zakaria_zahid
Dalam dunia ini,kita diberi pelbagai pilihan untuk menjadi seorang insan yg baik atau pon sebaliknya,"BADI" kesah seram yg bukan lg sekadar filem,malahan banyak mesej2 positif yg diterapkan dalam cerita ini,.kesah ini akan menyusuri dipawagam berhampiran anda pada 15 oktober,.arahan kak @eyrahman22 ,.ingatlah jika kita memilih jalan yang baik,maka baik lah jadinye,tp jika kita memilih jalan yang gelap,maka anda sendiri pon tahu MALAPETAKA ape yg anda akan terima,. #BADI #migfilem #seram
seram - migfilem - badi -
apai_beachboy - ashnawi_sanji96 - realpcyfan - nurainiatikah010 -
instagram
iszandernor
MiG PiCtuReS memPerSemBahkan SeBuAh FiLem serAm TerBaru #badi "yAng Mati BeLum TenTu PerGi" AkAN DatAnG!!! 15 oktober 2015 #migfilem #migonline #Metrowealth #seram #MigTalent @migonline @davidteo99 @janelim169
seram - migtalent - metrowealth - migonline - migfilem - badi -
syahmimudrikah : Iszz kau punye iklan nie scary la.. Kau berlakon tak?
iszandernor : Ada 2 3 scene dlm tu..nati klur g lah tgok @syahmimudrikah
syahmimudrikah : Ok isz.. Baekkk.. Nnty kuar den poie tgk. Teringin gak nk tgk kawan keje berlakon nih hehe.. Isz bilo nak ajar den muay thai
zailan_firdaus - wanny_zainol - pwincess_iqa - wan.ramzi -
instagram
davidteo99
#SuamikuJatuhDariLangit #myfilem #MiGFilem hariraya ini @metrowealth @migonline
suamikujatuhdarilangit - migfilem - myfilem -
adrianaazzian : 🌷🎈🌼
masfikrun : Apa tu 18 julai.?
azizarazali : @atiqahyunos
raniazahra.91 : suamiku org bunian..kahkahkah
razaendra_official : @davidteo99 nak tgok la nt.. xda audition ke tok jd pelakon?
syadasite : @terataisofea
terataisofea : @syadasite agaknye somi kite x jatuh lg dr langit, tu x jumpe2 lg.. hihi
syadasite : mungkin dah jatuh tp tak bergolek depan kita..haha @terataisofea
nhazwani_ - mohdabby98 - abbysonia95 - ekinzian -
instagram
davidteo99
Siapa yg menang ? #gomokelategomo #RoadToBukitJalil #sg #kelate @metrowealth @migonline #Malaysia #MiGFilem #MiGTalent #SuamikuJatuhDariLangit #JalanPuncakAlam #HantuBungkusIkatTepi
suamikujatuhdarilangit - migtalent - kelate - jalanpuncakalam - migfilem - malaysia - sg - hantubungkusikattepi - roadtobukitjalil - gomokelategomo -
safesaomar : Congrats Singapore !! Lion x11 roars
xxxgendut : Thank you @safesaomar
syahirahsyiera99 : Sedihh 😭😭😭
faraswifters158 : hmm kecewa 😭
e_drez : Kelantan 1:3 LionsXII - Fan dari Singapura
dimmas69 : Well done lions congrats Singapore !!lion πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
nazrich828 : Kijang fight dgn singa mmg kalah la...
wayeeda : Well done singapore!!!!!!!!
sahmir_sulaiman - enoylerrr_ - salsabilyunus264 - norfhazahanaasyikin -
instagram
si_pencetak
Nk cetak tshirt??? Call sms whatsapp 0175021487 01037 9090 045750539 #silkscreen #kepalabatas #cetakbaju #cetaktshirt #Thailand #sablon #graphicdesigner #nonwovenbag #tv3 #tv9 #melodi #mentorlagend #tgv #migfilem #cotton #cvc
mentorlagend - sablon - tgv - cetaktshirt - melodi - tv3 - kepalabatas - cetakbaju - thailand - cotton - graphicdesigner - nonwovenbag - tv9 - silkscreen - migfilem - cvc -
nur_nabiela - atenmohd - inamigloo - allaroundsports13 -
instagram
davidteo99
bintang dicipta bukan dilahir ,you boleh jadi bintang @juliafarhanamarin #MiGTalent #MiGFilem @metrowealth @migonline @dunia_sinema
migtalent - migfilem -
najhah86 : Kite pn nk
adaay_khan : nakkk jgkkπŸ˜‚
strongbee03 : She natural beauty..
