shrook_m7amed
Graduation project b2a w keda #dressy #formal #highheels #skirt #mccu #masscomm #cairouni
masscomm - dressy - cairouni - highheels - skirt - mccu - formal -
engismail92 - amira_moubarakk - ahmed_nagy - ramez_belal -
instagram
boyboykulot
Thanks Beerger Bar and Grill!! It was so nice working with you guys. #MassComm #PromotionalVideo #KalibrengUM
masscomm - promotionalvideo - kalibrengum -
robc_johnson - jdeeab -
instagram
boyboykulot
Thanks Beerger Bar and Grill!! It was so nice working with you guys. #MassComm #PromotionalVideo #KalibrengUM
masscomm - promotionalvideo - kalibrengum -
iamshaira123 - robc_johnson - jdeeab -
instagram
khairi11
Abang bukan apa,dah banyak sangat semut mai ,jadi abang lepaskan la semut2 tu dekat ig plak πŸ˜‚πŸ˜‚ #sayakhairi #sayabiasabiasa #pengemisdunia #matapenasangjejaka #uitmshahalam #shahalam #pickupline #masscomm #sweetsawit #janganmarah #gurausaje
pickupline - janganmarah - matapenasangjejaka - shahalam - pengemisdunia - sayakhairi - sayabiasabiasa - uitmshahalam - masscomm - sweetsawit - gurausaje -
khairi11 : @lorderizk cyyeaahh..aku bru tgk vdeo tu td haha..nice one πŸ‘πŸ˜Ž
khairi11 : @hvyvd jgn cair pula hehehe
lorderizk : πŸ˜‚ πŸ˜‚ yeke? Alah.. Tak Best Ah! πŸ˜‚ πŸ˜‚ nak bagi satu lagi 😏 lepas ni i nak jadi petani. sebabnya nak hari hari menanam cinta kita bersama. πŸ™†πŸ˜›
khairi11 : @lorderizk ccyeeaahh cyyeaah πŸ˜‚ ..boikk ah lord πŸ˜πŸ‘πŸ‘
hvyvd : Ohhh chidakk...xpelah iolls bukan cheese nak cair2 segala niπŸ˜‚
khairi11 : @hvyvd biarlah seorg tu je yg mnjd cheese dihatiku~ ccyyeaahh cyyeaahh haha
hvyvd : Hmmm gasaklah nakk
afiqahdarus : aduhh. manis nya. patut lag penuh je semut kat screen nie ha bro @khairi11
airosya_beg_mng_murah - mazezzaty - wani_iris - stevia_malaysia -
instagram
mc1dekadkag
Hari yang kita tunggu-tunggu bakal tiba (wuuu 🌟 macam nak raya) πŸ’ 72 Jam lagi ❗❗❗ Event @dudukfest akan menemui anda. -- πŸ‘‰ Rasai pengalaman menjual sambil duduk ala ala Morrocan Stlye. πŸ‘‰ Bertempat di Dataran Ilmu UiTM Lendu Melaka. πŸ‘‰ Jam 3petang - 10 malam. -- Jangan lupa follow kami untuk tahu lebih lanjut mengenai semua events Fakulti Komunikasi dan Media sempena sambutan MC1DEKADKAG Twitter: mc1dekadkag FB: Mc1dekadkag #mc1dekadkag #lendurians #uitmlendu #newmediacomm #masscomm #mc10yearscelebration #mc110 #mc111 #uitm #uitmkag #uitmalorgaja
lendurians - mc111 - mc110 - masscomm - mc10yearscelebration - uitm - uitmlendu - uitmalorgaja - uitmkag - mc1dekadkag - newmediacomm -
rakakaaa - hanarmln - ekinsyah_ - husnajamali -
instagram
heyinstaitsab
unexpected, ABS-CBN studio tour. πŸ“·πŸŽ₯πŸŽ¬πŸ“Ή #BAC103 #masscomm
masscomm - bac103 -
thisishuskiesiii - iahc2298 -
instagram
mc1dekadkag
