Looking for your 2014 Best Moments video? Sign in
rukmike
วัดไชยวัฒนาราม #อยุธยา #ayutthaya #insta_thailand #icu_thailand #wow_thailand #powershotz #thailandgram
thailandgram - insta_thailand - powershotz - icu_thailand - อย - wow_thailand - ayutthaya -
instagram
www_binh_fr
#thailand #amazingthailand #ayutthaya #watyaichaimongkhon #portraitderue #streetphotography #binhfr
portraitderue - streetphotography - watyaichaimongkhon - amazingthailand - thailand - binhfr - ayutthaya -
instagram
rebeccashelbs920
No really, he likes me. #Ayutthaya #Thailand #hehas4legsitsamagictrick
thailand - hehas4legsitsamagictrick - ayutthaya -
minnie053 - dmarinteriors -
instagram
rolandhoo
#ayutthaya #thailand #temple #watphrasisanphet
watphrasisanphet - thailand - ayutthaya - temple -
minnie053 -
instagram
rukmike
ธรรมย่อมรักษาผู้มีธรรม #วัดไชยวัฒนาราม #อยุธยา #สงบ #สมบัติชาติ #มรดกโลก #ayutthaya #wow_thailand #worldheritage #icu_thailand #insta_thailand #powershotz #thailandgram #iphone5s
thailandgram - insta_thailand - สมบ - - worldheritage - อย - มรดกโลก - wow_thailand - สงบ - icu_thailand - powershotz - ayutthaya - iphone5s -
instagram
rebeccashelbs920
#Ayutthaya #Thailand
thailand - ayutthaya -
dmarinteriors : So beautiful!!
dmarinteriors -
instagram
ziqahidris
Day 5: Ayutthaya. Part 3. Alrite, dah lepas check in guesthouse, time tuh sampai dalam 6.30 petang. Tanya pekerja guesthouse tuh, pasar malam tutup dalam pukul 8.30-9.00mlm. Harapnya ada la halal food dekat situ. Sebab dah seharian tak jumpa makanan dekat Lopburi tuh. Makan pun yang dekat 7eleven tuh. I iz sad! So, bergeraklah aku gi pasar malam, ada 3 gerai jer jumpa halal food nih 1) yg dalam gambar nih, jual pan cake(macam roti canai) 2)kedai kakak jual pulut ngan daging masak kicap 3) ada jual macam ayam goreng ngan cucuk tuh. Dah lepas pusing jalan sana sini siap naik tuk tuk semua sebab nak cari makanan halal yg mengenyangkan. End up tak jumpa. Memang terpaksa beli dekat pasar malam nih. Kesedihan yg melampau gila hari ini sebab makanan jer. Hahaha. So, aku balas dendam gi beli 2 pancake dekat sini, satu banana, satu lagi chicken pancake. Sembang-sembang dgn abg nih dia cakap, halal food belah sana banyak (area u-thong troad), tapi malam memang banyak tutup. So, aku beli 2 pancake dgn buah oren setengah kilo, nak kenyang punya pasal. Tapi memang kenyang pun, cuma kepuasan tuh yg takde. Kah! Rasa healthy gila makanan utk dekat Lopburi ngan Ayutthaya nih. Lepas tuh yang kitorang perasan diorang suka pulut. Dah alang-alang jual daging ngan pulut tuh, letak sekali nasi putih. Tapi takde pun. Huhuhu.