effahelena : How bout me?
fateffa : Asam pedas kan ?! @khalisakmrzmn
ariz_ar : Ramai nak jd bintang to ramai x tahu gilap sampai bersinar :)
sabun_kerang : sape nk jd bulan?
me.iswan : NICE @davidteo99
intansyg82 - syafiq_1199 - ridhuan_walat - bitahitang -
instagram
metrowealth
Yang Mati belum Tentu Pergi.. Yang pergi adakah pasti tiada lagi? #Badi #Seram #Metrowealth #MiGFilem #MiGTalent #HeroMalaya #Hantu #Malaysia #FACup #Selangor #Kelantan #Lions12
lions12 - hantu - migtalent - facup - malaysia - kelantan - selangor - seram - heromalaya - metrowealth - migfilem - badi -
ratu_liyanasakura : Hai Nk tnya sikit.., klu sy ingin JD pelakon sy Nk daftar di mne ye
elhosenya2 - md.ghazali_m - keykin_kiena - si_kuat_gelak -
instagram
syaanasir
Hey!! Telefilem Jodoh Memang tak pergi ke mana dah keluar kat Youtube!! Tengok jangan tak tengok tau. Link ada kat bio syaa. jangan lupa tekan Like and Share ♥ loveyou guys #jodohmemangtakpergikemana #migfilem #MiGtalent #MangkinPrestij #cinderella #trailer #1jun2015
1jun2015 - migtalent - jodohmemangtakpergikemana - mangkinprestij - cinderella - migfilem - trailer -
aizatsyaz : Ah i see ... Well then, all the best !
syahmiiiiiiiii_ : Best bah
arifring12 : Kena tengok kat cermin baru paham
aqilflipper : make up mcm tebal sgt je, dalam insta comel lagi
faizzfa : Okayy nanti saya tengok okayy πŸ‘Œ
nazreenjasli : Goodluck syaa. Akhirnya cita cita you dh tercapaiπŸ˜ŠπŸ‘
iraa.syaa : Goodluck babe!πŸ’˜πŸƒπŸ˜πŸ’‹ @syaanasir
farahzlkiply_ : Love is magic ❀️
anssy.nassrudin - egen_handphone - azrul16 - grunge_77 -
instagram
syaanasir
Sebuah filem seram arahan @eyrahman22. Yang mati belum tentu pergi. Jangan lupa saksikan filem BADI pada 15 oktober 2015 akan datang. Gerenti seram!!!! #Badi #15oktober2015 #migfilem #MiGtalent @metrowealth @migonline
migtalent - migfilem - badi - 15oktober2015 -
ahmadshukrizainalabidi : @farhannnrazak baru ku tau buddy adalah sesuatu yg seram....
daengrangga_ : Asyik filem mcm ni ja.
fdaus_ali : Sequel badi ujung taun depan plak.. Badigol.. Yang mati pun boleh jaringkan gol
farhannnrazak : @ahmadshukrizainalabidi lg2 buddy kau @faizcoolboyz
farhannnrazak : @ahmadshukrizainalabidi dia ni mesti tocer pbnde la kite comment kt insta die nin haah
faizcoolboyz : @farhannnrazak bdkx kte ramai jer .."hei badi!" Kn?