2 hari lagi!!! Jantung berdebar debar rasa tak sabar, jangan lupa hadirkan diri anda tau tau 😏 #Dudukfest ● Tarikh : 16 Febuari 2016 ● Tempat : Dataran Ilmu ● Masa : 3 p.m - 10 p.m -- #Massjid16 ● Tarikh : 16 Febuari 2016 ● Tempat : Masjid Al-Hikmah ● Masa : 3 p.m - 10 p.m ● Penceramah jemputan : Hafiz Hamidun -- Jangan lupa follow kami untuk tahu lebih lanjut mengenai semua events Fakulti Komunikasi dan Media sempena sambutan MC1DEKADKAG Twitter: mc1dekadkag FB: Mc1dekadkag #mc1dekadkag #lendurians #uitmlendu #newmediacomm #masscomm #mc10yearscelebration #mc110 #mc111 #uitm #uitmkag #uitmalorgajah
lendurians - mc111 - mc110 - masscomm - mc10yearscelebration - uitm - uitmlendu - uitmalorgajah - mc1dekadkag - uitmkag - massjid16 - dudukfest - newmediacomm -
ekinsyah_ - qallos - radyaaaaaa - hananikamarudin -
instagram
ohkitengail_20
My February 14, 2016 πŸŽ₯ #MassComm #Day5
masscomm - day5 -
eciudnik_spoiledautopsy - ms_stellar - omilets - cathmoose -
instagram
jioanna_buildasnowman
Day 59. Rehearsal. :) #jiolesmisdiary #LesMis2016 #Fantine #CommTheaterProduction #MassComm #Lolomo
fantine - lolomo - masscomm - lesmis2016 - jiolesmisdiary - commtheaterproduction -
heirsee - masterhokage18 - c_____._ - kunoichi.doll -
instagram
mc1dekadkag
. Wahhh, tak sabarnya❗❗❗ 2 hari lagi !!!!πŸ™†πŸ™† -- Jangan lupa follow kami untuk tahu lebih lanjut mengenai semua events Fakulti Komunikasi dan Media sempena sambutan MC1DEKADKAG Twitter: mc1dekadkag FB: Mc1dekadkag #mc1dekadkag #lendurians #uitmlendu #newmediacomm #masscomm #mc10yearscelebration #mc110 #mc111 #uitm #uitmkag #uitmalorgaja
lendurians - mc111 - mc110 - masscomm - mc10yearscelebration - uitm - uitmlendu - uitmalorgaja - uitmkag - mc1dekadkag - newmediacomm -
radyaaaaaa - jiejieeeee_ - nhdyh.deng - lqmn.jfry -
instagram
jairaann
Congrats seniors! Congratulations Hapipaks production., (*Insert ate joyme) #pita #buhayMC #masscomm
pita - masscomm - buhaymc -
bernard1727 - niinnsss - graceyymunoz - dream_cordero -
instagram
mc1dekadkag
. Sempena sambutan 10 tahun Fakulti Komunikasi & Pengajian Media, kami persembahkan design baju @mc1dekadkag . Preorder T-shirt Edisi Sambutan 10 Tahun FKPM ini kami buka kepada semua tak kira pelajar Masscomm sendiri atau pelajar dari fakulti lain atau kampus lain dan pastikan anda salah seorang yang akan memilikinya kerana tempoh preorder sangat singkat! Mention kawan2 korang di ruangan komen dibawah supaya lebih ramai tahu pasal T-shirt Edisi 10 Tahun FKPM ini. Info T-shirt Edisi 10 Tahun FKPM: Design: Black Sleves Price: Rm 25 Contact: Syafira 0146389330 Close preorder: 18Feb2016 -- Jangan lupa follow kami untuk tahu lebih lanjut mengenai semua events Fakulti Komunikasi dan Media sempena sambutan MC1DEKADKAG Twitter: mc1dekadkag FB: Mc1dekadkag #mc1dekadkag #lendurians #uitmlendu #newmediacomm #masscomm #mc10yearscelebration #mc110 #mc111 #uitm #uitmkag #uitmalorgajah
