By accessing this website, you acknowledge and accept the use of cookies. Learn More
aj_fans_srwk
Undi #abpbh29 ✔ #CartaEra40 ✔ #SuperEra40 ✔ #CartaSuria30 ✔ Now nak settle #apo2016 #cartahotfm30 & #megamuzikhot 💪💪💪 bukak smua website dalam 1 masa 😂 senang ckit nk undi.. hahaa
cartasuria30 - cartaera40 - apo2016 - abpbh29 - superera40 - cartahotfm30 - megamuzikhot -
aj_fans_srwk : jari je kena sado..yg lain² tak 😂@myraauni_ hahaa
nrl.fzh_ : Perghh ayda likes
aj_fans_srwk : @nrl.fzh_ 😄😄😉
myraauni_ : Haippppp haipp!!! 😂😂😂 hahahahaha.. kipidap! @aj_fans_srwk
julai1977_ - qilaaaali - lilylaverna - myraauni_ -
instagram
siti_zura
Penjara kamu mu kamu dalam hatiku 🎤🎶 #pencurihati Kau tak tahu siapa diriku hanya Tuhan yg tahu 🎶#siapadiriku Jom klik2 undi @aydajebat #pencurihati #aydajebat #pencurihati #siapadiriku #cartahotfm30
aydajebat - pencurihati - cartahotfm30 - siapadiriku -
hanis29748 - gathemusico - lilylaverna - siti_zura -
instagram
siti_zura
Yuhuuuu..jom klik2 undi kesayangan @aydajebat #cartahotfm30 #aydajebat #pencurihati #siapadiriku 👍😘😘🌹📻
aydajebat - pencurihati - cartahotfm30 - siapadiriku -
izubielazaffmarekan : Awesome profile
nursyazwani928 - lilylaverna - kimmm_210 - siti_zura -
instagram
alizanor_
Mari2 kita mengundi lagu pwincess @aydajebat 💘 #PencuriHati #SiapaDiriku kt carta2 radio 🎵🎧💪👍😘 . #AydaJebat #CartaEra40 #CartaHotFm30 #CartaSuria30 #MegaMuzikHotFM
cartasuria30 - pencurihati - cartahotfm30 - siapadiriku - cartaera40 - aydajebat - megamuzikhotfm -
izdihar_azman - anjekzz - aqila_ajfansjohorbaharu - salinalawa -
instagram
siti_zura
Undi jom ✅✅ tuk @aydajebat 🌹🌹 #pencurihati #siapadiriku #aydajebat #ajscreamer #cartahotfm30
aydajebat - pencurihati - cartahotfm30 - siapadiriku - ajscreamer -
balkis_najihan - julai1977_ - lilylaverna - siti_zura -
instagram
sabanoonan
#Repost @fadzann87 with @repostapp. ・・・ Jom undi carta dulu sementara menunggu dfkl blm dpt di undi..💪✌ #CartaPrebiuEra #PencuriHati #CartaEra40 #CartaSuria30 #cartaHotFm30 #SiapaDiriku #AydaJebat
cartasuria30 - cartahotfm30 - cartaera40 - aydajebat - cartaprebiuera - pencurihati - siapadiriku - repost -
cik_min69 - jahan1004 - _im.sxriffxhmyrx_ - julai1977_ -
instagram
octaverecords
#Repost @suriarecords with @repostapp. ・・・ Terima kasih @hotfm976 kerana sudi jemput @officialviral_ untuk #cartahotfm30 bersama @deen_hotfm & @liza_hotfm untuk #buatmacamni .. Jangan lupa dengarkan SABTU ni 9pg - 12tghri dan ulangannya pada hari Ahad 1-3ptg
cartahotfm30 - buatmacamni - repost -
khu_store - khairi11 - hikmah_j - aaronabdul_ -
instagram
octaverecords
#Repost @suriarecords with @repostapp. ・・・ Kenapa adik tu? Dengarkan @officialviral_ di #cartahotfm30 bersama @deen_hotfm & @liza_hotfm untuk #buatmacamni .. Jangan lupa dengarkan SABTU ni 9pg - 12tghri dan ulangannya pada hari Ahad 1-3ptg
