By accessing this website, you acknowledge and accept the use of cookies. Learn More
elisacmarques
From all the pictures we attempted to take, this is by far the best one 🙌🏼😂🎓 #classof2016 #seniorsendoff #masscomm #valleywillroll
seniorsendoff - masscomm - valleywillroll - classof2016 -
rockyinkansas : #shoegame
mpmarinho : magra
mpmarinho : vogue
elisacmarques : @mpmarinho 💃🏽
tariqpk2001us - queendresses - rayssafra - dothahomie -
instagram
jhanenew
Haha Bagay talaga ang Mass Comm at Engineering. #MassComm&Engineering From: Zico And Ericka (The Break Up Planner)
masscomm -
loisajean - agot_bartido17xx - kends.sx - jhanenew -
instagram
jessicaortizxo
12 more days 😍 #BachelorofArts #MassComm #UTRGV
masscomm - bachelorofarts - utrgv -
jessicaortizxo : @joygathright Omg for real! 😩
joygathright : Mass Comm is my minor though! Almost twinsies!! Lol
jessicaortizxo : @joygathright Haha! Basically twinsies 👯 when is your ceremony?
joygathright : May 14 mama
mikebizzle86 - love_corina - bubbblegumbitch - joygathright -
instagram
im.umi
Qurotul Aini. Assignment done✔ Ntah ape ak merepek😪 Hope menjadi lah dj radio Kali ni. Sis cuba.Miss @afiqahmior 🙆 #jangankecamsaya #iniassignment #tba6 #acm1013 #masscomm
iniassignment - jangankecamsaya - masscomm - tba6 - acm1013 -
asilahnr_ : @im.umi 😂😂
im.umi : @dhahasyu haha
hazirahalwi : lembut mbenggg suare umi jaddi.. hahah
im.umi : Nawok ngat zirah..@hazirahalwi
afiqahmior - farah_najihah_ - rara_rhmn - shila1709 -
instagram
myhbcuinterview
‼️NEW INTERVIEW‼️ Taylor Stewart (@tayy_stewart) Miss Cover Girl 2016-17 of @grambling1901 sits down with us and speaks on her #HBCU Experience and How it all came to be! #🐯 #classof2017 #2017 #gsu17 #grambling #gramfam #GramblingState #masscomm #major [LINK IN BIO]
gramblingstate - masscomm - major - 🐯 - gramfam - hbcu - grambling - classof2017 - 2017 - gsu17 -
_lenjay : Yessss @tayy_stewart ❤️😘😍😍
tayy_stewart : @_lenjay 😊❤️
seeku.hq - lamarhill157 - s0uth3rn_b3lla - myhbcuinterview -
instagram
ika_mdnoor
A friend is one that knows you as you are, understands where you have been, accepts what you have become, and still, gently allows you to grow. – William Shakespeare Masih. Korg yg terbaik. Naek kete sampai lebih muatan kena thn polis.haha. Mlm2 lapa nth kol bape still carik mkn. Study sama2. Tdo sama2. Mkn sama2. Tq @diatiezaidi @emmabunga @eydaabdrahman_ ♥ #friendship #silaturrahim #wedding #malaywedding #peach #girlfriends #uitmlendu #uitmshahalam #masscomm #housemates
malaywedding - peach - masscomm - uitmlendu - girlfriends - uitmshahalam - silaturrahim - wedding - housemates - friendship -
diatiezaidi : 😘😘😘 #8yearsandstillcounting
ika_mdnoor : @emmabunga cmne mksdnye tu hahahhaa
ika_mdnoor : @diatiezaidi tq!^^
emmabunga : Hahaha.. ssh nk terangkan.
