princess_qaisara
Transformkan diri bak selebriti.. Wajah jadi super duper glowing.. Kulit bertambah moist.. Nampak natural je.. Rugi sapa xtry produk rangkaian feelvogue.. Kesan yang sgt ohsem.. Sedikit calitan sudah vamvamvoom.. Jom glowing sesama.. Item terhangat pasaran.. ------------------------------------------------ BERMINAT??? Sila Order cecepat.....WHATSAPP/SMS #JuriaQaisara #0169876304 ----------------------------------------------- #foundation #cute #comel #cantik #glowing #pinkish #sayajualmurah #murah #belionline #instashop #visitmyig #makandam #emmamaembong #zizanrazak #neelofa #errafazira #sitinurhaliza #‎shoppingonline‬
foundation - juriaqaisara - emmamaembong - murah - sayajualmurah - belionline - pinkish - comel - errafazira - visitmyig - cantik - makandam - zizanrazak - glowing - cute - sitinurhaliza - 0169876304 - neelofa - instashop -
ppyfeamielah - bearbesar_collection - xolovevaniayoung_ss - cahayanuradilah -
instagram
stailista_fesyen
Free saiz s to l Mesra wuduk & nursing Bahu 15inc Dada 40inc Labuh 56inc Material high quality dull satin Rm109sm/rm115ss #jubahsatin #jubahmenyusu #nursingdress #sayajual #instagramshop #on9shop #karnivalteratakglamraya #errafazira #haniszalikha
sayajual - jubahsatin - instagramshop - on9shop - haniszalikha - nursingdress - jubahmenyusu - errafazira - karnivalteratakglamraya -
itsmeshieyda - aininurana - watiazli - itamona -
instagram
raniasofia_beauty
Lagi.. lagi,. Testimonial hebat dari pengguna fv ---------------------------------------- BERMINAT??? Sila Order cecepat..... WHATSAPP/SMS #Raniasofia_beauty #0134565425 . Untuk produk yang luar biasa hebat ini!! #FeelVogue Supercover Foundation No.1 di Malaysia ----------------------------------------------- . #foundation #cute #comel #cantik #glowing #pinkish #sayajualmurah #murah #belionline #instashop #visitmyig #makandam #vitamin #kosmetik #skincare #irenenadia #fl #emmamaembong #zizanrazak #neelofa #errafazira #sitinurhaliza #shoppingonline #kotadamansara #sungaibuloh #subang #thestrand ‬
cute - pinkish - belionline - thestrand - cantik - murah - sayajualmurah - vitamin - skincare - sungaibuloh - raniasofia_beauty - shoppingonline - fl - comel - irenenadia - errafazira - subang - visitmyig - emmamaembong - kosmetik - zizanrazak - glowing - 0134565425 - kotadamansara - sitinurhaliza - foundation - neelofa - instashop - makandam - feelvogue -
igerslist : hi @raniasofia_beauty, cool stuff :). u should add ur profile to our site :)
souqarossa : πŸ‘πŸ‘πŸ‘
samanthabarbaccia - angelajiakim - bearbesar_collection - tiannabeauty -
instagram
baju_besar
Kurung Moden Zahra XL - 6XL RM 139 EXCLUDING POSTAGE. Berminat boleh like fb sejoliextracollection atau watapps ke 019 289 0527 / 019 349 7095. #badanbesar #gemuk #errafazira #enot #aaronaziz #aingajah #plussizeclothing #plussizelover #kurungmodenlace #fistail #igseller #igbiz #keithfoo #menjual #nooraini_195 #norhidayu88 #nurul_hana19 #oranggemuk #putrimus #rajaema #rozianahjattan #sitikhodhijah #shafiera_fiera #wahidasham #zeyla_eila #zarazya #zurahdin
zurahdin - gemuk - oranggemuk - nurul_hana19 - badanbesar - norhidayu88 - wahidasham - aaronaziz - nooraini_195 - zeyla_eila - aingajah - errafazira - sitikhodhijah - igseller - igbiz - keithfoo - enot - kurungmodenlace - plussizeclothing - rajaema - putrimus - fistail - plussizelover - menjual - rozianahjattan - shafiera_fiera - zarazya -
ayunni__ - effakuala - authenticbrandmalaysia - sineorita1101 -
