tobob7
Selamat hari jadi mak yg ke 52,adk doakan agar mak sihat sejahtera,dipanjang umur,dan murah rezeki,adk sayang mak di dunia dan di akhirat,mak lah pengerang jantung hati adk,maaf kan anakda ni sekiranya ada buat salah kat mak,3.11.2014-20.11.2013 adalah peperisaan SPM mak,adk minta mak restulah segala ilmu2 yg pernah mak bagi kat adk,doakan anakda ni berjaya dalam SPM ni mak,love you mama muahh #selamat #hari #jadi #mama #yang #ke #52 #tahun #sayang #mak #dunia #akhirat
hari - ke - sayang - akhirat - 52 - tahun - dunia - mama - selamat - mak - jadi - yang -
instagram
lydia_sone
#OMG #SO NYEO SHI DAE bakal datang ke Jakarta lagi #Wellcome to Jakarta for SNSD#Jadi gak sabar tunggu tanggal mereka datang#
wellcome - so - omg - jadi -
lydia_sone -
instagram
tuffahnaima
#yesterday #ceritanya #jadi #muridTK #kwkwkwkwkkwkwk
kwkwkwkwkkwkwk - muridtk - yesterday - jadi - ceritanya -
instagram
sheilasalsabilla
#halloween #indonesia #bismillaO:) #semogalancar #jadi #hantuO:)
bismillao - hantuo - jadi - indonesia - halloween - semogalancar -
sheilasalsabilla - shellanadyas - agnezbangun -
instagram
meraqasha
#dsaat ini#cerita dsebaliknya kaki xsapai nk pijak brek#JADI TERPAKSE MENDONGAK....huhu#mendongak ke langit katenyeee
cerita - jadi - dsaat - mendongak -
mizan_bhb - muhammadauhasisbinzaabar - nelyjones - adizulf -
instagram
syn_triple_six
Helmet antik yg dulunye digunakan oleh askar jepun semasa penjajahan tanah melayu dan helmet ney banyak menyelamatkn askar jepun dari terkena tembakan peluru bazooka milik tentera tanah melayu #Pandai #Tak #Aku #Dalam #Sejarah #Tanah #Melayu #Habis #Fakta #Jadi #Auta #Nasiblah #Siapa #Yang #Percaya #Yang #Percaya #Pergi #Bunuh #Diri
habis - jadi - auta - pergi - siapa - tanah - sejarah - diri - tak - fakta - pandai - dalam - aku - yang - nasiblah - percaya - bunuh - melayu -
bbcollectionshop : :)
bokittakelantan : Blessed
sqdmur - babymouck67_ - chuckscarlett - mohd_khairil_abdullah -
instagram
maznor.maslim
#Baby #Haris #In #Da #House! #CuteLittleBoy #Anak #Buah #Yang #Superb #Cute #Jadi #Anak #Baik #Baby #Haris #ILoveYou! :D :')
cute - baik - buah - jadi - cutelittleboy - house - superb - haris - iloveyou - yang - in - baby - da - anak -
yiensmail - _emenmedvill - mohdaliuddin95 - ranie_jaffar -
instagram
khanglisa
Happy birthday to our VKM's akong.. may all your dreams come true.. #birthday#celebration#surprise#gak#jadi##small#cake#but#meaningful#VKM#InstaMagAndroid
jadi - instamagandroid - but - cake - birthday - gak - vkm - small - surprise - meaningful - celebration -
yokho_ohkoy : Hiks
kardilahnamwar3 - muiliong - willy_chen_ - jeeniewang -
instagram
shesterrible
😍
artfest - jadi - tu - pergi - yg - dakdakart - tetiba - sejak -
iamsurniafizul : @shesterrible #deep #dakdakart
shesterrible : #sejak #pergi #artfest #tu #yg #tetiba #jadi #dakdakart @iamsurniafizul
iamsurniafizul : @shesterrible hahaha
amira_aman : @shesterrible Syaa. Td i lepak dkt kedai mamak riz bangi tu lps function kat UKM. Haha. Rindu kat u and @azwahafiz πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
azwahafiz : dah sampai mamak bangi kenapa tak roger? @amira_aman sedih laa cemni
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. follow my Instagram ya kalo sukakan jam original dgn harga lebih rendah dari butik. tima kasih.
