thecursedpsyche
We said farewell to another 18 comrades, both male and female who fell in clashes against ISIS yesterday. ISIS, Al-Nusrah, Moderate rebels, FSA, Al-Qaeda or whatever the fck you are called; the end of the Kurd's rifle is on the back of all of your heads and will stay there. #Kurdistan #YPG
kurd - israel - england - kurdish - kobane - kurdistan - lebanon - alnusra - assad - pkk - iraq - ezidi - turkey - iran - isis - usa - hezbollah - yazidi - socialism - ypg - syria - kurds - saa - peshmerga -
thecursedpsyche : #PKK #Peshmerga #Kurdish #Kurd #Kurds #ISIS #alnusra #Kobane #Iraq #Syria #Turkey #Socialism #Israel #USA #England #Yazidi #Ezidi #Assad #SAA #Hezbollah #Iran #Lebanon
juneybugg : 😔
11rfan - fundaakcay_ - miros_oz - seyhanheval -
instagram
iman28882
. Kat opis MAA Takaful Berhad HQ submit case client, dah submit apa lagi abam kasi kacau emosi ini mamat @azim08 si Pencinta GF beliau #sakitnyatuhdisini 😂😂😂 , idola percintaan abam tanpa sedar.. Hahahaha.. . P/s: #iloveu ni milik dia sebab kengkawan Eone Agency semua kenal dia camtu.. 😂😂😂 sweet angat .. Muka ganas tp hati ada taman n Tegas mcm Abam gak..!!
iloveu - medicalcard - islamic - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - saving - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - sakitnyatuhdisini - muahciked2 - maatakaful - investment - takaful - protection - debab - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
iman28882 : #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lcoutureconceptstore #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
farhan_audi : Tak nak like dh. Ni pun tertekan komen je. Kbye
iman28882 : @farhan_audi bhahahah sengal la ko kan
norishhassan89 - tqah690 - deen1969 - farrahsakinah -
instagram
iman28882
. Alhamdulillah selamat mengirim polisi beliau @nadiahnye kat Public Bank Sg Buloh... Tq sang suami @mel_thaqif bagi kebenaran kat Nad utk amek polisi ngan abam .. Semoga Perhubungan korang Kekal sehingga Akhir Hayat, Aamiin.. . P/s: now nak singgah MAA HQ Jln Ipoh wat Payment n submit case kat tangan plak..💪💪💪👉❤️
saving - medicalcard - islamic - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - isapskettt - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - muahciked2 - maatakaful - investment - takaful - protection - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
theislamapp : Mash'allah, stay inspiring, follow back on ours
farhan_audi : Unfollow????
mrgraphicsjason : nice! if you ever need any business cards or graphic design hit me up
iman28882 : @farhan_audi tertekan abammm.. Sorry dah follow balik
iman28882 : @mel_thaqif hahahaha tq bro.. Jaga anak tu leklok tau.. Hehehe
farhan_audi : #Menci
iman28882 : @farhan_audi alolooo.. #isapskettt
farhan_audi : #Bye 😢
yusuf_ucop - islamicshops - matdin690 - m_a_f_j89 -
instagram
iman28882
. Abam otw antar Polisi Client yg dah siap, sementara tunggu beliau turun, abaammmmm selfieeee..!!😂😂 #matilanak utk korang #muahciked2 . P/s: walau setinggi mana pun anda, tanggungjawab asal jgn dilupa.. abam masih Full Time Consultant MAA TAKAFUL BERHAD n Impian Tahun 2015 nak jadi CHAMPION CONSULTANT PLAK..!! Ins sya allah..!!
saving - medicalcard - islamic - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - muahciked2 - maatakaful - matilanak - investment - takaful - protection - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
khairulshafee_official : Gd luck @iman28882
iman28882 : @aaqlanafie joint xde mslh tp mcm best mesti ada tggjwb .. Jgn tgk best je tau
iman28882 : @ashhalpi tq gegurl niger..😂😂
iman28882 : @khairulshafee_official tq bro
aaqlanafie : Tggjwb besaq.... Lom penah jadi agent Nih, huhuhu
iman28882 : @aaqlanafie benda leh blaja .. Klu nak roger abam 0123863875 ok
aaqlanafie : @iman28882 InsyaAllah.... Nnt Ku roger abam
agnesr_ : Wow like it!
m_a_f_j89 - norishhassan89 - lalaimaan - yusuf_ucop -
instagram
iman28882
. Now Abam otw g menjumpai Emak ngan ADIK abam baru or lebih kepada Sahabat baru abam si @khairulf90 nak amek KeTaM katanyeee... Lol..😭😭😭 .. Butik abam @lcoutureconceptstore dekat je ngan umah Mak Ayah Abam.. Hehehe.. . P/s: post acah2 kiut sengal2 sebab lapar nasik mak tp xtau nak makan ape.. Haihhh..
saving - medicalcard - islamic - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - muahciked2 - maatakaful - investment - takaful - protection - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
malay_rose : Hehe..sejak akhir2 nih asyik ber"abam" jek @iman28882 😆
farhan_audi : Pinknya muka muka abam. Blh kongsi rahsia?
iman28882 : @malay_rose bhahahah kata diary kan
iman28882 : @farhan_audi amek wudhu je pastu cuci pakai body wash kat muka tu..😂😂
farhan_audi : Nak try lepas maghrib kang. Thanks abam. 😋
rhyna15 : @iman28882 nak satu gelang tu pls 😜😁🙈
iman28882 : @farhan_audi done
iman28882 : @rhyna15 heheheh ins sya allah
zafrancapang - nadiahroslan_ - azlan_69 - aripmikhail -
instagram
iman28882
. Sementara tgu masuk waktu Maghrib abam didatangi #fruitson si Anik anak akak abam @mawarku1 .. Dia dtg tetiba nak nasik kat nenek dia.. Hahaha dia pggl abam Mak Iman (gelaran dlm bahasa minang) pak sedara belah Mak..😂😂😂..pas solat abam kena lari appmnt MAA Takaful Bhd plak kat shah Alam.. .. P/s: xde yg lebih tenang bila tgk muka Emak dan Disukai oleh Kanak2.. #thisislife
saving - thisislife - medicalcard - islamic - fruitson - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - muahciked2 - maatakaful - imanmaat - investment - takaful - protection - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
farhan_audi : Berlipat.
