ika_dianita
Selamat pagiiiii...😘😘😘 #love #smile #sekolah #polwan #uniform #cinta #kasih #ibu #mother #ceria
sekolah - love - ceria - uniform - cinta - mother - smile - polwan - kasih - ibu -
vickmont_ : πŸ˜­πŸ’žπŸ˜ƒ @MikeBrown_Campaign πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
ika_dianita - fitriigreyson - anatatabrilliant -
instagram
ciciesyieda
Aku syg kau mira gedik . Sayang persahabatan kita nie #bff#darl#syg#cinta#kasih#loveu#missu#puihhhhhhhh:*
syg - bff - puihhhhhhhh - loveu - darl - missu - kasih - cinta -
arjuna_azim - hana__suhana - cikklina - belvya_awesome -
instagram
ridwanrusmansyah
#cinta#sayang#kasih#memiliki#sekarang#selamanya
sayang - sekarang - selamanya - kasih - cinta - memiliki -
ridwanrusmansyah - nisaaprila22 - ridhodavisly - andadanestia -
instagram
dila_zack
#sayang #terima#kasih#sebab#selalu#menceriakan#hiduo#cayang #Terima#kasih#jugak#sebab#selalu#menyayangi#dan#mencintai#cayang #cayang#janji#cayang#akan#selalu#ade#tok#sayang#dan#menjaga#sayang #Maafkan#cayang# #cayang#sayang #SANGAT2
akan - terima - maafkan - dan - sebab - cayang - kasih - sangat2 - menjaga - sayang - menceriakan - tok - ade - janji - selalu - jugak - menyayangi - mencintai - hiduo -
dila_zack - heyalexkaye - hashtagkaupehal - alham_eila -
instagram
miezalis
#pengikat #kasih #kita #engangement #day #mieza #paklis #onestepcloser #31082014
mieza - engangement - kita - pengikat - onestepcloser - 31082014 - paklis - kasih - day -
tengku_cat_iskandar - _ruken - nazree_amri - game_boy_eva -
instagram
xoxoimprinceordinary
#God #jesuschrist #ChildofGod #faith #love #Christ #kristen #kasih #bible
faith - jesuschrist - childofgod - love - christ - god - bible - kasih - kristen -
instanoblety : Love it!
devotiondot : Good shot!
felynangin - lesson1_crazyness - dharl_18 - ig_christian_bible -
instagram
pembekal_aksesori_mutiara
Yg tgah mencari excel Paris , mini class eyebrow , Dan paling istimewa sarung Bali uolss , xpaya nak susah2 beli jauh2 ! Haa @zimikavee adaa jual ! Harga sgad berpatutan ! Rasaa macam dekat Bali jer kan ? Bilaa gunaa sarung Bali ! Meh laa. Follow ig seller ni ! @zimikavee @zimikavee @zimikavee @zimikavee #sy#jual#harga#kasih#sayang#dropship#di#alu-alu#kan #reviewbypembekalaksesorimutiara @pembekal_aksesori_mutiara @pembekal_aksesori_mutiara @pembekal_aksesori_mutiara
harga - sy - dropship - di - jual - sayang - kan - reviewbypembekalaksesorimutiara - alu - kasih -
fatimaeqb - eyza_kiko - kcolly_incpos_100 -
instagram
zuesahajaa
#Today#background#cantik #selfie #sempoii
terima - selfie - cantik - background - sempoii - kasih - today -
nasz_suhaidi : #sempoi #comel
zuesahajaa : @nasz_suhaidi #terima#kasih#sempoii
zieyqah_husnie - wawanfadhlan - dzul_kiflii - qayyumaqil -
instagram
nabylafuzz
Disebalik kaca mata terselik kesedihan.. Kesedihan yg ku pendam .. alhamdulilah dengan kehadiran dia yang byk ubahkn aku menjadi wanita yg lebih cekal .. untuk tempuh hari2 ku .. hadapi cemuhan org sekeliling ku .. #terima #kasih