cartahotfm30 - buatmacamni - repost -
izzueizhar - zackore_ - hikmah_j - aaronabdul_ -
instagram
suriarecords
Terima kasih @hotfm976 kerana sudi jemput @officialviral_ untuk #cartahotfm30 bersama @deen_hotfm & @liza_hotfm untuk #buatmacamni .. Jangan lupa dengarkan SABTU ni 9pg - 12tghri dan ulangannya pada hari Ahad 1-3ptg
cartahotfm30 - buatmacamni -
ara.maisara - nurulhamdanhamdan - hazmanofficial - abby_ismael -
instagram
officialdjfuzz
#Repost @suriarecords with @repostapp. ・・・ Terima kasih @hotfm976 kerana sudi jemput @officialviral_ untuk #cartahotfm30 bersama @deen_hotfm & @liza_hotfm untuk #buatmacamni .. Jangan lupa dengarkan SABTU ni 9pg - 12tghri dan ulangannya pada hari Ahad 1-3ptg
cartahotfm30 - buatmacamni - repost -
deen_hotfm : pergh muka serius kemain
officialdjfuzz : @deen_hotfm why so angry sir?
deen_hotfm : @officialdjfuzz hahaha saje test muka garang hahahaha
mizter_hari_haran - amirulzin - pinky_trisyia -
instagram
suriarecords
Kenapa adik tu? Dengarkan @officialviral_ di #cartahotfm30 bersama @deen_hotfm & @liza_hotfm untuk #buatmacamni .. Jangan lupa dengarkan SABTU ni 9pg - 12tghri dan ulangannya pada hari Ahad 1-3ptg
cartahotfm30 - buatmacamni -
koi635 - faridrosdymusic - cik_opiee - king_salim01 -
instagram
suriarecords
@officialviral_ tgh recording untuk #cartahotfm30 bersama @deen_hotfm & @liza_hotfm untuk #buatmacamni .. Jangan lupa dengarkan SABTU ni 9pg - 12tghri dan ulangannya pada hari Ahad 1-3ptg
cartahotfm30 - buatmacamni -
farid_brtm2016 - cik_opiee - yani16agustina - amandel_mindul -
instagram
aireenn_
Let's Vote 😘 . #AydaJebat @aydajebat #CartaHotFm30 #SiapaDiriku #HotFm
aydajebat - cartahotfm30 - siapadiriku - hotfm -
nr.izzh_ - maya_yasmin08 - syarahismail764 - lalulong -
instagram
aireenn_
V O T E D ✔❤ . @Regrann from @fadzann87 - Done vote #siapadiriku @aydajebat #cartahotfm30 #cartasuria30 #Regrann
cartasuria30 - cartahotfm30 - siapadiriku - regrann -
norzuee - jahan1004 - julai1977_ - nabilahsjh -
instagram
officialelizabethtsm_fans
Good job, #TeamLizzy! 💪🏽 We made it to the top! Jyeaaaahhh. Congratulations @elizabethtsm and @faizal_tahir ! You guys are the winner for Carta Hot Fm 30 this week! 😀 Jom kekalkan #Setia di tangga pertama, by voting kat www.hotfm.com.my! :) - #ElizabethTan #ElizabethTsm #cartahotfm30 #ELFIANS
elizabethtan - cartahotfm30 - teamlizzy - elizabethtsm - setia - elfians -
hairi_rosnan : Hahaha eh @yuzyusoff tadi pekena telor separuh masak tu jadi hyper sgt2 ni 😁😁
elizabethtsm : Thanks guys!! Hehehe 😍😍😍😍
tyramendes : Goodjob lizzy🎉🎊
itssyukri96 : @elizabethtsm goodluck for Final Ajl30.. We elfians will support you forever..
