ggiovani95
limecrime pink velvet & high beam from @twlcosmetics thank you ๐Ÿ™ ilikeit ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #twlcosmetics #toofaced #sephora #limecrime #benefit #highbeam #esteelauder
highbeam - esteelauder - twlcosmetics - toofaced - limecrime - sephora - benefit -
8888_n - spaced.out13 - karin_roda - dilopes1 -
instagram
cherrythoughts
The Face Shop High Lighter Beam is a really nice liquid highlighter. I would say this is a really nice dupe for the Benefit High Beam :) #thefaceshop #kbeauty #makeup #highlighter #highbeam #benefit #dupealert #review
thefaceshop - highlighter - review - makeup - kbeauty - highbeam - benefit - dupealert -
konakatie : ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š
norah_nori - 1800melissa -
instagram
johnshimkus74
๐Ÿ˜พ๐Ÿ‘ŠโœŒ๏ธ! #Dirty #Ninja #FaceDown #ClumsyNinja on the #HighBeam
ninja - clumsyninja - facedown - dirty - highbeam -
argulewicztiffiny - im_possible_02 -
instagram
glitter_nicole
Newbies. Yay been waiting so long so my @benefitcosmetics my favorite #theyrereal #pushupliner #remover #highbeam @australiscosmetics #velourlips @maybelline #babyskin @realtechniquesbeauty #miraclesponge #soinlove
remover - highbeam - velourlips - theyrereal - pushupliner - soinlove - miraclesponge - babyskin -
ashlyn_nicole94 -
instagram
zahras_wardrobe
Kalau nak tahu.... Coffee Babies Blink nih diadun dengan menggunakan Serbuk Mutiara & mempunyai 15 Khasiat yang Tersimpan .... Ianya sangat BEST & BAGUS untuk Kecantikan secara Dalaman & juga Luaran... Malah ia juga Kaya dengan Khasiat Habbatussauda ,Collagen serta Vitamin C yang mampu Mencantikkan Kulit Secara Luaran & Dalaman Kandungan Utama Coffee Babies Blink : Serbuk Mutiara L-Cysteine Hydrochcloride Monohydrote Calcium Ekstrak Habbatussauda Ekstrak Betik Ekstrak Anggur Avocado Tomato Vitamin C Marine Collagen Kopi Arabik Krimer Bukan Tenusu Gula Keistimewaan & Fungsi Coffee Babies Blink : Mencerahkan kulit dalam masa 5 hari Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata Membaiki tekstur kuliy agar nampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat Memulih kulit berparut, berjerawat serta kering Menganjalkan kulit agar sentiasa lembap Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di bawah kelompok mata Mengecilkan liang pori kulit Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga Menghilangkan rasa mengantuk Cara Minum Yang Betol : Amalkan 2 kali sehari ambil 1 Sac Sebelum breakfast & sebelum tido Make sure amik time perut kosong so mudah nak serap dalam badan Make sure banyakkan minum air masak ye untuk mempercepatkan proses Free post sm (ss add rm5)
wisputih - bvrc - nenhongmoonse - babiesblink - radiancesignature - dermanictranscap - feelvoguefoundation - satinskinz - jelitapro5in1 - bambooslimmingsuit - maskervietnam - manjakaseh - sayajualori - dnars - perlaexclusive - pearlwhite - jannalawwa - lafiacaregold - highbeam - ibuputihcollagendrink - perladust - kissproof - wonderglow - secretkawaiicollagen - harummalam - kopibabiesblink - ferwhite - symabeauty -
zahras_wardrobe : #sayajualori #kopibabiesblink #radiancesignature #nenhongmoonse #satinskinz #feelvoguefoundation #babiesblink #jannalawwa #perlaexclusive #lafiacaregold #symabeauty #ibuputihcollagendrink #secretkawaiicollagen #maskervietnam #bambooslimmingsuit #jelitapro5in1 #Wonderglow #wisputih #ferwhite #pearlwhite #harummalam #kissproof #highbeam #manjakaseh #bvrc #perladust #babiesblink #wisputih #dnars #dermanictranscap
_maisheema - viejeannyteee - nr.aziera.a.w - yatiarif70 -
instagram
zahras_wardrobe
AZ KOSMETIK SKINCARE . PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN. JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.TANPA BAHAN KIMIA… KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI… . KELEBIHAN AZ COSMETIC… ~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat ~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan ~> membersihkan kulit muka ~> awet muda ~> melicinkan kulit muka ~> mencerahkan kulit muka ~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan. ~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi ~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..