kasih - terima -
alongnae - muhamadhafizy43 - wankechik95 - ahmadfifie24 -
instagram
desinduxsoter
Dia yg menyayangiku lebih #bapak#orangtua#kasih#selfie#couple#stories#love
orangtua - bapak - love - stories - selfie - couple - kasih -
desinduxsoter - nitasariyanthi - ayuuitha - madewindu -
instagram
aiensikenget_
Love this pitca !! πŸ’ƒπŸ’‹πŸ’ƒπŸ’‹ Pic nihhh cute sgt @bibycyrah. Mcm nihhh lah kelaku bila brjumpa. Happening sgt2 even x ramai jmpa, tp sembang mcm ada 20 owg okayh! Hahahahah πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #candid #part2 #jejak #kasih #kawan
part2 - candid - kasih - jejak - kawan -
bibycyrah : Hahaha senget mu @aiensikenget_ β™₯β™₯β™₯
azetemex - sheerazizan - haizanaidawahab - massweet -
instagram
nurnabilahbintisahak
#Jumpe#walaupun#kejap#tu#pon#bersebab#Lepak#kat#giant#Terima#kasih#sayang#Belanje#saye#makan :* @jakar46
belanje - giant - lepak - terima - sayang - bersebab - tu - kejap - walaupun - pon - saye - makan - kat - jumpe - kasih -
dorrishecah - yuhanisyuhanis - che_niena - siddiqharry -
instagram
rhays88
Thank You bunda Anne avantieπŸ‘πŸ‘πŸ˜‚ & Bank Bukopin Pioritas... siapp hadir ikut meramaikan 25th Anne Avantie BerkaryaπŸŽ§πŸŽΌπŸŽ΅πŸ’ƒπŸ‘―πŸ‘° - merendah kasih
meredahkasih - merenda - anneavantie - kasih - av -
jonath4nz : Ikuttt rhaya
jonath4nz : Rhays**
rhays88 : #anneavantie #av #meredahkasih #merenda #kasih
gadzhet_butik - princerky - raveliaptr - richard_ivan -
instagram
shahzdin
Tuesday 2/9/2014.... #Bergambaq#di#Puncakbukit#kasih#sayang#resort#see#view#bandar#kota#kinabalu#sabah#nice#view#sejuk#pose#sakan#smile#look.
di - puncakbukit - pose - sabah - see - sakan - kinabalu - kasih - kota - sejuk - look - sayang - bandar - resort - smile - bergambaq - nice - view -
renjizul : Nice
pulah711 : Smpi bla kt sabah dude? @shahzdin
shahzdin : @pulah711 besok mau pulang sudah
pulah711 : Owh.iyaka.ingtkn lma lg
pulah711 : Blh gk jmpa klo lma lg @shahzdin
nak_tinggi_kurus_cepat_sangat : Handsome :)
faridabrazfa - sheeyaaleeya - fakhriearmanie - inalovelyna -
instagram
natasharenee123
#kasih#ibu
kasih - ibu -
natasharenee123 - natasharenee24 - ashleylumenta - vickyclaudiaa -
instagram
aifilolabeautyshop
Yg tgah mencari excel Paris , mini class eyebrow , Dan paling istimewa sarung Bali uolss , xpaya nak susah2 beli jauh2 ! Haa @zimikavee adaa jual ! Harga sgad berpatutan ! Rasaa macam dekat Bali jer kan ? Bilaa gunaa sarung Bali ! Meh laa. Follow ig seller ni ! @zimikavee @zimikavee @zimikavee @zimikavee #sy#jual#harga#kasih#sayang#dropship#di#alu-alu#kan
harga - sy - dropship - di - jual - sayang - kan - alu - kasih -
nuursaniah - esya_alish - nur_laila96 - kauciearth_ -
instagram
misyaanna
#nielah#kawan#sahabat#teman Dan jugaklah kadang2 teman utk bergaduh #sukaduka#dalam#umahtangga #terima#kasih#sebab#sudi#jadi#sebahagian#daridirinie