mohd_izaq87 - mlnrskn512 - na_wir - abg.1rfan -
instagram
aireenn_
Jangan Lupa Vote ❤ . #AydaJebat #SiapaDiriku . #CartaTop40Era #CartaSuria30 #CartaEra40 #CartaHotFm30
cartasuria30 - cartaera40 - cartahotfm30 - siapadiriku - aydajebat - cartatop40era -
julai1977_ : Ari2 x lupa ..tp
aireenn_ : @aydajebat love u loads dik!😘
kakisebardotcom - ki_oni - julai1977_ - aydajebat -
instagram
katak_froggie
Say pun dh undi 🙋, sape yg belum sila jalankan kerja anda 😘❤ @Regrann from @fadzann87 - Done vote carta #Siapadiriku @aydajebat .Jom vote ☺ #cartaera40 #cartatop40era #cartahotfm30 #cartasuria30 #Regrann
cartasuria30 - cartaera40 - cartahotfm30 - siapadiriku - regrann - cartatop40era -
azizah.saad : 👍👍👍👍💖💖💖 sebelum mentari terbit akak dah undi @katak_froggie
iwan_smpoii - __pirithy - kimmm_210 - riey_fa -
instagram
aireenn_
Terus Vote 😍 . @Regrann from @fadzann87 - Done vote!sambil vote #AnugerahMeleTOPERA jgn lupa vote carta #SiapaDiriku .carta dah semakin menurun...kena teruskan undi.💪💪 #cartaera40 #cartasuria30 #cartahotfm30 #cartatop40era #SiapaDiriku #AydaJebat @aydajebat #AJscreamer @ajscreamer #Regrann
cartasuria30 - cartahotfm30 - regrann - ajscreamer - aydajebat - cartaera40 - anugerahmeletopera - siapadiriku - cartatop40era -
masturabasar - jahan1004 - nzmp_nikzs - julai1977_ -
instagram
sandradianneofficial
Afternoon saturday 😊 😊 Alhamdulillah 'Hey Kau' juara untuk minggu ini di carta 30 @hotfm976 😘😘 Terima kasih tak terhingga kepada semua penyokong Sandra yg tak putus putus menyokong Sandra sehingga ke tahap ini 💕💕 Mmuuahh sikit 😚😚😚 #heykau #sandradianne #IndigitalMusic #hotfm #cartahotfm30
indigitalmusic - heykau - cartahotfm30 - sandradianne - hotfm -
rusyaidikie : Sabah tatap boleh
amirulnaim1991 : Love this song !
deraf_z : Love to hear it everyday
atiqahsyahirahanizam_ : Wow congrats Kak @sandradianneofficial selalu buat yg terbaik I'm always support you akk ... Love you n your song
amalmasitah111 - akmaziz - nrsaleha - faiz_romli -
instagram
indigitalmusic
Artiste: Thanks for the support semua! #Repost @sandradianneofficial Afternoon saturday 😊 😊 Alhamdulillah 'Hey Kau' juara untuk minggu ini di carta 30 @hotfm976 😘😘 Terima kasih tak terhingga kepada semua penyokong Sandra yg tak putus putus menyokong Sandra sehingga ke tahap ini 💕💕 Mmuuahh sikit 😚😚😚 #heykau #sandradianne #IndigitalMusic #hotfm #cartahotfm30
cartahotfm30 - heykau - hotfm - indigitalmusic - sandradianne - repost -
syscrystal_official - mfuad_mnoor - abdhakimikram - ikhwanfatanna -
instagram
aireenn_
Jom V.O.T.E 😍 . @Regrann from @fadzann87 - Done vote!Jangan lupa vote carta #SiapaDiriku @aydajebat #cartaera40 #cartatop40era #cartasuria30 #cartahotfm30 #AydaJebat #AJscreamers #Regrann
cartasuria30 - cartahotfm30 - regrann - aydajebat - ajscreamers - cartaera40 - siapadiriku - cartatop40era -
nzmp_nikzs - kek_niss - shaqir_wazizi - julai1977_ -
instagram
comelsu_su
#aydajebat #siapadiriku #hotfm976 #cartahotfm30 #ajscreamer #mm30 #muzikmuzik #sfmm30 #sesalseparuhnyawa #rinduawak200peratus #menongkahkasih #kashfizulkufli @ajscreamer @aydajebat @melakaboy @paranormalmy @hotfm976
cartahotfm30 - aydajebat - kashfizulkufli - muzikmuzik - rinduawak200peratus - hotfm976 - ajscreamer - mm30 - siapadiriku - sfmm30 - menongkahkasih - sesalseparuhnyawa -
byiscarficious : Wow!
