atiaziz94
#rindu #weyh #rindu #siblings #sister #brother #family #love #them #paling #manja #tapi #tough #independent #suka #belasah #orang #da #diam #balingBalik #raya #ke #kita ^,^ @nocrop_rc #rcnocrop
kita - them - love - family - weyh - orang - da - belasah - independent - diam - paling - tough - manja - sister - balingbalik - rcnocrop - ke - rindu - suka - brother - raya - tapi - siblings -
hent1970 : @ill_fashion
atiaziz94 : @hent1970 nice (y)
ms_understood12 : Nice pic!
atiaziz94 : @ms_understood12 tq :)
hkmrawang - syifanizam - afinazndn - natalx_ -
instagram
angker_fit3
Mahal pun mahal la...Belasah je...Berpinar mata aku nahan panas terik kat SIC...Nak tak nak,terpaksa la... #oakley #direct #kilang #katenye #harga #sepang #kualiti #downtown #phuuuuuiiii #belasah #aje #angkerproperty
katenye - harga - kilang - oakley - direct - downtown - belasah - phuuuuuiiii - sepang - angkerproperty - kualiti - aje -
fiziadnan : Perghhh.. untungla @angker_fit3 ada oakley..haha
angker_fit3 : Jgn nak untung sgt la @fiziadnan .Rugi ade la.Klu tak terpaksa memang tak lah aku nak beli...
feeqmaizalan - fiziadnan - faizal_ejai84 -
instagram
aleffush
#rokiah #kereta #ku #merdeka #malaysia57 #sekolah #ku #belasah #saja #yakin #boleh
rokiah - merdeka - saja - malaysia57 - yakin - sekolah - boleh - belasah - ku - kereta -
wordsmanifest : HEBAT
hizam_hamzi : JPJ xtahan plk?
najazulkefli : Hehe
norhapisah : Seriously?
putuceri - elyasfarhan - arifhasnan - sofeasoeraya -
instagram
sweetlilmunch
Lelehan yang tidak terkata !!! . Menjadi pujaan setiap warga kota !!! . Cewahh ayat akak bermadah pula !!! . Huhh korang ape lagi.. jomlaaa try kapit kepit pula !!! . #kapitkepitcoklat rm20 #kapitkepitbutterscotch rm25 #kapitkepitkacang rm20 . Whatsapp hakaak utk order k +6019 3333 400 #pantun4 kerat di pagi hari #belasah aje asal sedap nadanya !!! #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #kuihkapit #kapitkepit
kapitkepitbutterscotch - sayajual - bazarpaknil - kapitkepit - belasah - kapitkepitcoklat - kapitkepitkacang - bazaarpaknil - pantun4 - kuihkapit -
schyaariqsha : Nakk
miezaabdullah_ : Harga dah masuk postage ke?
sweetlilmunch : Meh2 dear @schyaariqsha .. mmg awesome rasenye.. sis area mn..meh watsapp sy dear +6019 3333 400
sweetlilmunch : Salam @miezaabdullah_ ... sis area mn yea.. harga xmasuk postage sayangg.. sy prefer cod yangg utk jg kualiti produk !!! Watsapp sy sis utk lebih info +6019 3333 400
izzlicious - monahoney77 -
instagram
lynnhotlovers
Menu for lunch today #belasah je#😊😊😊
belasah -
lynnhotlovers - rabitahfaisal - yuhaniswahab - raudah13 -
instagram
max_racer9
Paluan gong.... #takdekeje #belasah #gong #waiting #sukeatiakulanakletakvideoapa
belasah - waiting - gong - sukeatiakulanakletakvideoapa - takdekeje -
kaplai - lya_haron - ab_dleo - ikatkakartika -
instagram
kojiehazizi
Tadi malam punya cerita....di majlis rumah terbuka Kelab Aspirasi Gema Nyanyian dengan kerjasama NahaTrading bersama Pusat Kebajikan Baitul Maghfirah.... #Mix&match#SempoiJeJoe#BajuMelayuBajuKita#Belasah#TakKisahPun#DivaTamanSuria
mix - belasah - bajumelayubajukita - sempoijejoe - divatamansuria - takkisahpun -
irzan_ron - shxpit_ - alkid317 - adeq7519 -
instagram
josiajusoh
kereta selangor dah siap haha.. tunggu masa nk sembur.. Designed in @WordSwag. #WordSwagApp #kelisa #l7 #daihatsu #injection #kacuk #belasah #syoksendiri #janjiakuhappy
wordswagapp - janjiakuhappy - l7 - syoksendiri - daihatsu - belasah - injection - kacuk - kelisa -
muizmahat : Spray sediri ke?
