By accessing this website, you acknowledge and accept the use of cookies. Learn More
Important notice - Major update coming on June 1st. Please read carefully.
butik_yatie_muslimah
BONUS TAHUNAN LESAP!! Anda ada masalah menggayakan shawl di bahagian muka & inner selalu hilang? Anda mungkin tidak dapat bonus tahunan kerana selalu datang lewat ke office. Anda juga terpaksa bangun seawal mungkin untuk spend time demi menggayakan tudung. Anda mungkin terpaksa dibebel oleh suami di dalam kereta kerana berejam untuk bersiap! Nah! Melissa Mix boleh selesaikan masalah anda. SEPANTAS 15 SAAT! 👍TAK PERLU PIN 👍TAK PERLU IRON 👍TAK PERLU INNER Apakah kelebihan yang anda akan dapat? ✔MM MESRA SOLAT! ✔MM MESRA BREASTFEEDING! Ciri-ciri yang ada pada MM ✔ LABUH 2 meter x 0.80 meter ✔ MATERIAL BERKUALITI TINGGI ✔ TIDAK JARANG ✔ COTTON DI BAHAGIAN INNER ✔ CHIFFON CREPE DI BAHAGIAN BADAN ✔ TIDAK PANAS ✔ MUDAH DIBENTUK Apa tunggu lagi? Jom grab segera! Whatsapp " Melissa " ke 019.5964045 #tudungonline #igiklan#ìgtudung#onlinetudung#tudunglabuhh#instantshawl#igtudunglabuh#iklan#followers#iginstant#shawl#fbig#fbiklan #followmyig#bazarinstantshawl#bazartudung#ig#jomfollow#follower#
jomfollow - bazartudung - ìgtudung - shawl - igtudunglabuh - follower - tudungonline - onlinetudung - followmyig - ig - bazarinstantshawl - fbiklan - fbig - iginstant - tudunglabuhh - igiklan - iklan - followers - instantshawl -
khairawholesale - by_juzailahadi - wa7im - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Suka x colour ñi???? Cantik sangat ni!!! New jubah keluaran #animuslimah JUBAH HUWAINA 👠bergaya dengan aurat masih terpelihara 👠(free postage) 👠Material millenium silk 👠Saiz s - xl 👠Cutting A cut 👠Breastfeeding (zip depan) 👠Zip lengan 👠Terdapat 16 warna yang menarik Tunggu apa lagi???? Jom pilih mana yg berkenan!! Ada lagi 15 colour yg cantik dan menarik!!! Pm/whatsaap 019.5964045 for more info!!! #newjubah #newitem#jubah#borongjubah#igjubah#bazarjubah#bazarmuslimah#iklanjubah #jubahlabuh#jualjubah#onlinejubah#jubahmuslimah#jubah #iginstant #followers #followmy #follow #followmyig#ig
jubahmuslimah - bazarjubah - bazarmuslimah - igjubah - newjubah - newitem - jubah - borongjubah - follow - followmyig - ig - followmy - jubahlabuh - animuslimah - iginstant - followers - onlinejubah - iklanjubah - jualjubah -
k_fazilahanim - lubuk_emas_buat_duit - smokerooms21 - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Wow!!! New Jubah!!! New Jubah!!! ☘ JUBAH HUWAINA ☘ Free Postage Material : Millenium Silk Available Size : S to XL 👗A Cut Jubah 👗Nursing friendly with zip 👗Easy wudhuk with zip (wrist) 16 colors AVAILABLE 💕 (LIMITED EDITION) Features : ♥ Minimal Ironing (less iron) ♥ Heavy and flowy ♥ Opaque (sangat tak jarang) ♥ Soft. Thickness (Medium) #jubah#jubahhuwaina#jubahborong #newjubah#jomborong #jomfollowmyig #visitmyig #igiklan #followers #iginstant #igiklan #pakaianlabuh #pakaianmuslimah #pakaianwanita #jubahlabuh #iklanlaju
jubahlabuh - visitmyig - iklanlaju - jubahborong - pakaianlabuh - pakaianwanita - jomborong - igiklan - followers - newjubah - iginstant - pakaianmuslimah - jubahhuwaina - jomfollowmyig - jubah -
razali_zainuddin - taspusat_rare - agnes.tollman - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Woowww!!!!! Coming soon!!! Terujanya tgk Jubah baru keluaran #animuslimah ni!!!! Dah ada ke tema hari raya nnt???? Kalo belum lagi,meh pm/whatsaap #Butikyatiemuslimah Sekarang!!! ●●0195964045 ●●0195964045 Nk more lagi jubah ari #butik kami,segeralah hubungi saya yer!!! #comingsoon #newjubah#pakaianlabuh #pakaianmuslimah #jubahborong #jubah#borongkain #borong#pakaian#jomborong #igiklan#followers #follower #iginstant #igabaya
igabaya - comingsoon - butik - jubahborong - pakaianlabuh - pakaian - jomborong - butikyatiemuslimah - borongkain - newjubah - borong - animuslimah - follower - iginstant - igiklan - followers - pakaianmuslimah - jubah -
flowersvjmiao735 : 👍
evgenia_m_kaya - scarlet22hazelton - drmelikyan - nicolas_reymond_ -
instagram
butik_yatie_muslimah
Bismillah Assalammualaikum!!! Selamat berhujung minggu #kredit 5 ☆☆☆☆☆ utk sis siti shaliza!!!!! Cantikkkk sangat sis!!! Siapa yg belum ada tema hari raya lagi??? X tau colour apa yg berkenan??? Keliru memilih warna baju??? Tercari-cari jubah yang patuh syariah? 😍 🌸Jubah Naziha🌸 ✔Material Peach Koshibo ✔Tidak jarang dan tidak melekap pada badan ✔Zip depan (Nursing Friendly) ✔Lengan getah (Easy Wudhuk) Harga termasuk postage 👍 WhatsApp 0195964045sekarang! Ayuh! Sempurnakan auratmu..! Hadiahkan buat insan tersayang 💕 #jubah#jubahnaziha #jubahmuslimah#muslimahsejati#sayajualmurah #agent#sayajualborong #sayajuatudung#bazaronline#bazarjubah #onlinebisnes #onlineorder #onlinemalaysia#igshop#igiklan#iginstant #gedungjubah#butikjubah#butik#kedaikain#bazarpaknil
butik - muslimahsejati - jubahmuslimah - bazarjubah - butikjubah - sayajualmurah - onlinemalaysia - agent - gedungjubah - onlinebisnes - igshop - sayajuatudung - bazarpaknil - onlineorder - iginstant - bazaronline - igiklan - kedaikain - kredit - jubahnaziha - sayajualborong - jubah -
