #kisahcinta #islamik #muslimah #muslim #duniasinema #hypptv #tmnet #unifi
islamik - syurgacinta - tmnet - duniasinema - muslim - muslimah - irhamsyuhada - unifi - metrowealth - kisahcinta - oktober - migfilem - hypptv -
ayie_adriana - aqifaadam - linahilmin - rizuandanapple -
instagram
metrowealth
Tak lama saja lagi korang boleh rasakan ada #kelibat di sekeliling korang 😱😨 'Hilang Ghaib Ku Sangka Mati' @davidteo99 @janelim169 @migonline #metrowealth #mig #migtalent #migfilem #kelibat #kalaumatidimanakuburnya #seram #horror #filemseram #6nov2014
migtalent - kalaumatidimanakuburnya - horror - filemseram - kelibat - mig - seram - 6nov2014 - metrowealth - migfilem -
rafiqjohar - yan_toyen - ammeebo - danieleznieta -
instagram
fyzalbabjan
Epy bufday bro,selamat hari lahir to u. Moga berjaya dlm bidang skg,n lebih maju lgi n maju lagi. Make more lakonan dlm drama n filem banyak2 sbb lakonan ko kelas A bro. Xpenah bwa watak yg kecewakan peminta,sume ko bwa terbaik bro. In sha Allah,anugerah mesti ko dapat nnt . @niezamzaidi #migtalent#pelakon#TakSombong#baikDgnSumeOrg#RendahDiri#LakonanYangBest#KelibatNextMovie#migonline#MigFilem
lakonanyangbest - taksombong - migtalent - baikdgnsumeorg - rendahdiri - kelibatnextmovie - migonline - pelakon - migfilem -
siacit - nick_hazleeart - ernieizzana - aticca_hasim -
instagram
fyzalbabjan
Aku dtg mencari mu,aku dtg utk mu,aku sentiasa bersama mu,aku penjaga kamu. Aku kelibat nenek moyang kamu. @davidteo99 @migonline @metrowealth #selfiengeri#kelibat#migonline#MigFilem#MigMovie
migonline - selfiengeri - migfilem - kelibat - migmovie -
stylo_vision : β˜… Collections of most stylo ♥SUNGLASSES & WATCHES♥ with reasonable & affordable price..check it out ig: stylo_vision
aizatabdulrazak - ainieyrahman - aini.ismail - nadianadiodie -
instagram
5ruz_itsfm
beringat-ingatlah apebile anda mahu bergambar......mungkin ade yg sedang memerhatikan anda.... #kelibat #selfiengeri #migtalent #migfilem #5ruzitsfm @migonline @metrowealth @davidteo99 @janelim169
5ruzitsfm - migtalent - migfilem - selfiengeri - kelibat -
hazizahasan - eykinpelat - nhakimiothman - nurhana_dacm -
instagram
supporterofnz
By @davidteo99 "Dua #migfilem 6 nov #kelibat 20 nov #kakikitai #migonline #migtalent #metrowealth #takpanaske ##hantu #seram #takut #horror #suspen #adikabang" via @PhotoRepost_app
hantu - migtalent - adikabang - suspen - kakikitai - horror - kelibat - seram - takut - metrowealth - migonline - takpanaske - migfilem -
shirahannuar - captainshahir69 - _ahyuuu - zulhilmi_radzi -
instagram
davidteo99
Dua #migfilem 6 nov #kelibat 20 nov #kakikitai #migonline #migtalent #metrowealth #takpanaske ##hantu #seram #takut #horror #suspen #adikabang
hantu - migtalent - adikabang - suspen - kakikitai - horror - kelibat - seram - takut - metrowealth - migonline - takpanaske - migfilem -
thedotshop : Janji tgk ! Bukan jnj tp pastiiii
iamhelmihaikal86 : πŸ‘πŸ‘πŸ‘ @davidteo99
powerbank_pinengoriginal : Promosi powerbank dear
kelatekraf : #sayajual barangan kecantikan dengan harga yang berpatutan besertakan free gift 😁
shopping_watch_online : Terbaik
i_nazzmin : Followback mr.producer.?