josiajusoh : @muizmahat yup boss..
wunnyamoy : Lawaaa
josiajusoh : @wunnyamoy kalu nk spray keta roger ah
aminuddinabdkahar : Bpe kos covert ni
josiajusoh : kalu yg set ni dalam 700-800 tgk jenis sportlight
napiezohri : Bro nak swap tak bodypart ni dgn gino fully crome ? Kita tuka suke same suke je 😊
josiajusoh : @napiezohri ok
amirulzulfiqar - hanas0909 - naim_mahamud - m_irsyadsyafiq -
instagram
noormardina
KalAu makam buah durian ni agak2 bila boleh habis
belasah - je -
noormardina : #Belasah#je
permaisurirania - emylia73 - anneesaaa - jua_yunie -
instagram
mohamadnazrinshah
#jumpingrope #sweat #burn #gemuk #openhouse #padanmuka
taksangka - ogyasian - gemuk - rakam - pondan - burn - nansyikangar - pondankawannasyi - belasah - jumpingrope - pondansado - openhouse - pondanbutik - ogypatutjumpapondankangar - pondankangar - pondanogy - pondantop - ugut - top - hanyadikangar - liwatremaja23tahun - padanmuka - nasyiperlih - padiabaqhang - sweat - salingmeliwat - ogyasia - nasyiutaqha -
iliatira : #abgsado #adikadik #tayangbody #peluhmasin
mohamadnazrinshah : @iliatira hahahahhaha #pondan #pondankangar #liwatremaja23tahun #top #rakam #belasah #ugut #hanyadikangar
iliatira : #pondantahanpolis #panas #hangatdikangar #nasykangar #pondangatal
mohamadnazrinshah : #taksangka #pondankawannasyi #nansyikangar #nasyiperlih #nasyiutaqha #padiabaqhang #pondanbutik #pondantop #pondansado #pondanogy #ogyasia #ogyasian #ogypatutjumpapondankangar #salingmeliwat
dodoldelicious : hi kachak.
muhdyazid25 - queharieyszkhan - shima_shesyi - viva_la_yani -
instagram
amierhameed
M O N T K I A R A O P E N H O U S E #eidday14 #selfie #happeningraya #belasah
belasah - selfie - happeningraya - eidday14 -
mohd_amr - nurazlinda79 - rasidahabdrazak -
instagram
amierhameed
Max with his lomang ghondang and ketupat 🍜 #datosamresidence #montkiara #eidday14 #belasah
belasah - eidday14 - montkiara - datosamresidence -
icytamerablaze : Waaaaah dah mkn mkn already
airilazzani - nurazlinda79 - taklee86 - dinnesh1212 -
instagram
fatimah_malek
Sudah siap episod lilit melilit... #belasah saja janji ada #rupa #bau #wangi #semulajadi #daun #hijau
belasah - bau - rupa - semulajadi - daun - hijau - wangi -
puteriezureen - balqishanicollection - syamsulariff -
instagram
shahrulfikri
Jom ? #karaoke #suarakatak #noob #belasah #tibai #enjoy #happy
enjoy - belasah - noob - suarakatak - karaoke - tibai - happy -
pikahb : Jom haha
shahrulfikri : @pikahb eh macam ye je cakap haha
pikahb : Hahaha ofc laa. Huhu
shahrulfikri : @pikahb suara tak sedap nak fight hehe
pikahb : Suara u ker? Hahahaha
shahrulfikri : Ha'ah suara tak sedap mcm suara you kud ? Hee
zulqarnain_95 - miaa_auni - harissaiful - don_sabtu -
instagram
zackfitlifegym
Belasah day 1. @sheronny and Datin @sheema73 #trainafterraya #masak #belasah #best #fitness #livefitwithfitlife #training #workout #goal #hidupsihat #teamFitlifeGym #teamwork #buddyztraining #fitlifegym #fitlifegymdesapandankL #zackfitlifegym #lifetothelimit #keepmotivate #motiveteeachother #motivation #fitlifegymkl
