my_tii
Cerita semalam. Terobat rasa kangenku padanya. Sayang ka' @ayuraudhah_7 .......
ayuraudhah -
my_tii : #ayuraudhah
ainwad52 - noraliahsafiahramle - fareez212 - atika_moharam -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
REPEATTTT ORDER LAGI, SEKALI PAKAI PUN DAH BEST. HARI2 PAKAI KULIT LEMBUT HALUS MULUS GEBUU MCM BABY DAH!! ♥ PROMOSI!! ♥ SEMINGG SHJ!! CEPATTTT!! SEMINGGU ♡KULIT CANTIK PLACENTA Norefal Placenta Vit E ( Best Selling) ♡ KULIT CANTIK PLACENTA, WASSUP 014 725 6390 ♡ # #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #promosi #TUDUNG#rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #opi #atitaharis
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - promosi - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - promiteig - opi - superglow - tudung - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - atitaharis - fazura - facialoil - fareeda -
wondergirl359 : ini capsul mkn ke?
callamor : 🌼💜
norefal_placenta_glowing_skin : @wondergirl359 ..saapu dear, now promotiom wassup 014 7256390
norefal_placenta_glowing_skin : @callamor
norefal_placenta_glowing_skin - simplehijab.my - iklanavelig -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG!! Jom join contest NOREFAL PLACENTA + COLLAGEN Hashtag #FOREVERYOUNG pada mana mana gambar norefal bersama anda Hantarkan ke wassup 014 75 6390 atau emailkan kpd norefalmarkerting@hotmail.com Pengumpul like TERBANYAK akan memenagi hadiah bernilai rm100++ dr kami!! #noradanish #norefal #emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - foreveryoung - fazura - norefal - facialoil - fareeda -
noramohamad76 - therealdiera - bismillahhouse - hairilanuar92 -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
PROMOSI 3 BOTTLES RM320 FREE POS!! tidak melekit dan kulit terasa lembut lepas sapuan pertama.. nak tahu tips utk jadikan ia lebih berkesan.. wassup 014 725 6390.. ♡ #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #fashasandha #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #vendeurfestival #atitaharis
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - laris - sayajualmurah - noradanish - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - vendeurfestival - herskin - meletop - vitc - errafazira - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - fashasandha - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - atitaharis - fazura - facialoil - fareeda -
shafirascollection : Instashop Boutique Station, Melaka
norefal_placenta_glowing_skin - hyzamezumi - advoca_diamond_distributor - hackler2015 -
instagram
norefal_placenta_marketing
FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG!! Jom join contest NOREFAL, Hashtag #FOREVERYOUNG pada mana mana gambar norefal bersama anda Hantarkan ke wassup 014 75 6390 atau emailkan kpd norefalmarkerting@hotmail.com Pengumpul like TERBANYAK akan memenagi hadiah bernilai rm100++ dr kami!! #noradanish #norefal #emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - foreveryoung - fazura - norefal - facialoil - fareeda -
lawwa_shoppe : Good, Let's visit my ig
norefal_placenta_marketing - syarieez_asgali - shazrielshaz - simplehijab.my -
instagram
norefal_placenta_marketing
feel free to like, we have BIG -PROMOTION- ON-OCTOBER 2014! Norefal Placenta Oil Vit E ( Best Selling-Glowing skin ) thank you! ♡ apply with light make up. it replenish your skincell for better. just apply 1 sfgl during day + 1 sfgl at night. it enough to give your skin a blessing renewal epidermis. continous application recommended for better everyday tteatment for skin. BORONG MIN 300 SOFTGELS FOR RM300 ONLY. GRAB IT FOR FAST!wassup 014 725 6390. thank you. love uols. xoxo ♥ #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #vendeurfestival #atitaharis
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - laris - sayajualmurah - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - vendeurfestival - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - atitaharis - fazura - facialoil - fareeda -
salwaofficial22 : Mcmna pkaini?
