By accessing this website, you acknowledge and accept the use of cookies. Learn More
patitraviesos
La familia de #Pancha la busca desde hace un año!!! Extraída de #Veracruz, Panamá. @liberenapancha Cel. 6580-5755, 6779-6665. #Seguimos #NoSeasIndiferente #Denuncia! #Recompensa #TodosPorPancha #JusticiaParaPancha #LiberenAPancha #BulldogFrancés #BulldogFrances #FreePancha #Panamá #Panama #CintaCostera #CintaCosteraPanamá #CintaCosteraPanama #LaCintaCostera #MercadoDeMariscos #MercadoDelMarisco #PerrosPanamá #PerrosPanama #MascotasPanamá #MascotasPanama #Veracruz #Gunas #Guna #Kunas #Kuna #GunaYala #SanBlas
cintacosterapanamá - sanblas - todosporpancha - bulldogfrancés - gunas - gunayala - freepancha - lacintacostera - perrospanamá - kunas - justiciaparapancha - recompensa - denuncia - mercadodemariscos - pancha - veracruz - cintacosterapanama - noseasindiferente - mascotaspanamá - seguimos - panamá - mascotaspanama - cintacostera - guna - mercadodelmarisco - kuna - liberenapancha - perrospanama - panama - bulldogfrances -
klynnt514 - fred.the.schnoodle - omardleon -
instagram
patitraviesos
Cel. 6580-5755, 6779-6665. La última vez que vieron a #Pancha fue con este joven de rasgos indígenas en el #MercadoDeMariscos. La familia de Pancha la busca desde hace un año!!! Ella necesita cuidados especiales. @liberenapancha #Seguimos #NoSeasIndiferente #Denuncia! #Recompensa #TodosPorPancha #JusticiaParaPancha #LiberenAPancha #BulldogFrancés #BullDogFrances #FreePancha #FrenchBulldog #Panamá #Panama #CintaCostera #CintaCosteraPanamá #CintaCosteraPanama #LaCintaCostera #MercadoDelMarisco #MascotasPanamá #MascotasPanama #PerrosPanamá #PerrosPanama #Gunas #Guna #Kunas #Kuna #GunaYala #SanBlas
cintacosterapanamá - sanblas - todosporpancha - bulldogfrancés - gunas - gunayala - freepancha - lacintacostera - perrospanamá - kunas - justiciaparapancha - denuncia - mercadodemariscos - pancha - mercadodelmarisco - cintacosterapanama - noseasindiferente - mascotaspanama - seguimos - panamá - mascotaspanamá - cintacostera - guna - recompensa - kuna - liberenapancha - perrospanama - frenchbulldog - panama - bulldogfrances -
knoxy1016 - love.a.bully - klynnt514 - fred.the.schnoodle -
instagram
kawasan36
#GUNA GUNA CURRY#ランチ#カレー 今日のランチは、念願のGUNA GUNA CURRYに行ってきました!カレーとタンドリーチキンを頂きました。カレーも美味しかったのですが、タンドリーチキンもスパイシーで、かなり美味しかったです(°▽°)
カレー - ランチ - guna -
good_food1979 - nagichan4 - yusukemaria - fumi0_2 -
instagram
princes.anna.16
Oleh kerana permintaan yg tinggi.. Sy buka lg utk jualan... MINI SEWING MACHINE... #Untuk yg minat menjahit.. #Bole jahit berhelai2 pasang baju.. #guna elektrik #auto hand #auto pedal kaki #Ready stok Berminat?? Pm/whatsaap +60133810107
ready - auto - bole - untuk - guna -
replytile -
instagram
gunaforwan
#like4like #like #likeforlike #guna #k #guna Makan malam @mmjuice
k - like4like - likeforlike - like - guna -
cjsummer - 12fun_vid - kamal_ibm - _anna_ayvazyan_11 -
instagram
zue_shyfull
