Looking for your 2014 Best Moments video? Sign in
karinasalbilaroni
Breakfast#Nutella#yummy#alhamdulillah 😊
yummy - nutella - alhamdulillah -
instagram
fizzthhyahya
Final taklimat GST 2014. Jadi pengguna bijak ok? before gst kita kena charge 10% so after gst kita hanya bayar 6%. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ dua benda dalam dunia ni yg kita tak boleh lari. mati dan cukai :)
pindahluarnegara - please - alhamdulillah -
hairizalsaleh : #kerajaanzalim
fizzthhyahya : #pindahluarnegara #please @hairizalsaleh
hairizalsaleh : #Allahswtpemberirezekidannikmat #bukanmanusia @fizzthhyahya
shashabahari : Gaji kasi naik 6% jugaklahh cover GST.
fizzthhyahya : then geomatika have to pay more la to kerajaan @shashabahari . haaha.
fizzthhyahya : #alhamdulillah @hairizalsaleh
rose_nanii - qasehdamia89 -
instagram
islamicreminders_
"And to Allah belongs whatever is in the heavens and whatever is on the earth. And We have instructed those who were given the Scripture before you and yourselves to fear Allah. But if you disbelieve - then to Allah belongs whatever is in the heavens and whatever is on the earth. And ever is Allah Free of need and Worthy of all praise." [4:131] . . "And your Lord is the Free of need, the possessor of mercy. If He wills, he can do away with you and give succession after you to whomever He wills, just as He produced you from the descendants of another people." [6:133] . . "They have said, 'Allah has taken a son.' Exalted is He; He is the [one] Free of need. To Him belongs whatever is in the heavens and whatever is in the earth. You have no authority for this [claim]. Do you say about Allah that which you do not know?" [10:68] . . "And whoever strives only strives for [the benefit of] himself. Indeed, Allah is free from need of the worlds." [29:6] . . "O mankind, you are those in need of Allah, while Allah is the Free of need, Worthy of all praise." [35:15] . . Allahu Akbar.
1436h - life - muslim - believers - quran - quote - allah - allahuakbar - deen - akhirah - safar - one - ummah - dawah - islam - jannah - dunya - lailahaillallah - instaislam - alhamdulillah - sunnah - subhanallah - religion - only - greatest - islamicquote - paradise - lord - reminder -
islamicreminders_ : #Safar #alhamdulillah #allahuakbar #subhanallah #lailahaillallah #1436H #Allah #Lord #One #Only #Greatest #Muslim #Islam #Ummah #Allah #Lord #reminder #believers #jannah #paradise #dunya #life #akhirah #dawah #deen #sunnah #religion #islamicquote #quote #instaislam #quran
islam4_life - azurahan - irwansalim - omubaida -
instagram
daniafacon
Thanks to #daniaqueens yg sudi datang shopping dgn kita 😘 jgn lupa hastag #daniaqueens bila dah pakai ye 😍😍 #alhamdulillah #sayajual #moodrepublik
daniaqueens - sayajual - alhamdulillah - moodrepublik -
arinnaazmi98 -
instagram
ziza_hayati
❄ Winter Solstice Snowflake ❄
winter - shortestdayoftheyear - alhamdulillah - solstice - nosnow - 2014 - breakfast - snowflake -
ziza_hayati : #winter #solstice #2014 #alhamdulillah #shortestdayoftheyear #breakfast #snowflake #nosnow
nour_1277 -
instagram
awinhafiz
#alhamdulillah #44haripantangdahhabis #sayadahbesar #iloveutilljannah #muhdhadiffalah
muhdhadiffalah - 44haripantangdahhabis - iloveutilljannah - sayadahbesar - alhamdulillah -
instagram
sofha_ismail
21.12.14 Adam's wedding anak auntie salbita Adam&suraya #wedding #family #alhamdulillah
