nrdyanalkim
Finally... Lepas spm saya baca awak berdua okay? Sebenarnya aku lebih suka baca novel cenggini daripada novel cinta... #vscomalaysia #vscocam #malaynovel #my_genggua #ikutcarakita
vscomalaysia - vscocam - malaynovel - ikutcarakita - my_genggua -
ainnasyitoh - izatyismadi - _szuhairah - _naziha -
instagram
nuarnana
So sweet a few caption in this novel... Gud job at acik Lana #novel #novelmelayu #malaysian #malaysia #malaynovel
malaysian - novel - novelmelayu - malaynovel - malaysia -
aju_whitepearl - joycewong0323 - joychariz - p3sweetenerbest23 -
instagram
naar_amalia
I love this book! #throwback #akumahu #ainmaisarah #akumahupopular #akumahusaizs #akumahutemantapimesra #ptsone #malaynovel #novel #best
akumahupopular - malaynovel - akumahutemantapimesra - ptsone - akumahu - ainmaisarah - novel - best - throwback - akumahusaizs -
fatihah_511 -
instagram
nuarnana
Isi mase #novel #malaynovel
novel - malaynovel -
black_cherrybeltswizzle - ezyslim_kuruspantas - makeupattic - citiey_nur91 -
instagram
queenfarra
Dia keliru dengan 'rasa' yang satu itu. #LelakiSedinginDia #SyahShah #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
syahshah - novel - lelakisedingindia - malaynovel - bilafawwagilernovel -
miraamira - cheryl_flawlessgirl - sharifahauni99 - thebungaa_ -
instagram
syaryeezinar
breakfast ! haha #reading #novel #malaynovel #fav
fav - reading - malaynovel - novel -
adnankhan1985 - iklilshamsudin - mfproduction23 - shazosharif -
instagram
lejenpress
By @aineesulaiman "Now reading this #malaynovel #awekchucktaylor by #namicobnobbler . Typical love story, but the storyline and how it was presented makes it interesting. Although some of the words used are hard for me to digest. Yeah I'm not from those group of people whom we called them poets. But its nice to know something new. If you are looking for something that is not typical then this is the one. #lejenpress #mphbookstore" via @PhotoRepost_app
namicobnobbler - awekchucktaylor - lejenpress - malaynovel - mphbookstore -
hafizz_04 - ansareiyo - hanathewitch - hajarchemari -
instagram
jumiekhafi
Akan muncul di blog JumieSamsudin.Com setiap Sabtu bermula esok :) #soon #MalayNovel #ReginaIbrahim
malaynovel - soon - reginaibrahim -
farahnofal : Can't wait!!
azhar_jalil : Xsabar.. Mesti best.. Nanti boleh kumpul setiap episod, propose kt stesen TV. ☺️
jumiekhafi : @azhar_jalil mmg nk tlg mama Regina ni. Nnt kita discuss. Sabtu ni baca jugak nnt intro dia. :(
fatinhamizahmokhtar - n_fr_95 - vladamir69 - taufiqhelios -
instagram
aineesulaiman
Now reading this #malaynovel #awekchucktaylor by #namicobnobbler . Typical love story, but the storyline and how it was presented makes it interesting. Although some of the words used are hard for me to digest. Yeah I'm not from those group of people whom we called them poets. But its nice to know something new. If you are looking for something that is not typical then this is the one. #lejenpress #mphbookstore
namicobnobbler - awekchucktaylor - lejenpress - malaynovel - mphbookstore -
shaqueeroslee : Xpnh bace lg. Tp da ad da.. :)
aineesulaiman : @shaqueeroslee mine pun beli da lama. Baru smlm baca. Tu pun ada 4 naskhah lg x bsentuh. Makin umur banyak makin kelaut. Hahaha
shaqueeroslee : Haha.. Kelaut la kite. Mase xde nk bce. Xsmpat lg.. Heheheh
daisyannatan - ym.rjfatin - lolyvely - yatyonlineshop -
instagram
queenfarra
Antara kami berbeza. Dia...cintamu yang dulu. Aku...suamimu yang tulus. #SorryAkuBukanDia #IzaSafiya #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
izasafiya - novel - malaynovel - bilafawwagilernovel - sorryakubukandia -
thebungaa_ - annecaryna - waline98 - aliainsyirah_ -
instagram
queenfarra
Demi cintaku padamu Kemana pun kau kan ku bawa Ke hujung dunia kebintang kejora #HanyaKitaBerdua #AinaEmir #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
bilafawwagilernovel - novel - malaynovel - ainaemir - hanyakitaberdua -