ejamnopi - hanimsofea - suhaimisb - fiziabdullah -
instagram
najihahamney
#happybirthday #papa #adamharris @hairilizanramlee #selamat #panjangumur #murahrezeki #tahunni #watkeksendiri #pandai #terer hahaha.... #guna #pemanggangajaib #jadi #kagum #mudah #senang
panjangumur - jadi - kagum - papa - murahrezeki - selamat - watkeksendiri - happybirthday - pemanggangajaib - adamharris - pandai - tahunni - guna - mudah - senang - terer -
nadzyia - farhaneem - niera_yunos - hanixii -
instagram
mahatirrizki
#jadi aju harus gimana ?
jadi -
instagram
novrianyroza
#Jadi#ceritana#jogging#soretadi
jogging - ceritana - jadi - soretadi -
nadilarezki - reskiannisaa - terjehaakstad - ari_sodek -
instagram
vil_one
Today lunch out ... #hashtag #harihari #bersin #jadi #resdung #kapakuni
bersin - jadi - hashtag - harihari - kapakuni - resdung -
sweet_nee - lynn_ngsl -
instagram
bang_oel
#instasketbook #insta2b. #instadrawingpen #instastaedtlerluna #dodle #jadi #yeaaah
dodle - instasketbook - instastaedtlerluna - jadi - insta2b - instadrawingpen - yeaaah -
intanshetriya - eltinkistanti - ddianerna - lalabellabell_ -
instagram
_sarazhraa
Cipta memories indah di Tijb ..memula masuk sch tu ..hari² homesick tapi taksangka bila dh tamat usia menjadi junior ni ..sedih pengakhiranye .. Memories indah yang takbole blah ,annoying ..tapi masyem .. #rindu #jadi #junior
junior - jadi - rindu -
nurizcouture : Nice pics
_sarazhraa : Thankiu @nurizcouture
imaaans_ - nuaim_512 - zahrazainal_ - rxfiriffli -
instagram
nurulaidanazirabeauty
πŸ’#VitaminBSuperComplex • πŸ’#Terlalu #kurus menjadikan kita kelihatan tidak menarik😟 • πŸ’#Kurang keyakinan diriπŸ˜– • πŸ’#Biasanya org kurus memiliki metabolisma #badan yang #tinggi, walaupun makan #banyak dan #kerap, berat badan tetap tak naik. • πŸ’#Tapi dengan #vitaminBcomplex, hasilnya pasti tak menghampakan • πŸ’#Cuba dulu baru tahu😊😊 • πŸ’#Anda akan selalu lapar dan tak kenyang² walaupun dah makan • πŸ’#Jadi anda boleh makan banyak dengan kerap • πŸ’#Sekaligus tingkatkan berat badan anda dalam masa yg singkat
terlalu - kurus - kerap - banyak - jadi - cuba - anda - vitaminbsupercomplex - kurang - sekaligus - biasanya - vitaminbcomplex - tapi - badan - tinggi -
_lurima_ - mimi_ellysha - anisaminjaff - raraumaira -
instagram
hesti69
Malam🌹 #baru #jadi 😳 Yey . Thaks ya baju nya my sister anna
baru - jadi -
annanirwanto : @hesti69 Sama2 :)
deerpino - divanuragmelia - salsabilahsna - winda_ratna22 -
instagram
anggiyasha
#jadi tawanan polisi ganteng :)
jadi -
evanpradana49 -
instagram
mimiwmia01
#disekolah#lelah#Gaada#guru#jadi#selfie#
jadi - guru - lelah - selfie - gaada - disekolah -
footballcaseid - sintiaintan - karinaayuwulandari - siscafadillahd -
instagram
denywuryani
AKU GAPERNAH KENAL LO DAN LO GAPERNAH KENAL GUE !!! #JADI JANGAN PERNAH BILANG GUE KEPO ! *YG KEPO ITU LO !!! *KENAPA LO IKUT IKUTAN URUSIN MASALAH GUE !!!
jadi -
bander3211 - fitri_zulaikah -
instagram
dewiiskaa
One more the crazy video for my ibuk.. #sorry #for keseringan #upload #photo #and #video #mumpung #koneksi #bagus #jadi #keasikan #HEHEHEHHEHEHE
and - mumpung - for - jadi - koneksi - photo - upload - keasikan - video - hehehehhehehe - sorry - bagus -
lovitagita_ - gomez.connie2014 - diahkesumawati - dwiyantiagstn -
instagram
nadhirnordin
Ya Allah kau murahkan la rezeki akak aku ni @liyanaasari lain mak lain bapak, dia selamatkan ku dri mengemis n melacurkan diri ku.. Thanks sis!!! Nak 😭😭😭 xpernah rase sehina ni.. Kalu kita ringankan beban org pasti Allah akan senangkan kita dikemudian hari! Dah diam dhir! Ckup drama korea 20 epsd kau! 😘 nana!!! #lovemyjob#hampir#jadi#pengemis#pelacur#tak#sangup
lovemyjob - jadi - hampir - sangup - pelacur - pengemis - tak -
iman_pradio : Syahdu baca your caption.... bila hati ikhlas dan baik budi... insyaAllah.... #respect you respect her too...