agarpelangganmubertambah.ok : mungkin @butik_yatie_muslimah ragu kalo cara ini bisa tingkatin penghasilanmu cek saja @promositertarget #promositertarget122
myna.beautycare - cacababam - mazsabiz_unik_doorgift - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Alahai comel anak2 Pasti Al-Taqwa Berabaya hitam dari Butik yatie muslimah!!! Berintant 2 muka berwarna putih dari butik kami!!! Seragam anak2 menggayakan Abaya kanak-kanak hitam utk pertandingan nasyid!!! All the best utk anak2 pasti Al-Taqwa Terima kasih cikgu2 dan ibu bapa yg sudi order Abaya kanak2 ni dari saya yer!!! Pm/whatsaap 019.5964045 #abayaqaisara #abayakanak2#abayacomel#kanak #Butikyatiemuslimah #jomborong #jomorder #jomordersekarang #igiklan #iginstant #igabaya#igfollowers #iklan#iklanpromo
iklanpromo - jomordersekarang - iginstant - abayakanak2 - igfollowers - jomborong - butikyatiemuslimah - abayaqaisara - igiklan - iklan - abayacomel - igabaya - kanak - jomorder -
servisfollowers.kakimedia : 😘 😘
fiqaruslan - norasmahsanyar - butik_yatie_muslimah - noraessential_zana -
instagram
butik_yatie_muslimah
Wooowww!!! Tengok pun rasa teruja!!!! Customer yg dh booking melissa mix 2.0 dah sampai tadi!!! Esok saya bagi by hand yer!!! Cepattt saper nk cantik + comel + lawa + cun dengan tudung labuh patuh syariah ni???? Meh pm/whatsaap lelaju 019.5964045 019.5964045 MELISSA MIX INSTANT SHAWL ✔ IRONLESS ✔ PINLESS ✔ EASY TO WEAR ✔ INSTANT SHAWL ✔ TAK PANAS ✔ MUDAH BENTUK 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ✔ MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CREPE + COTTON ✔ PANJANG 2 METER x 0.80 METER TUNGGU APA LAGI???? JOM ORDER SEKARANG!!! HOT SANGAT TAU!!!! #melissamix#followmyig#followme#followmeback#iginstant #tudunglabuh#igiklan#tudungmuslimah#tudung##instant #hayathijablimitededition#igfollow #onlinebisnes#melissamix2.0 #butikyatiemuslimah
tudung - followmeback - melissamix2 - onlinebisnes - igiklan - iginstant - butikyatiemuslimah - tudunglabuh - hayathijablimitededition - igfollow - instant - melissamix - followmyig - followme - tudungmuslimah -
vianney.18 - sandeep_namdev - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Assalammualaikum @selamat berhujung minggu Teruja menanti Melissa Mix 2.0!!! Jom tambahkan koleksi Melissa mix yg sedia ada!!! Sempurnakah Hijab Mu hari ini?? Kemanakah destinasimu??? Berhijab bersama instant Melissa mix 2.0 Dirimu terpelihara daripada mendedahkan apa yg tidak sepatutnya terutama kepada insan yg bukan halal utk mu.... Instant melisaa mix utk siapa sebenarnya??? siapa yg sesuai menggayakannya??? ●boleh digayakan oleh semua peringkat umur,dewasa ataupun remaja ●student price dan mampu milik ●labuh menutupi dada dan belakang ●tidak jarang dan tidak panas ●tidak perlu pin di sana sini ●menjimatkan masa apabila memakainya ●boleh digayakan lemana shj destinasi anda ●bagi ibu2 yg mempunyai ank kecik sangat sesuai bermelissa mix ●tidak perlu memakai anak tudung Aurat terpelihara....dosa dijaga....hijab sangat sempurna...segalanya berpunca dari kita.... Didik diri berhijap dengan sempurna...kerana sayang keluarga...kerana syg ibu bapa...kerana syg suami tecinta...kerana syg zuriat yg sedia ada... Pm/whatsaap ke 0195964045 #hayathijapperak#hayathijap#hayathijablimitededition#Butikyatiemuslimah #tudungonline #tudungmuslimah #tudung #onlinebisnes #onlinemalaysia #onlinetudung#igiklan#iginstant#melissamix#bazartudunglabuh#bazartudung#bazarpaknil#followers#followmyig
hayathijablimitededition - onlinetudung - bazartudung - hayathijapperak - butikyatiemuslimah - tudungonline - onlinebisnes - hayathijap - followmyig - onlinemalaysia - tudung - bazarpaknil - iginstant - igiklan - followers - tudungmuslimah - melissamix - bazartudunglabuh -
yatt_kama83 - servisfollowers.kakimedia - kaki.media - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Sarung jer meletop!!!! Sarung jer selesa!!! Sarung jer cun!!! Sarung jer rasa selamat!!!! Selesa bersama cik Melisaa mix 1.0 keluaran hayathijab biarpun menguruskan Cafe sepanjang hari!!! Jom saya share istimewanya Instant melissa Mix😗😗 MELISSA MIX WAJIB MENJADI KOLEKSI HIJABKU 🌷material kain yang sejuk dan terletak 🌷muka tembam jadi runcing dan cantik 🌷labuh bidang 60 dan sangat selesa di pakai 🌷senang diseterika x perlu masa yang lama ☑muka jadi runcing dan sweet gituuuu (jimat duit dan dan jimat masa ☑cepat bersiap x perlu masa yg lama( x la bosan cik abang tunggukan.....hihihi) ☑bila dah pakai x risau berkedut sana sini(terlentak cantik jer di muka) ☑yang ada sakit kepala pakai anak tudung tu melissa mix pastinya membantu(x pakai tudung,anak rambut xkan nampak) ☑ 2 in 1 melissa mix ni.....(x perlu bazirkan duit beli ank tudung bercolour2 kerana melissa mix dah sempurnakan dgn anak tudung sekali) ☑look so hot and gorgeous when wear melissa mix instant shawl Boleh booking sekarang!!! Pm/whatsaap tau!!! 019.5964045 019.5964045 019.5964045 HIJABKU BERTAMBAH SEMPURNA SETELAH BERINSTANT MELISSA MIX😘😘😚😚😚 #hayathijapperak #hayathijap #hayathijablimitededition #hayathijablovers #instantshawlmalaysia #instalike #igiklan #iginstant #tudunglabuh #tudungraya #tudungonline #onlinebisnes #onlinetudung