aaaaacit : Mr david teo, saya dari singapore, mcm mane nak ujibakat kat sana, how do i enquire ? @davidteo99
din_boss94 : tak nk produce citer yg boleh bersaing kat anugerah luar ke???
danieleznieta - eida_adie - ashrafzamri_ - ara_rain -
instagram
fyzalbabjan
Bayang2 setiasa bersama2 kamu,apabila mata Kita same2 bertentang @metrowealth @migonline @davidteo99 #selfiengeri#kelibat#migonline#MigFilem#MigMovie
migonline - selfiengeri - migfilem - kelibat - migmovie -
davidteo99 - ceilaryan - amirdzulfakar - miqaelridzuan -
instagram
davidteo99
Hidup Johor.. Tahniah, Layak ke final #pialamalaysia #jdt #luaskankuasamu Siapa orang Johor? Siapa orang Pahang? Siapa akan menang tahun ini?
jdt - luaskankuasamu - pialamalaysia -
ara_ungu : Pahangggggggg. HogohPahangHogoh
stone965 : Tipu ah ne.semua rasuah punya
zaynsyazwan1999 : @stone965 hahaha JDT sudah menang maaa. x der main rasuah pun
aizatasyraf__ : Kacang menang haha
fahmee84 : Segamat mariiiii....
fylzahestella : #JDT in sha Allah πŸ”΅πŸ”΄
mraifanshah : JDT akan peluk piala tahun INI.. yahoooo!!! Kachang kachang kachang, JDT akan menang ... ;)
mohdsaifulhafify77 : Jdt boley...hidup jdt...Sy ank johor
nurulchahril - _eimanemir_ - athxrahh_ - hangsapa99 -
instagram
sl4sh3r
repost via @instarepost20 from @hashimrejab Filem #kelibat filem seram yg akan ke panggung pada 6 nov ini. Dengan pelakon hebat @elliesuriaty @fauzinawawi @nurqistinaraisah @niezamzaidi @atikahsuhaime #ruminahsidek @shimaanuar @fadlanhazim @edyrauf @epykodiang Production team #kelibat Director @hashimrejab Asst director 1 @ollynnkhadri Asst director 2 @shuhaimizulkefli Art director #cikdindanteam Make up @ellasandera / @timie_boy Make up efx @ellasandera / @timie_boy Busana oleh #syamil Teknikal team @daven_dop Stunt @lanmuar Coordinator #syed #abang Ep @azharihamid Producer @davidteo99 #instarepost20 "moga jadi filem terhebat tahun ini selepas kejayaan demi kejayaan tuan producer dan tuan director" #xsabar #mig #migfilem #duniasinema
syamil - duniasinema - kelibat - ruminahsidek - syed - xsabar - mig - abang - cikdindanteam - migfilem - instarepost20 -
sl4sh3r - simsarol - lilmisscha - babyrapunzel91 -
instagram
janelim169
By @davidteo99 "Tahniah . Hadir Alana disambut meriah, Hari yang baik dibuat Aqiqah, Semoga menjadi anak yang solehah, Papa Mama bangga bahagia bertambah.#muchlove #migonline #migfilem #metrowealth @migonline @dtproperty @janelim169" via @PhotoRepost_app
migonline - muchlove - migfilem - metrowealth -
yrherbal_tinggi_langsing_gemuk : Comelll πŸ˜πŸ’™
langsingkan_body_cantik : Nice πŸ™‹πŸ’―βœ…
dynayuyen : I call her Alana too..heheheh..@janelim169
aminwan870 - jejehan29 - iman_anie - amarsyamhamid -
instagram
davidteo99
Tahniah . Hadir Alana disambut meriah, Hari yang baik dibuat Aqiqah, Semoga menjadi anak yang solehah, Papa Mama bangga bahagia bertambah.#muchlove #migonline #migfilem #metrowealth @migonline @dtproperty @janelim169
migonline - muchlove - migfilem - metrowealth -
hondarienz : Comel nye
simkad_murah_2u : Pandai davidteo berseloka. Simkad unlimited data dan kuota DiGi Prepaid. Stok terhad. Berminat boleh check IG kami. Terima kasih.