iman28882 : @farhan_audi bhahahah xde sape nak dah.. Ramai gegurl unfollow abam.. 😂😂😂
farhan_audi : Hahahaha ok. Dh faham dh. Lol 😄😄😄
iman28882 : @farhan_audi hahahah selamat siang pak.. Abam sleep jap ok
iman28882 : #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lcoutureconceptstore #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
wealthgen : Working on a new project... Let's collaborate! Contact me, my # is (916) 622-7299
sharleenargentinabe - wealthgen - sharifzulain - theislamapp -
instagram
iman28882
. Port pebret abam kat Butik @lcoutureconceptstore tiap2 pagi buta sementara Subuh.. So sementara membuang masa update ape2 yg ptt abam wat la apa yg ptt, layan Youtube, update Cek Book, Update Next day Appmnt n paling best, bila malam deria kita jadi sgt peka sebab sunyi maks.. Boleh muhasabah diri n boleh focus apa je nak wat.. Ada yg pernah tanya abam "tak takut ke duk sorang2 kang ada hantu?" Senang je, hantu cuma ada dlm kepala kita n kita yg hasilkan hantu tu.. Kita kan cuma ada Allah SWT.. Pegang tu dah la.. . Jaga Solat n jaga Rukun Islam yg lain2 serahkan kat Allah SWT je dah btul.. . P/s: jgn la sesekali ingat post ni nak show off ok.. Abam dah tunjuk semua life abam.. Just sharing utk adik2 kat luar sana je.. Lol.. #muahciked2 #88lovelife
saving - medicalcard - islamic - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - muahciked2 - maatakaful - investment - takaful - protection - bam2 - takeykare - cintatakpergi - 88lovelife -
humairakamal : #88lovelife sepp siket 🙌👍
iman28882 : @humairakamal haha sleep la
kuzerikram : @iman28882 mornite
iman28882 : @kuzerikram morning
kuzerikram : Take care ya bro @iman28882
iman28882 : @kuzerikram tq dik
iman28882 : #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lcoutureconceptstore #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
flip2freedom : Nice pic!
muhammadkhuzirdhat - akmalmuslimboyz - azril_ - izzah_as89 -
instagram
iman28882
. Pic last abam up pagi ni, lepas selesai upload semua Pic yg amek kat #langkawiisland aritu ke FB abam "IMAN AMRIZAL", update semua pending keje esok, gado2 manje Ngan #maybank2u sebab ada sket hal, cek semua comp Account (esok nak wat pymnt Vendor) layan Youtube (lagu2 Motivasi abam) n paling penting MUHASABAH diri sebelum mengakhiri Segala Tugas abam sebelum selip.. . P/s: hampir setiap malam abam duk berfikir n berdiam diri selama ni.. Kenape?? Bila kita tiada apa2 (dimata MEREKA), kita umpama SAMPAH, bila setiap Impian dan kepercayaan kita Dipandang Sepi (bukan semua tau).. Hampir setiap malam abam sedih bila satu2 Muka kawan yg mula Hilang n pijak2 kita bila kita Jatuh MELEPET lalu terkehel ankle akibat kemalangan 😂😂😂.. TQ Allah SWT for the precious Moment.. #deep #alnura #bilaabammulamenaip
saving - maatakaful - deep - medicalcard - islamic - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - bam2 - muahciked2 - bilaabammulamenaip - maybank2u - langkawiisland - investment - takaful - protection - alnura - takeykare - cintatakpergi -
iman28882 : #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lcoutureconceptstore #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
hafiz_aminuddin17 - muhammadkhuzirdhat - akmalmuslimboyz - azril_ -
instagram
iman28882
Tq so much 👉❤️ @lcoutureconceptstore with @repostapp.
・・・
Alhamdulillah,Finally org kuat saya, tulang belakang saya aka abg syg sy dah selamat sampai dr short vacation dia..release tension katanya.. 😄 yeehhh barulah boleh focus buat keje ni..😁😁.. . . Tgk tu walau g mana2 je dia ttp mempromote butik kami, paperbag L'Couture Concept Store sentiasa di bawa ke mana2, marketing2😂👍 Hehe ok la yg dlm beg tu sbnrnya bkn sbb abam @iman28882 shopping sakan tp dlm paperbag tu gift yg dia nk bg utk insan2 yg dia sayangi lps blk dr vacation..Paperbag ttp L'Couture Concept Store ya.. Hahaha.. . . Guys sesiapa yg nk protect diri melalui Takaful/Insurance bole contact abam @iman28882 atau follow ig dia ya.. Jgn takut muka je ala2 garang tp dia friendly giler and mudah mesra, baik hati pulak tu.. . P/s : Thank you for standing by me through the thick n thin and always being there for me..Thank You💋❤️
saving - medicalcard - islamic - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - muahciked2 - maatakaful - investment - takaful - protection - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
iman28882 : #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lcoutureconceptstore #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
fatinzulaiqha - khairulyaacub - ziziesamlee - zyra_miller -
instagram
iman28882
. Mamak pebret abam dia ni tiap kali lepak port ktorg kat Restoran Ibrahim Maju Taman Selaseh #rim. Abam siap bagi gelang personal abam kat dia.. . Kenape?? Sebab dia ni manusia yg sgt jujur bila kerja.. Sentiasa senyum je wlupun abam slalu dgr ada je suara2 sumbang memaki sebab dia bangla je. Hmmm, xpe abam iman ada klu ada yg kasar n abam nampak nanti abam iman bekap ok..😂😂😂 .. Dia mmg jujur n Ikhlas bekerja wlupun Bahasa Melayu Ko Kelauttttt "ayam Goreng KUNYUT". . P/s: kekadang berSahabat dengan Pendatang yg mencari rezeki kat tempat orang lebih menenangkan fikiran dari berKawan dgn Orang yg lahir sini (bukan semua tau)..