hayathijablimitededition - onlinetudung - instalike - hayathijablovers - tudunglabuh - iginstant - hayathijap - igiklan - tudungonline - onlinebisnes - instantshawlmalaysia - tudungraya - hayathijapperak -
eina_adriana - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Selamat hari ibu semua!!! Jom hadiahkan ibu2 anda di luar sana dengan Jubah2 yg cantik dari koleksi butik kami!!!! Ramainya tengah online sekarang???? Ada yg tanya kat saya kenapa suka dengan Jubah Naziha??? Kenapa hari-hari ada jer yg order??? Jubah Naziha memang best sangat kalau pakai!!! * x panas pakai walaupun seharian berjubah * material kain memang tip top *terbaik sangat utk Ibu2,adik2 perempuan dan juga hadiahkan utk Isteri2 kalian *size S- 3XL Itu jer ke????apa lagi kelebihannya??? 😍 🌸Istimewanya Jubah Naziha🌸 ✔Material Peach Koshibo ✔Tidak jarang dan tidak melekap pada badan ✔Zip depan (Nursing Friendly) ✔Lengan getah (Easy Wudhuk) Harga termasuk postage 👍 WhatsApp 0195964045sekarang! Ayuh! Sempurnakan auratmu..! Hadiahkan buat insan tersayang 💕 #jubah#jubahnaziha #jubahmuslimah#muslimahsejati#sayajualmurah #agent#sayajualborong #sayajuatudung#bazaronline#bazarjubah #onlinebisnes #onlineorder #onlinemalaysia#igshop#igiklan#iginstant #gedungjubah#butikjubah#butik#kedaikain#bazarpaknil#instantshawlmalaysia #instantfollowback #instasize
butik - muslimahsejati - jubahmuslimah - bazarjubah - butikjubah - sayajualmurah - onlinemalaysia - agent - gedungjubah - jubah - igshop - sayajuatudung - instantfollowback - bazarpaknil - onlineorder - iginstant - instasize - bazaronline - igiklan - kedaikain - instantshawlmalaysia - jubahnaziha - sayajualborong - onlinebisnes -
butik_yatie_muslimah - yatinizu - khayraexclusive - tambahfollowermalaysia -
instagram
butik_yatie_muslimah
Ramainya tengah online sekarang???? Ada yg tanya kat saya kenapa suka dengan Jubah Naziha??? Kenapa hari-hari ada jer yg order??? Jubah Naziha memang best sangat kalau pakai!!! * x panas pakai walaupun seharian berjubah * material kain memang tip top *terbaik sangat utk Ibu2,adik2 perempuan dan juga hadiahkan utk Isteri2 kalian *size S- 3XL Itu jer ke????apa lagi kelebihannya??? 😍 🌸Istimewanya Jubah Naziha🌸 ✔Material Peach Koshibo ✔Tidak jarang dan tidak melekap pada badan ✔Zip depan (Nursing Friendly) ✔Lengan getah (Easy Wudhuk) Harga termasuk postage 👍 WhatsApp 0195964045sekarang! Ayuh! Sempurnakan auratmu..! Hadiahkan buat insan tersayang 💕 #jubah#jubahnaziha #jubahmuslimah#muslimahsejati#sayajualmurah #agent#sayajualborong #sayajuatudung#bazaronline#bazarjubah #onlinebisnes #onlineorder #onlinemalaysia#igshop#igiklan#iginstant #gedungjubah#butikjubah#butik#kedaikain#bazarpaknil#instantshawlmalaysia #instantfollowback #instasize
butik - muslimahsejati - jubahmuslimah - bazarjubah - butikjubah - sayajualmurah - onlinemalaysia - agent - gedungjubah - jubah - igshop - sayajuatudung - instantfollowback - bazarpaknil - onlineorder - iginstant - instasize - bazaronline - igiklan - kedaikain - instantshawlmalaysia - jubahnaziha - sayajualborong - onlinebisnes -
tambahfollowermalaysia : Nak tambah targeted followers..jom follow
lensgetit - servisfollowers.kakimedia - tambahfollowermalaysia - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Ya Allah!!!! Cantik !!! Sopan!!! Labuh!!! Selesa di pakai!!! Menutup aurat dgn sempurna!!! X perlu pin sana sini!!! Sarung jer 2 minit dah siap!!! X perlu risau kedut di awning bila pakai!!! Angin bertiup kencang shawl still maintain cun!! Sebab tu saya kata melissa mix 1.0 dan melissa mix 2.0 best sangat di pakai!!!!syokkkk sangat kalau hari2 digayakan!!! Xpercaya???? Lihat apa mereka kata!!!! #melissamix#followers#follower#igtudung#iklantudung#followertudung# #hayathijablimitededition#iginstant#igmalaysia#tudungonline #tudunglabuh#tudungraya#tudung
tudung - iklantudung - igtudung - followers - tudunglabuh - iginstant - follower - hayathijablimitededition - tudungonline - followertudung - melissamix - tudungraya - igmalaysia -
jomhijabdotcom - farieqs - danicazxrubya -
instagram
butik_yatie_muslimah
Assalammualaikum @selamat malam semua Jom tambahkan koleksi Melissa mix!!! Keluaran terbaru melissa mix 2.0 pastinya lagi meletopppp!!!! Instant melisaa mix utk siapa sebenarnya??? siapa yg sesuai menggayakannya??? ●boleh digayakan oleh semua peringkat umur,dewasa ataupun remaja ●student price dan mampu milik ●labuh menutupi dada dan belakang ●tidak jarang dan tidak panas ●tidak perlu pin di sana sini ●menjimatkan masa apabila memakainya ●boleh digayakan lemana shj destinasi anda ●bagi ibu2 yg mempunyai ank kecik sangat sesuai bermelissa mix ●tidak perlu memakai anak tudung Aurat terpelihara....dosa dijaga....hijab sangat sempurna...segalanya berpunca dari kita.... Didik diri berhijap dengan sempurna...kerana sayang keluarga...kerana syg ibu bapa...kerana syg suami tecinta...kerana syg zuriat yg sedia ada... Pm/whatsaap ke 0195964045 #hayathijapperak#hayathijap#hayathijablimitededition#Butikyatiemuslimah #tudungonline #tudungmuslimah #tudung #onlinebisnes #onlinemalaysia #onlinetudung#igiklan#iginstant#melissamix#bazartudunglabuh#bazartudung#bazarpaknil#followers#followmyig
