hazz_beautyskinz
Collagen Lightening Night Cream V’Asia 100% ORIGINAL RM29 SM/ RM34 SS SMS/WASSAP: 012-2452418 Khasiat Collagen Lightening Night Cream V’Asia Penggunaan berterusan dapat dilihat dalam masa beberapa minggu menjadikan kulit lebih cerah, halus, licin, dan berseri #nightcream #kolagen #kulitcantik #kulitsihat #kulitgebu #ctdk #ayuraudhah #zsrcw
ayuraudhah - ctdk - zsrcw - nightcream - kolagen - kulitgebu - kulitcantik - kulitsihat -
chedanpm : Cool!
farizay : Very cool!
sierramadz - tginderafikri - by21disember - fragrancemania -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
" CUKUP SAYA KATAKAN SAYA MERASAI... SI DIA MENGHARGAI " KULIT CANTIK PLACENTA...SERUM ALL ON ONE..SATU PUN DAH CKUP !!! 😘Norefal Placenta Vit E ( Best Selling) ❀ SERUM RAWAT 360 DARJAH KULIT LEBIH SEMPURNA!! #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #promosi #TUDUNG#rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #fashasandha #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #dropship #korea #meletop #putrirayshajemaima #fazura #neelofa #skincare #kulitcantik #atitaharis #norefal
raya2014 - fareeda - leunieynatasha - korea - sayajualmurah - laris - fashasandha - skincare - bazaarpaknil - promosi - rozitachewan - neelofa - ariani - meletop - vitc - promiteig - tudung - ayuraudhah - dropship - noradanish - vitcrosehip - emmamaembong - putrirayshajemaima - hot - atitaharis - fazura - kulitcantik - norefal - facialoil - superglow -
duniasusuibu2u : Superb!
awoc_official : Wow like it!
valoveaofficial : Very cool!
the.top.shoppe : Very best!
dressmurahhhh : Wow like it!
asapanas_bistro : Nice pic!
zxhidxh__ : So nice!
icha_cekoletchip : Cool!
nurazrinanne - dellyschocolate - cutebabyandkidscollections - d2dshopempire -
instagram
rinirosmarini
β—†β—†β—†Kita Busy sehingga tak sempat ke kedai kainβ—†β—†β—† Bila di kedai kain kena rushing memilih pula... Di Cotton Pixie, anda boleh memilih pada bila bila masa dan tak perlu rushing rushing Kami membantu dengan menyediakan lebih 1000 design 100% Cotton Grade AAA Satin Silk pelbagai warna mengalahkan pelangi Wssp@telegram 01127461451 #airiniecollection#adyrazi#errafazira#bayanbaru#bayanlepas#guamusang#penang#sungaipetani#rajaema#yanasamsudin#emmamaembong#zarazya#zizanrazak#kamaladli#noradanish#ayuraudhah#
penang - zizanrazak - sungaipetani - bayanlepas - yanasamsudin - errafazira - emmamaembong - bayanbaru - guamusang - ayuraudhah - noradanish - rajaema - airiniecollection - adyrazi - kamaladli - zarazya -
h2im.shoppe - leemotors -
instagram
norefal_placenta_marketing
FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG!! Jom join contest NOREFAL, Hashtag #FOREVERYOUNG pada mana mana gambar norefal bersama anda..Hantarkan ke wassup 014 75 6390 atau emailkan kpd norefalmarkerting@hotmail.com Pengumpul like TERBANYAK akan memenagi hadiah bernilai rm100++ dr kami!! #noradanish #emmamaembong #bazaarpaknil #raya #shawl #nabilahuda #meletop #bellaammara #rozitachewan #ayuraudhah #norefal #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #quputeh #sayajual #kcolly #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare
vitcrosehip - ifaraziah - ariani - quputeh - shawl - laris - skincare - norefal - rozitachewan - neelofa - meletop - vitc - kcolly - promiteig - nabilahuda - sayajual - erinmalek - ayuraudhah - dropship - noradanish - bazaarpaknil - leunieynatasha - emmamaembong - raya - hot - foreveryoung - fazura - bellaammara - facialoil - fareeda -
hausofvendor : Lovely!
hellokittyloversmalaysia : Wow
firashfadhlinacollection : Very cool!
lemon_tcollection : Very cool!
julianajohar : Superb!
