lya_nanana
I just cant.... hahahahaha!!! @evadiahyun ur dotter really drama queen! "Wait cat hungry... later cat cry like baby..." πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
babygirl - dramaqueen - gagap - evaadlina - anak2paknil - speakenglish - sheforcingcattoeat -
lya_nanana : #evaadlina #babygirl #dramaqueen
evadiahyun : Hahahaha....That's her...always a drama queen!πŸ˜‚
lya_nanana : #anak2paknil #gagap #speakenglish
lya_nanana : #sheforcingcattoeat
aqlee13ironladylicious - thepeanutlife - mrsnurulh - _mhdsfl -
instagram
arafibara
#tazkirah#siapa#diri#kita#dimata#tuhan#jangan#sibuk#mencari#perhatian#orang#lain #gagap#punboleh #merdeka#57tahun #FREEDOM
kita - dimata - sibuk - orang - siapa - punboleh - jangan - diri - merdeka - tuhan - gagap - mencari - 57tahun - freedom - lain - perhatian - tazkirah -
markjengg_dadu : Kemah sekali ayat ni...
firdaus_lah - jiejah_itmiknan - aqilahshukor - shaera96 -
instagram
dektries
Done presentation for IMD121 walaupun speaking teraboq..hahha #ketaqlutuit #humancommunication #gagap
ketaqlutuit - gagap - humancommunication -
dektries : @syazwanbert___ perghhh!! Bla bert brkata2 ahhaha tq
dektries : @wawahidaya1119 hahaa kirim salam dkat sang kopiah ka?
wawahidaya1119 : @dektries hahahahaha.. bole jugaaa.. dgn dektri sekali.. haha
dektries : @wawahidaya1119 dkat amin? Haaahha
wawahidaya1119 : Amboii @dektries ..hahahahaha
dektries : @wawahidaya1119 lalalalala....hahahah
wawahidaya1119 : @dektries dok nyanyi lagu shakira kaaa.. lagu world cup.. haha
dektries : @wawahidaya1119 ahaaha lagu rain
linnnnaaa_ - fathin_adilah_ - aimann_ezatyy - heyfaezz -
instagram
amrlhzmn
Marhaban #budak #baca #doa #tgagap #gagap #gementar
gagap - baca - tgagap - doa - budak - gementar -
akmalfahmi87 : Ok x ngajak
amrlhzmn - ashrfazahar - farhanazlkpl - muhammadmuazar -
instagram
rennyistikhomah
#Saucevanilla #saucechocolate #saucestawberry #hasil #praktek #with #sally #gagap
praktek - gagap - with - saucevanilla - saucestawberry - sally - hasil - saucechocolate -
mariamerlina_ - _zhielvhiee_ - mohamaderfian - andinpravita -
instagram
de_bora2098
Camp Katekikasi... i know who i am and i want to be the wounded healer...| lima sekawan... #bestfriend #limasekawan @celinenicola #pendiam @derwinadianto #gagap @adrielhernando #jomlo @otniel_pinardi289 #sukabercanda @de_bora2098 #alay
bestfriend - pendiam - jomlo - alay - limasekawan - sukabercanda - gagap -
cindytupan : Ini pake hp sapaa aku g punya blas :(
de_bora2098 : @cindytupan pake punya ko charles, ce
yanuar198 - sachioalvin - dewiimelda - achanted -
instagram
tis_york
#aziz#gagap
aziz - matek - gagap -
dimasesadewa : Nendes kombet ta gak
tis_york : #matek
tis_york - gladhi - hiphoptanciskola - dimasesadewa -
instagram
hiyien
Perkenalkan Ismail Aka Mayel 😁 Si gagap yang paling annoying πŸ˜‚ Tiada kawan siapa lah kita kan :) #openhouse #white #blue #gagap #Fne πŸ‘Š
blue - fne - white - gagap - openhouse -
maisaraa__ - syierxxzri - muhammad_syafiq_ - aminstrokes -
instagram
anwarciputol
kl~~~~~~~~~bp #kkkl #gagap
gagap - kkkl -
iejasuliza - awanopatrick - eiramansor - el_nalis -
instagram
dejulianaester
Perdana ngajar SM (Mark 7:31-37) #Mark7 #perdana #20th #27th #july #efata #tuli #gagap #sakit #sembuh #gikki #ester #kakaester #abadikan #sekolahminggu
