codcollections
Musim kahwin sekarang ni kan?!! Korang nak mesti tengah berkira-kira takut terlebih bajet kan? . haa ni hakak nak promot kat korang ni. Korang nak cari barang utk PHOTOBOOTH,GUESTBOOK, HANTARANS DECORATION, BUNGA TANGAN,PROPS, GOODIES,....eh semua pasal wedding or event decoration, meh follow ig ni : . @iskandartiamzon @iskandartiamzon @iskandartiamzon @iskandartiamzon @iskandartiamzon . HARGA MESTI KORANG TAK PERCAYA PUNYA!!!... . korang boleh walk in boutique diorang jugak tau!!! . . cepat-cepat follow @iskandartiamzon untuk banyak lagi gambar yang akan update! confirm terpukau punya! . ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— . . #photooftheday #photoboothmalaysia #guestbookmalaysia #guestbookmurah #guestbookcorner #hantarans #hantaranperkahwinan #props #weddingprops #wedding #guestbooth #semenyih #bangisentral #kajang #bungatangan
semenyih - hantarans - bangisentral - photoboothmalaysia - hantaranperkahwinan - guestbookmalaysia - weddingprops - guestbookcorner - bungatangan - props - kajang - wedding - guestbookmurah - guestbooth - photooftheday -
onexox.simcard.jimat : Great!
goldenrosemalaysia : Very sweet
iskandartiamzon : Wahhh!! Tenkiu boss @codcollections ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
codcollections : @iskandartiamzon ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปโ˜บ๏ธ
theselamah - qiokoca - bykoskela - sweet_umi_shoppe -
instagram
prettyplease_byhakitainawzi
Nak PROMOTE sikit ,Hye #prettydarls & HIWR lovers, yang mane tercari-cari pakej #photobooth #guestbooth #berendoi #candybuffet #bubbletalks .. Ualls boley cari kat @hakitainawziweddingrental @hakitainawziweddingrental kitaorang cover area UTARA!!. Harga pakej serendah RM1++ ~ RM3++.. #photoboothmurah #photoboothutara #photoboothpenang #photoboothrental #photoboothmalaysia #paritbuntar #bandarbaharu #nibongtebal #taiping #kamunting #weddingrental #sewabarangpelamin #guestbookmurah #berendoiutara
bubbletalks - kamunting - photoboothrental - photoboothpenang - berendoiutara - prettydarls - photobooth - candybuffet - taiping - photoboothmalaysia - nibongtebal - berendoi - weddingrental - photoboothmurah - bandarbaharu - paritbuntar - photoboothutara - sewabarangpelamin - guestbooth - guestbookmurah -
alyxni_ - nursyahminaaa - asyikinkamel - haziqluna.16 -
instagram
hakitainawziweddingrental
Hye HIWR lovers, yang mane tercari-cari pakej #photobooth #guestbooth #berendoi #candybuffet #bubbletalks dengan harga yang super duper murah.. Ualls boley cari kat @hakitainawziweddingrental @hakitainawziweddingrental @hakitainawziweddingrental ,kitaorang cover area UTARA!!. Harga pakej serendah RM1++ ~ RM3++.. #photoboothmurah #photoboothutara #photoboothpenang #photoboothrental #photoboothmalaysia #weddingrental #sewabarangpelamin #guestbookmurah #berendoiutara
candybuffet - bubbletalks - sewabarangpelamin - photoboothrental - photoboothmalaysia - berendoiutara - berendoi - photoboothpenang - photoboothmurah - photoboothutara - photobooth - guestbooth - guestbookmurah - weddingrental -
hamizankarib - crump_alyson -
instagram
prettyplease_byhakitainawzi
Hye ualls, ialls nak gtaw arini butik buka macam biasa taw pukul 11am-7pm, jemput mai okeyh.. Harini last SALE MERDEKA mai grab lekaih.. Kalo ualls nak cari #weddingrental #photobooth #guestbooth #bubbletalks follow @hakitainawziweddingrental @hakitainawziweddingrental @hakitainawziweddingrental #paritbuntar #baganserai #taiping #bandarbaharu #kamunting #usmtranskrian #usmpulaupinang #ilpnibongtebal #sayajualmurah #visitmyig #callingforvendor
bubbletalks - taiping - baganserai - kamunting - visitmyig - weddingrental - ilpnibongtebal - usmpulaupinang - sayajualmurah - callingforvendor - paritbuntar - bandarbaharu - photobooth - guestbooth - usmtranskrian -