norefal_placenta_marketing - servis_naikkan_followers_ig - shazrielshaz - lawwa_shoppe -
instagram
norefal_placenta_marketing
TESTIMONI NOREFAL untuk disapu sahaja ya dear ladies and gentlemen. JANGAN MAKAN! untuk semua jenis kulit. yang kulit dah kering, menua, kusam, jeragat, panau, dan masala2 selebihnya boleh SAPU facial sfgl ni pada kulit agar kulit dapat tambahan nutrisi yg diperlukan utk pulih strusnya memcantikkan kulit dari lapisan paling dalam epidermis!!!! cuba dulu baru tau!! nak kesan maximum, sapu sambil buat URUTAN MUKA KE ARAH ATAS dengan lembut supaya partikel lotion ini dpt menyerap pantassss ke dalam kulit!! syukur permintaan terlalu tinggi sampai tak menang tangan.. lpa dh pakai excited teruaa nak apply agent.. wahhhhh!! korang...tp takpelah kite puas hati sbb semua puas hati guna ni! #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #fashasandha #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #collagen #atitaharis
raya2014 - vitcrosehip - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - collagen - laris - noradanish - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - promiteig - superglow - errafazira - ayuraudhah - dropship - fashasandha - neelofa - leunieynatasha - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - atitaharis - fazura - facialoil - fareeda -
norefal_placenta_marketing - somanycliches - norfatinmohdrizmanchew - simplehijab.my -
instagram
norefal_placenta_marketing
BERMINAT MENJADI AGENT DI TEMPAT ANDA? HOT SELLING glowing skin with Norefal Placenta Oil Vit E ( Best Selling-Glow Beautiful Skin! ) -SMS/WASSUP --->>> ke 014-725 6390 <<<-- https://www.facebook.com/pages/Norefal-Placenta-Oil-Vit-E-Best-Selling-Glow-Beautiful-Skin-/329492283759390 #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #norefal #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #atitaharis #vendeurfestival
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - vendeurfestival - herskin - meletop - vitc - errafazira - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - atitaharis - fazura - norefal - facialoil - fareeda -
mbbazaar : Nice photos!
norefal_placenta_marketing - magic_hijab - norfatinmohdrizmanchew - simplehijab.my -
instagram
missunknownoftheworld
Assalamualaikum ig-ers yg shomel2 :) Perasan tak muka kawan2 kita yg nampak flawless moist gitu, kan? Even ada jerawat sebijik pon nmpk berseri muka. Tu lah function collagen, me-repair collagen dalam kulit yg semakin menyusut ! Nk nmpk muda masa 30-an nanti? Jom melabur dari sekarang. Nk bagi you oll jadi pembeli yang bijak. Beli 3 kotak u olls terus auto assign as shaklee member, kenapa nk beli 3? Kita offee kat mak satu, kawan satu. Bulan depan start awal bulan untuk berbisnes :) Collagen kat pasaran mmng bnyk. Tapi dgn shaklee you dapat benefit khasiat kesan yg optimum dapat pulak cash bonus duit setiap bulan. That's why sy pilih suplement shaklee as my SUPPLEMENT N INCOME !!! SAYA PENGGUNA BIJAK, YEAHHH!!! #shakleeeffect#shakleefreemembership#collagenfreemembership#distributorshaklee#bazarpaknil#shakleelowcost#shakleeincome#shakleerich#sayajualshaklee#shakleeus#masternanamacarona#aydajebat#ritrud#ayuraudhah#shawl#siatadkuad#
distributorshaklee - masternanamacarona - shawl - sayajualshaklee - shakleefreemembership - collagenfreemembership - siatadkuad - shakleelowcost - shakleeus - ayuraudhah - ritrud - shakleeeffect - bazarpaknil - shakleerich - shakleeincome - aydajebat -
missunknownoftheworld : Sesapa yg berminat nk consume secara bijak as shaklee member boleh wasap sy segera ------->013-6435182<-------- fast action fast result. Waaa org lain dah kedepan dah.
