janelim169
#Congratulation @rykarl_official Anugerah Pelakon Kanak Kanak terbaik Filem Festival 26 #ffm26 #ajiboy #migfilem #saturday night live telecast astro ria
ffm26 - migfilem - congratulation - saturday - ajiboy -
beauties_lover : Beauties are made...not born!!
engkua70 : @janelim169 i want to be an artist
rockers1998 - qallove - intanmalik12 - surianazaidi_ -
instagram
adibayunus
Congrats adik @rykarl_official !!! By @migonline "Tahniah kepada semua #ffm26 #migfilem #metrowealth #ajiboy @davidteo99 @dtracing99 @metrowealth @duniasinema" via @PhotoRepost_app
ffm26 - migfilem - ajiboy - metrowealth -
rykarl_official : Tq kak Diba... semoga kita dpt bekerjasama lagi in future k... ;)
group_workout_shahalam : Terbaikkk
acixxan : Tahniah adik rykarl @rykarl_official
khairul_1996 : My favourite adibah yunus movie "Ajiboy"
farahhhnabilahhh - ikmal_ariff - zulhelmyidzan - syafiqah_nurizzah -
instagram
memeyroneey
#awakkatmane With budak kecik yg sgt comel @musalrahman "selamat hari aidilfitri" pun blh πŸ˜‚ orang "Raya Aidil dan Fitri" #migtalent #mig #metrowealth #migfilem #rayaaidildanfitri
migtalent - metrowealth - awakkatmane - migfilem - rayaaidildanfitri - mig -
yusranyusup : comel @memeyroneey 😍
memeyroneey : @yusranyusup thanks 😜
yusranyusup : wc @memeyroneey 😜
adiuwli : muka dia mcm liyana jasmay 😍😍
damrachickenrice : Lapar?? Jom try nasi ayam & chicken chop kat damrachickenrice πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
memeyroneey : @damrachickenrice kami mmg tgh lapar. Belanja puhlishhhhhhhhhh 😒
andy_abdullah : baru je mkn tadi @damrachickenrice yg belanja πŸ˜πŸ˜…πŸ‘
memeyroneey : @andy_abdullah serious!? 😳 bestnyeeeeeee. @damrachickenrice takdok buat postage ko? Hmm 😒
jannahronees - zafiraazmi - zulfahmiemohammad - uwais_mars -
instagram
memeyroneey
πŸ’• COMING SOON! Chinggg!! πŸ˜‰βœŒοΈβ„οΈ @iszandernor @fahmyreza @ahmad_syafiq3 @daniazmi @davidteo99 @janelim169 @metrowealth @migonline #metrowealth #mig #migtalent #migfilem #rayaaidildanfitri
migtalent - migfilem - rayaaidildanfitri - mig - metrowealth -
emma_ar_ : Wow untongla @memeyroneey
memeyroneey : @emma_ar_ hehe lambat lagi dkt panggung. Hahaha
pzs3303 : Film prtama @memeyroneey kee?
memeyroneey : @pzs3303 yee ;)
damrachickenrice : Lapar?? Jom try nasi ayam & chicken chop kat damrachickenrice πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
memeyroneey : @damrachickenrice hishhh awak nie kan saya suruh belanja!! 😑
damrachickenrice : Boleh jer... πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
damrachickenrice : Kalau dtg kb... Singgah lah kat kedai saya... πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
zulfahmiemohammad - zultobako - nuridayuawal - evaafifa -
instagram
iszandernor
Dengar nasihat sikit dari boss @davidteo99 di majlis doa Selamat filem "RAYA AIDIL & FITRI" #migtalent #migfamily #migfilem #rayaaidilfitri
migfilem - migtalent - migfamily - rayaaidilfitri -
nhazirah_05 : First movie awak ke ? @iszandernor good luck! =)
dieranazwa : best of luck abg issss!!!
iszandernor : Terima kasih byk2 yer : ) @dieranazwa
alisakhoo : Dasyat...