masa_print - cintahatizone - koreabajettour - duniasusuibu2u -
instagram
hazz_wardrobe
Dress Amore -free size (S fit to L) - material soft cotton( tebal) - tali pinggang dijahit sekali Ukuran:- Bahu 14" Dada 38" Pinggang 28"-32"( bergetah) Pinggul 44" Labuh 56" Price: RM90 free postage ***sms/wassap: 012-2452418 #dressamore #dresssongket #bajuraya2015 #bajuraya #datositinurhaliza #ayuraudhah #sep10 #suamikuencikperfect10 #melodi #beautifulnara
dresssongket - ayuraudhah - bajuraya - melodi - sep10 - bajuraya2015 - datositinurhaliza - suamikuencikperfect10 - beautifulnara - dressamore -
yulafit -
instagram
hazz_wardrobe
Dress Amore -free size (S fit to L) - material soft cotton( tebal) - tali pinggang dijahit sekali Ukuran:- Bahu 14" Dada 38" Pinggang 28"-32"( bergetah) Pinggul 44" Labuh 56" Price: RM90 free postage ***sms/wassap: 012-2452418 #dressamore #dresssongket #bajuraya2015 #bajuraya #datositinurhaliza #ayuraudhah #sep10 #suamikuencikperfect10 #melodi #beautifulnara
dresssongket - ayuraudhah - bajuraya - melodi - sep10 - bajuraya2015 - datositinurhaliza - suamikuencikperfect10 - beautifulnara - dressamore -
instagram
hazz_wardrobe
Dress Amore -free size (S fit to L) - material soft cotton( tebal) - tali pinggang dijahit sekali Ukuran:- Bahu 14" Dada 38" Pinggang 28"-32"( bergetah) Pinggul 44" Labuh 56" Price: RM90 free postage ***sms/wassap: 012-2452418 #dressamore #dresssongket #bajuraya2015 #bajuraya #datositinurhaliza #ayuraudhah #sep10 #suamikuencikperfect10 #melodi #beautifulnara
dresssongket - ayuraudhah - bajuraya - melodi - sep10 - bajuraya2015 - datositinurhaliza - suamikuencikperfect10 - beautifulnara - dressamore -
instagram
hazz_wardrobe
Dress Amore -free size (S fit to L) - material soft cotton( tebal) - tali pinggang dijahit sekali Ukuran:- Bahu 14" Dada 38" Pinggang 28"-32"( bergetah) Pinggul 44" Labuh 56" Price: RM90 free postage ***sms/wassap: 012-2452418 #dressamore #dresssongket #bajuraya2015 #bajuraya #datositinurhaliza #ayuraudhah #sep10 #suamikuencikperfect10 #melodi #beautifulnara
dresssongket - ayuraudhah - bajuraya - melodi - sep10 - bajuraya2015 - datositinurhaliza - suamikuencikperfect10 - beautifulnara - dressamore -
instagram
hazz_wardrobe
Dress Amore -free size (S fit to L) - material soft cotton( tebal) - tali pinggang dijahit sekali Ukuran:- Bahu 14" Dada 38" Pinggang 28"-32"( bergetah) Pinggul 44" Labuh 56" Price: RM90 free postage ***sms/wassap: 012-2452418 #dressamore #dresssongket #bajuraya2015 #bajuraya #datositinurhaliza #ayuraudhah #sep10 #suamikuencikperfect10 #melodi #beautifulnara
dresssongket - ayuraudhah - bajuraya - melodi - sep10 - bajuraya2015 - datositinurhaliza - suamikuencikperfect10 - beautifulnara - dressamore -
ainsyafiqahtalip -
instagram
shaklee_frzdy
Siapa ada masalah kulit kering? Rasa bersisik jer . Lagi lagi part badan kaki semua. Eeuuuu .Nak kulit cantik flawless putih gebu ? Kebaikan dan kehebatan Vit E. . . Untuk awet muda kerana vit e melambatkan proses penuaan. . . Membaiki peredaran darah ,penting bagi mebaiki tisu yang mati dan rosak. . . Membantu mengurangkan parut. . . Meningkatkan ketahanan sel kulit. . . Membantu kulit lebih gebu. . . Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering. . . Memperbaiki struktur asas kulit. . . Sangat membantu bagi perempuab yang mengalami sindrom PMS. . . Hilangkan parut. . . Melindungi kulit dari kerosakan akibat dari radiasi sinaran uv mataharj dan udara tercemar (punca jeragat ,kulit berkedut dan kanser kulit ) . . . Juga mampu menghilangkan stress. Oh yes . Herbal blend also the superduper magic lotion for your skin. Worth giving a try. Whatsapp 0192967137. #Shaklee #shakleebyus #shakleebyfrzdy #perfectskin #flawless #vitamine #shakleemurah #shakleeori #vitamin #supplementsemulajadi #internationalbrand #vitaminterbaikdunia #igers #igersmalaysia #kulitcantik #rahsiacantik #ayuraudhah
shakleebyus - vitamin - vitaminterbaikdunia - igers - shakleebyfrzdy - ayuraudhah - supplementsemulajadi - perfectskin - igersmalaysia - rahsiacantik - flawless - vitamine - kulitcantik - shakleemurah - internationalbrand - shakleeori - shaklee -
watiejaafar - helmyharun - roseshimoarishake2 - popsiqa -
instagram
shaklee_frzdy
