norefal_placenta_glowing_skin
PROMOSI 3 BOTTLES RM320 FREE POS!!! tidak melekit dan kulit terasa lembut lepas sapuan pertama.. nak tahu tips utk jadikan ia lebih berkesan.. wassup 014 725 6390.. ♡ #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #vendeurfestival #atitaharis
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - laris - sayajualmurah - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - vendeurfestival - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - atitaharis - fazura - facialoil - fareeda -
tnaqistina -
instagram
norefal_placenta_marketing
FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG!! Jom join contest NOREFAL, Hashtag #FOREVERYOUNG pada mana mana gambar norefal bersama anda Hantarkan ke wassup 014 75 6390 atau emailkan kpd norefalmarkerting@hotmail.com Pengumpul like TERBANYAK akan memenagi hadiah bernilai rm100++ dr kami!! #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - foreveryoung - fazura - facialoil - fareeda -
arishamsaian : 1bjik tok skli pkai ke
norefal_placenta_marketing - hobbs2015 - zreenzsignature -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
hot selling !! facial softgel yang tidak melekit dan berminyak. serap pantas. sapu sahaja takperlu makan. tindakan pantas. boleh dipakai bersama makeup dan alas bedak. diblend sahaja utk pelbagai fungsi kulit..mencerah, memudarkan jeragat, parut dan bekas2 jerawat, melicinkan permukaan kulit agar sekata..agent masih dibuka urk stp negeri... pm atau wassup ke 0147256390....♥♥♥♥ wow glowing skin with Norefal Placenta Oil Vit E ( Best Selling-Glow Beautiful Skin! )..... SANGAT BERKESAN MCERAH+GEBU+ AWET MUDA? 1 BOTOL ---- RM120 ( 100 softgels ) 2 BOTOL ---- RM220 shj! untuk kegunaan 2 bulan. Dapatkan yang 100% original dari kami! sms/wassup ke 014-7256390 ya dear...hot selling!!! Like us: Norefal Placenta Oil Vit E ( Best Selling-Glow Beautiful Skin! ) https://www.facebook.com/pages/Norefal-Placenta-Oil-Vit-E-Best-Selling-Glow-Beautiful-Skin-/329492283759390 #norefal #glowing #sayajual #beauty #cantik #best #hotselling
placenta - sayajual - ayuraudhah - beauty - noradanish - cantik - norefal - glowing - kulitcantik - bazaarpaknil - hotselling - sayajualborong - best -
norefal_placenta_glowing_skin : #sayajualborong #bazaarpaknil #kulitcantik
norefal_placenta_glowing_skin : #noradanish #ayuraudhah #placenta #hotselling
bokittaayu : check it out our new hijab design.
norefal_placenta_glowing_skin - dieeleeyeon - hannaraoof - elah_anis -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG!! Jom join contest NOREFAL, Hashtag #FOREVERYOUNG pada mana mana gambar norefal bersama anda Hantarkan ke wassup 014 75 6390 atau emailkan kpd norefalmarkerting@hotmail.com Pengumpul like TERBANYAK akan memenagi hadiah bernilai rm100++ dr kami!! #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - foreveryoung - fazura - facialoil - fareeda -
norefal_placenta_glowing_skin - dieeleeyeon - zeeazvee - elah_anis -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG!! Jom join contest NOREFAL, Hashtag #FOREVERYOUNG pada mana mana gambar norefal bersama anda Hantarkan ke wassup 014 75 6390 atau emailkan kpd norefalmarkerting@hotmail.com Pengumpul like TERBANYAK akan memenagi hadiah bernilai rm100++ dr kami!! #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - foreveryoung - fazura - facialoil - fareeda -
norefal_placenta_glowing_skin - srilia - dieeleeyeon - qamara_widad.free_palestine -
instagram
nurjanne
#AyuRaudhah #MotifPostGambarNi teruja beras dua2ayu. Tgk @ratuokidz makin kurus dgn #CMD dia. Tak lama lg kt kna ayu cmni r. #KepalaPeningKejeBanyak #95daysMore