neillyyessirr : @jeajoey
jeajoey : @neillyyessirr awww yiss
shahrilazri0102 - dhazim94 - ds.ft - elyn_elf -
instagram
adibayunus
By @eyrahman22 "This coming July #suamikujatuhdarilangit dan in October #badi . Coming soon. In Shaa Allah kita doakan yang baik2. Amin Repost By @davidteo99: "Yang mati belum tentu pergi 😱 #Badi #hantu #seram #syaitan #takut #horror #suspen #Metrowealth #MiGFilem #Malaysia" (via #RapidRepost @AppsKottage) @azwankombos @adibayunus @sharisaharis @hanif_safuan @zakaria_zahid @navilyahusna @ayang_abbas #rashidahjaafar" via @PhotoRepost_app
suamikujatuhdarilangit - hantu - suspen - malaysia - horror - rapidrepost - seram - takut - syaitan - metrowealth - migfilem - badi - rashidahjaafar -
nenekdib : @arifhjyahya
davidteo99 : #Badi
aminah_inah - syasya_02 - evelynedipa - the.realmeera -
instagram
nishamatrus
By @eyrahman22 "This coming July #suamikujatuhdarilangit dan in October #badi . Coming soon. In Shaa Allah kita doakan yang baik2. Amin Repost By @davidteo99: "Yang mati belum tentu pergi 😱 #Badi #hantu #seram #syaitan #takut #horror #suspen #Metrowealth #MiGFilem #Malaysia" (via #RapidRepost @AppsKottage) @azwankombos @adibayunus @sharisaharis @hanif_safuan @zakaria_zahid @navilyahusna @ayang_abbas #rashidahjaafar" #MakeUpbyNishaMatrus #makeupartist #makeupbyme #makeupefx
suamikujatuhdarilangit - makeupbyme - horror - rapidrepost - malaysia - takut - syaitan - makeupartist - rashidahjaafar - hantu - suspen - makeupefx - seram - metrowealth - makeupbynishamatrus - migfilem - badi -
delhiites_selfie - natashameera241 - muhammadsyahrul_18 - mizz_miera -
instagram
davidteo99
Hari hari makan roti , selamat sihat dan murahrezeki . @noradanish #MiGFilem #SuamikuJatuhDariLangit @migonline @metrowealth @dtracing99 @janelim169 🌞✌️
suamikujatuhdarilangit - migfilem -
azrularazia : seluar koyak dikejar biawak dia layak jadi pelawak
iqbalbiologos : @mukminggggg mukmin sy bersimpati, wow nak sikit roti
iskandar41 : Saya tengok gambar ni pun dah kenyang πŸ˜‚
dtracing99 : 😍
linluqman : Nak turun 10-15kg???jom follow @kurus_dalam_masa_15hari 1000 testimoni berjaya
syazamaya : comel pantun πŸ˜‚πŸ™Š @davidteo99
amrwoh : Tarik papan sorong papan..ada keja kosong x @davidteo99
dieyarn : My idols 😎
ustaz_fazuan91 - fakrul_razi - rafick_azzayedy - its.myazaria.beautyskincare -
instagram
smizzudin
One of my job.. coming soon. Horror movie.. πŸ˜€βœŒπŸŽ¬πŸŽ₯ #Repost @eyrahman22 ・・・ This coming July #suamikujatuhdarilangit dan in October #badi . Coming soon. In Shaa Allah kita doakan yang baik2. Amin Repost By @davidteo99: "Yang mati belum tentu pergi 😱 #Badi #hantu #seram #syaitan #takut #horror #suspen #Metrowealth #MiGFilem #Malaysia" (via #RapidRepost @AppsKottage) @azwankombos @adibayunus @sharisaharis @hanif_safuan @zakaria_zahid @navilyahusna @ayang_abbas #rashidahjaafar
suamikujatuhdarilangit - hantu - suspen - malaysia - horror - rapidrepost - seram - takut - syaitan - metrowealth - rashidahjaafar - migfilem - badi - repost -
pabloamirul - haikalazuar - sayajualmurah - zakaria_zahid -
instagram
davidteo99
Yang mati belum tentu pergi 😱 #Badi #hantu #seram #syaitan #takut #horror #suspen #Metrowealth #MiGFilem #Malaysia
hantu - suspen - seram - horror - malaysia - takut - syaitan - metrowealth - migfilem - badi -
ezsiti : Wow @szyucyyusry
nabilayazid_ : @hadiyazidv HAHAHHAHAHA
aaron_richter_96 : Awak . Saya dah bosan dgn cita hantu. Smtg new plz. .huhuhu
im_theams : datuk...boring la asik cita hntu lawak...cinta...boring2...action pon kdg2 x kick sgt...kasi kaw2 skit spya cita leyh kuar malaysia
davidteo99 : @im_theams @aaron_richter_96 tq for pandangan dan cadangan , sila email kalau ada cerita yg sgt menarik ke ceo@metrowealth.com.my
hafizthetoro : Sy ada 1 idea.... imaginasi yg lama terbayang .... boleh ke di bawa ke tengah.... mcm mana nak buat ye datuk @davidteo99
executive_contour : @pretty_dope next malay movie!
pretty_dope : Baik @executive_contour
lynngiorgie - muhdnor_hakimi - naniy_edliyna61 - ameyra.94 -
instagram
davidteo99
Bolehkah dia jadi heroin #MiGFilem #SuamikuJatuhDariLangit #SelamatHariGuru #SelamatPengantinBaru @migonline @dunia_sinema @metrowealth
suamikujatuhdarilangit - selamatpengantinbaru - migfilem - selamathariguru -
feeqaizns_ : lily 😍
edshaharuddin : Lawa tapi bakat belum tau lagi.. Setakat muka jer tak padan...
