edibleaida
Kenapa bila tenung lama2 muka kau macam orang oyienn hahaha handsome angat #myboy #cat #cats #pet #animal #catlover #animallover #domesticbreed #belasah #kucingpakaistokin #stokinpanjang #pemainbolasepak #keningkananperang #taknampak #putihnyadada #dahiadauban haha
myboy - catlover - dahiadauban - belasah - domesticbreed - pemainbolasepak - pet - putihnyadada - cat - taknampak - kucingpakaistokin - cats - animal - animallover - stokinpanjang - keningkananperang -
aoihi - slothoholicmadi - noripyu - chaneljmoneymaker -
instagram
imsofea
viber is the real vibe pagi ne bla dia jawab call . #belasah #mood
belasah - mood -
padjay.23 - nasru_den - hanah_lisa - shanizahnatassha -
instagram
nefarion
Roarr food woohoo.. listen to Gwar and eat this... gila eh... #lunchtime #sundayfunday #belasah #food
food - belasah - sundayfunday - lunchtime -
yeongeva - camerodr - danieltsj - kyliemichelle_c -
instagram
running_men_kh_ai
Wefie bersama pengantin dan teman2 sepelarian yg hadir. πŸ˜ŽπŸ“·. . Tngah2 dewan kau buat hal. #belasah #haha #wefie #style #bestshots #wedding #runners
belasah - style - wefie - bestshots - wedding - haha - runners -
tia.izara - firdauskakai - syahalzakaria - alais_sya -
instagram
crazee4cakez
Nah dekat skit zoom.. Abaikan background yg macam2 ade tu k 😁 #raw #wwe #slammed #pukuldiakuatkuat #wrestling #sikukepaladia #tonyohmukadia #gusti #belasah #kakigadoh
pukuldiakuatkuat - belasah - gusti - wrestling - tonyohmukadia - wwe - raw - slammed - sikukepaladia - kakigadoh -
tieqah_ismail : patung tu pn sis buat ke?
crazee4cakez : Amboi la ... Tak hebat gitu lagi dear @tieqah_ismail πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .. Beli je la, lebih berbaloi.
tieqah_ismail : igt sis buat..nk blajar la dgn sis..sy tgk kek sis smua cntik2 @crazee4cakez
crazee4cakez : Huhu.. Blom tahap advance nak buat figures cantik camtu @tieqah_ismail .. Kalau nak blaja jom join kelas 6 Mac nanti. Kat @loyang_house 😊
myselfmycakes - zach_jakab - snfaezaa - marlina_mohamad -
instagram
muhamadhazwan02
#belasah πŸ˜„πŸ˜„
belasah -
hafizzalyusof_6 - shazwan.spin - diazmohamad - adamazlin09 -
instagram
iamdura
#curry #noodles in #mug #noodlesinmug #egg #maggiinmug #maggi #foc #belasah
maggi - curry - maggiinmug - belasah - mug - foc - noodles - egg - noodlesinmug -
poppobird - battermaker - natheliette - therow118 -
instagram
aielemocnian
020/366. Sunset in Bangkok. #ichahonthego #ichahkenakerja #ichahpergimakan #bangkok #thailand #sunset #banyaknyamuk #belasah
ichahkenakerja - banyaknyamuk - ichahpergimakan - bangkok - belasah - sunset - thailand - ichahonthego -
hali_qa - faizatulzuhra - junyuina - ilkerkatik -
instagram
faizulsyaharin
#belasah jerr..hantar dia balik!!
belasah -
amanda.b_ee : Haha..πŸ˜‚
tengkuangah89 - fxrhxnhxziq_ - lynzda_8119 - umie_syazwani -
instagram
marzhooc
Dah belasah separuh baru teringat nak snap photo. Thanks chef...sedap tergedik2! Ketar badannnn...
lunch - jitraparis - sedap - makanpakaitangan - workingday - lapiaqqq - belasah - game - makan - kbye -
ilhamku1 : Ada makna tuu
marzhooc : #lunch #makan #belasah #sedap #workingday #lapiaqqq #makanpakaitangan #jitraparis #kbye #game
marzhooc : @ilhamku1 ada...mesti ada...
nanie_miaqia : wahh skg sebut ketar...bkn ketaq ka?sudah tukar ka?