igersgallery - gf_malaysia - lokalproject - kolumpo_igers - artventurers - worlderlust - projekwaghih - thailandluxe - pancake - thailand - twt_insta - nightmarket - ig_malaysiabest - my_genggua - gengkakitravel - igersmalaya - projek_tempatan - igersmalaysia - haziqahsurviveinthailand - beautifuldestinations - postcardsfromtheworld - travel - traveller - onthetable_artventure - ayutthaya - lp - igersmy - nofilter - skatikubentes - lonelyplanet -
ziqahidris : #haziqahsurviveinthailand #igersmalaysia #my_genggua #gf_malaysia #gengkakitravel #ig_malaysiabest #igersgallery #igersmy #skatikubentes #projek_tempatan #artventurers #onthetable_artventure #igersmalaya #kolumpo_igers #projekwaghih #lokalproject #twt_insta #nofilter #lp #lonelyplanet #travel #traveller #beautifuldestinations #postcardsfromtheworld #thailandluxe #thailand #worlderlust #ayutthaya #nightmarket #pancake
ateenkimi - heyimwani - alexsajzh -
instagram
rukmike
วัดไชยวัฒนาราม #อยุธยา #สมบัติชาติ #มรดกโลก #ayutthaya #thailandgram #thailandallshot #powershotz #icu_thailand #insta_thailand #iphone5s #wow_thailand #worldheritage #ayutthaya #วัดไชยวัฒนาราม
thailandgram - - insta_thailand - สมบ - thailandallshot - worldheritage - อย - มรดกโลก - wow_thailand - icu_thailand - powershotz - ayutthaya - iphone5s -
niramon_v -
instagram
arandomwalkatw
An easy trip from Bangkok, the World Heritage sight of Ayutthaya is a great day out of the city. Once the capital of Thailand, only ruins remain that hint of its past splendor. This atmospheric ruin is Wat Phra Si Sanphet. #amazing #ruins #watphrasisanphet #UNESCO #ayutthaya #thailand #asia #beauty #traveltheworld #travelphotography #traveldeeper #tlpicks #worlderlust #bbctravel
beauty - traveltheworld - bbctravel - asia - tlpicks - amazing - traveldeeper - travelphotography - worlderlust - thailand - watphrasisanphet - unesco - ruins - ayutthaya -
beautifulcompass - pompiw_lambre_cosmetics - bemytravelmuse - ohitskh -
instagram
rolandhoo
#ayutthaya #thailand #buddha #watmahathat
thailand - buddha - ayutthaya - watmahathat -
chailloualice -
instagram
llpashka
#ayutthaya#watchai
watchai - ayutthaya -
crazylubov168 - _stretovichkristina - all777777 - lizavetanis -
instagram
xateriaz
[21.12.14] นักโบราณคดีฝรั่งกล่าวไว้ว่าถ้าในอดีตอยุธยาไม่แพ้สงครามจนล่มสลายไปเสียก่อนก็จะเป็นเมืองที่เจริญรุ่งเรืองและเฟื่องฟูที่สุดในประวัติศาสตร์ของชนเผ่าคนผิวเหลือง...!! ตอนแรกก็ไม่เชื่อแต่พอวันนี้ได้มายืนเห็นซากปรักหักพังของจริงอยู่ตรงหน้าถึงได้เข้าใจ... . . (இ(エ)இ`)
me - dusk - ayutthaya - iphone6plus - watphrasisanphet - thailand - ruins - temple -
xateriaz : #ruins #watphrasisanphet #dusk #me #temple #iphone6plus #ayutthaya #thailand
johnrunway - panitan_tle - atit_c - sirimanii -
instagram
ziqahidris
Day 5: Ayutthaya. Part 2. Lepas naik train, naik bot plak. Dekat Thai nih memang semua transportation kitorang try. Hahaha. Dah seberang sungai nih, terus gerak gi cari guesthouse. Aku lupa nak snap gambar depan guesthouse. Nak cari guesthouse nih pun payah gaks. Jumpa dekat jeti, sebelum seberang sungai jumpa 2 perempuan muslim budak sekolah, kitorang macam cakap ayam dgn itik dah sebab dia reti cakap english sikit-sikit jer. Dia nak tolong sangat kitorang cari guesthouse, tapi time tuh kitorang tgk map macam dah tau. Kitorang pun just cakap la rasanya terus jer. So, dah lepas seberang sungai kitorang pun berpisah dengan 2 budak perempuan tadi, teruskan perjalanan cari guesthouse. Ditakdirkan jalan-jalan, tgk kertas map semua, ada sorang lelaki nih tegur kitorang, tanya dalam thai. Diorang suka cakap thai dengan aku ngan kawan-kawan aku semua, padahal kitorang dah cakap dah 'No Thai' hahaha. Dia cakap ah nak gi mana semua, so, kitorang tunjuk ah kertas guesthouse tuh, and cara dia cakap macam kawan dia or family or saper-saper and dia kenal tempat tuh. So, kitorang ikut jer la dia, and memang nasib baik betul guesthouse tuh. Rasa bersyukur gila kot ditakdirkan jumpa org yg baik dekat Thai nih. Hihihi. Dah la time tuh memang semua dah penat and lemau lepas tgk sunflower dekat Lopburi. Huuuuu. Tapi, aku rasa day 5 nih la yang paling mencabar time gi Thai hari tuh. Hahahahaha.
igersgallery - gf_malaysia - lokalproject - kolumpo_igers - artventurers - worlderlust - projekwaghih - thailandluxe - twt_insta - thailand - ig_malaysiabest - boat - gengkakitravel - igersmalaya - projek_tempatan - igersmalaysia - haziqahsurviveinthailand - beautifuldestinations - postcardsfromtheworld - travel - traveller - onthetable_artventure - ayutthaya - lp - igersmy - my_genggua - nofilter - skatikubentes - lonelyplanet -
ziqahidris : #haziqahsurviveinthailand #igersmalaysia #my_genggua #gf_malaysia #gengkakitravel #ig_malaysiabest #igersgallery #igersmy #skatikubentes #projek_tempatan #artventurers #onthetable_artventure #igersmalaya #kolumpo_igers #projekwaghih #lokalproject #twt_insta #nofilter #lp #lonelyplanet #travel #traveller #beautifuldestinations #postcardsfromtheworld #thailandluxe #thailand #worlderlust #ayutthaya #boat
travel_scout : Like it!