ain_adil - deinaaw - waline98 - thebungaa_ -
instagram
janesach
#haninaabdullah never fail to #entice me with her #masterpiece. #thumbsup for #seteguhfayqa #penulisan2u #malaynovel #ilovetoread #ilovebook
seteguhfayqa - malaynovel - ilovetoread - haninaabdullah - masterpiece - entice - ilovebook - thumbsup - penulisan2u -
nuradilahhashim -
instagram
azabellaa
Teringin nak baca novel ni sebab Ahamd Fuad, kekeke, dah baca ntah berapa juta kali dah tp buku dulu main pinjam je, so this week terinigin sangat nak baca, tp buku xda, nak beli mahal kot, so decide beli yg digital copy ja, beli kat emall karangkraf for 9.90 henget, then baca kat tab. Buku ni sangat tebal, tp aku aku baca x smpai 6 jam, hahaha, sadis rindu banget gue dengan ahmad fuad, LOL. I think this story is one of my favourite malay novel of all time, second is bicara hati & third is adam & hawa. The reason suka novel ni sbb apa lagi, sebab Ahmad Fuad la(AF) hahaha. Seorang lelaki yang sangat serius, intimidating but at the same time sangat romantik & penyayang & really knows what he wants & willingly fight for you. He being the boss and came from a rich family is just a bonus for me. Cair la baca novel ni, adoiiii cair yg part romantik tu, kekeke. Tapi satu jala slack cerita ni, boleh pula main peluk2, cium2 tgn and pipi before kahwin, hahaha, romantik memang la romantik, tp should be buat semua tu after nikah la, writer pun satu, bila part dorang dah nikah, teda pula tulis part part romantik like before nikah, alahai, kecewa sa, hahaha. Anyway Ahmad Fuad awak sentiasa dihati saya(walaupun dia hanya fictional character) <<< jiwang karat nak mampos. #kauuntukku #aisyasofea #ahmadfuad #nurulumairah #fuad #maira #malaynovel #romancenovel #fiction #imsuchasuckerwhenitcomestoromance #kakinovel #kakijiwangkarat #favourite #love #igers #igdaily
love - favourite - maira - ahmadfuad - nurulumairah - igers - kakijiwangkarat - aisyasofea - kauuntukku - malaynovel - kakinovel - imsuchasuckerwhenitcomestoromance - fiction - romancenovel - igdaily - fuad -
syielala : 1st nvel I read!
syahirahros - amaninaahlann - haeiza - yeopazrul -
instagram
fazcollection
I wanna let go this malay novel. If anyone interested, pls let me know. The novel is a new one,because I never read or open it. . Tajuk: Sehangat Asmara (cite yg Rita Rudaini (Kay)dan Adi Putra (zainal) berlakon kt tv3 tue) . Price: rm20 (tmsk postage) . Reason to let go: Beli tapi tak pernah baca pun . If interested, pls whatsapp 0136033216 #novel #malaynovel #prelovenovel #preloved #books #reading
novel - malaynovel - reading - preloved - books - prelovenovel -
eugene_sonata - nurussalmi - ainadyahzulkifli - khadijahkhalid96 -
instagram
jcfernandez24
Bukan laut namanya jika airnya tidak berombak,bukan cinta namanya jika perasaan tidak pernah terluka, bukan kekasih namanya jika hatinya tidak pernah merasa rindu dan cemburu. - #IlyaAbdullah #Roses #cutekreatif
novelmelayu - noveller - novelstagram - novelmalaysia - ilovereading - loveforbooks - booknerd - instanovel - novel - malaynovel - currentlyreading - sorethroat - bookish - bookphotography - roses - ilyaabdullah - instabook - cutekreatif - ulatbuku - jcfnovel - reading - honeylimejuice - bookstagram -
jcfernandez24 : #honeylimejuice #sorethroat #novelmalaysia #noveller #novelstagram #novel #novelmelayu #booknerd #bookphotography #bookish #bookstagram #currentlyreading
jcfernandez24 : #loveforbooks #jcfnovel #instabook #ilovereading #instanovel #ulatbuku #reading #malaynovel
eyka_27 - lunarella_ - gaya3_s - guneraydinbaykus -
instagram
joanne_lpy20
Found the book I've been searching since the day I read it at ns... huhu! So Happy! #TheWeddingBreaker #EvelynRose #MalayNovel
evelynrose - malaynovel - theweddingbreaker -
hahahanisss : One more fact about u,love to read malay's novel
joanne_lpy20 : @hahahanisss i love to read books! Hahaha...
