enhaiqal
#jamuan #raya #company #Flexmodus #with #officemate # haramjadah #banyak #gila #hashtag #lantok # hahaha
jamuan - banyak - company - flexmodus - gila - raya - lantok - hashtag - with - officemate -
instagram
encik_garfield
Im really thankful.. Zaman aq dulu blom ada ipad tab dan segala mak nenek teknology cam skunk.. So zaman bebudak dulu memang best.. Main guli, maen baling selipar, macam2 permainan yg aq maen.. Tapi sekarang dah laen.. Budak2 skunk smua ada ipad bagai.. Maen game x brenti.. Asyik ngadap benda alah 2 je la.. Kadang2 teknologi boleh membodohkan manusia... #zaman #dulu #zaman #sekarang #banyak #perbezaan
zaman - sekarang - dulu - perbezaan - banyak -
sha_lavender -
instagram
williamsaputra
Peserta audisi pelayanan ibadah ๐Ÿ˜ #banyak #smagloria2
smagloria2 - banyak -
enricaline : Puji Tuhan kalo banyak...........
megawatilimantara - andrewkeynes - ernithie98 - febbyindraa -
instagram
ribkavelia
Weirdo ;D Pertamanya sih candid........tapi lama kelamaan kok jadi gitu ya wkwkwk
crazy - tagforlikes - likers - likeit - likeforfollow - pig - likebackteam - likeall - laugh - pecicilan - happiness - troll - tflers - banyak - liketeam - photographer - latepost - likeback - candid - likeforlike - silly - weird - likealways - aib -
ribkavelia : #pig #latepost #candid #photographer #weird #laugh #happiness #silly #banyak gaya #crazy #troll #aib #pecicilan #likebackteam #likeback #liketeam #likeall #likealways #likeforfollow #likeit #likeforlike #likers #tflers #tagforlikes
alanathegym2k15x : hey do you want 600 free followers? @twdrea @mirelaernesto @brunnohnc
stellaa_fayolaa - serunilestari - stellayenitha - charine_nadwi -
instagram
deviagustiyana
#banyak#sangat#ekspresi#muke
sangat - muke - ekspresi - banyak -
deviagustiyana - ivanfurqan -
instagram
kirandevi_
#Hay #Udah #Lama #Gak #Upload #foto #pake #hashtag #biar #kelihatan #gaul #kayak #anak #gahol #banyak #hashtag # banyak #rejeki #wkwk #ckck :D
ckck - foto - banyak - pake - kayak - biar - gak - hashtag - kelihatan - udah - gahol - lama - upload - hay - rejeki - gaul - wkwk - anak -
jayantiindah -
instagram
shiera_jamil
Rupanya rendah sikit je dari sir hafriz nie..ke sebab tapak kasut sir tinggi..hahhaha..sempat lagi berselfie selapas kelas..#sir#yg#sporting#dan#banyak#membantu#dalam#pelajaran#tq..
sir - banyak - dalam - sporting - yg - tq - pelajaran - dan - membantu -
farariduan - fazlin_zul - nyeemeyy - yasminnherman -
instagram
nooraaviavarhana96
#me #selfie # sendiri #pake #tongsis #maaf #banyak #hastag
me - tongsis - banyak - pake - selfie - maaf - hastag -
nooraaviavarhana96 - nindyrd - jengcahya -
instagram
selvianamiraa
#banyak #hastag #l4l #gaje
gaje - hastag - banyak - l4l -
selvianamiraa - deliaazzahraa - nestor_rotssen -
instagram
adechrysler
:V halo PENGGEMAR lama saat sd :V malu ya di chat?? :v gr ya?? :V haha... U bitch :V se smp udah ga ada yang suka aja masih ke GR an kaya kelas 2 sd sampe kelas 5 wkwkwkwk :U #iseng #chat #fans #lama #biasa #orang #GANTENG #fans #nya #banyak #madafaka #level #over #90000000 Ini div :v yang aku slama ini :D :v @divathaa @divathaa #jadi #takut #punya #fans #yang #kaya #gini #:V
gini - madafaka - jadi - over - orang - takut - chat - biasa - lama - banyak - level - iseng - 90000000 - kaya - fans - yang - ganteng - nya - punya -
tsa_nia - khoizaron - almunita21 -
instagram
agungsadega
#Dulu #supra #banyak #kenangan
dulu - banyak - supra - kenangan -
instagram
mayang_permana
Selfiiiii dulu yuk #walau #capek #sekolah #banyak #pr #tetap #selfie #gapapa #kan #biar #gak #puyeng #biar #tetap #selow #nungguin #jadwal #cap #3 #jari #lah #kok #jadi #curhat #dengan #hastag #yang #banyak #kayak #gini #hihii