keepmotivate - motivation - hidupsihat - masak - workout - belasah - fitlifegym - best - lifetothelimit - livefitwithfitlife - training - goal - fitlifegymdesapandankl - motiveteeachother - fitlifegymkl - buddyztraining - trainafterraya - teamwork - fitness - teamfitlifegym - zackfitlifegym -
sheema73 : @zackfitlifegym best.....πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ tq zack
sheronny : Tq zack i likeeeee. @zackfitlifegym
zackfitlifegym : Best @sheema73 @sheronny
cimoi7 : Best sgt. Dpt bygkan @sheronny enjoy training harini kan @zackfitlifegym. Cer buat lakonan semula zack. Hahaha
sheronny : Best sangatttt @cimoi7 di dera oleh @zackfitlifegym
cimoi7 : Tau dah @sheronny . Zack siap buat lakonan semula haha
sheronny : Amboiii kelas kan @zackfitlifegym
stella_aida38 - sheronny - srbodyfitness - ashraffjalludin -
instagram
addy_saridi
Bangla pula tu orang gila :-)
crazy - roadrage - malaysia - kotakinabalu - sabah - belasah - stupid - kkcity - news - inanam -
addy_saridi : #roadrage #news #crazy #belasah #stupid #inanam #kkcity #kotakinabalu #kotakinabalu #sabah #malaysia
doubletripleshop -
instagram
syn_triple_six
@atierahafielya Sedang mempersembahkn case study saya diatas berselfie menggunakn phone @natashaatira #Terbaek #Cerminmataladygaga #Jumpadekathostelperempuan #Ataskatildoubledecker #Bilikdepanaku #Casestudy #Sem6 #Takdehalbro #Memangtakdehal #Esok #Comfirm #Kena #Belasah #Dengan #Madam #Aku #Tawakal #Je #wabuatsajaklaenmacambro
tawakal - madam - memangtakdehal - belasah - je - casestudy - jumpadekathostelperempuan - esok - bilikdepanaku - ataskatildoubledecker - kena - comfirm - terbaek - aku - wabuatsajaklaenmacambro - dengan - cerminmataladygaga - takdehalbro - sem6 -
sarahzubaidah : Good luck! :)
natashaatira : Klau kejap lg sister mary masuk selfie kejap lg bru tau. Haha @syn_triple_six
syn_triple_six : Thanks @sarahzubaidah keatas kata2 semangat yg anda beri :-)
apiez_othman : eleh @syn_triple_six nk lawan i la 2...
syn_triple_six : @apiez_othman curi speck mata sexy saya!!
syifaa_rahim : Ya allah sesuai sgt nokkk....@syn_triple_six
syn_triple_six : Haha mcm azwan alikn haha baek gitu huhuhu @syifaa_rahim
syifaa_rahim : Tp comel doh..huhuhu.@syn_triple_six
fiqah.uzir - syifaa_rahim - khairulrifaat - athirah_shahida -
instagram
max_racer9
Hipnotize you.... #SOAD #SystemOfADown #cover #ukulele #belasah #sukeatiakulanakletakvideoapa #doicareifyoucare #nobodycaresgoharder #instavideo #myCover #hipnotize
hipnotize - ukulele - soad - cover - instavideo - belasah - nobodycaresgoharder - doicareifyoucare - sukeatiakulanakletakvideoapa - mycover - systemofadown -
max_racer9 : @emy_yusofs amboihh... Kira udah tailong lah ni... Tunjuk ajar ku sifu! ;)
emy_yusofs : Tak ade makne. Haha.. cuma kdg tu kite suke satu bende tu... tp bile bende tu jd pekerjaan kite cam.maleh hahahaa
max_racer9 : @emy_yusofs waahh.. Ko dah keje bahagian muzik instrument ke? Bestnye!