wisputih - bvrc - nenhongmoonse - babiesblink - radiancesignature - dermanictranscap - feelvoguefoundation - satinskinz - jelitapro5in1 - bambooslimmingsuit - maskervietnam - manjakaseh - sayajualori - dnars - perlaexclusive - pearlwhite - jannalawwa - lafiacaregold - highbeam - ibuputihcollagendrink - perladust - kissproof - wonderglow - secretkawaiicollagen - harummalam - kopibabiesblink - ferwhite - symabeauty -
zahras_wardrobe : #sayajualori #kopibabiesblink #radiancesignature #nenhongmoonse #satinskinz #feelvoguefoundation #babiesblink #jannalawwa #perlaexclusive #lafiacaregold #symabeauty #ibuputihcollagendrink #secretkawaiicollagen #maskervietnam #bambooslimmingsuit #jelitapro5in1 #Wonderglow #wisputih #ferwhite #pearlwhite #harummalam #kissproof #highbeam #manjakaseh #bvrc #perladust #babiesblink #wisputih #dnars #dermanictranscap
_maisheema - viejeannyteee - nr.aziera.a.w - ainferrahasri -
instagram
zahras_wardrobe
AZ KOSMETIK SKINCARE . PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN. JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.TANPA BAHAN KIMIA… KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI… . KELEBIHAN AZ COSMETIC… ~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat ~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan ~> membersihkan kulit muka ~> awet muda ~> melicinkan kulit muka ~> mencerahkan kulit muka ~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan. ~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi ~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..
wisputih - bvrc - nenhongmoonse - babiesblink - radiancesignature - dermanictranscap - feelvoguefoundation - satinskinz - jelitapro5in1 - bambooslimmingsuit - maskervietnam - manjakaseh - sayajualori - dnars - perlaexclusive - pearlwhite - jannalawwa - lafiacaregold - highbeam - ibuputihcollagendrink - perladust - kissproof - wonderglow - secretkawaiicollagen - harummalam - kopibabiesblink - ferwhite - symabeauty -
zahras_wardrobe : #sayajualori #kopibabiesblink #radiancesignature #nenhongmoonse #satinskinz #feelvoguefoundation #babiesblink #jannalawwa #perlaexclusive #lafiacaregold #symabeauty #ibuputihcollagendrink #secretkawaiicollagen #maskervietnam #bambooslimmingsuit #jelitapro5in1 #Wonderglow #wisputih #ferwhite #pearlwhite #harummalam #kissproof #highbeam #manjakaseh #bvrc #perladust #babiesblink #wisputih #dnars #dermanictranscap
_maisheema - viejeannyteee - nr.aziera.a.w - yatiarif70 -
instagram
by_azalea
HIGH BEAM Harga murah sgt...rm15 je..cepat order sebelum hbis.. LIMITED Hot item..Famous sgt skrg.. Muka glowing..shining ala2 korean make up.. bila lg nk berangan cam artis korea kn?? Function same as highlight. Beri effect shining..So muka nmpk flawless and glowing sgt..Xpayah dh guna 360.hihi Texture jenis cair Tak pekat sangat selalunya apply dekat batang hidung..tulang kening and tulang pipi :) kepada yang suka natural glow..boleh la try product ni.. tak over ok shinning dia Whatsapp +6012 464 4458 #sayajual #sayajualmurah #highbeambenefit #highbeam #instashop #bazaarpaknil
highbeambenefit - sayajual - highbeam - bazaarpaknil - instashop - sayajualmurah -
jaspromganteng -
instagram
hellokitty_ka_pow
My make- up shopping haul from like 2-3 weeks ago #ulta #sephora #spoiled #makeup #makeupislove #makeupislife #justgirlythings #pink #love #lovepink #toofaced #benefitcosmetics #cateyes #girlmeetspearl #eyebright #sweethearts #highbeam #chachatint #posietint #lollitint #lipgloss #blush #mascara #primer #eyeshadow #beauty #beautiful #shopping
beautiful - makeupislove - benefitcosmetics - love - beauty - girlmeetspearl - chachatint - makeup - ulta - spoiled - sweethearts - sephora - shopping - primer - eyebright - makeupislife - pink - eyeshadow - blush - lollitint - lovepink - highbeam - posietint - cateyes - toofaced - lipgloss - justgirlythings - mascara -
adrienneroyale - ulta_daily - tenzing_yiga - haulanddupes -
instagram
missjuliet_sky
I love this cheekbone highlighter for this Spring. I'm using #HighBeam from @benefitcosmetics
highbeam -
alissblisskiss : ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
clarkkent7255 : Nice!
