qamissqa
Anyone got stuck in the jam.? Nah nah. Cuciiiii mata dengan dress super flowerrr ala ala englishhh style ! Weheeee. It is only MYR 75 hokayyy. Cheap sangat. Material. Of course CHIFFON kegilaan remaja Size tuuu normal boleh fit until small L. Belt can be adjusted. WhatsApp 013 475 0060 dearies ;) #qamissqa#princessmiqa#bazaarpaknil#sitizoners#emmavengers#ajscreamer#aydajebat#zillarmel#rinduawak200peratus#armelaisya#shopping#sayajualmurah#sayajual#instashop#igonline#errafazira#scha#mydin#inimalaysiakita#artismalaysia#alhamdulillah#syukur :)
shopping - igonline - sayajualmurah - qamissqa - emmavengers - alhamdulillah - zillarmel - bazaarpaknil - errafazira - sayajual - armelaisya - aydajebat - princessmiqa - artismalaysia - rinduawak200peratus - syukur - ajscreamer - mydin - sitizoners - inimalaysiakita - scha - instashop -
perfumeseller_house - skincerity_laromeipoh - qalam_almarefa - hazirah_aeymon -
instagram
linaakhsani
Kami berdua memang pengguna #lrflawlessskincare tgk la wajah kami.. πŸ‘πŸ‘ . Set #skincare @lindarafar ni memang digunakan oleh adik beradik Linda,anak sedara pun guna tau. . 🌷Kulit wajah halus. 🌷Cerah/tona sekata. 🌷Tutup liang pori. 🌷Kurangkan jerawat /parut. 🌷No more make ups. . #sayajualflawlessskincare #sayajual #flawlesskincare #lindarafar #dianarafar #tabita #onlinesingapore #bruneionlineshop #errafazira #minyakargantulen #minyakzaitun #wanitahariini #tvalhijrah #mphbookstore #bazaarpaknil #iklanvisitig #igshop #hotselling #sayajualmurah
minyakzaitun - lrflawlessskincare - onlinesingapore - tabita - dianarafar - sayajualmurah - minyakargantulen - mphbookstore - skincare - bruneionlineshop - bazaarpaknil - errafazira - igshop - sayajual - wanitahariini - lindarafar - flawlesskincare - iklanvisitig - tvalhijrah - sayajualflawlessskincare - hotselling -
eiydairzara : πŸ’–πŸ‘
yourgazefalls - eiydairzara - azlina_muhdali - thekookiesproject -
instagram
thesiblings_project
#tsp hanya dapat restock beberapa warna je buat masa ni....fast selling sampai supplier pun tak sempat nak restock semua warna #tspShirt. HARGA SALES MASIH ONNNNN YA!!!! 1pc RM25 2pcs RM50 3pcs RM70 +RM5 SABAH SARAWAK Harga sebelum sales 1pc RM30 2pcs RM55 3pcs RM80 +RM5 SABAH SARAWAK Bahu 17" Dada HINGGA 46" Labuh 28"-30" Whatsapp 0189463635 @ 0194423545 #qotd #wideshawlmurah #errafazira #radiance #tshirtprintingmalaysia #ums #umt #igbiz #organizers #petronastwintowers #ajlover #sayajualsemua #dataranunderground #fleemarket #grandopening #hotfm #jam #kedaiperfumeonline #lamanseni7
organizers - radiance - wideshawlmurah - kedaiperfumeonline - tspshirt - grandopening - fleemarket - errafazira - igbiz - qotd - umt - ajlover - ums - tshirtprintingmalaysia - lamanseni7 - sayajualsemua - jam - hotfm - petronastwintowers - dataranunderground - tsp -
fatinaini - fifiey_lee - hidayahfarisha - ana_ariffin -
instagram
princess_qaisara
Wow!! banyaknya stock fellvogue masuk Transformkan diri bak selebriti.. Wajah jadi super duper glowing.. Kulit bertambah moist.. Nampak natural je.. Rugi sapa xtry produk rangkaian feelvogue.. Kesan yang sgt ohsem.. Sedikit calitan sudah vamvamvoom.. Jom glowing sesama.. Item terhangat pasaran.. Credit:Honey nasehah Premium stokis fv . ------------------------------------------------ #JuriaQaisara #0169876304 untuk produk yang luar biasa hebat ini!! #FeelVogue Supercover Foundation No.1 di Malaysia ----------------------------------------------- #foundation #cute #comel #cantik #glowing #pinkish #sayajualmurah #murah #belionline #instashop #visitmyig #makandam #emmamaembong #zizanrazak #neelofa #errafazira #sitinurhaliza #‎shoppingonline‬
foundation - cute - emmamaembong - murah - sayajualmurah - belionline - pinkish - comel - errafazira - visitmyig - juriaqaisara - cantik - makandam - zizanrazak - glowing - sitinurhaliza - 0169876304 - neelofa - instashop - feelvogue -
w.hafizi - emmanazima - ashabuly - faiezal95 -
instagram
anakin_skywalker91