Mi1 Global Sdn Bhd ialah sebuah sykt yg berdaftar secara sah dan tertakluk kpd smua perundangan perniagaan di Malaysia....oleh itu BONUS serta REWARD2 yg diterima turut diambil kira sbg sumber pendapatan BERCUKAI dan borang CP58 turut di submit ke Lembaga Hasil Dalam Negeri utk tindakan ahli2. ✅ SSM ada ✅ LPKPM ada ✅ LHDN ada ✅ BNM clear #semakin yakin dgn Mymi1 #guna sendiri #jimat sendiri #untung sendiri tuan boleh semak sendiri..jangan percaya bulat2 pada berita yang tidak tahu kesahihannya. Q&A mymi1 ************* 1.Adakah mymi1 syarikat berdaftar? ‌ ❤Ya, boleh rujuk MI1 Global Sdn Bhd no syarikat 1145697-x ‌ 👉🏻www.ssm.com.my ‌ 2.Mymi1 tersenarai dalam blacklisted company oleh BNM? ‌ ❤Tidak,segala penyebaran info yang mengatakan mymi1 tersenarai dlm blacklisted company adalah tidak benar,boleh direct call BNM or rujuk link ‌ 👉🏻1300885465 👉🏻www.bnm.gov.my ‌ 3.Adakah semua transaksi kewangan melalui bank negara? ‌ ❤Ya,segala transaksi Mymi1 melalui BNM,bukan atas tangan.Boleh refer BNM lebih details. ‌ 👉🏻1300885465 👉🏻www.bnm.gov.my ‌ 4.Adakah mymi1 adalah rolling money sistem? ‌ ❤Tidak,mymi1 menjalankan perniagaan telekomunikasi yg merangkumi topup dan utiliti seperti bil TNB ,ASTRO dll.Setiap ahli yang berdaftar dgn mymi1 akan dapat pulangan dlm bentuk Topup Credit(TC). ‌ 5.Adakah ahli akan mendapat ganti rugi sekiranya company mymi1 di dapati menipu? ‌ Syarikat mymi1 telah mendapat LESEN BESAR drpd kerajaan sendiri iaitu sijil drpd Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia (LPKPM).Kerajaan sendiri dah akui yg Mymi1 tak akan menipu. ‌ 👉🏻 www.lpkpm.org.my ‌
jimat - semakin - untung - guna -
instagram
female.info
Manfaat bengkoang. Tag temanmu. #bengkoang #manfaat #guna #fungsi #femaleinfo
bengkoang - guna - fungsi - femaleinfo - manfaat -
choirunnisa_firdaus - feronikarumbewas - ayyu_love96 - windaanggra.wa -
instagram
sedia_ubat_tinggi_malaysia
Lakon nak jadi artis? Susah putih and tinggi? sudah pernah try macam-macam product tapi tak berhasil? Rilex jer kite ade product herbal sedap laa rasanye. Yakin tak nak try product ni? Garansi laa juga. So, awak tak perlu risau. Nak consultasi whatsapp : +6285261831562 #kulim #jeli # #KLCC #Pavilion KL #Bukit nanas #guna #sekejap #kene #tido #esok #kedai #comot #minit #macam #sempena #lanun #fesyen #duit #nak #suke #best #sangat #sedap #umo #betul #join #senang #gulai
sekejap - kulim - sedap - comot - sangat - lanun - klcc - sempena - gulai - duit - pavilion - jeli - betul - tido - esok - bukit - join - macam - kene - nak - kedai - suke - guna - senang - fesyen - best - umo - minit -
thewellrested - topikhidayat85 -
instagram
dada2twins13
A little something from the heart #a #little #poem #i #wrote #from #the #TWINS #to #there #one #and #only #grandma #betty #on #her #final #journey #today #there #guna #miss #you #RIP #LADY #ELIZABETH
and - elizabeth - on - rip - one - journey - grandma - miss - the - a - poem - little - from - her - i - lady - there - wrote - guna - to - only - twins - betty - you - final - today -
24sevenbailbonds - dimoda_selectshop - dada2twins13 - rais_200_ns -
instagram
gunaforwan
#like4like #like #gunalovers #guna #gunawan
gunawan - like4like - gunalovers - like - guna -
dikiteguhimanudin - bee_sna - gunamade - vithagorneaa -
instagram
cesaranel
Un mundo real se construye solo con verdades. #TBT #SanBlas #Panama #Beach #Island #Guna #Sun
sun - island - panama - sanblas - beach - tbt - guna -
jessregueira : 👍💛
carloseb9 : 👏👏
jairinho22 - jsssalinas - johan_palacios91 - carla.fong -
instagram
aidaonlineshop
"Ramai sangat tanya bila sebenarnya masa sesuai nak spray hydrobeauty ni." okay macam ni. Untuk ph2.5 ** waktu siang selepas u cuci muka dan before u tidur pun dah memadai (buat mask guna kapas/tisu) Tapi untuk Ph6.0 ** spray sekerap mungkin ** kalau tak mampu jugak, lepas solat je terus spray Biar ia kering sendiri #Tak#payah#guna#toner#dah#sebab#kulit#instantly#soft#dan#moist.. Whatsapp 01115637793
