phonkp
Yella house nigga dealin, chancin dis monopoly, monogamous wit dollas, piling higha than ya profit... πŸ‘ŒπŸ’ͺπŸ’―βœŒ #BoutToGoNetwork #IndustryMixer #Burbank #YoungCalifornia #DOE #K8K #DiggzManagement
industrymixer - k8k - bouttogonetwork - youngcalifornia - diggzmanagement - burbank - doe -
_freshh5 : βœˆοΈπŸ‘ŒπŸ’―
britttbanks : ✈️✈️✈️
willoughbyjoseph : Nice pic man
waluco96 - _nessssa_ - 4eversding - redstarthick1989 -
instagram
muzikmoneytattooz
My current situation #FATHERandSONtime [along side 2 LITs]
textgram - godisgood - k8k - jusgramm - ilovewednesdays - bww - fathersontime - versagram - newroccity - newroc - chickenwings - goinguponawednesday - wings - perfect - longislandicedtea - foodporn - fatherandsontime - wednesday - lit - buffalowildwings - kre8ivekontrol - tweegram -
muzikmoneytattooz : @p3rfectly_imp3rfect_ lol WORD! u gotta bring Jeezy down soon
muzikmoneytattooz : @meech8486 WE REally Does This!!
lydeezy : @muzikmoneytattooz @p3rfectly_imp3rfect_ damn I need a kid for those moments πŸ™Š
p3rfectly_imp3rfect_ : @lydeezy96 oh??
muzikmoneytattooz : @lydeezy I think that was an open invitation to U @p3rfectly_imp3rfect_
lydeezy : @muzikmoneytattooz @p3rfectly_imp3rfect_ no can do im not in the best situation for that
muzikmoneytattooz : @lydeezy @p3rfectly_imp3rfect_ I dig it
mariarinka : My mouth is watering
uh___mel - audaciouskev - callmestalin - mzs3v3n02 -
instagram
phonkp
COME FUCK WIT @KRE8TIVE_KONSCIENCE AND #DOE THIS WEEKEND!!! MY BRO @DJCODSTA WILL BE DJ ING THREE HALLOWEEN PARTYS THIS WEEKEND COME TURNUP WIT #K8K & #DOE πŸ‘ŒπŸ‘πŸ’ͺπŸ’― INFO IS BELOW: 1)THIS THURS #ColonyHalloween THE RE-GRAND OPENING OF CLUB COLONY 1743 CAHUENGA BLVD HOLLYWOOD,CA FRIDAY: HALLOWEEN NIGHT! This Fri Oct 31st @ 333 Live / The Biggest Halloween Party Hosted & Sponsored By Radio Station 93.5 Kday / Hosted By Model @cocaine_Killaaaa @reeseofficial@bella_mobb@djwestb@okay_oshae & @misssmarymaccc Avoid Hollywood Traffic & Prices / Come Out To The Most Affordable Halloween Event Only $20 / Sexy Costume Contest With $500 Prize SAT: #SNL NIGHTMARE ON HOLLYWOOD @ CLUB CASHMERE 6757 HOLLYWOOD BLVD, HOLLYWOOD CA 90028
colonyhalloween - snl - k8k - doe -
da_pandas - v_neck - mikeybc2i - caramelshy -
instagram
muzikmoneytattooz
kicks of the day: Ewing Athletics '33 Hi' #Kre8ive
textgram - k8k - jusgramm - todayskicks - tuesday - ewingathletics - versagram - myfeet - kre8ive - dope - kotd - sneakergram - sneakerhead - onatuesday - ilovethisshit - purple - tweegram - kicksfordays - ewings - kicksoftheday - iphone5scanera - kre8ivekontrol - ilovekicks - purpleewings -
muzikmoneytattooz : #Kre8iveKontrol #k8k #ewingAthletics #Ewings #Purple #PurpleEwings #iphone5SCanera #Kotd #KicksOfTheDay #todayskicks #myfeet #tuesday #OnATuesday #SneakerHead #ILoveKicks #Dope #Tweegram #Textgram #Jusgramm #Versagram #Sneakergram #kicksfordays #ILOVETHISSHIT
ceepureyboyrocafella : πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ˜©
jfckncole02_ : What's good big bro? You still got the same number ?