saving - protection - medicalcard - islamic - imanmaat - rim - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - muahciked2 - maatakaful - investment - takaful - alnusra - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
iman28882 : #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lcoutureconceptstore #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
afiz_99 : Hepppp
daavisito : Awesome
iman28882 : @afiz_99 hepppp
afiz_99 : Betol x bang sye dh follow lame
iman28882 : @afiz_99 anggap je mulai harini ko salah sorang kawan saya..💪💪💪
afiz_99 : Baik
saopy77 - muhammadkhuzirdhat - akmalmuslimboyz - azril_ -
instagram
carovperez
Army front line guarding position in the outskirts of Christian town of Rass Baalbeq - just a few kilometers behind it #ISIS and #alNusra militants trying to infiltrate into #lebanon. Locals ask the foreign community for help to better equip their army and 'stop the terrorists'.
lebanon - alnusra - isis -
kvadratjm - jmonton - dannyprol - aliyoussef87 -
instagram
iman28882
. Ins sya allah arini mungkin abam Diamanahkan menjaga polisi anak medical card n saving plan anak abam @nazmirazali (member Dive).. . Dia ni member2 dive kat #Mabul aritu jumpa baru sekali tu pun psl dive Amek Pic #MACRO or #NUDI kat dlm laut.. Satu abam berani cakap psl dia ni, naszmi ko mmg power kat Art Makro .. . Xcaye follow je FB dia : NAZMI RAZALI leh nilai sdri hasil seni dlm laut yg detail.. Ins sya allah nanti ktorg nak g dive or g Explore Seni Alam plak.. Heheheh.. Nak refer jgn tanya abam sebab Abam Cuma Consultant MAA Takaful Berhad je, trus PM dia dah btul.. IG ke FB ke lantak la.. . P/s : dia memula abam kenal aku pggl dia ikan duyung (sebab dia bernapas sgt stabil psl terlalu seni kat Makro).. Sekian..!! OTW Jumpa Anak2 antor BuahTangan jap..
saving - medicalcard - islamic - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - muahciked2 - retirement - mabul - nudi - maatakaful - macro - investment - takaful - protection - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
iman28882 : #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lcoutureconceptstore #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
teeidrus : Imam mgu ni nk buat polisi geee
iman28882 : @teeidrus ok roger abam 0123863875
teeidrus : Alight sorry typo imam masjid (iman) ...
iman28882 : @teeidrus bila!? Rabu spi ahad iman xde tau.. Mabul heheh
teeidrus : Mlm isnen or selasa cun?hayaki
iman28882 : @teeidrus msg abam skang tee
teeidrus : Da on whatsap.. Krdt xde kedekut Nak to pap gee
eynaamir - vysyds - khairulshafee_official - hajar_kamarazzaman -
instagram
iman28882
. Yeyyyyy Alhamdulillah selesai Misi terakhir menghantar "buahtangan" ke BUAH HATI teristimewa abam iman, acah2 finale la kan.. #danishhazeeq #farrishdaniel #rifqidanial <- debab last ni sleep dah.. . Kalau masa la yg menjanjikan kebahagian mereka, ins sya allah pasni Dedi make sure masa la yg korang akan dpt lepas ni.. Doakan dedi sentiasa ceria mcm korang gak ok.. 😁😁😁 <- Tiga Abdul Dedi.. . P/s: diaorg nak g #langkawi gak oiiiiii..!! 😂😂 dedi kata ok dedi bawak semua tempat dedi pegi aritu tetapi "tgu dedi dpt Kamera MK3 n Lepas Dedi Nikah ngan Aunty @fyda_ishak dulu ok".. Doakan Dedi cepat Nikah n Cepat Dpt MK3 tu.. aamiin..!!
saving - protection - medicalcard - islamic - imanmaat - retirement - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - langkawi - rifqidanial - bam2 - muahciked2 - maatakaful - farrishdaniel - investment - takaful - alnusra - cintatakpergi - takeykare - danishhazeeq -
iman28882 : #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lcoutureconceptstore #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
immaabdulajid : jyeahh kene panggil abam dedi gak lahh! imma cop yg adik tu ! comel! hahahaha #Menantu winkkwinkk!
iman28882 : @immaabdulajid bhahahah jadi anak buah ok.. Diaorg nak g langkawi tau.. Tgu abam ada kamera sdri kita g snap pic diaorg jadi model hahaha
immaabdulajid : @iman28882 tape saya sanggup tunggu walau seribu tahun lagi! asalkan jadi menantu ye dedi! hahaha .. okey yg tu ngam terokx! kena sewa homestay ni pasni kalau g langkawi! hahaha ..
iman28882 : @immaabdulajid nak bawak parent abam skali.. Heheheh abam nak layan diaorg je kali ni..
