Looking for your 2014 Best Moments video? Sign in
its_nuwal
Baru jerr rase jauh Dari nuwal sebab dorang dah lame x update...tapi....Ade orang dah ubatkan... #Repost @ewalofficial ・・・ InshaALLAH... #ewal #joker #nuwal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #peaceonelove #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - peaceonelove - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - nuwal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
munaayuni01 - choki_erynn - aliyadaleena - syafiqah_hazirah -
instagram
_ewalsuperfriends
Amboi lewat malam belum tdur ? Hehe rest yg secukupny taw! :) @ewalofficial Kak @nuhaaf2014official puun rest yg ckup!! Tk nk korang brdue demam.. kitorang tknak Abg Ewal demam lgi soo pegilaa rehaat..:)) InsyALLAH kitorang doakan persahabatan Abg ngan Kak Nuha kekal.. InsyALLAH :) #EWAL #NUHA #STAYBFF #2BFF #NUWAL #EWAL #ESF #PEACEONELOVE ♥♥♥♥ #Repost @ewalofficial ・・・ InshaALLAH... #ewal #joker #nuwal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #peaceonelove #vote #KembalikanSemula
ewalsuperfriendsbrunei - 2bff - ewaleverlasting - ewal - nuwal - vote - nuha - prettyboy - repost - bruneifans - staybff - peaceonelove - joker - esf - ewalsuperfriendsjr - kembalikansemula - ewalmania - ewalsuperfriends -
sharifahmia6 - n.huda_ - aliyadaleena - alyamaisarahhannani -
instagram
ewalofficial
InshaALLAH... #ewal #joker #nuwal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #peaceonelove #vote #KembalikanSemula
ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - peaceonelove - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - nuwal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
its_nuwal : Amin....harap kekal hingga akhir hayat....always support both of u.....
mia_batrisya88 : Love u korang! ♥♥
natashasuhaiza : In Shaa Allah @ewalofficial @nuhaaf2014official
waedawydot : Baru trasa td nuwal semakin jauh. Huhu. Rindu!
asyura_0412 : Abg ewal n kak nuha please jd bff till jannah . Love you #nuwal @nuhaaf2014 @ewalofficial
nurul_athfi72 : abg ewal ? smalam kita selisih tau kat heritage hotel . xsempat nak sekat . nak selfie dngan abg . hihi . @ewalofficial
me_ainie : @roslinhanim 👍
__kimtaehyung : Friends forever 😘
syazanard - haziqahatira - dinz_kk - zeeyxpeeq -
instagram
0nefour_0ne0ne86
Good night #friends assalamualaikum #HomeSweetHome #SweetDream #bruneidarussalam #bruneika #bruneian #bandarseribegawan #bruneifans #sayasukakausibukkenapa #kaupahal #malaskuah #jadinyakausasak #ehhadakukisah
bruneidarussalam - bandarseribegawan - malaskuah - kaupahal - sweetdream - bruneika - ehhadakukisah - bruneifans - jadinyakausasak - bruneian - sayasukakausibukkenapa - friends - homesweethome -
noramalamalina - aaaaniss_ - patrickjuniors - imizzwani -
instagram
ewallovers
#Repost @ewalofficial ・・・ Thank you Farah... Love it so much!!! #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #peaceonelove #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - peaceonelove - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ewal_lovers_fan - s.sukri - eyza_eyqa - nurulnasuha02 -
instagram
ewallovers