muzikmoneytattooz : @coleworld02_ yessir ***-***-3636
_strictlydope - wromero0585 - _randykins - offgp_imgq -
instagram
scherilz_online_shop
Dolly Doo Foundation kami kaler pink ye... 1 kaler ni dh upgrade ikut tona kulit asia k..smua sesuai pakai.. Jangan risau bila dh sapu n blend kulit,ia bertukar ikut kaler kulit masing2..(ikut darah) Tu sbb specialnya Dolly Doo Foundation kami...xkan ada yg sama.. 1 lg,muka nnti cerah,glowing,shiny & lebih pinky tau...cuba try k.. Sgt jimat,calit sikit aja,dah memadai.... Serius buyer,direct pm kami hokey2!!! Ejen diperlukan seluruh Malaysia!!!!! Luv uollss, # ZxaraSnowTeam HARGA TERBAIK !! RM40 INCLUDE POSTAGE KE SEMENANJUNG. (+RM7 KE SS) Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #scherilzonlineshop #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
iyyaharuna - mymakeupconnect - zawinnajiahh - salleh_adzaharee -
instagram
scherilz_online_shop
RAtoo Gold Soap "Nyata Jelita" 1 dlm 1000 hanya amalkan * RAtoo Gold Soap * Harga xmahal,mampu milik semua golongan...TERBUKTI BERKESAN!! >merawat masalah jerawat kronik,jerawat batu & jerawat di seluruh muka/badan >memberi kecerahan maximum booster cerah & pantas dlm masa 3 hari penggunaan >Campuran emas + serbuk mutiara adalah bahan asas kandungan sabun ni >Sangat sesuai buat kulit wajah merah & sensitif >menghilangkan parut & bintik2 hitam >memudarkan kesan jeragat tebal & yg lama/baru >melembutkan kulit selepas pertama kali penggunaan >merawat blackhead >memberi effect glowing & pinky pd wajah jika diamalkan >Kulit makin anjal & tegang (awet muda) >kulit wajah&badan menjadi lembap(wajah tdk kering spt sesetengah sabun) HARGA TERBAIK !! RM30 INCLUDE POSTAGE KE SEMENANJUNG. (+RM7 KE SS) Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #scherilzonlineshop #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
mymakeupconnect - adrisiff - nurizcouture - salleh_adzaharee -
instagram
scherilz_online_shop
RAtoo Gold Soap "Nyata Jelita" 1 dlm 1000 hanya amalkan * RAtoo Gold Soap * Harga xmahal,mampu milik semua golongan...TERBUKTI BERKESAN!! >merawat masalah jerawat kronik,jerawat batu & jerawat di seluruh muka/badan >memberi kecerahan maximum booster cerah & pantas dlm masa 3 hari penggunaan >Campuran emas + serbuk mutiara adalah bahan asas kandungan sabun ni >Sangat sesuai buat kulit wajah merah & sensitif >menghilangkan parut & bintik2 hitam >memudarkan kesan jeragat tebal & yg lama/baru >melembutkan kulit selepas pertama kali penggunaan >merawat blackhead >memberi effect glowing & pinky pd wajah jika diamalkan >Kulit makin anjal & tegang (awet muda) >kulit wajah&badan menjadi lembap(wajah tdk kering spt sesetengah sabun) HARGA TERBAIK !! RM30 INCLUDE POSTAGE KE SEMENANJUNG. (+RM7 KE SS) Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #scherilzonlineshop #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
mymakeupconnect - salleh_adzaharee - nurizcouture - travailandco -
instagram
scherilz_online_shop
RAtoo Gold Soap "Nyata Jelita" 1 dlm 1000 hanya amalkan * RAtoo Gold Soap * Harga xmahal,mampu milik semua golongan...TERBUKTI BERKESAN!! >merawat masalah jerawat kronik,jerawat batu & jerawat di seluruh muka/badan >memberi kecerahan maximum booster cerah & pantas dlm masa 3 hari penggunaan >Campuran emas + serbuk mutiara adalah bahan asas kandungan sabun ni >Sangat sesuai buat kulit wajah merah & sensitif >menghilangkan parut & bintik2 hitam >memudarkan kesan jeragat tebal & yg lama/baru >melembutkan kulit selepas pertama kali penggunaan >merawat blackhead >memberi effect glowing & pinky pd wajah jika diamalkan >Kulit makin anjal & tegang (awet muda) >kulit wajah&badan menjadi lembap(wajah tdk kering spt sesetengah sabun) HARGA TERBAIK !! RM30 INCLUDE POSTAGE KE SEMENANJUNG. (+RM7 KE SS) Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #scherilzonlineshop #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
nurizcouture - azma_ain - osya_shoppe - salleh_adzaharee -
instagram
scherilz_online_shop