Siapa ada masalah kulit kering? Rasa bersisik jer . Lagi lagi part badan kaki semua. Eeuuuu .Nak kulit cantik flawless putih gebu ? Kebaikan dan kehebatan Vit E. . . Untuk awet muda kerana vit e melambatkan proses penuaan. . . Membaiki peredaran darah ,penting bagi mebaiki tisu yang mati dan rosak. . . Membantu mengurangkan parut. . . Meningkatkan ketahanan sel kulit. . . Membantu kulit lebih gebu. . . Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering. . . Memperbaiki struktur asas kulit. . . Sangat membantu bagi perempuab yang mengalami sindrom PMS. . . Hilangkan parut. . . Melindungi kulit dari kerosakan akibat dari radiasi sinaran uv mataharj dan udara tercemar (punca jeragat ,kulit berkedut dan kanser kulit ) . . . Juga mampu menghilangkan stress. Oh yes . Herbal blend also the superduper magic lotion for your skin. Worth giving a try. Whatsapp 0192967137. #Shaklee #shakleebyus #shakleebyfrzdy #perfectskin #flawless #vitamine #shakleemurah #shakleeori #vitamin #supplementsemulajadi #internationalbrand #vitaminterbaikdunia #igers #igersmalaysia #kulitcantik #rahsiacantik #ayuraudhah
shakleebyus - vitamin - vitaminterbaikdunia - igers - shakleebyfrzdy - ayuraudhah - supplementsemulajadi - perfectskin - igersmalaysia - rahsiacantik - flawless - vitamine - kulitcantik - shakleemurah - internationalbrand - shakleeori - shaklee -
mydailyhealth.de - mrs_f.r.h - hanissalihah_ -
instagram
seleksiakma
Alhamdulillah. #kurtibyseleksiakma #sayajual #sayajualkurti #seleksiakma #customemade #instashop #visitmyig #alhamdulillah #blessed #ctdk #ezlisayloy #ayuraudhah #anakhayalan
sayajual - ayuraudhah - ctdk - visitmyig - seleksiakma - alhamdulillah - blessed - anakhayalan - sayajualkurti - ezlisayloy - customemade - kurtibyseleksiakma - instashop -
syarifahzakirah : @nasshiha ct pakai baju mcm tun heee
syiedafieka : @seleksiakma dato siti pkai saiz ape ye?
seleksiakma : @syiedafieka dato siti pakai size M
nuradila_ismail - lia3826 - ulyayusri - jamilinrashidaa -
instagram
shaklee_frzdy
Siapa ada masalah kulit kering? Rasa bersisik jer . Lagi lagi part badan kaki semua. Eeuuuu .Nak kulit cantik flawless putih gebu ? Kebaikan dan kehebatan Vit E. . . Untuk awet muda kerana vit e melambatkan proses penuaan. . . Membaiki peredaran darah ,penting bagi mebaiki tisu yang mati dan rosak. . . Membantu mengurangkan parut. . . Meningkatkan ketahanan sel kulit. . . Membantu kulit lebih gebu. . . Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering. . . Memperbaiki struktur asas kulit. . . Sangat membantu bagi perempuab yang mengalami sindrom PMS. . . Hilangkan parut. . . Melindungi kulit dari kerosakan akibat dari radiasi sinaran uv mataharj dan udara tercemar (punca jeragat ,kulit berkedut dan kanser kulit ) . . . Juga mampu menghilangkan stress. Oh yes . Herbal blend also the superduper magic lotion for your skin. Worth giving a try. Whatsapp 0192967137. #Shaklee #shakleebyus #shakleebyfrzdy #perfectskin #flawless #vitamine #shakleemurah #shakleeori #vitamin #supplementsemulajadi #internationalbrand #vitaminterbaikdunia #igers #igersmalaysia #kulitcantik #rahsiacantik #ayuraudhah
shakleebyus - vitamin - vitaminterbaikdunia - igers - shakleebyfrzdy - ayuraudhah - supplementsemulajadi - perfectskin - igersmalaysia - rahsiacantik - flawless - vitamine - kulitcantik - shakleemurah - internationalbrand - shakleeori - shaklee -
ahnafqais99 - syuhadanys - lurhaz_suy - robinsmith2007 -
instagram
rinirosmarini
KURUNG SERI - PRICE: RM189.00 FREE POSTAGE Material:chiffon with full lining Ada zip dibelakang baju SAIZ : S , M , L ,XL SIZE S Shoulder : 38CM Bust : 92CM Length (Top) : 90CM Length(Skirt) : 100CM M Shoulder : 40CM Bust : 96CM Length (Top) : 90CM Length(Skirt) : 100CM L Shoulder : 42CM Bust : 102CM Length (Top) : 90CM Length(Skirt) : 100CM XL Shoulder : 44CM Bust : 106CM Length (Top) : 90CM Length(Skirt) : 100CM Wssp@telegram 01127461451 #airiniecollection#bayanbaru#penang#guamusang#onlinebusiness#errafazira#emmamaembong#yanasamsudin#zizanrazak#zarazya#ayuraudhah#kamaladli#rajaema#
bayanbaru - guamusang - ayuraudhah - penang - zizanrazak - emmamaembong - airiniecollection - rajaema - kamaladli - onlinebusiness - yanasamsudin - errafazira - zarazya -
bestnetworkeralive : This is pretty Rad! I see we have similar interests, lets stay connected. Checkout my bio feel free to follow.
