qhasehqhaireen
Longlasting lip #bazarpaknil #kosmetikonlineshop #kosmetikmurah #kosmetikmac #lipstikmurah #lisasurihani23 #lisasurihanisupportersclub #lipstikmac #lisasurihani #ctdk #noradanish #handbegonlinemurah #perfumegrade3aaa
lipstikmac - kosmetikmurah - lisasurihani23 - bazarpaknil - perfumegrade3aaa - noradanish - kosmetikonlineshop - lipstikmurah - lisasurihani - ctdk - lisasurihanisupportersclub - handbegonlinemurah - kosmetikmac -
aju_jamil - sayg_arynn -
instagram
danieleznieta
#Lisasurihani #lisasurihani23 #lisa #rykarl_official #rykarlcollection #rykarlSuperFans #rykarlhandsome #Rykarliskandar #Rykarl #childactor #actress #instakids #kid #wanita #model #gorgeous #goddess #handsome #macho #perfect #pooularpic
lisasurihani23 - lisasurihani - rykarl - actress - rykarlsuperfans - rykarl_official - rykarliskandar - childactor - kid - perfect - goddess - rykarlhandsome - pooularpic - wanita - rykarlcollection - handsome - instakids - gorgeous - lisa - model - macho -
tashaocha14 : Nice pic @danieleznieta
danieleznieta : @tashaocha14 :) tq
tashaocha14 : Haha welcome dear @danieleznieta ;P
ejamisha : Natural
harzr5 - remy_cabella - suemakcu_7710 - ainsofia__ -
instagram
mysarahwong
#lisasurihani23
lisasurihani23 -
mysarahwong - amaramirul_ - seeveay_26 - yukiluvexotao -
instagram
irdiyanie
One more video @izzueislam and@awinnurin #kekasihabadi#flipagram#lisasurihani23#yusry15..
flipagram - yusry15 - lisasurihani23 - kekasihabadi -
1whp_onlinemoney : Assalamualaikum, maaf jika mengganggu. Saya sekadar ingin membantu. Anda mempunyai masalah kewangan? Duit tak pernah cukup? Dengan biz 1whp anda blh buat rm700++ seminggu! Dgn menggunakan handphone anda sebagai mesin duit, bermodalkan rm55 shj seumur hidup! Jika ingin bertanya lebih lanjut sila whatsapp/wechat di 0176316401
amierulnaim20 - theyasstore - hazlynne - cherryyx3 -
instagram
danieleznieta
#rykarl_official #lisasurihani23 #cutiepie #cutegirl #cuteboy #rykarlhandsome #ladyyusry #Rykarliskandar #Rykarl #Rykarlstyle #handsome #pretty #actress #childactor #macho #perfect #asianbeauty #awesome #smile #cool #hairstyles cutenyaaaaa kak Lisa dan Adik Rykarl :-)
rykarlstyle - cuteboy - lisasurihani23 - cutiepie - awesome - rykarl - actress - childactor - rykarl_official - hairstyles - rykarliskandar - handsome - perfect - ladyyusry - rykarlhandsome - cutegirl - cool - pretty - smile - macho - asianbeauty -
adugaii_fly - rdinaerina_ - selfemployed626 - loveatikahsuhaime -
instagram
danieleznieta
#Lisasurihani #masa #remaja #comel #angel #stunning #adorable #perfect #igersmalaysia #igpretty #likealways #beautiful #beautyface #lisasurihani23 #lisa4shellmy #lisa #cutegirl
beautiful - angel - beautyface - lisasurihani - back - throwback - likealways - perfect - comel - igersmalaysia - masa - cutegirl - igpretty - lisasurihani23 - lisa4shellmy - throw - remaja - stunning - igdaily - lisa - adorable -
danieleznieta : #throwback #throw #back #igdaily @ladyyusry
hazwina04 - ynbora900130 - thefacek - shahdonsstyleicon -
instagram
danieleznieta
Rykarl dan Mama Lisa so cute ;) :)
rykarstail - rykarlstyle - cuteboy - lisasurihani23 - lisasurihani - sweet - rsf - rykarl - coolpics - actress - childactor - rykarl_official - perfect - ladyyusry - likealways - rykarlcollection - tagsforlikes - amazing - instacool - pretty - cutegirls - smile - like4like - adorable - shoutout - smart -