mrizam_mramlan - nurfatih4h - bullah94 - premiere_rents -
instagram
nurullaluna
Alhamdulillah settle one set bubble talk untuk engagement one of my customer. Thanks for order dear. . . Anda berminat? Boleh WhatsApp saya di 0136499824, laluna ♥ Simple n nice just only RM2 per pcs. ♥ #muar #bubbletalk #bubbletalkmurah #weddingprops #photoboothprops #proops #guestbooth #guestbook #lovesign #love #weddingservicemelaka #weddingplannermelaka #wedding #engagement
bubbletalk - lovesign - love - proops - bubbletalkmurah - engagement - weddingservicemelaka - weddingplannermelaka - photoboothprops - muar - weddingprops - wedding - guestbooth - guestbook -
ikhwan_rafee - farizmfar - khairiyahyaya - ameyismail -
instagram
nurullaluna
The only Facebook that I've. Only for marketing and promoting business, Wedding Service. ^^ For my dear customers, add me here or inbox for any details. I'll always reply to you. #facebook #weddingservicemelaka #weddingservice #pakejperkahwinan #diy #minidais #decoration #dais #solemnization #weddingplannermelaka #bridalmelaka #hantarankahwin #hantaranmurah #hantaranmelaka #photobooth #proops #bubbletalkmurah #bubbletalk #guestbooth #veil #sewaveil #tempahveil
weddingservicemelaka - hantarankahwin - pakejperkahwinan - solemnization - bubbletalk - weddingplannermelaka - decoration - hantaranmelaka - hantaranmurah - facebook - photobooth - bridalmelaka - veil - dais - minidais - bubbletalkmurah - sewaveil - proops - diy - tempahveil - guestbooth - weddingservice -
farah_hana89 - ikhwan_rafee - nurhazirahz - ameyismail -
instagram
prettyplease_byhakitainawzi
Untuk tempahan #photobbooth #guestbooth #candybuffet #berendoi #hennainai #bubbletalks boley contact 017-4593973.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Follow @hakitainawziweddingrental #paritbuntar #baganserai #bandarbaharu #taiping #kamunting #visitmyig #vendorbutik #vendorkedah #vendorperak #bubbletalksmurah #vendorwanted #vendorboutique #vendormalaysia #vendordiperlukan #guestboothmurah #vendorparitbuntar #vendorboutiqueconcept #callingforvendor #sayajualmurah #photoboothmurah #berendoimurah
bubbletalks - berendoimurah - kamunting - taiping - vendordiperlukan - sayajualmurah - guestboothmurah - vendorkedah - vendorbutik - photobbooth - candybuffet - vendormalaysia - baganserai - vendorboutiqueconcept - visitmyig - paritbuntar - vendorperak - vendorboutique - photoboothmurah - callingforvendor - bandarbaharu - vendorparitbuntar - guestbooth - vendorwanted - hennainai - berendoi - bubbletalksmurah -
jannahbyjemarikreatif - armawahida_ - mbbazaar - barbieracer -
instagram
ohwowlovely_by_airinrarynn
Guestbooth on my wedding ๐Ÿ’œ Wooden box with cute little triangle buntings to keep the wish postcards! Email for enquiry: hello.ohwowlovely@gmail.com #ohwowlovelyxoxo #diywedding #diydecor #guestbooth #weddings #malayweddings
malayweddings - ohwowlovelyxoxo - guestbooth - weddings - diywedding - diydecor -
divine_decor : Fascinating one
divine_decor - elvinafernandez - sabinecrafts - melodramablog -
instagram
ridhuwan_rahman
Guest booth deko by @gobokchermincreations untuk wedding #sopeeazian #guestbooth #photobooth #ribbonbackdrop #weddingdecor #dekorasi #johordarultakzim #johorean #johorbahru #johor #jdt #darultakzim #perkahwinan #kahwin#mersing #mersingjohor #malaysia #malaysian #kualalumpur #putrajaya
kahwin - mersing - mersingjohor - johorbahru - johor - johordarultakzim - malaysia - photobooth - johorean - darultakzim - ribbonbackdrop - dekorasi - kualalumpur - malaysian - perkahwinan - jdt - guestbooth - weddingdecor - putrajaya - sopeeazian -
raveradio : Nice!