mahmudahmahhudi - jxlixelxs - emmabunga - livitupapp -
instagram
asilahnr_
Bila takde bakat untuk jadi dj, tapi terpaksa jadi dj jugak, maka ini lah hasilnya. Memandangkan harini hari last, so main upload jelah. Jadi tak jadi, kira lain. 😌 My 2nd assignment done! Nor Asilah Kamaruzaman. #acm1013 #tba4 #iniassignment #masscomm
iniassignment - acm1013 - masscomm - tba4 -
im.umi : 👍👍👍👍
amalinayub - syeroro - syamimi.sayuti - im.umi -
instagram
liyanayusufalkahfi
Dimana pun jua Allah meletakkan kita dalam sesuatu bidang, pasti ada hikmah yang tersendiri 😍 ramai orang ingatkan saya dalam bidang dakwah, akidah mahupun quran sunnah kerana 'tudung labuh' yang saya sarungkan ini. Ingat, pakaian bukanlah mengukur seseorang 😊 dan kadang2 yang bertudung biasa itu pula dalam bidang agama. Itu sebenarnya perkara biasa, lumrah kehidupan. Kadang2 Allah uji kita disaat kita hampir dekat denganNya. Moga Allah jagakan kita sentiasa 😊 insyaAllah. Dan ingatlah, dakwah juga boleh melalui pakaian & perbuatan. Doakan perjuangan saya, anda, kita & semua untuk agama. Ayuh buktikan pada semua bidang yang kita sedang ceburi ini juga mampu menjadi qudwah hassanah pada ummah! 😘 buka mata semua orang, bukalah mata dunia. Dan akhir sekali, majukan media Islam seiring dengan peredaran zaman 💖 biiznillah. Moga Allah bantu 'dakwah kecil' kami ini. Saya pelajar tahun 3 bidang komunikasi dan saya sayangkan Universiti Sains Islam Malaysia ❤️ doakan saya dapat sambung Master tahun depan untuk meneruskan perjuangan 💪🏻☺️ Aaminn ya rabb. #Repost @suesaliza_ismail with @repostapp. ・・・ Sukan dan Kebudayaan Fakulti Kepimpinan dan Pengurusan. Alhamdulillah, tahniah semua. Teringat pesan kak @liyanayusufalkahfi waktu program Tautan Mahabbah tahun lepas. Jangan keluar dari Mascomm diq, kat sini Allah sediakan antara jalan dakwah yang paling berkesan buat ummah. Cuba buktikan yang tudung labuh bukan penghalang untuk kita buat semua perkara, tapi ia menjaga. In shaa Allah Dia dah tetapkan yang terbaik untuk kita semua. Teruskan, jangan mengalah. Syukran kak, sangat terinspirasi, Moga terus memberi inspirasi pada yang lain. Alhamdulillah, terima kasih senior-senior, sahabat-sahabat dan semua, terutama keluarga tercinta. Moga langkah kita sentiasa dalam jagaan dan redha yang Maha Esa. Selamat maju jaya. Majukan media Islam seiring dengan peredaran zaman. #Transcomm #Masscomm #Flexible ❤
masscomm - flexible - transcomm - repost -
cahayaqadija : Hehe. Xde laa kak. Sy student unisza. ☺ tp sy kenal sue di alam maya. MasyaAllah. Walaupun kami xpernah jumpe, tp kami kenal dh mcm lama sgt. 😂 #sukatengokkakyana ☺
liyanayusufalkahfi : @cahayaqadija ohh student Unisza 😘 patutla kenal sue hehe. Betul tu, kadang2 berkawan alam maya pun blh buat rasa kita rapat & dekat 😍 btw, salam perkenalan dari akak hehe.
norelnadia22 : @liyanayusufalkahfi yaa.. sempat smpat dia jr stahun. Murshidah ada knl?