dr_travel - darinmw - wansimpsons - bellamh_ -
instagram
paulaugot
#ayutthaya #asia #aroundtheworld #tailandia #temple #thai #thailand #instathai #instathailand #amazing #peaceful
instathai - tailandia - aroundtheworld - asia - ayutthaya - instathailand - amazing - peaceful - thailand - thai - temple -
ikkyecv1899 - goepicurista - ana_ppss30 -
instagram
tonaor_pspp
เหยินน้อยทั้งสองของข้า #me #friend #travel #temple #Ayutthaya ♡
me - travel - temple - friend - ayutthaya -
travelinggold : Nice Work!
sutina_ : ใครเหยินเดะโบกๆ
tonaor_pspp : อะอะอะไม่มีก้ด้ะ 555555 @sutina_
tonaor_pspp : @travelinggold thank!
sutina_ : ดีมากกกก~
tasaiaugust - donut2445 - bushiiez - taetleroswarn -
instagram
nasanoalsya
as above so below. #nasastorigraph #thailand #ayutthaya #bangpainpalace #amazingthailand #thailandonly #thailande #trip #buddhism #lake #sky #temple #adventure
trip - sky - lake - temple - nasastorigraph - buddhism - thailandonly - adventure - bangpainpalace - thailand - amazingthailand - ayutthaya - thailande -
bemlan : Superb!
nasanoalsya : Thank you Emmy @bemlan
dharmastill - radhiptarama - rahmat_irull - rimaariska -
instagram
jae_suttipong
ห้องพักใจ 🏩 #blue #style #myroom #room #modern #house #nature #ayutthaya #thailand #wonderful
blue - style - room - nature - house - modern - wonderful - myroom - thailand - ayutthaya -
phillpros - cynthia.s.l - dedefull - foodtoeats -
instagram
ziqahidris
Day 5: Ayutthaya. Ok, sambung balik my travel journey last 2 weeks dekat Thailand. After half day dekat sunflower farm, amek train pukul 3.15 ptg gi Ayutthaya, dalam 2-3 jam gi Ayutthaya from Lopburi. Sampai train station nih, korang kena lintas jalan naik bot pegi seberang sana. Sebab kalau area train station nih, tade yg best sgt(maybe sbb aku tak explore) haha. Tapi memang kitorang pegi seberang la naik bot. Aku beriyer convince travel partners aku jalan kaki jer seberang sana sebab ada jalan besar gi sana bila tgk Google Maps, sekali rupanya jalan besar jauh gila daaaaa. Penat kot angku 9kg beg. Herghhhhhhh. Ayutthaya: one of UNESCO site in the world sebab bila korang pusing satu Ayutthaya nih mmg nampak wat jer. Wat tuh mengikut Google: Buddhist Monastery Temple. So memang banyak gila tinggalan wat dekat Ayutthaya nih. Syiok pusing Ayutthaya nih naik motor. Naik basikal pun boleh, tapi penat gila la kot.
igersgallery - gf_malaysia - lokalproject - kolumpo_igers - artventurers - worlderlust - projekwaghih - thailandluxe - trainstation - twt_insta - thailand - ig_malaysiabest - my_genggua - gengkakitravel - igersmalaya - projek_tempatan - igersmalaysia - haziqahsurviveinthailand - beautifuldestinations - postcardsfromtheworld - travel - traveller - onthetable_artventure - ayutthaya - ipostprecious - lp - igersmy - nofilter - skatikubentes - lonelyplanet -
ziqahidris : #haziqahsurviveinthailand #igersmalaysia #my_genggua #gf_malaysia #gengkakitravel #ig_malaysiabest #igersgallery #igersmy #skatikubentes #projek_tempatan #artventurers #onthetable_artventure #igersmalaya #kolumpo_igers #projekwaghih #lokalproject #ipostprecious #twt_insta #nofilter #lp #lonelyplanet #travel #traveller #beautifuldestinations #postcardsfromtheworld #thailandluxe #thailand #worlderlust #ayutthaya #trainstation
ahmdsufi - asikin.wahab - mendy_sojourn - alejandroarenas_ -
instagram
pimpaben