cafe1988 : Wow! Nice foto!
betteanntrebaol - pwettyprettystore - rd.zn - nollandrydertata25 -
instagram
ridhuwan_rahman
Guest booth deko by @gobokchermincreations untuk wedding #sopeeazian #guestbooth #photobooth #ribbonbackdrop #weddingdecor #dekorasi #johordarultakzim #johorean #johorbahru #johor #jdt #darultakzim #perkahwinan #kahwin#mersing #mersingjohor #malaysia #malaysian #kualalumpur #putrajaya
kahwin - mersing - mersingjohor - johorbahru - johor - johordarultakzim - malaysia - photobooth - johorean - darultakzim - ribbonbackdrop - dekorasi - kualalumpur - malaysian - perkahwinan - jdt - guestbooth - weddingdecor - putrajaya - sopeeazian -
wazra_collection - fuyoodoorgift - fataemas - hypergear.garage -
instagram
ridhuwan_rahman
Guest booth deko by @gobokchermincreations untuk wedding #sopeeazian #guestbooth #photobooth #ribbonbackdrop #weddingdecor #dekorasi #perkahwinan
ribbonbackdrop - dekorasi - photobooth - guestbooth - weddingdecor - sopeeazian - perkahwinan -
hanifchehasan - ulfi_apriliani - adilrafael - ridhuwan_rahman -
instagram
prettyplease_byhakitainawzi
Hye #prettydarls yang mane tercari-cari photobooth or guestbooth untuk majlis korang, korang boley FOLLOW @hakitainawziweddingrental or whatsapp 017-4593973.. Harga super murah ualls!! #paritbuntar #baganserai #bandarbaharu #taiping #kamunting #visitmyig #vendorbutik #vendorkedah #vendorperak #vendorpenang #vendorwanted #vendorboutique #vendormalaysia #vendordiperlukan #vendorkualalumpur #vendorparitbuntar #vendorboutiqueconcept #callingforvendor #sayajualmurah #instashop #kurtimurah #deliverysuprise #photoboooth #guestbooth
kamunting - taiping - vendordiperlukan - sayajualmurah - deliverysuprise - prettydarls - vendorkedah - vendorbutik - photoboooth - vendormalaysia - baganserai - vendorboutiqueconcept - visitmyig - vendorpenang - vendorperak - vendorboutique - kurtimurah - callingforvendor - vendorkualalumpur - bandarbaharu - paritbuntar - vendorparitbuntar - guestbooth - vendorwanted - instashop -
aimi.azwanee - im.a.bookfreak - simaahashim - nursyahminaaa -
instagram
nurullaluna
Ready untuk di post today! ^_^ Thanks for order ♥ Alor Gajah Melaka. . . Only Rm2 per pcs! Order now for your events ♥ #alhamdulillah #NoGST #nogstcharge #bubbletalk #bublechat #bubbletalkmurah #guestbook #guestbooth #props #photoboothmalaysia #photoboothprop ##photobooth
photoboothprop - bubbletalk - photoboothmalaysia - bubbletalkmurah - alhamdulillah - nogstcharge - nogst - bublechat - photobooth - props - guestbooth - guestbook -
nurullaluna : Ade yang, tapi area melaka je. Awak dr mane ye? @tarim_fi_yaman :)
tarim_fi_yaman : saya alor gajah.. :) saya ada kad akak.. apa2 nnti saya contact akak..