immaabdulajid : @iman28882 okey yg tu saya sokong! tade lah abg meroyan sorg2 nti! haha
iman28882 : @immaabdulajid hahahah sengal ko kan
zazlysuffyan : @iman28882 depa nie anak buah ka?dlu dok ingt anak hang ¡¡ɐHɐH
iglangkawi - ridzwanmohmad - vysyds - hajar_kamarazzaman -
instagram
iman28882
Abam otw appmnt MAA Takaful Berhad kat Shah Alam.. Doakan abam dipermudahkan segalanya.. Aamiin.. . P/s : abam dah ckap abam kan CONSULTANT MAA Takaful Berhad Full Time..!! . #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lcoutureconceptstore #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
saving - medicalcard - islamic - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - muahciked2 - maatakaful - investment - takaful - protection - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
mia_baqawali : Abam..saye nk join insurance MAA leh tak..@iman28882
iman28882 : @norherdawatiazizan boleh je .. Roger la 0123863875 sorry td abam busy sket
lifestyle_artist : 💪
iman28882 : @lifestyle_artist 💪💪
pojieajiji - mohdalsyakirin - muhammadkhuzirdhat - mizzamohd -
instagram
iman28882
. Rindu truk ngan diaorg n trus uruskan Hal motor #KeTaM abam ngan @khairulf90 , alhamdulillah selesai sudah segala perjanjian.. Now skang lepak lepas rindu dendam ngan geng2 #maatakaful under #eoneconsultancy abam @azim08 ngan adik den @muhdhazlan_maa consultant paling muda wat masa ni kat MAA Takaful .. Seperti biasa @wanpojie masih apomnt ngan client beliau n pastu dtg trus amek #buahtangan yg abam belikan khas dari #langkawiisland buat semua geng2 MAA Takaful abam.. . #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lcoutureconceptstore . P/s: dah lama sgt berehat n skang abam trus settle semua outstanding, pastu abam nak jumpa parent nak sembang psl hal kawen plak.. Uhuk2.. 🙈🙈 #muahciked 👉❤️ - Mode Gedik
eoneconsultancy - saving - protection - medicalcard - islamic - imanmaat - ketam - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - muahciked2 - takaful - langkawiisland - buahtangan - investment - maatakaful - alnusra - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
azim08 : 😘💪🚶😂
hananicky : I kt rnr tapah utara ni abam @iman28882, nk suh kim slm kt spe kt cni td? Hehe 😄
iman28882 : @hananicky cari @syahmi_99 @official_firdauz hahahahaha ckp iman kim salamm
hananicky : Alamakkk.. rmai mnusia ler plakk time ni.. xpe arrr.. dorang tgh mncekik kot @iman28882,, 😄
iman28882 : @hananicky ok u
iman28882 : #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
daavisito : awesome
khairulf90 : Malu ni abang iman28882
sharleenargentinabe - kc_fash - ideasneck - haikalafgan -
instagram
iman28882
. Alhamdulillah abam selamat sampai ke tempat pertapaan abam selama ni (since 25/10/2014), tq dan syukur atas bilik baru yg di siapkan oleh bakal isteri abam @fyda_ishak 😭😭😭; . Sudut rahsia yg selama ni abam rahsiakan dari semua kwn yg ingat abam mesti hidup mewah sebab ada Butik Sendiri, maaf abam hanya orang belakang tabir je, sebab #lcoutureconceptstore adalah impian hidup #fyda1709 yg abg cuba realisasikan sejak mula abam kenal dia lagi.. Ins sya allah segalanya akan dipermudahkan.. Aamiin..!! . #iman28882 #iman28882 #love #sudutmuhasabahdiri #abambiasasusahpunyaorg #dptsenangkanorgtuadahla #abamdptsleepjadila . P/s: abam cuma perlukan 4 sudut ni utk buat kerja.. Yg lain2 semua bukan hak abam, tapi Hak si Pemilik Impian.. NOOR RAFIDAH ISHAK 👉❤️
love - dptsenangkanorgtuadahla - medicalcard - islamic - abambiasasusahpunyaorg - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - saving - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - muahciked2 - retirement - sudutmuhasabahdiri - takaful - investment - maatakaful - protection - debab - bam2 - abamdptsleepjadila - takeykare - cintatakpergi -
nameisdaus : bro...mana pic bakal ister dgn ko ni..kasi up la skit @iman28882 ..haha..biar satu malaya tau ko sudah berpunya
shuhailrone : Fuyooo bakal isteri
iman28882 : @nad_official @khairulshafee_official @doe_bmp @nameisdaus @shuhailrone hahahah lepas nikah pic bakal isteri je penuh kang org akan tau siapa.. Dah penah janji
khairulshafee_official : Harap dpt attend on the date
iman28882 : @khairulshafee_official ins sya allah bro. Lol
nad_official : Aaaahhh nk kahwin jugaaaakkk... Calon jek mcm.. Hmmm biskut hahaha @iman28882
iman28882 : #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
daavisito : Awesome
kc_fash - ideasneck - karinaimladyschanita - youffer -
instagram
iman28882
Hadiah dari salah sorang adik angkat abam, hasil pendidikan selama 2 hari dgr abam membebel psl gambar.. Dia siapkan spesel utk abam, siap baring2 lagi kat Dataran Lang... Hahahaha abam seksaaaaaaaa..!! Nak kontrol ayu?? Leh jalannn..!! . #iman28882 #imanmaat #fyda1709 #dataranlang #langkawi #langkawiisland #fly #free #newme #bulibudak . P/s : abam seksa diaorg berjemur ngan delete memana yg xjadi.. Haahahha.. .
langkawi - saving - free - medicalcard - fly - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - bam2 - dataranlang - retirement - muahciked2 - takaful - langkawiisland - investment - maatakaful - bulibudak - protection - islamic - newme - takeykare - cintatakpergi -
iman28882 : @planta85 😎😎
iman28882 : @wanihere @ekaeryka @emeliaameer @memey_2512 pasni fly trus.. Lol
iman28882 : #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
sulaimahsaifi : Nice dp @iman28882 :D
daavisito : Awesome
superb_my : Superb pic
iman28882 : @sulaimahsaifi tq dik. Heheheh
iman28882 : @superb_my tq
_jrviloria - haikalafgan - superb_my - iyraaazyra_ -
instagram
iman28882
. Alhamdulillah, "buah tangan" selamat sampai ke Insan tersyg abam @fyda_ishak kat lokasi impian beliau #lcoutureconceptstore .. Selesai satu tugas abam iman yg besar yg pertama. . #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lotsoflove #muahciked2 . P/s: abam menaip sambil layan lagu "Tomok & Yana - Cinta Tak Pergi" Beliau suh dengar dari dlu lagi... Skang baru abam paham nape mesti LAGU ni
saving - medicalcard - islamic - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - lotsoflove - retirement - muahciked2 - takaful - investment - maatakaful - protection - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
iman28882 : @memey_2512 @azorah85 @farrahsakinah lol.. Korang mmg hepi je slalu
iman28882 : @ec4h 🙈🙈🙈
iman28882 : @iyraaazyra_ heheheh 💪💪💪
ec4h : Lekaih2. Bau nasik minyak dahhh. hahahaha
iyraaazyra_ : Congrats. Majlis nnt jgn lupe jmpt @iman28882
iman28882 : @iyraaazyra_ lom lg . Nikah je dlu majlis nanti fikir lol
iman28882 : @ec4h nanti jemput klu ada jodoh
zazlysuffyan : @iman28882 buah tgn utk kita mna?¡¡ǝHǝH
kc_fash - julajuliess - nurfezy - youffer -
instagram
iman28882
. Jahahaha mak abam plak malu, orang kedua yg diraikan harini, emak abam Pn Rosna Lapau.. Abam antar Buah pebret yg makcik RnR Tapah rekemen smalam tu.. Nampak dah mcm ajak kapel plak blushing beliau.. Hahaha, abam mmg anak emak ok.. So what..!! . Terlupa nak Gtau yg abam ni org blakang tabir #lcoutureconceptstore je.. Xyah la susah2 tanya psl Butik kat abam.. Nak tanya Psal MAA TAKAFUL BERHAD ok.. Trus kol je 0123863875 (yg benar2 jujur je abam layan).. . #iman28882 #fyda1709 #imanmaat #lcoutureconceptstore . P/s: Aku cukup PANTANG org yg main2kan perasaan Emak sendiri or Emak sape2 utk kepentingan sendiri.. Cuba try main2kan klu xcukup tanah abam bagi.. Hahahaha 😎😎 , abam sado 💪 utk protect mak abam..