danieleznieta : #ladyyusry #lisasurihani23 #Lisasurihani #rykarl_official #Rykarlstyle #rykarlcollection #rykarstail #Rykarl #RSF #actress #childactor #cuteboy #cutegirls #perfect #adorable #amazing #shoutout #coolpics #instacool #sweet #smile #smart #pretty #likealways #like4like #tagsforlikes
lisaladyyusry : Dont forget to vote Lisa Surihani guys. Favorite Asian Act - Nickelodeon Kids Choice Award here http://m.kca.nick-asia.com/vote/kca-1-asian/ #lisasurihani #KCAAsian #Nickelodeon
violethazelss - lisasurihanisupportersclub - nurnajlaqistina - missis_smith -
instagram
azzehramaya
Dapatkan set-set rangkaian penjagaan kulit wajah dan badan dari JannaLawwa. 1) Babby soft cream feet (RM55) - utk masalah kaki 2) Set Skincare Glutamultivitamin (RM225) - untuk masalah kulit wajah.terdiri drpd cleanser,day & night cream 3) Set body range (RM255) - set untuk penjagaan badan.Melicin dan memutihkan kulit diseluruh bdn. Terdiri daripada, Gluta kojic serum,body whitening lotion, dan Pati Ibu Putih by Jannalawwa 4) Gluta kojic Serum (RM85) - super whitening...serum yg bertindak sbg agen pemutih,melicin kulit,concentrate ke ats kulit yg bermasalah teruk Sunburn,age spot,freckles...sapuan ke ats kulit badan Harga termssuk postage. #sayajualmurah #sayajual #sayajualawakbeli #iklanvisitig #putihgebu #nomakeup #selfie #missfazura #nelydiasenrose #fauziahghous #lisasurihani23 #emmamaembong
nomakeup - sayajual - lisasurihani23 - fauziahghous - emmamaembong - putihgebu - sayajualmurah - iklanvisitig - sayajualawakbeli - nelydiasenrose - missfazura - whatsapp - selfie -
azzehramaya : Untuk sebarang pertanyaan atau order sms atau #whatsapp 012-676.9367
linn_dalina - xiajiaibrahim -
instagram
azzehramaya
Bismillah... Assalamualaikum..selamat pagi...be a cookie today :) Have a great ahead! #salampagi #selamatpagi #haniszalikha #emmamaembong #noradanish #lisasurihani23 #missfazura
missfazura - salampagi - haniszalikha - noradanish - lisasurihani23 - emmamaembong - selamatpagi -
azzehramaya : *hv a g8 day ahead!
wardaahmad - garie75 - fazieralih - asmatina -
instagram
azzehramaya
Anda hadapi masalah jerawat teruk beserta dengan nanah? Malu nak berdepan ngn orang ramai...Cuba atasi dengan Pati Ibu Putih by JannaLawwa.. Bukti?! Ini adalah feedback yang kita terima daripada pengguna PIP yang hadapi masalah jerawat yang terok. Untuk order atau sebarang pertanyaan sms #whatsapp 012-676.9367 #sayajual #sayajualmurah #sayajualawakbeli #iklanvisitig #instashop #onlineshop #noradanish #missfazura #emmamaembong #lisasurihani23 #nomakeup
nomakeup - sayajual - lisasurihani23 - sayajualmurah - noradanish - emmamaembong - iklanvisitig - sayajualawakbeli - missfazura - whatsapp - instashop - onlineshop -
linn_dalina - furkhanshahadan - khairunisamuslim - asmatina -
instagram
azzehramaya
Jom-jom sape nak selit order:- ▪Beutskin Essence ▪SNE Kapsul ▪Excel Tea ▪Rebond Essence ▪Seabuck Activ + freegift from @azzehramaya JIMAT BANYAK WOOO! Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh sms atau #whatsapp 012-676.9367 #sayajual #sayajualmurah #sayajualawakbeli #schawal #schalyahya #noradanish #lisasurihani23 #missfazura #mindakaya #dianaamir #instashop #onlineshop #MLM #joinmyteam #5figures
lisasurihani23 - sayajualmurah - missfazura - onlineshop - sayajual - joinmyteam - 5figures - mindakaya - noradanish - schawal - dianaamir - mlm - sayajualawakbeli - schalyahya - whatsapp - instashop -