scarf4uss - shahemmaa - shakle_blogging_system -
instagram
missunknownoftheworld
You all yang gojes ! Kita gegirl mmng xboleh lari dari nk CANTIK dan jeles bila kulit orang lain cantik tapi KULIT KITA KUSAM. KADANG2 ADA YG KULIT KUNING LANGSAR BILA GUNA COLLAGEN KULIT MUKA NAIK SERI ! Bila naik seri MAKNANYA, no kulit kusam. No jerawat, BERSIH DAN HALUS MULUS MCM KULIT MERAKA ni ! Mereka semua adalah #shakleeeffect collagen powder shaklee ! Bila kulit dalam diperbaiki dgn collagen. Automatik muka nmpk lebih muda dan flawless. Jom tambah collagen dlm badan ! #Testimonicollagen#testimonicollagenpowder#shakleeeffect#shakleelife#bazarpaknil#shakleestudentlife#studentdistributor#shakleemalaysia#shakleeconference#shakleeflawless#ritrudshaklee#ayuraudhah
ayuraudhah - ritrudshaklee - shakleeflawless - bazarpaknil - shakleeeffect - testimonicollagenpowder - shakleestudentlife - studentdistributor - shakleeconference - testimonicollagen - shakleemalaysia - shakleelife -
missunknownoftheworld : 013-6435182 <------- wasap untuk free consultation. Free gift vit c chewable untuk 10 orang terawal. Promosi last 12.00 30/09/14
shuzi_nur_ezry - shahemmaa - shakle_blogging_system -
instagram
myssuezaqil
penangan g #raudhahdihatiku smlm.. eh2 ayu raudhah lha.. kow nim knapa bebudak oi.. nim blom naik pgkt jd artis lg lorhhh.. haiyakkk ! hihihi aq dress up cegini pom da tuka.. bkn na up diri p mata org kn orghe kelate oyak " pelanduk duo serupo " lha "ado semeh " lhaa.. p aq ttp #ciksuesuzanne oky .. #ayuRaudhah #raudhahdihatiku #RTCKOTABHARU #seyeslawak
raudhahdihatiku - rtckotabharu - ayuraudhah - ciksuesuzanne - seyeslawak -
sharul_rull - scha_tyra - jannahnoh - hazim10111 -
instagram
premium_beautiful_agent_melaka
Woooww.. Badan kemas terbentuk dalam masa 5 minit.. Tak perlu diet, tak perlu exercise.. Hanya perlu pakai.. When you know the benefit, you'll always want want and want again.. Pm/wasap : zulaikhajasmi 0176802559 www.cikctz.blogspot.com #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulagentmelaka #malacca #coconutshake #klebang #apiapisteamboat #kurus #setbersalin #confinement #anorexia #pakejperkahwinan #slimming #georgous #vogue #maintain #installment #cantik #ctdk #rozitachewan #ayuraudhah #anitasarawak #neelofa
setbersalin - pakejperkahwinan - premiumbeautifulexpert - premiumbeautifulagentmelaka - kurus - apiapisteamboat - maintain - slimming - rozitachewan - malacca - klebang - anorexia - premiumbeautiful - ayuraudhah - installment - georgous - anitasarawak - cantik - confinement - coconutshake - ctdk - neelofa - vogue -
vegaswrapsbyjen - ctzulaikhajasmi - simaaroslan - bokittaayu -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG!! Jom join contest NOREFAL, Hashtag #FOREVERYOUNG pada mana mana gambar norefal bersama anda Hantarkan ke wassup 014 75 6390 atau emailkan kpd norefalmarkerting@hotmail.com Pengumpul like TERBANYAK akan memenagi hadiah bernilai rm100++ dr kami!! #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - foreveryoung - fazura - norefal - facialoil - fareeda -
norefal_placenta_glowing_skin : #norefal
norefal_placenta_glowing_skin - indulgedbybeauty - hallieliciousss - norzila013 -
instagram
oven.ummi
Anak beranak suka inai... Tapi anak dara ni lagi advance sebab berliquite paper sekali...hahaha... Tangan muncit-muncit ;) #henna #design #ayuraudhah
ayuraudhah - henna - design -
__armandkojek__ - susuegoodday - orosteam - lovealways_cath -
instagram
norefal_placenta_marketing
FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG, FOREVERYOUNG!! Jom join contest NOREFAL, Hashtag #FOREVERYOUNG pada mana mana gambar norefal bersama anda Hantarkan ke wassup 014 75 6390 atau emailkan kpd norefalmarkerting@hotmail.com Pengumpul like TERBANYAK akan memenagi hadiah bernilai rm100++ dr kami!! #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - foreveryoung - fazura - facialoil - fareeda -
zreenzsignature : #zreenzcontest
simplehijab.my : Jom follow kami untuk belajar pelbagai tutorial teknik dan fesyen menarik dalam menggayakan tudung dan shawl.