instagram
bajukurung_murah
Assalamualaikum.... [PROMOSI HEBAT] BAJU KURUNG PAHANG --------------------------- 1 PCs>>>> RM60 + RM6 (POSLAJU) 3 PCs>>>> RM150 + RM10 (POSLAJU) Size >>>> XS,S,M,L & XL Colour >>>> Red, Krim, Black, Purple, Pink, Emerald Green, Royal Blue, Dark Grey, Merron, Dark Choclate & Tqoise Blue Material>>>> Cotton XS-BAHU 14, DADA 36, L/TGN 22, L/BAJU 38, PINGGANG 28, PUNGGUNG 36, L/KAIN 38 S- BAHU 15, DADA 38, L/TGN 22, L/BAJU 39, PINGGANG 30, PUNGGUNG 38, L/KAIN 39 M-BAHU 16, DADA 40, L/TGN 23, L/BAJU 40, PINGGANG 32, PUNGGUNG 40, L/KAIN 40 L-BAHU 17, DADA 42, L/TGN 23, L/BAJU 41, PINGGANG 34, PUNGGUNG 42, L/KAIN 42 XL- BAHU 18, DADA 46, L/TGN 23, L/BAJU 41, PINGGANG 36, PUNGGUNG 44, L/KAIN 42 Berminat?? Inbox message sgera @ wtspp 0103605952 #instashop #instaniaga #igshop #instabazar #igshopmalaysia #instaseller #instashopmalaysia #igreview #igbiz #igshopper #igseller #kurungpahang #kurungpahangmurah #bajukurungpahang #bajukurungriau #bajukurung #bazaarpaknil #ctdk #emmamaembong #zizanrazak #errafazira
instaniaga - instashopmalaysia - bajukurungpahang - kurungpahang - bazaarpaknil - zizanrazak - igshopper - igseller - igshop - igshopmalaysia - igreview - errafazira - igbiz - instaseller - emmamaembong - kurungpahangmurah - bajukurungriau - ctdk - instabazar - bajukurung - instashop -
syadie09 - lebohaiyah - miss_diana_dai - zabedah_sharif -
instagram
hardrockerscafe
by @errafazira "Peringatan buat kita bersama.. Semoga kita menjadi hambaNya yg lebih bsyukur.. Pagi! Yuk kita mulakan hari kita dgn GOOD vibes..." via @PhotoRepost_app • Selamat Pagi semua β›…οΈπŸ˜Ž #errafazira #dunia #world
world - errafazira - dunia -
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. meh2 follow ig saya kalo berminat dgn jam branded ori yg di import. tq.
mussliza - yusya2320 - badek94 - cikpuan_iemacapui -
instagram
volksel
Yusri KRU serba berkemampuan. Buat anak je belom mampu lg. 😷 #volksel #vjvj2014 #yusrikru #lisasurihani #errafazira #Repost from @volksjohore with @repostapp --- Yusri kru dari @volksel. Best engine! Ingatkan yusri kru layan ferarri je 😝
yusrikru - vjvj2014 - lisasurihani - errafazira - volksel - repost -
aimanthealfro : Caption kencang
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. meh2 follow ig saya kalo berminat dgn jam branded ori yg di import. tq.
kikamloco - _izzyinc._ - shafiq902 - chekguamer -
instagram
puteri_irr
Sama ke idok.?! tue.. tang rambut tue..!! klu shape muka jgn ckpla, sah2 me bulat mcm duit syiling kan.. HaHa.. Sekali skala verangan tiru mcm ksyngn @errafazira xpe kan.?! Love ErraFazira deep2.. p/s : sorry pic x clear sangt coz capture from vdeo. ;) #trowback An Evening Asean Performance Tokyo, Japan. #tiruGayaArtis #kesayangan #errafazira #primadona #love #deepdeep #dulukinidanselamanya #bersamaErra #show #musicTraditional #music #performance
bersamaerra - love - show - primadona - kesayangan - music - deepdeep - dulukinidanselamanya - performance - musictraditional - trowback - errafazira - tirugayaartis -
puteri_irr : @fiealyazabidin HaHaHa.. mengong dye nie.. msa ni Last show, request la nk wat rambut mcm Erra. bukan slalu dpt verangan.. hehe. hbs xkn nk wat rambut mcm dewi mawar.. ini bukn teater. kew nk i buat skjp.?! ;)
puteri_irr : @leyzaariffin 1st & last.. lps ni xnk tiru da.. tunggu tunang plak. eh2.. HaHa
agustiardipati : Peh!!! erra ada kembar lah...
puteri_irr : @agustiardipati x ar.. ni adik dye la. WaHaHaHa.