furkhanshahadan - jdselfmade - _karina1999_ - blackmajicgs210 -
instagram
azzehramaya
Skincare range by JannaLawwa. Set Glutamultivitamin Terdiri drpd :- 1) pati ibu putih jannalawwa 2) cleanser 3) day cream 4) night cream Total RM310 =》 RM300 + freegift (pencuci feminim fadaraj Jannalawwa) #sayajual #sayajualawakbeli #sayajualmurah #iklanvisitig #nomakeup #putihgebu #gebugebas #skincare #noradanish #haniszalikha #missfazura #noradanish #lisasurihani23 #emmamaembong Untuk order atau sebarang pertanyaan #whatsapp 012-676.9367 #instashop #onlineshop
lisasurihani23 - putihgebu - sayajualmurah - skincare - missfazura - onlineshop - nomakeup - sayajual - noradanish - emmamaembong - iklanvisitig - sayajualawakbeli - haniszalikha - whatsapp - instashop - gebugebas -
leyashafie - anne_merys - nooryus -
instagram
azzehramaya
VCOA TREENEA - Mengurangkan kolesterol dlm badan - merawat masalah kulit,berjerawat dari dalaman - sesuai untuk pengidap resdung - bagi mereka yg ingin mendapatkan berat badan ideal *boleh disapu & dimakan.100% dari bahan semulajadi #vco #nomakeup #haniszalikha #sayajualawakbeli #sayajual #sayajualmurah #emmamaembong #noradanish #missfazura #lisasurihani23 #supplement #iklanvisitig #jomsihat #instashop #onlineshop Untuk order #whatsapp 012-676.9367 Harga sem RM40 + postage Harga ss RM43 + postage
lisasurihani23 - sayajualmurah - jomsihat - missfazura - supplement - onlineshop - nomakeup - sayajual - noradanish - emmamaembong - iklanvisitig - vco - sayajualawakbeli - haniszalikha - whatsapp - instashop -
nooryus - krim_pemutih_sabah - tudungbawalrm6 - idamohammad -
instagram
azzehramaya
Krim permanently Skin Whitening,Pati Ibu Putih by JannaLawwa untuk kulit wajah & seluruh badan. #patiibuputihbyjannalawwa membekalkan segala intipati khasiat yang diperlukan oleh kulit. Menjadikan kulit gebu bercahaya,sekata,sihat,halus berseri pada wajah & seluruh inci kulit pada badan. Sangat berkesan:- ° Memutihkan kulit ° Merawat kulit yang berjerawat ° Memudarkan parut ° Mengurangkan jeragat/age spot ° Kedut ° Memutihkan dicelahan badan 》 Kesan pemutihan boleh dilihat seawal 4 hari. #selamat #tiadakesansampingan #GMP #KKM #noradanish #emmamaembong #missfazura #schalyahya #schawal #zizanrazak #jovianina #sayajual #lisasurihani23 #sayajualawakbeli #iklanvisitig #putihgebu #whitening #instashop #onlineshop Untuk order/sebarang pertanyaan #whatsapp 012-676.9367
patiibuputihbyjannalawwa - lisasurihani23 - putihgebu - tiadakesansampingan - kkm - missfazura - jovianina - selamat - zizanrazak - onlineshop - sayajual - noradanish - schawal - emmamaembong - iklanvisitig - sayajualawakbeli - whitening - schalyahya - whatsapp - gmp - instashop -
yangmohamad : Assalam. Boleh whatsapp saya more info pasal product ni? Tq 012-331 9291. Tq
azzehramaya : @yangmohamad done dear..akk da watsapp
waniezani - boutique_alam_maya - nuursuhaila_ - cik_niza -
instagram
azzehramaya
#testimoni #testimonial #testimony Beutskin Essence (60 biji kapsul), Tahan sehingga 1-2bulan.Bergantung atas penggunaan individu. Harga RM210 + postage RM6 #sne #snemarketing #beutskinessence #supplement #jomcantik #sayajual #sayajualawakbeli #sayajualmurah #schawal #schaalyahya #noradanish #emmamaembong #missfazura #lisasurihani23 #adirayayang #joinmyteam #buildnetwork #beyourownbos #sideincome #singapore #hellosingapore #hellobrunei #brunei For any enquiries/ordering sms @ #whatsapp +6 012-676.9367