motifpostgambarni - cmd - ayuraudhah - 95daysmore - kepalapeningkejebanyak -
syazxuanmohamed - mael_bike - flhlee - bonifx -
instagram
auntiekemai
Petua kecantikan pelakon jelita #AyuRaudhah minum sirap shaklee setiap hari Iaitu #Vivix #shakleevivix #sayajualvivix #sayajualshaklee Www.mynutrisi.com 010.275.5586
sayajualshaklee - vivix - shakleevivix - ayuraudhah - sayajualvivix -
instagram
hidzzzzz
Laugh out loud. Follow your heart. Enjoy the little things. Goodnight! : )
ayuraudhah -
hidzzzzz : #ayuraudhah
class2grade8 - lala666_class2 - asyreenarahip - nurinhidayahh -
instagram
mizahmoksin
Ntah Bila lh gamaknye nak dapat belakon dgn #ayuraudhah ni kn.. hahaha. #berangan #perasan #okgudnyte @ayuraudhah_7
berangan - ayuraudhah - okgudnyte - perasan -
azahaslinda - d_buttonshop - mohdayoi - move_with_islam -
instagram
syamieka11
LAGENDA BUDAK SETAN 3 : KASYAH DI PAWAGAM 11 SEPTEMBER 2014...Wajib tgk okay!! #LagendaBudakSetan3 #Kasyah #FaridKamil #MayaKarin #AyuRaudhah #MiaSara #BrontPalarae #LBS3
faridkamil - brontpalarae - ayuraudhah - kasyah - miasara - lbs3 - mayakarin - lagendabudaksetan3 -
zreenzsignature : :-)
syamieka11 - sitinazirah_sns - asmidaasma - nurainlaile -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
HOT SELLING NOREFEAL!! untuk disapu sahaja ya dear ladies and gentlemen. JANGAN MAKAN! untuk semua jenis kulit. yang kulit dah kering, menua, kusam, jeragat, panau, dan masala2 selebihnya boleh SAPU facial sfgl ni pada kulit agar kulit dapat tambahan nutrisi yg diperlukan utk pulih strusnya memcantikkan kulit dari lapisan paling dalam epidermis!!!! cuba dulu baru tau!! nak kesan maximum, sapu sambil buat URUTAN MUKA KE ARAH ATAS dengan lembut supaya partikel lotion ini dpt menyerap pantassss ke dalam kulit!! syukur permintaan terlalu tinggi sampai tak menang tangan.. lpa dh pakai excited teruaa nak apply agent.. wahhhhh!! korang...tp takpelah kite puas hati sbb semua puas hati guna ni! #cdm25 #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - laraalana - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - cdm25 - fazura - facialoil - fareeda -
norefal_placenta_glowing_skin : #laraalana
zielaosman83 : How much??
norefal_placenta_glowing_skin : @zielajalil ..50 softgels sapu shj, rm76 inc pos! Wassup 014 7256390
norefal_placenta_glowing_skin : @zielaosman83
norefal_placenta_glowing_skin - mithalirock - mdcosmedicalsolutions - zurinaannissa -
instagram
nhmistore
❀ TESTIMONI ❀ ♥ PROMOTION !! 50 softgels for RM76 FREE POS SM. ♥ GLOWING PLACENTA Norefal Placenta Vitamin E ♥ ♥ WASSUP/SMS: 014 725 6390 ♥ #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #vendeurfestival #atitaharis
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - laris - sayajualmurah - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - vendeurfestival - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - atitaharis - fazura - facialoil - fareeda -
shafirascollection : Custom made hijjab and blouse melaka
nhmistore - ana_anrana - sanders.giselle2014 - jared.wackerly -
instagram
xaraaeh
hari ni i belanjo gambo ayu sikit okay . bukan ayu raudhah la kamon #oh#ni#bukan#ayuraudhah#ayu#kekasihmu#hijabisterlista#hijabister#kateko#kah
ni - ayuraudhah - oh - kateko - kah - bukan - ayu - hijabisterlista - hijabister - kekasihmu -
synizam : Ayunye die pkai tudungg. Melting kte tgkk. Ish
hakim_a_rahman : Cute
xaraaeh : @kamarizwan ayu nk sleeping la ni haha
xaraaeh : @synizam nama pun ayu .
xaraaeh : @nadiayusofff nadia lagi aaa pergh
xaraaeh : @hakim_a_rahman u too .
