novel_novel_novel
Salam,hari ni last day postage...so next postage only on 8/8/14...ssape nak book novel bole je whazup...tq lovelies... #sayajualnovel #malaynovel #novelterpakai #novelterpakaimurah #sayajual #sayajualnovelmurah #secondhand
sayajual - malaynovel - secondhand - novelterpakaimurah - novelterpakai - sayajualnovel - sayajualnovelmurah -
borong_dropship_kacamata - aydaridzuan -
instagram
wyls_preloved
Malay novel: Coklat, bunga & si cupid by Zara Amani RM12 #malaynovel #prelovednovel #prelovedmalaysia #zaraamani
prelovednovel - prelovednovelmalaysia - prelovedmalaysia - malaynovel - zaraamani -
wyls_preloved : #prelovednovelmalaysia
instagram
wyls_preloved
Malay Novel: Plain Jane by Nurul Syahida RM10 #prelovednovel #prelovedmalaysia #instashopmalaysia #malaynovel
prelovedmalaysia - prelovednovelmalaysia - prelovednovel - malaynovel - instashopmalaysia -
wyls_preloved : #prelovednovelmalaysia
bajukurungs -
instagram
queenfarra
"Bisakah cinta upahan menjadi cinta realiti" #TemanLelakiUpahan #AzuraRaisiddin #novel #malaynovel #bilafawwagilernovel
azuraraisiddin - novel - malaynovel - bilafawwagilernovel - temanlelakiupahan -
imah_77 - cheryl_flawlessgirl - selienazz - iamkhairuddin -
instagram
nuhasyahdy
Sy ada bnyk novel melayu utk dijual. Semua preloved. Aisya Sofia...peminat novel mesti kenal. Antara hot novel beliau 'Gelora Jiwa' Siapa yg berminat buleh whatsapp sy @ 0132088082 RM16 termasuk postage #preloved #novelmelayu #norhayatiberahim #secondhandnovel #prelovednovelmelayu #malaynovel #novelmalaysia #alaf21 #peminatnovel #aisyasofia
alaf21 - malaynovel - novelmelayu - prelovednovelmelayu - novelmalaysia - aisyasofia - norhayatiberahim - peminatnovel - secondhandnovel - preloved -
instagram
nuhasyahdy
Sy ada bnyk novel melayu utk dijual. Semua preloved. Karya Damya Hana. Kisah cinta karangan beliau selalu buat orang terawang2. Hihihi. Tapi menarik sbb tu saya minat dia. Siapa yg berminat buleh whatsapp sy @ 0132088082 RM15 termasuk postage utk satu novel RM28 temasuk postage utk combo #preloved #novelmelayu #norhayatiberahim #damyahana #secondhandnovel #prelovednovelmelayu #malaynovel #novelmalaysia #alaf21 #peminatnovel
damyahana - malaynovel - novelmelayu - alaf21 - novelmalaysia - prelovednovelmelayu - norhayatiberahim - peminatnovel - secondhandnovel - preloved -
instagram
nuhasyahdy
Sy ada bnyk novel melayu utk dijual. Semua preloved. Yang ini antara yg sy sgt suka. NorhayatiBerahin x pernah tulis novel tanpa research. So sy mmg enjoy novel beliau. Siapa yg berminat buleh whatsapp sy @ 0132088082 RM18 termasuk postage utk satu novel RM35 temasuk postage utk combo #preloved #novelmelayu #norhayatiberahim #secondhandnovel #prelovednovelmelayu #malaynovel #novelmalaysia #alaf21 #peminatnovel
alaf21 - malaynovel - novelmelayu - prelovednovelmelayu - novelmalaysia - norhayatiberahim - peminatnovel - secondhandnovel - preloved -
nuhasyahdy -
instagram
queenfarra
' Adanya dia....getar di hati makin terasa ' #KalauSudahBerkenan #CempakaRembulan #Novel #Malaynovel #BilaFawwaGilerNovel
novel - malaynovel - kalausudahberkenan - bilafawwagilernovel - cempakarembulan -
deinaaw - mimi5115 - saira_rara - putriyanz -
instagram
queenfarra
" Kenapa Pada Dirimu Ada Dia? " #MyIndoChick #Marissa #novel #malaynovel #bilafawwagilernovel
marissa - myindochick - malaynovel - bilafawwagilernovel - novel -
deinaaw - putriyanz - aliainsyirah_ - yantyz1322 -
instagram
queenfarra
#JanganJatuhCinta #AdahHamidah #novel #malaynovel #bilafawwagilernovel
janganjatuhcinta - novel - malaynovel - adahhamidah - bilafawwagilernovel -
aunihusnasalleh : Nvel bru dia ke kak?