lendurians - mc111 - mc110 - masscomm - mc10yearscelebration - uitm - uitmlendu - uitmalorgajah - uitmkag - mc1dekadkag - newmediacomm -
rakakaaa : Anggunnye D @dianayusrina
mc1dekadkag : kalau encik @rakakaaa beli yang warna hitam bulan setakat anggun tetapi lebih kacak bergaya kalah aaron azizπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜‚
rakakaaa : Bulan erkkk πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
mc1dekadkag : *bukan πŸ˜‚ @rakakaaa
jiejieeeee_ - rakakaaa - danielshukrie - ofozone -
instagram
mc1dekadkag
3 hari lagi guys, jangan lupa hadirkan diri anda tau tau 😍😍 Tak sabarnya nak jumpa Hafiz Hamidun. #Dudukfest ● Tarikh : 16 Febuari 2016 ● Tempat : Dataran Ilmu ● Masa : 3 p.m - 10 p.m -- #Massjid16 ● Tarikh : 16 Febuari 2016 ● Tempat : Masjid Al-Hikmah ● Masa : 3 p.m - 10 p.m ● Penceramah jemputan : Hafiz Hamidun -- Jangan lupa follow kami untuk tahu lebih lanjut mengenai semua events Fakulti Komunikasi dan Media sempena sambutan MC1DEKADKAG Twitter: mc1dekadkag FB: Mc1dekadkag #mc1dekadkag #lendurians #uitmlendu #newmediacomm #masscomm #mc10yearscelebration #mc110 #mc111 #uitm #uitmkag #uitmalorgajah
lendurians - mc111 - mc110 - masscomm - mc10yearscelebration - uitm - uitmlendu - uitmalorgajah - mc1dekadkag - uitmkag - massjid16 - dudukfest - newmediacomm -
airosya_beg_mng_murah : gojesnye! jom follow saya πŸ‘Έ
jiejieeeee_ - nhdyh.deng - amirkhalis - minsyakirin -
instagram
mc1dekadkag
3 HARI LAGI❗❗❗ -- #Dudukfest ● Tarikh : 16 Febuari 2016 ● Tempat : Dataran Ilmu ● Masa : 3 p.m - 10 p.m -- #Massjid16 ● Tarikh : 16 Febuari 2016 ● Tempat : Masjid Al-Hikmah ● Masa : 3 p.m - 10 p.m ● Penceramah jemputan : Hafiz Hamidun -- Jangan lupa follow kami untuk tahu lebih lanjut mengenai semua events Fakulti Komunikasi dan Media sempena sambutan MC1DEKADKAG Twitter: mc1dekadkag FB: Mc1dekadkag #mc1dekadkag #lendurians #uitmlendu #newmediacomm #masscomm #mc10yearscelebration #mc110 #mc111 #uitm #uitmkag #uitmalorgajah
lendurians - mc111 - mc110 - masscomm - mc10yearscelebration - uitm - uitmlendu - uitmalorgajah - mc1dekadkag - uitmkag - massjid16 - dudukfest - newmediacomm -
jiejieeeee_ - rakakaaa - amirkhalis - minsyakirin -
instagram
asiabeezy
S//o to @kdisblackoni and his lovely lady @che_2580 !! #dsu #hornets #masscomm from TV Production classes to life after #dsu #weallwegot #chriswilliamscomedy #chriswilliamsandfriends πŸŒΌπŸ˜‡πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ˜„πŸ˜
chriswilliamsandfriends - masscomm - chriswilliamscomedy - dsu - hornets - weallwegot -
kdisblackoni : @che_2580 #goodtimesgreatpeople
risingrob - _kp_thegreat - thisniggatipsy - otistherigger -
instagram
themichaelsison
nightmare before valentine's! saklapπŸ‘ΏπŸ’” #sabadofeels #midtermexam #masscomm πŸ“·πŸ“ΊπŸ“
