iynasomar
Gifts from my eldest sister at Kedah. Thanks sis but will keep it and read it way later. Don't think I can handle such lovey-dovey feelings at the moment #malaynovel #alwaystoogoodtobetrue #falsehope #scaredofhappinesscozthepainistoopainfultohandle #realitywins
realitywins - falsehope - malaynovel - alwaystoogoodtobetrue - scaredofhappinesscozthepainistoopainfultohandle -
wawaeymah - mizzslin4 - kushairi_marvell - rachidguerna -
instagram
grrshop
PRELOVED / SECOND HAND FIXI NOVELS BY GRRSHOP πŸ“šπŸ““πŸ“”πŸ“–πŸ”– Condition tiptop, memang elok lagi ! Any takers? πŸ˜„πŸ˜„
urgentsale - novelmelayu - jualnovelterpakai - sayajualnovel - novelmalaysia - novelterpakai - novelfixiterpakai - fixi - secondhandnovel - jualmurah - bukufixi - novelmurah - sayajual - malaynovel - sayajualnovelterpakai - novelfixi - seriusbuyeronly - prelovednovel -
sayashamira : @grrshop how much?
grrshop : @sipatungbiru @sayashamira hello girls. 2 novels for RM 30 including postage. But if you buy more, i can give more discount πŸ™ˆπŸ˜Š
aifatrahman : I want jerat..how much? @grrshop
syahirahzolkafli : If i want kougar and tabu?
tentda : Nice photo! Don't forget to visit my IG too ☺
grrshop : @aifatrahman @syahirahzolkafli hi girls. Sorry all reserved. Sorry sorry 😞😞
grrshop : @tentda thanks dear πŸ˜„
grrshop : ALL RESERVED 😣
hilmi_azizi - umiefathi - hashtag_harith - __fadt -
instagram
novel_2ndhand
sm free postage ss rm6 pm for more details Whatsapp /telegram 0129108661 #koleksiperibadi #novelterpakai #alaf21 #thillernovel #novelmelayu #sayajual #sayajualnovel #sayajualnovelterpakai #jualnovelterpakai #novelterpakai #novelmalaysia #secondhandnovel #malaynovel #prelovednovel #novelmurah #jualmurah #seriusbuyeronly #urgentsale #lyneryna
urgentsale - novelmelayu - jualnovelterpakai - sayajualnovel - thillernovel - novelterpakai - novelmalaysia - secondhandnovel - jualmurah - novelmurah - koleksiperibadi - sayajual - malaynovel - alaf21 - sayajualnovelterpakai - seriusbuyeronly - prelovednovel - lyneryna -
tentda - lokalah - malaysiainstabot -
instagram
novel_2ndhand
pm for more details Whatsapp /telegram 0129108661 #karyaseni #e_mansufi #koleksiperibadi #novelkaryaseniterpakai #novelmelayu #sayajual #sayajualnovel #sayajualnovelterpakai #jualnovelterpakai #novelterpakai #novelmalaysia #secondhandnovel #malaynovel #prelovednovel #novelmurah #jualmurah #seriusbuyeronly #urgentsale #lyneryna
urgentsale - novelmelayu - karyaseni - sayajual - novelmalaysia - sayajualnovel - novelterpakai - secondhandnovel - jualmurah - novelmurah - koleksiperibadi - e_mansufi - malaynovel - sayajualnovelterpakai - novelkaryaseniterpakai - seriusbuyeronly - prelovednovel - jualnovelterpakai - lyneryna -
instagram
novel_2ndhand
pm for more details Whatsapp /telegram 0129108661 #karyaseni #saraaisha #koleksiperibadi #novelkaryaseniterpakai #novelmelayu #sayajual #sayajualnovel #sayajualnovelterpakai #jualnovelterpakai #novelterpakai #novelmalaysia #secondhandnovel #malaynovel #prelovednovel #novelmurah #jualmurah #seriusbuyeronly #urgentsale #lyneryna