muhdisyrafismail24 : Follow me back please
wallrpv : Wow:) @tiequan_
muhdisyrafismail24 - moracle.hater - putihgebu_malaysia -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
SEKALI PAKAI PUN DAH BEST. HARI2 PAKAI KULIT LEMBUT HALUS MULUS GEBUU MCM BABY DAH!! HOTT SELLINGGG!!! PROMOSI 3 BOTOLl -RM310 PROMOSI 3 BOTOL - RM310 PROMOSI 3 BOTOL - RM310 @norefal_placenta_marketing @norefal_placenta_marketing @norefal_placenta_marketing #bazaarpaknil #noradanish #baju #promosi #shawl #testimoni #norefal #rozitachewan #fashasandha #cny #ayuraudhah #serum #promotion #kulitcantik #tv3 #mentor #fareeda #borong
shawl - baju - tv3 - testimoni - promosi - rozitachewan - borong - bazaarpaknil - serum - ayuraudhah - noradanish - fashasandha - cny - mentor - kulitcantik - norefal - promotion - fareeda -
mymomcollections : hye, assalamualaikum :)
by_cahayadhuha : So nice!
lazlova : Lovely!
sugarhoneybeauty : Superb!
beadslacehouse : Great!
handbag.glamour : Very best!
dellyschocolate : Nice!
norefal_placenta_glowing_skin : Thank u all..all the best to all vendors!!
aman.shop - by_cahayadhuha - fienaeduratouch - ahlanboutiquehouse -
instagram
ardaeshop
"Jerawat kering, muka cerah !!" Sabun pewitt terbukti berkesan !! Sabun piwwiiitttttt!!.... EXTRACT KULIT KAYU MANIS/BUNGA CENGKIH Kelebihan sabun € menghilangkan jerawat batu € menghilangkan parut jerawat € menghilangkan kesan jerawat € memutihkan € mengecilkan pori-pori kulit € menyihatkan kulit(vitamin-c) € menyegar kulit muka . € mengawal minyak berlebihan € mengekalkan kelembapan kulit € menigkatkan keanjalan kulit ( org berusia ) € kulit lebih licin , cerah dan berseri-seri € membuang toksin pada wajah € mengahalang blackhead dan whitehead € TAK BAYAR LEBIH SMS/Whatsapp "sabun pewitt" ke 01126093727 Detail SABUN PEWITT boleh lihat di blog ARDA eSHOP shuhadabadya.blogspot.com #sabunrawatjerawat #sabunjerawat #sabunjeragat #sabunrawatkulit #gebu #licin #igshopping #onlineshop #onlinecentre #igshopping #meletop #yatthamzah #helizahelmi #ayuraudhah #zizanrajalawak #jozan #maharajalawakmega #whitening #skincare #salam #welcome #sabunpewitt #testimoni #blogger #ardaeshop
welcome - jozan - gebu - ayuraudhah - blogger - yatthamzah - sabunjerawat - skincare - sabunrawatkulit - meletop - licin - helizahelmi - onlineshop - sabunpewitt - zizanrajalawak - sabunjeragat - testimoni - ardaeshop - igshopping - salam - whitening - onlinecentre - sabunrawatjerawat - maharajalawakmega -
misha_blu : great pic!