dieranazwa - epykodiang - mohdsyazwanwahap - kimmyasr -
instagram
iszandernor
Siapakah pilihan @daniazmi #migtalent @fahmyreza @davidteo99 @iszandernor @ahmad_syafiq3 #migfamily #migfilem #rayaaidilfitri @janelim169
migfilem - migtalent - migfamily - rayaaidilfitri -
daniazmi : Kenapa muka I gitu . Aiyokkk angle terokkkk
azwankombos : @daniazmi eh...πŸ˜„
daniazmi : Ehhhhhh @azwankombos
dieranazwa - epykodiang - mohdsyazwanwahap - kimmyasr -
instagram
migonline
Tahniah kepada semua #ffm26 #migfilem #metrowealth #ajiboy @davidteo99 @dtracing99 @metrowealth @duniasinema
ffm26 - migfilem - ajiboy - metrowealth -
sy4zyl4 : Ajiboy πŸ‘πŸ‘πŸ‘
fyzakadir30 : Congrats #ajiboyteam @migonline @davidteo99 @janelim169 @ismailbobhasim πŸ‘
zamriz : Minat si Rykall ni. Sgt2 berbakat. Boleh tergelak tgok dia berlakun.
angah_lawaking : Congrats! @migonline
hafiy_zaini : Tahniah bos kita iaitu ajiboy @rykarl_official dan bapa yg sporting nama tak ingat @angah_lawaking
rykarl_official : Tq @migonline :)
memeyamies - id0kk77 - epykodiang - udin1093 -
instagram
duniasinema
Tahniah kepada pemenang Anugerah Pelakon Kanak-Kanak Terbaik di Festival Filem Malaysia 26 @rykarl_official πŸ˜„πŸ˜‰ untuk Filem "Ajiboy" @janelim169 #metrowealth #migfilem #pemenang #ajiboy #rykarl #pelakonkanakkanakterbaik
ajiboy - metrowealth - pemenang - rykarl - migfilem - pelakonkanakkanakterbaik -
haffizijieofficial : TahniahhhπŸ‘πŸ‘πŸ‘
rykarl_official : Tq @duniasinema ... ;)
ayie_adriana - noramirulnorsis - ajumzain - n_a_p_d -
instagram
metrowealth
Tahniah @rykarl_official diatas Anugerah Pelakon Kanak-Kanak untuk filem "Ajiboy" di Festival Filem Malaysia 26 πŸ˜ŠπŸ˜‰ @davidteo99 @janelim169 @migonline @ismailbobhasim #metrowealth #mig #migfilem #award #ffm26 #pelakonkanakkanakterbaik #meletop
ffm26 - award - meletop - pelakonkanakkanakterbaik - metrowealth - migfilem - mig -
rykarl_official : Tq @metrowealth sbb bg rykarl peluang berlakon jd Ajiboy. .. tqvm :)
sl4sh3r - rykarl_official - sahida48 - izzifirdaus -
instagram
davidteo99
#migfilem #ajiboy #ffm26 tahniah #migonline #metrowealth
ffm26 - migonline - migfilem - ajiboy - metrowealth -
dianadarleena_urut_wanita : Mesti tgk!!! My dghters love the previous one.. So funny.. Kelkr tokey resort bdk kecik.. @rykarl_official .... Awesome acting!!
switextile : @prada.lace.murah
atokdean : Cer try usha IG atok. IG atok ni lain mcm sket sbnr nye. Nk bgtau segan. Xbgtau rase bsalah plak. Usha jek lah. Haha
feeq_affiq : @davidteo99 nak jadi pelakon buleh tak?
fuadhudson : Dato , i love u
emas916kedaionline : Emas916 cepattttt
daven_dop : TAHNIAH! @azaharihamid
daven_dop : TaHniaH!! @davidteo99 @janelim169 @ismailbobhasim
muhd_aliff_ - shahalia_ - sue_taj - ikmalsahril46 -
instagram
davidteo99
Kita jumpa 6 nov ini ya #kelibat #migfilem #muchlove #malaypretty #metrowealth #seram @migonline @metrowealth @duniasinema #hantu #horror
hantu - malaypretty - horror - kelibat - seram - muchlove - metrowealth - migfilem -
moonbooland : kite setuju dgn awok @mr.maroon
izzsoo : @_peanutxxi90_ wooo
kaknab_jual_jam_murahmurah : selamat malam @davidteo99
pendrive_accessories : peeghh..nmpk seram giler..hahaha
nurshikinsalleh : SALAM..HI ULOS..IM SELLING WHITENING INJECTION 100% ORIGINAL..SUPLEMENT WHITENING N SCAR.VISITMYIG.DAH BANYAK TESTI2 FRM MYCOS YG DAH BERJAYA.NOW ADE PRMOTION PRICE.TQ
acidzburnz : terbaeks MDT...