nurullaluna : Okey yangg @tarim_fi_yaman insya Allah
syazaliyanaazali : @anatisyahirah
syazaliyanaazali : Hai... ni board pye or laminate pye???
nurullaluna : Art card 260 @syazaliyanaazali
syazaliyanaazali : Mcm mne order
nurullaluna : Bole whatsapp saya di 0136499824 :) @syazaliyanaazali
ikhwan_rafee - farizmfar - nurullaluna - dygnazihah -
instagram
brownlinz
#GuestBooth #ComeMeetUs #thejncc
thejncc - guestbooth - doitforthejandthej - comemeetus -
marshel_gleason : Gorgeous Lin
jeffmoors : You guys are rad!
kalybaker : Thanks for all of your help today!
brownlinz : Anytime @kalybaker #DoItForTheJandThej โœ”๏ธ
brownlinz : Thanks @jeffmoors
brownlinz : Thanks @marshel_gleason
coastalcurls - nicklanari - oliwiajaniszewska - delauder88 -
instagram
nao_makavelic
KGDRๆŠœ็พคใฎๅฎ‰ๅฎšๆ„Ÿ P-VINE 40th, KGDR 20th anniversary. Cogratulation #KGDR#kinggiddra#respect#p-vine#anniversary#congratulation#japanese #hiphop#live#illskill#tokyo#ๆœช็ขบ่ช้ฃ›่กŒ็‰ฉไฝ“#cool#real#roots#street#makavelic#makavelic_director#@maborock81#guestbooth
real - makavelic - congratulation - makavelic_director - japanese - illskill - hiphop - street - respect - roots - cool - tokyo - anniversary - p - live - kgdr - kinggiddra - guestbooth - ๆœช็ขบ่ช้ฃ›่กŒ็‰ฉไฝ“ -
xixto.carman - cheany.walts - jan_tompkins_ - jazleencamphouse -
instagram
hearthycompany
Promotion Photobooth&Guestbook Free prop 10pcs Raikan majlis perkahwinan anda di butik @hearthycompany...kami menawarkan pakej yang istimewa untuk bakal pengantin...kami juga menyediakan perkhidmatan hiasan pelamin mewah/pelamin ekonomi/mini pelamin,hiasan bilik,hiasan bertunang,hiasan makan beradap,catering,canopy vip/vvip,photography,photobooth, guestbooth,make-up,gubahan barangan hantaran dll... Hubungi k.tie 0199104557 Ekram 0189014577 Kedai 097537318 Untuk keterangan lanjut.. #wedding #photobooth #guestbooth
guestbooth - photobooth - wedding -
nadhirah.nik - thinkshaadi - alyanialias - mrarj -
instagram
prettyplease_byhakitainawzi
Salam ualls yang tercari-cari pakej berendoi untuk si comel boleh whatsapp 0174593973 or follow @hakitainawziweddingrental @hakitainawziweddingrental @hakitainawziweddingrental ada pelbagai package lagi #photobooth #guestbooth #candybuffet #inaihenna #paritbuntar #baganserai #kamunting #taiping #nibongtebal #usmtranskrian
candybuffet - taiping - baganserai - photobooth - nibongtebal - paritbuntar - usmtranskrian - inaihenna - guestbooth - kamunting -