malaysiakuyahanana : tahniah buat @zerojuaramaharajalawakmega
lalabeljunkie - acne_support - ohhfirah - ivy_arellano -
instagram
shaklee_frzdy
Nak kulit cantik flawless putih gebu ? Kebaikan dan kehebatan Vit E. . . Untuk awet muda kerana vit e melambatkan proses penuaan. . . Membaiki peredaran darah ,penting bagi mebaiki tisu yang mati dan rosak. . . Membantu mengurangkan parut. . . Meningkatkan ketahanan sel kulit. . . Membantu kulit lebih gebu. . . Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering. . . Memperbaiki struktur asas kulit. . . Sangat membantu bagi perempuab yang mengalami sindrom PMS. . . Hilangkan parut. . . Melindungi kulit dari kerosakan akibat dari radiasi sinaran uv mataharj dan udara tercemar (punca jeragat ,kulit berkedut dan kanser kulit ) . . . Juga mampu menghilangkan stress. Oh yes . Herbal blend also the superduper magic lotion for your skin. Worth giving a try. Whatsapp 0192967137. #Shaklee #shakleebyus #shakleebyfrzdy #perfectskin #flawless #vitamine #shakleemurah #shakleeori #vitamin #supplementsemulajadi #internationalbrand #vitaminterbaikdunia #igers #igersmalaysia #kulitcantik #rahsiacantik #ayuraudhah
shakleebyus - vitamin - vitaminterbaikdunia - igers - shakleebyfrzdy - ayuraudhah - supplementsemulajadi - perfectskin - igersmalaysia - rahsiacantik - flawless - vitamine - kulitcantik - shakleemurah - internationalbrand - shakleeori - shaklee -
montajku : ❀❀❀ hav a nice day πŸ˜„
art_land_ca - sye_azfan - nurizzaaa_ - miss.emaa -
instagram
aisyahdhiaranaa
#Repost @ilhamkarangkraf ・・・ Siapa tak kenal dengan 2 beradik popular ini.. Di mana ada mereka, pasti lensa kamera akan tertumpu pada mereka.. Itulah aura yang ada pada @ayuraudhah_7 dan @rozitachewan1.. Cik Ilham suka melihat kejelitaan kedua adik-beradik ini. Sangat asli dan tak jemu dipandang. Jangan lupa dapatkan majalah Nona edisi Mac 2015.. Edisi istimewa yang turut menggandingkan si comel @aisyahdhiaranaa dan Aisy Rayann.. #SembangCikIlham #MajalahNona #AyuRaudhah #RozitaCheWan
sembangcikilham - rozitachewan - ayuraudhah - majalahnona - repost -
effaatirah : Aaisyah!!!!! @aisyahdhiaranaa
cl_hilangbaubadan24jam : Comel :)
annafarhanna87 : Pandai aaisyah tgk kamera
peninggibadan_tiens_scha : Comel sgt.πŸ˜„
myshop_223 : mesti kne p beli ni ;)))
aqilah_shahirah - izzat_99 - lelaqaseh - hanim_hanisa -
instagram
norefal_placenta_marketing
FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG!! Jom join contest NOREFAL, #FOREVERYOUNG pada mana mana gambar norefal bersama anda Hantarkan ke wassup 014 75 6390 atau emailkan kpd norefalmarkerting@hotmail.com Pengumpul like TERBANYAK akan memenagi hadiah bernilai rm100++ dr kami!! #noradanish #norefal ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #mungilmajika #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajual #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - mungilmajika - meletop - vitc - errafazira - superglow - sayajual - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - foreveryoung - fazura - norefal - facialoil - fareeda - herskin -
azryn_lovely_marketing : mind to followback :)
norefal_placenta_marketing : Thankk u all πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
thearidans : ada buat swap review?
spek_on9 : Nice!
magicskincareselangor : Beautiful!
butik_sya : Love it!
norefal_placenta_marketing : @butik_sya ..tqq dearr
norefal_placenta_marketing : @spek_on9 ..tqsm loves 😊😊😊
putihgebu_malaysia - nkpremium - creamrosse - weddingsbyiskandaribrahim -
instagram
shaklee_frzdy
Now promo !! More than 10% disc from normal price . Nak kulit cantik flawless putih gebu ? Kebaikan dan kehebatan Vit E. . . Untuk awet muda kerana vit e melambatkan proses penuaan. . . Membaiki peredaran darah ,penting bagi mebaiki tisu yang mati dan rosak. . . Membantu mengurangkan parut. . . Meningkatkan ketahanan sel kulit. . . Membantu kulit lebih gebu. . . Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering. . . Memperbaiki struktur asas kulit. . . Sangat membantu bagi perempuab yang mengalami sindrom PMS. . . Hilangkan parut. . . Melindungi kulit dari kerosakan akibat dari radiasi sinaran uv mataharj dan udara tercemar (punca jeragat ,kulit berkedut dan kanser kulit ) . . . Juga mampu menghilangkan stress. Oh yes . Herbal blend also the superduper magic lotion for your skin. Worth giving a try. Whatsapp 0192967137. #Shaklee #shakleebyus #shakleebyfrzdy #perfectskin #flawless #vitamine #shakleemurah #shakleeori #vitamin #supplementsemulajadi #internationalbrand #vitaminterbaikdunia #igers #igersmalaysia #kulitcantik #rahsiacantik #ayuraudhah
shakleebyus - vitamin - vitaminterbaikdunia - igers - shakleebyfrzdy - ayuraudhah - supplementsemulajadi - perfectskin - igersmalaysia - rahsiacantik - flawless - vitamine - kulitcantik - shakleemurah - internationalbrand - shakleeori - shaklee -
mydailyhealth.de - _thaiyeekhang_ - aliciafreda11 -
instagram
norefal_placenta_marketing
HOT SELLING glowing skin with Norefal Placenta Oil Vit E ( Best Selling-Glow Beautiful Skin! ) Wassup 014 7256390 for order! READY STOCK! #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #jual #Testimoni #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #norefal #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc#sayajualmurah #laraalana #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #putrirayshajemaima #atitaharis
ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - testimoni - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - neelofa - meletop - vitc - laraalana - errafazira - nabilahuda - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - jual - leunieynatasha - emmamaembong - putrirayshajemaima - erinmalek - hot - atitaharis - fazura - norefal - facialoil - fareeda -
annyssbeauty_ : Very cool!