tetap - sekolah - gini - lah - banyak - selow - walau - selfie - kan - kayak - biar - gak - hihii - gapapa - yang - pr - nungguin - kok - jadi - cap - puyeng - 3 - dengan - jadwal - jari - capek - hastag - curhat -
raihantaneta1 : Alay pakek hastag hahaaa
loganmilanmusic - raihantaneta1 - putri_pis - srmybizzle -
instagram
natasya_sekar
#jadi #ketagihan #bikin #vidio#kaya #gini #dari #pada #banyak #hastag #kaya #vidio #sebelumnya #mendingan #langsung #aja #liat #vidio #ini #latespot #like4like #lol
pada - liat - gini - banyak - dari - sebelumnya - ini - vidio - bikin - lol - jadi - mendingan - langsung - kaya - ketagihan - latespot - aja - like4like - hastag -
natasya_sekar - loganfenty -
instagram
niccoprayogaa
#latepost#banyak#tugas#shitt!๐Ÿ˜‘
tugas - latepost - banyak - shitt -
faraahn_ : Follback niicc
niccoprayogaa : Doneee yakkk @faraahn_
rezaph_ - billalz_ - lupinazf - vipichrstx -
instagram
syirasyana
Kawan biar beribu..berhati2 pilih kawan.#jangan yg tikam lu dr blakng #hati lain2 #banyak ambik kesempatan
hati - jangan - banyak -
apiz_acan - shoutoutfit_wardrobe - zafrulnazreen - syahmihazmi -
instagram
keziaagbrlla
#gabut #ih #selfie #ae #dulu #double #tap #lah #biar #makin #greget #pake #banyak #hastag #biar #ke #org #org #gitu ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜›๐Ÿ”ซ
tap - banyak - pake - selfie - lah - makin - ih - biar - org - ke - gitu - double - greget - dulu - ae - gabut - hastag -
suciemiliah : Woilah tuh bibir wkkk
xxniallgirl - heyoitsnisa - sarahpatdt - nabilaaazzrh -
instagram
alyazilva_putrilesmana
W/Dita,Halida,Gumelar,Difa=)) #disekolah#gaada guru#waktunyaselfie #make #banyak #hastag #biar #gawls
banyak - make - waktunyaselfie - gawls - biar - gaada - hastag - disekolah -
shinefani - nailufarfarha -
instagram
syazwanifoad94
Mak jenuh susun kasot . Kasut hg sajaaa bnyak pasang . Hari_ii tukaqq pakai .. Yang dalam bilik tak kiraa lagi .. Beli banyak_ii buat apa . Huh! balik kerja dengar mak beletaqqq sat . #Banyak pasang tkpa mak . Sebab hari_ii tukaqq kasottttt ..
banyak -
nurfarahinali - farhana_niesa - apit_bryan - matnipz -
instagram
cindypermata91
#bismillah #sukses #pilihan #harusbisa #banyak #hastag #banyak #rejeki #biarin #alay #yangpenting #alay O:)
bismillah - banyak - sukses - biarin - rejeki - pilihan - harusbisa - alay - hastag - yangpenting -
ditaapriselia : Lho sma7?kenal rega dik?
maysilvie - fadhilaergh - ramaadhanti - sarahmaharani8 -
instagram
indaputri_s
Glasses ๐Ÿ˜‹ #likephoto #likeforlike #like4like #likeme #followforfollow #follow4follow #followme #banyak #hastag #biar #gaul #l4l #LOL #instalike #instadaily #photooftheday
banyak - likeme - biar - follow4follow - instadaily - likephoto - followforfollow - lol - gaul - likeforlike - photooftheday - instalike - like4like - followme - hastag - l4l -
indaputri_s - samantha_ortiz27 - slayersaket09 - mariannalanaa_ -
instagram
alya_nazifa
Submit day !! Muka tak tidur #uitmsriiskandar #artanddesign #graphic #colour #submit #today #sleepy #test #assigment #banyak #crazy #dizzy #belieber
crazy - graphic - artanddesign - assigment - banyak - colour - sleepy - submit - uitmsriiskandar - dizzy - test - belieber - today -
mikah_lamka : Belieber sokmo
the_justindrew : Follow me?...
deanaashiqin - mhaikalmazli - fakhruldehan - afiqikhwann -
instagram
nollylatuconsina
#XD #banyak goyang
banyak - xd -
nollylatuconsina - nadyaveronica07 -
instagram
nabilah_rusli
Selesai jamuan robi'. siap2 nk g meeting plop. Sebelum g meeting, snap wif kakok lu seround. Sedih kakok tnggal ambe doh. Xdok saeng doh nok baloh kat koloh. Hokhalohh. ๐Ÿ˜ญWish u gud luck Along! mabrook atah kptusan syahadah. Kekg aq lop menyusul ikot mg. Hehukks. ๐Ÿ˜Œ #along #kecik #tinggi #adik #lebih #banyak. #vsco #vsco hahaha.