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC ialah jus berperisa epal berkhasiat, enak dan selamat diminum. Produk ini sudah pun dipasarkan selama 3 tahun, tetapi hanya dijual di pasaran kecil dan di luar talian. Namun begitu ROYAL SLIM LISHUO MAGIC telah mendapat tempat dihati pengguna kerana keberkesanan yang luarbiasa. Kini tiada keraguan kerana ROYAL SLIM LISHUO MAGIC telah mendapat pengesahan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ( KKM ) CARA PENYEDIAAN --------------------------------------------------------------------------------- Mudah, ringkas dan cepat ! Senang disediakan apatah lagi bagi anda yang sentiasa sibuk dengan urusan harian. Semudah  A B C !!! A - Isi shaker dengan 200ml air masak @ air sejuk  B - Bancuh 1 sachet / paket ROYAL SLIM LISHUO MAGIC dan goncang sebati C - Minum segera dan nikmati kelazatannya * AMARAN : (Bancuhan bersama air panas/hangat/suam sama sekali dilarang ) Tiada sebarang peraturan rumit yang perlu anda ikuti dan anda akan mendapat bentuk badan yang diidam- idamkan selama ini. Anda hanya perlu ingat perkara ini ..... PENTING !!! Minum 3 - 4 liter (8 gelas) air sehari. Disiplin diri dan konsisten adalah adalah kunci utama kejayaan diet anda. Selamat Mencuba! DAPATKAN HARGA TERBAIK !! Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #scherilzonlineshop #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
dichiarooralee - eric_sioux - zawinnajiahh - salleh_adzaharee -
instagram
scherilz_online_shop
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC ialah jus berperisa epal berkhasiat, enak dan selamat diminum. Produk ini sudah pun dipasarkan selama 3 tahun, tetapi hanya dijual di pasaran kecil dan di luar talian. Namun begitu ROYAL SLIM LISHUO MAGIC telah mendapat tempat dihati pengguna kerana keberkesanan yang luarbiasa. Kini tiada keraguan kerana ROYAL SLIM LISHUO MAGIC telah mendapat pengesahan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ( KKM ) CARA PENYEDIAAN --------------------------------------------------------------------------------- Mudah, ringkas dan cepat ! Senang disediakan apatah lagi bagi anda yang sentiasa sibuk dengan urusan harian. Semudah  A B C !!! A - Isi shaker dengan 200ml air masak @ air sejuk  B - Bancuh 1 sachet / paket ROYAL SLIM LISHUO MAGIC dan goncang sebati C - Minum segera dan nikmati kelazatannya * AMARAN : (Bancuhan bersama air panas/hangat/suam sama sekali dilarang ) Tiada sebarang peraturan rumit yang perlu anda ikuti dan anda akan mendapat bentuk badan yang diidam- idamkan selama ini. Anda hanya perlu ingat perkara ini ..... PENTING !!! Minum 3 - 4 liter (8 gelas) air sehari. Disiplin diri dan konsisten adalah adalah kunci utama kejayaan diet anda. Selamat Mencuba! DAPATKAN HARGA TERBAIK !! Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #scherilzonlineshop #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
dichiarooralee - azma_ain - zieha_azman - salleh_adzaharee -
instagram
scherilz_online_shop
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC ialah jus berperisa epal berkhasiat, enak dan selamat diminum. Produk ini sudah pun dipasarkan selama 3 tahun, tetapi hanya dijual di pasaran kecil dan di luar talian. Namun begitu ROYAL SLIM LISHUO MAGIC telah mendapat tempat dihati pengguna kerana keberkesanan yang luarbiasa. Kini tiada keraguan kerana ROYAL SLIM LISHUO MAGIC telah mendapat pengesahan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ( KKM ) CARA PENYEDIAAN --------------------------------------------------------------------------------- Mudah, ringkas dan cepat ! Senang disediakan apatah lagi bagi anda yang sentiasa sibuk dengan urusan harian. Semudah  A B C !!! A - Isi shaker dengan 200ml air masak @ air sejuk  B - Bancuh 1 sachet / paket ROYAL SLIM LISHUO MAGIC dan goncang sebati C - Minum segera dan nikmati kelazatannya * AMARAN : (Bancuhan bersama air panas/hangat/suam sama sekali dilarang ) Tiada sebarang peraturan rumit yang perlu anda ikuti dan anda akan mendapat bentuk badan yang diidam- idamkan selama ini. Anda hanya perlu ingat perkara ini ..... PENTING !!! Minum 3 - 4 liter (8 gelas) air sehari. Disiplin diri dan konsisten adalah adalah kunci utama kejayaan diet anda. Selamat Mencuba! DAPATKAN HARGA TERBAIK !! Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #scherilzonlineshop #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