nadiayusofff : @xaraaeh pergh apa pergh...awak lg la wow amazing gtew
xaraaeh : @nadiayusofff hahaha dengggg
kelvinphotography - syamiminazifa - husainifirdaus - harisdanial48 -
instagram
urdreamwardrobecollections
Uollsss... Alhamdulillah, kami juga akan berada di sini...temui kami ye..cr booth no M48 #AnizonInnerNeck #AnizonInner #UrDreamWardrobeCollections #hanaedolini @hanaedolini #Repost from @ayuraudhah_7 with @repostapp — By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - urdreamwardrobecollections - helizahelmi - repost - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - hanaedolini - azzaelite - artisberniaga - anizoninner - anizoninnerneck - bienda - memeysuhaiza - altimet -
leeza9872 - acidasbakery - elis_sarlina - lilyely2 -
instagram
norefal_placenta_marketing
BERMINAT MENJADI AGENT DI TEMPAT ANDA? HOT SELLING glowing skin with Norefal Placenta Oil Vit E ( Best Selling-Glow Beautiful Skin! ) -SMS/WASSUP --->>> ke 014-725 6390 <<<-- https://www.facebook.com/pages/Norefal-Placenta-Oil-Vit-E-Best-Selling-Glow-Beautiful-Skin-/329492283759390 #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #vendeurfestival #atitaharis
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - laris - sayajualmurah - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - vendeurfestival - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - atitaharis - fazura - facialoil - fareeda -
shafirascollection : Calling for vendor melaka
shirley.frausto - aamnahaslam - haziqnong - angkilpushiey -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
♡ Antara kelebihan & kebaikan  produk NOREFAL Placenta Oil & Vitamin E:-♡ 1. Melindungi kulit dari pancaran mataharipenggunaan 'sunscreen lotions' menyelamatkan lapisan epidermis daripada sinaran ultraviolet cahaya matahari. 2. Mengekalkan kelembapan kulitpengambilan supplement mengandungi vitamin E mencegah dehidrasi kulit. jika anda lihat seorang wanita yang berusia tetapi kelihatan muda dengan wajah yang sihat berseri, itu bererti dia mengambil vitamin E secukupnya. 3. Membantu di dalam menyerap vitamin A. vitamin A seperti yang terdapat di dalam karot penting untuk penglihatan dan kulit yang sihat. walau dalam kuantiti yang sedikit, vitamin A ini perlu diserap oleh tubuh bagi kegunaan di atas. pengambilan vitamin E dapat menolong menyerapnya. 4. Melawan dan mencegah jerawatmenyapu losyen yang mengandungi minyak vitamin E sangat membantu mencegah jerawat atau jeragat dari timbul di permukaan kulit. 5. Mencegah penuaan kulitVitamin E ialah sejenis antioksidan. vitamin E melawan radikal bebas dan membuang toksin dalam tubuh. jadi vitamin E penting sebagai agent 'anti-penuaan' kerana bahan-bahan mekap yang mengandungi vitamin E dirumus khas untuk mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di muka. pengambilan supplement dalam 400 milligram vitamin E setiap hari pula akan memperbaiki tekstur kulit anda, dan elakkan daripada dimusnahkan oleh pancaran matahari. 6.Elok untuk kulit yang terbakar (sunburn)Vitamin E ni sejuk dan sangat berkesan menghalang rasa terbakar. sapukan pada kulit sebelum terkena pancaran matahari bagi melihat kesannya secara positif. 7. Mengurangkan parut bagi perempuan yang mengandung, anda pasti mempunyai 'stretchmark' di perut. sapukan vitamin E di bahagian tersebut akan menghilangkan kesan parut. ini kerana parut terbentuk oleh collagen dan vitamin E dapat mengurangkan kekuatan ikatan molekul dalam collagen itu. 8. Mencegah barah kulitkerana merupakan satu antioksida dan juga kerana ia dapat melindungi kulit daripada panahan pancaran matahari, gabungan kedua-dua ini sangat bagus dalam melindungi tubuh daripada kanser kulit ataupun masalah kulit yang teruk. ***** UNTUK KEGUNAAN LUAR SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN ! *******
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - borong - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - atitaharis - fazura - norefal - facialoil - fareeda -
norefal_placenta_glowing_skin : #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #dropship #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #borong #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #norefal #atitaharis
dila_zaini : Sory sis nak tanya berapa harga satu botol?? @norefal_placenta_glowing_skin
norefal_placenta_glowing_skin : @dila_zaini ... rm120 syg utk 2 bulan
imajb : @norefal_placenta_glowing_skin ....umur saya 44...kulit saya "terbakar" lepas guna satu prdk pngelupasan. Jeragat semakin ketara... Sgt hodoh...any advice pls
norefal_placenta_glowing_skin : @imajb ...hi dear, you have been at the right place! ♥ skin burntboleh diatasi dgn sapuan placenta n vit e norefal..ia akan renew kan kulit yg dh tcedera tu supaya cpt smbuh, dlm masa sama boleh guna produk yg ssuai dgn kulit, ex, plmbab, pnyegar n foundation sndiri sis..