yasinsulaiman : πŸ‘€ wow
_cat.ping : Omg lily maymac πŸ˜‚
azzura_daud : @davidteo99 muka dia macam @sariyanti hehe
wawamahc : Sgt sgt
mommy_long : lawanye
ateeqsudin : Nak jugak πŸ˜„ πŸ‘‰πŸ‘ˆ @davidteo99
haikal_delrey - marilyn_albert_matu93 - tubagusmulyanamibrohim - syafiq_1199 -
instagram
davidteo99
Pasangan mempelai muka berseri seri,selamat pengantin baru shida dan azmi. #shidazmi #SuamikuJatuhDariLangit #akuterimanikahnya #MiGFilem #migians @migonline @metrowealth #pontian #jdt #johor
suamikujatuhdarilangit - pontian - shidazmi - johor - akuterimanikahnya - jdt - migians - migfilem -
obat_langsing_tinggi_putih_1 : πŸ™Œ
yanie8691 : Tahniah
penguinmigrain : @hafizikhamis abg g wedding ni ke?
tengku_airi : πŸ‘πŸ»
hafizikhamis : Hahaha siapa la saya Pn Fatin @penguinmigrain
penguinmigrain : ni artis ke @hafizikhamis
amalinahalim : Mmg smlm kita nampak dia kann @khalilatiqahh @iqasuleiman . Hahahahaha
iqasuleiman : @amalinahalim @khalilatiqahh haah, ke wedding jugak rupanya. Haha
effrozz - mashiilahmasbak - syasyairajen - yanieariana -
instagram
syhmikhalid
ikhlas buat guru di seluruh dunia. jasamu tidak terbalas. Terima kasih Cikgu. #selamathariguru #happyteachersday #terimakasihcikgu #Repost @migonline with @repostapp.
・・・
Dia yang tak kenal lelah berkongsi bekalan & menyiapkan kita menjadi insan berguna. Selamat hati guru kepada insan teristimewa. Terima kasih cikgu! #SelamatHariGuru #HariGuru2015 #SuamikuJatuhDariLangit #MiGFilem #MiGTalent #Malaysia #Metrowealth
suamikujatuhdarilangit - migtalent - selamathariguru - happyteachersday - malaysia - hariguru2015 - metrowealth - repost - migfilem - terimakasihcikgu -
prof_herbal_tinggi_langsing03 - molidenhomestay - pietromach - a.htirah -
instagram
migonline
Dia yang tak kenal lelah berkongsi bekalan & menyiapkan kita menjadi insan berguna. Selamat hati guru kepada insan teristimewa. Terima kasih cikgu! #SelamatHariGuru #HariGuru2015 #SuamikuJatuhDariLangit #MiGFilem #MiGTalent #Malaysia #Metrowealth
suamikujatuhdarilangit - malaysia - migtalent - hariguru2015 - metrowealth - migfilem - selamathariguru -
_benhaikal : Can i be talent ?
fizikecik : Mcm best jew
miss_istikarah - luqmanhakeem315 - yanie8691 - ainsyafiqahhusna -
instagram
migonline
Dia yang tak kenal lelah berkongsi bekalan & menyiapkan kita menjadi insan berguna. Selamat hati guru kepada insan teristimewa. Terima kasih cikgu! #SelamatHariGuru #HariGuru2015 #SuamikuJatuhDariLangit #MiGFilem #MiGTalent #Malaysia #Metrowealth
suamikujatuhdarilangit - malaysia - migtalent - hariguru2015 - metrowealth - migfilem - selamathariguru -
s.r.i.h.a.i.r.i.a.n.i__ - ariffanuar10 - awatifjuliaaa - anakjati_saujana91 -
instagram
janelim169
#SelamatHariGuru #HariGuru2015 #SuamikuJatuhDariLangit #MiGFilem #MiGTalent #Malaysia #Metrowealth #SayaSayangCikguSaya #ilovemyteacher #iloveyouteacher #cikgu
suamikujatuhdarilangit - migtalent - ilovemyteacher - sayasayangcikgusaya - iloveyouteacher - malaysia - cikgu - hariguru2015 - metrowealth - migfilem - selamathariguru -
pptrireena - amendaremi - adlinleen_ - cccszcvv -
instagram
davidteo99
Selamat Hari Guru #SelamatHariGuru #HariGuru2015 #SuamikuJatuhDariLangit #MiGFilem #MiGTalent #Malaysia #Metrowealth @metrowealth @migonline
suamikujatuhdarilangit - malaysia - migtalent - hariguru2015 - metrowealth - migfilem - selamathariguru -
cekgusekutssebu : Tq uncle @davidteo99 hihi
adikmessy : Uncle kalau ade nk buat cite hari guru jgn lupe amik sy..