saving - medicalcard - islamic - imanmaat - alnusra - iman28882 - muahciked - fyda1709 - debab - abamiman - insurance - lcoutureconceptstore - retirement - muahciked2 - takaful - investment - maatakaful - protection - bam2 - takeykare - cintatakpergi -
azorah85 : Cenggini👍👍👍
iman28882 : #alnusra #cintatakpergi #muahciked #muahciked2 #takeykare #bam2 #debab #abamiman #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement
daavisito : awesome
karinaimladyschanita : Hehehe
pojieajiji - afiz_99 - loque83 - zulhelmifitri -
instagram
naomjouby
The tigers of assad playing monopoly with pusIS!!! 🐔🐣🐩 #isis #is #alnusra #aleppo #homs #sjaam #saa #terrorists #fsa #propaganda #hellokitty #morning
fsa - isis - terrorists - is - hellokitty - sjaam - homs - aleppo - alnusra - propaganda - morning - saa -
cestlavie.03 : 💪💪💪💪❤️❤️❤️
john_jouby04 : Bye bye isis and DAESH
7amoodiiii : May god protect the sons of the Lion.💖 @naomjouby
shirakawanesian - toriincharge - aziizao - zain_h93 -
instagram
samucatreze
#globonews #isis #abu #alnusra #jihad #sharia #alqaeda
alqaeda - jihad - isis - globonews - sharia - abu - alnusra -
_ronyflow - abuvns - jacquelinesouza718 - reklamavinste -
instagram
ilhamorient_2
regram @hezbollahonline قوات المعارضة السورية تتطلب من اسرائيل ان تقصف مواقع حزب الله، النظام السوري و ايران: و بحسب الاعلام الاسرائيلي، الذي اكد للمرة الرابعة العلاقات بين المعارضة السورية و اسرائيل، فإن المعارضون السوريون الذين يقاتلون في الجنوب السوري ضد محور المقاومة من حزب الله و ايران و الجيش العربي السوري طلبوا من اسرائيل الهجوم على مواقع المحور قبل سيطرته على حدود الجولان السوري مع اسرائيل عبر وسيط درزي اسرائيلي على تواصل مع المعارضة. و اكد الاعلام الاسرائيلي ان مندي صفدي، المبعوث الخاص للموساد وبنيامين نتياهو ، التقى قيادات الجيش الحر و قيادات المجلس و الأئتلاف الذين يعارضون الاسلاميين و يريدون علاقات سلمية مع اسرائيل. #الجيش_الحر #الجيش_السوري #بشار_الاسد #النصرة #داعش #سوريا #اسرائيل #موساد #حزب_الله #ايران Syrian rebels call on Israel to bomb Hezbollah-Iran-Syria positions: Syrian rebels, whose forces are fighting against a new offensive in the south by the axis of the Syrian army, Hezbollah, and Iran, are calling on Israel to attack their positions before they are able to take the Syrian Golan that borders Israel, said an Israeli Druse who is in frequent contact with the Syrian opposition. Mendi Safadi, who served as former Likud deputy minister Ayoub Kara’s chief of staff, has independently met with members of the liberal and democratic Syrian opposition who oppose the Islamists and want friendly relations with Israel #FreeSyria #Syria #Israel #FSA #ISIS #ALNusra #Mossad #SyriaArmy #BasharAlAssad #Hezbollah #Iran
israel - حزب_الله - الجيش_الحر - سوريا - fsa - اسرائيل - ايران - alnusra - موساد - iran - الجيش_السوري - النصرة - isis - داعش - mossad - basharalassad - hezbollah - syriaarmy - syria - freesyria - بشار_الاسد -
persian.soldier : Ha Ha! If they want some other #hezbullah attacks or #Fateh110 they can try it!
abdulrahmanalmusa2 : مرحبا..أنا مروان تلودي
ilhamorient_2 : @persian.soldier ‎;)‎
persian.soldier - aburumman_mahmoud - itzi_bitzi_arana - talal_alz3be -
instagram
hezbollahonline
قوات المعارضة السورية تتطلب من اسرائيل ان تقصف مواقع حزب الله، النظام السوري و ايران: و بحسب الاعلام الاسرائيلي، الذي اكد للمرة الرابعة العلاقات بين المعارضة السورية و اسرائيل، فإن المعارضون السوريون الذين يقاتلون في الجنوب السوري ضد محور المقاومة من حزب الله و ايران و الجيش العربي السوري طلبوا من اسرائيل الهجوم على مواقع المحور قبل سيطرته على حدود الجولان السوري مع اسرائيل عبر وسيط درزي اسرائيلي على تواصل مع المعارضة. و اكد الاعلام الاسرائيلي ان مندي صفدي، المبعوث الخاص للموساد وبنيامين نتياهو ، التقى قيادات الجيش الحر و قيادات المجلس و الأئتلاف الذين يعارضون الاسلاميين و يريدون علاقات سلمية مع اسرائيل. #الجيش_الحر #الجيش_السوري #بشار_الاسد #النصرة #داعش #سوريا #اسرائيل #موساد #حزب_الله #ايران Syrian rebels call on Israel to bomb Hezbollah-Iran-Syria positions: Syrian rebels, whose forces are fighting against a new offensive in the south by the axis of the Syrian army, Hezbollah, and Iran, are calling on Israel to attack their positions before they are able to take the Syrian Golan that borders Israel, said an Israeli Druse who is in frequent contact with the Syrian opposition. Mendi Safadi, who served as former Likud deputy minister Ayoub Kara’s chief of staff, has independently met with members of the liberal and democratic Syrian opposition who oppose the Islamists and want friendly relations with Israel #FreeSyria #Syria #Israel #FSA #ISIS #ALNusra #Mossad #SyriaArmy #BasharAlAssad #Hezbollah #Iran
israel - حزب_الله - الجيش_الحر - سوريا - fsa - اسرائيل - ايران - alnusra - موساد - iran - الجيش_السوري - النصرة - isis - داعش - mossad - basharalassad - hezbollah - syriaarmy - syria - freesyria - بشار_الاسد -
um_osama_bh : ومن اراد حزب الله بسؤ فأرده ومن كاده فكده
mmoosawi : @um_osama_bh إنشاء الله
mhossein70 : جیره خور صهیونیست و آمریکا هستن دیگه...