cahayaqadija : Kan kak. 😍😍 sgt indah ukhuwah tu. Walaupun xdpt lg jumpa sue smpai skrg, insyaAllah moga Allah murahkan rezeki untk jmpe sue suatu hari nnti. Hehe. ☺ salam ta'aruf kak yana. 😘 selalu je usya² akak dlm fb dlu, b4 akak kawen lagi. Hihi 🙈
_madihanabilah_ - amirnafi - norharamain - opacantik -
instagram
shila1709
Sukses adalah hasil dari kesempurnaan, kerja keras. Belajar dari kegagalan dan ketekunan. #Iniassignment #djradio #masscomm #ACM1013 #Tba6
iniassignment - masscomm - tba6 - djradio - acm1013 -
ellie_she - huzaimahazura - _aizadsani - najihah_li -
instagram
muhd_azam7
Tahniah Izzul Izzat & Zayana. Alhamdulillah selesai majlis akad nikah. Selamat Pengantin Baru guys. #batchmates #mybatch #batch4 #CrewETS #missthemsomuch #like4like #AdaYangBawaHaluanLainDah #AwekMalindo #malindoair #flight #train #masscomm
flight - mybatch - awekmalindo - masscomm - batch4 - train - batchmates - missthemsomuch - adayangbawahaluanlaindah - like4like - crewets - malindoair -
aamericanoxygen - hunterhansen_ - resendez_559 - iamanpreeetsingh -
instagram
absolute25_hq
*TANPA MENGIKUT DOS YG DISARANKAN . . . . . . . [JANGAN BACA KALAU ANDA TIDAK MAHU BERUBAH] . . . . . . . . Anda mengalami SIMPTOM2 SEPERTI . 👉PARUT JERAWAT 👉JERAWAT YANG BERULANG 👉KULIT KUSAM & TIDAK GLOWING 👉KECERAHAN KULIT TIDAK SEKATA 👉LETIH & LESU 👉SISTEM KETAHANAN BADAN YG LEMAH 👉SISTEM PENGHADAMAN YG KURANG EFEKTIF . . . PENYELESAIAN untuk segala permasalahan di 👆👆👆👆👆👆 ada dgn ABSOLUTE25 . . . ========= KENAPA? ========= Dengan formulasi khusus daripada . . ✔ Apricot seed baik utk membantu masalah PENGHADAMAN anda yg kurang thorbaekk😍 . ✔ Pomegranate yg kaya dgn ANTIOXIDANTS ditambah lagi Apple Stem Cell serta diperhebatkan lagi dgn Astaxanthin MENCERAHKAN kulit dgn sempurna😍😍 . ✔ Premium Collagen utk mengembalikan KEANJALAN kulit wajah anda dan ditambah kebaikkan Tomato & Vitamin C bagi kesan yg OPTIMUM😍😍😍 . . ======================= TAKDE L-GLUTATHIONE KE? ======================= 🙅 sama sekali. Absolute 25 TIDAK mengandungi L-GLUTATHIONE . . ============================ MACAM MANA BLH PUTIH GEBU😮 ============================ Absolute 25 TIDAK MEMANJAKAN ANDA . TETAPI . . . . ✔ L-Cystein sejenis amino acid digunakan utk MERANGSANG penghasilan GLUTATHIONE secara ASLI . . YA ASLI 🔊🔊🔊🔊 . . Kerana absolute 25 TIDAK MAHU pengeluaran GLUTATHIONE badan TERHENTI😱 . ✔ Lutein digunakan utk MEMBANTU kulit anda cerah tanpa GANGGUAN sinar UV . . . NakTAHU apa absolute25 BOLEH BUAT . . . . . 📱whatsapp <abs25><info> HANTAR <012.206.7007> 📱whatsapp <abs25><info> HANTAR <012.206.7007> 📱whatsapp <abs25><info> HANTAR <012.206.7007> . . #absolute25 #absolute25testimonial #nutririchemalaysia #bazaarpaknil #malaysiainstashop #sayajual #sayajualonline #visitmyigmalaysia #utm #masscomm #uitmshahalam
sayajual - malaysiainstashop - absolute25testimonial - nutririchemalaysia - utm - uitmshahalam - masscomm - bazaarpaknil - sayajualonline - absolute25 - visitmyigmalaysia -
