diopw28
#hidup#seperti#roda#berputar
roda - berputar - seperti - hidup -
nusantara1945 -
instagram
chemaatmaja
Berputar berputaar berputaaar berputaaaaaaarrrggggggg..๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ #indovigram #jogja #tamanpintar #dolan #dolan #men #uyee #hidup #berputar @elisaferawati
dolan - indovigram - uyee - hidup - jogja - men - berputar - tamanpintar -
elisaferawati - setiyawan_ong - furiltiwi -
instagram
bernadusadepg
#pen #in #class #berputar #good
pen - berputar - in - class - good -
destypraba : weee keyen
realitaaf - chambersfineart - afandiagus - megahafidha -
instagram
titaindrawati
#penyelamat #berputar #fan #masukangin
masukangin - penyelamat - berputar - fan -
rakahendras -
instagram
muhdfirdauz
#berdiri#berbajumelayu #jamuanrayakatanya#akuyanggigitkaupulakyangpanas#berputar#kesahpulakaku hihi
berputar - berbajumelayu - akuyanggigitkaupulakyangpanas - kesahpulakaku - berdiri - jamuanrayakatanya -
izzahaznan - mieyza25 - mohammadkhairuddin95 - _syahmizainurin -
instagram
muhdfirdauz
#tb#jamuanrayakatanya #berbajumelayu#berputar
berputar - tb - jamuanrayakatanya - berbajumelayu -
syamify - leynah_shalinah - ntshazra - syaz26 -
instagram
kingofshepherd
Putaran Hidup Tahniah buat ayahanda terchenta, Haji Ismail Yusoff atas hari ulang tahun kelahiran pada 12 Ogos 2014. Maka dengan ini secara rasminya bermulalah detik persaraan dari dunia akademik UUM. Syabas atas segala jasa terhadap anak bangsa dan negara selama ini! Pada tarikh yang sama juga, lahirlah seorang pelapis muda beliau menjalani latihan pengurusan di UUM. "Management Trainee" utk jawatan di Mydin HQ. Bersaing bersama seramai 73 orang graduan lain utk 30 kekosongan. Masih berbaki 3 hari lagi. Doakan semoga pelapis Haji Ismail Yusoff ini bakal menjamah rezeki pertama sbg admin ^^ Sejak umur 5 tahun aku berhenti teroka kawasan UUM. Masih klasik dan antik. Mengimbau nostalgia zaman kanak-kanak silam. Biiznillah! #UUM #TanahTumpahDarah #USM #TempatTimbaPengalaman #UiTM #TempatBinaKeyakinan #Dunia #Sentiasa #Berputar #Manusia #Sentiasa #Pening #Move #On #Through #Back #Sometimes #Sepetang #Bersama #Nazmie
uitm - on - move - tempatbinakeyakinan - back - uum - berputar - through - tempattimbapengalaman - tanahtumpahdarah - pening - sentiasa - usm - sometimes - manusia - bersama - sepetang - dunia - nazmie -
demang_ld - syamimsamsudin22 - shazmilg5 - nazuranorzemi -
instagram
hikmahtarasanti
Ingat..waktu terus berjalan..jangan sia sia kan waktu untuk hal tak berguna. #waktu#jam#tangan#berputar
jam - berputar - waktu - tangan -
benaditya1 -
instagram
rudy_real_new
Penghuni baru yg di tengah ga bisa di rebahkan #nautica #expedition #guess #alexandrechristie #ripcurl #guess #ravel #rolex #police #guess #ripcurl #ripcurl #alva #alexandrechirtie #GC #agner #ripcurl #berputar searah jarum jam dari warna merah
ripcurl - guess - police - expedition - alexandrechristie - rolex - berputar - alva - nautica - gc - alexandrechirtie - ravel - agner -
frarenggaraga - warungtjilik -
instagram
poohhenry
#pgn#2#hape#ini#tapi#lbh#pgn#mito#ne#wes#kamera#berputar#yoooooooo#:-) #
2 - wes - pgn - ne - hape - mito - berputar - ini - tapi - lbh - kamera - yoooooooo -
lauren_oyend : Sama" kamera brputar mendingan oppo..
poohhenry : Iya,,tapi bosenan aq wkwkwk,,mahal2 bosenan kan rugi hihihi @lauren_oyend
poohhenry - rasuryandani - elena_nehemia - lalacaecilia -
instagram
aksesorialoya
#Assalam dan #salamramadhan 16. #Alhamdulillah dah setengah #bulan kita #berpuasa kejap je kan #masa #berputar dan #ramadhan pon akan mninggalkan kte..๐Ÿ˜” btw #Alhamdulillah #rezekiramadhan siap dah casing2 awk yg order tuh.. dan selamat juga diposkan pada awak hari sabtu yang lalu.. sape dah dapat? Mehh tag dn mention @aksesorialoya mehh.. trima kasih byk2 yg membeli dgn #aksesorialoya insyaAllah kjap lagi kte tnjuk feedback cstmr dn model fon bru!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Haaaa.. Nak tau daq? Sabaq sat naaa.. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€hehehehe
masa - aksesorialoya - berpuasa - ramadhan - alhamdulillah - bulan - berputar - salamramadhan - assalam - rezekiramadhan -
aksesorialoya : @ismaizzati insyaAllah akn diusahakn utk dpt pakai raya..โ˜บ heee
ismaizzati : @uzeosbourne ..x maw buat ka.hehe
uzeosbourne : Xmau. Hahahaha @ismaizzati
ismaizzati : hahaha..blagak @uzeosbourne
uzeosbourne : P tgk yg aku tag hang tu @ismaizzati
nasrullahnapi : Stylooooorrr! :) :P :P
aksesorialoya : Hehehe.. @nasrullahnapi meh order..