hahahanisss : Bookworm @joanne_lpy20
joanne_lpy20 : Better than shopaholic @hahahanisss
joanne_lpy20 - hahahanisss - bala_singam1926 - winrymia -
instagram
ctnursuhaila
Yayyyyy! Looking forward to this♡♡♡ #rinduawak200peratus #awesome #cute #photooftheday #loves #malaynovel #lovenovel #zillfaezrul #armelaisya ツ
cute - malaynovel - zillfaezrul - awesome - rinduawak200peratus - lovenovel - armelaisya - loves - photooftheday -
_lynnitik - divadbeauty - oundemptake4918 - peanutbutterjan -
instagram
queenfarra
Bohonglah kalau fawwa tak beli jgak kan 😝😜 #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
novel - malaynovel - bilafawwagilernovel -
araaa_jawww - syazwaniabdrahman - selienazz - syakirarafi -
instagram
maria_said
Salam Jumaat... hakikatnya, dua hati yang berbeza itu melengkapi antara satu sama lain... 😊😍❤harap-harap hari ini boleh habiskan novel yang sangat indah ini... *photo credit to #jsadiwarna #malaynovel
malaynovel - jsadiwarna -
kayshah2 - ika.madera - damiamia36yahoocom - msunnymohd -
instagram
puteriyani
: Yay! The reason why I love to shop at JB, you can find many many malay novels and you will never be disappointed. The 2 new novels that will keep me company for the next following weeks. Happy reading Yani. Hehee ~ #s4 #malaynovel #ilovetoread #favourite #rinduawak200% #maafjikaakutaksempurna ~ 😊📖👍
malaynovel - ilovetoread - favourite - rinduawak200 - maafjikaakutaksempurna - s4 -
huuuudamd - asheqinnoor - wati305 - sinar_wardrobe -
instagram
biknit
#membakarsyurgamengguyurneraka#hanailhami#karyaseni #malaynovel#franzeenovelist Sebuah buku yg membuka minda tentang gaya hidup "cik gayah", perjalanan seorg saudara baru dan of course cinta. Ini adalah buku kedua yg aku baca oleh penulis novel #perempuanlindunganKaabah
hanailhami - malaynovel - membakarsyurgamengguyurneraka - karyaseni - perempuanlindungankaabah - franzeenovelist -
zamzuri_ - anachong - chermink - sharifahnorlin -
instagram
queenfarra
" cintamu sesegar embun nan pagi semakin resah menanti terbit mentari. Hangatnya yang membakar mengeringkan segala keindahan yang penuh kepalsuan " #AndaiItuTakdirnya #SitiRosmizah #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
novel - malaynovel - bilafawwagilernovel - sitirosmizah - andaiitutakdirnya -
ijahemotemo : Novel ni sedih sangat :(
efaafifi286 : Novel ni sedih tau @queenfarra masa kite baca kite bygkan heronya @iamrosyam
queenfarra : @ijahemotemo tau xpe bengkak2 mata baca @efaafifi286
deinaaw : Cite ni sedey bangetttttt
ikadrew : Novel ni sedihhh. Ika baca mmg banjir 😭
queenfarra : @deinaaw kannn gue nangis nya ampe bengkak mata nya
queenfarra : @ikadrew samalah
dayangnorazean : One of my favourite Fawwa .. Berpuluh kali ulang sure 😭😭😭😭 @queenfarra
mimi5115 - miraamira - shafiqahabdrahman - farah_galaxies -
instagram
queenfarra
" i akan sayang you selagi ada matahari dan bulan. Selagi i masih bernyawa, hanya maut yang dapat pisahkan kita " #DahJodohIDenganYou #AinKamalia #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
dahjodohidenganyou - ainkamalia - novel - malaynovel - bilafawwagilernovel -
michellaaronators - cheryl_flawlessgirl - aliainsyirah_ - eraah_hazis -
instagram
maria_said
shift di hospital malam ini dan kekasih waktu sebagai peneman... 😊☺#jsadiwarna #noorsuraya #malaynovel
noorsuraya - malaynovel - jsadiwarna -
anis_syahira : Wahhh induk dah beli.. Tak sabarnya nak beli n baca 😁
maria_said : yes @anis_syahira semalam ke pesta buku selangor tapi kaksu takde, so takdelah tt dia... cuma yg best dpt jumpa si hensem amar & si cantik izreen azminda 😁😄
anis_syahira : Hehe..haah nampak pics induk.. Nampak sporting sgt diorang.. 👍😁 ooo.. Dah bertahun tak baca novel, tapi novel kaksu, wajib baca!
