alya_sfqh
Awk dh besar,x blh dh nk naik benda tu... #Khadeeja
khadeeja -
nadi4h - _aieyman - afiqrosli2000 - majidahabdhalim -
instagram
farzana_vip_
#smksubang #1kaa #khadeeja
smksubang - khadeeja - 1kaa -
hudakamel_ : 😭😭😭
zactsm : Aq pindah,x nk kisah plak.....huhu
farzana_vip_ : Alahaii.... @zactsm
farzana_vip_ : Nnti klau aq tulis nme ko jugak ade yg salah sangke nnti... @zactsm
farzana_vip_ : Lek ah @zactsm
zactsm : Bruh
farzana_vip_ - ainnabilah_redzuan - ammyra17 - ainiuyy -
instagram
norhaswideshawl
SIAPA NAK DAPAT PERCUMA 3 HELAI #KHADEEJA WIDESHAWL??? Jom join repost, like, tag & win di instagram @norhaswideshawl sekarang! Berbaloi-baloi ok dapat percuma 3 helai #Khadeeja wideshawl ni. Rugi tak grab! Jom jom jom! Date untuk tentukan pemenang anytime je tau 😊 #norhaswideshawl #protectourpreciousaurah #contest #win
win - khadeeja - protectourpreciousaurah - norhaswideshawl - contest -
bintu_kamaruddin - hidayah_murad -
instagram
islamforeverlife
So True! #subhanallah #mashallah #alhamdulilah #muslim #allah #islam #pray #dua #quran #sunnah #jannah #life #love #happiness #faith #kindness #blessful #beautiful #believed #me #people #rejected #prophetmuhammad #speaking #his #wife #khadeeja #true
beautiful - life - muslim - love - people - quran - khadeeja - mashallah - allah - rejected - his - kindness - true - sunnah - happiness - islam - me - faith - jannah - wife - pray - dua - subhanallah - speaking - believed - prophetmuhammad - blessful - alhamdulilah -
theislamapp : Mash'allah, please hit follow on ours
iffah.jamil - rezvaaaaaaaaaan.k - layla_love_u - sannah_soomro -
instagram
bintu_kamaruddin
#norhaswideshawl #khadeejashawlgiveaway #Repost @norhaswideshawl with @repostapp ・・・ Assalamualaikum 😊 Hai #nws princess!!!! #Norhaswideshawl berbesar hati la nak buat giveaway untuk awak-awak semua 😍 #nws nak hadiahkan #Khadeeja chiffon wideshawl yang sangat-sangat best ni!! Sangat mudah dan simple je cara nak join giveaway ni. Langkah-langkah nya: 1) Follow #norhaswideshawl 2) Repost gambar ini 3) Tag seramai yang mungkin kawan-kawan anda 4) Tag #norhaswideshawl dan #khadeejashawlgiveaway Kami akan memilih pemenang secara random yer 😊 Pemenang akan dapat 3 helai Khadeeja selamat mencuba tau semua. Tarikh tutup #nws akan umumkan kemudian ok πŸ‘Œ Good luck sensayang semua 😊
nws - khadeejashawlgiveaway - khadeeja - norhaswideshawl - repost -
kinnykynnos - aiensyaerah - chesuhanani - azreensyaza -
instagram
bintu_kamaruddin
#norhaswideshawl #khadeejashawlgiveaway #Repost @norhaswideshawl with @repostapp ・・・ Assalamualaikum 😊 Hai #nws princess!!!! #Norhaswideshawl berbesar hati la nak buat giveaway untuk awak-awak semua 😍 #nws nak hadiahkan #Khadeeja chiffon wideshawl yang sangat-sangat best ni!! Sangat mudah dan simple je cara nak join giveaway ni. Langkah-langkah nya: 1) Follow #norhaswideshawl 2) Repost gambar ini 3) Tag seramai yang mungkin kawan-kawan anda 4) Tag #norhaswideshawl dan #khadeejashawlgiveaway Kami akan memilih pemenang secara random yer 😊 Pemenang akan dapat 3 helai Khadeeja selamat mencuba tau semua. Tarikh tutup #nws akan umumkan kemudian ok πŸ‘Œ Good luck sensayang semua 😊