norefal_placenta_marketing - prettynia_wardrobe - miss_gulagula_hati - simplehijab.my -
instagram
nurul_manj
#AyuRaudhah #MotifPostGambarNi teruja beras dua2ayu. Tgk @ratuokidz makin kurus dgn #CMD dia. Tak lama lg kt kna ayu cmni r. #KepalaPeningKejeBanyak #95daysMore
motifpostgambarni - cmd - ayuraudhah - 95daysmore - kepalapeningkejebanyak -
syazxuanmohamed - themael - falah.lee - bonifx -
instagram
auntiekemai
Petua kecantikan pelakon jelita #AyuRaudhah minum sirap shaklee setiap hari Iaitu #Vivix #shakleevivix #sayajualvivix #sayajualshaklee Www.mynutrisi.com 010.275.5586
sayajualshaklee - vivix - shakleevivix - ayuraudhah - sayajualvivix -
instagram
hidzzzzz
Laugh out loud. Follow your heart. Enjoy the little things. Goodnight! : )
ayuraudhah -
hidzzzzz : #ayuraudhah
class2grade8 - lala666_class2 - asyreenarahip - nurinhidayahh -
instagram
mizahmoksin
Ntah Bila lh gamaknye nak dapat belakon dgn #ayuraudhah ni kn.. hahaha. #berangan #perasan #okgudnyte @ayuraudhah_7
berangan - ayuraudhah - okgudnyte - perasan -
azahaslinda - d_buttonshop - mohdayoi - move_with_islam -
instagram
nhmistore
❀ TESTIMONI ❀ ♥ PROMOTION !! 50 softgels for RM76 FREE POS SM. ♥ GLOWING PLACENTA Norefal Placenta Vitamin E ♥ ♥ WASSUP/SMS: 014 725 6390 ♥ #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #Sayajualbajuraya #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #vendeurfestival #atitaharis
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - laris - sayajualmurah - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - vendeurfestival - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - sayajualbajuraya - atitaharis - fazura - facialoil - fareeda -
shafirascollection : Custom made hijjab and blouse melaka
mbbazaar : Amazing photos!
simplehijab.my : Jom follow kami untuk belajar pelbagai tutorial teknik dan fesyen menarik dalam menggayakan tudung dan shawl.
nhmistore - ana_anrana - sanders.giselle2014 - jared.wackerly -
instagram
urdreamwardrobecollections
Uollsss... Alhamdulillah, kami juga akan berada di sini...temui kami ye..cr booth no M48 #AnizonInnerNeck #AnizonInner #UrDreamWardrobeCollections #hanaedolini @hanaedolini #Repost from @ayuraudhah_7 with @repostapp — By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - urdreamwardrobecollections - helizahelmi - repost - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - hanaedolini - azzaelite - artisberniaga - anizoninner - anizoninnerneck - bienda - memeysuhaiza - altimet -
leeza9872 - acidasbakery - lizz_lina - lilyely2 -
instagram
norefal_placenta_glowing_skin
♡ Antara kelebihan & kebaikan  produk NOREFAL Placenta Oil & Vitamin E:-♡ 1. Melindungi kulit dari pancaran mataharipenggunaan 'sunscreen lotions' menyelamatkan lapisan epidermis daripada sinaran ultraviolet cahaya matahari. 2. Mengekalkan kelembapan kulitpengambilan supplement mengandungi vitamin E mencegah dehidrasi kulit. jika anda lihat seorang wanita yang berusia tetapi kelihatan muda dengan wajah yang sihat berseri, itu bererti dia mengambil vitamin E secukupnya. 3. Membantu di dalam menyerap vitamin A. vitamin A seperti yang terdapat di dalam karot penting untuk penglihatan dan kulit yang sihat. walau dalam kuantiti yang sedikit, vitamin A ini perlu diserap oleh tubuh bagi kegunaan di atas. pengambilan vitamin E dapat menolong menyerapnya. 4. Melawan dan mencegah jerawatmenyapu losyen yang mengandungi minyak vitamin E sangat membantu mencegah jerawat atau jeragat dari timbul di permukaan kulit. 