queenfarra : @aunihusnasalleh aah
nurnabilah_s - aunihusnasalleh - aliainsyirah_ - saira_rara -
instagram
tanakadeiyadesu
Am halfway done reading this. Penceritaan dalam novel ni sangat mencuit hati. One of the best novel out there. It managed to make me laugh out loud. Seriously. Haha. Pemegang watak cinta. Hasil karya Nurrul Shuada. Terbitan Karya Seni. Yang disukai kadang tak mengerti, yang dirindui kadang tak memahami, yang dicintai kadang tak merasai, dan yang tak disangka itulah yang terjadi... Jazakallahu khairan kathira to my beloved cousins @abcnim and @erinmaarof for letting me borrow lots of novels from your collections. Really thank you. Love you girls lots β™₯ #karyaseni #pemegangwatakcinta #nurrulshuada #novelmelayu #malaynovel
malaynovel - karyaseni - novelmelayu - nurrulshuada - pemegangwatakcinta -
abcnim - leeyahhar - azeeza_hma - _msnadiah -
instagram
thedaisydentists
Preloved MALAY NOVELS KERANA TERPAKSA AKU RELAKAN by UMIE NADZIMAH Bookstore's price : MYR 27.00 OUR PRICE : MYR 17.00 (EXC postage) LELAKI EKSKLUSIF by WAN AWLIYA RAYQAL Bookstore's price : MYR 18.00 OUR PRICE : MYR 10.00 ( EXC postage ) If interested, kindly whatsapp 01119711027 #sayajualnovel #novelmelayu #novelbest #novelterpakai #sayajual #usedbooks #awakbeli #malaynovel #keranaterpaksaakurelakan #ktar #umienadzimah #noveldiadaptasikedrama #indahhalina #abgzen #jomtengokpetangni #lelakieksklusif #wanawliyarayqal #terlajaklaris #terbaikpunya #remaja #preloved #isellnovel #novelmurah #tv3 #karyaseni #sagaP #drift #yallahbhai
novelmelayu - indahhalina - karyaseni - ktar - sayajualnovel - tv3 - wanawliyarayqal - terbaikpunya - terlajaklaris - lelakieksklusif - noveldiadaptasikedrama - umienadzimah - novelbest - yallahbhai - abgzen - novelmurah - sayajual - keranaterpaksaakurelakan - malaynovel - sagap - awakbeli - isellnovel - drift - usedbooks - jomtengokpetangni - remaja - preloved - novelterpakai -
adira__ : Hi sis , postage ke east malaysia brapa ? @thedaisydentists
thedaisydentists : Hai, postage east malaysia rm 10 😊 @adira__
nuramnihassan : @thedaisydentists sis available lg?total Include postage to kelantan how much?
thedaisydentists : Masih available 😊 postage rm 6...jd total semuanya untuk bukan kerana terpaksa aku relakan rm 23 . @nuramnihassan
thedaisydentists : KTAR DAN LELAKI EKSKLUSIF MASIH AVAILABLE 😊
syahidatulasmira : Hai, postage ke kota kinabalu berapa??
thedaisydentists : KTAR SOLD OUT!
msvelz89 - dramaatv3 - nana_syi96 - hakimdalaiil -
instagram
aimmierahim
"Suamiku Encik Sotong" Karya Syikin Zainal. #malaynovel
malaynovel -
normahmanan - fadzilfc - shahirmahmud - bonz__ -
instagram
queenfarra
"Semakin jauh aku berlari, Semakin cinta itu menjauh pergi, Lantas tidak lagi ku mengejar, Kerana kau hanya bahagia apabila aku berhenti" Mmg sabar sgt Nysa Sakinah ni klo fawwa la mmg tak sanggup... Farish Aqil plak slow nau nau nak luah kan isi hati kat Nysa. Btw @anzalnanasir88 Love ur acting dlm #JauhDariCinta #AdahHamidah #Novel #Malaynovel #bilafawwagilernovel
jauhdaricinta - novel - malaynovel - adahhamidah - bilafawwagilernovel -
ijan_r : Samalah @queenfarra ku dah terpaut dgn drama nie.. Kena cari novel dia haha
queenfarra : @ijan_r kann..farra siap rec lgi hihi..cpt cari novel die..farra siap 😭😭 tau haha
watie_wyyn : Sedihnye quote tu 😭😭😭
queenfarra : @watie_wyyn kannn...novel die pun sedih sampai sembab mata ni haa
ijan_r : Samalah record gak takut terlepas sbb bln puasa nie.. Hihi mmg kena cari nie.. Farra just nak tahu aqil nanti suka x kat nysa..