fizahamad : Hello hai, fiza here from talent unit metrowealth (mig). can email me ur profile & contact number at ceo@metrowealth.com.my @afiqaamani @nizamijam_ @eyramola @syafiqfadzly
feeq_affiq : @davidteo99 nak jadi pelakon buleh tak?
hye_athirah - marshebob - amin_moja - hangsapa99 -
instagram
davidteo99
Kita tunggu lama dia yus_jambu datang pejabat no 20 pjcc .sampai juga kan #hantubungkusikattepi @noradanish #migfilem #migonline #metrowealth
migonline - hantubungkusikattepi - migfilem - metrowealth -
wan.syamil : Hensem
acidzburnz : lepak mamak blakang MIG lor
_aniboy : Sorang manis sorang lg hensem
muhsintum : Barca dowh!
akujoeysteady : tak jadi bikin kasi jadi bukan janji tapi pasti...huhuhu..support david teo
fizahamad : Hello hai, fiza here from talent unit metrowealth (mig). can email me ur profile & contact number at ceo@metrowealth.com.my @syukesa21 @fadzil2901 @radziazman
feeq_affiq : @davidteo99 nak jadi pelakon buleh tak?
flowroc : Nk jdi pelakon boleh tk @davidteo99
maharajalawakmega_2014 - ajayrahman - amin_puchong - shirojunior -
instagram
davidteo99
Beruntung saya 😁#anakangkat #FK tqvm #migtalent #muchlove #migfilem #kakikitai #kelibat #metrowealth @metrowealth @migonline
migtalent - kakikitai - kelibat - muchlove - metrowealth - fk - migfilem - anakangkat -
kepektjj : Ingin membeli kerepek pisang tanduk
carrot_olivia : Nak berlakon..berlakon jadi hantu!!
ridhwanrazak22 : How to be your talent @davidteo99 ??
schanesa_beautycians : Untunglaaa
ieyka5024 : bodek kew.haha
marnidamhdnr : πŸ‘
dokter_herbal_sehat : Umur 17-33 thn. nak TAMBAH TINGGI 3-15 cm? LANGSING 5-30 kg ?? dijamin 100πŸ’™WECHAT id/LINE islahuddin29 / BBM : 74F71D6F . WHATSAPP : +6282366682984 ❀️
feeq_affiq : @davidteo99 nak jadi pelakon buleh tak?
amin_brown - julmnee - syahirlois_ - ssofeaazmie -
instagram
zakaria_zahid
#kelibat seramkan,.jgn ragu2 lg,.kerana cerita INI pasti tidak akan mengecewakan,. #6november KELIBAT K-kiranya E-engkau L-lemah I-itu B-bererti A-anda T-terlihat #KELIBAT #migfilem #mankinprestij @hashimrejab @davidteo99 @janelim169
mankinprestij - migfilem - kelibat - 6november -
hashimrejab : Tq
zakaria_zahid : Welcome Abg @hashimrejab
mrsreena27 - sky67walker - mizieayu_drive69 - anbia_adam -
instagram
fezrulkhan
Repost from @romi_mag via @igrepost_app, it's free! Use the @igrepost_app to save, repost Instagram pics and videos, By @metrowealth "Dua Filem yang hebat akan menemui korang di pawagam November ni πŸ˜‰ ✌️ #kelibat 6 nov 2014 & #kakikitai 20 Nov 2014 @davidteo99 @janelim169 @migonline @hashimrejab @romi_mag #metrowealth #mig #migfilem #migtalent #filemmalaysia #seram #horror #kelibat #komedi #aksi #kakikitai" via @photorepost_app
migtalent - kakikitai - horror - filemmalaysia - aksi - kelibat - mig - seram - komedi - metrowealth - migfilem -
mishh_nanie95 : Aa bestnye
hashimrejab : Tq bos @fezrulkhan
leya_zalieya : xsbr nk tgk😁😍😍
fezrulkhan : Wc abg @hashimrejab
rara_babypooh - bujangsibu81 - jonedemkay - atynamira -
instagram
davidteo99
Kita jumpa lagi #migfilem dahulu #bencinta sekarang suami jatuh dari.... Tunggu new filem shooting #metrowealth
bencinta - migfilem - metrowealth -
alyaamani_ : Thank you for following me David.. Was so surprised this morning when i saw you were in my friend requests list. What a positive morning energy to start my day. Lol πŸ˜‰ @davidteo99
maherdaus : Dato... any new film.. bgi job lgi.. i nk cuba mig production plk.