yassine1006 : You soule have the same for this Friday ! 😁
yassine1006 : We* should*
nanie_miaqia - faraelisa - saaddaud - wanderingnora -
instagram
wankamarudinwanibrahim
Tabayyun 10 malam esok Astro Oasis...PTPTN kejam? Lebih brutal dari Along? Kita usahakan pencerahan bersama panel malam esok...#tabayyun #ptptn#pelajartakmakan#duittakcukup#belasah#taktakutkenagam#kesianpelajar#kesianmakbapak#mayahd
kesianpelajar - taktakutkenagam - pelajartakmakan - tabayyun - ptptn - duittakcukup - belasah - kesianmakbapak - mayahd -
nanayasin21 : Teruskan usahamu cik wan...moga Allah memberkati cikwan dan keluarga...
nnicema : Teruja nampak wan k di tmc tadi. Nak tegur malu. Both hubby n mysef suka u on tv.
wankamarudinwanibrahim : @nanayasin21 πŸ‘ŒπŸ™ @nnicema laaaa pasal apa tak tegur je...sorilah saya pun nak cepat tadi jalan tak pandang orang 😁
zetaenrawdah_aradamansara - chanteq_sokmo - kedai_online_xgene - rosidisohod -
instagram
qabil7words
Last touch #rollingstone #mudhoney #pearljam #idol #vintage #belasah
belasah - mudhoney - vintage - rollingstone - pearljam - idol -
westelsdon - hkimzxin - twomoonsandhannais - hazeemmmm -
instagram
aaajaddd
mengisi waktu lapang.aku dah kembali jadi kanak2..πŸ˜… #boring #belasah #smarties #warnawarni 🍁
warnawarni - boring - smarties - belasah -
aaajaddd : thankss @azw.azn 😊😊
aaajaddd : @zkmyld yup2. boleh didapati di kedai2 buku☺️
jxfrxv.shxrv : πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
iwanqais : @jxfrxv.shxrv aku xrasa buku mewarna ko secantik mcm nie. Eh.
jxfrxv.shxrv : @azw.azn pepagi dh carut ak.kt umah jiran lak tu.siottttt r
aaajaddd : thankss @jxfrxv.shxrv ..ade geng jgk kat sni rupenye. meh share page yg dah siap ☺️
aaajaddd : @azw.azn haipp @jxfrxv.shxrv color lawa jgk laa...😊
iwanqais : Ya. Cuba suruh dia share tgk @aizadzainall @jxfrxv.shxrv rasa?. πŸ˜’
zack.juliand - leniistina - gigibesirangup - southernson85 -
instagram
kit.ten.nish
Kalau dah minat oren..πŸ“³
notlrtfriendly - oren - begmakeupkatamak - belasah - jiwakacau - mudahterhibur - jingga - orange - 2016 -
kit.ten.nish : #orange #oren #jingga #begmakeupkatamak #notlrtfriendly #belasah #2016 #mudahterhibur #jiwakacau
kedaijamterbaik.ohbranded - aziah_ramli - haniemadue -
instagram
bukanbiasebiase00
Lpk jap hujan.... 3ball ke pd..#belasah aje#carik lauk#jgn kencam kami#ini cara kami berseronok#bbb#
belasah - carik - ini - jgn - bbb -
ikhmallhisham : Lecet motor brader tu
syahmie_amie - azizulhaziq_ - afiqazfar_ - ashmil_ -
instagram
hadz_1
Last lunch for the year 2015.. Fish head curry.. Ops Get Lean starts tomorrow.. 😁 #belasah #karikepalaikan #lunch #goodbye2015 #hello2016
karikepalaikan - belasah - hello2016 - goodbye2015 - lunch -
mdhiyaulhaq - ady_larz - kw_loo - kumasharizul -
instagram
nedyzita
Cream cheese pudding, ill add more chocolates soon🍫🍫🍫 #simplerecipe #belasah #anotherbatch #smallerbatch #sprinkles #kissess #cookiesandcreamchocolate
smallerbatch - belasah - sprinkles - cookiesandcreamchocolate - simplerecipe - kissess - anotherbatch -
farahimdaud : Sedappppp
abe_ridhwan - hanim_abdullah93 - man_seller - _zarull -
instagram
nawalfariha
Lusuh #self #me #work #gua #rock #belasah #shoes #walk
me - gua - shoes - self - work - walk - belasah - rock -
otydesqa_ : Bkn sayoq ka tepi tu..ingtkn sayoq fucuk tadi @nawalfariha
otydesqa_ : Nmpk kenaiii ooo nma sayoq..dasyattt dak??