f_almousawii : 🍃يمكرون ويمكر الله والله خير الماكرين🍃
revolutionary_85 : الموت و العار لكم يا اعراب... ستزولون انتم و اسرائيل معا
rsarassra : مصافحة الشيطان اني اسأل أي عاقل يرى هذه الصوره وقلي هي ثوره الي بحكوا عنها وﻻ خيانة شعب ودين وشرف وأخلاق هاي السفاله بعينها
rsarassra : الله يحمي اﻻسد ابن اﻻسد حفيد أسد الله حمزه بن عبد الطلب عم النبي
rsarassra : يبشره بالنار ولله ولله والله اني حزين عليك من عذاب الواحد القهار كيف تصافح عدو الله وقتله الأنبياء والرسل
1kesserwan - fatimamosawi - ezzehassan -
instagram
el_lulu_vel_mercan_
El Nusra, Son operaysonundan zafer haberiyle döndü. Allah onları korusun... #alnusra #cihad
cihad - alnusra -
murathaninal : AMİN
shibluttawhid1 : Amin
sawtul__jehaad - sevraali - haticekll - hamne_sehadet -
instagram
muh.ham.madd
The comment section for this video is hilarious. You have muslims pissed off saying this is zionist propganda focused on making Israel look good. Then the pro-zionists are pissed off saying VICE is antisemetic because they're showing Israel aiding muslim terrorists 😂
fsa - syriancivilwar - basharalassad - alnusra - assad - bashar - freesyria - zionists -
muh.ham.madd : #syriancivilwar #basharalassad #bashar #assad #zionists #freesyria #fsa #alnusra
barbiesingh_ : Lmfaoooo
god.the.atheist - toojacked - atheist_nw - the_american_atheist -
instagram
shaykhyaqoubi
“ISIS has no nationality, Its nationality is terror, savagery, and hatred.” - Sayyid Shaykh Muhammad Abul Huda al-Yaqoubi
shia - sayyid - quran - lebanon - sufi - salafi - baghdad - alnusra - العلماء - الشيخ - saliheen - shaykhyaqoubi - shaykh - sunnah - iammuath - islam - stopisis - no2isis - isis - awliya - sunni - ulama - الأولياء - damascus - muslims - الإمام - jordan - isil - shaykhmuhammadalyaqoubi - ahlulbayt -
shaykhyaqoubi : Noble Shaykh
shaykhyaqoubi : InshahAllah
verykarterzaher : @therealkarterzaher
laraqard82 : @therealkarterzaher
allahu_ak_bar : SubhanAllah
goya_h_ : IS is not fighting Bashar! That's the fsa. Isis was formed from that group and now they are killing fsa soldiers too. Isis majority is in Iraq now. Your statement above is null. According to islam a rapist will be punished by death or other means. You don't take the matter in your own hands. Of course you don't report to police when air strike happens haha, it's a war. Army respond. I will not support isis because they go against islamic teachings. In fact the prophet (saws) stated: 'Do not punish anybody with Allah's punishment (fire).' Ikrima @seriatgram
goya_h_ : Isis is killing 95% Muslims in Iraq. They kill children and women. Remember what the Quran States about not killing women, children, priests, etc in war? Quran says a lot of things but you need to also understand what it means. These guys were pissed off about Syria and went to fight and now they've gone out of hand and want to kill kill kill. They kill if you're a sheik and speak against them. These guys are not scholars or sheikhs. If they know the religion back to front then they wouldn't be doing such crimes. It's not what the prophet peace be upon him did. They have no mercy. Look, you have your thoughts and I have mine. Let's leave it at that, @seriatgram think out side if the circle.
goya_h_ : Western media? I watch YouTube and hear from these thugs directly. It's not the west. I know my own religion and the prophet (saws). He would never condone such acts. Too many women, children, etc killed at the hands of ISIS (it's not photoshopped by the media trust me). Their practice is unislamic, many scholars, sheiks have denounced them. May Allah guide you. wa alaykum wa salam. @seriatgram
waqastx - mfhameed1965 - amnshm - ahmedtijanibenomar1 -
instagram
hasanjii
#ISIS #FSA #AlNusra #SaudiArabia #Qatar #AlQaeda
fsa - qatar - alnusra - isis - saudiarabia - alqaeda -
enaamiraqi1 - gigi.xoo - novafapi - aseelsahib_ -
instagram
shaykhyaqoubi
We denounce the killing of the Jordanian pilot Muaz and offer our condolences to his family and to the Jordanian people - Sayyid Shaykh Muhammad Abul Huda al-Yaqoubi
madinah - ahlulbayt - sayyid - quran - syria - lebanon - baghdad - alnusra - العلماء - الشيخ - jordanpilot - shaykhyaqoubi - shaykh - sunnah - islam - no2isis - iraq - isis - awliya - ulama - الأولياء - damascus - muslims - الإمام - jordan - isil - shaykhmuhammadalyaqoubi - morocco -
shaykhyaqoubi : May Allah
shaykhyaqoubi : Elevate his Maqam
shaykhyaqoubi : In Jannah
shaykhyaqoubi : InshahAllah
irsalanmalik : Ameen
cakes4syriaa : Ameen
asma.ayad : @mahmoud_ayad1
abdorrahman40 : Ameen
faridnorai - islamic_art_treasures - almujtaba08 - iffetrafeeq -
instagram
gr8rizwanji
Never forget #ShikarpurBlast where #Shia Muslim offering Jumaa prayer and #DeobandiTerrorist attack on them by heavy suicide bomb blast. These #DeobandiTerrorist are killing the people of all sects in the world. Their mission is to kill all the #innocent people of the #world. In past these #DeobandiTerrorist killed #Christian, #Hindos , #Sikhs in church, Temple, Girjaghar and Mosque. They are paid workers of #Israel and working in different part of the World by using their different party name as #IS , #Daaish #Taliban , # AlQaeda , #AlNusra , #SipaheSahaba , #LashkareJhangvi & #BokoHaram. Whereas Prophet #MuhammadTheMerciful (pbuh) said 1400 years ago that in future from the East part of the world some people were rise and they killed innocent people's of the world. The Prophet Muhammad (pbuh) said they are kharjies and where ever you find them kill them. Our pray is May #Allah send his last #Messenger #ImamMehdi to take revenge of their GrandFather #ImamHussain (a.s) Martyer in #Karbala lilled by these Takfiris Militants. AAMEEN
israel - shikarpurblast - christian - is - allah - shia - imamhussain - alnusra - taliban - karbala - world - sipahesahaba - lashkarejhangvi - daaish - sikhs - deobanditerrorist - bokoharam - messenger - innocent - hindos - muhammadthemerciful - imammehdi -
izaz_outlaw : amin
stiannorum : Nice
izaz_outlaw : oh bhai follow krwn ..