dichiarooralee - cxlivbrand - azma_ain - salleh_adzaharee -
instagram
scherilz_online_shop
# ROYAL SLIM LISHUO MAGIC ialah jus berperisa epal berkhasiat, enak dan selamat diminum. Produk ini sudah pun dipasarkan selama 3 tahun, tetapi hanya dijual di pasaran kecil dan di luar talian. Namun begitu ROYAL SLIM LISHUO MAGIC telah mendapat tempat dihati pengguna kerana keberkesanan yang luarbiasa. Kini tiada keraguan kerana ROYAL SLIM LISHUO MAGIC telah mendapat pengesahan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ( KKM ) CARA PENYEDIAAN --------------------------------------------------------------------------------- Mudah, ringkas dan cepat ! Senang disediakan apatah lagi bagi anda yang sentiasa sibuk dengan urusan harian. Semudah  A B C !!! A - Isi shaker dengan 200ml air masak @ air sejuk  B - Bancuh 1 sachet / paket ROYAL SLIM LISHUO MAGIC dan goncang sebati C - Minum segera dan nikmati kelazatannya * AMARAN : (Bancuhan bersama air panas/hangat/suam sama sekali dilarang ) Tiada sebarang peraturan rumit yang perlu anda ikuti dan anda akan mendapat bentuk badan yang diidam- idamkan selama ini. Anda hanya perlu ingat perkara ini ..... PENTING !!! Minum 3 - 4 liter (8 gelas) air sehari. Disiplin diri dan konsisten adalah adalah kunci utama kejayaan diet anda. Selamat Mencuba! DAPATKAN HARGA TERBAIK !! Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #scherilzonlineshop #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
dichiarooralee - zawinnajiahh - azma_ain - salleh_adzaharee -
instagram
muzikmoneytattooz
same ol' g
textgram - k8k - jusgramm - whiteplains - kre8ivesnapbaq - selfie - fuckcancer - versagram - kre8ive - hiphop - hoodieseason - butfirstletmetakeaselfie - whiteplainsgalleria - kotd - elephantprintfoams - pink - foamposite - freshhaircut - breastcancerawareness - snapback - kicksoftheday - 914 - kre8ivekontrol - tweegram - dope -
muzikmoneytattooz : #Kre8iveKontrol #k8k #KRE8iVESnapbaq #Kre8ive #Snapback #Pink #BreastCancerAwareness #FuckCancer #Dope #WhitePlainsGalleria #FreshHaircut #HoodieSeason #Tweegram #Textgram #Jusgramm #Versagram #914 #Selfie #ButFirstLetMeTakeASelfie #HipHop #WhitePlains #Kotd #KicksOfTheDay #ElephantPrintFoams #Foamposite
allways_100 : πŸŽ€β™»οΈπŸ’―πŸŒŠπŸŒŠ
annette_dagner : NICE!!!!!
missgatewood - jasegates - hennystr8___ - beltcity -
instagram
scherilz_online_shop
MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK semakin popular diperkatakan dipasaran online facebook. Tidak dinafikan sememangnya telur putih mahupun telur kuning mempunyai khasiat yang tersendiri. Dulu rajin la buat masker telur sendiri dan tepek kat muka and tunggu kering paling penting kene tahan bau HANYIR. haha selalunya buat original masker telur putih. Jarang-jarang je buat sebab malas and bau yang tak menahan tuh.. Tapi...... Sekarang Scha ada solution baru untuk uols yang ada problems macam ni. MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK . Tau kan telur putih. Kalau uols nak susah-susah, jom la dok main pecah-pecah telur, gelek-gelek telur. Pastu nak kene simpan dalam peti ais kalau ada lebihan. Pastu bau hanyir sikit. Pastu nak tarik mak aiiiii.. Perit. TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN SANGAT BEST SEBAB : ° Tak perlu nak pecahkan telur kat rumah. ° Senang nak digunakan. ° Senang nak bawak ke mana-mana. ° Tiada bau hanyir telur. Pertama Kali Pakai Egg White Peel Off Mask Terasa kulit tegang. Pori-pori kelihatan mengecut sedikit. Bila tengok cermin kulit muka macam 'glowing' sikit. Kali Ketiga Pemakaian Egg White Peel Off Mask Jerawat di bahagian pipi dan dahi mengecut Pori-pori di sekitar hidung mengecil Kulit di bahagian pipi yang dahulu kasar kerana jerawat sekarang terasa lembut. DAPATKAN HARGA TERBAIK !! Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #rarabeautyskincare #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rarabeautyskincare - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. follow my Instagram ya kalo sukakan jam original dgn harga lebih rendah dari butik. tima kasih.