nawalfariha : Sayoq celah mana..oooo.nk kata ksut kami buruk laa tu kann. @otydesqa
nawalfariha : Hrap kenai sayoq fucuk saja laaa kan..mama suh beli apa aritu kt tesco tu kena baca nama hhahaha @otydesqa
otydesqa_ : Motip nk kata kasut tu ragged @nawalfariha kaan...😱
otydesqa_ : Arghaaaa mengimbau memori sggh aih @nawalfariha πŸ˜’πŸ˜© smpai ke tesco naahπŸ‘Œ
nawalfariha : Ragged x pa..hat tu ok. Bleh terima hahaha @otydesqa
nawalfariha : Mana leh lupa..sayoq padia aritu tu? Hahaha
lienaaaa_ - cappucinnolatte88 - shazwan_shaffie - cikpuannajihahalwi -
instagram
zulaiziey
Dan lagi selfie masa @rajwan89 main drum! Hahaha. Hamek! Best OAG main malam tu,steady je vocalist dia nyanyi. Teringat zaman skolah dlu layan lagu OAGni. Hihihi. Ape2 pun, nanti kita jumpe lagi.! #oag #stickjatuh #akustatik #belasah #555555
oag - stickjatuh - 555555 - akustatik - belasah -
rajwan89 : Mak ai..muka aku.hahah
zulaiziey : @rajwan89 hahahaha.. Xpe, dah pakai makeup kan. Haha
siti_norlieza - debby_ariska - aizataizin - knaim84 -
instagram
sungaiserai_fc
Sambutan maulidul rasul tahun 2015 #rehatkan#minda#asek#kene#belasah#training#πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
asek - belasah - training - rehatkan - kene - πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… - minda -
hazimmi - mizan013 - aiman_ayub1 - are_barn -
instagram
running_men_kh_ai
Larian petang sambil terserempak idola ramai sifurina ultrarina internasionale @gme2020 . . Semoga wawasan 2020 tak mudah padam untuk terus berlari sambil membuang perasaan tidak releven itu πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜. . Good luck for park marathon πŸ’ͺπŸ‘ #betulketakakueja #belasah #cardio #run #push #allout #runners #instarunners #runnerscommunitymy #fitness #fit #fitspiration #motivation #instafit #instahealth #nikerunning #nikeplus
motivation - run - fitspiration - instahealth - belasah - betulketakakueja - cardio - runners - allout - nikeplus - fit - runnerscommunitymy - instarunners - fitness - push - nikerunning - instafit -
gme2020 : Thanks uol. Alamak out of nowhere terserempak ngan u kt.Kawasan jajahan u. #sapalahai bukansifurinaultrarinasegala I insanbiasa je
myfuelup : Nice! Check out our free meal planning app yet?
syahalzakaria - lily.running - after.3 - thoib_therunner -
instagram
amsyarviral_
#Repost @amzarsabri with @repostapp. ・・・ #Repost @officialdjfuzz with @repostapp. ・・・ Kitaorang kat dalam studio tengah struggle takda idea nak buat lagu so we decided to remix "Hey Kau" by @sandradianneofficial .Check it out! #reggae #remix #taksurebetulkeliriktu #hantamsajalah #belasah @sandradianneofficial jamm sesh djfuzz ft viral ft sandra banyak lagi gandingannyaa
reggae - remix - taksurebetulkeliriktu - belasah - hantamsajalah - repost -
shxshaa_ : Wahhhh πŸ˜‰ good bro πŸ˜€ @amsyarviral_
zana.ss - haziyatul - adrianaizzaty_ - nuraqilah_97 -
instagram
bilabonda
#nasikLemak in the house... #sambal_tumbuk Kalau kt umah sendiri.. #belasah dengan #blender ja..