sabadofeels - masscomm - midtermexam -
arvie_aby - carlosanjelaaa - bashhmhae - kimevangeline -
instagram
markangelwclk
#Actress, TV Host, #FashionModel & #CAU #Alumni @evamarcille stopped by the #Jazz 91.9 #WCLK Studios and spoke w/ @rivabluewclk about her new show #AboutTheBusiness on @BET & her show #BornAgainVirgin on @tvonetv @ranadashepard #MMA #MassComm #MassMedia
masscomm - aboutthebusiness - jazz - alumni - cau - fashionmodel - massmedia - bornagainvirgin - actress - mma - wclk -
rivabluewclk : We had a great conversation
djretrokidd - islandgyal.chelsea - keyonce_duhh - rayndqua -
instagram
heyyandruu
Thank you Lord! :) Thank you Pamantasan Lungsod ng Muntinlupa! :) Mas naramdaman ko yung pagod sa biyahe kaysa sa pagtuturo. πŸ˜… #PapaAndrew #InspiringOthers #PayItForward #MassComm #VoiceActing #HumbleMe #cuteme #workshop
workshop - payitforward - voiceacting - masscomm - papaandrew - humbleme - inspiringothers - cuteme -
iamdenisselouianna : Thankyou for inspiring us. More power to you Papa Andrew!πŸ˜‚ Godbless!
jdhvbear - abiegalang__ - iamjayhunter - ellainelaurel -
instagram
tsuperoanne15
Pamantasan. #vsco #vscocam #vscogood #vscoph #vscophile #instagrid #plm #college #classpicture #masscomm
vscocam - instagrid - vscogood - vscoph - vscophile - masscomm - classpicture - college - plm - vsco -
s.samssi - jeanneremoroza - trishabelsss - jetterodvie -
instagram
tsuperoanne15
Ng Lungsod #vsco #vscocam #vscogood #vscoph #vscophile #instagrid #plm #college #classpicture #masscomm
vscocam - instagrid - vscogood - vscoph - vscophile - masscomm - classpicture - college - plm - vsco -
s.samssi - jetterodvie - ikedg - purchas_ig.folowrz -
instagram
tsuperoanne15
Ng Maynila. #vsco #vscocam #vscogood #vscoph #vscophile #instagrid #plm #college #classpicture #masscomm
vscocam - instagrid - vscogood - vscoph - vscophile - masscomm - classpicture - college - plm - vsco -
s.samssi - gelongmark - sherliebocobo - iamgegel -
instagram
xxsgamyog
Hi! I'm ΰΈ§ΰΈ£ΰΈ₯ΰΈ±ΰΈΰΈ©ΰΈ“ΰΉŒ ΰΈ”ΰΈ§ΰΈ‡ΰΈ—ΰΈ΄ΰΈžΰΈ’ΰΉŒ πŸ˜† #masscommcmu #masscomm #cmu
masscomm - masscommcmu - cmu -
neaayneays : ΰΈ”ΰΈ΅ΰΉƒΰΈˆΰΈ”ΰΉ‰ΰΈ§ΰΈ’ΰΈ£ΰΈ­ΰΈš2 πŸ‘πŸ‘ @xxsgamyog
xxsgamyog : ΰΈ‚ΰΈ­ΰΈšΰΈ„ΰΈΈΰΈ“ΰΈ‘ΰΈ²ΰΈΰΈΰΈΰΈ£ΰΈ­ΰΈš2 @neaayneays
hh.f__tttop - tuntenponie - catthidarat - koboru_nat -
instagram
mc1dekadkag
. 4 hari lagi kawan-kawan. Jangan lupa kita memeriahkan lagi @massjid16 & @dudukfest -- #Dudukfest ● Tarikh : 16 Febuari 2016 ● Tempat : Dataran Ilmu ● Masa : 3 p.m - 10 p.m -- #Massjid16 ● Tarikh : 16 Febuari 2016 ● Tempat : Masjid Al-Hikmah ● Masa : 3 p.m - 10 p.m ● Penceramah jemputan : Hafiz Hamidun -- Jangan lupa follow kami untuk tahu lebih lanjut mengenai semua events Fakulti Komunikasi dan Media sempena sambutan MC1DEKADKAG Twitter: mc1dekadkag FB: Mc1dekadkag #mc1dekadkag #lendurians #uitmlendu #newmediacomm #masscomm #mc10yearscelebration #mc110 #mc111 #uitm #uitmkag #uitmalorgajah