akmarisha : @leyzaariffin ehh..ehh wekkk 😁😁 @puteri_irr aura ksygn tuuuu πŸ˜‰πŸ˜‰
errafazira : Weeeweeet ... dr jauh td ku pikirkan Ela pajila.. close up.. wowwww.. si cantik manis @puteri_irr πŸ˜šπŸ˜šπŸ˜šπŸ˜™
puteri_irr : @errafazira morning kakak syng.. HaHaHa.. Wah kakk ckp mcm Ela Pajila la.. ;) TQ kakk.. Hv a nice day. Love u deep2 #dulukinidanselamanya
dapo_kitchen : Jom follow ig saya😘😘😘
authenticbrandmalaysia - haninasir - leyzaariffin - girlspredator -
instagram
puteri_irr
Aiyak.. sudah pksa pon tetap xbolh tdo.. So, me pilih untk lyan lgu2 ksyngn @errafazira dr Album ErraFazira Koleksi Klasik (1998).. -Terpaksa Melangkah- #album #errafazira #koleksiKlasik #bersamaErra #dulukinidanselamanya #love #deepdeep #kesayangan #primadona #penyanyi
album - penyanyi - love - primadona - kesayangan - bersamaerra - dulukinidanselamanya - koleksiklasik - deepdeep - errafazira -
nuramirahddin - authenticbrandmalaysia - haninasir - luxorcorp -
instagram
maya_qarmyla
CARA ORDER : WHATSAPP/SMS 01119574289 TAIPKAN NAMA ANDA<JARAK>IRDINA<JARAK>COLOR & QTY MATERIAL: HIGH QUALITY SATIN Free size recommended for s/m/L dan small XL UKURAN LETAK BAHU: 16 INCHES DADA: 18 INCHES PINGGANG: 17 INCHES LABUH DRESS: 56.5 INCHES LABUH TANGAN: 24 INCHES CIRI-CIRI ISTIMEWA : -mempunyai butang di bahagian dada -dihiasi #sequin moden di bahagian tangan -mempunyai zip di bahagian tangan -koleksi warna-warna yang sangat menarik KELEBIHAN #nursingfriendly #wudhufrenly -memudahkan untuk mengambil wudhu -tampil sopan dan anggun bila digayakan. -kelihatan up to date dengan sequin moden yg nampak mewah di bahagian tangan #igshopmalaysia #sayajualjubah #syajual #onlineshoppingmalaysia #jubahsequin #bazarmalaysia #bazarbaju #jualanmurah #hotsellingjubah #bazaarpaknil #artismalaysia #boothartis #jubahcantik #jubahsatin #mayaqarmylaonthenet #errafazira #jubahmurah #jubahmenyusu #nursingdress #bfmom
jubahsatin - jualanmurah - syajual - bfmom - jubahcantik - nursingdress - bazaarpaknil - jubahmenyusu - errafazira - nursingfriendly - boothartis - bazarmalaysia - igshopmalaysia - jubahsequin - wudhufrenly - bazarbaju - onlineshoppingmalaysia - artismalaysia - hotsellingjubah - mayaqarmylaonthenet - sayajualjubah - sequin - jubahmurah -
nasrul_baharudin : This is the real trade, how we do it. Follow my ig @nasrul_baharudin
suriantilahading : Brp rm?@maya_qarmyla
maya_qarmyla : @suriantilahading rm78 x msuk pos
suriantilahading : Pos ke sabah?@maya_qarmyla
rara_fatirah - authenticbrandmalaysia - jacksonmarianne - osya_shoppe -
instagram
maya_qarmyla
CARA ORDER : WHATSAPP/SMS 01119574289 TAIPKAN NAMA ANDA<JARAK>IRDINA<JARAK>COLOR & QTY MATERIAL: HIGH QUALITY SATIN Free size recommended for s/m/L dan small XL UKURAN LETAK BAHU: 16 INCHES DADA: 18 INCHES PINGGANG: 17 INCHES LABUH DRESS: 56.5 INCHES LABUH TANGAN: 24 INCHES CIRI-CIRI ISTIMEWA : -mempunyai butang di bahagian dada -dihiasi #sequin moden di bahagian tangan -mempunyai zip di bahagian tangan -koleksi warna-warna yang sangat menarik KELEBIHAN #nursingfriendly #wudhufrenly -memudahkan untuk mengambil wudhu -tampil sopan dan anggun bila digayakan. -kelihatan up to date dengan sequin moden yg nampak mewah di bahagian tangan #igshopmalaysia #sayajualjubah #syajual #onlineshoppingmalaysia #jubahsequin #bazarmalaysia #bazarbaju #jualanmurah #hotsellingjubah #bazaarpaknil #artismalaysia #boothartis #jubahcantik #jubahsatin #mayaqarmylaonthenet #errafazira #jubahmurah #jubahmenyusu #nursingdress #bfmom
jubahsatin - jualanmurah - syajual - bfmom - jubahcantik - nursingdress - bazaarpaknil - jubahmenyusu - errafazira - nursingfriendly - boothartis - bazarmalaysia - igshopmalaysia - jubahsequin - wudhufrenly - bazarbaju - onlineshoppingmalaysia - artismalaysia - hotsellingjubah - mayaqarmylaonthenet - sayajualjubah - sequin - jubahmurah -
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang lalu. meh2 follow ig saya kalo sukakan jam ori import.