5. Mencegah penuaan kulitVitamin E ialah sejenis antioksidan. vitamin E melawan radikal bebas dan membuang toksin dalam tubuh. jadi vitamin E penting sebagai agent 'anti-penuaan' kerana bahan-bahan mekap yang mengandungi vitamin E dirumus khas untuk mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di muka. pengambilan supplement dalam 400 milligram vitamin E setiap hari pula akan memperbaiki tekstur kulit anda, dan elakkan daripada dimusnahkan oleh pancaran matahari. 6.Elok untuk kulit yang terbakar (sunburn)Vitamin E ni sejuk dan sangat berkesan menghalang rasa terbakar. sapukan pada kulit sebelum terkena pancaran matahari bagi melihat kesannya secara positif. 7. Mengurangkan parut bagi perempuan yang mengandung, anda pasti mempunyai 'stretchmark' di perut. sapukan vitamin E di bahagian tersebut akan menghilangkan kesan parut. ini kerana parut terbentuk oleh collagen dan vitamin E dapat mengurangkan kekuatan ikatan molekul dalam collagen itu. 8. Mencegah barah kulitkerana merupakan satu antioksida dan juga kerana ia dapat melindungi kulit daripada panahan pancaran matahari, gabungan kedua-dua ini sangat bagus dalam melindungi tubuh daripada kanser kulit ataupun masalah kulit yang teruk. ***** UNTUK KEGUNAAN LUAR SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN ! *******
raya2014 - leunieynatasha - ifaraziah - ariani - sayajualmurah - borong - laris - skincare - bazaarpaknil - rozitachewan - herskin - meletop - vitc - errafazira - nabilahuda - superglow - promiteig - ayuraudhah - dropship - noradanish - neelofa - vitcrosehip - emmamaembong - erinmalek - hot - atitaharis - fazura - norefal - facialoil - fareeda -
norefal_placenta_glowing_skin : #noradanish ##emmamaembong #bazaarpaknil #raya2014 #nabilahuda #errafazira #rozitachewan #ayuraudhah #dropship #promiteig #dropship #laris #leunieynatasha #fareeda #ariani #hot #facialoil #vitc #vitcrosehip #superglow #sayajualmurah #borong #herskin #ifaraziah #meletop #erinmalek #fazura #neelofa #skincare #norefal #atitaharis
dila_zaini : Sory sis nak tanya berapa harga satu botol?? @norefal_placenta_glowing_skin
norefal_placenta_glowing_skin : @dila_zaini ... rm120 syg utk 2 bulan
imajb : @norefal_placenta_glowing_skin ....umur saya 44...kulit saya "terbakar" lepas guna satu prdk pngelupasan. Jeragat semakin ketara... Sgt hodoh...any advice pls
norefal_placenta_glowing_skin : @imajb ...hi dear, you have been at the right place! ♥ skin burntboleh diatasi dgn sapuan placenta n vit e norefal..ia akan renew kan kulit yg dh tcedera tu supaya cpt smbuh, dlm masa sama boleh guna produk yg ssuai dgn kulit, ex, plmbab, pnyegar n foundation sndiri sis..
norefal_placenta_glowing_skin : Keterangan lnjut boleh cntact 014 7256390 sia
rayban_monopod_simhulk_murah - atin_dira - amyhymin90 - follow_saya_balik -
instagram
falahabiyana
FALAH ABIYANA ada tau!!! Jooooom serbu !!! By @awinseindahwajah "Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. Jom, in sha Allah @falahabiyana pun ada sekali in sha Allah. Jom tengok sekali ig @falahabiyana, tengah buat SALE GEMPAK! #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite #falahabiyana" via @PhotoRepost_app" via @PhotoRepost_app
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - falahabiyana - helizahelmi - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
_fiqafir_closet_ : Wowww..