edward_zoltan : You'd probably look better without it, can u plz do a natural photo
geekcomedy : ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
gentlegohan - kert321 - zdawg71 - lyfenmuzic -
instagram
erinvbisset
Excited about my new addition of Roller Lash; bought today with triple points from Boots #benefit #rollerlash #porefessional #boiing #highbeam #oxygenwow #foundation #beauty #boots #bootsuk #advantagecard #triplepoints @benefitcosmeticsuk @bootsuk
oxygenwow - foundation - advantagecard - beauty - triplepoints - boots - bootsuk - highbeam - benefit - boiing - porefessional - rollerlash -
lifestyleandotherdrugs - astuce_beaute_z - heme2171 - foreversleepingx -
instagram
giosaenz
๐Ÿ™Œ๐Ÿ™ŒFinally they're here ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ!! #acura #tsx #automotive #accesories #carlighting #caraccesories #new #drl #highbeam #LED #HID #2nd #generation #ledkit #ledlights #system #lighting #ledlights #upgrade #ultrabright #bulbs #vortexaudio
hid - led - ledlights - generation - automotive - ledkit - 2nd - carlighting - upgrade - lighting - ultrabright - bulbs - acura - caraccesories - system - highbeam - drl - tsx - vortexaudio - new - accesories -
rolo_lebleu : Deje de botar la plata... pendejo! Jajaja
dehillphoto - sarahh__elizabethh__ - oznium - m_christe -
instagram
timosenkovs
#e46 #coding #drl #highbeam
coding - e46 - drl - highbeam -
drgtwo - chucksauto - chekahxc - karinchika -
instagram
xjudyxlee
Contour Master Class with Benefit Cosmetics Eyes World Famous Neutrals purple, #Browzings #Rollerlash #Lollitint Top left: prepped skin with Instant Comeback Serum & Total Moisture. Prime with #porefessional & Girl Meets Pearl Top right: Hello Flawless foundation. Contour with #Boiing no5 Bottom left: highlight with Stay Dont Stray, Erase Paste & #Highbeam Bottom right: finished look with #Hoola on hollows of the cheek, lips and eye crease @benefitcosmeticsuk @benefitcosmetics #howdoyouhoola #contour #highlighter #makeup #bbloggers #benetraininguk #kimkaykontour
browzings - lollitint - highlighter - makeup - howdoyouhoola - kimkaykontour - bbloggers - highbeam - hoola - benetraininguk - boiing - porefessional - contour - rollerlash -
labelsforlunch - ajmccomb - zhiyin_wu - suzireviews -
instagram
benefitcosmetics
๐Ÿ’๐ŸŒธ Posie glows-y! For a perfectly fresh springtime glow, mix #posietint & #highbeam, then apply to cheekbones! ๐ŸŒธ๐Ÿ’
highbeam - posietint -
nessatomasini : @benefitcosmetics would love me a steel grey or brown push-up liner pretty please
ekoterine : @laghidzisqali highbeam arisssss xoici chemtvisss raaaaaacโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธikide da eziarreeee
giannashipp : yes both @_catsmall_
lilylovesponies : Nice
gbearspaw : My favorite is the high beam @shaunakbull
terenoteresa : @pao_ajas pero han de estar bien caros ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ˜Ÿ
nadiahjlee : โค๏ธ๐Ÿ’‹
icyicecream_101 : ๐Ÿ˜ƒ
_laurenjulia - trangpie.0211 - 2_2_2_tomorrow - the__strength -
instagram
adila_azzahra
Hot sale..!!!!! 1 pcs Rm10.00 FREE POSTAGE Harga offer sehingga 13.04.15..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Berminat??? Whatssap utk order 017-9875380 #obuseeyebrow #highbeam #benetintmurah #maskvietnam #hargaoffer #sayajualmurah #murahmurah
murahmurah - highbeam - hargaoffer - maskvietnam - obuseeyebrow - sayajualmurah - benetintmurah -
wsc.biolo02 - cantiqa_official - mama_black_sheep - travailandco -
instagram
zamalianashoppe
1 RM20 SM, RM28 SS 2 RM35 SM, RM45 SS (INCLUDE POSTAGE) #sayajual #cathydollborong #highbeam #moonbeam #bazaarpaknil #visitmyig #alorsetar #onlineshopmalaysia
