esdrasjaimes
#panamá  #latinoamerica  #america  #américa  #americalatina  #centroamerica  #americacentral  #ciudadanodelmundo  #travelers  #viajeros #humanidad #photographerlife #guna #gunayala #mujerguna #esdrasjaimesfotografías
esdrasjaimesfotografías - mujerguna - americacentral - gunayala - america - travelers - photographerlife - viajeros - panamá - américa - guna - ciudadanodelmundo - centroamerica - humanidad - americalatina - latinoamerica -
varon_essa - todopanama - travelwithmeeee - chelyparada -
instagram
varon_essa
Adding a pop of color to my gallery ☺ #kuna #gunayala #guna #gunawoman #popofcolor #molas #panamasculture #indigenous #natives #nativelife #panamacity #panama #culture #handcrafts #handwoven
molas - handwoven - gunayala - panama - handcrafts - natives - guna - culture - panamacity - panamasculture - kuna - nativelife - gunawoman - indigenous - popofcolor -
benicoma : Cool :)
bobit2 : Superbe !!👍👏👏👏
unvisitant - ayaka_94 - marks360 - mariluruiz -
instagram
sarahhh__ox
#princess#margret#robbie#were#not#guna#be#friendss#wall#street#lovee#Naomi#beaut👌👌💜
lovee - be - margret - robbie - wall - friendss - guna - street - beaut - were - not - naomi - princess -
igorccaires - nourrichani - samreen_gill - noemiofficialprofile -
instagram
aoifiomahny_246
Saturday hurry 😍 #sleepover #olivias #saturday #guna #be #perf #miss #you #catch #up #bæ #can't #wait #this #excitement #is #unbearable #3more #sleeps👑
be - olivias - day28 - sleeps - 3more - is - - catch - miss - saturday - wait - unbearable - perf - this - up - guna - excitement - sleepover - can - you -
aoifiomahny_246 : #day28 @oliviaharr99
oliviaharr99 : Bae😍 we shudnt skip thursday💋 @aoifiomahny_246 xx
aoifiomahny_246 : Yeah <3 @oliviaharr99
leah22here : Great! Check out my bio ;)
aoifiomahny_246 : 89 :* @oliviaharr99
oliviaharr99 : Omg we so got d looks😂xx @aoifiomahny_246
aoifiomahny_246 : We do gurl 😂xx @oliviaharr99
chiekokasyas - l_auraor - spike4358 - clodaghburke_2468 -
instagram
ajitesh03
Great job small town 👍 #Bajranghar #old #fort #Village #travel #Maadurga #Navratri #indori #indore to #Guna
bajranghar - old - travel - village - guna - navratri - indori - maadurga - indore - fort -
ajitesh03 - navratri_2014 - anunaymahajan - bikinkiss -
instagram
nurulaidanazirabeauty
🅾#VariableYEnhancedEyelash 🅾#Serum #panjangkan #bulumata 🅾#Cara #guna sama dengan #guna #Mascara , sehari 2 kali , #pagi dgn #malam • 🅾#Kalau nak lebih cepat #berkesan boleh #guna 3@4kali sehari • 🅾PS : lepas pakai #VariableY masih boleh pakai #Mascara #TAPI kena tunggu #gel #VariableY tu kering br sapu #Mascara •
variabley - berkesan - pagi - gel - guna - panjangkan - bulumata - mascara - tapi - malam - variableyenhancedeyelash - cara - serum - kalau -
suriani_kl - mr.arrogant91 - norshafizaaa - afiqq_alias -
instagram
sanblaspty
Linda temporada para nuestras amigas que nos reciben en las hermosas islas de #sanblas #gunayala #sanblaspty cuidemos la naturalesa y respetemos el hogar #Guna #KunaYala #Caribbean #Panama #Paradise
sanblaspty - caribbean - panama - sanblas - gunayala - guna - kunayala - paradise -
feloogram : @gsuarez6
patricia12oviedo - lauragiisel - ahydrazu - maxwellschmitz -
instagram
cikam_ciklea09
#SERUM #VARIABLE #Y #guna macam maskara #shari 2kali ( #pagi dn #malam ) #bole guna 3-4 kali shari ( #lebih #bkesan ) #bole guna maskara slepas variable y kering . #elakkan gel tmasuk dlm mata #jika tjadi , cuci gn air bersih . RM14/pcs * exclude Pm / wasap 01115415870