shinezdoublestemcell : terbaik
norefal_placenta_marketing : Thank dear @annyssbeauty_
norefal_placenta_marketing : Thanks sygg @shinezdoublestemcell
fienaeduratouch : Love it!
sugarhoneybeauty - raysha_official - cubito.co - tudung.kosmetik.baju.murah -
instagram
rubychewan
#Repost @ayuraudhah_7 ・・・ #Repost yeayyyyy!!! Dah kuar magazine NONA Edisi Mac!!! @ilhamkarangkraf with @repostapp.
・・・
Siapa tak kenal dengan 2 beradik popular ini.. Di mana ada mereka, pasti lensa kamera akan tertumpu pada mereka.. Itulah aura yang ada pada @ayuraudhah_7 dan @rozitachewan1.. Cik Ilham suka melihat kejelitaan kedua adik-beradik ini. Sangat asli dan tak jemu dipandang. Jangan lupa dapatkan majalah Nona edisi Mac 2015.. Edisi istimewa yang turut menggandingkan si comel @aisyahdhiaranaa dan Aisy Rayann.. #SembangCikIlham #MajalahNona #AyuRaudhah #RozitaCheWan
sembangcikilham - rozitachewan - ayuraudhah - majalahnona - repost -
emma_hussin : Nak tunggu kita punya plaj yang... Hehehehe @rubychewan
emma_hussin : *plak
rubychewan : Soon hehe @emma_hussin
rayyanraeemi : @rubychewan pon skali pndg cm @ayuraudhah_7
tumbuh_max_pelangsing_peninggi : πŸ‘ˆ πŸ‘ˆ πŸ‘ˆ πŸ‘ˆ SUPLEMENT πŸ’Š πŸ’Š πŸ’Š TINGGI BADAN , LANGSING Dll , WeChat : kalsium_herbal πŸŒπŸŒπŸŽπŸ†
farahaisyah_7788 - iela_aznan - syierarif - norjiehan.ahmadjamaludin -
instagram
ayuraudhah_7
#Repost yeayyyyy!!! Dah kuar magazine NONA Edisi Mac!!! @ilhamkarangkraf with @repostapp.
・・・
Siapa tak kenal dengan 2 beradik popular ini.. Di mana ada mereka, pasti lensa kamera akan tertumpu pada mereka.. Itulah aura yang ada pada @ayuraudhah_7 dan @rozitachewan1.. Cik Ilham suka melihat kejelitaan kedua adik-beradik ini. Sangat asli dan tak jemu dipandang. Jangan lupa dapatkan majalah Nona edisi Mac 2015.. Edisi istimewa yang turut menggandingkan si comel @aisyahdhiaranaa dan Aisy Rayann.. #SembangCikIlham #MajalahNona #AyuRaudhah #RozitaCheWan
sembangcikilham - rozitachewan - ayuraudhah - majalahnona - repost -
i_am_shary : @dolce_vita99 tak membebel la, kacau2 je
dolce_vita99 : Aku tahu dia gurau @i_am_shary
prelovedanna : Amboi rambut che ta... kelaaassss
prelovedanna : @rozitachewan1
faizaha59 : Wow
annisaahmad : #SAYAJUALJAMTAWAF
bbbella.21 : saya teruja memiliki majalh #nona #edisi #mac2015.. beautiful @rozitachewan1 n @ayuraudhah_7 .. suka sgtt.. <3
hasnahhassan : Ayu Raudhah memang ayu kerana bertudung. Kecantikan yang tiada tolok bandingnya.