___boneka : Ada kat Kedai take hari ni ?
prettyplease_byhakitainawzi : @___boneka kedai buka je km xda hihi
simplykuficanvas : Hello there! Your Instagram page is awesome! :)
najihahfuat - nrtrendshop - rabieaunie - ohnutscandy -
instagram
nurullaluna
Simple guest booth. Aisyah Susanti from Klang, Selangor ♥ WhatsApp : 0136499824 Laluna ♥ Banner, guest book, simple table deco ♥ #guestbook #guestbooth #photobooth #photoboothklangvalley #photoboothmalaysia #simpledeco #colourful
photobooth - photoboothmalaysia - guestbooth - photoboothklangvalley - colourful - guestbook - simpledeco -
farah_hana89 - msfarar - ameyismail - ikhwan_rafee -
instagram
nurullaluna
Simple guest booth. Aisyah Susanti from Klang, Selangor ♥ WhatsApp : 0136499824 Laluna ♥ #guestbook #guestbooth #photobooth #photoboothklangvalley #photoboothmalaysia #simpledeco #colourful
bubbletalk - weddingmalaysia - photoboothmalaysia - photoboothklangvalley - weddingstick - weddingprops - simpledeco - photobooth - guestbooth - colourful - weddingplanner - guestbook - weddingservice -
nurullaluna : #bubbletalk #weddingstick #weddingprops #weddingservice #weddingplanner #weddingmalaysia
farah_hana89 - msfarar - raycepr - ikhwan_rafee -
instagram
kayangansyakirin
Assalamualaikum Semua!! Jom grab harga special dr kami!!! #candy booth from rm150-rm600 #photobooth from rm90-rm900 (Pakej slambeee: shoot n burn unlimited + props santai ) (Pelamin Style) #guestbooth from rm30-rm100 #Makeup from rm80-rm300 #photoshoot outdoor rm100 (unlimited /free items/8r) #fountain coklat rental rm70-1kg Pastinya glammm di majlis anda dengan harga mampu milik!
photoshoot - fountain - photobooth - guestbooth - makeup - candy -
belinda.willis - foap - pixsophie -
instagram
senifotostudio
- Kebahagiaan itu selalu ada bila ada iringan doa serta berkat dari semua - T H R O W B A C K | P A H A N G #guestbook #guestbooth #photographer #photobooth #wedding #weddingphotographer #malaysia #malayladies #malaywedding
malaywedding - weddingphotographer - malayladies - photographer - malaysia - photobooth - wedding - guestbooth - guestbook -
fatinhaziqamr - jjdslr - mrs_s_iefa - nastya_boa -
instagram
senifotostudio
Seni Foto Studio pun ada buat bunting dan photobooth . Tapi, photobooth kita terhad . Maksudnya bukan macam awak sewa mahal mahal tu ye sayang sayang . Nanti ada yang request yang mahal kayu kayan tu . Sorry ya kita just buat guna backdrop canvas sahaja . #senifotostudio #bunting #senifotostudioguestboothcorner #guestbook #guestbooth #photobooth #photographer
bunting - senifotostudio - photobooth - senifotostudioguestboothcorner - photographer - guestbooth - guestbook -
destinie_bruno - mrs_s_iefa - nurulhasmiasilahamiyusof - musicinphotographs -
instagram
senifotostudio
- Simple Guestbooth Corner tapi masih beri makna pada kita kan? - #senifotostudio #senifotostudioguestboothcorner #guestbooth #guestbook #corner #wedding #weddingphotographer #malaysia #freegift #ladiesphotographer #malaywedding
senifotostudio - ladiesphotographer - malaywedding - weddingphotographer - malaysia - senifotostudioguestboothcorner - wedding - corner - guestbooth - freegift - guestbook -