urgentsale - novelmelayu - karyaseni - sayajualnovel - novelmalaysia - novelterpakai - secondhandnovel - jualmurah - novelmurah - koleksiperibadi - sayajual - malaynovel - sayajualnovelterpakai - novelkaryaseniterpakai - saraaisha - seriusbuyeronly - prelovednovel - jualnovelterpakai - lyneryna -
instagram
novel_2ndhand
pm for more details Whatsapp /telegram 0129108661 #karyaseni #umienadzimah #koleksiperibadi #novelkaryaseniterpakai #novelmelayu #sayajual #sayajualnovel #sayajualnovelterpakai #jualnovelterpakai #novelterpakai #novelmalaysia #secondhandnovel #malaynovel #prelovednovel #novelmurah #jualmurah #seriusbuyeronly #urgentsale #lyneryna
urgentsale - novelmelayu - karyaseni - sayajualnovel - novelmalaysia - secondhandnovel - novelterpakai - umienadzimah - jualmurah - novelmurah - koleksiperibadi - sayajual - malaynovel - sayajualnovelterpakai - novelkaryaseniterpakai - seriusbuyeronly - prelovednovel - jualnovelterpakai - lyneryna -
lokalah -
instagram
novel_2ndhand
pm for more details Whatsapp /telegram 0129108661 #karyaseni #koleksiperibadi #novelkaryaseniterpakai #novelmelayu #sayajual #sayajualnovel #sayajualnovelterpakai #jualnovelterpakai #novelterpakai #novelmalaysia #secondhandnovel #malaynovel #prelovednovel #novelmurah #jualmurah #seriusbuyeronly #urgentsale #lyneryna
urgentsale - novelmelayu - karyaseni - sayajualnovel - novelmalaysia - novelterpakai - secondhandnovel - jualmurah - novelmurah - koleksiperibadi - sayajual - malaynovel - sayajualnovelterpakai - novelkaryaseniterpakai - seriusbuyeronly - prelovednovel - jualnovelterpakai - lyneryna -
lokalah - printcopy -
instagram
novel_2ndhand
pm for more details Whatsapp /telegram 0129108661 #karyaseni #koleksiperibadi #novelkaryaseniterpakai #novelmelayu #sayajual #sayajualnovel #sayajualnovelterpakai #jualnovelterpakai #novelterpakai #novelmalaysia #secondhandnovel #malaynovel #prelovednovel #novelmurah #jualmurah #seriusbuyeronly #urgentsale #lyneryna
urgentsale - novelmelayu - karyaseni - sayajualnovel - novelmalaysia - novelterpakai - secondhandnovel - jualmurah - novelmurah - koleksiperibadi - sayajual - malaynovel - sayajualnovelterpakai - novelkaryaseniterpakai - seriusbuyeronly - prelovednovel - jualnovelterpakai - lyneryna -
printcopy : lovely, pls visit my ig @printcopy
malaysiainstabot -
instagram
novel_2ndhand
pm for more details Whatsapp /telegram 0129108661 #karyaseni #koleksiperibadi #novelkaryaseniterpakai #novelmelayu #sayajual #sayajualnovel #sayajualnovelterpakai #jualnovelterpakai #novelterpakai #novelmalaysia #secondhandnovel #malaynovel #prelovednovel #novelmurah #jualmurah #seriusbuyeronly #urgentsale #lyneryna
urgentsale - novelmelayu - karyaseni - sayajualnovel - novelmalaysia - novelterpakai - secondhandnovel - jualmurah - novelmurah - koleksiperibadi - sayajual - malaynovel - sayajualnovelterpakai - novelkaryaseniterpakai - seriusbuyeronly - prelovednovel - jualnovelterpakai - lyneryna -
mylegasi -
instagram
novel_2ndhand
RM12 sm free postage ss rm3 each novel #janganbacanovelni Whatsapp /telegram 0129108661 #novelmelayu #sayajual #sayajualnovel #sayajualnovelterpakai #jualnovelterpakai #novelterpakai #novelmalaysia #secondhandnovel #malaynovel #prelovednovel #novelmurah #jualmurah #seriusbuyeronly #urgentsale #lyneryna