norefal_placenta_glowing_skin : Keterangan lnjut boleh cntact 014 7256390 sia
nanashoppe - atin_dira - rohanaabdulrahman.anna - anggunnya -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
REPEATTTT ORDER LAGI, SEKALI PAKAI PUN DAH BEST. HARI2 PAKAI KULIT LEMBUT HALUS MULUS GEBUU MCM BABY DAH!! ♥ PROMOSI!! ♥ SEMINGG SHJ!! CEPATTTT!! SEMINGGU ♡KULIT CANTIK PLACENTA Norefal Placenta Vit E ( Best Selling) ♡ KULIT CANTIK PLACENTA, WASSUP 014 725 6390 ♡ # #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #promosi #TUDUNG#rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #opi #atitaharis
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - promosi - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - promiteig - opi - superglow - tudung - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - atitaharis - fazura - facialoil - fareeda -
norefal_placenta_glowing_skin - aeenshu - masliha_hamdan - shafirascollection -
instagram
falahabiyana
FALAH ABIYANA ada tau!!! Jooooom serbu !!! By @awinseindahwajah "Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. Jom, in sha Allah @falahabiyana pun ada sekali in sha Allah. Jom tengok sekali ig @falahabiyana, tengah buat SALE GEMPAK! #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite #falahabiyana" via @PhotoRepost_app" via @PhotoRepost_app
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - falahabiyana - helizahelmi - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
maxi_dress_murah2 : Wowww..
sharatul_hikmah : @maisarahmahsan Jum pi ari sabtu ni . hihi 😉
ummi_home_care : erkhidmatan penjagaan sebelum&selepas bersalin dr bidan berpengalaman 0129667466
noratiqahismail : @_ezm_ jom la pegiiii.plizzzz.hahaha
hanisfarah89 - nieytamieydory_07 - inn_asmaa_05 - afiqah285 -
instagram
hijabsterzfest2014
"Padusi bermaksud perempuan/ wanita / isteri yang berpewatakan lemah lembut, ianya berasal dari bahasa minangkabau indonesia. Rozita Che Wan dan Rubytah memiliki sentuhan kreatif dalam menghasilkan koleksi rekaan baju dan tudung peribadi" - Info Padusi. Alhamdulillah Rubytah, Rozita Che Wan bersama hasil rekaan mereka @padusicouture akan ikuti event kami #HijabsterzFest2014 @ #HalFest Dapatkan koleksi menarik PADUSI di booth Hijabsterz Fest. Date: 3rd - 7th September Tempat: Mines Exhibition & Convention Centre, Serdang. Masa: 10 AM - 7 PM #HijabsterzFest2014 #HalFest #Hijabters #HijabFashion #Padusi #RozitaCheWan #AyuRaudhah #Artis #Pelakon #Malaysia
artis - ayuraudhah - padusi - halfest - hijabsterzfest2014 - hijabters - malaysia - rozitachewan - pelakon - hijabfashion -
farsyahfadhil : @shalifa_s @aishahmisnan . Jommm
aishahmisnan : Mcm best jer ! Hehe @farsyahfadhil @shalifa_s
shalifa_s : Jommmm ahhh @farsyahfadhil @aishahmisnan
nur_nigina - shamiraezanie - ayuya_fitri - setpakaian -
instagram
sitifazurina
By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #fazurinafamir #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - fazurinafamir - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
ayunajmijames - yatiintan - puterinuyulmieyoko - zafifimoin -
instagram
khiriah17
#Repost from @azzaelite with @repostapp — By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - repost - 2in1love - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
khiriah17 : Jangan lupa..shawl #2in1love pun akan berada disini nanti...♥
mairul2121 - aaronazrie - sue.qaseh1 - eyrasarit -
instagram
arsarabyabbynadzri