sayajual - visitmyig - moonbeam - cathydollborong - highbeam - onlineshopmalaysia - alorsetar - bazaarpaknil -
aaatikah_m - asilsuraya - nashrah_mimie - niayoenia -
instagram
_amyylouise
This @benefitcosmeticsuk delivery just made my Friday so much better โ˜บ๏ธ๐Ÿ’–๐Ÿ’„ #benefit #makeup #hoola #rockateur #highbeam #fakeup #airkiss
fakeup - highbeam - benefit - airkiss - rockateur - makeup - hoola -
laura__tina - carakerrx - amyyymoore - denbie_ -
instagram
justanordinarylife
Par ce temps tout gris, il faut bien trouver des alliés pour illuminer ses journées! โ˜บ๏ธโœจ #highlighters #mac #softandgentle #benefit #highbeam #thebalm #maryloumanizer #instabeauty #instadaily #beauty #makeup #picofteday ๐Ÿ’•
softandgentle - beauty - makeup - thebalm - mac - highbeam - instabeauty - benefit - picofteday - maryloumanizer - highlighters - instadaily -
frabertebeauty - thesmellofbeauty - aminousshhh - sarah.kse -
instagram
ladyhomicide99
Omg! Omg! So my boyfriend is home (finally!) And we went for a day out yesterday and he bought me a few things! I now have the @thekatvond shade and light palette plus the awesome brush and the highlighter High Beam that I've been wanting to try by benefit cosmetics! Cant wait to use these!
highbeam - kvd - benefitcosmetics - contourandhighlight - sephora - coffin - shadeandlight -
ladyhomicide99 : #kvd #shadeandlight #coffin #benefitcosmetics #highbeam #sephora #contourandhighlight
instagram
shez_px
Back home in Stoke for the weekend! ๐Ÿ˜˜ #contour #browgame #athome #bourjois #sleekmakeup #benefitcosmetics #highbeam #charlottetilsbury #selfietime
benefitcosmetics - motd - indian - instalike - selfie - instapic - bourjois - browgame - igers - lotd - beatface - athome - selfietime - homesweethome - me - instamakeup - sleekmakeup - wakeupandmakeup - contour - highbeam - charlottetilsbury - bestoftheday - indiangirl - f4f - igdaily - potd - picoftheday - today - l4l -
shez_px : #selfie #instapic #picoftheday #potd #me #indian #indiangirl #instalike #l4l #f4f #today #homesweethome #wakeupandmakeup #motd #lotd #beatface #instamakeup #igers #igdaily #bestoftheday
misssheila1 - rachitha_desilva - manny_singhuppal - urzsumit -
instagram
adila_azzahra
BLV PINKY GLOW FOUNDATION ๐Ÿ’—๐Ÿ’—Yg ni bukan compact powder k..yg ni foundation..๐Ÿ’—๐Ÿ’— Nak kulit glowing tanpa rekahan walaupn berjam2 pakai? Cuba la pinky glow foundation. Yg dah cuba pasti tau kelebihan foundation ni. Sy dah cuba,ramai yg tegur kulit nampak glowing ja walaupn pakai dari pagi sampai ke petang. 14 kelebihan blv oinky glow foundation โ— tidak berminyak โ— mempunyai spf50 โ— sesuai untuk kulit berjerawat,berjeragat dan kulit normal โ— anti rekahan โ— menutup pori2 terbuka โ— menutup parut jerawat,jeragat, aye bag,dan tona kulit tidak sekata. โ—mempunyai vitamin E โ— wajah nampak natural โ— kesan serta merta โ— tahan sehingga 16 jam โ— boleh diguna setiap hari โ— tidak mengeringkn kulit โ— melembabkan kulit wajah โ— mengurangkan saiz liang roma dan menyerap minyak pada wajah Harga Rm66.00 termasuk pos Whatssap utk order ye.. 017-9875380 #blvpinkyglow ##blvfoundation #foundationpilihanramai #produkkecantikkan #foundation #highbeam #maskvietnam #codkuantan #kuantanonlineshop
foundationpilihanramai - foundation - kuantanonlineshop - produkkecantikkan - blvfoundation - highbeam - maskvietnam - blvpinkyglow - codkuantan -
wsc.biolo02 -
instagram
bharatvashist
The all new #LED #Taillights For #Honda #City & #Projector #Lights with #HID #HighBeam
city - led - projector - highbeam - honda - taillights - lights - hid -
oznium - inaveensaini - tre.vor - didnt8connexions -
instagram
medusa_scarves