#Repost @ewalofficial ・・・ Alhmdlah selesai shooting utk hari ni, sambung lusa plk. Walau pun demam ku gagah kan juaaaaa cewahh! Now, otw ke Chat KKBox! Jom semua chat & dating dgn Ewal jam 8pm-10pm. Ini cara2 untuk fans chatting ngn kami semua mlm nanti Step2 seperti berikut: 1) download apps kkbox di playstore 2) sign in 3) pilih tab people dekat bawah kanan hp 4) pilih me dekat atas kanan hp untuk create profil 5) tekan listen with kul 8malam nti. Die akan keluar popup nama korg! #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #peaceonelove #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - peaceonelove - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ewal_lovers_fan - amirahanis_aleeya - asdfghjklx__ - nuriman.khalilahsazali -
instagram
ewallovers
#Repost @ewalofficial ・・・ Thank you Yusreeza! #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #peaceonelove #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - peaceonelove - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ewal_lovers_fan - s.sukri - asdfghjklx__ - nuriman.khalilahsazali -
instagram
ewallovers
#Repost @ewalofficial ・・・ Salam semua, Ewal dalam perjalanan ke Dataran Sungai Perak, Kuala Kangsar. Moh le dtg jmpa dgn teman ye ghame2 baru syiioookk!! Performance jam 12pm. #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ewal_lovers_fan - s.sukri - eyza_eyqa - asdfghjklx__ -
instagram
ewallovers
#Repost @ewalofficial ・・・ On my way to Kuala Kangsar, Perak. Jumpa anda di Dataran Sg Perak Indah, Pada hari Sabtu (esok 20hb Dec 2014) #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #peaceonelove #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - peaceonelove - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ewal_lovers_fan - s.sukri - eyza_eyqa - asdfghjklx__ -
instagram
0nefour_0ne0ne86
Habis kena boom wall saya anyway thank you @dinaa_ztf Memang #terbaiktoqq #ztfbrunei #ztffamily #ztfforever amat di hargai #bruneifans #malaysia
terbaiktoqq - ztffamily - ztfbrunei - ztfforever - malaysia - bruneifans -
dinaa_ztf : Sama - sama
0nefour_0ne0ne86 : ^_^
feeythree - _.elyna._ - noramalamalina - _mohdsyahmi_ -
instagram
0nefour_0ne0ne86
Hmmmmm apa nak buat ya #thinking Oh! Dah tahu 1.Hey!awak boleh kenalan dengan awak..siapa nama awak? tinggal mana? Dah ada boyfriend ke? 2.awak ini cantik lah ^^, 3.jom kita berselfie nanti simpan kat instagram awak hastag #loveruntiljannah 4.kita jumpa sekejap lagi ya awak...#inlove 5.let go enjoy you allz 6.shopping habis duit kerana girlfriend ^^- 7.sanggup buat apa sahaja untuk awak “happy birthday” #peace part 1 #staytune #sayasukakausibukkenapa #creative #melayu #bruneifans #bruneidarussalam #bruneian #bruneika #bruneionline #bamdarseribegawan #boring
bruneidarussalam - bruneifans - bamdarseribegawan - melayu - thinking - boring - peace - creative - bruneionline - bruneika - loveruntiljannah - bruneian - sayasukakausibukkenapa - staytune - inlove -
noramalamalina - kang.omen_tea - nurulhaslin_ - imizzwani -
instagram
mademoiselle_izzaty_adira
#Repost @ewalofficial maaf , teman tersasur tdi. Post again. Yob ewal hensem sgtt. Bergaye segak je yob. Teman nk itott tpi teman oghang penang. Kmpng teman kt situ lee. Moh oghang2 perak dtg ke kuala kangsar. Moh le jenguk #youtube 'KEMBALIKAN SEMULA- EWAL Versi Piano http://youtu.be/h3XmgPWOzlA . ・・・ Salam semua, Ewal dalam perjalanan ke Dataran Sungai Perak, Kuala Kangsar. Moh le dtg jmpa dgn teman ye ghame2 baru syiioookk!! Performance jam 12pm. #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - youtube - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ewal_the_fantastic - ewal_2014 - izzu_dinno - fieyqah46 -