naelofar_sufi : Nice one!
menabeautystore77 : 👍
nurhanis_izma95 - eb_asilah - ameljy - irfxn_hxziq -
instagram
comelsu_su
#aydajebat #ajscreamer #siapadiriku #cartahotfm30 #hotfm976 #sfmm30 #mm30 #muzikmuzik #paranormalmy #aurawhite #oppomalaysia #tv3malaysia @hotfm976 @tv3malaysia @ajscreamer @aydajebat @melakaboy @paranormalmy
cartahotfm30 - aydajebat - muzikmuzik - oppomalaysia - aurawhite - hotfm976 - ajscreamer - mm30 - siapadiriku - tv3malaysia - sfmm30 - paranormalmy -
aiman.jais - sabanoonan - izdihar_azman - elixemyrx_ -
instagram
comelsu_su
#AydaJebat #aydajebat #siapadiriku #sfmm30 #MM30 #muzikmuzik30 #tv3malaysia #ajl2015 #aurawhite #shakeshake #oppomalaysia #ajscreamer #kashfizulkufli #maliquezulkufli #rinduawak200peratus #ask2015 #projectbandask2015 #liyanazahim #cartasuria30 #cartahotfm30 #cartaera40 #erafm #hotfm976 @ajscreamer @aydajebat @meloditv3 @meloditv3 @melakaboy @hotfm976 @suriafmmalaysia @era_fm @tv3malaysia @oppomalaysia @aurawhiteofficial @Regrann from @aydajebat - 😭 taktau nak cakap apa dah.. Terima kasih semua yang vote #SiapaDiriku I❤️ You @ajscreamer See You Soon Semifinal Muzik-Muzik 30! 💪😢👌 #AydaJebat #AJscreamer #SiapaDiriku #MM30 #MuzikMuzik30 #Aydahterharu 😭 #Regrann
cartasuria30 - muzikmuzik30 - liyanazahim - mm30 - siapadiriku - sfmm30 - kashfizulkufli - hotfm976 - cartahotfm30 - erafm - regrann - ajscreamer - aydajebat - ask2015 - shakeshake - oppomalaysia - rinduawak200peratus - cartaera40 - tv3malaysia - projectbandask2015 - ajl2015 - maliquezulkufli - aydahterharu - aurawhite -
naelofar_sufi : Nice one!