Temui @abbynadzri bersama celebrity2 lain k.. @abbynadzri "Jumpe kami di sana... @arsarabyabbynadzri @arsarabyabbynadzri @arsarabyabbynadzri .... by @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite #KLConventionCentre" via @PhotoRepost_app" via @PhotoRepost_app
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - klconventioncentre - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
nurfarahi - tengkuputerimaisara - hasrol_asraf - cikude -
instagram
blbybiendalavienda
ASSALAMUALAIKUM & MORNING Semuanya 😆 Ada Berita Baik Yg Nk Bienda Kongsikan Dgn Anda Semua T'Utamanya Buat Warga Kota Kuala Lumpur & PELANGGAN SETIA KOLEKSI DARI TUDUNG BIENDALAVIENDA & PRODUK KESIHATAN BIENDA "TAKA" by @seha_2006 😊 Bermula Hari Khamis Ini Hingga Ahad (28 hb OGOS -31 hb OGOS 2014) Bienda Bersama KOLEKSI TUDUNG BIENDA @blbybiendalavienda AKN BERADA Di "KARNIVAL KEUSAHAWANAN MASA GIVES" Sempena KL GOLD 2014 Di KLCC 😆 Jadi... Bienda Akn Berada DiSana Sepanjang Karnival Ini Berlangsung Jd Jemputlah Datang Beramai2 K Sbb Bienda Akn Bg Potongan Diskaun Melebihi 50% 😉😅😊 By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #BLBYBIENDALAVIENDA #biendalavienda #takaenergy #taka #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite
blbybiendalavienda - ekin - pamerankeusahawanan - yatthamzah - sucibyyatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - takaenergy - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - taka - abbynadzri - biendalavienda - memeysuhaiza - altimet -
abbynadzri - nadea96 - shamil_shahrom - sweetdahliaexclusive -
instagram
azzaelite
By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
azzaelite : Akak joint ar nk ajak korang skali @nurulanadrynaqasha
leenz85 : akk tmpg ikln plz..jom try slimherbs. Murah je rm40 & pink rm60 je..blh try mana2 satu n hrga tu utk stok sbulan..serious bbaloi n yg pntg kurus tnp perlu berlapar srta exercise giler2.. mggu ni ade promo JAMU PINK!!mggu ni je!
aleym_azali : @lancesaid leh ar gi..
maimunah_ali : Salam Azza open to non bumiputra.?
azzaelite : Yes dear @maimunah_ali
azzaelite : Jom @aleym_azali @lancesaid
maimunah_ali : TQ Will consider n check my schedu......
awandiana : @nur_intan
aten_faten - qiddisoreza - xazenman - abushaefhamza -
instagram
ekinmawi
By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite #KLConventionCentre" via @PhotoRepost_app
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - klconventioncentre - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
ezzieyzulkifli : @razimanrashid
abbynadzri : See u there dear @ekinmawi
afiq_noordin - jeemaziah - niknorfatin - mrsfarradanish -
instagram
lindarafar
By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"💖
lrflawlessskincare - sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - lrflawlessprotrim - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - lrflawlesssatisfied - memeysuhaiza - altimet -
shamalique : @waieamar
inaicolorhalal_rm10 : ; )
hush_hushcloset : Pandora and handbag replica here with affordable price. Tq!
alawiyahhanafi : #saya #jual #handbag #high #quality #murah #cantik2 #cutebag
norsyamsinar : Visit mt ig for cotton bedspread & carpet. Whatsapp 0193330945
lindarafar : #lrflawlessSkincare #lrflawlessSatisfied #lrflawlessProtrim
noor_hanisza : @wanshakila_ jgn lpa p...
kindahousefashion : Newbie instashop... do visit my ig..
emerynaeryna - aien_radzi - atirah_insyirah - faree_ena -
instagram
dakdoolien
#throwback #solemnization #tiffanyblue #dress Campak balik selfie wtih #ayuraudhah @mak_jemahh .. hehe..