Pancaindera hr ini Filem terbaru lakonan Awie dan Erra menghidupkan kembali kenangan mereka dalam Sembilu. Bertajuk Warna Cinta Impian. Namun dlm filem ini, Awie dan Erra bukanlah hero heroin. Watak dan peranan mereka hanya sekadar watak pembantu sahaja. Mengisahkan perkahwinan Daniel (lakonan Erwin Shah Dawson) sorg arkitek dan Diana (lakonan Shiqin Kamal) sorg pguam yg diatur oleh keluarga. Mrk cuba utk mnyemai prasaan cinta dlm rmh tgga ttpi keegoan dan kegagalan dlm percintaan silam masing2 mnimbulkan plbg konflik dlm kehidupan mrk. Konflik demi konflik tercetus apabila Watie (lakonan Erra Fazira) kakak angkat Daniel dr luar ngara menggamit kenangan silam cintanya bersama Awie (lakonan Awie) yg kecundang dua dekad dahulu. Kebetulan pula Awie adalah abg kpd Diana. Watie dan Awie akhirnya mengenepikan duka lama mereka demi menyelamatkan perkahwinan Daniel dan Diana. Mampukah mereka mnyelamatkan rumah tangga pasangan muda ini? #WarnaCintaImpian #SembiluTheReturn #Awie #ErraFazira #Sembilu Turut membintangi filem arahan N.S Krisnan ini islah Azlee Khairi, Nelyda Senrose dan rmai lagi.
sembiluthereturn - errafazira - sembilu - awie - warnacintaimpian -
rieysma : Salah ni.. Erra pegang watak erra bkn watie
anakin_skywalker91 : @rieysma oh yeke. Tp dlm pper ni tlis Watie.
rieysma : Nsb baik producer x baca lg.. I takut nk bgtau dia.. Tajuk filem ni i yg bg.. I try contact reporter..
anakin._skywalker._ -
instagram
france.co
America great costly concise formulation of metallic chain necklace - F05402 RM69.90 COD - KL Material: alloy rhinestone Size: Approx 162g-400*23mm #minyakzaitun #instamalaysia #sayajual #minyakargan #noradanish #instashop #vitcrosehip #oliveserum #igshop #sayajualflawlessskincare #bazaarpaknil #errafazira #konjacsponge #pembersihwajah #minyakzaitunminsyam #love #miri #gold #kmkjual #muslim #unimas #uitmsamarahan #samarahan #sabah #sarikei #onlinebazaar #kuchingvendor #kuchingbazaar #happiness #neckless
minyakzaitun - instamalaysia - love - miri - gold - kmkjual - muslim - oliveserum - uitmsamarahan - samarahan - sabah - bazaarpaknil - igshop - sarikei - onlinebazaar - unimas - kuchingvendor - errafazira - happiness - sayajual - kuchingbazaar - minyakargan - noradanish - instashop - vitcrosehip - minyakzaitunminsyam - sayajualflawlessskincare - neckless - konjacsponge - pembersihwajah -
deadseabeautytalk : Looking sharp there
allahismywitness - jaggisherian - lelaki_perkasa_store - boutique_ana_miamor -
instagram
zafrina_ar
Thanks for the photos @bersamaerra. Sedih lak baca caption tu. How close we were that time kan? Tapi takpe, kak @errafazira terus maju dalam industri walaupun tak menyanyi dah. ❀ u all deep deep also! By @bersamaerra "Bersama penari peribadi kesayangan @errafazira dalam kenangan.. kesygn pernah cakap salah satu sbb kesygn tolak show2 menyanyi sbb penari.. kesygn tak nak penari lain.. kesygn nak penari yg kesygn sayang ini saja.. Zaff, Angah, Amy dan Zaini.. love Uols deep deep.. #BersamaErra #ErraFazira #primadona #dulukinidanselamanya" via @PhotoRepost_app
primadona - errafazira - bersamaerra - dulukinidanselamanya -
azirahaseef : Hidup EFE!!! 😍😍😍
lenabelboe - zainunrahman - hayatieabdlatiff - alabugis -
instagram
oliveproducts_hq
πŸ‘ŽKulit kering? πŸ‘ŽPori terbuka? πŸ‘ŽBlackhead? πŸ‘ŽJerawat? πŸ‘ŽKedut? . . πŸ™…πŸ™…πŸ™…πŸ™…πŸ™…πŸ™…πŸ™… Selesaikan segera masalah kulit anda dgn produk yg berunsurkan 100% pure olive. Olive Serum & Olive Deep Cleanser akan transform kulit anda menjadi cerah,bersih secara semulajadi. . . #sayajualflawlessskincare #sayajual #minyakargan #minyakzaitun #kulitkering #antijerawat #antikedut #igshop #instamalaysia #bazaarpaknil #errafazira #noradanish #konjacsponge #cantik #bedakarab #vitcrosehip #onlineskincare #singaporeonline #bruneionlineshop
minyakzaitun - instamalaysia - kulitkering - antijerawat - singaporeonline - bruneionlineshop - onlineskincare - bazaarpaknil - errafazira - igshop - sayajual - bedakarab - minyakargan - noradanish - antikedut - vitcrosehip - cantik - sayajualflawlessskincare - konjacsponge -
mhmdhfzd - housing_code - nooraniza_jaa - gaines.carol -
instagram
bersamaerra
Memory the team #BersamaErra penari kesayangan @errafazira mengembau kembali kenangan bersama penari peribadi #ErraFazira miss u Zaff , Angah ,Amy dan Zaini love u guys deep deep ♥
errafazira - bersamaerra -
puteri_irr : miss nk g show tgk ksyngn menyanyi & menari.. Best ar klu ksyngn aktif lg mcm dlu..