urgentsale - novelmelayu - janganbacanovelni - jualnovelterpakai - sayajualnovel - novelmalaysia - novelterpakai - secondhandnovel - jualmurah - novelmurah - sayajual - malaynovel - sayajualnovelterpakai - seriusbuyeronly - prelovednovel - lyneryna -
lyneryna : sold out
lokalah - entique.co -
instagram
novel_2ndhand
#novelmelayu #sayajual #sayajualnovel #sayajualnovelterpakai #jualnovelterpakai #novelterpakai #novelmalaysia #secondhandnovel #malaynovel #prelovednovel #fixi #novelfixiterpakai #novelfixi #bukufixi #novelmurah #jualmurah #seriusbuyeronly #urgentsale #lyneryna
urgentsale - novelmelayu - jualnovelterpakai - sayajualnovel - novelmalaysia - novelterpakai - novelfixiterpakai - fixi - secondhandnovel - jualmurah - bukufixi - novelmurah - sayajual - malaynovel - sayajualnovelterpakai - novelfixi - seriusbuyeronly - prelovednovel - lyneryna -
wanapinkyieuz : Asrama dan kelabu ada x? @novel_2ndhand
lyneryna : mangsa - sold out
spikyrocksluvshoppe - seralesa__ - hashtag_harith -
instagram
novel_2ndhand
RM12 each S.Msia free postage Sbh & Srwk RM3 each novel for more details WhatsApp / telegram 0129108661 #novelmelayu #sayajual #sayajualnovel #sayajualnovelterpakai #jualnovelterpakai #novelterpakai #novelmalaysia #secondhandnovel #malaynovel #prelovednovel #fixi #bukufixiterpakai #bukufixi #novelmurah #jualmurah #seriusbuyeronly #urgentsale #lyneryna
urgentsale - novelmelayu - jualnovelterpakai - sayajualnovel - novelmalaysia - bukufixiterpakai - novelterpakai - fixi - secondhandnovel - jualmurah - bukufixi - novelmurah - sayajual - malaynovel - sayajualnovelterpakai - seriusbuyeronly - prelovednovel - lyneryna -
lyneryna : ngeri - SOLD OUT
lokalah - entique.co - seralesa__ -
instagram
novel_2ndhand
Please pm for more details WhatsApp /telegram 0129108661 wechat id: lyneryna #koleksiperibadi #aisyasofea #alaf21 #novelmelayu #sayajual #novellama #sayajualnovel #sayajualnovelterpakai #jualnovelterpakai #novelterpakai #novelmalaysia #secondhandnovel #malaynovel #prelovednovel #novelmurah #jualmurah #seriusbuyeronly #urgentsale #lyneryna
urgentsale - novelmelayu - jualnovelterpakai - sayajualnovel - novelmalaysia - novelterpakai - secondhandnovel - jualmurah - aisyasofea - novelmurah - koleksiperibadi - sayajual - malaynovel - prelovednovel - alaf21 - sayajualnovelterpakai - seriusbuyeronly - novellama - lyneryna -
zaris__ - spikyrocksluvshoppe -
instagram
oppocotgituwww
Assalamualaikum . I would like to suggest you this novel . COOPER-K by RODIER . This novel also is the best novel that you have to read . Its suitable for those who can read ( ya ampun , tak lawaknya) , especially for Pharmacy Student and Medic Student . I bet , if you read this novel , you will not regret . Yet , this novel also contains Islamic way (even a little bit) . Last but not least , penulis juga telah membuat satu watak di mana eventhough you're a doctor , you still can applying islam dalam pekerjaan you . Such as , when your patient nak solat , you can teach them bagaimana nak ambil wuduk dengan atas nama KAMU SAKIT DAN KAMU MASIH MAMPU SOLAT . Harga Asal : RM 21 HARGA UNTUK DIJUAL : RM 12 exclude postage KEADAAN BUKU : 9.5/10 #sayajualnovel #sayajualmurah #prelovednovelmalaysia #prelovednovel #malaynovel #englishnovel #cooperK