dan - dah - sebab - guna - payah - moist - toner - kulit - instantly - soft - tak -
aidaonlineshop -
instagram
maheshkrishnan1980
One of my favourite songs from #Guna!! #guitar #whenboredomstrikes
guitar - whenboredomstrikes - guna -
mahadeven.abinaya - sarat_rajan - danielthomas58 -
instagram
naranjo_lp
Faldas con detalles de molas y zigzag de nuestra hermosa cultura #Guna. De blusa y faldas de venta en @sbellepty
guna -
instagram
guna.443
美容室guna.では早くも5月の節句♪お菓子はこいのぼり#こいのぼり#美容室#guna.#茶菓子#キッズカット#プレゼント
茶菓子 - キッズカット - こいのぼり - プレゼント - 美容室 - guna -
nakkokokko - wanowaza - insta_tukai - chappy_and_chammy -
instagram
female.info
Khasiat buah apel. Tag temanmu #khasiat #apel #manfaat #guna #femaleinfo #apple #fruit #buah
khasiat - buah - apple - guna - fruit - apel - femaleinfo - manfaat -
atinannisa_ : Fff?
bentik_se : @findrasiswanti @rirismouriez @teti_wulan epal apa apel
rirismouriez : Hahaha @bentik_se
lenny_izttianna - wiwidwidha - eniy_susanty - erni_al_humaira -
instagram
bishtabhinavsingh
Random shot just for fun @sujayrawat17 #ramdomshotjustforfun #india #roads #madhyapradesh #guna #perspective
ramdomshotjustforfun - perspective - roads - madhyapradesh - india - guna -
nikhilthomas - yashabooj - picture_dream_sunrise_pictures - jannessakalloo -
instagram
jjthejetplane36
Guna miss u ma boy #rip #ponyboy #greatdane mans best friend every #doghas his day #seeyoulater #guna miss my #pero #sadday #life
doghas - life - greatdane - ponyboy - seeyoulater - pero - rip - guna - sadday -
jjthejetplane36 : @jtglassd I'm out here in sd ma boy
jjthejetplane36 : @gabyslays and yea at least he won't be too bored
teesop86 : dudes was a beast!
jtglassd : @jjthejetplane36 I work this evening will you be here tomorrow?
_munchbox22 - tufadedmunchies_710 - _wavyassrekn - bullyzonlyxtractz -
instagram
machui0706
いつまでたっても和三盆! お客様に頂きましーた(^_^) ありがとうございます☆ #guna. #和三盆 #中野 #キュットネス #パーソナル #ピラティス #ダイエット
パーソナル - ダイエット - 和三盆 - ピラティス - キュットネス - 中野 - guna -
aaaaaaito - itadaki.soup.harusame - yuri6241 - mayupiko -
instagram
gunaforwan
Kamu diberikan 1 alasan untuk bersedih, Tapi ada 1000 alasan untuk kamu berbahagia... This is life #like4like #likeforlike #gunalovers #guna #bisa #goodnight #maljum #semangat #k #day #have #yey
yey - gunalovers - k - guna - semangat - goodnight - likeforlike - have - maljum - like4like - day - bisa -
dikiteguhimanudin : Keep smile kakak 😊
gunaforwan : Baik kakak
vitaoktaria - rianfaturahman - tdcgps - gunaforwan -
instagram
flacon.net.ua
Витамины и микроэлементы при диете – мнение специалистов Как же сделать тело стройным и красивым, но при этом не нанести ущерб здоровью? Диетологи рекомендуют… Какое мнение специалистов-диетологов узнай в блоге http://goo.gl/IX44aH #микроэлементы #Guna #Orthomol #FLCN
микроэлементы - orthomol - flcn - guna -
sheronscholz - coolesha_life - dashadominici - flacon.net.ua -
instagram
elsaptriiutmi_
Forgive me😢 #l4l #f4f #lupakan #saja #saya #tak #ada #guna #susun #hidup #baru #raih #mimpi #mu #dan #gapai #cita #cita #mu
lupakan - baru - raih - dan - ada - mimpi - saya - susun - tak - saja - hidup - guna - mu - gapai - f4f - cita - l4l -
amal_fakhari - roxa.k - samson_restoran - yellow_jasper -
instagram
strimer_x
According to one of my dear friends i look like this!!! #friend #animal #look #funny #mazlum #guna darm انا مظلوم...