lindamilion : ☺
tulipexclusive : Too cute
mila5853 : This is wonderful :)
babepete - shilela88_ajs - nurhanis_izma95 - iz.aj_azman -
instagram
comelsu_su
Good luck #aydajebat #sfmm30 #muzikmuzik30 #mm30 #tv3malaysia #ajl2015 #anugerahbukunegara #tv3malaysia #aurawhite #siapadiriku #erafm #hotfm976 #suriafm #cartaera40 #cartasuria30 #cartahotfm30 #ask2015 #projectbandask2015 #rinduawak200peratus ##creativeskillsolution #darwavepictures #aurawhite #Repost @ajscreamer with @repostapp ・・・ Alalalala, ciannye yang dah ade yang merindui pwincess, okaylah okay.. Mood pahh berbunga hari ni, nak velanjer satu dua gambar nak? Nak? . . Ney gambar beberapa jam sebelum red carpet.. Thankyou @abushaefhamza sebab salu jadi stylist pwincess yang meletop top kebabom dengan pilihan outfit sampailah ke pilihan aksesori.. Lain kali nak tengok pwincess dalam mood fairy tale la pulak boley ✌🏻️👼🏻. Boleh jadi meleficient 😈😂 . . #AydaJebat #AJScreamer #ASK2015 #AJSProjectPhoto
cartasuria30 - muzikmuzik30 - anugerahbukunegara - hotfm976 - mm30 - siapadiriku - suriafm - sfmm30 - ask2015 - repost - cartahotfm30 - erafm - ajsprojectphoto - ajscreamer - aydajebat - creativeskillsolution - rinduawak200peratus - darwavepictures - cartaera40 - tv3malaysia - projectbandask2015 - ajl2015 - aurawhite -
nix_kitchen : Cantik..
shop_onlinebylindaahamad : 😻
ammararoses : Great :)
__yusryyy - iz.aj_azman - megatbladers - andikcahyno -
instagram
comelsu_su
#aydajebat #siapadiriku #SFMM30 #cartahotfm30 #hotfm976 #oppomalaysia #tv3malaysia #suriafmmalaysia #AJScreamer #aurawhite @ajscreamer @aydajebat @hotfm976 @oppomalaysia @aurawhiteofficial
cartahotfm30 - ajscreamer - aydajebat - oppomalaysia - hotfm976 - suriafmmalaysia - tv3malaysia - siapadiriku - sfmm30 - aurawhite -
shilela88_ajs - kimmm_210 - vimax_original_borong - azizah.saad -
instagram
comelsu_su
#aydajebat #MM30 #muzikmuzik30 #siapadiriku #hotfm #suriafmmalaysia #tv3malaysia #erafm #cartahotfm30 #cartaera40 #cartasuria30 #rinduawak200peratus #ask2015 #projectbandask2015 #aurawhitebeauty #aurawhite #creativeskillsolution #meloditv3 #kashfizulkufli #creativeskillsolution @aydajebat @ajscreamer @hotfm976 @suriafmmalaysia @era_fm @tv3malaysia @tontonmy @meloditv3 @melakaboy @paranormalmy @universalmalaysia #Repost @aydajebat with @repostapp ・・・ 🙈🌸🎧 2M views in 2months. Congrats team #MVSiapaDiriku semua yang terlibat and thank you kepada semua yang sudi tonton,berulang kali tengok atau anak anak rampas handphone/gadget mummy & daddy untuk tengok.. 💁 Ready for the next one. Thank you for your support! Excited! 😉 . #AydaJebat #SiapaDiriku #MVSiapaDiriku #SiapaDirikuSteps #SFMM30 #MM30 #AJscreamer #ParanormalMY #TheMalayaTV #TakKenalTakCinta #SpreadYourWings ✈️😎
cartasuria30 - muzikmuzik30 - takkenaltakcinta - projectbandask2015 - aydajebat - aurawhitebeauty - siapadiriku - themalayatv - sfmm30 - siapadirikusteps - ask2015 - paranormalmy - repost - cartahotfm30 - erafm - mm30 - suriafmmalaysia - meloditv3 - kashfizulkufli - creativeskillsolution - tv3malaysia - rinduawak200peratus - ajscreamer - spreadyourwings - hotfm - mvsiapadiriku - cartaera40 - aurawhite -
by_meilleureami : 😉
innertudungnc : 👧
naelofar_sufi : Nice one!