englishnovel - prelovednovel - malaynovel - prelovednovelmalaysia - cooperk - sayajualmurah - sayajualnovel -
neet1994 - brunosann11 - dsleto - ahmadizdihar_ -
instagram
oppocotgituwww
Assalamualaikum . I would like to let go my novel . FIKSYEN 302 by RAMLEE AWANG MURSHID . The novelist is one of the "NOVELIS THRILLER No. MALAYSIA" . This novel is suitable for everyone especially LAWS STUDENT as the story is about how a lawyer solve the severe criminal in society . I GIVE ⭐⭐⭐⭐⭐ FOR THIS NOVEL . So , here the synopsis :- LAN LANI, JIMMY YEOH, PRAKASH KUMAR dan FARID JA’AH membunuh mangsa-mangsa mereka dengan kejam. Masing-masing melakukannya dengan cara yang hampir serupa. Angka 302 dilakar di dahi mangsa. Sejurus itu, mereka menghubungi polis dan melaporkan bahawa hukuman mati telah dilaksanakan. Ketika diberkas, mereka menyerah diri dalam keadaan bertelanjang bulat. Bagaimanapun, motif sebenar setiap pembunuhan sangat kabur. Andai dipadankan dengan psikologi manusia, ternyata mereka yang mengaku bertanggungjawab bukanlah orang yang waras. Kes-kes itu tidak dapat diselesaikan. Tahun 2032 - seorang peguam, Rita Yuzalina menyertai projek rahsia yang dikendalikan oleh dua orang pakar psikiatri bertujuan untuk merungkaikan misteri pembunuhan itu. Namun, ia disabotaj. Pertukaran watak berlaku. Lebih menakutkan... tragedi lampau berulang lagi. Lebih dahsyat daripada apa yang dijangkakan! RAMLEE AWANG MURSHID dalam karyanya kali ini mengingatkan bahawa rasa percaya merupakan perangkap yang boleh mengancam nyawa. Apabila tersedar sahaja, maut sudah di hadapan mata. Melarikan diri adalah perkara mustahil. Menyerah begitu sahaja menyebabkan kematian yang sia-sia. Cara paling selamat... jangan sesekali percaya! Sesiapa pun tidak terkecuali daripada pertuduhan, prasangka dan dijadikan suspek utama pembunuhan. HARGA ASAL : RM 21 HARGA UNTUK DIJUAL : RM12 exclude postage KEADAAN BUKU : 9.999999/10
thrillernovel - prelovednovel - malaynovel - prelovednovelmalaysia - englishnovel - sayajualmurah - sayajualnovel -
oppocotgituwww : #sayajualnovel #sayajualmurah #thrillernovel #malaynovel #englishnovel #prelovednovel #prelovednovelmalaysia
oppocotgituwww : SOLD OUT .
frockstar_shoppie - aunizamri - husnaarshad98 - wiwiewawa -
instagram
aisya_humairah11
novel nie ala2 cite korea flower boy next door...hihi xtau la nie novel yg keberape dh khatam sejak drp mule keje lagi...hehe #malaynovel #gilenovel #myhobi
gilenovel - myhobi - malaynovel -
naninurhanani : Da bace novel ni
aisya_humairah11 : @naninurhanani best x?mcm kelakar je
naninurhanani : Not bad lah..hihi
helmy_kushairy786 - jati92 -
instagram
iera_aurora
Merajuk bawa diri baca novel.. #bawadiri #runaway #athome #incave #onbed #getcomfy #ieraaurora #novel #moody #sulking #ajet2aje #HantaranKasihTuhan #malaynovel #collection #PTS
novel - getcomfy - ajet2aje - pts - onbed - collection - bawadiri - hantarankasihtuhan - incave - malaynovel - sulking - ieraaurora - athome - runaway - moody -
salahuddin1001 - nizamfaizi_official - iwan.10 - marrismia -
instagram
oppocotgituwww