mazlum - funny - look - animal - friend - guna -
mahsa__zhr : 😂😂😂😂😂
ps.feelings : Ahahaha😁😁😁😂😂😂
jewel_duck : Right!
baharak_er - kristenmartin1745 - ps.feelings - mahsa__zhr -
instagram
guna.443
パンモグモグほうばる顔がなんとも可愛い♪#中野 #美容室#guna.#パン#モグモグ期
パン - 中野 - モグモグ期 - 美容室 - guna -
fujimon17 - nakkokokko - aungkachouz - hair_modelbank -
instagram
onexox_iqbal
Masihkah anda mahu terus menabung di tempat yang salah?? #Simkad_POWER_mesti_share JOM tukar ke simkad PREPAID OneXox . jamin TIADA KEHILANGAN KREDIT Jom berjimat dan Atasi masalah di bawah.. ^_^ Serik Dengan BILL tertunggak ?? Call tak dapat tapi kena tolak KREDIT BANYAK.? Internet SLOW selepas 80% USAGE .? kredit masih banyak, tapi tak boleh buat panggilan, tempoh sah pendek? Baru NAK ADD FAMILI DAN RAKAN tapi pakai telco lain pulak. ADUHHH !! Lupa OFF DATA MOBILE , habis kredit AKU baru topup !!!😠 ================================= Hanya RM10 SAHAJA untuk #GUNA #NOMBOR #LAMA @ BELI NOMBOR COMEY #call_whatsapp_sms_ 0172918917📲 GUNA nombor lama @ nombor baru
call_whatsapp_sms_ - lama - simkad_power_mesti_share - nombor - guna -
_aliarissa -
instagram
joebrownadventures
#Guna people have made crafts for centuries. One of those crafts is called The Wini. They are colorful beads that Guna women wear around their arms and legs. It is believed that It enhances the beauty of Guna Women. #panama #sanblas #sanblasislands #GunaYala #kuna #love #instagood #photooftheday #tbt #cute #me #beautiful #happy #follow #fashion #selfie #picoftheday #girl #instadaily #friends #summer #fun #smile #igers #instalike #repost #like #instamood #art
beautiful - cute - fashion - art - love - summer - instalike - selfie - sanblas - gunayala - tbt - igers - follow - instadaily - instagood - friends - girl - instamood - repost - me - sanblasislands - like - panama - guna - kuna - fun - smile - photooftheday - picoftheday - happy -
agnesmariceland : Cool post
karolis_sta - geopettman - asiesmidia - foodloverspty -
instagram
lua_locs
Aleatória em homenagem aos melhores shipps #Lea #Lulu #Layara #SARRÉ #Guna #Gimk #Gaio (se tiver mais algum comenta pf)😂😂
lea - gimk - layara - sarré - gaio - lulu - guna -
glau111 : #kua
pereira_bruh : Lindaaa
pereira_bruh : Perfeita
lua_locs : 💙 @pereira_bruh @__mallo
x.ginn - k41que - _laragino - nah_lorena -
instagram
azukaizen
#alhamdulilah pendaftaran lewat malam tadi.. syukur semakin ramai yang memilih utk tambah nilai dalam kehidupan. #guna handphone macm biasa topup macam biasa.. income sgt luar biasa.. PERHATIAN!!!! 📱Topup Anda : harini 28hb..tgl 3 hari lagi TOPUP utk bulan ini..sape yg masih belum topup utk bulan ni better berjaga2 kang melepas komisen!! 🎖RM5 kekal aktif - sambung hayat simkad 🎖RM20 LAYAK DAPAT KOMISEN topup downline bawah anda. 🎖RM30 dapat data 1.5GB FREE (kredit tak potong) 🎖RM50 dapat KREDIT FREE RM10 dan 1.5GB FREE, LAYAK DAPAT PA INSURAN RM100K 🎖RM60 dapat komisen topup downline sehingga 26% 🎖RM100 dapat FREE 4GB DATA (kredit tak potong) Anda TIDAK AKAN RUGI Anda SENTIASA UNTUNG Anda PENGGUNA YANG BIJAK SELAGI ANDA BERSAMA TONE EXCEL SIMKAD YG MEMBAYAR ANDA #alhamdulillah #iluvmoney #iamarealmoneymagnet #uniten #unitenbangi #putrajaya #dudukdepan #upm #ukm #upsi #usim #0133400226 Pm akk #0133400226