abbiemaephotography - mrs_s_iefa - nurulhasmiasilahamiyusof - midsouthbride -
instagram
senifotostudio
Kawan kawan ramai datang, kita jadi pengantin tak sempat jumpa semua . Lepas majlis, call kawan "eh kenapa kau tak datang?" --- "sampai hati kau! Aku datang kot" ---------------- Sebab tu penting ada guestbooth . Ramai confius guestbooth dengan photobooth . Guestbooth ni untuk tetamu drop their wishes untuk kita . Almaklum lah time tu kita raja sehari, mana sempat nak jumpa semua kan? So, dari sini lah bila free free kita boleh tengok semula "ohh, bedah datang lah , ohhh senah datang, ohh pak malik pun ada" haaa kan! Takde lah nanti kawan2 kecil hati bila jumpa kita terlepas cakap . Even kawan kawan parents kita pun boleh drop wish dekat situ . Nice kan? Tapi masalah nya, nak buat guestbooth ni nak tempah dalam RM 200- RM 300 jugak . So apa nak buat? Cost kan dekat situ . Pm iefa ( 014-6070282) tanya package apa yang ada bagi FREE GIFT!! FREE GIFT!! FREE GIFT!! GUESTBOOTH CORNER . Jimat dan mudah! Yea! #senifotostudio senifotoguestboothcorner #guestbooth #freegift #wedding #photographer #malaysia #malayphotographer
senifotostudio - malaysia - photographer - guestbooth - wedding - freegift - malayphotographer -
coutobros - ruby_byfie - mrs_s_iefa - cayzerr -
instagram
airinrarynn
@lilydianamatsaad what are u doinggggg?!?!? hahahah! u so sweet girl!๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #airienjabirwedding #throwback #diywedding #ohwowlovely #guestbooth
throwback - diywedding - guestbooth - ohwowlovely - airienjabirwedding -
airinrarynn : @lilydianamatsaad hahahah! kantoi ye! photographer aku berjaya cought u in action! lol!
lilydianamatsaad : I sue him! Lol!!! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
airinrarynn : @lilydianamatsaad hahahaha!! apa salahnya. jadikan trademark ko pasni. haha!
naneesuria : HAHAHHAHAHAHHAHAHA @lilydianamatsaad Aku berdiri blkg ko dh pelik apehal lily ni sujud kt buku?itu rahsia die sebalik lipstik merah lily diana ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„
airinrarynn : @naneesuria ptt la dia suka nau pakai merah menyalaa!! lol!
lilydianamatsaad : Gelak besor nampak @naneesuria ... Lepas ni aku bawak guest book jauh2 dulu baru tulis...
naneesuria : @lilydianamatsaad aku setuju ly..so tk de la aku tgk ko pelik.sbb yg tgk cuma aku aku aku.igt tk perjanjian kite? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
azraazni : @lilydianamatsaad sujud syukur kawan2 kawen?
myhummy - farahn.rahman - lilydianamatsaad - naneesuria -
instagram
marisolgupa
Photobooth ๐Ÿ˜ #picoftheday #party #funtimes #funny #instalife #instalike #photobooth #hyattregency #guestbooth
funny - instalife - instalike - funtimes - photobooth - hyattregency - party - guestbooth - picoftheday -
katheosva - aaauce - vendreska - romrenzs -
instagram
airinrarynn
my wedding decor. all diy within 2 months. worth every second making these decor! #latergram #airienjabirwedding #diywedding #diy #weddingdecor #malaywedding #OWL #outdoordecor #halldecor #tablecentrepiece #mejaberadab #paperfan #photobooth #guestbooth #bubbletalk #photoboothprops
