Looking for your 2014 Best Moments video? Sign in
bertemandenganhati
Thank's kadonya#Eva Phora#jadi terharu 😭 ultah ke #23.
eva - jadi - 23 -
dijamin_tinggi_langsing_5hari -
instagram
aby_yogasebayang
Tidak hanya mesra di tanah datar,akan tetapi mesra mereka terbawa sampai ke atas gunung....#jadi iri
jadi -
aby_yogasebayang -
instagram
indahbayugo
#bikin #nagih #enak #banget #jadi #kangen #pengen #makan #bareng #lagi #sama #Ayah & #Bayu 😘
ayah - pengen - jadi - banget - enak - sama - kangen - makan - bayu - bikin - bareng - nagih - lagi -
instagram
dening_16
Lagi#bosen#jadi#gaje#dikit#bolehlah#wkwk#@dening16
gaje - jadi - bolehlah - wkwk - bosen - dikit -
vnster_ : Narsis bet lu mam:v
yemimatamariska_ - vnster_ - bajucouple - isna_nay -
instagram
rai_za1229
#tb#jadi salesman#pa2 pun gudluck for batch99 esok πŸ˜‚πŸ˜‚
pa2 - tb - jadi -
shx.ra : All the best . Good luckk
rai_za1229 : thanxx kak @shx.ra
shx.ra : Most welcome 😊☺
spdmaas - prince_malaya11 - ajuzee - mohd_hidayat_11 -
instagram
fiqree_elhan
cuci pinggan la kiter.. #jadi #penanggah #kenduri #sedara
sedara - penanggah - jadi - kenduri -
waney38 - syazmeer_prudential - muhdnorsaiful - amir_arz -
instagram
stmutmainah37
Punya Keponakan lagi #jadi#ante
ante - jadi -
stmutmainah37 - bbcollectionshop -
instagram
qryarni31
#Mendung #jadi #agak #gelap
agak - gelap - jadi - mendung -
valentina_indra_cahya_siregar - shintabella16 - retno_dwii - bbcollectionshop -
instagram
falenation
#rain #black #white #melow #shadow #hijab #kalo #hujan #kenapa #jadi #galau #eeaaaakkk
melow - galau - jadi - kenapa - eeaaaakkk - rain - kalo - black - hujan - hijab - white - shadow -
bbcollectionshop : :)
natasg598 - tokomebelonlinejepara - hijabalila_ - sarmad_sn -
instagram
ainnb
Setelah sekian lama mengidam macaron. Dapat jugak ngap! Yeayy ξ”Ÿξ”Ÿ
mmgsedap - lastminute - baru - jadi - assgnment - 100 -
arif.noh : Org pro ja buat keja last minute jadi ni. Hahaha. 100% canvas suci dari akrilik πŸ˜‚
ainnb : Elehh yg kanvas sesuci lebaran tu xpro lg ka? hahah jgn tunggu kena baling kanvas sudah. Kahkah! @arif.noh
arif.noh : 😭😭😭 awat kata gituu. Nak start dah buat. Cuma tak yakin ja. Hahahaha pi kelas besok? @ainnb
ainnb : Lukis dak g? Ni lukis xabeh lg, nk mixed color lagi. Hope sempat la harhar, tatau lg. @arif.noh pi ka esok?