shari - bole - y - elakkan - guna - pagi - bkesan - lebih - variable - malam - jika - serum -
deeseward_ - _faizzal_ - __nurleeya - pijasetu -
instagram
nabilah_nicole
#tb #budk#kusyuk#main#fon. #on #guna#ipad :(
ipad - on - guna - kusyuk - budk - fon - main - tb -
cdiqfarhan97 - ush.laa - matulzol - afiqfakhrullah99 -
instagram
duday_29
Wala ka simba kay sobraan ka talawan XD Gosh !! @blue_skyee12 where art thou ? Nganong wala ka ni adto sa balay ? >__< #Selfie #Selca #HappyMidWeek #WalaNagSimba #LhabYou #WalaLangUntay #Guna #Kbye
selca - selfie - happymidweek - lhabyou - guna - kbye - walanagsimba - walalanguntay -
chick3nlov3rr - kringtooth - abadyrm - kararaaah -
instagram
srieirish08
Promosi2 jom grab..set exc hanya rm240 sahaja termasuk pos sem ye.. #yakin#guna#jual#tabita
jual - yakin - tabita - guna -
tabita_original_tabita_trial_ -
instagram
kedaikesihatanwangian
MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK. Dapatkan skg!Sesuai untuk lelaki dan wanita.
mengecilkn - rasai - cuci - menanggalkn - juga - sesuai - boleh - guna - menyejukkan - mengurangkan - tunggu - memudarkan - sapu - tarik - dapat - menjadikan - membantu -
kedaikesihatanwangian : Antara kelebihan mistine egg white peel of mask : #menanggalkn sel-sel kulit mati dgn berkesan #Dapat menganjalkn serta melicinkan kulit #Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead #Memudarkan parut2 halus #Mengecilkn pori-pori kulit muka #Menyejukkan dan menenangkan kulit yg stress #mengurangkan masalah kulit berminyak #juga membantu mencerahkan kulit #Boleh kurangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih tegang #Menjadikan kulit lebih lembut #Sesuai untk smua jenis kulit dan boleh di gunakan untk wanita dan lelaki.
kedaikesihatanwangian : Kandungan mistine egg white peel of mask : Albumen/putih telur,hydrolyzed elastin,collagen.
kedaikesihatanwangian : Cara pemakaian MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK: #Cuci muka dgn sbun/cleanser dan keringkan muka #Sapu egg mask pada seluruh muka kecuali bibir dan mata secukupnya #Tunggu 20-30minit sehingga egg mask benar-benar kering #Tarik egg mask perlahan-lahan dari bawah ke atas #Rasai wajah yg lembut,halus dan lebih bersih. #Guna 2-3kali seminggu untk hasil yg optimum.
kedaikesihatanwangian : TIPS:simpan egg mask dalam peti sejuk beberapa minit sblm di gunakan buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar.
kedaikesihatanwangian : Meh ramai2 beli produk mistine egg peel of mask..jgn segan2 untk tempahan. harga satu tiub RM25.00 sahaja. untk pos harga lain.Yg berminat pm sy.
instagram
daus_kabu10
Ada kah anda ada masalah sakit puan? Jangan rirasau pad Lexee bolh mnyelesai kn masalah anda.. Untok tempahan kol sy... #cepat tukar pad anda.. #guna lah Lexee #abg Lexee [ satu ] #017-4886604/019-7023135
017 - guna - cepat - abg -
daus_kabu10 -
instagram
abbie_makepeace
#morning #date #with #my #girl #loveher #little #sister #last #date #forawhile #guna #missher
loveher - last - with - my - little - morning - date - sister - girl - guna - forawhile - missher -
h_hollyedwards - ealenn_ - sarah_felicitas11 - alineforssell -
instagram
niacornelia
Ketika lupa cara tidur #pejam #mata #tiada #guna #akibat #wanita #pendek #stressed
akibat - stressed - wanita - pendek - guna - pejam - mata - tiada -
niacornelia : Wkwkwkwkwk husband @youngkicandra @igneslavinia
youngkicandra : Kalian sudah tinggalin mas semalam, kalian kejam! @niacornelia @igneslavinia
chamomileteas : Very best!
