derysubagja
#kartu #jurnalis #jadi #wartawan #ceritanya
jurnalis - ceritanya - jadi - kartu - wartawan -
derysubagja - hartantinrml - fitrianti12 -
instagram
slsablakhlda_
Crazy time with crazy peoples.feel like frustasiiiii--" because siskom ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ‘Š๐Ÿ™‡๐Ÿต #maaf#lagi#frustasi#jadi#ngomongnya#campur#aduk#hehe
frustasi - jadi - hehe - aduk - lagi - maaf - campur - ngomongnya -
instagram
shasyalamafa
Terus kalo kamu berponi,rambut panjang bisa di bilang imut gitu hahahahahahahahahaha#jadi ngakak lihat foto lama
jadi -
instagram
anitawesome
Jarang2 bisa foto sama si dia wkwkwk #suami #gaterlalu #suka #difoto #jadi #harus #maksa #dulu #tapi #lumayan #bagus #instaphoto #couple #ehsenyumkeliatangigi #kondangan
gaterlalu - lumayan - kondangan - dulu - jadi - suka - maksa - suami - harus - difoto - instaphoto - ehsenyumkeliatangigi - tapi - couple - bagus -
anitawesome - premioguerra_batik -
instagram
anggita.d.wulandari
nemu banget foto inih #jadi inget dikerjain abisabisan sama orangorang gak pengertian#heeem
heeem - jadi -
anggita.d.wulandari -
instagram
lanzblackbox
Seat 01 of the Governor South East Celebes. So Cool! ๐Ÿ’บโ˜บ๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ #NurAlam #NurAlan #Beda #dikit #lah #namanya #semoga #nasibnya #gak #jauh #jauh #yaa #owooh #minimal #jadi #istri #gubernur #sultra #periode #2020 #yaakali #semoga #doa #baim #di #dengar #lah
nuralam - gubernur - periode - lah - jadi - di - namanya - nasibnya - nuralan - istri - jauh - baim - sultra - yaakali - beda - semoga - owooh - doa - dengar - 2020 - dikit - gak - yaa - minimal -
gionanrlm : Hahahaa kursi panas itu kaka lanz
lanzblackbox : @gionanrlm Nyamaaann memang rasanya ini kursi nya boss 01. Bawaan nya menghayal trus kyak di ftv ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
amel_samri - dhilally - erickkonggoasa - auliaindah -
instagram
dwipurnamasari037
#dagang#sosis#bakar#meja#jadi#gerobak#alhamdulillah
meja - gerobak - jadi - bakar - sosis - dagang - alhamdulillah -
andinitunnisa - fahtukhaerunnisa -
instagram
winniemaldini45
#rambut #pendek #lol #latepost #instamoment #masih #mau #jadi #temen #gue #gak #(?)
rambut - mau - jadi - gue - latepost - pendek - lol - masih - gak - temen - instamoment -
dedegatika : Nice awi
winniemaldini45 : Hahah makasih Ka @dedegatika
winniemaldini45 - lovelife_gui - dedegatika - apriyantisari -
instagram
winniemaldini45
#rambut #pendek #lol #latepost #masih #mau #jadi #temen #gue #gak #(?)
rambut - mau - jadi - gue - latepost - pendek - lol - masih - gak - temen -
winniemaldini45 - dedegatika -
instagram
syuhadaaaa_ss
Nite... #bosan #pic #eyes #pun #jadi #la
bosan - eyes - jadi - la - pic - pun -
hadihaziri - ain_elmow - rajaarif77 - nursuehaily -
instagram
nurachman8
#design #kotak #alat #tulis nya #kawaii #jadi #iseng #beli #deh #:3
kawaii - beli - jadi - iseng - deh - tulis - alat - design - kotak -
trvisuals - islamidienadp - nakiaxofae - efata95 -
instagram
_yoitskidrauhl
Tak sangka benda macamni boleh jadi kat malaysia! Haih #merdeka57 #apa #nak #jadi
merdeka57 - nak - apa - jadi -
muhammadraimi : Kenapa dia bakar bendera tu ? Takda semangat cintakan tanah air betul . Macamni lah budak budak sekarang . Patut lah semua orang marah .