noranoordin - asninasri - nanirohayu - eykaaeykaa -
instagram
oliveproducts_hq
Tahukah anda dengan mengurut muka selama 3minit setiap malam dapat mengurangkan kedut di muka serta meremajakan kulit anda? . Zaitun memang kaya dengan vitamin E dan antioksida yg dpt merangsang pertumbuhan sel kulit baru. . #sayajual #bazaarpaknil #instamalaysia #pembersihwajah #oliveserum #vitcrosehip #errafazira #noradanish #konjacsponge #instashop #igshop #sayajualflawlessskincare #minyakargan #minyakzaitun #minyakzaitunminsyam
minyakzaitun - instamalaysia - sayajual - minyakargan - noradanish - instashop - vitcrosehip - oliveserum - igshop - sayajualflawlessskincare - bazaarpaknil - errafazira - konjacsponge - pembersihwajah - minyakzaitunminsyam -
lelaki_perkasa_store : Nice!
oliveproducts_hq - lokalah - housing_code - rinieyninie -
instagram
suemaniss
rinduuuu @baimwong bila lagi kita nak ke jakarta ni??@lizaiskandar @zuura @dila133abdullah @kakaida79 @nurulashikinbw @mimi5115 @bebewendykim n aimluvs yang lain ..kita nantikan kemunculan #baimwong dlm #sangpencinta bersama #errafazira --- Sent by WhatsApp
sangpencinta - baimwong - errafazira -
dila133abdullah - ajijah6268 - hazeeratulnisa - makroses.makroses -
instagram
oliveproducts_hq
ahl:11) Diriwayatkan oleh Ibnu Umar r.a., Rasulullah SAW pernah bersabda: "Minumlah minyak zaitun dan berminyak dengannya kerana sesungguhnya ia adalah dari pohon yang diberkati." (HR Al-Baihaqi & Ibnu Majah). Di dalam riwayat lain menjelaskan bahawa Rasulullah SAW pernah bersabda: "Barangsiap menggosok (badannya) dengan minyak zaitun, syaitan tidak akan mendekatinya." Jika disapukan, ianya bermanfaat untuk menghilangkan kedutan pada wajah, melindungi dari bakteria, mencegah keguguran rambut, menghilangkan penyakit kulit, menghaluskan serta melembabkan kulit, melambatkan proses penuaan dan menjaga kebersihan kulit kepala. Rasulullah SAW adalah suri teladan terbaik bagi umat Islam. Teladan yang ditunjukkan oleh Baginda mencakupi semua aspek kehidupan, termasuklah dalam memelihara kesihatan serta merawat penyakit.
instamalaysia - sayajual - antijeragat - bedakarab - noradanish - antikedut - vitcrosehip - cantik - flawlessskincare - bazaarpaknil - errafazira -
oliveproducts_hq : #sayajual #instamalaysia #antikedut #antijeragat #errafazira #noradanish #cantik #bedakarab #bazaarpaknil #flawlessskincare #vitcrosehip
magic_hijab : Comel... Btw, follow my ig eah?
jcqynhueyy : nice shot...
bokittaayu : #bokkita hijab in the house. dont forget to check my ig for more info.