nadhirnordin : @iman_pradio huhu bln ni dugaan.. Wei aku dpt rase ko blh menang! Aminnn kasi the best wei!!!
mr5_l33z4 - nabilliyana - aemanjauhary - balqis1943 -
instagram
massyarif1
#ga #ada #gelas #ya #seadanya #botol #fanta #pun #jadi #picture :))
seadanya - picture - pun - jadi - ya - gelas - fanta - botol - ga - ada -
rbtm8 : Cool @VinesBeLike
reddicksleonor - latoniadethlefs - karawj9alee - littlejoanne.com568 -
instagram
marcellinodion
#latepost #Pembukaan17agustus
uyee - kondak - jadi - iproud - latepost - moment - best - pembukaan17agustus - jhs01la - marchingband -
marcellinodion : #Best #moment #jadi #Kondak #Marchingband #Jhs01LA #Iproud:') #Uyee\m/
raisa_milenia - kechik_viennasz46 - dimasyahbana - ginginagm -
instagram
nindianp
Ini#yg bisa#buat#aku#slalu#ketawa#smoga#jadi#thanks# :*
ketawa - jadi - yg - slalu - aku - buat - smoga - thanks -
haennamhrn - kartikaratuyulinar - ocvinrmarzk - alindackn -
instagram
riki_alvarez
#dalamkotak #wasitbuta #wasitbakri #wasitgoblog #mafiawasit #hatihati #di #semifinal #malaikat #juga #tau #persib #yang #jadi #juaranya
mafiawasit - tau - wasitbakri - malaikat - jadi - wasitbuta - hatihati - di - juaranya - wasitgoblog - yang - persib - juga - dalamkotak - semifinal -
octavianymaulida - elegantndah - puputbuu - noe_wahyu -
instagram
azrilnizar
mai pilih mai pilih mai pilih mai lelong lelong mcm2 ada... nk gtau ok... tudung panjang berjela lip lap lip lap... #pm0165026025 #jadi mat tudung sat
pm0165026025 - jadi -
aika_asngadu - liyanafaiz23 - nur_fazlina - ezatie_fatinah2 -
instagram
watiselebor
#Pulang2 langsung gendong anaknya abang#cape#jadi ilang capenya
cape - pulang2 - jadi -
watiselebor - viviliviaa -
instagram
theresiadiah
πŸ˜ƒπŸ˜€πŸ˜„#Pelaminan sy pinjam sbntar#jadi manten lg πŸ˜„#thx u zista....utk pelaminannyaπŸ˜„πŸ˜˜πŸ˜œ
pelaminan - jadi - thx -
edyfurni -
instagram
azrilnizar
mai pilih mai pilih mai pilih mai lelong lelong mcm2 ada... nk gtau ok... tudung panjang berjela lip lap lip lap... #pm 0165026025 #jadi mat tudung sat
jadi - pm -
fakhrulemran - nik_koley - liyanafaiz23 - zulhairisadruddin -
instagram
azrilnizar
mai pilih mai pilih mai pilih mai lelong lelong mcm2 ada... nk gtau ok... tudung panjang berjela lip lap lip lap... #pm0165026025 #jadi mat tudung sat
pm0165026025 - jadi -
nik_koley - liyanafaiz23 - zzaakhir - zulhairisadruddin -
instagram
azrilnizar
mai pilih mai pilih mai pilih mai lelong lelong mcm2 ada... nk gtau ok... tudung panjang berjela lip lap lip lap... #pm 0165026025 #jadi mat tudung sat
jadi - pm -
nik_koley - liyanafaiz23 - asyraf_nfj - zulhairisadruddin -
instagram
azrilnizar
mai pilih mai pilih mai pilih mai lelong lelong mcm2 ada... nk gtau ok... tudung panjang berjela lip lap lip lap... #pm #jadi mat tudung sat
jadi - pm -
nik_koley - zzaakhir -
instagram
Iconosquare feedback