asyraafsyamim - umiefathi - rallyrallyree - salleh_adzaharee -
instagram
scherilz_online_shop
BEST SELLER DI 26 BUAH NEGARA ! DIPERBUAT DARIPADA 100% BAHAN2 SEMULAJADI ! 1 BTL RM35 FREE POS BORONG SIKIT2 HARGA MURAH SAHAJA ! β˜† KEBAIKAN EMILAY WHITENING : ° Memutihkan ° Mengencangkan kulit ° Mengurangi jerawat ° Menyamarkan noda bekas jerawat ° Anti oksida yg tinggi ° Menghilangkan pigmentasi kulit ° Tiada pengelupasan ° Menghilangkan toksin/racun dalam badan. DAPATKAN HARGA TERBAIK !! Sms/whatsapp 017-6299791/017-6399193 Fb: Scherilz Online Shop *Terms & Condition. #Perlacoffe #bestprice #love #jualmurah #eyebrow #borongbrowclass #wonderpatch #blackheadremover #majalahremaja #mingguanwanita #majalahremaja #jommekapmajalahremaja #loverespectunity #pencariandewiremaja #rehat #baubadan #rastattdi #hotselling #bestprice #teratakglam #bazaarpaknil #AARONAZIZ #ctdk #scherilzonlineshop #sitinurhaliza #k8k #monopod #emilay #kwhite38 #radiance #aurawhite #satinskinz
k8k - love - ctdk - majalahremaja - jommekapmajalahremaja - baubadan - aaronaziz - pencariandewiremaja - wonderpatch - emilay - bazaarpaknil - scherilzonlineshop - jualmurah - mingguanwanita - teratakglam - satinskinz - perlacoffe - kwhite38 - rehat - rastattdi - radiance - eyebrow - aurawhite - loverespectunity - sitinurhaliza - hotselling - borongbrowclass - blackheadremover - bestprice - monopod -
wankhairuladha - paizhamdan - azma_ain - salleh_adzaharee -
instagram
worldweedorder
#WWO logo made by @Kre8ivKoverz #K8K this is the World Weed Order #GlobalHigh
wwo - k8k - globalhigh -
instagram
muzikmoneytattooz
Surprisingly Our lead teacher had to step out of the room because the main teacher had a meeting to attend .. ...It's a half-a-day .. So There's no need for a sub So why Not? I had to take control of the classroom., I sat for a few mins and I came up wit the perfect lesson plan .... πŸ˜πŸ’­
textgram - raekwontheched - k8k - jusgramm - masterkillah - lessonplan - teachthetruthtotheyoungblackyouth - inspectadeck - wutangforever - versagram - hiphop - ghostfacekillah - wutang - gza - odb - school - rza - cappadonna - wu - wutangclan - ugod - methodman - kre8ivekontrol - tweegram - dope -
crystal_sings : Omg lol
thelovebot : πŸ‘
lilchop213 : Yesssss
muzikmoneytattooz : #Kre8IveKontrol #k8k #TeachTheTruthToTheYoungBlackYouth #WuTangClan #WuTang #Wu #HipHop #School #lessonPlan #Dope #WuTangForever #Tweegram #Textgram #Jusgramm #Versagram #MethodMan #Rza #Gza #ODB #UGod #InspectaDeck #MasterKillah #RaekwonTheChed #GhostFaceKillah #Cappadonna
iiam_kiing_jones : πŸ”₯πŸ”₯
badd_as_i_wannabe : @muzikmoneytattooz can u tag ur tattoo artist so i can follow him?? I need sum new ink and a cover up lol..thanx hunni
muzikmoneytattooz : @badd_as_i_wannabe --->> @thetattooguy_
thetattooguy_ : @muzikmoneytattooz @badd_as_i_wannabe πŸ‘€πŸ’‰
yamaster - darknslim23 - jenkaaa - hardwizzy -
instagram
phonkp
#Recap from last nites #JuiceTvOC radio interview. Me and my nigga @_fredblaze was gassin in dat thang... #YoungCalifornia #DOE #K8K #DiggzManagement #OrangeCounty #WestCoast #LikeUp #Chances #ProductOfOurEnvironment #MainDocProductions
k8k - orangecounty - juicetvoc - chances - diggzmanagement - doe - productofourenvironment - maindocproductions - likeup - teamphreshimage - recap - youngcalifornia - westcoast -