rara_fatirah - eisyaforever.ae - bearbesar_collection - kami.reviewig -
instagram
maya_qarmyla
CARA ORDER : WHATSAPP/SMS 01119574289 TAIPKAN NAMA ANDA<JARAK>IRDINA<JARAK>COLOR & QTY MATERIAL: HIGH QUALITY SATIN Free size recommended for s/m/L dan small XL UKURAN LETAK BAHU: 16 INCHES DADA: 18 INCHES PINGGANG: 17 INCHES LABUH DRESS: 56.5 INCHES LABUH TANGAN: 24 INCHES CIRI-CIRI ISTIMEWA : -mempunyai butang di bahagian dada -dihiasi #sequin moden di bahagian tangan -mempunyai zip di bahagian tangan -koleksi warna-warna yang sangat menarik KELEBIHAN #nursingfriendly #wudhufrenly -memudahkan untuk mengambil wudhu -tampil sopan dan anggun bila digayakan. -kelihatan up to date dengan sequin moden yg nampak mewah di bahagian tangan #igshopmalaysia #sayajualjubah #syajual #onlineshoppingmalaysia #jubahsequin #bazarmalaysia #bazarbaju #jualanmurah #hotsellingjubah #bazaarpaknil #artismalaysia #boothartis #jubahcantik #jubahsatin #mayaqarmylaonthenet #errafazira #jubahmurah #jubahmenyusu #nursingdress #bfmom
jubahsatin - jualanmurah - syajual - bfmom - jubahcantik - nursingdress - bazaarpaknil - jubahmenyusu - errafazira - nursingfriendly - boothartis - bazarmalaysia - igshopmalaysia - jubahsequin - wudhufrenly - bazarbaju - onlineshoppingmalaysia - artismalaysia - hotsellingjubah - mayaqarmylaonthenet - sayajualjubah - sequin - jubahmurah -
bearbesar_collection : comelnya 😊 Bearbesar gedabak supermurah SALE !!!
rekacinta - eisyaforever.ae - authenticbrandmalaysia - valdez_jamie -
instagram
maya_qarmyla
CARA ORDER : WHATSAPP/SMS 01119574289 TAIPKAN NAMA ANDA<JARAK>IRDINA<JARAK>COLOR & QTY MATERIAL: HIGH QUALITY SATIN Free size recommended for s/m/L dan small XL UKURAN LETAK BAHU: 16 INCHES DADA: 18 INCHES PINGGANG: 17 INCHES LABUH DRESS: 56.5 INCHES LABUH TANGAN: 24 INCHES CIRI-CIRI ISTIMEWA : -mempunyai butang di bahagian dada -dihiasi #sequin moden di bahagian tangan -mempunyai zip di bahagian tangan -koleksi warna-warna yang sangat menarik KELEBIHAN #nursingfriendly #wudhufrenly -memudahkan untuk mengambil wudhu -tampil sopan dan anggun bila digayakan. -kelihatan up to date dengan sequin moden yg nampak mewah di bahagian tangan #igshopmalaysia #sayajualjubah #syajual #onlineshoppingmalaysia #jubahsequin #bazarmalaysia #bazarbaju #jualanmurah #hotsellingjubah #bazaarpaknil #artismalaysia #boothartis #jubahcantik #jubahsatin #mayaqarmylaonthenet #errafazira #jubahmurah #jubahmenyusu #nursingdress #bfmom
jubahsatin - jualanmurah - syajual - bfmom - jubahcantik - nursingdress - bazaarpaknil - jubahmenyusu - errafazira - nursingfriendly - boothartis - bazarmalaysia - igshopmalaysia - jubahsequin - wudhufrenly - bazarbaju - onlineshoppingmalaysia - artismalaysia - hotsellingjubah - mayaqarmylaonthenet - sayajualjubah - sequin - jubahmurah -
maya_qarmyla : adik ni (model) iras muka @errafazira hihi
osya_shoppe : Very nice profile you have... 😊 superb!
rekacinta : Nice insta πŸ‘πŸ‘πŸ‘
maya_qarmyla : tq @osya_shoppe & @rekacinta
eisyaforever.ae - authenticbrandmalaysia - maharani_zaza - travailandco -
instagram
popshop_underoneroof
Daisy T-shirt RM27 - Exclude Postage White & Beige Size : 2-3y, 3-4y, 5-6y, 6-7, 7-8y, 8-9y Serious buyer only Order, whatsapp 017-6566681 #daisy #donaldduck #disney #kidstee #sayajual #sayajualbajubabymurah #visitmyig #igshop #instashop #popshop #malaysia #onlinebusinessmalaysia #onlinebusiness #bazaarpaknil #carbootsale #sale #giveawaymalaysia #kedaibaby #babyshop #babystuff #hipsterkids #hipster #ootdkids #nerd #babystore #errafazira
ootdkids - popshop - babyshop - malaysia - babystore - giveawaymalaysia - onlinebusiness - errafazira - nerd - igshop - carbootsale - onlinebusinessmalaysia - kidstee - sayajual - babystuff - visitmyig - bazaarpaknil - sale - donaldduck - hipsterkids - hipster - daisy - sayajualbajubabymurah - instashop - disney - kedaibaby -
kieynaaa_ : Hii^^ berminat untuk promote/review Igshop awak? Pls Wassup me for T&C (Gifts) Atau tinggal kan num awak kat IG Sy .TQ *sorryspam^^