zulaihanoorazlin - missfarraa_0n9_sh0p - syitaasyimaro_ - miawisyah_shopp -
instagram
ilhamkarangkraf
Siapa tak kenal dengan 2 beradik popular ini.. Di mana ada mereka, pasti lensa kamera akan tertumpu pada mereka.. Itulah aura yang ada pada @ayuraudhah_7 dan @rozitachewan1.. Cik Ilham suka melihat kejelitaan kedua adik-beradik ini. Sangat asli dan tak jemu dipandang. Jangan lupa dapatkan majalah Nona edisi Mac 2015.. Edisi istimewa yang turut menggandingkan si comel @aisyahdhiaranaa dan Aisy Rayann.. #SembangCikIlham #MajalahNona #AyuRaudhah #RozitaCheWan
sembangcikilham - rozitachewan - ayuraudhah - majalahnona -
inflatable_bouncies : terbaik
ilhamkarangkraf : @inflatable_bouncies jangan lupa dapatkan di pasaran..
inflatable_bouncies : semestinya
bbbella.21 : kt Brunei dh adake @ilhamkarangkraf ? tq
ilhamkarangkraf : @bbbella.21 ada.. lebih senang beli yang versi digital di aplikasi @emallkarangkraf ...
bbbella.21 : saya dh beli @ilhamkarangkraf .. nice cover.. love it so much.
ilhamkarangkraf : thanx @bbbella.21
thesideproject_my - imjohorean - lilztd - annasitinurhasanah -
instagram
shaklee_frzdy
Nak kulit cantik flawless putih gebu ? Kebaikan dan kehebatan Vit E. . . Untuk awet muda kerana vit e melambatkan proses penuaan. . . Membaiki peredaran darah ,penting bagi mebaiki tisu yang mati dan rosak. . . Membantu mengurangkan parut. . . Meningkatkan ketahanan sel kulit. . . Membantu kulit lebih gebu. . . Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering. . . Memperbaiki struktur asas kulit. . . Sangat membantu bagi perempuab yang mengalami sindrom PMS. . . Hilangkan parut. . . Melindungi kulit dari kerosakan akibat dari radiasi sinaran uv mataharj dan udara tercemar (punca jeragat ,kulit berkedut dan kanser kulit ) . . . Juga mampu menghilangkan stress. Oh yes . Herbal blend also the superduper magic lotion for your skin. Worth giving a try. Whatsapp 0192967137. #Shaklee #shakleebyus #shakleebyfrzdy #perfectskin #flawless #vitamine #shakleemurah #shakleeori #vitamin #supplementsemulajadi #internationalbrand #vitaminterbaikdunia #igers #igersmalaysia #kulitcantik #rahsiacantik #ayuraudhah
shakleebyus - vitamin - vitaminterbaikdunia - igers - shakleebyfrzdy - ayuraudhah - supplementsemulajadi - perfectskin - igersmalaysia - rahsiacantik - flawless - vitamine - kulitcantik - shakleemurah - internationalbrand - shakleeori - shaklee -
fadhilah_razak : Brpa nih?
shaklee_frzdy : 149 dear but now promo so only 130 exc postage. Sorryy sgt sgt lmbt seriously bru perasan komen awak @fadhilah_razak
fathin_sahril - hanissalihah_ - aliciafreda11 - hazirah_i -
instagram
hijabistamag
Behind-the-scene video of @ayuraudhah_7 #Repost @skinx26 ・・・ #hijabistamag #ayuraudhah #photogrid
hijabistamag - ayuraudhah - photogrid - repost -
herzzinat - iraahumairaa - syahirah_mahmood - yusser89 -
instagram
kulit_licin
Nak cantik macam ayu raudhah??? . Jom ikut petua ni.. . Selain tu ayu raudhah amalkan makan ViVIX Shaklee😍😍😍 hanya satu sudu teh sehari... . Sgt sgt jimat!!! . Nak cuba???? #cantik #ayuraudhah #sayajualmurasihat #terjamij #selamat #lelski #jntung #darahtinggi #shaklee #wanita #perempauan #takdejereata #jeragat #jerawat #kulitlucin
ayuraudhah - darahtinggi - sayajualmurasihat - perempauan - wanita - kulitlucin - takdejereata - cantik - jntung - jeragat - jerawat - terjamij - lelski - selamat - shaklee -
preston_sinencijr : Nice! we should connect, add me on fb!