aksesorialoya : @uzeosbourne ~heee..m meh order..๐Ÿ˜‰
anajihah94 - nasrullahnapi - a_syahirah99 - napieyshahhipni -
instagram
dheny.jovanka
#berputar #seperti #bola
bola - berputar - seperti -
ferdyqules - putrihoult_21 - guardian_angels_cinta_damai - ihdianiramaniah -
instagram
ikhbarrosbi
#puasa#pening#hashtag#dunia#berputar#crocodile#etc
pening - berputar - crocodile - dunia - etc - hashtag - puasa -
ifanhadi - syafiqhafizisobri - nazmishapie - ulfahzainal -
instagram
zueeny
#Opssss ... #Npe #Rni #Mls #Sgt.....#Ngantok #Sih.....#Cepatla #Jam #Berputar......
ngantok - rni - npe - cepatla - sgt - mls - berputar - jam - sih - opssss -
sitinorliana : Opsss . Jgn malas2 nti kena denda pulokk..
zueeny : @sitinorliana . .xdok mood dh...nk bantal.....
sitinorliana : Sian nyee .. behave ok baby .jgn ikot mood mommy tu hahaha
zueeny : @sitinorliana ...haha...taw xpe...jgn tru aksi ini baby.....berat...berat....
cyla_sugarsista : @zueeny zue dh ada ke?
zueeny : @house_of_sulaman ....kak cyla ke?
cyla_sugarsista : Ye dear hihihi @zueeny
zueeny : @house_of_sulaman ....alhamdulilah kak....bru lg
shashasushime - cahaya_nabila - pikachurosli - matpeks_fikri -
instagram
wanieeyyyy
Tenga stalk2 instaa shitahh, tiba2 jmpe gambaa niyy. Sumpahh sedihh. Teringin nak macam dulu :' Andainayaa masa boleh berputar aku nak time tuu. Aku rinduu dieorgg. Pegi manaa2 mesti semua adaa, Pergi makan? Pergi sekolah. Semua samaa2. SNWSMNSN. #throwback #form1 #rindu #SNWSMNSN #syasya #jiehah #wanny #shitah #miesha #bella #shue #arnie #rindu #sayang #mereka :') #andainya #masa #boleh #berputar.
jiehah - mereka - boleh - miesha - andainya - shue - throwback - arnie - syasya - shitah - wanny - masa - snwsmnsn - sayang - rindu - bella - form1 - berputar -
aqilah_zahidah - aidel_anuar - _cunanoii_ - achaasuperb -
instagram
love_agama_islam_
#hidup #itu #berputar Hidup Itu BERPUTAR!!!!!"
berputar - itu - hidup -
love_agama_islam_ - iatiqahnur - selular88 - jual_peninggi_pelangsingdst -
instagram
ranidhanovisyanur
#tasbih #kehidupan #berputar #happyweekend
kehidupan - happyweekend - berputar - tasbih -
sitinurfadlah - misbah_alfoudary -
instagram
restuesaputra
kelar juga nih #project #elemenmesin #led #berputar #kontakgeser #pulley
project - pulley - berputar - led - elemenmesin - kontakgeser -
kharis21 : Wih lampu disco @restuesaputra
nidafaradillah - fawziaulva - oznium -
instagram
aldhy5
#lihat #rodanya #berputar
berputar - lihat - rodanya -
langsing_tinggi_10hari_jamin : @aldhy5 <---Hot Promo :)
aldhy5 - mohryan15 - uswatunmardani - maisarah316 -
instagram
aldhy5
#lihat #rodanya #berputar
berputar - lihat - rodanya -
langsing_tinggi_10hari_jamin : @aldhy5 <---Hot Promo :)
aldhy5 : Iaa
uswatunmardani - maisarah316 - langsing_tinggi_10hari_jamin - rokoo1106 -
instagram
bang_tora
Spinning around.. #spin #around #berputar #wahanapermainan #bns #batunightspectacular #malang #eastjava #java #indonesia #lighting #glowinthedark #canon #canonixus960is #canonian #guidework #guide #jalanjalan #sama #romnonganrempong #makmakhijabersalay
canonian - around - romnonganrempong - canonixus960is - canon - makmakhijabersalay - guidework - berputar - lighting - batunightspectacular - jalanjalan - spin - java - eastjava - bns - sama - indonesia - glowinthedark - wahanapermainan - malang - guide -
kgssyaiful - piet_leba - zoinpurba - tulongnickytulong -
instagram
warastini
Komedi#berputar#ndas#melinder#@herawatthi
berputar - melinder - ndas -
kurniia_suci - desiparadipa - ayupurnamii - agussuwantikaaps -
instagram
zairulkadir
lain siot muka aku #takpa #harisemakin #hari #dunia #berputar #tak #lama #lagi #dahtua #dah