upm - uniten - upsi - alhamdulillah - usim - dudukdepan - unitenbangi - ukm - 0133400226 - iamarealmoneymagnet - iluvmoney - guna - putrajaya - alhamdulilah -
iaisylu1614 - shopaloca - ludwigrosensteinmohanji - azukaizen -
instagram
kerenbat_
En Koskuna no hay mal tiempo para un partido de volleyball. #gopro #Panama #comunidad #guna #deporte #diariorodante #veracruz
gopro - panama - deporte - comunidad - diariorodante - veracruz - guna -
gabo201995 - jordiaroca - gideonlourens - ryanverra -
instagram
pratik500
#selfie #instagood #cousins #love #fun #happy #smile #instalike #guna #mp
love - instalike - selfie - instagood - mp - cousins - fun - smile - guna - happy -
apoorv.singh.5 - izuulll - virag0625 - digitallovenotesbyricardo -
instagram
dixonrayhamby
Molas
ig_latinoamerica - panama - guna - cascoviejo - kuna - cascoantiguo - pty - mola - ig_panama_ -
dixonrayhamby : #panama #ig_panama_ #pty #ig_latinoamerica #cascoviejo #cascoantiguo #mola #guna #kuna
rapemei - flyhighpty - taboga_panama - __pic_art -
instagram
machui0706
Wax get!ありがとうございます! #身だしなみ#guna.#trie #中野 #キュットネス #パーソナル #ピラティス #ダイエット
パーソナル - ダイエット - ピラティス - trie - 中野 - guna - キュットネス - 身だしなみ -
machui0706 : @8kuu ええでしょう\(^o^)/
machui0706 : @guna.443 人気。(笑)流されてるようでイヤやな(笑)
guna.443 : @machui0706 あまのじゃく〜(´・Д・)」
atsunori1129 : 使ってたー
yoko_tate_yoko - yabuuchikazuhiro - toshiaki_ojima - itadaki.soup.harusame -
instagram
liuglobal
#Repost @mae_sandberg Upon a trip to #GunaYala for learning about the customs, culture and norms of the #Gunapeople ,the question of whether there was a sex that had greater importance then another in society was raised. The answer was that women are more special in the #Guna #culture as traditionally they have the role of staying home to raise and educate the children while the man, traditionally, seeks work outside the house. To be a "stay at home" mother is one of the most respected roles in this #Culture #Work #Panama #liuglobal #weareliuglobal #study #travel #explore #studyabroad #worldplaces #wanderlust #travelbug #travelgram #travelphotos #travelphotography#seetheworld #collegelife #collegeabroad #thisisourcampus #instatravel #travelgram #igtravel
collegelife - work - seetheworld - travelphotos - gunayala - igtravel - culture - explore - gunapeople - instatravel - worldplaces - repost - wanderlust - collegeabroad - panama - studyabroad - thisisourcampus - guna - weareliuglobal - liuglobal - travelphotography - travelgram - travelbug - study - travel -
nnoorraagg - avah99 - mching80 - littlevoyages -
instagram
Iconosquare feedback