_yoitskidrauhl : @muhammadraimi entah lah weh. Kau tahu ni jadi kat mana tak?
muhammadraimi : Tak silap aku ni dekat kawasan bukit ampang ni .
ehman_ : dah la bakar bendera. pijak gambar najib bersama anuar pula. remaja sekarang mmg tiada adab dan semangat kemerdekaan. moga kita mengambil ini sebagai pengajaran.
pftdmusic : Ish ish apa nak jadilah dengan remaja zaman sekarang....
firdaus_hisham - amirulasyraf___ - aisyahysf_ - emelin135_ -
instagram
dwiyenir
#aku#mau#jadi#ini =))
mau - jadi - aku - ini -
dwiyenir - fitrilizindria - shad.irshad - ghealasido -
instagram
hidayah_97
Throwbackkk #teddybear#lamatakjumpa#masakecik2#jumpa#tapi#sekarang#tak#dah#nie#peluang#untuk#jadi#kanak2#ribena#semula#yeppyyyyy#i'msohappy#yesterday#berjalan#sakan#at#Aeon...
jadi - sekarang - dah - yesterday - lamatakjumpa - nie - sakan - at - jumpa - berjalan - aeon - tak - peluang - semula - i - kanak2 - untuk - masakecik2 - teddybear - yeppyyyyy - tapi - ribena -
nurhidayatisatarudin - m_khairul_anuar - aimizaid - norhafidzi -
instagram
shaannisa7
#latepost #iseng2#jadi#deh :-D
iseng2 - deh - latepost - jadi -
keane_jie - kamajayasubroto -
instagram
azwanaziz28
Ya Rasulullah,Engkau lah patut kami ikuti dan contohi bukan justin bibir,one direction dan jejaka kpop mukaplastic kerana Engkaulah the King of Maskulin #layakkah#aku#jadi#umat#Rasulullah#layakkah#aku#dduk#satu#kapal#dgn#Rasulullah#kecewaNsedih
satu - jadi - dduk - kecewansedih - dgn - aku - layakkah - rasulullah - umat - kapal -
jimiyescada84 : T...T
ano_nymous_me_ : Knal diri maka kenal Tuhan. Tapi nk kenal nabi mcm mana? Kita Islam yg ikut ikutan kerana kita x pernah bersua dgn baginda. Kenal baginda melalui sunnah nya, melalui kekasih nya iaitu Allah. Tak perlu kita tunjuk, tak perlu kita hebah, tentang perkenalan kita dgn ALLAH. cukuplah ia nya d atr kita dan Allah, dan yg lain kita serahkn pada Ya Rahman Ya Rahim. Kdg, org yg plg hina dan bdosa di dunia mampu jd atr yg mulia di sisi Nya. =)
azwanaziz28 : Hebah tu penting kerana dia satu dakwah..dan menjadi contoh kpd org lain..bkn nk mnunjuk kita ada ilmu..cuma berkongsi..adakah kita knl Allah sekandar nama ataupon kita knl Allah dgn zatNya..slhkah kita ingin membawa org lain bersama2 ke jannah ataupon kita pentingkn diri kita? @ano_nymous_me_
azwanaziz28 : :) @ano_nymous_me_
azwanaziz28 : Dan satu lagi..mmg manusia smua nk g syurga Allah dgn rahmatNya tp ketika kamu lapar kamu mst mncari mkanan setelah dpt makanan pandai plk masuk mulut adakah itu bentuk satu usaha kamu..xperlu kita ckp org mlakukan dosa n hina mulia disisiNya kerana kita mmg manusia hina n penuh dgn dosa tidak spt Rasulullah..sy pon msh belajar dlm diri sy masih ada kejahilan tidak smua manusia boleh ubah 100%..sahabat kita perlu brusaha mnjadi org2 briman kerana itu janji Allah dri kitab zabur hinggalah Al-quran :) @ano_nymous_me_
badrol_azma - zaidi_aziz - misterr_smile - amiera94_ -
instagram
romirosmawati
Hari pertama ngampus #selfie #classmate #ITclass #senin #gaada #jadwal #kampus #jadi #selfiean
kampus - jadi - selfiean - itclass - gaada - jadwal - classmate - selfie - senin -
khoirunnisawati : Anak kampus yah?