super.clemens - authenticbrandmalaysia - n4zie - evandimitrakopoulos -
instagram
linaakhsani
Jom ber #flawless dgn akk. Busy nya cod #skincare ni. Yg nak postage boleh aje. #postage tiap hari kecuali sabtu & ahad. . #lrflawlessSatisfied #lrfsatisfied #lindarafar #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualflawless #flawlessbeauty #instamalaysia #instawajah #tv3 #noradanish #errafazira #tabitaoriginal #maixara #perlacoffe #pemborongflawlessskincare #jovianistas #uitmshahalam #uitm
instamalaysia - sayajualflawless - perlacoffe - instawajah - lrflawlesssatisfied - noradanish - jovianistas - skincare - maixara - tv3 - bazaarpaknil - sayajualonline - errafazira - tabitaoriginal - postage - uitmshahalam - pemborongflawlessskincare - lrfsatisfied - uitm - lindarafar - flawless - flawlessbeauty -
azurabashahadija - azlina_muhdali - ahamdulillah - seancassidyskincare -
instagram
puteri_irr
Another one of my fav pic. Masa dpt pic ni dye punye happy n xcited mngalahkn tarian robot lgu tamil ksyngn laa.. hehe (kakak jgn marah ek.!! ) suke gileww msa tue. Then next sy show perform kt Japan, request makeup artst nk wat rambut sbjjik mcm Erra dlm pic ni. siap tnjuk pic nie lg. Yg best nye dye layan permintaan sy plak tue. Over naww naww.. HaHa.. Sekurang2nya dpt gak fefeeling ala2 ErraFazira atas stage Tokyo msa tue.. Best3x.. Thankx @andriana86 melayan permintaan i msa tu. Love u la. p/s : Next klu nk tunang or kawin ke, nk juga tiru ala2 ksyngn @errafazira juga. Over taw..!! ;) Love ErraFazira deep2 & alwayz #bersamaErra #dulukinidanselamanya #errafazira #love #deepdeep #primadona #trowback #Happy #collection
love - primadona - collection - bersamaerra - dulukinidanselamanya - trowback - deepdeep - errafazira - happy -
leyzaariffin : mana gambau rambot serupa tu? nk nengokkkk ...jeng jeng
puteri_irr : @leyzaariffin adew.. nnt kita kngsi. amboi x sabr la mkcik nie.. ;)
leyzaariffin : baikkk tok cikk 😜😜
puteri_irr : Kakak @errafazira , sy just tlong sampaikn pesan.. Samada kkk da taw blom, sy just brthu je coz da mnta tlng brthu tp klu x ckp, x elok plak.. Abg Razak ( ex manager ) da lma sakit, but diam n x brthu org, so minta doakn yg terbaek buat dye & klu bolh, usaha bersama team BE wat sesuatu untk ringankn beban dye sikit (walaupon dye xminta bntu & simpati). Ahli BE lain pon da brthu. Thankx bnyk2 klu akk dpt bc comment ni. Love U
puteri_irr - authenticbrandmalaysia - azieza_mukri - fazlyfarid -
instagram
redbella_stokis.selangor
Bila dah pakai ok, kulit cantik gebu licin Otomatik kwn2 pun teruja nak cuba Bnyak kes mcm ni Bermula dgn kwn opis cuba, kwn2 lain pn turut teruja bila tgk perubahan yg ketara pd kwn mereka So tunggu apa lg uals....cpt2 rawat blk mslh kulit Jgn biarkan msalah kulit anda berlarutan tanpa rawatan Produk organik formula doktor pakar kulit Krim2 yg berbau klinikal Produk kami bukan rebrand dari negara2 jiran Sapa dah cuba je tau kelainan pd red bella ! Rm120 sm Rm130 ss #redbella #redbellaskincare #skincareorganik #sayajual #sayajualskincare #bazaarpaknil #bizigmalaysia #bizigonline #uum #uitm #ukm #upm #noradanish #ctdk #errafazira
sayajual - upm - noradanish - bizigonline - uitm - sayajualskincare - bizigmalaysia - uum - ukm - ctdk - redbella - bazaarpaknil - redbellaskincare - skincareorganik - errafazira -
loveandcherry_territory - authenticbrandmalaysia - secret.happiness - osya_shoppe -
instagram
haiqal700
Beringatlah kita bahwa dunia ini merupakan 1 perhentian yang punyai' ujian & dugaan. Akhirat jua lah merupakan pengakhiran. Jadi, berhati hati lah ketika memilih jalan supaya kita kelihatan sempurna di pengakhiran. πŸ˜‡
abgbiasabiasashaja - errafazira - haha - dahkenapatag -
haiqal700 : #abgBiasaBiasaShaja #DahKenapaTag #Errafazira ApeKeneMengeneNganAku #Haha @arisbarker
arisbarker : Abg nmpk sesuai dgn era..kihkihkih
haiqal700 : Amboiiiiii abg nie org biase2 sahaja. Bukan siapa2 pon @arisbarker
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. follow my Instagram ya kalo sukakan jam original dgn harga lebih rendah dari butik. tima kasih.