phonkp : @jvalentino_ @taffytaff @phreshimage @youngcalifornia @djcarisma
dr._dubwar : Hah I see ya fam. Let's get on that work g
phonkp : @dr._dubwar yep, i gotchu
raydonovan424 : Get it my nigga
phonkp : @raydonovan424 U already know
kre8tive_konscience : We up now
_fredblaze : πŸ’―πŸ’―πŸ’―
_kennyjones : damn nigga was spazzin on that shit
iamkingsavage - eden_straightflexin - ms.yoshie.xox - whotfiskrs -
instagram
phonkp
#JuiceTvOC They really feelin #k8k... #YoungCalifornia #DOE #DiggzManagement
diggzmanagement - youngcalifornia - k8k - juicetvoc - doe -
tkay_da_hitta400 : Whoop whoop
youngnephew1 : Download my mixtape for free link in bio if it's dope click favorite
mikeybc2i : Whoop
mikeybc2i : @djcodsta
redbottomboss1 : The movement
kre8tive_konscience : Whoop
_fredblaze : Whoop
greedyfinesse : Collab
iamkingsavage - _danniie - ohgeez94 - rancoz_esposito -
instagram
muzikmoneytattooz
FOR ALL U PEOPLE THAT CANNOT FIGURE OUT YOUNG THUGS WORDS ON "LifeStyle" U ALL SHOULD FEEL STUPID BECUZ MY 7 YEAR OLD SON KNOWS IT!!! #RollThatBeautifulBeaNFootage
textgram - k8k - love - lmfao - hot97 - thuggathugga - power1051 - rollthatbeautifulbeanfootage - jusgramm - versagram - beginning - youngthug - funny - thuggerthugger - lifestyle - didalotofshitjusttolivethisherifestyle - hiphop - lol - birdman - richhomiequan - myson - ycmb - kre8ivekontrol - tweegram -
blasiandoll85 : πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜‚
muzikmoneytattooz : #Kre8IveKontrol #k8k #MySon #Lol #Lmfao #Funny #LifeStyle #YoungThug #ThuggerThugger #Birdman #RichHomieQuan #YCMB #HipHop #ThuggaThugga #hot97 #power1051 #DidAlotOfShitJustToLiveThisHerifestyle #Beginning #Tweegram #Textgram #Jusgramm #Versagram #Love
quisakacupid : πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
__baldie__ : Lmao love it! He nailed it!
loosecanonz : πŸ˜ΉπŸ˜‚
raishan17 : My lifstyle
youngsuumo - treetopradio - _aliyah_myself - msfang275 -
instagram
phonkp
Work before da 9-5 πŸ’ΏπŸŽ€πŸŽΌ #YoungCalifornia #DOE #K8K #DiggzManagement #DaytonaProductions
youngcalifornia - k8k - daytonaproductions - diggzmanagement - doe -
bowurensco : πŸ”₯
richmodeent : halloween party this saturday oct 25th at #solvenue @ecmusik performing live flyers on our page
applebee7864 : Work!
applebee7864 - stillprettie_n_theystillmad - korruptedvision - use_2b_da_sweetest_gurl -
instagram
phonkp
ITS OFFICIAL!!! WE ON THE NEXT @LEAGUEOFSTARZ #HITLIST MIXTAPE!!!! S/O TO MY OFFICIAL DJ @DJCODSTA FOR MAKIN SHIT HAPPEN. πŸ’ͺπŸ‘πŸ‘ŒπŸ™πŸ’― #Blessed #LeagueOfStarz #YoungCalifornia #DOE #BANKROLL #K8K
bankroll - k8k - youngcalifornia - leagueofstarz - hitlist - blessed - doe -
when_a_good_girl_goes_bad : Congrats! @phonkp
tkay_da_hitta400 : Good shit my nigga @phonkp
mikeybc2i : We on #DOE
phonkp : @_comptonlethal_ good lookin phonk
tkay_da_hitta400 : You already know IMA fucks with you when I get back on hood @phonkp
ladynyce - mandiiemartinez - shakey2personal - lolaarealblunt -
instagram
muzikmoneytattooz
....on a Tuesday
textgram - gottheclubgoinguponatueaday - k8k - jusgramm - kre8ivesnapbaq - tuesday - pinkfoams - versagram - snapback - fuckcancer - kotd - elephantprintfoams - onatuesday - pink - kre8ivekontrol - pinkribbon - breastcancerawareness - foamposite - kicksoftheday - nikefoampositeproelephantprint - tweegram - dope -