hikmah__meowwww : @maisarahmahsan Jum pi ari sabtu ni . hihi 😉
ummi_home_care : erkhidmatan penjagaan sebelum&selepas bersalin dr bidan berpengalaman 0129667466
noratiqahismail : @_ezm_ jom la pegiiii.plizzzz.hahaha
hanisfarah89 - nieytamieydory_07 - masyitah_malik - afiqah285 -
instagram
hijabsterzfest2014
"Padusi bermaksud perempuan/ wanita / isteri yang berpewatakan lemah lembut, ianya berasal dari bahasa minangkabau indonesia. Rozita Che Wan dan Rubytah memiliki sentuhan kreatif dalam menghasilkan koleksi rekaan baju dan tudung peribadi" - Info Padusi. Alhamdulillah Rubytah, Rozita Che Wan bersama hasil rekaan mereka @padusicouture akan ikuti event kami #HijabsterzFest2014 @ #HalFest Dapatkan koleksi menarik PADUSI di booth Hijabsterz Fest. Date: 3rd - 7th September Tempat: Mines Exhibition & Convention Centre, Serdang. Masa: 10 AM - 7 PM #HijabsterzFest2014 #HalFest #Hijabters #HijabFashion #Padusi #RozitaCheWan #AyuRaudhah #Artis #Pelakon #Malaysia
artis - ayuraudhah - padusi - halfest - hijabsterzfest2014 - hijabters - malaysia - rozitachewan - pelakon - hijabfashion -
farsyahfadhil : @shalifa_s @aishahmisnan . Jommm
aishahmisnan : Mcm best jer ! Hehe @farsyahfadhil @shalifa_s
shalifa_s : Jommmm ahhh @farsyahfadhil @aishahmisnan
nur_nigina - shamiraezanie - ayuya_fitri - setpakaian -
instagram
ninafazurina
By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #fazurinafamir #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - fazurinafamir - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
ayunajmijames - yatiintan - puterinuyulmieyoko - zafifimoin -
instagram
khiriah17
#Repost from @azzaelite with @repostapp — By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - repost - 2in1love - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
khiriah17 : Jangan lupa..shawl #2in1love pun akan berada disini nanti...♥
mairul2121 - aaronazrie - sue.qaseh1 - eyrasarit -
instagram
arsarabyabbynadzri
Temui @abbynadzri bersama celebrity2 lain k.. @abbynadzri "Jumpe kami di sana... @arsarabyabbynadzri @arsarabyabbynadzri @arsarabyabbynadzri .... by @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite #KLConventionCentre" via @PhotoRepost_app" via @PhotoRepost_app
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - klconventioncentre - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
nurfarahi - tengkuputerimaisara - hasrol_asraf - cikude -
instagram
blbybiendalavienda
ASSALAMUALAIKUM & MORNING Semuanya 😆 Ada Berita Baik Yg Nk Bienda Kongsikan Dgn Anda Semua T'Utamanya Buat Warga Kota Kuala Lumpur & PELANGGAN SETIA KOLEKSI DARI TUDUNG BIENDALAVIENDA & PRODUK KESIHATAN BIENDA "TAKA" by @seha_2006 😊 Bermula Hari Khamis Ini Hingga Ahad (28 hb OGOS -31 hb OGOS 2014) Bienda Bersama KOLEKSI TUDUNG BIENDA @blbybiendalavienda AKN BERADA Di "KARNIVAL KEUSAHAWANAN MASA GIVES" Sempena KL GOLD 2014 Di KLCC 😆 Jadi... Bienda Akn Berada DiSana Sepanjang Karnival Ini Berlangsung Jd Jemputlah Datang Beramai2 K Sbb Bienda Akn Bg Potongan Diskaun Melebihi 50% 😉😅😊 By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #BLBYBIENDALAVIENDA #biendalavienda #takaenergy #taka #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite
blbybiendalavienda - ekin - pamerankeusahawanan - yatthamzah - sucibyyatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - takaenergy - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - taka - abbynadzri - biendalavienda - memeysuhaiza - altimet -
abbynadzri - nadea96 - shamil_shahrom - sweetdahliaexclusive -
instagram
azzaelite
By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
azzaelite : Akak joint ar nk ajak korang skali @nurulanadrynaqasha
leenz85 : akk tmpg ikln plz..jom try slimherbs. Murah je rm40 & pink rm60 je..blh try mana2 satu n hrga tu utk stok sbulan..serious bbaloi n yg pntg kurus tnp perlu berlapar srta exercise giler2.. mggu ni ade promo JAMU PINK!!mggu ni je!