queenfarra : @ijan_r yup sia suka...sbnrnya dia dah jatuh cinta ngn nysa time kat universiti lagi tp xnk ngaku
watie_wyyn - marmansor - cheryl_flawlessgirl - anggunalamshah -
instagram
syazwantahir
Menelaah The Wedding Breaker for release tension malam ni... #books #novel #MalayNovel #instabook #bookworm #TheWeddingBreaker #ArianaRose
novel - theweddingbreaker - instabook - malaynovel - books - bookworm - arianarose -
_abec_ - azwarkamaruzaman - ridhwan0486 - nurulatikahsalim_ii -
instagram
noornaime
I didn't think i'd do this. After watching the show, i immediately grabbed my copy of this to re-read some scenes. #malaynovel #malaydrama #keranaterpaksaakurelakan
keranaterpaksaakurelakan - malaynovel - malaydrama -
nani_nazneen : Suka suka suka!!!
noornaime : @nani_nazneen aku macam terpukau dgn cerita ni
nani_nazneen : @noornaime ngan Abg Zen eh?? Hehee amar is soooo charming
izam_zam - nana_galaxyfanfan - nani_nazneen - aliainsyirah_ -
instagram
queenfarra
"Seluruh hidupku hanya ada kamu" #DiaKekasihHati #SarniaYahya #Novel #MalayNovel #bilafawwagilernovel
diakekasihhati - novel - malaynovel - sarniayahya - bilafawwagilernovel -
arynchikmess - bibie_leeya - noorshaheeda - iamkhairuddin -
instagram
blog_th2010
Dari Singapura novel 'Semusim Di Divonne' terbang dan pulang sebentar mengikut pemilik barunya (sebelum ke destinasi seterusnya). Oleh kerana jalan cerita novel ini digambarkan pada musim luruh, maka saya telah rakamkan beberapa gambar musim luruh di Australia dan memberikan kejutan kepada penulis Ika Madera. Kepada anda yang ketinggalan untuk mengetahui tentang 'Semusim Di Divonne', sila klik ke gambar saya yang terdahulu. Novel ini masih dijual di pasaran Malaysia. #Novel #MalayNovel #Autumn
autumn - novel - malaynovel -
aerill81 : cantiknyaaaaaaaaaa ....
blog_th2010 : Antara 4 musim, i paling suka ambil gbr pemandangan bila autumn. 😊 @aerill81
jijul_angelo - cer.liz - tipi_wigwam - noreeni -
instagram
blog_th2010
Dari Singapura novel 'Semusim Di Divonne' terbang dan pulang sebentar mengikut pemilik barunya (sebelum ke destinasi seterusnya). Oleh kerana jalan cerita ini digambarkan pada musim luruh, maka saya mengambil 'mood' musim luruh di Australia. Penulis Ika Madera begitu teruja melihat gambar-gambar di atas dan salah satu gambar telah dijadikan gambar profil Facebook beliau. #Novel #MalayNovel #Autumn
autumn - novel - malaynovel -
ezani_yusoff : @blog_th2010 terbaik..