miss_komeng : #suamikujatuhdarilangit .....Abis sape nak sambut klo dah.jatuh,,,
zarithnorazlan : Tq 😊 @davidteo99
fschaa_dolly : bt cite suami ku makan budu .. :)
planetafrinaexo : Ade buat uji bakat x.. kalau ada let me know.. hehe
marissaanuar : @noradanish with #aidijuma beautiful πŸ˜„πŸ˜„
dilla_mezan : RIP citer melayu 😧
dalina_ismail - effrozz - mohdfakrijohari - norfhazahanaasyikin -
instagram
juliafarhanamarin
Dengan bis boss today, pure tea sedap dan sihat πŸ˜πŸ˜‚πŸ‘ #Repost @davidteo99 ・・・ Kita berlajar minum pure Teh @hafizzbahari @juliafarhanamarin #migfilem #migonline #JalanPuncakAlam #HantuBungkusIkatTepi @metrowealth @migonline
migonline - hantubungkusikattepi - migfilem - jalanpuncakalam - repost -
amirul_fatah99 - theartofchairmalaysia - peter_novel - salinareyes1978 -
instagram
davidteo99
Kita berlajar minum pure Teh @hafizzbahari @juliafarhanamarin #migfilem #migonline #JalanPuncakAlam #HantuBungkusIkatTepi @metrowealth @migonline
migonline - hantubungkusikattepi - migfilem - jalanpuncakalam -
fadzlyfuad : @davidteo99 pandai "mengeteh" hehe
iskandar41 : 😍😍
ssyahirahnizam : @davidteo99 kalau baik like pic saya hehehe
m_khairulidham : Congratulation πŸ‘πŸ‘
hery_azahari : Saya bila lagi πŸ˜…
hery_azahari : @davidteo99
easonsum : @hery_azahari dah penah datang casting ,tunggu jawapan dari Kami je . Work hard ...
hery_azahari : @easonsum ok thanks so much bro πŸ™πŸΌ
mohd.farhanhakimi - yanieariana - effrozz - mashiilahmasbak -
instagram
iszandernor
HapPy BirThDaY KaK Sado @sharisaharis SemoGa Pjg Umur MuraH reZeki,sIhat seLalu Amin...in sha allah #MigTalent #iszandernor #Throwback #birthdaygurl #HappyBirthday #luckyday #suamikujatuhdarilangit #akandatang #migfilem #Metrowealth
happybirthday - suamikujatuhdarilangit - migtalent - birthdaygurl - akandatang - luckyday - metrowealth - throwback - iszandernor - migfilem -
sharisaharis : Thanks bro! πŸ’ͺπŸ»πŸ’•
alayyub.cinderella - nrsyamsina - saudari.ryn - fauzan.aj.7 -
instagram
kimmyasr
Happy Bornday @sharisaharis a.k.a #akaksado. Semoganya akak sado selalu dilindungi,diberkati dan dimurahkan rezeki selalu. Semoga juga cepat sado. Sbb saya dan makin sado dah skrang. #teamsado . Selalu cantik dan gojes ye. Mihmih. #akaksadoturns?? #teamsado #akaksado #brocuba #migfilem #migtalentbirthday #MiGTalent #happybirthday
akaksadoturns - happybirthday - migtalent - akaksado - migtalentbirthday - teamsado - migfilem - brocuba -
sharisaharis : Thanks kimmy handsome! πŸ’•πŸ’‹πŸ’ͺ🏻
ijazzkruizer - enchik_aaamad - _shxhrxl_ - kimmyasr -
instagram
hanimwahab
d mana ada jalan d situ ada kemahuan! #smebizfest2015JBthrowback #smebizfest2015 #JohorDarulTakzim #persadajohor #metrowealth #migfilem #awesome #tm
smebizfest2015jbthrowback - migfilem - awesome - smebizfest2015 - johordarultakzim - tm - metrowealth - persadajohor -
smebizfest : πŸ‘
hanimwahab - faezahsuhami - smebizfest - junkuzaifah -
instagram
5ruz_itsfm
Bukan #5ruzitsfm lah kalau x selfie...hahahahah #5ruzitsfm #kakiselfie #akuselfiekoygpanas #migfilem #migdrama #migtalent #travel #triplangkawi #langkawi #tqsayang #timberland #camel