instagram
ewal_the_fantastic
#Repost @ewalofficial ・・・Thnk sbb tag..btw,have a nice day yaa..Love you ma brotha😘 Salam semua, Ewal dalam perjalanan ke Dataran Sungai Perak, Kuala Kangsar. Moh le dtg jmpa dgn teman ye ghame2 baru syiioookk!! Performance jam 12pm. #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ewal.supporters - ainina_sehun - filza_irzaty - ainafarinaa -
instagram
0nefour_0ne0ne86
#shiro Ingat kita berjiran ne kena saling menghormati...tak kira tua atau yang muda #respect #brotherhood #shironattors #shiroligans #comrade #buddyzshirobrunei #buddyzshiro #ajaklovers #shahrolians #jangankecamkami #terbaiktoqq #padutoqqpadu #SoProud #humble #salute #SBFC #bruneifans #MaharajaLawakMega
ajaklovers - humble - soproud - respect - sbfc - jangankecamkami - brotherhood - shahrolians - shiroligans - salute - terbaiktoqq - comrade - padutoqqpadu - buddyzshirobrunei - bruneifans - buddyzshiro - maharajalawakmega - shiro - shironattors -
hai_aimi : akk ohh akk.. bleh send gmbr ni kt wasap x? hehe
patrickjuniors - rslnxx - e_zatie - nasaasyamika -
instagram
0nefour_0ne0ne86
Ini kelakor ^_^ shuib:fazura tolong bagi bunga itu kat isteri saya wow! So sweet @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin Alhamdulillah #sepahtu jua dapat 5 bintang beb #sephaturious #kanguadahcakapguasepahturious #brusepahtufc Jangan lupa terus kan mengundi sepahtu #loveit #bruneifans #bruneidarussalam
sephaturious - bruneidarussalam - sepahtu - loveit - bruneifans - brusepahtufc - kanguadahcakapguasepahturious -
iera_sepahturious_shironators : Sye suka dgr masa jep buat suara ning baizura. Yg tu mmg kelakar siot!!.
0nefour_0ne0ne86 : Yup heheheeh
ain_khadijah - patrickjuniors - mizah95 - dhirahamizan -
instagram
ewalhafizzone
#Repost @ewalofficial ・・・ Salam semua, Ewal dalam perjalanan ke Dataran Sungai Perak, Kuala Kangsar. Moh le dtg jmpa dgn teman ye ghame2 baru syiioookk!! Performance jam 12pm. #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ewal_the_fantastic - areenhusna - syahzmi_mahdir - nurain_aleya -
instagram
ewal_lovers_fan
#Repost @ewalofficial ・・・ Salam semua, Ewal dalam perjalanan ke Dataran Sungai Perak, Kuala Kangsar. Moh le dtg jmpa dgn teman ye ghame2 baru syiioookk!! Performance jam 12pm. #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
_ewalsuperfriends : Sorry bru follow back:b hee
ewal_lovers_fan : X pe hehe @_ewalsuperfriends
_ewalsuperfriends : Hehe yg pnting kite same2 support brotha Ewal..
ewal_lovers_fan : Betul tu 👍
_ewalsuperfriends : :)
najihah_546 - ewal_the_fantastic - faeeqah_zana - shazreena_24 -
instagram
sashasaidin
Thank you! Rindu Jerudong Park! 😏 By @gwalihs via @RepostWhiz app: Happy birthday to @sashasaidin #bruneifans (#RepostWhiz app)
bruneifans - repostwhiz -
gwalihs : Uwrc @sashasaidin
azzaelite : Lawa u @sashasaidin
sashasaidin : @azzaelite Kau pun Mesti rindu Jerudong park kan? Hahahaha
salbiah555 : Sasha I prefer yr hair bblack