brunei - sne - singapore - lisasurihani23 - hellosingapore - sayajualmurah - snemarketing - testimoni - missfazura - supplement - hellobrunei - beyourownbos - beutskinessence - buildnetwork - sayajual - joinmyteam - adirayayang - testimonial - noradanish - schawal - schaalyahya - emmamaembong - jomcantik - sayajualawakbeli - testimony - whatsapp - sideincome -
hajarnurulain - yasminhara - shahirahmd -
instagram
azzehramaya
Jom pakat mai beli Pati Ibu putih by JannaLawwa. Masalah jerawat,jeragat,kulit gelap? In ShaaAllah dapat di atasi. Untuk order dan sebarang pertanyaan #whatsapp 012-6769367 #sayajualmurah #sayajual #sayajualawakbeli #iklanvisitig #patiibuputihbyjannalawwa #schawal #schaalyahya #noradanish #emmamaembong #missfazura #lisasurihani23
patiibuputihbyjannalawwa - sayajual - schaalyahya - emmamaembong - schawal - lisasurihani23 - sayajualmurah - noradanish - iklanvisitig - sayajualawakbeli - missfazura - whatsapp -
ateynmdnor - furkhanshahadan - norziebeauty -
instagram
azzehramaya
#testimoni #testimonial No Lipstick,No Lipgloss,No Lip balm Bibir merah,sihat,mungil & nampak sexy Pati Ibu Putih by JannaLawwa - All in 1 (Produk kecantikan serbaguna) Sebarang pertanyaan boleh sms @ #whatsapp 012-6769367 #patiibuputihbyjannalawwa #putihgebu #emmamaembong #noradanish #missfazura #schaalyahya #lisasurihani23 #followmyig @azzehramaya #sayajual #jualmurah #instashop #online
patiibuputihbyjannalawwa - sayajual - testimonial - testimoni - putihgebu - lisasurihani23 - emmamaembong - noradanish - missfazura - online - whatsapp - followmyig - instashop - jualmurah - schaalyahya -
linn_dalina - umekarina - amyfarhah - boutique_alam_maya -
instagram
azzehramaya
Permanent Skin Whitening,Pati Ibu Putih by JannaLawwa utk kulit wajah & seluruh badan. #patiibuputihbyjannalawwa membekalkan segala intipati khasiat yg diperlukan oleh kulit. Menjadikan kulit putih,gebu bercahaya,sekata,sihat,halus berseri pada wajah & seluruh inci kulit pada badan. Sangat berkesan memulihkan bg mereka yg mempunyai masalah kulit:- * Memutihkan kulit yg gelap & kusam * Merawat kulit yg berjerawat * Memudarkan kesan parut * Mengurangkan jeragat/age spot * kedut * Memutihkan dicelahan badan - Kesan putih boleh dilihat seawal 4 hari #selamat #tiadakesansampingan #GMP #KKM #noradanish #missfazura #lisasurihani23 #adirayayang #emmamaembong #sayajual utk order atau sebarang pertanyaan sila #whatsapp 012-6769367
patiibuputihbyjannalawwa - sayajual - adirayayang - lisasurihani23 - noradanish - emmamaembong - tiadakesansampingan - kkm - missfazura - selamat - gmp - whatsapp -
elysa59 - supienejaib - amyfarhah -
instagram
danieleznieta
#lisasurihani23 #Lisasurihani #lisa #actress #actor #sosweettogether #sosweet #pretty #gorgeous #romantic #with #husband #yusrikru #yusri #kru #nice
lisasurihani23 - lisasurihani - yusri - actress - with - sosweettogether - romantic - sosweet - actor - kru - yusrikru - pretty - gorgeous - lisa - husband - nice -
wgalways - super_e_jakarta - zahaaaaa - surialufias -
instagram
danieleznieta
#lisasurihani23 #Lisasurihani #lisa #marriedcouple #sosweettogether #wife #romantic @lisasurihani23 @lisasurihani
marriedcouple - lisasurihani23 - lisasurihani - lisa - wife - romantic - sosweettogether -
branded__jam__terlaris : Same padan..