emy_yusofs : Kau wat lawak eh.. sejak dri aku kenai ko mmg dh keje skolah muzik hihi.. so kdg aku rajin kdg aku maleh
max_racer9 : @emy_yusofs hahahaha... Haku hengat ko keje designerrr... Sekolah musik mana ni?
emy_yusofs : Kt ukay haha... designer? alangkah bestnye jika... oh....
max_racer9 : @emy_yusofs mati2 aku tgk artwork ko hengat budak designer...hehehee...
emy_yusofs : Mmg cita2,, tp tk blajar yg itu hahaha
em_sn2 - thatshittyukuleleguy - we_are_the_system_of_a_down - feinix_ -
instagram
dzularjuna
Wrestling #belasah!
belasah -
sherlysu -
instagram
ieyrazikry
#BELASAH #ketupat #ditempatkeje
belasah - ditempatkeje - ketupat -
headwithserban - choco_tot -
instagram
nadyashiro90
Ketupat with kuah kacang......favorite!!!!! #instapic #vsco #kuahkacang #ketupat #instamood #favorite #lifewithoutlimits #sukamakan #sayasukasayasuka #belasah #foodlover
foodlover - instapic - favorite - sukamakan - ketupat - belasah - lifewithoutlimits - kuahkacang - sayasukasayasuka - vsco - instamood -
nadyashiro90 - jordangannaway - amira_farahida - syak_amil -
instagram
max_racer9
Errmm... Apolah nasib... Tak berasap lah aku cam ni.. #photooftheday #aptb #activity #belasah #donothing #nobodycaresgoharder #charger
aptb - nobodycaresgoharder - donothing - belasah - charger - activity - photooftheday -
princess_spide : Hahaha... mesti itu #still alive byk suka...
max_racer9 : Macam mana lu tauhu latin???
lya_haron - princess_spide - zammeriindrawan - ryderzkhai -
instagram
arenick_zan
#shocking #pink #simple #belasah
pink - simple - shocking - belasah -
arenick_zan - ismiaisyah - elie_tre - kymberlyfzkw -
instagram
max_racer9
Intro raya... #ukulele #solo #belasah #raya #song #aptb #kipas #selfiekingkongkepalahotakko
solo - aptb - ukulele - song - raya - belasah - selfiekingkongkepalahotakko - kipas -
boboelle - lieza_s - ukelifeapparel - ryderzkhai -
instagram
noumoaries20
Yeah.. akhirnya dpt jugak kax... to yang memberi, sy nak lg 6..hahaha... #joey #dolly #dayus #pukulbetina #germany #belasah #brazil #lunyai #7-1 #senyum #sedih
brazil - senyum - sedih - lunyai - belasah - germany - dolly - 7 - pukulbetina - dayus - joey -
emirhsni - vandekamp051210 - syazwanhairey - mreizzuee -
instagram
myapilot
Ok lah kot. X sabar rasa. 1st tray dah dimakan habis oleh Hannah. Tray yg sblm ni ada yg terlajak masak sbb dok bhgn blkg. Oven lama kot eh? Pastu.. cair sket. Mcm kurang masak. So xpa. Cuba tray ke 2. Dah makin nice. N 3rd tray. Alhamdulillah. Practice. Practice. 1st time katakan.. #cupcake #choc #marblecupcake #tapixdecheese #belasah
marblecupcake - belasah - tapixdecheese - choc - cupcake -
zabliza7 : Sat lagi balik nk buat jugak la..hehe
suemahsuri : shehan....beli mixer baru brp liter
myapilot : Xtau la kak. Yg pensonic chef like tu katanya
myapilot : Kak @zabliza7 qeja ka
snowatieqah - suemahsuri - zabliza7 - fitriahfitri -
instagram
myapilot
Menjadilah dikau.. menjadilahhhhhh.. amin #cupcake #marblecupcake #tapixdecheese #belasah
marblecupcake - belasah - tapixdecheese - cupcake -
shahranita.mhmz - platformelie - zabliza7 - berrryynice -
instagram
hoongfong
Belasah birthday girl look! :3 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #happybirthday #oldjor #belasah #tangruxyn #thatcherasgirl #cherasmostfamousbloggerkononnya