lama - hari - takpa - dah - berputar - harisemakin - dunia - lagi - dahtua - tak -
dygazyan_ - fadzillahmohd_97 - cpahcypah - aiesyaecah -
instagram
wandamartha27
#berputar #konyol #likeokey #follow #follback #freecoment
berputar - follow - follback - likeokey - konyol - freecoment -
harrykumara13 - vidh_ - alon_2345 - pramiwahyuni -
instagram
teacherazie23
11 June 2014 Selamat Petang #masa#kian#berputar #tapi#kakiku#belum#lagi#melangkah#untuk#pulang #adoi#sampai#kapan#harusku#menunggu
kian - harusku - pulang - menunggu - belum - masa - kakiku - untuk - kapan - berputar - lagi - melangkah - tapi - adoi - sampai -
effachelah_ - amirul_ikhwan17 - diey_why - hasliza_nordin -
instagram
redwijaya
Roda pasti berputar.. Dunia pasti berputar.. Hidup pasti berputar.. Dan kondisi pun pasti berputar.. Ada saatnya diatas dan saatnya dibawah,, Innallaha ma ashobirin.. Allah senantiasa bersama orang-orang yang sabar.. Bukan menunggu, tapi mencari keajaiban.. Insyaallah #tabah #sabar #SQ #merenung #roda #pasti #berputar #semangat #senyum #bermunajat #berharap
semangat - bermunajat - roda - sabar - berharap - merenung - pasti - berputar - tabah - senyum - sq -
yundaardilla : Sukaa :D @redwijaya
redwijaya : Makasii mb @yundaardilla ,, sabar itu luar biasa dinamikanya yaa,, macem2 rasa heehe
ummi_rochma : Suka gambarnya atau kata2ny mba @yundaardilla ?? which one?? Hhahaahaa
yundaardilla : Sama orangnya. Eciyehhh @redwijaya
redwijaya : Mb @yundaardilla eciyehh.. "jd gmn gituu,," hehe ^^
yundaardilla - _nurulbadriyah_ - diastridf - nafiahzahra -
instagram
san_junox
NoBar M.GP 2014 #People #Gemrungsung #Lingkaran #Berputar #Dance #EndangSoekamti #Kamtis #KamtisMagelang #KamtisJawaTengah #Artos #ArtosMall #MotoGP #Trans7 #Magelang #CentralJava #Java #Indonesia
centraljava - indonesia - kamtis - people - dance - trans7 - kamtisjawatengah - berputar - artos - java - gemrungsung - lingkaran - motogp - artosmall - kamtismagelang - magelang - endangsoekamti -
dreadslock : Apik mbok malah meh di detelede
san_junox : Delete pret udu detelede, ahahaha
san_junox - dreadslock - iklanfideliastore -
instagram
richardsetio
#camera #berputar #bataviadancer # crew #greget @theresinnizhang @beauelintijo @mynameisedy @xiao_billz @juliacandra @kelvin_vinzz @
berputar - greget - camera - bataviadancer -
felixliee - stevaniexu - margerylevina - angelliachen -
instagram
rizq_amri
#hidup#ibarat#roda#berputar#
roda - berputar - hidup - ibarat -
rizq_amri - nieyyssa - nurul_najibah - akmiliaserli -
instagram
deccy_kecil
(?) -_- #roda #kehidupan #terus #berputar
roda - kehidupan - berputar - terus -
oktafianipd : Des follback
deccy_kecil : Yesss.
dodiadibudiarto14 : Follow des
deccy_kecil : Iya dod,,
arinanzl - eva_pandaa - niasalsaabila - ayindriani -
instagram
queenpasaribu
#hidup #bagaikan #roda #yang #berputar
roda - bagaikan - berputar - hidup - yang -
instagram
nissaristhearina
Putar#berputar#sabodoamat
berputar - sabodoamat -
nissaristhearina - nodino - zulhilmi_97 -
instagram
deckyfn
#karena #mode #selalu #berputar #dan #lagi #musim #vintage #jadi #gini #tulisan #pake #hastag #semua #biar #warnanya #jadi #biru
gini - jadi - pake - dan - biar - berputar - semua - warnanya - karena - tulisan - vintage - biru - mode - selalu - musim - hastag - lagi -
kinantihandayani : Hahahahaaa.. lawaaaasssse tenaaaannn
deckyfn : Wuoh, ke Jogja sih besok selasa pagi ada acara penting. Text me ya @kinantihandayani
kinantihandayani : What happen ? Text kemana ? Wa aku baru.. path yak
deckyfn : Itu yg di bioku @kinantihandayani
kinantihandayani : Ok.. cek line !
a_arisakti -
instagram
Iconosquare feedback