lendurians - mc111 - mc110 - masscomm - mc10yearscelebration - uitm - uitmlendu - uitmalorgajah - mc1dekadkag - uitmkag - massjid16 - dudukfest - newmediacomm -
fidlias_story : @mc1dekadkag
jiejieeeee_ - danielshukrie - 4zud - radhiahazlina -
instagram
niknikcervo
Friday CELL GROUP. πŸ˜ƒβ˜Ί #classmates #MASSCOMM @mariecar_fajardo @allydianne SO BLESSED πŸ˜‡πŸ˜„ insert karen. πŸ™‚πŸ˜ƒ
masscomm - classmates -
charmane_rivera - macc_andre - baleynn_ - noiebautista -
instagram
apit_rumble
Sempena sambutan 10 tahun Fakulti Komunikasi & Pengajian Media, kami persembahkan design baju @mc1dekadkag . Preorder T-shirt Edisi Sambutan 10 Tahun FKPM ini kami buka kepada semua tak kira pelajar Masscomm sendiri atau pelajar dari fakulti lain atau kampus lain dan pastikan anda salah seorang yang akan memilikinya kerana tempoh preorder sangat singkat! Mention kawan2 korang di ruangan komen dibawah supaya lebih ramai tahu pasal T-shirt Edisi 10 Tahun FKPM ini. 🎈 Info T-shirt Edisi 10 Tahun FKPM: Price: Rm 25 β˜€Start preorder: 15Feb2016 β˜€Close preorder: 18Feb2016 Jangan lupa follow kami untuk tahu lebih lanjut mengenai semua events Fakulti Komunikasi dan Media sempena sambutan MC1DEKADKAG #mc111 #masscomm #uitm #uitmlendufornia #uitmlendu #baju #jualbaju #bajumurah #mc1dekadkag #mc1dekad Twitter: mc1dekadkag FB: Mc1dekadkag πŸ“±Jika berminat, boleh whatsapp : 0176133504 - apit
uitmlendufornia - jualbaju - mc111 - masscomm - baju - uitm - uitmlendu - bajumurah - mc1dekad - mc1dekadkag -
lizawatiabdrahman - nadia_yateman - faraelya_azira - eghaamazlan -
instagram
mc1dekadkag
. Decade' 2016 adalah galeri foto daripada pelajar-pelajar masscomm semester 2. . Di event Decade' ini, pelajar-pelajar akan mempamerkan hasil fotografi mereka untuk subjek photocomm. Semua hasil kreatif fotografi mereka adalah bertemakan 'masccomm world'. . Jangan lupa hadirkan diri anda pada 23 & 24 Febuari 2016 di Dewan Tamin Sari bermula pada jam 8 pagi hingga 6 petang untuk melihat sendiri hasil fotografi yang sangat kreatif dari pelajar-pelajar masscomm dari semester 2 ini. . Jangan lupa follow kami untuk tahu lebih lanjut mengenai semua events Fakulti Komunikasi dan Media sempena sambutan MC1DEKADKAG Twitter: mc1dekadkag FB: Mc1dekadkag #mc1dekadkag #lendurians #uitmlendu #newmediacomm #masscomm #mc10yearscelebration #mc110 #mc111 #uitm #uitmkag #uitmalorgaja
lendurians - mc111 - mc110 - masscomm - mc10yearscelebration - uitm - uitmlendu - uitmalorgaja - uitmkag - mc1dekadkag - newmediacomm -
jiejieeeee_ - danielshukrie - amirkhalis - rakakaaa -
instagram
themichaelsison