alhamdulillah - family - wedding -
tito_artlander - nina_s44 -
instagram
umzubayr
#love #faith #hijab #hijabi #muslim #muslimah #salah #prayer #islam #deen #dawah #dawa #salaf #salafi #merciful #allah #allahuakbar #alhamdulillah #quran #arabic #islamicquotes #quotes #islamicreminders #islamenlightened #islamic #soulsearch #soul #dunya #akhira
muslim - love - faith - quran - allah - salafi - alhamdulillah - deen - quotes - dawa - prayer - hijab - arabic - islamicreminders - dawah - islam - islamicquotes - soulsearch - salaf - dunya - islamic - salah - akhira - allahuakbar - muslimah - islamenlightened - merciful - soul - hijabi -
haskifbekand - i_niqabi123 - _aleemaaa - seeker_of_wisdom_ -
instagram
tokoyazid
Alhamdulillah.. thx my customer tokoyazid .. #alhamdulillah #testimoni #adventureonline #cropadventure #trustedseller #recommendedseller #thxmycustomer #tokoyazid
recommendedseller - testimoni - adventureonline - alhamdulillah - tokoyazid - trustedseller - cropadventure - thxmycustomer -
instagram
wink_winkhouse
Muka da cantik..bersih..putih..tip top sume! tp mcm mn pulak dgn tangan,badan dan kaki?? Haaa xkan la nk cntik muka je kan..yg len pon kna la cantik skali..Baru la sama rata sumenye.. Jadi memperkenalkan Rossy shower gel perfume dan bvr gold scrub! Mmg power beb!! KELEBIHAN BVR ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL βœ” Melembutkan kulit βœ” Mencerahkan kulit βœ” Menegangkan dan menganjalkan kulit βœ” Memberikan keharuman seperti memakai perfume βœ” Menghilangkan bau badan βœ” Mengurangkan bau peluh yang kurang menyenangkan βœ” Membekalkan vitamin dan collagen pada kulit βœ” Menghilangkan daki mati dan kotoran βœ” Memastikan badan kekal harum dan segar βœ” Merawat masalah jerawat badan KHASIAT BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB βœ” Mencerahkan dan memutihkan kulit βœ” Melicinkan kulit βœ” Menegangkan kulit βœ” Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA βœ” Melembabkan kulit βœ” Menghilangkan parut βœ” Menanggalkan daki lama dan degil βœ” Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap βœ” Menghaluskan kulit RM 110 SM / RM 114 SS INCLUDING POSTAGE #rossyshowerdangoldscrub #originalproducts #alhamdulillah #jomcantik
rossyshowerdangoldscrub - originalproducts - alhamdulillah - jomcantik -
instagram
afifah_jamaludin
Hepi siblings.. Next... Si bunga @):- #Alhamdulillah #Mabruk2014
mabruk2014 - alhamdulillah -
hadihelmi - sutriana88 -
instagram
to_junaid
Pathar ki hai duniya Jazbaat nahi samajti.. Dil me kya hai vo baat nahi samajti.. Tanha to Chand bhi hai sitaron ke beech.. par chand ka dard vo raat nahi samajti... #pakistani #blessed #classy #swag #fit #Alhamdulillah #athlete
swag - fit - classy - athlete - pakistani - blessed - alhamdulillah -
khanversations : Vah vah kya sher hai
to_junaid - shahfx01 - admreed - mohammad_abowath -
instagram
rizwanqq
why not try out some delicious Ras Malai? #strawberry #rasmalai #dessertporn #delish #instafood #alhamdulillah
instafood - strawberry - dessertporn - rasmalai - delish - alhamdulillah -
i_never_sink - qedix - _rihaaaa - corey_bolinger2 -
instagram
sitinorhaida
Normal morning routine! Today's boys breakfast and lunch~Nasi lemak πŸ˜‰ #alhamdulillah #rezekianak2 #anewday Happy blessed Mondayβ›…οΈβ˜€οΈβ˜οΈ
anewday - alhamdulillah - rezekianak2 -
_fiqaaaah -
instagram
daniafacon