belasah - nasiklemak - sambal_tumbuk - blender -
bilabonda - shahrizal7692 -
instagram
officialviral_
#Repost @officialdjfuzz with @repostapp. ・・・ Kitaorang kat dalam studio tengah struggle takda idea nak buat lagu so we decided to remix "Hey Kau" by @sandradianneofficial .Check it out! #reggae #remix #taksurebetulkeliriktu #hantamsajalah #belasah
reggae - remix - taksurebetulkeliriktu - belasah - hantamsajalah - repost -
syamz97 : Mcm mana lah korang boleh jd sehebat ni,rezeki korang jadi sebhagian penyayi dlm malaysia..harap sgt cita2 sy tercapai mcm abg2 viral..kalau perlukn penyanyi rap ke hiphop ke,sy boleh jgn lupa contact..buat audition dulu kalau nkwtgok nyanyian mcm mana..Viral the best..buat mcm ni ^_^
sy.rif : Ada kat youtube tak?@officialviral_
nurulfarhna_ - izoulllll0799 - hariz_effendi -
instagram
amzarsabri
#Repost @officialdjfuzz with @repostapp. ・・・ Kitaorang kat dalam studio tengah struggle takda idea nak buat lagu so we decided to remix "Hey Kau" by @sandradianneofficial .Check it out! #reggae #remix #taksurebetulkeliriktu #hantamsajalah #belasah @sandradianneofficial jamm sesh djfuzz ft viral ft sandra banyak lagi gandingannyaa
reggae - remix - taksurebetulkeliriktu - belasah - hantamsajalah - repost -
island360 : #island360 :)
dianasahfira - farhanahnrdin - syahirahmansor_ - dekna_far -
instagram
officialdjfuzz
Kitaorang kat dalam studio tengah struggle takda idea nak buat lagu so we decided to remix "Hey Kau" by @sandradianneofficial .Check it out! #reggae #remix #taksurebetulkeliriktu #hantamsajalah #belasah
hantamsajalah - reggae - remix - taksurebetulkeliriktu - belasah -
muzzafarsalleh : nice combo fuzz
afiqkhairuz : mix lagu maya - matahari hehe
arlianamansor : Raggae will never do you wrong πŸ‘πŸ»
itsyusry : Not bad
tamtam_naughtius84 : kena corus ngan suara awek tu
hezhazmi : πŸ‘
arilfazrie : πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
nazirah_elly - wannaif_ - kidochaos - alongejat -
instagram
isz_apex
#perut#lapar#terlayan#belasah#je#gloria#jeans #coffee
coffee - lapar - perut - terlayan - jeans - belasah - je - gloria -
gatewaytosouthamerica : Super cool!
p_aulette - inni_kitchen - farahin_shabuddin - gatewaytosouthamerica -
instagram
bilabonda
#jagung_ateh bagi Ada #udang_kepai #belasah jer apa pun.. #good_morning_and_afternoon
belasah - jagung_ateh - good_morning_and_afternoon - udang_kepai -
azwa.ismail - norhafiszah_qasehgold -
instagram
azidikhahar
Enjoying rugby with d boyz...#cmonjustwhackhim #riphimoff #belasah πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #marlboroughcollegemalaysia #learntobegentlemanboyz #gentlemengames #rugby
belasah - rugby - learntobegentlemanboyz - marlboroughcollegemalaysia - riphimoff - cmonjustwhackhim - gentlemengames -
tauffile - rigvalreza - azliaw - muhaimijumali -
instagram
penyamun12
#sate #lapar #belasah
belasah - lapar - sate -
misterkhukebab : πŸ˜ͺ Mungkin anda merasa ngantug? πŸ˜„ πŸ˜„ Tetap Semangat!! πŸ˜„
rajamustofa : Cobain yuk Kentang Kriuk kita, ada 7 pilihan rasa. Enak banget makan nasi panas-panas pake Kentang Kriuk atau makan sama Indomie Goreng YUM!
instagram
ainailyani_
I want to introduce u alls with someone....this is Hang Tuah. #belasah jelaa
belasah -
aisyaadlin - ayunihusna_ - tshaaaaaaa_ -
instagram
kit.ten.nish
Skirt last minute for dinner tonite @skirtbysisters 😍lovin it
gems - themeisglamandglitz - royalchulan - posetangga - belasah - ootd - skirt - nasibbaikadaketeitamituuu -
kit.ten.nish : #ootd #skirt #gems #belasah #themeisglamandglitz #royalchulan #posetangga #nasibbaikadaketeitamituuu πŸ˜…
aziah_ramli : @eqawara kembang..😜😜
kit.ten.nish : @aziah_ramli hahaaaa kemajuan?? 😝
aziah_ramli : @eqawara ala2 heliza helmi lak...πŸ˜‰
kit.ten.nish : @aziah_ramli ceh! Melampau tui perbandingan ituuuu
faizahsams - aziah_ramli - inox21 - skirtbysisters -
instagram
wawaidris_imejpatik
#Repost @hishamsallehofficial with @repostapp. ・・・ My fren ni @wawaidris_imejpatik awesome image trainer #belasah
belasah - repost -
7kecik - mrfaizal.mn - shahgreen - ainalkaff -
instagram
Iconosquare feedback