aleymazali : @lancesaid leh ar gi..
maimunah_ali : Salam Azza open to non bumiputra.?
azzaelite : Yes dear @maimunah_ali
azzaelite : Jom @aleym_azali @lancesaid
maimunah_ali : TQ Will consider n check my schedu......
awandiana : @nur_intan
aten_faten - qiddisoreza - xazenman - abushaefhamza -
instagram
lindarafar
By @yatthamzah "'Berniagalah kamu kerana sembilan persepuluh punca rezeki adalah dalam perniagaan'. Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite"💖
lrflawlessskincare - sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - helizahelmi - lrflawlessprotrim - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - lrflawlesssatisfied - memeysuhaiza - altimet -
shamalique : @waieamar
inaicolor_nailpolish : ; )
hush_hushcloset : Pandora and handbag replica here with affordable price. Tq!
alawiyahhanafi : #saya #jual #handbag #high #quality #murah #cantik2 #cutebag
norsyamsinar : Visit mt ig for cotton bedspread & carpet. Whatsapp 0193330945
lindarafar : #lrflawlessSkincare #lrflawlessSatisfied #lrflawlessProtrim
noor_hanisza : @wanshakila_ jgn lpa p...
kindahousefashion : Newbie instashop... do visit my ig..
rynaqyienaofficial - aien_radzi - atirahinsyirah - faree_ena -
instagram
dakdoolien
#throwback #solemnization #tiffanyblue #dress Campak balik selfie wtih #ayuraudhah @mak_jemahh .. hehe..
ayuraudhah - throwback - tiffanyblue - solemnization - dress -
kikiedyy : Haha.. Sengal ayu raudhah la sgt.. Heheh
dakdoolien : Kihkih... bkn #ayuraudhah ke @mak_jemahh ... :P ingtkn selfie dgn retiss td
jebat_00 - je6u - syida_rusli - karolsoma -
instagram
awinseindahwajah
By @nurhelizahelmi "Jom sertai KL GOLD Seminar & Exhibition di KLCC dari 28-31 Ogos 2014. Terdapat berbagai aktiviti yang akan diadakan sepanjang KL GOLD, seminar emas, pameran emas dan karnival keusahawanan. Rebut peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada kami. Sertai kami dengan mendaftar booth niaga anda. Hanya RM2k untuk 4 Hari. In shaa Allah sangat2 berbaloi. Call @YATTHAMZAH 0176292903 untuk mendaftar sebelum 26 Ogos ini. 'Bersama-sama kita memartabatkan usahawan dan produk bumiputera'. Jom, in sha Allah @falahabiyana pun ada sekali in sha Allah. Jom tengok sekali ig @falahabiyana, tengah buat SALE GEMPAK! #seminargold #pamerankeusahawanan #yapiem #artisberniaga #SUCIBYYATTHAMZAH #yatthamzah #memeysuhaiza #helizahelmi #rozitachewan #ayuraudhah #bienda #mawi #ekin #altimet #abbynadzri #lindarafar #azzaelite #falahabiyana" via @PhotoRepost_app
sucibyyatthamzah - ekin - abbynadzri - pamerankeusahawanan - yatthamzah - yapiem - rozitachewan - falahabiyana - helizahelmi - mawi - ayuraudhah - seminargold - lindarafar - azzaelite - artisberniaga - bienda - memeysuhaiza - altimet -
nabila960 - saradelina3483 - ana_selamat - aniespolaris -
instagram
qasihmass
Selfie dulu sebab nanti rindu #ayuraudhah #masryatimohdali #anakbuah #ketikebersama #selfiefirst #dunieakhirat
anakbuah - dunieakhirat - ayuraudhah - selfiefirst - masryatimohdali - ketikebersama -
wxn_xnxx1 - nurakeeraarj - malieeka - edyrohaidie -
instagram
Iconosquare feedback