muzikmoneytattooz : #Kre8IveKontrol #k8k #KRE8iVESnapbaq #Snapback #BreastCancerAwareness #FuckCancer #Pink #Kotd #KicksOfTheDay #NikeFoampositeProElephantPrint #ElephantPrintFoams #pinkRibbon #Dope #Tuesday #OnATuesday. #Tweegram #Textgram #Versagram #Jusgramm #GotTheClubGoingUpOnATueaday #Foamposite #PinkFoams
ricostr8cash456 - __kristalee - chiefftony - therealsnobunni -
instagram
muzikmoneytattooz
chuckin up the ✌️ w/ the young gawd #k8k #youngK8K
youngk8k - k8k -
escrappa : #gooddaddygang
annette_dagner : PRICELESS
ms_hour_glass - annette_dagner - jigg_n3rd - __kristalee -
instagram
kre8ivkoverz
#K8K New logo!!! DM for serious inquires & quotes
k8k -
matthewezekielking : How much u charge
kre8ivkoverz : @matthewezekielking dm me
matthewezekielking : Just did @kre8ivkoverz
luisgonzales720 - abdulazizalmutairi3o5 - minetugayyfan - shoroqahmad -
instagram
muzikmoneytattooz
bEING KRE8iVE iSN't a hObbY .. it'S a LiFEStyLe #KAYeightKAY
textgram - life - k8k - love - kre8ivesnapbaq - dope - versagram - kre8ive - hiphop - airjordan11 - jusgramm - kotd - joggerpants - kre8ivekontrol - newpickups - hdr - kayeightkay - kicksoftheday - airjordan11s - 914 - concords - tweegram - joggers -
muzikmoneytattooz : #Kre8iveKontrol #k8k #Kre8iveSnapbaq #Kre8ive #dope #Life #Love #914 #airjordan11s #concords #kotd #kicksoftheday #newpickups #airJordan11 #Hdr #Tweegram #Textgram #Jusgramm #Versagram #hiphop
muzikmoneytattooz : #joggers #joggerpants
theblackzenith : I still don't have my hat man!
muzikmoneytattooz : @theblackzenith waiting on U big bro!!!!
muzikmoneytattooz : @nikemikey_1 YOOO I WANNA SEND U THESE 11s AND DO THE MATTE BLACK ALL OVER. HOW MUCH HOMIE❓❓
nikemikey_1 : 85
muzikmoneytattooz : @nikemikey_1 dm me your info fam
beltcity : Belt sales All Week..
dope_eyez - beltcity - blasiandoll85 - mac_thegreat -
instagram
phonkp
2night slide by to me & @_fredblaze 'Chances' video shoot everyone is invited πŸ‘βœ…πŸ†—πŸ’―πŸ’ͺπŸ‘ŒπŸ“€πŸ“ΌπŸŽΌπŸ“Ή #YoungCalifornia #DOE #K8K #LikeUp #Support
youngcalifornia - support - k8k - likeup - doe -
mollykay50 - kre8tive_konscience - tkay_da_hitta400 - meek_dtay -
instagram
muzikmoneytattooz
Thank God it's Friday ‼️#KRE8iVE
textgram - heart - k8k - jusgramm - kre8ivesnapbaq - friday - versagram - kre8ive - hiphop - nikefoampositeone - love - kotd - thankgoditsfriday - kre8ivekontrol - tgif - snapback - funfriday - kicksoftheday - foamposite - tweegram - theweekendishere - red - metallicred -
muzikmoneytattooz : #kre8ivekontrol #K8K #Kre8IveSnapBaq #tgif #ThankGodItsFriday #Friday #FunFriday #theWeekendIsHere #snapback #Kotd #KicksOfTheDay #nikeFoampositeOne #metallicred #Foamposite #RED #hiphop #Heart #Love #Tweegram #textgram #versagram #jusgramm
ricostr8cash456 - jazzi3blu3 - merima824 - forgetmenot329 -
instagram
muzikmoneytattooz
THIS DUDES ✌️PONY TAIL✌️ IS EPIC‼️ 😭😭 #K8K
girlsbelike - textgram - k8k - jusgramm - lmfao - meandmycrazyworld - versagram - bunlife - wtf - badhairday - wth - niggahadabunaboutaweekago - bitchesbelike - hairbun - yallgoingtohelltoo - fleek - iaintshit - lol - icantmakethisshitup - kre8ivekontrol - tweegram -
qpid901 : Haaaaaaaaaaaaaaa
b_down1 : πŸ˜­πŸ˜‚πŸ˜­πŸ˜‚Stop it!!