azerinzainal : me to Dato
emiedzulkarnain : I belum lagi ke ada peluang? πŸ˜”
mardianaidayu21 : Yayayaya..hehe
dauskinda77 : @davidteo99 saya nak berlakon dengan David Teo !! Please pick me ..
reus_handap : ??
feeq_affiq : @davidteo99 nak jadi pelakon buleh tak?
nurulaz_eyra - julmnee - syahirlois_ - aisyahalmedwahi -
instagram
davidteo99
Welcome to the club @lydiaizzati Another star from #SG #migfilem #migonline #migtalent @migonline @metrowealth @duniasinema
migfilem - migtalent - sg - migonline -
muhd_hasbullah230891 : Nak join the club blh tk uncle @davidteo99
mardianaidayu21 : Wuuuu~~~~
dauskinda77 : @davidteo99 saya nak berlakon dengan David Teo !! Please pick me ..
alaidinnoor : @davidteo99 kalau saya nak join this club boleh
sharieana : πŸ‘πŸ‘
scarletliana : Hmm... Another SG girl
lynsainitattooist95 : @davidteo99 hy i wonder how de wo apply or cast for this sir?
feeq_affiq : @davidteo99 nak jadi pelakon buleh tak?
fnnabilabella - ecaratqh - zabd - kuyairfann_ -
instagram
davidteo99
Jelitawan @saraamelia188 #janganambilnyawaaku #gugurlpropa #duniasinema #migtalent @janelim169 @migonline @duniasinema @metrowealth 🌟#migfilem #kelibat #kakikitai #kusutkukusut
migtalent - kakikitai - kusutkukusut - duniasinema - kelibat - janganambilnyawaaku - gugurlpropa - migfilem -
rahimraof : Igt @sygfanta @diahliciouskb
sygfanta : Fanta la sagat...hahahah
celoyz79 : bapak lawo
anjepawarna : ComelπŸ‘
zeeirraa : Mcm nely haha
zelleahsafar : Beautiful asian. @davidteo99
dyanidris : ada iras2 @elyanaemrizal sikit..
feeq_affiq : @davidteo99 nak jadi pelakon buleh tak?
angelia_n - arraberlin - ejaleeza - munfazli -
instagram
pishangdotcom
Jangan lupe guys!!! Set dlm kalendar masing2!! 😊 By @metrowealth "Dua Filem yang hebat akan menemui korang di pawagam November ni πŸ˜‰ ✌️ #kelibat 6 nov 2014 & #kakikitai 20 Nov 2014 @davidteo99 @janelim169 @migonline @hashimrejab @romi_mag #metrowealth #mig #migfilem #migtalent #filemmalaysia #seram #horror #kelibat #komedi #aksi #kakikitai" via @PhotoRepost_app
migtalent - kakikitai - horror - filemmalaysia - aksi - kelibat - mig - seram - komedi - metrowealth - migfilem -
metrowealth : @pishangdotcom πŸ˜ŠπŸ‘
zalifsidek - zombiehhh_x - sexbob__omb - zaharzbubu -
instagram
metrowealth
Dua Filem yang hebat akan menemui korang di pawagam November ni πŸ˜‰ ✌️ #kelibat 6 nov 2014 & #kakikitai 20 Nov 2014 @davidteo99 @janelim169 @migonline @hashimrejab @romi_mag #metrowealth #mig #migfilem #migtalent #filemmalaysia #seram #horror #kelibat #komedi #aksi #kakikitai
migtalent - kakikitai - horror - filemmalaysia - aksi - kelibat - mig - seram - komedi - metrowealth - migfilem -
nasyaraduan : Haha awesome!!
metrowealth : @nasyaraduan 😊😊
fahmyreza - anizfarisya - haffis87 - id0kk77 -
instagram
davidteo99
🎬#kelibat #seram dah selfie ke? Tiket free nak? @migonline @metrowealth #migfilem #migonline #malaypretty #metrowealth
seram - malaypretty - metrowealth - migonline - migfilem - kelibat -
taufikbatisah : Nak kena tengok ni πŸ‘ @davidteo99
nrosedesign : Ceriakan tshirt anda. Visit n follow myig ye.Tq.