oliveproducts_hq - housing_code - nooraniza_jaa - rinieyninie -
instagram
oliveproducts_hq
Tahukah anda khasiat buah zaitun? Buah yg digelar sbg buah syurga adalah buah yg sangat banyak khasiatnya. . *kaya dgn vitamin E *pelembab terbaik dunia. *kurangkan kedut(anti penuaan) *menutup pori2 *membuang blackheds/keluarkan minyak berlebihan. *merangsang pertumbuhan sel kulit baru. . #bazaarpaknil #sayajual #minyakzaitun #antikedut #antijerawat #vitcrosehip #instamalaysia #noradanish #errafazira #wanita #bedakarab #minyakargan #arganoil
minyakzaitun - instamalaysia - sayajual - vitcrosehip - bedakarab - minyakargan - noradanish - antikedut - antijerawat - wanita - arganoil - bazaarpaknil - errafazira -
deadseabeautytalk : Well done
magic_hijab : Nice pic :) Follow my ig jom..
mm_beautyempire - umiefathi - memey_teo - rinieyninie -
instagram
redbella_beauty
"Blackhead dah kurang" Rm120 sm/Rm130 ss Free pos #terlajaklaris #RedBellaSkincare #errafazira #elianto #skirtkembang #testimony #mukajerawat #jerawatresdung #jualSkincare #masalahkulit #bizmalaysia #bizigonline #onlineshop
redbellaskincare - jerawatresdung - bizigonline - bizmalaysia - skirtkembang - elianto - terlajaklaris - testimony - jualskincare - errafazira - masalahkulit - mukajerawat - onlineshop -
instagram
bersamaerra
Bersama penari peribadi kesayangan @errafazira dalam kenangan.. kesygn pernah cakap salah satu sbb kesygn tolak show2 menyanyi sbb penari.. kesygn tak nak penari lain.. kesygn nak penari yg kesygn sayang ini saja.. Zaff, Angah, Amy dan Zaini.. love Uols deep deep.. #BersamaErra #ErraFazira #primadona #dulukinidanselamanya
primadona - errafazira - bersamaerra - dulukinidanselamanya -
suzarmaisha75 : Admin, kak erra pi mane senyap je
rayearonz : Yaa saya pun mahu tanya kak erra knp jarang sdh post gambar d ig??
bersamaerra : @suzarmaisha75 @rayearonz kesygn bz shotting...
rayearonz : Ohh filem apa?? Hihi
zafirahnajmi : Ala jgn ckp begitu.. Masa berlalu, keadaan berubah, tp kenangan bersama tidak pernah dilupakan.. Nak menari semula mcm tak mungkin la, badan tak fit macam dulu! LOL! Mak hayam kesayangan terus maju dgn cara tersendiri.. Sayang semuanya.. 😍
zafrina_ar : Ala sedihnya caption ni... ❀ u all too deep deep. Thanks for the photos. Rindunyaaaaaaa. 😞😞😞
zafrina_ar - asninasri - hazeeratulnisa - zafirahnajmi -
instagram
swiss_gurlz
Last Night Stories ;) #babaNyonya #ChinaTown #KT #kualaTerengganu #vscocam #vscomalaysia #vsco #vscom #united #fun #FunDay #Excited #errafazira #BestFriendEver #Housemate #cun #cute #satisfied #syukur #selalu #selamanya #koAdo #kauHado #korea #korean
bestfriendever - cute - korea - koado - chinatown - kualaterengganu - satisfied - babanyonya - errafazira - housemate - united - funday - selamanya - vsco - syukur - kauhado - vscomalaysia - vscom - selalu - kt - fun - cun - korean - vscocam - excited -
nurshafiqsaidon_ - natasyazakaria - amirulqusyairi - tomatopuree -
instagram
princess_qaisara
Ramai tak percaya kesan FV nih..KEBABOM!!!.. Diorang ingat susah ke pakai FV nih ??? Tak perlu tempek bedak compact lepas apply FV pun boleh.. . Alahai 3 minit ja pun nak pakai FV nih.., paling lama 5 MINIT jaaaaa.. JIMAT MASA..JIMAT DUIT :-).. ------------------------------------------------ BERMINAT??? Pm jue now....WHATSAPP/SMS #JuriaQaisara #0169876304 untuk produk yang luar biasa hebat ini!! #FeelVogue Supercover Foundation No.1 di Malaysia ----------------------------------------------- Stok terhad, dapatkan rangkaian produk feelvogue segera "Dengan Feelvogue, Nyata glowing habisss" p/s: Agen/dropship diperlukan Princess Qaisara Beauty Shop https://www.facebook.com/pages/Princess-Qaisara-Beauty-Shop/1493676400852525 #foundation #cute #comel #cantik #glowing #pinkish #visitmyig #sayajualmurah #murah #belionline #instashop #shopping online #makandam #spf30 #instabussiness #emmamaembong #selfie #neelofa #errafazira #sitinurhaliza ‬
belionline - pinkish - shopping - cute - cantik - selfie - sayajualmurah - spf30 - errafazira - 0169876304 - comel - foundation - visitmyig - juriaqaisara - emmamaembong - makandam - glowing - sitinurhaliza - instabussiness - neelofa - instashop - murah - feelvogue -
eyka_08 : brape erk ??