haiqal700 : πŸ‘πŸ‘Œ @authenticbrandmalaysia
rizuanmazelan : salu kat retis je ada promote kedai. kat sini pun ade @faridjasmin_
faridjasmin_ : Follow my ig, ada jual ikan paus. @rizuanmazelan @haiqal700
haiqal700 : Haha diam lah kamu berdua! @rizuanmazelan @faridjasmin_
fauzanirham - itjustbilly - qibfadzul - faizalezal12 -
instagram
azharzainul
Makeup for my favourite model miss Laila hahahahaha theme month The Matte Lip Eyelid: peony petal Blush: pink swoon Lip: Nouvelle Vogue #makeupbyazharzainul #mac #myartistcommunity #myartistcommunitymalaysia #chichijab #winter #makeup #makeupartistmalaysia #muakl #errafazira #monochromatic #thememonth #macartist #weariteverywhere @noorlailatulhijrah #art #cosmetic
monochromatic - makeupbyazharzainul - muakl - art - makeup - chichijab - cosmetic - weariteverywhere - mac - myartistcommunitymalaysia - errafazira - thememonth - winter - macartist - myartistcommunity - makeupartistmalaysia -
ayangkamell : Nak warna pink mata tu. Apa namanya
azharzainul : Pakai blusher mac peony petal. @ayangkamell hehe
ayangkamell : Pandaiiiii...
azharzainul : Hahaha mncuba cuba. Tenkiu @ayangkamell
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. meh2 follow ig saya kalo berminat dgn jam branded ori yg di import. tq.
noorlailatulhijrah : tq @azharzainul 😘😘😘 awk je yg rajin touch up kte..πŸ˜‰πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
azharzainul : Most welcome @noorlailatulhijrah haha sambil blaja. Tenkiu sanggup jadi model kite kikiki
noorlailatulhijrah : my pleasure..πŸ˜‰ i sentiasa menadah kn muka utk u..πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
beautymarkartist - andie_ann_ - andriana86 - branthemua -
instagram
stailista_fesyen
Rm30 exl pos Material chifon #sayajual #igshop #syria#tudung #bazarartis #instagramshop #on9shop #onlineshopmalaysia #errafazira #karnivalteratakglamraya #instantshawl #sayajualmurah
sayajual - tudung - instagramshop - instantshawl - bazarartis - sayajualmurah - onlineshopmalaysia - on9shop - syria - errafazira - karnivalteratakglamraya - igshop -
arikaivy : Cantik! jom tengok insta saya :)
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. meh2 follow ig saya kalo berminat dgn jam branded ori yg di import. tq.
norelliza86 : As,salam blh tau x Syria ombak Rindu Kalo sy Ambil 10ps borong bp ye
elliza_hijab : Nk borong kt mn ye
stailista_fesyen : @elliza_hijab sy kt penang..apa2 sila wasap 0142455870
stailista_fesyen : @norelliza86 rm200 / 10pcs
uyunwawa - chachashahidan - mawar_suziyatie - authenticbrandmalaysia -
instagram
redbella_stokis.selangor
Mekasih utk cus yg sudi syer pic sblm & slps Sporting2 cus red bella..muahh ckt Hasil pemakaian set muka red bella dan foundation red bella Sblm ni kulit nampak bertampung2 sbb tona kulit x sekata Now kulit dah cerah bersih Rm120sm/rm130ss Rm60sm/rm65ss #redbella #redbellaskincare #sayajualskincare #skincareorganik #bazaarpaknil #uum #ukm #upm #uitm #bizigmalaysia #bizigonline #jerawat #jeragat #emmavangers #errafazira #rozitachewan
bizigonline - redbella - sayajualskincare - uum - rozitachewan - bazaarpaknil - errafazira - redbellaskincare - upm - jeragat - uitm - bizigmalaysia - ukm - jerawat - emmavangers - skincareorganik -
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. follow my Instagram ya kalo sukakan jam original dgn harga lebih rendah dari butik. tima kasih.
butik_rare - nur_zyra - authenticbrandmalaysia - lawwa_shoppe -
instagram
stailista_fesyen
Peplum rose Saiz s m l xl Material chiffon #sayajual #intagramshop #peplumcantik #peplumrose #karnivalteratakglamraya #artismalaysia #tv3#errafazira #on9shop
peplumrose - peplumcantik - sayajual - artismalaysia - tv3 - on9shop - intagramshop - errafazira - karnivalteratakglamraya -
riniemahazan : Brapa harganya sis?
stailista_fesyen : @riniemahazan rm150 incl postage
nurjannahahihu - charmedbyarha - miaaryani91 - nieyaqissy -
instagram
norzaid
OST Soal Hati | Zaman Muda Remaja @ Dolu2 #ost #soundtrack #soalhati #errafazira #afdlinshauki @errafazira
soundtrack - soalhati - errafazira - ost - afdlinshauki -
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. follow my Instagram ya kalo sukakan jam original dgn harga lebih rendah dari butik. tima kasih.
naj_mahal_ - eyvatunkuanor - nurell777 - carliskandar -
instagram
harleenaticadavid
{ Photo in a photo } Blogged on ATICALEEN! Have you read it already? Let's do some #LunchTime read, go go go! #Theatre #BahayanyaWanita #NoraDanish #ErraFazira #UmieAida #ZizanRazak #SoldOutTicket #RetisTekNak #Hollywood #Broadway #Konon
ladylike - soldoutticket - dior - theatre - style - outfit - feminine - fashion - redcarpet - lunchtime - ootd - broadway - zizanrazak - retisteknak - blairwaldorf - kononkekiterartisperasankejaplerr - umieaida - konon - errafazira - reddress - noradanish - aticaleen - lookoftheday - lunchtimereads - valentino - classy - serenavanderwoodsen - hollywood - icon - bahayanyawanita -
ciroline_n : @harleenaticadavid @dayang_kox tedah muka erni kna potong
nhanummr : Hahah sian muke erni.