arif.noh : Lukis dahhh. Nk kaler ja. Dok try ats kanvas lebih2 tu, mcm tak brp nak jadi. πŸ˜‚ @ainnb takpiiii
ainnb : Baik gtauuu dia awal2, dh la ramai balik,stg dia ngamuk jenuh @arif.noh
arif.noh : 😐 jgn dok buat bagi takut. Dok dkt perlis lg nii. @ainnb
ainnb : Okay2 maafkan saya. Hahaha xpa pelan2 buat. @arif.noh
nhdieya - akashinabila - liyanaamazlan - amir.mansor -
instagram
nanditaartha
#iniLagiRadaStress#RadaGila#Jadi#terserahAkuAy#NamanyaAkuEksis
terserahakuay - namanyaakueksis - inilagiradastress - jadi - radagila -
rizkaharyuwand - rinayumarcella - rinipopimarcella - bbcollectionshop -
instagram
annisaaptr25
Gua gatermasuk. #harus #strong #free #jadi #so #sad #banget #yaampun #hastag #apaa #sih #nihh #gajelaz #like4like #followme #gafollow #nofriends πŸ˜›
gajelaz - jadi - banget - free - sad - nofriends - strong - like4like - sih - harus - apaa - nihh - so - yaampun - gafollow - followme - hastag -
chastitydeana - berlincarsjmf - bbcollectionshop -
instagram
1whp_biz_online_terbaik
Erghhhh masyukkkk lagi income 😍😍 ... PM SAYA : 0138897797... 1whp ni terbaik :) tak tipuuu πŸ‘ jangan tengok2 saja .. Berbaloi income dia πŸ˜„πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’°πŸ’ΈπŸ’Έ
bizonlinemurah - joinme - jadi - ilovesabah - harimaumalaya - online - bizonline - 1whp - kkcity - superbob - terbaik - 1whpterbaik - jutawan - pmsaya - revolusirm55 - borneo - berbaloi - jangantengoksaja - untung - bizonline24jam - sandakan - bisnesonline - akupostkaupulayangpanas - income - sayajualservis - sayajualnetwork - sideincome -
1whp_biz_online_terbaik : #1whp #terbaik #superbob #akupostkaupulayangpanas #sideincome #berbaloi #jangantengoksaja #income #berbaloi #ilovesabah #borneo #kkcity #sandakan #joinme #bizonline #bizonline24jam #bizonlinemurah #harimaumalaya #untung #1whpterbaik #online #joinme #jadi #jutawan #bisnesonline #bizonline24jam #bizonlinemurah #revolusiRM55 #sayajualservis #sayajualnetwork #pmsaya
bbcollectionshop : :)
1whp_biz_online_terbaik : Berminat join me @bbcollectionshop πŸ˜πŸ‘
fulfillmynt : I'm trying to create a buzz for my page. I'm asking people like you to simply check out the "mission" on my page :) Click the link and sign-up. If you are interested afterward, DM/E-mail me I need brand promoters like you or people that want to make money 😊
morphmorph1 - j.gonzalez27 - nisa_min_seok - alexmotives -
instagram
debbydadari
#single #jomblo #ini #nyaris #lebih #miris #sadis #plis #tapibiasaajasih #kitakanjombloagamis #jadi #singleqanaah #jombloelegant #gitudeh #dagelan #haha
nyaris - jadi - haha - sadis - single - lebih - ini - kitakanjombloagamis - plis - jomblo - dagelan - jombloelegant - gitudeh - miris - singleqanaah - tapibiasaajasih -
tinder.pickup.lines : lol @doyoutinder
pegierd - putrifardilla - dyaskur - dwinadst -
instagram
aisyahsept_
Idk, it's just a mix fruit+mint but so good tasteπŸ˜‹ #gegara #ga #ada #makan #dirumah #jadi #bikin #beginian πŸ‘Œ
jadi - dirumah - makan - ga - ada - beginian - bikin - gegara -
imamazizun - _ayura_ - faurelnisya - ulasesat -
instagram
saidatul_ainie
#Bajuu #duaa #tonn #jadi #bakal #nurse #suatu #hari #insyaALLAH #Aminn #students #ucbkt
suatu - jadi - hari - bajuu - ucbkt - tonn - students - bakal - nurse - duaa - insyaallah - aminn -
mark_luiz : Meksi weii...kucing kte kguguran ni nk wat wane??