Kategori : Buku Tajuk : ROOFTOP RANT Penulis : HLOVATE Penerbit : Jemari Seni Sinopsis : Nak berubah memang mudah, tapi nak istiqamah ta semudah nak berubah, a little intro conclusion dari Rooftop Rant yang dapat aku simpulkan setelah mentelaahnya. Seyez bila korang mentelaah story nie membawa korang meneroka satu tempat Rooftop atas bumbung sebuah bangunan , aku ber'imagine tempat yg agak usang but menenangkan... Di rooftop itu, ada 2 manusia has different background but mencari sesuatu yang sama iaitu kedamaian~ JADE : lelaki yg minat pada komik dan seni, sering mencari ilham di rooftop tanpa mempedulikan hal orang lain. Pilot Shaker dan sketchbook di tangan menjadi teman setia selama ini. Bagi parents nya meanggap Jaded tiada masa depan tidak seperti abang dan adiknya.Mak Jade anggap dengan jual buger kat tepi jalan lagak seperti orang yang tade masa depan tapi bagi Jade hasil duit buger tulah modal untuk dia membeli barang-II yang parents nya takkan belikan. Hidup penuh dengan berdikari~ TRISY : seorang gadis anti-sosial, yang mengalami tekanan kerana masalah dalam keluarga,terjebak dengan penggunaan pil-pil hingga ke satu tahap ingin membunuh diri. Tapi takdir Ilahi, dia dipertemukan dengan Jade,  mentafsir Jade sebagai the Jaded Jade in the Middle, lelaki yang mula menyelamatkan Trisy ketika dia pengsan yang kemudian menjadi satu-satunya sahabat kepada Trisy. Bermula di situ mereka mula mencari erti hidup dan berusaha untuk terus cekal untuk meneruskan langkah. Bilangan Halaman : 538 Harga Asal : RM 21 HARGA HENDAK DI JUAL : RM 12 exclude postage Keadaan Buku : 9/10 #sayajualnovel #sayajualmurah #prelovednovelmalaysia #prelovednovel #englishnovel #malaynovel
prelovednovel - malaynovel - prelovednovelmalaysia - englishnovel - sayajualmurah - sayajualnovel -
neet1994 - mynameapiz - adeebjamaludin96 - ainparana -
instagram
oppocotgituwww
Kategori : Buku Tajuk : CINTAKU LURUH DI OXFORD Penulis : NOOR SURAYA & IMAEN Penerbit : Adiwarna Sinopsis : Cerita berkisar mengenai dua orang pelajar yang belajar di LMH (Lady Margaret Hall) iaitu Zuha Zaid Salim yang mengambil jurusan kesusasteraan Inggeris dan Falah Nordin (tak ingat ambil jurusan apa). Babak cerita ini terbahagi kepada dua, bahagian pertama mengambil tempat di Oxford dimana Falah dan Zuha telah jatuh cinta pada pandangan pertama tapi masing-masing malu untuk menyatakannya. Falah takut meluahkan pada Zuha kerana takut bertepuk sebelah tangan dan sangsi antara hubungan Zuha dengan 'pakciknya', Wassim. Zuha pula tidak menyatakan hasrat hatinya kerana tidak mahu melanggar adab-adab sebagai seorang gadis Timur dan sangsi dengan keakraban antara Falah dan Damina. Dalam masa cinta mereka mula berputik, Zuha terpaksa meninggalkan Oxford kerana mahu bersama keluarganya. Zuha meninggal Falah dalam keadaan Falah salah faham setelah melihat Zuha dan Wassim masuk ke dalam sebuah hotel. Bilangan Halaman : 738 Harga Asal : RM 34 HARGA HENDAK DIJUAL : RM 20 exclude postage KEADAAN BUKU : 9.99999/10 #sayajualnovel #sayajualmurah #prelovednovelmalaysia #prelovednovel #englishnovel #malaynovel
prelovednovel - malaynovel - prelovednovelmalaysia - englishnovel - sayajualmurah - sayajualnovel -
zuhudboyz : Hai, sy nak novel nie boleh..??