nws - khadeejashawlgiveaway - khadeeja - norhaswideshawl - repost -
ruby_muaz - aiensyaerah - chesuhanani - rosmizarosli -
instagram
bintu_kamaruddin
#norhaswideshawl #khadeejashawlgiveaway #Repost @norhaswideshawl with @repostapp ・・・ Assalamualaikum 😊 Hai #nws princess!!!! #Norhaswideshawl berbesar hati la nak buat giveaway untuk awak-awak semua 😍 #nws nak hadiahkan #Khadeeja chiffon wideshawl yang sangat-sangat best ni!! Sangat mudah dan simple je cara nak join giveaway ni. Langkah-langkah nya: 1) Follow #norhaswideshawl 2) Repost gambar ini 3) Tag seramai yang mungkin kawan-kawan anda 4) Tag #norhaswideshawl dan #khadeejashawlgiveaway Kami akan memilih pemenang secara random yer 😊 Pemenang akan dapat 3 helai Khadeeja selamat mencuba tau semua. Tarikh tutup #nws akan umumkan kemudian ok πŸ‘Œ Good luck sensayang semua 😊
nws - khadeejashawlgiveaway - khadeeja - norhaswideshawl - repost -
che_faridah18 - aiensyaerah - chesuhanani - dzaf_services -
instagram
bintu_kamaruddin
#norhaswideshawl #khadeejashawlgiveaway jashawlgiveaway #Repost @norhaswideshawl with @repostapp ・・・ Assalamualaikum 😊 Hai #nws princess!!!! #Norhaswideshawl berbesar hati la nak buat giveaway untuk awak-awak semua 😍 #nws nak hadiahkan #Khadeeja chiffon wideshawl yang sangat-sangat best ni!! Sangat mudah dan simple je cara nak join giveaway ni. Langkah-langkah nya: 1) Follow #norhaswideshawl 2) Repost gambar ini 3) Tag seramai yang mungkin kawan-kawan anda 4) Tag #norhaswideshawl dan #khadeejashawlgiveaway Kami akan memilih pemenang secara random yer 😊 Pemenang akan dapat 3 helai Khadeeja selamat mencuba tau semua. Tarikh tutup #nws akan umumkan kemudian ok πŸ‘Œ Good luck sensayang semua 😊
nws - khadeejashawlgiveaway - khadeeja - norhaswideshawl - repost -
che_faridah18 - aiensyaerah - chesuhanani - dzaf_services -
instagram
bintu_kamaruddin
#norhaswideshawl #khadeejashawlgiveaway jashawlgiveaway #Repost @norhaswideshawl with @repostapp ・・・ Assalamualaikum 😊 Hai #nws princess!!!! #Norhaswideshawl berbesar hati la nak buat giveaway untuk awak-awak semua 😍 #nws nak hadiahkan #Khadeeja chiffon wideshawl yang sangat-sangat best ni!! Sangat mudah dan simple je cara nak join giveaway ni. Langkah-langkah nya: 1) Follow #norhaswideshawl 2) Repost gambar ini 3) Tag seramai yang mungkin kawan-kawan anda 4) Tag #norhaswideshawl dan #khadeejashawlgiveaway Kami akan memilih pemenang secara random yer 😊 Pemenang akan dapat 3 helai Khadeeja selamat mencuba tau semua. Tarikh tutup #nws akan umumkan kemudian ok πŸ‘Œ Good luck sensayang semua 😊
nws - khadeejashawlgiveaway - khadeeja - norhaswideshawl - repost -
bintu_kamaruddin - aiensyaerah - chesuhanani - dzaf_services -
instagram
bintu_kamaruddin