salbiah555 : I prefer yr hair black colour
haryanynazri - sham_idris - _nrzztlkhrn_ - izwan_12 -
instagram
gwalihs
Happy birthday to @sashasaidin #bruneifans
bruneifans -
sellahasim - peejal310 - mhmmdmusz_ - therealzieraadira_ -
instagram
ewal_esfbrunei
Good luck @ewalofficial ,ok yg tak brkesempatan pi Perak, jom view kembalikan semula versi piano dari EWAL >>> http://youtu.be/h3XmgPWOzlA ;) By @ewalofficial "Salam semua, Ewal dalam perjalanan ke Dataran Sungai Perak, Kuala Kangsar. Moh le dtg jmpa dgn teman ye ghame2 baru syiioookk!! Performance jam 12pm. #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #vote #KembalikanSemula" via @PhotoRepost_app
ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
lovefamily3843 - _sarahhar - amxxnah - dina_nabilah03 -
instagram
_ewalsuperfriends
Salam And Goodmorning.. @ewalofficial .. Takecare taw nnti kt sane.. and Thank you jugk sebab Tag tdd :** Love Yaa and Miss Yaa Brotha! :)) #EWAL #ESF #PEACEONELOVE ♥♥♥♥ #Repost @ewalofficial ・・・ Salam semua, Ewal dalam perjalanan ke Dataran Sungai Perak, Kuala Kangsar. Moh le dtg jmpa dgn teman ye ghame2 baru syiioookk!! Performance jam 12pm. #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #vote #KembalikanSemula
repost - kembalikansemula - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - ewaleverlasting - joker - esf - peaceonelove - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ewal_the_fantastic - jokers_art - syidasyahida98 - zyyqahhr -
instagram
ewalfamille
Morningg 😉 All the best @ewalofficial btw thank you sbb tag 😘 By @ewalofficial "Salam semua, Ewal dalam perjalanan ke Dataran Sungai Perak, Kuala Kangsar. Moh le dtg jmpa dgn teman ye ghame2 baru syiioookk!! Performance jam 12pm. #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #vote #KembalikanSemula" via @PhotoRepost_app
ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
najihah_546 - syahirahlya - khairxn_najwaa - amoizara -
instagram
itsroszkar
All the best #EWAL #Repost @ewalofficial ・・・ Salam semua, Ewal dalam perjalanan ke Dataran Sungai Perak, Kuala Kangsar. Moh le dtg jmpa dgn teman ye ghame2 baru syiioookk!! Performance jam 12pm. #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ewal_lovers_fan - ekka_lo - qama_hkjy852 - razi890 -
instagram
nuwal_holics
#Repost @ewalofficial ・・・ Salam semua, Ewal dalam perjalanan ke Dataran Sungai Perak, Kuala Kangsar. Moh le dtg jmpa dgn teman ye ghame2 baru syiioookk!! Performance jam 12pm. #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
farahzwr - cool.conway2014 - eilmahusna83 - jokers_art -
instagram
ewalofficial
Salam semua, Ewal dalam perjalanan ke Dataran Sungai Perak, Kuala Kangsar. Moh le dtg jmpa dgn teman ye ghame2 baru syiioookk!! Performance jam 12pm. #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #vote #KembalikanSemula
ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ewal_superfriends : Waalakummusalam..Good luck abg @ewalofficial do your best performance ye.. Semoga di permudahkan urusan mu di sana ;) btw thanks for tag ;D more love for you :*
mademoiselle_izzaty_adira : Ateee, temen dok penang ca mne nk jumpe ngan yop ewal. Kmpng temen kt perak .. aduyaii x smpt jumpe ngan yop ewal! Take care taww.