mrmscollectionz : Doorgift murah
farahummaina : Wow!! Tk saba nk tgk!!!
hayat30 : Orang penang nak tiket free..boleh ke??hehhehe
kristeneliza : Mcm best ja dis.. jommm @adam_fairuz
izyanfarhanah_ : @han.seu @izyansyahirahh
feeq_affiq : @davidteo99 nak jadi pelakon buleh tak?
arraberlin - ejaleeza - munfazli - lavenderrochester -
instagram
duniasinema
Rasa macam ada sesuatu yang mengikuti korang tak? Haaa, #kelibat siapa? @davidteo99 @janelim169 @fauzinawawi @elliesuriaty @niezamzaidi @atikahsuhaime @nurqistinaraisah #metrowealth #mig #migfilem #filemseram #kelibat #06november2014 #taklamalagi #serbupanggung
taklamalagi - filemseram - serbupanggung - mig - kelibat - metrowealth - migfilem - 06november2014 -
davidteo99 : @duniasinemaπŸ‘
ayie_adriana - amalinamardhiah - mikhailadnan - mohd_harry -
instagram
davidteo99
Selamat datang @hida_nasir #migtalent kedua dari #sg . Semoga menjadi bintang ✨🌟bersinar2 #migfilem #malaypretty #metrowealth #kelibat @migonline @metrowealth
migtalent - malaypretty - metrowealth - migfilem - sg - kelibat -
jewellary91 : Take me @davidteo99
callmemiker3 : This yg cerita pergantin muda ke....
syafieqasyeraf : Congrats πŸ‘
shinrai_mk : Hi celebrity @hida_nasir. Congrats Boss @davidteo99 for picking someone talented like her.
ericarizqa : @davidteo99 congrats dato..kalau ada vacancy sebagai pelakon tambahan or pelakon lasak boleh saya isi borang dato hahahahahaha
yusranyusup : Tahniah @hida_nasir good luck, lawa πŸ˜‹ @davidteo99 tolong sampaikan salam dgn Jelitawan MIG ni 😍
feeq_affiq : @davidteo99 nak jadi pelakon buleh tak?
khai43 : 😍😍😍
yusricalvados - ejaleeza - mafircrysdavin - arraberlin -
instagram
fahmyreza
Hilang ghaib ku sangka mati, kalau mati mana kuburnya. Kelibat, 6 nov ini. Arahan oleh abg @hashimrejab Dibintangi oleh @fauzinawawi @elliesuriaty @atikahsuhaime @niezamzaidi @nurqistinaraisah @fadlanhazim @shimaanuar @epykodiang dan ramai lagi. πŸ‘ #migtalent #migfilem #metrowealth #migonline
migonline - migtalent - migfilem - metrowealth -
fahmyreza : Macam ni πŸ‘ @azela_marcella777
shuhaibahalil : @fahmyreza awak nie, saya kan peminat tegar awak, kalau tgk movie bersama awak. Filem upin ipin pun saya sanggu p tgk awak janji tgk dgn awak hahaa
lifiqbarsteel : ko ad x fahmy.. klau ad ak tgk
hasrulmarzuki : Amboii retis berlakon tak ? Kalau berlakon nak pergi tengok 😱 @fahmyreza
fahmyreza : Belum tibanya lagi msa aku @lifiqbarsteel @hasrulmarzuki haha. πŸ™ tp doakan tau.