wgalways - delantareunice - zahaaaaa - surialufias -
instagram
azzehramaya
Permanent Skin Whitening, Pati Ibu Putih by JannaLawwa. Utk kulit wajah dan seluruh badan. #patiibuputihbyjannalawwa membekalkan segala intipati khasiat yg diperlukan oleh kulit. Menjadikan kulit putih gebu bercahaya,sekata sihat,halus berseri pada wajah & seluruh inci kulit pada badan. Sangat berkesan:- *memutihkan kulit *merawat kulit yg berjerawat *memudarkan parut *mengurangkan jeragat/age spot *kedut *memutihkan dicelahan badan Kesan putih boleh dilihat seawal 4hari. #selamat #tiadakesansampingan #GMP #KKM #noradanish #missfazura #lisasurihani23 #emmamaembong Untuk order atau sebarang pertanyaan #whatsapp 013-6769367 #followmyig @azzehramaya
patiibuputihbyjannalawwa - followmyig - lisasurihani23 - noradanish - emmamaembong - tiadakesansampingan - kkm - missfazura - selamat - gmp - whatsapp -
femezzcutties_pechewwcorner - iamnurulazza - yasminhara - cik_niza -
instagram
danieleznieta
#lisasurihani23 #with #husband #sosweettogether @lisasurihani23
sosweettogether - with - husband - lisasurihani23 -
twistedgemini36 - msm_collection_murah - atikahsuhaime - surialufias -
instagram
danieleznieta
#Lisasurihani #lisa #cute #comel #actress #lisasurihani23 @lisasurihani23 @lisasurihani
comel - cute - lisasurihani - lisa - lisasurihani23 - actress -
khairulnizam4 - aej29 - farah_muse - aisyahshkeri -
instagram
verylawa
Slot #sayajual kepada semua instashops dekat IG si cantik @lisasurihani23 setiap hari Rabu. Wiwi hepi pulakk bila #lisasurihani23 reply to our comment :) Let's respect other peoples' privacy and reduce spamming :) #verylawa
sayajual - verylawa - lisasurihani23 -
umi.nadia : @justmimy
justmimy : @miyaya215 what? Tak paham. Haha
justmimy : @miyaya215 hahaha, ok ok I faham. I ada dalam screenshoot ni. Kekeke. Lumpy
fazieeera - leeayase - lue_wisa - hidayahjaffri -
instagram
azzehramaya
FAQ pasal Pati Ibu Putih Jannalawwa. Jika anda mempunyai masalah kulit yg teruk,dan belum menjumpai rawatan yg sesuai,cubelah #patiibuputihbyjannalawwa untuk pertanyaan #whatsapp 012-6769367 #wechatid azzehramaya #followmyig @azzehramaya #schaalyahya #lisasurihani23 #fazura #noradanish #naturalbeauty #nomakeup #nofilter
nomakeup - patiibuputihbyjannalawwa - nofilter - lisasurihani23 - noradanish - wechatid - naturalbeauty - fazura - whatsapp - followmyig - schaalyahya -
zatieyahmad - skeyna_89 - gwiyeonlady - cik_shah -
instagram
nasterjah
Ha?!!...... 😲😱 Haaaa ha ha ha hahh!!😂😜😃😄. Tak tau la nak tulis caption/komen apa pasal gambar ni. Epik sesangat!. Eh korang ajalah komen.
lisasurihani23 - yusry15 -
nasterjah : @insyir : Eh?....ha ah kan?. Tetiba jadi gitu.
nasterjah : @rezzalnordin : Ada banyak lagi pix klasik mcm ni.