hayathijablimitededition - onlinetudung - bazartudung - hayathijapperak - butikyatiemuslimah - tudungonline - onlinebisnes - hayathijap - followmyig - onlinemalaysia - tudung - bazarpaknil - iginstant - igiklan - followers - tudungmuslimah - melissamix - bazartudunglabuh -
nooraini80 - gabrielaprrss_25 - maloney.georgia - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Assalammualaikum @selamat malam semua @selamat hari Buruh @selamat beristirehat New Melissa mix 2.0 menembusi pasaran hari ini!!!!! Sempurnakah Hijab Mu hari ini?? Kemanakah destinasimu??? Berhijab bersama instant Melissa mix 2.0 Dirimu terpelihara daripada mendedahkan apa yg tidak sepatutnya terutama kepada insan yg bukan halal utk mu.... Instant melisaa mix utk siapa sebenarnya??? siapa yg sesuai menggayakannya??? ●boleh digayakan oleh semua peringkat umur,dewasa ataupun remaja ●student price dan mampu milik ●labuh menutupi dada dan belakang ●tidak jarang dan tidak panas ●tidak perlu pin di sana sini ●menjimatkan masa apabila memakainya ●boleh digayakan lemana shj destinasi anda ●bagi ibu2 yg mempunyai ank kecik sangat sesuai bermelissa mix ●tidak perlu memakai anak tudung Aurat terpelihara....dosa dijaga....hijab sangat sempurna...segalanya berpunca dari kita.... Didik diri berhijap dengan sempurna...kerana sayang keluarga...kerana syg ibu bapa...kerana syg suami tecinta...kerana syg zuriat yg sedia ada... Pm/whatsaap ke 0195964045 #hayathijapperak#hayathijap#hayathijablimitededition#Butikyatiemuslimah #tudungonline #tudungmuslimah #tudung #onlinebisnes #onlinemalaysia #onlinetudung#igiklan#iginstant#melissamix#bazartudunglabuh#bazartudung#bazarpaknil#followers#followmyig
hayathijablimitededition - onlinetudung - bazartudung - hayathijapperak - butikyatiemuslimah - tudungonline - onlinebisnes - hayathijap - followmyig - onlinemalaysia - tudung - bazarpaknil - iginstant - igiklan - followers - tudungmuslimah - melissamix - bazartudunglabuh -
damia879 : Comelnya 😊
anisha_agata : Super cool :)
butik_yatie_muslimah : @damia879 comel lagi kalau awak pakai...meh la beli sehelai
butik_yatie_muslimah : @anisha_agata tqqq..hihi
ija_richgold - damia879 - by_juzailahadi - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
☺☺☺GORGEOUS ITU MILIK KITA BERSAMA😘😘😘 Ya Allah!!! Cantikkknya!!!! Sarung jer meletoppppp!!! SAYA SUKA MELISSA MIX 2.0 KELURAN HAYAT HIJAB SEBAB LABUH SANGAT-SANGAT!!! Berhijab biar sempurna!!!sempurna macam mana yer???? Jom saya share istimewanya Instant melissa Mix😗😗 MELISSA MIX WAJIB MENJADI KOLEKSI HIJABKU 🌷material kain yang sejuk dan terletak 🌷muka tembam jadi runcing dan cantik 🌷labuh bidang 60 dan sangat selesa di pakai 🌷senang diseterika x perlu masa yang lama ☑muka jadi runcing dan sweet gituuuu (jimat duit dan dan jimat masa ☑cepat bersiap x perlu masa yg lama( x la bosan cik abang tunggukan.....hihihi) ☑bila dah pakai x risau berkedut sana sini(terlentak cantik jer di muka) ☑yang ada sakit kepala pakai anak tudung tu melissa mix pastinya membantu(x pakai tudung,anak rambut xkan nampak) ☑ 2 in 1 melissa mix ni.....(x perlu bazirkan duit beli ank tudung bercolour2 kerana melissa mix dah sempurnakan dgn anak tudung sekali) ☑look so hot and gorgeous when wear melissa mix instant shawl Boleh booking sekarang!!! Pm/whatsaap tau!!! 019.5964045 019.5964045 019.5964045 HIJABKU BERTAMBAH SEMPURNA SETELAH BERINSTANT MELISSA MIX😘😘😚😚😚 #hayathijapperak #hayathijap #hayathijablimitededition #hayathijablovers #instantshawlmalaysia #instalike #igiklan #iginstant #tudunglabuh #tudungraya #tudungonline #onlinebisnes #onlinetudung
hayathijablimitededition - onlinetudung - instalike - hayathijablovers - tudunglabuh - iginstant - hayathijap - igiklan - tudungonline - onlinebisnes - instantshawlmalaysia - tudungraya - hayathijapperak -
hanabynynnarecca : wow! lawa sangat 😘
butik_yatie_muslimah : @therealtudung.co tqqqq
bylittlemuslimah - butik_yatie_muslimah - hanabynynnarecca -
instagram
gathisbeauty
Jeng!!Jeng!! Product hot selling Korea sudah mali !! Kesan sama jer mcm oullss inject tp nii bukan cucuk & bukan pil taw !! Mengebuuu mcm oullss inject cindella waw!! Xcucuk tp kesan mcm cucuk oppss pe tuuu..oullss nk tau pe??? Pm/wassp kuna dh blh ordee k!! #ctdk #ypd2 #meletop #igdaily #igshopping #igshop #igs #igshopmalaysia #igonline #iginstant #iginstashop #igindo #igbizzshop #igbusiness #igbizmalaysia #igbrunei #bruneionline #igbiz #igshop #igersmania #igaddict #igactive #men #menlove #women #womenlove #sabahonlineshop #iklanonline #iklanonlineshop #iklanolshop #shopholic
sabahonlineshop - igbizzshop - igactive - men - igersmania - iklanonlineshop - igdaily - bruneionline - iklanolshop - meletop - igindo - igshop - igshopmalaysia - igs - shopholic - iklanonline - ypd2 - igshopping - womenlove - igonline - iginstant - menlove - women - igbrunei - igbiz - ctdk - igbizmalaysia - igbusiness - iginstashop - igaddict -