izaz_outlaw : kren
ruwiikhan - edn.harris - izaz_outlaw - dra8ana -
instagram
khucki
#Syria #Russia #China #Iran #Iraq #US #KSA #Qatar #Kuwait #Turkey #UK #France #Jordan #kurdistan #Israel #war #saa #ISIS #alqaeda #FSA #ISOF #Alnusra #terrorism #terrorist #Peace #fakerevolution #Assad #Hezbollah #nasrallah #سوريا
israel - iran - jordan - سوريا - isof - kurdistan - alnusra - china - assad - iraq - turkey - fsa - qatar - terrorist - isis - war - russia - fakerevolution - kuwait - hezbollah - peace - us - france - nasrallah - ksa - uk - alqaeda - syria - terrorism - saa -
tooba_aiz - gerrileecoomes - infinity_dreams_2015 - afghanistan_you_never_see -
instagram
globaljihad_dailymonitor
Reported along the peripheries of the Western media, it was reported recently that some 3,000 so-called “moderate rebels” of the “Free Syrian Army” had defected to the “Islamic State” (ISIS). While not the first time so-called “moderates” have crossed over openly to Al Qaeda or ISIS, it is one of the largest crossovers that has occurred. With them, these 3,000 fighters will bring weapons, cash, equipment, and training provided to them by Saudi Arabia, Qatar, the United States, the UK, and perhaps most ironic of all in the wake of the recent terror attack in Paris, France. Indeed, ISIS and Al Qaeda’s ranks continue to swell amid this insidious network of “terror laundering” that is only set to grow.It was an open conspiracy exposed by Pulitzer Prize-winning journalist Seymour Hersh in his 2007 article, ”The Redirection: Is the Administration’s new policy benefiting our enemies in the war on terrorism?“, that the US and its regional allies sought to use Al Qaeda and other extremist groups to wage a proxy war on Iran, Syria, and Hezbollah in Lebanon. This conspiracy has clearly manifested itself today in the form of ISIS. Despite a feigned military campaign waged against ISIS, targeting primarily Syria’s oil infrastructure, the true source of ISIS’ strength, emanating  from NATO territory in Turkey, remains unscathed and uninterrupted. Additionally, torrents of cash, weapons, and supplies are working their way across ISIS’ rank and file through the migration of so-called “moderates” under their banner. Before this brigade-sized defection, several other “vetted moderate rebel” groups, armed by the US in particular, have openly pledged allegiance to Al Qaeda. The most notorious incident was when terror group Harakat Hazm, provided antitank TOW missiles by the US, openly pledged allegiance to Al Qaeda’s Syrian franchise, US State Department-listed foreign terrorist organization Al Nusra. Al Nusra would assume possession of the TOW missiles, using them allegedly in a successful campaign in Syria’s Idlib province.
gayrights - raqqa - love - prozionist - harakathazm - antijihad - alnusra - mosul - globaljihad - prozionism - fsa - waronwoman - isis - peace - proisrael - daesh - standwithisrael - freesyrianarmy - alqaeda - syria -
globaljihad_dailymonitor : The Daily Beast would report in its  September 2014 article, “Al Qaeda Plotters in Syria ‘Went Dark,’ U.S. Spies Say,” that: One Syrian rebel group supported in the past by the United States condemned the air strikes on Tuesday. Harakat Hazm, a rebel group that received a shipment of U.S. anti-tank weapons in the spring, called the airstrikes “an attack on national sovereignty” and charged that foreign led attacks only strengthen the Assad regime.The statement comes from a document, purportedly from the group, that has circulated online and was posted in English translation from a Twitter account called Syria Conflict Monitor. Several Syria experts, including the Brookings Doha Center’s Charles Lister, believe the document to be authentic. Before the official statement, there were signs that Harakat Hazm was making alliances in Syria that could conflict with its role as a U.S. partner. In early Septemeber a Harakat Hazm official told a reporter for the L.A. Times: “Inside Syria, we became labeled as secularists and feared Nusra Front was going to battle us…But Nusra doesn’t fight us, we actually fight alongside them. We like Nusra.” This group would later be reported by the Western press as having “surrendered” to Al Qaeda. The International Business Times would claim in its article, “Syria: Al-Nusra Jihadists ‘Capture US TOW Anti-Tank Missiles’ from Moderate Rebels,” that: Weaponry supplied by the US to moderate Syrian rebels was feared to have fallen into the hands of jihadist militants affiliated to al-Qaida after clashes between rival groups. Islamist fighters with Jabhat al-Nusra seized control of large swathes of land in Jabal al-Zawiya, Idlib province, at the weekend, routing the US-backed groups the Syrian Revolutionaries Front (SFR) and Harakat Hazm, activists said. Washington relied on SFR and Harakat Hazm to counter Isis (Islamic State) militants on the ground in Syria, complementing its air strikes.