Posie tint. Lip and cheek tint. Warna pink. Soft pink. Sesuai untuk kelihatan baby face. Hanya sapukan pada bibir dan buat 3 dot di pipi dan ratakan. Seperti pakai blusher. Jgn biar lama, sebab dia cepat kering. Nnti org igt dot tu jerawat. Hahahaa RM 16 - 1 botol RM 30 - 2 botol. *boleh campur takde masalah. . ๐Ÿ“ฎ Add RM 6 untuk SM / RM 9 untuk SS. . Whatsapp (013)619 5295 untuk pembelian. #sayajual #kamibeli #kamijual #jualanmurah #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #bazaarpaknil #sayajualtudung #wideshawlmurah #bawalsatin #sayajualmurah #sayajualnailpolish #bknailpolish #bkpeeloffnailpolish #bkwaterbasenailpolish #highbeam #chachatint #posietint #benefitmakeup #benefitmurah
wideshawlmurah - jualanmurah - sayajualtudung - bkpeeloffnailpolish - sayajualmurah - onlineshopping - bazaarpaknil - sayajualnailpolish - kamijual - sayajual - bawalsatin - onlineshoppingmalaysia - posietint - bkwaterbasenailpolish - kamibeli - highbeam - bknailpolish - benefitmurah - benefitmakeup - chachatint -
review_team : Hi Wasap Me If You Want To Review Ur Instashop - 0133954303 - ๐Ÿ™ˆ Sorry Spam & Visit My Ig Too . READ MY BIO :) & #sempena my bsday sy open gift :) 6 kali review :)
syazboutiquegallery : Salam...kami mencari vendor untik butik kami yg akn beroperasi pada bertengahan bulan april bertempat di bandar tanah merah,kelantan...butik kami merupakan butik pertama yg berkonsepkan vendor di tanah merah...yg penting kadar sewa yg di kenakan sgt murah...bermint boleh terus whtspp sy 0179782153
instagram
nhubeautycare
BENEFIT BIG 10! Wajib dimiliki bagi yang suka nak cantik-cantik okay! tak tahu apa tu #benefitbig10 Harga: RM40.00 including postage s/m add rm5.00 for sabah/sarawak Detail Products :- . 1. ERASE PASTE – yang ni function dia nak tutup eye bag. yang ada baby / student yang berjaga sampai subuh tu, u must have this! . 2. STAY DON'T STRAY – Ni act macam concealer. Kita pakai hanya pada certain area je kat muka tu okayyy. Macam kat bwh mata, kat hidung, kat tempat2 bekas jerawat, dagu dan area yang uolls rasa ada cela la :* . 3. BENETINT – boleh pakai kat bibir/as blusher. warna rose gitchewwww . 4. POSIETINT – lebih kurang benetint but colour dia poppy-pink taww . 5. HIGH BEAM – ni nak naikkan pipi. macam pipi dato siti yang comel tuuu... . 6. "THAT GAL” – ni nak nampakkan muka tu lebih glowing ye uolls! . 7. CORALISLA/BELLA BAMBA – ni pemerah pipi. nampak real la pipi tu pink nya. bukan tipu tipu. haha . 8. THE POREFESSIONAL – yang ni nak tutup segala pores yang menduduki muka anda! memang terbaik la! . 9. DANDELION – blusher untuk merahkan pipi ni. try la. lawa kot! . 10. OH LA LIFT – ni bukan je tutup eye bag, kedut bawah mata pun boleh hilang okay! haha . Berminat leh :- Whatsapp /telegram/wechat/sms:- 0177372509/0176526500 (nur) . Harap uolls faham ye benefit nier. jom order! murah kot ni #staydontstray #erasepaste #benetintrose #posietint #highbeam #thatgal #bellabamba #highbeam3in1 #theporefessional #makeup #ohlalift #benefitmakeup #benefitmalaysia #big10benefit #benefit #setbig10 #big10benefitmalaysia #bazarpaknil #sayajualbenefitbig10
staydontstray - makeup - erasepaste - benetintrose - benefitmalaysia - big10benefit - benefit - theporefessional - highbeam3in1 - sayajualbenefitbig10 - bazarpaknil - thatgal - bellabamba - benefitbig10 - highbeam - posietint - setbig10 - ohlalift - big10benefitmalaysia - benefitmakeup -
ohsem.fiesta : Hi @nhubeautycare Tapak available di Eco-Carvival 3R international Marathon & Carnival event di Putrajaya 18 & 19 April ini. Ada concert,marathon, Live grafitti art & mcm2 lagi! Call/Whatsapp 0122024780 sekarang utk tempah tapak anda. First come first serve!