aisyaxoxo8817 : take care abg @ewalofficial have fun....love you hihihi
siti_sj : Ate.. Moh le dtg Ipoh skali mengkome.. haha @ewalofficial
ewalsupporters_ : Eh eh bestnya yang kena tag tuuu hahaha. Saya pulak bila? Hehe. Followback bole tak abang? 🙈
eizsyaa_official : abg ewal , nape delete video yg abg ewal post yg nyanyi lagu kehilangan ngan kak nuha ?? nape delete ?? puass cari.. emm abg ewal explain please ?? nape delete ???? 😭 @ewalofficial
mlfcnts : Haah kenapa delete video kehilangan tuuuu.. Hish menyesal gila tak download haihh
eylahaseelah : Alaaa.. dtg la perak utaraa
syaashaharudin - syahirah_zain - ifarahme - ms_senged -
instagram
boceyfansbrunei
Assalamualaikum selamat malam korang #boceyfans #bruneifans #singapore #malaysia #brunei #GengGengBocey #Teambocey #boceyfamily #boceyofficial #boceyteam #boceycrew #boceylovers #boceyloversg #boceysingaporefc #boceyfansunited #boceyfansbrunei ^.^ admin tahu korang tak sabar nak lihat persembahan #bocey malam ini #muzikalmaharajalawakmega adalah tema yang di nanti kita semua dan jua nak dengar brother‘s #bocey kita menyanyi.jom malam ne kita buat trending kat twitter siapa yang ada twitter dengan berhastag kan #bocey atau #boceyprakk..WE OUR BROTHER @acheykintangkintung @abam_bocik @fadbocey malam ini buat yang terlebih lebih lebih terbaik...don‘t worry walaupun kami jauh dan tak pernah berjumpa lagi kami di brunei akan sentiasa mendoakan #bocey semoga berjaya dalam kerjayaan dan kehidupan Jangan lupa undi #fadbocey malam ini untuk man of the match in sha Allah malam ini #motm fad yang punya Aamiin 1 jam lagi #staytune #humble #loveboceyfamily #hihaters #SuperHeroLawak #acheysPERFUME
hihaters - brunei - muzikalmaharajalawakmega - humble - boceyofficial - fadbocey - singapore - genggengbocey - boceyfansbrunei - boceyfans - motm - boceyprakk - malaysia - acheysperfume - teambocey - bocey - boceyloversg - boceyteam - boceyfamily - loveboceyfamily - boceylovers - boceyfansunited - bruneifans - boceysingaporefc - boceycrew - superherolawak - staytune -
teambocey : Waalaikumsalam ^^ yeahh betul3. can't wait to watch them tonight . Nak dengar dorang nyanyi <3
aidaafiqahmohamadzaim : harap harap fad dpt man of the match mlm ni...amin.......saye nk jugak fad dpt man of the match mlm ni
boceyfansbrunei : ^-^
boceyfansbrunei : In sha Allah @aidaafiqahmohamadzaim fad akan dpt malam ne
aidaafiqahmohamadzaim : amin
fauzimars : gooooodluckkkkkk bocey✌
norhidayahubi - muwsyid_ - obiey09 - peqahazmi -
instagram
0nefour_0ne0ne86
bismillah hirahman nirrahim Semoga malam ne #muzikalmaharajalawakmega virus lebih terbaik Aamiin Go virus go go go virus malam ini #kasivirustuksatukali #ztfturns2 #viruskipassusahnakmati jangan ingau tentang orang lain buat pentas atu anda yang punya malam ini #kasigegar itu pentas VIRUS #brotherhood Good luck untuk malam ini #Virus we know you allz can do it All the best...kami akan sentiasa mendoakan anda #Virus Terus kan mengundi #virus taip:ML20 virus dan send ke 32777 Jangan lupa jua mengundi #tauke dan #pakyus untuk MAN OF THE MATCH #AME2015 #superherolawak #jamburians #ztf #bruneifans #loveVirusJozan #jozanner
muzikalmaharajalawakmega - ztf - superherolawak - ztfturns2 - ame2015 - kasivirustuksatukali - virus - brotherhood - viruskipassusahnakmati - jamburians - pakyus - bruneifans - kasigegar - jozanner - tauke - lovevirusjozan -
0nefour_0ne0ne86 : Thank you @taukejambu
raffradzuan - patrickjuniors - e_zatie - dididolliciouss -
instagram
boceyfansbrunei