princess_qaisara : @eyka_08 Rm69.90 sis.. produk bumiputera,, dijamin halal..
eyka_08 : area mane ?
princess_qaisara : @eyka_08 ... saja jual online je sis.. free postage
ainayunimazliman : Sis,mcm edit je ni. Bcause trlalu licin nmpak. Putih dan tak ada jrawat.knp sy rsa mcm edit je ni? @princess_qaisara
princess_qaisara : @muka die mmg x der jerawat,, ni model produk fv foundation... nak tgk video blh try search dkt youtube.. @ainayunimazliman
princess_qaisara : wallahualam... @ainayunimazliman....
aleeyasafia : Cute la akak
fairus_shahmir - bellvaskincare - arinaizhab - fatin_jueana -
instagram
princess_qaisara
Ramai tak percaya kesan FV nih..KEBABOM!!!.. Diorang ingat susah ke pakai FV nih ??? Tak perlu tempek bedak compact lepas apply FV pun boleh.. . Alahai 3 minit ja pun nak pakai FV nih.., paling lama 5 MINIT jaaaaa.. JIMAT MASA..JIMAT DUIT :-).. ------------------------------------------------ BERMINAT??? Pm jue now....WHATSAPP/SMS #JuriaQaisara #0169876304 untuk produk yang luar biasa hebat ini!! #FeelVogue Supercover Foundation No.1 di Malaysia ----------------------------------------------- Stok terhad, dapatkan rangkaian produk feelvogue segera "Dengan Feelvogue, Nyata glowing habisss" p/s: Agen/dropship diperlukan Princess Qaisara Beauty Shop https://www.facebook.com/pages/Princess-Qaisara-Beauty-Shop/1493676400852525 #foundation #cute #comel #cantik #glowing #pinkish #visitmyig #sayajualmurah #murah #belionline #instashop #shopping online #makandam #spf30 #instabussiness #emmamaembong #selfie #neelofa #errafazira #sitinurhaliza ‬
belionline - pinkish - shopping - cute - cantik - selfie - sayajualmurah - spf30 - errafazira - 0169876304 - comel - foundation - visitmyig - juriaqaisara - emmamaembong - makandam - glowing - sitinurhaliza - instabussiness - neelofa - instashop - murah - feelvogue -
ennnyyyyyy - nooratika390 - aisyah_eeisyah - kaira_collections -
instagram
princess_qaisara
Ramai tak percaya kesan FV nih..KEBABOM!!!.. Diorang ingat susah ke pakai FV nih ??? Tak perlu tempek bedak compact lepas apply FV pun boleh.. . Alahai 3 minit ja pun nak pakai FV nih.., paling lama 5 MINIT jaaaaa.. JIMAT MASA..JIMAT DUIT :-).. ------------------------------------------------ BERMINAT??? Pm jue now....WHATSAPP/SMS #JuriaQaisara #0169876304 untuk produk yang luar biasa hebat ini!! #FeelVogue Supercover Foundation No.1 di Malaysia ----------------------------------------------- Stok terhad, dapatkan rangkaian produk feelvogue segera "Dengan Feelvogue, Nyata glowing habisss" p/s: Agen/dropship diperlukan Princess Qaisara Beauty Shop https://www.facebook.com/pages/Princess-Qaisara-Beauty-Shop/1493676400852525 #foundation #cute #comel #cantik #glowing #pinkish #visitmyig #sayajualmurah #murah #belionline #instashop #shopping online #makandam #spf30 #instabussiness #emmamaembong #selfie #neelofa #errafazira #sitinurhaliza ‬
belionline - pinkish - shopping - cute - cantik - selfie - sayajualmurah - spf30 - errafazira - 0169876304 - comel - foundation - visitmyig - juriaqaisara - emmamaembong - makandam - glowing - sitinurhaliza - instabussiness - neelofa - instashop - murah - feelvogue -
ajis_kiki - ukhtieayu86 - lemacmaniac - cute_cottonlicious -
instagram
princess_qaisara
Ramai tak percaya kesan FV nih..KEBABOM!!!.. Diorang ingat susah ke pakai FV nih ??? Tak perlu tempek bedak compact lepas apply FV pun boleh.. . Alahai 3 minit ja pun nak pakai FV nih.., paling lama 5 MINIT jaaaaa.. JIMAT MASA..JIMAT DUIT :-).. ------------------------------------------------ BERMINAT??? Pm jue now....WHATSAPP/SMS #JuriaQaisara #0169876304 untuk produk yang luar biasa hebat ini!! #FeelVogue Supercover Foundation No.1 di Malaysia ----------------------------------------------- Stok terhad, dapatkan rangkaian produk feelvogue segera "Dengan Feelvogue, Nyata glowing habisss" p/s: Agen/dropship diperlukan Princess Qaisara Beauty Shop https://www.facebook.com/pages/Princess-Qaisara-Beauty-Shop/1493676400852525 #foundation #cute #comel #cantik #glowing #pinkish #visitmyig #sayajualmurah #murah #belionline #instashop #shopping online #makandam #spf30 #instabussiness #emmamaembong #selfie #neelofa #errafazira #sitinurhaliza ‬