aunieamira - nurulaidasani - risma1801 - shafikaalias_ -
instagram
dewisutjipto
#My#husband #jadi#santaclaus #nyari#Lewis #hohohoho
nyari - jadi - santaclaus - hohohoho - lewis - my - husband -
bbcollectionshop : :)
dewisutjipto - huklejosefa -
instagram
pingkiharmilia
#happybdaymulki #semoga #jadi #pilot #beneran πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
happybdaymulki - beneran - jadi - semoga - pilot -
pingkiharmilia - rullyunyunyu - tribuanadhefy - luckyaprilia12 -
instagram
leoniiw
We are nax bekaseeehhhπŸ‘Š #lagi #cfd #CarFreeDay #gue #jadi #bidadari #diantara #mereka #jualan #buat #galang #dana #makrab #tetep #semangat #biar #cepet #laku #muka #jelek #gapapa #penting #laku
jadi - jualan - cfd - bidadari - penting - semangat - buat - biar - jelek - gapapa - tetep - makrab - gue - mereka - muka - diantara - lagi - galang - carfreeday - cepet - laku - dana -
putrimn05 - maharanishintadewi - jejejacklin - alinlinalin -
instagram
ameliaynrt
#Jadi #Anak #Slmmsk #Dulu Captionnyaaaaa-_-
slmmsk - dulu - anak - jadi -
puteriandrgn : Owow lg di pisbar
ameliaynrt : Iyaaa doong,kan aku anak pisbar nieeyy hahaπŸ™ˆπŸ™ˆ
ameliaynrt : @puteriandrgn
novasdkn : Fllback
ameliaynrt : Followed yaap @novasdkn
novasdkn - fizaxxi - nabiladwisyahr - prameisyarvnd -
instagram
irghy_fl
look ahead to your dreams and goals. Love To Inspire "selamat hari Minggu" πŸ’™πŸ’Ž #vsco #vscocam #vscofans #vscodaily #vscogang #vscogod #vscomood #vscogood #vscoindo #vscoaward #bestofvsco #penggila #vsco #banget #sumpah #jadi #hastagnya #vsco #semua #abaikan #samlekum
penggila - jadi - banget - vscomood - vsco - semua - vscogod - vscofans - bestofvsco - vscogang - vscogood - hastagnya - vscodaily - samlekum - sumpah - abaikan - vscoindo - vscoaward - vscocam -
angellicachandra - dutabatikpalu - dythaokvyanita - lianhatri -
instagram
lujeng_lestari
#Harjaba243#happy#birtday#banyuwangiq#edisi#harjaba#bangga#jadi#warga#banguwangi#kota#diujung#timur#penuh#pesona#sunrise#of#java#
jadi - bangga - birtday - banguwangi - timur - kota - java - of - harjaba - edisi - diujung - banyuwangiq - warga - sunrise - harjaba243 - penuh - pesona - happy -
aang_theangz - morningrealtime - gl0winglights -
instagram
sheelmaae
#gelangbabyvino #memory #jadi seorang ibu itu adalah anugerah terindah utk wanita...#happymomday
happymomday - gelangbabyvino - jadi - memory -
bbcollectionshop : :)
sheelmaae -
instagram
1whp_biz_online_terbaik
Wahhhh !! Income bertambah massyukkkkkk ~~ 1whp mmg terbaik πŸ‘ nak join ?? pm saya.. Saya akan guide dari A Sampai Z.. PM SAYA : 0138897797 ...
bizonlinemurah - joinme - jadi - ilovesabah - harimaumalaya - online - bizonline - 1whp - kkcity - superbob - terbaik - 1whpterbaik - jutawan - pmsaya - revolusirm55 - borneo - berbaloi - jangantengoksaja - untung - bizonline24jam - sandakan - bisnesonline - akupostkaupulayangpanas - income - sayajualservis - sayajualnetwork - sideincome -
1whp_biz_online_terbaik : #1whp #terbaik #superbob #akupostkaupulayangpanas #sideincome #berbaloi #jangantengoksaja #income #berbaloi #ilovesabah #borneo #kkcity #sandakan #bizonline #bizonline24jam #bizonlinemurah #harimaumalaya #untung #1whpterbaik #online #joinme #jadi #jutawan #bisnesonline #bizonline24jam #bizonlinemurah #revolusiRM55 #sayajualservis #sayajualnetwork #pmsaya
danialnurhzm : Jamu
danialnurhzm : Jamin ke ji
danialnurhzm : Nak try la
1whp_biz_online_terbaik : Jamin :) Klu x jamin x la saya nak promot benda ni heheh... pm saya 0138897797 :) @danialnurhzm
nicsteinhaus : Have you heard of Nerium? If not, check out my Bio and let me know if you like what you see!