#REPOST Jangan lupa undi MAN OF THE MATCH malam ini untuk @fadbocey #boceyfansbrunei #boceyfans #bruneifans #boceyfamily #boceyteam #boceylover #brunei By @boceysingaporefc "All the best untuk minggu ke-6! @abam_bocik @acheykintangkintung @fadbocey @bocey_official Jgn lupa undi Bocey! Cara mengundi: ML 3/5/10/20 <jarak> Bocey dan hantar ke 32777 Setiap minggu anda juga boleh mengundi Fad untuk MOTM (man of the match) sehingga beliau dpt tittle tu. Anda hanya perlu log in FB dan mengundi. Undian boleh dibuat di www.astrogempak.com.my #bocey #boceysingaporefc #boceyloversg #boceysg #maharajalawakmega2014 #mlm2014 #BoceyLovers #BoceyLoversSG" via @PhotoRepost_app
brunei - boceyloversg - boceyfansbrunei - boceyfans - bocey - repost - boceyteam - boceyfamily - maharajalawakmega2014 - boceyloverssg - mlm2014 - boceylovers - bruneifans - boceysingaporefc - boceylover - boceysg -
ayyna01 - watiajaah - aidaafiqahmohamadzaim - vennesazannerz -
instagram
itsroszkar
Have a safe journey @ewalofficial and all the best!!! #Repost @ewalofficial ・・・ On my way to Kuala Kangsar, Perak. Jumpa anda di Dataran Sg Perak Indah, Pada hari Sabtu (esok 20hb Dec 2014) #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #peaceonelove #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - peaceonelove - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
najihah_546 - mademoiselle_izzaty_adira - nadiasyaira - faeeqah_zana -
instagram
jebrameen
#ewalsuperfriendsbrunei #bruneifans #peaceonelove #joker #kembalikansemula #ewaleverlasting #ewal #ewalsuperfriendsjr #vote #ewalmania #prettyboy #ewalsuperfriends #happyjhday #yongjunhyung #rapper #beast #batman #kpop #beauty #junhyung #b2uty #happyjokerday #korean #b2st #gotham #riddler #penguin #yoseop #cubeent #yoondujun
kpop - yoseop - ewalmania - beauty - batman - ewalsuperfriendsbrunei - happyjokerday - yoondujun - happyjhday - ewaleverlasting - ewal - vote - prettyboy - b2st - ewalsuperfriends - beast - yongjunhyung - riddler - bruneifans - rapper - peaceonelove - junhyung - joker - b2uty - gotham - ewalsuperfriendsjr - cubeent - kembalikansemula - korean - penguin -
mademoiselle_izzaty_adira - agentsands - andrewpour - shayturnera -
instagram
mademoiselle_izzaty_adira
#Repost @ewalofficial take care yop ewal n safe the journey! Moh kite bghamai2 ke dataran sg Perakk! ・・・ On my way to Kuala Kangsar, Perak. Jumpa anda di Dataran Sg Perak Indah, Pada hari Sabtu (esok 20hb Dec 2014) #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #peaceonelove #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - peaceonelove - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
elrlyeza - kecik916 - adryanaqistina_ - razi890 -
instagram
ewal_the_fantastic
#Repost @ewalofficial ・・・Have a safe journey and take care yaa..Love You My Pretty Boy😘 On my way to Kuala Kangsar, Perak. Jumpa anda di Dataran Sg Perak Indah, Pada hari Sabtu (esok 20hb Dec 2014) #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #peaceonelove #vote #KembalikanSemula
repost - ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - peaceonelove - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
ezamofficial - jalil_avengers - nurulain_faisal - shayturnera -
instagram
ewalfamille
Thankyou sbb tag 😊 Have a safe journey and take care yaa 😉 Love you more ✌☝❤ By @ewalofficial "On my way to Kuala Kangsar, Perak. Jumpa anda di Dataran Sg Perak Indah, Pada hari Sabtu (esok 20hb Dec 2014) #ewal #EWALSuperfriends #ewalsuperfriendsjr #ewalsuperfriendsbrunei #ewalmania #ewaleverlasting #bruneifans #prettyboy #joker #peaceonelove #vote #KembalikanSemula" via @PhotoRepost_app
ewalsuperfriendsbrunei - bruneifans - peaceonelove - joker - kembalikansemula - ewaleverlasting - ewal - ewalsuperfriendsjr - vote - ewalmania - prettyboy - ewalsuperfriends -
yayasuperfriends - iskandarikmal68 - noorsharonmohd - hanis_jiha -
instagram
Iconosquare feedback