giulio.bsl : Aw nice
fsostudios : 🔥
coachazwa - turunberat_online - fsostudios - giulio.bsl -
instagram
butik_yatie_muslimah
☺☺☺GORGEOUS ITU MILIK KITA BERSAMA😘😘😘 Ya Allah!!! Cantikkknya!!!! Sarung jer meletoppppp!!! SAYA SUKA MELISSA MIX 2.0 KELURAN HAYAT HIJAB SEBAB LABUH SANGAT-SANGAT!!! Berhijab biar sempurna!!!sempurna macam mana yer???? Jom saya share istimewanya Instant melissa Mix😗😗 MELISSA MIX WAJIB MENJADI KOLEKSI HIJABKU 🌷material kain yang sejuk dan terletak 🌷muka tembam jadi runcing dan cantik 🌷labuh bidang 60 dan sangat selesa di pakai 🌷senang diseterika x perlu masa yang lama ☑muka jadi runcing dan sweet gituuuu (jimat duit dan dan jimat masa ☑cepat bersiap x perlu masa yg lama( x la bosan cik abang tunggukan.....hihihi) ☑bila dah pakai x risau berkedut sana sini(terlentak cantik jer di muka) ☑yang ada sakit kepala pakai anak tudung tu melissa mix pastinya membantu(x pakai tudung,anak rambut xkan nampak) ☑ 2 in 1 melissa mix ni.....(x perlu bazirkan duit beli ank tudung bercolour2 kerana melissa mix dah sempurnakan dgn anak tudung sekali) ☑look so hot and gorgeous when wear melissa mix instant shawl Boleh booking sekarang!!! Pm/whatsaap tau!!! 019.5964045 019.5964045 019.5964045 HIJABKU BERTAMBAH SEMPURNA SETELAH BERINSTANT MELISSA MIX😘😘😚😚😚 #hayathijapperak #hayathijap #hayathijablimitededition #hayathijablovers #instantshawlmalaysia #instalike #igiklan #iginstant #tudunglabuh #tudungraya #tudungonline #onlinebisnes #onlinetudung
hayathijablimitededition - onlinetudung - instalike - hayathijablovers - tudunglabuh - iginstant - hayathijap - igiklan - tudungonline - onlinebisnes - instantshawlmalaysia - tudungraya - hayathijapperak -
servis.naikkan.follower - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Assalammualaikum @selamat ptg!!! Hujan membasahi bumi ptg ni!!!! Alhamdulillah!!Alhamdulillah!!! Ada berita baik!!!!Jubah Naziha restock lagiiiii!!! So,colour 2 yg cun melecun dan patuh syariah ni pastinya menambat hati anda di luar sana!!! Kenapa pilih Jubah Naziha???? @senang pakai @mudah digayakan @x panas @kain berat @mudah berwuduq dan solat @material kain Khosibo @saiz S- 3XL @pilihan colour lebih dari 25 colour Best x???? Sangatttt best digayakan tau!!! Jom tambah koleksi Jubah yg sedia ada!! Pm/whatsaap ke 0195964045 #jubah#jubahnaziha #Butikyatiemuslimah #pakaianlabuh #pakaianmuslimah #pakaian #labuh #jubahdress #jubahborong #jubahmuslimah #igjubah #iginstant #igiklan #followers #follower #igfollowers #followmyig
igjubah - jubahmuslimah - jubahborong - pakaianlabuh - pakaian - butikyatiemuslimah - follower - jubah - labuh - followmyig - pakaianmuslimah - jubahdress - igfollowers - iginstant - igiklan - followers - jubahnaziha -
christiandreyerofficial - fulton.dakoda - recsingdonet1981 - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
🎀LIMITED EDITION : HH PREMIUM RAYA COLLECTION EXCLUSIVE WITH BOX 🎀 Price : RM89 EXC POSTAGE Warna : 13 pilihan (Pilihan warna hq akan mempercepatkan) Material : HIGH QUALITY KOREAN HEAVY CHIFFON CREPE Ukuran : 2.4m x 0.80m Detail : Instant Shawl Double Loop + Jahitan Baby Seam Perincian : Exclusive Trimming Pearl Quantity : 200pcs ONLY *Special with exclusive box Official Released : Jun 2016 booking rm30 Ada yg berminat x??? Pm/whatssaap ke 019.5964045 #hayathijapperak #hayathijap #hayathijablimitededition#iginstant #instantshawlmalaysia #tudungonline #tudungmuslimah #tudungraya#tudunglabuh #instalike #followers #follower #followmyig
hayathijablimitededition - hayathijapperak - instalike - follower - iginstant - hayathijap - tudunglabuh - tudungonline - tudungmuslimah - instantshawlmalaysia - followers - tudungraya - followmyig -
targetedfollowermalaysia - alusmekmeng - tudungstoredotcom - beattriz94 -
instagram
gathisbeauty
Wow mixing white!!! Injection whitening yg ramaiii customer suke !!! Nak kulit ala2 korean gitew!! Supplement pon malas nk ambil,pil lg laa malas nk telan2 nii ..opps!! Cara plg mudah,seng nang & cepattt putih injection laa..95% serapan injection lbh tinggi dr pil @ supplement yg hanya 20%..Pe tunggu lg oullsss!! Dm/wasap kuna 013-9411345 #ctdk #igdailys #igdaily #ypd #ypd2 #igersmania #igers #igersmalaysia #igaddicted #igshop #bruneionline #bruneionlinestore #igonlinemalaysia #iginstashop #iginstant #iklanig #sabahonlineshopping #bazarsatumalaysia #bazaron9 #instadaily #insta #shoppingall #shoppingaddict #shopholic #shoponline #shopig #mens #lelakihebat #wanitacantik #wanitahot
ctdk - igdailys - sabahonlineshopping - shoppingall - igersmania - shopig - shopholic - bruneionline - insta - iklanig - igaddicted - instadaily - wanitahot - igshop - igonlinemalaysia - lelakihebat - bazarsatumalaysia - igersmalaysia - bruneionlinestore - shoppingaddict - bazaron9 - wanitacantik - iginstant - mens - shoponline - ypd - ypd2 - igdaily - iginstashop - igers -
mobile_mark : Cant believe this is real
gathisbeauty : @mobile_mark Believe it,this is real with awesome product,high quality!!