zuhudboyz : #nak
oppocotgituwww : @zuhudboyz nakkkk tak boleh . Kena beli hahahah πŸ˜„
ainparana - mynameapiz - selahhhhh_10 - eday432 -
instagram
oppocotgituwww
Kategori : Buku Tajuk : MENITI BATAS WAKTU Penulis : MASRADEN MD Genre : (Saya tidak pernah baca buku ini dan buku ni masih di dalam balutan plastik seperti di kedai buku) Sinopsis : Rumahtangga yang Aden bina bersama Tasya hancur berkecai akibat kecurangan Tasya yang ada hubungan sulit dengan Jamal.  Adenjuga cuai dalam tugasnya sebagai seorang suami.  Hidup Aden di tengah kota raya bersama Raini bekas isteri kawannya Zahari yang merengkok dalam penjara membuat Aden menjadi semakin rakus dengan nafsunya. Cinta pertamanya yang gagal dibina semula dengan Safia juga menemui kehancuran kerana Safia dikahwinkan oleh orang tuanya dengan lelaki lain.  Aden mencari hidup bebas.  Akhirnya dia membuka sebuah syarikat yang dimodali oleh Tuan Kamil dan Datin Zainun dimana kedua insan ini yang tidak pernah kenal penat dalam mengejar kejayaan dan disulam dengan nafsu serakah. Aden terus berlari mencari cintanya sewaktu dia hadir di JB.  Juraidah mengisi kekosongan hidupnya.  Dia berjanji akan berubah menjadi insan yang baik tetapi gagal lagi dalam mendirikan mahligai cintanya.  Aden sedar bila dia kesepian.  Dia kembali bertaubat dan mahu mengambil Datin Zainun yang telah berpisah dengan suaminya, Datuk Bakarin seorang ahli perniagaan yang kukuh kedudukannya.  Tuan Kamil yang berpura-pura hidupnya menjangkau kuasanya dari satu tempat ke satu tempat.  Dalam penggantungan harapannya pada Datin Zainun, dia juga tidak pasti akan berjaya atau tidak.  Kisah ini memaparkan betapa sukarnya hendak memiliki sebuah kasih sayang yang benar-benar bererti dan betapa susahnya manusia hendak mencapai tahap keimanan yang sejati.  Kerana nafsu dan kuasa manusia sanggup menjahanamkan hidup orang lain dan juga merosakan diri sendiri. Harga Asal : RM 26 HARGA HENDAK DI JUAL : RM 15 exclude postage Keadaan buku : 10/10 #sayajualnovel #sayajualmurah #englishnovel #malaynovel #prelovednovelmalaysia #prelovednovel
prelovednovel - malaynovel - prelovednovelmalaysia - englishnovel - sayajualmurah - sayajualnovel -
hanyong_martin - izwanasir3 - nursyaqirin - ainparana -
instagram
izzaty6
I just do what i really want . And i don't really care about what people say about me . ^^ #mylife #makeup #mayAllahBless #malaynovel #muslimah #usm #bestfriend #hijabbis #pizza #kualalumpur #forever #program #imNotAGoodMuslimButITryToBeABetterMuslim #happyfamily #ilikekorean #movie #smile #smart #love #lepak #dewankuliah #precious πŸ‘πŸ‘΅
love - dewankuliah - makeup - mylife - malaynovel - hijabbis - precious - ilikekorean - mayallahbless - forever - bestfriend - happyfamily - lepak - kualalumpur - movie - usm - muslimah - program - imnotagoodmuslimbutitrytobeabettermuslim - smile - smart - pizza -
catherinedesirae : Check @davenwilson
amyhakimofficial : Love this
qaseh_batik : Comeyy dear 😍 jom tengok koleksi batik eksklusif terbaru saya πŸ’–
hafiz_mkto - khaliltizam - zieyrakhairah - allyn_ash_arewie -
instagram
oppocotgituwww
Kategori : Buku Tajuk : SANCTUARIA Penulis : SHAZ JOHAR Genre : Agama -- Jenayah -- Politik Bilangan Halaman : 300 Sinopsis : "Satu kampung ni tau pasal tempat tu. Orang-orang kat situ buat ajaran sesat. Sembah patung, sembah api, minum air kaki orang, seks liar, hisap dadah, sumbang muhrim, macam-macam lagilah kerja setan yang dorang buat." "Mana Pakcik tau semua ni? Pakcik pernah pergi sana, ke?" "Tak." SANCTUARIA (baca: sang-tu-a-ria) membuka misteri satu kelompok manusia yang ingin mencari pegangan hidup yang lebih baik di satu dunia yang baru. Hidup yang lebih bebas dan bertoleransi. Tiada agama yang mengekang dan melarang. Tiada bangsa yang menang. Semua hidup dalam satu ideologi yang sama. Semuanya satu: Satu Sanctuaria. Harga Asal : RM 19.90 HARGA HENDAK DIJUAL : RM 10 EXCLUDE POSTAGE KEADAAN BUKU : 9.99/10 #sayajualmurah #prelovednovelmalaysia #preloved #prelovednovel #bukufixi
sayajualmurah - malaynovel - preloved - prelovednovelmalaysia - englishnovel - prelovednovel - bukufixi -
oppocotgituwww : #englishnovel #malaynovel
oppocotgituwww : Reserved .