langkawi - triplangkawi - migtalent - akuselfiekoygpanas - camel - travel - 5ruzitsfm - tqsayang - kakiselfie - timberland - migfilem - migdrama -
nadirah_noryatimi - aaronazrie95 - wild_light_nature - ioannlyubenkov35 -
instagram
5ruz_itsfm
Let's me take a selfie #5ruzitsfm #migtalent #MigOnline #migfilem #shotting #cuti2malaysia #travel #triplangkawi #ak6306 #klia #timberland #camel #langkawi #oreff #mirasyraf
langkawi - triplangkawi - migtalent - camel - cuti2malaysia - travel - ak6306 - 5ruzitsfm - klia - mirasyraf - oreff - timberland - migonline - shotting - migfilem -
asraflahh - aisyahshafie_ - wakmon94 - udy775 -
instagram
fyzalbabjan
Tbck with @azwankombos. Mggu kedua,filem #JalanPuncakAlam masih lg berada di pawagam. Yg mne x mnonton lg #HorroMovie nie,leyh la g. #MigTalent#MigMovie#MigFilem
horromovie - migtalent - migfilem - jalanpuncakalam - migmovie -
dharmaaizat : Tq πŸ‘πŸ˜‰
ahmadsyafiq_cwa : Terbaek
snowbellwardrobe : Selling men and women apparel
shuanas_ - mentarimerah.diufuktimur2 - rinaazmeera - nurhairiza -
instagram
davidteo99
Tqvm atas sokongan padu pada industri Tansri Dr Irwan Secigar #KSPMoF #DatoseriFarid #kementeriKewangan @metrowealth @migonline #migfilem #Metrowealth #JalanPuncakAlam #suamikujatuhdarilangit
suamikujatuhdarilangit - datoserifarid - kspmof - jalanpuncakalam - metrowealth - migfilem - kementerikewangan -
modz_buggy : All the best Mr David Teo!
comeyaniza - effrozz - 01129939394abc - yanieariana -
instagram
5ruz_itsfm
Selamat pagi sayang2 semue....da bangun belom.......bangun tido jgn lupe beros gigi ya... #5ruzitsfm #dubsmashmalaysian #dubsmashmy #dubsmashmycollection #dubsmashartismalaysia #migfilem #migtalent
dubsmashmycollection - migtalent - dubsmashartismalaysia - dubsmashmalaysian - 5ruzitsfm - migfilem - dubsmashmy -
purni_ani : Nice video co
5ruz_itsfm : @purni_ani hahaha....tq2
muhdnorizmal - wanshafiera - nhakimiothman - si_budak_hijau -
instagram
davidteo99
Hero heroin #smebizfest2015 boleh jadi pelakon tak? #Johor #Metrowealth #migfilem
migfilem - smebizfest2015 - johor - metrowealth -
buttonbadge_rm1 : Singgit2
trove_beauty : Love your image!!
dzilhaziq : Can i ?
wanieno : Hello senior! @syaffiq_ali 😊
chippest_onlineshopping : Baju raya murah
hasan_zikry : Nak jugak boss
dzilhaziq : 01126401351 whatsapp me boss 😊 . For sure i will .
syaffiq_ali : Hello @wanieno
sojar42 - maydatulakmal - faizaljazlan - fakrul_razi -
instagram
davidteo99
Jumpa sy esok di Persada Johor International Convention Centre 2-6 petang #smebizfest2015 #Johor #Malaysia #Metrowealth #MiGTalent #migfilem
malaysia - migtalent - metrowealth - migfilem - smebizfest2015 - johor -
azmannjazzey : Boss a.k.a uncle david.jgn lupe singgah kt watson cs tau...
dinnakata : Terbaik bossss
hazliyana_redzuan : Hai uncle david ^_^ @davidteo99
_mxnce : Nak jadi pelakon
wanieywanies : Senyum itu sedekah mr. @davidteo99 😁😁
zalikhaiekaa : Saya dengan kawan saya @syifamazlan dah lama nak junpa david teo 😍😍😍😍
najhah86 : Nk jugak di beri peluAng Tok berlakon
nadeayaya : πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
azreen_syahir - nazkecik95 - aimansajee - ahmadfadhlur -
instagram
Iconosquare feedback