#norhaswideshawl #khadeejashawlgiveaway #Repost @norhaswideshawl with @repostapp ・・・ Assalamualaikum 😊 Hai #nws princess!!!! #Norhaswideshawl berbesar hati la nak buat giveaway untuk awak-awak semua 😍 #nws nak hadiahkan #Khadeeja chiffon wideshawl yang sangat-sangat best ni!! Sangat mudah dan simple je cara nak join giveaway ni. Langkah-langkah nya: 1) Follow #norhaswideshawl 2) Repost gambar ini 3) Tag seramai yang mungkin kawan-kawan anda 4) Tag #norhaswideshawl dan #khadeejashawlgiveaway Kami akan memilih pemenang secara random yer 😊 Pemenang akan dapat 3 helai Khadeeja selamat mencuba tau semua. Tarikh tutup #nws akan umumkan kemudian ok πŸ‘Œ Good luck sensayang semua 😊
nws - khadeejashawlgiveaway - khadeeja - norhaswideshawl - repost -
che_faridah18 - dzaf_services - chesuhanani -
instagram
umizzles
Oh Na Na: What's My Name? - A Mini Series. Mini Series are my favourite thing. I'm writing a series of poems based on our names. If you'd like a poem, please DM me your name and its meaning. Until then, I shall be writing about the names I love, belonging to people I know. #poem #poet #yycpoetry #yycpoets #yyc #poetsofig #writersofinstagram #poetscommunity #poetsofinstagram #deadpoetsociety #spilledink #yycwrites #poetry #miniseries #khadeeja #khadijah
khadeeja - khadijah - spilledink - yyc - yycwrites - poetsofinstagram - yycpoetry - poem - poetscommunity - miniseries - yycpoets - poetry - deadpoetsociety - writersofinstagram - poet - poetsofig -
jayfbabby : Do me please !! :D
umizzles : @jayfbabby of course! DM me your name and its meaning
raeda2khadeeja : Jazakallah Khair!!!! :) :)
raeda2khadeeja : @jidhuzayn ..
umizzles : @raeda2khadeeja Waiyakum!!
breaking_beyond - tesilated - thetropicshop - olivetree76 -
instagram
nursimacollection
PROMO..PROMO . . 4 hari saja . . Info lanjut whatsapp --> +60123120113 --> +6 0123120113 --> +60123120113 . . #promosi #new design #4hari #khadeeja #laceroses #abayasifu #nursima
promosi - 4hari - new - abayasifu - khadeeja - nursima - laceroses -
nursimacollection : SALE!! KHADEJA ABAYA & ROSES ABAYA.. ^_^ . Harga Promo: Rm110 (asal Rm149 & RM139) ----------------------------------- . ✿ Harga SPECIAL untuk 4 hari saja! ✿ Tarikh: 31 Januari - 3 Febuari 2016 . -------------- Info Produk -------------- . MATERIAL ABAYA : High Quality Sakura Silk Sejuk, Beralun, Tidak Jarang. . CUTTING : Empire Dolman A-Cut (Kembang Bawah +/- 80 inci) . -------------- ~ SPECIAL EXTRA ~ :) -------------- . 1. Leher Baju kurung 2. Lace Sequin untuk KHADEJA ABAYA 3. Lace Roses Patch utk ROSES ABAYA 4. Gabungan 2 warna Polos menaikkan seri pemakai. 5. Tiada potongan bahu. 6. Poket Sebelah Kanan ------------------------- Kelebihan Jubah Abaya SiFu : ------------------------- . 1. Jubah Abaya Patuh Syariah 2. Saiz XS- 10XL (14 saiz) 3. Customize Labuh Tangan & Abaya 4. Nursing Friendly (Add-On Zip/Button) 5. Pelbagai Pilihan Jenis Lengan 6. Material Tebal & Tak Panas 7. Pelbagai Pilihan Warna 8. Span Bahu (Add-On) hu 9. Ada Poket & Leher Baju Kurung 10. Tiada Potongan Bahu (Dolman) . --------------- Terma & Syarat --------------- 1. Diskaun hanya untuk design terpilih sahaja. 2. Pembayaran penuh selewat2nya pada 3 Febuari sebelum jam 6 petang 3. TARIKH MAKSIMUM POS pada 28 Febuari 2016 -------------- . Harga ASal: KHADEJA ABAYA (SKA2: RM149) & LACE ROSES ABAYA (SLRA1 : RM139) Harga Promo: RM110 shj. . ------------------------- Jangan lepaskan peluang ini, Dapatkan jubah abaya kegemaran anda segera! ^_^