nastydonaz - jewelrybytali - mobile_mark -
instagram
butik_yatie_muslimah
Wajah tampil Muda bersama MELISSA MIX Selesa BerMelissa Mix dan berAbaya Qaisara Aurat di jaga,iman terpelihara,semoga mendapat keberkatan dariNya Hijabku keperidadian baru ku Hijabku membawa seribu makna di dalam setiap langkah dan destinasi yg kutuju Kerana hijabku sempurna akan memperbaiki diriku kearah yg diredhai olehMu 🌸MELISSA Mix Instant Shawl🌸 🌷 Mix Instant Shawl Dua Muka (double loop) 🌷 High quality material Cotton di bahagian depan (atas kepala) & Crepe di bahagian bawah (body) 🌷 2 Layer 🌷 Tidak perlu Pin 🌷 Tidak perlu Ion 🌷 Tidak Jarang 🌷 Tidak perlu Inner 🌷 Tidak panas 🌷 Berat (Nicely flow) 🌷 14 Color pastel yang sangat menariks Instant shawl melissa mix sesuai utk semua peringkat umur!!! Tua,muda,dewasa dan remaja.. HARGA mampu milik!! Jom order sekarang!!! Pm/whatsaap ke 0195964045 #melissamix#instantshawlmalaysia#hayathijapperak#hayathijap#iginstant #igshop #igmalaysia #igtudung #bazarmuslimah#bazartudung#followers #tudungonline#tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmurah #follower #followalways #bazarpaknil#abayaqaisara #abayaborong#jubahborong #jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahcantik
tudungmurah - jubahmuslimah - bazartudung - hayathijapperak - jubahborong - instantshawlmalaysia - hayathijap - abayaqaisara - jubahcantik - follower - tudungonline - jubah - abayaborong - igshop - bazarpaknil - igtudung - tudunglabuh - iginstant - followers - tudungmuslimah - bazarmuslimah - followalways - melissamix - igmalaysia - jubahmurah -
servis.naikkan.followers.ig : Alhamdullilah...semoga sukses 😄
butik_yatie_muslimah : @servis.naikkan.followers.ig aamiinn...tq
fo1lowersfreebies - vic.ome - farieqs - liberte.id -
instagram
butik_yatie_muslimah
Wajah tampil Muda bersama MELISSA MIX Selesa BerMelissa Mix dan berAbaya Qaisara hari ini!!!! Aurat di jaga,iman di dada,semoga mendapat keberkatan dariNya 🌸MELISSA Mix Instant Shawl🌸 🌷 Mix Instant Shawl Dua Muka (double loop) 🌷 High quality material Cotton di bahagian depan (atas kepala) & Crepe di bahagian bawah (body) 🌷 2 Layer 🌷 Tidak perlu Pin 🌷 Tidak perlu Ion 🌷 Tidak Jarang 🌷 Tidak perlu Inner 🌷 Tidak panas 🌷 Berat (Nicely flow) 🌷 14 Color pastel yang sangat menariks Instant shawl melissa mix sesuai utk semua peringkat umur!!! Tua,muda,dewasa dan remaja..HARGA mampu milik!! Jom order sekarang!!! Pm/whatsaap ke 0195964045 #melissamix#instantshawlmalaysia#hayathijapperak#hayathijap#iginstant #igshop #igmalaysia #igtudung #bazarmuslimah#bazartudung#followers #tudungonline#tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmurah #follower #followalways #bazarpaknil#abayaqaisara #abayaborong#jubahborong #jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahcantik
tudungmurah - jubahmuslimah - bazartudung - hayathijapperak - jubahborong - instantshawlmalaysia - hayathijap - abayaqaisara - jubahcantik - follower - tudungonline - jubah - abayaborong - igshop - bazarpaknil - igtudung - tudunglabuh - iginstant - followers - tudungmuslimah - bazarmuslimah - followalways - melissamix - igmalaysia - jubahmurah -
xinxi2 - lovablefollowers - _look__around_ - suikano -
instagram
butik_yatie_muslimah
Wajah tampil Muda bersama MELISSA MIX MAMI regular customer di Butik Yatie Muslimah!!!! Tampil Anggun dan lebih muda bersama Melissa mix keluaran dari HayatHijab!!! 🌸MELISSA Mix Instant Shawl🌸 🌷 Mix Instant Shawl Dua Muka (double loop) 🌷 High quality material Cotton di bahagian depan (atas kepala) & Crepe di bahagian bawah (body) 🌷 2 Layer 🌷 Tidak perlu Pin 🌷 Tidak perlu Ion 🌷 Tidak Jarang 🌷 Tidak perlu Inner 🌷 Tidak panas 🌷 Berat (Nicely flow) 🌷 14 Color pastel yang sangat menariks Instant shawl melissa mix sesuai utk semua peringkat umur!!! Tua,muda,dewasa dan remaja..HARGA mampu milik!! Jom order sekarang!!! Pm/whatsaap ke 0195964045 #melissamix#instantshawlmalaysia#hayathijapperak#hayathijap#iginstant #igshop #igmalaysia #igtudung #bazarmuslimah#bazartudung#followers #tudungonline#tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmurah #follower #followalways #bazarpaknil
tudungmurah - bazartudung - hayathijapperak - hayathijap - tudunglabuh - tudungonline - bazarmuslimah - igshop - bazarpaknil - igtudung - follower - iginstant - followers - tudungmuslimah - instantshawlmalaysia - followalways - melissamix - igmalaysia -
radeanexclusive : Well done!
emilyxox420 - greatfo1lowers - _muhdxfiq - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Bismillah Assalammualaikum!!! @Selamat malam Cantik + ayu + sopan + menutup aurat dengan sempurna New JUBAH dari kami Tercari-cari jubah yang patuh syariah? 😍 🌸Jubah HANA MOSE CREPE🌸 ✔Material MOSE CREPE ✔Tidak jarang dan tidak melekap pada badan ✔Zip depan (Nursing Friendly) ✔Lengan GETAH(Easy Wudhuk) Harga termasuk postage 👍 WhatsApp 0195964045sekarang! Ayuh! Sempurnakan auratmu..! Hadiahkan buat insan tersayang 💕 HARGA MAMPU MILIK #jubah#jubahnaziha #jubahmuslimah#muslimahsejati#sayajualmurah #agent#sayajualborong #sayajuatudung#bazaronline#bazarjubah #onlinebisnes #onlineorder #onlinemalaysia#igshop#igiklan#iginstant #gedungjubah#butikjubah#butik#kedaikain#bazarpaknil
butik - muslimahsejati - jubahmuslimah - bazarjubah - butikjubah - sayajualmurah - onlinemalaysia - agent - gedungjubah - jubah - igshop - sayajuatudung - bazarpaknil - onlineorder - iginstant - bazaronline - igiklan - kedaikain - jubahnaziha - sayajualborong - onlinebisnes -
domshine_homardpayette - takipci_turkiye3 - butik_yatie_muslimah -
instagram
puduslife
Love always wins
love - onlylove - pudu - quotes - bright - ig - positivevibes - lb - iglover - positivity - instantlove - iginstant - puduquotes - live - happy - slippers - first -
puduslife : #puduquotes #love #live #quotes #pudu #slippers #ig #iginstant #instantlove #first #lb #onlylove #happy #bright #positivevibes #positivity #iglover
ssolareclipse - rania.kass - brooklynn9 -
instagram
butik_yatie_muslimah
Sarung jer meletoppppp!!! Tula penangan Melissa Mix 1.0.....kerana sangat bagus dan customer berpuas hati,maka terciptanya melissa mix 2.0 Apa bezanya Melissa mix 1.0 dan Melissa mix 2.0???? Melissa mix 1.0 hanya ada 14 colour lembut Melisfsa mix 2.0 mempunyai 20 colour yg terang dan lebih garang. So,anda suka yang mana??? Kalau tanya saya semuanya berkenan!!! Suka sangat bermelissa mix kerana material kainnya yg berkualiti,mudahnya bila digayakan,x perlu nk betulkan ank tudung berkali-kali.....terletak jer bila pakai.... LAGI?????? BANYAK LAGI TAU!!! Nak tahu x??? Follow saya selalu yer!! kalau nk lebih berkesan,beli sehelai hadiahkan utk diri sendiri Pm/whatsaap sekarang la!!! 0195964045 Sempurnakan HIJABMU bersama KELUARAN HAYATHIJAB Nantikan keluaran terbaru kami!!! #melissamix#hayathijapperak#hayathijap#tudungonline#tudungmuslimah#tudunglabuh#tudung#bazarkain#bazartudung#bazarmuslimah#igiklan #igmalaysia #tudungmurah #hayathijablimitededition#followers #follower #iginstant
hayathijablimitededition - bazartudung - hayathijapperak - hayathijap - tudunglabuh - tudungmurah - tudungonline - igiklan - tudung - follower - iginstant - bazarkain - followers - tudungmuslimah - bazarmuslimah - melissamix - igmalaysia -
dibsy.style : Super nice :)
butik_yatie_muslimah : @dibsy.style woww!!!tqq
rockyikhwan : Smart.