maria_said : yup, betul sgt... novel kaksu kategori wajib baca kan... btw mmg dorang berdua sporting, sweet n humble... bila tgk pics kita dok senyum sensorang... hihihi @anis_syahira
kayshah2 - anis_syahira - rumah_adiwarna - mahanialiasak -
instagram
butikonetooinfinity
kami bukan saja ada barangan yang hot-hot malah kami jugak ada sewakan novel kepada mereka yang suka membaca.. deposit rm10 akan dipulangkan lepas anda pulangkan novel yang anda pinjam sewa serendah rm2-rm5 nak tahu lebih lagi.. jom walk in ke #butikonetooinfinity #sewa #novel #sewanovel #malaynovel #englishnovel #kelantan #pasirtumbuh #kotabharu #hotitem
novel - malaynovel - sewanovel - butikonetooinfinity - hotitem - sewa - kelantan - kotabharu - pasirtumbuh - englishnovel -
syah_khan - muslimahcotton - cikk.sueiii - edamustaffa -
instagram
mrs.black.d.plaid
After torturing myself with reading a romantic novel - 13 Jam A380 (13 Hours A380) in one whole day (which actually I enjoyes it), finally I'm back to my real me to read a new thriller story. Can't wait to start! #book #thriller #malaynovel #suspek #bukufixi thanks @solihinsani
suspek - malaynovel - book - thriller - bukufixi -
infinite7chaser : long time no buy latest FIXI book ㅠㅠ
thaqifiqbalmokhtar - azraaiazuhaofficial - aqizqahhar - frhizzlyn -
instagram
penerbitanfp
Pendapat pembaca berkaitan novel PFP. By @nazlinamuhamad "To be amnesia-an is not easy. To forget the loved one is the hardest. To remember again is painful yet sweet. Different kind of story but 10stars!! Congrats @annalee #akudia&pinkypromise #novel #malaynovel #novelreview #fajarpakeer" via @PhotoRepost_app
novelreview - novel - malaynovel - fajarpakeer - akudia -
azitazain - ainrosli94 - kartieny_slamat - _shikinismail -
instagram
iammiss_m
sebelum pergi pedi & mani td dapatlah hasil dari memancing tadi petang di popular 😜😜😜... #malaynovel #ustazpinkbypistaciavera
ustazpinkbypistaciavera - malaynovel -
fadz_zira - secretchuii27 - antieyan - _elannnnn -
instagram
nanabella86
2nd hand malay novel to let go!!!! Condition 8/10 , 9/10,10/10!!! pm me for details..good price&can nego :) #2ndhand#malaynovel#letgo#nego#goodcondition#kakinovel#novellover
2ndhand - novellover - malaynovel - nego - kakinovel - goodcondition - letgo -
ezuan_abdul -
instagram
nazlinamuhamad
To be amnesia-an is not easy. To forget the loved one is the hardest. To remember again is painful yet sweet. Different kind of story but 10stars!! Congrats @annalee #akudia&pinkypromise #novel #malaynovel #novelreview #fajarpakeer
novelreview - novel - malaynovel - fajarpakeer - akudia -
penerbitanfp - ierazakaria -
instagram
queenfarra
Yeahh tambah stock #novel #malaynovel #bilafawwagilernovel
novel - malaynovel - bilafawwagilernovel -
deinaaw : Gilakkkkk
mimi5115 : Mana yg paling best
shafiqahabdrahman : @mimi5115 ..andai itu takdirnya..^_^
dayangnorazean : @queenfarra please read Andai Itu Takdirnya... Best giler! Org giler pun tak best cam novel tu.. 😁😁
wanieyzahar : Yup andai itu takdirnya best sgt kan @dayangnorazean ..baca tu dl @queenfarra
nurnabilah_s - shafiqahabdrahman - vogue_mummy - leeda_leeya -
instagram
queenfarra
Cinta datang tanpa disedari... Walaupun ditinggalkan, cinta tetap bersemadi di dalam hati. #AkuYangKauTinggalkan #AlinaHaizar #Novel #MalayNovel #BilaFawwaGilerNovel
akuyangkautinggalkan - novel - malaynovel - bilafawwagilernovel - alinahaizar -
wanieyzahar : @queenfarra best novel ni...x silap bc setahun lbh dh...bestttt sgtt
yantyz1322 : Best novel nie @queenfarra
novelgirl_ : Nak jual tak? @queenfarra
mimi5115 - sharifahauni99 - azania67faza - junebakri -
instagram
nysaainysa_
Good Morning ! Let's start your day with this book that gonna make your day feel like perfectness day ever ! " Pen Merah, Pen Biru, Saya Marah, Awak Tau? " #PTSOneSdnBhd #PTSOne #ElisyaIzd #MalayFiction #2011 #MalayBookMalaysia #MalayNovel #NovelBest #AinysaNeeysaBlogspot #NysaAinysa #nysaainysa
ptsonesdnbhd - elisyaizd - malaynovel - nysaainysa - ainysaneeysablogspot - ptsone - malayfiction - novelbest - 2011 - malaybookmalaysia -
nysaainysa_ - aizattareef - wan_kag - haiqal7736 -
instagram
Iconosquare feedback