pejoy_grunge - araa_min - zarasyie_inspiration - khairunnisa_yasmin1234 -
instagram
faridctyhouseofvendor
New product dri Vendor kita.. SYAMPU TUDUNG . βœ” keluaran syarikat DEZAHRA βœ” khas untuk mencuci tudung dan telekung anda agar tahan lama dan haruman yang segar βœ” sangat wangi βœ” pewangi tudung juga sesuai utk spray ketika iron βœ” Shampu- epal, lavender βœ” Tahan lama untuk 1 botol sebab ianya pekat (1 liter) . Org2 ipoh terutamanye area klebang boleh kunjungi butik kami yer.. mcm2 ada kt cni.. . 🏑 No 20, Laluan Klebang Jaya 39, Taman Klebang Jaya. Ipoh. ( kawasan perumahan Depan Aeon Klebang ) . Waktu operasi ⌚ 11pgi - 6stgh ptg . Online Order πŸ“² wa 0175239023 utk details . #pewangitudung #syamputudung #fareeda #naelofarhijablover #fnjlover #nealofarhijab #sugarscarf #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #bazaarpaknil #khadeeja #telekungsitikhadijah #Regrann
sayajual - pewangitudung - syamputudung - regrann - bazarpaknil - khadeeja - sayajualmurah - nealofarhijab - bazaarpaknil - sugarscarf - naelofarhijablover - fnjlover - fareeda - telekungsitikhadijah -
p0p0_maembong : Nakkkk popo review ig anda? Ws 012 4489124
qasehdarwisy_eshoppe - toes_to_toes - adamloco007 - p0p0_maembong -
instagram
hotmama131
Sedap nau nauuu ibu ko masak eh sampai angkat mangkuk macam nih Kuddyjah oiii hahaa.. Ibu masak bubur lemak dia tambah 3x! #khadeeja
khadeeja -
wanie.vanillamanis : sodap tu mama oooiiii
mimi_aslinda - sitiabdulhadi - beme716regt - syifalattif -
instagram
hotmama131
Ya hamponnn.. Den simpan eskrem dalam deep freezer mmg sah2 la dia dpt ambil, lepas tu den tukar kat tempat yg tinggi sikit pun dapat jugak dia amikkk secara curi2... Lps ni jangan harap ibu nak beli dah.. Dah la baru lepas baik demam.. #khadeeja
khadeeja -
sharz_stealheart - faizaris - pantanglepa - rusnawana -
instagram
little_deeja
Selamat Malam semua...Baby Khadeeja cantik sudah berusaha duduk sendiri :-D #latepost #princesskhadeeja #khadeeja #love #cantik
cantik - latepost - khadeeja - love - princesskhadeeja -
rinilaneige - pipihouse.188 - rendipurnomo_ - poshcouturee -
instagram
zafara_couture
Sweety pie and gang #khadeeja #cakapbanyak
khadeeja - cakapbanyak -
caliph4kids - jojo_borong_kosmetik - dalyaemasmurah -
instagram
iskandinafi
#khadeeja #khadija
khadeeja - khadija -
kamyab_razawi -
instagram
saidallanbak
#khadija #khadijah #khadeeja #ProphetMuhammad #hadith
prophetmuhammad - khadeeja - khadijah - hadith - khadija -
sarahjhamid - lifeuu - faldiesolomon - lenada_ -
instagram
norhaswideshawl