faiznorsi - ndyharas - misz_hannie - armas_ciekiy -
instagram
oppocotgituwww
Kategori : Buku Tajuk : HORROR STORIES Penulis : Tunku Halim Penerbit : BUKU FIXI Genre : Seram -- Cerpen -- Mindfuck Keterangan produk : Over 15 years in the making, this is a mid-career retrospective by Malaysia’s prince of darkness Tunku Halim . Bilangan Halaman : 428 Harga Asal : RM 24.90 HARGA HENDAK DIJUAL : RM15 EXCLUDE POSTAGE Keadaan Buku : 9.9999999/10 #sayajualnovel #prelovednovel #sayajualmurah #malaynovel #englishnovel
sayajualmurah - englishnovel - prelovednovel - sayajualnovel - malaynovel -
muhammadhhanif - natasyaizzati - ndyharas - armas_ciekiy -
instagram
oppocotgituwww
Assalamualaikum . Wanna let go my novels with the best price ever . Reason nak jual novel ialah :- A) saya nak dapatkan duit lebih sementara tengah cuti sem . B) I am laws-student , so I wanna change my genre . So , sekarang ni saya lagi berminat dengan novel yang berunsurkan Al-Islamiah wa At-tarikh . C) Nak cari pengalaman berniaga secara online sebelum menjerumuskan diri dalam bidang yang mencabar . Sebarang pertanyaan , boleh berhubung melalui :- πŸ“±WhatsApp :- 011-11878894 πŸ“± Wechat :- zhudaaaaa . . . . . . #prelovednovel #prelovednovelmalaysia #sayajualmurah #sayajualnovel #malaynovel #englishnovel
prelovednovel - malaynovel - prelovednovelmalaysia - englishnovel - sayajualmurah - sayajualnovel -
bungawrdrb : Awan, kelabu dan pinjam berapa?
oppocotgituwww : @bungawrdrb awan -- rm12 , kelabu -- rm15 . Dua dua buku ni masih dalam plastik lagi . Tak buka pun . Sejak masuk u , tade.masa nak baca novel heheh ^_^
oppocotgituwww : @bungawrdrb pinjam -- rm10 ^_^
bungawrdrb : Kalau setiap satu 12 tak boleh ke? Awan ngn kelabu.
natasyaizzati - ndyharas - nadzirahbakeri - asyunho -
instagram
sh_shoppe
All prices are include postage fo SM . Add RM4 for SS . Buy 3 and above you'll get discount . Any enquiries please whatsapp/wechat 0147350730 #prelovedmalaysia #preloveditem #prelovednovel #sayajualmurah #sayajualnovel #shavailable #malaynovel #novelbaru #novelmelayu #novelmurah
preloveditem - malaynovel - shavailable - prelovedmalaysia - sayajualmurah - sayajualnovel - novelmelayu - novelmurah - prelovednovel - novelbaru -
sh_shoppe : *for
donna_veyrachynta - nana__mariana - eyyl_closet -
instagram
_syfqh_
Once upon a time. #book #novel #novels #malaynovel #englishnovel #bestseller #thehungergames #hungergames #catchingfire #mockingjay #maid #cinta3suku #srikandivsarjuna #misspisaucukur #myloveplaygirl #akhirnyaakukahwin #cintaperisadia #bukuprima #kakinovel #karangkraf
cintaperisadia - novels - hungergames - myloveplaygirl - srikandivsarjuna - englishnovel - cinta3suku - novel - malaynovel - misspisaucukur - maid - catchingfire - akhirnyaakukahwin - bestseller - karangkraf - book - kakinovel - thehungergames - mockingjay - bukuprima -
_syfqh_ - thoseinfinities - papersbloodblog - chariotchoogle -
instagram
myraanne35
5 buah novel secondhand SOLD. AVAILABLE only Takdir Itu Milik Aku. Normal price : RM33.90 Selling at : RM17 (postage excluded) Siapa nak, bole whatsapp kite ye. 0196035169 #garagesale #novels #preloved #malaynovel #secondhand #igshop #bazaarpaknil #bazaaronline #fleamarket #sayajualmurah #sayajualnovel