kecik - lebih - tinggi - banyak - along - adik - vsco -
syaheedahnur : Bajek tinggi!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
nabilah_rusli : Bukang bjet longg.. doh mmg tnggi doh.. haha. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
nabilah_rusli : Terserlah ketinggian aq. Hehaaa.. ! ๐Ÿ˜ฑ
hanisahshahjehan - nahraihan94 - el_radhiah - kuca.lana2 -
instagram
syafirasals
Hello . #cape #pusing #sempet #selfie #banyakpr #omg #udah #mau #tidur #tapi #ga #boleh #bakal #les #sejarah #pula #omg #omg #banyak #hastaq #banyak #rezeki #amin
rezeki - omg - banyak - selfie - mau - sempet - bakal - les - ga - sejarah - cape - udah - amin - hastaq - banyakpr - pula - boleh - tapi - tidur - pusing -
icaiskndr : Cantiknyaโค
syafirasals : Cantikan kamu caaa.. @icaiskndr
icaiskndr : @syafirasals cantik kamu ;-;
thehoodieshop : Great photo
elfishy_khansa - devizhr_ - xalisaxxi - shiyuan_sj -
instagram
ieyla_adiela
Kami cikgu cikgu senget.haha.si ketua tu pantang tgok org bergambar, mst nk join jugak.haha.smart katanya hari ni.mutoh aku.ngerrr.kawan kawan. #menggila #enjoy #esokmidterm #pasrah #tawakal #banyak dugaan
enjoy - tawakal - menggila - banyak - esokmidterm - pasrah -
afiq_smith : Rosak pic ada saddam... hahaha
ieyla_adiela : @afiq_smith haha.tak pa.dia nak selfie gak.kesian sadam tadak kawan.kikiki
afiq_smith : @ieyla_adiela hahaha... boleh plak bro hot xdew kawan..?? Xmgkit lah kot.. huhu
ieyla_adiela : @afiq_smith dia ada ja kawan ehhh.saja dia ,, duk buat sedih bak hang.haha.
ayienmomoy98_ - acap_malmsteen - eizmiera - mad_duan -
instagram
amarahmaaa_
Orang stress memcari makna part #3 #noeffect #banyak #hastag #biar #kayak #orang #gaulszzzzzz...
banyak - orang - biar - kayak - gaulszzzzzz - 3 - noeffect - hastag -
yuttafannisa - y.rf - onedirxctxn - farahtrisadina -
instagram
vanniamdiani
.aqu mach afha atuwch...nax gawl dari peyud emakkk bukan dari pergaulan (baca : temen2) (?) *eY4aaA wkwkwk #ini #alay #banget #sumpah #ga #boong #trust #me #it #worth #eh #worst #kali #ya #eh #tau #ah #liyer #urang #like4like #pengen #banyak #hesteqq #biar #gawlllll #maximal #wakakakak
maximal - tau - pengen - eh - banyak - banget - ya - kali - it - biar - worst - ini - ga - alay - trust - gawlllll - me - liyer - sumpah - boong - urang - ah - hesteqq - like4like - worth - wakakakak -
vanniamdiani - tristontyler - sultanhaekalprh - agnesiams_ -
instagram
mutiara_dmk
Kelas#perawat#ngatuk#capek#banyak tugas
ngatuk - perawat - banyak - capek -
gitaunando - xtinesarah - ladynadyastmrg - erintanpurba -
instagram
izhy_
Langitnya kotor_ #burung #walet #terbang #banyak #senja
terbang - senja - banyak - walet - burung -
rsyadelia_ - garaaprasetya - hasniponamon - jessicaathalib -
instagram
noviamaulida1
#happy #anniv #4 #years #my #fandom #smashblast #banyak #hastag #banyak #rezeki #:D
smashblast - rezeki - anniv - banyak - fandom - 4 - years - my - hastag - happy -
instagram
yogikkk
#Lagi #lagi #mereka #lagi #yes #banyak #hastag #banyak #pahala
pahala - lagi - banyak - mereka - yes - hastag -
debiindriani - adhaafrinanda - nurulfaradilaa - nadhilahputrinst -
instagram
amaliateeer
#ga #sengaja #ke #foto #pake #slr #nya #salsa #banyak #hastag
foto - ke - banyak - pake - sengaja - slr - ga - salsa - nya - hastag -
rizkitadanti - raihanameliabdg - fitrinuraida9 - tiasastriani -
instagram
adellavr
Ready stock. Semuanya ori. Tanpa kardus. Tanpa headset. Tanpa charger. Hubungi: @mikelbrahm #SMAN31 #nyopet #lumayan #banyak #spanyol #separonyolong
lumayan - banyak - spanyol - separonyolong - nyopet - sman31 -
adellavr - rahmaniaulfie -
instagram
Iconosquare feedback