busymother0f3 : Lmaooooooooooooooooooo
courtyjazz : πŸ’€
muzikmoneytattooz : @king_jaov yup
micallday : πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­
eye_candii69 : Lmfaoooo πŸ˜‚πŸ˜‚ im dead
darknslim23 : Lmfao!!!!!
refuse_2be_average - courtyjazz - str.ks - micallday -
instagram
indio_silva
Equipe k&k. Finalizando curso. Os melhores. Roop. #k8k #surfshop #sub
surfshop - k8k - sub -
flaviomonteiro___ - bruno0buba - maxynebellotti - guerrinhalove -
instagram
muzikmoneytattooz
choppin it up wit my Big Homie @jay_gates ... [aside from my family] I can count on 1 hand how many people truly Believe in Me .. and he's 1 of em .. I called him for some advice & he literally dropped everything to come drop a few gems on me..., love this dude right here #Kre8iveKontrol #TheFamily
thefamily - textgram - k8k - love - family - bighomie - dope - kre8ivekickzreview - versagram - jaygates - kre8ive - hiphop - jusgramm - bigbro - support - twin - kre8ivesnapbaq - kre8ivekontrol - tweegram -
muzikmoneytattooz : #K8K #Family #Love #Support #Dope #HipHop #BigHomie #JayGates #Twin #BigBro #Tweegram #textgram #versagram #jusgramm #hiphop #KRE8iVEKICkZReview #Kre8IveSnapBaq #KRE8IVE
muzikmoneytattooz : @jasegates
jasegates : #Kre8iveKontrol #theBrand #branding101
loosecanonz : Throwback! Long time no see
loosecanonz - practicallyjamon - zuzu_de - splashlif3 -
instagram
muzikmoneytattooz
somebody asked me to do a video review on the new 'Elephant Print' Foamposite .. I was a bit standoff'ish about it but then I thought about it .. πŸ˜πŸ’­ WHY NOT⁉️ SO... with that being said... "KRE8iVE KICkZ REVIEW" has officially started .. I'll be talking about Sneakers [both Authentic and Replicas], as well as Clothing Lines.. Mainly independent up & coming brands .. If u know a brand that dope please Mention them OR Mention Me on their page ... Here's the absolute very 1ST 'K8K 15 Second Review' LEAVE YOUR COMMENTS BELOW. Let me kno if i good or trash at it ., All Comments are Welcomed
textgram - k8k - jusgramm - replicas - kre8ivekickzreview - versagram - fashion - solecollector - sneakernews - kotd - copporpass - sneakerreview - 15seconds - sneakerhead - authentic - hotornot - nikefoampositeproprm - sneakers - kicksoftheday - kre8ivekontrol - tweegram - elephantprint - clothes -
muzikmoneytattooz : #Kre8iveKontrol #K8K #KRE8iVEKICkZReview #Kotd #KicksOfTheDay #SneakerReview #15Seconds #Sneakers #Clothes #Fashion #Authentic #Replicas #HotOrNot #CoppOrPass #Tweegram #textgram #jusgramm #versagram #nikeFoampositeProPrm #elephantprint
muzikmoneytattooz : I would LOVE to interview the Sneaker God @DJClarkKent
muzikmoneytattooz : #sneakernews #solecollector #sneakerhead
muzikmoneytattooz : Damn.. I said "man" 173 times smh ... 1st time jitters smfh
jasegates - bigbluetuna - jol42 - practicallyjamon -
instagram
muzikmoneytattooz
i'm not a pretty nigga but my mom think i'm handsome
textgram - k8k - love - gregg - kre8ivesnapbaq - dope - versagram - kre8ive - hiphop - jusgramm - me - beautifulugly - 914 - kre8ivekontrol - tweegram - red -
muzikmoneytattooz : #Kre8iveKontrol #K8K #Kre8IveSnapBaq #KRE8IVE #dope #hiphop #love #BeautifulUgly #gregg #Me #Tweegram #textgram #jusgramm #versagram #914 #red
beltcity : Belts On Sale All Week
number1lilbro : Dat hat ill dun πŸ’―πŸ’―πŸ’―
muzikmoneytattooz : @number1lilbro good lookin out bro.. U gotta grab 1 ASAP
number1lilbro : Wat colors @muzikmoneytattooz
shok_914 : Send artwork to email
anaib - str.ks - jadezilla2 - forgetmenot329 -
instagram
Iconosquare feedback