belionline - pinkish - shopping - cute - cantik - selfie - sayajualmurah - spf30 - errafazira - 0169876304 - comel - foundation - visitmyig - juriaqaisara - emmamaembong - makandam - glowing - sitinurhaliza - instabussiness - neelofa - instashop - murah - feelvogue -
ukhtieayu86 - memobeejewel - zreenzsignature - tuffsysters -
instagram
thesiblings_project
#tspShirt HARGA SALES tinggal 8 warna sahaja.....terlajak laris....Alhamdulillah 1pc RM25 2pcs RM50 3pcs RM70 +RM5 SABAH SARAWAK Harga sebelum sales 1pc RM30 2pcs RM55 3pcs RM80 +RM5 SABAH SARAWAK Bahu 17" Dada HINGGA 46" Labuh 28"-30" Whatsapp 0189463635 @ 0194423545 #qotd #wideshawlmurah #errafazira #radiance #tshirtprintingmalaysia #ums #umt #igbiz #organizers #petronastwintowers #ajlover #sayajualsemua #dataranunderground #fleemarket #grandopening #hotfm #jam #kedaiperfumeonline #lamanseni7
organizers - radiance - wideshawlmurah - kedaiperfumeonline - tspshirt - grandopening - fleemarket - errafazira - igbiz - qotd - umt - ajlover - ums - tshirtprintingmalaysia - lamanseni7 - sayajualsemua - jam - hotfm - petronastwintowers - dataranunderground -
fatinaini : @thesiblings_project sis.. saya pernah beli dekat sis jugak.. tapi mohon restock kaler pink sis.. sayee mahuuu... 😯😯 heee..
thesiblings_project : @fatinaini Insya Allah...sis akan usahakan...ada stok nanti sis update ye...;)
hidayahfarisha : Kain ape ni sis?
thesiblings_project : @hidayahfarisha soft cotton wool dear
yattabdmalik - ace_michael - lyaamohd - zreenzsignature -
instagram
princess_qaisara
Fv ni sangat bagus... . 1 foundation untuk semua... . Sekata dan tahan lama . Woww!!!..... dgn 3 cara......1.Calit 2. sapu 3. ratakan... hanya 3 minit sahaja....kesannya mmg superbb,, glowing habiss......Feelvogue Super Cover Foundation... mmg lain dari yang lain... setanding produk antarabangsa..... P/s: Agen/dropship diperlukan Princess Qaisara Beauty Shop https://www.facebook.com/pages/Princess-Qaisara-Beauty-Shop/1493676400852525 #foundation #cute #comel #cantik #glowing #pinkish #visitmyig #sayajualmurah #vitamine #belionline #instashop #shopping online #makandam #spf30 #instabussiness #emmamaembong #selfie #neelofa #errafazira #sitinurhaliza
foundation - shopping - cute - emmamaembong - selfie - sayajualmurah - belionline - spf30 - pinkish - comel - errafazira - visitmyig - cantik - makandam - glowing - vitamine - sitinurhaliza - instabussiness - neelofa - instashop -
tiens_herbal_murah : Promo september πŸ‘
farahfarwiz - alpha_zaffira - ashabuly - zreenzsignature -
instagram
princess_qaisara
Biar gambar berbicara walaupun tanpa suara Woww!!!..... dgn 3 cara......1.Calit 2. sapu 3. ratakan... hanya 3 minit sahaja....kesannya mmg superbb,, glowing habiss......Feelvogue Super Cover Foundation... mmg lain dari yang lain... setanding produk antarabangsa..... P/s: Agen/dropship diperlukan Princess Qaisara Beauty Shop https://www.facebook.com/pages/Princess-Qaisara-Beauty-Shop/1493676400852525 #foundation #cute #comel #cantik #glowing #pinkish #visitmyig #sayajualmurah #vitamine #belionline #instashop #shopping online #makandam #spf30 #instabussiness #emmamaembong #selfie #neelofa #errafazira #sitinurhaliza
foundation - shopping - cute - emmamaembong - selfie - sayajualmurah - belionline - spf30 - pinkish - comel - errafazira - visitmyig - cantik - makandam - glowing - vitamine - sitinurhaliza - instabussiness - neelofa - instashop -