shila_chin - sekarangpromosi - mybeauty_tools - seimlaihock06148 -
instagram
medusa_scarves
High beam luminescent complexion enhancer from benefit. Untuk bagi glow pada muka kita. Hanya dot dot kan pada cheek bone, eyebrow bone, nose, cupid line untuk effect glowing dan akan menampakkan muka kita natural. RM 16 - 1 botol RM 30 - 2 botol. *boleh campur takde masalah. . ๐Ÿ“ฎ Add RM 6 untuk SM / RM 9 untuk SS. . Whatsapp (013)619 5295 untuk pembelian. #sayajual #kamibeli #kamijual #jualanmurah #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #bazaarpaknil #sayajualtudung #wideshawlmurah #bawalsatin #sayajualmurah #sayajualnailpolish #bknailpolish #bkpeeloffnailpolish #bkwaterbasenailpolish #highbeam #chachatint #posietint #benefitmakeup #benefitmurah
wideshawlmurah - jualanmurah - sayajualtudung - bkpeeloffnailpolish - sayajualmurah - onlineshopping - bazaarpaknil - sayajualnailpolish - kamijual - sayajual - bawalsatin - onlineshoppingmalaysia - posietint - bkwaterbasenailpolish - kamibeli - highbeam - bknailpolish - benefitmurah - benefitmakeup - chachatint -
datgirlclothing - bonda_eshop -
instagram
anggunbeautyshoppe
// belanja sikit #testimoniblvpinky ! taknk ke cun melecun gini uolssss *_^ nk borong pun buleh eyda bg harga special! . Untuk wanita yang inginkan wajah kelihatan Pinkish & Glow dalam masa 5 minit. Foundation ni pun tak bercapukk tau bila dah pakai dalam jangka masa yg lama.. . Kelebihan Blv pinky foundation: . ~ Tidak berminyak ~ Mempunyai spf50 ~ Sesuai untuk kulit sensitive berjerawat berjeragat & kulit normal ~ Anti rekahan ~ Warnanya dicipta sesuai untuk orang asia ~ Menutup pori-pori terbuka ~ Wajah nampak natural ~ kesan serta merta ~ Tahan sehingga 16 jam ~ Boleh digunakan setiap hari ~ Tidak mengeringkan kulit Cara Penggunaan Pinky Glow Foundation . ~ Cuci muka dari kotoran /minyak ~ Calit pinky glow dan sapu di sudut empat muka anda (dahi,pipi,dagu dan hidung) ~ Boleh guna span basah atau jari untuk meratakan foundation di wajah ~ Pakai sedikit bedak ( untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama ) . Harga Rm 45.00 sem/ Rm 50.00 ss termasuk kos Pos Laju . Berminat sms/whatsapp 018 666 2885 . #blvpinky #blvmurah #syjual #sayajualprodukkecantikan #isell #isellbeautyproduct #visitmyig #anggunbeautyshoppe #vivaeyebrow #highbeam #suprapro #chriszen
chriszen - anggunbeautyshoppe - suprapro - blvpinky - visitmyig - syjual - sayajualprodukkecantikan - blvmurah - isellbeautyproduct - highbeam - testimoniblvpinky - isell - vivaeyebrow -
naliedapreloved -
instagram
zahras_wardrobe
๐Ÿ’SALE ๐Ÿ’SALE ๐Ÿ’SALE . Babies Blink 5 in 1 new + Jelita Pro 5 in 1 . ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ Offer RM85 free poslaju sm . Terhad sehingga 31/3 sahaja! . Dijamin 100% originalโœ… Money back guaranteeโœ… Ready stok . Free postage ke semenanjung๐Ÿšš โœˆ๏ธSabah/Sarawak tmbh rm5 . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0194494958 Wechat: juerianna
wisputih - bvrc - nenhongmoonse - babiesblink - radiancesignature - dermanictranscap - feelvoguefoundation - satinskinz - jelitapro5in1 - bambooslimmingsuit - maskervietnam - manjakaseh - sayajualori - dnars - perlaexclusive - pearlwhite - jannalawwa - lafiacaregold - highbeam - ibuputihcollagendrink - perladust - kissproof - wonderglow - secretkawaiicollagen - harummalam - kopibabiesblink - ferwhite - symabeauty -