romirosmawati - toki2shop -
instagram
leonjz_90
#episode#3#dari#bencong#tak#jadi
3 - episode - jadi - bencong - dari - tak -
leonjz_90 : Wkakakak orang sedeng
calvin_kusuma : Wowwwww banci tak jdskwkwkwk
leonjz_90 : Wkakakakal
venni_w : Ihh...tdi gwa nampak mukanya si Cavin lo @calvin_kusuma & @leo_d_gaskinzpark
leonjz_90 : Yd
leonjz_90 : Napa emangya
alexander7_3 - monicapayranisa - vanesshaviorella_ - wenny_te -
instagram
ziakeziaa
Ini hanyalah editan~ Janganlah percaya~ Keanggunan ini hanya sekedar mencoba menjadi moe~ Anggun ini hanya bersifat sementara~ #mau #coba #jadi #moe #tapi #fail #oke #sip.
gw - sip - mau - jadi - keduax - fail - oke - coba - dimana - tapi - alis - moe -
ivon_ssu : Sini.. Lu jadi koleksi boneka gw :2
feliks_yanuarz : Sumpah bener tu kaya boneka @ivon_ssu
ziakeziaa : Kaga mao @ivon_ssu // boneka Jepang Liks yang serem ituuuu @feliks_yanuarz
mericiiii : Unyoooo sekaleee ~~~
ziakeziaa : Ini hanyalah editannn~~~ @mericiiii
tesalonikacaca : Followbackkkk gw tes
hawanikadita : Barbieee
edrictan_18 : Follback yoo
stephaniedinda - estercarolin - rd_alp - christin.bs -
instagram
merrywalid
#InstaMagAndroid #jadi inget waktu gladi kmaren di jakart seltan #Hotel #kartikaCandra
hotel - kartikacandra - instamagandroid - jadi -
muhammad_bager_athas -
instagram
nurauliamgnz
#standingjomblo #katanya #kurus #jadi #di #post #inilgmabalmatminat #meh #naon
naon - jadi - di - kurus - meh - katanya - standingjomblo - post - inilgmabalmatminat -
arlindameidina : HAHAHAHA astagfirullah๐Ÿ˜‚
anaaskh : Kasian jomblo:(
anditari : Detikdetik publikasi ilegal๐Ÿ˜˜
fazasoelaeman : nura nakal
paramastri_ : kurus tuh
tharraa : Yawlohh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
farahnrs : Ada aingnya pisan
akmalhamdas : Kirain aku yg suka jaga malem
difadrjh - rebemdimas - mfthldina - anandaazmia -
instagram
rputri16
#magrib#gak#ada#kerjaan#jadi#bikin#rainbowlooms#like4like#l4l#f4f
l4l - jadi - rainbowlooms - f4f - magrib - gak - ada - bikin - like4like - kerjaan -
brogan_lockwoodd - heitslara - ewone6 - desertrose2307 -
instagram
pram_tebuana
#jadi 1
jadi -
pram_tebuana - annabellikebigbang - nofitri_dwi -
instagram
shafizie_sahad
01.09.1998 #flipagram #birthday #girl #selamat #hari #jadi #adik #16y/o โ˜บ๐Ÿ˜‰
jadi - hari - flipagram - birthday - 16y - selamat - adik - girl -
haileybty1 : Yay!Great vid! Love this app. You should try LOMOTIF too. It's another awesome app that's like Flipagram but you can use your video clips instead of photos. Pretty cool! :)
shafizie_sahad : Thanks you ๐Ÿ˜Š
perfume_86 - nrsshd_ - e_dhirah - jordanj98 -
instagram
noniichristina
#syuting #mdc #news #ceritanya #jadi #presenter # have fun #enjoy #joyfull
enjoy - syuting - jadi - ceritanya - mdc - presenter - news - joyfull -
jzwellnesscoach : Cool!