oz.mus - apeksekaloy_fansclub - sulis.sshop - farieqs -
instagram
nazrinashari
Terjumpa balik kawan zaman study abam..dari dulu sampai la perangai sama ja..kecah & pecah abih mamat ni..haha😂..rindu pulak kenangan dengan kawan2 UITM dulu..masing2 dah ada kerjaya & laluan hidup sendiri..alhamdulillah.. Pesanan abam buat kawan2 & adik2 yang masih belajar, apa yang kita belajar mungkin tidak sama dengan apa kerja kita nanti..pedulikan apa orang nak kata & jangan malu..belajar untuk menuntut ilmu..segala ilmu yang berguna hangpa kena kutip..bukan bab akademik je, ilmu kemandirian hidup bagi abam lebih penting..sebab dunia realiti diluar sangat mencabar.. Yang penting hangpa suka dengan kerjaya hangpa akan datang tu kira ok dah..halal & kalau boleh yang memberi manfaat kepada diri & orang lain..mantopp..nanti kita lepak minum ajak set2 lain pulak na..😁👍 #uitm #masscomm #broadcast #friendship #silaturahim #abampayungsikit #abamtakaful #designer #shahalamresident #klang
silaturahim - singer - designer - masscomm - abampayungsikit - uitm - broadcast - abamtakaful - shahalamresident - klang - friendship -
izzatnazrin : Jgn la ada hashtag designer tu. Haha 😂👍👍👍
nazrinashari : @izzatnazrin dah tu xkn nk boh hang #singer hahaha😂
_nanahassan_ - wanayie175 - muhammadfikhri - faisalawiengs -
instagram
thelee9968
Hai miss Afiqah. Lecturer USIM subjek Masscomm. Saya Shauqi Hadi dari TBA 6. Ni saya pakai akaun baru sebab akaun lama saya x boleh upload video lebih 15 saat walaupun saya dah update, log out then log in balik. Uninstall then install balik. Still x boleh. Buat akaun lain baru boleh. Harap miss terima. Thanks #ACM1013 #Masscomm #masscommunication #TBA6 #IniAssignment #DJRadio #SayaBaruBelajar #Newbie #JanganKecamSaya
acm1013 - tba6 - newbie - masscommunication - masscomm - jangankecamsaya - sayabarubelajar - iniassignment - djradio -
shauqihadi : @nhnsh_hd peminat tegar. Kahkahkah
akmal56 : Hipster apa wwyh?
shauqihadi : @akmal56 hahaha. Lupakan
shah_hujann : Semat siakkk @shauqihadi
elsyukree - nihafis_kaseh - roti_koko - hafiz_halim_96 -
instagram
tabathambowles
Took some graduation pictures of @tillmanrk today!!!! #georgiacollege #MassComm #KTab
masscomm - georgiacollege - ktab -
carobeth2003 - beccajack13 - cassieagill - tillmanrk -
instagram
ika_mdnoor
♥...and they lived happily ever after...♥ #newlywed #aimiacap #friendship #silaturrahim #8yearsandstillcounting #uitmlendu #uitmshahalam #masscomm #ummi #mommytobe #soontobewife
8yearsandstillcounting - mommytobe - masscomm - ummi - soontobewife - aimiacap - uitmlendu - uitmshahalam - silaturrahim - friendship - newlywed -
mynestdesigns : Wonderful, look forward to seeing more! 😄
taraturnure : 😄
newlywedsurvive - mynestdesigns - lovephilippan - chongjessica -
instagram
mon_ni_ca
2 weeks! 🎓🎉 #masscomm #pr #advertising #hireme #grad
masscomm - pr - grad - advertising - hireme -
nicolecervantez : Freaking awesome!! I'm so proud of you!!!
tamimaypeck : Very proud of you🎓.