zahras_wardrobe : #sayajualori #kopibabiesblink #radiancesignature #nenhongmoonse #satinskinz #feelvoguefoundation #babiesblink #jannalawwa #perlaexclusive #lafiacaregold #symabeauty #ibuputihcollagendrink #secretkawaiicollagen #maskervietnam #bambooslimmingsuit #jelitapro5in1 #Wonderglow #wisputih #ferwhite #pearlwhite #harummalam #kissproof #highbeam #manjakaseh #bvrc #perladust #babiesblink #wisputih #dnars #dermanictranscap
zahras_wardrobe - fieyzamy - yatiarif70 - lauraazmir -
instagram
zahras_wardrobe
๐Ÿ’SALE ๐Ÿ’SALE ๐Ÿ’SALE . Babies Blink 5 in 1 new + Jelita Pro 5 in 1 . ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ Offer RM85 free poslaju sm . Terhad sehingga 31/3 sahaja! . Dijamin 100% originalโœ… Money back guaranteeโœ… Ready stok . Free postage ke semenanjung๐Ÿšš โœˆ๏ธSabah/Sarawak tmbh rm5 . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0194494958 Wechat: juerianna
wisputih - bvrc - nenhongmoonse - babiesblink - radiancesignature - dermanictranscap - feelvoguefoundation - satinskinz - jelitapro5in1 - bambooslimmingsuit - maskervietnam - manjakaseh - sayajualori - dnars - perlaexclusive - pearlwhite - jannalawwa - lafiacaregold - highbeam - ibuputihcollagendrink - perladust - kissproof - wonderglow - secretkawaiicollagen - harummalam - kopibabiesblink - ferwhite - symabeauty -
zahras_wardrobe : #sayajualori #kopibabiesblink #radiancesignature #nenhongmoonse #satinskinz #feelvoguefoundation #babiesblink #jannalawwa #perlaexclusive #lafiacaregold #symabeauty #ibuputihcollagendrink #secretkawaiicollagen #maskervietnam #bambooslimmingsuit #jelitapro5in1 #Wonderglow #wisputih #ferwhite #pearlwhite #harummalam #kissproof #highbeam #manjakaseh #bvrc #perladust #babiesblink #wisputih #dnars #dermanictranscap
fieyzamy - yatiarif70 - irahmahmud - syirahmay -
instagram
anggunbeautyshoppe
// belanja sikit #testimoniblvpinky ! taknk ke cun melecun gini uolssss *_^ . Untuk wanita yang inginkan wajah kelihatan Pinkish & Glow dalam masa 5 minit. Foundation ni pun tak bercapukk tau bila dah pakai dalam jangka masa yg lama.. . Kelebihan Blv pinky foundation: . ~ Tidak berminyak ~ Mempunyai spf50 ~ Sesuai untuk kulit sensitive berjerawat berjeragat & kulit normal ~ Anti rekahan ~ Warnanya dicipta sesuai untuk orang asia ~ Menutup pori-pori terbuka ~ Wajah nampak natural ~ kesan serta merta ~ Tahan sehingga 16 jam ~ Boleh digunakan setiap hari ~ Tidak mengeringkan kulit Cara Penggunaan Pinky Glow Foundation . ~ Cuci muka dari kotoran /minyak ~ Calit pinky glow dan sapu di sudut empat muka anda (dahi,pipi,dagu dan hidung) ~ Boleh guna span basah atau jari untuk meratakan foundation di wajah ~ Pakai sedikit bedak ( untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama ) . Harga Rm 45.00 sem/ Rm 50.00 ss termasuk kos Pos Laju . Berminat sms/whatsapp 018 666 2885 . #blvpinky #blvmurah #syjual #sayajualprodukkecantikan #isell #isellbeautyproduct #visitmyig #anggunbeautyshoppe #vivaeyebrow #highbeam #suprapro #chriszen
chriszen - anggunbeautyshoppe - suprapro - blvpinky - visitmyig - syjual - sayajualprodukkecantikan - blvmurah - isellbeautyproduct - highbeam - testimoniblvpinky - isell - vivaeyebrow -
naliedapreloved -
instagram
zkhayraluxe