iz.aj_azman - syafa_smile - vimax_original_borong - nuraina242 -
instagram
comelsu_su
#aydajebat #miaahmad #siapadiriku #MM30 #muzikmuzik30 #beautiful #cartahotfm30 #cartaera40 #erafm #hotfm #suriafmmalaysia #rinduawak200peratus #ask2015 #projectbandask2015 #kashfizulkufli #abushaefhamza #aurawhitebeauty #aurawhite #aurawhitebubbly @aydajebat @ajscreamer @creativeskillsolution @mia.ahmad #Repost @annaseaskey with @repostapp ・・・ Coming soon @ashhannas x @mumuscarves 🌸 @aydajebat @mia.ahmad #mostsensationalcelebrity
beautiful - muzikmuzik30 - projectbandask2015 - mm30 - siapadiriku - miaahmad - ask2015 - repost - cartahotfm30 - abushaefhamza - erafm - suriafmmalaysia - aydajebat - kashfizulkufli - rinduawak200peratus - cartaera40 - aurawhitebeauty - aurawhitebubbly - mostsensationalcelebrity - aurawhite - hotfm -
byiscarficious : Wow!
nabilahzambri - syah_ilaa - linyana_cg - nuraina242 -
instagram
nurulamni88
Calling for @indahloverfans lets vote #DisebalikTakdir @indah_ruhaila at #CartaHotFm30 http://www.hotfm.com.my/?page_id=1093 #peminatindah #teamindah #indahloverfans #indahruhaila #hotfm #vote
peminatindah - cartahotfm30 - disebaliktakdir - teamindah - indahloverfans - indahruhaila - hotfm - vote -
indah_ruhaila - anisshafika - atikahkhadir - ejamjohari -
instagram
comelsu_su
#aydajebat #SiapaDiriku #MM30 #muzikmuzik30 #talented #TakKenalTakCinta #kashfizulkufli #ask2015 #rinduawak200peratus #ParanormalRecords #projectbandask2015 #aurawhite #hotfm976 #erafm #suriafmmalaysia #suriafm #tv3malaysia #creativeskillsolution #cartaera40 #cartahotfm30 #cartahotfm30 @hotfm976 @era_fm @suriafmmalaysia @paranormalmy @melakaboy @ajscreamer #Repost @ajscreamer with @repostapp ・・・ Helloo ✌🏻️ . . Pahh terlelap untuk tengok Live PC semi final #MuzikMuzik30 tadi.. Naseb baik tak tertidur terus sampai esok, kang terlupa nak update korang pulak 😂💁 . . Haa, ni untuk korang! Pahh dapat perutusan bertulis sebelah bantal pahh ni yang mengatakan pwincess salah sorang yang mara kedepan! Jadinya, pahh kongsikan berita gembira ni pada semua! Tahniah pwincess dan thankyou untuk usaha keras AJS! Deebakk ahhh 💪🏻 . . Kerja lagi kuad, jangan berhenti berharap dan jangan lupa untuk meminta juga dari NYA. Kita kuad dan kita mara! Yeehaa! Jom wish goodluck untuk pwincess dan Muahciked untuk semua 💋 . . #AydaJebat #AJScreamer #SFMM30 #MuzikMuzik30 #MM30 #SiapaDirikuSteps
muzikmuzik30 - takkenaltakcinta - ajscreamer - hotfm976 - mm30 - siapadiriku - suriafm - sfmm30 - siapadirikusteps - kashfizulkufli - repost - cartahotfm30 - erafm - talented - cartaera40 - aydajebat - ask2015 - creativeskillsolution - rinduawak200peratus - suriafmmalaysia - tv3malaysia - projectbandask2015 - aurawhite - paranormalrecords -
busana_haarisa : Good shot!
naelofar_sufi : Cantik..