paperfan - bubbletalk - tablecentrepiece - mejaberadab - airienjabirwedding - photobooth - owl - latergram - malaywedding - outdoordecor - photoboothprops - diy - halldecor - guestbooth - weddingdecor - diywedding -
zalicieux : Yg penting org kat tgh tu hihi... cantek plak ku tgk lol ๐Ÿ˜๐Ÿ‘€ #haktuih
airinrarynn : @zalicieux hahaha! cantek lagi single and available katenyeeeee
pilihanpengantin2015 : menarik insta u ni, If berminat nk tambah follower instagram, follow mereka ni @malaysiainstadotcom
zalicieux - namasayaizza - makeupbyhd - elvinafernandez -
instagram
hafizharipin
Bangun hirup udara pagi, Tidur kami di rumah orang, Lapar ni masaklah meggi, Pengantin harini di Kluang :) #gambarhiasan #selamatpagi #goodmorning #guestbookcorner #guestbooth #photobooth
selamatpagi - photobooth - guestbooth - gambarhiasan - goodmorning - guestbookcorner -
acap_introversion : @ztlalia
thelatifi : Fuyo
fk_farahkeflie - skill_to_kill - devendran_27 - hylanvo -
instagram
hafizharipin
Siap deco, esok setup kat rumah pengantin tinggal susun prop beg, mesin taip, radio, gambar dgn frame frame :) #photoboothrustic #guestbooth #guestboothcorner #photoboothcorner #rustictheme #rusticpelamin #pelaminvintage #pelaminmini #pelaminnikah #bantalnikah #TakPanaske #kerjakahwin #untukdisewa #renjis
photoboothrustic - pelaminvintage - untukdisewa - rusticpelamin - quputeh - kerjakahwin - malaysia - terlajaklaris - ootd - rustictheme - takpanaske - pelaminmini - guestboothcorner - vsco - anakmudamelayu - vscomalaysia - photoboothcorner - pelaminnikah - renjis - guestbooth - vscocam - bantalnikah -
byzura_mirza : Ada pic lain x ?
noor.iskandar : Cool
mizariffin : @hafizharipin ... kalo mcm ni pakej skali photobooth ade x?
hafizharipin : Boleh jd photobooth, alihkan je meja ke tepi @mizariffin
mizariffin : Kalo i nak photobooth n guestbook corner? Ade pakej x @hafizharipin
hafizharipin : Ada, whatsapp sy @mizariffin
mizariffin : @hafizharipin i da whatsapp but no reply
kam_al_amir87 : Ni kalu time raya ni ada diskaun tak..nk simple jer utk photobooth backdrop.. ala2 cm ni.. x sebijik pun xpe.. @hafizharipin
azrianaakbar_ - izaad7775 - puteri_abg_mose22 - amir_al_amin -
instagram
prettyplease_byhakitainawzi
Hai ualls ada yg tanya betul ke @prettypleasebyhakitainawzi ada jual #bubbletalks / #props ?? Ye!! Ada ualls bley usha2 code bubble talks kt ig or fb @hakitainawziweddingrental okeyh.. Untuk engagement , wedding or bufday party pon blh.. Extra deco mcm #photobooth #guestbooth #berendoi #candybuffet pon ada murah2 jer.. Untuk order whatapps 0174593973 . . #sayajualmurah #bizonline #visitmyig #borong #sayajual
bubbletalks - candybuffet - sayajual - visitmyig - bizonline - berendoi - borong - sayajualmurah - photobooth - props - guestbooth -
hanieycamara : @nadirrashukor
atyezzati - irairwan - fatinhazwanifadzil - mizz_shazliana -
instagram
snapboothofficial
Guyssss! Korang punya majlis dah dekat? Tapi baru je jumpa IG kami ni? Don't worry, meh whatsapp i olls meh. InsyaAllah kalau tarikh korang kosong, kami boleh datang. Whatsapp me : 014-8495922 ok? Jangan nnt bila offer dah habis baru nak whatsapp tauuu!