shahrul_ladup : Comel lara alana βœŒπŸ‘πŸ‘Œ
schanesa_beautycians : Ya..btl..
ieka_wiwi : amin...
inaicolor_nailpolish : cute
amaramirul_ : πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜ #FollowMe
basesehat_herbal04 : awesomeπŸ’›πŸ’›πŸ’™πŸ’œπŸ’šπŸ˜Š
airinn_jasmin - luqmansuhail_ - nornadiyahmunsharif - mizroseaiden -
instagram
davidteo99
Heroin #kelibat @atikahsuhaime bertemu hero #nasiKangkang azwankombos bolehkah mereka bersatu jadi satu? #migfilem #migtalent #migonline #metrowealth @migonline @metrowealth @dtproperty @duniacinema #muchlove πŸ’‘πŸ‘«πŸŒ»πŸŒž
migtalent - muchlove - metrowealth - migonline - migfilem - kelibat - nasikangkang -
aida_lovato2410 : Cute
seankamal80 : Gemuknya azwankombos? What happen? @davidteo99
perfume_murahh : cantikk..
rahsiamontok_ketat_dlm5hari : MorningπŸ’šπŸ’–πŸ’œ
natraharsat : πŸ‘πŸŒΈ
hishamshampg : atikah suhaimi... love u
erranieyieya : πŸ’
enchik_aaamad : Tk bleh ..tk ngam
hafizahhusain - siti_amirah99 - id0kk77 - norairulshahzwan -
instagram
adamcorrielee
By @davidteo99 "#kakikitai #migfilem #metrowealth coming soon" via @PhotoRepost_app
metrowealth - migfilem - adamcorrie - kakikitai -
adamcorrielee : #adamcorrie
areelabubakar : Lets rockkk yeaahhhh
pan_sepet - faizajaffri_23 - zek_zekky - halimbo77 -
instagram
davidteo99
#kakikitai #migfilem #metrowealth coming soon
metrowealth - migfilem - kakikitai -
dolls_angels_76 : Kaki kitai? Ape maksudnya..for my language is kaki kitai - kaki kami.. @davidteo99
mizs.mimpi : Kitai dlam bhasa iban di sarawK kita.... Dlm bhsa lain xtauk la
fiyz_rm : Jom fllow my ig
switextile : @prada.lace.murah
naicadeus94 : #filem baru @davidteo99 #kakikitai
aliadolah : πŸ˜πŸ‘
angelia_angie : β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… mcm seronok je..