blog_th2010 : Terima kasih 😊 @ezani_yusoff
evecogan - doiseaux - azerule - deajei -
instagram
queenfarra
"Tidak melihat pada mata bukan bererti tiada... Tidak terlihat pada mata bukan bererti berhenti percaya" #Kahwin6BulanAje?! #Anabella #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
bilafawwagilernovel - novel - malaynovel - kahwin6bulanaje - anabella -
alattahilalat_ - lovekaixiang0101 - nadirahzabidi - annecaryna -
instagram
thedaisydentists
Preloved NOVEL SEJARAH ISLAM by ABDUL LATIP TALIB HULAGU KHAN Bookstore's price : MYR 24.00 OUR PRICE : MYR 13.00 (EXC postage) SALAHUDIN AYUBI Bookstore's price : MYR 14.00 OUR PRICE : MYR 7.00 (EXC postage) If interested, kindly whatsapp 01119711027 #sayajualnovel #novelmelayu #novelbest #novelterpakai #sayajual #usedbooks #novelislamik #isellislamicnovel #awakbeli #malaynovel #novelsejarahislam #siripahlawanislam #hulagukhan #salahudinayubi #abdullatiptalib #paklatib #terlajaklaris #terbaikpunya #ramadhan #preloved #novelmurah #karyaseni #pts #vscocam #sagaP #drift #yallahbhai
salahudinayubi - novelmelayu - novelislamik - karyaseni - drift - sayajualnovel - terbaikpunya - terlajaklaris - novelbest - pts - novelmurah - novelsejarahislam - sayajual - malaynovel - sagap - isellislamicnovel - awakbeli - yallahbhai - ramadhan - usedbooks - siripahlawanislam - abdullatiptalib - preloved - paklatib - vscocam - novelterpakai - hulagukhan -
hudaaanadiah - fatin.qistina - nurulnaylibatrisyia - khairiiina29 -
instagram
blog_th2010
'Jet Jonah' telah saya bawa mengelilingi Australia secara #roadtrip #outbackroadtrip pada tahun 2011 dan terbang ke beberapa buah negeri di Amerika Syarikat pada tahun 2012. Oleh kerana penulis pernah menetap di Kota London, maka jalan ceritanya nampak lebih 'hidup' kerana novel ini banyak berkisar tentang kehidupan masyarakat Melayu di sana. Walaupun banyak adegan menceriakan, namun terselit juga bahagian sedihnya di mana secara tidak sedar saya mengalirkan air mata mengenangkan arwah bapa saya sendiri. Mujur ketika itu saya di dalam penerbangan sebelah malam (Los Angeles - Melbourne) dan tiada siapa yang nampak mata saya yang merah. 'Jet Jonah' saya habiskan bacaan di dalam beberapa buah penerbangan antarabangsa. 'Jet Jonah' masih boleh dapat dibeli di www.jemariseni.com #novel #malaynovel #singaporeanwriter #inflight #reading #qantasairways #qantas #travelblogger #travelgram #frequentflyer
qantasairways - novel - malaynovel - travelblogger - qantas - singaporeanwriter - roadtrip - frequentflyer - travelgram - outbackroadtrip - inflight - reading -
zairaaisy : Sherry minat bc novel pengembaraan jer ker...
blog_th2010 : @zairaaisy : Tak juga kak. Shery takde pun novel travel. Hihi, Mungkin sebab novel ni terikat dengan masa, so tak sanggup. Hari2 Shery dgn blog sendiri update mana yang patut 😊..Buku tentang aviation memang minat. 😊.
zairaaisy : Hihihi...mmg nmpk sngt...dr gambor2 sherry, x bg tau pun, akak dh tau minat sngt ttng aviation..:-)
blog_th2010 : Hahaha πŸ˜ŠπŸ‘ @zairaaisy
tcrossau : Nice work
azerule - ejaiismail - noreeni - 88maizara -
instagram
queenfarra
"Lukaku pasti akan terubat tidak lama lagi..." #CikCinderellaDanEncikTengku #Airisz #novel #malaynovel #bilafawwagilernovel
airisz - cikcinderelladanenciktengku - novel - malaynovel - bilafawwagilernovel -
deinaaw - leo_dicaprio_my_king - schaifah - aarzy_movement -
instagram
queenfarra
"Tak perlu sempurna untuk diriku asalkan cinta setulus hati" #SuamikuMrBoss #ElinNadia #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
suamikumrboss - elinnadia - novel - malaynovel - bilafawwagilernovel -
leo_dicaprio_my_king - soniakamarozalliginda - schaifah - aarzy_movement -
instagram
queenfarra