tiens_herbal_murah : Promo september πŸ‘
alpha_zaffira - belle_boutiques - zreenzsignature - nickybeautcare -
instagram
princess_qaisara
--- Woww!!!..... dgn 3 cara......1.Calit 2. sapu 3. ratakan... hanya 3 minit sahaja....kesannya mmg superbb,, glowing habiss......Feelvogue Super Cover Foundation... mmg lain dari yang lain... setanding produk antarabangsa..... P/s: Agen/dropship diperlukan Princess Qaisara Beauty Shop https://www.facebook.com/pages/Princess-Qaisara-Beauty-Shop/1493676400852525 #foundation #cute #comel #cantik #glowing #pinkish #visitmyig #sayajualmurah #vitamine #belionline #instashop #shopping online #makandam #spf30 #instabussiness #emmamaembong #selfie #neelofa #errafazira #sitinurhaliza
foundation - shopping - cute - emmamaembong - selfie - sayajualmurah - belionline - spf30 - pinkish - comel - errafazira - visitmyig - cantik - makandam - glowing - vitamine - sitinurhaliza - instabussiness - neelofa - instashop -
tiens_herbal_murah : Promo september πŸ‘
aisyahazmi__ - ani_simple - ewanmuhsin - ashabuly -
instagram
princess_qaisara
Woww!!!..... dgn 3 cara......1.Calit 2. sapu 3. ratakan... hanya 3 minit sahaja....kesannya mmg superbb,, glowing habiss......Feelvogue Super Cover Foundation... mmg lain dari yang lain... setanding produk antarabangsa..... P/s: Agen/dropship diperlukan Princess Qaisara Beauty Shop https://www.facebook.com/pages/Princess-Qaisara-Beauty-Shop/1493676400852525 #foundation #cute #comel #cantik #glowing #pinkish #visitmyig #sayajualmurah #vitamine #belionline #instashop #shopping online #makandam #spf30 #instabussiness #emmamaembong #selfie #neelofa #errafazira #sitinurhaliza
foundation - shopping - cute - emmamaembong - selfie - sayajualmurah - belionline - spf30 - pinkish - comel - errafazira - visitmyig - cantik - makandam - glowing - vitamine - sitinurhaliza - instabussiness - neelofa - instashop -
tiens_herbal_murah : Promo september πŸ‘
ani_simple - nieq357 - ewanmuhsin - ashabuly -
instagram
bersamaerra
#Excited Coming Soon! Bakal ditayangka di #TV3 lakonan hebat kesayangan @errafazira bersama @baimwong 1st digandingkan bersama #malaysia #indonesia so nntikan Fmly #BersamaErra #primadona #ErraFazira #baimwong
primadona - indonesia - tv3 - malaysia - baimwong - bersamaerra - errafazira - excited -
bersamaerra : Adduuii..! Tension admin! Asal bunyi mcam ni!!???
zamieparis : Loooooves it!
nuramirahddin : Can't wait ...winkwinnn.😘😘😘😘😘
nuramirahddin : @bersamaerra terkjut kite..suaraaa seram.hahahaha
leyzaariffin : Yuhuuuu cant wait!!
nazierraeeofficial : Drama k movie?
eiyna2708 : family's @bersamaerra...kita sama2 nntikn can't wait!!!
lini_intutz : yes!!finally it coming out..ni drama or telemovie?
shafizah_bakar - hazeeratulnisa - nara_nina - eydafrb -
instagram
mimilala_collection
♥♥CATHY DOLL SO HAPPY BERRY YOGURT PEELING GEL Haa...pnjang beno namenye...hihi..comel kan mask ni ?? Gel ni diperkaya dgn glutathione, yogurt dan ekstrak strawberry...haa..patot la wangi gile !!! Sape yg pakai gel ni mesti jatuh cinta..rs nak pakai tiap2 hari je taw !! Ramai suka dgn gel ni sbb dye bagus utk membuang sel2 kulit mati..boleh guna kt muka dan badan..insyallah segala impurities kt muka nnt akan hilang..kulit jadi makin cerah, bersih, lembut.. jerawat dan jeragat pn x tmbuh lg dah..uolls just apply gel ni kt kulit..sapu secara membulat dlm 5-10 minit kmudian bilas. Boleh guna hari2..atau kalau nk jimat, gunala 3-4x semnggu..uolls pasti teruja tgk kesannya !! PROMOSI 3 PCS RM15 BELI 1 KOTAK ADA 12 PCS RM40 SAHAJA !! SMS/ WHATSAPP 019-5948442 #sayajual #sayajualwideshawlmurah #sayanakputih #sayajualmurah #sayajualshawl #sayasukamekap #sayasukabelionline #exchangereview #eggwhitemask #emmamaembong #aarondwiaziz #ctdk #aydajebat #sellingfast #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #inimalaysiakita #visitmyig #sales #kulitcantik #produkhot #promosi #hargapromo #brangmurah #errafazira #wideshawlmurah