umahtangga - nielah - terima - daridirinie - dalam - kawan - sudi - sebab - teman - sukaduka - sebahagian - kasih - jadi - sahabat -
shahrilzura - yukeshnolan - stokistskincare_perfume_boxes -
instagram
fairuz_hafizan
#simcad#sudah#sial#siapa#yang #mengenali#saya#tlong#pm #nombor#sbb#fon#hilang #semua#nombor#hilang #hrap#dpt#beri#kerjasama #sekian#terima#kasih
sekian - terima - hrap - siapa - sbb - saya - tlong - beri - kasih - semua - mengenali - kerjasama - dpt - sudah - hilang - yang - simcad - fon - sial - nombor - pm -
afiqwinston - missfarahainn - ftyn_ - alianatasha13 -
instagram
farahraihanfadhilah
Ini gua:D#Freaak bngt kan ya-,- #Kasih lope nya yya:v
freaak - kasih -
farahraihanfadhilah - nilapuspita23 - samorrr20 -
instagram
aiensikenget_
Throwback. Wedding Faza πŸ’ƒ Bertahun dah x jumpa lepas kluaq skola. Tetiba jumpa masa knduri, ya Allah alhamdullilah bila jmpa tadak nak sombong. Sembang pong pang, riuhhhh x sangga lah! Hahahah πŸ˜„ #candid #part1 #jejak #kasih #kawan
part1 - candid - kasih - jejak - kawan -
poojafauzi - fuzahpuyah - kloody_memo00 - rockitfit -
instagram
jkisnet
Penerimaan, pengampunan dan pernyataan kasih sangat diperlukan ketika membangun hubungan. Cek seutuhnya di #InspiringMessage ibadah Minggu, 31 Agustus 2014 di link berikut: https://www.dropbox.com/s/8prperddhu74vj0/D%202014-08-31%20new.mp3?dl=0 #Ibadah #Kasih #Mengampuni #Penerimaan #Inspiring #Inspirasi #Kebenaran #Bertumbuh #Berbuah #KabarBaik
berbuah - inspiring - ibadah - mengampuni - inspiringmessage - penerimaan - kabarbaik - bertumbuh - inspirasi - kebenaran - kasih -
jkisnet : https://www.dropbox.com/s/8prperddhu74vj0/D%202014-08-31%20new.mp3?dl=0
gravity_jkis - srihartatieva - mikedpis - kambangtobing -
instagram
aderizkimelina
Entah apa yang ada di pikiran gue magrib-magrib naek ke sini. #bukit #paling #selatan #jogjakarta #tolong #jangan #kasih #tau #nyokap
tau - jogjakarta - bukit - selatan - paling - nyokap - jangan - tolong - kasih -
bongging77 : jangan lupa turun
aderizkimelina : @bongging77 turunin :(
bongging77 : capek ah nggendongnya πŸ˜„πŸ˜
rimajevita - justdepol - bongging77 - dendiprayoga -
instagram
atsukotsukotsuko
Terima kasihβ™‘#バγƒͺ#γƒœγƒ©γƒ³γƒ†γ‚£γ‚’#γŸγ γ„γΎ#ζ—₯本#Terima#kasih#口癖#γ‚γŸγŸγ‹γ„#suka#倧ε₯½γ#20δΊΊ#δΈ€η·’γ§γ‚ˆγ‹γ£γŸ#ζœ€ι«˜#ζ₯½γ—γ‹γ£γŸ#γ‚γ‚ŠγŒγ¨γ†#飲め飲めブァむク#ι£²γΏθ‘Œγ£γ¦γγ‚‹
ζ—₯本 - terima - 20δΊΊ - γƒœγƒ©γƒ³γƒ†γ‚£γ‚’ - 倧ε₯½γ - バγƒͺ - ζœ€ι«˜ - kasih - γŸγ γ„γΎ - γ‚γŸγŸγ‹γ„ - suka - γ‚γ‚ŠγŒγ¨γ† - ι£²γΏθ‘Œγ£γ¦γγ‚‹ - 飲め飲めブァむク - ζ₯½γ—γ‹γ£γŸ - 口癖 - δΈ€η·’γ§γ‚ˆγ‹γ£γŸ -
momoha17 - rcpn__ - mlax26 - ayakaa25 -
instagram
joshualahope
18 Now!!! :D Meskipun ulangtahun saya nggk sama2 keluarga(teman2 ascive dan family) di Sorong.. Tpi sy yakin mereka semua pasti terasa dekat, jika kita percaya akan adanya kesetiaan sampai akhir *tepuktangan* #ciee#ultah#hbd#18#udahdewasaceritanya#ehem#gileloe#ngpain#kasih#selamat#kekamu#artiskagak#tear#akurapopo#tamat