igneslavinia : Kami gx bermaksud begituu @youngkicandra tanya kan pada @niacornelia istri pertama mu
niacornelia : Kamu selingkuh mas @youngkicandra
youngkicandra : Kalian berjinah tampaku, mas sungguh kecewa kali, mas ga percaya kalian lg ,aplgi si keran itu @niacornelia @igneslavinia
igneslavinia : Mas kan kemarin uda di kasi jatah, karin mas, masa lupa sama nama istri sendiri @youngkicandra salah kan keli mas @niacornelia
niacornelia : Kylie lagi yg slah , apa mau muuu mas bieber @youngkicandra
elisalisa21 - veronikaineke - kristinsisilia - enariachristine -
instagram
coky_gonzalez
#Slash #Guna #N #Roses #guitar #rock #Estranged
guitar - roses - slash - rock - estranged - guna - n -
vimanaband : Love it!
ftmnrsntrk - ryanluttonmusic - kalliekatxo - crystalcollapse -
instagram
dolphin1_guna_
#vida#aventura#adventure#perro#dog#familia#guna#paraiso#natural#
natural - paraiso - vida - dog - guna - aventura - perro - familia - adventure -
carmahstaniszewski - sexychocolatehaitian - rominasaba - norwaythebeautiful -
instagram
sachaflint
#today #tomorrow #yesturday #everyday #always #everyday #2014 #haters #guna #hate #just love life
tomorrow - just - always - guna - everyday - 2014 - haters - hate - yesturday - today -
natestackcash - mgpng_ - jalisadzjann - realdealjroe -
instagram
sachaflint
#haters #guna #hate #2014 #past #movinon #newlife #newstart #hate #fake
newstart - newlife - movinon - guna - past - fake - 2014 - haters - hate -
kloockkim - olliebpmarchiori - shavonnemdvevea - deamarie18 -
instagram
ariesha_collection
#Ini adalah #fullset dari #Karmeskincare • ✅#Ia membantu • ✅#menyihatkan kulit • ✅#mencerahkan kulit • ✅#menyerikan kulit • ✅#membersihkan #kulit • ✅#menghalang #jerawat atau jeragat dari #tumbuh di kulit • ✅#mengeringkan #jerawat atau #jeragat• • ✅#Cream nya tidak melekit dan ia berbau sangat #best ✅#Sangat sesuai untuk semua jenis kulit • ✅#Juga sesuai untuk lelaki dan perempuan • • #Sangat Berkesan  • ✅#Bangun pagi kulit cantik❗ ✅#Minyak pun berkurangan setiap kali #guna • ✅#Bersih selepas #mencuci dengan #foamkarmeskincare • #Sangat² teruja bila dah pakai banyak kali  • #Jom cuba Whatapp 0176774416
mencerahkan - sangat - minyak - bangun - menyerikan - menghalang - mencuci - jerawat - ini - ia - kulit - membersihkan - jom - best - sangat² - karmeskincare - bersih - tumbuh - jeragat - mengeringkan - guna - fullset - juga - foamkarmeskincare - menyihatkan - cream -
wawaazuwa1 : wow kak long da. hahhaa
ariesha_collection : Ha?...
ariesha_collection - arenumareyim - ahmadsabirin_ - nurulaidanazirabeauty11 -
instagram
_mollieevans
whole school photo swag #guna #die #toprow #woop
die - woop - toprow - guna -
millieglover - _luciemckie - itscecils_ - emeliamaisie -
instagram
dolphin1_guna_
#skate#west#palm#beach#panama#vacation#fun#sur#guna#sanblas#gopro#venezuela#colombia#chile#bolivia#city#argentina#
chile - sanblas - skate - palm - colombia - city - venezuela - west - panama - vacation - guna - gopro - sur - fun - argentina - bolivia - beach -
twopieceboutique : Awesome! You'd love our page!