wideshawlmurah - bazaarmalaysia - sales - produkhot - sayajualmurah - exchangereview - aarondwiaziz - bazaarpaknil - promosi - sayajualwideshawlmurah - sayajualshawl - ctdk - errafazira - sayanakputih - emmamaembong - sayajual - hargapromo - visitmyig - eggwhitemask - aydajebat - sayasukabelionline - bazaaronline - sayasukamekap - sellingfast - kulitcantik - brangmurah - inimalaysiakita -
lisa_torres_allen - asfarizul - nasuhaaa_ - farhanaidayue -
instagram
zuura
OMG! Air Mata @baimwong ! SangPencinta coming soon.. @aimluvs can't wait @errafazira @ermafatima #baimwong #errafazira #sangpencinta #comingsoon
sangpencinta - baimwong - errafazira - comingsoon -
puteriabadi : Ahhaa.. Ta sabarnye nak tgk.. Lama xtgk abg baim nie.. @zuura @ermafatima @errafazira
zuura : X sabarrr jgkkk @puteriabadi
umairasofeya - arippasri - bettykustari - dhilah_aimluvs -
instagram
dila133abdullah
#Saya! ToLong repost! ToLong promote sahaja..ahaha.. πŸ˜‰πŸ˜†βœŒ Coming soon!#SangPencinta #BaimWong #ErraFazira πŸ’™πŸ’™πŸ’™ @baimwong @AimLuvs
sangpencinta - baimwong - errafazira - saya -
zuura - roslinahabdullah - dhilah_aimluvs - tiui_pratiwi -
instagram
ooh_ikin
Tart bengkulu Inti kelapa : 3pcs RM2.00 Inti nenas : 5 pcs RM4.50 COD only #traditional #tartbengkulu #tart #tatbengkulu #bangkahulu #sayajual #sayajualkuihraya #sayajual2014 #errafazira
tartbengkulu - sayajual - errafazira - traditional - sayajual2014 - bangkahulu - sayajualkuihraya - tatbengkulu - tart -
zulfazwan - nur_insyirah_zahra - rizqers_wholesaler - nasrulazreen -
instagram
bersamaerra
Cantik sgt!... thank you laling... By @azieza_mukri "Senyuman manis seorang diva kesayangan...semoga hatinya bahagia dan Indah... Seindah senyuman yang terukir di bibir. #mysketch #myfavartist #aziezasketch #errafazira #bersamaerra #sketchbypencil #sketchlover #beautifullady" via @PhotoRepost_app
sketchlover - mysketch - myfavartist - beautifullady - aziezasketch - bersamaerra - errafazira - sketchbypencil -
azieza_mukri : Tq @bersamaerra ...alhamdulillah... Kesayangan suka dgn pic ni, BG sy sudah cukup membahgiakan....
achieyq_yma : Cantikkkk.. terbaikkkk πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜šπŸ˜šπŸ˜š
ayueyra86 - hazlinalin - fatyn23 - _ina_07 -
instagram
bersamaerra
Oh my god... tantiknya.. kesygn @errafazira cakap suke sgt.. u ke lukis ni!?? Thank you dear By @azieza_mukri "Berdebar tatkala melakar Potret artis kesayangan ini. Alhamdulillah selesai dan nyatanya sy amat tenang kala melihat senyuman manis nya itu. #mylove #myart #myfavartist #beautifullady #likeangel #myinspiration #sketchlover #sketchbypencil #aziezasketch #instalook #instasketch #errafazira #bersamaerra #artistmesia #lovehersomuch #hope #she #likeit #Azieza #aziezasketch #errafazira" via @PhotoRepost_app #primadona
instalook - beautifullady - likeangel - myart - errafazira - sketchbypencil - lovehersomuch - aziezasketch - instasketch - sketchlover - myfavartist - primadona - hope - likeit - myinspiration - mylove - artistmesia - bersamaerra - she - azieza -
azieza_mukri : Eheheee... Bru pasan post ni!! Err...malu lar pulak! Hihihii...tq,tq...
nuramirahddin - hazlinalin - fatyn23 - murnirah285 -
instagram
norefal_placenta_marketing
FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG!! Jom join contest NOREFAL, Hashtag #FOREVERYOUNG pada mana mana gambar norefal bersama anda Hantarkan ke wassup 014 75 6390 atau emailkan kpd norefalmarkerting@hotmail.com Pengumpul like TERBANYAK akan memenagi hadiah bernilai rm100++ dr kami!! #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - foreveryoung - fazura - facialoil - fareeda -
zreenzsignature : #zreenzcontest
prettynia_wardrobe -
instagram
Iconosquare feedback