sergeisurgut - ivanenko_anna02 - suikano - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Assalammualaikum @selamat pagi semua Sempurnakah Hijab Mu hari ini?? Kemanakah destinasimu??? Berhijab bersama instant Melissa mix Dirimu terpelihara daripada mendedahkan apa yg tidak sepatutnya terutama kepada insan yg bukan halal utk mu.... Instant melisaa mix utk siapa sebenarnya???siapa yg sesuai menggayakannya??? ●boleh digayakan oleh semua peringkat umur,dewasa ataupun remaja ●student price dan mampu milik ●labuh menutupi dada dan belakang ●tidak jarang dan tidak panas ●tidak perlu pin di sana sini ●menjimatkan masa apabila memakainya ●boleh digayakan lemana shj destinasi anda ●bagi ibu2 yg mempunyai ank kecik sangat sesuai bermelissa mix ●tidak perlu memakai anak tudung Aurat terpelihara....dosa dijaga....hijab sangat sempurna...segalanya berpunca dari kita.... Didik diri berhijap dengan sempurna...kerana sayang keluarga...kerana syg ibu bapa...kerana syg suami tecinta...kerana syg zuriat yg sedia ada... Pm/whatsaap ke 0195964045 #hayathijapperak#hayathijap#hayathijablimitededition#Butikyatiemuslimah #tudungonline #tudungmuslimah #tudung #onlinebisnes #onlinemalaysia #onlinetudung#igiklan#iginstant#melissamix#bazartudunglabuh#bazartudung#bazarpaknil#followers#followmyig
hayathijablimitededition - onlinetudung - bazartudung - hayathijapperak - butikyatiemuslimah - tudungonline - onlinebisnes - hayathijap - followmyig - onlinemalaysia - tudung - bazarpaknil - iginstant - igiklan - followers - tudungmuslimah - melissamix - bazartudunglabuh -
tudung_ekslusif_murah - muhammadamirulsyafiqhamidun - al_zaifa - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Apa kata mereka tentang melissa mix!! Bila customer suka dan puas hati dgn melissa mix,Hatipun berbunga riang!!! Apa yg best sangat instant melissa mix HAYATHIJAB ni??? ◆ Didatangkan dengan 14 warna yang sangat lembut. ◆Senang dipakai, hanya sarung dan terus siap (double loop) ◆Material yang sangat berkualiti tinggi - soft cotton pada bahagian awning dan chiffon crepe pada bahagian body. ◆Labuh mengikut syariat yang ditetapkan (2.0m x 80cm) ◆Pinless - langsung tidak memerlukan pin kecuali sekiranya ingin adjust kelabuhannya. ◆ Mesra solat - labuh depan dan labuh pada bahagian belakang. ◆ Senang dibentuk dan sangat sangat minima iron. ◆Sesuai untuk semua peringkat usia bermula dari remaja hingga warga emas berlian. ◆ Tidak jarang dan tidak perlukan inner neck. Nak x cuba sehelai???? Pm/whatsaap ke 019.5964045 Sarung jerrr meletopppp!!!!itulah paling best melissa mix ni!!! #hayathijapperak#hayathijap#testimonicustomer#melissamix#instantshawlmalaysia#instalike#instagram#instasize#iginstant #igiklan #igshop #igmalaysia #followers #follower #bazarmuslimah #bazarinstant #bazaarpaknil #sayajualtudungmurah #tudungonline #tudungmuslimah #tudung
instagram - bazarmuslimah - instantshawlmalaysia - hayathijap - sayajualtudungmurah - follower - tudungonline - bazaarpaknil - hayathijapperak - igshop - tudung - iginstant - instasize - bazarinstant - igiklan - followers - tudungmuslimah - instalike - melissamix - igmalaysia - testimonicustomer -
cynthiaa.co : 😊
ai_book_islamic - dtelussadesign - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Assalammualikum @selamat pagi Wow!!!! Dengan rasminya Baju Kurung Aibah menembusi pasaran hari ini!!!! Pilihan colour yg menarik dan cantik Ada x yg berkenan nk buat tema hari raya tahun ni??? BAJU KURUNG AIBAH 💝RM80 (percuma postage) 💝Material Silk Crepe 💝Tak jarang , Tahan renyuk 💝Leher Baju kurung 💝Saiz S -XL Lelaju pm/whatsaap 019.596.4045 Lelaju pm/whatsaap 019.596.4045 Lelaju pm/whatsaap 019.596.4045 Order sekarang!!!selagi stock masih ada!!!!HOT NI TAU !!!! #bajukurung#igmalaysia#igonline#igfollowers #bajukurungaibah#bajukurungonline#bazarbajukurung#igbajukurung#iginstant #bazarpaknil #followers #igiklan#kainmurah #studentprice #sayajual#sayajualbaju#produkmuslim #muslimahsejati
muslimahsejati - studentprice - bajukurungaibah - igfollowers - sayajual - igbajukurung - sayajualbaju - bazarpaknil - bazarbajukurung - bajukurung - igonline - iginstant - kainmurah - igiklan - followers - bajukurungonline - produkmuslim - igmalaysia -
thetravelwriter : Such a great post!