nasterjah : @fatimahbura 😊
tv3unionpresiden : Nas...kau ingat sapa cameraman ni hahahah
nasterjah : @tv3unionpresiden Bro, gambar asal ni ada nampak muka U sikit, tapi bila dah frame kan dah terpotong muka U. U nak gambar asal tak?. Ada 2 gambar lain masa assignment ni pulak nampak U jelas. Kasi email U, I hantar kat U.
tv3unionpresiden : No prob nas aku ada gambar ni dlm album aku hahahah sapa ambik gambar kita ni ye?
nasterjah : @tv3unionpresiden Tak pasti mahathir or azhar. Wahhh U ada simpan gak!. Best!. Eh ada simpan gambar I yg lain tak?. Kalau ada email kat I ye.
tv3unionpresiden : Alamak...kena selongkar stor ni hahahahahha
iamladymoris - fahmyreza - mohdnazri - nb_macarius -
instagram
azie9777
Nice photo shoot..tq pcik @amirulsyafiqazmy #adhwahumaira "saya nak jd mcm @lisasurihani23 dlm #istanbulakudatang"...katenye
adhwahumaira - istanbulakudatang - lisasurihani23 -
azie9777 : Peminat kecik #lisasurihani23
oya_78 : Pretty princess💃
azie9777 : Tq aunty @oya_78
dillasujan : Cantiknya @azie9777
dillasujan - aidaazmy - izmanazuha - mastura_eka -
instagram
ravirishyakaran
TOO MUCH AWESOMENESS IN ONE PIC! Berdiri dgn pemenang kategori pelakon komedi wanita terbaik (filem) @lisasurihani23 thanks for the picture kak! You look simply wonderful! #lisasurihani23 #anugerahlawakwarna #award #victory #homegrown #hotchick #ootd #trophy #beauty #fan
anugerahlawakwarna - trophy - homegrown - beauty - lisasurihani23 - award - hotchick - fan - victory - ootd -
ravirishyakaran : Photo credit @sugin_charles thanks brooo!
materealize : Whose camera you smiling for Ravi?
mr_homegrown : @ravirishyakaran Wah! How many pictures you took with me but not even one word of thanks.
areelabubakar - shamu_07 - ecinspirasi - darwinazizis -
instagram
wtfnsz_
Dapat bergambar dgn dua selebriti yg cantik dan jelita pujaan ramai Kak Lisa Surihani dan Kak Yana Samsudin @lisasurihani23 @yanasamsudin #yanasamsudin #lisasurihani23😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
yanasamsudin - lisasurihani23 -
q1sz : YANA SAMSUDIN ♥♥♥♥ LUCKYY.
wtfnsz_ : IKR 😁😁😁😁😁😁😁😁 @_harrietdhiafakhri
bdllh_ : 😍
bdllh_ : 😍😍
wtfnsz_ : Dekat sgt sampai dapat salam lagy 😍😍😍😍😍😍😍 @d4nialrahman_
amaliinaaziz : i saw u at yana samsudin nyer post!hahaha
wtfnsz_ : Awesome babe !!!!!!!!!!!!!!! @amaliinaaziz thanks for the spammmm
amaliinaaziz : hahaha!me jealous!welcome!:)
myrul_aziz - haairuuulramli - amaliinaaziz - lamahmad_ -
instagram
zaninanadzim
With #lisasurihani23 #jovian
jovian - lisasurihani23 -
ainsofia__ - velvety_epic - intanhaziqah29619 - shahdonsstyleicon -
instagram
fazosinnworld
Happy family ... #lisasurihani23 #fizoomar
fizoomar - lisasurihani23 -
munjackson - hafizan_my - geelatif - yunieenol -
instagram
mayamaeaa
Ok!👌✌👍 😘 #repost #lisasurihani23 #quotes
quotes - lisasurihani23 - repost -
myfunadventure - _audge12_ - rebeccaellenlamb -
instagram
m8_ne3z4
Berangan jd model..jerantut next top model
lisasurihani23 -
m8_ne3z4 : #lisasurihani23
instagram
Iconosquare feedback