maritza_linda2 : Hola quieres aprender a bajar de peso GRATIS @VIDEOSFITNESS los mejores videos con rutinas para vivir una vida sana @VIDEOSFITNESS !!
okm0 : sweeet! @VinesBeLike
ig_chilelindo - marieappelt - bbzsolutions - bazardecochile -
instagram
bananakidqwerty
🚄🚗🚕
din - en - tekamana - rindu - kenapa - k - dintakbajetpuitis - takencem - guna - fb - nakjadibudakartkatanya - artkonon - whatsapplah - je - akak - initakadil - ckp - lol - jarang -
___liyana : #deep#artgiloss
bananakidqwerty : #artkonon #tekamana @___liyana
___liyana : #dekat#lrt#din#skang#bajet#dak2#art#puitis#konon#puihh#din#xensemdah#lukman#lgi#ensem
bananakidqwerty : #kenapa #din #takencem #initakadil #dintakbajetpuitis #k #nakjadibudakartkatanya @___liyana
___liyana : #din#on#la#fb#akak#rindu#nk#bahan#din#kt#fb#hmmmmm
bananakidqwerty : #fb #din #jarang #guna #whatsapplah #din #akak #rindu #din #en @___liyana
___liyana : #eh#mane#ade#eh#eh
bananakidqwerty : #rindu #ckp #je #lol @___liyana
amirulhziq - faheimm - syaqilazamre - husna_dluvers -
instagram
ninieycelop
#guna#sampai#lebam#hoho#henna#paste
sampai - paste - henna - hoho - lebam - guna -
ilmynabila - norasiqinrazak -
instagram
weile91
Guna village with the guna people, the best san blas adventure ever. #guna #villa #sanblas #adventure #panama #lastday #centralamerica #instatravel #journey #gunavillage #desert #desierto #nofilter
sanblas - villa - centralamerica - panama - desierto - guna - journey - adventure - instatravel - lastday - nofilter - desert - gunavillage -
deftony83 : Viewtiful page
b_linetravel : Nice!
artbymonicarodriguez : Cool! I was there. Btw it's Kuna people not Guna.
artbymonicarodriguez : Oh sorry you're correct it's both Guna and Kuna. Oops!
weile91 : @artbymonicarodriguez it's amazing there right
ckhid : finessing
ngvichin - violet_sakura - lee_yuentheng - iamthejonwong -
instagram
bowtie_sheeran
#so #guna #get #burried #in #dis #lovedoctorwho #for #ever xo @doctorwho_edsheeran
for - get - ever - guna - so - in - burried - lovedoctorwho - dis -
doctorwho_edsheeran : If i don't get buried in this, i will haunt you all >:)
super.bonar2015 - nadine_0sull - carabelshaw7700 - kathleen.42 -
instagram
shoppanama2014
🎦Artesano #guna haciendo pulsera de #chaquiras/ Guna artisan making a #beadbracelet #souvenirs #travel #tourism #panama
chaquiras - tourism - travel - souvenirs - beadbracelet - panama - guna -
randombackpacker : Nice!
astridduenas - cruisecentral - lbelmondo - charitorajoy -
instagram
jhobli
La Falda tiene un detalle #mola que es arte textil tradicional, hecho por la etnia #Guna de #Panamá y #Colombia ... No lo compré en ningún lugar, fue diseño propio
mola - panamá - colombia - guna -
telly71 : @jhobli muy cool
jorgemgp_ : Lila morillo 2.0
jesusgarces20 : Wow 👏
arnau1982 : O my good!
rafaelborgesv : Toda una modelo (♡˙︶˙♡)
didi201328 : Los GUnas no son una etnia de Colombia
karlabarbie : Exactoooo soy Panamena y la mola q tienes puesta es muy Panamena y no de Colombia
kramelospanama : Feliz Cumple @jhobli!! Que Dios te regale miles de bendiciones en este día!! Un abrazo de nuestra parte...