Thanks to #daniaqueens yg sudi datang shopping dgn kita 😘 jgn lupa hastag #daniaqueens bila dah pakai ye 😍😍 #alhamdulillah #sayajual #moodrepublik
daniaqueens - sayajual - alhamdulillah - moodrepublik -
instagram
jov0505
#Alhamdulillah#Alhamdulillah 😊✌️
alhamdulillah -
jov0505 -
instagram
lindacouture
#alhamdulillah permulaan bagi tahun #2015 saya nanti..Allah yang beri rezeki, sebagai hambanya kena byk berusaha..bukan sng nak jadi sng, tapi bersyukur dgn apa yg ada..lasagna saya akan berada di #cafe..seronok rasa hati bila masakan kita dihargai..ESOK ADA DI AREA #ampang ..SESIAPA NAK SELIT ORDER WHATSAPP 0193366282..#beeflasagna #chickenlasagna #meatball #lasagnamurah #lasagna #sayajual #sayajualfrozen #PhotoGrid COD #shahalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmsgbuloh #kotadamansara #aradamansara #bukitjelutong #bukitrimau #Klang
klang - ampang - lasagnamurah - bukitrimau - uitmshahalam - cafe - beeflasagna - sayajual - photogrid - shahalam - uitmsgbuloh - bukitjelutong - aradamansara - uitmpuncakperdana - alhamdulillah - lasagna - chickenlasagna - 2015 - kotadamansara - meatball - uitmpuncakalam - sayajualfrozen -
instagram
iinsafez
Sarapan di rumah mama itu selalu seruu !!!! πŸ‘πŸ΄πŸŸπŸ˜‹ #Pindang_kerapu #ikankerapu #fish #kerapumacan #brownmarbledgrouper #homemade #homecooking #foodpic #food #yummy #nomnom #Alhamdulillah
homecooking - food - fish - alhamdulillah - nomnom - pindang_kerapu - homemade - kerapumacan - foodpic - brownmarbledgrouper - ikankerapu - yummy -
instagram
delilahbypersonagallery
Selamat Pagi! #alhamdulillah our dearie Ms Shikin looking #gorgeous in our Songket by PG. Semoga kekal hingga ke Jannah. In shaa Allah. Amin. Xoxo #delilahbypersonagallery #songket #bajusanding #pengantin #emeraldgreen #perkahwinan #palong #seremban #negerisembilan #senawang #malayweddingguide #malaysia #malaywedding #melayu #perkahwinanmelayu #cantik #tradisional #hijau #sweet #beautiful
beautiful - sweet - seremban - emeraldgreen - hijau - negerisembilan - malaysia - bajusanding - pengantin - perkahwinan - malaywedding - tradisional - senawang - delilahbypersonagallery - cantik - alhamdulillah - perkahwinanmelayu - palong - malayweddingguide - gorgeous - songket - melayu -
justriezal - siti_seri - bsyrh_shm - ovo_cain -
instagram
badruz_
Birds sea tree cloud = philippines market sabah @pasar filipin sabah #budzphotos #budztravel #budztakingpicture #budzmoments #iloveview #enjoyingbeautifulview #sabah #borneo #malaysia #malaysiatrulyslasia #asiangeographic #human_planet #neverstopexploring #wonderfulplace #wow_places #viewmaniac #globe_traveller
budztakingpicture - globe_traveller - human_planet - asiangeographic - allahuakbar - sabah - malaysia - budztravel - enjoyingbeautifulview - viewmaniac - wow_places - budzmoments - neverstopexploring - tabarakallah - bismillahirrahmanirrahim - borneo - alhamdulillah - iloveview - subhanallah - malaysiatrulyslasia - budzphotos - masyaallah - wonderfulplace -
badruz_ : #alhamdulillah #subhanallah #allahuakbar #masyaallah #tabarakallah #bismillahirrahmanirrahim
nisa0731 - _tanpa_nama - worldtravelclub -
instagram
ynsbeautycollections
happy birthday for me..semoga hidupku lepas ni makin diberkati dan sntiasa dimurahkan rezeki..amin.. #syukur #alhamdulillah
alhamdulillah - syukur -
ynsbeautycollections -
instagram
dodhi_irawan
Terima kasih untuk sejuknya hari ini hehehe ☺#bandung #kieu #alhamdulillah #wall