A Forum on Opinion Polls and Elections: Making Media Coverage Count #eleksyon2016 #masscomm #academe #tgif #happykid #yolo πŸ“ŠπŸ“ˆπŸ“πŸ“°πŸ“Ί
academe - masscomm - tgif - yolo - happykid - eleksyon2016 -
southpawynelle - schriszophrenic - jhawrd - maian_garcia -
instagram
tsuperoanne15
Bachelor of #vsco #vscocam #vscogood #vscoph #vscophile #instagrid #classpicture #masscomm
vscocam - instagrid - vscogood - vscoph - vscophile - masscomm - classpicture - vsco -
sherliebocobo - earlcorral - iambobdemesa - iamgjreyesofficial -
instagram
tsuperoanne15
Mass #vsco #vscocam #vscogood #vscoph #vscophile #instagrid #classpicture #masscomm
vscocam - instagrid - vscogood - vscoph - vscophile - masscomm - classpicture - vsco -
earlcorral - sherliebocobo - iamgjreyesofficial - firstandorange -
instagram
tsuperoanne15
Communication #vsco #vscocam #vscogood #vscoph #vscophile #instagrid #classpicture #masscomm
vscocam - instagrid - vscogood - vscoph - vscophile - masscomm - classpicture - vsco -
golitsyna.j : 😍😍
earlcorral - sherliebocobo - iamgjreyesofficial - gracioushanna -
instagram
deknited
Comm.arts AD #ad #mix #brand #ambassador #spu #comm.arts#masscomm #dekd #deknit #dek #cuteboys #cuteguy #cuteboys #thai_cutegirl #brandambassador
ambassador - thai_cutegirl - ad - masscomm - brand - deknit - spu - dekd - mix - dek - comm - cuteboys - cuteguy - brandambassador -
nickascenzo - pdspu -
instagram
deknited
ΰΈ£ΰΈ§ΰΈ‘ΰΈ«ΰΈ₯่อรวฑΰΈͺΰΈ²ΰΈ§ #brand #ambassador #spu #comm.arts#masscomm #dekd #deknit #dek #cuteboys #cuteguy #cuteboys #thai_cutegirl #brandambassador
ambassador - thai_cutegirl - masscomm - brand - deknit - spu - dekd - dek - comm - cuteboys - cuteguy - brandambassador -
beautypinkshopping - tobynguyen - nickascenzo - pdspu -
instagram
mc1dekadkag
. Suara adalah forum yang akan membincangkan tentang "advantages of media element". Suara akan menemui anda pada 24 Febuari 2016 di Dewan Taming Sari, Uitm Alor Gajah Melaka. Antara speaker yang dijemput khas adalah Suhaimi Sulaiman, Dato' Dr Chamil Wariya dan Dato' Zaini Hassan. Jangan lupa follow kami untuk tahu lebih lanjut mengenai semua events Fakulti Komunikasi dan Media sempena sambutan MC1DEKADKAG Twitter: mc1dekadkag FB: Mc1dekadkag #mc1dekadkag #lendurians #uitmlendu #newmediacomm #masscomm #mc10yearscelebration #mc110 #mc111 #uitm #uitmkag #uitmalorgajah
lendurians - mc111 - mc110 - masscomm - mc10yearscelebration - uitm - uitmlendu - uitmalorgajah - uitmkag - mc1dekadkag - newmediacomm -
maskaracheta_official : Wow!Nice pic...Visit my IG.. 😍
suaramasscomm : Pembetulan, Dato Dr Chamil Wariya tidak dapat bersama kita pada hari tersebut. Harap dapat ubah info, boleh kita send poster baru SUARA ke dkt mc1dekatkag?
mc1dekadkag : @suaramasscomm boleh boleh 😊
jiejieeeee_ - danielshukrie - alifshafixdaud - zi_rina -
instagram
Iconosquare feedback