morphmorph1 - j.gonzalez27 - nisa_min_seok - killingmeoutside -
instagram
dionjamilo
#berubah #jadi #mickeymouse #aaahhh ☺️☺️☺️
mickeymouse - aaahhh - jadi - berubah -
dionjamilo - gini.n - bianbali - spesialisttinggi01 -
instagram
dewiyynta
#jadi suporter tarung derajat:D
jadi -
kahfi_sajarsya : Acara apa di gor?
bbcollectionshop : :)
fajar_pagi2 - wiwindwigati - al_manaffi - kahfi_sajarsya -
instagram
khairiakmal07
bukit merah laketown resort ;) #dahlamatakupdate #katanya #jadi #isteritolongupdate #harryssa #holiday @rissamdan
katanya - isteritolongupdate - jadi - dahlamatakupdate - holiday - harryssa -
syarifahumairah - skygurl89 -
instagram
dyanakzaman
engatan utk smue kwn2 dan diri sendiri.. #selalu #jadi #abidsegera #muhasabahdiri #tiadaistilahkegagalan #melainkanpermulaanuntukkejayaan
melainkanpermulaanuntukkejayaan - tiadaistilahkegagalan - selalu - jadi - muhasabahdiri - abidsegera -
eybaseven - aimanmadihah - anisaqilahjuahri - hanglique__ -
instagram
fransiskacahyadi
#sunday #breakfast #yamcha #hakao #siomay #delicious #kalap #makan #jadi #foto #makanan #awal #foodgalery #foodlover #loveeat #lovefood #familytime #dating
foto - lovefood - jadi - siomay - makan - delicious - foodgalery - loveeat - makanan - breakfast - hakao - foodlover - sunday - yamcha - familytime - kalap - dating - awal -
besthealthy_tinggi_langsing_6 - kangcamal - besthealthy_tinggi_langsing_9 - birgittanina -
instagram
maraningtyas
Akhirnya #Hadiah#dari#Babeh#Hasil#KerjaKerasku#Makasih#Babehku#Jadi#Tambah#Semangat#Belajar#Lagi
tambah - makasih - jadi - hadiah - hasil - babehku - babeh - semangat - dari - lagi - belajar - kerjakerasku -
nadya_bekaa : Follback @maraningtyas :))
nadya_bekaa - sayaaprilia - brylianomp - indahdwinov -
instagram
novia_nomnom
#malesin #binggo #jadi #orang #squareDroid
malesin - orang - squaredroid - jadi - binggo -
inunk_dollar49 - felicialatte - udikprayogi - mutzaiiankmama.pholephel -
instagram
aurrelza_echa
#HBD#sodaraku#semoga#panjang#umur#sehat#selalu#tambah#pinter#baik#cantik#berbakti#kepada#orang#tua#jadi#tambah#mandiri#lagi#adek#shifa#jadi#anak#sholehah#youarethebest
tambah - panjang - berbakti - jadi - pinter - orang - kepada - tua - baik - sodaraku - umur - youarethebest - mandiri - sholehah - semoga - hbd - cantik - sehat - lagi - selalu - shifa - anak - adek -
putribow - berlianlink05 - clorestsc - yonara_leo -
instagram
raniaaswag
Haii... Follow my beauty sistt... 😜😘 @putrimahrnxx_ #ganticaption#terlalubanyak#soalnya#jadi#aku#harus#gimana#nih#guys#maunya#apa#hestek#aku#jage#banget#seharusnya#aku#gak#perlu#banyak#banyakin#hestek#yang#memenuhi#caption#ku Bhay.
nih - seharusnya - banyak - banget - soalnya - jage - memenuhi - ganticaption - terlalubanyak - apa - guys - banyakin - jadi - caption - hestek - harus - aku - perlu - yang - ku - gimana - gak - maunya -
raniaaswag - khrnnsrfh_ - thanianap - putrimahrnxx_ -
instagram
Iconosquare feedback