ayuraudhah - throwback - tiffanyblue - solemnization - dress -
kikiedyy : Haha.. Sengal ayu raudhah la sgt.. Heheh
dakdoolien : Kihkih... bkn #ayuraudhah ke @mak_jemahh ... :P ingtkn selfie dgn retiss td
jebat_00 - je6u - syida_rusli - karolsoma -
instagram
awinseindahwajah
By @nurhelizahelmi "Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. Jom, in sha Allah @falahabiyana pun ada sekali in sha Allah. Jom tengok sekali ig @falahabiyana, tengah buat SALE GEMPAK! #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite #falahabiyana" via @PhotoRepost_app
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - falahabiyana - helizahelmi - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
nabila960 - saradelina3483 - ana_selamat - aniespolaris -
instagram
qasihmass
Selfie dulu sebab nanti rindu #ayuraudhah #masryatimohdali #anakbuah #ketikebersama #selfiefirst #dunieakhirat
anakbuah - dunieakhirat - ayuraudhah - selfiefirst - masryatimohdali - ketikebersama -
wxn_xnxx1 - nurakeerarj - malieeka - edyrohaidie -
instagram
ayuraudhah_7
By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
zarayyanbabystore : Romper carters/tights/babykids accessories/lamaze toys. Here!! Murah2!!
theheadcovered : wideshawl plain and glitter only RM9.00
halaman_kufi : Aneka khat kufi pada hrga mampu milik
misslarome : Slim hanya dengan sapuan biasa ?? Visit my ig for detail 😍😍😍
gerobokshoppe : ✋do Not VISIT my IG🚫
aezween : saya jual jam tangan branded..jom visit:)
ainaalyanaa : Majoriti komen kat sini adalah komen visit my ig. Hahahahahaha
ratubeautyshop3 : Pekasam dging super Nyummy here
faizuddin_shah - mumy_ziqri - fiezashafiza - aainjuhari -
instagram
nurhelizahelmi
Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. Jom, in sha Allah @falahabiyana pun ada sekali in sha Allah. Jom tengok sekali ig @falahabiyana, tengah buat SALE GEMPAK! #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite #falahabiyana
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - falahabiyana - helizahelmi - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
safquranpelangi : alaa..jauh nye..
honey_nazirah : salam , berminat utk dapatkan jubah , shawl , tshirt , kasut dan beg dengan harga murah . just visit my ig ☺
gojasushop : iphone 6 here, powerbank pineng! ✌😁
honey_iezah : Thanks kakak2 ku yg sudi join event ni..
qwahidah : boleh joint nie @azizidain
nurathrh : Napela sy kena block ngn falahabiyana,hnn
halaman_kufi : Aneka khat kufi di sini
busanaod.byshiwana : Busana •L•XL•2XL•3XL HERE
azimazalan - fahmirizz - luthfil_amir - misschiqah2 -
instagram
memeysuhaiza
By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
sya.shoppe_by_syafiqah_ainor : Xcuti @syahlamoday
jubahfromdubai : Nk join la
bawal_emas : ☆☆☆
tropikababyskinsolution : anak anda mengalami masalah ekzema, kulit sensitif, cradle cap, scabbies, ruam susu,ruam panas & parut? cubalah produk Tropika. Organik, halal, chemicals free & buatan bumiputera
liyanazolkefle : @solehahstyle :)
_amirahfuad : @hanikazumi
hanikazumi : @amirahhfuad jom pi hahahaha
halaman_kufi : Saya staf ypeim boleh ke sewa tapak
adeelincollections - diba_wiwi - mariani_maria - nursuhadahrosli -
instagram
yatthamzah
'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite #KLConventionCentre
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - klconventioncentre - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
beautycare_ori_promo : Sejuk mata memandang
nazrinhaironine : Nak details send kt email nazrinhaironine@gmail.com
nurshuhadah : @halaman_kufi bole call no contact
intanosman : B
raniahijab_kl : @nuwoo check this out
dinacomel_enterprise : @pzidang
whowhyna_closet : @sucibyyatthamzah still available ke?
whowhyna_closet : @yatthamzah still available ke? Barulah perasan post ni...
fairus87ismail - norshaseyha - rayyanmelaka - tuantecno33 -
instagram
Iconosquare feedback