By @aisha.hana "#AHBvendor @zkhayraluxe dah penuhkan slot makeup uols!! Peel-off nail polish dah ada banyak kaler. Yg glitter pun ada ๐Ÿ’… Eye shadow & make up brush pun adaaa. Jom dtg @aisha.hana esok kay!!๐Ÿ˜˜" via @PhotoRepost_app #BKnailpolishmalaysia #bknailpolishmurah #nailpolish #peeloffnailpolish #peelablenailpolish #NailPolishforMuslimah #NakedBasics #naked3brush #naked3eyeshadow #highbeammurah #highbeam #benefitcosmetics #BenefitOEM #UrbanDecayMalaysia #UrbanDecaymurah #UrbanDecayOEM #CosmeticZ
benefitcosmetics - peelablenailpolish - peeloffnailpolish - urbandecaymalaysia - nailpolishformuslimah - urbandecayoem - nakedbasics - urbandecaymurah - naked3brush - naked3eyeshadow - nailpolish - bknailpolishmurah - bknailpolishmalaysia - highbeam - benefitoem - highbeammurah - cosmeticz - ahbvendor -
yaya_ajeya - thesahamar - bazaarlah - lilchampagnemami -
instagram
anggunbeautyshoppe
// Kastemer kita uols...! sent gambaq kat kita brg dah dpt. Kastemer borong 5 terus BLV PINKY.. haa pengguna setia BLV PINKY ni. Mana taknya, mmg tak bercapuk fondation ni bila pakai tauuu. Cuba dulu, baruu jatuh cintaa! ;) Untuk wanita yang inginkan wajah kelihatan Pinkish & Glow dalam masa 5 minit. Foundation ni pun tak bercapukk tau bila dah pakai dalam jangka masa yg lama.. . Kelebihan Blv pinky foundation: . ~ Tidak berminyak ~ Mempunyai spf50 ~ Sesuai untuk kulit sensitive berjerawat berjeragat & kulit normal ~ Anti rekahan ~ Warnanya dicipta sesuai untuk orang asia ~ Menutup pori-pori terbuka ~ Wajah nampak natural ~ kesan serta merta ~ Tahan sehingga 16 jam ~ Boleh digunakan setiap hari ~ Tidak mengeringkan kulit Cara Penggunaan Pinky Glow Foundation . ~ Cuci muka dari kotoran /minyak ~ Calit pinky glow dan sapu di sudut empat muka anda (dahi,pipi,dagu dan hidung) ~ Boleh guna span basah atau jari untuk meratakan foundation di wajah ~ Pakai sedikit bedak ( untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama ) . Harga Rm 45.00 sem/ Rm 50.00 ss termasuk kos Pos Laju . Berminat sms/whatsapp 018 666 2885 . #blvpinky #blvmurah #syjual #sayajualprodukkecantikan #isell #isellbeautyproduct #visitmyig #anggunbeautyshoppe #vivaeyebrow #highbeam #suprapro #chriszen
chriszen - anggunbeautyshoppe - suprapro - blvpinky - visitmyig - syjual - blvmurah - isellbeautyproduct - highbeam - sayajualprodukkecantikan - isell - vivaeyebrow -
naliedapreloved -
instagram
medusa_scarves
New product in BQ boutique! #highbeam #chacahtint #posietint yang super boom auumm! This 2 super colour of lip & cheek tint from benefit ni memang sangat cantik bagi aka yang makeup light2. Impact of natural face tu memang terserlah. High beam punya bagi effect glowing pada muka. Hanya sapu pada cheek bone, nose, cupid line dan eyebrow line. RM 16 - 1 botol RM 30 - 2 botol. *boleh campur takde masalah. . ๐Ÿ“ฎ Add RM 6 untuk SM / RM 9 untuk SS. . Whatsapp (013)619 5295 untuk pembelian. #sayajual #kamibeli #kamijual #jualanmurah #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #bazaarpaknil #sayajualtudung #wideshawlmurah #bawalsatin #sayajualmurah #sayajualnailpolish #bknailpolish #bkpeeloffnailpolish #bkwaterbasenailpolish #highbeam #chachatint #posietint #benefitmakeup #benefitmurah
wideshawlmurah - jualanmurah - sayajualtudung - bkpeeloffnailpolish - sayajualmurah - onlineshopping - bazaarpaknil - sayajualnailpolish - kamijual - sayajual - chacahtint - bawalsatin - onlineshoppingmalaysia - bknailpolish - bkwaterbasenailpolish - kamibeli - highbeam - posietint - benefitmurah - benefitmakeup - chachatint -
nadi.eksklusif - b.chung2015 -
instagram
Iconosquare feedback