zalmo6 : Alaaaaa terplay la plak 😨
fahmyreza : Haha takpe da subuh. Kaklong ngemas rumah ek @zalmo6
zalmo6 : Ngemah dok abis2 lagi ni dinda
rytazainalabidin - nadeasulaiman4455 - waneytaher - qisqisssy -
instagram
daniazmi
By @ahmad_syafiq3 "6November ini Boys and Girl!!! Jangan lepaskan peluang pada semua peminat cerita seram Malaysia..."Hilang ghaib ku sangka mati" Kalau mati mana kuburnye" Satu filem Horror arahan @hashimrejab terbitan MIG yg bakal mengempar anda dipawagam tidak lama lagi!!!!! @davidteo99 @janelim169 @migonline #migfilem #migdrama #duniasenima" via @PhotoRepost_app
duniasenima - migfilem - migdrama -
ahmad_syafiq3 : :)
daniazmi : -.- @ahmad_syafiq3 . Haha thanks
mohd.amir_mn - fararai_ - iwanamzan - dekyahfikry -
instagram
ahmad_syafiq3
6November ini Boys and Girl!!! Jangan lepaskan peluang pada semua peminat cerita seram Malaysia..."Hilang ghaib ku sangka mati" Kalau mati mana kuburnye" Satu filem Horror arahan @hashimrejab terbitan MIG yg bakal mengempar anda dipawagam tidak lama lagi!!!!! @davidteo99 @janelim169 @migonline #migfilem #migdrama #duniasenima
duniasenima - migfilem - migdrama -
ahmad_syafiq3 : Confirm korang seram nnti @zleylynn
zieylynn : Sgtlaa . Tgok cerita nasi tangas pun terkelip kelip mata ni hahaha apelagi cerita ni . Caption je da meremang bulu roma @ahmad_syafiq3
hashimrejab : Tq @ahmad_syafiq3
ahmad_syafiq3 : No problem tuan @hashimrejab
_nurulle_ : Amad berlakon cite nie ke? @ahmad_syafiq3
sarahleechai : @teddywannieyyyz93 @eydeha @sir_adammatl ajak acap skali
ahmad_syafiq3 : Haha... Cepat2 ramai2 serbu @sarahleechai
teddywannieyyyz93 : Jomm tgk @sarahleechai @eydeha @asyraafmunshi @sir_adammatl . hehe
zakaria_zahid - sbrinarzk - ewanrahim - callme_firdaus -
instagram
pabloamirul
Repost and upload by @janelim169 " #nasitangas telah memberikan satu element seram baru !kini satu lagi karya beliau akan bikin penonton x senang duduk !!! #kelibat arahan sutradara hebat senhor @hashimrejab @migonline #migfilem #mangkinprestij menampilkan lakonan kolaborasi baru dan lama : @fauzinawawi @elliesuriaty @atikahsuhaime @niezamzaidi @nurqistinaraisah .. Turut di bantu oleh #ruminahsidek @fadlanhazim @shimaanuar @edyrauf @epykodiang .. AKAN DATANG di seluruh pawagam tanah air pada 6hb Nov 2014 ... #migtalent #horrormovie @davidteo99
migtalent - nasitangas - mangkinprestij - horrormovie - migfilem - kelibat - ruminahsidek -
izhamrais : Wow gmbar abg bnyk lah dkat insta nizam zaidi
rizuandanapple : πŸ‘πŸ‘πŸ˜Ž
aidil.ashraf.35728 : @pabloamirul watak sbgai??
pabloamirul : Brotherhood mmg mcm tur @izhamrais ..@rizuandanapple .. Pablo x terlibat just promo jer filem nie @aidil.ashraf.35728
zakaria_zahid - fyzalbabjan - kuchaiorganizer - hazma_n -
instagram
davidteo99
#kelibat betul? @migonline #migfilem #metrowealth #malaypretty #seram #suspen #takut #takpanaske #migonline
malaypretty - suspen - kelibat - seram - takut - metrowealth - migonline - takpanaske - migfilem -
dzahra_perfumes : Salam guyz ❀ anda pengguna minyak wangi x? Btw visit my ig dear pelbagai perfume men/women yang kami jual. Perfume original reject [UNBOX] just cala sedikit kat bottled n fizikalnya salah pakagingnya sahaja akan tetapi yang lebih penting sahaja akan tetapi yang lebih penting kualitinya tetap sama dengan yang ori. Jom singgah jap kat profile kami
kimpyean : Sya nak jadi artis MIG
kaleantia_ : Kalau saya 16 boleh tak saya jadi pelakon @davidteo99
crazyshylent : Kelibat yg pernah dialami..