harleenaticadavid : @ciroline_n @dayang_kox nooo bukan kmk potong la 😣😣 couldn't fit in that square if not mmg wanna put in all faces in... 😞
harleenaticadavid : Eyyyy @nhanummr tak la omg bukan nak potong, tak cukup dlm square tu... Kalo tak mmg nak letak, style kot dia siap baju bling lagi
ciroline_n : @harleenaticadavid sian my babyy but i alwys love u baby hahaha
umieaida818 : πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
harleenaticadavid : @umieaida818 boleh la kot gambar ni? Tp mmg tak setanding la,πŸ˜† janji similar idea kan hahaha
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang lalu. meh2 follow ig saya kalo sukakan jam ori import.
nickbehl - misssepet26 - faiznurdavid - feyroooo -
instagram
puteri_irr
#trowback 14thun yg lepas di KLCC. Taw ksyngn ada show, kelam kbut hbs sek je terus ke sni. Ponteng class tmbhan kjp. Msa ni bulan Mac betul2 on my birthday. Abg Ogy (bks dancer Erra) bw jmpe ksyngn kt blkng stage, surprise katanya. Tp syang sangt2.. pic wif ksyngn da xde, rosak sudah. So ini je yg tnggal. Huhu. Ingt lg kt backstge, 1st time dpt jmp depn2. menglabah nye lain mcm skit. Jmpe jew, Kak @errafazira panggil n pelok, n tnya soalan. "Hye, dr mn ni.? x sek kew.? Birthday awak ye.?" Msa tu sy senyp seribu bhsa, angguk xde, geleng pon xde. Mengongg tol... Mesti msa tu kak Erra ingt me ni BISU kan.?! HaHaHaHa.. Argghh miss dis moment.. Anyway, thankx abg ogy..!! #trowback #show #performance #errafazira #primadona #singer #actress #bersamaErra #love #deepdeep #dulukinidanselamanya
bersamaerra - singer - love - show - primadona - actress - deepdeep - dulukinidanselamanya - trowback - performance - errafazira -
naimhumphrey : Uncle Ogy ada Instagram tak!!!!
puteri_irr : @naimhumphrey heyy u.. u msa ni bdk hingus lgi. xde msa ni.. HaHa. Xtaw la ada ke x.. lama xdgr cite dye. no pon da xde. huhu
azilah_sharif : Terbaikk..
puteri_irr : @azilah_sharif huhu.. Msa ni ksyngn nyanyi lgu Jendela Hati, Teman Bicara & Oppss i did it again.. Memng Terbaek
azilah_sharif : @puteri_irr msti speechless msa mula2 jmpa tu kn.. mcm sya jgk.. tp dgn kak Fazira jmpa lgi msti speechless jgk.. xtaula knpa.. maybe aura kesayangan kuat sgt kot..haha
puteri_irr : @azilah_sharif HaHa. Yolah.. mcm pelik n klakar plak. smpai skang pon klu jmpe, tbe2 x blh ckp. hbs idea semua. HaHa..
azilah_sharif : @puteri_irr malu n segan tp mahu sebenarnya.. btw, have a nice day..
puteri_irr : @azilah_sharif Morning..!! tq, same to you.. :)
dhanistylo - dahlia_nemo - andriana86 - fatyn23 -
instagram
ivlyntan
She is too gorgeous n full of charisma .. #love #loveher #errafazira
loveher - errafazira - love -
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. follow my Instagram ya kalo sukakan jam original dgn harga lebih rendah dari butik. tima kasih.
kate0503 - hazeeratulnisa - alvimtan401 - bell_azman -
instagram
baju_besar
DAYANA DRESS - RM 139 EXCLUDING POSTAGE XL - 6XL Berminat bole watapps 019 2890527 / like fb sejoliextracollections. #aaronaziz #aingajah #badanbesar #errafazira #enot #fistail #gemuk #igseller #igbiz #kurungmodenlace #keithfoo #menjual #nooraini_195 #norhidayu88 #oranggemuk #plussizeclothing #plussizelover #rajaema #rozianahjattan #sitikhodhijah #shafiera_fiera
gemuk - oranggemuk - badanbesar - norhidayu88 - aaronaziz - nooraini_195 - aingajah - errafazira - sitikhodhijah - igseller - igbiz - keithfoo - enot - kurungmodenlace - plussizeclothing - rajaema - fistail - plussizelover - menjual - rozianahjattan - shafiera_fiera -
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. follow my Instagram ya kalo sukakan jam original dgn harga lebih rendah dari butik. tima kasih.