premiumphotobooth - photoboothjohor - snapbooth - backdropmalaysia - photoboothjb - photobooth - exclusivephotobooth - bazaarpaknil - photoboothkl - photoboothmalaysia - directprinting - photoboothmurah - sayajualservis - guestbooth - eventphotobooth - backdrop -
snapboothofficial : #sayajualservis #exclusivephotobooth #premiumphotobooth #photoboothkl #eventphotobooth #photoboothmalaysia #photoboothjohor #photoboothjb #bazaarpaknil #directprinting #backdropmalaysia #backdrop #photobooth #guestbooth #snapbooth #photoboothmurah
bee_xavier : @snapboothofficial xjpe whatsapp u .. ๐Ÿ˜‚
snapboothofficial : @bee_xavier meh bagi no whatsapp u, jap lagi i whatsapp.. :)
aznida.ahmad : Cunnn laa awk,,, @almaidagold
snapboothofficial : @aznida.ahmad : meh la whatsapp kita awakk. 014-8495922 tinggal last slot tauu :D
psyche_edelic : Nak yg Rm1000 tu ๐Ÿ˜ญ
snapboothofficial : @psyche_edelic : awak whatsapp kita la awak : 014-8495922, tp promo RM1000 dah habis la awak
amiraanatashaa : If u need my review u can let me know @snapboothofficial
aisyahyuserrie - ieylazalila - n4bil_l3tt0 - 4liy4sy4f4 -
instagram
snapboothofficial
Ada sesiapa yang majlis dalam bulan December ni atau bulan January depan? Nak something special for majlis uolls? Nak man exclusive Photobooth with unlimited pictures and prints kat majlis korang? Haaa! Tunggu apa lagi? Bos kata nak bagi special offer kat korang yang book untuk majlis dalam bulan December ni and January depan! Cepat whatsapp : 014-8495922 ok?
premiumphotobooth - photoboothjohor - snapbooth - instantprinring - backdropmalaysia - photoboothjb - photobooth - exclusivephotobooth - bazaarpaknil - photoboothkl - photoboothmalaysia - directprinting - photoboothmurah - sayajualservis - guestbooth - eventphotobooth - backdrop -
snapboothofficial : @sarazlkfli : hi, boleh whatsapp kami kat 014-84959522 ? Or tinggalkan number awak and kami akan whatsapp details ye dear :)
snapboothofficial : @ayuatikahmohdkhir : cover dear! Meh whatsapp kat 014-84959522 or tinggalkan number awak and kami akan berikan details ok? :)
snapboothofficial : @ayuatikahmohdkhir : ok dah awak. Check emel ye? :)
snapboothofficial : @sarazlkfli sekarang kita tengah offer cuma RM1300 je. For more details whatsapp kami : 014-84959522 tauu :D
duniamanik : @snapboothofficial mcm x kuar no kt whatsapp..huhu
snapboothofficial : @duniamanik : meh bg no whatsapp awak, kita whatsapp awak dulu Ok? :)
snapboothofficial : @duniamanik : dah whatsapp tauu
snapboothofficial : @sarazlkfli, @ayuatikahmohdkhir @makeupbymaisarah : sorry silap number, 014-8495922 tertekan lebih number pula.. Sorrryyy..
miamidentalcenters - nataliaholidayphoto - frle_gaucho - noah_smith_199 -
instagram
snapboothofficial
Korang bila lagi nak dapat macam ni? Dah la pakej tengah murahhhh! Satgi harga naik lagi jangan nangis hokaiii :D Whatsapp cepat : 014-8495922 Kalau tak, menangis la uolls, :D
premiumphotobooth - photoboothjohor - snapbooth - backdropmalaysia - photoboothjb - photobooth - exclusivephotobooth - bazaarpaknil - photoboothkl - photoboothmalaysia - directprinting - photoboothmurah - sayajualservis - guestbooth - eventphotobooth - backdrop -
snapboothofficial : @the_maryjane2304 : ok awak, send! ;)
snapboothofficial : @chimot90 : dah send awakkk. Awak check emel tauuu! :D
snapboothofficial : @nurulizzatiee : done emell. Check emel awak yee syg :) kindly whatsapp 014-8495922 for any enquiries :)
ard_lyenanilda : @snapboothofficial
snapboothofficial : @ard_lyenanilda : dah awakk. Check emel eaaa
ard_lyenanilda : okay tq @snapboothofficial
faikhairi : Email kn quotation price pls.. farizakhairi@gmail.com
snapboothofficial : @faikhairi : awakkkk, kita dah emel. Sorry tauuu. Apaw awak boleh whatsapp kita : 014-8495922
iamyoungdreezy - hallohoes - rayjunior_54 - dnz_collection -
instagram
Iconosquare feedback