Assalamualaikum 😊 Hai #nws princess!!!! #Norhaswideshawl berbesar hati la nak buat giveaway untuk awak-awak semua 😍 #nws nak hadiahkan #Khadeeja chiffon wideshawl yang sangat-sangat best ni!! Sangat mudah dan simple je cara nak join giveaway ni. Langkah-langkah nya: 1) Follow #norhaswideshawl 2) Repost gambar ini 3) Tag seramai yang mungkin kawan-kawan anda 4) Tag #norhaswideshawl dan #khadeejashawlgiveaway Kami akan memilih pemenang secara random yer 😊 Pemenang akan dapat 3 helai Khadeeja selamat mencuba tau semua. Tarikh tutup #nws akan umumkan kemudian ok πŸ‘Œ Good luck sensayang semua 😊
khadeejashawlgiveaway - khadeeja - norhaswideshawl - nws -
nurulbeautyhealthshop : All the steps done.. semoga dimurahkan rezeki 😍😍
norhaswideshawl : @ah_nurul jai dear. Syukran. Dear perlu tag kawan2 seramai yang boleh tau 😊
nurulbeautyhealthshop : insyaALLAH πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
boost_sale_ig_my5 : wow ohsome sgt πŸ’•
bintu_kamaruddin : Done.. <3
harukohassan : Done
niabuela : doneeeee.... hehhehe
boost_sale_ig_my5 - airinhafizah - michellemelissaz - sakiinah_azhari -
instagram
riaaya19
Sosok wanita, ibu dan istri yang mampu memberi inspirasi dan motivasi, selamat umma @okisetianadewi semoga dede khadeeja fatimah abdullah menjadi anak yang sholihah #khadeeja #cutebaby #inspiration #family #cepetnyusulguanya haha ❀
cepetnyusulguanya - cutebaby - khadeeja - family - inspiration -
ricky_uchihaa - sweetaditya - callumreidathlete - ratna.cykkyu -
instagram
gaffronasirstore
KHADEEJA OMBRE JUBAH Jubah terbaru daripada kami! Material daripada MOST CREPE. Kain yang tidak jarang dan tidak melekap di badan. Yang penting wuduk friendly. Saiz dari XS sehingga XL. Lima warna yang elegent, Biru, Oren, Merah, Pink dan Hijau. Harga RM 159.00 Online order boleh terus whatsapp 0197976009 dan 0127415745. P/s : Dalam masa terdekat kita nak buat SALE GILA-GILA tau. So stay tuned! #khadeeja #jubah #gaffronasir #kilangbateri #ombre
kilangbateri - khadeeja - ombre - jubah - gaffronasir -
nanaridwan - farah_fara - maimyraa - eikaattica -
instagram
gaffronasirstore
KHADEEJA OMBRE JUBAH Jubah terbaru daripada kami! Material daripada MOST CREPE. Kain yang tidak jarang dan tidak melekap di badan. Yang penting wuduk friendly. Saiz dari XS sehingga XL. Lima warna yang elegent, Biru, Oren, Merah, Pink dan Hijau. Harga RM 159.00 Online order boleh terus whatsapp 0197976009 dan 0127415745. P/s : Dalam masa terdekat kita nak buat SALE GILA-GILA tau. So stay tuned! #khadeeja #jubah #gaffronasir #kilangbateri #ombre
kilangbateri - khadeeja - ombre - jubah - gaffronasir -
nanaridwan - farah_fara - maimyraa -
instagram
gaffronasirstore
KHADEEJA OMBRE JUBAH Jubah terbaru daripada kami! Material daripada MOST CREPE. Kain yang tidak jarang dan tidak melekap di badan. Yang penting wuduk friendly. Saiz dari XS sehingga XL. Lima warna yang elegent, Biru, Oren, Merah, Pink dan Hijau. Harga RM 159.00 Online order boleh terus whatsapp 0197976009 dan 0127415745. P/s : Dalam masa terdekat kita nak buat SALE GILA-GILA tau. So stay tuned! #khadeeja #jubah #gaffronasir #kilangbateri #ombre
kilangbateri - khadeeja - ombre - jubah - gaffronasir -
nanaridwan - farah_fara - maimyraa - eikaattica -
instagram