jh__anna : Typical movie dahhh
angelia_angie - iamnurarina - noorhani_is - mohdlea -
instagram
soda_selatan
#Repost from @feezaboutique with @repostapp —SELAMAT PENGANTIN BARU...:) TAHNIAH TMJ 😘 #Repost from @davidteo99 with @repostapp — Kayu cendana di atas batu, Sudah diikat dibawa pulang, Kasih tersimpul menanti bersatu, Tahniah patik ucapkan moga bahagia berselang.#migfilem #migtalent #migonline #metrowealth #duniacinema @janelim169 @dtproperty #johorbrand #johorfest
migtalent - metrowealth - duniacinema - johorfest - migonline - migfilem - johorbrand - repost -
feezaboutique - cannonavril - e_erneyla - clubberly -
instagram
metrowealth
Repost from @davidteo99 via @igrepost_app 'Kayu cendana di atas batu, Sudah diikat dibawa pulang, Kasih tersimpul menanti bersatu, Tahniah patik ucapkan moga bahagia berselang.#migfilem #migtalent #migonline #metrowealth #duniacinema @janelim169 @dtproperty
duniacinema - migtalent - migonline - migfilem - metrowealth -
mohd_benladin : πŸ‘πŸ‘πŸ‘ @metrowealth
shahholland - ruby_bebe - farahunz - atiqah.nabilah.75 -
instagram
feezaboutique
TAHNIAH TMJ 😘 #Repost from @davidteo99 with @repostapp — Kayu cendana di atas batu, Sudah diikat dibawa pulang, Kasih tersimpul menanti bersatu, Tahniah patik ucapkan moga bahagia berselang.#migfilem #migtalent #migonline #metrowealth #duniacinema @janelim169 @dtproperty #johorbrand #johorfest
migtalent - metrowealth - duniacinema - johorfest - migonline - migfilem - johorbrand - repost -
mr.areliff - meismaria - nadialulala_ - idarohaidaa -
instagram
migonline
Repost from @davidteo99 Kayu cendana di atas batu, Sudah diikat dibawa pulang, Kasih tersimpul menanti bersatu, Tahniah patik ucapkan moga bahagia berselang.#migfilem #migtalent #migonline #metrowealth #duniacinema @janelim169 @dtproperty
duniacinema - migtalent - migonline - migfilem - metrowealth -
pixcamlover : Wah . Cute je pantun dato @davidteo99 πŸ˜†
mia_online_shopping_ : Tahniah Tuanku dn Cik Puan Khaleeda..smoga kekal hingga ke akhir hayat..Aamiin
noradamdaniel - didiewakansta - nur_syakila_atika - aidilfaisal -
instagram
kimmyasr
by @davidteo99 "Kayu cendana di atas batu, Sudah diikat dibawa pulang, Kasih tersimpul menanti bersatu, Tahniah patik ucapkan moga bahagia berselang.#migfilem #migtalent #migonline #metrowealth #duniacinema @janelim169 @dtproperty" via @PhotoRepost_app
duniacinema - migtalent - migonline - migfilem - metrowealth -
khalidahamad - fgh42 - memeyroneey - epykodiang -
instagram
davidteo99
Kayu cendana di atas batu, Sudah diikat dibawa pulang, Kasih tersimpul menanti bersatu, Tahniah patik ucapkan moga bahagia berselang.#migfilem #migtalent #migonline #metrowealth #duniacinema @janelim169 @dtproperty
duniacinema - migtalent - migonline - migfilem - metrowealth -
nl_e_e : @liyanalee
feezaboutique : TAHNIAH TMJ πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘
dyanafakhru : Congrates Tunku
aidaafrina_ : Tahniah
pembekal_pembantu_rumah_maid : ☺
najib_zekry : Taniah
emranlin : Sedihlah fazura....huhuhu...
fizahamad : @yayaasaid boleh check komen utk sahabat dt application
diko_79 - ayu_amanina - suhaila0403 - farhan_dhany -
instagram
damieea81
#kisahdongeng #puteri #salju & #puterakatak #puterikayangan #bidadari #migonline #migtalent #migfilem
migtalent - puteri - kisahdongeng - puterikayangan - bidadari - salju - puterakatak - migonline - migfilem -
hazmirahumaira -
instagram
davidteo99
🌻pagi @emilyzying bila nak balik? 🏑#migtalent #migfilem #kakikitai #kusutkukusut #metrowealth
kusutkukusut - migtalent - metrowealth - migfilem - kakikitai -
nisayusoff : We* thank you for your reply. Much appreciated. I hope to hear from you guys soon, thank you☺️ @easonsum
msxt_khan : Wheeee all the best!!!πŸ’ͺπŸ‘ @nisayusoff
high_grade_collection : Japan brand here....check it out all...special price...visit now...tq
firdausidausi : I boleh buat movie soundtrack
davidteo99 : @firdausidausi email profile to me
nikroselini7777 : Anak I suara sedap bila sing.if u need singer for your movie hello ko i
firdausidausi : Will do sir...i forward to u soon.