feezymeeky_ : Movie ni mesti baik punye bos! Support dunia cinema Malaysia πŸ‘πŸ‘πŸ‘
ashrafing : @hfzhmzh
n_niza : Bila MIG nak buat casting lagi ? @davidteo99
jaqcass : @davidteo99 Dear sir.. Sincerely I would like to have a casting audition.. I promise I will do as well as I can.. Hehe
aiman___rahman - akiemarchery - aarolsyukri - nr.atqh -
instagram
iszandernor
"Hilang ghaib ku sangka mati" Kalau mati mana kuburnye" COMING SOON 6 NOVEMBER Satu filem seram arahan @hashimrejab terbitan #metrowealth @davidteo99 @janelim169 @migonline #migfilem #migdrama #duniasenima
duniasenima - migfilem - migdrama - metrowealth -
nhazirah_05 : @iszandernor follow back boleh..? Thanks a zillion.hehe
nhazirah_05 : Wee..@iszandernor thanks ye.. =)
memeyroneey - ahmad_syafiq3 - syed0303 - azela_marcella777 -
instagram
zalifsidek
good morning.. hari ni calltime awal sebelom mandi promo filem dulu lah hee.. #Repost from @davidteo99 with @repostapp — #kelibat #kakikitai #kusutkukusut #kkk 3k kita temu 6 nov ini k 😁😊😎#migfilem #migtalent #malaypretty #metrowealth #takpanaske #seram
migtalent - malaypretty - kakikitai - kusutkukusut - kelibat - seram - kkk - metrowealth - takpanaske - migfilem - repost -
alifafiq__ : @mizatulizzati
khalilxj6 - mizzpaline - syahmi_mj - didiwhoaa -
instagram
fyzalbabjan
Selamat mlm,tidur la ang sebelum ang ditidur kan dan aku masuk kat dlm mimpi ang,dan aku kelibat yg tgk jew ang dok gembira. Padahal aku dok ade ngn ang twu. Hilang ghaib aku igt ang mati, rupa nya aku yg mati. Dok jdi kelibat xde keje dok ikut ang. #selfiengeri#migonline#MigFilem#kelibat#niezamzaidi#atikahsuhaimi#PenangMari
penangmari - atikahsuhaimi - niezamzaidi - migonline - selfiengeri - migfilem - kelibat -
fizie_muhammad : Pic2 zombie tu tmpt keje lama, kt sunway lagoon, scream park, yg pic selfie tu pic,, event utk bulan ni, halloween, night of fright #nofsl
fyzalbabjan : @fizie_muhammad wow. BestNye keje kat sunway lagoon. Owh event utk halloween. Ptt sume hantu jew kiri kana,depan belakang ko bro.
fizie_muhammad : Yg belakang tu student dr sunway kolej, bwk dorang utk jd hantu, nk bg ramai ramai hantu brkeliaran kt evnt, πŸ‘»πŸ‘» hehe, mai la dtg jumaat dgn sabtu ni, halloween night
fyzalbabjan : @fizie_muhammad in shaa Allah. Sbb aq kat penang skg,ahad bwu turun kl. X sempat la nk g tgk,rugiNye. Huhu.
nmiraza : Tahniah menang
fyzalbabjan : Ur welcome. @nmiraza tpi belum menang lg awk. Hihi
nmiraza : Blum mng ?
fyzalbabjan : Hihi. Dpt g preview.
aliaazann - dolls_angels_76 - _azaumairah - ayuarissa -
instagram
5ruz_itsfm
sunyi sepi,ertinya kita berteman walaupon dimana anda berada....... #migfilem#5ruzitsfm #kelibat#selfiengeri #migfilem #migtalent #davidteo
migtalent - davidteo - migfilem - selfiengeri - 5ruzitsfm - kelibat -
davidteo99 : πŸ‘
5ruz_itsfm : tq bos @davidteo99
aimansyazwan49 - nhakimiothman - putra_royalz - zazlita -
instagram
5ruz_itsfm
walaupon mereka dialam ghaib,mengape kite masih boleh melihatnye??..________ persoalannye siapakah ia_______??? #kelibat #selfiengeri #5ruzitsfm #migfilem #migtalent
migfilem - migtalent - 5ruzitsfm - selfiengeri - kelibat -
hanieymarzuki : betul ke tu😳😳😳
5ruz_itsfm : @hanieymarzuki awak rase......
lyiendasuavis : 360 application πŸ˜‚
5ruz_itsfm : @lyiendasuavis yeeeaahhhhhh awak pandai...
fyzalbabjan - syaza_razak - aimansyazwan49 - king_latifs -
instagram
Iconosquare feedback