bandung - wall - alhamdulillah - kieu -
jkt_foresta - deccowall_ -
instagram
_salamahishak
Pagi ni layan cerita Barbie... #keluargaqalish #layanje #sukahatiaku #apekopeduli #kodahkenapa #mainmain #syukur #alhamdulillah #loveallah
keluargaqalish - loveallah - apekopeduli - alhamdulillah - sukahatiaku - syukur - mainmain - kodahkenapa - layanje -
hafsa_sanari - _amiraaeyraa -
instagram
nurfalahcreation
Syukur alhamdulillah.... Satu kepuasan bila cstmer bg feedback... Insya allah yg mana yg kurang akan diperbaiki dan yg positif insya allah akan dikekalkan... #nfcfeedback #nfctestimoni #bungatelur #bungapahar #tissuepaper #crafting #ilovemyjob #syukur #alhamdulillah #malaysian #crafter #pengantin #aqiqah #nikah #sanding #sayajual
crafter - aqiqah - sayajual - bungapahar - bungatelur - nikah - pengantin - sanding - nfcfeedback - crafting - malaysian - alhamdulillah - ilovemyjob - syukur - tissuepaper - nfctestimoni -
nurfalahcreation -
instagram
yongkhasliza
Assalamualaikum. #happymonday #alhamdulillah #happyworking #positive #thinking #bukaminda
happymonday - bukaminda - thinking - positive - happyworking - alhamdulillah -
pusat.rawatan.darul.hannan -
instagram
raydesky
raydeskyonlineshop #raydesky #rezikidariAllah #kerja #janganlupasolat #solehah #manisnyacintadicappadocia #motivasi #tudung #SubahanAllah #selamatmalam #ti22 #trusted #alhamdulillah #syukur #terimakasihALLAH #child #anakku #son #daughter #mom #daddy #father #mother #children #ummi #abah #SunSet #beautiful #Indahnya #ciptaanAllah
beautiful - selamatmalam - manisnyacintadicappadocia - abah - janganlupasolat - son - mom - child - ummi - children - trusted - tudung - daughter - solehah - indahnya - subahanallah - rezikidariallah - father - alhamdulillah - motivasi - syukur - ti22 - anakku - kerja - terimakasihallah - mother - sunset - daddy - raydesky - ciptaanallah -
pietrocandisani - thelegendannydiaries - jeremiahnelson - littlestonerkitty -
instagram
nailiumairah
Bersyukurlah atas setiap ruang, peluang kebahagiaan yang datang dalam hidup kita. Suatu pagi yang indah itu, when we meet the sincere faces of the children from Rohinghya Educations Centre.. those kids sangat ikhlas.. bundar mata mereka menceritakan segalanya.. bayangkan mereka membelah lautan utk mencari sebuah kehidupan yang baru bagi meneruskan hidup.. di negaranya ada ibu bapa mereka diratah dengan pembunuhan kejam.. kita di sini? Semuanya bahagia dgn pelbagai nikmat. "Maka nikmat TuhanMu yang manakah yang kamu dustakan" Kak ina, alhamdulillah kerana Allah temukan kita.. semoga kami dapat terus istiqamah utk membantu anak2 ini.. Babe @elynaeffendi this is an awesome project! Thanks for creating it work hard on it sampai sucess babe! β™‘ #careforummah #chairityproject #RECKLANG #sports4kids #sportforgood #sports #elynaeffendi #pilotproject #2015willbeagreatyearinshaAllah #mogaAllahpermudahkan #alhamdulillah
sports4kids - careforummah - pilotproject - mogaallahpermudahkan - recklang - sports - sportforgood - elynaeffendi - alhamdulillah - 2015willbeagreatyearinshaallah - chairityproject -
collienrahman - effaesa -
instagram
theariid