davidteo99 : @iamnurulzahid
hzqaimn - siti_amirah99 - marsyazafeera - atikahzulaikhaa -
instagram
davidteo99
Tiada anda semua tiada selamat #wismaradio #rtm #migfilem #migonline
wismaradio - rtm - migfilem - migonline -
daniadelima : Raja kacang yg prihatin...
erranieyieya : @davidteo99 smart boss
tambah_10cm_dlm_sebulan : πŸ‘ˆ HOT PROMO SPESIAL
sy4zyl4 : πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
marhaimy76 : Haha
hafizsenior : Terbaikkkk..
chef_obie_official : Baek ... tiada anda semua tiada selamat
muhdnabilhaziqmohdnoor : Kacang kacang kacqn lupa kulit...jangan jadi kacang
qiha_ - f_carina - ain.szln - oswaldecolase -
instagram
duniasinema
Dua generasi πŸ˜„ Nampaknya @errafazira akan tergugat lepas ni. hehe. Comel sangat Aleesya 😊😚 Kalau rindu lakonan Erra jom layan Filem 'Hingga Hujung Nyawa' di Dunia Sinema Saluran 814. @janelim169 #metrowealth #mig #migfilem #hinggahujungnyawa #oktober #duniasinema #hypptv #tmnet #unifi
tmnet - duniasinema - mig - unifi - metrowealth - hinggahujungnyawa - oktober - migfilem - hypptv -
raf_inn - awie_act1 - afatwolf - che_mika -
instagram
metrowealth
Kalau korang rasa korang ni kreatif, Jom sertai Contest #selfiengeri & menang hadiah bercuti secara percuma ke A'Famosa Resort πŸ˜‰ @davidteo99 @janelim169 @migonline #metrowealth #mig #migtalent #migfilem #kelibat #6nov2014 #nantikan #dipawagam #selfiengeri #contest
migtalent - contest - selfiengeri - kelibat - mig - dipawagam - nantikan - 6nov2014 - metrowealth - migfilem -
aanradke : @sundaquil
aizisyadiqq : @moysyadiq
davidteo99 : πŸ‘πŸ‘πŸ‘
za2143hin - hassanhalim13 - oiinie_paan - nurjasminnatasha -
instagram
davidteo99
Handsome #migtalent @fadlanhazim balik , semoga berjaya cepat ✌️#migfilem #adikabang #metrowealth
migtalent - adikabang - migfilem - metrowealth -
azwawaniey : Sy taknak jadi pelakon sy nak jady penonton 😁😁😁😁
_aniboy : Hero br ke ni
que_niey : Hensem bos
tambah_10cm_dlm_sebulan : SALE!! Kalsium PENINGGI BADAN, Penggemuk & Pelangsing. Wechat/Line : superherbal
nazlynzaa : Omg @fadlanhazim 😍
2tingtoing : handsomee.. πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ’‹πŸ’‹
anna_senora : Looks like a star.! 🌟
ekaa_junaidi : Teringin nye la nak berlakon huhu .. hi @davidteo99
siti_amirah99 - en_cinta - safurasazali - atikahzulaikhaa -
instagram
fadlanhazim
By @pabloamirul "Kacau dubbing filem org !! Senhor @fadlanhazim need help for mood ;) ... So sonang jer ...!! We love our job !! ... Pukul berapa nak balik nie ..???? #migfilem #adikabang #kasutkukusut #anakjantan #migtalent bakal #heromalaya and #herojahatmalaya #badboymig #borntobeastar @migonline @davidteo99 @janelim169"
migtalent - borntobeastar - migfilem - badboymig - herojahatmalaya - heromalaya - anakjantan - adikabang - kasutkukusut -
normi45 : Hehe, all the best fadlan 😊
farish_mirza : Kt mane tuh
asyiqul_khautar : Puas kena tengking
syieda_nelson : the best @fadlanhazim
ahmad_syafiq3 : Dasyat eh abg hero kite @fadlanhazim dubbing... Bakal hero malaya mudah mudahan
ashikin_idris - kixxycat_ - aralycious - mikehakeem -
instagram
pabloamirul
Kacau dubbing filem org !! Senhor @fadlanhazim need help for mood ;) ... So sonang jer ...!! We love our job !! ... Pukul berapa nak balik nie ..???? #migfilem #adikabang #kasutkukusut #anakjantan #migtalent bakal #heromalaya and #herojahatmalaya #badboymig #borntobeastar @migonline @davidteo99 @janelim169
migtalent - borntobeastar - migfilem - badboymig - herojahatmalaya - heromalaya - anakjantan - adikabang - kasutkukusut -
zwen_addeen : oit!! hehehe
bayufernando2 : Oit !!!!