perdana - gagap - tuli - 27th - efata - gikki - sakit - mark7 - kakaester - ester - sembuh - july - sekolahminggu - 20th - abadikan -
dejulianaester - ultahanak - randika_bebek -
instagram
areisya_99
0-0 kayy #gagap
gagap -
mirol_serah : 0-0 @areisya_99
khai_here11 : 0-0 @areisya_99 , Comel Suara Isya
areisya_99 : @mirol_serah thanks . Kay 0-0
areisya_99 : @khai_here11 tq khai . Kita 0-0
mirol_serah : Welcome @areisya_99
khai_here11 : @areisya_99 wc . K
hannizainal - eyfanz__ - amirul_fekri - iwan_kick -
instagram
yonatanpabelka
Loveyou jidat! β™₯ #14 #love #black #jidat #gagap #lol
love - 14 - jidat - black - lol - gagap -
yonatanpabelka : @valenciastyfani
ajengpramitha_ - samuelgiinting - nisasinagaa - octasihite -
instagram
saifulhatin_
Untuk mengelakkan kePISHANGan di waktu malam . Pusing satu UM untuk memastikan kawasan UM terhindar dari gejala maksiat . Kali ni takde ayat throwback . Takde takde . Hahaha . #kempensifarmaksiat #basikalpower #naikbukit #pancit #LOL #always #belia #benci #gagap
gagap - naikbukit - kempensifarmaksiat - pancit - lol - basikalpower - benci - belia - always -
hafidz_mustaffa : Ajak
saifulhatin_ : @hafidz_mustaffa main basikal jom tan ! Alaaa dah habis main lak . Hahaha
hafidz_mustaffa : πŸ’©πŸ’©πŸ’© hahaha
pakham_ : @saifulhatin dan @akhmalashraf agap berpisah tiada
aizat_casablancas : Buto2
saifulhatin_ : @aizatsyahmie09 tak baik berperangai sebegitu rupa . Behave syeikh .
ammarsubhe : #pasum
onechoyy - aizat_casablancas - loq_hakim - hananynaney -
instagram
danielfi3
Ni bdak2 klas 5D yg sntiase happy..huhu #akim#bom#cuping#arin#bell#fitriyah#jijah#rafidah#ziha#afiq#aq#amin#topet#ammar#copong#nazmi#yun#pali#gagap#danish#a'ce#wan#anip
danish - cuping - topet - bell - aq - ziha - fitriyah - pali - anip - a - wan - amin - arin - gagap - afiq - jijah - ammar - rafidah - bom - yun - nazmi - akim - copong -
samylieyaa : yg lelaki ala gangster je hoho :b
danielfi3 : Mmg cm uu..
samylieyaa : hohoho yeah k haha
_hajaralee - adijahdidie - atyinamoy - aminsmile99 -
instagram
ta_aiszhawa
#maBradeh#qoqo#novnOv#maFrend#gagap#basthend#micuuu
novnov - basthend - mabradeh - qoqo - gagap - mafrend - micuuu -
ta_aiszhawa - didinthomson - meylaemiliaa - santi_yuliana14 -
instagram
noahhibrahim
ferrari.. ahahahahaha.. #ferrari #gagap
ferrari - gagap -
effwatmustazza - nastyafiq - umeirfazeel - frhzainal -
instagram
lilijessica09
Mau tau siapa didlm foto sma kata"nya.......... #comingsoon #gagap #gausah keppaaooou
comingsoon - gagap - gausah -
aureliaverent : Duh kayaknya tauu deh HAHA
lilijessica09 : @aureliaverent shutttt wkakakka
lilijessica09 - gracia_malaihollo - aureliaverent - yeviliaa -
instagram
tarinatz
Tak sangka masih ada yang sudi ambil gambar aku dalam diam.Aku terasa diri ini dihargai syukur pada Allah #balingbalik #critasmlm #TappersCafe #bukapuasa #candid #pikchapikcha #kaudisayangbah #tapikautidakmengerti #sumandak #lahsangat #wakawakaeheh #gugugaga #gagap
critasmlm - bukapuasa - balingbalik - sumandak - gagap - lahsangat - kaudisayangbah - tapikautidakmengerti - candid - pikchapikcha - tapperscafe - wakawakaeheh - gugugaga -
fenomenagopro : Jangan lepaskan peluang. Action cam sehebat gopro terhad PROMOSI RAMADHAN. Jemput ke ig kami.