Dialah kawan baik dan rapat dengan aku dari mat rempit sampai la sekarang.kami kalau lepak berdua je pon da boleh bikin kecoh.aku tukang bahan dia tukang tambah.aku stop gelak dia continue gelak.apa yg aku kagum sgt at dia adalah kesetiaan dia dlm percintaan dia. Wa salute sama Lu bro. Tahniah anda sudah tamatkan zaman bujang anda dan tahniah anda sudah berjaya menjadi suami kepada kina. Aku doakan hubungan korang berdua berkekalan hingga ke jannah.amin.ha tapi korang perasan tak pengapit korang ni bercahaya je mukanya hahaha nampak tak? Hahaha tettt #Azran#kina#disatukan#alhamdulillah#wedding#imhappy#peace
imhappy - disatukan - azran - kina - wedding - peace - alhamdulillah -
inaforely - showgirlslimtea -
instagram
siskapulungan
Slamat Hari Ibu for Mamaku πŸ˜™ & also for me πŸ‘ΈπŸ’– #mothersday #22_december #indonesia #kissπŸ’‹#kissesπŸ’‹#alhamdulillah
mothersday - 22_december - kiss - indonesia - kisses - alhamdulillah -
erika.dewi.564 -
instagram
zul_maju_industry
Kawan kita ni bila tahu je kita ada jual Haruman Luqman, tak payah tunggu lama, dah lama cari perfume macam ni..wangi pun wangi..dia terus order je..sebab apa? Sebab perfume ni kn ada pendinding katanya..tak nak ada gangguan2..memang Haruman Luqman ni wangian berasaskan kasturi yang didoakan dengan surah2 daripada Al-Quran & doa2 pilihan..in sya Allah..Boleh dibawa bersolat..Boleh digunakan untuk semua peringkat umur..Ikhtiar & tawakallah kepada Allah SWT. Sebotol RM6 Sekotak RM60 - sekotak 12 botol Nak order whatsapp 0189179905 (zul)/ 0189821936 (fida) #sayajual #sayajualmurah #harumanluqman #mekarbaiduri #bungaqasidah #mekarselasih #mekarseroja #murah #harum #berkat #insyaAllah #trustedseller #alhamdulillah #pertamadimalaysia #onlinebusiness #onlinebusinessmalaysia #visitmyig #zulmajuindustry
murah - sayajualmurah - zulmajuindustry - mekarselasih - trustedseller - onlinebusiness - insyaallah - mekarseroja - onlinebusinessmalaysia - harumanluqman - sayajual - visitmyig - alhamdulillah - harum - pertamadimalaysia - bungaqasidah - mekarbaiduri - berkat -
afiqyahaya : slmt maju jaya @zul_maju_industry ! ada apa2 aku nk order gak nnti..hehe
afiqyahaya -
instagram
nudyn_bake_home8890
#CrunchyCheeseTart #100pcs #Alhamdulillah #OrderBy #MissLing
orderby - 100pcs - missling - crunchycheesetart - alhamdulillah -
812ms -
instagram
elegant_muslimah
#Deen #Beauty #Muslim #Muslimah #Islam #Sabr #InshaAllah #Alhamdulillah #Akhi #Bismillah #Dawah #Ameen #Ukhti #Dua #Health #Life #Reflecting #Allah #Modesty #Prayer consideration #knowledge #Pious #Beauty
modesty - muslim - beauty - allah - life - deen - inshaallah - ukhti - bismillah - prayer - reflecting - pious - dawah - islam - knowledge - sabr - dua - alhamdulillah - muslimah - ameen - health - akhi -
bthedifference -
instagram
just_reminder
#SubhanAllah #Alhamdulillah #allahuakbar #deen #islam #islamicquote #islamispeace #islamicreminder #islamicremindersdaily #reminder #just_reminder #patience #past #Future #taqwa #Tawakkul #sabr #dontdespair #dontlosehope #trustAllah #relyonAllah #salah #pray #calluponAllah #deen #inspirational #inspirationalquote #makedua #mercyofAllah #decreeofAllah #planofAllah
taqwa - inspirational - calluponallah - relyonallah - alhamdulillah - past - patience - trustallah - makedua - dontlosehope - islam - tawakkul - deen - inspirationalquote - pray - dontdespair - salah - islamicreminder - future - allahuakbar - just_reminder - planofallah - subhanallah - sabr - decreeofallah - mercyofallah - islamicquote - islamicremindersdaily - islamispeace - reminder -
alhamdulillah_4_everything - 0002_70 - raiyanj - islam_1448 -
instagram
Iconosquare feedback