befassto.journal : ♥
dclarashoes - fashiongirlsshopp - trendshion - paradiseolshopp -
instagram
shaklee_frzdy
Dah kenapa dayah ni post gambar ayu raudhah malam malam. Sape tk kenal pelakon cantik isteri pemain bola yg hensem tu? . Eceh. Tipu tak kenal. Nak tau tak rahsia cantik dan nmpk muda sentiasa si ayu raudhah ni? Rupanya dia amalkan VIVIX SHAKLEE . Ya Allah dayah pun baru tau . Tak tau nk describe function vivix ni mcm mane. Sebab dia macam..emm terlalu perfect untuk semua jenis mslh. Awet muda,kulit glowing, rambut cantik , diabetes darahtnggi . Paling terkejut dalam 4hari ada yg dah berhenti rokok !! And lagi satu cuba awk google. Pengacara ntv7 (spe ek nme dia..) pghidap kanser and undergo chemotherapy , now lepas consume vivix dah sihat walafiat. Hmm nk cter pun tak larat sbb byk sgt. Mmg mahal. Retail price one bottle rm 475 ! Exc postage. Tp jangan risau. Awak beli dgn saye sye bg freegift berharga rm100!!! Atau potongan harga gila gila. Sye jual untuk tolong orang. Hnye stu sudu teh setiap hri. Jadi sebotol boleh tahan sampai 2-3 bulan. Berminat ? Nk tahu lebih lanjut? Whatsapp 0192967137 . #shaklee #shakleebyus #shakleebyfrzdy #vivix #muda #cantik #glowing #brhnti rokok #ayuraudhah #rahsiakecantikan #rahsiaayuraudhah .
shakleebyus - ayuraudhah - brhnti - cantik - rahsiaayuraudhah - rahsiakecantikan - glowing - muda - shakleebyfrzdy - vivix - shaklee -
milliondollarmovement : I made $400 today on Instagram! Wanna know how?
maznie_furqaan - rozihanhussain - _thaiyeekhang_ - zulkhairi1208 -
instagram
skinx26
#hijabistamag #ayuraudhah #photogrid
hijabistamag - ayuraudhah - photogrid -
racqstar1 - silva_pietri - cocco_francesca - princejunko -
instagram
skinx26
Episod 1: Di sebalik tabir muka depan #hijabistamag #ayuraudhah @ayuraudhah_7
hijabistamag - ayuraudhah -
hijabistamag : 😍😍😍
mikolrossetto - federicosurace - rachelfioravant - jake.pollard -
instagram
hazz_wardrobe
SASHA 2 BROKAT MAXI+PASHMINA Promotion Price RM90.00 FREE POSTAGE WM & RM5.00 EM Warna: PURPLE, SALEM & BLUE Bahan: Lycra Spandex Jersey + Brocade Size: Free Size Fit to XL Pashmina 60cm x 164cm Lebar bahu 35cm Panjang lengan 57cm Lingkar dada 88cm maksima 110cm Lingkar pinggang 82cm maksima 102cm Lingkar pinggul 120cm maksima 144cm Panjang baju 137cm Sila baca terma dan syarat sebelum membuat tempahan/pemesanan. ***SMS/WASSAP: 012-2452418 #dresscantik #ayuraudhah #datositinurhaliza
dresscantik - datositinurhaliza - ayuraudhah -
naqilahzn -
instagram
hazz_wardrobe
TERANG KOREA BALETTO RIBBON MAXY Promotion Price RM90.00 FREE POSTAGE WM & RM5.00 EM Warna: PURPLE, TOSCA, PINK Bahan: Lycra Spandex Jersey Size: Free Size fit to L Lebar bahu 35/42cm Panjang lengan 59cm Lingkar dada 92cm maksima 120cm Lingkar pinggang 90cm maksima 115cm Lingkar pinggul 144cm maksima 188cm Panjang baju 138cm Sila baca terma dan syarat sebelum membuat tempahan/pemesanan. ***SMS/WASSAP: 012-2452418 #maxidress #maxijubah #ayuraudhah
maxidress - ayuraudhah - maxijubah -
safinatun_najah - wahida_omar - permatakuberendoi -
instagram
hazz_wardrobe
Asti Ananta Maxy (023-584) Promotion Price RM90.00 FREE POSTAGE WM & RM5.00 EM Warna: RED, PURPLE, MOCCA, BLACK, PINK, BURGUNDY Bahan: Rayon Spandex Super Free Size fit to L Lebar bahu 36-42cm Panjang lengan 55cm Lingkar dada 84cm maksima 120cm Lingkar pinggang 64cm (cerut di belakang) maksima 116cm Lingkar pinggul 100cm maksima 140cm Panjang baju 140cm Sila baca terma dan syarat sebelum membuat tempahan/pemesanan. SMS/WASSAP: 012-2452418 #ayuraudhah #rozitachewan #hkl #um #ump
um - rozitachewan - ayuraudhah - ump - hkl -
wahida_omar - nour_elhedaya -
instagram
Iconosquare feedback