happybirthday - belasah - oldjor - thatcherasgirl - cherasmostfamousbloggerkononnya - tangruxyn -
ruxyn_tang : LOL. Hmm the hash tags ;p
hazelnaya - phingzhen - arvinvirk - jas0n_lum -
instagram
irqzfez
Good morning world ... #bola time #lmbt time make up mls puny time #belasah selfie time#
bola - belasah - lmbt -
nuwar85 : Tetap cantik juga tu hihi
irqzfez : Ahaha ... pdahal zzzz nuwar
nuwar85 - hanis6846 - norjuma_samrin - dearlurve -
instagram
loqy
5-0 #brazil #germany #belasuk #belasah
brazil - belasah - germany - belasuk -
amh11dec - syafie1103 - aknorhasibphb - deekaynadiah_ -
instagram
farulzasmi
Wedding photography promo by farulzasmi. Contact 0193331986 for detail #wedding #pakejperkahwinan # promosi kahwin #kerjakahwin #tangkapgambar #gambarkahwin #hehe #belasah #booking
pakejperkahwinan - kerjakahwin - belasah - wedding - gambarkahwin - hehe - booking - tangkapgambar -
ilahazam_8687 - hanifhanafi07 - rihanrhn - putrieymurnieynurainiey -
instagram
kakifoto_fotografi
Assalamualaikum semua sahabat-sahabat... yeah, suka-suki caption kini kembali.. Jom reka caption paling best untuk gambar ni... kita namakan Pengantin lelaki sebagai Leman dan Pengantin perempuan sebagai Bedah. Ikut KREATIVITI anda. Pemenang akan menerima RM50 berdasarkan caption paling menarik. RM50 akan di bank-in ke acc anda pada pukul 8malam esok. Sila rujuk ruangan komen untuk mengetahui pemenang pada pukul 6ptg esok, 8 Julai 2014. Sesiapa pun boleh join.. yeah! Transaksi hanya untuk acc Maybank / CIMB sahaja. #tone #belasah #duitraya #rekakapsyen #caption #nikah #malaywedding #wedding #bride #groom #happiness #pelamin #raikancinta #love #cinta #weddingphotographer #weddingphotography #bridal #pengantin #rajasehari #ratusehari #jurugambar #jurufoto #tietheknot #handbouquet #outdoor #postwedding #kakifoto
weddingphotography - tone - weddingphotographer - jurufoto - rekakapsyen - belasah - raikancinta - outdoor - wedding - nikah - love - jurugambar - pelamin - happiness - pengantin - kakifoto - postwedding - bride - rajasehari - groom - caption - duitraya - cinta - tietheknot - bridal - malaywedding - ratusehari - handbouquet -
hakim_kimo : Bedah : Abg leman, kita nak becucuk tanam apa kat batu konkrit nih..? Tumpul jer cangkul nnti nih..dahla pinjam abah punya lpas kenduri kawin tdi... Leman : Bedah yakin ker dgn cinta abg..? klu yakin pegang jak cangkul nih.. kita mula gali lubang kat sini... sebab kat dlam nih abg ada letak kunci peti cinta abg utk bedah...segala kenangan kita ada abang letak kat dlam peti cinta yg Bedah pegang tdi dlam kereta hilux putih company abg... Bedah : aikk.. kreta putih nih kreta company ker..? ingtkan kreta abang !!! Leman : Sbb tuh abg guna kreta company klu tak xdpat nak masuk dalam site abg nih Bedah.... malu ler dngan pekerja abg nnti... hehehe
tierata : Bedah: Biar bedah buat bang leman..leman: biar la abg buat, suami mithali ni..bedah:cara abg leman pegang macam dah ke laut..leman: laut apenye..gaya petani ni..bedah: kita kat tepi jalan abg leman oii so kena gaya macam kontraktor bukan gaya petani..leman: o ye ke..bedah: apa2 pun imej kena jaga..biar nmpk bergaya..