naty_naths - dramarianava - chefcarmelo - ohlalapanama -
instagram
daddy_ryry
Park at tesco and came out to this, didnt think my parking was that bad #bait #popo #5.0 #not #guna #catch #me #is #it #sign
me - bait - is - popo - it - guna - catch - 5 - not - sign -
mikierose : nothing to do with your parking haha they probs knew it was you
carmezx96 : @daddy_ryry scary stuff just waiting for you ;)
daddy_ryry : I thought that mate never left tesco so quick in my life
carmezx96 - natasha_jayne96 - jodiloux - toniiinicoleee -
instagram
nurulaidanazirabeauty
⭕#Ini adalah #fullset dari #Karmeskincare✌ • ✅#Ia membantu • ✅#menyihatkan kulit • ✅#mencerahkan kulit • ✅#menyerikan kulit • ✅#membersihkan #kulit • ✅#menghalang #jerawat atau jeragat dari #tumbuh di kulit • ✅#mengeringkan #jerawat atau #jeragat• • ✅#Cream nya tidak melekit dan ia berbau sangat #best ✅#Sangat sesuai untuk semua jenis kulit • ✅#Juga sesuai untuk lelaki dan perempuan • • ⭕#Sangat Berkesan 😘 • ✅#Bangun pagi kulit cantik❗ ✅#Minyak pun berkurangan setiap kali #guna • ✅#Bersih selepas #mencuci dengan #foamkarmeskincare • ⭕#Sangat² teruja bila dah pakai banyak kali 😘 • ⭕#Jom cuba
mencerahkan - sangat - minyak - bangun - menyerikan - menghalang - mencuci - jerawat - ini - ia - kulit - membersihkan - jom - best - sangat² - karmeskincare - bersih - tumbuh - jeragat - mengeringkan - guna - fullset - juga - foamkarmeskincare - menyihatkan - cream -
jasminqmagallanes - iszmust_white - anisaminjaff - ibuamirdyna -
instagram
chintalicious_cosmetic_2
EGG WHITE PEEL OFF MASK KELEBIHAN EGG MASK : -Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit -Mengurangkan dan menghilangkan blackhead & whitehead -Memudarkan parut-parut halus -Mengecilkan pori-pori kulit muka -Mengecutkan jerawat CARA PENGGUNAAN EGG MASK : #Basuh muka dan lapkan sehingga kering #Sapukan mask egg white peel ke seluruh muka kecuali bibir dan kening #Biarkan ia sehingga kering dalam 15-20 #Tarik perlahan-lahan, kemudian bilas dengan air #Guna 3x dalam seminggu untuk kesan yang lebih efektif Kandungan 80ml #sayajualmurah #boronglagimurah
boronglagimurah - sapukan - biarkan - basuh - tarik - sayajualmurah - guna -
arikaivy : Cantik! jom tengok insta saya :)
marya_rz - peniagamurah_jomborong -
instagram
meimeilie1991
#PhotoGrid KELEBIHAN EGG MASK : -Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit -Mengurangkan dan menghilangkan blackhead & whitehead -Memudarkan parut-parut halus -Mengecilkan pori-pori kulit muka -Mengecutkan jerawat CARA PENGGUNAAN EGG MASK : #Basuh muka dan lapkan sehingga kering #Sapukan mask egg white peel ke seluruh muka kecuali bibir dan kening #Biarkan ia sehingga kering dalam 15-20 #Tarik perlahan-lahan, kemudian bilas dengan air #Guna 3x dalam seminggu untuk kesan yang lebih efektif
photogrid - sapukan - biarkan - basuh - tarik - guna -
wiranovendra -
instagram
mexyunk_beauty
#VariableYEnhancedEyelash #Serum #panjangkan #bulumata #Cara #guna sama dengan #guna #Mascara , sehari 2 kali , #pagi dgn #malam • #Kalau nak lebih cepat #berkesan boleh #guna 3@4kali sehari • PS : lepas pakai #VariableY masih boleh pakai #Mascara #TAPI kena tunggu #gel #VariableY tu kering br sapu #Mascara •
variabley - berkesan - pagi - gel - guna - panjangkan - bulumata - mascara - tapi - malam - variableyenhancedeyelash - cara - serum - kalau -
rollypolky_ - mil_jamil - pokyed - cahaya_lily_hassan -
instagram
Iconosquare feedback