rozianahjattan - puterizashah - authenticbrandmalaysia - amotchemot -
instagram
ivlyntan
She is so gorgeous #kakG #erra #errafazira at #karecafe
kakg - errafazira - karecafe - erra -
deqzul : Untung la u jumpa dye
ivlyntan : @deqzul she in my Kafe at one u
ivlyntan : She is so prety
kalinna925 - jaymie_low - 27nicol3 - stevenkey77 -
instagram
baju_besar
DAYANA DRESS - RM 139 SAIZ XL - 6XL EXCLUDING PISTAGE. Berminat blh watapps 019 289 0527 / like fb sejoliextracollection. #aaronaziz #aingajah #badanbesar #errafazira #enot #fistail #gemuk #igbiz #igseller #keithfoo #menjual #nooraini_195 #norhidayu88 #nurul_hana19 #oranggemuk #plussizeclothing #plussizelover #rajaema #sitikhodhijah #shafiera_fiera #wahidasham #zeyla_eila
gemuk - oranggemuk - nurul_hana19 - badanbesar - norhidayu88 - wahidasham - aaronaziz - rozianahjattan - nooraini_195 - zeyla_eila - aingajah - errafazira - sitikhodhijah - igseller - igbiz - keithfoo - plussizeclothing - rajaema - fistail - plussizelover - menjual - enot - shafiera_fiera -
rozianahjattan : Sis ada kurung moden tak?
baju_besar : Ada sis#rozianahjattan
rozianahjattan - effakuala - izainieidris - amotchemot -
instagram
baju_besar
Dayana Dress - RM 139 XL -6XL. Berminat bole watapps kat no. ni 019 289 0527 / fb sejoliextracollection. #badanbesar #errafazira #enot #aaronaziz #aingajah #gemuk #igbiz #igseller #keithfoo #menjual #nooraini_195 #norhidayu88 #nurul_hana19 #oranggemuk #plussizeclothing #plussizelover #rajaema #sitikhodhijah #shafiera_fiera #wahidasham #zeyla_eila
gemuk - oranggemuk - nurul_hana19 - badanbesar - norhidayu88 - wahidasham - aaronaziz - nooraini_195 - zeyla_eila - aingajah - errafazira - sitikhodhijah - igseller - igbiz - keithfoo - plussizeclothing - rajaema - plussizelover - menjual - enot - shafiera_fiera -
eka.eex : Ini bhan ap sis
rozianahjattan - effakuala - nurul_hana19 - amelianasthasa -
instagram
aliciaminh
Erra Fazira is in da house!! #errafazira #primadona #astro #karekl #furniture #lighting #accessories #karezylifestyle #mydayswithkare
primadona - accessories - astro - karezylifestyle - lighting - mydayswithkare - errafazira - karekl - furniture -
authenticbrandmalaysia : mintak izin tuan rumah nak tumpang iklan. follow my Instagram ya kalo sukakan jam original dgn harga lebih rendah dari butik. tima kasih.
s.m.design - somamisheila - xiaobi_tan - mahadisyon -
instagram
linaakhsani
Percaya atau tidak,setiap hari bila akk keluar,akk cuma sapu day cream #lrflawlessskincare shj!! . . Jom tukar penggunaan foundation or bb cream anda semua ke #daycream LRF ni. . . Bkn shj ada spf30, tapi krim siang ni juga TIDAK BERMINYAK, muka tak akan nampak COMOT bila berpeluh, dia juga MELEMBABkan kulit. Yg paling best actually semakin lama kita guna,semakin CERAH, BERSERI wajah kita!!! . Lihat saje la kulit akk ni. Kulit wajah anda akn rasa RINGAN, dan mudah BERNAFAS!! . ORDER NOW . WHATSAPP ME for special price!!😊😘 . #sayajualmurah #sayajual #sayajualflawlessskincare #flawlesskincare #lindarafar #dianarafar #uitm #bazaarpaknil #iklanig #igshop #noradanish #hijabstyle #bajuborongmurah #tabita #cheras #shahalammall #klia #klcc #setiacitymall #errafazira #instawajah #vitcrosehip #minyakargantulen #minyakzaitun #minyakzaitunminsyam #bettyrahmad #tv3
setiacitymall - lrflawlessskincare - vitcrosehip - tabita - dianarafar - sayajualmurah - bajuborongmurah - minyakargantulen - sayajual - iklanig - flawlesskincare - instawajah - tv3 - cheras - bazaarpaknil - errafazira - igshop - minyakzaitun - bettyrahmad - daycream - noradanish - hijabstyle - uitm - lindarafar - shahalammall - klia - minyakzaitunminsyam - sayajualflawlessskincare - klcc -
lindarafar : Terbaikkk πŸ’–
callamor : πŸŒΌπŸ’œ
sakinatunghazali - epureskin - wanie_arissa - syariessya -
instagram
zarifaf2014
Kak Engku dan Erra Fazira turut sama menari dimeja juri. Aiaichippp!!!! #ZARIFAF2014 #AF2014 #errafazira #brunei #kakengku #zizanrazak #kualalumpur #kampungmelayumajidee
zarifaf2014 - zizanrazak - kakengku - brunei - kualalumpur - errafazira - af2014 - kampungmelayumajidee -
salihinsofian - zati15 - tiqawww - hanissofeahs52 -
instagram
Iconosquare feedback