imkckl96 - nurathiranabila - wjiing - hasinaamin -
instagram
mcmaniphes
Yo! I will never forget this last weekend at the WordUp bookstore. #makemusicny @ilovemyhood_ @dister @dirttmny @themachineny #telliefloyd #charliecruz #willglass #tlarock @joaquincotler #gagap'alpueblo #rubengonzalez #divisionx #djfunkshun #djpolarity @circa95. What a lineup of artists! Thank you all so much
rubengonzalez - gagap - willglass - divisionx - j - lethy - poingly - djpolarity - knowideas - makemusicny - telliefloyd - tlarock - charliecruz - djfunkshun -
mcmaniphes : #J.Ro #knowideas #poingly #lethy
bxjewelz - quekay09 - fashiontonheights - kieranmeadows -
instagram
ernahakimi
a a a and..n n no #gagap
gagap -
djcinta12 : Kuhhh meget po gia kimi tu cun urg pth @ernahakimi
ernahakimi : nadalaan tingu disney junior baitu @djcinta12
saifuddindayah : Sampin si kimi ckp english owh..
lielaasoi : adad goat jd goatty.. pdninyaaa black pun jd blacky
majalisdaughter - atedmeh - _littlemisskawaii - saifuddindayah -
instagram
quiyanasir
#Terobek #abispresentationctu #memelayukansabah #gagap
terobek - memelayukansabah - gagap - abispresentationctu -
fadhzilnorman - caparela03 - fawwaznn - aida_azlam -
instagram
mohdamirul_96
Bosan .. No face just shoes :D #gagap
gagap -
akim_chimo - dyralola - sihahnoordin - menabila -
instagram
sasmitawidjaya
"Let us us take a selfie"
gagap -
sasmitawidjaya : #gagap
anisaarifka : YeaahhπŸ˜…
anisaarifka - nurfatwaalifan - al_ahmed71 - arabella03 -
instagram
fiqinabilahputri
Me#kakuna#alaw#gagap#bgrudi#herman at vila singkawang ultah kak una
bgrudi - kakuna - herman - gagap - alaw -
fiqinabilahputri - nengfanny1 - lysarahayuuuu - megaraichu -
instagram
romifirdhani
#uzi #gagap
uzi - gagap -
deadeola2 : Folback
mirandarosaasarina - trimithalivenia - megacarona - selmamaliya -
instagram
vemiliam
There is one button which gives you freshy feel :)). Guess! ;p #katrok #gagap #matic #restroom #laluce #seoul
katrok - gagap - laluce - matic - seoul - restroom -
seblat94 : jalan2 mulu. li..doanya terkabull..:-))
momo_ika : Jdi kangen toilet model beginiii..