butik_yatie_muslimah : @thetravelwriter tqqqq
sofiyyah_hijabista - original.advance.slim - thetravelwriter - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Alhamdulillah!!!!! Semalam pos hari ni customer dah dapat Jubah Naziha Ruby Pink Pastinya Jubah Naziha menjadi pilihan hati wanita!!! Ramainya tengah online sekarang???? Ada yg tanya kat saya kenapa suka dengan Jubah Naziha??? Kenapa hari-hari ada jer yg order??? Jubah Naziha memang best sangat kalau pakai!!! * x panas pakai walaupun seharian berjubah * material kain memang tip top *terbaik sangat utk Ibu2,adik2 perempuan dan juga hadiahkan utk Isteri2 kalian *size S- 3XL Itu jer ke????apa lagi kelebihannya??? 😍 🌸Istimewanya Jubah Naziha🌸 ✔Material Peach Koshibo ✔Tidak jarang dan tidak melekap pada badan ✔Zip depan (Nursing Friendly) ✔Lengan getah (Easy Wudhuk) Harga termasuk postage 👍 WhatsApp 0195964045sekarang! Ayuh! Sempurnakan auratmu..! Hadiahkan buat insan tersayang 💕 #jubah#jubahnaziha #jubahmuslimah#muslimahsejati#sayajualmurah #agent#sayajualborong #sayajuatudung#bazaronline#bazarjubah #onlinebisnes #onlineorder #onlinemalaysia#igshop#igiklan#iginstant #gedungjubah#butikjubah#butik#kedaikain#bazarpaknil#instantshawlmalaysia #instantfollowback #instasize
butik - muslimahsejati - jubahmuslimah - bazarjubah - butikjubah - sayajualmurah - onlinemalaysia - agent - gedungjubah - jubah - igshop - sayajuatudung - instantfollowback - bazarpaknil - onlineorder - iginstant - instasize - bazaronline - igiklan - kedaikain - instantshawlmalaysia - jubahnaziha - sayajualborong - onlinebisnes -
butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Sarung jer meletoppppp cun!!! Sarung jer dah siap!!!! Sarung jer dah berhijab tanpa dada terbuka!!! Lama mencari yg berkenan di hati....Mahal tapiiiii kurang kualiti Bila beli Instant melissa mix memang rasa berbaloi-baloi!!! HARGA MAMPU MILIK UTK BERHIJAB SEMPURNA ●senang di pakai ●x perlu pin sana sini ●xperlu susah2 nk lilit ●kain chiffon hight quality ●x perlu pakai anak tudung di dalam ●x panas dan selesa di pakai ●muka tembam jd runcing ●tersembunyi lemak dagu yg berlipat ●labuh bidang 60 ●menutupi dada dan belakang So???harga bawah RM70???bawah RM60?? Habis tuuu....berapa RM sehelai instant Melissa mix ni??? Pm/whatsaap ke 019.5964045 #instantshawlmalaysia#instantfollowback#igshop#igmalaysia #igiklan#iginstant#bazartudung#bazartudunglabuh#tudungonline #tudungmuslimah #tudunglabuh #tudungmurah #tudung #iklanlaju#sayajualtudungmurah #onlinebisnes #onlinemalaysia
tudungmurah - iklanlaju - bazartudung - sayajualtudungmurah - tudunglabuh - tudungonline - onlinebisnes - igshop - onlinemalaysia - tudung - instantfollowback - iginstant - igiklan - tudungmuslimah - instantshawlmalaysia - igmalaysia - bazartudunglabuh -
hameesyaclothing - _efanamz - farieqs - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Bismillah Assalammualaikum!!! @ selamat ptg Alhamdulillah customer suka Jubah Naziha,walaupun cuaca sangat panas sekarang. Tercari-cari jubah yang patuh syariah? 😍 😘😘 Anda boleh pilih colour yg berkenan di hati!!! 🌸Jubah Naziha🌸 🍁Material Peach Koshibo 🍁Tidak jarang dan tidak melekap pada badan 🍁Zip depan (Nursing Friendly) 🍁Lengan getah (Easy Wudhuk) 🍁Saiz S - 3xl 🍁Lebih dari 25 colour jubah yg ada 🍁Selesa di pakai dan sangat cantik Harga termasuk postage 👍 WhatsApp 0195964045sekarang! Ayuh! Sempurnakan auratmu..! Hadiahkan buat insan tersayang 💕 #jubah#jubahnaziha #jubahmuslimah#muslimahsejati#sayajualmurah #agent#sayajualborong #sayajuatudung#bazaronline#bazarjubah #onlinebisnes #onlineorder #onlinemalaysia#igshop#igiklan#iginstant #gedungjubah#butikjubah#butik#kedaikain#bazarpaknil
butik - muslimahsejati - jubahmuslimah - bazarjubah - butikjubah - sayajualmurah - onlinemalaysia - agent - gedungjubah - jubah - igshop - sayajuatudung - bazarpaknil - onlineorder - iginstant - bazaronline - igiklan - kedaikain - jubahnaziha - sayajualborong - onlinebisnes -
_efanamz - butik_yatie_muslimah -
instagram
butik_yatie_muslimah
Bismillah Assalammualaikum @ Selamat pagi!! Sarung jer meletopppp!!! Cantik luaran cantik juga dalaman!!! Siapa yg cantik tu????wanita yg menjaga hijabnya dgn sempurna Mcmna caranya??? Meh cik Instant Melissa Mix bantu kawan2 nak x? Kelebihan Intantat melissa mix berbading instant2 yg ada di luar sana ◆selesa dipakai dan tidak panas ◆labuh bidang 60 ◆instant 2 muka yg mudah dibentuk dan digayakan setiap hari ◆sarung jer x sampai 2 minit dah siap ◆labuh menutupi dada dan dan belakang ◆material kain chifoon hight kualiti ◆meruncingkan muka yg bulat ◆menutupi dagu yg berlemak dan berlapis ◆harga mampu milik walaupun seorang student So????macamna???ok x awak rasa instant melissa mix ni???? Nak order x dengan saya???? Mudah jer kawan2♡♡♡ Pm/whatsaap ke 019.5964045 Saya tunggu panggilan dan whatsaap/sms dr lawan2 yer!!! Jaga auratmu sesempurna HijabMu♡♡♡ #hayathijapperak#igtudung#igiklan#hayathijab#tudung#tudunglabuh#tudungmuslimah#instantshawlmalaysia #instantfollowback#followers #instantlabuh#instantmuslimah#bazartudung #bazarmuslimah#kain##iginstant
instantlabuh - bazartudung - hayathijapperak - tudunglabuh - bazarmuslimah - hayathijab - tudung - instantfollowback - igtudung - instantmuslimah - iginstant - kain - igiklan - followers - tudungmuslimah - instantshawlmalaysia -
michelle_a89gjbjv4x50tgv_28216 : 💥 Nice page ! . Get over to www. Followersbox .com .to get more followers !!! see ya !
butik_yatie_muslimah : Tqqqq
ashikinwhitney - nooraini80 - al_zaifa - butik_yatie_muslimah -
instagram
Iconosquare feedback