garagesale - malaynovel - secondhand - fleamarket - novels - sayajualmurah - bazaaronline - sayajualnovel - bazaarpaknil - preloved - igshop -
mbbazaar : Nice πŸ‘πŸ‘
fara_houseboutique - rashidienoridin - hidayahadris - stephanieahchi -
instagram
sh_shoppe
Available novels for sale Above each RM16 include postage Below each RM15 include postage Buy 3 and above you'll get discount . Any enquiries and order please whatsapp/wechat 0147350730 . #prelovedmalaysia #preloved #preloveditem #prelovednovel #sayajual #sayajualmurah #sayajualnovel #malaynovel #novelbaru #novelmelayu #novelmurah #suamiakuustaz #biniakutomboyke #anthem #hlovate #nakbercintadengansayatak
novelmelayu - biniakutomboyke - suamiakuustaz - sayajualmurah - sayajualnovel - nakbercintadengansayatak - hlovate - prelovedmalaysia - novelmurah - preloveditem - sayajual - malaynovel - shavailable - anthem - preloved - prelovednovel - novelbaru -
sh_shoppe : #shavailable
islam_ink : anthem available lg?
sh_shoppe : Yes still available @islam_ink :) boleh whatsapp/wechat untuk order
coklatmahal_hargamurah - nurulchikmess - nana__mariana - _aunienazihah -
instagram
lissahf67
RM10 exclude postage.whatsapp/telegram 0193209754 #sayajual #murah #malaynovel #ptsnovel #prelovedbook #preloveditems
sayajual - malaynovel - prelovedbook - murah - preloveditems - ptsnovel -
belvya_malaysia : gr amazing photo welcome to belvya kay
instagram
lissahf67
RM10 exclude postage.condition 10/10.whatsapp/telegram 0193209754 #sayajual #murah #bazarpaknil #bukuterpakai #malaynovel #jemariseni #jsadiwarna #noorsuraya #prelovedbook
sayajual - malaynovel - prelovedbook - bazarpaknil - murah - jemariseni - bukuterpakai - jsadiwarna - noorsuraya -
instagram
ntgravity
While waiting for 1am movie... Sabar yer my readers semua... Tgh menyusun ayat... ok.. alasan jer tu.. hahaha.. Nah a sneak peek for Bab 26.. Nak baca? http://w.tt/1y6Xo3a #novel #wattpad #malaynovel #ebook #lovestory #malay
novel - wattpad - malaynovel - ebook - malay - lovestory -
waynemadcat : Macam best jak. Teruskan usaha. Aku dah retire nulis cerpen pendek. Dolok rajin. Mun start balit ada kena tetak ngan takorg gik kelak haha
ntgravity : @waynemadcat u might want to try... ney tauk kakya alu hit! Yaa... ney hau tauk... hehehe
dressingroombylb - kiryncreations - mhdfzzz - bestecats -
instagram
misscieda
Re-read this novel. ...one of my fav novel. .. #malaynovel #a+b #aA+bB #hlovate #hosp.Selayang
a - aa - hlovate - malaynovel - hosp -
nisanazihah : hi, how much did u bought this?
hlovate_fanclub : join us :)
syahhmmisam - teahadham - _d2zana_ - generationsin -
instagram
izzaty6
Started talking about happy things in my life and things are already getting better . #happy #guy #instagood #usm #nice #bestfriend #mylife #joy #kiddo #dewankuliah #sweet #family #love #mother #father #happyeverafter #book #malaynovel #theamazingspiderman #mazerunner #good
good - love - family - dewankuliah - joy - mylife - malaynovel - theamazingspiderman - guy - bestfriend - usm - father - instagood - book - mazerunner - mother - kiddo - happy - sweet - happyeverafter - nice -
riyaadmohammed - farrah_nurailiz - zieyrakhairah - iskulxter -
instagram
Iconosquare feedback