pabloamirul : Oit..oit..oit @zwen_addeen @bayufernando2
adzrulwan - aqishh_pavolaa - nathasanas - ariffnation -
instagram
pabloamirul
My nightmare is over !! Final reel !! Oh yeah lets the anger begin !.. Good luck senhor @shaheizy_sam and senhor #kamarulhjyusof... Mandilah anda semua ha..ha..ha..ha .. Dubbing filem #kasutkukusut arahan #pierreandre #migfilem #mangkinprestij @migonline ! Love my job as #antagonist #herojahatmalaya #badboymig #migtalent #anakjantan @davidteo99 @janelim169 .. Akan datang 08th Dec 2014
migtalent - badboymig - pierreandre - mangkinprestij - kasutkukusut - kamarulhjyusof - herojahatmalaya - anakjantan - migfilem - antagonist -
ewanalias : Hahah. Ada lagi hashtaq tuh @pabloamirul
xoulhairy : Marah betul @pabloamirul ahaha
bobriderz496 : Marah bebeno mike yop, pe ke hal nyer... sabo2x @pabloamirul heh heh heh
yunusalad : stylo bro πŸ˜πŸ˜πŸ‘
pabloamirul : Adaaa... Sentiasa ;) @ewanalias hahahahaha xder marah real just for acting masa dubbing @xoulhairy @bobriderz496 ... Gracias @yunusalad
anishhazman_ - azaini_aqll - mohdawu - awaanano -
instagram
iszandernor
Sepetang bersama mereka @shukbalas @smizzudin @epykodiang @yourdaging87 #migtalent #migfamily #migfilem #blackwhite #metrowealth #duniasenima #anakseni @davidteo99 @janelim169 @migonline
migtalent - metrowealth - duniasenima - anakseni - migfamily - migfilem - blackwhite -
chefmizan - wafiq5167 - rosnisa.boneka - deviljack82 -
instagram
adi6ixthsense
#Repost from @hashimrejab with @repostapp --- #Repost from @davidteo99 with @repostapp --- #kelibat jumpa anda 6 . Nov ini #migfilem #migtalent #migfilem #metrowealth
migtalent - metrowealth - migfilem - kelibat - repost -
pencetus_jutawan : :*)
santiesaid - aisyahsha06 - megaasmadini - f3rd4u5c_r3u5_1011 -
instagram
davidteo99
Yg belakang itu hebat yo!πŸ’ͺβ˜€οΈ#migfilem #metrowealth @dtproperty @faridkamilz @migonline
migfilem - metrowealth -
abefaisal : Kacang #kacang
asyrafsalam : @santa_laura
lasystawardrobe : <<< Kasut bebudak imported (Nike, Adidas, Oshkosh, Zara, Mothercare, Jeremy scott etc) & Authentic Dr. Martens™ for mens & womens. Follow us now °°°°
nrosedesign : Nak print tshirt? Visit n folloe myig ye.Tq.
mynameisqawi : Avandator
ammarakid : Mr david teo, saya Akid yang RTM tadi. TQ @davidteo99
erranieyieya : @davidteo99 smart
mohamednzrlmohamednzri : πŸ‘πŸ‘πŸ‘
farishamahathir - shafiesalis - sugar_boy98 - mengazwin -
instagram
Iconosquare feedback