'Selagi aku masih mampu, selama itu aku tetap di sisimu kerana tanpa dirimu, aku hanya manusia tanpa cinta' #JanganBenciCintaku #EmyRoberto #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
emyroberto - novel - malaynovel - bilafawwagilernovel - janganbencicintaku -
ariannyrosse - nurnabilah_s - aliainsyirah_ - anis1209arif -
instagram
ney_sha86
balik jumpe TAJUL RAZIN la..haha!! #malaynovel #drama #keranaterpaksaakurelakan #fefelingindahjap
drama - keranaterpaksaakurelakan - malaynovel - fefelingindahjap -
amaramirul_ - _tawfikfauzi_ - hudamarsuki - haslindamdtap -
instagram
queenfarra
"Cinta takkan datang pada hati yang masih membenci" #HariHariAkuRindu #IzzAlejandra #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
novel - malaynovel - harihariakurindu - bilafawwagilernovel - izzalejandra -
syazwaniabdrahman - mawarberdurie - snfaqilah - iamkhairuddin -
instagram
risz_manizs
Perempuan mudah mengalirkan air mata... Adakah dia lemah? Adakah dia pasrah? Tidak! Itulah senjata utama untuk dia bangkit semula... #EmmasLifeStory #PictureofTheDay #TheStoryOfMyLife #Hobby #UlatBuku #NovelCollections #NovelCinta #MalayNovel #CukupDeritaItu #Sunday #220614
cukupderitaitu - malaynovel - novelcinta - emmaslifestory - thestoryofmylife - novelcollections - sunday - pictureoftheday - 220614 - ulatbuku - hobby -
saadiahsafiya : ko pun layan novel gak ke...tp novel siti rosmizah mmg sedih sgt....x leh bw aku
risz_manizs : @saadiahabdulsatar layan.. Start dr skolah lagi ema da layan.. Hahaha.. Yg ni ada part2 sedih laa. Tp bila bc nvl andai itu takdirnya mmg nangis esak2 + sedu sedan.. Hahahaha
magwis - chicna - nicoletterokisky - nurul_naziraa -
instagram
ciklemonmanis
saye bru habis bace buku ni.. Best!! Simple je.. tak tebai mana pun.. berape hari je dah habis.. senang nak faham.. bahase pon santai jer.. #MalayNovel
malaynovel -
instagram
azliza_aziz
Next novel : Cukup Derita Itu , novel ke-7 by Siti Rosmizah...novel setebal 1170 m/s...kalau dlu bce novel tebal cmni time sem break..seminggu je masa utk habiskn 1 novel setebal ni..but now..i don't think so...hahaha.. Mybe sebulan kot.:) #malaynovel #srpublication #2014
2014 - malaynovel - srpublication -
mizahmijah - farasyafiraaa - farhanasamat - saramayrah -
instagram
nikfarahamalina
#Cooper-K #medicalPharmacology #malayNovel 1st time tnampak novel yg ade kaitan ngan kos #farmasi ni ..so, trus beli lerr..nk tunggu pa lg..hhehe^^ ++bleh bljr term2 medic n pharmacy nnt...ye dok((:
cooper - redha - malaynovel - farmasi - medicalpharmacology - sabar -
nikfarahamalina : Benda gni laa yg trus jd penguat semangatku dlm bljr smpai tcapai cita2 gua..nk kna abiskn 6thn lg..ish! Spnjg mnjd student farmasi, ak bljr erti #sabar n #redha... Kerna rezeki ku di sini+++ sabar farah sabar^^ hhaaa
fartiniramezan - irataiko - syaf10_iq - _syuhadashaari_ -
instagram
queenfarra
"Yang disuka kadang tak mengerti, yang dirindui kadang tak memahami, yang dicintai kadang tak merasai, dan yang tak disangka itulah yang terjadi...." #PemegangWatakCinta #NurrulShuada #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
novel - malaynovel - bilafawwagilernovel - nurrulshuada - pemegangwatakcinta -
mass_ahmad - syakirarafi - wannajwa94 - dinanablan -
instagram
applee_janee
Kan kuusung rindu ini bersama-sama cinta dan air mata. 😍 😍 πŸ’•πŸ’• #KatakanKauCinta #MalayNovel #BukuPrima #NoriZulkifli
bukuprima - katakankaucinta - malaynovel - norizulkifli -
adhalynn_20 : Kw beli jgak ? Haha @aleriajanee
applee_janee : Eyaa. Lama sudah @adhalyyn_20. Haha.
adhalynn_20 : Pnjm aku @aleriajanee ^^
applee_janee : Nnti aku bwa @adhalyyn_20 :)
carlydopeshit - sallynnajeblin - fifieandrea - mizsfrenc -
instagram
Iconosquare feedback