kekamu - ngpain - tear - hbd - udahdewasaceritanya - ciee - akurapopo - gileloe - 18 - ehem - selamat - artiskagak - tamat - kasih - ultah -
valdo_v.h : Follback kk @joshualahope
julvanarumawung : Happy birthday yang sekarang udah tambah cakep πŸ˜˜πŸ˜„ @joshualahope
genesalahope : Happy bdayyy πŸ°πŸŽπŸŽ‰
joshualahope : Makasih @julvanarumawung :)
joshualahope : Makasih @genesalahope :)
anandaphz : Happy birthday yaaa, sukses selalu
joshualahope : Makasih @anandaphz :)
anandaphz : :)
diyfidiyah - saiderpin - harumlatuharhary - delvi777 -
instagram
hafizasbs
Throwback #dulu bila cakap apa yg dia bg aku simpan,dia cakap aku tipu...ni la hakikatnya...aku simpan,guna sampai sekarang...sbb bg aku benda ni terlalu tinggi nilainya...kalau la dia tahu,boleh tgk...mesti tak caya,tapi bukan semua ni yg aku harapkan... #terima #kasih #nurolhadi
dulu - kasih - terima - nurolhadi -
nurfatinamelia - hanahmasturah - sitimuslina98 - masterofpepon -
instagram
reeixit_collection
#ReviewbyReeixitcollection Yg tgah mencari excel Paris , mini class eyebrow , Dan paling istimewa sarung Bali uolss , xpaya nak susah2 beli jauh2 ! Haa @zimikavee adaa jual ! Harga sgad berpatutan ! Rasaa macam dekat Bali jer kan ? Bilaa gunaa sarung Bali ! Meh laa. Follow ig seller ni ! @zimikavee @zimikavee @zimikavee @zimikavee #sy#jual#harga#kasih#sayang#dropship#di#alu-alu#kan
harga - sy - dropship - di - jual - sayang - kan - alu - reviewbyreeixitcollection - kasih -
zimikavee : Tq dear tq
reeixit_collection : Most welcome syg. @zimikavee
zimikavee - freekylucky - aina_yahya - zerocoolclothing -
instagram
hajimah_bujang
anak dan ibu bselfie.. #kasih#ibu#hingga#kesyurga#
kasih - hingga - kesyurga - ibu -
damien8393 - dayangzilah - shaikh.farid - acai_bkn_cine -
instagram
fazira1637
Ari nie sarapan pagi mkn strawbery baq ang.....hahaha #tima#kasih#kakton
kakton - tima - kasih -
fazira1637 -
instagram
ihsansulistyo
#DaboSingkep2014 #with#kasih
with - dabosingkep2014 - kasih -
nrmilla : Barakallah juga deh con kapan maried? Ahaha
ihsansulistyo : Kamu duluanlah maried ama si @ismulyadi.fs 7 tahun lagi baru aq nyusul haha
ph3ngg - fadilaandini - cee_piipiitt_ - zaragantina -
instagram
zattyizatie
Hidup#cinta#kasih syg# jujur#
kasih - cinta -
cimieylaa - amyemyra -
instagram
marshalajah
"Being rich is not about how much you have, but about how much you can give." Kita diciptakan untuk saling MENGASIHI.. #KASIH itu MEMBERI
kasih -
minemmich - michelleajah - rachelchristri - nasvanvels -
instagram
viedeolmo
I love you,mamita #mom#daughter#sayang#mama#selalu#kasih#ibu#kepadaku#cinta#yogyakarta#adisucipto#bandara
daughter - mom - sayang - kepadaku - yogyakarta - ibu - bandara - selalu - adisucipto - mama - kasih - cinta -
x_zding : Nice :)
grandgadget - mambixs - adhilman - reinerhadrian -
instagram
babe_glinding
#makasih#pacar#udah#kasih#ini#
udah - makasih - pacar - kasih - ini -
wahyumadiastuti -
instagram
Iconosquare feedback