mila5853 : 👌
faradeeva_diva - iz.aj_azman - syafa_smile - hanis29748 -
instagram
comelsu_su
#aydajebat #siapadiriku #MM30 #muzikmuzik30 #cartahotfm30 #cartahotfm30 #cartaera40 #cartasuria30 #erafm #suriafmmalaysia #tv3malaysia #creativeskillsolution #rinduawak200peratus #ask2015 #projectbandask2015 #kashfizulkufli #aurawhite #aurawhiteofficial #talented #TakKenalTakCinta @aydajebat @ajscreamer @hotfm976 @suriafmmalaysia @era_fm @tv3malaysia @tontonmy @creativeskillsolution @melakaboy @paranormalmy #Repost @aydajebat with @repostapp ・・・ 🙆🏻🎶🎼 Siapa Diriku! #SFMM30 _________________________________________________ Outfit : @zakwananuar Stylist : @abushaefhamza MUA : @missanastacia _________________________________________________ Ready untuk Semi-Final Muzik-Muzik 30, Siapa Diriku akan bertanding pada 6 disember 2015, 9 malam di @tv3malaysia ❤️ Kena curi masa untuk training dance dengan adik adik kenid.. Adui ketaq lutut cheq.. 😅😂 Goodluck semua! . #AydaJebat #SiapaDiriku #MuzikMuzik30 #ParanormalMY #Aydahketaq 😁🏋
cartasuria30 - muzikmuzik30 - takkenaltakcinta - aydahketaq - mm30 - siapadiriku - aurawhiteofficial - sfmm30 - ask2015 - paranormalmy - repost - cartahotfm30 - erafm - talented - suriafmmalaysia - aydajebat - kashfizulkufli - creativeskillsolution - rinduawak200peratus - cartaera40 - tv3malaysia - projectbandask2015 - aurawhite -
taplike_on9biz : Wau..
innertudungnc : ☺
naelofar_sufi : Too nice
iz.aj_azman - syafa_smile - forkamu.my - snapchatcodezzzz -
instagram
comelsu_su
#aydajebat #MM30 #muzikmuzik30 #muahciked #erafm #hotfm #suriafmmalaysia #aurawhitebeauty #projectbandask2015 #creativeskillsolution #talented #kashfizulkufli #tonton #tv3malaysia #paranormaltalents #rinduawak200peratus #ask2015 #cartahotfm30 #cartaera40 #cartasuria30 #meloditv3 @tv3malaysia @meloditv3 @melakaboy @hotfm976 @era_fm @tontonmy @suriafmmalaysia @paranormalmy @aydajebat @ajscreamer @abushaefhamza @Regrann from @meloditv3 - post kami sebelum ini ramai yang tag @aydajebat , kami belanja kata-kata AJ untuk anda. 😊 #Regrann
cartasuria30 - muzikmuzik30 - projectbandask2015 - aydajebat - aurawhitebeauty - muahciked - kashfizulkufli - cartahotfm30 - erafm - talented - regrann - cartaera40 - meloditv3 - ask2015 - creativeskillsolution - tv3malaysia - rinduawak200peratus - suriafmmalaysia - mm30 - hotfm - paranormaltalents - tonton -
hotperfume007 : Nice..
byiscarficious : 😊
iz.aj_azman - akmalizahashim - aydajebat_sayangmuahciked - ameljy -
instagram
comelsu_su
#aydajebat #siapadiriku #MM30 #muzikmuzik30 #cartasuria30 #cartahotfm30 #darkwavepictures #tv3malaysia #tonton #rinduawak200peratus #ask2015 #projectbandask2015 #hotfm976 #suriafmmalaysia #erafm #talented #creativeskillsolution #kashfizulkufli #aurawhitebubbly #aurawhite #stayhumble @aydajebat @darkwavepictures_my @hotfm976 @tontonmy @era_fm @suriafmmalaysia
cartasuria30 - muzikmuzik30 - hotfm976 - mm30 - stayhumble - siapadiriku - ask2015 - cartahotfm30 - erafm - talented - aydajebat - kashfizulkufli - creativeskillsolution - rinduawak200peratus - suriafmmalaysia - tv3malaysia - aurawhitebubbly - projectbandask2015 - darkwavepictures - tonton - aurawhite -
naelofar_sufi : :-)
norazlizajaa - jomfollowramairamai - fatinasrina - jujuzulkapli -
instagram
Iconosquare feedback