Sala #Ayutthaya #salaayutthaya #thailand #temple #night #river
night - thailand - river - temple - salaayutthaya - ayutthaya -
chayakon_chaiwong - jii007 - pan_surirat - mai_pongpibool -
instagram
xojanielle
Burmese-Siamese war 🐘 #history #Bangkok #Ayutthaya
bangkok - ayutthaya - history -
latinissimus -
instagram
bbchuangg
2014@crazybigbanana #Ayutthaya#travel
travel - ayutthaya -
cj_travels - fpenta - olivia.813 - kendrathorntontravel -
instagram
plievayana
#Thailand#Ayutthaya#люблюмоюпуську#нелюбитпозировать#ноотменянескрыться#подкраласьсзади
нелюбитпозировать - люблюмоюпуську - ноотменянескрыться - thailand - ayutthaya - подкраласьсзади -
llpashka - ignatyevam - kovaleva90 - nata_olimova -
instagram
xateriaz
[21.12.14] คนไทยหลายคนชอบเข้าใจผิดคิดว่าเศียรพระในอยุธยาที่ถูกตัดไปเป็นฝีมือของพวกพม่า...!! แต่ในความจิงก็คือพวกคนไทยชาติเหี้ยกันเองนี่แหละที่ลักลอบเข้ามาตัดแล้วเอาไปขายให้พวกฝรั่ง...!! หนักแผ่นดินชิบหายไอพวกสมองหนังหมี...!! ꒰ ꒪皿꒪꒱≡〇꒱`Д゜꒱.・;'∴
me - tree - buddha - afternoon - iphone6plus - thailand - ayutthaya - watmahathat -
lhinlhins : ไปยุดยาหยอออ
xateriaz : @lhinlhins เยส ไปเรืยนมาจ้ะ
lhinlhins : เรียนไรไกลจุงงง พรุ่งนี้ไปไหนนนนนนนนน
tramee_tramee : 👍👍
atit_c : ชอบเบย สมองหนังหมี เจ็บแปรปปปปป
xateriaz : @lhinlhins ก็เรียนจ้ะ 555+
xateriaz : @tramee_tramee 😄😄
xateriaz : @atit_c คือโกดมากบอกตรงๆ 555+
beeziie - iskhay11 - qp2x - choty_rose -
instagram
foot_lose_man
thailand - 寝釈迦仏 - ayutthaya - watlokayasyasutha - temple -
foot_lose_man : 14.Aug.2014
foot_lose_man : #watlokayasyasutha #ayutthaya #thailand #temple #寝釈迦仏
mgn_forever -
instagram
pimpaben
Restaurant Sala #Ayutthaya #salaayutthaya #thailand Stunning view
thailand - ayutthaya - salaayutthaya -
mnezihd - pachatee - jii007 - mai_pongpibool -
instagram
k01981
#Ayutthaya #WatMahatat
watmahatat - ayutthaya -
_supaman03_ - love_love_l0ve - arsenloopin - elenapalen -
instagram
k01981
#Ayutthaya
ayutthaya -
brendaaraujodib - mfaeyz - ouma__ima - elenapalen -
instagram
paulaugot
#asia #ayutthaya #aroundtheworld #tailandia #thailand #nomundodapaula #magic #temple #instathai #thai #instathailand
temple - instathai - magic - tailandia - aroundtheworld - asia - ayutthaya - thailand - thai - instathailand - nomundodapaula -
hatch0008 - karineppinheiro - godx_sniper_seal - simonebarbaste -
instagram
llpashka
#ayutthaya#аютая#тай#тайланд
тай - аютая - ayutthaya - тайланд -
tania_zhukova_ru - happy.case - anna_levan - lenochka_m777 -
instagram
plievayana
#Thailand#Ayutthaya#WatNok
thailand - watnok - ayutthaya -
kovaleva90 - tania_zhukova_ru - _stretovichkristina - dzhelieva_zai4isha -
instagram
plievayana
#Thailand#Ayutthaya#невероятноКрасиво#хочетсяостановитьвремя
thailand - невероятнокрасиво - ayutthaya - хочетсяостановитьвремя -
kovaleva90 - shpilson - nata_olimova - _stretovichkristina -
instagram
plievayana
#Thailand#Ayutthaya#тайланд#невероятноКрасиво
thailand - невероятнокрасиво - ayutthaya - тайланд -
bukrinyshechka : Обалдеть!!Вот это масштабы!Класс!)
tania_zhukova_ru : Потрясающее место)))
kovaleva90 - tania_zhukova_ru - nata_olimova - lenochka_m777 -
instagram
yukinom1216
#thai#ayutthaya#タイ#アユタヤ#遺跡#remains#神秘的#asia タイの写真を見てたら、この写真にうっとりした♫#最近自由が減った#どっか行きたい
神秘的 - remains - 最近自由が減った - 遺跡 - asia - アユタヤ - どっか行きたい - thai - タイ - ayutthaya -
yupr1205 : @yukinom1216 現実逃避したい〜✈️
yupr1205 -
instagram
Iconosquare feedback