gaffronasirstore
KHADEEJA OMBRE JUBAH Jubah terbaru daripada kami! Material daripada MOST CREPE. Kain yang tidak jarang dan tidak melekap di badan. Yang penting wuduk friendly. Saiz dari XS sehingga XL. Lima warna yang elegent, Biru, Oren, Merah, Pink dan Hijau. Harga RM 159.00 Online order boleh terus whatsapp 0197976009 dan 0127415745. P/s : Dalam masa terdekat kita nak buat SALE GILA-GILA tau. So stay tuned! #khadeeja #jubah #gaffronasir #kilangbateri #ombre
kilangbateri - khadeeja - ombre - jubah - gaffronasir -
nanaridwan - farah_fara - maimyraa - eikaattica -
instagram
gaffronasirstore
KHADEEJA OMBRE JUBAH Jubah terbaru daripada kami! Material daripada MOST CREPE. Kain yang tidak jarang dan tidak melekap di badan. Yang penting wuduk friendly. Saiz dari XS sehingga XL. Lima warna yang elegent, Biru, Oren, Merah, Pink dan Hijau. Harga RM 159.00 Online order boleh terus whatsapp 0197976009 dan 0127415745. P/s : Dalam masa terdekat kita nak buat SALE GILA-GILA tau. So stay tuned! #khadeeja #jubah #gaffronasir #kilangbateri #ombre
kilangbateri - khadeeja - ombre - jubah - gaffronasir -
nanaridwan - farah_fara - maimyraa - eikaattica -
instagram
hotmama131
Clown datang terus mood dia spoiled!! Apa pun tak lehhh huhuu.. #khadeeja #ynybirthdaybash
ynybirthdaybash - khadeeja -
syadatuladawiya - ummuathiyyah - faizaris - zaazbeeda -
instagram
little_deeja
My Pretty Mom and My Sweet Dad #couple #mamapapa #cinta #khadeeja #princess #love #blue #hijabsyari #hijab
blue - love - couple - khadeeja - mamapapa - hijabsyari - hijab - princess - cinta -
ikie_coki - hendra_dh - poshcouturee - rendipurnomo_ -
instagram
hasen1
#sister#khadeeja#nikon#cheesysmile πŸ“ΈπŸ“Έ
nikon - sister - khadeeja - cheesysmile -
m4nn1x - aseefa90 - saminaanwar786 - kalinamary98 -
instagram
shibin_chikku
Wth cute Little #angel #khadeeja πŸ˜šπŸ˜˜πŸ˜™πŸ˜—
khadeeja - angel -
kyzina.anna - farah__khan_786_official - liya.buynichenko - mathewcjohn -
instagram
little_deeja
The sweetest Lil gal :* #cantik #lucu #bayicantik #khadeeja #princesskhadeeja
lucu - princesskhadeeja - khadeeja - cantik - bayicantik -
septinanurhayati - ferry.shane - peachesshop - abud_wicaksono -
instagram
afsalrahiman_photography
#beautifulgirl #oman #khadeeja #smile #50mm #cute #kids #nikonphotography #streetphotography www.afsalrahiman.com
cute - nikonphotography - kids - 50mm - khadeeja - beautifulgirl - streetphotography - oman - smile -
zahirmanoly - rizwan_rish - deepak_tharavadi - pic.baron -
instagram
norhaswideshawl
Hai #NWSlovers !!! Dah try Khadeeja?? Belum?? Aip, jangan tunggu lama-lama, jom order cepat! Dah ramai yang grab dan puas hati! Material sangat flowy, kualiti jahitan memang tip top & insyaAllah mudah dibentuk. Ramai yang puas hati & suka Khadeeja 😍 W/app: 017-3320955 #norhaswideshawl #NWS #protectourpreciousaurah #khadeeja #wideshawl
nwslovers - nws - khadeeja - protectourpreciousaurah - norhaswideshawl - wideshawl -
bintu_kamaruddin - boost_sale_ig_my5 - _sy4h4d4h - nurafiqahjab95 -
instagram
Iconosquare feedback