nanazuhana : Leman : Bedah,tahu tak ..perkahwinan ibarat kita sedang mencangkul..semakin dalam kita gali, semakin bertambah rezeki dan kebahagian kita. :)
cahayapetunjukhidupku : LEMAN : Bedah, abg Leman rasa kat sini la harta karun yg org kampung cari selama ini.. BEDAH : ye ke abg LEMAN?? Ok kalau macam tu, abg Leman tepi sikit biar Bedah je yg cangkul..
janjitembak_photograhpy : Haha.. Smart
syahirahsolahuddinenterprise : haha
amzarazli : Bedah: Akan ku semadikan cintaku dan cintamu didalam ini buat selama lamanya. Leman: Dah dah la tu bedah. Bio ler abang yang cangkul. Baru gentleman.
kakifoto_fotografi : Tahinah @hakim_kimo . Hubungi saya melalui wassap untuk ganjaran.
miyazara - arejoy_joey - arissasepet - adibahaliah -
instagram
kakifoto_fotografi
Assalamualaikum sahabat semua. Korang mesti dah tgk post untuk foto ni kan? Saya pun dah buat caption/dialog rekaan sendiri. Sekarang nak bg peluang buat sahabat disini. Jom reka caption/dialog paling best untuk foto ni... kita namakan Pengantin lelaki sebagai Awang dan Pengantin perempuan sebagai Leha. Caption/dialog paling menarik/best/kelakar akan menerima RM50 . Seorang pemenang sahaja. RM50 akan di bank-in ke acc anda selepas pukul 8mlm nanti. Sila rujuk ruangan komen untuk mengetahui pemenang pada pukul 7ptg ini. Sesiapa pun boleh join.. yeah! #tone #belasah #duitraya #rekakapsyen #caption #dialog #nikah #malaywedding #wedding #bride #groom #happiness #pelamin #raikancinta #love #cinta #weddingphotographer #weddingphotography #bridal #pengantin #rajasehari #ratusehari #jurugambar #jurufoto #tietheknot #handbouquet #outdoor #postwedding #kakifoto
weddingphotography - tone - weddingphotographer - jurufoto - rekakapsyen - belasah - raikancinta - outdoor - wedding - nikah - love - jurugambar - pelamin - happiness - pengantin - kakifoto - postwedding - bride - rajasehari - groom - caption - duitraya - cinta - dialog - tietheknot - bridal - malaywedding - ratusehari - handbouquet -
amalhl23 : Awang: "Abang sangat sayang kat Leha." Leha: "Buktinya?" Awang: "Buktinya abg taknak lah nak belah dada abg. Tapi abg nak belah pokok ni. Kalau abg tak dpt belah, itu tandanya pokok ni kuat dan kukuh. Begitulah tanda cinta abg kat Leha" Leha: "Ala, jgnlah feeling budak2. Malu lah. Hahaha"
ziziazwandi : Leha: abang jom pegi pantai. Awang: abang tak nak..geli ...de ketam keluar.
olinolina : Awang: Ya Allah leha... besarnya dugong tu.. abg geli leha abg geliiii.. leha: hehehe.. turun dari pokok nie abg oii.. tu dugong bukan bukan dinasour.
kakifoto_fotografi : Ya Allah susahnya nak pilih.. dah shortlisted 3 orang ni..
kakifoto_fotografi : Keputusan ini saya ambil kira dgn meminta bantuan sahabat2 yg lain.. tahniah @nashahirah. Sila hubungi saya melalui whatsapp 012-662 7000 untuk ganjaran.
amalhl23 : Congrats @nashahirah πŸ˜ƒ
nashahirah : Terima kasih @kakifoto_fotografi thanks @amalhl23
onehamsiah : Hahaha kelakar betul gmbr ni :))
onehamsiah - artoukgraphy - zhaffranrosly - mariahmokhtar -
instagram
Iconosquare feedback