jocelin77 - l17inh - claisarahi_ - lesteezyy -
instagram
explorer_cjay
#ToConclude #TheTeam #MassComm #KU #Farewell #party #wednesday
theteam - farewell - ku - masscomm - party - wednesday - toconclude -
shruti_kohli95 : 😍😍 .... cnt see myself haw!😒
explorer_cjay : @shruti_kohli95 *yahi hu main* sings 😂
shruti_kohli95 : Hahahah😃
fanish_solanki - buckythebarber - shruti_kohli95 - thecolorfulcrayon -
instagram
xiaoning93
20160501 | Sundate with the girls 🌅👭😆 #vscocam #vsco #sundate #tanjungaru #sunset #beautifulview #masscomm #sunsetchasers #阿香讲她是世界上是最漂亮的 #真真的很爱你们 #你们是我的天使
tanjungaru - vsco - 你们是我的天使 - masscomm - sundate - sunsetchasers - sunset - beautifulview - 真真的很爱你们 - 阿香讲她是世界上是最漂亮的 - vscocam -
curtiscoffee - the_wave_photographer - eoon_qiting - ahbrren -
instagram
nunaxruna
Goodbye Senior MC55 🎉✨ #masscomm #GoodbyeSeniorMC55 #Goodbyesenior #chiangmaiuniversity #cmu #Thailand #Chiangmai #portrait #black
chiangmaiuniversity - masscomm - goodbyesenior - chiangmai - goodbyeseniormc55 - black - portrait - thailand - cmu -
guard92315 : @nunaxruna ตังค์มา.555
nunaxruna : ขนาดตั๋วเครื่องบินยังซื้อขาไป ขากลับยังไม่มีตังค์ซื้อเลย555 @guard92315
guard92315 : ตายละ 555
nunaxruna : @guard92315 ยังไท่รู้จะกลับวันไหนเบย
mmim_mmpt - nnammon_ - uisuns - janan_dan_ -
instagram
lng_ze
Hey there! This Apr sem, my batch's travel program: City Airlines will kick off on next week! Find us on air on every Wed, 6-7pm Fm90.9! (btw, this is campus radio in kajang..:) #radio #city #airlines #10thCityonair #cityonair #newera #college #mediastudy #masscomm #broadcast #dj #onair #program #travel #friends #fashion #smile #luggage #black #sneaker #vibrant #vivid #style #cool
sneaker - fashion - dj - masscomm - style - broadcast - mediastudy - cityonair - radio - friends - newera - cool - city - 10thcityonair - onair - vivid - college - luggage - vibrant - travel - airlines - program - black - smile -
crossfaderapp : 🎵🎵🎵
sneakybrand : ✊
driftersguide : Great feed!
trdon - lauvenessa_96 - sarah_around_the.world - hwmdwn.211 -
instagram
lizamokhtar
#big20reunion #batchpenuhbara #masscomm
big20reunion - batchpenuhbara - masscomm -
gemini.mid - sofea_ismail0402 - azraaziiz - keoihjkhalid -
instagram
art_sumomo
ปกติเค้ามีแต่ถ่ายรูปก่อนงานกับระหว่างงาน นี่ขอแหวกแนว ถ่ายรูปตอนหลังเลิกงานและกลับถึงบ้านแล้ว 55555+ ***เหนื่อยและสนุกมากจริงๆ นะ #byenior #masscomm #ruki #makeup
masscomm - ruki - makeup - byenior -
emmyy_m_emmyy - forteyork -
instagram
nunaxruna
Hello my FRIENDS 👯👯 💕 #Chiangmai #Thailand #cmu #masscomm #masscomm57 #chiangmaiuniversity #friends #bff
chiangmaiuniversity - bff - masscomm - chiangmai - masscomm57 - thailand - cmu - friends -
itsmepunchs - mattam12 - jean970216 - wineper -
instagram
ggraffy
ยิ้มใสๆ จีบได้เเฟนไม่ว่า 😋😜#goodbyesenior #masscomm
masscomm - goodbyesenior -
siriluk.a - seow_mumi - picchote - ggraffy -
instagram
nunaxruna
พี่ชูวต้องพาไปเลี้ยงละล่ะ! 55555#GoodbyeSeniorMC55 #Goodbyesenior #mc55 #masscomm #Chiangmai #Thailand #cmu