globaljihad_dailymonitor : Clearly however, Harakat Hazm’s “surrender” was merely the finalizing of its growing alliance with Al Nusra. US Prepares Another Brigade for ISIS When “moderates” appear inevitably destined for the ranks of ISIS, and with US weapons falling into Al Qaeda’s hands along with entire brigade-sized defections taking place, what the world would last expect is for the US to prepare another brigade-sized army to arm, fund, train, and turn loose inside of Syria. But that is precisely what the US is planning to do.Stars and Stripes would report in its article, “Agreement reached for US to train Syrian rebels in Turkey,” that: Officials say the initial round of training would produce of 5,000 trained Free Syrian Army members within about a year. Saudi Arabia in September agreed to host the training of moderate Syrian rebels to assist the U.S. strategy to combat Islamic State insurgents, who control territory in Syria and Iraq.
globaljihad_dailymonitor : U.S. support of the Free Syrian Army has been criticized as halting by supporters of greater U.S. involvement in Syria, and the group suffered setbacks when units were overrun and driven from their bases in recent weeks by members of another insurgent group, the al-Qaida-linked Nusra Front. Only this “Free Syrian Army” wasn’t overrun and driven out by Al Nusra – as previously mentioned – instead many of these groups had been part of long-running alliances with the Al Qaeda franchise, and simply made it official, bringing their Western arms, cash, and training with them. For the US already, plausible deniability is impossible with revelations as early as 2007 exposing America’s desire to use Al Qaeda as a proxy military force. With Harakat Hazm turning over US-supplied antitank TOW missiles to Al Qaeda, and now an entire brigade-sized defection by so-called “Free Syrian Army” fighters to ISIS – what besides “disaster” could befall America’s new brigade it plans to start training this spring?
globaljihad_dailymonitor : Inevitably, these fighters, their supplies and weapons will end up consolidated under ISIS and Al Nusra’s banner. Terrorism continues to grow in Syria not because of ISIS’ control over oilfields and revenue from hostage ransoms, but because the US and its partners continue to intentionally feed into its maw thousands of trained fighters, weapons, and billions in cash, equipment, and other supplies. When these terrorists begin filtering into Europe and America, the same interests involved in intentionally creating this massive terrorist enterprise in Syria will wring their hands demanding what little is left of civilization at home be dismantled, after having insidiously and intentionally destroyed it abroad.
globaljihad_dailymonitor : #antijihad #proisrael #globaljihad #prozionism #prozionist #love #peace #gayrights #waronwoman #standwithisrael #isis #syria #raqqa #mosul #daesh #alnusra #alqaeda #freesyrianarmy #fsa #harakathazm
faisdodo111 : I believe isis killed the defectors..
loveofzion - the_singer_06 - vinbomb - theoriginalaustrianbumb -
instagram
nadmu
#israel #elaqsa #me #love #last #istanbul #mind #muslim #beauty #bestphotos #like4like #правда #мы #жизнь #друг #дружба #вера #альакса #ислам #мусульманин
israel - жизнь - love - beauty - muslim - mind - дружба - вера - израиль - иерусалим - альакса - bestphotos - elaqsa - me - last - istanbul - alnusra - ислам - мусульманин - sheikh - друг - arabian - правда - like4like - мы -
irs_weide : 😍☝️
nadmu : @irs_weide ☝️🙏❤️❤️❤️
nadmu : @magistr8 ☝️🙏☝️
nadmu : #sheikh #alnusra #arabian #иерусалим #израиль
ainakhash : 🙏🙏🙏🙏💋
nadmu : @ainakhash 🙏🙏🙏❤️❤️❤️💋💋💋
khashaevaangela : Тебе идет👍😘😘😘
nadmu : @khashaevaangela ты моя Солнце!🌞☝️❤️💋🌷
mazlumcografya - cubito.co - mytaxi_app -
instagram
newworldrebellion
Un nuevo vídeo de los extremistas en #Siria muestra a dos mujeres italianas "voluntarias para ayuda" secuestradas por militantes en Siria, el video salió a principios de este año, piden a Roma hacer esfuerzos para asegurar su liberación. Las imágenes muestran supuestamente a Vanessa Marzullo y a Greta Ramelli, que habían sido secuestradas en la provincia siria de #Aleppo en agosto pasado. El video de 23 segundos de duración se titula en las redes como "Al-Nusra Front detains two Italian employees because of their government's participation in the coalition against it". (El frente de Al-Nusra detiene a 2 empleadas italianas por tener vinculos con el gobierno en la participación de la coalición en contra de los rebeldes.) A lo largo del video, una de las muchachas tiene un papel con la fecha 17 de diciembre. La otra exige al gobierno italiano para asegurar su liberación antes de Navidad. Uno de los padres de las muchachas, el Sr. Marzullo, dijo que su hija había simpatizado mucho con la oposición Siria (la oposición Siria es respaldada por extranjeros y extremistas, la bandera que sostienen es la bandera que quieren imponer los extremistas si llegasen a derocar el actual gobierno sirio, la oposición siria le vende al mundo propaganda de que son pacifistas y que lloran por las muertes de los sirios cuando la realidad es que son ellos quienes están cruzados y apoyan a los extremistas y rebeldes en Siria). Ellas habían participado en una serie de protestas y manifestaciones en su ciudad natal de Bérgamo. Mientras estudiaba Lingüística y Mediación Cultural en la Universidad de Milán, su interés por el "activismo" creció - al igual que su deseo de viajar a Siria. Rumores recientes sugieren que las dos muchachas fueron secuestradas por la "FSA" (Free Syrian Army, desertores de la armada Siria que se unieron a los extremistas, pero la FSA es la fachada legal y "moderada" de la oposición Siria, la cual es integrada por radicales y fundamentalistas), se asume que más tarde estas mujeres fueron vendidas a militantes islamistas. #Syria #Italia #Italy #FSA #Kidnapps 2 italian girls with the help of #AlNusra front.
fsa - italy - siria - kidnapps - aleppo - alnusra - italia - syria -
arjuna_sandoval : Ok now translate it lol.
algerian.prince : No
algerian.prince : I hate Fsa
hex_nok - yolandac46 - mighty_russia - political_anarchist -
instagram
Iconosquare feedback