noniichristina : @jzwellnesscoach thank you !
hannyyunita_ - stella_flo - deni1803 - agnestantiw_ -
instagram
suciipratiwii_
#me #jadi #wota #sehari #tadi #like4follow #like4like #follow4follow #likelike #instamood #InstaMagAndroid #androindonesia #instalove #thanks
me - androindonesia - wota - jadi - sehari - instalove - instamagandroid - tadi - thanks - follow4follow - likelike - like4like - instamood - like4follow -
diahafitriani - joscha_milan - jeppanmedkeppan - beachmatt -
instagram
leonjz_90
#lanjutan#bencong#tak#jadi
bencong - tak - jadi - lanjutan -
vanesshaviorella_ : Flbck ui @leonjz_90
shellyyk - kelvin_lix - andreanyrosalim_27 - vanesshaviorella_ -
instagram
bvnzntg
Drop by @thefourheads . #supremenyc #sup #supreme #ootd #menswear #streetwear #jadi #swag #blanc
supreme - menswear - jadi - supremenyc - swag - ootd - sup - streetwear - blanc -
derrickyee : ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
gantinamaa - just_cch - jennini63 - mvcej -
instagram
mnikhsaan
Sunset Di Tanah Jogja #Kotabaru #JogjakartaCity #ILOVEYOUJOGJA #KotaKita #Bangga #Jadi #Orang #Jogjakarta #Instapic #InstaJogja #SunsetKotabaru #LikeForLike
sunsetkotabaru - jogjakartacity - jadi - bangga - orang - kotakita - instapic - iloveyoujogja - jogjakarta - kotabaru - likeforlike - instajogja -
mnikhsaan - kholilur_id - annisasutedjo - zulfa_rabbani8 -
instagram
harmin_fitri
Tadi punya cite.. rehearsal untuk sukan tahunan sekolah.. #Jadi #pembawa #bendera #teruh..
bendera - pembawa - jadi - teruh -
umi_syedaa - yushidot - nur_safikaa - umairahtarmizi -
instagram
ukhtidila
Uwais Dan Syafiyyah.. Sangat2 comel.. Allah... Jadikan mereka insan2 yang bertaqwa, soleh dan solehah.. #uwais #safiyyah #sangat2comel #penyerikehidupan #anakhartaakhiratkelak #semoga #jadi #anak2 #yang #solehdansolehah #uwaisdansafiyyahcintaAllahdanRasul Moga, Aku memiliki zuriat2 seperti ini #suatuharinanti .. #disinilahirnyasebuahcinta #kepada #AllahDanRasulNya.
sangat2comel - suatuharinanti - allahdanrasulnya - jadi - disinilahirnyasebuahcinta - penyerikehidupan - semoga - safiyyah - uwais - anakhartaakhiratkelak - uwaisdansafiyyahcintaallahdanrasul - kepada - solehdansolehah - anak2 - yang -
khairani_aim_fi_qalbi : ada jugak nama AG tu...-_-
im_amalaziz : Alahaii.,nyenyak uwais tido..
aisyahryannn : @khairani_aim_fi_qalbi mesti la ada sebab dia yang tangkap gambar depa. ^^ huhu
nurizzaty27 : kak ni anak siapa ?
nurizzaty27 - john_labus - aliuddin_azmi - nyakkin -
instagram
nindyindriyani
#jadi deh tahu crispynya
jadi -
auli_mia - dianmaulidya - novairdiantiak -
instagram
syazmieya
#si comel baby Firash#Majlis Aqiqah#doa yg terbaik#jadi ank yg soleh....:)
si - doa - majlis - jadi -
fanasilah - natashasabran - ftmhtrmz -
instagram
Iconosquare feedback