vemiliam : @seblat94 macak horangkayah iki :))
vemiliam : @momo_ika aq penasaran itu tombol apa aja banyak bgt :D
instagram
putrydeak
#Gagapβ™₯β™₯
gagap -
grace_hutapea - yesichaarianti -
instagram
pungkydp
#koncolawas #friend #budeg & #gagap
budeg - koncolawas - gagap - friend -
kiranaramaniya - imeldasamuri - kisvana -
instagram
mr_msn
just nak promote membe nak jual jea kalau ada org yg berkenan ...... :) follow ig : @FAFINYCLOSET #kodahkenapa #akuyangpakaikoyangpanas #Hahaha #Gagap #KBAI
kodahkenapa - akuyangpakaikoyangpanas - kbai - gagap - hahaha -
fafinyworld : @mr_msn hihii thanks β™₯
mr_msn : @fafinycloset goodluck ^_^
ahhmeng_ - enkedings - atikahrahmat95 - amyrolfazlan -
instagram
asiebcoki
Sel sel sel fi. #gagap
gagap -
nonararha - ulfahsetiawan92 - mutycatlover -
instagram
bebas_id
Hayoo ngaku siapa yg kaya begini?? πŸ˜‚πŸ˜‚ #bebas #terserah #ciegitu
terserah - bebas - ciegitu -
philiastefanie : @vaniaavania
veronicaclara17 : @sadriaan
fithriyahdinah99 : gimana ya @elikristina23
nabeeth : @chacs18
chacs18 : @nabeeth bzzzz
adeero : @mosadmonik @ari.sisil
mosadmonik : @adeero hahahaha
tririzkita : @kasihmhrnxo @melati_93 @yuan_erma
anjanja96 - ratrilrst - soniacarls8 - exos_album -
instagram
mihcimira
#throwback #zaman #prasejarah #menengah credit to @boyhafizy
wtf - pun - lah - lahanat - banyak - baca - zaman - orang - menengah - sakai - kau - hashtag - throwback - macam - sial - gagap - sangat - prasejarah - aku - setan - tidur -
amirbennasseb : #tidur#brader
mihcimira : Hahahahaha @amirbennasseb #lahanat #kau #pun #tidur #lah #setan
amirbennasseb : #aku#dah#bangun#tapi#ada#mimpi#yang#membuatkan#aku#terbangun#dan#aku#perlukan#wanita#sekarang#hahahaha
mihcimira : @amirbennasseb #wtf #banyak #sangat #hashtag #kau #aku #baca #macam #orang #gagap #sakai #sial
amirbennasseb : Hahaha aku baca relax je @mihcimira
boyhafizy : Zaman bila punya gambar kau simpan lagi ni? Haha
mihcimira : @boyhafizy zaman penjajah hahahahha
hudaashar - liyanaalinaa - victorsonofmoses95 - mieyaviolet -
instagram
chadomokun
Belonging to each other,, cubit peha kanan peha kiri jua terasa sakitnya,, #ftj never b replace,, setiap masa pelbagai peristiwa dijadi bahan lawakan #baby #sayang #manje #anjew #blur #kerding #anakKeling #nino #dee #anne #bika #gagap #pekak #jah #nyah #odah macam2 nama terhasil,,tu la hidup kami disini,, diisi gelak tawa, muram sedih, tangisan, pertolongan , kawan sejati , penyeri pagi , penutup malam, hobi kami tiada beza nya,, enjoy bukan kepalang,, setiap langkah kami disandari kisah2 lucu,, gosip itu sebahagai kami,, hahaha,, saidina pengerat kami,, bila kaya nampak riak nya , bila kalah hilang taringnya,, itu lah kami #housemate bahagia,, gila tak terkata , enjoy mesti berdaya , study mesti berjaya,, walaupun pandai tak sepandai mana tapi kami sentiasa ada antara 1 sama lain,, siang malam pagi petang sentiasa bersama #AqMaTehaIkaAmyAinShiraNoniDeeAna #SyiraUna ,, the making of our memories InsyaAllah,, may Allah always bless us, ,, our friendship,,, -By:cha puitis rindu
nyah - anakkeling - blur - housemate - baby - pekak - manje - gagap - odah - kerding - sayang - aqmatehaikaamyainshiranonideeana - anjew - jah - bika - syirauna - anne - ftj - dee - nino -
jawe_rangers93 - ismawar_isyraf - farishahahsiraf - fathiahraihana_ -
instagram
Iconosquare feedback