thailand - masscomm - chiangmai - mc55 - goodbyesenior - cmu - goodbyeseniormc55 -
noonsuparat - kwanggeiei - mattam12 - firn.natnaree -
instagram
hannaque
hanya 60,000 dr 300,000 pemohon #upu di terima .. apakah nasib lagi 240,000 pemohon? jgn kecewa..perancangan Allah itu lebih baik..mungkin diploma boleh smbung di ipts..degree smbung di ipta.. bekas pelajar degree #klmuc kini ada yg lepas sambung Master di ipta.. begitu juga dgn bekas diploma klmuc.. yg penting skrg adalah bidang yg akan menentukan kerjaya adik selepas tamat belajar.. di KLMUC kami mengamalkan REAL WORLD PRACTICE bg memudahkan pelajar menhadapi situasi bekerja yg sbnr.. more info..just whassap hana 0176109508 #klmuc #diploma #degree #mba #ekuinas #glc #ilmueducation #realworldpractice #hospitality #management #design #education #masscomm #foundation #spm #batch97 #batch96 #batch98
foundation - degree - klmuc - masscomm - mba - diploma - design - spm - ilmueducation - education - management - glc - batch96 - batch97 - hospitality - realworldpractice - upu - batch98 - ekuinas -
tonethebod - vdl_events - hafiz_rodzi - alambiq -
instagram
afilsyazwan
Alhamdulillah @fatinfarhanariffin dah selamat bergelar tunangan orang. #classmate #degree #diploma #officemate #uitm #masscomm
classmate - degree - masscomm - uitm - diploma - officemate -
specialodds_eida : Weheeee👏👏👏👏congrats darl tinnntinnnn @fatinfarhanariffin 😘😘
fatinfarhanariffin : Thanks kakak @specialodds_eida 😘😘😘
syed_alwi - zaffzahidi - f.4.h.m.1 - ira.hashimm -
instagram
pqaaron
Han Chiang College Host Idol Auditions now ongoing... collecting news for the website! #hanchiangcollege #hostidol #deejay #host #newscaster #masscomm #audition #busyday
hostidol - busyday - masscomm - hanchiangcollege - deejay - audition - host - newscaster -
jessica.zoe.d.ng : Hey! My red hair!!😂😂
yewwliiangg - teh_lee_shin - danielmadisonmusic - sthrrnn -
instagram
muhd_azam7
Morning awak 😍😍 #like4like #boy #masscomm #morning #malaysia #hero
boy - hero - malaysia - masscomm - like4like - morning -
iwanqais : Haip!
_meadows.52 - iwanqais - paahjamarco_ - eifleinc -
instagram
blueeyedmissyco
#csupueblo #masscomm #journalism #honorsluncheon #thunderwolves #wolfpack #uniondepot 🐺🙆📰
wolfpack - uniondepot - masscomm - thunderwolves - journalism - csupueblo - honorsluncheon -
wernevdvyver - katiejfreeman -
instagram
lex_corpp
Me before today's honor event! #NSCS #PGCC #masscomm #president
masscomm - president - pgcc - nscs -
sincerelyramona : 😍😍😍
grxzzly94 : Okay I see you 😏👏🏾
gabriellelemmon : 😍😍😍😍
joann_ch - niairam - gwtmoney - followers.quickpro_ -
instagram
lex_corpp
The little person holding the paper is me!!! Holding Q cards. #PGCC #DMSI #masscomm
masscomm - pgcc - dmsi -
mtt_the_arts - furniture_assembly_experts - middle_a_ - joann_ch -
instagram
blueeyedmissyco
#uniondepot #pueblo #csupueblo #masscomm #honors #scholarship #thunderwolves 🙆🐺
pueblo - csupueblo - uniondepot - masscomm - thunderwolves - honors - scholarship -
kotzedin - tara_lynn03 -
instagram
Iconosquare feedback